JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai klo Infotilaisuus klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 4.6.2009 klo 19.00 Infotilaisuus klo 18.00."

Transkriptio

1 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2009 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai klo Infotilaisuus klo Kokouspaikka Seurakuntakoti Joutsa Käsiteltävät asiat 37 Virkavapaus- Tuija Emaus-Etindelle 38 Mietteet ry:n avustusanomus 39 Joutsan seurakunnan II Kappalaisen virka 40 Kantelu/toimenpidepyyntö Joutsan seurakunnasta - Ahola 41 Sankarihautojen nimilaatat - aloite Ahola 42 Hautapaikkojen takaisinluovutus - Pirinen 43 Joutsan seurakunnan IT-alue 44 HeTa 45 Määräaikainen tuottotili 46 Lauri Pietikäisen anomus pastoraalikurssista 47 Kokouksen päättäminen ja oikaisuvaatimus Pöytäkirjan nähtävänäpitoaika Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa klo Puheenjohtaja TIMO PIETILÄ Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Ilmoitustaulunhoitaja

2 JOUTSAN SEURAKUNTA Nro 4/2009 Sivu 44 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika To klo HUOM Infotilaisuus srk.kodista klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntakoti Joutsa Pietilä Timo, puheenjohtaja Avikainen Simo, varapuheenjohtaja Huuskola Markku Kangas Tuula Kuitunen Teuvo Laitinen Leena Liukkonen Helena Malin Markku Maunula Mira poissa, Vuokko Heinonen poissa, Raija Korpela poissa, poissa, Eila Kivinen Laitinen Hanne, kvalt. pj. Lahtonen Pertti, kvalt. varapj. Pälvimäki Eila, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Viinikainen Erkki, Luhangan kappeliseurakunnan pappi Nuto Annukka, kappalainen Leivonmäen kappeliseurakunta Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin Asiat Pöytäkirjantarkastustapa (tarkastustapa ja - paikka sekä tarkastajien valinta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Markku Malin ja Vuokko Heinonen Pöytäkirjan allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävänä Tarkastusaika Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitukset Paikka ja pvm Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitus

3 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto VIRKAVAPAUS- Tuija Emaus-Etindelle Diakoniatyöntekijä Tuija Emaus-Etindelle anoo virkavapautta ajalle Hänen tarkoituksenaan on virkavapauden aikana hankkia työkokemusta sairaanhoitajana erikoistumisalaltaan vanhustyöstä. Tuija Emaus Etindelle on myönnetty vuosilomaa ajalle ja Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto myöntää Tuija Emaus-Etindelle virkavapautta ajalle ja siirtää hänen vuosilomansa ajalle Päätös: Esitys hyväksyttiin. 12 Viransijaisuus on ollut haettavana ja sitä haki neljä henkilöä joista kolmella oli virkaan vaadittava pätevyys. Kirkkoherra ja diakoniatyöntekijä Eija Rämö haastattelivat Hanna Hämäläistä ja Marjaana Kuukkasta. Kirkkoherra on tehnyt ( 3/2009) päätöksen jolla hän on palkannut Hanna Hämäläisen Joutsan seurakunnan diakoniatyöntekijän viransijaiseksi ajalle Tuija Emaus-Etindelle on lähettänyt uuden virkavapausanomuksen. Hän anoo jatkoa virkavapauteensa ajalle sekä vuosilomia virkavapauden jatkoksi. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto merkitsee sijaisjärjestelyn tiedoksi ja myöntää Tuija Emaus-Etindelle lisää virkavapautta ajalle sekä määrää vuosiloman ajankohdaksi Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. 25 Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto tekee päätöksen diakoniaviranhaltijan virkavapauden sijaisuuden jatkosta ajalle Päätös: Asia jätettiin pöydälle../..

4 Kirkkoneuvosto /.. Kneuv. 37 Kirkkoherran esitys: Diakonissa Hanna Hämäläinen valitaan diakoniatyöntekijän viransijaiseksi viransijaisuuden loppuun saakka. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

5 Kirkkoneuvosto MIETTEET ry:n AVUSTUSANOMUS Joutsan seudun Mietteet ry anoo seurakunnalta avustusta mielenterveyskuntoutujien runokirjapainatuskustannuksiin n 500 euroa. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto myöntää 300 euron avustuksen Mietteet ry:lle. Avustus otetaan kohdasta (Kirkkoneuvosto, muut avustukset TA 500). Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

6 Kirkkoneuvosto JOUTSAN SEURAKUNNAN II KAPPALAISEN VIRKA Seurakunta on saanut Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulilta vapautuksen II kappalaisen viran täyttämisestä lokakuulle Leivonmäen kappelineuvosto on keskustellut asiasta kokouksessaan Seurakunta on sitoutunut strategiassaan vähentämään jäsenmäärän nähden suurehkoa työntekijäkuntaa viidellä vuoteen 2015 mennessä. On kolme ratkaisuvaihtoehtoa: 1. virka täytetään, jolloin seurakunta sitoutuu neljään papin virkaan ainakin n viideksi vuodeksi jolloin seurakuntapastori eläköityy 2.viran täyttämisestä pyydetään edelleen vapautusta vuodeksi ja asian ratkaisu siirtyy, mutta palkkakustannukset pienenevät, kun viroista vain kolme on täytettynä. 3.kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto lakkauttaa 2. kappalaisen viran ja Leivonmäen kappelin papin tehtävät liitetään 1.kappalaisen virkaan. Kirkkoherran selvitys asiaan liitteenä 1/kneuv Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto esittää että kirkkovaltuusto lakkauttaa täyttämättä olevan 2. kappalaisen viran ja Leivonmäen kappelin papin tehtävät liitetään 1. kappalaisen virkaan. Käydyssä keskustelussa Tuula Kangas esitti että virka täytetään. Markku Malin kannatti Kankaan esitystä. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä kirkkoherran esitys sai viisi ääntä ja Kankaan vastaehdotus kolme ääntä. Päätös: Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle että kirkkovaltuusto lakkauttaa täyttämättä olevan 2. kappalaisen viran ja Leivonmäen kappelin papin tehtävät liitetään 1. kappalaisen virkaan.

7 Kirkkoneuvosto SANKARIHAUTOJEN NIMILAATAT aloite Ahola Ahola tuo kirjeessään esille, että veteraanien ja sotainvalidien taholta on tullut esitys sankarihautojen laattojen nimien uusimisesta, koska nimet ovat heidän mukaansa huonosti tunnistettavissa. Vastaavien järjestöjen taholta ei seurakuntaan ole otettu yhteyttä. Sankarihautojen tyynykivet on kunnostettu ja tekstit hopeoitu syksyllä Hopeointi kestää paremmin ilmansaasteita kun kultaus ja hopeoinnin pitäisi kestää vuotta. Ahola tuo samassa kirjeessään esille tyytymättömyytensä hänen mielestään seurakunnan järjestämistä tilaisuuksista. Uusille kuntalaisille ja seurakuntalaisille järjestettävään tilaisuuteen oli kutsut lähettänyt kunta. Äitienpäiväkahvitusta ei järjestetty seurakunnan taholta vaan kahvit Aatos ja Ellissä oli paikallisen yrittäjän tarjoamat. Kansallisen veteraanipäivän järjestelyistä vastaa seurakunta ja kunta. Tarjoilusta vastaa kunta. Joutsan hautausmaalla ei ole ollut tapana käyttää juhlapäivinä lippuvartioita, noudatamme paikallista tapaa. Luhangassa ei vietetty veteraanipäivää 2009 vaan se oli yhdistetty kaatuneitten muistopäivään. Kirje liitteenä 1/kneuv Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto päättää että Rauno Aholan aloite ei anna aihetta toimenpiteisiin. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 Kirkkoneuvosto HAUTAPAIKKOJEN TAKAISINLUOVUTUS- Pirinen Kyllikki, Annikki ja Pekka Pirinen sekä Päivi Pirinen-Setälä luovuttavat viisi hautapaikkaa takaisin seurakunnalle. Kyseessä on hauta L2, 063 ja siinä hautapaikat 009,012,013,016,017. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto päättää ottaa hautapaikat takaisin. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto JOUTSAN SEURAKUNNAN IT-ALUE Kaikkien seurakuntien tulee kuulua johonkin IT-alueeseen viimeistään siinä vaiheessa kun uusi väestökirjanpidon järjestelmä KIRJURI otetaan käyttöön eli Pilottikäyttö alkaa jo Asiasta on olemassa kirkolliskokouksen päätös ja tarvittavat kirkkolainmuutokset on kirkolliskokouksessa hyväksytty. Mikkelin hiippakunnan IT-alueratkaisusta käytiin neuvottelu mahdollisten isäntäseurakuntakandidaattien kanssa Mikkelissä. Neuvottelussa päädyttiin yksimielisesti edistämään sitä vaihtoehtoa, että Mikkelin hiippakunnan alueelle muodostetaan yksi IT-alue, jonka isäntäseurakuntana toimii Kouvolan seurakuntayhtymä. IT-alue on siihen kuuluvien seurakuntien sopimuspohjainen yhteishanke tiettyjen IT-asioiden yhteiseen hallintaan ja hoitamiseen. Alue vastaa kaikkien seurakuntien työntekijöiden identiteettien hallinnasta (TYPhanke, mahdollistaa etätyön kirkon intranetissä, edellytys KIRJURI:n käytölle), yhteisten järjestelmien kuten KIRJURI tuesta jne. IT-alueen perustaminen etenee siten, että Kirkkohallituksen täysistunto perustaa alueet ensi kesänä. Perustamiseen myönnetään kirkon keskusrahastosta avustus. IT-alueille palkataan tarvittava henkilökunta. Osa henkilökunnasta on sijoitettuna hiippakunnan alueelle siten, että IT-tuki pystyy toimimaan ilman suuria viiveitä ja pitkiä matkoja. IT-alueet mahdollistavat synnyttyään muunkinlaisen yhteistyön esim. yhteiset hankinnat. Jokaisen seurakunnan on siis kuuluttava johonkin IT-alueeseen. Ensisijainen vaihtoehto on oman hiippakunnan alue. Hiippakunnan reunaaluilla saatetaan liittyä naapurihiippakunnan alueeseen esim. Päijät- Häme, Joensuun seutu (Kuopion IT-alue)../.. Joutsan seurakuntaan on otettu yhteyttä myös Lapuan hiippakunnan toimesta. Kirkkohallituksen täysistunto on tehnyt alustavan päätöksen Lapuan hiippakunnan IT-alueiden muodostamisesta Jyväskylän ja Seinäjoen seurakuntien ja Vaasan seurakuntayhtymän ympärille. Lopulliset IT-alueet muodostetaan, kun seurakuntien valitsemat suunnat ovat selvillä ja saadaan selville IT-alueen toimintakykyisyys ja laajuus.

10 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto /.. Jyväskylän kaupunkiseurakunta on toiminut Sirius-ohjelman isäntäseurakuntana. Talouspäällikön esitys: Joutsan seurakunta suuntautuu Jyväskylän aluekeskukseen ja tekee alkuselvityksen Jyväskylän kanssa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. 43 Aiesopimus liitteenä 1/kneuv Kustannustenjaosta ei ole vielä lopullista tietoa. Jyväskylän seurakunta esittää aiesopimuksesta poiketen jakoperusteeksi koneiden, vakinaisen henkilökunnan ja toimipisteiden lukumäärää. Talouspäällikön esitys: Joutsan seurakunta liittyy Jyväskylän ITalueeseen ja toteaa ettei sillä ole huomauttamista aiesopimukseen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkoneuvosto pitää parempana vaihtoehtona väkilukuun perustuvaa kustannustenjakoa.

11 Kirkkoneuvosto HeTa Kirkkohallituksen HeTa-projektissa (kirkon henkilöstö- ja taloushallinnon sekä niiden tietojärjestelmien kehittäminen 2010-luvulle) on päädytty esittämään oman palvelukeskuksen perustamista evankelis-luterilaiselle kirkolle. Kirkon palvelukeskuksen perustamisen tarkoituksena on luoda edellytykset seurakuntatalouksien palkanlaskentaan ja kirjanpitoon liittyvien tehtävien hoitamisesta suuremmissa yksiköissä. Kirkollishallinnon henkilöstö- ja taloushallinnossa on tehtäviä, joita voidaan menestyksekkäästi hoitaa keskitetysti. Perustamalla Suomen evankelis-luterilaiselle kirkolle oma palvelukeskus, joka hoitaa sovittuja kirkon talousyksiköiden palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviä,tuetaan seurakuntatalouksien perustehtävän paikallista toteutumista. Yhteiskunnassa nykyinen kehitys suuntautuu voimakkaasti talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien hoidon keskittämiseen. Kirkon oman palvelukeskuksen perustamisen tavoitteena on a) edesauttaa ns. kaksoisperiaatteen toteutumista siten, että taloushallinnon tukitoimet hoidetaan suuremmissa yksiköissä b) tukea talous- ja henkilöstövastaavien resurssien suuntaamista talouden ohjaustehtäviin c) turvata seurakuntien kirjanpidon ja palkanlaskennan hoito kaikissa tilanteissa d) tehostaa toimintaa yhtenäisten työprosessien kehittämisen ja yhden yhteisen tietojärjestelmän käytön kautta e) parantaa työhyvinvointia ennen kaikkea jaksamisen näkökulmasta f) ylläpitää ja kehittää tasapuolisesti toiminnan laatua Tässä mallissa kyse on uuden organisaation muodostamisesta sekä talous- ja palkkahallinnon palveluiden ja toimintojen kokoamisesta yhteen. Talous- ja palkkahallinnon prosessit yhtenäistetään. Palvelukeskuksella on yksi johtaja ja keskus sijoitetaan Kirkkohallituksen organisaatioon, eräänlaiseksi kirkon in house tilitoimistoksi. Tässä in house - määritelmällä tarkoitetaan sitä, ettei palvelukeskus tarjoa palveluitaan kirkon ulkopuolelle. Yhden palvelukeskuksen henkilöstömäärän arvioidaan olevan noin 200 henkilöä, mikä jakaantuu siten, että taloushallinnon palveluihin sijoittuu hieman enemmän henkilökuntaa kuin palkanlaskentaan. Palvelukeskuksen henkilöstötarve on ajateltu katettavan rekrytoimalla seurakuntien nykyistä henkilöstöä. Koska kyse on koko kirkon näkökulmasta työvoimaresurssien uudelleen jakamisesta, ei palvelukeskusmalli lähtökohtaisesti johda irtisanomisiin../..

12 Kirkkoneuvosto /.. Kuitenkin on muistettava, että jokainen seurakunta itse määrittelee henkilöstötarpeensa ja jokainen työntekijä itse päättää mahdollisesta hakeutumisestaan palvelukeskuksen palvelukseen. Työntekijät on mahdollista palkata palvelukeskukseen nk. vanhoina työntekijöinä. Kirkkohallitus pyytää seurakunnilta lausuntoa oman talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen perustamisesta viimeistään mennessä. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto nimeää työryhmän valmistelemaan lausuntoa. Päätös: Valmistelevaan työryhmään valittiin Simo Avikainen, Hanne Laitinen, Timo Pietilä ja Eila Pälvimäki.

13 Kirkkoneuvosto MÄÄRÄAIKAINEN TUOTTOTILI Seurakunnan määräaikainen tuottotili ( )erääntyy Päätös: Kirkkoneuvosto valtuutti talouspäällikkö Eila Pälvimäen etsimään erääntyneelle summalle uuden tuottavan, pääomaturvatun sijoituskohteen.

14 Kirkkoneuvosto LAURI PIETIKÄISEN ANOMUS PASTORAALIKURSSISTA Lauri Pietikäinen anoo kirkkoneuvoston suostumusta suorittaa seurakunta työyhteisönä- pastoraalikurssia Järvenpäässä Hän maksaa kurssin itse. Lauri Pietikäinen on seurakunnassa määräaikaisessa, vuoden mittaisessa pastorin virassa. Hän on ollut kerran tämän vuoden aikana pastoraalikurssilla sekä toisessakin koulutuksessa. Lisäksi hänellä on ollut palkaton virkavapaus. Päätös: Kirkkoneuvosto myönsi Lauri Pietikäiselle palkatonta virkavapautta pastoraalikurssin suorittamista varten

15 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA OIKAISUVAATIMUS Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi oikaisuvaatimuksen.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00. JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00 Kokouspaikka Luhangan talvikirkko Käsiteltävät asiat 56 Nuorisonohjaajan viransijaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 5.11.2009 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti Joutsa

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Torstai 5.11.2009 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti Joutsa JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2009 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai 5.11.2009 klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntakoti Joutsa Käsiteltävät asiat 64 Vt.kirkkoherra Erkki Viinikaisen nimenkirjoitusoikeus

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto. 28.07.2014 klo17.00. Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto. 28.07.2014 klo17.00. Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kokousaika Kokouspaikka 28.07.2014 klo17.00 Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KIRKON PALVELUKESKUS. HeTa-projekti

KIRKON PALVELUKESKUS. HeTa-projekti KIRKON PALVELUKESKUS HeTa-projekti SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 1. Nykytilan arviointi 3 1.1 Nykytilan tunnistetut ongelmat 4 1.2 Jäsenkato kasvussa 5 1.3 Tietohallinnon hoito 6 1.4 Nykytilan jatkuminen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2013 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.01.2013 klo 18.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2013 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.01.2013 klo 18.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2013 Kokousaika 22.01.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 n kokoontuminen 2 n ohjesäännön 12 3 n ohjesäännön 10 4 Seurakunnan ilmoituslehti

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 21. toukokuuta 2014 klo 17.00-17.50. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Keskiviikko 21. toukokuuta 2014 klo 17.00-17.50. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 (12) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21. toukokuuta 2014 klo 17.00-17.50 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 03.05.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 03.05.2012 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 03.05.2012 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 03.05.2012 klo 18.00-19.44 Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20

Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20 PÖYTÄKIRJA 5/2012 1 (23) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Nuortentilat, III kerros B, 45700 Kuusankoski

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 Kokousaika 10.4.2013 klo 18.00 20.35 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Tuomas Alaterä, sihteeri Raila Degerholm

Lisätiedot

Sammeli Juntunen Tuula Rasimus Seija Puustinen puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri 122-133, 139-143 134-138

Sammeli Juntunen Tuula Rasimus Seija Puustinen puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri 122-133, 139-143 134-138 SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 7/2014 Kokous 19.8.2014 Aika Tiistai 19.8.2014 klo 16.00 18.05 Paikka Tavisalo, Kesäkodintie 32, Kerimäki Osallistujat Jäsenet ( x ) Juntunen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 16.12.2013 klo 16.30 18.00 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 (45) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 7.5.2009

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 (45) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 7.5.2009 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 (45) SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2009 ======================== 80 s. 4 KOKOUKSEN AVAUS 81 s. 4 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 82 s. 4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantai 09.03.2009 klo 18.00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantai 09.03.2009 klo 18.00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantai 09.03.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 12.1.2006 1. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 12.1.2006 1. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 12.1.2006 1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 1 39 Aika torstai 12.1.2006 klo 16.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko 25.3.2009 klo 17.15 21.55. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko 25.3.2009 klo 17.15 21.55. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 3/2009 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1(22) 81 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 25.3.2009 klo 17.15 21.55 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/11 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 3.6.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/11 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 3.6.2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/11 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Pöytäkirja on tarkastettu KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 3.6.2015 klo 18.30 Seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ari Pelkonen Raili Toivonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05 Kalajoen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 16.5.2013 256. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 16.5.2013 256. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 16.5.2013 256 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 16.5.2013 klo 16.00 17.15 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

(huom. kirkkovaltuuston kokous alkaa klo 18.00)

(huom. kirkkovaltuuston kokous alkaa klo 18.00) HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantai 30.03.2009 klo 17.00 (huom. kirkkovaltuuston kokous alkaa klo 18.00) KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Pöytäkirja 4/2009 Kirkkovaltuusto

Hartolan seurakunta Pöytäkirja 4/2009 Kirkkovaltuusto Kokousaika maanantai 14.12.2009 klo 19 Kokouspaikka Läsnä Poissa Hartolan seurakuntatalo Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä Matti Järvinen Vesa Järvinen, puheenjohtaja Anne Kuisma Kaisa Kärkäs Marja-Terttu

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika 21.2.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.11.2013 klo 18.33 22.45 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 272 KOKOUKSEN AVAUS 359 273 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72 RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstai 2.10.2008 klo 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä: Vähä-Piikkiö Antti pj II Eskola Reima vpj I Hurme-Kouki Päivi jäsen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 22/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 27.10.2005 502. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 22/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 27.10.2005 502. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 27.10.2005 502 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 488 514 Aika torstai 27.10.2005 klo 16.00 17.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Keskiviikko 26.11.2008 16.00 21.50. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko 26.11.2008 16.00 21.50. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 11/2008 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1(26) 229 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.11.2008 16.00 21.50 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 18/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.10.2013 453. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 18/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.10.2013 453. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 31.10.2013 453 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 31.10.2013 klo 16.00 17.15 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

Maanantai 18.5.2015 klo 17.15 20.25. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Maanantai 18.5.2015 klo 17.15 20.25. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 5/2015 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (29) 120 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Maanantai 18.5.2015 klo 17.15 20.25 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot