CLA Coupé ja Shooting Brake

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "CLA Coupé ja Shooting Brake"

Transkriptio

1 CLA Coupé ja Shooting Brake

2 Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä, rauhallisista sivukaduista backstage-alue. Iloitse ainutlaatuisesta fanitapaamisesta autoluokkansa kiehtovimpien autojen kanssa. Rokkaa joka muodossa Tutustu CLA Coupé ja CLA Shooting Brake -malleihin ipadilläsi. Mercedes-Benzin esitesovellus sisältää runsaasti lisätietoa. Se on saatavana maksutta itunes Storesta.

3 Esiintyjät: Instrumentit: 4 Mercedes-Benz CLA 250 Coupé 4Matic Polarhopea AMG Line -malliversio, monipuolaiset kevytmetallivanteet, AMG Exclusive -paketti, musta Red Cut -nahkaverhous, somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 14 Mercedes-Benz CLA 200 d 4Matic Shooting Brake Cavansitensininen Urban-malliversio, 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, Exclusive-paketti, pähkinänruskea nahkaverhous, somisteelementit alumiini, mehiläiskennohiottu, tumma Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. 64 Mercedes-AMG CLA 45 4Matic Shooting Brake Cavansitensininen AMG Night -paketti, risti puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, AMG Performance -istuimet, AMG-somiste-elementit Dinamica-mikrokuitu, musta 70 Mercedes-AMG CLA 45 4Matic Coupé Höyhenenvalkoinen AMG-aerodynamiikkapaketti, AMG Night-paketti, risti puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, AMG Performance -istuimet, somiste-elementit AMG- Design, musta/punainen 26 Mercedes me 30 Huolto ja palvelut 34 Moottorit 36 Kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT 37 Neliveto 4Matic 38 Aktiivinen jarrutusavustin 39 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 40 Mercedes me connect 41 Multimediajärjestelmät 42 Panoraamakattoluukku 43 Tunnelmavalaistus 48 Tehdaslisävarusteet 50 Varusteet ja paketit 57 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 58 CLA 250 Sport 4Matic 60 Vanteet 62 Mercedes-AMG-mallit 82 Tekniset tiedot, mitat, verhoukset, somiste-elementit ja ulkovärit

4 2

5 Nykysukupolven rocktähdet. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia on terävöitetty edelleen. Verkottumismahdollisuuksia on lisätty. Tien hallinta on virtuoosimaista siitä vastaavat suorituskykyiset ja taloudelliset moottorit, Dynamic Select (saatavana mallista riippuen) ja tehdaslisävarusteena saatava alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus. 3

6 4 Bad Boy in good shape Selfie yhdessä CLA Coupé -auton kanssa on erityisen haluttu. Puskuri, etuhelma ja alhaalla koristelista hopeanvärisenä, mustana tai kromattuna sekä timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö on ehdottomasti saatava mukaan kuvaan. Näyttävät 18-tuumaiset kevytmetallivanteet saavat aikaan vielä lisää tykkäyksiä.

7 5

8 6 CLA Coupélle ei koskaan tulisi mieleenkään paeta paparazzia. Miksi pitäisikään? Sen avantgardistinen design toimii esikuvana. Coupén jäntevä siluetti sekä urheilullinen perä, jossa ovat integroidut pakoputken päätykappaleet ja tehdaslisävarusteena saatavat LED-takavalot, eivät jää keneltäkään huomaamatta. CLA nostaa kuitenkin myös muut parrasvaloihin: tehdaslisävarusteena saatavien LED High Performance -valojen avulla.

9 7

10 8 Love & Pace Millainen live-esitys! Valitse Dynamic Select -katkaisimella (saatavana mallista riippuen) ajo-ohjelma Sport ja kiinnitä turvavyö kunnolla. Edessäsi on huomattavasti paljon enemmän kuin matka paikasta toiseen. Noudata kaarteiden nielemisessä vain omaa rytmiäsi. Tehdaslisävarusteena saatava alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, mahdollistaa jäykemmän sovituksen ansiosta selvästi urheilullisemman ajotavan.

11 9

12 10

13 Coupé jossa on erityistä glamouria: Nauti tyylikkäin kromiyksityiskohdin somistetusta sisätilasta sekä tehdaslisävarusteena saatavan Urbanmalliversion ja tehdaslisävarusteena saatavan Exclusive-paketin istuinverhouksista. Multimediajärjestelmiä varten saatava 8-tuumainen medianäyttö täydentää tämän taitavasti yhteen sovitetun näkymän kapeine, kromioptiikkaisine kehyksineen. 11

14 12

15 13 More heartbeats per minute

16 14 Access all areas CLA Shooting Brake on myös suurten esiintymislavojen ulkopuolella keskipisteenä. Huomiota keräävät vakiovarusteinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, koristelistallinen puskuri ja näyttävä etuhelma sekä ulkoväri cavansitensininen. Haluaisitko välttämättä vilkaista backstage-alueelle? CLA Shooting Braken takaluukku avautuu ja sulkeutuu Hands-free Access -tehdaslisävarusteen avulla täysin automaattisesti. Tehdaslisävarusteena saatavan Keyless-Go-mukavuuspaketin yhteydessä siihen riittää jalan heilautus takapuskurin alla.

17 15

18 16

19 Don t drive. Perform 17

20 18 CLA:n suorituskyky pitää huolen myrskyisistä suosionosoituksista. Jopa luontoäiti kiittää. Ympäristöä säästävien mallien ansiosta.

21 19

22 20 Solmi CLA:han niin tiivis suhde kuin mahdollista. Voit verkottua autosi kanssa tehdaslisävarusteisen älypuhelimen integrointipaketin avulla, joka sisältää Apple CarPlay TM - ja Google Android Auto -sovellukset. Koe CLA:ssa älypuhelimesi sovellukset, musiikkikokoelmasi ja paljon muuta. Tervetuloa VIP-alueelle.

23 21

24 22 Security Service Innovatiiviset avustinjärjestelmät pitävät jatkuvasti huolta turvallisuudestasi. Tehdaslisävarusteena saatava etäisyyspilotti Distronic pystyy esimerkiksi pitämään automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan turvallisena. Vireystila-avustin Attention Assist pystyy tunnistamaan kuljettajan väsymyksen tunnusmerkit ja varoittamaan ennen uhkaavaa torkahtamista. Pysäköitäessä ja pysäköinnistä lähdettäessä CLA näyttää rauhoittavan puolensa: tehdaslisävarusteinen peruutuskamera avustaa kuljettajaa dynaamisilla apulinjoillaan.

25 23

26 24 Sexiest Cars alive

27 25

28 26 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

29 27

30 28 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

31 29 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. Mercedes me move tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteiskäytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puolestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystävällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin helpoksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huoltohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleenmyyjältäsi.

32 30

33 31 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

34 32 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli 1500 näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa keksintöjen maailmaan

35 33 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2015 toisen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

36 34 Kuuluisa taloudellisuudesta ja ajonautinnosta Moottorivalikoima Hittiainesta: taloudelliset dieselmoottorit Nelisylinteriset dieselmoottorit säästävät polttonestettä, ne ovat vähäpäästöisiä, niiden käyntiääni on hiljainen ja kuitenkin ne reagoivat jo alakierroksilta lähtien. Saatavana on kolme tehoversiota kw. Mallit CLA 180 d, CLA 200 d ja CLA 220 d täyttävät luonnollisesti Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. Näissä Common-Rail-dieseltekniikan neljännen sukupolven moottoreissa on baariin (CLA 180 d, bar) nostettu ruiskutuspaine, optimoidut palotilat sekä tarkasti toimivat magneettiventtiili-injektorit (CLA 180 d, pietsosuuttimet). Suuri sytytyspaine ja pakokaasuahdin, jossa on muuttuva turbiinigeometria, varmistavat ylivertaisen väännön. paino, vähäisempi sisäinen kitka sekä tarpeen mukaan säädellyt oheislaitteet vähentävät kulutusta. Turboahdin varmistaa herkän reagoinnin ja suuren vääntömomentin kaikilla kierroslukualueilla. Säästämisen mestari: ECO-start-stop-toiminto ECO-start-stop-toiminto on vakiovaruste sekä dieselettä bensiinimoottoreiden yhteydessä. Sen avulla moottori sammutetaan tilapäisesti, kun auto seisoo paikallaan. Vakiovarusteinen, entistä parempi ECO-näyttö mittaristossa antaa palautetta ajotavan taloudellisuudesta ja tukee ajotavan muuttamista polttonestettä säästäväksi senhetkisten olosuhteiden mukaisesti. Diesel: CLA 180 d, teho 80 kw (109 hv) ja vääntö 260 Nm CLA 200 d, teho 100 kw (136 hv) ja vääntö 300 Nm CLA 200 d 4Matic, teho 100 kw (136 hv) ja vääntö 300 Nm CLA 220 d, teho 130 kw (177 hv) ja vääntö 350 Nm CLA 220 d 4Matic, teho 130 kw (177 hv) ja vääntö 350 Nm Bensiini: CLA 180, teho 90 kw (122 hv) ja vääntö 200 Nm CLA 200, teho 115 kw (156 hv) ja vääntö 250 Nm CLA 220 4Matic, teho 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm CLA 250 4Matic, teho 155 kw (211 hv) ja vääntö 350 Nm CLA 250, teho 155 kw (211 hv) ja vääntö 350 Nm CLA 250 Sport 4Matic, teho 160 kw (218 hv) ja vääntö 350 Nm Mercedes-AMG CLA 45 4Matic, teho 280 kw (381 hv) ja vääntö 475 Nm Insinöörien taidonnäyte: bensiinimoottorit Nelisylinterisissä bensiinimoottoreissa, kuten mallissa CLA 180 Coupé, on bensiinin suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjaus ja turboahdin, ja ne täyttävät myös Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. Mercedes-Benzin kolmannen sukupolven korkeapainesuoraruiskutus tarkkojen pietsosuuttimien avulla ja edelleen kehitetty ruiskuohjattu palamistapahtuma mahdollistavat lähes täydellisen palamisen ja siten paremman hyötysuhteen. Näin polttoneste pystytään hyödyntämään erittäin tehokkaasti. Säätyvän venttiilienohjauksen ansiosta sylinterien täytös on optimaalinen, mikä pienentää osaltaan kulutusta. Lisäksi aiempaa pienempi m Tutustu tarkemmin Kaikki CLA Coupén ja CLA Shooting Braken tekniset tiedot löytyvät sivuilta

37 35 CLA 200 d Suuri vääntömomentti ei vielä tee onnelliseksi. Vasta kun se on käytettävissä yhtä alhaisilla kierroksilla kuin CLA:ssa, se tekee ajamisesta vaivattoman ja nautinnollisen kw Nm Nm kw 1/min Kierrosluku 1/min Vääntömomentti Nm Teho kw

38 36 Tältä taiturilta onnistuu sekä piano että forte : 7G-DCT Kaksoiskytkinvaihteisto 7G-DCT on muutakin kuin seitsemän vaihdetta. Vaihteistossa yhdistyvät 7-vaihteisen automaattivaihteiston mukavuus ja käsivaihteiston ajodynamiikka. 7G-DCT koostuu kahdesta osavaihteistosta, joista toinen välittää vetämisvoiman pyörille, kun toinen kytkee jo seuraavan vaihteen valmiiksi. Tämä saa aikaan nopeammat, pehmeät vaihtamiset vedon katkeamatta ja paremman kiihtyvyyden. Vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita polttonestettä säästävästä aina urheilulliseen saakka vaihtamisohjelmien Economy, Sport ja Manual avulla. Kickdown-toiminnon yhteydessä Sport-tilassa 7G-DCT hyppää yksittäisten vaihteiden yli. Tämä mahdollistaa nopeat ohituskiihdytykset. Urheilullisuudesta pitävät kuljettajat voivat vaihtaa vaihteita manuaalisesti ohjauspyörän vaihdevivuilla. Käsivaihteisto Täydellisesti kuhunkin moottoriversioon sopeutettu 6-vaihteinen käsivaihteisto tarjoaa erinomaisen vaihtamismukavuuden, tarkat vaihdevivun liikkeet ja kaiken kaikkiaan sopusointuisen vaihteensiirron. Vaihteisto tukee lisäksi polttonestettä säästävää ja mukavuuspainotteista ajamista alhaisilla kierrosluvuilla. Vaihteiston 7G-DCT yhteydessä auton vakiovarustukseen kuuluvat myös Tempomat-vakionopeussäädin, jossa on säädettävä nopeusrajoitin, sekä Dynamic Select -ajo-ohjelmat.

39 37 Valmiina sykähdyttävään esitykseen 4Matic-neliveto (ks. kuva) välittää moottorin ja vaihteiston voiman täydellisesti tiehen. Portaattomasti säätyvä voimanjako puhtaasta etuvedosta aina voimanjakoon tasan 50 : 50 etu- ja taka-akselin välille on mahdollista takavetopyörästöön integroidun sähköhydraulisesti ohjatun lamellikytkimen avulla. Neliveto sopeutuu siis joustavasti ajotilanteeseen. Sitä tukevat sovitukseltaan erilaiset alustat urheilullisen mukavasta erittäin urheilulliseen saakka. Esimerkiksi tehdaslisävarusteinen alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, tarjoaa mahdollisuuden valita Dynamic Select -katkaisimella Comfort- tai Sport-tilan. Koska iskunvaimennus toimii portaattomasti ja säätyy jokaiselle pyörälle erikseen, myös ajoturvallisuus ja vierintämukavuus paranevat. ALUSTAVAIHTOEHDOT tiivistetysti Comfort-alusta vähentää kallistus- ja nyökkäysliikkeitä ja tarjoaa siten sopusointuisen tasapainon mukavuuden ja dynamiikan välille. Alusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, mahdollistaa valinnan iskunvaimennuksen mukavuuspainotteisen ja urheilullisen jäykän sovituksen välillä. Urheilualusta (saatavana AMG Line -malliversion yhteydessä) tukee urheilullista ajotapaa. Nopea Sport-ohjausvälitys välittää ohjausliikkeet napakasti tiehen ja parantaa ajovakautta suoraan ajossa.

40 38 Enemmän henkivartijoita. Vähemmän vaaroja Ennakoivat kuljettajat varautuvat jokaisella matkalla odottamattomiin tapahtumiin. Mercedes-Benz Intelligent Drive tukee kuljettajia nerokkailla turvallisuus- ja avustinjärjestelmillä ja keventää siten heidän kuormitustaan. CLA:ssa on jo vakiovarusteena aktiivinen jarrutusavustin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa näkyvin varoitusmerkein, jos etäisyys edellä ajavaan käy liian pieneksi. Jos etäisyys vain pienenee, järjestelmä varoittaa lisäksi akustisesti. Jos kuljettaja jarruttaa, ajotilanteen mukainen jarrutehotus voi tuottaa käyttöön juuri sen jarrutusvoiman, joka tarvitaan uhkaavan törmäyksen välttämiseen. Lisäksi aktiivinen jarrutusavustin voi peräänajon uhatessa käynnistää itsenäisen jarrutuksen törmäyksen välttämiseksi tai onnettomuuden seurausten lieventämiseksi, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. m Tutustu tarkemmin Pelastushenkilöstölle laaditut oppaat varmistavat, että pelastushenkilöstöllä on onnettomuuspaikalla aina auton tuoreimmat tiedot. Kaikki tiedot osoitteessa AKTIIVINEN JARRUTUSAVUSTIN Aktiivisen jarrutusavustimen etäisyysvaroitus perustuu keulaan sijoitettuihin tutkatunnistimiin, jotka ajonopeudessa km/h valvovat jatkuvasti etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi tunnistaa paikallaan olevat esteet ajonopeudella 7 70 km/h.

41 39 Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida asianmukaisesti vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedeksen matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vireystila-avustin Attention Assist voi parantaa ajoturvallisuutta, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Kuljettajan ohjauskäyttäytymistä analysoimalla avustin voi tunnistaa väsymyksen ja huomiokyvyn herpaantumisen tyypilliset merkit sekä varoittaa näkyvin varoituksin ja äänimerkein ennen kuljettajan torkahtamista. Tehdaslisävarusteena saatava etäisyyspilotti Distronic auttaa pitämään turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi jarruttaa autoa automaattisesti ja kiihdyttää auton jälleen liikkeelle. Vaaratilanteessa Jos peräänajo kuitenkin uhkaa, aktiivinen jarrutusavustin voi käynnistää itsenäisen jarrutuksen törmäyksen välttämiseksi tai onnettomuuden seurausten lieventämiseksi. Tutkatunnistimin toimiva tehdaslisävarusteinen katveavustin tekee yhden tieliikenteen suurimmista vaaranpaikoista näkyväksi. Kun avustin tunnistaa kuollessa kulmassa olevan ajoneuvon, kyseisen puolen ulkopeiliin ilmestyy punaisena palava varoituskolmio. Jos vilkku kytketään päälle, avustin varoittaa lisäksi äänimerkillä. Järjestelmä toimii nopeudesta 30 km/h alkaen huippunopeuteen saakka. Tehdaslisävarusteinen kaista-avustin voi tunnistaa vahingossa tapahtuvan ajokaistalta poistumisen nopeusvälillä 60 ja 200 km/h ja varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän kevyen värinän avulla. Tehdaslisävarusteena saatava matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Onnettomuuden sattuessa Monipuoliset ja älykkäästi sovitetut turvavarusteet ja korin rakenne voivat pienentää loukkaantumisriskiä selvästi. Niihin kuuluvat kolmipisteturvavyöt sekä turvavöiden pyrotekniset kiristimet ja turvavyövoiman rajoittimet. Useat turvatyynyt tarjoavat matkustajille parhaan mahdollisen suojan onnettomuudessa: esimerkiksi kaksivaiheisesti törmäysvoimakkuuden mukaan laukeavat etuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ikkunaturvatyynyt A- ja C-pila reiden välissä. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä osana Mercedes me connect -peruspalveluja välittää vielä GPSsijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan.

42 40 Tietää aina missä musiikki soi Innovatiivisille liikkuvuus-, yhteys- ja huoltopalveluille olemme antaneet nimen: Mercedes me. Osa tätä uutta Mercedes-Benzin elämysmaailmaa on Mercedes me connect, joka verkottaa kuljettajan, hänen henkilökohtaisen elinpiirinsä ja auton. Mercedes me connect -peruspalvelut kuten Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä tai vikatilanteiden hallinnointi tarjoavat välittömän avun. Remote Online -varustetta tarvitaan muiden erikseen saatavien Mercedes me -palveluiden käyttöön kuten auton sijainnin näyttämiseen. Remote Online on saatavana lisävarusteena vakiovarusteisen multimediajärjestelmän Audio 20 CD yhteydessä ja sisältyy tehdaslisävarusteiseen multimediajärjestelmään Comand Online*. Jälkimmäinen avaa pääsyn Mercedes me connect -maailmaan ja sisältää myös selaimen, navigointijärjestelmän, jossa Live Traffic Information (maksutta 3 vuoden ajan rekisteröidyttäessä Mercedes me connect Storeen kolme kuukautta kestävän rekisteröitymisvaiheen aikana), sekä lukuisia sovelluksia. Tiedot näytetään tarkkapiirtoisella 8 tuuman värinäytöllä (tehdaslisävaruste Audio 20 CD -järjestelmään). Mercedes me connect -palvelut otetaan käyttöön vain nimenomaisesta toiveestasi, lukuun ottamatta automaattisesti aktivoituvaa Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmää. m Tutustu tarkemmin Kaikki tiedot osoitteessa * Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

43 41 Täydellisen verkotuksen tiellä Tehdaslisävarusteisen älypuhelimen integrointipaketin yhteydessä autoon voidaan integroida sekä iphone - älypuhelimet Apple CarPlayn TM avulla että Android-älypuhelimet Android Auto -sovelluksen avulla ja käyttää niitä puheohjauksella. Yksittäisiä toimintoja voidaan käyttää myös auton käyttöelementeillä. Yhteys älypuhelimeen mahdollistaa pääsyn uusimpiin ohjelmiin ja tietoihin, esimerkiksi navigointi ja liikennetilannetiedot, mediat (suoratoiston media ja IP Radio) sekä yhteystiedot, puhelin/facetime ja viestitoiminto. YHTÄ ÄLYKÄS Tehdaslisävarusteena saatavan yleismallisen puhelinvarustuspaketin yhteydessä älypuhelin voidaan liittää kyynärnojassa olevan yleismallisen älypuhelintelineen avulla auton handsfree-laitteeseen. Koska järjestelmä käyttää 4G-yhteensopivaa ulkoantennia, puhelimen vastaanotto- ja lähetysteho ovat parhaat mahdolliset. Lisäksi puhelimen akkua ladataan. m Tutustu tarkemmin Digitaalisen käyttöohjekirjan avulla voit hakea autosi käyttöön liittyviä tietoja suoraan medianäyttöön. Suomen Mercedes-Benz internet-sivustolla voit tutustua interaktiivisesti CLA Coupé- ja CLA Shooting Brake -malleihin. Saatavana myös sovelluksena älypuhelimeen tai tabletti tietokoneeseen.

44 42 Avoautomainen tunnelma Tehdaslisävarusteena saatavan sähkötoimisen panoraamakattoluukun kookas lasipinta luo erityisen valoisan ja viihtyisän tunnelman. Sähkötoimisen rullaverhon avulla voi suojautua liian voimakkaalta auringonpaisteelta. Kun kattoluukku on avattu ylöspäin, se säätyy automaattisesti kolmeen eri asentoon ajonopeuden mukaan. Suurissa nopeuksissa kattoluukku laskeutuu alas. Tällöin äänitaso ja ilman pyörteily sisätilassa vähenevät. Alhaisissa nopeuksissa kattoluukku puolestaan nousee itsestään takaisin ylös. MIELLYTTÄVÄ SISÄILMA KATON OLLESSA KIINNI Auton sisätilan voi lämmittää ja tuulettaa jo ennen ajoon lähtöä tehdaslisävarusteisen lisälämmityslaitteen avulla, joko ajastuksella tai kauko-ohjaimella. Talvella säästyt siten aikaa vievältä jäätyneiden lasien skrapaamiselta. Tehdaslisävarusteena saatavan Thermotronic-ilmastointiautomatiikan kaksi aluetta varmistavat yksilölliset säätömahdollisuudet. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää haluamansa lämpötilan erikseen. Sisäilma pysyy automaattisesti haluttuna tunnistimien ohjaamana.

45 43 Valoshow Istuudu autoon ja nauti. Tehdaslisävarusteena saatavan tunnelmavalaistuksen miellyttävä epäsuora valaistus 12 värisävynä luo ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin sisätilaan. Se korostaa etenkin pimeällä sisätilan kauniita linjoja ja arvokkuutta, lisää avaruuden mukanaan tuomaa turvallisuuden tunnetta ja vähentää vastaantulijoiden aiheuttamaa häikäisyä. Jo ovea avatessasi koet hillityn valaistuksen piristävän vaikutuksen. Mieleiseesi valotunnelmaan pääset kahdentoista erilaisen värisävyn ja viiden himmennystason avulla. Tunnelmavalaistus toimii täysin LED-tekniikalla ja sen asetukset tehdään kätevästi mittaristosta. TUNNELMAVALAISTUKSEN ELEMENTIT Ovien keskiosien valaistus ovien vetokahvoissa olevilla LED-valoilla Ovenkahvasyvennysten valaistus Keskikonsolin valaistus sisätaustapeilin alapuolisilla valoelementeillä Urheiluistuimien yhteydessä selkänojan ja pääntuen välisen aukon valaistus edessä ja takana Jalkatilavalaistus edessä ja takana

46 44 VIP-paikat Vakiovarusteisissa urheiluistuimissa edessä (ks. kuva) on erityisen hyvä sivuttaistuki. Istuimet tunnistaa korkeista selkänojista, joissa on kolme poikittaista solaketta ja tunnusomainen aukko selkänojan ja integroidun pääntuen välissä. Tehdaslisävarusteiset mukavuusistuimet ovat saatavana mustalla tai kristallinharmaalla Artico-tekonahkaverhouksella vakiomalliin tai Urban-malliversioon. Niissä on kolme poikittaista solaketta ja leveämpi hartia-alue. Taka-istuimelle lisämukavuutta tuo CLA Shooting Brake -mallissa 42 millimetriä korkeampi pääntila kuin CLA Coupéssa. VIELÄ MUKAVAMMAT ISTUINPAIKAT Etuistuimien nelisuuntainen ristiseläntuen säätö (tehdaslisävaruste): Tämän avulla voidaan etuistuimien selkänojien kuperuutta säätää yksilöllisesti, jolloin istumismukavuus ja ergonomia paranevat. Vakiovarusteena Suomessa oleva istuinmukavuuspaketti lisää istumismukavuutta varsinkin pitkillä matkoilla, sillä se tarjoaa etuistuimille vielä enemmän mahdollisuuksia ergonomian yksilölliseen parantamiseen. Tehdaslisävarusteiset sähkötoimisesti säädettävät kuljettajan istuin ja etumatkustajan istuin mahdollistavat istuma-asennon vaivattoman ja yksilöllisen säätämisen. Istuinmukavuuspakettiin sisältyvällä istuinosan pituussäädöllä reisitukea voi pidentää 60 mm.

47 45 Backstage-alue CLA Shooting Braken tavaratilan tilavuus on 495 litraa (jopa 595 litraa ilman tavaratilan peitettä). Se on siten autoluokkansa levein ja erityisen pitkä. Lisäksi sen muunneltavuus ja käytännöllisyys ovat erinomaisia. Matkatavaroiden suojaksi voidaan vetää integroitu tavaratilan peite. Tehdaslisävarusteena saatava erillinen turvaverkko tavaratilan ja matkustamon välille suojaa matkustajia ajon aikana. Tavaratilan tyylikkyyttä ja käytettävyyttä voi lisätä vielä kolmen tehdaslisävarusteisen design-alumiinikiskon avulla. Niiden kumiosat varmistavat, että tavarat pysyvät paremmin paikallaan kuljetuksen aikana. Lisätilaa Lisää säilytysmahdollisuuksia tarjoava tavaratilapaketti pitää tavarat järjestyksessä ja lisää turvallisuutta tavaratilassa. Se sisältää verkkotaskut, takaistuimen selkänojien kuljetusasentotoiminnon (15 pystympi), 12 voltin pistorasian sekä lattian alle sijoitetun taittokorin (ei Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystemin yhteydessä). Tehokkaan näkösuojan tavaratilalle tarjoaa tavaratilan peite, jossa on käytännöllinen rullamekanismi. CLA Shooting Brake -mallin Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella ja mahdollistaa siten tavaratilan kätevän kuormaamisen ja purkamisen. Tehdaslisävarusteena saatavan Keyless-Gomukavuuspaketin yhteydessä takaluukun avaaminen ja sulkeminen onnistuu jopa koskettamatta: jalan heilautus takapuskurin alla riittää.

48 46 Näyttävä olemus: vakiomalli Mitä vielä pitäisi haluta, kun on jo täysin tyytyväinen? CLA:n vakiomallikin jo ihastuttaa lukuisilla varusteillaan vaikka saatavana on luonnollisesti vielä paljon muuta. m Tutustu tarkemmin Niin kauniilta kuin se näyttääkin, ulkonäkö voi antaa vain ensivaikutelman. Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä: Ulkopuolen kohokohdat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, Champion-hopean väriset, renkaat 205/55 R tuumaiset kevytmetallivanteet, titaaninhopean väriset, renkaat 225/45 R 17 (malleissa CLA 220 d, CLA 220 d 4Matic ja CLA 250 4Matic) Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa mustat nastat, hopeanvärinen lamelli ja kromikoriste; koristeosa etuhelmassa iridiumhopea matta Kaksi pakoputkea joissa kromatut päätykappaleet (malleissa CLA 220 d, CLA 220 d 4Matic ja CLA 250 4Matic) Koristeosa takahelmassa korkeakiiltoisen musta (malleissa CLA 220 d, CLA 220 d 4Matic ja CLA 250 4Matic) Sisätilan kohokohdat Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, 12 näppäintä Keyless-Go Start -toiminto, sis. keskuslukituksen mukavuustoiminnot Tempomat-vakionopeussäädin jossa säädettävä nopeusrajoitin Urheiluistuimet joissa verhous Artico-tekonahka/Coari-kangas ja koristeompeleet Somiste-elementit matriisioptiikkaa Ilmasuutinten suutinrenkaat hopeakromin väriset ja suutinristit korkeakiiltoisen mustat Valokatkaisin musta korkeakiiltoinen, hopeakromin värinen rengas Oviverhousten keskiosat Artico-tekonahkaa koristeompelein Kattoverhous harmaa

49 47

50 48 Vielä enemmän hohdokkuutta: Tehdaslisävarusteet Voit tehdä CLA Coupé- tai CLA Shooting Brake -malleista lukuisilla eri tavoilla aivan oman näköisesi auton. Tarjolla on lähes kaikkea pienistä yksityiskohdista aina mukavuusvarusteisiin saakka, joita vielä jokin aika sitten oli saatavana ainoastaan suuremman kokoluokan autoihin. Selaa valikoimaa rauhassa tästä esitteestä tai internetistä. Internet-osoitteessa voit rakentaa täysin yksilöllisen CLA-auton konfiguraattorillamme. Garmin Map Pilot: Tämän kompaktin navigointimodulin avulla Audio 20 CD laajentuu täysiveroiseksi, helppokäyttöiseksi navigointilaitteeksi. SD-korttiin perustuva navigointi otetaan käyttöön työntämällä SD-muistikortti keskusyksikön SD-muistikorttipaikkaan. 8 tuuman medianäyttö muistuttaa modernia tablettia. Älypuhelimen integrointipaketin avulla autoon voidaan integroida sekä iphone -älypuhelimet Apple CarPlayn TM avulla että Android-älypuhelimet Android Auto -sovelluksen avulla ja käyttää niitä puheohjauksella. Yksittäisiä toimintoja voidaan käyttää myös auton käyttöelementeillä. Näin ollen turvallinen käyttö ajon aikana on mahdollista. CLA Shooting Brake -mallin Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella. Luukun voi pysäyttää mihin tahansa täyttä avautumiskorkeutta matalampaan asentoon, jotta luukku ei pääse osumaan mihinkään.

51 49 Peruutuskamera, jossa on dynaamiset apulinjat medianäytössä, helpottaa pysäköintiä ja auton siirtelyä ahtaissa paikoissa. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää keskusyksikön näytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimissa on sähkötoiminen säätö ja muistitoiminto. Sen avulla voidaan tallentaa muistiin ja hakea käyttöön jopa kolmet yksilölliset etuistuimien ja ulkopeilien säädöt. Se on kätevää, jos kuljettaja vaihtuu usein. Sisäilma voidaan säätää erikseen miellyttäväksi kuljettajan ja etumatkustajan puolelle kaksialue-ilmastointiautomatiikalla Thermotronic. Lämpötila, ilmamäärä ja ilmansuuntaus säädetään automaattisesti. Lämpötila voidaan säätää erikseen kuljettajalle ja etumatkustajalle. Ulkonäöltään upeat LED High Performance -valot tuovat leveämmän valokeilan, päivänvaloa muistuttavan valonvärin ja vähäisen energiankulutuksen ansiosta enemmän turvallisuutta pimeällä ajoon. LED-tekniikka etu- ja takavaloissa lisää tyylikkyyttä ja parantaa näkyvyyttä. Näkyvyyspaketin yhteydessä saatava tunnelmavalaistus tuo sisätilan muotoilun näyttävästi esiin kahdentoista eri värin ja viiden himmennystason avulla. Kaksitoista kaiutinta, mukaan lukien bassoboksi, ja 9-kanavainen DSP-vahvistin pitävät huolen siitä, että tämän 450 watin Harman Kardon Logic 7 Surround- Soundsystem -järjestelmän äänentoisto on audiojärjestelmien yhteydessä täydellinen ja stereolaatuinen, Comand Onlinen yhteydessä jopa DTS- ja Dolby Digital 5.1 -formaatissa. Keyless-Go-järjestelmän avulla auto voidaan avata lukituksesta, käynnistää ja lukita kätevästi vain pitämällä elektroninen avain mukana. Handsfree Access -toiminnon avulla takaluukku avautuu koskettamatta ja täysin automaattisesti. Molemmat järjestelmät sisältyvät Keyless-Go-mukavuuspakettiin.

52 50

53 51 Yleisön suosikki kaupungissa: Urban-malliversio Urban-malliversio lisää auton ulkopuolelle ja sisätilaan vahvaa urheilullisuutta valikoiduilla yksityiskohdilla. Takapuskurin diffuusorin uusi muotoilu, timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on korkeakiiltoisen mustat nastat, sekä urheiluistuimet, joiden istuinverhouksissa on kiehtova design, antavat dynaamista ilmettä. Ulkopuolen kohokohdat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset, renkaat 225/40 R 18 Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö musta Kaksi pakoputkea joissa kromatut päätykappaleet Etu- ja takahelmassa kromioptiikkainen koristeosa Madallettu Comfort-alusta (valinnaisvaruste ilman lisähintaa: Comfort-alusta) Sisätilan kohokohdat Istuinverhoukset, kolme designia Purjeoptiikkaiset somiste-elementit Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nahkaa, rei itys otealueella, 12 näppäintä ja kontrastiompeleet Urheiluistuimet joissa verhous Artico-tekonahka/Maringá-kangas ja kontrastiompeleet Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö

54 52 Lisää katu-uskottavuutta: AMG Line -malliversio AMG Line -malliversion yhteydessä sisätila näyttää vielä urheilullisemmalta. Auton ulkopuolella AMG Styling tehostaa CLA:n dynaamista ilmettä. m AMG aidoimmillaan Koe AMG:n lumous sivulta 62 alkaen. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling jossa etu- ja takahelma sekä sivuhelmaverhoukset 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, hopeanvärinen lamelli ja kromikoriste Kaksi pakoputkea joissa kromatut päätykappaleet Auton värinen diffuusoriosa jossa kromattu koristeosa, Night-paketin yhteydessä korkeakiiltoisen musta Madallettu urheilualusta Jarrulevyt edessä rei itetyt, jarrusatuloissa edessä Mercedes-Benz-teksti SISÄTILAN KOHOKOHDAT Monitoimiurheiluohjauspyörä, 3-puolainen, alaosa suoristettu, otealue rei itetty, 12 näppäintä, punaiset kontrastiompeleet Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, punaiset kontrastiompeleet Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta

55 53

56 54 Erityistä säväystä varten: Exclusive-paketti Tyylikkäästi yhteensovitettu taatusti nautinnollinen: Exclusive-paketin tarkoin valikoidut sisätilan varusteet täyttävät vaativimmatkin mukavuuden, laadukkuuden ja designin toiveet. Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nahkaa, rei itys otealueella, 12 näppäintä (alaosasta suoristettu AMG Line -malliversion yhteydessä) Urheiluistuimet joissa nahkaverhous, kontrastiompeleet ja rei itetyt pehmusteet Istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle (vakiovaruste Suomessa) Istuinmukavuuspaketti Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö Kojelauta Artico-tekonahkaa kontrastiompelein Oviverhousten yläosa Artico-tekonahkaa kontrastiompelein, wrap-around-optiikka Somiste-elementit alumiini, trapetsihiottu Somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea (AMG Line -malliversion yhteydessä) Musta kattoverhous (valinnaisesti: kattoverhous harmaa mustan nahkaverhoilun yhteydessä) Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta (AMG Line -malliversion yhteydessä) Punoslattiamatot joissa sisustuksen väriset reunat 12 V:n pistorasia takatilassa Sivulasien ja tehdaslisävarusteisen panoraamakattoluukun mukavuusavausja mukavuussulkemistoiminnot

57 Aidoille rokkareille: AMG Exclusive -paketti 55 Tämä tehdaslisävarusteena saatavaan AMG Line -malliversioon perustuva sisätilan paketti tarjoaa yhdistelmän laadukkaita sisätilan varusteita, jotka lisäävät ylellisyyttä, yksilöllisyyttä ja urheilullisuutta. Urheiluistuimet joissa nahkaverhous musta Red Cut ja punaiset kontrastiompeleet Istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle (vakiovaruste Suomessa) Istuinmukavuuspaketti Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö Kojelauta Artico-tekonahkaa, punaiset kontrastiompeleet Somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea Monitoimiurheiluohjauspyörä, 3-puolainen, alaosa suoristettu, otealue rei itetty, 12 näppäintä, punaiset kontrastiompeleet Oviverhousten yläosa Artico-tekonahkaa, punaiset kontrastiompeleet, wrap-around-optiikka Punaiset designo-turvavyöt (Sport-mallin ja Mercedes-AMG CLA 45 4Matic -mallin yhteydessä) Musta kattoverhous Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta Punoslattiamatot joissa mustat reunat, punaiset koristeompeleet ja AMG-tekstilogo (Sport-tekstilogo Sport-mallin yhteydessä)

58 56 After-Show-Partyyn: Night-paketti Night-paketin näyttävät mustat designelementit tekevät CLA:sta vielä urheilullisemman ja ilmeikkäämmän. Niitä ovat muun muassa etu- ja takapuskureiden koristelistat, erikoistummennetut takasivulasit ja takalasi, ulkopeilit, kevytmetallivanteet ja ikkunakehykset. Koristelista korkeakiiltoisen musta etu- ja takapuskurissa Ulkopeilien kotelot korkeakiiltoisen mustat Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat Urban-malliversion yhteydessä Night-paketissa on lisäksi seuraavat elementit: 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, 10-puolaiset, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 sekä timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa korkeakiiltoisen mustat nastat, korkeakiiltoisen musta lamelli ja kromikoristeet AMG Line -malliversion yhteydessä Night-paketissa on lisäksi seuraavat elementit: 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18, timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, korkeakiiltoisen musta lamelli ja kromikoriste sekä takahelman diffuusoriosa korkeakiiltoisen musta

59 Ei cover-versioita: aidot jälkiasennuslisävarusteet 57 Luota vain Mercedes-Benzin aitoihin jälkiasennettaviin lisävarusteisiin ja tee CLA Coupé- tai CLA Shooting Brake -autostasi vielä yksilöllisempi. Silloin olet varautunut kaikkeen parhaalla mahdollisella tavalla. CLA Coupé -malliin saatava hienostunut, takaluukun reunaan kiinnitetty spoileri korostaa juuri sopivasti auton perän jättöreunaa. Spoilerissa on valmiina laadukas pohjamaali, joten se tarvitsee vain maalata halutulla värillä. Matala tavaratilan kaukalo iskunkestävää polypropeenia, liukumista estävä 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat punaiset, renkaat 225/40 R 18 Anna valaistun Mercedes-tähden loistaa. Mercedes-autosi jäähdyttimen säleikön Mercedes-tähteen syttyy valo, kun auton lukitus avataan tai auto lukitaan kaukosäädinavaimella tai kun ovi tai takaluukku avataan. Valaistus on toteutettu valojohdin- ja LED-tekniikalla. Edellytyksenä valon syttymiselle on, että moottori on sammutettuna. Valaistua tähteä ei saa etäisyyspilotti Distronicin yhteydessä.

60 58

61 59 CLA 250 Sport 4Matic Mikä fantastinen duetto: Koe mallissa CLA 250 Sport 4Matic tinkimättömän urheilullisuuden ja loisteliaan ylellisyyden harmonia. Urheilulliset moottoriäänet, AMG:n suunnittelema madallettu urheilualusta ja AMG Styling. Ulkopuolen kohokohdat 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-puolaiset, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 18 (kuvat s. 58 alhaalla oikealla) Säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, korkeakiiltoisen musta lamelli ja kromikoriste Jarrulevyt edessä reiʼitetyt, punaiset jarrusatulat edessä ja takana, edessä Mercedes-Benz-teksti Moottorin, vaihteiston ja kaasupolkimen urheilullisempi sovitus Muutettu ESP -sovitus Punaiset koristeosat etu- ja takahelmassa Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, punaiset kontrastiompeleet Punaiset designo-turvavyöt (ei Exclusive-paketin yhteydessä) Ilmasuutinten suutinrenkaat punaiset ja suutinristit hopeakromin väriset Punoslattiamatot joissa mustat reunat, punaiset kontrastiompeleet ja Sport-tekstilogo

62 60 R00 R78 39R 02R R31 66R R R20 R24 25R 46R 51R Vielä yksi encore? Vanteet Vakio- ja tehdaslisävarusteet R00 15-tuumaiset teräspeltivanteet ja 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 195/65 R 15 02R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 17 51R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 Täydellisten vanteiden metsästys on käynnistynyt. Löydä laajasta ja houkuttelevasta valikoimastamme juuri ne vanteet, jotka sopivat sinulle ja omaan unelma-autoosi tuumaiset teräspeltivanteet ja 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 205/55 R 16 R78 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 205/55 R 16 R20 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 205/55 R 16 39R 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, Champion-hopean väriset, renkaat 205/55 R 16 R43 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, titaaninhopean väriset, renkaat 225/45 R 17 25R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, titaaninhopean väriset, renkaat 205/50 R 17 R31 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 46R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat, renkaat 225/40 R 18 05R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 R24 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, titaaninhopean väriset, renkaat 225/45 R 17 66R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset, renkaat 225/40 R 18

63 05R R AMG tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 18, takana 245/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut, vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 18, takana 245/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R 19 99R 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R /40 R 18 m Lisää vanteita löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme. 1 Versio jossa takana leveämmät renkaat. Lisätietoja Mercedes-Benzin aidoista jälkiasennettavista lisävarusteista saat osoitteesta tai Mercedes-Benz-liikkeestä.

64 62 Edistys. Kiihdyttää Mercedes-AMG CLA 45 4Matic Shooting Brake ja Coupé Mercedes-AMG on muutakin kuin Performance-autojen valmistaja, AMG on lupaus. Lupaus mennä aina yksi askel pidemmälle. Odottaa paljon ja antaa kaikkensa. Näin luomme harvinaislaatuisia autoja harvinaislaatuisille ihmisille. Valmistettu tekemään vaikutus. Kaupunki. Ihmiset. Asvaltti. Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake ja Mercedes-AMG CLA 45 Coupé. Tervetuloa AMG:n maailmaan.

65 63

66 64 Muoto. Täydellinen Malliuudistus korostaa Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Braken dynaamisuutta vielä selvästi. Näyttävää keulaa hallitsevat AMG jäähdyttimen säleikkö, jossa on hopeakromin värinen kaksoislamelli, sekä AMG-etuhelma, jossa on näyttävä A-Wing. Titaaninharmaa matta etuhelman splitteriosa sekä mustat kiiltävät lipat parantavat jäähdytysilman ohjausta. Sivulta katsottuna huomiota keräävät 19-tuumaiset ristipuolaiset kevytmetallivanteet. Aerodynaamisesti optimoitu perä täydentää komean kokonaisvaikutelman. Jo ensi silmäyksellä näkee: AMG:n Compact Racer -autolla ajat aina kärjessä.

67 65 SHOOTING BRAKE

68 66 Erityinen. Jalostaa Kun istahdat AMG Performance -istuimelle, jossa on voimakas muotoilu ja integroitu pääntuki, huomaat laadukkaat materiaalit ja urheilullisen tyylikkyyden. Istuinosa ja selkänoja varmistavat vielä paremman sivuttaistuen ja antavat sisätilaan omaleimaisen, urheilullisen ilmeen. Vakiovarusteinen AMG E-Select -valitsinvipu ja tehdaslisävarusteena saatava AMG Performance -ohjauspyörä, jossa on hopeanväriset alumiiniset vaihdevivut, täydentävät dynaamiselta näyttävän sisätilan. Vielä yksi asia: kiinnitä turvavyö ja nauti menosta.

69 67

70 68 Moottori. Huippuunsa hiottu Myös mittapuiden asettamisessa AMG on aina ohituskaistalla. Paras esimerkki on Mercedes-AMG CLA 45 -mallin kaksilitrainen moottori. Tämä 280-kilowattinen (381 hv) moottori tekee vaikutuksen sekä tehollaan että taloudellisuudellaan. EU-yhdistetty kulutus on vain 6,9 l/100 km. Todellakin tekninen mestariteos, joka valmistetaan periaatteen One Man One Engine mukaisesti käsityönä. Toisin sanoen: intohimoinen suhtautuminen moottoriurheiluun on havaittavissa joka hetki. Tai kuultavissa AMG Sport -pakoputkiston soundi on helposti tunnistettava.

71 69

72 70 COUPÉ

73 71 Ajodynamiikka. Vielä intensiivisempi Miten ajodynamiikkaa voi parantaa? Mercedes-AMG CLA 45 Coupé -malliin saatavalla AMG Dynamic Plus -paketilla. Siihen sisältyy mekaaninen etuakselin AMG-tasauspyörästölukko. Optimaalista pitoa varten kaikissa ajotilanteissa. Pakettiin sisältyvät myös AMG Performance -ohjauspyörä, AMG Ride Control -urheilualusta ja adaptiivinen iskunvaimennus sekä ajo-ohjelma Race. Nimeen sisältyvä lupaus pitää: Race on suunniteltu parasta mahdollista ajodynamiikkaa silmällä pitäen ja se soveltuu erinomaisesti ennätysaikojen tavoitteluun. Kilparadalla. Ei matkalla leipomoon.

74 72 Eteenpäin. Voimalla Mercedes-AMG CLA 45 Coupén perää on kehitetty edelleen mottona Enemmän voimaa, vähemmän nosteita. AMGjättöreunaspoileri parantaa merkittävästi aerodynamiikkaa. Diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma, jossa on neljä pystysuuntaista evää, parantaa lisäksi ilmanohjausta. Auton edistyksellistä kokonaisvaikutelmaa korostavat vielä AMG Sport -pakoputkiston kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä sekä TURBO 4MATIC -teksti auton sivuilla. Aitoa dynamiikkaa. Kuten kaikki CLA 45 Coupéssa.

75 73

76 74

77 Käsiteltävyys. Tarkkaakin tarkempi 75 Täydellinen käsiteltävyys edellyttää parasta mahdollista käytettävyyttä. Siitä pitää huolen AMG Drive Unit. Se on 7-vaihteisen AMG Speedshift DCT Sport -vaihteiston ja Dynamic Select -ajo-ohjelmien kytkentäkeskus. Ajo-ohjelmia voidaan vaihtaa helposti kierrettävällä katkaisimella. AMG-suurtehojarrujen etuja ovat erinomainen hidastuvuus ja täsmällinen annosteltavuus. AMG-aerodynamiikkapaketti, joka sisältää kookkaamman etuhelman splitterin sekä lisälipat etuhelmassa, pienentää nostetta. Voit siis huoletta antaa vauhtia AMG-kevytmetallivanteille.

78 76 Ajonautinto. Huipussaan Kolmivaiheisen ajovakauden hallinnan (ESP ) kehittämisen myötä ristiriita turvallisuuden ja ajonautinnon välillä poistui. ESP -näppäimellä kuljettaja voi valita jonkin kolmesta säätötavasta: ESP ON merkitsee hyvää turvallisuutta, ESP SPORT HANDLING MODE on tarkoitettu urheilullisempaan ajotapaan ja ESP OFF ajoon suljetuilla kilparadoilla. AMG Ride Control -urheilualusta auttaa lisäksi välittämään moottorin tehon vielä paremmin asvalttiin. Tilanteessa kuin tilanteessa: tämän auton suorituskykyyn voi luottaa.

79

80 78 Tekniikka. Mullistava Mikä on yhteistä AMG-kuljettajille ja AMG-insinööreille? Heillä on bensiiniä suonissaan. Todiste siitä on maailman voimakkain sarjavalmisteinen 4-sylinterinen moottori teholtaan 280 kw (381 hv). Sen litrateho 141 kw (191 hv) päihittää jopa useimmat superurheiluautot. Twinscroll-turboahdin varmistaa herkän reagoinnin ja erinomaisen dynaamisuuden. Käytettävissä on jopa 475 newtonmetrin vääntö. AMG Performance 4Matic -nelivedon ansiosta voima jakautuu optimaalisesti kaikille neljälle pyörälle. Tehdaslisävarusteena saatava AMG Dynamic Plus -paketti, joka sisältää etuakselin mekaanisen AMG-tasauspyörästölukon, parantaa pitoa vielä lisää. Sillä tuloksella, että lopulta fysiikalle asetetaan uudet rajat. Ajonautintoasi ei kuitenkaan rajoita mikään.

81 79

82 80

83 81 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (World s Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.9.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.4.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 9.5.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 9.5.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 41 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Hinnasto CLA-sarja (C117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA-sarja (C117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.9.2017 CLA-sarja (C117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.9.2017 CLA-sarja (C117) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.1.2018 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 23.1.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 23.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Hinnasto 22.6.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) CLA-sarja (C117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.6.2018 CLA-sarja (C117) Facelift

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 8.2.2017 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.2.2017 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 5.4.2017 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.4.2017 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto B-sarja (W246) Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto

A-sarja. Hinnasto A-sarja Hinnasto 20.03.2018 Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 20.03.2018 2 / 39 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja (W177) Käyttövoima Moottori

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Coupé Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Coupé Hinnasto 11.9.2019 2 / 34 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot