UUTUUDET EC204 Parannettu harjalaite. Irrotettava koura engcon Positioning System

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUTUUDET 2015. EC204 Parannettu harjalaite. Irrotettava koura engcon Positioning System"

Transkriptio

1 UUTUUDET 2015 EC204 Parannettu harjalaite Irrotettava koura engcon Positioning System

2 SR800B-SR2000B HARJALAITE UUTUUS! Vuonna 2009 engcon esitteli kaivukoneisiin tarkoitetun harjalaitesarjan. Siitä tuli nopeasti monen urakoitsijan suosikki. Erityisesti niiden kaivukoneita käyttävien keskuudessa, jotka työskentelevät kaupunkiympäristössä tai rautatieurakoitsijoina harjaavat raiteita ja vaihteita. Harjalaitteita on saatavana viitenä eri leveytenä ( mm), ja niitä uudistetaan nyt merkittävästi. Lisävarusteena on nyt tarjolla täysin uusi roiskesuoja, joka peittää puolet harjalaitteesta ja estää soran sinkoutumisen harjauksen aikana. Roiskesuoja on säädettävissä kolmeen eri asentoon, ja se voidaan tarvittaessa poistaa helposti. Moduulirakenteiset harjalaitteet on nyt varustettu ruuvikiinnitteisillä sivukappaleilla/päädyillä, harjan laatua on parannettu ja välirenkaat on poistettu käytöstä. Nämä parannukset helpottavat ja nopeuttavat harjan vaihtoa. Pontus Johansson, engcon Groupin suunnittelija ja tuotekehittäjä, on tyytyväinen työnsä tulokseen. - Uusi harjalaitesarjamme on tulosta asiakkaidemme toiveista, joita he ovat esittäneet asiakaskyselyissämme ja henkilökohtaisissa tapaamisissa kentällä. Uuden moduulijärjestelmämme ansiosta myös erikoistilaukset, kuten leveämmät harjalaitteet, on entistä helpompi valmistaa, kertoo suunnittelija Pontus Johansson, joka johti harjalaitesarjan SR 800B 2000B kehitystyötä.

3 GRD IRROTETTAVA KOURA UUTUUS! Nyt on integroitujen tartuntakourien seuraavan sukupolven aika. Uudet mallit ovat jälkiasennettavia, ja ne on sovitettu Q-Safea varten. Q-Safe on engconin uusi ja turvallinen työlaitekiinnikesukupolvi, joka tekniikkansa ansiosta estää virheellisen lukituksen ja näin myös kauhan tai muun työlaitteen irtoamisen. Uuden sukupolven kourakasetissa on ainutlaatuinen rakenne: kaksi tukevaa koukkua toisella puolella sekä kestävä ja yksinkertainen kouran lukitus vastakkaisella puolella. Kouran hydrauliikka kytketään yhdellä kädenliikkeellä, joten uusi koura on erittäin helppo kiinnittää ja irrottaa samalla kun sen kiinnittyminen on toteutettu varmalla tavalla. Kuten aiemmissa malleissa, myös uuden sukupolven integroiduissa kourissa on sisäänrakennettu kuormanpitoventtiili, joka estää kouran tahattoman avautumisen muita rototiltin toimintoja aktivoitaessa. - Turvallisuus on aina etusijalla uusia tuotteita kehittäessämme, ja näin on myös uuden irrotettavan kouramme kohdalla, engconin kehityspäällikkö Fredrik Jonsson kertoo. Muita etuja + + Koura on 15 asteen kulmassa pyöritystasoon nähden, joten esineisiin on esimerkiksi helpompi tarttua maksimiulottumalla ja ote pysyy entistä pystysuorempana, kun rototiltti pyörähtää 90 astetta. + + Vaste on mahdollista vaihtaa, joten kohteisiin voidaan tarttua erilaisilla otteilla (esim. kumitettu, uritettu). + + Tarttujan pihtiosat on valmistettu korkealujuusteräksestä maksimaalisen turvallisuuden ja kestävyyden takaamiseksi. Kouraan sovitettua kauhasarjaa kehitetään rinnakkain uuden kouran kanssa: kauhan takaosa muotoillaan niin, että siinä oleva syvennys on linjassa kouran vasteen kanssa ja toimii siten pidennettynä tukena tartuttavalle kohteelle, kuten tolpalle tai putkelle. Muissa työlaitekiinnikkeiden tyypeissä säilytetään integroitujen kourien nykyinen kiinteä rakenne. Uusi koura esiteltiin Ruotsissa järjestettävillä MaskinExpo-messuilla toukokuussa 2015, ja sen myynnin arvioidaan alkavan vuodenvaihteessa 15/16.

4 eps ENGCON POSITIONING SYSTEM engconin rototiltit soveltuvat kaivujärjestelmiin/koneohjaukseen engcon, maailman johtava kaivukoneissa käytettävien rototilttien valmistaja, on nyt ottanut uuden askeleen tulevaisuuteen ja mukauttanut tuotteensa kaivujärjestelmien/koneohjauksen uusinta tekniikkaa varten. engconin rototilttimallit EC209:stä alkaen voidaan vuodesta 2015 lähtien varustaa eps:llä, engcon Positioning Systemillä, joka yhdessä kaivukoneen kaivujärjestelmän kanssa mahdollistaa työlaitteen sijainnin maksimaalisen hallinnan.

5 UUTUUS! Optimoitu DC2:lle eps on optimoitu engconin älykästä DC2- ohjausjärjestelmää varten: eps:n kaapelit integroidaan DC2:n kaapeleiden kanssa. eps on myös avoin järjestelmä, eli se toimii yhdessä muiden valmistajien ohjausjärjestelmien kanssa. - Strategianamme on aina pyrkiä tekemään tuotteistamme mahdollisimman avoimia, joten tarjoamme asiakkaillemme laajat valinnanmahdollisuudet tuotteiden valintaa varten, kertoo Roberth Jonsson, eps:n kehitystyön projektipäällikkö. Tämä saa lisävahvistuksen Roberth Jonssonin kertoessa, että eps on mahdollista asentaa engconin rototilttimalleihin EC209, EC214, EC219, EC226 ja EC30 Edellytykset Tekniikka perustuu siihen, että eps lähettää signaaleja asiakkaan kaivukoneessa olevaan kaivujärjestelmään. Tavoitteena on, että mahdollisimman monen valmistajan kaivujärjestelmät voisivat viestiä eps:n kanssa. Kysy kaivujärjestelmän toimittajalta, mihin kaivujärjestelmään eps voidaan sovittaa Edut Yhdessä valitun kaivujärjestelmän kanssa eps vähentää ns. perinteisen maastomerkinnän tarvetta, ja kuljettaja näkee kaivettavan alueen tarkasti ohjaamossa olevan koneohjauksen näytön kautta. Näin voidaan varmistaa, että ylös kaivetaan juuri oikea määrä maata, mistä on monia etuja: + + Säästää aikaa + + Alhaisempi polttoaineen kulutus + + Vähentynyt koneen ja työlaitteen kuluminen + + Säästää aikaa muilta yksiköiltä, kuten kaivumaata pois vieviltä kuorma-autoilta/ dumppereilta + + Vähentynyt viimeistelytöiden tarve ja vähäisempi täyttömateriaalien määrä + + Sovitettu DC2-ohjausjärjestelmään mutta mahdollista asentaa myös muihin ohjausjärjestelmiin eps tulee markkinoille vuonna 2015.

6 GENERATION 2 TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ! u Voidaan varustaa EC-Oilliittimillä rototiltin ylä- ja alapuolella engcon on maailman johtava rototilttien valmistaja, ja sen uuden sukupolven 2-sarja asettaa uuden standardin. Etuja ovat muun muassa 45 asteen kallistuskulma, entistä parempi huollettavuus, suuremmat holkkien halkaisijat, hydraulimoottori vasemmalla puolella ja integroitu keskusvoitelu. Viimeisin näistä eduista eli se, että kaikki voitelupisteet on koottu yhteen ja samaan voitelulohkoon, säästää urakoitsijan aikaa ja rahaa runsaasti. Uudet rototiltit EC204*, EC206, EC209, EC214, EC219 ja EC226 soveltuvat kattavasti 2 26 tonnin kaivukoneisiin ja tarjoavat useita etuja, jotka parantavat kannattavuutta ja kaivukoneen monikäyttöisyyttä. 2-sarjan rototilteissä on kaikki samat ominaisuudet, jotka tekivät niiden edeltäjistä niin suosittuja mutta nämä rototiltit ovat kuitenkin vielä edeltäjiään parempia. Kallistuskulma on kasvanut +-45 asteeseen, mikä lisää monikäyttöisyyttä. Hydraulimoottori sijaitsee vasemmalla puolella, jossa se on hyvin suojattu ja kuljettajan näkyvissä (EC209- EC226). Vahvistettu runko parantaa suorituskykyä merkittävästi. Esimerkiksi EC219:ssä on 37 prosenttia parempi murtovoima ja 27 prosenttia suurempi vääntömomentti kuin vastaavassa aiemmassa mallissa. Kaikissa rototilteissä on keskusvoitelu, ne soveltuvat koneohjaukseen ja ne on suunniteltu mahdollisimman helppohuoltoisiksi. Yhä useammat työlaitteet edellyttävät suurempia hydraulivirtauksia ja suuret rototiltit mallista EC214 alkaen on siksi varustettu uudella läpiviennillä, joka sallii jopa 120 litran hydraulivirtauksen minuutissa. Tämä mahdollistaa suurta virtausta edellyttävien työlaitteiden käyttämisen lisähydrauliliitännän kautta. Uudessa läpiviennissä on myös sähköinen kanava, sillä engconin uudesta Q-Safe-työlaitekiinnikkeestä joka on palkittu innovatiivisuutensa ja ylivoimaisen turvallisuutensa vuoksi on aikaa myöten tulossa vakiovaruste rototiltteihin. Gen 2 -turvallisuusominaisuus on myös se, että kallistussylintereissä on vakiona valmius kuormanpitoventtiileille, mikä on mm. edellytys ajettaessa trukkihaarukalla. Lisäksi kaikki engconin rototiltit on sovitettu älykkäälle DC2-pro portionaaliohjausjärjestelmälle, jossa on mahdollisuus etätukeen matkapuhelinverkon välityksellä. Tämä vähentää tarvetta kutsua huoltoasentaja koneen luokse. u Valmius koneenohjauksen antureille u Vahvemmat ylä- ja alaosat u Suurempi ruuvin halkaisija, kestävämpi kierukkavaihde u Suurempi kallistusakselien laakeripinta u Jopa 50 % aiempia malleja suurempi murtomomentti

7 u Kuormanpitoventtiilit ovat vakiona kaikissa kallistussylinterillä varustetuissa malleissa sekä muissa malleissa, joissa on SS9-ohjausjärjestelmä. Muut rototiltit ohjausjärjestelmästä riippumatta on jo varustettu vakiona kuormanpitoventtiilivalmiudella. u Jopa 11,5 % aiempia malleja suurempi kallistusmomentti u Varustettu tiiviillä letkusuojilla, jotka estävät öljyn suihkuamisen sivusuunnassa mahdollisen letkurikon yhteydessä u Kaikki voitelukohteet yhteydessä yhteen ja samaan voitelukeskukseen u 45 asteen kallistus u Suunniteltu engconin uudelle korkeapaineläpiviennille, joka tuottaa jopa 150 l/min virtauksen (ei EC209) u Uusi venttiilityyppi vähentää polttoaineenkulutusta u Enemmän tilaa tuleville letkuille u Karkaistut sylinterivarret u Sisäänvaletut voitelukanavat u Suunniteltu keskusvoitelua varten, suojatut voitelukohdat u Hydraulimoottori vasemmalla sivulla u Parempi huollettavuus kääntökehän välys säädetään ilman purkamista u Generation 2-rototiltit S45-, S50-, S60- ja S70-työlaitekiinnikkeillä saavat vähitellen Q-Safe -työlaitekiinnikkeen vuodesta 2014 lähtien. S45, S60 ja S70 voidaan sitten valita EC-Oililla tai ilman. * Mallin EC204 myynti alkaa Pohjoismaissa syksyllä 2015 ja muualla vuoden 2016 alussa.

8 LISÄÄMME SINUN KANNATTAVUUTTASI! engconin maailman johtavat rototiltit tarjoavat monia etuja, joista urakoitsijoilla ei yksinkertaisesti ole varaa kieltäytyä. Kaivukoneen koosta riippumatta rototiltti on varma tapa parantaa kannattavuutta. Syitä on useita. + + Koneen pienempi siirtotarve vähentää polttoaineenkulutusta ja koneen kulumista ja tekee työympäristöstä turvallisemman. + + Minimoi manuaalisen työn. + + Työn suoritus nopeutuu. + + Kone on monipuolisempi ja joustavampi. + + Lisää työskentelyn tarkkuutta. + + Nopeampi ja turvallisempi työlaitteiden vaihto. EC02B: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin 1,5 3,5 t painoluokissa EC206: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin 3,5 6 t painoluokissa EC209: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin 6 9 t painoluokissa EC214: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin 9 14 t painoluokissa

9 EC tonnin kaivukoneita varten optimoitu EC204 on seitsemäs Generation 2 -sarjan malleista. Yksi suuri uudistus, joka erottaa sen edeltäjästään EC02B on se, että uusi malli voidaan varustaa integroidulla tartuntakouralla tai lisähydraulitoiminnolla. EC204 on rakennettu hieman vankemmaksi kuin EC02B, ja muiden Gen 2 -mallien tapaan uudessa rototiltissä on 45 asteen kallistuskulma, ja suosittelemme sen varustamista engconin proportionaalisella DC2-ohjausjärjestelmällä, jolla saavutetaan juohea liikerata ja suurin tarkkuus. Lisäksi järjestelmälle on etätuki matkapuhelinverkon välityksellä. Turvallisuuden maksimoimiseksi kallistussylinterissä on vakiona kuormanpitoventtiilit. Mallin EC204 myynti aloitetaan Pohjoismaissa syksyllä 2015 ja muissa maissa vuoden 2016 alussa. UUTUUS! EC204: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin 2 4 t painoluokissa EC219: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin t painoluokissa EC226: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin t painoluokissa EC30: Asennettavissa kaikkiin kaivukoneisiin t painoluokissa

10 TM maailman turvallisin työlaitekiinnike Q-Safe on engconin uusi työlaitekiinnike kaivukoneisiin. Suuri uutuus on se, että inhimillisestä virheestä johtuva työlaitteen virheellinen kytkentä ei enää ole mahdollista. Järjestelmä huolehtii osaltaan kuljettajan turvallisuusvastuusta. Q-Safe on kolminkertaisesti turvallinen. Se sisältyy engconin uuteen panostukseen ja konseptiin Non Accident Generation, jossa turvallisuusajattelu kattaa koko tuotevalikoiman. engconin suunnittelema Q-Safe on maailman turvallisin työlaitekiinnike, joka poistaa työlaitteen väärin kytkemisen mahdollisuuden. Kun täydellisesti varusteltu Q-Safe on asennettu kaivukoneeseen, täytyy esimerkiksi kauhan tai valitun työlaitteen olla maata vasten tietyllä painolla. Kauhaa tai työlaitetta ei siis voi irrottaa, kun se roikkuu ilmassa. 1 1 Kun Q-Safe-työlaitekiinnike koskettaa kauhan/työlaitteen ensimmäistä akselia, ympäristöä varoitetaan voimakkailla valo- ja äänimerkeillä. Samalla koneen kääntötoimintoa rajoitetaan (lisävaruste). 2 Valo- ja äänisignaalit jatkuvat, kunnes kauha/työlaite on kunnolla lukittu molemmille akseleille. Lisäksi kääntötoiminnon esto pysyy aktivoituna. 2 3 Kun molemmat akselit on kiinnitetty, varoittavat valo- ja äänisignaalit loppuvat ja kääntö on mahdollista. Nyt kone on käyttövalmis ja kauha/työlaite on täydellisesti kytkeytynyt. Työlaite voidaan irrottaa nyt vain, kun se lepää maata vasten tietyllä painolla (lisävaruste). Q-Safe -työlaitekiinnikkeen turvatoiminnot a Järjestelmä valvoo elektronisesti kahden toisistaan riippumattoman anturin avulla, että molemmat akselit ovat kiinnittyneinä työlaitteeseen. b Takaiskuventtiili estää letkun murtumisesta / paineenlaskusta aiheutuvan hydraulisylinterin liikkeen. c Ulkopuoliset voimakkaat jouset pitävät kiinnikkeen lukittuna, vaikka elektroniikka ja hydrauliikka vaurioituisivat. d Takimmainen akseli lukitaan lisäksi kiilamaisella, älykkäästi suunnitellulla "teräskielellä", joka estää työlaitteen putoamisen riippumatta täysin siitä, mitä vikoja muissa turvatoiminnoissa esiintyy. 3

11 Nostokoukun turvallisuusluokitus: EN ISO /A1:2009 ja EN ISO /A1:2009 Kolminkertaisesti turvallinen sisäänrakennettujen toimintojen ansiosta. Ne estävät virheellisen käytön kaivukoneen hydraulijärjestelmän avulla. Valmius liitettäväksi ulkoiseen varoitusjärjestelmään, kuten merkkivaloon tai äänimerkkiin. Kaksinkertaiset elektroniset anturit varmistavat etummaisen ja takimmaiseen akselin kiinnittymisen. Voimakkaat jouset ylläpitävät lukituksen jopa paineenlaskun yhteydessä. Kaksinkertaiset elektroniset anturit varmistavat etummaisen ja takimmaiseen akselin kiinnittymisen. Etummaisen ja takimmaisen akselin lukitus poistaa heiluvan työlaitteen onnettomuusriskin. Lukituskielen ainutlaatuinen muotoilu estää takimmaisen akselin irtoamisen. u Takaiskuventtiili estää lukitussylintereiden paluuliikkeen myös painehäviön aikana. u Q-Safe on jo tehtaalla valmisteltu käytettäväksi yhdessä EC-Oilin ja sen automaattisen hydrauliikan kytkentätoiminnon kanssa. TM Työlaitteen on oltava maata vasten, jotta työlaitelukitus voidaan aktivoida. Kaivukoneen kääntötoiminto on lukittuna niin pitkään, kun työlaite on kytkettynä vain yhteen akseliin. Q-Safe on siis kolminkertaisesti turvallinen: hydraulinen valvonta, hydraulinen lukitus ja mekaaninen lukitus. Q-Safen ansiosta turvajärjestelmä ottaa kantaakseen osan kuljettajan vastuusta koskien työlaitteen oikeaa kiinnitystä, mikä puolestaan tekee työympäristöstä turvallisemman. Q-Safe-työlaitekiinnikkeen perusversio toimitetaan varoitusjärjestelmällä. Täydellinen järjestelmä sisältää kääntötoiminnon rajoittamisen ja työlaitteen painamisen maata vasten irrottamista varten. Se on lisävaruste, joka tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja joka asennetaan yhteistyössä kyseisen konetoimittajan kanssa. Vuodesta 2014 lähtien engcon toimittaa Q-Safe-kiinnikettä vakiona koossa S45, S50, S60 ja S70. Koskee sekä koneiden työlaitekiinnikkeitä että engconin rototilttejä. Q-Safe antaa sinulle erityistä lisävarmuutta + Q-Safe toimii riippumatta rototiltin ohjausjärjestelmästä, ja siinä on valmius EC-Oil-liitännälle, joka mahdollistaa hydrauli- ja sähköjärjestelmän sekä keskusvoitelun automaattisen kytkemisen hydrauliseen työlaitteeseen. + Q-Safe-turvalukitus on mitoitettu siten, että se kestää täyden kaivuvoiman kaikkiin suuntiin. + Lukitussylinteri on suunniteltu ja mitoitettu siten, että se kestää kyseisen konekoon muodostaman, kiinnikkeen avaamiseen tarvittavan ulkoisen kaivuvoiman. + Lukituspinnan kulma suhteessa kaivuvoimaan on koko liikkeen aikana 90 astetta tai enemmän, mikä tarkoittaa sitä, että kaivuvoimat pyrkivät jatkuvasti sulkemaan kiinnikettä. + Q-Safe täyttää nykyiset turvallisuusstandardit SFS-EN 474, SFS-EN ISO ja SFS-EN ISO sekä tulevan standardin ISO

12

13 TM Täyshydraulinen kiinnike tulee vihdoin kaikkien saataville. Täyshydraulinen kiinnike on ollut saatavilla jo monta vuotta, mutta sen korkean hinnan vuoksi sitä on voitu käyttää vain erityisissä tehtävissä. EC-Oilin yksinkertaisen toiminnan ansiosta tämä muuttuu. Uudistettu EC-Oil on engconin järjestelmä hydrauliikan, elektroniikan ja keskusvoitelun automaattiseen kytkemiseen valittuun hydrauliseen työlaitteeseen. Se soveltuu erityisesti uuteen rototilttisarjaan ja uuteen ja turvalliseen Q-Safe -työlaitekiinnikkeeseen*. Olemme ainut kokonaisratkaisuja tarjoava varustetoimittaja voimme tarjota sinulle kaiken ohjausjärjestelmästä, kiinnikkeistä ja työlaitteista lähtien aina tukipalveluihin ja turvallisuusanalyyseihin saakka. EC-Oilin avulla voit vaihtaa muutamassa sekunnissa työlaitteen suoraan ohjaamosta. Kun EC-Oil on Q-safe-työlaitekiinnikkeessä, rototiltin ylä- ja alapuolella sekä työlaitteessa, käyttäjä voi suurinta murtovoimaa tarvittaessa irrottaa rototiltin ja kytkeä työlaitekiinnikkeen suoraan hydrauliseen tai mekaaniseen työlaitteeseen. Irrottaminen keventää koneen painoa, mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja parantaa kokonaistaloudellisuutta. Yhdessä ne muodostavat työlaitejärjestelmän, joka nopeuttaa ja tehostaa työntekoa ja parantaa kannattavuutta. EC-Oil tarjoaa parhaan käyttövarmuuden vaativissa ympäristöissä. EC-Oilissa ei ole minkäänlaisia letkuja tai sähkökaapeleita, jotka liikkuvat laitetta kytkettäessä. Se vähentää puristuksiin joutumisen vaaraa sekä kulumista. Se on markkinoiden ainoa täyshydraulinen järjestelmä, joka mahdollistaa työlaitteen liittämisen täydellä järjestelmäpaineella. Oman kehitystyömme tuloksena syntyneet öljy- ja sähköliittimet on suunniteltu kestämään entistäkin paremmin kaivukoneiden vaativissa käyttöolosuhteissa. Liittimet ovat markkinoiden kestävimmät, mikä on osoitettu muun muassa 400 baarin työpaineella tehtävillä murtumispainetesteillä sekä kenttäkokeilla likaisissa ympäristöissä. EC-Oilin avulla myös keskusvoitelu kytkeytyy automaattisesti. *Vuodesta 2014 lähtien engcon toimittaa Q-Safe-kiinnikettä vakiona koossa S45, S50, S60 ja S70. Koskee sekä koneiden työlaitekiinnikkeitä että engconin rototilttejä.

14 Turvallinen ohjaus nopeampi tuki engconin DC2-ohjausjärjestelmä sopii kaikkiin kaivukoneisiin ja on markkinoiden ainoa järjestelmä, jossa käyttäjät voivat helppokäyttöisen ilmaissovelluksen avulla saada etätukea matkapuhelimestaan. Asiakkaalle tämä merkitsee suuria ajansäästöjä vianetsinnässä, kalibroinnissa ja huollossa. Tämä puolestaan pitää sisällään mahdollisimman lyhyet seisonta-ajat ja parantuneen kannattavuuden. Uusi ja turvallinen proportionaalinen ohjausjärjestelmämme, joka on hyväksytty uuden ISO turvallisuusstandardin mukaisesti, mahdollistaa kaikkien työlaitteiden helpon ja tarkan ohjauksen. Se voidaan sovittaa telojen ja pyörien ohjaamiseen ja tyvitaiton hallintaan. Erikoismuotoillut, käsituilla varustetut MIG2-hallintakahvat tarjoavat mahdollisimman hyvän ergonomian ja toiminnallisuuden ja mahdollistavat jopa kuuden rullan käytön. 1 Älypuhelin Kun yhdistät älypuhelimesi DC2- järjestelmään Bluetooth-yhteyden kautta, voit sen avulla vaihtaa kuljettajaprofiileja ja työlaitteita tai säätää nopeutta. Kun soitat tukipalveluun, saat etätukea matkapuhelinverkon kautta Etätuki DC2-järjestelmässä on mahdollisuus kalibroida järjestelmä ja suorittaa vianetsintä etäyhteyden kautta matkapuhelinverkon avulla. DC2-proportionaaliohjausjärjestelmä DC2-proportionaaliohjausjärjestelmä rototilttejä varten sopii kaikkiin kaivinkoneisiin. Saatavana on pyörä- ja telaohjaus sekä tyvitaiton hallinta koneen hallintavivuilla. Parasta turvallisuutta ISO standardin mukainen sertifiointi ja hyväksyntä, konedirektiivin 2006/42/EY mukainen Täydellinen toimivuus Ergonominen MIG2-hallintavipu on optimoitu vaativaan käyttöön, ja DC2-ohjausjärjestelmän avulla ohjaamiseen voi käyttää kaikkiaan kuutta rullaa ja neljäätoista painiketta kahdessa kahvassa. 4

15 Jopa seitsemän painiketta yhdessä hallintakahvassa Voidaan varustaa kolmella rullalla/ hallintakahva sekä seitsemällä painikkeella tai vaihtoehtoisesti kuudella painikkeella ja FNRtoiminnolla (suunnanvaihto) Jopa kolme rullaa yhdessä hallintakahvassa Ergonominen muotoilu Käsituki vakiona ilman lisäkuluja Voidaan jälkivarustaa useilla valinnaisilla toiminnoilla Täyttää konedirektiivin 2006/42/EY ja standardin SFS-EN ISO vaatimukset Sopii yhteen kaikkien markkinoilla olevien ohjausjärjestelmien kanssa Uusi kiinnitys helpottaa asennusta Helppo säätää käden kulmaa Kaksi sähköisesti valvottua painiketta kummassakin kahvassa mahdollistaa maksimaalisen turvallisuuden Faktoja MIG2 on kokonaan uudistettu kaivukoneiden hallintakahva, jossa ergonomia ja toiminnallisuus on nostettu etusijalle. Integroidun käsituen (vakiovaruste) ansiosta on mahdollista irrottaa ote kokonaan hallintakahvasta ja ohjata kolmea rullaa ja seitsemää painiketta, jotka voidaan asentaa kuhunkin hallintakahvaan. MIG2 on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä DC2-ohjausjärjestelmän kanssa (mahdollisuus käyttää kolmea rullaa samanaikaisesti), mutta se on yhteensopiva myös muiden markkinoilla myytävien ohjausjärjestelmien kanssa (tällöin voidaan käyttää samanaikaisesti enintään kahta rullaa).

16 JUHLATARJOUS! Kun ostat huippusuositun EC219-rototiltin Silver Edition -version varustettuna DC2- ohjausjärjestelmällä*, saat lisäksi älypuhelimen ja 500 euron lahjakortin työlaitteiden hankintaa (arvo yhteensä n. 800 euroa). Lue lisää tarjouksesta ja engconin 25. juhlavuodesta osoitteessa DC2 on markkinoiden ensimmäinen ohjausjärjestelmä, johon on tarjolla etätuki matkapuhelimen välityksellä. Etätuki voi tehdä vianmäärityksen, peruskalibroinnin ja selvittää suurempien vikojen syyt, mikä säästää aikaa ja rahaa. Lue lisää DC2-ohjausjärjestelmästä osoitteesta engcon Finland AB Kauppatie , FI Mustasaari Puh Sähköposti finland@engcon.fi

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE AUTOMAATTISESTA, EC-OILILLA VARUS- TETUSTA PIKAKIINNIKEJÄRJESTELMÄSTÄ MARKKINOIDEN UUSI VAKIOVARUSTE ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA

Lisätiedot

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ Lukitusjärjestelmä QSC Standardisoitu pikakiinnikkeiden hallinta lisää turvallisuutta Nykyään noin parillakymmenellä suurella kaivukonevalmistajalla

Lisätiedot

AUTOMAATTISET TYÖLAITEKIINNIKKEET KAIVUKONEISIIN AUTOMAATTINEN PUOMIKIINNIKE UUSI VAKIOVARUSTE ENGCONILLA

AUTOMAATTISET TYÖLAITEKIINNIKKEET KAIVUKONEISIIN AUTOMAATTINEN PUOMIKIINNIKE UUSI VAKIOVARUSTE ENGCONILLA AUTOMAATTISET TYÖLAITEKIINNIKKEET KAIVUKONEISIIN AUTOMAATTINEN PUOMIKIINNIKE UUSI VAKIOVARUSTE ENGCONILLA AUTOMAATTISET TYÖLAITEKIINNIKKEET UUSI VAKIOVARUSTE ENGCONILLA Otamme nyt tärkeän askeleen ottamalla

Lisätiedot

Q-Safe ja EC-Oil tekevät työstä turvallista ja nopeaa

Q-Safe ja EC-Oil tekevät työstä turvallista ja nopeaa Q-Safe ja EC-Oil tekevät työstä turvallista ja nopeaa engcon Q-Safe Q-Safe on uudenlaisen ajattelun tulos Kantava idea Q-Safen takana oli kristallinkirkas. Kuljettajalla ei saa olla mahdollisuutta kytkeä

Lisätiedot

TYÖLAITELUETTELO Kaivukone

TYÖLAITELUETTELO Kaivukone TYÖLAITELUETTELO Kaivukone engcon Työlaiteluettelo Varustele koneesi kannattavuuden varmistamiseksi Tämänvuotinen tuoteluettelo sisältää tavalliseen tapaan joukon tuoteuutuuksia paremman tehokkuuden ja

Lisätiedot

Asennusohje. Q-Safe. Versio 201502. Asiakirja 841684

Asennusohje. Q-Safe. Versio 201502. Asiakirja 841684 Asennusohje Q-Safe Versio 201502 Asiakirja 841684 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 6 1.1. Yleistä 6 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 6 1.3. Termit 6 2. Toimituksen sisällön tarkistus 7 2.1. 841373 Koneen

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841608 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 ROTOTILTIN OHJAUS HALLINTAVIPUEMULOINNILLA SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Toimituksen

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201501 ASIAKIRJA: 841702 SUOMI KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 8 1.1. Yleistä 8 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 8 2. Käyttö 10

Lisätiedot

Uutuudet. engcon ottaa johtoaseman uuden. sukupolven rototilteillä!

Uutuudet. engcon ottaa johtoaseman uuden. sukupolven rototilteillä! Uutuudet engcon ottaa johtoaseman uuden sukupolven rototilteillä! Uuden sukupolven rototiltit EC219 ja EC226 Tulevaisuus on täällä! engconin tuotteet sopivat markkinoiden kaikkiin kaivukoneisiin painoluokissa

Lisätiedot

engcon Tuoteuutuudet 2016

engcon Tuoteuutuudet 2016 TUOTEUUTUUDET 2016 UUTUUDET QSC Standardisoitu lukitusjärjestelmä GRD Irrotettava tartuntakoura SWD Irrotettava harjalaite eps engcon Positioning System Ny kouraan sovitettu kauhasarja SS9-2 Uusi ohjausjärjestelmä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201302 ASIAKIRJA: 841701 SUOMI KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 8 1.1. Yleistä 8 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 8 2. Käyttö 10 2.1. Symbolit

Lisätiedot

ASENNUSOHJE engcon DC2

ASENNUSOHJE engcon DC2 ASENNUSOHJE engcon DC2 Versio 201602 Tuotenro 841605 KONEKOHTAINEN CATERPILLAR 311D 329D 303,5E 329E Alkuperäinen käyttöohje Ohjekirja 1 Johdanto 1.1 Yleistä Tämän asennusohjeen tarkoituksena on antaa

Lisätiedot

ICS uuden sukupolven ohjausjärjestelmä

ICS uuden sukupolven ohjausjärjestelmä FI ICS uuden sukupolven ohjausjärjestelmä SecureLock TM on meille hyvin tärkeä, sillä se auttaa meitä välttämään onnettomuuksia. Tiedämme, että se on markkinoiden turvallisin työlaitelukitus. Morten Hoff,

Lisätiedot

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen Palopellit yleisesti ja uusi ETPR-palopelti FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION 21.3.2017 / Raimo Perttunen Paloturvaa ilmanvaihdon keinoin Paloluokka E estää savun leviämisen E luokiteltu palopelti (palonrajoitin)

Lisätiedot

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä VAHVA KUMPPANI engcon Group koostuu kolmesta markkinoiden johtavasta tuotemerkistä engcon, Mählers ja Drivex ja yrityksellä on pitkä kokemus laadukkaiden työlaitejärjestelmien

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

ASENNUSOHJE engcon DC2

ASENNUSOHJE engcon DC2 ASENNUSOHJE engcon DC2 Versio 201602 Tuotenro 841606 KONEKOHTAINEN CATERPILLAR M313D M322D Alkuperäinen käyttöohje Ohjekirja 1 Johdanto 1.1 Yleistä Tämän asennusohjeen tarkoituksena on antaa tarvittavat

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201501 ASIAKIRJA: 841616 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP MIG2 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Asennusohjeen symbolit

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201402 ASIAKIRJA: 841617 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP MIG2 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2.

Lisätiedot

Asennusohje. Q-Safe. Versio Asiakirja

Asennusohje. Q-Safe. Versio Asiakirja Asennusohje Q-Safe Versio 201504 Asiakirja 841684 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 6 1.1. Yleistä 6 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 6 1.3. Ympäristö 6 1.4. Termit 7 2. Toimituksen sisällön tarkistus

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841618 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP L8 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

TUOTEUUTUUDET 2017 EC233. Maailmanuutuus GR20R2 EC02B QSC. EC-Oil Päivitetään uudella sähköliittimellä TGHD

TUOTEUUTUUDET 2017 EC233. Maailmanuutuus GR20R2 EC02B QSC. EC-Oil Päivitetään uudella sähköliittimellä TGHD TUOTEUUTUUDET 2017 EC233 GR20R2 EC02B QSC TGHD Uusi rototiltti enintään 33 tonnin kaivukoneisiin Maailmanuutuus Uudistettu rautatietartuntakoura Uusi koneen painoluokka Standardoitu lukitusjärjestelmä

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

Erkkiheikkilä Oy -maanrakennusta ja insinööriosaamista. Engconilta tulossa järeä automaattinen työlaitekiinnike

Erkkiheikkilä Oy -maanrakennusta ja insinööriosaamista. Engconilta tulossa järeä automaattinen työlaitekiinnike #3 2018 Erkkiheikkilä Oy -maanrakennusta ja insinööriosaamista Engconilta tulossa järeä automaattinen työlaitekiinnike Sivu 3 Martelius Oy tunnetaan täsmällisyydestään Sivu 6-7 Letkuton moduulijärjestelmä

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Ohjausjärjestelmä 9-2

Ohjausjärjestelmä 9-2 KÄYTTÖOHJE Ohjausjärjestelmä 9-2 Versio 201602 Tuotenro 9000042 Alkuperäinen käyttöohje Ohjausjärjestelmä 9-2 Sisällysluettelo 1 Johdanto...4 1.1 Yleistä... 4 1.2 Ympäristö... 4 2 Turvallisuusmääräykset...4

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201601 ASIAKIRJA: 841616 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP MIG2 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 1.3. Ympäristö 6 2. Asennusohjeen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi KÄYTTÖOHJEKIRJA 1 KÄYTTÖOHJEKIRJA KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi Tämä ohjekirjan tarkoitus on varmistaa tuotteen toimivuus, kestävyys ja käyttöturvallisuus. On erittäin tärkeää, että ymmärrät ohjekirjassa annetut

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Vaihtolava-ajoneuvoja pidetään vääntöherkkinä. Vaihtolava-ajoneuvojen kanssa voidaan käyttää erilaisia kuormalavoja erilaisiin

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Press Brake Productivity -pikaopas

Press Brake Productivity -pikaopas Kuinka aloitat Press Brake Productivity -pikaopas Kiitos, että olet ostanut Wilan valmistaman laatutuotteen Wila on valmistanut jo yli 80 vuotta työkalunpitimiä, työkaluja ja varusteita särmäyspuristimien

Lisätiedot

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA Jokaiseen kuljettajaprofiiliin voi tallentaa omat säädöt seuraaville ominaisuuksille Venttiilin parametrit o Miniminopeus (ma) o Maksiminopeus (%) o Rampit

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201502 ASIAKIRJA: 841701 SUOMI KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 8 1.1. Yleistä 8 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 8 1.3. Ympäristö

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. engcon DC2. Version Tuotenro Alkuperäinen käyttöohje

KÄYTTÖOHJE. engcon DC2. Version Tuotenro Alkuperäinen käyttöohje KÄYTTÖOHJE engcon DC2 Version 201602 Tuotenro 841701 Alkuperäinen käyttöohje Ohjekirja Yleistä Tämä käyttöohje täydentää engcon DC2 -ohjausjärjestelmällä varustettujen rototilttien käyttöohjeita. Tämän

Lisätiedot

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet TYÖLAITTEET TRAKTORI Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet MAKSIMAALINEN KANNATTAVUUS DRIVEX-TYÖLAITTEIDEN AVULLA Drivex-urakointivarustuksella traktorisi suoriutuu töistä

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201204 ASIAKIRJA: 841652 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 L8 DANFOSS SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen symbolit 6 3. Toimituksen

Lisätiedot

Tekninen tuote-esite. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet

Tekninen tuote-esite. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet ekninen tuote-esite NRQ4A oimilaite ja 3 tie säätöpalloventtiileille Vääntömomentti: 8 Nm Nimellisjännite AC/DC: 4 V Ohjaus: auki-kiinni oiminta-aika 9 s ekniset tiedot urvallisuusohjeet Sähköiset tiedot

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

SNOWEK. Pölynsidonnan edelläkävijä. Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat

SNOWEK. Pölynsidonnan edelläkävijä. Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat SNOWEK Pölynsidonnan edelläkävijä Valmistaja: Snowek, Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio, Finland Keräävä harjalaite Snowek keräävä harjalaite

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Tekniset tiedot. T5-NRC24A-SR fi v Oikeus muutoksiin pidätetään 1 / 3

Tekniset tiedot.  T5-NRC24A-SR fi v Oikeus muutoksiin pidätetään 1 / 3 ekninen tuote-esite NRC4A-SR Jännitesäätöinen toimilaite - ja -tie säätöpalloventtiileille Vääntömomentti Nm Nimellisjännite AC/DC: 4 V Ohjaus: Jatkuvasääteinen DC... V oiminta-alue: DC... V oiminta-aika

Lisätiedot

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta FI XR Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta Rotaattorit erityisen vaativaan käyttöön Kääntökehälaakeroidut XR-rotaattorit tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, joten ne ovat luotettava

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow kiertovoitelumittari on suunniteltu valvomaan paperikoneiden kiertovoitelun tilavuusvirtauksia. Sen ainutlaatuinen itse puhdistava -tekniikka pitää virtausputken

Lisätiedot

WGS - Quick-Lock-pikavaihtojärjestelmä

WGS - Quick-Lock-pikavaihtojärjestelmä B:01 WGS Quick-Lock-pikavaihtojärjestelmän etuja WGS Quick-Lock-järjestelmä koostuu kahdesta osasta. Yksi osa (WGS QLRD) asennetaan robottiin ja toiseen osaan (WGS-QLGD) rakennat tarttujasi. Tarttujan

Lisätiedot

TUNNETKO UUDEN LUKITUSTEKNOLOGIAN?

TUNNETKO UUDEN LUKITUSTEKNOLOGIAN? TUNNETKO UUDEN LUKITUSTEKNOLOGIAN? Maailman johtavalta lukituskonsernilta! Uusi -teknologia on ASSA ABLOY konserniin kuuluvien yritysten yhteisen tuotekehityksen tulos. -teknologia yhdistää vahvan koodin

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201301 ASIAKIRJA: 841615 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 DANFOSS SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen symbolit 6 3. Toimituksen

Lisätiedot

NIBE VPB 200/ VPB 300/ VPBS 300 TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ NIBE VPB/VPBS. Tyylikäs ja ajaton muotoilu

NIBE VPB 200/ VPB 300/ VPBS 300 TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ NIBE VPB/VPBS. Tyylikäs ja ajaton muotoilu NIBE VPB 2/ VPB / VPBS Lämminvesivaraaja TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ Tyylikäs ja ajaton muotoilu Entistäkin helpompi asentaa kevyempien tuotteiden ja yhteen paikkaan koottujen putkiliitäntöjen ansiosta

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A Äänenvaimennin pyöreään kanavaan -B -A Lyhyesti Erikoispolyesterikankaalla peitetty kivivilla Tiiveysluokka D Hyvä äänenvaimennuskyky Sisältyy MagiCAD-tietokantaan Yleistä Pyöreä äänenvaimennin pyöreällä

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle Puoliperävaunu 80 T kuormalle 1. Päämitat: Esitekuva T620-4 Reknro WLY-998; valm nro 734/2006 Vuosimalli 2006 (rek 30.3.2006) Renkaat 285 / 70 R19.5, 8-pulttiset Rakennekantavuus 80 tonnia Kuormatilan

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Tarttujan pikavaihtojärjestelmän

Tarttujan pikavaihtojärjestelmän WGS - Quick-Lock Tarttujan pikavaihtojärjestelmän etuja WGS Quick-Lock-järjestelmä koostuu kahdesta osasta. Yksi osa (WGS-QLRD) asennetaan robottiin ja toiseen ( WGS- QLGD) rakennetaan tarttuja. Kun haluat

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE 7700 SARJA Geodyna 7700 sarja on uusi virstanpylväs tasapainotuskoneille, joilta vaaditaan suuria volyymejä. Laaja kosketusnäyttö Helppokäyttöinen Vankkarakenteinen

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Kaivukoneporalaitteet

Kaivukoneporalaitteet Kaivukoneporalaitteet ADVANCED DRILLING TECHNOLOGY ExcaDrill tekee ylittämättömistä esteistä väliaikaisia Tämä on sinun ja kallion välinen asia. Mies vastaan luonnon kovin mahdollinen pinta. Vastustaja

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Uponor Push 23A Pumppu- ja sekoitusryhmä

Uponor Push 23A Pumppu- ja sekoitusryhmä L at t i a l ä m m i t y s U P O N O R P U S H 2 3 A Pumppu- ja sekoitusryhmä 04 2010 5042 Lattialämmityksen pumppu- ja sekoitusryhmä on pumppu- ja sekoitusryhmä, joka on tarkoitettu käytettäväksi Uponor-lattialämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Pohjoismaiden johtava teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Procons kehittää ja tuottaa komponentteja liukuovien asennukseen. Konsepti on

Lisätiedot

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite 5 00 kg ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite Jokaiselle oikea työskentelykorkeus ei turhaa kumartelua tai kurottamista. Portaaton nostonopeus

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten.

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten. Lame lokasäiliöitä valmistetaan sekä vaijeri- että koukkuvetolaitteelle. Säiliöitä valmistetaan halkaisijoilla Ø 1340, 1450, 1600 ja 1800 mm. Suurin säiliökoko on 15000 litraa. Säiliöt on vahvistettu ulkopuolisilla

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot