S-sarja Cabriolet ja Coupé

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "S-sarja Cabriolet ja Coupé"

Transkriptio

1 S-sarja Cabriolet ja Coupé

2 Nautinnollisuus Tästä lähtien vain yksi on tärkeää: seuraava kaarre. Tai seuraava auringonsäde. Tästä lähtien on olemassa vain tämä yksi ääni. Vain tämä hetki. On kyse minusta. On kyse meistä. On kyse tästä erityisestä Mercedeksestä. Lumous on niin suuri, että niitä on kaksin kappalein: uusi S-sarjan Cabriolet ja S-sarjan Coupé. Nauti autosta, joka rikastuttaa elämääsi tavalla jota ei voi mitata rahassa. Koe uusi S-sarjan Cabriolet ja S-sarjan Coupé digitaalisesti. Digitaalinen käyttöohje Mercedes-Benz Guides iphone -puhelimeen on saatavana maksutta Apple itunes Storesta. HD-laatuiset kuvat ja monet muut yksityiskohdat odottavat sinua tabletillasi osoitteessa

3 Ihanuus Ihmeellisyys 2 Mercedes-Benz S 500 Cabriolet Alubeam hopea metalliväri AMG Line Plus, monipuolaiset mustat ja kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet, kuomukaton väri tummanpunainen, verhous kristallinharmaa/musta Exclusive-nappanahka, somiste-elementit designo pianolakka flowing lines musta 8 Mercedes-Benz S 500 Cabriolet designo timantinvalkoinen bright 10-puolaiset tuliumhopean väriset kevytmetallivanteet, kuomukaton väri sininen, verhous designo Exclusive-nappanahka posliini/syvänmerensininen, somiste-elementit pähkinäpuu ruskea kiiltävä 14 Mercedes-Benz S 500 4Matic Coupé Iridiumhopea metalliväri AMG Line, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, Exclusive-paketti, verhous designo Exclusive-nappanahka satulanruskea/musta, somiste-elementit pianolakka musta 20 Mercedes-Benz S 500 4Matic Coupé Magnetiitinmusta metalliväri Monipuolaiset kevytmetallivanteet, verhous nappanahka posliini/espressonruskea, somiste-elementit pähkinäpuu ruskea 64 Mercedes-AMG S 63 4Matic Cabriolet designo timantinvalkoinen bright 10-puolaiset taotut AMG-vanteet, mattamustat ja vanteen reuna kiiltosorvattu, verhous designo Exclusive-nappanahka AMG bengalinpunainen/musta, somiste-elementit AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 72 Mercedes-AMG S 65 Cabriolet Antrasiitinsininen metalliväri Monipuolaiset taotut AMG-vanteet, keraamisesti korkeakiillotetut, verhous designo Exclusive-nappanahka AMG posliini/espressonruskea, somiste-elementit AMG-hiilikuitu/ pianolakka musta 64 Mercedes-AMG S 63 4Matic Coupé designo timantinvalkoinen bright 10-puolaiset taotut AMG-vanteet, mattamustat ja vanteen reuna kiiltosorvattu, verhous designo Exclusive-nappanahka musta/musta, somiste-elementit AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 82 Mercedes-AMG S 65 Coupé Antrasiitinsininen metalliväri Monipuolaiset taotut AMG-vanteet, keraamisesti korkeakiillotetut, verhous designo Exclusive-nappanahka AMG posliini/espressonruskea, somiste-elementit AMG-hiilikuitu/ pianolakka musta 26 Mercedes me 30 Huolto ja palvelut 34 Moottorit, 9G-Tronic 36 Magic Body Control -alusta, 4Matic 39 Ajoavustinpaketti Plus 41 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 42 Infotainment ja multimedia 46 Varusteet, paketit ja jälkiasennettavat lisävarusteet 62 Vanteet 64 Mercedes-AMG-mallit 88 Mitat ja tekniset tiedot 92 Verhoukset, värit ja kuomukatot

4 2 Mikä merkitys on vapaudella? Uusi S-sarjan Cabriolet todistaa: mitä suurin. Mercedes, joka tekee ajamisesta uskomattoman paljon nautinnollisempaa. Niin tyylikäs ja niin ylellinen, että kuomukaton lisäksi avautuvat myös autofanien silmät innostuksesta selälleen ja sydän lyö muutaman ylimääräisen lyönnin.

5 3

6 4 Ajamisen äärimmäinen nautinto

7 5 Lämmittävät auringonsäteet iholla. Kuumat kivet selässä Uuteen S-sarjan Cabrioletiin on saatavana tehdaslisävarusteena istuinmukavuuspaketti Plus. Tarjolla on mukavuuskokemus vailla vertaa. Paketin kohokohta on Energizing-hierontatoiminto. Se tarjoaa kuusi hierontaohjelmaa rentouttavasta aktivoivaan. Yksi ohjelmista on kuumakivihieronta, joka rentouttaa lämmön ja pehmeän painannan avulla. Tällöin lihakset stimuloituvat rauhoittavien liikkeiden vaikutuksesta, ja verenkierto vilkastuu. Tähän sopii täydellisesti yhteen tehdaslisävarusteena saatava pään alueen lämmitys Airscarf: pääntuissa olevista aukoista virtaava lämmin ilma lämmittää niskaa ja hartioita näkymättömän huivin tavoin.

8 6

9 7 Nauti aikamme suurimmasta luksuksesta Ajasta. Varaa sitä riittävästi. Anna kaiken muun jäädä. Ja herkuttele uudella S-sarjan Cabrioletilla. Muotoilun kohokohta on veistoksellisesti muotoiltu kojelauta kookkaine jalopuisine tai hiilikuituisine somiste-elementteineen. Huolellisesti viimeisteltynä se luo täydelliset puitteet mukavuudelle, joka vapauttaa kaikesta stressistä ja rikastuttaa kiehtovilla kokemuksilla.

10 8

11 9 Rauhoittaa 4,6 sekunnissa Kaikessa rauhassa myös mielenrauhaa: uuden S 500 -mallin suoritusarvot ovat urheiluauton tasoa. Tehosteena V8-soundi, jota et saa enää mielestäsi. Samalla mukavan matkustamisen varmistaa Airmatic-alusta, jossa on ilmajousitus ja säätyvä iskunvaimennus. Ajaminen tällä edistyksellisellä autolla on miellyttävän rentouttavaa.

12 kw tai 455 hv. Riittävästi voimaa pysäyttämään maailman hetkeksi

13 11

14 12

15 13

16 14 Suuri matka-auto Mistä kaikki alkaa: muotokielestä, joka saa sanattomaksi. Siihen kuuluvat luonnostaan tietyt urheilullisen, suuren Coupén mittasuhteet, pitkä konepelti kohoumineen, tyylikkäästi kaartuva kattolinja ja kehyksettömät sivuikkunat. Halusimme sen kuitenkin olevan enemmän: tekniikan suunnannäyttäjä, modernin ylellisyyden uusi vertauskuva.

17 15

18 16

19 17 Upeaa loistetta Jokin on toisin. Kimallus, ainutlaatuinen hionta tällaisia ajovaloja maailma ei ole vielä ennen nähnyt. Tehdaslisävarusteena saatavat aidot Swarovski-kristallit LED Intelligent Light System -valoissa saavat aikaan poikkeuksellisen säteilyn sanan varsinaisessa merkityksessä. Kiehtova valoshow, valovoimainen ilme: etuvilkussa on peräti 30 kristallia. Suoraan alapuolella olevissa huomiovaloissa loistaa 17 kristallia. Valot saa sekä S-sarjan Coupé- että Cabriolet-malliin.

20 18

21 19 Äänimaailman parhaista uumenista Kun olet kerran kuullut tehdaslisävarusteisen Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem-äänentoistojärjestelmän äänen, et unohda sitä enää koskaan. Se on kolmiulotteinen kuuntelukokemus, joka koskettaa syvältä. Voit tehdä olosi erityisen mukavaksi myös kolmen eri tyyppisen nahkaverhouksen avulla. Valittavissa on lisäksi sisätilan valaistuksen seitsemän eri värisävyä.

22 20 Tekniikan suunnannäyttäjä

23 21

24

25 23 Magic Body Control Uuden S-sarjan Coupén alusta muuntuu tehdaslisävarusteena tekniikan mestariteokseksi. Aktiivinen, hydraulinen jousitusjärjestelmä voi vaimentaa auton nyökkäys- ja kallisteluliikkeet lähes täysin. Hämmästys on suuri, kun ajat autolla ensi kertaa kaarteeseen. Kori kallistuu jopa 2,65 sisäänpäin, jolloin kehossa tuntuvat poikittaisvoimat heikkenevät huomattavasti. Tämä kuulostaa maagiselta, se tuntuu maagiselta ja sen mukaan se on myös saanut nimensä: Magic Body Control, jossa on kaarrekallistustoiminto.

26 24 Yhtenäinen lasipinta ilman B-pilaria synnyttää sivulta katsottuna jäljittelemättömän elegantin linjan, jolla Mercedes-Benz Coupé -autot ovat ihastuttaneet jo vuosia. Kehyksettömiä sivulaseja ympäröivät ylelliset kromilistat.

27 25

28 26 Innovaatioiden tiellä Toivomme, että uudet palvelut, tuotteet ja elämykset lamme saavat sinut innostumaan ja hämmästymään. Käy myös Mercedes me -liikkeissämme Hampurin, Milanon, Tokion tai Hongkongin kaltaisissa suurkaupungeissa.

29 27

30 28 Mercedes me. Tervetuloa omaan Mercedes-Benz-maailmaasi Sinä esität uusia kysymyksiä, Mercedes-Benzillä on vastaus niihin: Mercedes me. Portti kiehtovaan, yksilöityyn Mercedes-Benz-maailmaan. Innovatiivisia, yksilöllisiä liikkuvuus-, yhteys- ja huoltopalveluja sekä automerkkiin liittyviä elämyksiä, joita kehitetään jatkuvasti lisää. Innovatiivista, helppoa ja nykyhetken tarpeisiin suunniteltua: Tule mukaan älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luodaan yhdessä tulevaisuuden maailma. Missä ja milloin tahansa. Mercedes me connect tarkoittaa auton ja kuljettajan verkottamista ja paljon enemmän. Autosta tulee osa henkilökohtaista elinpiiriä. Tavoitteena on mukavuus ja miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella.

31 29 Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleenmyyjältäsi. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. Mercedes me move tarjoaa pääsyn liikkuvuusratkaisuun moovel: moovel-appsiin on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita. car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteiskäytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. car2go black puolestaan tarjoaa älypuhelimen käyttöön pohjautuvia carsharing-palveluja Mercedes-Benzin B-sarjan autoilla. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin helpoksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo yhden päivän kuluttua. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huoltohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot.

32 30

33 31 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Liikkuvuusturva on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät aina päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

34 32 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tap ahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa kohta 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa keksintöjen maailmaan.

35 33 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS jatkoi tätä perinnettä Formula 1 -kilpailuissa kaudella Menestyksekkään osallistumisen kruunasi kauden kaksoisvoitto: sekä valmistajien että kuljettajien mestaruus. Tiimi niittää menestystä muuallakin kuin radalla. Jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävän hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa MERCEDES AMG PETRONAS F1 W06 Hybrid, kausi 2015.

36 34

37 35 Täydellisessä sopusoinnussa Taloudellisuus ja dynaamisuus eivät ole Mercedes-Benzillä olleet enää pitkään aikaan ristiriidassa. Uusi S 400 4Matic Coupé, jossa on 270 kw:n tehoinen V6-bensiinimoottori ja seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus, ihastuttaa suvereenilla tehollaan ja maltillisella kulutuksellaan. Kahdeksan sylinteriä yksikään toinen moottorirakenne ei mene niin syvälle ihon alle. Tämän perinteen saattelemana S 500 rullaa auki tämän ainutlaatuisen ja vastustamattoman moottorin sointimaton. Varta vasten kehitetty ääniohjaus pitää huolen siitä, että hieno ääniefekti tulee esiin esimerkiksi moottoria käynnistettäessä ja voimakkaasti kiihdytettäessä, mutta normaalissa ajossa äänimaailma on täydellisen pidättyväinen. Näin urheiluauton akustinen tunteellisuus ja S-sarjan mukavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi ajettavuudeksi. S-sarjan Coupé- ja Cabriolet-malleissa on vakiovarusteena 9-vaihteinen automaattivaihteisto 9G-Tronic (ei S 400 4Matic Coupé). Tämä automaattivaihteisto tarjoaa 9 vaihteen avulla aivan uudenlaista tehokkuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Laajempi välitysalue mahdollistaa kierroslukutason laskun. Ajosuoritukset ovat silti pysyneet ennallaan. Näin ajomukavuus paranee ja melutaso pienenee entisestään. Entistä pienemmät kierroslukuerot eri vaihteiden välillä ja vaihteiden nopeampi kytkeytyminen parantavat dynaamisuutta ja tekevät reagoinnista herkkää. Erinomaisen hyötysuhteen ansiosta kulutus on kaiken lisäksi aiempaa alhaisempi. Samalla vaihteisto huolehtii vaihtamisesta niin pehmeästi, että sitä tuskin edes huomaa. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten 9G-Tronic voi alaspäin vaihdettaessa hypätä useamman vaihteen yli. Vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita polttonestettä säästävästä aina dynaamiseen saakka vaihtamisohjelmien Economy, Sport ja Manual avulla. Urheilullisesta ajamisesta pitävät kuljettajat voivat valita vaihteet moottoriurheilun tyyliin manuaalisesti ohjauspyörän Direct Select -vaihdevivuilla. Mallista riippuen on saatavana myös seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus. Värähtelynvaimentimen ansiosta se mahdollistaa erityisen mukavuuspainot - teisen ja polttonestettä säästävän ajamisen alhaisilla kierrosluvuilla. 9G-Tronic-vaihteiston tapaan valittavissa on kolme erilaista ajo-ohjelmaa, tai vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti ohjauspyörän Direct Select -vaihdevivuilla. S 500 4Matic Coupé S 500 4Matic Coupén teho on 335 kw (455 hv). Suurin vääntö on 700 Nm kierroksilla /min. Lisää teknisiä tietoja S-sarjan Coupé-mallista ja S-sarjan Cabriolet-mallista löydät sivulta 89 alkaen Nm 1/min Kierrosluku 1/min Vääntömomentti Nm Teho kw m 700 Nm Tutustu tarkemmin 335 kw Niin voimakas voimansiirtolinja, että se ansaitsee oman kappaleen. Kaikki Mercedes-AMG-malleista löydät sivulta 64 alkaen kw

38 36 Magic Body Control -alusta. Kaarrekallistustoiminnolla, ole hyvä Kaarrekallistelu toimii automaattisesti: auton kori kallistuu kaarteissa jopa 2,65 sisäänpäin. Niinpä kehossa tuntuvat poikittaisvoimat heikkenevät huomattavasti, ja dynaaminen kaarreajo on entistä hauskempaa. Ennakoivasti mukava: alusta osaa varautua tienpinnan epätasaisuuksiin jo ennalta. Siitä pitää huolen innovaatio Road Surface Scan, teknologinen virstanpylväs: taustapeilin etupuolelle tuulilasiin sijoitetun stereokameran avulla järjestelmä tutkii tarkoin edellä olevan tien ominaisuudet. Tämä tekniikka on coupé-mallissa moottorista riippuen joko vakiovaruste tai lisävaruste. Sitä ei saa 4Matic-nelivedon yhteyteen eikä cabriolet-malliin. Ei mitään huojumista, vaan vakaasti omalle linjalleen uskollisena. Siihen tarvitaan luonnetta, ja 4Matic-neliveto. 4Matic-neliveto on saatavana malleihin S 400 ja S 500 Coupé. Jatkuva neliveto varmistaa mahdollisimman hyvän pidon, jolloin auton ote tiehen on uskomattoman vakaa ja rauhallinen. Etenkin liukkaalla tai pehmeällä ajoalustalla mukavuus ja ajoturvallisuus paranevat sen ansiosta huomattavasti. Taka-akselipainotteisen voimanjakauman ja erittäin kevyen ja kompaktin rakenteen ansiosta 4Matic lisää kuitenkin myös ajamisen urheilullisuutta ja dynaamisuutta. Ajoelämyksenä S-sarjan Coupé ja Cabriolet. Muita kohokohtia S-sarjan nelivetoisissa Coupé- ja Cabriolet-autoissa on ilmajousitusjärjestelmä Airmatic. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin, ja haluttaessa sen säätymisluonteen voi valita yksilöllisesti. Pitkillä moottoritieosuuksilla voit valita miellyttävän, pehmeämmän ajomukavuuden, ja mutkaisilla maanteillä puolestaan urheilullisen suorasti reagoivan ajodynamiikan. Keskikonsolin alustansäätökatkaisimella voi alustasta riippuen valita erilaisia ajo-ohjelmia. Kuljettaja saa katkaisimen käytöstä kuittauksen mittaristoon ja keskusyksikköön. Nopea ohjausvälitys täydentää ajonopeuden mukaan säätyvän ohjaustehostuksen mukavuutta ohjauspyörän kääntämisen määrästä riippuvan säätyvän välityssuhteen avulla. Esimerkiksi mutkateillä ohjausliikkeet välittyvät tällöin napakasti tiehen, ja suoraan ajossa ajovakaus paranee entisestään.

39 37

40 38 Mercedes-Benz Intelligent Drive. Tavoitteena autoilu ilman onnettomuuksia S-sarjan Coupé ja uusi Cabriolet havainnoivat ympäristöään intensiivisemmin, tarkemmin ja nopeammin kuin yksikään toinen luokkansa auto. Stereokamera pystyy tunnistamaan auton eteen sivulta tulevat kohteet ja jalankulkijat ja laskemaan niiden liikeradan. Älykkäät algoritmit analysoivat nämä tiedot ja kykenevät niiden perusteella tunnistamaan laajalta näkyvältä alueelta vastaan tulevat, edellä ajavat ja sivulta lähestyvät ajoneuvot ja myös jalankulkijat sekä erityyppiset liikennemerkit ja ajoratamerkinnät sekä niiden sijainnin tunnistusalueella. Lukuisat turvallisuus- ja avustinjärjestelmät voivat mitata, analysoida ja käynnistää avustavia toimenpiteitä lähes itsenäisesti erilaisissa liikennetilanteista, auton varusteiden mukaisesti. m Tutustu tarkemmin Mercedes-Benz Intelligent Drive on yläkäsite, jonka alle olemme koonneet kuljettajaa aktiivisesti tukevia ja kuormitusta keventäviä älykkäitä tekniikoita.

41 39 Ajoavustinpaketti Plus. Vaarat miinus Tämä tehdaslisävarusteinen varustepaketti sisältää optimaalisesti täydentäviä turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä. Se keventää näin ollen kuljettajan kuormitusta, pienentää onnettomuusvaaraa ja parantaa auton matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Hätäjarrutusavustin BAS Plus, jossa on risteysavustin, ja Pre-Safe -jarrut joissa on jalankulkijatunnistus, voivat pienentää risteys- ja peräänajo-onnettomuuksien sekä jalankulkijaonnettomuuksien riskiä etenkin kaupunkiliikenteessä. Aktiivinen kaista-avustin ja aktiivinen katveavustin puolestaan tarttuvat toimeen, kun auto uhkaa poistua omalta ajokaistalta vahingossa tai kun kaistanvaihtotilanteessa uhkaa törmäys toisen ajoneuvon kanssa. Toispuoleisten jarrutusten avulla ne voivat vaikuttaa siten, että auto palaa takaisin kaistalleen tai että onnettomuus voidaan välttää. Pre-Safe Plus laajentaa ennalta ehkäisevää Pre-Safe -matkustajasuojajärjestelmää lisäämällä siihen perätörmäyksen uhatessa annettavan varoitustoiminnon. Distronic Plus, jossa on ohjausavustin ja Stop&Go Pilot, auttaa pitämään etäisyyden edellä ajavaan turvallisena ja auton keskellä omaa ajokaistaa. Siten se keventää kuljettajan kuormitusta etenkin pitkillä matkoilla ja ruuhkissa ajettaessa. MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Ajoavustinpaketti Plus on osa suurta kokonaisuutta: Mercedes-Benz Intelligent Drive kokoaa yhteen älykkäät tekniikat, jotka muodostavat perustan S-sarjan Coupén ja uuden S-sarjan Cabrioletin lukuisille turvallisuus- ja avustinjärjestelmille. 1 Stereomonitoimikamera. 2 Kaukoaluetutka, jossa keskialueen tunnistus. 3 Lähialuetutka. 4 Ultraäänitunnistimet. 5 Monitoimitutka kamera.

42 40 Ahtaisiin paikkoihin kuin taikasauvalla ohjaten Tehdaslisävarusteinen 360 -kamera tarjoaa neljän verkotetun lähialuekameran avulla näkymän joka puolelle autoa ja helpottaa siten pysäköintiä ja ahtaisiin paikkoihin ajamista. Auto ja sen ympäristö näkyvät tehdaslisävarusteisen COMAND Onlinen näytössä lintuperspektiivistä kuvattuna. Kuljettaja saa näin näkyviin myös ikkunalinjan alapuolella sijaitsevat esteet. Tästä on apua esimerkiksi reunakivetysten viereen ajettaessa. Yksi kamera sijaitsee keulan keskellä jäähdyttimen säleikössä, ulkopeileissä on kummassakin yksi kamera ja neljäs kamera sijaitsee takaluukun keskellä. Erilaisissa näkymissä saa lisäksi näkymään apulinjoja, jotka helpottavat pysäköimistä. Kookas Mercedes-tähti suojaa takana olevaa kameraa likaantumiselta. Kun 360 -kamera aktivoituu, se kääntyy sähkötoimisesti ylöspäin. Pysäköintiavustimet Aktiivinen Park Assist -pysäköintiavustin helpottaa pysäköintipaikan haussa, pysäköinnissä peräkkäin tai rinnakkain olevien autojen väliin sekä lähtemisessä peräkkäin olevien autojen välistä. Avustin ohjaa auton automaattisesti pysäköintitilaan eikä kuljettajan tarvitse siis ohjata eikä jarruttaa. Peruutuskamera kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää keskusyksikön näytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla.

43 41 Mercedes-Benzin kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti Onnettomuuksien välttäminen, optimaalinen reagointi vaaroihin ja onnettomuuksien seurauksien lieventäminen Mercedes-Benzille ajoturvallisuus on kokonaisvaltainen asia. Ratkaisut ovat tarkkaan harkittuja monimutkaisissakin tilanteissa ja lisäksi kattavammin, kuin mihin ihminen on koskaan pystynyt. Näin tähti suojaa matkustajiaan ja muita tienkäyttäjiä. Turvallinen ajaminen Vireystila-avustin Attention Assist voi parantaa ajoturvallisuutta, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Kuljettajan ohjauskäyttäytymistä analysoimalla avustin voi tunnistaa väsymyksen ja huomiokyvyn herpaantumisen tyypilliset merkit sekä varoittaa näkyvin varoituksin ja äänimerkein ennen kuljettajan torkahtamista. Aktiivinen katveavustin puolestaan voi varoittaa kuljettajaa kaistanvaihtotilanteissa kuolleessa kulmassa olevista ajoneuvoista ja auttaa toisen puolen pyöriä jarruttamalla välttämään uhkaavan törmäysvaaran toisen auton kanssa (osa tehdaslisävarusteista ajoavustinpaketti Plussaa). Collision Prevention Assist Plus -törmäyksenestoavustimessa yhdistyvät tutkaan perustuva etäisyysvaroitus, adaptiivisen jarrutusavustimen jarrutehostus sekä itsenäinen osajarrutus, joiden avulla peräänajojen vaara vähenee (Suomessa vakiovaruste). Tehdaslisävarusteena saatava pimeänäköavustin Plus mahdollistaa ihmisten, esteiden ja suurempien eläinten havaitsemisen pimeällä varhaisemmin. Kohteet näkyvät mittariston monitoiminäytössä selkeästi. Vaaratilanteessa Pre-Safe -järjestelmä varmistaa ennalta ehkäisevillä toimilla parhaan mahdollisen suojan onnettomuuden uhatessa. Se analysoi jatkuvasti tunnistintietoja, jotka se saa muilta järjestelmiltä kuten ajovakauden hallinta ESP ja hätäjarrutusavustin BAS, ja se voi tunnistaa vaikkapa voimakkaan yli- tai aliohjautumistilanteen ja hätäjarrutuksen. Pre-Safe Plus (sisältyy tehdaslisävarusteena saatavaan ajoavustinpaketti Plussaan) laajentaa järjestelmää vielä lisää, sillä se voi käynnistää turvallisuustoimenpiteitä myös törmäyksen uhatessa auton takaa. Näitä toimenpiteitä ovat varoitusvilkkujen aktivointi, palautuvat turvavöiden kiristimet ja auton jarrujen aktivointi paikallaan oltaessa, jotta auto ei esimerkiksi pääse vierimään risteykseen. Onnettomuuden sattuessa Monipuoliset suojajärjestelmät voivat pienentää loukkaantumisriskiä oleellisesti. Näitä ovat esimerkiksi aktiivinen konepelti, joka tietynlaisissa törmäyksissä nostaa konepellin takareunaa törmäystilanteessa automaattisesti muutaman senttimetrin ylemmäs ja kasvattaa näin muodonmuutosvyöhykettä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden suojaamiseksi paremmin. Auton matkustajia puolestaan suojaa onnettomuuksissa jopa kahdeksan turvatyynyä. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Integroitu Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä välittää vielä GPS-sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. m Tutustu tarkemmin Mercedes-Benz TechCenteristä löydät informatiivisia animaatiovideoita lähes kaikista turvallisuustekniikoista.

44 42

45 Ylellisyyden tyyssija digitaalisessa maailmassa 43 Tiivis yhteys erilaisiin online-palveluihin mahdollistaa täysin uusia palveluita, jotka tekevät ajamisesta entistä miellyttävämpää ja viihdyttävämpää. Voit käyttää autoa vaikkapa WLAN-Hotspot-yhteyspisteenä, tai onnettomuustilanteessa GPS-tiedot voidaan lähettää automaattisesti nopean avun saamiseksi paikalle. Erityisten sovellusten avulla autoon saa haettua lukuisia radiokanavia ja arvokkaita matkatietoja. Erityisen arvokas lisä on Live Traffic Information -palvelu, joka vastaanottaa liikennetiedotuksia entistä tarkemmin ja ajantasaisemmin. Reittiopastusta parannetaan jatkuvasti ja saapumisaika lasketaan erittäin tarkasti. Ja sinä pääset perille entistä rentoutuneempana. Nämä online-palvelut ovat saatavana Comand Online -multimediajärjestelmän 1 yhteydessä. Näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 12,3 tuuman näyttö. Näyttömukavuutta täydentää tehdaslisävarusteinen Head-Up-näyttö, joka heijastaa kuljettajalle tärkeät tiedot virtuaalisena kuvana suoraan kuljettajan näkökenttään. Kuljettaja näkee tiedot ikään kuin ne leijuisivat kaksi metriä hänen edessään konepellin päällä. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

46 44 Tekniikan suunnannäyttäjä. Kättä päälle Jotta uusien tekniikoiden ja toimintojen runsaudesta on todella lisäarvoa, olemme suunnitelleet uuden käyttökonseptin. Comand-monitoimiohjaimen ja Linguatronic-puheohjausjärjestelmän ohella S-sarjan Coupé-mallin ja Cabriolet-mallin autoihin on saatavana tehdaslisävarusteena Touchpad-kosketuslevy, jonka avulla monia telematiikkapalveluita voi ohjata vaistonvaraisen helposti. Älypuhelimen tapaan voit käyttää sen valikoita yhden tai kahden sormen elein. Se tunnistaa jopa oman käsialasi. Tämä on tuntoaistiin vetoava kokemus, joka parantaa lisäksi ajoturvallisuutta: vaistonvaraisen käytettävyyden ansiosta ajamiseen voi keskittyä täysillä.

47 45 Äänimaailman ihme Tätä ääntä on lähestulkoon mahdoton kuvailla. Kaikkiaan 24 kaiutinta (Cabrioletissa 23) ja watin teho muuntavat auton sisätilan akustiikkatilaksi. Jo pelkästään aktiivisen bassoboksin teho on yli 400 wattia. Lisävarusteinen Burmester High-End 3D-Surround- Soundsystem -äänentoistojärjestelmä hämmästyttää, vaikka se olisi pois päältäkin. Kaiuttimet on nimittäin muotoiltu kuin pieniksi taideteoksiksi, ja työn laatu on luonnollisesti poikkeuksellisen hienoa. Diskanttikaiutin Keskiäänikaiutin Bassokaiutin Keskiäänikaiutin Etubassokaiutin Vahvistin S-sarjan Cabrioletissa katon alueen kaiutin jää pois.

48 46 Valovoimainen Tehdaslisävarusteena saatavat Swarovski-kristallit LED Intelligent Light System -valoissa saavat aikaan uuden poikkeuksellisen valodesignin päivällä ja yöllä. Kristallien kiehtova valoleikki vilkuissa ja huomiovaloissa on erittäin näyttävän näköistä ja korostaa auton ainutlaatuisuutta. Vilkut, joissa on 30 kristallia, tehostavat ajovalojen huomiota herättäviä muotoja. Suoraan alapuolella olevissa huomiovaloissa loistaa 17 kristallia. Kuten näet, ajovalot voivat olla oikeita design-taideteoksia. Vakiovarusteiset LED Intelligent Light System -valot ovat nimensä mukaisesti paljon muutakin kuin vain kauniit. Lähivalot sovittavat toimintansa automaattisesti sääoloihin, valoisuuteen ja tienpintaan, jotta näkyvyys on paras mahdollinen niin maanteillä kuin moottoriteillä, käännyttäessä ja kaarteissa. Kaukovalotilassa adaptiivinen kaukovaloavustin Plus varmistaa joka hetki ajotien valaisun leveältä alalta häikäisemättä kuitenkaan muita tienkäyttäjiä. Se käyttää vain osaa valokeilasta silloin, kun se havaitsee vastaantulevaa liikennettä tai edellä ajavia ajoneuvoja. LED-tekniikalle on lisäksi ominaista äärimmäisen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja miellyttävän valkoinen valo, joka on lähellä päivänvalon spektriä.

49 47 Tunnelmallinen Auton sisätilaan saa oman yksilöllisen tuoksun tehdaslisävarusteena saatavan Air-Balance-paketin avulla. Siitä pitää huolen hansikaslokeroon sijoitettu tuoksugeneraattori, lasinen tuoksupullo sekä tuoksutuspää. Valittavissa on neljä laadukasta tuoksua: Nightlife Mood, Downtown Mood, Sports Mood, Freeside Mood sekä varta vasten S-sarjan Cabrioletiin kehitetty tuoksu Pacific Mood. Lisäksi varusteeseen kuuluu tyhjä pullo, johon voi täyttää omaa mieliparfyymiä. Tuoksutuksen voimakkuuden ja keston voi säätää itse. Tuoksuvaikutelma on aina vieno ja pehmeä ja se häviää nopeasti sen jälkeen, kun tuoksutus on kytketty pois päältä. Air-Balance-paketti sisältää myös sisäilman ionisointitoiminnon. Ilman rikastaminen happianioneilla raikastaa ilmaa. Samalla sisäilmasta saadaan vähennettyä tiettyjä viruksia, bakteereita ja itiöitä. Ilmansuodatinjärjestelmä puhdistaa lisäksi kahden raitisilma- ja aktiivihiilisuodattimen avulla ulkoja sisäilmaa, jota ohjautuu sisätilaan ilmastointilaitteen kautta.

50 48 Mukavuus hellii selkää kuin lämmin suihku Jokainen ajomatka S-sarjan Coupé-autolla tai uudella Cabrioletilla on samalla wellness-matka. Etenkin, jos autossa on tehdaslisävarusteinen istuinmukavuuspaketti: siihen sisältyvät kuljettajan ja etumatkustajan aktiiviset monisäätöistuimet, joissa on Energizing-hierontatoiminto ja ajodynamiikkatoiminto. Istuimien sivuosat sopeutuvat automaattisesti ja dynaamisesti auton liikkeisiin, joten mutkaisilla teillä ja urheilullisesti ajettaessa istuimet antavat entistä paremman tuen. Energizing-hierontatoiminto stimuloi ja rentouttaa selän lihaksia toiveiden mukaan 14 ilmakammion, kuuden eri ohjelman ja kahden voimakkuuden avulla. Se hemmottelee mukavasti ja pitää vireyden yllä myös pitkillä matkoilla. Erityisen tehokas ohjelma on pehmeän painelun ja hyvää tekevän lämmön yhdistelmä, joka toimii rentouttavan kuumakivihieronnan periaatteella.

51 49 Kukaan muu ei tunne tähtiä yhtä hyvin S-sarjan Coupéssa on vakiovarusteena panoraamakatto. Se yhtyy edessä tuulilasiin ja kattaa noin kaksi kolmasosaa katon pinta-alasta. Ulkopuolelta katsottuna syntyy näyttävä, erityisen kevyeltä vaikuttava ilme. Sisätila puolestaan suorastaan tulvii valoa, ystävällistä ja valoisaa ilmapiiriä. Tehdaslisävarusteena saatava Magic Sky Control on kuin kruunu panoraamakaton päähän. Kookas panoraamakatto muuttaa sävyään napista painamalla tummasta läpinäkyväksi ja päinvastoin vain muutaman sekunnin sisällä. Kun kattoon johdetaan jännite, lasirakenteen erikoishiukkaset järjestyvät siten, että katto läpäisee valoa. Kun Magic Sky Control kytketään pois päältä sekä automaattisesti että autoa pysäköitäessä lasi tummuu. Hiukkaset jakautuvat nyt lasiin satunnaisperiaatteella ja estävät pitkälti valon säteiden läpäisyn. Tällä tavoin estetään sisätilan voimakas kuumeneminen, ja sisätilan lämpötilaa voidaan laskea tällä keinoin jopa 10 C.

52 50 Tämän laadukkaampaa tuulen ja sään suojaa ei olekaan S-sarjan Cabrioletin kuomukatto on valmistettu erittäin kestävästä ja ylellisestä tekstiilistä, jonka värivaihtoehdot ovat musta, tummansininen, beige ja tummanpunainen. Sen melumukavuus on ainutlaatuisen hyvä. Akustiikkaa on hiottu pienimpään yksityiskohtaan saakka: takalasin yläpuolella on poikkisauma, joka yhdistää tekstiiliosat toisiinsa. Kattoverhous värivaihtoehtoinaan musta, posliini ja kristallinharmaa peittää kuomukaton rungon täysin aina C-pilareihin saakka. Katon rungon sivuosat on peitetty verhoiluosilla sisäkattoverhouksen reunoista. Mutta vaikka kuomukatto olisi valmistettu kuinka taitavasti tahansa, avoautona ajaminen on silti aina hienointa: siksi kuomukaton voi avata aina nopeuteen 50 km/h saakka ajon aikana tai sulkea tarvittaessa jälleen.

53 51 Ensiluokkaiset sisäiset arvot Uuden S-sarjan Cabrioletin ja Coupén sisätila kiehtoo urheilullisen ylellisellä muotokielellään, tyylikkäillä materiaaleillaan sekä oivallisella laadukkuudellaan. Elegantisti kaartuva kojelauta ja sen 12,3-tuumainen näyttö, huolella yhteensovitettu väri- ja materiaalivalikoima sekä laadukkaat käyttöelementit korostavat auton ainutlaatuisuutta. Yksilöimiseen on valittavana kolme eri nahkavaihtoehtoa kauniina väriyhdistelminä. Tunnelmavalaistus korostaa sisätilan muotoilua miellyttävällä, epäsuoralla valolla. Hyvän olon tunnelman kruunaavat seitsemän eri värivaihtoehtoa, viisi himmennystasoa ja neljä himmennysvyöhykettä.

54 52

55 Ainoa cabriolet jossa on S-sarjan mukavuus 53 Myös äänettömyys ja ilmastoinnin mukavuus ovat omaa luokkaansa. Uudessa S-sarjan Cabrioletissa on mahdollista ajaa miellyttävästi katto auki myös viileällä tai tuulisella säällä. Tehdaslisävarusteena saatava Aircap-vetosuoja vähentää ilman pyörteilyä sisätilassa tuntuvasti. Kun Aircap-katkaisinta käytetään, tuulilasin yläreunassa sijaitseva ilmanohjainlamelli sekä tuulisuoja takapääntukien takana nousevat esiin. Lisämukavuutta kuljettajalle ja etumatkustajalle tarjoaa pään alueen lämmitys Airscarf, joka on saatavana tehdaslisävarusteena myös S-sarjan Coupé-malliin. Pääntuissa olevista aukoista virtaava lämmin ilma lämmittää niskaa ja hartioita näkymättömän huivin tavoin. Lisäksi tehdaslisävarusteena saatava lämpömukavuuspaketti mahdollistaa istuinten, kyynärnojien ja ohjauspyörän lämmityksen.

56 54

57 55 AMG Line. Kolme kirjainta, jotka muuttavat lähes kaiken AMG:n lumouksen voit kokea myös malleissa S 400 4Matic Coupé, S 500 ja S 500 4Matic. AMG Line sisältää muun muassa timanttikuvioisen jäähdyttimen säleikön, jossa on krominväriset nastat, dynaamisen AMG Stylingin, urheilulliset AMG-kevytmetallivanteet ja rei itetyt jarrulevyt sekä sisätilan ylelliset somiste-elementit kiiltävää mustaa poppelia. Tehdaslisävarusteena on saatavana muita somisteelementtejä esimerkiksi metalloitua saarnia. Auton ulkopuoli AMG Styling, joka sisältää etu- ja takahelman sekä sivuhelmaverhoukset joissa autonvärisiksi maalatut koristeosat Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa krominväriset nastat 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R 19 (koodi 793) Tehdaslisävaruste: 20" monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat ed. 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (koodi 769) Rei itetyt jarrulevyt, jarrusatuloissa Mercedes-Benz-teksti Sisätila Somiste-elementit jalopuu poppeli, musta, kiiltävä AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta AMG-lattiamatot velouria

58 56 AMG Line Plus Tämä AMG Line -pakettiin pohjautuva paketti tuo valikoitujen varusteiden avulla autoon vielä ripauksen lisää dynaamisuutta ja ylellisyyttä. Esimerkkinä näistä varusteista ovat 20-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, jotka on maalattu mustiksi ja kiiltosorvattu (koodi 789). Vieläkin urheilullisemmasta tunnelmasta sisätilassa pitävät huolen AMG-urheiluistuimet ja pitäväotteinen AMG-urheiluohjauspyörä. m Aito AMG Koe AMG:n lumous sivulta 64 alkaen.

59 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 57 S-sarja täyttää kaikki toiveet. Niitä varten on olemassa aidot jälkiasennettavat lisävarusteet. Valikoimasta löydät kaiken, mikä tekee ajamisesta vielä nautinnollisempaa, käytännöllisempää ja yksilöllisempää. Valikoima on monipuolinen, mutta periaate yksinkertainen: jokainen lisävaruste on kehitetty Mercedes-Benzin korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti S-sarjan Coupé- ja Cabriolet-autoihin. Löydät koko valikoiman osoitteesta Air-Balance-pakettiin on saatavana seuraavat tuoksut: Nightlife Mood, Downtown Mood, Sports Mood ja Freeside Mood 2 20-tuumaiset kevytmetallivanteet 1, 10-puolaiset, palladiumhopea metalliväri, kiiltosorvatut, renkaisiin 245/40 R 20. Lisävarusteena saatavana taakse myös renkaisiin 275/35 R tuumaiset kevytmetallivanteet 1, 5-puolaiset, tremoliitinharmaa metalliväri, kiiltosorvatut, renkaisiin 245/45 R 19. Lisävarusteena saatavana taakse myös renkaisiin 275/40 R 19 (lumiketjujen käyttö ei mahdollista) 4 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 1, 10-puolaiset, himalajanharmaat, kiiltosorvatut, renkaisiin 245/50 R 18. Lisävarusteena saatavana taakse myös renkaisiin 275/45 R 18 1 Aito jälkiasennettava lisävaruste, toimitetaan ilman renkaita.

60 58 Jo sellaisenaan mestariteos S-sarja on täynnä kokokohtia. Niihin kuuluvat kevytmetallivanteet, joissa on renkaat 245/50 R 18, tunnusomainen yksilamellinen jäähdyttimen säleikkö ja täysin LED-valoin toteutetut ajovalot. Sisätilassa sinua odottavat nahkaverhous ja tyylikkäät kontrastiompeleet, ruskea kiiltävä pähkinäpuu sekä valoisuus ja avaruus Coupéssa panoraamakaton ja Cabrioletissa kuomukaton ansiosta Tunnelmavalaistus jossa seitsemän erilaista väriä ja viisi himmennystasoa 2 Kaksialue-ilmastointiautomatiikka Thermotronic, jossa kolme toimintatapaa, ja Cabrioletissa älykäs ilmastoinnin säätö 3 Automaattinen turvavyön ojennin kuljettajalle ja etumatkustajalle, käyttönäppäin S-sarjan Cabrioletin kojelaudassa 4 S-sarjan Cabrioletin keskikonsolissa kuomukaton käyttökatkaisin, jonka avulla kuomukaton voi avata ja sulkea ajon aikana nopeuteen 50 km/h saakka 5 Panoraamakatto jossa sähkötoiminen rullaverho S-sarjan Coupé-malliin 6 S-sarjan Cabrioletin tavaratilaan mahtuu paljon tavaraa, olipa kuomukatto auki tai kiinni. Tavaratilan käyttö on miellyttävää tavaratilan automaattisen jakajapeitteen ansiosta

61

62 60 Tehdaslisävarusteet (tässä vain osa) On olemassa lukuisia mahdollisuuksia tehdä S-sarjan Coupésta ja uudesta S-sarjan Cabrioletista täysin yksilöllinen auto. Yksilöintimahdollisuudet ulottuvat pienistä yksityiskohdista aina ylellisiin mukavuusvarusteisiin saakka. Selaa valikoimaa rauhassa tästä esitteestä, hinnastosta tai internetistä. Rakenna uusi S-sarjan autosi osoitteessa Ajoavustinjärjestelmien käyttönäppäimistö 2 Istuinlämmitys takana 3 Burmester Surround-Soundsystem-äänentoistojärjestelmä jossa 13 kaiutinta, 9-kanavainen DSP-vahvistin ja 590 watin yhteisteho 4 Splitview kuljettajan perspektiivistä (vain Comand Onlinen yhteyteen Coupé-malliin) 5 Air-Balance-paketti jossa tuoksupullo hansikaslokerossa 6 Splitview etumatkustajan perspektiivistä (vain Comand Onlinen yhteyteen Coupé-malliin)

63

64 62 R41 08R R72 01R 11R 13R R39 R48 R70 R31 R17 63R 54R Vanteet Vakio- ja tehdaslisävarusteet Jälkiasennettavat lisävarusteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaan ja monipuolisen valikoiman. R41 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 245/50 R 18 (vakiovaruste mallissa S 500 4Matic) R70 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/50 R 18 ja takana 275/45 R 18 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) R72 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat edessä 245/50 R 18 ja takana 275/45 R 18 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) R17 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R 19 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) 11R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R 19 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) 63R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R 19 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) 13R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) 54R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, tuliumhopean väriset, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic)

65 AMG tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R 19 (osa AMG Line -pakettia malliin S 500 4Matic) tuumaiset taotut AMG-vanteet, titaaninharmaat ja pinta kiillotettu, renkaat edessä 255/45 R 19 ja takana 285/40 R 19 (vakiovaruste malleissa Mercedes-AMG S 63 ja Mercedes-AMG S 63 4Matic) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (tehdaslisävaruste malliin S 500 4Matic) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (osa AMG Line Plus -pakettia malliin S 500 4Matic) tuumaiset taotut AMG-vanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, sis. mustat pyöränpulttien suojukset, renkaat edessä 255/40 R 20 ja takana 285/35 R 20 (tehdaslisävaruste Mercedes-AMG-malleihin) tuumaiset taotut AMG-vanteet, titaaninharmaat ja pinta kiillotettu, sis. täysin integroidut pyöränpulttien keskiösuojukset, renkaat edessä 255/40 R 20 ja takana 285/35 R 20 (tehdaslisävaruste Mercedes-AMG-malleihin) tuumaiset taotut AMG-vanteet, mattamustat ja vanteen reunat kiiltosorvattu, sis. täysin integroidut pyöränpulttien keskiösuojukset, renkaat edessä 255/40 R 20 ja takana 285/35 R 20 (tehdaslisävaruste Mercedes-AMG-malleihin) tuumaiset taotut AMG-vanteet, keraamisesti korkeakiillotetut, sis. täysin integroidut pyöränpulttien keskiösuojukset, renkaat edessä 255/40 R 20 ja takana 285/35 R 20 (vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG S 65)

66 64 Mercedes-AMG S 63, S 65 Coupé ja Cabriolet Mercedes-AMG S-sarjan Coupé- ja Cabriolet-malleissa tekniset mestarisuoritukset yhdistyvät ainutlaatuiseen ajotuntumaan. Nämä autot on luotu ihmisille, jotka eivät tee kompromisseja designin ja tekniikan suhteen. Autot toivottavat tervetulleiksi kaikki, jotka pitävät suorituskyvystä ja vapaudesta.

67 65

68 66 Uusi Mercedes-AMG S 63 Cabriolet. Avoinna rajattomuudelle Mihin tie ikinä johtaakaan, Mercedes-AMG S 63 Cabrioletin erityisyys näyttäytyy jokaisessa yksityiskohdassa. Sen muotoilu on vaikuttava, materiaalit laadukkaita ja työnjälki ehdottoman täydellistä. Mercedes-AMG S 63 Cabriolet on vahva kannanotto. Varta vasten cabriolet-malliin kehitetyt AMG-urheiluistuimet tarjoavat kuljettajalle ja etumatkustajalle optimaalisen sivuttaistuen ja samalla parhaan mukavuuden pitkille ajomatkoille.

69 67

70 68 Horisontti. Melkein ulottuvilla Silmiä hiveleviä maisemia. Houkuttelevia mutkia. Poikkeuksellinen Cabriolet. Onko olemassa tämän parempaa tilaisuutta tuoda voima tien päälle? Mercedes-AMG S 63 Cabriolet kiihtyy vain 3,9 sekunnissa nopeuteen 100 km/h eikä sitä voi olla ihailematta. Juuri tätä varten AMG:n kehittäjät varustivat auton vahvalla 5,5 litran V8-biturbomoottorilla ja monilla muilla innovaatioilla. Tuloksena on Cabriolet, jossa on AMG:n suorituskyky ja S-sarjan mukavuus.

71 69

72 70 Yksi kirjain. Yksi numero. Yksi kannanotto Sytytysvirta päälle. 5,5-litrainen AMG-V8-biturbomoottori saa kg:n omapainon välittömästi liikkeeseen. Tällöin käy selväksi, että moottorin kesyttämätön voima on syntynyt äärimmäisestä tarkkuudesta ja hienoimmasta valmistuslaadusta. Mercedes-AMG S 63 Cabrioletin moottori valmistetaan AMG-moottoritehtaalla käsin periaatteella One Man One Engine. Yhden ainoan moottorimekaanikon käsin valmistama voimanpesä tarjoaa 430 kw:n (585 hv) tehon ja 900 Nm:n väännön, mikä tekee tästä 5,5-litraisesta AMG-V8-biturbomoottorista suorituskyvyn, väännön ja kulutuksen osalta yhden maailman tehokkaimmista sarjavalmisteisista V8-moottoreista. V8

73 71

74 72 Uusi Mercedes-AMG S 65 Cabriolet. Purkauksia. Ihmisten tekemiä Intohimo on leimahtanut liekkeihin, ja heti tuntuu paljas kiihtyvyys: kuuden litran AMG-V12-biturbomoottorin teho on 463 kw (630 hv) ja vääntö mahtipontiset Newtonmetriä. Sen voimakas sydän ja rajattomalta tuntuvat voimavarat kiihdyttävät auton nopeuden 4,1 sekunnissa 100 tuntikilometriin samalla kiihtyy kuljettajan pulssi. Auton keulan kromielementit paljastavat jo heti ensi silmäyksellä, että nyt lähestytään kesyttämätöntä voimaa.

75 73

76

77 Avoautoilua upeissa maisemissa 75 Mercedes-AMG S 65 Cabrioletin esiintyminen tekee vaikutuksen jo kaukaa katsottuna. Sinfonian temmon ja tahdin sanelevat moottorin monumentaaliset äänet ja niiden ulostulosta huolehtivat V12-mallille ominaiset näyttävät, takahelmaan upotetut kaksoispakoputkenpäät. AMG-urheilualusta, jossa on säätyvä iskunvaimennus Airmatic, saa auton lopulta sulautumaan yhteen tien kanssa. Auto on rakennettu intensiivisiin hetkiin niin ulkoa kuin sisältä. Mercedes-AMG S 65 Cabrioletin sisätilan ainutlaatuisuutta on vaikea ylittää: siinä suorituskykyiset tekniikat yhdistyvät mitä parhaaseen mukavuuteen.

78 76 Mercedes-AMG S 63 4Matic Coupé. Ylivertaisuutta voimakkaimmassa muodossaan

79 Mercedes-AMG S 63 4Matic Coupé lupaa suuria tunteita. Jokaisen käynnistyksen yhteydessä Cabrioletista tuttu 5,5-litrainen AMG-V8-biturbomoottori päästää valloilleen 430 kw:n (585 hv) valtaisan tehon ja saa samalla 900 Nm:n vääntönsä avulla kuljettajan hurmioon. Suorituskykypainotteinen AMG-neliveto 4Matic välittää tehon suvereenisti tienpintaan. Tarvittavasta voimien hallinnasta vastaavat AMG-suurtehokomposiittijarrut, joissa on sisältä jäähdytetyt jarrulevyt. Tuloksena on ajotuntuma, jota ei oikein voi edes kuvailla. Mutta jota ei koskaan unohda. 77

80 78

81 79 Johtajuutta heti ensi silmäyksellä Uuden Mercedes-AMG S 63 4Matic Coupén designin tärkeä merkitys näkyy sen näyttävissä linjoissa ja henkeä salpaavassa muotokielessä. AMG-malleille ominainen näyttävä A-Wing, jäähdyttimen säleikön Twin Blade ja LED Intelligent Light -valot pitävät huolen urheilullisesta ilmeestä. Urheilullisuus jatkuu johdonmukaisesti myös sisätilassa. Aito nappanahka kohtaa sisätilassa näyttävän AMG Stylingin, johon kuuluvat 3-puolainen urheiluohjauspyörä, urheiluistuimet ja jaloteräksiset polkimet. Todellinen suuruus tulee sisältä päin ja näkyy yksityiskohdissa.

82 80

83 Kenties maailman hienoin biturbo-orkesteri 81 Miltä kuulostaa luonnonilmiö? 5,5-litraisen AMG-V8-biturbomoottorin voimakas soundi ei jätä avoimia kysymyksiä. AMG Sport -pakoputkisto ja sen automaattiset pakokaasuläpät kuulostavat normaaliajossa miellyttävän pidättyväisiltä. Urheilullisessa ajossa se tuottaa tunteisiin vetoavan soundin, joka hakee vertaistaan. Auton akustiikka on todellinen kannanotto, joka viimeistelee tämän urheilullisen coupén perän yhdessä AMG Sport -pakoputkiston kahden kromatun kaksoispakoputkenpään ja 20-tuumaisten taottujen AMG-vanteiden avulla. Ajamiseen Mercedes-AMG S 63 4Matic Coupélla tämä äänimaailma merkitsee ennen kaikkea yhtä: nautintoa mukavuuden ja iho kananlihalla -tunnelman välissä. SOUNDIT

84 82 Mercedes-AMG S 65 Coupé. Ultima Emotio Mercedes-AMG S 65 Coupén voimanlähteenä on autoilun legenda: kaksitoista sylinteriä, jotka tuottavat 463 kw:n (630 hv) tehon ja Nm:n väännön avulla hurjan voiman ja kiidättävät autoa suvereenisti eteenpäin. Yksinomaan V12-malliin suunnitellun sisustuksen ohella suuren kokoluokan mukavuudesta pitää huolen AMG-urheilualustaan pohjautuva Magic Body Control -alusta, jossa on kaarrekallistustoiminto. Suorituskyky, tekniikka ja varusteet yhdistyvät ainutlaatuiseksi autoksi. Ilmaisuvoimaiset elementit ja dynaamiset linjat ovat teholuokan ulkoisia tunnusmerkkejä: ainutlaatuinen ylellisyys ja suorituskyky.

85 83

86 84 Täydellisyys on paras voimavara

87 85 Sen taustalta löytyvät seuraavat voimat: suorituskykypainotteinen AMG-neliveto 4Matic varmistaa takapainotteisen voimanjakauman avulla parhaat kiihtyvyysarvot ja ajettavuuden. Airmatic-ilmajousitus, jossa on säätyvä iskunvaimennus ADS Plus, puolestaan sovittaa alustan joka hetki tienpinnan mukaan, myös urheilullisesti ajettaessa. Maailmanuutuus sarjavalmisteisissa autoissa on kaarrekallistustoiminto*: matkustajiin kohdistuva poikittaiskiihtyvyys vähenee kaarteeseen ajettaessa, ja matkustajat pysyvät tiukemmin kiinni istuimissaan. Kaarrekallistustoiminto tarjoaa lisää ajonautintoa ja mukavuutta etenkin maantieajoon. Mercedes-AMG S 65 Cabrioletin ja Mercedes-AMG S 65 Coupén 6,0-litrainen AMG-V12-biturbomoottori on AMG-merkin todellinen ruumiillistuma. Moottorit valmistetaan periaatteella One Man One Engine, mikä takaa näiden voimanpesien parhaan mahdollisen suorituskyvyn, äärimmäisellä tarkkuudella. Moottoreiden mahtipontinen voima kohtaa autoissa verrattoman miellyttävän ajettavuuden. Autoilu ei voi olla tämän kiehtovampaa. * Saatavana malliin Mercedes-AMG S 65 Coupé.

88 86

89 87 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (World s Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

90 88 Mitat Coupé Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista S 500 4Matic -mallia kuormatta.

91 89 Tekniset tiedot Coupé S 400 4Matic S 500 S 500 4Matic Mercedes-AMG S 63 4Matic Mercedes-AMG S 65 Sylinterijärjestys ja -luku V6 V8 V8 V8 V12 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 270 (367)/ (455)/ (455)/ (585)/ (630)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 500/ / / / / Vaihteisto 7G-Tronic Plus 9G-Tronic 9G-Tronic AMG Speedshift MCT 7-vaihteinen Sport-vaihteisto AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 5,6 4,6 4,6 3,9 4,1 Huippunopeus noin, km/h Rengaskoko edessä, takana 245/50 R 18, 245/50 R /50 R 18, 245/50 R /50 R 18, 245/50 R /45 R 20, 285/40 R /40 R 20, 285/35 R 20 Polttoneste 98 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini 98 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 11,7 11,4 7,2 6,6 8,9 8,3 11,7 11,5 7,0 6,4 8,8 8,3 12,4 12,2 7,6 7,1 9,4 8,8 14,2 14,2 8,0 8,0 10,3 10,3 17,1 17,1 8,6 8,6 11,9 11,9 CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankki/josta varalla noin, l 80/8,0 80/8,0 80/8,0 80/12,0 80/12,0 Tavaratilan tilavuus 5, l Kääntöympyrän halkaisija, m 11,60 11,60 11,60 11,90 11,60 Omapaino 6, kg Sallittu kokonaispaino, kg Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa oleva lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 6 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

92 90 Mitat Cabriolet Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista S 500 -mallia kuormatta.

93 91 Tekniset tiedot Cabriolet S 500 Mercedes-AMG S 63 4Matic Mercedes-AMG S 65 Sylinterijärjestys ja -luku V8 V8 V12 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 335 (455)/ (585)/ (630)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 700/ / / Vaihteisto 9G-Tronic AMG Speedshift MCT 7-vaihteinen Sport-vaihteisto AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 4,6 3,9 4,1 Huippunopeus noin, km/h Rengaskoko edessä, takana 245/50 R 18, 245/50 R /45 R 19, 285/40 R /40 R 20, 285/35 R 20 Polttoneste 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini 98 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 12,2 11,8 7,5 6,8 9,1 8,5 14,3 14,3 8,2 8,2 10,4 10,4 17,1 17,1 8,9 8,9 12,0 12,0 CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankki/josta varalla noin, l 80/8,0 80/12,0 80/12,0 Tavaratilan tilavuus 5, l Kääntöympyrän halkaisija, m 11,60 11,90 11,90 Omapaino 6, kg Sallittu kokonaispaino, kg Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa oleva lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 6 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

94 92 Sisätilan varusteet Nahka Nappanahka designo Exclusive -nappanahka Istuinverhoukset Somiste-elementit Musta/musta Posliini/espressonruskea Musta/musta 1 Posliini/espressonruskea 1 Kristallinharmaa/musta 1 Musta/musta 1 Posliini/espressonruskea 1 Satulanruskea/musta 1 Posliini/syvänmerensininen 1 Bengalinpunainen/musta 1 Kristallinharmaa/musta H06 H21 H16 H10 Pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä Poppeli, musta, kiiltävä 1 designo saarni, metalloitu 1 designo pianolakka, musta 1 designo pianolakka flowing lines, musta 1 AMG-hiilikuitu/pianolakka, musta Verhoukset AMG Line Plus 551 Musta/musta Posliini/espressonruskea Kristallinharmaa/musta Satulanruskea/musta Posliini/syvänmerensininen Musta/musta Posliini/espressonruskea Kristallinharmaa/musta 1 Verhoukset Mercedes-AMG-mallit Musta/musta 1 Posliini/espressonruskea 1 Bengalinpunainen/musta 1 Kristallinharmaa/musta 1 Satulanruskea/musta 1 Posliini/syvänmerensininen 1 Musta/musta Posliini/espressonruskea Kristallinharmaa/musta Tehdaslisävaruste.

95 93 Nappanahka AMG Nappanahka AMG Line Plus designo Exclusive -nappanahka AMG designo Exclusive -nappanahka AMG Line Plus Somiste-elementit H06 H H H

96 94 Kuomukatot ja ulkovärit Vakioväri 040 Musta Metallivärit 183 Magnetiitinmusta 197 Obsidianmusta 775 Iridiumhopea 890 Cavansitensininen 897 Rubiininmusta 988 Timantinhopea 989 Smaragdinvihreä 992 Seleniitinharmaa 998 Antrasiitinsininen 1 Tehdaslisävaruste. designo-väri designo timantinvalkoinen bright designo manufaktur -värit designo mokkamusta metalliväri 044 designo allaniitinharmaa magno 049 designo kashmirinvalkoinen magno Kuomukaton värit 740 Musta 744 Sininen 745 Beige 746 Tummanpunainen

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

S Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

S Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) S Cabriolet Facelift Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz S Cabriolet Facelift Hinnasto 19.2.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

S Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

S Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) S Coupé Facelift Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz S Coupé Facelift Hinnasto 19.2.2019 2 / 49 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto S-sarja Coupé. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto S-sarja Coupé. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2017 S-sarja Coupé Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2017 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto S-sarja Cabriolet Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto S-sarja Cabriolet Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 19.1.2018 S-sarja Cabriolet Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.1.2018 S-sarja Cabriolet Facelift 4Matic = neliveto S-sarja cabriolet Facelift

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

S-sarja Cabriolet ja Coupé

S-sarja Cabriolet ja Coupé S-sarja Cabriolet ja Coupé Nopea vilkaisu. Houkutteleva ajatus. Ja jo seuraavana hetkenä jotain on tapahtunut. Onneksi vastaan tulee vielä kohtaamisia, jotka jättävät lähtemättömän jäljen. Kuten esimerkiksi

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto S-sarja Coupé Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto S-sarja Coupé Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 28.11.2017 S-sarja Coupé Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 28.11.2017 S-sarja Coupé Facelift 4Matic = neliveto S-sarja coupé Facelift (C217)*

Lisätiedot

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER 19 EI KOMPROMISSEJA Uusi C-sarja ei vain näytä hyvältä: se on aito nautinto myös ajoelämyksenä. Vaikka urheilullisuuden ja mukavuuden tavoitteet ovat sinänsä ristiriitaiset, suunnittelijat eivät ole himmentäneet

Lisätiedot

Hinnasto S-sarja Coupé Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto S-sarja Coupé Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 S-sarja Coupé Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 S-sarja Coupé Facelift 4Matic = neliveto S-sarja coupé Facelift (C217)* Käyttövoima

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia.

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. SLK-sarja Viehätys SLK tarjoaa tiukan otteen tiehen. Jo sen ulkonäkö viestittää malttamattomuutta päästä liikkeelle. Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, painopiste optisesti takana. Ajossa tämä roadster

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Tiedotusvälineille 28.6.2017 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-Cabriolet Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Kattoratkaisu: Monikerroksinen katto avautuu ja sulkeutuu 20

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 30.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 30.8.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Coupé ja Cabriolet

E-sarja Coupé ja Cabriolet E-sarja Coupé ja Cabriolet Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 19.2.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

Tehokas, älykäs ja valloittava edustusluokan ykkönen

Tehokas, älykäs ja valloittava edustusluokan ykkönen Tiedotusvälineille 13.12.2012 Julkaistavissa heti Mercedes-Benz uudistunut E -sarja: Tehokas, älykäs ja valloittava edustusluokan ykkönen Muotoilu: valittavana ensi kertaa kaksi erilaista keulailmettä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Hinnasto E-sarja cabriolet (A207) Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarja cabriolet (A207) Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2017 E-sarja cabriolet (A207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2017 E-sarja Cabriolet (A207) Facelift malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Maailman suosituin edustusluokan sedan uudistuu: kolme kohokohtaa Mercedes-Benz S-sarjan teknologioista

Maailman suosituin edustusluokan sedan uudistuu: kolme kohokohtaa Mercedes-Benz S-sarjan teknologioista Mediatiedote 19.4.2017 Julkaisuvapaa Tiedotteeseen liittyvät kuvat ovat ladattavissa tekstin alla sijaitsevien linkkien kautta Mercedes-Benzin uusi S-sarja Maailman suosituin edustusluokan sedan uudistuu:

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa.

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. 18 TAIVAS RAJANA Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. TEKSTI NEPU VÄYRYNEN Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen mieli. On aikainen aamu, hiljaista ja tuuletonta,

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot