JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto klo Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kirkkoneuvosto. 28.07.2014 klo17.00. Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat"

Transkriptio

1 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2014 Kokousaika Kokouspaikka klo17.00 Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjantarkastajat 68 Kokouksen työjärjestys 69 Tammijärven kyläkirkon myyminen 70 Uurnalehdon muistokivet 71 Virkaehtosopimusmuutokset 72 Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin lausuntopyyntö 73 Säästötoimenpiteet vuodelle Kiinteistön myynti Leivonmäeltä 75 Kokouksen päättäminen ja oikaisuvaatimus Pöytäkirjan nähtävänäpitoaika Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Puheenjohtaja Tuula Leppämäki Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Ilmoitustaulunhoitaja

2 JOUTSAN SEURAKUNTA Nro 6/2014 Sivu 63 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Joutsan seurakuntakoti Leppämäki Tuula, pj. Huuskola Markku, varapj. Hytönen Pekka Kuitunen Teuvo Niinikoski Aila Parkkonen-Manninen Elina Piilola Sirkka Puttonen Kalevi Vilkman Pirkko Muut saapuvilla olleet Laitinen Hanne, kvalt. pj. Kallioinen Matti, kvalt. varapj. Nuto Annukka, Leivonmäen kappelin pappi Hautala Harri, Luhangan kappelin pappi Pälvimäki Eila, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Asiat Pöytäkirjantarkastustapa (tarkastustapa ja - paikka sekä tarkastajien valinta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pekka Hytönen ja Teuvo Kuitunen Pöytäkirjan allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävänä Tarkastusaika Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitukset Paikka ja pvm Kirkkoherranvirastossa Allekirjoitus

3 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokouksen aluksi vietettiin hiljainen hetki Afganistanissa kuolleen nimikkotyöntekijämme Seija Järvenpään muistoksi. 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 67 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pekka Hytönen ja Teuvo Kuitunen. 68 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

4 TAMMIJÄRVEN KYLÄKIRKON MYYMINEN Siiri Ikonen Putkilahden helluntaiseurakunnasta on ottanut yhteyttä seurakuntaan ja ilmaissut halukkuutensa ostaa Tammijärven kyläkirkon. Kirkkoherra Tuula Leppämäki on keskustellut Siiri Ikosen kanssa asiasta. Myös johtoryhmä on keskustellut Tammijärven kyläkirkon myynnistä ja siitä tehdystä tarjouksesta. Siiri Ikosen ja talouspäällikön välisessä keskustelussa kyläkirkosta tarjottua hintaa on nostettu ja Siiri Ikosen tarjoama hinta on euroa. Käydyissä keskusteluissa on ollut esillä seurakunnan mahdollisuus pitää kuukausittain jumalanpalvelus Tammijärven kyläkirkossa. Kirkko on rakennettu 1963, Laaksovirran perikunnan ( Rauha Siviä Laaksovirta oli Putkilahden helluntaiseurakunnan jäsen) lahjoittamalle tontille. Vuonna 1989 kyläkirkko luovutettiin Luhangan seurakunnalle. Samalla seurakunta otti vastatakseen kyläkirkkoon kohdistuneista lainoista. Lainan määrä oli markkaa Talouspäällikön esitys: päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Joutsan seurakunta myy Luhangan kunnan Tammijärven kylästä Lahti nimisen tilan, kiinteistötunnus E Putkilahden Rukoushuone yhdistys Betania r.y.:lle euron kappahinnasta. Tilalla sijaitsee Tammijärven kyläkirkko. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

5 UURNALEHDON MUISTOKIVET Joutsan hautausmaalla sijaitsevan uurnalehdon paikat tukimuurin vieressä on käytetty. Suunnitelman mukaan uusia paikkoja tulee riveihin, siten että kutakin neljää uurnapaikkaa kohti tulee kivi ja kiven toiselle puolelle toiset neljä paikkaa. Jokaiseen riviin tulee 40 uurnapaikkaa. Suunnitelmassa on kiveksi määritelty luonnonkivi ja väriksi Roine. Talouspäällikkö on pyytänyt tarjoukset kiviveistämöiltä. Tarjoukset liitteenä 1/kneuv Talouspäällikön esitys: päättää tilata muistomerkkikivet Suomen Kivivalmisteelta. Kiviä tulee kuhunkin riviin viisikappaletta. Päätös :Ehdotus hyväksyttiin. Suomen Kivivalmisteelta tilataan 5 kiveä.

6 VIRKAEHTOSOPIMUSMUUTOKSET Kirkon työmarkkinalaitos on päättänyt ylimmän johdon palkkausjärjestelmän kokeilusta ajalla Tällä virkaehtosopimuksella seurakuntien työnantajavelvollisuudet laajenevat lukien koskemaan ylimmän johdon palkan määrittämistä ja sen tarkistamista Kirkon työmarkkinalaitoksen viralle päättämän K/J- hinnoitteluryhmän palkka-asteikon rajoissa. Ilmoitettavissa K-/J- hinnoitteluryhmissä KiT on ottanut johtavien kokeilusopimuksessa sovitun mukaisesti huomioon seurakunnan jäsenmäärän, seurakuntamuodon sekä viranhoitoon vaikuttavat erityiset seikat. Hinnoitteluryhmät ovat voimassa kokeilusopimuksen voimassaoloajan eikä seurakunta voi omalla päätöksellään muuttaa viran K-/J- hinnoitteluryhmää. Kirkkoherran viran hinnoitteluryhmä on K 20 ja talouspäällikön viran J 20. Talouspäällikön esitys: merkitsee KiT:n tekemät kirkkoherran viran ja talouspäällikön viran uudet hinnoitteluryhmät tiedoksi. päättää, ettei seurakunta käytä hinnoitteluryhmän suomaa liukumaa vaan virkojen hinnoittelu on ko hinnoitteluryhmän alaraja. Kirkkoherra Tuula Leppämäki poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Puheenjohtaja toimi varapuheenjohtaja Markku Huuskola. Talouspäällikkö Eila Pälvimäki poistui kokouksesta asiasta käydyn keskustelun ja päätöksenteon ajaksi. Pöytäkirjaa piti tämän pykälän osalta kappalainen Annukka Nuto. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kirkkoherra Tuula Leppämäen palkka liitteen 1/kneuv mukaan.

7 MIKKELIN HIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULIN LAUSUNTOPYYNTÖ - Eila Mattila Eila Mattila on lähettänyt tuomiokapituliin liitteenä1/kneuv olevan selvityspyynnön. Selvityspyynnössä esitettyjä asioita on kirkkoneuvostossa 5.3, ja sekä kirkkoherra Tuula Leppämäki on henkilökohtaisesti tavannut ja keskustellut Eila Mattilan kanssa ko.asioista.. Talouspäällikön esitys: päättää todeta lausuntonaan seuraavaa: 1. Leivonmäen kirkon sulkeminen talvella Seurakunta etsii säästöjä kiinteistökuluista, mm seurakunnan viiden kirkon ylläpidosta. Leivonmäellä on seurakuntatalo aivan kirkon vieressä ja näin ollen jumalanpalvelukset siirrettiin seurakuntatalolle kirkkoherra Tuula Leppämäen päätöksellä ajalle ( ). Siunaukset ja muut kirkolliset toimitukset olivat kirkossa. 2. Iso-Säynjärven rantatonttien puut Iso-Säynjärven rantatontit on lohkaistu Rauhala-tilasta 11:18 mikä on seurakunnan metsätalousmaata. Tonteilla oli järeä puusto, minkä kirkkoneuvosto päätti myydä erikseen Järeiden puiden poisto saattaa helpottaa rakennustöiden aloittamista. Tonteille on jätetty suojapuustoa rantaan ja uutta puustoa kasvaa alueelle koko ajan. Asiakirjoissa olevat kuvat on otettu viime syystalven myrskyn jäljiltä tulleista tuulenkaadoista, jotka on korjattu ja myyty. 3. Toivolan tilan rantojen kaavoittaminen Joutsan seurakunta ei ole kaavoittanut Toivolan tilan rantoja. Joutsan kunta on laatinut alueelle rantayleiskaavan. Kaavoituksen periaatteena on tarkastella tasapuolisesti kaikkien maanomistajien rannat ja tuoda kaavassa esille näiden oikeudet. Kaavoituksessa tulee esittää kaikki alueen rakennusoikeus, eikä alueelle voi jäädä piilo-oikeuksia, joista syntyisi myöhemmin epäselvyyksiä kenelle ne kuuluvat. Tästä on hallinto-oikeudessa ennakkopäätöksiä../..

8 Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on ottanut kantaa Toivolan tilan kaavoituksesta tehtyyn kanteluun Joutsan kunnan kaavoituksen tekovaiheessa Päätös 11/2003 (diaarinro 33/43/2003). Päätöksessä todetaan: Koska kyseessä on kunnan toimesta tapahtuva rantayleiskaavan laatiminen, ei seurakunnan voida katsoa rikkoneen testamentin määräyksiä, kun seurakunnalle testamentatulle tilalle on kyseisessä yleiskaavassa osoitettu pientalovaltainen asuntoalue sekä lomarakennuspaikkoja. Joutsan seurakunnan kirkkoneuvoston antamasta selvityksestä ei myöskään ilmene, että seurakunnalla olisi aikomus myydä kyseisiä alueita vastoin testamentissa asetettua ehtoa. Tuomiokapituli katsoo, ettei asia anna aihetta tuomiokapitulin taholta enempiin toimenpiteisiin. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 SÄÄSTÖTOIMENPITEET VUODELLE 2015 keskusteli alustavasti asiasta. Talouspäällikkö toi esille myös tulopuolen kartuttamisen välttämättömyyden. Veroprosenttia ei ole tarkasteltu vuoden 1987 jälkeen eli edellisestä tarkastelusta tulee 28 vuotta talousarviovuonna Kaikki maksut tulee käydä läpi ja tarkastella niitä. Päätös: päätti pitää erillisen kokouksen säästötoimenpiteistä.

10 KIINTEISTÖN MYYNTI LEIVONMÄELTÄ Isoahon tilalla ( ) sijaitseva omakotitalo on ollut myynnissä, aluksi seurakunnan omana myyntinä ja kesäkuun puolesta välistä kiinteistövälitys aninkaisen toimesta. Kiinteistö käsittää 5h+k+s+kph+at ja pinta-ala on 125m2. Rakentamisvuosi on 1979 ja osoite Kuhasenmäentie 14. Kiinteistöön on tehty kuntotarkastus. Kiinteistönvälittäjä on saanut ostotarjouksen, suuruudeltaan euroa. Välittäjän arvio korjauskustannuksista on euroa. Päätös: päätti keskusteltuaan asiasta, tehdä vastatarjouksen euroa.

11 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA OIKAISUVAATIMUS n kokous on klo18.00 Tammijärven kyläkirkossa. Tutustuminen Kyläkirkkoon ja mehutarjoilu klo alkaen.) n hautausmaakatselmus Luhangassa klo Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi oikaisuvaatimuksen.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa 18.08.2014-17.09.2014 viraston aukioloaikana. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 13 päivänä elokuuta 2014 klo 18.00 Tammijärven kyläkirkossa. Tutustuminen kyläkirkkoon klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kirkkoneuvosto KLO Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kirkkoneuvosto KLO Kokousaika. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 5/2014 Kokousaika Kokouspaikka 22.05.2015 KLO17.00 Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 67 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Kokousaika 15.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 69 Kokouksen avaus 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 71 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016. Kokousaika hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo kokous klo 18.00

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016. Kokousaika hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo kokous klo 18.00 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Kokousaika 28.6.2016 hautausmaakatsaus Leivonmäellä klo 17.00 kokous klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Leivonmäki Käsiteltävät asiat 54 Kokouksen avaus 55 Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 11.4.2018 klo 17.05 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 16.30 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti, kokoushuone Käsiteltävät asiat 80 Kokouksen avaus 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00. JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00 Kokouspaikka Luhangan talvikirkko Käsiteltävät asiat 56 Nuorisonohjaajan viransijaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.07.2018 klo 17.17 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 114 Kokouksen avaus 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2016 Kokousaika 08.06.2016 klo 16.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kokousaika 22.02.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Kokousaika 26.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 104 Kokouksen avaus 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 106 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 19.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen avaus 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2016 Kokousaika 30.11.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 97 Kokouksen avaus 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 1/2014 Kokousaika 30.01.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajta

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 Kokousaika 9.2.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Kokousaika 27.9.2017 klo 18.30 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 93 Kokouksen avaus 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 95 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kokousaika 20.1.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika 14.10.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 28.12.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kokousaika 18.5.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2015 Kokousaika 03.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltiasuus 90 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 30.08.2018 klo 17.48 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kirkkoneuvosto

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kirkkoneuvosto JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 7/2014 1/2 Kokousaika Kokouspaikka 08.10.2014 klo 17.00 HUOM 16.30 Vainajien säilytystilan siunaus Joutsan haut.maalla Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 76 Kokouksen

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Eskelinen Sakari. Långström Sirkka jäsen. Muut osallistujat Jaakkola Teuvo kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 5/2019 57 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 29.3.2019 klo 18.16 19.50 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Kuitunen Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen Sakari

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Kokousaika 7.6.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 21 Kokouksen avaus 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2018 Kokousaika Keskiviikko 1.8.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 57 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 18.06.2018 klo 17.07 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 93 Kokouksen avaus 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti, Joutsa. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00. Kokouspaikka. Seurakuntakoti, Joutsa. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 2/2011 Kokousaika 24.03.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Seurakuntakoti, Joutsa Käsiteltävät asiat 19 As Oy Kassalan putkiremontti 20 Päätöksenteko yhteisvastuun oman seurakunnan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO. Kokousaika klo Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A. Käsiteltävät asiat

KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO. Kokousaika klo Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A. Käsiteltävät asiat KOKOUSKUTSU 10/2019 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 12.9.2019 klo 18.05 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 A Käsiteltävät asiat 133 Kokouksen avaus 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 25.6.2018 klo 18.10 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 10 Kokouksen avaus 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2016 Kokousaika Tiistai 17.5.2016 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 8/2017 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 8/2017 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen avaus 89

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2017 Kokousaika 29.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 126 Kokouksen avaus 127 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 128 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 19. päivänä toukokuuta 2010 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 KIRKKONEUVOSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 KIRKKONEUVOSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 11.5.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 25 Kokouksen avaus 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2016 Kokousaika Maanantai 14.11.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat Pöytäkirjan nähtävänä pito

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2017 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2017 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 24 Kokouksen avaus 25 Nimenhuuto 26 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 1/2016 Kokousaika Tiistai 7.6.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kokousaika 20.5.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 25.11.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 28.11.2014-29.12.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 4 päivänä joulukuuta 2013 klo 17.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 24.05.2018 klo 17.14 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 67 Kokouksen avaus 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00. Joutsan seurakuntakoti. Kokouspaikka. Käsiteltävät asiat JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 4/2014 Kokousaika 13.05.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2019 Kokousaika Maanantai 1.4.2019 kello 9.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 24.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 51 Kokouksen avaus 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 Kokousaika 19.12.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 136 Kokouksen avaus 137 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 138 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 28.03.2018 klo 17.10 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 34 Kokouksen avaus 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 30.08.2018 klo 17.48 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 18.1.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 19.01.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. 1 Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.2.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2018

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2018 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2018 Kokousaika Tiistai 24.7.2018 kello 14.00, kahvitarjoilu alkaa klo 13.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen avaus 18 Nimenhuuto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2017 KIRKKONEUVOSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2017 KIRKKONEUVOSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 115 Kokouksen avaus 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltiasuus 117 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4 / KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 11.10. klo 18.11 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 4/2019 Kokousaika Tiistai 23.4.2019 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 37 Kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 4/2016

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 4/2016 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 4/2016 Kokousaika Tiistai 13.9.2016 kello 9.30 11.10 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 43 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 7/2016

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 7/2016 Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 7/2016 Kokousaika Tiistai 29.11.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 82 Kokouksen avaus 83

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Kokousaika 2.11.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Pekkasten leirikeskus Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltiasuus 85 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot