C-sarja Coupé ja Cabriolet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "C-sarja Coupé ja Cabriolet"

Transkriptio

1 C-sarja Coupé ja Cabriolet

2 Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän kauniiden, aistikkaiden autojen valloittaa sydämesi. Vakuutu älykkäimmistä tekniikoista, joita olemme koskaan kehittäneet: Airmatic-ilmajousitus ja Intelligent Drive -avustinjärjestelmät. Antaudu C-sarjan Coupén ja Cabrioletin hurmattavaksi. Ota heti selvää Tutustu uusiin C-sarjan Coupé- ja Cabriolet-malleihin ipadilläsi. Mercedes-Benzin esitesovellus sisältää runsaasti lisätietoa. Se on saatavana maksutta itunes Storesta.

3 Viehätys Innovaatio 2 Mercedes-Benz C-sarja Coupé C 300 Seleniitinharmaa metalliväri AMG Line, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, panoraamakattoluukku, istuinverhous satulanruskea/musta nahka, somiste-elementit saarni, musta, avohuokoinen/ alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 10 Mercedes-Benz C-sarja Coupé C 250 d 4Matic designo hyasintinpunainen metalliväri 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, panoraamakattoluukku, istuinverhous posliini/musta nahka, somiste-elementit pianolakkaoptiikka, musta/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 16 Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet C 400 4Matic Iridiumhopea metalliväri AMG Line, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, musta kuomukatto, istuinverhous karpalonpunainen/musta nahka, somiste-elementit saarni, musta, avohuokoinen/ alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 22 Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet C 220 d 4Matic designo timantinvalkoinen bright 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, musta kuomukatto, istuinverhous satulanruskea/musta nahka, somiste-elementit pianolakkaoptiikka, musta/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 60 Mercedes-AMG C 63 S Coupé designo timantinvalkoinen bright 5-kaksoispuolaiset taotut AMG Performance -vanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, AMG Night -paketti, ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti I + II, istuinverhous red pepper/musta AMG-nappanahka, AMG-somiste-elementit hiilikuitu/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 70 Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet designo timantinvalkoinen bright 5-kaksoispuolaiset taotut AMG Performance -vanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, AMG Night -paketti, ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti I + II, istuinverhous platinanvalkoinen pearl/musta AMGnappanahka, AMG-somiste-elementit hiilikuitu/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 28 Mercedes me 32 Huolto ja palvelut 36 Moottorit, 9G-Tronic ja 4Matic-neliveto 38 Airmatic-ajodynamiikkapaketti ja Dynamic Select -ajo-ohjelmat 40 Mercedes-Benz Intelligent Drive 42 Multimediajärjestelmä Comand Online ja Remote Online -yhteyspalvelut 44 Burmester Surround-Soundsystem ja Cabrioletin akustiikkainnovaatiot 46 Varusteet ja paketit 56 Vanteet 58 Mercedes-AMG-mallit 82 Tekniset tiedot 85 Verhoukset ja värit Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2 Kaipauksen kohde C-sarjan Coupé kiehtova muotoilu sopii kaikenlaisiin tunteisiin. Keskipisteessä: näyttävä keula, jossa on ainutlaatuinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö. Sulavat linjat ja korostunut vyötärölinja jatkuvat vahvoina perään saakka. Aito, voimakas, mukaansatempaava.

5 3

6 4

7 Täydellisten mittasuhteiden edustaja: C-sarjan Coupén takaosa vaikuttaa leveältä ja valppaalta mataline LED-takavaloineen. Menohaluja ilmentävään aitoon Coupésiluettiin sopivat myös kehyksettömät ovet, joissa on vapaasti seisovat ulkopeilit. Tästä näkymästä on vaikea irrottaa katsettaan. Paitsi silloin, kun halu ajaa itse C-sarjan Coupélla vie voiton. 5

8 6 Tarkkaavaisuutta herättelevä

9 Kaikki on suunnattu sinua varten. Mittareiden sijainti on tarkkaan suunniteltu käyttö on vaistonvaraista. Tehdaslisävarusteena saatava Head-up-näyttö projisoi tärkeimmät tiedot näkökenttääsi. Auton varustuksesta riippuen niitä ovat ajonopeus, nopeusrajoitukset tai navigointiopasteet. Näyttö tuntuu leijuvan kaksi metriä silmiesi edessä konepellin päällä. 7

10 8 Kapeilla mutkaisilla teillä sekä nopeissa kaarteissa: integraalioptiikkaiset Coupé-istuimet tarjoavat täydellisen sivuttaistuen ja antavat sisätilalle urheilullisen ilmeen vahvoine väreineen. Matalaan istuma-asentoon sovitettuna ulkopeilit on sijoitettu suoraan kehyksettömiin oviin tyypillistä coupélle.

11 9

12 10

13 Syke kiihtyy anna sen jälleen tasaantua 11

14 12 Huipulla. Hengität vihdoinkin syvään. Yhtäkkiä pysähdyt aistimaan. Katseesi kulkee tyylikkäässä ja laadukkaassa sisätilassa. Dynaamisesta keskikonsolista hopeakromin värisiin käyttönäppäimiin ja somisteisiin. Valikoidut materiaalit tuntuvat miellyttäviltä. Sitten tartut kolmipuolaiseen monitoimiohjauspyörään. Kaarteiden nieleminen jatkuu.

15 13

16 14

17 Luvassa vuoden hienoimmat 365 päivää 15

18 16

19 13 17 Tuo haltioitumisen takaisin C-sarjan Cabrioletin jännittävät linjat ja voimakkaasti muotoillut pinnat todistavat huikaisevasta tyylistä. Ne lyö laudalta vain ajoelämys: ominaisuudet kuten 4Matic-mallien neliveto tai lisävarusteinen Airmatic-ilmajousitus mahdollistavat lumoavan dynaamisuuden. Avaa täysin automaattinen kangaskatto ja koe kirjaimellisesti rajaton ajonautinto. Tässä autoluokassa ainutlaatuiset varusteet kuten automaattinen Aircap-vetosuoja tai pään alueen lämmitys Airscarf korostavat: Cabriolet alkaa C:llä.

20 18

21 15 19 Liikkeen terävyys C-sarjan Cabriolet saa haltioitumaan heti ensi silmäyksellä: timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö on ainutlaatuinen kannanotto aidon ajonautinnon puolesta. Konepellin näyttävät muotoilulinjat osoittavat vain yhteen suuntaan: eteenpäin. Keulassa kookkaat ilmanottoaukot ja vakiovarusteiset LED High Performance -valot kruunaavat designin itsetietoisesti.

22 20

23 21 Kiehtovaa avoautoilussa: näkymä sisään Sisätila kuin kutsu: istuudu autoon, hengitä sisään, ole vapaa. Urheiluistuimet, joissa on integraalioptiikkaiset pääntuet, sekä matala istuma-asento ja mitä upein avoautoilukokemus nostattavat innostusta jokaisella kilometrillä. Ensiluokkaiset tehdaslisävarusteet tekevät sisätilasta täydellisen: auringonvaloa heijastavat nahkaistuimet, korkealuokkainen Burmester Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja Mercedes me connect -palvelut digitaaliseen verkottumiseen.

24 22 Hengähdä hetkeksi Kesä on aina mukanasi. Tehdaslisävarusteena saatavat automaattinen Aircap-vetosuoja ja pään alueen lämmitys Airscarf ovat nerokkaimpia Cabriolet-varusteita. Jotta avoauton nautintoa ei himmennä mikään lähes säällä kuin säällä. Sadepilviä kerääntyy taivaalle? Kangaskatto avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti nopeuteen 50 km/h saakka.

25 Ja nauti hetkestä 23

26 24 Adrenaliinitaso kipuaa huippuunsa Tie on vapaa, suorituskykyinen moottori kiihdyttää ylivertaisesti. Kaarteeseen ohjattaessa C-sarjan Cabriolet ei kallistu juuri lainkaan vaan pysyy erittäin vakaana ja suunnassaan. Tunnet hämmästyttävän pidon ja ylivertaisen ajettavuuden myös tienpinnan epäsuotuisissa olosuhteissa. Tuskin mikään voi pidätellä tätä dynaamisuutta, kun autossa on edistyksellisimmät voimansiirto- ja alustajärjestelmät: 4Matic-neliveto, Airmatic-ilmajousitus ja Dynamic Select -ajo-ohjelmat tässä autoluokassa ainutlaatuinen tekniikkapaketti.

27 25

28 26 Enemmän kuin ohjaamo: ulkoilmanäyttämö Täydellisesti toisiinsa sovitetut materiaalit ja värit ilmentävät urheilullista elämäntyyliä. Valitse mieleisesi tyylikkäistä verhous- ja väriyhdistelmistä, esimerkiksi auringonvaloa heijastava nahka väreinä satulanruskea/musta tai posliini/musta, designo-nappanahka bengalinpunainen/musta, sekä monista kauniista somiste-elementeistä. Ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille hänen tarpeensa huomioiden. Ovi- ja takasivuverhoukset ovat yhtenäisen näköisiä ja korostavat dynaamisuutta.

29 27

30 28 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

31 29

32 30 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

33 31 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyk siä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. 1 Palvelu ei ole tällä hetkellä käytössä Suomessa. Mercedes me move1 tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteis käytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähim mästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puo lestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystä vällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin hel poksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huol tohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleen myyjältäsi.

34 32 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

35 33

36 34 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa yli 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa innovaatioiden maailmaan

37 35 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: Hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2016 kolmannen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Se otti historiallisesti 19 osakilpailuvoittoa kaikkiaan 21 Grand Prix -kilpailussa. Jännittävässä finaalissa Abu Dhabissa Nico Rosberg varmisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid -autollaan. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

38 36 Kiihdyttää vastuullisesti C-sarjan Coupé- ja Cabriolet-mallien voimanlähteenä ovat todella urheilulliset moottorit. Moottorin C 300 teho on 180 kw (245 hv). Painoltaan optimoitu rakenne ja pakokaasuahdin pitävät huolen entistä pienemmästä kulutuksesta sekä pienistä päästöistä ja silti teho on huomattavasti suurempi ja vääntö parempi kuin edellisellä moottorisukupolvella. Moottorivalikoima Bensiini C 180, jonka teho on 115 kw (156 hv) ja vääntö 250 Nm C 200, jonka teho on 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm C 200 4Matic, jonka teho on 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm C 250, jonka teho on 155 kw (211 hv) ja vääntö 350 Nm C 300, jonka teho on 180 kw (245 hv) ja vääntö 370 Nm C 400 4Matic, jonka teho on 245 kw (333 hv) ja vääntö 480 Nm Diesel C 220 d, jonka teho on 125 kw (170 hv) ja vääntö 400 Nm C 220 d 4Matic, jonka teho on 125 kw (170 hv) ja vääntö 400 Nm C 250 d, jonka teho on 150 kw (204 hv) ja vääntö 500 Nm C 250 d 4Matic, jonka teho on 150 kw (204 hv) ja vääntö 500 Nm (vain Coupé)

39 37 Vauhdittaa väsymättä eteenpäin Kun olet kerran kokenut nelivetoauton mukavuuden, dynaamisuuden ja ennen kaikkea ajoturvallisuuden, et enää haluaisi luopua siitä. Voimakkaassa kiihdytyksessä, ripeässä suoraan ajossa ja tietysti liukkaalla tienpinnalla: edut ovat havaittavissa monissa ajotilanteissa. Jatkuva neliveto 4Matic parantaa pitoa ja ajovakautta varsinkin vaikeissa tieolosuhteissa jakamalla voiman jatkuvasti etu- ja takaakselille suhteessa 45 : 55. Erityisen kompakti kevytrakenne parantaa taloudellisuutta ja dynaamisuutta. Innostaa automaattisesti Urheilullinen suorituskyky, rentouttava mukavuus ja ajan hengen mukainen taloudellisuus niillä C-sarjan Coupé ja Cabriolet tekevät vaikutuksen itsestäänselvästi. 9-vaihteinen automaattivaihteisto 9G-Tronic on vakiovaruste. Vaihteiden nopea, lähes huomaamaton kytkeytyminen parantaa spontaaniutta ja dynaamisuutta. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten vaihteisto voi alaspäin vaihdettaessa hypätä useamman vaihteen yli.

40 38

41 39 Ilman herruus Airmatic-ajodynamiikkapaketti Koe aito dynaamisuus ja ainutlaatuinen ajonautinto. Niistä pitävät huolen Agility Control -alusta, joka parantaa jousitus- ja vierintämukavuutta sekä varmistaa erinomaiset ajodynaamiset ominaisuudet, sekä tehdaslisävarusteena saatava Airmatic-ajodynamiikkapaketti. Ilmajousitus ja siihen sisältyvä portaattomasti säätyvä iskunvaimennus toimivat täysin automaattisesti. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin ja tien kuntoon. Dynamic Select -monitoimiohjaimen kevyellä kosketuksella puolestaan välittyy toisenlainen voima: yksilöllisyys. Ominaisuudet kuten moottorin, alustan (tehdaslisävarusteisen Airmatic-ajodynamiikkapaketin yhteydessä) ja ohjauksen luonne sopeutuvat tällöin valitun ajo-ohjelman mukaan. 9G-Tronic-automaattivaihteiston yhteydessä myös vaihtamisominaisuudet muuttuvat. Viisi ohjelmaa tarjoaa valinnanvaraa. Kulutusta säästävästä tai mukavuuspainotteisesta aina urheilulliseen saakka. Ärhäkän urheilullisessa tilassa Sport+ ohjauksen säätökäyrästö on hyvin progressiivinen, alusta urheilullisen jämäkkä, ja myös vaihtamispisteet muuttuvat. Muita alustavaihtoehtoja Airmatic-ilmajousituksen ja Dynamic Select -katkaisimen yhdistelmä mahdollistaa toiveiden mukaisen ajoelämyksen. Kevyellä kosketuksella on valittavissa viisi erilaista ajo-ohjelmaa erityisen mukava, urheilullinen, erityisen urheilullinen ja taloudellinen. Myös täysin yksilöllinen asetus on mahdollinen. Valittu ajo-ohjelma näkyy mittaristossa ja medianäytössä. Urheilualusta, johon sisältyy nopea Sport-ohjausvälitys, Agility Control -alustan urheilullinen versio soveltuu dynaamiseen ajoon jäykemmän jousituksen ja iskunvaimennuksen ansiosta. Selektiivinen passiivinen iskunvaimennus pitää edelleen huolen hyvästä mukavuudesta.

42 40 Tavoitteena autoilu ilman onnettomuuksia. Mercedes-Benz Intelligent Drive Mercedes-Benz Intelligent Drive avustaa kaikkialla, missä se vain suinkin on mahdollista: Tuntoelimet tarkkana, kaikki havainnoiden. Tilanteeseen puuttuen, jos on tarpeen. Taustalle jääden, jos vain mahdollista. Tällainen suvereeni päättely on osa tehdaslisävarusteena saatavaa ajoavustinpaketti Plussaa: yhdistelmä älykkäästi toimivia ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmiä, jotka voivat avustaa kuljettajaa ja keventää hänen kuormitustaan tuntuvasti. Etäisyyspilotti Distronic, jossa on ohjauspilotti, auttaa pitämään auton omalla ajokaistalla ja etäisyyden edellä ajavaan turvallisena. Aktiivinen jarrutusavustin, jossa on risteystoiminto, voi pienentää risteys- ja peräänajo-onnettomuuksien sekä jalankulkijaonnettomuuksien riskiä etenkin kaupunkiliikenteessä. Aktiivinen kaista-avustin ja aktiivinen katveavustin puolestaan tarttuvat toimeen, kun auto uhkaa poistua omalta ajokaistalta vahingossa tai kun kaistanvaihtotilanteessa uhkaa törmäys toisen ajoneuvon kanssa. Pre-Safe Plus laajentaa ennalta ehkäisevää Pre-Safe -matkustajasuojajärjestelmää lisäämällä siihen perätörmäyksen uhatessa annettavan varoitustoiminnon. mercedes-benz intelligent drive Stereokamera, lähi- ja kaukoaluetutkat sekä auton koko ympäristön kattavat tunnistimet muodostavat perustan C-sarjan Coupén ja Cabrioletin lukuisille turvallisuus- ja avustinjärjestelmille. 1 Stereomonitoimikamera. 2 Kaukoaluetutka, jossa keskialueen tunnistus. 3 Lähialuetutka. 4 Ultraäänitunnistimet. 5 Monitoimitutka kamera.

43 41 Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedes-Benzin matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vakiovarusteinen vireystila-avustin Attention Assist voi parantaa ajoturvallisuutta, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Kuljettajan ohjauskäyttäytymistä analysoimalla avustin voi tunnistaa väsymyksen tyypilliset merkit sekä varoittaa näkyvin varoituksin ja äänimerkein ennen kuljettajan torkahtamista. Vaaratilanteessa Aktiivinen kaista-avustin puolestaan voi tunnistaa vahingossa tapahtuvan poistumisen omalta ajokaistalta, jolloin avustin varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän värinän avulla. Lisäksi avustin jarruttaa toisen puolen pyöriä ja ohjaa autoa siten takaisin omalle ajokaistalle. Ajoneuvoja kuolleessa kulmassa? Aktiivinen katveavustin tekee yhden tieliikenteen suurimmista vaaranpaikoista näkyväksi. Se voi varoittaa kuljettajaa vaikkapa kaistanvaihdossa ja auttaa toisen puolen pyöriä jarruttamalla välttämään uhkaavan törmäysvaaran toisen auton kanssa. Aktiivinen kaista-avustin ja aktiivinen katveavustin ovat osa tehdaslisävarusteena saatavaa ajoavustinpaketti Plussaa. Vakiovarusteinen aktiivinen jarrutusavustin varoittaa kuljettajaa näkyvin varoituksin, jos etäisyys edellä ajavaan autoon on liian pieni tai jos edessä ajotiellä on paikallaan oleva este. Törmäysvaaran havaittuaan avustin voi tukea kuljettajaa jarrutuksessa tai jarruttaa itsenäisesti, jos kuljettaja ei jarruta. Tehdaslisävarusteinen ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Onnettomuuden sattuessa Jos jalankulkija tai pyöräilijä törmää auton keulaan, aktiivinen konepelti voi monissa moottoriversioissa nousta takareunasta ylöspäin. Tällä tavoin etäisyys moottoritilan laitteistoihin suurenee, jolloin syntyy ylimääräinen muodonmuutosvyöhyke. Näin törmäysvoima otetaan vastaan aiemmin, ja loukkaantumisriski pienenee. Onnettomuuden jälkeen Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Integroitu Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä välittää vielä GPS-sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. m VARMA ON VARMAA Mercedes-Benz TechCenteristä löydät informatiivisia animaatiovideoita lähes kaikista turvallisuustekniikoista. Me autamme sinua tarvittaessa Jos tarvitset apua, tavoitat Mercedes-Benzin Service24h-palvelun maksutta päivystysnumerosta Integroidun Mercedes-Benz Contact -telematiikkapalvelun avulla saat järjestelmään liitetyn matkapuhelimen yhteydessä automaattisesti puhelinyhteyden asiakaspalvelukeskukseen, jonne välittyvät auton tärkeät tiedot ja sijaintitiedot.

44 42

45 Täydellinen verkotus. Sormituntumalla 43 Ajankohtaiset tiedot, monenlainen kommunikaatio ja paras viihde: C-sarjan Coupén ja Cabrioletin multimediajärjestelmät 1 hemmottelevat sinua toiveidesi mukaan. Tehdaslisävarusteena saatavan Comand Online -järjestelmän etuja ovat esimerkiksi reaaliaikainen navigointi, internetin käyttömahdollisuus ja ensiluokkainen musiikkinautinto. Remote Online huolehtii siitä, että pysyt älypuhelimella yhteydessä autoosi esimerkiksi auton sijaintitoiminnon ja ovien kaukolukitseminen/kaukoavaaminen -toiminnon ansiosta. Comand Online -järjestelmää voidaan käyttää eleillä Touchpad-kosketuslevyllä, jossa on Multitouch-tunnistimet. Se pystyy ymmärtämään toiveesi yhden tai kahden sormen pyyhkäisyllä tai sormien nipistämisellä ja levittämisellä. Se pystyy jopa tulkitsemaan käsialaasi, niin kirjaimia kuin numeroita. Comand Online. Navigointi, puhelin, audio, video, internet tehdaslisävarusteena saatavan multimediajärjestelmän avulla kuljettajalla on suora pääsy näihin ja moniin muihin toimintoihin. Tiedot näytetään tarkkapiirtoisessa, värillisessä 8,4 tuuman medianäytössä. Käyttö uudella Touchpadkosketuslevyllä, jossa on Multitouch-tunnistimet, on helppoa ja vaistonvaraista. Audio 20 CD jossa Touchpad-kosketuslevy. Tässä tehdaslisävarusteena saatavassa multimediajärjestelmässä yhdistyvät viihde, informaatio ja kommunikaatio. Audio 20 CD, jossa on internetmahdollisuus, kaksoisvirittimellinen radio, CD-asema ja 7 tuuman medianäyttö, mahdollistaa verkotuksen myös mobiililaitteiden kanssa Bluetooth -yhteyttä käyttäen. Tehdaslisävarusteena saatava Head-up-näyttö heijastaa kuljettajan näkökenttään tärkeät tiedot, kuten ajonopeus ja varusteista riippuen nopeusrajoitukset, navigointiopasteet ja avustinjärjestelmät. Kuljettaja näkee tiedot ikään kuin ne leijuisivat kaksi metriä hänen edessään konepellin päällä. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

46 44 Korvia hivelevä Tehdaslisävarusteinen Burmester Surround-Soundsystem -järjestelmä hemmottelee jopa kaikkein vaativimpia kuulijoita. Nauti poikkeuksellisesta äänentoistosta, jonka taustalta löytyvät 13 suurtehokaiutinta, Surroundtoiminto, 9-kanavainen DSP-vahvistin ja 590 watin teho. Jotta ulkopuolen äänet häiritsevät mahdollisimman vähän, C-sarjan Cabrioletiin on saatavana akustiikkakuomukatto. Se pitää huolen hiljaisesta melutasosta, joka on lähes C-sarjan Coupén luokkaa. Musiikista voi tällöin nauttia täysin jopa suurilla ajonopeuksilla. Tehdaslisävarusteet ainutlaatuiseen mukavuuteen katto auki ajettaessa Kuomukaton ollessa auki automaattinen Aircap-vetosuoja vähentää ilman pyörteilyä myös takana matkustaville. Kun Aircap-katkaisinta käytetään, tuulilasin yläreunassa sijaitseva ilmanohjainlamelli sekä takaistuimen pääntukien takana sijaitseva tuulisuoja nousevat esiin. Täysin automaattinen akustiikkakuomukatto on valmistettu monikerroksisesti akustisesti tehokkaista eristys- ja vaimennusmateriaaleista. Se täyttää tiukimmatkin vaatimukset ilmastoinnin mukavuuden ja melutason hiljaisuuden suhteen. Akustiikkakuomukatto on saatavana mustana, tummansinisenä, tummanruskeana ja tummanpunaisena. Pään alueen lämmitys Airscarf kuljettajalle ja etumatkustajalle tekee katto auki ajamisesta miellyttävää myös kylmemmällä säällä. Pääntuissa olevista aukoista virtaava lämmin ilma lämmittää kuljettajan ja etumatkustajan niskaa ja hartioita näkymättömän huivin tavoin. Halutun tehon voi säätää kolmiportaisesti.

47 45

48 46

49 47 Välittömästi vakuuttava: vakiomalli C-sarjan Coupé ja Cabriolet herättävät huomiota jo vakiovarusteisina timanttikuvioisella jäähdyttimen säleiköllä, jossa on mustat nastat, 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla ja paljolla muulla. m Tutustu tarkemmin Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä. Ulkopuolen kohokohdat Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa mustat nastat ja yksi lamelli värinä iridiumhopea matta LED High Performance -valot (vain Cabriolet) LED-takavalot joissa neljä vaakasuuntaista LED-valonauhaa Kehyksettömät ovet joissa vapaasti seisovat ulkopeilit Somiste-elementit kiillotettua alumiinia Madallettu Agility Control -alusta Kevytmetallivanteet 10-puolaiset, renkaat 225/50 R 17 Sisätilan kohokohdat Integraalioptiikkaiset Coupé- tai Cabriolet-malliset istuimet sekä erillisistuimet takana Automaattiset turvavöiden ojentimet (Cabriolet; Coupéssa tehdaslisävarusteena) Monitoimiohjauspyörä mustaa nahkaa, 3-puolainen Somiste-elementit pianolakkaoptiikkaiset, mustat Takaistuimen selkänojat käännettävissä Istuinverhous Artico-tekonahka/Norwich-kangas musta Kattoverhous kristallinharmaata kangasta Täysautomaattinen kangaskatto musta (Cabriolet)

50 48 Täydellinen kokonaisuus: AMG Line AMG. Dynaamisen olemuksen urheilullisin lyhenne. Vahva AMG Line -paketti ja sen näyttävä AMG Styling näyttävät upealta joka suunnasta katsottuna. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling, joka sisältää AMG-etuhelman, AMG-sivuhelmaverhoukset ja AMG-takahelman 18-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R 18 Tehdaslisävaruste: 19-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19 Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat ja integroitu Mercedes-tähti Sisätilan kohokohdat Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta Monitoimiurheiluohjauspyörä 3-puolainen, alaosa suoristettu, mustaa nahkaa, otealueella voimakas kuviointi Mittaristo jossa kaksi putkimaista pyöreää mittaria Somiste-elementit saarni, musta, avohuokoinen/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä Kattoverhous mustaa kangasta Sisätilan valopaketti tunnelman ja turvallisuuden lisäämiseksi m Aito AMG Koe AMG:n lumous sivulta 58 alkaen. Urheilualusta ja nopea Sport-ohjausvälitys Pakoputkisto jossa kaksi kiinteästi puskuriin integroitua päätykappaletta

51 49

52 50 Inspiroivat heti: tehdaslisävarusteet Lisää valoa ja tunnelmaa. Lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Lisää tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä. Kaikki tämä on mahdollista C-sarjan Coupén ja Cabrioletin tehdaslisävarusteiden avulla. Tehdaslisävarusteiden kohokohdat Panoraamakattoluukun kookkaat lasipinnat luovat C-sarjan Coupén sisätilaan erityisen valoisan ja viihtyisän tunnelman. LED Intelligent Light System pitää huolen parhaasta mahdollisesta näkyvyydestä: mukautuva valokuvion säätö, aktiiviset kaarrevalot, maantie- ja moottoritievalot, kääntymisvalot, laajennettu sumuvalotoiminto, valojen automaattinen korkeussäätö sekä siniset tervehdysvalot. Peruuttamalla pysäköinti ja auton siirtely ahtaissa paikoissa on huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa peruutuskameran avulla. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää näytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla. Lisää viihtyisyyttä: Tehdaslisävarusteena saatava tunnelmavalaistus luo sisätilaan ainutlaatuisen valomaailman epäsuoran valaistuksen ja valaistujen kynnyslistojen myötä. Valittavana on kolme väriä ja viisi himmennystasoa. Sähkötoimisesti säädettävät, muistitoiminnolliset kuljettajan istuin ja etumatkustajan istuin mahdollistavat istuma-asennon vaivattoman ja yksilöllisen säätämisen. Kolmen henkilön säädöt voidaan tallentaa muistiin ja hakea käyttöön milloin tahansa. Pysäköintipilotti, johon sisältyy Parktronic, helpottaa pysäköintipaikan haussa, pysäköinnissä peräkkäin tai rinnakkain olevien autojen väliin sekä lähtemisessä peräkkäin olevien autojen välistä. Avustin ohjaa auton automaattisesti pysäköintitilaan eikä kuljettajan tarvitse siis ohjata eikä jarruttaa.

53 51

54 52 Urheilullisen yksilöllinen: Style-paketti Style-paketti sisältää lukuisia täydellisesti yhteen sovitettuja varusteita auton urheilullisuuden ja yksilöllisyyden lisäämiseksi. Coupé-mallisia integraalioptiikkaisia istuimia korostaa pähkinänruskea/musta verhous Articotekonahkaa/Dinamica-mikrokuitua, ja niissä on turkoosit koristeompeleet. Kohokohdat tiivistetysti Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu kaksivärinen musta/ pähkinänruskea, kontrastiompeleet turkoosit Oviverhousten keskiosat, ovien kyynärnojat ja keskikyynärnoja Artico- tekonahka pähkinänruskea, kontrastiompeleet turkoosit Lattiamatoissa pähkinänruskea reunus ja turkoosit kontrastiompeleet Kattoverhous mustaa kangasta

55 Bengalinpunainen unelma: sisätilan designo-paketti 53 designo merkitsee aivan erityistä maailmaa. C-sarjan Coupé- ja Cabriolet-malleihin on saatavana ylellinen sisätila, jossa istuinverhoukset ovat bengalinpunaista/ mustaa designo-nappanahkaa. Laadukkaat yksityiskohdat kuten vinoruutukuvio, osittainen reiʼitys ja kontrastiompeleet tuovat sisätilaan ilmeikkyyttä ja urheilullisuutta. Ihaile ja tunnustele. Mercedes-Benz-jälleenmyyjä esittelee sinulle mielellään aitoja näytepaloja. Kohokohdat tiivistetysti Istuinverhous designo-nappanahka bengalinpunainen/musta, selkänojissa ja istuinosissa vinoruutukuvio ja osittainen reiʼitys, istuimien sivuosissa ja pääntuissa mustat kontrastiompeleet Oviverhousten keskiosissa vinoruutukuvio, ovien kyynärnojat ja keskikyynärnoja Artico-tekonahka nappanahkaoptiikka Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosa mustaa Artico-tekonahkaa kontrastiompelein designo-koristeet etu- ja takaistuimien selkänojissa Mustat designo-velourlattiamatot joissa reunat mustaa nappanahkaoptiikkaista Artico-tekonahkaa, punaiset kontrastiompeleet sekä designo-koristeet etulattiamatoissa

56 54 Jännittävä kuin yö: Night-paketti Näyttävät mustat designelementit korostavat C-sarjan Coupén urheilullisen ilmeikästä olemusta. Designelementit kuten erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen ja mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut kevytmetallivanteet antavat autolle voimakkaan ilmeen. Night-paketti on sovitettu oivallisesti yhteen AMG Stylingin kanssa ja on saatavana ainoastaan AMG Line -paketin yhteydessä. Kohokohdat tiivistetysti AMG-etuhelma jossa korkeakiiltoisen musta koriste Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, integroitu Mercedes-tähti, korkeakiiltoisen musta lamelli ja kromikoriste Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen 18-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19 (tehdaslisävaruste) Takahelma jossa korkeakiiltoisen musta diffuusori Ulkopeilit mustat (maalattu autonvärisiksi obsidianmusta-metallivärin yhteydessä) Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat

57 Kopio ei ole aidon veroinen: aidot jälkiasennuslisävarusteet 55 Hyvin valmistautuneena seuraavalle viikonloppumatkalle tai jokapäiväisiin haasteisiin: Mercedes-Benzin aitojen jälkiasennettavien lisävarusteiden ansiosta. Löydät koko valikoiman osoitteesta Kohokohdat tiivistetysti Sopusuhtaisesti integroitu kattospoileri ja hillitty takaspoileri antavat Coupélle vielä urheilullisemman ilmeen. 10-puolaiset kevytmetallivanteet, mustat ja vanteen reunat kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 19 edessä ja 245/35 R 19 takana. Mercedes-Benzin suunnittelema Alustyle-taakkateline on sovitettu tarkasti C-sarjan Coupén koriin. Siihen voidaan kiinnittää monet Mercedes-Benzin kuljetusratkaisut, ja sen asennus onnistuu käden käänteessä. Törmäystestattu ja lukittava. C-sarjan Coupéhen saatavan suksi- ja lumilautakiinnikkeen Comfort avulla voidaan kuljettaa jopa kuusi paria suksia (suksien mallista riippuen) tai neljä lumilautaa. Kätevä ulosvetotoiminto helpottaa pakkaamista ja purkamista. Lukittava. Helppokäyttöinen, lukittava polkupyöräteline mahdollistaa valinnaisesti kahden tai kolmen polkupyörän turvallisen kuljetuksen auton perässä. Teline voidaan asentaa vetokoukkuun. Kuhunkin polkupyöräkiskoon voidaan kuormata jopa 30 kiloa; sopii myös sähköpolkupyörille. Nerokkaan rullamekanismin ansiosta takaluukku voidaan silti avata. Polkupyöräteline voidaan taittaa kokoon, jolloin se vie vähemmän säilytystilaa tavaratilassa, mökillä tai kotona.

58 56 25R R11 22R R17 R48 R32 R90 R97 Täydennä tyylisi ihanteellisesti Jo teknisesti tarkasteltuna renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle runsaasti valinnanvaraa. Vakio- ja tehdaslisävarusteet 25R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 (ei Suomessa) R48 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/50 R 17 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin) R11 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 (vakiovaruste; paitsi Mercedes-AMG-mallit, joihin ei saatavana) R32 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R 18 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin) 22R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R 18 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin) R90 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 245/35 R 19 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin) R17 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 245/35 R 19 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin) R97 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 245/35 R 19 (tehdaslisävaruste; ei saatavana Mercedes-AMG-malleihin)

59 RXC amg tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R 18 (sisältyy tehdaslisävarusteena saatavaan AMG Line -pakettiin; koodilla 661 vanteet korkeakiiltoisen mustat saatavana vakiovarusteena malliin Mercedes-AMG C 43) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19 (tehdaslisävaruste) 1, tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19 (tehdaslisävaruste) 1, tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19; saatavana myös koodilla 644 vanteet titaaninharmaat ja kiiltosorvatut tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/40 R 19 ja takana 255/35 R 19; saatavana myös koodilla 605 vanteet titaaninharmaat ja kiiltosorvatut tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 255/35 R 19 ja takana 285/30 R 19 4, tuumaiset taotut AMG-vanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 255/35 R 19 ja takana 285/30 R 19; saatavana myös koodilla 766 jolloin renkaat 285/30 R 20 takana tuumaiset taotut AMG-vanteet, mattamustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 255/35 R 19 ja takana 285/30 R 19; saatavana myös koodilla 767 jolloin renkaat 285/30 R 20 takana 6 RXC 19-/20-tuumaiset taotut AMG Performance -vanteet, mattamustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 255/35 R 19 ja takana 285/30 R 20 7 m Lisää vanteita löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme osoitteessa tai Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi. 1 Ei saatavana malleihin Mercedes-AMG C 63/C 63 S. 2 Ei saatavana malliin Mercedes-AMG C 43 4Matic. 3 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C 43 4Matic. 4 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG C 63 S. 5 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C Tehdaslisävaruste malleihin Mercedes-AMG C 63/C 63 S. 7 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C 63 S.

60 58 Never stop challenging: Mercedes-AMG C-sarjan Coupé ja Cabriolet Mercedes-AMG on muutakin kuin Performance- ja urheiluautojen valmistaja. AMG on lupaus. Lupaus etsiä haasteita yhä uudelleen ja mennä vielä yksi askel pidemmälle. Odottaa paljon ja antaa kaikkensa. Näin luomme harvinaislaatuisia autoja harvinaislaatuisille ihmisille. Myös uusilla Mercedes-AMG C-sarjan Coupé- ja Cabriolet-malleilla C 43:sta C 63 S:ään on periaatteena ottaa kaikki irti jokaisesta hetkestä, jokaisesta metristä. Tervetuloa AMG:n maailmaan.

61 59

62 60 DESIGN

63 61 Adrenaliini kauneimmassa muodossaan Erityiset hetket alkavat sydämen jyskytyksellä jo ennen autoon astumista. Mercedes-AMG C 63 Coupé on ensi näkemältä kaikkea muuta kuin vaatimaton ja pidättyväinen. Konepellin kohoumat, AMG:lle ominainen A-Wing-etuhelma, näyttävä kaksoislamelli ja AMG-teksti jäähdyttimen säleikössä. Ja myös selvästi entistä leveämmästä korista voi päältäpäin päätellä sisäiset arvot. Tämän huippu-urheilijan suoritusarvot ovat ulkopuolen antaman lupauksen mukaiset: todellista timanttia.

64 62 Olemme kiihdyttäneet hidastuvuutta Sen, joka kulkee omia polkujaan, täytyy olla vahva mutta voima ei ole mitään ilman hallintaa: Mercedes-AMG C 63 Coupé -mallin AMG-suurtehojarruissa on sisältä jäähdytetyt ja reiʼitetyt jarrulevyt. Ne vastaavat erinomaisesta hidastuvuudesta. Tehdaslisävarusteena saatavat keraamiset AMG-suurtehokomposiittijarrut tarjoavat lisäksi moottoriurheilun tasoisen suorituskyvyn. Painon säästö on noin 30 % verrattuna vakiovarusteiseen jarrujärjestelmään. Insinöörimme eivät ole pysäytettävissä, kun on kyse siitä, että antaa kaikkensa. Jotta sinäkin pystyt parhaimpaasi.

65 63

66 64 Pyrkimys täydellisyyteen. 375 kw:n (510 hv:n) teholla Yksi sekunti. C 63 S -mallin 4,0-litrainen V8-biturbomoottori kehittää täyden tehonsa. Kaksi sekuntia. Elektronisesti säätyvä tasauspyörästölukko jakaa moottorin voiman taka-akselille ja antaa 20-tuumaisille takapyörille optimaalisen vetopidon. Kolme sekuntia. 7-vaihteinen AMG Speedshift MCT Sport -vaihteisto, jossa on Race Start -toiminto, vaihtaa vaihteet alta aikayksikön. 3,9 sekuntia. 100 km/h ja koet huikaisevan ajonautinnon.

67 65

68 66 Enemmän tehoa. Enemmän intohimoa. Vähemmän kompromisseja Valmistettu äärimmäisyyksiä varten: Mercedes AMG C 63 Coupén konepellin alla vaanii täysin uusittu 4,0-litrainen AMG V8 -biturbomoottori. Kun se herää, kompakti moottori, jonka teho on jopa 375 kw (510 hv) ja vääntö 700 Nm (S-mallissa), herättää kunnioitusta kuljettajien piirissä. C 63 -mallien jokainen moottori valmistetaan käsin AMG:n periaatteella One Man One Engine. Voit rauhassa ymmärtää asentajan nimikirjoituksen moottorikilvessä lupauksena. Jokainen AMG valmistetaan intohimolla jotta sen suorituskyky olisi paras mahdollinen. MOOTTORI

69

70 68 Suorituskyky vakiona Eturivissä kolme mallia. Niin helppoa kuin onkin innostua niistä jokaisesta, suosikkimallin vallinta on vaikeaa. Kaikki Mercedes-AMG C-sarjan Coupé- ja Cabriolet-mallit kuuluvat ainutlaatuisten autojen ryhmään, jotka on suunniteltu johdonmukaisesti haastaviin ajosuorituksiin. Mercedes-AMG C 43 -mallin AMG-geenit ja suorituskykyinen V6-moottori tekevät urheilullisesta ajamisesta innostuneille kuljettajille astumisen AMG-maailmaan helpoksi. Vielä enemmän tehoa ja ainutlaatuisuutta on Mercedes-AMG C 63 ja C 63 S Coupéissa ja Cabrioleteissa. Kaikkiin malleihin pätee: katto auki tai kiinni, moottoriurheilutunnelma on matkassa mukana. Ja suorituskyky on paras seuralainen.

71 69 Moottori ja suorituskyky Mercedes-AMG C 63 S Coupé/Cabriolet Mercedes-AMG C 63 Coupé/Cabriolet Mercedes-AMG C 43 Coupé/Cabriolet Moottori 4,0-litrainen AMG V8 -biturbomoottori 4,0-litrainen AMG V8 -biturbomoottori 3,0-litrainen V6-biturbomoottori Iskutilavuus (cm 3 ) Teho (kw/hv) 375/ / /367 Vääntömomentti (Nm kierrosluvulla 1/min) 700 kun kun kun

72 70 Katsemagneetti Sisäisten arvojen lisäksi muullakin on merkitystä. Mercedes-AMG C 63 Cabrioletin näyttävä design luo uusia mittapuita. Etuhelma mahtavine A-Wing-muotoiltuine ilmanottoaukkoineen ja dynaamiset, voimakkaat sivulinjat noudattavat selkeää muotokieltä. Johdonmukaisesti suunniteltu ja muotoilultaan ainutlaatuinen ajopeli kerää katto auki vielä enemmän katseita.

73 71

74 72

75 Voima uudessa muodossa 73 C 63 Cabriolet haastaa katselijan joka suunnasta ja vakuuttaa näyttävillä yksityiskohdillaan. Kuten leveällä, urheilullisella perällä, jossa on kolme diffuusorievää, tai tehdaslisävarusteena saatavalla kytkettävällä AMG Performance -pakoputkistolla, joka korostaa voimakasta ilmettä muhkealla soundilla. Soundin lähde ja jatkuvan voiman sydän: täysin uudistettu 4,0-litrainen AMG V8 -biturbomoottori, joka ei S-mallin yhteydessä 375 kw:n (510 hv:n) teholla ja 700 Nm:n väännöllä jätä haastajille juurikaan mahdollisuutta.

76 74 Dynamiikka

77 75 Kilpahenkisiltä suunnittelijoilta. Ennakkoluulottomille kuljettajille AMG Dynamic Selectin Race-ajo-ohjelmassa ajovakauden hallinta (ESP ) kytkeytyy Sport Handling Mode -tilaan ja sallii ESP :n myöhäisemmän reagoinnin lisäksi myös sen, että voimaa välittyy enemmän takapyörille. Katto auki koet sporttisen Cabrioletin koko dynaamisuuden vielä voimakkaammin.

78 76

79 77 Todelliset arvot tulevat sisältä Hienoimmat aikalisät päättyvät aina uuteen ennätysaikaan. C 63 Cabrioletiin tehdaslisävarusteena saatavat AMG Performance -istuimet sopivat kuin valettu ja varmistavat optimaalisen sivuttaistuen myös suuren poikittaisdynamiikan yhteydessä. Kun tähän on lisäksi yhdistetty säätyvän Sport-ohjaustehostuksen täsmällinen ohjaustuntuma, meidän puoleltamme kaikki on valmiina. Jäljelle jää kysymys: oletko sinäkin?

80 78

81 79 Moottoriurheilutekniikka. Nyt tieliikenteeseen hyväksyttynä Mercedes-AMG C 63 Coupé- ja C 63 Cabriolet -malleihin varta vasten kehitetty taka-akseli sekä leveämmät renkaat pitävät huolen ajodynamiikasta. Mekaanisesti säädetty AMG taka-akselin tasauspyörästön lukko parantaa pitoa kaikissa ajotilanteissa erityisesti urheilullisesti ajettaessa. S-mallissa elektroninen tasauspyörästön lukko, jossa on mukautuva lukitusvaikutus, on vielä hienosäätöisempi ja nopeampi. Tuloksena ovat vielä parempi pito ja suuremmat kaarrenopeudet. AMG Ride Control -urheilualustassa on kolmiportainen adaptiivinen iskunvaimennus. Sen avulla auto mukautuu aina optimaalisesti tienpinnan mukaan ja sinun senhetkisen mielialasi mukaan. Kehitystyön suuria saavutuksia ovat myös 8-sylinteriset moottorimme: räjähtävää voimaa mutta maltillisia kulutuksessa ja päästöissä. Näin AMG näyttää suuntaa. Eikä pelkästään kilparadalla.

82 80

83 81 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (Worldʼs Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

84 82 Tekniset tiedot Coupé Dieselmoottorit Bensiinimoottorit C 220 d C 220 d 4Matic C 250 d C 250 d 4Matic C 180 C 200 Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 125 (170)/ (170)/ (204)/ (204)/ (156)/ (184)/5 500 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 400/ / / / / / Kiihtyvyys km/h, s 7,8 [7,5] [7,6] [6,7] [6,9] 8,5 [8,5] 7,7 [7,3] Huippunopeus, km/h 234 [234] [231] [247] [241] 225 [226] 237 [240] Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 5,3 5,0 [5,7 5,4] 3,9 3,6 [4,2 3,7] 4,4 4,1 [4,7 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] [5,5 5,0] [4,5 4,0] [4,8 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] 7,2 6,8 [7,8 7,5] 5,0 4,4 [5,4 4,9] 5,8 5,3 [6,3 5,9] 7,5 6,8 [7,9 7,5] 4,9 4,4 [5,2 4,7] 5,9 5,3 [6,2 5,8] CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka 4 Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Bensiinimoottorit C 200 4Matic C 250 C 300 C 400 4Matic Mercedes-AMG C 43 4Matic Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 V6 V6 V8 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 135 (184)/ (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 300/ / / / / / / Kiihtyvyys km/h, s [7,5] [6,6] [6,0] [4,9] [4,7] [4,0] [3,9] Huippunopeus, km/h [229] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty [9,2 8,8] [6,1 5,7] [7,2 6,8] [8,0 7,5] [5,3 4,7] [6,3 5,8] [8,7 8,3] [5,7 5,1] [6,8 6,3] [10,9 10,6] [6,2 5,8] [8,0 7,6] [10,8 10,6] [6,4 6,2] [8,0 7,8] [11,9 11,4] [7,1 6,9] [8,9 8,6] [11,4] [6,9] [8,6] CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [200] Päästöluokka 4 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. Arvot vaihtelevat

85 83 Tekniset tiedot Cabriolet Dieselmoottorit Bensiinimoottorit C 220 d C 220 d 4Matic C 250 d C 180 C 200 C 200 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 125 (170)/ (170)/ (204)/ (156)/ (184)/ (184)/5 500 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 400/ / / / / / Kiihtyvyys km/h, s 8,3 [8,2] [8,1] [7,2] 8,9 [8,9] 8,2 [7,8] [8,0] Huippunopeus, km/h 231 [231] [225] [243] 222 [220] 235 [233] [227] Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 5,7 5,4 [5,7 5,2] 4,3 3,9 [4,8 4,3] 4,8 4,5 [5,2 4,6] [6,1 5,8] [4,9 4,7] [5,3 5,0] [5,7 5,2] [5,0 4,3] [5,2 4,6] 7,8 7,6 [7,9 7,7] 5,4 5,1 [5,7 5,3] 6,3 6,0 [6,5 6,2] 7,7 7,5 [8,1 7,8] 5,5 5,1 [5,5 5,1] 6,3 6,0 [6,5 6,1] [9,5 9,1] [6,5 6,1] [7,5 7,2] CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka 4 Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] [Euro 6] Bensiinimoottorit C 250 C 300 C 400 4Matic Mercedes-AMG C 43 4Matic Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 V6 V6 V8 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 155 (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 350/ / / / / / Kiihtyvyys km/h, s [6,9] [6,4] [5,2] [4,8] [4,2] [4,1] Huippunopeus, km/h [244] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty [8,2 7,8] [5,7 5,2] [6,6 6,2] [8,9 8,6] [6,0 5,6] [7,1 6,7] [11,2 10,9] [6,6 6,3] [8,3 8,0] [11,2 11,0] [6,9 6,7] [8,4 8,3] [12,4 12,0] [7,5 7,2] [9,3 8,9] [12,0] [7,2] [8,9] CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [208] Päästöluokka 4 [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] [Euro 6] vanteiden/renkaiden mukaan. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. Hakasuluissa olevat arvot koskevat moottoreita tehdaslisävarusteisen automaattivaihteiston yhteydessä. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

86 84 Mitat Coupé Mitat Cabriolet Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

87 Verhoukset ja somiste-elementit Artico-tekonahka/ Norwich-kangas Artico-tekonahka 85 Istuinverhoukset Musta 1, 2 Musta1, 2, 3 Silkkibeige/musta1, 2, 3 Kristallinharmaa/musta1, 2, 3 Satulanruskea/musta1, 2, 3 Musta 2, 3 Kristallinharmaa/musta 2, 3 Satulanruskea/musta 2, 3 Posliini/musta 2, 3 Karpalonpunainen/musta 2, 3 Musta 2, 4 Musta 5, 6 Musta 7 Musta 8 Musta 9 Pähkinänruskea/musta1, 2, 10 Musta6, 11 Musta 6 Platinanvalkoinen pearl/musta6, 11 Red pepper/musta6, 11 Bengalinpunainen/musta1, 2, Somiste-elementit H H07 H09 H73 H84 Pianolakkaoptiikka, musta 1, 2 Saarni, musta, avohuokoinen/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea4, 6, 8, 11 Pianolakkaoptiikka, musta/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea3, 5, 7, 9 Lehmus linestructure, ruskea, kiiltävä 3 Saarni, ruskea, avohuokoinen1, 2, 3 AMG-hiilikuitu/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 3 AMG-lasikuitu, hopea, matta/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 3 1 Ei saatavana malliin Mercedes-AMG C 43 4Matic. 2 Ei saatavana malleihin Mercedes-AMG C 63/63 S. 3 Tehdaslisävaruste. 4 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C 43 4Matic. 5 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG C Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C 63 S. 7 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG C 63 S. 8 Vakiovaruste sisätilan AMG Line -paketin yhteydessä. 9 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG C 43 4Matic. 10 Sisältyy tehdaslisävarusteena saatavaan Style-pakettiin. 11 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG C 63.

88 Nahka, auringonvaloa heijastava Artico-tekonahka/ Dinamica-mikrokuitu AMG-nappanahka, auringonvaloa heijastava designo-nappanahka, auringonvaloa heijastava Somiste-elementit 86 H H07 H H73 H

89 Vakiovärit Metallivärit 2 designo-värit 2 Kuomukaton värit 87 Ulkovärit Vakiovärit Musta 1 Polarvalkoinen Metallivärit Obsidianmusta Iridiumhopea Sitriininruskea 1 Cavansitensininen 1 Briljantinsininen Timantinhopea 1 Seleniitinharmaa designo-värit designo kashmirvalkoinen magno 3 designo seleniitinharmaa magno 4 designo timantinvalkoinen bright designo iridiumhopea magno 5 designo hyasintinpunainen metalliväri Kuomukaton värit Kangaskatto musta 7, 8 Akustiikkakuomukatto 742 tummanruskea 8 Akustiikkakuomukatto tummanpunainen Akustiikkakuomukatto tummansininen 8 1 Ei mallien Mercedes-AMG C 63/C 63 S yhteydessä. 2 Tehdaslisävaruste. 3 Vain mallien Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabriolet yhteydessä. 4 Ei mallien Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabriolet yhteydessä. 5 Vain mallien Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé yhteydessä. 6 Ei mallien Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé yhteydessä. 7 Musta kangaskatto vakiovarusteena. 8 Akustiikkakuomukatto (koodi 6U1) tehdaslisävarusteena. 996

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

E-sarja Coupé ja Cabriolet

E-sarja Coupé ja Cabriolet E-sarja Coupé ja Cabriolet Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

S-sarja Cabriolet ja Coupé

S-sarja Cabriolet ja Coupé S-sarja Cabriolet ja Coupé Nautinnollisuus Tästä lähtien vain yksi on tärkeää: seuraava kaarre. Tai seuraava auringonsäde. Tästä lähtien on olemassa vain tämä yksi ääni. Vain tämä hetki. On kyse minusta.

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Tiedotusvälineille 28.6.2017 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-Cabriolet Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Kattoratkaisu: Monikerroksinen katto avautuu ja sulkeutuu 20

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 44 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.5.2017 C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.5.2017 C-sarja cabriolet (A205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto S-sarja Cabriolet Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto S-sarja Cabriolet Facelift. Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 19.1.2018 S-sarja Cabriolet Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.1.2018 S-sarja Cabriolet Facelift 4Matic = neliveto S-sarja cabriolet Facelift

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 2 / 54 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 C-sarja cabriolet (A205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 19.9.2017 C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.9.2017 C-sarja cabriolet (A205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2017 C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2017 C-sarja cabriolet (A205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto GLC Coupé (C253) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto GLC Coupé (C253) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 12.9.2017 GLC Coupé (C253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.9.2017 GLC Coupé (C253) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot