E-sarja Sedan ja farmari

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "E-sarja Sedan ja farmari"

Transkriptio

1 E-sarja Sedan ja farmari

2 Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi ja suojelee sinua vaistonvaraisesti ennennäkemättömällä tavalla. Uusimman sukupolven Mercedes-Benz Intelligent Drive -teknologiat ovat merkkipaalu matkalla kohti autonomista ajamista ilman onnettomuuksia. E-sarjan farmarin älykkyys merkitsee kuitenkin vieläkin enemmän: se saa suuren kokoluokan reiluimmat tilat näyttämään uskomattoman eleganteilta. Se antaa käytännöllisyydelle suurimman arvon. Tämä auto on älykkään teknologian mestarinäyte, Masterpiece of Intelligence. Intuitio interaktiivisesti Koe uusi E-sarja HD-laatuisena. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone -puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia videoita ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta itunes Storesta.

3 Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Viehätys Innovaatio 2 Mercedes-Benz sedan E 350 d Seleniitinharmaa metalliväri Ulkopuolen AMG Line -paketti, monipuolaiset AMGkevytmetallivanteet, kaksivärinen designo-nappanahkaverhous musta/titaaninharmaa pearl, somiste-elementit metallikuvio 26 Mercedes-Benz farmari E 400 4Matic Kalaiitinvihreä metalliväri Exclusive-malliversio, jossa on ulkopuolen ja sisätilan Exclusive-paketit, monipuolaiset kevytmetallivanteet, nappanahkaverhous macchiatonbeige/espressonruskea, somiste-elementit saarni, ruskea, kiiltävä 38 Mercedes-Benz E 220 d 4Matic All-Terrain Iridiumhopea metalliväri Avantgarde-malliversio, jossa on ulkopuolen ja sisätilan Avantgarde-paketit, 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, nappanahkaverhous pähkinänruskea/espressonruskea, somiste-elementit alumiini, hiilikuitukuvioitu, vaalea 78 Mercedes-AMG E 43 4Matic sedan Obsidianmusta metalliväri 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous Artico-tekonahka/AMG Dinamica -mikrokuitu, somiste-elementit alumiini, trapetsihiottu 80 Mercedes-AMG E 43 4Matic farmari Obsidianmusta metalliväri 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous Artico-tekonahka/AMG Dinamica -mikrokuitu, somiste-elementit alumiini, trapetsihiottu 84 Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ sedan designo seleniitinharmaa magno AMG Night -paketti, taotut ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous AMG-nappanahka musta, AMG-somiste-elementit hiilikuitu 92 Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ farmari designo seleniitinharmaa magno 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, verhous AMG-nappanahka musta, AMG-somiste-elementit hiilikuitu 14 Mercedes-Benz Intelligent Drive 16 Drive Pilot 18 Car-to-X-kommunikaatio 20 Pre-Safe Impulse Side 22 Pre-Safe Sound 24 Aktiivinen jarrutusavustin 42 Mercedes me 46 Huolto ja palvelut 50 Moottorit, 9G-Tronic ja 4Matic-neliveto 52 Air Body Control ja Dynamic Select -ajo-ohjelmat 54 Kojelaudan laajakuvanäyttö 56 Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem 57 Tunnelmavalaistus 58 Tavaratilanhallintajärjestelmä 60 Varusteet ja paketit 68 All-Terrain 73 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 74 Vanteet 76 Mercedes-AMG-mallit 100 Tekniset tiedot 103 Verhoukset ja värit

4 2 Edustaa esimerkillistä edistystä Uuden E-sarjan statusarvo näkyy sen keulasta. Eteen venytetty konepelti, pystyiksi muotoillut ajovalot ja leveyttä korostava keula kookkaine ilmanottoaukkoineen lupaavat hienostunutta urheilullisuutta. Kun astut sisään ja lähdet matkaan, tuntuu siltä kuin suorastaan kiitäisit kaupungin läpi. Pääset perille nopeammin ja entistä mukavammin, sillä uusi E-sarja on aina ajan tasalla ja täysin valppaana.

5 3

6 4 Puhuu sujuvasti muotokieltä Voimakasilmeinen. Tyylikäs. Jopa siluetti ilmentää uuden E-sarjan ylivertaisuutta. Urheilulliset linjat yhdessä ikkunoiden korkean, tasapainoisen alareunalinjan ja matalilta vaikuttavien sivulasien kanssa saavat sedanin näyttämään hyvin keveältä. Coupémainen kattolinja yhdistyy tyylikkäästi leveään vyötärölinjaan. Ja näyttävään perään, joka korostaa johdonmukaisesti auton edelläkävijän asemaa.

7 5

8 6

9 7 Lähtötunnelmissa Täydellä innovaatiovoimalla uuteen, kestävään autoiluun. Sinne missä voima on suuri mutta polttonesteen kulutus pieni. Sinne missä voimansiirron mukavuus on huippuluokkaa mutta päästöt alhaiset. Näistä ominaisuuksista pitää huolen täysin uusittu, äärimmäisen tehokas dieselmoottorisukupolvi. Nauti uudesta E-sarjasta myös 6-sylinterisen moottorin silkinpehmeän mukavuuden saattelemana tai tempaudu suorituskykypainotteisten AMG-moottoreiden imuun moottorivalikoima tarjoaa täydellisen moottorin kaikkiin vaatimuksiin.

10 8

11 9 Nauti jokaisesta hetkestä Vielä enemmän tilaa itsensä toteuttamiseen: Uuden E-sarjan sisätila tarjoaa uudella istuinkonseptillaan ja laadukkuudellaan ennenkokematonta mukavuutta ja korostaa siten Mercedes-Benzin modernia luksusta. Tuntuvan ylellisyyden varmistaa suuri valikoima uusia varusteita sekä upeita värejä ja materiaaleja kuten ensiluokkainen nahka ja avohuokoinen jalopuu. Viihdy sisätilassa, joka on räätälöity toiveidesi mukaisesti.

12 10 Valovuosia edellä jokaisella kilometrillä

13 11

14 12

15 E 350 e. Hybridi, jolla on uuden E-sarjan älykkyys 13 Nykyajan kysymyksiin löytyy aina useita vastauksia ja haasteisiin useita ratkaisuja. Uudessa E 350 e -mallissa on siksi yhdistetty 4-sylinterinen bensiinimoottori ja sähkömoottori tuloksena ihastuttava ajoelämys. Plug-in-Hybrid kiihdyttää tämän sedanin kevyesti vain 6,2 sekunnissa nollasta sataan km/h. Sillä voi ajaa noin 33 kilometrin matkan pelkästään sähköllä ja siten lähes äänettömästi. Uusi E 350 e innostaa hetkessä, kun taas sen taloudellisuuteen liittyvät arvot kestävät pitkään: yhdistetty polttonesteen kulutus on vain 2,5 2,1 litraa 100 km:llä ja paikalliset päästöt tasan nolla, mikä on mahdollista nykyisen nerokkaan voimansiirtotekniikan avulla.

16 14 Uuden ajan mestariteos Totea nyt, miksi uusi E-sarja kuuluu älykkäimpiin ja turvallisimpiin autoihin.

17 Tutustut tässä esitteessä Mercedes-Benz Intelligent Driven lukuisiin innovatiivisiin tekniikoihin. Turvallisuutta, yhdistettävyyttä ja toimintakykyä parantavaa mukavuutta koskevat mittapuut määritellään uudelleen. Tämä tekee uudesta E-sarjasta yhden maailman älykkäimmistä autoista, joka voi suojata matkustajia ja muita tienkäyttäjiä vielä tehokkaammin. Ansio kuuluu johdonmukaisesti kehitettävälle tunnistintekniikalle, jolla pyritään auton ympäristön kokonaisvaltaiseen havainnointiin. Samanaikaisesti aktiivisia ja passiivisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä on verkotettu entistä paremmin ja optimoitu edelleen. Uusi E-sarja tukee kuljettajaa nyt aiempaa tarkemmin ja kattavammin ja viitoittaa näin tietä autonomiseen ajamiseen ilman onnettomuuksia. 15

18 16 Koe Mercedes-Benz Intelligent Drive ja seuraa uutta E-sarjaa.

19 17 Johtaa eteenpäin, kun muut jäävät paikalleen Tehdaslisävarusteena saatava Drive Pilot esitellään ensimmäistä kertaa uudessa E-sarjassa. Tämä innovatiivinen järjestelmä voi kaikentyyppisillä teillä moottoritiet, maantiet ja kaupunkien kadut pitää automaattisesti oikean etäisyyden edellä ajaviin ajoneuvoihin ja lisäksi seurata niitä nopeuteen 210 km/h saakka. Kuljettajan ei useissa ajotilanteissa tarvitse jarruttaa eikä painaa kaasupoljinta lainkaan, ja lisäksi järjestelmä avustaa myös ohjauksessa selvästi. Nopeusrajoituspilotti ottaa tunnistetut nopeusrajoitukset automaattisesti käyttöön ja sovittaa auton nopeuden itsenäisesti niiden mukaan. Tuntuvaa helpotusta kuljettajalle. Virstanpylväs tiellä kohti autonomista ajamista ilman onnettomuuksia.

20 18 Yhteistoimintaa ennakoivasti Jotta voit päästä kohteeseesi turvallisesti ja rentoutuneena, tarvitset tietoa edessä olevasta tiestä. Uuden E-sarjan myötä Mercedes-Benz on ensimmäinen autonvalmistaja, joka ottaa käyttöön Car-to-X-kommunikaation. Tämä laajentaa Live Traffic Information -toimintoa. Periaate: Kaikki Car-to-X-kommunikaatioon osallistuvat autot ilmoittavat säännöllisesti sijaintinsa informaatioalustalle ja saavat sitten ympäristöään koskevat viestit. Käytettävissä olevat tiedot liikenneruuhkista tai tien liukkaudesta näytetään Comand Onlinen karttanäytössä. Kuljettajaa varoitetaan mahdollisista vaaroista näkyvin ja/tai kuuluvin varoituksin. Car-to-X-kommunikaatio ja Live Traffic Information sisältyvät tehdaslisävarusteiseen Comand Onlineen ja ovat käytettävissä Mercedes me -tilin aktivoinnin jälkeen. Tutustu tarkemmin osoitteessa

21 19

22 20 Suojaan parempaan asentoon Koe Mercedes-Benz Intelligent Drive ja seuraa uutta E-sarjaa.

23 Autojen rakenteesta johtuu, että sen kyljet ovat erityisen haavoittuvaisia sivusuunnassa tulevissa törmäyksissä. Miten kuljettajaa ja etumatkustajaa voidaan siis suojella vielä paremmin? Haaste suunnittelijoillemme. Heidän ratkaisunsa: Pre-Safe Impulse Side. Kun järjestelmä tunnistaa sivutörmäyksen tapahtuvan välittömästi, uusittu järjestelmä alkaa täyttää selkänojien sivuosien ilmatyynyjä. Tämä tapahtuu sekunnin murto-osissa. Ilmatyynyjen täyttyminen liikuttaa matkustajan ylävartaloa hiukan auton keskiosaan päin, jotta etäisyys oveen suurenee. Maailmanuutuus, joka täydentää Pre-Safe -järjestelmiä niin että muodostuu kattava suoja auton joka puolelle. 21

24 22 Tältä kuulostaa tulevaisuus. Ihmisen kuulo altistuu kolarissa koville äänille. Olemme kehittäneet tekniikan, joka voi varoittaa ennalta matkustajien sisäkorvaa: Pre-Safe Sound. Kun auton tunnistimet tunnistavat törmäyksen tulevan, auton äänentoistojärjestelmän kautta tuotetaan lyhyt, kovaääninen melusignaali. Sillä voidaan laukaista sisäkorvan refleksi: Stapediuslihas supistuu ja heikentää hetkellisesti tärykalvon yhteyttä sisäkorvaan. Sen seurauksena sisäkorva on valmistautunut tilanteeseen ja siten paremmin suojattu kovilta ääniltä. Tämä biomekaaninen kuulosuojain on osa Mercedes-Benz Intelligent Drivea.

25 Stimuloi refleksejä ennalta 23

26 24 Pysähdyttävä ylivertaisuus Koe Mercedes-Benz Intelligent Drive ja seuraa uutta E-sarjaa.

27 E-sarja määrittelee ajoturvallisuuden kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan aiemmin. Niinpä esimerkiksi vakiovarusteinen aktiivinen jarrutusavustin reagoi sivulta tuleviin jalankulkijoihin. Tämä onnistuu yhteistyössä puskurissa olevan tutkatunnistimen ja suorituskykyisten prosessorien kanssa, jotka pystyvät tunnistamaan ja analysoimaan tilanteen. Toiminnoiltaan laajennettu aktiivinen jarrutusavustin, jossa on risteystoiminto, sisältyy tehdaslisävarusteena saatavaan ajoavustinpakettiin. Siihen sisältyy innovatiivisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, jotka keventävät kuljettajan kuormitusta nyt vielä enemmän sekä parantavat auton matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. 25

28 26

29 Elegantisti arki haltuun 27

30 28

31 Turvallisuudessa on sen todellinen suuruus 29 Yksi suuren kokoluokan tyylikkäimmistä silueteista ja yksi auton älykkäimmistä puolista. Ihailevat katseet seuraavat uutta muotoilulinjaa. Se ulottuu auton koko pituudelle ja korostaa Mercedes-Benzille tyypillistä selkeää muotokieltä. Se kätkee taakseen innovaatioita, jotka ovat osoitus uuden E-sarjan farmarin todellisesta suuruudesta. Kun tehdaslisävarusteena saatava Pre-Safe Impulse Side tunnistaa sivutörmäyksen tapahtuvan välittömästi, se voi siirtää kuljettajaa tai etumatkustajaa auton keskiosaan päin, jotta etäisyys oveen suurenee. Matkustajia ainutlaatuisesti suojaava järjestelmä on myös uusi Pre-Safe Sound. Kun auton tunnistimet tunnistavat mahdollisesti uhkaavan törmäyksen, auton äänentoistojärjestelmän kautta tuotettava kohinasignaali voi laukaista korvaa suojaavan luonnollisen refleksin. Siten törmäysääni tulee sisäkorvaan vaimennettuna.

32 30 Uudenlainen älykkyys. Sekä keinot ja tila sen kokemiseen Pysäköinti ja pysäköintipaikasta poistuminen yhtä helppoa kuin puhelimella soittaminen tai tekstiviestin kirjoittaminen. Kätevästi yhteensopivalla älypuhelimella. Aktivoi sovelluksella uusi tehdaslisävarusteena saatava Remote Parking Pilot. Valvot pysäköintiä vain yhdellä sormella, ja auto siirtyy ahtaaseenkin paikkaan täysin automaattisesti ja turvallisesti. Nykyajan digitaaliset mahdollisuudet muuttavat lähes kaiken. Suuri ylellisyys kuitenkin säilyy: Uuden E-sarjan farmarin sisätila tuntuu poikkeuksellisen tilavalta. Kookkaat somiste-elementit, tarkkaan soinnutettu värimaailma ja vaakasuuntaisuutta korostava tila-arkkitehtuuri kaikki noudattaa avaruuden ja laadukkuuden periaatetta. Tuloksena on täydellinen tila matkustaa, pohdiskella asioita ja rentoutua. Tila, jossa älypuhelimen voi joskus myös laittaa pois päältä.

33 31

34 32

35 33 Avarakatseisille. Tilojen avaruutta Farmarin kuudes sukupolvi se täydentää optimaalisesti uuden E-sarjan älykkyyttä ainutlaatuisilla kokemusarvoilla. Maailman ensimmäinen suuren kokoluokan tyylikäs farmari oli Mercedes. Jokainen sen jälkeen valmistamamme farmari on opettanut meille lisää kulutusta kestävistä materiaaleista, nokkelista säilytysratkaisuista ja tyylikkäistä somisteista. Avarasta tavaratilasta toiveesi ja tarpeesi löytävät siksi täydellisen paikkansa. Sen tilavuus on tarkkaan ottaen suurimmillaan litraa.

36 34

37 35 Ei uusi sisätila vaan uusi maailma Miten työskentelemme tulevaisuudessa? Miten asumme? Miten matkustamme? Uuden E-sarjan myötä luomme katseemme tulevaisuuteen. Hämmästyttävää on, että kaikki vaikuttaa niin helpolta, aistikkaalta ja selkeältä. Medianäyttö näyttää leijuvan ilmassa. Se näyttää tietoja nerokkaammin, terävämmin ja miellyttävämmin kuin koskaan aiemmin. Se on kohokohta sisätilassa, jonka mukavuus, tyylikkyys ja avaruus saavat aikaan aivan uudenlaisen kokemuksen.

38 36 Antaa vain halutun tuntua Olet liikkeellä uudella E-sarjalla tai pikemminkin autosi lipuu teitä pitkin. Tehdaslisävarusteena saatava monikammioinen ilmajousitus Air Body Control pitää yhdessä portaattoman iskunvaimennuksen kanssa huolen vierintämukavuudesta ja huippuluokan ajodynamiikasta. Iskunvaimennus sopeutuu siinä pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin ja tien kuntoon. Multibeam LED -ajovalojen kummankin ajovalon 84 erikseen ohjattavaa lediä huolehtivat erittäin nopeasti ja tarkasti ajotien hämmästyttävän tehokkaasta valaisusta.

39 37

40 38 Uusi E-sarjan All-Terrain. Suunnannäyttäjä kaikilla teillä Jo pelkästään ajatus niistä herättää kaipauksen: spontaanit piipahdukset maastoon, peltoteille, lumen tai hiekan peittämille teille uusi E-sarjan All-Terrain poikkeaa pinnoitetuilta teiltä mielellään ja ylivertaisella otteella. Tällaisen sitkeyden näkee siitä ulospäin: SUV-autolle tyypillinen optinen pohjapanssari löytyy edestä ja takaa. Pyöränkotelon verhoukset puolestaan suojaavat sinkoutuvilta kiviltä. Puskurit ja sivuhelmaverhoukset ovat jämäkät. Omaperäisen jäähdyttimen säleikön ansiosta uusi E-sarjan All-Terrain kiinnittää välittömästi huomion keskellä kaupunkia tai siellä jossain.

41 39

42 40 All-Terrain. All inclusive Uusi E-sarjan All-Terrain ansaitsee nimensä paitsi optisesti myös tekniikaltaan. Air Body Control -ilmajousitusjärjestelmän korkeustason säätö on erityinen: sen avulla korin korkeustasoa saa nostettua maavaran kasvattamiseksi edelleen. All-Terrain-ajo-ohjelma puolestaan sovittaa säätöjärjestelmät kuten ajovakauden hallinnan (ESP ) ja luistoneston (ASR) varta vasten pinnoittamattomien teiden tai huonojen ajo-olosuhteiden vaatimuksiin. Etenkin 4Matic-nelivedon yhteydessä tuloksena on äärimmäisen luotettava pito ja suvereeni eteneminen.

43 41

44 42 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

45 43

46 44 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

47 45 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. Mercedes me move tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteiskäytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puolestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystävällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin helpoksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huoltohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleenmyyjältäsi.

48 46

49 47 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

50 48 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli 1500 näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa keksintöjen maailmaan

51 49 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2015 toisen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

52 50 Kolme. Pilkku. Yhdeksän E-sarjan myötä Mercedes-Benz esittelee täysin uusitun, suuntaa näyttävän 4-sylinterisen dieselmoottorisukupolven. Täysalumiininen erittäin kompakti moottori, neljännen sukupolven Common-Rail-suoraruiskutus ja selkeästi aiempaa pienempi paino saavat aikaan hämmästyttävät kulutusarvot: yhdistetty kulutus on vain 3,9 litraa/100 km (sedan) ja farmarimallissa vain 4,2 litraa/100 km. Moottorista on saatavana kaksi tehoversiota E 200 d ja E 220 d. Tehonsa moottori saavuttaa suvereenisti, hiljaisen käyntiäänen saattelemana. Uudessa E-sarjassa on jo vakiovarusteena 9-vaihteinen automaattivaihteisto 9G-Tronic. Suuri välityssuhde-ero pienimmän ja suurimman vaihteen välillä mahdollistaa poikkeuksellisen alhaiset kierrosluvut jälleen yksi uuden E-sarjan ainutlaatuisen ajettavuuden tukipilari. Parhaasta pidosta ja ajovakaudesta huolehtii 4Maticneliveto, joka on saatavana kuuden moottorin yhteyteen. Etenkin liukkaalla alustalla kuten lumessa ja sohjossa ajettaessa tämä teknologiapaketti parantaa ajoturvallisuutta ja ajodynamiikkaa tuntuvasti. Lisää voimaa, muhkeammat soundit lisätietoja Mercedes-AMG-mallien moottoreista löydät sivuilta Moottorivalikoima Bensiini E 200, teho 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm E 200 4Matic, teho 135 kw (184 hv) ja vääntö 300 Nm (sedan) E 250, teho 155 kw (211 hv) ja vääntö 350 Nm E 300, teho 180 kw (245 hv) ja vääntö 370 Nm (sedan) E 350 e, järjestelmäteho 210 kw (286 hv) ja kokonaisvääntö 550 Nm (sedan) E 400 4Matic, teho 245 kw (333 hv) ja vääntö 480 Nm Mercedes-AMG E 43 4Matic, teho 295 kw (401 hv) ja vääntö 520 Nm Mercedes-AMG E 63 4Matic+ teho 420 kw (571 hv) ja vääntö 750 Nm Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ teho 450 kw (612 hv) ja vääntö 850 Nm Diesel E 200 d, teho 110 kw (150 hv) ja vääntö 360 Nm E 220 d, teho 143 kw (194 hv) ja vääntö 400 Nm E 220 d 4Matic, teho 143 kw (194 hv) ja vääntö 400 Nm E 350 d, teho 190 kw (258 hv) ja vääntö 620 Nm

53 51 Mercedes-Benz Intelligent Hybrid uudessa mallissa E 350 e Vahvistusta sähkömoottorin ja 4-sylinterisen bensiinimoottorin parivaljakkoon: korkeajänniteakun ansiosta autolla voidaan ajaa pelkästään sähköllä jopa noin 33 kilometrin matka järjestelmätehon ollessa 210 kw (286 hv). 1 4-sylinterinen bensiinimoottori. 2 Sähkömoottori. 3 9G-Troniciin pohjautuva hybridivaihteisto. 4 Litiumioniakku. 5 Matalalämpötila-jäähdytysputki. 6 Energiaa talteenottava jarrujärjestelmä (peitossa). 7 Latauspistorasia.

54 52 Joustaa, lähes taikoo: Air Body Control -ilmajousitus Tehdaslisävarusteena saatava ilmajousitus Air Body Control on nyt ensi kertaa tarjolla uudessa E-sarjassa. Monikammioinen ilmajousitus pitää yhdessä portaattoman iskunvaimennuksen kanssa huolen vierintämukavuudesta ja huippuluokan ajodynamiikasta. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin ja tien kuntoon. Tuloksena on pehmeä perusjousitus ja nopeuden noustessa levollinen tunne hyvästä ajovakaudesta. Kallistus- ja nyökkäysliikkeet vähenevät tehokkaasti esimerkiksi kaarteissa tai jarrutuksissa. Korkeustason säätö pitää korin korkeustason samana auton kuormauksesta riippumatta. Tehdaslisävarusteisen 15 mm madalletun Dynamic Body Control -alustan yhteydessä, jossa on kierrejouset, kuljettaja voi muuttaa iskunvaimennuksen ominaisuuksia itse kolmiportaisesti. Valittavissa ovat Comfort-tila ja urheilullisen jämäkkää säätöä varten kaksi Sport-tilaa. Alusta ja ohjaus Vakiovarusteinen Agility Control -alusta, jossa on selektiivinen passiivinen iskunvaimennus, pitää huolen erinomaisesta ajomukavuudesta tiellä kuin tiellä. Direct Steer -ohjauksen välityssuhde riippuu siitä, miten paljon ohjauspyörää käännetään. Tämän ansiosta auto reagoi aiempaa herkemmin, ja ajovakaus on erinomainen.

55 Dynamic Select. Aivan omat ajo-ohjelmasi Mukavuuspainotteinen, äärimmäisen urheilullinen tai kulutukseltaan optimoitu keskikonsolissa olevalla Dynamic Select -monitoimiohjaimella voit vaihdella ajoelämystä haluamallasi tavalla. Erityisen tasapainoinen ajo on mahdollista Comfort-ajo-ohjelmalla. Ajo-ohjelma Eco puolestaan muuttaa kaikki asetukset alhaisen polttonesteenkulutuksen suuntaan. Monitoiminäytön Eco-näyttö tukee taloudellista ajotapaa ja aktivoi tiettyjen moottoreiden yhteydessä vapaa rullaus -toiminnon. Sport-ajo-ohjelmalle on ominaista edelleen madallettu alusta, urheilullisen jämäkkä iskunvaimennuksen sovitus (tehdaslisävarusteisen Air Body Controlin tai Dynamic Body Controlin yhteydessä) sekä muutetut vaihtamishetket. Sport+ merkitsee äärimmäisen urheilullista vaihtamis- ja iskunvaimennuskäytöstä. Individual-ajoohjelma puolestaan antaa kuljettajalle mahdollisuuden muuttaa yksittäisiä parametrejä mielensä mukaan ohjauksesta voimansiirtolinjaan ja alustaan saakka. Dynamic Select -komponentit Ajotuntuma yhtä henkilökohtainen kuin sormenjälki. Dynamic Select -katkaisin sijaitsee ergonomian kannalta mainiosti keskikonsolissa. Valittu ajo-ohjelma näkyy mittaristossa ja havainnollisesti esitettynä medianäytössä.

56 54 Moderni drive-in-elokuvateatteri: kojelaudan laajakuvanäyttö Ennen kokematon kojelauta: uuden E-sarjan uusitun ja elegantin sisätilan näyttävä keskipiste on tehdaslisävarusteena saatava kojelaudan laajakuvanäyttö, jossa on kaksi tarkkapiirtoista 12,3 tuuman näyttöä. Ikään kuin vapaina leijuvat näytöt on koottu yhteisen peitelasin alle. Tämä kookas elementti korostaa näyttävästi sisätilan designin vaakasuuntaista linjaa. Kojelaudan laajakuvanäytön mittaristona on kookas kuljettajan näyttö, jossa on virtuaaliset mittarit. Toinen näyttö on keskikonsoliin sijoitettu medianäyttö. Laajakuvanäytön optiikka, tiedot ja näkymät voidaan asettaa yksilöllisesti. Valittavissa on kolme erilaista näyttötyyliä: Classic, Sport ja Progressive. Kohokohdat tiivistetysti Keskikonsolissa sijaitsevan tehdaslisävarusteisen Touchpad-kosketuslevyn ja monitoimiohjaimen avulla multimediajärjestelmien toimintoja voi käyttää yhden tai kahden sormen elein (Multitouch) täysin vaistonvaraisesti. Monitoimiohjaimen käsitukeen integroitu Touchpad tarjoaa puheohjauksen ja monitoimiohjaimen ohella kolmannen tavan syöttää tietoja. Internetiin yhdistettävissä olevan Comand Online -multimediajärjestelmän* toimintoja ovat viihteen ja tiedonsaannin yhdistäminen, navigointi ja kommunikaatio. Näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 12,3 tuuman medianäyttö. Kiintolevynavigointijärjestelmä opastaa reaaliaikaisten liikennetiedotusten (Live Traffic Information 1 ) avulla nopeasti määränpäähän. Ensi kertaa autossa ohjauspyörään on saatavana kosketusherkät Touch Control -näppäimet. Ne reagoivat älypuhelimen pinnan tapaan tarkasti vaaka- ja pystysuuntaisiin pyyhintäliikkeisiin. Niiden avulla koko infotainment-järjestelmää ja monia kuljettajainformaatioita voi ohjata intuitiivisesti suoraan ohjauspyörästä. 1 Kolme kuukautta maksuton; maksuton kolmen vuoden käyttöaika vain Mercedes me -käyttäjätilin yhteydessä sekä yleisten ja erityisten käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen. * Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

57 55

58 56 Loistava äänentoisto mitä hienoimmassa ilmapiirissä Burmester High-End 3D-Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erityisesti uuden E-sarjan sedanin sisätilaan. 23 suurtehokaiutinta ja 25 vahvistinkanavaa yhteisteholtaan W takaavat ennen kokemattoman kuuntelunautinnon. Analogisten ja digitaalisten elementtien yhdistelmä saa aikaan poikkeuksellisen upean tilasoinnin. Nimenomaan uuteen E-sarjaan kehitetyt Burmester -algoritmit ja neljä kattoverhoukseen sijoitettua kaiutinta mahdollistavat sen, että 3D-Surround-Sound-äänentoistojärjestelmällä autossa voi nauttia mono-, stereo- ja 5.1-musiikkisignaaleista kolmiulotteisesti. Vielä ylellisempi tunnelma Tehdaslisävarusteena saatavan Thermotronic-ilmastointiautomatiikan kolme aluetta ja kolme toimintatapaa varmistavat yksilölliset säätömahdollisuudet. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää haluamansa lämpötilan ja ilmansuuntauksen erikseen. Takaistuimille lämpötilan ja puhallustehon voi säätää erikseen. Hienostunut kohokohta on myös tehdaslisävarusteena saatava Air-Balance-paketti. Erilaiset sisätilan tuoksut luovat persoonallisen ilmapiirin. Lisäksi ilman ionisointi negatiivisesti varatuilla happi-ioneilla rikastamalla puhdistaa sisäilmaa. Asetukset tehdään monitoimiohjaimella ja näytetään medianäytössä.

59 57 Valon ja tilan yhteispeli Istuudu autoon ja koe kodikas tunnelma. Sen saa aikaan tehdaslisävarusteena saatava tunnelmavalaistus 1, jonka miellyttävä epäsuora valaistus luo sisätilaan ainutlaatuisen ilmapiirin. Se korostaa etenkin pimeällä sisätilan kauniita design-linjoja ja arvokkuutta ja luo avaruuden tunnetta. Mieleiseesi valotunnelmaan pääset 64 erilaisen värisävyn avulla. Tunnelmavalaistus toimii täysin LED-tekniikalla, ja medianäytöstä voi valita sen asetuksia, himmentää portaattomasti tai kytkeä pois päältä. Se kytkeytyy päälle ja pois päältä yhtä aikaa ulkovalojen kanssa. Kun ovet avataan, myös tunnelmavalaistus kytkeytyy päälle ja toivottaa tervetulleeksi. Tilaan, joka mukautuu toiveisiisi. Vielä enemmän mukavuutta Kylmällä ilmalla tehdaslisävarusteinen lämpömukavuuspaketti tuo hetkessä miellyttävää lämpöä pinnoille, joiden kanssa kuljettaja ja etumatkustaja ovat kosketuksessa. Istuinten ohella lämpiävät myös keskikonsolin ja ovien kyynärnojat. Kylmänä päivänä takaistuimella matkustava osaa varmasti arvostaa tehdaslisävarusteena saatavan istuinlämmityksen hetkessä tuomaa miellyttävää lisälämpöä. Takaistuimen uloimmilla paikoilla istuvat voivat valita näppäimen painalluksella kolmesta eri lämmitystehosta. Lämmitys kytkeytyy automaattisesti pienemmälle teholle ja pois päältä. 1 Vakiovaruste sisätilan Avantgarde-paketin, sisätilan Exclusive-paketin ja sisätilan AMG Line -paketin yhteydessä.

60 58 Lisää tilaa monikäyttöisyydelle Uuden E-sarjan farmarin takaistuimen selkänojan voi kääntää eteen kolmessa osassa. Keskimmäisen osan voi kääntää eteen vaikkapa suksien kuljettamista varten. Kun selkänojan kääntää kokonaisuudessaan eteen, muodostuu 1820 litran suuruinen tavaratila.

61 Suurempi ja muunneltavampi kuin koskaan. E-sarjan farmarin tavaratila 59 Uuden E-sarjan farmarin tavaratilan tilavuus on jopa litraa, ja siinä on uudenlainen takaistuimen selkänojan kääntämistoiminto. Selkänoja voidaan jakaa kolmeen osaan suhteessa 40 : 20 : 40 ja vapauttaa sähkötoimisesti lukituksesta tavaratilan sivuseinässä ja C-pilarin alueella olevilla katkaisimilla ja kääntää automaattisesti eteen. Lisäksi toiselle istuinriville on saatavana kuljetusasentotoiminto: 10 jyrkempi selkänojan kulma kasvattaa tavaratilan tilavuutta noin 30 litralla. Tilaa on siis riittävästi suureenkin matkaan tai jopa pieneen muuttoon. Mukavuus ja etenkään ajoturvallisuus eivät saa kärsiä auton ollessa täyteen kuormattuna, joten E-sarjan farmarissa on vakiovarusteena ilmajousitus ja korkeustason säätö taka-akselilla. Tavaratilan varusteiden kohokohdat Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella ja mahdollistaa siten tavaratilan kätevän kuormaamisen ja purkamisen. Luukun voi pysäyttää mihin tahansa täyttä avautumiskorkeutta matalampaan asentoon, jotta luukku ei pääse osumaan mihinkään. Tehdaslisävarusteisen Easy-Pack Fixkit -tavaratilanhallintajärjestelmän avulla tavaratilan käyttömahdollisuudet monipuolistuvat edelleen. Kuljetettavat esineet pysyvät turvallisesti paikoillaan. Tavarat kiinnitetään tavaratilan kiskoihin kiinnitettävän teleskooppitangon ja kiinnikkeen avulla.

62 60

63 61 Vakiomalli Urheilullinen tyylikkyys, aistillinen selkeys uudesta E-sarjasta näkee jo vakiovarusteisenakin, että se on hyvästä perheestä. Sen osoittavat laadukkaat varusteet, kromatut ja alumiiniset yksityiskohdat. Ja Agility Control -alustan ansiosta se myös tekee erityisen hyvän vaikutuksen kaikilla teillä. Ulkopuolen kohokohdat Mercedes-tähti konepellissä Jäähdyttimen säleikkö jossa kolme lamellia Jäähdyttimen säleikkö jossa kolmiulotteinen kromikehys, lamellien etureunat ja pystyripa kromia, lamellien takareunat mustat Ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia 10-puolaiset, vanadiumhopean väriset kevytmetallivanteet Agility Control -alusta jossa selektiivinen iskunvaimennus Mustat kattokaiteet (farmari) Takapuskuri jossa musta diffuusorioptiikkainen osa Sisätilan kohokohdat Sisustusväri musta Istuinverhous mustaa Marseille-kangasta 3-puolainen monitoimiohjauspyörä jossa Touch Control -näppäimet, verhoiltu mustalla nappanahkalla Somiste-elementit alumiini trapetsihiottu Kojelaudan yläosa musta, pehmeä ja pintakuvioitu Kattoverhous kristallinharmaata kangasta Oviverhousten keski- ja yläosat mustat, pehmeä pinta

64 62 Näyttävämpi: Avantgarde Tällä malliversiolla todistat, että osaat ja haluat erottua. Katse osuu omaleimaiseen etupuskuriin, kromiset ja alumiiniset designyksityiskohdat antavat dynaamista ilmettä. Kolme viehättävää värikonseptia antaa mahdollisuuden yksilöllisyyteen sisätilassa. Avantgarde-malliversion kohokohdat tiivistetysti Dynaaminen etupuskuri sis. kromikoriste ja ilmanottoaukot joissa mustat pintakuvioidut vinoneliösäleiköt Jäähdyttimen säleikkö jossa kromikehys, integroitu Mercedes-tähti ja kaksi lamellia värinä iridiumhopea matta, kromikoristeet Sivuhelmaverhoukset auton väriset, kromikoristeet Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Takapuskuri jossa musta diffuusorioptiikkainen osa ja kromikoriste Pakoputkisto jossa kaksi kiinteästi puskuriin integroitua päätykappaletta (bensiinimoottorit) Madallettu Agility Control -alusta Kattokaiteet kiillotettua alumiinia (farmari) Kolme värikonseptia: musta, pähkinänruskea/musta, macchiatonbeige/musta Mukavuutta korostavat urheiluistuimet joissa vaakasuuntaiset tikkaukset istuinten keskiosissa Istuinverhous Artico-tekonahkaa/Norwich-kangasta, värit musta, pähkinänruskea tai macchiatonbeige Monitoimiohjauspyörä mustaa nappanahkaa, 3-puolainen Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä Somiste-elementit alumiini trapetsihiottu

65 63

66 64

67 65 Ylellisempi: Exclusive Tai kuten me sanomme: modernia ylellisyyttä hienoimmillaan. Sitä Exclusive-malliversio säteilee joka suunnasta katsottuna. Sen tunnuksena on klassinen jäähdyttimen säleikkö ja Mercedes-tähti konepellin päällä. Tyylikkääseen sisätilaan on saatavana kolme houkuttelevaa värikonseptia ja kookkaat somiste-elementit vaaleanruskeaa avohuokoista saarnia. Ulkopuolen kohokohdat Erityinen etupuskuri sis. kromikoriste ja ilmanottoaukot joissa mustat kiiltävät lamellit Jäähdyttimen säleikkö jossa kolme lamellia, säleikössä kolmiulotteinen kehys, lamellien etureunoissa mustat koristeet, pystyripa kromia Sivuhelmaverhoukset auton väriset, kromikoristeet Ikkunakehykset ja ikkunoiden alareunalistat kiillotettua alumiinia Takapuskuri jossa musta diffuusorioptiikkainen osa ja kromikoriste Kattokaiteet kiillotettua alumiinia (farmari) Sisätilan kohokohdat Kolme värikonseptia: musta, pähkinänruskea/espressonruskea, macchiatonbeige/espressonruskea Mukavuusistuimet joissa pystysuuntaiset tikkaukset istuinten keskiosissa Istuinverhous nahkaa/valence-kangasta, värit musta, pähkinänruskea tai macchiatonbeige Monitoimiohjauspyörä mustaa tai espressonruskeaa nappanahkaa, 3-puolainen, ohjauspyörän alapuolan sisäosa galvanoitu Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosat mustaa tai espressonruskeaa Artico-tekonahkaa koristeompelein Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä Somiste-elementit vaaleanruskeaa avohuokoista saarnia

68 66 Upeammat: ulkopuolen ja sisätilan AMG Line -paketit Tehdaslisävarusteena saatava AMG Line saa aikaan sen, että aistit käyvät kierroksilla. Ihastusta herättävät erityinen AMG-etuhelma, jossa on huomiota herättävät ilmanottoaukot, sekä diffuusorioptiikkainen kromikoristelistallinen AMG-takahelma. Urheilullisen dynaamiseen sisätilaan on saatavana kaksi kiehtovaa värikonseptia: musta tai satulanruskea/musta. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling: AMG-etuhelma jossa urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot ja kromattu somiste-elementti, AMG-sivuhelmaverhoukset, diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma jossa kromilista 19-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 Tehdaslisävaruste: 20-tuumaiset monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 Agility Control -alusta jossa selektiivinen iskunvaimennus, madallettu Pakoputkisto jossa kaksi näkyvissä olevaa, kiinteästi puskuriin integroitua päätykappaletta (bensiinimoottorit) Kattokaiteet kiillotettua alumiinia (farmari) Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet joissa vaakasuuntaiset tikkaukset istuinten keskiosissa ja urheilullinen selkänojan muotoilu Istuinverhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta Monitoimiurheiluohjauspyörä 3-puolainen, alaosa suoristettu, mustaa nappanahkaa, otealueella voimakas kuviointi Somiste-elementit alumiini trapetsihiottu AMG-urheilupolkimet harjattua jaloterästä Kattoverhous mustaa kangasta Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä Mustat AMG-lattiamatot joissa AMG-teksti

69 67

70 68 Vankka. Vankempi. All-Terrain Ulkopuolen All-Terrain-paketti korostaa voimakkaiden SUV-tyyppisten ominaisuuksien avulla urbaania elämäntyyliä. Kohokohtia ovat SUV-tyyppinen jäähdyttimen säleikkö, jykevät korisarjan osat sekä kookkaat kevytmetallivanteet. Ulkopuolen kohokohdat Jäähdyttimen säleikkö jonka keskellä Mercedes-tähti ja kaksi lamellia värinä iridiumhopea matta Näyttävät etu- ja takapuskuri joissa hopeakromin väriset optiset pohjapanssarit 19-tuumaiset kevytmetallivanteet 10-puolaiset, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 19 Mustat lokasuojalevikkeet ja mustat sivuhelmaverhoukset joissa kromikoristeet Air Body Control jossa jatkuvasti säätyvä iskunvaimennus ja All-Terrain-ominainen korkeustason säätö Kattokaiteet kiillotettua alumiinia Sisätilan kohokohdat Kolme värikonseptia: musta, pähkinänruskea/musta, macchiatonbeige/musta Istuinverhous Artico-tekonahkaa/Norwich-kangasta, värit musta, pähkinänruskea tai macchiatonbeige Urheiluistuimet joissa vaakasuuntaiset tikkaukset istuinten keskiosissa Somiste-elementit alumiini, hiilikuitukuvioitu, vaalea Dynamic Select ajo-ohjelman All-Terrain ja neljän muun ajo-ohjelman valintaan AMG-urheilupolkimet Lattiamatot joissa All-Terrain -merkit Tunnelmavalaistus jossa 64 värisävyä

71 69

72 70 Tyylikkäämpi: Night-paketti Tehdaslisävarusteena saatava Night-paketti korostaa mustilla designelementeillä uuden E-sarjan luonnetta. Tämä ulkopuolen AMG Line- tai ulkopuolen Avantgarde-pakettiin perustuva paketti tehostaa urheilullisen näyttävää olemusta. Kohokohdat tiivistetysti Jäähdyttimen säleikössä integroitu Mercedes-tähti ja kaksi korkeakiiltoisen mustaa lamellia Etupuskuri jossa korkeakiiltoisen musta koristeosa ulkopuolen Avantgarde- paketin yhteydessä AMG-etuhelma jossa korkeakiiltoisen musta koristeosa ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, tehdaslisävarusteena 6-puolaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut (ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, tehdaslisävarusteena monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut (ulkopuolen AMG Line -paketin yhteydessä) Ulkopeilikotelot korkeakiiltoisen mustat Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit takaovista alkaen (valittavissa pois) Mustat kattokaiteet (farmari)

73 Persoonallisempi: sisätilan designo-paketti 71 Verrattoman ylellinen valinta. Tehdaslisävarusteena saatava sisätilan designo-paketti luo erityisen tunnelman uuteen E-sarjaan. Mukavuusistuimien istuinverhous on ylellistä kaksiväristä designo-nappanahkaa, värinä macchiatonbeige/ satulanruskea, ja istuinten keskiosissa on vinoruutukuvio ja rei itys. Lisäksi istuimissa on silkkibeigen väriset koristeompeleet ja designo-metallikoristeet. Myös kyynärnojissa on laadukas nahkaverhous. Ainutlaatuisen hienostuneita yksityiskohtia: somiste-elementit pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä sekä tehdaslisävarusteena saatavat designo magnolia, flowing lines, ruskea tai esimerkiksi designo pianolakka, flowing lines, musta. Kohokohdat tiivistetysti Mukavuusistuimet joiden selkänojissa ja istuinosissa vinoruutukuvio ja rei itys Istuinverhous kaksivärinen designo-nappanahka macchiatonbeige/satulanruskea jossa silkkibeiget koristeompeleet Kojelaudan yläosa ja oviverhousten yläosat designo-nappanahka satulanruskea jossa silkkibeiget koristeompeleet Oviverhousten keskiosat Artico-tekonahka macchiatonbeige koristeompelein Kyynärnojat ovissa ja keskikonsolissa designo-nappanahka macchiatonbeige, koristeompeleet Kattoverhous macchiatonbeigeä kangasta 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, macchiatonbeige nappanahkaverhoilu, silkkibeige koristeommel

74 72 Kaiken kattava valinnanvara. Tehdaslisävarusteet 1 Uusi E-sarja määrittelee toiveemme autosta, joka edustaa parasta pienimmissäkin yksityiskohdissa. Siihen on saatavana poikkeuksellisen laaja valikoima tehdaslisävarusteita, jotka ylistävät modernia ylellisyyttä. Löydä yksilöllisyyttäsi ilmentävät varusteet tästä esitteestä, hinnastosta tai internetistä. Rakenna toiveidesi mukainen uusi E-sarjan auto konfiguraattorilla internet-osoitteessa Kohokohdat tiivistetysti Monitoimiohjauspyörä jalopuu-nahka-versiona, puuosat ruskeaa kiiltävää pähkinäpuuta. 2 Jos useampi henkilö käyttää autoa, muistipaketti lisää käyttömukavuutta. Tällöin voidaan näppäimen painalluksella tallentaa muistiin ja hakea käyttöön jopa kolmet yksilölliset sähkösäätöisten etuistuimien, ohjauspyörän ja ulkopeilien säädöt. 3 Keskuslukituksen mukavuustoiminnot sisältävän Keyless-Go-järjestelmän avulla auto voidaan käynnistää kätevästi vain pitämällä mukana elektronista avainta, johon on tallennettu avaimen käyttölupa ja ajolupa. Kuljettaja painaa sitä varten kerran start-stop-näppäintä jarrupolkimen ollessa painettuna. 4 Ulkonäöltään upeat LED High Performance -ajovalot tuovat leveämmän valokeilan, päivänvaloa muistuttavan valonvärin ja vähäisen energiankulutuksen ansiosta lisää turvallisuutta pimeällä ajoon. 5 Panoraamakattoluukun kookkaat lasipinnat luovat sisätilaan erityisen valoisan ja ystävällisen tunnelman. Panoraamakattoluukku sisältää kiinteän lasisen takaosan ja lasisen etuosan, joka avautuu sähkötoimisesti.

75 Huippuluokan aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 73 Voit tehdä Mercedes-Benzillä ajamisesta vielä ainutlaatuisempaa aitojen jälkiasennettavien lisävarusteiden valikoiman avulla. Ne kaikki on kehitetty varta vasten uutta E-sarjaa varten. Löydät koko valikoiman osoitteesta 1 Jälkiasennettavien lisävarusteiden kohokohdat Takaluukun päälle kiinnitettävä hillitty takaspoileri (sedan), joka korostaa perän jättöreunaa. Spoilerissa on valmiina laadukas pohjamaali, joten se tarvitsee vain maalata halutulla värillä. Auton kattoa optisesti jatkava kattospoileri antaa auton takaosalle dynaamisemman ilmeen. 2 Tyylikästä olemusta korostavat 5-puolaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 18 ja takana 275/40 R Paras ratkaisu kaikenlaisen tavaran kuljettamiseen: liukumista estävä matala tavaratilan kaukalo on valmistettu iskunkestävästä polypropeenista. Uritettu pinta pitää erikseen saatavan säilytyslaatikon hyvin paikallaan. Se on kätevä kuljetuspaikka tavaroille, jotka kaatuvat tai liukuvat herkästi. 4 Mercedes-Benz kattoboksi 450. Tilavuus: noin 450 litraa. Mercedes-Benzautoon sovitettu aerodynaaminen muotoilu, erittäin kestävää materiaalia. Optimoitu, helppo kiinnitys taakkatelineeseen. Tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen sujuu erityisen kätevästi, koska boksin voi avata molemmille puolille. Molemmilta puolilta lukittava. 5 Lukittava polkupyöräteline takaluukkuun mahdollistaa jopa kolmen polkupyörän turvallisen kuljetuksen auton perässä. Kuhunkin polkupyöräkiskoon voidaan kuormata enintään 30 kiloa. Takaluukun voi silti avata. Polkupyöräteline taittuu kätevästi kokoon, jolloin se vie vähemmän säilytystilaa.

76 74 02R R43 R31 22R 27R R07 R54 R10 48R 75R Vanteet Keksimme auton uudelleen, ja vanteista olemme tehneet täydellisen upeita. Sinun onkin helppo löytää uuteen E-sarjan autoosi sopivan edustavat vanteet. Inspiroidu tästä valikoimasta. Vakio- ja tehdaslisävarusteet 02R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/55 R 17 (osa ulkopuolen Avantgarde-pakettia) R07 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 225/55 R 17 (osa ulkopuolen Exclusive-pakettia) R43 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/55 R 17 (vakiovaruste malleissa E 200 d, E 220 d, E 200, E 250, E 300, ei ulkopuolen AMG Line -paketin yhteyteen) R54 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vanadiumhopean väriset, renkaat 245/45 R 18 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Exclusive-paketin yhteyteen) R31 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 18 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteydessä) R10 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 18 (osa ulkopuolen Avantgarde-pakettia Night-paketin yhteydessä) 22R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 18 ja takana 275/40 R 18 (tehdaslisävaruste) 48R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/40 R 19 (tehdaslisävaruste) 27R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 19 (sisältyvät All-Terrain-malliin) 75R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 245/45 R 19 (tehdaslisävaruste All-Terrain-malliin) R97 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (tehdaslisävaruste)

77 75 R97 17R RQJ RTD RVR RVQ R97 R83 54R RQK RTE RTO RTN AMG R83 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (tehdaslisävaruste ulkopuolen Avantgarde-paketin yhteyteen, kun autossa myös Night-paketti) 17R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste) 54R 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, tremoliitinharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 20 ja takana 275/35 R 20 (tehdaslisävaruste All-Terrainmalliin) RQJ 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 18 ja takana 275/40 R 18 (tehdaslisävaruste ulkopuolen AMG Line -paketin yhteyteen) RQK 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/45 R 18 ja takana 275/40 R 18 (tehdaslisävaruste ulkopuolen AMG Line -paketin yhteyteen, kun autossa myös Night-paketti) RTD 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 R 19 ja takana 275/35 R 19 (osa ulkopuolen AMG Line -pakettia sekä tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG E 43 4Matic) RTE 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/40 ZR 19 ja takana 275/35 ZR 19 (osa ulkopuolen AMG Line -pakettia Night-paketin yhteydessä sekä vakiovaruste malliin Mercedes-AMG E 43 4Matic) RVR 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoisen mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 R 20 ja takana 275/30 R 20 (tehdaslisävaruste ulkopuolen AMG Line -paketin ja mallin Mercedes-AMG E 43 4Matic yhteyteen). Tehdaslisävarusteena saatavana myös titaaninharmaina ja kiiltosorvattuina (RVQ). RTO 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, korkeakiiltoiset mustat ja kiiltosorvatut, renkaat edessä 245/35 ZR 20 ja takana 275/30 ZR 20 (tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG E 43 4Matic). Tehdaslisävarusteena saatavana myös titaaninharmaina ja kiiltosorvattuina (RTN). m Lisää vanteita löydät lisävarustevanteiden valikoimastamme osoitteessa

78 76 Business as Unusual. Mercedes-AMG E-sarjan sedan ja farmari Mercedes-AMG on muutakin kuin Performance-autojen valmistaja, AMG on lupaus. Lupaus mennä aina yksi askel pidemmälle. Odottaa paljon ja antaa kaikkensa. Näin luomme harvinaislaatuisia autoja harvinaislaatuisille ihmisille. Tämän lupauksen mukaisesti olemme kehittäneet autoja, jotka ylittävät vaativimmatkin toiveet. Autoja, joissa ylellisyys ja mukavuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla urheilullisuuteen ja suorituskykyyn. Jo uusi Mercedes-AMG E 43 4Matic asettaa mittapuita. Mercedes-AMG E 63 4Matic+ ja Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ venyttävät voiman ja dynamiikan rajoja äärimmilleen, ja tuloksena on ajonautinnon ja suorituskyvyn korkein taso. Tervetuloa AMG:n maailmaan.

79 77

80 78 Suunta eteenpäin Menestyville ihmisille ja AMG Performance -autoille on yhteistä etenkin voimakas eteenpäin pyrkimisen halu. Uusi Mercedes-AMG E 43 4Matic kiihtyy nollasta sataan km/h vain 4,6 sekunnissa 295 kw:n (401 hv) tehoisen ja 520 Nm vääntävän 3-litraisen V6-biturbomoottorin voimin äärimmäisen tehokkaasti kulutuksen pysyessä alhaisena. AMG Performance 4Matic -neliveto välittää moottorin väkevän voiman asfalttiin suhteessa 31 % etuakselille ja 69 % taka-akselille. Air Body Control -alustaan perustuva AMG-urheilualusta sovittaa lisäksi pyörien iskunvaimennuksen nerokkaasti kuhunkin ajotilanteeseen sopivaksi. Säätymisluonteen voi valita mielensä mukaan mukavuuspainotteisesta aina urheilulliseen saakka. Tähän kokonaispakettiin pätee sama kuin eteenpäin pyrkivään ihmiseen: suunta on jatkuvasti eteenpäin ja meno on joustavaa.

81 79 E 43

82 80

83 81 Vakuuttava johtamistyyli Suvereeni olemus tuo mukanaan kunnioitusta. Tämä pätee yhtä lailla työelämässä kuin asfaltillakin. Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromatut nastat, AMG-etuhelma ilmanottoaukkoineen, hopeakrominen etuhelman splitteri ja mustat lipat määrittävät uuden Mercedes-AMG E 43 4Maticin itsevarmaa keulaa. Sivulta katsottuna huomio kiinnittyy heti 19-tuumaisiin 5-kaksoispuolaisiin vanteisiin ja etulokasuojien BITURBO 4MATIC -tekstiin. AMG-sivuhelmat, AMG-malleille ominainen diffuusorioptiikkainen takahelma ja kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä korostavat urheilullista ilmettä edelleen. Autosta huokuu johtajan ote, mihin tahansa sitä katsotkin.

84 82 Mittapuut uusiksi AMG on jo 50 vuoden ajan siirtänyt mahdollisen rajoja aina vain etäämmälle. Mercedes-AMG E 43 4Matic, Mercedes-AMG E 63 4Matic+ ja Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ ovat hienoimpia esimerkkejä tästä rajojen testaamisesta. Malli E 43 on äärimmäisen dynaaminen ja suorituskykyinen auto, joka täyttää kaikki toiveet. Mallit E 63 ja E 63 S puolestaan ovat todisteita rohkeudesta mennä aina vain askelen pidemmälle ja pyrkiä saavuttamaan maksimi. Tällöin noudatamme vain itse itsellemme asettamiamme sääntöjä. Sääntöjä, jotka ovat osoittaneet voimansa myös liikemaailmassa ja monilla muilla kilpailun osa-alueilla. Säännöt ovat meille kuin huoneentaulu, jonka mukaan pyrimme kohti äärimmäistä suorituskykyä. Opit tuntemaan nämä periaatteet mallin Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ myötä. Ne ovat periaatteita, joista muut ottavat mallia. Moottori ja suorituskyky Mercedes-AMG E 43 4Matic Mercedes-AMG E 63 4Matic+ Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Moottori 3-litrainen V6-biturbomoottori 4-litrainen V8-biturbomoottori 4-litrainen V8-biturbomoottori Iskutilavuus (cm 3 ) Teho (kw/hv) 295/ / /612 Vääntömomentti (Nm kierrosluvulla 1/min) 520/ / /

85 83

86 84 Ensivaikutelman antamiseen ei ole kuin yksi tilaisuus Mercedes-AMG:n tehtävä on yhdistää näyttävä muotoilu, ylivertainen ajonautinto ja suorituskyky. Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ suoriutuu tästä tehtävästä erinomaisin arvosanoin. Mercedes-AMG GT:stä tutun lasketun konepellin kohoumat ja levennetyt lokasuojat korostavat E 63 S -mallissa piilevää voimaa. Erityisen syvät, ritilättömät ilmanottoaukot ovat näyttävän näköiset ja pitävät lisäksi huolen ilmavirtauksen tarkasta kohdentamisesta. Siten myös niiden tavoite on selvä: oivallinen suorituskyky. E 63

87 85

88 86 Selkeä kannanotto Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ on kuin puheenjohtaja, jolla on sointuva ääni. Ääni määräytyy aina Dynamic Selectin ajo-ohjelmien mukaan, joten puheenjohtaja saavuttaa aina oikean äänensävyn. Tämä merkitsee hiljaisempaa AMG-soundia ajo-ohjelmalla Comfort, ja äärimmäisen tunnepitoista soundia ajo-ohjelmilla Sport, Sport+ ja Race. Vaihtelua tarjoaa lisäksi tehdaslisävarusteinen kytkettävä AMG Performance -pakoputkisto, josta irtoaa maksimaalinen AMG-soundi näppäimen painalluksella. Pakoputkenpäiden kehykset, kolme diffuusorievää, jättöreunaspoileri ja AMG-sivuhelmaverhoukset mustine koristeineen takaavat sen, että E 63 S myös näyttää yhtä hyvältä kuin miltä kuulostaa.

89 87

90 88 Keskitettyä energiaa Tavoitteiden saavuttamiseksi energia on keskitettävä huolella. Juuri niin tekee innovatiivinen nelivetojärjestelmä AMG Performance 4Matic+. Täysin muuntuva vääntömomentin jako nelivedosta aina puhtaaseen takavetoon saakka pitää huolen erinomaisesta ja ajotilanteen mukaisesta pidosta. Sitä tarvitaankin, jotta 9-vaihteisen AMG Speedshift MCT Sport -vaihteiston välittämä valtava voima saadaan tuotua nätisti tienpintaan. Etenkin dynaamisessa kaarreajossa apuna on AMG taka-akselin tasauspyörästön lukko, joka mallissa Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ on elektronisesti säädelty. Moottorin dynaamiset AMG-kumityynyt reagoivat aina ajotilanteen mukaan. Kun poikittaiskiihtyvyys on suuri, kumityynyt ovat kovat täsmällisemmän ohjautuvuuden saavuttamiseksi. Suoraan ajossa ne ovat puolestaan pehmeät ja pitävät huolen parhaasta mahdollisesta mukavuudesta.

91 89

92 90 Johtajan paikka Raja-alueilla vaaditaan totaalista kontrollia. Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ -mallin sisätila on suunniteltu siten, että kaikki komponentit yhdessä varmistavat huippudynaamisen elämyksen: kojelaudan laajakuvanäyttö, AMG Performance -ohjauspyörä ja AMG-urheiluistuimien optimoitu sivuttaistuki sekä AMG-vaakunat etuistuimien pääntuissa luovat sisätilaan urheilullisen ylellisen tunnelman. Kaikki tämä tekee ajettavuudesta vieläkin intensiivisemmän kokemuksen.

93 91

94 92 Nopeus on valttia Mercedes-AMG E 63 S 4matic+ -mallilla pääset nopeasti asiaan. Tarkalleen ottaen 3,4 sekunnissa, nimittäin nollasta sataan km/h.* Vastuussa tästä kiihtyvyydestä on 4-litrainen AMG V8 -biturbomoottori, jonka teho on uskomattomat 450 kw (612 hv) ja vääntö 850 Nm mallissa E 63 S. Voimanlähde vakuuttaa myös äärimmäisen nopeilla reagointiajoillaan ja erinomaisella tehokkuudellaan. Valtaisan voiman kesyttäminen onnistuu AMG-suurtehokomposiittijarruilla, joissa on rei itetyt ja sisältä jäähdytetyt jarrulevyt sekä punaisiksi maalatut jarrusatulat. Jarrut ovat erityisen tehokkaat, minkä lisäksi ne ovat perinteisiä jarruja selvästi kevyemmät. Jarrutustehoa voi parantaa edelleen tehdaslisävarusteena saatavien keraamisten AMG-suurtehokomposiittijarrujen avulla. Suorituskyvyn aatelia. * Farmarimallin kiihtyvyys 3,5 sekuntia.

95 93

96 94 Antaa sinulle aina tarvitsemasi tilan Auton selkeät linjat viestivät monikäyttöisyydestä, mutta kätkevät taakseen myös suuren tunnepitoisen latauksen. Uuden Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ farmarimallin kylkien muotoilu on täynnä jännitystä, ja sen kattolinja noudattelee lähes coupémaisia muotoja. Perän muotoilu korostaa auton leveyttä ja dynaamisuutta, jota E 63 S:n farmarimallissa on vaikka muille jakaa. E 63 S farmarin kookas tavaratila osoittaa, että mikään haaste ei ole sille liian suuri. Autossa yhdistyvät loistavalla tavalla soveltuvuus arkiajoon ja suorituskyky. Siinä on riittävästi tilaa kaikille tavoitteillesi.

97 95

98 96 Tuulta päin Tuulta ei saa käsitellä kuin ilmaa, jos haluaa rakentaa aerodynaamisen auton. Tulosta kelpaa näyttää. Tuulitunnelissa. Maantiellä. Kilparadalla. Aerodynamiikka vaikuttaa merkittävästi ajodynamiikkaan. Auton nostetta kohdennetusti tasapainottamalla aerodynamiikka parantaa ajettavuutta alhaisilla nopeuksilla ja ajovakautta suurilla nopeuksilla. Keulan syvät ja ritilättömät ilmanottoaukot huolehtivat paitsi optimaalisesta ilmanvastuksesta myös kaikkien laitteiden tarpeenmukaisesta tuuletuksesta. Tämä on suorituskyvyn perusta silloin, kun lähestytään raja-alueita. Valmiina huippusuorituksiin: 4-litrainen AMG V8 -biturbomoottori mallissa Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ on läheistä sukua Mercedes-AMG GT:n moottorille. Sen 450 kw:n (612 hv) teho ja 850 Nm:n vääntö ovat vertaansa vailla. Lisäksi se on muun muassa sylinterikatkaisun ansiosta yksi segmenttinsä pienikulutuksisimmista ja vähäpäästöisimmistä V8-suurtehomoottoreista.

99 97

100 98

101 99 Intohimo kasvaa, kun sitä jakaa: AMG Private Lounge on AMG-maailman oma foorumi. AMG-asiakkaat tapaavat siellä kiinnostavissa tapahtumissa ja vaihtavat verkossa tietoja ja kokemuksia AMG:n kehitystyön uusimmista tuloksista. He voivat hyödyntää erikoistarjouksia ja suoraa yhteyttä AMG:n pääkonttoriin: AMG Driving Academy edustaa verratonta tiimihenkeä. Koe huippusuorituskyky samanhenkisten ihmisten kanssa ja paranna ajotaitojasi kilparata- ja lifestyle-tapahtumissa upeissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Liity maailman nopeimpaan perheeseen (World s Fastest Family): Haluatko vielä enemmän? AMG Customer Sports on ammattimaiseen moottoriurheiluun suunniteltu ohjelma ja Mercedes-AMG GT3 on juuri siihen suunniteltu kilpa-auto. Täysin integroitu palvelumaailma mahdollistaa sinulle korkeatasoisen moottoriurheilun: AMG Performance Studiossa valmistetaan autoja, jotka on räätälöity täysin toiveidesi mukaan. Asiantuntijoidemme luovuudella ei ole rajoja. Täällä suunnitellaan täysin ainutlaatuisia erikoiskomponentteja, ulkovärejä ja sisävarusteita, jotka valmistetaan äärimmäisellä huolella käsityönä. Astu AMG:n maailmaan. Koe Driving Performance. Emme pelkästään valmista autoja. Teemme unelmista totta

102 100 Tekniset tiedot sedan Dieselmoottorit Bensiinimoottorit E 200 d E 220 d E 220 d 4Matic E 350 d E 200 E 200 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 V6 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 110 (150)/ (194)/ (194)/ (258)/ (184)/ (184)/5 500 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 360/ / / / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 8,4 7,3 7,5 5,9 7,7 7,9 Huippunopeus noin, km/h Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki/maantie/EU-yhdistetty 4,7 4,3/4,1 3,6/ 4,3 3,9 4,7 4,3/4,1 3,6/ 4,3 3,9 5,3 4,8/4,5 4,0/ 4,8 4,3 6,6 6,3/4,9 4,4/ 5,5 5,1 8,0 7,6/5,3 4,9/ 6,3 5,9 8,9 8,5/6,1 5,6/ 7,3 6,8 CO 2 - päästöt 2 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Bensiinimoottorit Plug-in-Hybrid E 250 E 300 E 400 4Matic Mercedes-AMG E 43 Mercedes-AMG E 63 Mercedes-AMG E 63 S E 350 e 4Matic 4Matic+ 4Matic+ Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 V6 V6 V8 V8 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 155 (211)/ (245)/ (333)/ (401)/ (571)/ (612)/ (286)/e. t.* Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 350/ / / / / / /e. t.** Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9-vaiht. AMG Speedshift 9-vaiht. AMG Speedshift 9G-Tronic MCT Sport -vaiht. MCT Sport -vaiht. Kiihtyvyys km/h, s 6,9 6,2 5,2 4,6 3,5 3,4 6,2 Huippunopeus noin, km/h Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki/maantie/EU-yhdistetty 8,0 7,6/5,3 4,9/ 6,3 5,9 8,8 8,2/5,8 5,2/ 6,9 6,3 10,8 10,5/6,3 5,9/ 7,9 7,6 11,0 10,9/6,8 6,7/ 8,4 8,2 11,7 11,4/7,6 7,3/ 9,1 8,8 11,7 11,4/7,6 7,3/ 9,1 8,8 e. t. e. t./e. t. e. t./ 2,5 2,1*** CO 2 - päästöt 2 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 3 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat

103 101 Tekniset tiedot farmari Dieselmoottorit Dieselmoottori E 200 d E 220 d E 220 d 4Matic E 350 d E 220 d 4Matic All-Terrain Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 V6 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 110 (150)/ (194)/ (194)/ (258)/ (194)/3 800 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 360/ / / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic Kiihtyvyys km/h, s 8,7 7,7 7,8 6,0 8,0 Huippunopeus noin, km/h Polttonesteen kulutus 2, l/100 km 4,9 4,5/4,4 3,9/ 4,9 4,5/4,4 3,9/ 5,7 5,3/5,0 4,5/ 6,8 6,5/5,2 4,8/ 5,6 5,5/5,1 5,0/ Kaupunki/maantie/EU-yhdistetty 4,6 4,2 4,6 4,2 5,2 4,9 5,8 5,4 5,3 5,2 CO 2 - päästöt 2 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Bensiinimoottorit E 200 E 200 4Matic E 250 E 400 4Matic Mercedes-AMG E 43 4Matic Mercedes-AMG E 63 4Matic+ Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 V6 V6 V8 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 135 (184)/ (184)/ (211)/ (333)/ (401)/ (571)/ (612)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 300/ / / / / / / Vaihteisto 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9G-Tronic 9-vaiht. AMG Speedshift 9-vaiht. AMG Speedshift MCT Sport -vaiht. MCT Sport -vaiht. Kiihtyvyys km/h, s 8,1 8,3 7,2 5,4 4,7 3,6 3,5 Huippunopeus noin, km/h Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki/maantie/EU-yhdistetty 8,2 7,8/5,6 5,2/ 6,6 6,2 9,0 8,7/6,4 6,0/ 7,5 7,1 8,2 7,8/5,6 5,2/ 6,6 6,2 11,1 10,8/6,6 6,3/ 8,2 7,9 11,1/7,1/ 8,6 12,1 11,7/7,8 7,5/ 9,4 9,1 12,1 11,7/7,8 7,5/ 9,4 9,1 CO 2 - päästöt 2 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 ovat mahdollisia. 4 Elektronisesti rajoitettu. * Järjestelmäteho. ** Kokonaisvääntö. *** Sähköenergian kulutus EU 14,0 11,5 kwh/100 km, toimintasäde pelkällä sähköllä 33 km, huippunopeus pelkällä sähköllä ajettaessa 130 km/h. Todellisessa ajossa arvot saattavat poiketa sertifioiduista normiarvoista. Todellisiin arvoihin vaikuttavat lukuisat yksilölliset tekijät, esimerkiksi oma ajotapa, ympäristö- ja ajotieolosuhteet. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

104 102 Mitat sedan Mitat farmari Mitat All-Terrain Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

105 Vakiomalli Avantgarde 103 Verhoukset ja somiste-elementit Istuinverhoukset Marseille-kangas musta 601 Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta 101 Artico-tekonahka musta Artico-tekonahka/AMG Dinamica -mikrokuitu 201 Nahka musta 1 musta Nahka pähkinänruskea/musta Nappanahka musta Nahka macchiatonbeige/musta Nappanahka musta Artico-tekonahka/Norwich-kangas musta Artico-tekonahka/Norwich-kangas Nappanahka pähkinänruskea/espressonruskea 1 Nappanahka macchiatonbeige/espressonruskea pähkinänruskea/musta 821 Nappanahka AMG musta Artico-tekonahka/Norwich-kangas 824 Nappanahka satulanruskea/musta 1 macchiatonbeige/musta 851 Nappanahka AMG musta Nahka/Valence-kangas musta Nahka/Valence-kangas pähkinänruskea/ Nappanahka AMG pähkinänruskea/musta 5 Nappanahka AMG macchiatonbeige/musta espressonruskea Nahka/Valence-kangas 961 designo-nappanahka kaksivärinen musta/ titaaninharmaa pearl macchiatonbeige/espressonruskea 975 designo-nappanahka kaksivärinen 561 Exclusive-nappanahka AMG musta 2 macchiatonbeige/satulanruskea 1 Somiste-elementit H80 Efektimaali, ruskea (ei Suomessa) 731 Pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä 1, H78 Alumiini, trapetsihiottu 6 Alumiini, hiilikuitukuvioitu, vaalea 7 H26 H16 designo magnolia, flowing lines, ruskea 1 designo pianolakka, flowing lines, musta H09 Saarni, vaaleanruskea, avohuokoinen 1, 8 H64 Metallikuvio 1 H06 Saarni, ruskea, kiiltävä 1 H73 AMG-hiilikuitu Saarni, musta, avohuokoinen 1, 9 1 Tehdaslisävaruste. 2 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+. 3 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG E 43 4Matic. 4 Tehdaslisävaruste malliin Mercedes-AMG E 43 4Matic. 5 Vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG E 63 4Matic+. 6 Vakiovaruste vakiomallissa sekä sisätilan Avantgarde-paketin, sisätilan AMG Line -paketin ja Mercedes-AMG-mallien yhteydessä. 7 Vakiovaruste All-Terrain-mallissa. 8 Vakiovaruste sisätilan Exclusive-paketin yhteydessä. 9 Vakiovaruste sisätilan designo-paketin yhteydessä. 10 Tehdaslisävaruste Mercedes-AMG-malleihin. 215

106 Exclusive AMG Line Mercedes-AMG Somiste-elementit 104 H H H09 H designo 864 H H16 H H73

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 11.1.2019 2 / 60 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan farmari (S213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 11.1.2019 2 / 65 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 64 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 1.1.2019 2 / 54 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja Coupé ja Cabriolet

E-sarja Coupé ja Cabriolet E-sarja Coupé ja Cabriolet Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

arja sedan E-sarja sedan E-s

arja sedan E-sarja sedan E-s E-sarja sedan Mastermind On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi ja suojelee sinua vaistonvaraisesti

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 67 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 2 / 61 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 20.1.2017 E-sarjan sedan (W213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 59 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 29.3.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.9.2018 E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.9.2018 E-sarjan farmari (S213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan farmari (S213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan farmari (S213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 57 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 11.9.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 28.6.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar A-sarja 5-ovinen Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto.

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.9.2018 E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.9.2018 E-sarjan sedan (W213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLC-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLC-sarja Facelift Hinnasto 6.5.2019 2 / 33 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 8.2.2017 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.2.2017 E-sarjan coupé (C238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 18.10.2017 E-sarjan coupé (C238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2019 E-sarjan cabriolet (A238) 808 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 1.1.2018 E-sarjan cabriolet (A238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 E-sarjan cabriolet (A238) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL Vantaa puh Hinnasto 10.7.2018 E-sarjan coupé (C238) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.7.2018 E-sarjan coupé (C238) 808 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot