C-sarja sedan ja farmari

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "C-sarja sedan ja farmari"

Transkriptio

1 C-sarja sedan ja farmari

2 C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme avaruudelle uuden muodon, joka sallii omille toiveille entistä enemmän vapautta. Aseta rima korkealle. Koe vertaansa vailla oleva ajettavuus. Paras joka suhteessa Koe C-sarja HD-laatuisena. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone -puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia videoita ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta itunes Storesta.

3 Ainutlaatuinen joka suhteessa: Verraton vaihtoehto joka yksityiskohdassa: 2 Mercedes-Benz C 250 sedan Timantinhopea metalliväri Avantgarde-malliversio, jossa on ulkopuolen ja sisätilan Avantgarde-paketit, 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, verhous Artico-tekonahka silkkibeige/musta, somisteelementit lehmus linestructure, ruskea, kiiltävä 12 Mercedes-Benz C 220 d farmari designo timantinvalkoinen bright Exclusive-malliversio, jossa on ulkopuolen ja sisätilan Exclusive-paketit, monipuolaiset kevytmetallivanteet, nahkaverhous musta, somiste-elementit pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä 22 Mercedes-AMG C 43 4Matic sedan Obsidianmusta metalliväri AMG-etuhelma, timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, AMG-sivuhelmaverhoukset, diffuusorioptiikkainen takahelma, AMG-jättöreunaspoileri takaluukun päällä, AMG-kevytmetallivanteet 26 Mercedes-AMG C 63 S sedan designo timantinvalkoinen bright Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti I ja II, taotut ristipuolaiset AMG-vanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, AMG Performance -istuimet 1, somiste-elementit hiilikuitu/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 1 Ei saatavana ipad-teline- ja -liitäntävalmiuden yhteydessä. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. 32 Mercedes me 36 Huolto ja palvelut 40 Moottorit 42 Automaattivaihteisto 43 Airmatic-ajodynamiikkapaketti 44 Ajoavustinpaketti Plus 46 LED Intelligent Light System, Head-up-näyttö 48 Mercedes me connect 50 Burmester Surround-Soundsystem 52 Panoraamakattoluukku 54 Tavaratilanhallintajärjestelmä 56 Mercedes-AMG 68 Varusteet, paketit ja jälkiasennettavat lisävarusteet 80 Vanteet 82 Tekniset tiedot 85 Verhoukset ja värit

4 2

5 3 Uudenlainen keulakuva Olemme laittaneet enemmän painoa keveydelle. Alumiinirakenteiden ja ultrasuurlujien materiaalien suuren määrän ansiosta C-sarjan kori on samalla kevyt ja erittäin turvallinen. Olemme puristaneet tehosta irti enemmän säästeliäisyyttä. Huippumoderneilla, ärhäköillä moottoreilla, jotka ovat vähän kuluttavia ja vähäpäästöisiä. C-sarjassa on runsaasti nerokasta alustatekniikkaa, joten sen ajodynamiikka on kaiken kaikkiaan vakuuttava. C-sarjan myötä autoilu on saavuttanut kauneuden, joka hakee vertaistaan.

6 4

7 5 Varma suuntavaisto Tarvittaessa C-sarja osaa pitää etäisyyden edellä ajavaan vakiona ja pysyä omalla ajolinjallaan. Se pitää sekä takaa lähestyvän ajoneuvon että seuraavassa risteyksessä odottavat jalankulkijat tiukasti näkökentässä. Tarvittaessa auto osaa tukea kuljettajaa jarrutuksessa. Se myös muistuttaa, jos tauko on väsymyksen takia paikallaan. Tällainen on C-sarja, jossa on Mercedes-Benz Intelligent Drive. Innovatiiviset osittain tehdaslisävarusteiset ajoavustinjärjestelmät tukevat kuljettajaa entistä laajemmin.

8 6 airmatic Auton tehdaslisävarusteinen ilmajousitusjärjestelmä hemmottelee esimerkillisellä ajomukavuudella. Siitä pitävät huolen portaattomasti säätyvät iskunvaimentimet, jotka pystyvät mukautumaan automaattisesti kuhunkin ajotilanteeseen. Kuljettaja voi halutessaan valita urheilullisen säätymisluonteen. Ajaminen on todellinen nautinto, joka säilyy koko korin pneumaattisen korkeustason säädön ansiosta myös vaikka autoon kuormataan paljon tavaraa. Suurilla nopeuksilla C-sarjan korin korkeus laskee automaattisesti ilmanvastuksen pienentämiseksi ja ajovakauden parantamiseksi.

9 7

10 8 Silmiä hivelevä ja silti järkevä Kaunis ja älykkään näköinen. C-sarjan keula on puoleensavetävä yhdistelmä eleganttia muotoilua ja innovatiivista Mercedes-Benz-tekniikkaa. Kuten tehdaslisävarusteisen Intelligent Light Systemin LED-ajovalojen omintakeinen optiikka. Lukitusta avattaessa valot tervehtivät kuljettajaa sinisellä valolla ja muuttuvat ajon aikana modernien valotekniikoiden keitaaksi.

11 9

12 10

13 11 Uusi maailmankaikkeus Täysin sovitettu ihmisen ergonomian mukaiseksi, monipuolisesti verkotettu digitaalisen ajan mahdollisuuksia hyödyntäen: Mercedes me connect -palvelut liittävät kuljettajan, hänen henkilökohtaisen elinpiirinsä ja auton kiehtovaksi kokonaisuudeksi. Voit luottaa internet-pohjaisiin palveluihin, jotka auttavat sinua automaattisesti hätätilanteessa. Tarkista auton tärkeät tiedot lisävarusteena saatavan Remote Online -kaukokäytön avulla ja löydä pysäköity C-sarjan autosi vieraassa kaupungissa helposti älypuhelimen avulla. Hämmästyt huomatessasi, mikä on mahdollista jo tänään.

14 12

15 13 Ihastuttava suurenmoisuus Suurenmoisuus on täydellistä silloin, kun se näyttäytyy aivan kaikessa. Muotoilussa, joka tempaa mukaansa eikä päästä enää otteestaan. Innovatiivisessa tekniikassa, joka muuntuu verrattomaksi ajotuntumaksi. Tilavuudessa, joka täyttää odotuksesi. Koe hienostunut suurenmoisuus: C-sarjan farmari.

16 14 Sopusoinnussa linjojensa kanssa

17 C-sarjan dynaamisuus on vakuuttavaa jokaisella metrillä ja joka suunnasta katsottuna. Huippumodernit alustatekniikat kuten tehdaslisävarusteena saatava Airmatic-ajodynamiikkapaketti ihastuttavat, samoin kuin tyylikkäät muotoiluratkaisut. Anna katseesi seurata vaikkapa farmarin kattokiskoja: ne mukailevat sopusuhtaisesti eleganttia muotoilulinjaa. Tämä pienentää ilmanvastusta ja lisää näkyvästi dynaamisuutta. 15

18 16 Tila aisteille

19 Touchpad-kosketuslevy 17 Eleet ovat kaikkein alkuperäisin tapa kommunikoida. Ne ovat lyhyitä ja selkeästi ymmärrettäviä. Ne on kuin luotu autoiluun, sillä tien päällä vain yksi asia ansaitsee ehdottoman huomiosi: liikenne. Comand Online -järjestelmään integroitu Touchpad-kosketuslevy, jossa on Multitouch-tunnistimet, pystyy ymmärtämään toiveesi yhden tai kahden sormen pyyhkäisyllä tai sormien nipistämisellä ja levittämisellä. Se pystyy jopa tulkitsemaan käsialaasi, niin kirjaimia kuin numeroita. C-sarjassa voidaan Touchpad-kosketuslevyllä ohjata pelkästään kosketuselein Infotainment-järjestelmän kaikkia toimintoja.

20 18

21 19 Sen alkuperä on luettavissa keulasta C-sarjassa, jossa on ulkopuolen Exclusive-paketti, on keulassa tähti konepellin päällä: ilmiselvästi Mercedes-Benz. Vähintään yhtä tyypillistä on tekniikka näyttävän keulan takana: ulkopuolen Exclusive-paketin yhteyteen tehdaslisävarusteena saatavan Airpanelin seleniitinharmaa suojus avautuu ja sulkeutuu nerokkaan mekanismin avulla. Se sopeuttaa aerodynamiikan tarpeen mukaan ja vähentää siten polttonesteen kulutusta.

22 20 Erityinen auto matkantekoon

23 Tila on ylellisyyttä. C-sarjan farmarin tilat ylittävät kaikki odotukset. Takaistuimien kasvanut tila tarjoaa entistä paremman istumismukavuuden. Ja enemmän vapautta ja monikäyttöisyyttä. Osiin 40/20/40 jaetun takaistuimen selkänojan voi esimerkiksi kääntää tavaratilan puolelta kätevästi eteen. 21

24 22 Ykkösliigaa: Mercedes-AMG C 43 4Matic Mercedes-AMG C 43 4Matic -mallin menohalut voi suoranaisesti tuntea. Jo ensi silmäyksellä tulee selväksi, että se kuuluu ainutlaatuiseen AMG-perheeseen. Sen ulkopuolta hallitsee AMG Stylingin voimakas design esimerkiksi urheilullisen näyttävät etu- ja takahelma sekä sivuhelmaverhoukset. Krominastoilla koristettu timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö vahvistaa urheilullista vaikutelmaa. Urheilullisen ulkonäön kruunaa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä. Mercedes-AMG C 43 4Matic -malli on treenattu huippukuntoon viimeistä yksityiskohtaa myöten.

25 23

26 24

27 25 Kun tunteet hallitsevat järkeä Tutustu houkuttelevaan AMG-maailmaan: Mercedes-AMG C 43 4Matic -mallissa on yhdistetty 270 kw:n (367 hv) tehoinen, kolmilitrainen V6-biturbomoottori jatkuvaan AMG Performance 4Matic -nelivetoon ja pitkälle kehitettyyn AMG-alustatekniikkaan. Uusi V6-moottori asettaa 520 new tonmetrin maksimiväännöllä mittapuita segmentissään. Moottorin voimasta jakautuu 31 prosent tia etuakselille ja 69 prosenttia taka-akselille tuloksena on ilahduttava ajodynamiikka. Kiihtyvyys nollasta nopeuteen 100 km/h 4,7 sekunnissa 1 on toinen vahva kannanotto. Polttonesteen yhdistetty kulutus ei silti ole kuin 8,0 7,8 litraa sadalla kilometrillä. 2 1 Farmari 4,8 sekunnissa. 2 Farmari 8,1 7,9 litraa/100 km.

28 26

29 27 Voimapakkaus. Alusta loppuun Vahva sekä päältä että sisältä: sellainen on Mercedes-AMG C 63 S. Nelilitraisessa AMG-V8-biturbomoottorissa kahdeksan sylinteriä tekee jatkuvasti kilvan töitä. Kaasupoljinta painaessa tuntuu kuin olisi suihkukoneen ohjaamossa: 4,0 sekunnissa 1 nollasta nopeuteen 100 km/h kyse ei ole enää pelkästä kiihdyttämisestä vaan sodanjulistuksesta fysiikan lakeja vastaan. Ja niin kuin aitoon AMG-autoon kuuluukin, auto on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan niin täydellinen, että jäljelle jää vain yksi toive: saada astua heti autoon ja ohjata tämä 375 kilowatin (510 hv) voimapakkaus tielle. 1 Farmari 4,1 sekunnissa.

30 28 Ainoa joka kiirii sen edelle: sen maine Keskipakovoima on taltutettu: Mercedes-AMG C 63 S -mallissa on useita ajodynamiikkaan liittyviä innovaatioita. Hallitset niitä AMG Dynamic Select -katkaisimen avulla itse: AMG Ride Control -urheilualusta, jossa on kolmiportainen adaptiivinen iskunvaimennus, sekä kaksi dynaamista moottorin kumityynyä ja elektroninen taka-akselin tasauspyörästön lukko mukautuvat täysin toiveisiisi äärimmäisen urheilullisesta miellyttävän mukavuuspainotteiseen. Koska viidestä ajo-ohjelmasta saattaa olla vaikeaa valita yksi, tee se itsellesi helpoksi: seuraa vain vaistoasi.

31 29

32 30 1 Ei saatavana ipad-teline- ja -liitäntävalmiuden yhteydessä.

33 31 Lumoava näkymä. Ohjaamoon! Enemmän kuin yksi syy katsoa kahdesti: Mercedes-AMG C 63 S lumoaa myös sisätilassa määrätietoisella urheilullisuudellaan. Esimerkkejä siitä ovat tehdaslisävarusteena saatavat AMG Performance -istuimet 1, joissa on täydellinen sivuttaistuki, sekä AMG Performance -ohjauspyörä alumiinisine vaihdevipuineen. Niinpä onkin lähes sääli, että voit ajon aikana kiinnittää niin harvoin huomiotasi ainutlaatuisiin yksityiskohtiin auton sisätilassa. Siinä on kenties syy päästää joskus myös matkakumppani ohjauspyörän taakse. Mutta vain kenties.

34 32 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

35 33

36 34 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

37 35 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyk siä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. 1 Palvelu ei ole tällä hetkellä käytössä Suomessa. Mercedes me move1 tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteis käytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähim mästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puo lestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystä vällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin hel poksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huol tohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleen myyjältäsi.

38 36 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

39 37

40 38 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa yli 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa innovaatioiden maailmaan

41 39 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: Hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2016 kolmannen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Se otti historiallisesti 19 osakilpailuvoittoa kaikkiaan 21 Grand Prix -kilpailussa. Jännittävässä finaalissa Abu Dhabissa Nico Rosberg varmisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid -autollaan. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

42 40 Energiantuotannon murros. Jonkun on aina oltava ensimmäinen C-sarjassa jo nyt jokaisen moottorin voimanlähteenä on uu distuva energia: innovaatiovoima. Se vie eteenpäin visiotam me päästöttömästä autoilusta, joka on ohjenuoranamme kaiken toimintamme pienimmissäkin yksityiskohdissa. C-sarjan C 300 h -mallin hybriditekniikka on nerokas ja talou dellinen käyttövoimakonsepti. Sen ydin on hybridimoduli. Käyttövoimakonsepti koostuu 4-sylinterisestä dieselmoottorista, kompaktista sähkömoottorista, 7G-Tronic Plus -auto maattivaihteistosta ja tehokkaasta litium-ionikorkeajänniteakusta. Akku varaa energiaa, jota energiaa talteenottava jarrujärjestelmä syöttää sille jarrutustilanteissa. Tarvittaessa energia on akusta jälleen käytettävissä. Tämä merkitsee vahvaa kiihtyvyyttä, pienempää kulutusta ja esimerkillisiä päästöarvoja. Parempaa on kuitenkin tulossa: C 350 e -mallin Plug-in- Hybrid-tekniikka käsittää vielä tehotaloudellisemman yhdistetyn moottorijärjestelmän. Siinä on yhdistetty sähkömoottori ja 4-sylinterinen bensiinimoottori voimansiirtolinjaan. Tässä konseptissa on kuitenkin vaihtoehtoisesti mahdollista ladata auton akkua pistorasiasta energian talteenoton lisäksi. Suuremman akun ansiosta voidaan ajaa pitempiä matkoja pelkästään sähköllä täysin ilman paikallisia päästöjä. Taloudellisia ja edistyksellisiä ovat myös puhtaasti bensiinija dieselkäyttöiset mallit. Bensiinimoottoreissa pienestä polttonesteen kulutuksesta ja alhaisista päästöistä pitävät huolen esimerkiksi pakokaasuahtamisen ja suoraruiskutuksen yhdistäminen sekä edelleen kehitetty polttonesteen palamistapahtuma. Dieselmoottorimalleissa puolestaan on typen oksidien päästöjä voitu vähentää erittäin modernin pakokaasun jälkikäsittelymenelmän BlueTec avulla jopa 90 prosentilla. C-sarjan kaikki autot täyttävät luonnollisesti Euro 6 -päästöluokan tiukat vaatimukset. Moottoritekniikka. Osa suurempaa kokonaisuutta. Auton keksijällä on aivan erityinen vastuu kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Sitä varten C-sarjassa on lukuisia varusteita: ECO-start-stop-toiminto ja vaihtamissuositus ovat vakiovarusteita. Erityiset ajotilat ja reittisuositustoiminto ovat auton muusta varustuksesta riippuen saatavana tehdaslisävarusteina. Moottorivalikoima Diesel: C 180 d, jonka teho on 85 kw (116 hv) C 200 d, jonka teho on 100 kw (136 hv) C 220 d, jonka teho on 125 kw (170 hv) C 220 d 4Matic, jonka teho on 125 kw (170 hv) C 250 d, jonka teho on 150 kw (204 hv) C 250 d 4Matic, jonka teho on 150 kw (204 hv) C 300 h, jonka teho on kw ( hv) Bensiini: C 160, jonka teho on 95 kw (129 hv) C 180, jonka teho on 115 kw (156 hv) C 200, jonka teho on 135 kw (184 hv) C 200 4Matic, jonka teho on 135 kw (184 hv) C 250, jonka teho on 155 kw (211 hv) C 300, jonka teho on 180 kw (245 hv) C 350 e, jonka teho on kw ( hv) 1 C 400 4Matic, jonka teho on 245 kw (333 hv) 1 Järjestelmäteho 205 kw (279 hv).

43 41 On-Board-latauslaite Korkeajänniteakku Korkeajännitejohtosarja Tehoelektroniikka Latauspistoke Tuntopalautteen antava kaasupoljinmoduli Polttomoottori Vaihteisto johon integroitu sähkömoottori C 350 e Vahvistusta sähkömoottorin ja 4-sylinterisen bensiinimoottorin parivaljakkoon: korkeajänniteakun ansiosta autolla voidaan ajaa pelkästään sähköllä jopa 31 kilometrin matka järjestelmätehon ollessa 205 kw (279 hv). Korkeajännitelämmitystehostin Sähkötoiminen ilmastointilaitteen kompressori

44 42 9G-Tronic. Vaihtamiskeskus Yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto on muutakin kuin yhdeksän vaihdetta. Se sisältää runsaasti ajamismukavuutta, ajonautintoa ja ennennäkemätöntä taloudellisuutta. Vaihteiston yhdeksän vaihteen ansiosta välitysalue voi olla laajempi, ja kierroslukuerot eri vaihteiden välillä ovat pienet. Tuloksena on nopeasti reagoiva ja polttonestettä säästävä vaihteensiirto, jossa vaihteet kytkeytyvät pehmeästi. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten vaihteisto voi alaspäin vaihdettaessa hypätä yksittäisen vaihteen yli. Dynamic Select -katkaisimella vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita jo ennalta. Moottoriurheilun tyyliin vaihteet voi vaihtaa manuaalisesti ohjauspyörän vaihdevivuilla. VOIMAKAS JA TALOUDELLINEN 7-vaihteinen automaattivaihteisto varmistaa ajomukavuuden, ajonautinnon ja taloudellisuuden. Vaihtamistapahtumat ovat pehmeät ja vaihteiden vaihtaminen on nopeaa. Samalla 7G-Tronic Plus pienentää osaltaan polttonesteen kulutusta ja päästöjä. m Tutustu tarkemmin Kaikki tekniset tiedot sekä vaihteistoversioiden saatavuus löytyvät sivuilta

45 43 Asennekysymys. Ja vastaus siihen Nerokkaasti suunniteltu alusta yhdessä tehdaslisävarusteena saatavan Airmatic-ajodynamiikkapaketin kanssa varmistaa nautinnollisen ajettavuuden. Tehdaslisävarusteena saatava täysin automaattinen ilmajousitus ja siihen sisältyvä portaattomasti säätyvä iskunvaimennus välittävät vaimennusvoiman älykkäästi ja sopivasti annostellen eri pyörille. Dynamic Select -katkaisimen kevyellä painalluksella puolestaan välittyy toisenlainen voima: yksilöllisyys. Ominaisuudet kuten moottorin, alustan, ohjauksen ja automaattivaihteisto 7G-Tronic Plussan/9G-Tronicin yhteydessä myös vaihteiston luonne sopeutuvat tällöin valitun ajo-ohjelman mukaan. Valittavana on neljä valmista ohjelmaa, tai voit laatia oman yksilöllisen ohjelman. Kulutusta säästävästä tai mukavuuspainotteisesta aina urheilulliseen saakka. Ärhäkän urheilullisessa tilassa Sport+ ohjauksen säätökäyrästö on hyvin progressiivinen, alusta urheilullisen jämäkkä, ja myös vaihtamispisteet muuttuvat. Vielä kaksi vastausta lisää Agility Control -alusta. Tässä alustassa selektiivinen passiivinen iskunvaimennus huolehtii erinomaisesta ajomukavuudesta: se optimoi vierintäominaisuudet, iskunvaimennuksen ja ajovakauden ajotien mukaan. ESP -kaarredynamiikka-avustin. Tämä ESP :hen perustuva järjestelmä parantaa pitoa ja ajoturvallisuutta etenkin kaarteissa kiihdytettäessä. Kun ESP -tunnistimet rekisteröivät esimerkiksi aliohjautumispyrkimyksen, sitä voidaan pienentää jarruttamalla kohdistetusti sisäkaarteen puoleisia pyöriä.

46 44 mercedes-benz intelligent drive C-sarjan lukuisat ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmät toimivat stereokameran, lähi- ja kaukoaluetutkan sekä joka puolelle autoa sijoitettujen tunnistimien avulla. 1 Stereomonitoimikamera. 2 Kaukoaluetutka, jossa keskialueen tunnistus. 3 Lähialuetutka. 4 Ultraäänitunnistimet. 5 Monitoimitutka.

47 Tavoitteena autoilu ilman onnettomuuksia. Mercedes-Benz Intelligent Drive 45 Mercedes-Benz Intelligent Drive avustaa kaikkialla, missä se vain suinkin on mahdollista: Tuntoelimet tarkkana, kaikki havainnoiden. Tilanteeseen puuttuen, jos on tarpeen. Taustalle jääden, jos vain mahdollista. Tällainen suvereeni päättely on osa tehdaslisävarusteena saatavaa ajoavustinpaketti Plussaa: yhdistelmä älykkäästi toimivia ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmiä, jotka avustavat kuljettajaa ja keventävät hänen kuormitustaan tuntuvasti. Etäisyyspilotti Distronic, jossa on ohjauspilotti, auttaa pitämään auton omalla ajokaistalla ja etäisyyden edellä ajavaan turvallisena. Aktiivinen jarrutusavustin, jossa on risteystoiminto, voi pienentää risteys- ja peräänajo-onnettomuuksien sekä jalankulkijaonnettomuuksien riskiä etenkin kaupunkiliikenteessä. Aktiivinen kaista-avustin ja aktiivinen katveavustin puolestaan tarttuvat toimeen, kun auto uhkaa poistua omalta ajokaistalta vahingossa tai kun kaistanvaihtotilanteessa uhkaa törmäys toisen ajoneuvon kanssa. Pre-Safe Plus laajentaa ennalta ehkäisevää Pre-Safe -matkustajasuojajärjestelmää lisäämällä siihen perätörmäyksen uhatessa annettavan varoitustoiminnon.

48 46 Vetovoimaiset, kauniit, älykkäät Tehdaslisävarusteinen LED Intelligent Light System lisää turvallisuutta. Adaptiivisen kaukovaloavustin Plussan edelleen kehitetyt kaukovalot valaisevat muut alueet kaukovaloin mutta jättävät edellä ajavien ja vastaantulevien ajoneuvojen kohdan valaisematta häikäisyn välttämiseksi. Lisää valoa Tehdaslisävarusteena saatava adaptiivinen kaukovaloavustin Plus mahdollistaa ajamisen kaukovalot jatkuvasti päällä ilman, että muut tienkäyttäjät häikäistyvät. Siten valojen kantama on aina paras mahdollinen. Tehdaslisävarusteiset LED High Performance -ajovalot tuovat leveämmän valokeilan, päivänvaloa muistuttavan valonvärin ja vähäisen energiankulutuksen ansiosta enemmän turvallisuutta pimeällä ajoon. Silmiesi tasalla Kun autossasi on tehdaslisävarusteena saatava tarkkapiirtoinen Head-upnäyttö, tärkeimmät tiedot kuten ajonopeus, nopeusrajoitukset tai navigointiopasteet ovat varusteista riippuen aina näkökentässäsi. Näyttö tuntuu leijuvan kaksi metriä silmiesi edessä konepellin päällä. Se parantaa turvallisuutta, sillä katsetta ei tarvitse missään vaiheessa siirtää pois liikennetilanteesta. Mukavuuden parantamiseksi tunnistin sopeuttaa näytön kirkkauden automaattisesti valaistusolosuhteisiin ja kuljettaja voi säätää yksilöllisesti näytön sijaintikorkeutta.

49 47 Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla mahdollisella tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedes-Benzin matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vakiovarusteinen vireystila-avustin Attention Assist voi parantaa ajoturvallisuutta, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Kuljettajan ohjauskäyttäytymistä analysoimalla avustin voi tunnistaa väsymyksen ja huomiokyvyn herpaantumisen tyypilliset merkit sekä varoittaa näkyvin varoituksin ja äänimerkein ennen kuljettajan torkahtamista. Vaaratilanteessa Aktiivinen kaista-avustin 1 puolestaan voi tunnistaa vahingossa tapahtuvan poistumisen omalta ajokaistalta, jolloin avustin varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän värinän avulla. Lisäksi avustin jarruttaa toisen puolen pyöriä ja ohjaa autoa siten takaisin omalle ajokaistalle. Ajoneuvoja kuolleessa kulmassa? Aktiivinen katveavustin 1 tekee yhden tieliikenteen suurimmista vaaranpaikoista näkyväksi. Se voi varoittaa kuljettajaa vaikkapa kaistanvaihdossa ja auttaa toisen puolen pyöriä jarruttamalla välttämään uhkaavan törmäysvaaran toisen auton kanssa. 1 Osa tehdaslisävarusteista ajoavustinpaketti Plussaa. Vakiovarusteinen aktiivinen jarrutusavustin voi varoittaa kuljettajaa näkyvin varoituksin, jos etäisyys edellä ajavaan autoon on liian pieni. Törmäysvaaran havaittuaan avustin varoittaa akustisesti, ja se voi tukea kuljettajaa jarrutuksessa tai jarruttaa itsenäisesti, jos kuljettaja ei jarruta. Pre-Safe -järjestelmä varmistaa ennalta ehkäisevillä toimilla parhaan mahdollisen suojan onnettomuuden uhatessa. Se analysoi jatkuvasti tunnistintietoja, jotka se saa muilta järjestelmiltä kuten ajovakauden hallinta ESP ja aktiivinen jarrutusavustin, ja se voi tunnistaa vaikkapa voimakkaan yli- tai aliohjautumistilanteen ja hätäjarrutuksen. Onnettomuuden sattuessa Jos jalankulkija tai pyöräilijä törmää auton keulaan, aktiivinen konepelti voi nousta takareunasta ylöspäin. Tällä tavoin etäisyys moottoritilan laitteistoihin suurenee, jolloin syntyy ylimääräinen muodonmuutosvyöhyke. Näin törmäysvoima otetaan vastaan aiemmin ja joustavammin, ja loukkaantumisriski pienenee. Auton matkustajia suojaa puolestaan jopa yhdeksän turvatyynyä. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Vakiovarusteinen integroitu Mercedes-Benzhätäpuhelujärjestelmä (maakohtainen) välittää vielä GPS-sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan. m Varma on varmaa Mercedes-Benz TechCenteristä löydät informatiivisia animaatiovideoita lähes kaikista turvallisuustekniikoista. Me autamme sinua tarvittaessa Jos tarvitset apua, tavoitat Mercedes-Benzin Service24h-palvelun maksutta päivystysnumerosta Integroidun Mercedes-Benz Contact -telematiikkapalvelun avulla saat järjestelmään liitetyn matkapuhelimen yhteydessä automaattisesti puhelinyhteyden asiakaspalvelukeskukseen, jonne välittyvät auton tärkeät tiedot ja sijaintitiedot.

50 48

51 49 Täydellinen verkotus Innovatiivisille ja yksilöllisille liikkuvuus-, yhteys- ja huoltopalveluille olemme antaneet nimen: Mercedes me. Osa tätä Mercedes-Benzin elämysmaailmaa on Mercedes me connect, joka verkottaa monipuolisesti kuljettajan, hänen henkilökohtaisen elinpiirinsä ja auton. Mercedes me connect -peruspalvelut kuten Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä tai vikatilanteiden hallinnointi tarjoavat välittömän avun. Remote Online -varustetta tarvitaan muiden erikseen saatavien Mercedes me connect -palveluiden 1 kuten auton sijaintitoiminnon käyttöön. Remote Online on saatavana lisävarusteena vakiovarusteisen multimediajärjestelmän Audio 20 CD yhteydessä ja sisältyy tehdaslisävarusteiseen multimediajärjestelmään Comand Online. Jälkimmäinen avaa pääsyn Mercedes me connect -maailmaan ja sisältää myös selaimen, navigointijärjestelmän, jossa Live Traffic Information (maksutta 3 vuoden ajan rekisteröidyttäessä Mercedes me connect Storeen kolme kuukautta kestävän rekisteröitymisvaiheen aikana), sekä lukuisia sovelluksia 2. INFOTAINMENT 3 -KOHOKOHDAT yhdellä silmäyksellä Comand Online. Navigointi, puhelin, audio, video, internet tehdaslisävarusteena saatavan multimediajärjestelmän avulla kuljettajalla on nämä ja muita toimintoja jatkuvasti hyppysissään. Ja näkökentässä: näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 8,4 tuuman keskusvärinäyttö. Käyttö Touchpad-kosketuslevyllä, jossa on Multitouch-tunnistimet, on helppoa ja vaistonvaraista. Audio 20 CD jossa tehdaslisävarusteena saatava Touchpad-kosketuslevy. Tässä tehdaslisävarusteena saatavassa multimediajärjestelmässä yhdistyvät viihde, informaatio ja kommunikaatio: internet, navigointi, kaksoisvirittimellinen radio ja CD-asema. Lisäksi se mahdollistaa verkotuksen mobiililaitteiden kanssa Bluetooth -yhteyttä käyttäen. Bluetooth -liitännässä on handsfree-toiminto ja audiostreaming-toiminto musiikkitiedostojen suoratoistoon. Internetin vapaa selailu on mahdollista Bluetooth -käyttöön sopivan matkapuhelimen yhteydessä, jossa on datasiirto. 1 Mercedes me connect -palvelut otetaan käyttöön vain nimenomaisesta toiveesta (paitsi Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä ja Live Traffic Information). 2 Oikeus integroituja Mercedes-Benz-sovelluksia koskeviin muutoksiin pidätetään. 3 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

52 50 Äänentoisto kunniaan Istuudu autoon ja nauti täysin siemauksin tehdaslisävarusteisesta äänentoistosta Burmester Surround- Soundsystemin tapaan. Poikkeuksellisen äänentoiston taustalta löytyvät 13 suurtehokaiutinta, 9-kanavainen DSP-vahvistin ja 590 watin teho. Täydellisesti toisiinsa sovitetut elektroniset ja akustiikkaelementit muuntavat auton sisätilan konserttisaliksi. Surround-toiminto luo kauniin tilasoinnin, josta voi nauttia niin etuistuimilla kuin takana kin. Musiikkinautinto on korkealuokkainen myös moottoritienopeuksilla ajettaessa. Laajakaistakaiutin Diskanttikaiutin Keskiäänikaiutin Etubassokaiutin Vahvistin

53 51 Tuntuvasti enemmän tunnetta Tehdaslisävarusteisen sisätilan valopaketin avulla C-sarjaan muodostuu erityisen miellyttävä tunnelma. Siitä pitävät huolen hento epäsuora valaistus ovenkahvasyvennyksissä ja etujalkatiloissa sekä keskikonsolin valaistut elementit. Käytännöllinen oivallus ovat takalukuvalot tartuntakahvojen yhteydessä ja valaistut meikkipeilit. Paketti on vakiovaruste sisätilan Avantgarde-, sisätilan Exclusive- ja sisätilan AMG Line -paketeissa. Valojen harmoniaa Istuudu autoon ja koe kodikas tunnelma. Sen saa aikaan tehdaslisävarusteena saatava tunnelmavalaistus, jonka miellyttävä epäsuora valaistus ja valaistut etukynnyslistat luovat ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin koko sisätilaan. Oman mielen ja maun mukaiseen valotunnelmaan pääset kolmen erilaisen värisävyn ja viiden himmennystason avulla.

54 52 Valoisuuden taikaa Tehdaslisävarusteinen kookas panoraamakattoluukku luo sisätilaan erityisen valoisan ja viihtyisän tunnelman. Kattoluukku sisältää kiinteän lasisen takaosan ja sähkötoimisesti avautuvan lasisen etuosan. Kahden sähkötoimisen rullaverhon avulla voi suojautua liian voimakkaalta auringonpaisteelta. Kun kattoluukku on avattu ylöspäin, se säätyy automaattisesti kolmeen eri asentoon ajonopeuden mukaan. Raikasta ilmaa hengität myös, jos autossasi on tehdaslisävarusteena saatava Air-Balance-paketti. Sisäilma rikastetaan negatiivisesti varatuilla happi-ioneilla tiettyjen virusten, bakteerien ja itiöiden puhdistamiseksi ja vähentämiseksi sisätilasta. Sisään tuleva ilma puhdistetaan raitisilma- ja aktiivihiilisuodattimen avulla. Lisäksi valittavissa on laadukkaita sisätilan tuoksuja, jotka leviävät sisätilaan hillitysti ja katoavat hyvin nopeasti sen jälkeen, kun tuoksutus kytketään pois päältä. JOKAISEEN HETKEEN OIKEA LÄMPÖTILA Tehdaslisävarusteena saatava aktiivinen tuuletustoiminto jäähdyttää etuistuimien pinnat nopeasti miellyttäviksi. Tehdaslisävarusteena saatavan Thermotronic-ilmastointiautomatiikan kolme aluetta ja kolme toimintatapaa varmistavat yksilölliset säätömahdollisuudet. Kuljettaja, etumatkustaja ja takana matkustavat voivat säätää haluamansa lämpötilan ja ilmansuuntauksen erikseen.

55 53 Avaruutta yllin kyllin C-sarjan takatila tarjoaa tuntuvasti enemmän mukavuutta. Ergonomisesti muotoillut istuinosat sekä reilu polvi- ja jalkatila helpottavat rentoutumista jokaisella kilometrillä. Mukava ja hyödyllinen: Sekä sedanin että farmarin takaistuimessa on kolmessa osassa eteen käännettävä selkänoja. Siinä on keskikyynärnoja, jossa on suuri säilytyslokero ja kaksi mukitelinettä. Miellyttävä ja turvallinen matkalla Tehdaslisävarusteisen Thermotronic-ilmastointiautomatiikan yhteydessä takatilan keskisuuttimilla ja takatilan lisäpuhaltimella voidaan säätää miellyttävä lämpötila ja puhallusteho erikseen takatilaan. i-size-lastenistuinkiinnikkeiden ja Top Tether -kiinnityksen avulla lastenistuin voidaan kiinnittää helposti, nopeasti ja turvallisesti takatilaan. Ne varmistavat parhaan mahdollisen suojan lapselle onnettomuudessa. Top Tether -kiinnikkeet tuovat lisää turvallisuutta kiinnittämällä lastenistuimen takaistuimen pääntukien taakse.

56 54 Muunneltava tila C-sarjan farmarissa on jopa 1510 litran kokoinen reilu tavaratila. Takaistuimen kolmeen osaan jaettavan selkänojan ansiosta muunneltavuus on hämmästyttävä. Selkänojan kolmen osan eteen kääntämiseen on eri vaihtoehtoja. Kuljetettaessa esimerkiksi suksia ja lumilautoja voidaan kääntää pelkästään keskimmäinen osa eteen.

57 55 Tavaratilanhallintajärjestelmä C-sarjan farmarin tavaratila on erityisen suuri ja lisäksi hyvin järjestyksessä. Takaistuimen kolmeen osaan 40/20/40 jaettavan selkänojan ansiosta tilat voi sovittaa täydellisesti omien tarpeiden mukaan. Viikonloppumatka mökille tai retki perheen kanssa merenrannalle? Kun kantavuus on jopa 575 kiloa, kaikki vaihtoehdot ovat avoinna. Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella ja mahdollistaa siten tavaratilan kätevän kuormaamisen ja purkamisen. Luukun voi pysäyttää mihin tahansa täyttä avautumiskorkeutta matalampaan asentoon, jotta luukku ei pääse osumaan mihinkään. Nerokkailla ratkaisuilla lisää mukavuutta Keyless-Go-mukavuuspaketti. Tämän tehdaslisävarusteena saatavan järjestelmän avulla auto voidaan avata lukituksesta, käynnistää ja lukita kätevästi vain pitämällä elektroninen avain mukana. Handsfree Access -toiminnon avulla takaluukku avautuu ja sulkeutuu koskettamatta ja täysin automaattisesti. Tavaratilan Easy-Pack-peite. Tämä vakiovaruste suojaa kahdella tavalla. Tavaratilan Easy-Pack-peite suojaa matkatavaroita auringolta ja uteliaiden katseilta. Lisäksi Easy-Pack-turvaverkko suojaa auton matkustajia tavaratilassa irrallaan olevilta esineiltä.

58 56 Mercedes-AMG C 43 ulkopuoli Tyypillinen AMG: itsetietoiset designelementit kuten näyttävät vinoneliösäleikölliset ilmanottoaukot etuhelmassa tai takahelma, jossa on diffuusoriosa väriltään iridiumhopea matta, antavat aavistaa, mikä voima autoon kätkeytyy. Ulkopuolen kohokohdat Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, AMG-teksti ja integroitu Mercedes-tähti AMG-etuhelma jossa urheilullisen näyttävät vinoneliösäleikölliset ilmanottoaukot ja hopeakromin värinen koriste Ulkopeilit, ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset mustat AMG-sivuhelmaverhoukset Takaluukun AMG-jättöreunaspoileri auton värinen (sedan) AMG-takahelma diffuusorioptiikkainen; matta iridiumhopea -värinen osa Kaksi kaksoispakoputken päätä AMG-kevytmetallivanteet 5-puolaiset, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, korkeakiiltoisen mustat tai titaaninharmaat ja kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste) AMG-kevytmetallivanteet monipuolaiset, korkeakiiltoisen mustat tai titaaninharmaat ja kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste)

59 57

60 58 Mercedes-AMG C 43 sisätila Voimakkaasti muotoillut AMG Performance -istuimet sopivat kuljettajan ja etumatkustajan kehojen muotoihin kuin urheilullinen mittatilauspuku. Ne ovat mukavat pitkillä matkoilla ja tukevat tehokkaasti urheilullisessa kaarreajossa. Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet joissa AMG:lle tyypillinen istuinten design, verhous Articotekonahka/Dinamica-mikrokuitu, punaiset kontrastiompeleet AMG Performance -istuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle, voimakkaampi muotoilu ja siten normaalia parempi sivuttaistuki, integroidut pääntuet ja AMG-metallikoriste selkänojissa (tehdaslisävaruste) Monitoimiurheiluohjauspyörä 3-puolainen, musta nappanahka, alaosa suoristettu ja punaiset kontrastiompeleet Punaiset designo-turvavyöt AMG-mittaristo jossa AMG-päävalikko ja Racetimer, urheilullinen ruutulippukuvio Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosa mustaa Artico-tekonahkaa punaisin kontrastiompelein AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, mustat kuminopat Istuinverhous musta nahka punaisin kontrastiompelein ja AMG:lle tyypillinen istuinten design tai AMG Line -nahkaverhous (tehdaslisävaruste) AMG-kynnyslistat edessä harjattua jaloterästä

61 59 Mercedes-AMG C 43 tekniikka Mercedes-AMG C 43 4Matic -mallin kolmilitrainen V6-biturbomoottori valloittaa loistavalla tehollaan 270 kw (367 hv) ja ylivertaisella 520 newtonmetrin väännöllään. Moottoritilakatteiden ja niiden alumiinikoristeen ansiosta myös näkymä konepellin alla on valloittava. Erittäin moderni moottoritekniikka ja takavetopainotteinen Performance-neliveto pitävät huolen ensiluokkaisesta ajonautinnosta. Tärkeimmät tiivistetysti AMG Ride Control -urheilualusta ja kolmiportainen adaptiivinen iskunvaimennus Jatkuva AMG Performance 4Matic -neliveto ja AMG:lle ominainen voiman jakautuminen 31 % etuakselille ja 69 % taka-akselille Nelitukivartinen etuakseli jossa erityiset olka-akselit ja alapallonivelet Kolmivaiheinen ajovakauden hallinta ESP Automaattivaihteisto 9G-Tronic jossa lyhyemmät vaihteiden kytkentäajat M-näppäin manuaalisen vaihtamisohjelman suoravalintaan Sport-jarrujärjestelmä jossa kookkaat jarrulevyt, edessä rei itetyt, edessä jarrusatulat joissa AMG-teksti Säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus, kaksiportainen Sport-pakoputkisto jossa urheilulliset moottoriäänet ja kaksi kaksoispakoputken päätä

62 60

63 61 Mercedes-AMG C 63 ulkopuoli Mercedes-AMG C 63 -mallissa on syvällä oleva jäähdyttimen säleikkö, kaksoislamelli, etuhelman splitter etuhelmassa ja kohoumat konepellissä. Se näyttää aivan hyökkäykseen valmiilta pedolta: aina valmis seuraavaan pyrähdykseen reviirillään moottoriteillä ja kaupunkien kaduilla. Ulkopuolen kohokohdat AMG jäähdyttimen säleikkö jossa kaksoislamelli värinä iridiumhopea matta ja AMG-teksti AMG-etuhelma jossa auton värinen etuhelman splitter ja A-Wing, A-Wingin koristelista värinä iridiumhopea matta ja suuret ilmanottoaukot joissa mustat lipat jäähdytysilmavirtojen lisäohjaukseen AMG-konepelti ja konepellin kohoumat LED High Performance -valot AMG-etulokasuojat joissa teksti V8 BITURBO AMG-sivuhelmaverhoukset Takaluukun AMG-jättöreunaspoileri auton värinen (sedan) AMG-takahelma jossa kolme diffuusorievää ja korkeakiiltoisen musta koristelista AMG Night -paketti (tehdaslisävaruste) Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti I ja II (tehdaslisävaruste) 18-tuumaiset 10-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 18 ja takana 265/40 R tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 19 ja takana 265/35 R 19 (tehdaslisävaruste)

64 62 Mercedes-AMG C 63 sisätila Mercedes-AMG C 63 -mallin sisätila pitää sen minkä auton ulkopuoli lupaa korostettu urheilullisuus on yhdistetty upeaan designiin. Myös sisätila sisältää ylellisiä kohokohtia kuten analoginen kello IWC-designia keskikonsolissa ja tehdaslisävarusteena saatavat AMG Performance -istuimet 1. 1 Ei saatavana ipad-teline- ja -liitäntävalmiuden yhteydessä. Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet joissa optimoitu sivuttaistuki, AMG:lle tyypillinen istuinten design ja AMG-merkki etuistuinten selkänojissa Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta, kristallinharmaat kontrastiompeleet Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosa Artico-tekonahkaa kristallinharmain kontrastiompelein AMG Performance -ohjauspyörä, mustalla nappanahkalla verhoiltu, 3-puolainen, alaosa suoristettu, rei itetty otealue Istuinverhous nappanahkaa (tehdaslisävaruste) Sisätilan valopaketti AMG-mittaristo jossa kookas monitoiminäyttö, AMG-päävalikko ja siinä Racetimer AMG-kynnyslistat harjattua jaloterästä AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta Mustat lattiamatot joissa AMG-teksti AMG-somiste-elementit hiilikuitu/alumiini, pitkittäishiottu, vaalea (tehdaslisävaruste)

65 63

66 64

67 65 Mercedes-AMG C 63 tekniikka Mercedes-AMG C 63 merkitsee suorituskykyä, dynaamisuutta ja tehokkuutta. Sen 4,0-litrainen AMG V8 -biturbomoottori valloittaa tehollaan 350 kw (476 hv) ja väännöllään 650 Nm. Vaikutuksen tekee toden teolla polttonesteen yhdistetty kulutus, joka on vain 8,2 litraa kilometrillä. Se on lähes kolmanneksen vähemmän kuin edeltäjällä. Tämä suuritehoinen moottori valmistetaan käsityönä Mercedes-AMG:n moottoritehtaalla Affalterbachissa AMG:n perinteisen moton One man one engine mukaan. Tästä on todisteena AMG-moottorikilpi, jossa on moot torin koonneen AMG-mekaanikon nimikirjoitus. Tärkeimmät tiivistetysti 7-vaihteinen AMG Speedshift MCT Sport -vaihteisto jossa neljä vaihtamisohjelmaa sekä välikaasu- ja Race Start -toiminnot Säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus, kolmiportainen AMG Ride Control -urheilualusta ja kolmiportainen adaptiivinen iskunvaimennus AMG-etuakseli jossa erityiset olka-akselit, pyöränlaakerit ja AMG:lle ominainen elastokinematiikka AMG-taka-akseli jossa erityiset pyöränkannattimet, pyöränlaakerit ja AMG:lle ominainen elastokinematiikka AMG taka-akselin tasauspyörästön lukko, mekaaninen AMG Sport -pakoputkisto, kytkettävissä, kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä 1 Farmari 8,4 litraa.

68 66 Mercedes-AMG C 63 S Urheilullisuus huippuunsa viritettynä: Mercedes-AMG C 63 S. Nelilitraisen AMG V8 -moottorin 375 kilowatin (510 hv) tehon ja 700 newtonmetrin väännön turvin sedan kiihtyy nollasta nopeuteen 100 km/h 4,0 sekunnissa, farmari 4,1 sekunnissa. Polttonesteen yhdistetty kulutus on vain 8,4 8,2 litraa kilometrillä, joten Mercedes-AMG C 63 S on sekä taloudellinen että erittäin suorituskykyinen. Se asettaa mittapuita myös ajodynamiikassa: elektronisesti säätyvä AMG taka-akselin tasauspyörästön lukko parantaa pitoa ja ajovakautta. Näin ajonautinto paranee, ja lisäksi auton käsiteltävyys on huomattavasti täsmällisempää. Tärkeimmät tiivistetysti AMG-suurtehokomposiittijarrut joissa punaiset jarrusatulat 19-tuumaiset taotut AMG-vanteet ristipuolaiset, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 19 ja takana 265/35 R 19 (tehdaslisävaruste) AMG Dynamic Select -katkaisin AMG-ajo-ohjelmien Comfort, Sport, Sport+, Race ja Individual valintaan Moottorin AMG-kumityynyt, dynaamiset AMG taka-akselin tasauspyörästön lukko, elektroninen AMG jäähdyttimen säleikkö jossa hopeakromin värinen kaksoislamelli ja AMG-teksti Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta, kristallinharmaat kontrastikaistaleet AMG Performance -ohjauspyörä 3-puolainen, nappanahka/dinamica-mikrokuitu musta, alaosa suoristettu 1 Farmari 8,6 8,4 litraa (yhdistetty).

69 67 AMG Performance Studio Mercedes-AMG C 63:n urheilullisuutta voidaan korostaa edelleen AMG Performance Studion tarjoaman laajan tehdaslisävarustevalikoiman avulla. Kohokohdat tiivistetysti AMG Performance -pakoputkisto, kytkettävissä, kolme pakokaasuläppää erityisen moottorisoundin tai maltillisen äänimaiseman aikaansaamiseksi Keraamiset AMG-suurtehokomposiittijarrut joissa komposiittijarrulevyt 402 x 39 mm edessä ja integraalijarrulevyt 360 x 26 mm takana sekä erikoisväriset jarrusatulat joissa AMG Carbon Ceramic -teksti AMG Driver s Package tarjoaa vielä dynaamisemman ajettavuuden, sillä sen yhteydessä huippunopeuden rajoitus kohotetaan arvoon 290 km/h 2. Paketti sisältää osallistumisen AMG Driving Academyn kuljettajakoulutukseen. AMG Night -paketti jossa näyttäviä, korkeakiiltoisen mustia designelementtejä ja kaksi mustakromattua kaksoispakoputken päätä Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti I ja II joissa urheilullisia hiilikuituisia varusteyksityiskohtia sivuhelmaverhouksista ulkopeileihin AMG Performance -istuimet 3 joissa voimakkaampi muotoilu ja siten normaalia parempi sivuttaistuki sekä integroidut pääntuet Istuinverhous nappanahkaa, yksi- tai kaksivärinen 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/35 R 19 edessä ja 265/35 R 19 takana 19-tuumaiset taotut AMG-vanteet ristipuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/35 R 19 edessä ja 265/35 R 19 takana 19-tuumaiset taotut AMG-vanteet ristipuolaiset, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 245/35 R 19 edessä ja 265/35 R 19 takana 2 Farmari 280 km/h. 3 Ei saatavana ipad-teline- ja -liitäntävalmiuden yhteydessä.

70 68

71 69 Erityinen: vakiomalli C-sarja on Mercedes-Benz puhtaimmillaan. Jäähdyttimen säleikössä komeilee kookas Mercedes-tähti, ja auton varusteet edustavat korkeinta laatua. m Tutustu tarkemmin Niin kauniilta kuin se näyttääkin, ulkonäkö voi antaa vain ensivaikutelman. Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä. Ulkopuolen kohokohdat Agility Control -alusta jossa selektiivinen iskunvaimennus Urheilullinen jäähdyttimen säleikkö jossa integroitu Mercedes-tähti ja kaksi lamellia värinä iridiumhopea matta Takapuskuri jossa musta pintakuvioitu diffuusorioptiikkainen osa Ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Mustat kattokiskot (farmari) Sisätilan kohokohdat Istuinverhous Aberdeen-kangasta Somiste-elementit pianolakkaoptiikkaiset, mustat Monitoimiohjauspyörä mustaa nahkaa, 3-puolainen Kojelauta, ilmasuuttimien suutinrenkaat ja nupit mustat Kattoverhous kristallinharmaata kangasta Kynnyslistoissa edessä Mercedes-Benz-teksti

72 70 Näyttävä: Avantgarde-malliversio C-sarjan Avantgarde-malliversio on erittäin näyttävän näköinen heti ensi silmäyksellä. Se on virkistävän erilainen. Kromiset koristeosat on kuin luotu varta vasten siihen. Ulkopuolen kohokohdat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset, renkaat 225/50 R 17 Agility Control -alusta jossa selektiivinen iskunvaimennus, madallettu Urheilullinen jäähdyttimen säleikkö jossa integroitu Mercedes-tähti ja kaksi lamellia värinä iridiumhopea matta, kromikoristeet Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Kromiset koristeosat puskureissa ja sivuhelmaverhouksissa Kattokiskot kiillotettua alumiinia (farmari) Sisätilan kohokohdat Istuinverhous Artico-tekonahka/Norwich-kangas, erityinen istuingrafiikka Somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea Monitoimiohjauspyörä mustaa nahkaa, 3-puolainen Kojelaudan yläosa musta, alaosa musta tai silkkibeige Mittaristo jossa pyöreät, putkimuotoillut mittarit ja hopeakromin väriset kehykset Kattoverhous kristallinharmaata tai posliininväristä kangasta (tehdaslisävarusteena musta) Sisätilan valopaketti

73 71

74 72

75 73 Tyylitietoinen: Exclusive-malliversio Mistä tahansa sitä katsookin, se säteilee modernia ylellisyyttä. Sen laadukkaista materiaaleista valmistetut varusteet sopivat täydellisen tyylikkäästi yhteen. Ulkopuolen kohokohdat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 Agility Control -alusta jossa selektiivinen iskunvaimennus Mercedes-tähti klassisesti konepellin päällä, ylellisessä jäähdyttimen säleikössä kromielementit, lamellien takaosat kiiltävän mustat Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Kromiset koristeosat puskureissa ja sivuhelmaverhouksissa Kattokiskot kiillotettua alumiinia (farmari) Sisätilan kohokohdat Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu/Nottingham-kangas, erityinen istuingrafiikka Somiste-elementit lehmus linestructure, vaaleanruskea, kiiltävä Monitoimiohjauspyörä sisustuksen väristä nahkaa, 3-puolainen Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosa Artico-tekonahkaa kontrastiompelein Mittaristo jossa pyöreät, putkimuotoillut mittarit ja hopeakromin väriset kehykset Sisätilan valopaketti

76 74 Huippuunsa hiottu: AMG Line AMG. Dynaamisen designin urheilullisin lyhenne. Vahva AMG Line ja sen näyttävä AMG Styling näyttävät upealta joka suunnasta katsottuna. Ulkopuolen kohokohdat 18-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 225/45 R 18 ja takana 245/40 R 18 Madallettu urheilualusta ja nopea Sport-ohjausvälitys AMG Styling: AMG-etuhelma jossa urheilullisen näyttävät vinoneliösäleikölliset ilmanottoaukot ja kromattu koristeosa, AMG-sivuhelmaverhoukset, diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma jossa autonvärinen koristeosa Pakoputkisto jossa kaksi näkyvää, kiinteästi puskuriin integroitua päätykappaletta Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Kattokiskot kiillotettua alumiinia (farmari) Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet, istuinverhous mustaa Artico-tekonahkaa, istuinosien ja selkänojien keskiosat rei itetty kontrastiksi Somiste-elementit alumiini, pitkittäishiottu, vaalea Monitoimiurheiluohjauspyörä 3-puolainen, alaosa suoristettu, mustaa nahkaa, otealueella voimakas kuviointi Kattoverhous mustaa kangasta ja sisätilan valopaketti AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä

77 75

78 76 Houkutteleva: Night-paketti Night-paketin valikoidut mustat designelementit antavat C-sarjalle urheilullisen ilmaisuvoimaisen luonteen. Tärkeimmät tiivistetysti 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/50 R 17 (ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-puolaiset, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 18 ja 245/40 R 18 (ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) Etupuskurissa musta helmasiipi (ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) AMG-etuhelma jossa korkeakiiltoisen musta koristeosa (ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) Urheilullinen jäähdyttimen säleikkö jossa integroitu Mercedes-tähti ja kaksi lamellia värinä korkeakiiltoisen musta, kromikoristeet Sivuhelmaverhoukset korkeakiiltoisen mustat, kromikoristeet Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen Ulkopeilit korkeakiiltoisen mustat (maalattu autonvärisiksi obsidianmustametallivärin yhteydessä) Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat Mustat kattokiskot (farmari) Kromattu koristeosa diffuusorissa korkeakiiltoisen musta (ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) AMG-takahelma diffuusorioptiikkainen; korkeakiiltoisen musta osa (ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä)

79 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 77 Parhaalle ei ole vaihtoehtoja. Se koskee myös Mercedes-Benzin aitoja jälkiasennettavia lisävarusteita. Tee C-sarjan autostasi yksilöllinen omien toiveidesi mukaan. Kohokohdat tiivistetysti Takaspoileri korostaa C-sarjan sedanin perän jättöreunaa. Spoilerissa on valmiina laadukas pohjamaali, joten se tarvitsee vain maalata halutulla värillä. Sen käyttöikä on pitkä täydellisesti sopivan ja erityisjäykän polyuretaanin ansiosta. Helppo sovitus paikalleen ilman lisäporauksia. Auton papereihin ei tarvitse tehdä merkintää. Saatavana vain sedaniin. Voit tehdä C-sarjan autostasi tyylikkään, näyttävän tai urheilullisen aivan toiveidesi mukaan. Esimerkiksi 18-tuumaisilla, korkeakiiltoisen mustilla, kiiltosorvatuilla, 5-puolaisilla kevytmetallivanteilla, joissa on renkaat 225/45 R 18 XL; valinnaisesti taakse renkaat 245/40 R 18 XL. Urheilullisen näyttävästä ilmeestä pitää huolen etuhelmaspoileri. Se korostaa auton leveyttä ja laskee optisesti auton keulan painopistettä. Mercedes-Benzhuoltopiste maalaa sen haluamallasi värillä. Auton papereihin ei tarvitse tehdä merkintää. Varsinaisia katseenvangitsijoita: valaistu Mercedes-tähti jäähdyttimen säleikköön ja valaistut kynnyslistat, joissa on valkoinen Mercedes-Benz-teksti. Lastenistuin KidFix on ihanteellinen matkustuspaikka nuorimmille matkustajille noin 3,5 ikävuodesta 12 vuoteen. Optimaalinen sivutörmäyssuoja korokeistuimen ja säädettävän selkänojan ansiosta. Monitoiminen taakkateline toimii perustana Mercedes-Benz-kattobokseille, suksi- ja lumilautakiinnikkeille sekä polkupyörätelineelle.

80 78 Elegantti: designo Luxury -paketti Ylellinen sisätila satulanruskeaa designo-nappanahkaa säteilee tyylistään varmaa kauneutta. Laadukkaat yksityiskohdat kuten toistuva vinoruutukuvio beigenvärisine kontrastiompeleineen ovat kauniita katsella sopusointuisessa sisätilassa. Tärkeimmät tiivistetysti Istuinverhous satulanruskea designo-nappanahka, selkänojissa ja istuinosissa vinoruutukuvio ja osittainen rei itys, etu- ja takaistuimien sivuosissa ja pääntuissa tereet designo-koristeet etu- ja takaistuimien selkänojissa AMG Performance -istuimet 1 (tehdaslisävaruste Mercedes-AMG-malleihin) Oviverhousten keskiosissa vinoruutukuvio, kyynärnojat ja keskikyynärnoja Artico-tekonahkaa, nappanahkaoptiikka Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosa mustaa Artico-tekonahkaa kontrastiompelein Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen Exclusive-malliversiosta, musta nappanahka Kattoverhous mustaa kangasta Mustat designo-velourlattiamatot joissa reunat satulanruskeaa Artico-tekonahkaa sekä designo-koriste etulattiamatoissa Somiste-elementit lehmus linestructure, ruskea, kiiltävä 1 Ei saatavana ipad-teline- ja -liitäntävalmiuden yhteydessä.

81 79

82 80 R00 R35 80R 08R 55R 39R R89 R48 R24 Vanteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle runsaasti valinnanvaraa. Vakio- ja tehdaslisävarusteet R00 16-tuumaiset teräspeltivanteet ja 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 195/65 R 16 (sedan: C 180 d, C 160, C 180) tai 205/60 R 16 (farmari: C 180 d, C 160, C 180), ei Suomessa 55R 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 195/65 R 16 (sedan: C 180 d, C 200 d) 39R 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 205/60 R 16 (sedan: C 220 d, C 250 d, C 300 h, C 200, C 250, farmari: C 220 d, C 250 d, C 200, C 250), ei Suomessa R35 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 edessä ja 245/45 R 17 takana (C 350 e) R89 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 205/60 R 16 (sedan ja farmari: C 160, C 180, C 200; sedan: C 180 d, C 200 d) 80R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat, renkaat 225/50 R 17 (osa ulkopuolen Avantgardepakettia) R48 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/50 R 17 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä)

83 81 R11 22R R R32 R amg 08R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 (osa ulkopuolen Exclusive-pakettia) R24 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 (tehdaslisävaruste) R11 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/50 R 17 (tehdaslisävaruste) R32 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/45 R 18 edessä ja 245/40 R 18 takana (tehdaslisävaruste) 22R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 18 edessä ja 245/40 R 18 takana (tehdaslisävaruste) R17 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 19 edessä ja 245/35 R 19 takana (tehdaslisävaruste) R97 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 19 edessä ja 245/35 R 19 takana (tehdaslisävaruste) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 18 edessä ja 245/40 R 18 takana (osa ulkopuolen AMG Line -pakettia) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 19 edessä ja 255/35 R 19 takana (tehdaslisävaruste) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 19 edessä ja 255/35 R 19 takana (tehdaslisävaruste) m Lisää vanteita löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme. Lisätietoja Mercedes-Benzin aidoista jälkiasennettavista lisävarusteista saat osoitteesta tai Mercedes-Benz-liikkeestä.

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 2.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 2.10.2018 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.5.2017 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.5.2017 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 01.09.2017 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 01.09.2017 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 19.9.2017 C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.9.2017 C-sarja coupé (C205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 67 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.5.2017 C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.5.2017 C-sarja coupé (C205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.5.2017 C-sarja Cabriolet (A205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.5.2017 C-sarja cabriolet (A205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 01.09.2017 C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 01.09.2017 C-sarja farmari (S205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 2 / 54 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot