GLS Sport Utility Vehicle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "GLS Sport Utility Vehicle"

Transkriptio

1 GLS Sport Utility Vehicle

2 Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta GLS:ssä, S-sarjan SUV-mallissa. Rauha ja seesteisyys? Sitä et ole ennen tällaisena kokenut. Voima? Joka hetki riittävästi. Rajat? Ei meidän tietääksemme. Näkyvyys Koe GLS HD-laatuisena. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone - puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia videoita ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta itunes Storesta.

3 Runsaus. Edistyksellisyys. 2 Mercedes-Benz GLS 500 4Matic Iridiumhopea metalliväri Ulkopuolen AMG Line -paketti, monipuolaiset AMGkevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, verhous nappanahka musta pearl/nahka musta, somiste-elementit AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 12 Mercedes-Benz GLS 350 d 4Matic Cavansitensininen metalliväri 10-puolaiset kevytmetallivanteet, verhous designo Exclusive -nappanahka posliini/musta, somiste-elementit eukalyptuspuu ruskea kiiltävä 52 Mercedes-AMG GLS 63 4Matic designo timantinvalkoinen bright Night-paketti, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, AMG-nappanahkaverhous espressonruskea, somisteelementit AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 22 Mercedes me 26 Huolto ja palvelut 30 Ajoavustinpaketti Plus 31 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 32 Moottorit ja 9G-Tronic-automaattivaihteisto 34 Dynamic Select -ajo-ohjelmat 35 Airmatic-paketti 36 Istuimet ja miellyttävät tilat 38 Multimedia 40 Varusteet, paketit ja jälkiasennettavat lisävarusteet 50 Vanteet 52 Mercedes-AMG 66 Mitat, tekniset tiedot 69 Verhoukset ja värit

4 2 Läsnäolo täysin vaivaton Vain harvat hallitsevat sen: GLS ottaa ympäristön haltuunsa pelkällä läsnäolollaan ja hurmaavan laadukkaalla designillaan. Keulalle ovat tunnusomaisia konepellin kohoumat, koristeellinen jäähdyttimen säleikkö ja sen kookas tähti. Tällainen kolmiulotteisuus asettaa muotoilulle ja valmis tukselle erityisiä haasteita. Sen myötä GLS:n keula saa kuitenkin ainutlaatuisen ilmeensä.

5 3

6 4

7 Se on maskuliininen, urheilullisen ylivertainen GLS:n kokoisessa Mercedeksessä auton jokaisesta osasta tulee kannanotto. Voimakkaan ja näyttävän näköinen perä ja sen integroidut pakoputken päätykappaleet, takapuskurin kromioptiikkainen naarmuuntumissuoja sekä kaksiosaiset täysin LED-valoin toteutetut takavalot antavat GLS:lle dynaamisen ilmeen. Mitä pimeämpää ulkona on, sitä näyttävämmin valot säteilevät ilme on täydellinen. 5

8 6

9 Pistäydy pois pääväyliltä. Tutustu uusiin maisemiin 7

10 8 Rauhan tyyssija visionääreille

11 Loppumattomasti avaruutta. Suunnaton hiljaisuus. Paikka, johon haluaisi palata aina uudelleen. GLS:n sisätila. Sen kohokohtia ovat vakiovarusteinen Dynamic Select -monitoimiohjain, kookas ja laadukas medianäyttö sekä Touchpad-kosketuslevy tehdaslisä varusteisen Comand Online -järjestelmän yhteydessä. Tuntoaistiin vetoaa 3-puolainen nappanahkalla verhoiltu monitoimiohjauspyörä, jossa myös turvatyynyn suojus on nappanahkaa. Tehdaslisävarusteena on saatavana muita somiste-elementtejä, esimerkiksi jalopuuta, alumiinia, pianolakkaa tai hiilikuitua. 9

12 10 Seitsemännessä taivaassa on vielä tilaa Matkustaminen GLS-autolla on niin ylellisen mukavaa, että sinun pitäisi antaa muidenkin nauttia siitä. Vakiovarusteena kolme istuinriviä tarjoaa mukavuutta ja tilaa yllin kyllin jopa seitsemälle matkustajalle. Istuimet ovat erityisen monipuolisesti käytettävissä. Toisella istuinrivillä on selkänojan kaltevuuden säätö ja kolmannella istuinrivillä sähkötoiminen kääntö. Tehdaslisävarusteena on saatavissa istuinlämmitys 2. istuinriville.

13 11

14 12 Offroad-seikkailu odottaa. GLS on valmiina Mukavuus, tilat, varustevaihtoehdot GLS on ehdottomasti tehty rentoon matkustamiseen ja pitkille matkoille. Juuri sitä GLS:n S-kirjain merkitsee. S-sarjan mukavuutta. Nimessä on kuitenkin myös G se taas merkitsee Mercedes-Benzillä etenkin yhtä: kovemmin, korkeammalle, pidemmälle. Maasto-osaaminen on meillä legendaarista ja perustuu etenkin pettämättömään G-sarjaan. GLS on perinyt tästä osaamisesta enemmän kuin pelkän kirjaimen: Offroadnäppäimellä voit aktivoida Offroad-ajo-ohjelman. Tällöin alustan ja voimansiirron komponentit säätyvät optimaalisesti maastoon. Tehdaslisävarusteena on lisäksi saatavana Offroadtekniikkapaketti, joka sisältää muun muassa alennusvaihteen, jakovaihteiston tasauspyörästölukon, moottoria suojaavan pohjapanssarin ja korkeamman maavaran nostovaran.

15 13

16 14

17 15 Tasokasta matkaa Ilma voi olla ylellisyyttä. Kun hengitämme syvään, kun seisomme kovassa tuulessa tai kun matkaamme GLS:llä. Lisävarusteen avulla sisätilan ilma voidaan ionisoida, mikä lisää hyvää oloa. Airmatic-ilmajousitus, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus ADS Plus, nostaa autolla matkustamisen lisäksi aivan uudelle tasolle. Siihen vaikuttavat osaltaan myös 9-vaihteinen automaattivaihteisto 9G-Tronic ja monet ajoavustinjärjestelmät. Mukavammin, ylivertaisemmin ja turvallisemmin voi tuskin matkustaa.

18 16 Kaunista horisonttisi

19 17

20 18 S-sarja, kun niin haluat. SUV, kun sitä tarvitset Tämä on ylellisyyttä: investoi kaikki bisnekseen ja vieläkin enemmän perheeseen. Vietä aikaa ystävien kanssa tai kerrankin omissa oloissasi. Ylellisyys on täydellistä tasapainoa. Ja se on niin tärkeä, että sille on GLS:ssä oma ohjaimensa: Dynamic Select -monitoimiohjain. Sillä voi valita jopa kuusi ajo-ohjelmaa: ne ulottuvat korostetun miellyttävästä ehdottoman maastokelpoiseen. Koska jokainen päivä on erilainen. Ja jokainen matka ja jokainen ihminen on erilainen.

21 19

22 20 Digitaalinen elämä ihastuttaa. GLS:ssä se tekee sen tarkkapiirtoisten näyttöjen, kosketusherkän Touchpad-kosketuslevyn ja laajan verkotuksen avulla. Mutta ei hätää, voit myös nojautua autossa kaikessa rauhassa taaksepäin. Nauti täydellisen sopusointuisesta värikonseptista, värisä vyistä ja värien yhdistelmistä. Herkuttele inkiväärinbeigellä tai espressonruskealla. Kaiken kukkuraksi tulevat somiste-elementit, tehdaslisävarusteena esimerkiksi hiilikuitua tai pianolakkaa.

23 21

24 22 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

25 23

26 24 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

27 25 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyk siä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. 1 Palvelu ei ole tällä hetkellä käytössä Suomessa. Mercedes me move1 tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteis käytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähim mästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puo lestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystä vällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin hel poksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huol tohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleen myyjältäsi.

28 26 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

29 27

30 28 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa yli 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa innovaatioiden maailmaan

31 29 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: Hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2016 kolmannen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Se otti historiallisesti 19 osakilpailuvoittoa kaikkiaan 21 Grand Prix -kilpailussa. Jännittävässä finaalissa Abu Dhabissa Nico Rosberg varmisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid -autollaan. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

32 30 Mercedes-Benz Intelligent Drive Stereokamera, lähi- ja kaukoaluetutkat sekä auton koko ympäristön kattavat tunnistimet muodostavat perustan GLS:n lukuisille turvallisuus- ja avustinjärjestelmille. 1 Stereomonitoimikamera. 2 Kaukoaluetutka, jossa keskialueen tunnistus. 3 Lähialuetutka. 4 Ultraäänitunnistimet. 5 Monitoimitutka kamera. Ajoavustinpaketti Plus. Vaarat miinus Tämä tehdaslisävarusteinen varustepaketti sisältää optimaalisesti täydentäviä turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä. Se keventää näin ollen kuljettajan kuormitusta, pienentää onnettomuusvaaraa ja parantaa auton matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Etäisyyspilotti Distronic, jossa on ohjauspilotti, auttaa pitämään auton keskellä omaa ajokaistaa ja etäisyyden edellä ajavaan turvallisena. Siten järjestelmä keventää kuljettajan kuormitusta etenkin pitkillä matkoilla ja ruuhkissa ajettaessa. Aktiivinen jarrutusavustin, jossa on risteystoiminto, voi pienentää risteys- ja peräänajo-onnettomuuksien sekä jalankulkijaonnettomuuksien riskiä etenkin kaupunkiliikenteessä. Aktiivinen kaistaavustin ja aktiivinen katveavustin puolestaan tarttuvat toimeen, kun auto uhkaa poistua omalta ajokaistalta vahingossa tai kun kaistanvaihtotilanteessa uhkaa törmäys toisen ajoneuvon kanssa. Toispuoleisten jarrutusten avulla ne voivat vaikuttaa siten, että auto palaa takaisin kaistalleen tai että onnettomuus voidaan välttää. Pre-Safe Plus laajentaa ennalta ehkäisevää Pre-Safe -matkustajasuojajärjestelmää lisäämällä siihen perätörmäyksen uhatessa annettavan varoitustoiminnon.

33 31 Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedes-Benzin matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Liikennemerkkiavustin voi tunnistaa kameran avulla nopeusrajoitukset, kielletyt ajosuunnat, ohituskiellot sekä niiden päättymistä osoittavat merkit ja näyttää tiedot mittaristossa keventäen näin kuljettajan kuormitusta. Osa tehdaslisävarusteista järjestelmää Comand Online. Kaukovalot voi pitää jatkuvasti päällä, koska adaptiivinen kaukovaloavustin Plus varjostaa osan kaukovalokiilasta, kun vastaan tulee autoja tai edellä ajaa autoja. Vireystila-avustin Attention Assist pystyy tunnistamaan kuljettajan väsymyksen tunnusmerkit ja varoittamaan kuljettajaa. ESP :n lisätoimintona on sivutuuliavustin, joka korjaa ajolinjaa automaattisilla jarrutuksilla. Elektroninen luistonesto 4ETS voi kohdennetuilla jarrutuksilla estää vetävien pyörien toispuoleisen tyhjää pyörimisen liikkeellelähdöissä ja kiihdytettäessä sekä vetävien pyörien hetkellisen molemminpuolisen tyhjää pyörimisen kaarreajossa tietyillä ajonopeusalueilla. Vaaratilanteessa Aktiivinen jarrutusavustin varoittaa kuljettajaa näkyvin varoituksin, jos etäisyys edellä ajavaan autoon on liian pieni. Törmäysvaaran havaittuaan avustin varoittaa akustisesti, ja se voi tukea kuljettajaa jarrutuksessa tai jarruttaa itsenäisesti, jos kuljettaja ei jarruta. Matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Onnettomuuden sattuessa Lukuisat turvatyynyt suojaavat matkustajia onnettomuuden sattuessa ja voivat siten pienentää vakavien vammojen vaaraa: adaptiiviset turvatyynyt ja sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, polviturvatyyny kuljettajalle sekä ikkunaturvatyynyt. Jos etumatkustajan istuimella ei istuta tai siinä tunnistetaan lastenistuin, etumatkustajan turvatyyny voidaan kytkeä pois käytöstä. Pieniä lapsia voidaan näin suojata etumatkustajan laukeavan turvatyynyn aihe uttamilta loukkaantumisilta. Tunnistus tapahtuu painetunnistimella. Jos auto törmää jalankulkijaan keulastaan, aktiivinen konepelti voi nousta takareunasta ylöspäin. Tällä tavoin etäisyys moottoritilan laitteistoihin suurenee, jolloin syntyy ylimääräinen muodonmuutosvyöhyke. Näin jalankulkijan loukkaantumisriski tietyissä onnettomuustilanteissa pienenee. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Vakiovarusteinen integroitu Mercedes-Benzhätäpuhelujärjestelmä välittää vielä GPS-sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan.

34 32 Ylivertaisuusgeenin nimi on V8 Tehokas alusta alkaen ja lähes loputonta voimaa. GLS:n moottorivalikoimasta löytyy täydellinen ratkaisu kaikkiin vaatimuksiin. Yksi moottoreista on kuitenkin erityisen lähellä sydäntämme sen vastustamattoman äänimaailman takia: V8 mallissa GLS 500 4Matic. Äänikokemus on ainutlaatuinen, voimantuotto pehmeän voimakas. Se saa kokeneidenkin autofanien ihon kananlihalle. Tämä moottori on kuin tehty S-sarjan SUV-autoon. Mercedekseen, joka jokaisella imutahdilla imee sisäänsä ylivertaisuutta ja sätei lee sen sitten ulospäin. On vaikea edes kuvailla, millä keveydellä näinkin kookas SUV kiihtyy ja miten ripeästi se toteuttaa kaasunantokäskyn. Mahtipontinen 700 Nm:n suurin vääntö merkitsee lähes rajoittamattomia voimavaroja lähestulkoon kaikkiin ajotilanteisiin. Voiman jatkeena on maailman ensimmäinen 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Automaattivaihteisto 9G-Tronic tarjoaa yhdeksän vaihteen avulla aivan uudenlaista tehokkuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Sen hyvä hyötysuhde pienentää osaltaan polttonesteen kulutusta. Laajempi välitysalue mahdollistaa kierroslukutason laskun. Ajosuoritukset ovat silti pysyneet ennallaan. Näin ajomukavuus paranee ja melutaso pienenee entisestään. Vaihteiden nopeampi kytkeytyminen parantaa herkkyyttä ja dynaamisuutta. Samalla 9G-Tronic huolehtii vaihtamisesta niin pehmeästi, että sitä tuskin edes huomaa. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten 9G-Tronic voi alaspäin vaihdettaessa hypätä useamman vaihteen yli. Moottorivalikoima Diesel: GLS 350 d 4Matic, jonka teho on 190 kw (258 hv) ja vääntö 620 Nm Bensiini: GLS 400 4Matic, jonka teho on 245 kw (333 hv) ja vääntö 480 Nm GLS 500 4Matic, jonka teho on 335 kw (455 hv) ja vääntö 700 Nm Mercedes-AMG GLS 63 4Matic, jonka teho on 430 kw (585 hv) ja vääntö 760 Nm Voimansiirtotekniikat Vakiovarusteinen ECO-start-stop-toiminto pitää huolen siitä, että moottori sammutetaan tilapäisesti, kun auto seisoo liikennevaloissa tai ruuhkassa. Näin säästetään polttonestettä. Rentoa ja polttonestettä säästävää ajamista varsinkin pitkillä matkoilla tukee Tempomat-vakionopeussäädin, jossa on säädettävä nopeusrajoitin. Halutun ajonopeuden ohella järjestelmään voi syöttää myös halutun huippunopeuden, jotta vaikkapa nopeusrajoituksia ei tule ylitettyä. m Tutustu tarkemmin Lisää teknisiä tietoja eri moottoreista löydät sivulta 68.

35 33

36 34 Innovaatio, joka muuttaa lähes kaiken: Dynamic Select Moottorin, vaihteiston, alustan ja ohjauksen mukavuuspainotteinen, urheilullinen tai täysin yksilöllinen säätö valitaan keskikonsolissa sijaitsevalla Dynamic Select -monitoimiohjaimella. Tasapainoinen ja taloudellinen ajo on mahdollista Comfort-ajo-ohjelmalla. Sport-ajo-ohjelmalle on ominaista 15 millimetrillä madalletun alustan urheilullisempi sovitus, urheilullisen jämäkkä iskunvaimennuksen sovitus Airmatic-paketin yhteydessä, urheilullinen ohjauksen säätökäyrästö sekä muutetut vaihtamishetket. Ajo-ohjelmassa Liukas keli ajo-ominaisuudet on optimoitu jäisille ja lumisille teille. Individual-ajo-ohjelma puolestaan antaa kuljettajalle mahdollisuuden muuttaa yksittäisiä parametrejä mielensä mukaan. Erityisiin tilaisuuksiin: Offroad-tekniikkapaketti Maantiellä, helpossa tai vaikeassa maastossa, nopeissa kaarteissa tai lumessa tehdaslisävarusteisen Offroad-tekniikkapaketin avulla ajo-ominaisuuksia voi muuttaa kierrettävällä Dynamic Select -katkaisimella aina kuhunkin ajotilanteeseen sopiviksi. Dynamic Select -katkaisimella voi valita kaikkiaan kuusi ohjelmaa, joista kaksi tukee kuljettajaa vaikealla alustalla ajettaessa. Valitun ajo-ohjelman mukaisesti sovitetaan automaattisesti muun muassa ESP :n, 4ETS:n, ASR:n, ohjauksen, maavaran, ilmajousituksen ja iskunvaimennuksen ominaisuudet. Valittu ajo-ohjelma näkyy mittaristossa ja animaation avulla medianäytössä, esimerkkeinä nousun jyrkkyyden ja kallistuskulman animaatiot. Maastossa vaihtoehtoina ovat Offroad hiekkamaalle ja helppoon maastoon sekä Offroad+ vaikeaan maastoon.

37 35 Airmatic. Korkeimman tason ajettavuus Vakiovarusteisen Airmatic-ilmajousituksen adaptiivinen iskunvaimennus ADS Plus pitää huolen erin omaisesta vierintämukavuudesta ja ajodynamiikasta. Iskunvaimennus sopeutuu ajotilanteisiin ja tien kuntoon aina pyöräkohtaisesti ja portaattomasti. Kallistus- ja nyökkäysliikkeitä voidaan esimerkiksi vähentää tehokkaasti kaarteissa tai jarrutuksissa. Valittavissa on mukavuuspainotteinen tai urheilullinen säätymisluonne. Kor keustason säätö pitää korin korkeustason samana auton kuormauksesta ja ajotilanteesta riippumatta. Suurilla nopeuksilla ja Sport-ajo-ohjelmalla korin korkeustaso laskee ilmanvastuksen pienentämiseksi ja ajovakauden parantamiseksi 15 mm. Maastoajettavuuden parantamiseksi korin korkeustasoa voidaan nostaa auton varusteista riippuen jopa 90 mm. Lisää mukavuutta. Lisää dynaamisuutta. Lisää pitoa Tehdaslisävarusteinen Active Curve System -kaarrejärjestelmä pienentää aktiivisten kallistuksenvakaimien avulla auton kallistelukulmaa kaarreajossa. Tämä parantaa ajomukavuutta maantieajossa. Maastossa puolestaan suurempi ulosjousto varmistaa paremman pidon. Jatkuva neliveto 4Matic pitää huolen erinomaisesta ajettavuudesta kaikenlaisilla ajoalustoilla yhteistyössä ABS:n, ESP :n ja neliveto-luistonestojärjestelmä 4ETS:n kanssa. Pito, ajodynamiikka ja ajovakaus paranevat niin maastossa, maantiellä, sateessa, lumessa tai jäällä.

38 36 Istuinmukavuus joka vie jalat alta Tehdaslisävarusteena saatavat monisäätöistuimet, joissa on hierontatoiminto, varmistavat parhaan mahdollisen istumismukavuuden täyttyvien ilmatyynyjen avulla. Istuimet ovat siksi saaneet mm. saksalaisen selän terveyttä edistävän yhdistyksen (AGR) suosituksen. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat eri ilmatyynyjen avulla säätää istuimensa yksilöllisesti kehonsa mukaan istuinosan pituus, sivuosat, ristiselän tuen sijainti ja voimakkuus. Ristiseläntuen säätö tukee ristiselkää yksilöllisesti. Hierontatoiminto, jossa on seitsemän vyöhykettä ja kaksi valittavissa olevaa tehoa, ehkäisee lihasjännityksiä etenkin pitkillä ajomatkoilla. Lisämukavuutta tuovat mukavuuspääntuet. Istuinmukavuus Tehdaslisävarusteinen Easy-Entry-järjestelmä helpottaa napin painalluksella kulkua kolmannelle istuinriville molemmilta puolilta. Toisen istuinrivin selkänojat ja istuinosat voidaan kääntää kahdessa osassa erikseen sähkötoimisesti eteenpäin: vasen puoli on 60 % ja oikea 40 % koko istuimen leveydestä. Jos useampi henkilö käyttää autoa, tehdaslisävarusteinen muistipaketti lisää käyttömukavuutta. Tällöin voidaan näppäimen painalluksella tallentaa muistiin ja hakea käyttöön jopa kolmet yksilölliset sähkösäätöisten etuistuimien, ohjauspyörän ja ulkopeilien säädöt. Tehdaslisävarusteena saatavan istuintuuletuksen aktiivinen tuuletustoiminto jäähdyttää kuumi na päivinä etuistuimien pinnat nopeasti miellyttäviksi ja pitää siten huolen siitä, että istuminen on aina todellinen nautinto. Istuinlämmitys puolestaan lämmittää mukavasti tarvittaessa.

39 Kaikkien aikojen suurin. Monipuolisempi kuin koskaan 37 GLS:ssä segmenttinsä suurin tavaratila, enimmillään jopa litraa. Toisen istuinrivin selkänojista alkaen tavaratilaa on 680 litraa. Vakiovarusteinen Easy-Pack-takaluukku, osissa 60/40 käännettävät takaistuimet sekä 1,95 metrin seisomakorkeus avatun takaluukun alla tekevät tavaratilasta monipuolisesti käytettävän ja tavaroiden pakkaamisesta ja purkamisesta miellyttävän tapahtuman. Tavaratila ja muunneltavuus Easy-Pack-takaluukku avautuu etuovessa olevasta katkaisimesta ja avaimesta. Takaluukku sulkeutuu takaluukun katkaisimesta. Näin tavaratilan kuormaaminen ja purkaminen sujuvat kätevästi. Tavaratilan Easy-Pack-peite suojaa matkatavaroita auringolta ja uteliaiden katseilta. Se kiinnitetään takaistuinten taakse ja voidaan tarvittaessa irrottaa helposti. Pitkien tavaroiden kuljettaminen sujuu kätevästi 2. istuinrivin kyynärnojan yläpuolella sijaitsevan tehdaslisävarusteisen läpikuormausluukun avulla. Luukku avataan tavaroiden pakkaamista varten tavaratilan puolelta. Kuusi kuormansidontalenkkiä tavaratilan lattiassa ja kolmannen istuinrivin selkänojissa sekä käännettävä kassikoukku tavaratilassa oikealla helpottavat mitä erilaisimpien esineiden kuljettamista.

40 38 Käsituntumaltaan, optisesti ja akustisesti: fantastinen Navigointi, puhelin, audio, video, internet Comand Onlinen avulla kuljettajalla on nämä ja monia muita toimintoja jatkuvasti näkökentässä ja hyppysissään. Näyttönä toimii 8 tuuman tarkkapiirtoinen, keskelle sijoitettu, ylellinen lasinäyttö. Touchpad-kosketuslevyn ansiosta järjestelmiä voi käyttää vaistonvaraisesti sormielein. Lisäksi käyttäjä voi omalla käsialallaan syöttää kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita. Kolmea tärkeätä toimintoa varten on pikapainikkeet: Takaisin-toiminto, siirtyminen suosikkivalikkoon ja audio-pikavalikko. Kosketuspintaa tai painikkeita koskettaessaan käyttäjä saa selkeän, kädessä tuntuvan kuittauksen. MULTIMEDIA JA INFOTAINMENT 1 Multimediajärjestelmä Audio 20 CD sisältää internet-mahdollisuuden, kaksoisvirittimellisen radion ja CD-soittimen ja mahdollistaa verkotuksen mobiililaitteiden kanssa Bluetooth - yhteyttä käyttäen. Käyttäjäystävällinen navigointi, tarkat karttatiedot ja erinomainen reittiopastus tehdaslisävarusteinen Garmin Map Pilot siirtää kaikki Garmin -navigointijärjestelmän edut Audio 20 CD -laitteeseen. Liität siihen vain navigointiohjelmiston ja karttatietueet sisältävän SD-kortin. Huolella toisiinsa sovitetut tekniikkakomponentit ja tehdaslisävarusteisen Harman Kardonin Logic 7 -tekniikka varmistavat erehtymättömän autenttisen tilasoinnin. Matkustajat voivat nauttia hämmästyttävästä 360 -sointikokemuksesta kaikilla istuinpaikoilla. Tehdaslisävarusteinen Bang & Olufsenin kehittämä High-End Surround-äänentoistojärjestelmä tekee auton sisätilasta erinomaisen akustiikan kruunaaman konserttisalin: järjestelmän kokonaisteho on wattia ja siinä on 14 suurtehokaiutinta mukaan lukien kaksi diskanttikaiutinta, joissa on käytössä akustinen linssitekniikka, LED-valot peilikolmioissa sekä yksilöllinen äänisuunnittelu. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

41 39

42 40

43 Vakiomalli S nimessä velvoittaa. Korkeimman tason varustukseen alusta alkaen. Koe tässä vakiomallin kohokohdat. Koko auton yksityiskohdat löydät hinnastosta, jonka voit ladata myös internetistä: Ulkopuolen kohokohdat Kattoluukku, sähkötoiminen, lasinen Kromioptiikkaiset ikkunoiden alareunalistat, sivuhelmojen koristelistat ja kattokaiteet Takapuskurissa uuden muotoinen alaosa, optinen pohjapanssari kromattu Kaksi puskuriin integroitua kromattua pakoputken päätykappaletta (dieselmoottoreiden yhteydessä ei-toiminnalliset) Kaksiosaiset LED-takavalot joissa uusi valodesign Sisätilan kohokohdat 7 tuuman medianäyttö Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nappanahkaa, vaihdevivut ja 12 toimintonäppäintä Dynamic Select -monitoimiohjain 7-paikkainen versio Istuinverhous ja kojelaudan yläosa Artico-tekonahkaa Ilmastointiautomatiikka Thermatic Somiste-elementit eukalyptuspuu ruskea kiiltävä

44 42 Tehdaslisävarusteet Voit tehdä GLS:stä lukuisilla eri varusteilla aivan oman näköisesi auton. Yksilöintimahdollisuudet ulottuvat pienistä yksityiskohdista aina ylellisiin mukavuusvarusteisiin saakka. Selaa valikoimaa rauhassa, myös internetistä. Internet-osoitteessa voit rakentaa täysin yksilöllisen GLS-auton konfiguraattorillamme Pysäköintipilotti, johon sisältyy Parktronic (vakiovaruste Suomessa), helpottaa pysäköintipaikan haussa, pysäköinnissä peräkkäin tai rinnakkain olevien autojen väliin sekä lähtemisessä peräkkäin olevien autojen välistä. Avustin ohjaa auton automaattisesti pysäköintitilaan eikä kuljettajan tarvitse siis ohjata eikä jarruttaa. 2 Panoraamakattoluukun kookkaat lasipinnat luovat sisätilaan erityisen valoisan ja viihtyisän tunnelman. Panoraamakattoluukku sisältää kiinteän lasisen takaosan toisen istuinrivin yläpuolella ja lasisen etuosan, joka avautuu sähkötoimisesti.

45 Elokuvat DVD:llä, musiikki tai televisio tehdaslisävarusteisen TV-virittimen yhteydessä takatilan viihdekeskus tarjoaa takana matkustaville aivan omaa viihdeohjelmaa. Kaksi 8 tuuman näyttöä ja langattomat Kleer-kuulokkeet varmistavat upean kuva- ja äänilaadun. 4 Kun vetokoukkua ei juuri tarvita, sen voi kääntää kätevästi piiloon takapuskurin taakse. Perävaunun kytkemiseksi tai polkupyörätelineen kiinnittämiseksi vetokoukku kääntyy sähkötoimisesti uudelleen esiin ja lukittuu automaattisesti käyttöasentoon. 5 Valaistut astinlaudat alumiinioptiikkaa ovat todellinen katseenvangitsija. Ne on sijoitettu sivuille kynnyspalkin korkeudelle ja ne helpottavat autoon astumista sekä edessä että takana. Liukastumista ehkäisevät kuminopat parantavat turvallisuutta. 6 Adaptiivinen lasinpesujärjestelmä Magic Vision Control parantaa näkyvyyttä myös lasin pyyhinnän aikana. Lasinpesuneste suihkutetaan juuri pyyhinsulan etupuolelle ja pyyhitään välittömästi pois. Lämmitys vähentää tehokkaasti jäätymisvaaraa.

46 44 Sisätilan Exclusive-paketti Tämän paketin valikoidut varusteet antavat sisätilaan lisää tyylikkyyttä, ja luksus-käsite saa uuden määritelmän. Sisätilan konseptiin kuuluu tyylikkäitä väriyhdistelmiä, joita korostavat valinnan mukaisesta jalopuusta valmistetut kookkaat somiste-elementit. Monivärinen tunnelmavalaistus tekee auton sisätilasta todellisen viihtyvyyden näyttämön. Sisätilan Exclusive-paketti Mukavuusistuimet nahkaa, erityinen istuingrafiikka Kojelaudan alaosa ja oviverhousten yläosa Artico-tekonahkaa Tunnelmavalaistus Kattoverhous kangasta Velourlattiamatot

47 45 designo Exclusive -paketti designo Exclusive -paketti vakuuttaa valikoiduilla materiaaleilla ja laadukkailla yksityiskohdilla. Mukavuusistuimet edessä on verhottu hienolla designo-nappanahkalla, jossa on omaleimaiset vinoruututikkaukset, ja selkänojia koristavat designo-metallikoristeet värivaihtoehtoina posliini/ musta tai espressonruskea. Yhdessä designo-nappanahkalla verhoiltujen kojelaudan ja oviverhousten keskiosien kanssa istuimet antavat auton sisätilaan ylellisen ilmeen. Laadukkaan verhouksen täydentävät väreihin soinnutettu designo-kattoverhous ja kaksiosainen häikäisysuoja Dinamica-mikrokuitua sekä designo-lattiamatot, joissa on designo-nahkareunat. DESIGNO KOKO KOMEUDESSAAN Edessä mukavuusistuimet designo-nahkaa, istuimissa omaleimainen design ja ainutlaatuiset vinoruututikkaukset, etu- ja takaistuimien selkänojissa designo-metallikoristeet Kojelauta ja oviverhousten keskiosat designo-nappanahkaa designo-kattoverhous Dinamica-mikrokuitua designo-lattiamatot joissa reunat designo-nahkaa sekä designo-metallikoristeet

48 46 SUV. S-sarja. AMG. Miten paljon lumousta mahtuu yhteen autoon? Tehdaslisävarusteena saatava ulkopuolen AMG Line -paketti antaa GLS:lle vieläkin dynaamisemman ja voimakkaamman ilmeen, etenkin näyttävän AMG Stylingin myötä. Erikseen saatava sisätilan AMG Line -paketti sisältää ulkopuolen pakettiin täydellisesti yhteensovitettuja urheilullisia kohokohtia sisätilan yksityiskohtien hiomiseksi. m Aito AMG Koe AMG:n lumous sivulta 52 alkaen. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling, joka sisältää AMG:lle ominaiset etu- ja takahelman, auton väriset lokasuojalevikkeet ja astinlaudat sivuilla 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, monipuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste) Sport-jarrujärjestelmä, rei itetyt jarrulevyt edessä ja jarrusatuloiden suojuksissa Mercedes-Benz-tekstilogot Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet nappanahkaa musta pearl/nahkaa musta Monitoimiurheiluohjauspyörä 3-puolainen, musta nappanahka Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta AMG-lattiamatot joissa AMG-teksti

49 47

50 48 Pukeutumiskoodina musta solmio. Night-paketti Ulkopuolen AMG Line -pakettiin perustuva Night-paketti korostaa näyttävillä mustilla designelementeillä auton urheilullisen ilmaisuvoimaista olemusta. Jäähdyttimen säleikön lamellit ja optinen pohjapanssari edessä ja takana ovat korkea kiiltoisen mustat. Muita kohokohtia ovat mustat 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet ja ulkopeilit sekä erikoistummennetut takalasi ja takasivulasit. Mustat katto kaiteet, ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat täydentävät Night-paketin. Night-paketti tiivistetysti Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen Jäähdyttimen säleikön lamellit korkeakiiltoisen mustat Kattokaiteet mustat Ikkunoiden alareunalistat mustat 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset, mustat ja kiiltosorvatut Optinen pohjapanssari edessä ja takana, korkeakiiltoisen musta Ulkopeilikotelot korkeakiiltoisen mustat Ikkunakehykset mustat

51 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 49 Voit tehdä GLS:stä erityisen yksilöllisen monien aitojen jälkiasennettavien lisävarusteiden avulla. Valikoimasta löydät kaiken, mikä tekee ajamisesta vielä nautinnollisempaa, käytännöllisempää ja mukavampaa. Hae inspiraatiota ja löydä koko valikoima osoitteesta Kohokohdat tiivistetysti: aidot jälkiasennettavat lisävarusteet Helppokäyttöinen, lukittava polkupyöräteline soveltuu kahden tai kolmen polkupyörän turvalliseen kuljettamiseen auton perässä. Asennus vetokoukkuun on erittäin helppoa, samoin polkupyörän kiinnittäminen telineeseen. Nerokkaan rullamekanismin ansiosta takaluukku voidaan silti avata. Polkupyöräteline taittuu kokoon, jolloin se vie vähemmän säilytystilaa. Paljon tilaa suurille suunnitelmille. Molemmille puolille avautuva Mercedes-Benzkattoboksi 450, värinä musta metalliväri tai mattahopea, soveltuu aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta erityisen hyvin GLS-autoon. Siinä tekniikka ja turvallisuus yhdistyvät hienostuneella tavalla. Hiihtoloma tai loma koko perheen kanssa: noin 450 litran säilytystila ja 75 kg:n kantavuus tarjoavat vakuuttavan ratkaisun kaikkiin kuljetushaasteisiin. Urheilullisen ylivertaista ilmettä korostavat 10-puolaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20.

52 50 52R 06R R39 58R R41 R55 R33 50R Vanteet Vakio- ja tehdaslisävarusteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Niin fysikaalisesti kuin tunnetasollakin. Vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaasti valinnanvaraa. 52R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 265/60 R 18 (tehdaslisävaruste malleihin GLS 350 d 4Matic ja GLS 400 4Matic; ei Active Curve System -kaarrejärjestelmän tai ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) R41 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 265/60 R 18 (vakiovaruste malleissa GLS 350 d 4Matic ja GLS 400 4Matic; ei Active Curve System -kaarrejärjestelmän tai ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) 06R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, kiiltosorvatut, renkaat 275/55 R 19 (tehdaslisävaruste); ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) R55 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 275/55 R 19 (tehdaslisävaruste; ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) R39 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 275/55 R 19 (vakiovaruste mallissa GLS 500 4Matic; tehdaslisävaruste malleissa GLS 350 d 4Matic ja GLS 400 4Matic; ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) R33 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 275/50 R 20 (tehdaslisävaruste; ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) 58R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 275/50 R 20; (tehdaslisävaruste; ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) 50R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 (tehdaslisävaruste; ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä)

53 51 86R 89R R 87R R AMG 86R 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 295/40 R 21 (vain ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä; ei malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) 87R 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 295/40 R 21 (tehdaslisävaruste; vain ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä; ei malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) 89R 21-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 295/40 R 21 (tehdaslisävaruste; vain ulkopuolen AMG Line -paketin ja Nightpaketin yhteydessä; ei malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 295/40 R 21 (vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustat ja vanteen reuna kiiltosorvattu, renkaat 295/40 R 21 (tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) 88R 22-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 285/40 R 22 (tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic) 90R 22-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustat ja vanteen reuna kiiltosorvattu, renkaat 285/40 R 22 (tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG GLS 63 m Lisää vanteita löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme. Lisätietoja Mercedes-Benzin aidoista jälkiasennettavista lisävarusteista saat osoitteesta tai Mercedes-Benz-liikkeestä. 4Matic)

54 52 Drive Supreme: Mercedes-AMG GLS 63 Mercedes-AMG on muutakin kuin Performance-autojen ja urheiluautojen valmistaja. AMG on lupaus. Lupaus mennä aina yksi askel pidemmälle. Odottaa paljon ja antaa kaikkensa. Näin luomme harvinaislaatuisia autoja harvinaislaatuisille ihmisille. Myös Mercedes-AMG GLS 63 ilmentää taitoa ottaa kaikki irti jokaisesta hetkestä, jokaisesta metristä. Tervetuloa AMG:n maailmaan.

55 53

56 54 High-Performance SUV Voimakkaan näyttävä design, vaikuttavat mitat Mercedes-AMG GLS 63 tuntee vain yhden tyylisuunnan: omansa. Etuhelmassa on näyttävä A-Wing kookkaine ilmanottoaukkoineen. Etuhelman lipat parantavat aerodynamiikkaa. Jäähdyttimen säleikössä on mustiksi maalatut lamellit ja hopeakromin värinen AMG-logo. Auton leveysvaikutelmaa tehostavat puolestaan 44 mm levennetyt pyöränkotelot. Nämä kaikki ovat design-elementtejä, joiden avulla GLS korostaa paikkaansa AMG:n huippuluokan SUV-mallistossa se on SUV-autojen S-sarjalainen. Siitä kertoo myös sen ulkoinen olemus, joka vakuuttaa jo pelkällä läsnäolollaan.

57 DESIGN 55

58 56

59 57 Seitsemän ykkösrivin paikkaa Kun istuudut tähän autoon, alkuperäinen matkakohteesi saattaa menettää merkityksensä. Kolmipuolainen AMG Performance -nahkaohjauspyörä, jossa on alumiiniset vaihdevivut, hivelee käsiäsi, ja kookas sisätila kaikkia aistejasi. Mercedes-AMG GLS 63 on vaikuttava auto kokonsa puolesta. Samalla se on myös yksi turvallisimmista ja mukavimmista performance-autoista. Seitsemän täysiveroisen istuimen ansiosta siitä voi kerralla nauttia useampi ihminen. Halutuin näistä seitsemästä paikasta on kuitenkin aina se yksi ja sama: nappanahkalla verhoillun urheiluohjauspyörän takana.

60 58 POWER

61 59 Liikkuva palkitsemiskeskus Jokainen päivä on sen ansiosta erityinen: yksi tehokkaimmista sarjavalmisteisista AMG:n SUV-autoista. 5,5-litraisen AMG-V8-biturbomoottorin huipputeho on vakuuttava 430 kw (585 hv) ja vääntö 760 Nm. Dynamic Selectin avulla Mercedes-AMG GLS 63:n ajokäytöstä voi muuttaa viidellä eri ajotilalla taloudellisen mukavasta aina urheilulliseen saakka. Mikä tahansa tila onkaan valittuna, kaasupolkimen kevyt painallus riittää ja nopeusmittarin lukema on 4,6 sekunnissa 100 km/h. AMG Speedshift Plus 7G-Tronic pitää huolen lyhyistä vaihtamisajoista ja siitä, että voima ei katkea vaihdettaessa. Näin arjen harmit katoavat taustapeiliin nopeammin kuin uskoisikaan.

62 60

63 61 Katse eteenpäin Se on myös pimeässä aina keulanmitan edellä. Intelligent Light System sovittaa LED-valot automaattisesti siten, että edellä oleva tieosuus valaistaan joka hetki mahdollisimman tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja ajotilanteissa, jopa kaarteissa ja käännyttäessä. Oman tiensä kulkija haluaa nimittäin tietää myös hankalissa valaistusolosuhteissa joka hetki, mihin tuo tie johtaa.

64 62

65 Ottaa jokaisesta tiestä parhaan irti. Silloinkin kun tietä ei edes ole 63 Moottoritiellä, nopeissa kaarteissa tai maastossa AMG Performance 4Matic poimii jokaisesta ajotiestä parhaat palat. Jatkuva neliveto jakaa vetävän voiman suhteessa 40 : 60 etu- ja taka-akselille. Active Curve System -kaarrejärjestelmä puolestaan pienentää auton kallistelua aktiivisten kallistuksenvakaimien avulla. Tämä takaa ylivertaisen ajettavuuden ilman ikäviä yllätyksiä, paremman pidon ja ajovakauden. Lisäksi auton yli- ja aliohjautuminen pysyy hienosti hallinnassa. Sinä voit toki vapaasti valita sen, mitä juuri sinä teet näillä ominaisuuksilla.

66 64

67 65 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (World s Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

68 66 Mitat Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

69 67 Tavaratilan mitat Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta

70 68 Tekniset tiedot Dieselmoottori Bensiinimoottorit GLS 350 d 4Matic GLS 400 4Matic GLS 500 4Matic Mercedes-AMG GLS 63 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku V6 V6 V8 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 190 (258)/ (333)/ (455)/ (585)/5 500 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 620/ / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 7,8 6,6 5,3 4,6 Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä, takana 265/60 R 18, 265/60 R /60 R 18, 265/60 R /55 R 19, 275/55 R /40 ZR 21, 295/40 ZR 21 Polttoneste diesel 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 8,2 7,6 7,2 6,7 7,6 7,1 11,7 11,1 8,0 7,5 9,4 8,9 14,9 14,6 9,2 8,8 11,3 10,9 15,8 10,3 12,3 CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l, josta varalla 100/12,0 100/12,0 100/12,0 100/14,0 Tavaratilan tilavuus 5 (VDA), l Kääntöympyrä, m 12,40 12,40 12,40 12,40 Pituus 6 /leveys sis. peilit 6, mm 5130/ / / /2141 Akseliväli 6, mm Raideleveys edessä 6 /takana 6, mm 1655/ / / /1696 Omapaino 7 /kantavuus, kg 2475/ / / /710 Sallittu kokonaispaino, kg Sallittu perävaunupaino jarruton/jarrullinen [12% nousuihin], kg 750/ / / /3290 Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa oleva lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. Arvot vaihtelevat vanteiden/renkaiden mukaan. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 6 Annetut mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta. 7 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja lisäyksen /EY mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

71 Artico-tekonahka Nahka 69 Verhoukset ja somiste-elementit Istuinverhoukset Musta 1 Espressonruskea 1 Inkiväärinbeige/espressonruskea 1 Inkiväärinbeige/musta 1 Musta2, 3, 4 Inkiväärinbeige/espressonruskea2, 3, 4 Satulanruskea/musta2, 3, 4 Kristallinharmaa/musta2, 3, 4 Inkiväärinbeige/musta2, 3, 4 Musta 5 Espressonruskea/musta 5 Posliini/musta 5 Musta pearl/musta 6 Musta 7 Espressonruskea/musta 7 Posliini/musta 7 Espressonruskea 2 Posliini/musta Somiste-elementit 739 Alumiini, pitkittäishiottu, vaalea 2, Eukalyptuspuu, ruskea, kiiltävä Pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä 2 H09 Saarni, ruskea, avohuokoinen 2, Poppeli, musta, kiiltävä 2 H21 Pianolakka, musta 2 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka, musta Vakiovaruste malleissa GLS 350 d 4Matic ja GLS 400 4Matic. 2 Tehdaslisävaruste. 3 Vakiovaruste sisätilan Exclusive-paketin yhteydessä. 4 Vakiovaruste mallissa GLS 500 4Matic. 5 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG GLS 63 4Matic. 6 Vain sisätilan AMG Line -paketin yhteydessä. 7 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG GLS 63 4Matic. 228

72 Nappanahka/nahka Nappanahka AMG Exclusive-nappanahka AMG designo Exclusive -nappanahka Somiste-elementit H H21 H10

73 Vakiovärit Metallivärit 1 designo-värit 1 71 Ulkovärit Vakiovärit Musta Polarvalkoinen Metallivärit Obsidianmusta Iridiumhopea Sitriininruskea Cavansitensininen Briljantinsininen Timantinhopea Seleniitinharmaa designo-värit designo timantinvalkoinen bright designo hyasintinpunainen metalliväri 1 Tehdaslisävaruste. 890

74 Mercedes-Benz on yksi Laureus Sport for Good Foundation -säätiön perustajakumppaneista. Mercedes-Benz on tukenut ja edistänyt säätiön perustamisvuodesta 2000 lähtien tämän globaalin, yleishyödyllisen ohjelman tavoitteita ja arvoja. Ohjelma pyrkii parantamaan vähäosaisten tai sairaiden lasten ja nuorten elämää sosiaalisten urheiluprojektien avulla. Laureus-ohjelmasta on tullut tärkeä osa Mercedes-Benzin yhteiskunnallista vastuuta. Jokainen uusi Mercedes on siten näiden arvojen lähettiläs. Ostamalla Mercedes-auton tuet Laureus Sport for Good Foundation -säätiötä. Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan, , jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tämä esite on tarkoitettu kansainväliseen levitykseen. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan GLS-autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart, /0617

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

GLS-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLS-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLS-sarja Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLS-sarja Hinnasto 6.5.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLS-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

E-sarja Coupé ja Cabriolet

E-sarja Coupé ja Cabriolet E-sarja Coupé ja Cabriolet Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

S-sarja Cabriolet ja Coupé

S-sarja Cabriolet ja Coupé S-sarja Cabriolet ja Coupé Nopea vilkaisu. Houkutteleva ajatus. Ja jo seuraavana hetkenä jotain on tapahtunut. Onneksi vastaan tulee vielä kohtaamisia, jotka jättävät lähtemättömän jäljen. Kuten esimerkiksi

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa M-sarja M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa Jatkuva ylivertaisuus merkitsee sitä, että pystyy vastaamaan yhtä hyvin sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin. M-sarja aloittaa taas uuden luvun SUV-autojen historiassa.

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLE-sarja Hinnasto 8.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLE-sarja Hinnasto 8.2.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLE-sarja

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLE-sarja Hinnasto 8.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLE-sarja Hinnasto 8.2.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLE-sarja

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLE-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLE-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLE-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot