Visio toteutunut. S-sarja

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Visio toteutunut. S-sarja"

Transkriptio

1 S-sarja 40 Seiten

2 Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia kuljettajan istuimella ja laskevaa aurinkoa ihailla takatilan lepoistuimelta. S-sarjan autossa työelämä ja muu elinpiiri yhdistyvät korkealla tasolla. Sisätilan materiaalit, täydellinen työnjälki ja ylellisyys ylittävät jopa tämän autoluokan vaatimukset. S-sarjan DNA-perimään kuuluu lisäksi esitellä teknisiä innovaatioita, joita muissa autoissa ei ole vielä nähty: huippuälykäs alusta tuntuu tasoittavan ajotien, ja uudet valotekniikat sekä 360 -tunnistimet havainnoivat auton ympäristöä nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Näet sen, tunnet sen ja koet sen: S-sarja näyttää tietä autonomisen ajamisen tulevaisuuteen.

3 Kuvissa olevat autot: 2 Mercedes-Benz S 500 Timantinhopea metalliväri AMG Line, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous posliini/musta Exclusive-nappanahka, somiste-elementit designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä 10 Mercedes-Benz S 63 AMG Timantinhopea metalliväri Monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous musta Exclusive-nappanahka, somiste-elementit AMG hiilikuitu/ pianolakka musta Varustevaihtoehdot: 14 Voimansiirto ja alusta 18 Turvallisuus 19 Mukavuus 26 AMG 28 Varusteet 30 Tehdaslisävarusteet 31 Vanteet 32 Tekniset tiedot 34 Mitat ja värit 36 Verhoukset ja somiste-elementit Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2 Ensimmäinen tähti, joka säteilee myös aamuauringossa Aurinko nostaa kostean ilman synnyttämän usvahunnun tienpinnasta. Silloin sen ääriviivat piirtyvät selvästi näkyviin. Se lävistää hunnun pysty jäähdyttimen säleikkö edellä, tähti konepellin päällä kimaltaen: päivä valkenee uuden S-sarjan johdolla ja sen myötä alkaa uusi autoilun aikakausi.

5 3

6 4

7 Tunnet olevasi perillä vaikket olisi ajanut vielä metriäkään 5

8 6

9 Milloin hetkestä ei voi tehdä enää täydellisempää? Tai autosta? Heleä valo nostaa hohtavan puhtaat somiste-elementit esiin. Kontrasteja luovat materiaalit yhdistyvät sopusointuisiksi pinnoiksi. Ylellinen design ihastuttaa erinomaisella käytännöllisyydellä sekä rakkaudella yksityiskohtiin. Katse pyyhkii avaraa tilaa ja kädet lepäävät vielä pari sekuntia istuinten aidolla nahkalla. Sen jälkeen autosta voi poistua vakuuttunein mielin: täydellinen päivä tarvitsee vain oikean auton. 7

10 8

11 Tärkeimpiä kauppoja ei tehdä pörssissä 9

12 10

13 Suunta eteenpäin 11

14 12

15 S-sarjan voi kruunata enää vain kolme poikkeuksellista kirjainta: AMG, nopein tie huipulle. AMG:ssä yhdistyvät moottoriurheilussa testatut huipputekniikat ja kevytrakenteiden järjestelmällinen hyödyntäminen. Tuloksena on luksusauton ja superurheiluauton ainutlaatuinen yhdistelmä: S 63 AMG. Tekniikan tapaan myös materiaaleihin pätee: vain parhaat, todella erityiset kelpaavat. Esimerkkinä hiilikuitu, joka keveytensä ja äärimmäisen lujuutensa ansiosta on kotiutunut formula 1:iin. Äärimmäisen tarkoin ja käsin työstettynä se antaa S 63 AMG:n sisätilalle ainutlaatuisen urheilullisen ilmeen. 13

16 14 Diesel- ja bensiinimoottorit Erinomaista ajettavuutta ei nykyään voi saavuttaa ilman tehokasta tekniikkaa. Mercedes-Benzin diesel- ja bensiinimoottorit on rakennettu entistä kevyemmiksi, ja ne annostelevat polttonesteen erityisen tarkasti. Vastuullisuus ja suorituskyky yhdistyvät niissä ilman, että ajonautinnosta tarvitsee tinkiä kaikissa tarjolla olevissa moottoreissa. 6-sylinterinen V-moottori. S 350 BlueTec -mallin kulutus 100 km:llä alkaa 5,5 litrasta tehon ollessa 190 kw (258 hv) ja väännön peräti 620 Nm. CO 2 -päästöt ovat ainoastaan g/km. BlueTec-tekniikka vähentää myös tämän 6-sylinterisen voimanlähteen typen oksidien päästöjä merkittävästi. Niinpä S 350 BlueTec täyttää jo tiukat Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. 8-sylinterinen V-moottori. Kaunis käynti, ajonautinto ja vastuullisuus ovat 335 kw:n (455 hv) tehoisen bensiinimoottorin tunnusmerkkejä. Kahden ahtimen ja ahtoilman väli jäähdytyksen ansiosta S 500:n voimavarat ovat valtaisat. Auto kiihtyy nollasta sataan km/h vain 4,8 sekunnissa. Moottorin äänet ovat totutut urheilullisen sointuvat ja jäljittelemättömän hienostuneet ainoastaan alhainen polttonesteen kulutus on poikkeuksellinen. 12-sylinterinen V-moottori. Moottorivalikoiman huipulta löytyy V12-biturbomoottori. Sen voimavarat ovat käytettävissä nopeasti ja herkästi, mutta samalla sen ympäristötietoisuus on huippuluokkaa: se täyttää Euro 6 -päästöluokan vaatimukset ja siinä on ECO-start-stop-toiminto. Näin V12 säästää kulutuksessa, mutta ei superlatiiveissa: jo alle 2 000/min kierroksilla moottori kehittää 830 Nm:n väännön. Teho 390 kw (530 hv) kiihdyttää auton nopeuteen km/h vain 4,6 sekunnissa. S 350 BlueTec S 500 S Nm 190 kw Nm 335 kw Nm 390 kw Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) 6-sylinterinen dieselmoottori: erinomainen suorituskyky ja alhainen kulutus. 8-sylinterinen moottori: voimakas, hienostunut ja taloudellinen. 12-sylinterinen bensiinimoottori: valtava teho mahdollisimman taloudellisesti.

17 15 S 300 BlueTec Hybrid ja S 400 Hybrid Näissä erityisen tehotaloudellisissa ja ympäristötietoisissa voimanlähteissä yhdistyvät polttomoottori ja sähkömoottori. Moottoreiden yhteistoimintaa ohjaa nerokas tehoelektroniikka. Kun autolla jarrutetaan, sähkömoottori alkaa toimia generaattorina ja synnyttää virtaa litiumioniakulle. Luksusluokan autolta edellytetään yhtä lailla vastuullisuutta, mukavuutta ja dynaamisuutta. Mallissa S 300 BlueTec Hybrid Mercedes-Benz on yhdistänyt 2,2-litraisen 4-sylinterisen dieselmoottorin (teho 150 kw/204 hv) ja tehokkaan hybridimodulin. Auton yhdistetty kulutus 100 km:n matkalla alkaa 4,4 litrasta. Tällaisiin arvoihin päästään tehotaloudellisuutta parantavin toimin, joita ovat kevytrakenteiden mahdollisimman laaja käyttö, vierintävastukseltaan optimoidut renkaat sekä ilmanvastuskerroin 0,23. S 400 Hybrid -mallissa on optimoidun 6-sylinterisen bensiinimoottorin ohella hybridimoduli, joka on kompakti, kevyt ja vahvasti vääntävä. Se saa energiansa tehokkaalta litiumioniakulta. Yhdistetty teho on 225 kw (306 hv) ja kulutus hybridimodulin avustamana alkaen 6,3 litraa 100 km:llä. S 350 BlueTec Hybrid ja S 400 Hybrid saavuttavat näin Euro 6 -päästöluokan raja-arvot Hyötysuhteeltaan optimoitu 4-sylinterinen 2,2-litrainen dieselmoottori (S 300 BlueTec Hybrid) tai 6-sylinterinen bensiinimoottori, iskutilavuus 3,5 litraa (S 400 Hybrid). 2 Kompakti hybridimoduli sijaitsee polttomoottorin ja automaattivaihteiston välissä. 3 Tehokkaalle litiumioniakulle on ominaista suuri energiatiheys, kompaktit ulkomitat ja pieni paino. 4 Tehoelektroniikka koordinoi polttomoottorin ja sähkömoottorin älykään ja tehokkaan yhteistoiminnan. 5 Automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus varmistaa huomaamattoman siirtymisen voimanlähteeltä toiselle sekä kiihdytykset ilman vedon katkeamista. 6 Energiaa talteenottava jarrujärjestelmä: jarrutettaessa sähkömoottori alkaa toimia generaattorina ja synnyttää virtaa litiumioniakulle. 7 Maantieliikenteeseen tarkoitetut Eco-renkaat, joiden vierintävastus on lisäksi optimoitu, takaavat miellyttävän ja samalla polttonestettä säästävän ajamisen. 8 Voimansiirron energiavirta ja akun varaustila näkyvät ajankohtaisina hybridinäytössä.

18 16 Vaihteistot Kulutukseltaan ja hyötysuhteeltaan optimoitu automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus toimii erityisen taloudellisesti, vaihtamisia tuskin huomaa, se reagoi dynaamisesti ja on aiempaa hiljaisempi. Direct Select. Direct Select -vaihteensiirron yhteydessä ohjauspyörän takana on Direct Select -valitsinvipu, josta kuljettaja voi kytkeä vaihdeasennot P, R, N ja D. Vaihteet voi lisäksi vaihtaa itse ohjauspyörän Direct Select -vaihde vivuilla. 7G-Tronic Plus. 7-vaihteinen automaattivaihteisto varmistaa ajomukavuuden, ajonautinnon ja taloudellisuuden. Vaihteiston seitsemän vaihteen ansiosta kierroslukuerot eri vaihteiden välillä ovat mahdollisimman pienet. Vaihteensiirto reagoi nopeasti ja säästää polttonestettä, vaihteet kytkeytyvät pehmeästi. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten 7G-Tronic Plus voi alaspäin vaihdettaessa hypätä useamman vaihteen yli. Vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita polttonestettä säästävästä aina dynaamiseen saakka vaihtamisohjelmien Economy, Sport ja Manual avulla. Manual-tilassa vaihteet vaihdetaan moottoriurheilun tyyliin manuaalisesti ohjauspyörän Direct Select -vaihdevivuilla.

19 17 Alusta S-sarjassa on vakiovarusteena uusimman sukupolven Airmatic-alusta. Saatavana on myös innovatiivinen Magic Body Control teknologinen virstanpylväs, joka esitellään ensi kertaa S-sarjassa. Airmatic (vakiovaruste). Ilmajousitus pitää yhdessä portaattoman iskunvaimennuksen kanssa huolen vierintämukavuudesta ja huippuluokan ajodynamiikasta. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin, ja haluttaessa sen säätymisluonteen voi valita mukavuuspainotteiseksi tai urheilulliseksi. Tehokas apu: sivutuuliavustin Sivutuuliavustin tarjoaa lisää ajoturvallisuutta ja vähentää tuulenpuuskien vaikutuksia ajolinjaa korjaavilla jarrutuksilla ja auttaa pitämään auton halutulla ajolinjalla. Magic Body Control (tehdaslisävaruste). Tämä ajodynaamisesti säätyvä alusta osaa varautua tienpinnan epätasaisuuksiin jo ennalta. Alustan aktiivijousitus ja Road Surface Scan -kamera toimivat tällöin yhteistyössä. Stereokameran avulla järjestelmä tutkii tarkoin edellä olevan tien ominaisuudet. Saamiensa tietojen perusteella järjestelmä laskee sekunnin murtoosissa oikean strategian, jolla jokainen pyörä mukautuu yksilöllisesti tuleviin epätasaisuuksiin.

20 18 Visio autoilusta ilman onnettomuuksia kannustaa meitä eteenpäin Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedeksen matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Tehdaslisävarusteinen ajoavustinpaketti Plus sisältää lukuisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, joista esimerkkeinä Distronic Plus jossa on ohjausavustin ja Stop&Go Pilot, Pre-Safe -jarrut, hätäjarrutusavustin BAS Plus jossa on risteysavustin, aktiivinen katveavustin, aktiivinen kaistaavustin sekä Pre-Safe Plus. Nämä Mercedes-Benz Intelligent Drive -konseptiin kuuluvat tekniikat keventävät kuljettajan kuormitusta, pienentävät onnettomuusvaaraa ja parantavat auton matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Aktiivinen kaista-avustin ja aktiivinen katveavustin puolestaan tarttuvat toimeen, kun auto uhkaa poistua omalta ajokaistalta vahingossa tai kaistanvaihtotilanteissa, joissa uhkaa törmäys toisen ajoneuvon kanssa. Toispuoleisten jarrutusten avulla ne voivat vaikuttaa siten, että auto palaa takaisin kaistalleen tai että onnettomuus voidaan välttää. Pre-Safe Plus laajentaa ennalta ehkäisevää Pre-Safe - matkustajasuojajärjestelmää lisäämällä siihen perätörmäyksen uhatessa annettavan varoitustoiminnon. Onnettomuuden sattuessa S-sarjassa on kahdeksan turvatyynyä. Kuljettajalle ja etumatkustajalle on etuturvatyynyn ohella sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt. Lisäksi takana on sivuturvatyynyt, ja takaistuimen ulommille paikoille on lisäksi saatavana tehdaslisävarusteena vyöturvatyynyt. Onnettomuustilanteessa täyttyvä vyöturvatyyny leventää turvavyön lähes kolminkertaiseen leveyteen. Näin kehoon kohdistuva voima jakautuu suuremmalle alalle, ja rintakehän alueen kuormitus pienenee. Distronic Plus, jossa on ohjausavustin ja Stop&Go Pilot, auttaa pitämään auton keskellä omaa ajokaistaa ja etäisyyden edellä ajavaan turvallisena. Siten se keventää kuljettajan kuormitusta etenkin pitkillä matkoilla ja ruuhkissa ajettaessa. Hätäjarrutusavustin BAS Plus, jossa on risteysavustin, ja Pre-Safe -jarrut voivat pienentää risteys- ja perääna joonnettomuuksien sekä jalankulkijaonnettomuuksien riskiä etenkin kaupunkiliikenteessä. Vaaratilanteessa Vakiovarusteinen matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Tehdaslisävarusteiseen Comand Onlineen integroitu Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä välittää vielä GPSsijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan.

21 19 Avustinjärjestelmät S-sarja ei pelkästään vaikuta ympäristöönsä se myös havainnoi sitä: lähi- ja kaukoaluetutkat, stereo- ja infrapunakamera sekä ultraäänitunnistimet takaavat näkyvyyden joka puolelle autoa. Ne toimivat keskenään verkotetusti, jotta ajaminen on vieläkin turvallisempaa ja rentoutuneempaa. Stereokamera (tehdaslisävaruste). Se pystyy tunnistamaan auton eteen sivulta tulevat kohteet ja jalankulkijat ja laskemaan niiden liikeradan. Älykkäät algoritmit analysoivat nämä tiedot ja kykenevät niiden perusteella tunnistamaan laajalta näkyvältä alueelta vastaan tulevat, edellä ajavat ja sivulta lähestyvät ajoneuvot ja myös jalankulkijat sekä erityyppiset liikennemerkit ja ajoratamerkinnät sekä niiden sijainnin tunnistusalueella. m Tutustu tarkemmin Tutustu tarkemmin aiheeseen Mercedes-Benz Intelligent Drive. Se on yläkäsite, jonka alle olemme koonneet kuljettajaa aktiivisesti tukevia ja kuormitusta keventäviä älykkäitä tekniikoita. Tietokoneellasi tai tabletillasi osoitteessa kamera (tehdaslisävaruste). Neljän verkotetun kameran avulla tämä järjestelmä tarjoaa näkymän joka puolelle autoa pysäköinnin ja ahtaisiin paikkoihin ajamisen helpottamiseksi. Auto ja sen lähiympäristö voivat näkyä Comand Onlinen näytössä lintuperspektiivistä katsottuna. Kuljettaja näkee myös ikkunalinjan alapuolella olevat esteet. Turvallisuus- ja avustinjärjestelmät Stereokamera, lähi- ja kaukoaluetutkat sekä auton koko ympäristön kattavat tunnistimet muodostavat perustan S-sarjan turvallisuus- ja avustinjärjestelmille.

22 20 Pysäköintipaketti Pysäköintipaketti (tehdaslisävaruste). Aktiivinen Park Assist -pysäköintiavustin, johon sisältyy Parktronic-pysäköintitutka, ja peruutuskamera helpottavat sekä pysäköintipaikan haussa että pitkittäis- ja poikittaispysäköinnissä. Avustin ohjaa auton haluttaessa automaattisesti pysäköintitilaan eikä kuljettajan tarvitse siis ohjata eikä jarruttaa. Jos kuljettaja kytkee peruutusvaihteen ja vahvistaa tarjo tun pysäköintiruudun, aktiivinen Park Assist -pysäköintiavustin suorittaa tarvittavat ohjausliikkeet enintään nopeuteen 10 km/h saakka. Kuljettaja käyttää vain kaasupoljinta ja jarrupoljinta. Järjestelmä hoitaa automaattisen pysäköinnin enintään seitsemässä vaiheessa. LED Intelligent Light System LED Intelligent Light System (vakiovaruste Suomessa). Parhaan näkyvyyden maantiellä ja moottoritiellä, käännyttäessä, kaarteissa ja sumussa varmistaa älykäs valojärjestelmä LED Intelligent Light System. Siinä lähivalot sopeutuvat automaattisesti sää-, valaistus- ja ajo-olosuhteisiin. Adaptiivinen kaukovaloavustin Plus puolestaan valaisee ajotien leveältä alalta häikäisemättä kuitenkaan vastaan tulijoita tai edellä ajavia. Lisäksi järjestelmä himmentää kaukovaloja voimakkaasti heijastavien liikennemerkkien kohdalla. Näin LED Intelligent Light System tekee ajamisesta entistä turvallisempaa. Liikennemerkkiavustin Liikennemerkkiavustin 1 (osa Comand Online -järjestelmää). Liikennemerkkiavustin voi tunnistaa nopeusrajoitukset, ohituskiellot sekä niiden päättymistä osoittavat merkit ja näyttää tiedot kuljettajalle mittaristossa ja Comand-näytön karttanäkymässä. Tunnistettuaan kielletyn ajosuunnan merkin avustin voi väärään suuntaan ajettaessa varoittaa kuljettajaa mittaristossa näkyvän ja kuuluvan varoituksen avulla (väärään suuntaan ajamisen varoitustoiminto, toimii toistaiseksi vain Saksassa). 1 Liikennemerkkiavustimen ominaisuudet ovat maakohtaiset.

23 21 Lämpömukavuuspaketti Lämpömukavuuspaketti (tehdaslisävaruste). Kylminä päivinä lämpömukavuuspaketti tuo hetkessä miellyttävää lisälämpöä sisätilaan: istuinten ohella lämpiävät myös keskikonsolin ja ovien kyynärnojat. Jos autossa on sähkösäätöiset takaistuimet, myös takatilan keskikyynärnojassa on lämmitys. Kuljettaja ja takaistuimen ulommilla paikoilla istuvat voivat valita näppäimen painalluksella kolmesta eri lämmitystehosta. Comand Onlinen avulla voi valita, mitkä pinnat on tarkoitus lämmittää. Yksi kohokohta lisää on lämmitettävä ohjauspyörä. Head-Up-näyttö Head-Up-näyttö (tehdaslisävaruste). Nyt silmiesi edessä siintää määränpään ohella kaikki se, mikä on matkalla tärkeää: Head-Up-näytössä suoraan kuljettajan näkökentässä näkyy erilaisia tietoja, esimerkiksi ajonopeus, nopeusrajoitukset ja navigointiopasteet. Erityinen valotunnistin pitää huolen siitä, että näyttö on helposti luettava kaikissa valaistusolosuhteissa. Kuvan korkeutta voi myös säätää yksilöllisesti samoin kuin näyttöjen eri sisältöjä, jotka voi aktivoida ja deaktivoida tarpeen mukaan. Touchpad-kosketuslevy Touchpad-kosketuslevy (tehdaslisävaruste). Käsi hakeutuu siihen yhtä mielellään kuin ohjauspyörään: Touchpadkosketuslevyn avulla voi käyttää telematiikkatoimintoja vain yhden tai kahden sormen avulla. Lisäksi kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä voi syöttää käsin kirjoittamalla. Kosketuslevyn alle on sijoitettu vielä kolme kosketusherkkää painiketta, joilla tärkeitä toimintoja voi käyttää nopeasti ja suoraan. Touchpad-kosketuslevy sisältää siis täydellisen syöttömahdollisuuden Comand-monitoimiohjaimen ja Linguatronic-puheohjauksen ohella.

24 22 Comand Online Comand Online (vakiovaruste). Navigointi, puhelin, audio, video, internet Comand Onlinen avulla kuljettajalla on nämä ja monia muita toimintoja jatkuvasti näkökentässä ja hyppysissään. Käyttö on helppoa ja vaistonvaraista. Nopea kiintolevynavigointijärjestelmä, jossa on realistinen topografinen karttaesitys, opastaa sinut vaivattomasti perille. Soveltuvan matkapuhelimen yhteydessä voit hakea esiin internet-sivuja auton seistessä paikallaan. Ajon aikana voit puolestaan käyttää Mercedes-Benz-appseja, internetradiota ja hakea erikoiskohteita ja säätiedotuksia. Integroidun WLAN-Hotspot-toiminnon ansiosta myös Notebookin tai tabletin saa liitettyä järjestelmään. Viihteestä pitävät huolen DVD-soitin, radio, 10 GB:n muisti audio- ja videotiedostoille sekä ulkoisten laitteiden liitännät. Myös osa Comand Online -järjestelmää Live Traffic Information 1 -palvelun avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi. 1 Maksuton käyttö 3 vuoden ajan, käytettävissä 12 maassa, ei Suomessa.

25 23 Multimediajärjestelmät Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä (tehdaslisävaruste). 24 suurtehokaiutinta, 24 vahvistinkanavaa yhteisteholtaan W ja varta vasten ajoneuvoon kehitetyt tekniikat takaavat ennen kokemattoman kuuntelunautinnon. Analogisten ja digitaalisten elementtien yhdistelmä saa aikaan poikkeuksellisen ilmaisuvoimaisen ja upean tilasoinnin. Akustisten kohokohtien ohella Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem vakuuttaa myös optisten efektien myötä: etuovien peilikolmioihin sijoitetut kaksi diskanttikaiutinta siirtyvät järjestelmää päälle kytkettäessä optimaaliseen asentoon. Jos tunnelmavalaistus on päällä, ne säteilevät lisäksi värillisinä. Näitä värisävyjä on valittavissa kaikkiaan seitsemän. Lisää Infotainment-vaihtoehtoja S-sarjan autoosi Burmester Surroundsound-System varmistaa 13 suurtehokaiuttimen ja tarkoin sisätilaan sovitettujen elektroniikka- ja akustiikkaelementtien avulla ensiluokkaisen miellyttävän soinnin. Splitview-näyttötekniikan ansiosta etumatkustaja voi katsella Comand Onlinen näytöstä vaikkapa korkean kuvalaadun elokuvaa samalla kun kuljettajan näkökentässä näkyvät navigointiopasteet. Elokuvat DVD:llä, internet, videopelit, musiikki takatilan yksilöllinen viihdekeskus tarjoaa takana matkustaville aivan omaa viihdeohjelmaa.

26 24 Istuimet S-sarjassa istuminen on miellyttävää, minkä lisäksi se voi parantaa jopa suorituskykyä. Energisoiva hierontatoiminto (tehdaslisävaruste). Se tarjoaa kuusi eri ohjelmaa, mm. kaksi Hot-Relaxing-hierontaohjelmaa, jotka valinnan mukaan rentouttavat, stimuloivat tai mobilisoivat. Ne voi valita sekä etuistuimille että myös takaistuimille. Etu- ja takaistuimien tuuletus (tehdaslisävaruste, vakiovaruste malleissa S 600 ja S 65 AMG). Aktiivinen tuuletustoiminto jäähdyttää kuumina päivinä istuimien pinnat nopeasti miellyttäviksi ja pitää siten huolen siitä, että istuminen on aina todellinen nautinto. Istuinlämmitys puolestaan lämmittää mukavasti tarvittaessa. Executive Chair -istuin (tehdaslisävaruste). Etumatkustajan puolella takana istuva matkustaja voi Executive Chair -istuimella rentoutua täydellisesti myös pitkillä matkoilla. Reisituen ja jalkatuen yhdistelmä muodostaa miellyttävän paikan lepäämiseen. First-Class-takatila (tehdaslisävaruste). Yhtenäinen Business-konsoli muuntaa takatilan liikkuvaksi toimistoksi, jossa on kaksi erillisistuinta. Miellyttävää matkustamista työn merkeissä edesauttavat molempien istuimien kahdet USB-liitännät, 12 voltin pistorasiat sekä jäähdytettävät ja lämmitettävät mukitelineet. Tehdaslisävarusteena on lisäksi saatavana vaikkapa käännettävät pöydät. Kuvassa näkyvä istuinverhous designo Exclusive-nappanahka syvänmerensininen/silkkibeige on saatavana vain Edition 1 -malliin.

27 25 Valot ja ilmastointi Mahdollisimman mukavasti matkalla: S-sarjassa esimerkiksi Air-Balance-paketti ja tunnelmavalaistus luovat sisätilaan erityisen miellyttävän tunnelman. Air-Balance-paketti (tehdaslisävaruste). Auton sisätilaan saa oman yksilöllisen tuoksun Air-Balance-paketin avulla. Voit valita sisätilan tuoksun neljästä hienostuneesta tuoksusta omien mieltymystesi tai vaikkapa mielialan mukaan. Ilmanlaatu paranee myös happi-ionisoinnin ja ulkoilman suodatuksen ansiosta. Ilmastointiautomatiikka Thermotronic (vakiovaruste). Thermotronicilmastointiautomatiikan kaksi aluetta ja kolme ilmavirtauksen säätöä varmistavat yksilölliset säätömahdollisuudet. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää haluamansa lämpötilan ja tuuletuksen erikseen. Etujalkatilan lämpötila on säädettävissä erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle viidessä eri portaassa. Raitisilma- ja aktiivihiilisuodatin pitää hienon pölyn, noen ja siitepölyn poissa sisätilasta ja vähentää sisätilan hajuja ja haittaaineita. Tunnelmavalaistus (tehdaslisävaruste, vakiovaruste Lang-mallissa ja mallissa S 500). Tunnelmavalaistus luo epäsuoran valaistuksen avulla miellyttävän ilmapiirin koko sisätilaan. Oman mielen ja maun mukaiseen valotunnelmaan pääset seitsemän erilaisen värisävyn ja viiden himmennystason avulla.

28 26 S 63 AMG Voima, kestävyys ja nopeus ovat S 63 AMG:n tunnusmerkkejä. Sen näkee jo ulospäin. AMG:n mukanaan tuoma ilme korostaa S-sarjan ainutlaatuisuutta edelleen. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling: erityinen etuhelma, jossa hopeakromin värinen poikkilista ja korkeakiiltoisen mustat lipat, takahelma sekä sivuhelmaverhoukset joissa hopeakromin väriset koristeet Suurtehokomposiittijarrut, harmaiksi maalatut jarrusatulat joissa AMG-teksti AMG Sport -pakoputkisto, jossa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä 19-tuumaiset taotut 10-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiillotetut, renkaat edessä 255/45 R 19 ja takana 285/40 R 19 Sisätilan kohokohdat Nappanahkaiset urheiluistuimet, joissa AMG:lle tyypillinen V8-istuingrafiikka, optimoitu sivuttaistuki ja AMG-metallikoristeet etu- ja takaistuinten selkänojissa Monitoimiurheiluohjauspyörä nappanahkaa, 2-puolainen, AMG-teksti, kontrastiompeleet ja alumiiniset vaihdevivut AMG-mallinen analoginen kello jossa IWC-design Kynnyslistat edessä ja takana jaloterästä, AMG-teksti Lattiamatot joissa AMG-teksti

29 27 S 63 AMG tekniikka AMG merkitsee voimaa ylittää itsensä, kerta toisensa jälkeen. Kuten S 63 AMG: vähemmän päästöjä, pienempi polttonesteen kulutus, suurempi teho 430 kw (585 hv) ja vääntö 900 Nm. Järjestelmällinen kevytrakenteiden käyttö on vähentänyt S 63 AMG:n painoa noin 100 kiloa edeltäjämalliin verrattuna. Käytännössä tämä on saavutettu hiilikuidun ja muiden innovatiivisten materiaalien, litiumioniakun ja painoltaan optimoitujen, taottujen AMG-kevytmetallivanteiden avulla. Tuloksena on kulutuksen pieneneminen, aiempaa pienemmät päästöt sekä yhä dynaamisempi ajettavuus. Suorituskykypainotteinen AMG-neliveto 4Matic on saatavana ensi kertaa yksinomaan S-sarjan Lang-malliin. Voiman jako suhteessa 1/3 ja 2/3 etu- ja taka-akselille pitää huolen AMG:lle ominaisesta erinomaisesta ajodynamiikasta ja suurenmoisesta ajonautinnosta. Se parantaa käsiteltävyyttä märällä ajotiellä ja kuivalla tiellä se puolestaan välittää AMG-mallin valtaisan voiman ylivertaisesti tienpintaan. 7-vaihteinen AMG Speedshift MCT Sport -vaihteisto, jossa on märkä liikkeellelähtökytkin, tukee osaltaan auton suorituskykyä ja varmistaa urheilullisen ajonautinnon ilman, että mukavuudesta tarvitsee tinkiä.

30 28 AMG Line Tyylielementit, jotka tehostavat autosi urheilullisuutta ja ainutlaatuisuutta edelleen. AMG Line Plus Urheilullisuus huippuunsa viritettynä. AMG Line sisältää voimakasilmeisen AMG Stylingin sekä dynaamiset kevytmetallivanteet, jotka voi valita kahdesta eri designista. Sisätilan urheilullisesta ilmeestä pitävät huolen somiste-elementit mustaa kiiltävää poppelia, AMG-urheilupolkimet ja monitoimiohjauspyörä, jossa on yhdistetty aitoa nahkaa ja puuta. Auton ulkopuoli 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 19 ja takana 275/40 R tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (tehdaslisävaruste) AMG Styling (etu- ja takahelma sekä sivuhelmaverhoukset sisältävät autonvärisiksi maalatut koristeosat) Takahelman kaartuva krominen koristelista (dieselmoottoreiden yhteydessä) Rei itetyt jarrulevyt ja jarrusatulat, joissa Mercedes-Benz-tekstilogot Kaksi näkyvissä olevaa pakoputkenpäätä (bensiinimoottoreiden yhteydessä) Sisätila Jalkatilan AMG-matot velouria, AMG-teksti AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta Monitoimiohjauspyörä jalopuu-nahka-versiona musta kiiltävä poppeli Somiste-elementit jalopuu poppeli musta kiiltävä AMG Line -paketin varusteiden lisäksi AMG Line Plus tarjoaa vieläkin dynaamisemman ilmeen. AMG Line Plus sisältää tarkoin toisiinsa sovitetut varusteet kuten monipuolaiset korkeakiiltoisen mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut AMGkevytmetallivanteet, AMG-urheiluistuimet ja AMG-urheiluohjauspyörän. Auton ulkopuoli 20-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 Sisätila AMG-urheiluohjauspyörä AMG-urheiluistuimet nappanahkaa tai Exclusive-nappanahkaa (tehdaslisävaruste)

31 29 Exclusive-paketti Tyylikäs kokoelma laadukkaita sisätilan varusteita täyttää vaativimmatkin mukavuuden, laadukkuuden ja designin toiveet. Sisätilan ylellisyyttä korostavat istuimien vinoneliödesignin, kontrastisaumojen ja tereiden ohella nappanahkan runsas käyttö sekä kookkaat jalopuusomiste-elementit. Ylellistä ilmettä lisäävät vielä esimerkiksi valaistut kynnyslistat, joissa on Mercedes-Benz-teksti, jaloteräksinen tavaratilan reuna sekä kattoverhouksen ja häikäisysuojien ylellinen Dinamica-verhous. Sisätilaan saa vieläkin enemmän yksilöllisyyttä somiste-elementtipaketin Exclusive avulla. Etuistuimien taustat ovat tällöin jalopuuta, samoin oviverhousten keskiosat ja takatilan ilmasuuttimien suojukset. Exclusive-pakettia voi vielä täydentää tehdaslisävarusteisten somiste-elementtien designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä ja designo saarni metalloitu avulla.

32 Tehdaslisävarusteet Anna S-sarjan autollesi aivan erityinen ilme: täysin oman makusi mukainen ilme. Se onnistuu vaativatkin toiveet täyttävien yksityiskohtien ja varusteiden avulla, jotka parantavat esimerkiksi mukavuutta ja turvallisuutta edelleen. m Tutustu tarkemmin Lisävarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä. 1 Lisää mukavuutta tuovat takaistuimien sähkösäätöisten ulompien istuimien mukavuuspääntukiin lisättävät pääntukityynyt. 2 LED Intelligent Light System puolestaan parantaa turvallisuutta ja ajomukavuutta edelleen: siinä on eri tavoin mukautuva valon jakauma maantieajossa ja moottoritiellä, aktiiviset kaarrevalot, kääntymisvalotoiminto, laajennetut sumuvalot ja adaptiivinen kaukovaloavustin Plus (vakiovaruste Suomessa). 3 Air-Balance-paketti ionisoi ja puhdistaa sisäilman ja tuo sisäilmaan haluttaessa miellyttävän tuoksun, jonka voi valita neljästä vaihtoehdosta.

33 31 09R R R 11R Vanteet Voimakkuus, dynaamisuus, ylellisyys - ominaisuuksia, joiden avulla S-sarja kietoo jokaisen katsojan pauloihinsa. Auton sopusointuisen kokonaiskonseptin kruunaavat yksilöllisesti valittavissa olevat, varta vasten S-sarjaan valikoidut vanteet. Lisää vanteita löydät hinnastosta ja internetistä osoitteessa Vakio- ja tehdaslisävarusteet 09R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/55 R 17 08R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 245/55 R 17 R41 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 245/50 R 18 11R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat ed. 245/45 R 19 ja tak. 275/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat ed. 245/45 R 19 ja tak. 275/40 R 19 (vakio AMG Line yht.) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat ed. 245/40 R 20 ja 275/35 R 20 tak. (vain AMG Line Plus -paketin yhteydessä) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat ed. 245/40 R 20 ja tak. 275/35 R tuumaiset taotut AMG-vanteet, titaaninhar maat ja pinta kiillotettu, renkaat ed. 255/40 R 20 ja tak. 285/35 R 20 (vain malleihin S 63 AMG, S 63 AMG 4Matic ja S 65 AMG)

34 32 Tekniset tiedot Dieselmoottori Bensiinimoottorit S 350 BlueTec S 350 BlueTec 4Matic S 500 S 500 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku V6 V6 V8 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 190 (258)/ (258)/ (455)/ (455)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 620/ / / / Vaihteisto 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus Kiihtyvyys km/h (s) [Lang-malli] 6,8 [6,8] 6,8 [6,8] 4,8 [4,8] 4,8 [4,8] Huippunopeus noin, km/h [Lang-malli] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] Rengaskoko 245/55 R /55 R /50 R /50 R 18 Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki [Lang-malli] Maantie [Lang-malli] EU-yhdistetty [Lang-malli] 7,3 7,0 [7,4 7,1] 5,1 4,7 [5,2 4,8] 5,9 5,5 [6,0 5,6] 7,7 7,4 [7,7 7,4] 5,6 5,1 [5,6 5,1] 6,4 5,9 [6,4 5,9] 12,8 12,1 [12,8 12,1] 7,1 6,4 [7,1 6,4] 9,1 8,6 [9,1 8,6] 13,3 12,8 [13,3 12,8] 7,5 6,9 [7,5 6,9] 9,6 9,1 [9,6 9,1] CO 2 - päästöt 3 yhdistetyt, g/km [Lang-malli] [ ] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka [Lang-malli] 4 Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Tankki/josta varalla noin, l 70/8,0 70/8,0 80/8,0 80/8,0 Tavaratilan tilavuus, l Kääntöympyrän halkaisija, m [Lang-malli] 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] Omapaino 5 /sallittu kokonaispaino, kg [Lang-malli] 1 955/2 655 [1 975/2 690] 2 025/2 715 [2 045/2 750] 1 995/2 695 [2 015/2 730] 2 050/2 715 [2 070/2 750] Sallittu perävaunupaino jarrullinen/jarruton, kg [Lang-malli] 2 100/750 [2 100/750] 2 100/750 [2 100/750] 2 100/750 [2 100/750] 2 100/750 [2 100/750] 1 Tiedot direktiivin 80/1269/ETY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten (EY:n asetus 715/2007 ja sen voimassa oleva lisäys) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta.

35 33 Bensiinimoottorit Vaihtoehtoiset voimanlähteet S 600 S 63 AMG S 63 AMG 4Matic S 65 AMG S 300 BlueTec Hybrid S 400 Hybrid V12 V8 V8 V12 R4 V (530)/ (585)/ (585)/ (630)/ (204) + 20 (27)/ (306) + 20 (27)/ / / / / / / G-Tronic Plus 7-vaihteinen AMG Speedshift MCT 7-vaihteinen AMG Speedshift MCT AMG Speedshift Plus 7G-Tronic 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus Sport -vaihteisto Sport -vaihteisto [4,6] 4,4 [ ] [4,0] [4,3] 7,6 [7,6] 6,8 [6,8] [250 2 ] [ ] [250 2 ] [250 2 ] 240 [240] [250 2 ] 245/45 R 19 ed., 275/40 R 19 tak. 255/45 ZR 19 ed., 285/40 ZR 19 tak. 255/45 ZR 19 ed., 285/40 ZR 19 tak. 255/40 ZR 20 ed., 285/35 ZR 20 tak. 245/55 R /55 R 17 [16,4 16,2] [8,4 8,2] [11,3 11,1] 13,8 13,8 [ ] 7,9 7,9 [ ] 10,1 10,1 [ ] [14,1 14,1] [8,1 8,1] [10,3 10,3] [17,1 17,1] [8,6 8,6] [11,9 11,9] 4,8 4,7 [4,8 4,7] 4,6 4,3 [4,6 4,3] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 7,4 6,6 [7,4 6,6] 6,5 6,1 [6,5 6,1] 6,8 6,3 [6,8 6,3] [264] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [Euro 6] Euro 6 [ ] [Euro 6] [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] 80/8,0 70/10,0 70/10,0 80/12,0 70/8,0 70/8, [12,3] 11,9 [ ] [12,3] [12,3] 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] [2185/2740] 2045/2700 [ ] [2070/2725] [2250/2750] 2015/2715 [2035/2750] 1925/2595 [1945/2630] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] 5 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja lisäyksen 95/48/EY mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

36 34 Mitat Ulkovärit S-sarja Mercedes-Benzin lakka on yksi automarkkinoiden parhaista kirkaslakoista. Se edistää oleellisesti auton arvon säilymistä. Sen salaisuus on erityisen tiivis molekyylirakenne. Kirkaslakka, niin vakiovärin kuin metallivärin yhteydessä, on selvästi parempi maalipinnan suoja kuin perinteiset lakat. Tämän ansiosta maalipinta säilyy pitempään loistavan kiiltävänä Vakioväri S-sarja Lang-malli 040 Musta Metallivärit Magnetiitinmusta Obsidianmusta Peridotinruskea Iridiumhopea Palladiumhopea Cavansitensininen Rubiininmusta Timantinhopea Antrasiitinsininen designo-väri designo timantinvalkoinen Bright designo manufaktur -värit designo mokkamusta metalliväri 044 designo allaniitinharmaa magno 049 designo kashmirinvalkoinen magno Lisätietoja muista yksilöllisistä designo ulkoväreistä saat Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta. 1 Tehdaslisävaruste.

37 Vakioväri Metallivärit 1 designo-väri 1 designo manufaktur -värit

38 36 Verhoukset ja somiste-elementit Värimaailma musta/musta Värimaailma silkkibeige/espressonruskea Värimaailma Kristallinharmaa/simpukanharmaa Värimaailma pähkinänruskea/musta Värimaailma posliini/musta Kangas Nahka Nappanahka Exclusive-nappanahka 1 Nappanahka AMG 2 Exclusive-nappanahka AMG Nahka Nappanahka Exclusive-nappanahka 1 Nappanahka AMG 2 Exclusive-nappanahka AMG Nahka Nappanahka Ecklusive-nappanahka 1 Nappanahka AMG 2 Exclusive-nappanahka AMG Nahka Nappanahka Exclusive-nappanahka 1 Nappanahka AMG 2 Exclusive-nappanahka AMG Nappanahka Exclusive-nappanahka 1 Nappanahka AMG 2 Exclusive-nappanahka AMG Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit 734 Eukalyptuspuu tummanruskea kiiltävä 731 Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä 1, 5 H06 designo saarni metalloitu 1, 5 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 1, 5 H21 designo pianolakka musta 1, Eukalyptuspuu tummanruskea, kiiltävä 731 Jalopuu pähkinä ruskea, kiiltävä Poppeli musta, kiiltävä designo myrttijalopuu sunburst ruskea, kiiltävä 1, 5 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 1, 5 H21 designo pianolakka musta 1, Eukalyptuspuu tummanruskea, kiiltävä 731 Jalopuu pähkinä ruskea, kiiltävä Poppeli musta, kiiltävä designo myrttijalopuu sunburst ruskea, kiiltävä 1, 5 H06 designo saarni metalloitu 1, 5 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 1, 5 H21 designo pianolakka musta 1, Eukalyptuspuu tummanruskea, kiiltävä 731 Jalopuu pähkinä ruskea, kiiltävä Poppeli musta kiiltävä designo myrttijalopuu sunburst ruskea, kiiltävä 1, 5 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 1, 5 H21 designo pianolakka musta 1, Jalopuu pähkinä ruskea, kiiltävä Poppeli musta kiiltävä designo myrttijalopuu sunburst ruskea, kiiltävä 1, 5 H06 designo saarni metalloitu 1, 5 H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta 1, 5 H21 designo pianolakka musta 1, 5 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. 3 Tehdaslisävaruste vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. Vakiovaruste mallissa S 65 AMG. 4 Tehdaslisävaruste. Vakiovaruste mallissa S 600 ja S 65 AMG. 5 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. 3 Tehdaslisävaruste vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. Vakiovaruste mallissa S 65 AMG. 4 Tehdaslisävaruste. Vakiovaruste mallissa S 600 ja S 65 AMG. 5 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. 3 Vain malleihin S 63 AMG, S 63 AMG 4Matic ja S 65 AMG 4 Tehdaslisävaruste vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. Vakiovaruste mallissa S 65 AMG. 5 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. 3 Tehdaslisävaruste vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. Vakiovaruste mallissa S 65 AMG. 4 Tehdaslisävaruste. Vakiovaruste mallissa S 600 ja S 65 AMG. 5 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. 3 Tehdaslisävaruste vain malleihin S 63 AMG ja S 63 AMG 4Matic. Vakiovaruste mallissa S 65 AMG. 4 Tehdaslisävaruste. Vakiovaruste mallissa S 600 ja S 65 AMG. 5 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735).

39 designo 37 Syvänmerensininen/silkkibeige 1, designo Exclusive -nappanahka Silkkibeige/titaaninharmaa pearl designo Exclusive -semianiliininahka designo Exclusive-nappanahka AMG 2 designo silkkibeige/satiininpunainen pearl designo Exclusive -semianiliininahka designo Exclusive-nappanahka AMG Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementtien valikoima 727 designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä Pähkinäpuu ruskea kiiltävä 729 Poppeli musta kiiltävä 727 designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta H21 designo pianolakka musta 731 Pähkinäpuu ruskea kiiltävä 729 Poppeli musta kiiltävä 727 designo myrttijalopuu sunburst ruskea kiiltävä H10 AMG-hiilikuitu/pianolakka musta H21 designo pianolakka musta 734 H H H21 1 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 2 Ei saatavana malliin S 63 AMG. 3 Tehdaslisävaruste. 1 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 2 Tehdaslisävaruste malleihin S 63 AMG, S 63 AMG 4Matic ja S 65 AMG. 1 Toimituslaajuuteen sisältyy Exclusive-somiste-elementtipaketti (koodi 735). 2 Tehdaslisävaruste malleihin S 63 AMG, S 63 AMG 4Matic ja S 65 AMG. 727

40 Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan S-sarjan autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan, , jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tähän julkaisuun saattaa sisältyä malleja ja huoltopalveluja, joita ei tarjota joissakin maissa lainkaan. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0914

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa M-sarja M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa Jatkuva ylivertaisuus merkitsee sitä, että pystyy vastaamaan yhtä hyvin sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin. M-sarja aloittaa taas uuden luvun SUV-autojen historiassa.

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia.

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. SLK-sarja Viehätys SLK tarjoaa tiukan otteen tiehen. Jo sen ulkonäkö viestittää malttamattomuutta päästä liikkeelle. Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, painopiste optisesti takana. Ajossa tämä roadster

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan 4Matic = neliveto S-sarja sedan (W/V222)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

E-sarja. Sedan ja farmari

E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Parhaimmillaan E-sarja helpottaa monia asioita. Paitsi päätöstä, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. Sekä E-sarjan sedan että farmari ovat saaneet aiempaa dynaamisemman

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER 19 EI KOMPROMISSEJA Uusi C-sarja ei vain näytä hyvältä: se on aito nautinto myös ajoelämyksenä. Vaikka urheilullisuuden ja mukavuuden tavoitteet ovat sinänsä ristiriitaiset, suunnittelijat eivät ole himmentäneet

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift 4Matic = neliveto CLS-sarja Shooting Brake

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) BE = Blue Efficiency. SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 12.11.2015. C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.11.2015. C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.11.2015 C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.11.2015 C-sarja coupé (C205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

V-sarja TILA-AUTOT Hinnasto 1/2014 14.3.2014

V-sarja TILA-AUTOT Hinnasto 1/2014 14.3.2014 V-sarja TILA-AUTOT Hinnasto 1/2014 14.3.2014 Mercedes-Benz Moottorin CO 2 Ovh-hinta Henkilö- Kokonaishinta Vapaa Käyttö- V-sarja tila-autot (Euro 5b+ / Euro 6) päästö autoveroton autovero sis. alv. ja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 16.12.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 16.12.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.12.2015 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.12.2015 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja 4Matic = neliveto, GL-sarja (X166)* BE = Blue Efficiency. Käyttövoima

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-farmari Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto 16.9.2015. GLC-sarja (X253) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 16.9.2015. GLC-sarja (X253) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.9.2015 GLC-sarja (X253) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.9.2015 GLC-sarja (X253) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot