E-sarja Coupé ja Cabriolet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "E-sarja Coupé ja Cabriolet"

Transkriptio

1 E-sarja Coupé ja Cabriolet

2 Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä ajaa. Se oli kuitenkin vasta alkua. Coupé ja uusi Cabriolet muuttavat harmaan asvaltin mieliinpainuviksi aistikokemuksiksi. Avaa lasit ja akustiikkakuomukatto ja seuraa meitä todelliseen hurmioon. KOE E-SARJAN COUPÉ JA CABRIOLET HD-LAATUISENA. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone -puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia videoita ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta itunes Storesta.

3 Viehätys: Innovaatio: 2 Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet E 400 4Matic Seleniitinharmaa metalliväri AMG Line, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, kuomukaton väri musta, istuinverhous nappanahka classicpunainen/musta, somiste-elementit alumiini kristallihiottu/keskikonsoli pianolakkaoptiikka musta 10 Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet E 400 4Matic 25 th Anniversary Edition, rubelliitinpunainen metalliväri Avantgarde, 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, kuomukaton väri tummanpunainen, istuinverhous designo-nappanahka macchiatonbeige/tizianinpunainen, somiste-elementit jalopuu jalava vaaleanruskea avohuokoinen 20 Mercedes-Benz E-sarjan Coupé E 400 4Matic designo timantinvalkoinen bright AMG Line, Night-paketti, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, istuinverhous nappanahka syvänvalkoinen/musta, somiste-elementit metallikuvio/keskikonsoli pianolakkaoptiikka musta, panoraamakattoluukku 28 Mercedes-Benz E-sarjan Coupé E 400 4Matic Obsidianmusta metalliväri Avantgarde, 10-puolaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, istuinverhous nappanahka macchiatonbeige/espressonruskea, somiste-elementit jalopuu jalava vaaleanruskea avohuokoinen, panoraamakattoluukku 36 Mercedes me 40 Huolto ja palvelut 44 Mercedes-Benz Intelligent Drive 46 Air Body Control ja Dynamic Select 48 Moottorit, 9G-Tronic ja 4Matic-neliveto 50 Käyttö- ja näyttöelementit 51 Remote Parking Pilot ja pysäköintipilotti jossa Parktronic 52 Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem 53 Tunnelmavalaistus 54 Akustiikkakuomukatto ja Cabriolet Comfort -paketti 56 Tavaratilanhallintajärjestelmä ja panoraamakattoluukku 58 Varusteet, paketit ja jälkiasennettavat lisävarusteet 66 Vanteet 68 Mitat ja tekniset tiedot 72 Verhoukset, somiste-elementit, ulkovärit ja kuomukatot Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2

5 3 Uusi E-sarjan Cabriolet. Taianomainen Tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain yhtä asiaa: jakaa ehdottomasti tuon hetken jonkun kanssa. Siksi uudessa E-sarjan Cabrioletissa on neljä täysikokoista istuinpaikkaa, jotka tarjoavat reilusti tilaa ja oivallisen mukavuuden.

6 4

7 5 Luopumisen suuri taito Uuden E-sarjan Cabrioletin designia voidaan kuvata parhaiten sillä, mikä puuttuu: kiinteä katto. Näin siluettiin tulee lisää keveyttä, ja se vaikuttaa pidemmältä. Mikä näky. Katse lipuu ihaillen pitkin pelkistettyjä pintoja, jotka on muotoiltu veistoksellisesti. Uskomattoman aistikas ja selkeä.

8 Kuomukaton sulkemiseen tarvitaan erityinen syy Tässä tapauksessa syy on kuomukatto itse. Akustiikkakuomukatto vetää katseita puoleensa, joten sitä ei mielellään haluaisi pitää piilossa. Se sulautuu saumattomasti urheilullisen tyylikkääseen siluettiin. Auton loppuhuipennuksen muodostavat dynaamisen matalat, kristallioptiikkaiset LED-takavalot. Ne säteilevät tämän Cabrioletin koko lumovoimaa.

9

10 8 Hienointa tässä hetkessä: se, että voit jakaa sen

11 Uuteen E-sarjan Cabrioletiin mahtuu hyvin neljä aikuista. Astu sisään ja anna mennä. Ylelliset designyksityiskohdat kuten ainutlaatuiset turbiinioptiikkaiset ilmasuuttimet sekä tehdasli sävarusteena saatavat somiste-elementit avohuokoista jalopuuta esimerkiksi vaaleanruskeaa jalavaa tai mustaa saarnia ympäröivät matkustajat hellään huomaansa. Nämä wrap-around-elementit luovat viihtyisyyttä ja hyvää mieltä. 9

12 10 Katto joka herättää huomiota äänettömyydellään Täysin automaattinen akustiikkakuomukatto toimii hienostuneesti. Se sulautuu saumattomasti coupé-siluettiin. Sen ansiosta uusi E-sarjan Cabriolet on sekä yksi eleganteimmista että pssst hiljaisimmista autoista luokassaan. Tästä hiljaisesta melutasosta alkaa ympärivuotinen nautinto. Sen täydentävät tehdaslisävarusteet kuten Aircap-vetosuoja ja kaulan alueen lämmitys Airscarf, jotka tekevät ikävämmästäkin säästä miellyttävän katon ollessa auki.

13 11

14 12

15 13 Ei pilviä näkyvissä. Silti ikään kuin leijuisit niiden päällä Tehdaslisävarusteena saatava monikammioinen ilmajousitus Air Body Control tarjoaa verrattoman ajettavuuden. Miellyttävämmin ja rauhallisemmin voit tuskin nauttia uudesta riippumattomuudestasi. Tai antaudu vauhdin hurmalle: valitse Dynamic Selectillä ajo-ohjelma Sport tai Sport+ ja koe urheiluautomainen kaarredynamiikka. Tämän uskomattoman vapauden tunteen tekee mahdolliseksi vain uusi E-sarjan Cabriolet.

16 14

17 360 asteen elämys vakiovarusteena 15

18 16 Tuokion kauneus Ulkopuolen rubelliitinpunainen metalliväri, kimalteleva timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö uusi E-sarjan Cabriolet loistaa kuin kallisarvoinen koru. Katsele miten hienosti tämä ulkoväri välkehtii auringonvalossa. Punertavasta lähes mustaan. Näytös, jonka voit kokea uudestaan aina auringon paistaessa.

19 17

20 18

21 19 Älykkäiden järjestelmien ansiosta sinä saat vain nauttia Kehitimme uuden E-sarjan myötä auton, joka voi haluttaessa ajaa osittain automatisoidusti. Toisin sanoen se voi auttaa kuljettajaa kiihdytyksissä, jarrutuksissa ja ohjauksessa. Auto, joka voi aavistaa mahdollisen onnettomuusriskin jo ennalta ja käynnistää tärkeitä suojatoimenpiteitä. Auto, joka kommunikoi kaltaistensa kanssa esimerkiksi varoittaakseen ruuhkista. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Mercedes-Benz Intelligent Drivesta ja tämä kaikki tapahtuu vain yhdestä syystä: jotta sinä ja matkustajat voitte nauttia jokaisesta ajomatkasta ja jokaisesta auringonsäteestä täysillä.

22 20

23 21 Uusi E-sarjan Coupé. Seuraava ikoni Juuri kun olemme saaneet uuden E-sarjan Cabrioletin markkinoille, E-sarjan Coupé lumoaa kaikki. Aito Gran Turismo. Ainutkertaisen siro kattolinja kulkee sulavasti urheilulliseen perään saakka. Se saa aikaan modernin, hämmästyttävän hienon esteettisyyden.

24 22 Vetää katseita magneetin lailla Täydelliset mittasuhteet ja aistikas selkeys kruunaavat uuden E-sarjan Coupén designklassikoksi. Ainutlaatuisen tekniikkapaketin ansiosta se on älykkään teknologian mestarinäyte. Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä dynaamista, mukavaa ja turvallista.

25 23

26 24 Kontrastit tekevät ihmisistä kiinnostavia ja coupéista vastustamattomia Musta-valkoinen merkitsee ääripäiden kohtaamista. E-sarjan Coupén tapauksessa niitä ovat erittäin näyttävä design, urheilullisuus ja tyylikkyys. Tehdaslisävarusteena saatavassa Night-paketissa useat elementit ovat mustia. Jos lisäksi auton ulkovärinä on hohtava designo timantinvalkoinen bright, värien ääripäät korostavat tyylikkäästi toisiaan.

27 25

28 26 Kehyksettömyys kaunistaa Kun lasit ja tehdaslisävarusteinen panoraamakattoluukku ovat auki, koet E-sarjan Coupén voimakkaimmin. Se lähentelee cabriolet-tunnelmaa. Lisäksi sisätilassa on juuri sopiva määrä hienostunutta urheilullisuutta.

29 27

30 28

31 29 Ajotyyli: urheilullisen elegantti Mukavuuspainotteinen Gran Turismo vai ärhäkän urheilullinen ne erottaa E-sarjan Coupéssa vain sormen kevyt painallus. Air Body Control -ilmajousituksen lisäksi tehdaslisävarusteena on saatavissa myös kierrejousitettu säädettävä Dynamic Body Control -alusta. Aktivoi ajo-ohjelma Sport+ ja ihastu urheilulliseen ajettavuuteen ja ilahduttavan ripeään vaihteiden vaihtoon.

32 30 Konepellin alla piilee autuuden lähde Erittäin modernista Euro 6 -dieselmoottorista urheilulliseen V6-biturbomoottoriin uuden E-sarjan Coupén moottorivalikoima tarjoaa sopivan moottorin erilaisiin toiveisiin. 4Matic-nelivedon yhteydessä moottorin voima välittyy tiehen vielä ylivertaisemmin ja muuttuu hetkessä adrenaliiniksi.

33 31

34 32

35 33 Kutsu kiehtovaan maailmaan Ylellisen Gran Turismo -auton perinteitä noudattaen uusi E-sarjan Coupé tarjoaa neljällä täysikokoisella istumapaikalla kaiken mahdollisen mukavuuden ja runsaasti tilaa matkustamiseen. Anna Mercedes-Benzin modernin ylellisyyden hemmotella itseäsi. Sisätila on erityisen laadukas esimerkkeinä vaikkapa ainutlaatuiset turbiinioptiikkaiset ilmasuuttimet tai tehdaslisävarusteena saatava Widescreen Cockpit, joka koostuu kahdesta 12,3-tuumaisesta näytöstä. Se avaa pääsyn kiehtovaan digitaaliseen maailmaan.

36 34 Hatunnosto Coupélle Ilmaisuvoimaiset coupé-linjat ja voimakas perä ihastuttavat muutenkin kuin ulkonäöltään: ne edustavat loistavaa aerodynamiikkaa. Siten ne parantavat taloudellisuutta ja ajettavuutta sekä vähentävät tuuliääniä.

37 35

38 36 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

39 37

40 38 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

41 39 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyk siä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. 1 Palvelu ei ole tällä hetkellä käytössä Suomessa. Mercedes me move1 tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteis käytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähim mästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puo lestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystä vällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin hel poksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huol tohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleen myyjältäsi.

42 40 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m TUTUSTU NYT TARKEMMIN Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon 2 saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

43 41

44 42 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m TUTUSTU TARKEMMIN Koe, mikä on liikuttanut maailmaa yli 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa innovaatioiden maailmaan

45 43 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: Hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2016 kolmannen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Se otti historiallisesti 19 osakilpailuvoittoa kaikkiaan 21 Grand Prix -kilpailussa. Jännittävässä finaalissa Abu Dhabissa Nico Rosberg varmisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid -autollaan. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m TUTUSTU TARKEMMIN Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

46 44

47 Mercedes-Benz Intelligent Driven uusi sukupolvi 45 Virstanpylväät matkalla kohti autonomista ajamista. Tehdaslisävarusteena saatavaksi ajoavustinpaketiksi koottujen erittäin modernien ja älykkäiden ajoavustinjärjestelmien ansiosta uusi E-sarjan Coupé ja Cabriolet voivat pitää kaupunkiliikenteessä, maantiellä ja moottoritiellä etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon automaattisesti oikeana ja seurata sen ajolinjaa aina 210 km/h nopeusalueelle saakka. Tämä aktiivinen etäisyyspilotti Distronic on Mercedes-Benz Intelligent Driven kehityksen kohokohta. Useat muut innovaatiot auttavat kuljettajaa muun muassa pysymään omalla ajokaistalla tai vaihtamaan kaistaa tai noudattamaan nopeusrajoituksia, tai ne voivat tukea hätäjarrutuksissa tai ruuhkassa ajettaessa. Kuljettajan kuormitusta kevennetään mittavasti, lähes kaikissa liikennetilanteissa, joten matkanteko sujuu huomattavasti rennommin. Koe Mercedes-Benz Intelligent Drive ja seuraa uutta E-sarjaa.

48 46 Joustaa, lähes taikoo: Air Body Control Tehdaslisävarusteena saatava monikammioinen ilmajousitus pitää yhdessä portaattoman iskunvaimennuksen kanssa huolen vierintämukavuudesta ja huippuluokan ajodynamiikasta. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin ja tien kuntoon. Se tapahtuu nopeasti ja tarkasti kunkin iskunvaimentimen kahden venttiilin avulla, joista toinen huolehtii ulosjoustosta ja toinen sisäänjoustosta. Matkustajat nauttivat pehmeästä perusjousituksesta ja nopeuden noustessa hyvän ajovakauden tuomasta levollisesta tunteesta. Jousituksen koveneminen, vaikkapa kaarteissa tai jarrutuksissa, vähentää tehokkaasti korin kallistusliikkeitä. Dynamic Select -ajo-ohjelmien Comfort, Sport ja Sport+ avulla Air Body Control voidaan säätää mukavuuspainotteisemmaksi tai urheilullisemmaksi. DYNAMIC BODY CONTROL Tehdaslisävaruste Dynamic Body Control tuo myös kierrejousitettuun alustaan säädettävän iskunvaimennuksen. Säätymisluonteen ollessa Sport tai Sport+ iskunvaimentimien vaimennusvaikutus suurenee. Alustan jäykempi sovitus mahdollistaa urheilullisemman ajotavan, ja silti mukavuus on pitkilläkin matkoilla erinomainen.

49 Yksi näppäin, viisi ajo-ohjelmaa: Dynamic Select Mukavuuspainotteinen, äärimmäisen urheilullinen tai kulutukseltaan optimoitu Dynamic Select -ajo-ohjelmien avulla ajoelämystä voidaan vaihdella halutulla tavalla. Ajo-ohjelmia on kaikkiaan viisi: Comfort, Sport, Sport+, Individual ja Eco. Kuljettaja voi valita ne keskikonsolissa olevalla katkaisimella. Neljän esiasetetun ajo-ohjelman lisäksi kuljettaja voi Individual-ajo-ohjelmassa määritellä auton ajokäyttäytymisen pitkälti omien toiveidensa mukaan. Siten esimerkiksi mukava ja kevytliikkeinen ohjaus voidaan yhdistää voimansiirron urheilulliseen luonteeseen. ESIASETETUT DYNAMIC SELECT -AJO-OHJELMAT Comfort: tasapainoinen ja kulutukseltaan optimoitu. Sport: urheilullisuutta ja dynamiikkaa lisäävät suorempi ohjauksen välitys, urheilullisen jämäkkä alusta (auton varusteista riippuen), nopea vastaaminen kaasun painallukseen ja muutetut vaihtamispisteet. Sport+: alusta (auton varusteista riippuen) ja voimansiirtolinja on sovitettu entistä dynaamisemmiksi. Eco: pitää polttonesteen kulutuksen mahdollisimman pienenä; kaasupolkimen toiminnan säätökäyrän ja vaihtamispisteiden sovittaminen.

50 48 Monikipinäsytytys. Yksi sana kertoo kaiken Malli E 400 4Matic, jossa on V6-biturbomoottori, saa urheiluauton tasoisilla suoritusarvoillaan jokaisen autoilijan sydämen lyömään astetta nopeammin. Erittäin moderni bensiinin ruiskutusjärjestelmä saa aikaan yhtä hämmästyttävät kulutusarvot. Niin sanottu monikipinäsytytys voi ensimmäisen kipinän jälkeen tuottaa millisekunnin kuluessa vielä jopa neljä kipinää. Siten seos syttyy aina mahdollisimman tehokkaasti. E 400 4Matic -mallissa on kaikkien muiden moottoriversioiden tapaan vakiovarusteena 9-vaihteinen automaattivaihteisto. 9-vaihteinen automaattivaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic tarjoaa yhdeksän vaihteen avulla ensiluok kaista tehokkuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Laajempi välityssuhdealue mahdollistaa kierroslukutason laskun. Ajosuoritukset ovat silti pysyneet ennallaan. Näin ajomukavuus paranee ja melutaso pienenee entisestään. Vaihteiden nopeampi kytkeytyminen parantaa herkkyyttä ja dynaamisuutta. Samalla 9G-Tronic huolehtii vaihtamisesta erittäin pehmeästi. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten 9G-Tronic voi alaspäin vaihdettaessa hypätä useamman vaihteen yli. Jatkuva neliveto 4Matic Erinomaisesta ajettavuudesta myös huonoissa tieolosuhteissa pitää huolen jatkuva neliveto 4Matic, joka on saatavana Coupéhen ja Cabrioletiin. Sateella, lumessa tai jäällä 4Matic parantaa pitoa, ajodynamiikkaa ja ajovakautta. Pyöriä, joilla on riittämätön pito, jarrutetaan tarpeen mukaan, ja samanaikaisesti vetovoima ohjataan hyvin pitäville pyörille. Voima jakautuu etu- ja taka-akselille jatkuvasti suhteessa 45 : 55, mikä varmistaa ylivertaisen ja aina ennakoitavan ajettavuuden. Neliveto 4Matic on ensimmäistä kertaa saatavana E-sarjan Cabrioletiin ja pitää siten huolen nautinnollisesta ajosta ympäri vuoden. MOOTTORIVALIKOIMA Diesel: E 220 d, teho 143 kw (194 hv) ja vääntö 400 Nm E 220 d 4Matic, teho 143 kw (194 hv) ja vääntö 400 Nm (Coupé) Bensiini: E 200, teho 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm E 200 4Matic, teho 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm (Coupé) E 300, teho 180 kw (245 hv) ja vääntö 370 Nm E 400 4Matic, teho 245 kw (333 hv) ja vääntö 480 Nm

51 49

52 50 Edelleen paras käyttöelementti: intuitio Käyttö- ja näyttökonsepti näyttää suuntaa innovatiivisilla varusteilla kuten Touchpad-kosketuslevyllä, näytöillä ja uusilla verkotusmahdollisuuksilla. Tarkkapiirtoiset visuaaliset esitykset ja animaatiot havainnollistavat auton toimintoja elävästi. Käyttö- ja näyttökonseptin tärkeimpiä varusteita ovat Touch Control -näppäimet monitoimiohjauspyörän näppäinryhmissä, tehdaslisävarusteinen Widescreen Cockpit ja tehdaslisävarusteinen Head-up-näyttö. Se näyttää kuljettajalle tärkeitä tietoja ilman, että hänen täytyy siirtää katsettaan pois liikennetapahtumista. Virtuaalinen kuva (noin 21 x 7 cm) heijastetaan kuljettajan näkökenttään. KÄYTTÖ- JA NÄYTTÖMUKAVUUS Tehdaslisävarusteena saatavan Comand Online -multimediajärjestelmän 1 toimintoja ovat viihteen ja tiedonsaannin yhdistäminen, navigointi ja kommunikaatio. Siihen sisältyy 12,3 tuuman näyttö. Kiintolevynavigointijärjestelmä opastaa reaaliaikaisten liikennetiedotusten (Live Traffic Information 2 ) avulla nopeasti määränpäähän. Linguatronic-puheohjausjärjestelmän avulla kuljettaja voi käyttää tietoviihdejärjestelmää ja joitakin auton toimintoja ajon aikana siten, että hänen huomiokykynsä häiriytyy mahdollisimman vähän. Tehdaslisävarusteisen Touchpad-kosketuslevyn avulla multimediajärjestelmän toimintoja voi käyttää yhden tai kahden sormen elein (Multitouch) täysin vaistonvaraisesti. Monitoimiohjaimen käsitukeen integroitu Touchpad tarjoaa puheohjauksen ja monitoimiohjaimen ohella kolmannen tavan syöttää tietoja. Tehdaslisävarusteisen Widescreen Cockpitin mittaristonäytössä voidaan näyttää mittariston tietoja monipuolisemmin. Sen tarkkapiirtoisen 12,3-tuumaisen näytön ja kolmen valittavissa olevan näyttötyylin avulla auton toiminnot esitetään aiempaa elävämmin. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi. 2 Kolme kuukautta maksuton; maksuton kolmen vuoden käyttöaika vain Mercedes me -käyttäjätilin yhteydessä sekä yleisten ja erityisten käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen.

53 51 Pysäköinti kuin taikasauvalla ohjaten Tehdaslisävarusteinen Remote Parking Pilot (saatavana E-sarjan Coupéhen) mahdollistaa auton ulkopuolelta käynnistetyn pysäköinnin pysäköintitilaan ja autotalliin sekä pysäköintipaikasta poistumisen. Sen etuna on, että kuljettaja voi nousta autosta mukavasti, ennen kuin auto ajaa ahtaaseen pysäköintitilaan tai autotalliin. Tästä voi olla iso apu henkilöille, joiden liikuntakyky on heikentynyt, tai lapsiperheille. Remote Parking Pilotin käyttöön tarvitaan joitakin muita varusteita ja sopiva älypuhelin. Mercedes-Benz-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään lisää. Tehdaslisävarusteena saatava pysäköintipilotti, johon sisältyy Parktronic, helpottaa pysäköintipaikan haussa ja valinnassa, pysäköinnissä pitkittäiseen ja poikittaiseen pysäköintitilaan tai autotalliin sekä myös pysäköinnistä poistumisessa. Pysäköintipilotti, jossa on 360 -kamera, välittää todellisuutta vastaavan kuvan multimediajärjestelmän näyttöön. MUITA YHTEYSMAHDOLLISUUKSIA LTE-kommunikaatiomodulin (3G) kiinteästi asennettu SIM-kortti mahdollistaa erittäin nopean ja luotettavan internet-yhteyden. Sitä hyödynnetään Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmän, Live Traffic Information -palvelun 1 ja kaikkien muiden Mercedes me connect -palveluiden käytössä. Kätevä säilytyspaikka ja lataus samalla langattomassa latausjärjestelmässä ei tarvita pistokkeita. Latauspinnalla voidaan ladata Qi-standardin mukaisia mobiilipäätelaitteita. Matkapuhelimessa olevan auton digitaalisen kaukosäädinavaimen avulla voi avata ja lukita auton keskuslukituksen ja käynnistää moottorin. Avaimen käyttölupa ja ajolupa tarkastetaan NFC:n (Near Field Communication) avulla. Auton perinteistä kaukosäädinavainta ei enää tarvita. NFC:n avulla muodostuu myös nopea yhteys multimediajärjestelmän ja matkapuhelimen välille koskettamalla NFC-logolla merkittyä tunnistuspistettä keskikonsolissa.

54 52 Ääni joka koskettaa syvältä E-sarjan Coupéhen on tehdaslisävarusteena saatavana Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem ja siten ainutlaatuinen kuunteluelämys. 23 erikoissuunniteltua kaiutinta, joiden kalvot ovat lasikuitukudosta, 25 vahvistinkanavaa yhteisteholtaan jopa W ja varta vasten ajoneuvoon kehitetyt tekniikat takaavat ennen kokemattoman kuuntelunautinnon. 3D-Surround-Sound-äänentoistojärjestelmällä voi nauttia sekä stereo- että monikanavaformaateista kolmiulotteisesti autossa. Tämä tapahtuu neljän kattoverhoukseen integroidun kaiuttimen avulla. Viiden esiasetetun sointivaihtoehdon avulla (Pure, Easy Listening, Live, Surround ja 3D-Sound) voi tehdä yksilölliset äänensävyn ja sointikuvan säädöt. Sekä Coupéhen että Cabrioletiin on tehdaslisävarusteena saatavana Burmester Surround-Soundsystem. Tämä äänentoistojärjestelmä varmistaa 13 suurtehokaiuttimen ja tarkoin sisätilaan sovitettujen elektroniikka- ja akustiikkaelementtien avulla ensiluokkaisen miellyttävän soinnin, joka on Burmesterille tyypillinen. Surround-toiminto ja äänentoiston optimointi erikseen eteen ja taakse tekevät kuunteluelämyksestä vielä vaikuttavamman. ENEMMÄN AISTEILLE Nautintoa kaikille aisteille: Auton sisätilaan saa oman yksilöllisen tuoksun tehdaslisävarusteena saatavan Air-Balance-paketin avulla. Voit valita sisätilan hienostuneista tuoksuista omien mieltymystesi mukaisen erityisesti E-sarjan Coupéhen ja Cabrioletiin on suunniteltu hurmaava Daybreak Mood, joka on kuin raikas aamukaste. Ilmanlaatu paranee myös happi-ionisoinnin ansiosta sekä ulko- ja sisäilman optimoidun suodatuksen ansiosta.

55 53 Enemmän tunnelmaa Istuudu autoon ja koe kodikas tunnelma. Sen saa aikaan tehdaslisävarusteena saatava tunnelmavalaistus, jonka epäsuora valo luo ainutlaatuisen viihtyisän ilmapiirin sisätilaan. Se korostaa etenkin pimeällä sisätilan kauniita design-linjoja sekä arvokkuutta ja lisää avaruuden mukanaan tuomaa turvallisuuden tunnetta. Mieleiseesi valotunnelmaan pääset 64 erilaisen värisävyn avulla. Tunnelmavalaistus toimii täysin LED-tekniikalla, ja multimediajärjestelmästä voi valita kätevästi sen asetuksia, himmentää viisiportaisesti tai kytkeä pois päältä. Kun ovet avataan, tunnelmavalaistus kytkeytyy päälle ja toivottaa tervetulleeksi autoon. LISÄÄ VIIHTYISYYTTÄ Tehdaslisävarusteinen akustiikkamukavuuspaketti (Coupé) koostuu laminoiduista laseista, joissa on akustiikkakalvo ja infrapunasäteitä absorboiva kalvo, sekä muista lisäverhouksista ja tiivisteistä. Ne pitävät huolen erinomaisesta ääni- ja lämpöeristyksestä. Kylmällä ilmalla tehdaslisävarusteinen lämpömukavuuspaketti tuo hetkessä miellyttävää lämpöä pinnoille, joiden kanssa kuljettaja ja etumatkustaja ovat kosketuksessa. Istuinten ohella lämpiävät myös keskikonsolin kyynärnojat (9G-Tronicin yhteydessä) ja etuovien kyynärnojat.

56 54 Hiljaisuutta, kiitos Täysin automaattinen akustiikkakuomukatto pitää huolen ainutlaatuisesta hiljaisuudesta ja ilmastoinnin mukavuudesta. Puhelimessa puhuminen handsfree-varustuksen avulla on akustisesti hyvin mahdollista jopa ajonopeuden ollessa yli 200 km/h. Katto avautuu ja sulkeutuu ajonopeuteen 50 km/h saakka. Akustiikkakuomukaton käyttöelementti on sijoitettu kyynärnojan ja Touchpad-kosketuslevyn väliin. Akustiikkakuomukatto on saatavana mustana, tummanruskeana, tummansinisenä ja tummanpunaisena. DESIGNIN TÄRKEYS Häikäisevän kaunis cabriolet-design; puhtaat muodot ja tyylikkäät urheiluautomaiset elementit. Sivulta katsottuna design on mittasuhteiltaan täydellinen, olipa katto auki tai kiinni. Tehdaslisävarusteena saatavana jopa 20-tuumaiset kevytmetallivanteet.

57 55 Pitkä kuuma kesä Tehdaslisävarusteena saatava Cabriolet Comfort -paketti pidentää cabriolet-kautta: Kaulan alueen lämmitys Airscarf tekee katto auki ajamisesta miellyttävää myös kylmemmällä säällä. Pääntuissa olevista aukoista virtaava lämmin ilma lämmittää kuljettajan ja etumatkustajan niskaa ja hartioita näkymättömän huivin tavoin. Automaattinen Aircap-vetosuoja vähentää ilman pyörteilyä myös takana matkustaville. Kun Aircap-katkaisinta käytetään, tuulilasin yläreunassa sijaitseva ilmanohjainlamelli sekä takaistuimen pääntukien välissä sijaitseva tuulisuoja nousevat automaattisesti esiin. Lisäksi täysin automaattinen tavaratilan jakajapeite tekee kuomukaton käytön vielä kätevämmäksi. AVOAUTOILUN PARAS MUKAVUUS Kun autossa on tehdaslisävarusteinen lämpömukavuuspaketti, istuinlämmitys tuo kylminä päivinä hetkessä miellyttävää lisälämpöä takaistuimelle. Tehdaslisävarusteinen nahka- ja nappanahkaverhous on saatavana monena eri värinä. Vakiovarusteinen auringonsäteilyä heijastava nahkan pinta vähentää istuimen pinnan kuumenemista auringossa.

58 56 Kaunis tilaihme Uuden E-sarjan Coupén urheilullisuus ulottuu tavaratilaan saakka. Muunneltavan läpikuormausmahdollisuuden ansiosta myös pitkille tavaroille kuten suksille löytyy tilaa. Takaistuimen keskimmäisen osan voi esimerkiksi kääntää tätä varten eteen erikseen. Takaistuimen selkänojat ovat vakiovarusteena käännettävissä eteen osissa 40/20/40. Tehdaslisävarusteisen panoraamakattoluukun kookkaat lasipinnat luovat sisätilaan valoisan ja viihtyisän tunnelman. Sähkötoimisen rullaverhon avulla voi suojautua liian voimakkaalta auringonpaisteelta. Kun kattoluukku on avattu ylöspäin, se säätyy automaattisesti kolmeen eri asentoon ajonopeuden mukaan. Suurissa nopeuksissa kattoluukku laskeutuu alas äänitason ja ilman pyörteilyn vähentämiseksi sisätilassa. Kaukosäädinavaimen avulla voidaan lisäksi aktivoida toiminnot mukavuusavaaminen ja mukavuussulkeminen. E-SARJAN COUPÉN KAUNEIMMAT PIIRTEET Neljä täysikokoista istuinpaikkaa, reilusti tilaa myös takana. Tyylikkään urheilulliset designelementit kuten turbiinioptiikkaiset tuuletussuuttimet ja integraalioptiikkaiset etuistuimet. Kylkien omaleimainen design, ikkunoiden korkea alareunalinja, yhtenäinen lasipinta ilman B-pilaria ja kehyksettömät sivuikkunat. LED-tekniikalla toteutetut kaksiosaiset kristallioptiikkaiset takavalot ja Mercedes-tähti takaluukussa.

59 57

60 58

61 Avantgarde. Dynaamisen tyylikäs Autossa vakiovarusteena oleva ulkopuolen Avantgardepaketti on ajattoman moderni yksityiskohtia myöten. Niitä ovat kookkaat kevytmetallivanteet, timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on mustat nastat, sekä kromatut ja alumiiniset designelementit. Madallettu Agility Control -alusta korostaa urheilullista ulkonäköä. AVANTGARDE-PAKETTIEN KOHOKOHDAT TIIVISTETYSTI Dynaaminen etupuskuri jossa kromikoriste ja vinoneliösäleikölliset ilmanottoaukot Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa mustat nastat, kromikehys, integroitu Mercedes-tähti ja yksi lamelli värinä iridiumhopea matta, kromikoristeet 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste, ks. kuva) Madallettu Agility Control -alusta Ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Urheilulliset integraalioptiikkaiset istuimet joissa vaakasuuntaiset tikkaukset istuinten keskiosissa Istuinverhous Artico-tekonahka/Norwich-kangas musta Monitoimiohjauspyörä mustalla nappanahkalla verhoiltu, 3-puolainen, Touch Control -näppäimet ja galvanoidut vaihdevivut Somiste-elementit alumiini, kristallihiottu, vaalea ja keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta Oviverhousten ylä- ja keskiosat mustat, pehmeä pinta

62 60 AMG Line. Urheilullisen ilmeikäs AMG:n tyypilliset yksityiskohdat antavat autolle lisää urheilullista ja omaleimaista ilmettä. Sisätilassa ihastusta herättävät alaosastaan suoristettu monitoimiurheiluohjauspyörä, istuinverhous mustaa Artico-tekonahkaa/Dinamica-mikrokuitua, AMG-urheilupolkimet, AMG-lattiamatot ja tunnelmavalaistus. Auton ulkopuolella AMG-kevytmetallivanteet ja AMG Styling pitävät huolen kauttaaltaan vahvasta ja urheilullisesta ilmeestä. ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT AMG-etuhelma jossa kromikoriste, urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot joissa sivuilla lamellit, AMG-sivuhelmaverhoukset ja diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma jossa kromilista Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat ja integroitu Mercedes-tähti 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut (iso kuva) Leveä koristelista kuomukaton säilytystilan kannen ympärillä ja ikkunoiden alareunalistat mattapintaista alumiinia (Cabriolet) SISÄTILAN KOHOKOHDAT Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta Monitoimiurheiluohjauspyörä mustalla nappanahkalla verhoiltu, 3-puolainen, alaosa suoristettu, Touch Control -näppäimet ja galvanoidut vaihdevivut Kojelaudan yläosa musta Artico-tekonahka koristeompelein AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, mustat kuminopat Mustat AMG-lattiamatot joissa AMG-teksti Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä

63 61

64 62 Kaiken kattava valinnanvara. Tehdaslisävarusteet E-sarja määrittelee toiveemme autosta, joka edustaa parasta pienimmissäkin yksityiskohdissa. Siihen on saatavana poikkeuksellisen laaja valikoima tehdaslisävarusteita, jotka ylistävät modernia ylellisyyttä. Löydä yksilöllisyyttäsi ilmentävät varusteet tästä esitteestä, hinnastosta tai internetistä. Rakenna toiveidesi mukainen uusi E-sarjan auto konfiguraattorilla internet-osoitteessa KOHOKOHDAT TIIVISTETYSTI 1 Multibeam LED -valot mahdollistavat ajamisen kaukovalot jatkuvasti päällä muita tienkäyttäjiä häikäisemättä. Erikseen ohjattavissa olevat LED-valot varjostavat muut ajoneuvot tarkasti valokuviosta ja valaisevat samanaikaisesti ympäristön lähes päivänvaloa vastaten. Hieno designyksityiskohta: siniset valotehosteet valonheittimissä Adaptiivinen lasinpesujärjestelmä Magic Vision Control parantaa näkyvyyttä myös lasin pyyhinnän aikana. Lasinpesuneste suihkutetaan juuri pyyhin sulan etupuolelle ja pyyhitään välittömästi pois. Lämmitys vähentää tehokkaasti jäätymisvaaraa. 3 Keyless-Go-järjestelmä sis. Keyless-Go Start -toiminto, mukavuusavausja mukavuussulkemistoiminnot sekä ovenkahvojen kromikoristeet. 4 Peruuttamalla pysäköinti ja auton siirtely ahtaissa paikoissa on huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa peruutuskameran avulla. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää medianäytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla.

65 Musta sopii aina: Night-paketti 63 Coupéhen tehdaslisävarusteena saatava Night-paketti lisää mustilla tehosteilla urheilullisuutta ja ilmeikkyyttä auton ulkopuoleen ja antaa mahdollisuuden tehdä autosta vielä yksilöllisemmän. KOHOKOHDAT TIIVISTETYSTI Etupuskuri jossa korkeakiiltoisen musta koristeosa ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä AMG-etuhelma jossa korkeakiiltoisen musta koristeosa ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa integroitu Mercedes-tähti ja yksi korkeakiiltoisen musta lamelli 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut; tehdaslisävarusteena 19-tuumaiset 6-puolaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, takana leveämmät renkaat (ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, takana leveämmät renkaat; tehdaslisävarusteena 20-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut (ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) Ulkopeilikotelot korkeakiiltoisen mustat Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit takasivulaseissa ja takalasissa

66 64 Sisätilan designo-paketti Verrattoman ylellinen valinta. Tehdaslisävarusteena saatava sisätilan designo-paketti luo erityisen tunnelman uuteen E-sarjan Coupéhen ja E-sarjan Cabrioletiin. Urheilullisten integraalioptiikkaisten istuimien verhous on ylellistä kaksiväristä designo-nappanahkaa, värinä macchiatonbeige/ tizianinpunainen tai musta/titaaninharmaa pearl, ja istuinten keskiosissa on vinoruutukuvio ja rei itys. Lisäksi istuimissa on värilliset koristeompeleet ja designo-metallikoristeet. Myös kyynärnojat ja oviverhousten yläosat on verhoiltu laadukkaalla nahkalla. Kauniita yksityiskohtia ovat somiste-elementit jalava, vaaleanruskea, avohuokoinen tai saarni, musta, avohuokoinen sekä tehdaslisävarusteena saatavat designo magnolia, flowing lines, ruskea tai esimerkiksi designo pianolakka, flowing lines, musta. KOHOKOHDAT TIIVISTETYSTI Urheilulliset integraalioptiikkaiset istuimet joiden selkänojissa ja istuinosissa vinoruutukuvio ja rei itys Istuinverhous designo-nappanahka macchiatonbeige, koristeompeleet Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosat designo-nappanahka tizianinpunainen, koristeompeleet Kyynärnojat ovissa ja keskikonsolissa designo-nappanahka macchiatonbeige, koristeompeleet Kattoverhous macchiatonbeigeä kangasta 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, macchiatonbeige nappanahkaverhoilu, koristeommel Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä

67 65 Aidot jälkiasennuslisävarusteet 1 2 Voit tehdä Mercedes-Benzillä ajamisesta vielä ainutlaatuisempaa aitojen jälkiasennettavien lisävarusteiden valikoiman avulla. Ne kaikki on kehitetty varta vasten uutta E-sarjaa varten. Löydät koko valikoiman osoitteesta JÄLKIASENNETTAVIEN LISÄVARUSTEIDEN KOHOKOHDAT 1 Anna valaistun Mercedes-tähden loistaa. Mercedes-auton jäähdyttimen säleikön Mercedes-tähteen syttyy valo, kun auton lukitus avataan kaukosäädinavaimella tai kun ovi tai takaluukku avataan. Valaistus on toteutettu valojohdin- ja LED-tekniikalla. Edellytyksenä valon syttymiselle on, että moottori on sammutettuna. Valaistua tähteä ei saa Distronicin yhteydessä. 2 Mustat ulkopeilikotelot lisäävät auton ulkopuoleen yksilöllisyyttä, urheilullisuutta ja dynaamisuutta. Kaksiosainen sarja. 3 Hienostunut takaspoileri on kiinnitetty takaluukun reunaan. Se korostaa juuri sopivasti auton perän jättöreunaa. Spoilerissa on valmiina laadukas pohjamaali, joten se tarvitsee vain maalata halutulla värillä. Auton papereihin ei tarvitse tehdä merkintää tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, vanadiumhopean väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 245/40 R 19 XL. Valinnaisesti taakse myös renkaat 245/35 R 19 XL tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/40 R 19 XL. Valinnaisesti taakse myös renkaat 275/35 R 19 XL.

68 66 25R R07 R43 22R 02R R24 R10 48R Vanteet VAKIO- JA TEHDASLISÄVARUSTEET Keksimme auton uudelleen, ja vanteista olemme tehneet täydellisen upeita. Sinun onkin helppo löytää uuteen E-sarjan autoosi sopivan edustavat vanteet. Inspiroidu tästä valikoimasta. 25R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/55 R 17 (ei Suomessa) 02R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/55 R 17 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) R07 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/55 R 17 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) R24 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/55 R 17 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) R43 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/55 R 17 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) R10 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 18 (osa ulkopuolen Avantgarde-pakettia Night-paketin yhteydessä; vain Coupéhen) 22R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 18 ja takana 275/40 R 18 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) 48R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/40 R 19 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen)

69 67 R97 R98 RTD RVQ R83 17R RTE RVR AMG R97 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) R98 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) RTD 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (vakiovaruste ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) RVQ 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste) R83 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) 17R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen) RTE 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (tehdaslisävaruste; Coupéssa sisältyvät Night-pakettiin kun AMG Line) RVR 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste) m LISÄÄ VANTEITA löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme osoitteesta

70 68 Mitat Cabriolet Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista E 200 -mallia kuormatta.

71 69 Tekniset tiedot Cabriolet Dieselmoottori Bensiinimoottorit E 220 d E 200 E 300 E 400 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 V6 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 143 (194)/ (184)/ (245)/ (333)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 400/ / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 7,7 8,1 6,6 5,5 Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä 245/45 R /45 R /45 R /45 R 18 Rengaskoko takana 245/45 R /45 R /45 R /45 R 18 Polttoneste diesel 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini 95 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 5,1 4,8 4,7 4,0 4,9 4,3 8,6 8,1 5,9 5,2 6,9 6,2 9,2 8,8 6,2 5,7 7,2 6,8 11,4 11,2 6,9 6,6 8,6 8,3 CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l/josta varalla 66/7,0 66/7,0 66/7,0 66/7,0 Tavaratilan tilavuus 5 (VDA), l Omapaino 6 /kantavuus, kg 1830/ / / /480 Sallittu kokonaispaino, kg Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2 -päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. Arvot vaihtelevat vanteiden/renkaiden mukaan. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 6 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

72 70 Mitat Coupé Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista E 200 -mallia kuormatta.

73 71 Tekniset tiedot Coupé Dieselmoottorit Bensiinimoottorit E 220 d E 220 d 4Matic E 200 E 200 4Matic E 300 E 400 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 R4 V6 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 143 (194)/ (194)/ (184)/ (184)/ (245)/ (333)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 400/ / / / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 7,4 7,6 7,8 8,0 6,4 5,3 Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä 245/45 R /45 R /45 R /45 R /45 R /45 R 18 Rengaskoko takana 245/45 R /45 R /45 R /45 R /45 R /45 R 18 Polttoneste diesel diesel 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini 95 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 5,1 4,5 4,2 3,7 4,6 4,0 5,8 5,3 5,0 4,4 5,3 4,8 8,4 7,9 5,7 5,0 6,7 6,0 9,2 8,7 6,6 6,1 7,5 7,0 8,9 8,4 5,9 5,3 7,0 6,4 11,2 11,0 6,7 6,4 8,4 8,1 CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l/josta varalla 66/7,0 66/7,0 66/7,0 66/7,0 66/7,0 66/7,0 Tavaratilan tilavuus 5 (VDA), l Omapaino 6 /kantavuus, kg 1735/ / / / / /515 Sallittu kokonaispaino, kg Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2 -päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. Arvot vaihtelevat vanteiden/renkaiden mukaan. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 2007/46/EY ja sen lisäyksen mukaan. 6 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

74 72 Verhoukset ja somiste-elementit Avantgarde Artico-tekonahka/ Norwich-kangas Nappanahka Istuinverhoukset Nahka musta 1 Nahka satulanruskea/musta 1 Nahka macchiatonbeige/espressonruskea 1 Nahka musta 1 Nahka macchiatonbeige/jahdinsininen 1 Nahka kaksivärinen classicpunainen/musta 1 Artico-tekonahka/Norwich-kangas musta 2 Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta 3 Nappanahka musta 1 Nappanahka macchiatonbeige/espressonruskea 1 Nappanahka musta 1 Nappanahka macchiatonbeige/jahdinsininen 1 Nappanahka kaksivärinen syvänvalkoinen/musta 1 Nappanahka kaksivärinen classicpunainen/musta 1 designo-nappanahka musta/titaaninharmaa pearl 1 designo-nappanahka macchiatonbeige/tizianinpunainen Somiste-elementit 2, 3, 4 H40 Somiste-elementit alumiini, kristallihiottu, vaalea H64 Somiste-elementit metallikuvio; keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728) 1 H01 Somiste-elementit jalopuu seitsensormiaralia, vaaleanruskea, kiiltävä; keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728) 1 H05 Somiste-elementit jalopuu jalava, vaaleanruskea, avohuokoinen; keskikonsoli jalopuu jalava, vaaleanruskea, Nahka avohuokoinen (738) 1, 5 H H16 H26 Somiste-elementit jalopuu saarni, ruskea, kiiltävä; keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728) 1 Somiste-elementit jalopuu saarni, musta, avohuokoinen; keskikonsoli jalopuu saarni, musta, avohuokoinen (737) 1, 6 designo pianolakka, flowing lines, musta; keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728) 1 designo magnolia, flowing lines, ruskea; keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728) Tehdaslisävaruste. 2 Vakiovaruste Avantgarden yhteydessä. 3 Vakiovaruste AMG Linen yhteydessä. 4 Keskikonsoli pianolakkaoptiikka, musta (728, vakiovaruste Avantgarden tai AMG Linen yhteydessä) ja tehdaslisävarusteena saarni, musta, avohuokoinen (737) tai jalava, vaaleanruskea, avohuokoinen (738). 5 Vakiovaruste verhouksen designo-nappanahka macchiatonbeige/tizianinpunainen (955) yhteydessä. 6 Vakiovaruste verhouksen designo-nappanahka musta/titaaninharmaa pearl (951) yhteydessä

75 AMG Line Artico-tekonahka/ Dinamica-mikrokuitu Nahka Nappanahka Avantgarde/AMG Line designo-nappanahka Somiste-elementit/keskikonsoli 73 H40/ H40/737 H40/ H64/ H01/728 H05/ H06/ /737 H16/ H26/728

76 74 Kuomukatot Kuomukaton värit 740 Kangaskatto musta 741 Kangaskatto tummanruskea 744 Kangaskatto tummansininen 746 Kangaskatto tummanpunainen 746

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 2 / 54 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 11.1.2019 2 / 60 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 67 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 64 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 11.1.2019 2 / 65 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 E-sarjan cabriolet (A238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan cabriolet (A238) 808 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

CLS-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLS-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLS-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLS-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto CLS-sarja

Lisätiedot

CLS-sarja. Hinnasto

CLS-sarja. Hinnasto CLS-sarja Hinnasto 7.6.2018 Mercedes-Benz CLS-sarja Hinnasto 7.6.2018 2 / 54 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto CLS-sarja Käyttövoima Moottori

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLS-sarja. Hinnasto

CLS-sarja. Hinnasto CLS-sarja Hinnasto 31.1.2018 Mercedes-Benz CLS-sarja Hinnasto 31.1.2018 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto CLS-sarja (C257) Käyttövoima

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 59 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan coupé (C238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan cabriolet (A238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.7.2018 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.7.2018 E-sarjan coupé (C238) 808 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 39 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 39 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 2.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 2.10.2018 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC Coupé-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC Coupé-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 31 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla

Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Tiedotusvälineille 28.6.2017 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-Cabriolet Avoautoilun iloa vuoden ympäri, nyt myös 4Matic-nelivedolla Kattoratkaisu: Monikerroksinen katto avautuu ja sulkeutuu 20

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 8.2.2017 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.2.2017 E-sarjan coupé (C238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan farmari (S213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot