Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Pennanen Erkki jäsen 7-10

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen 7-10"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto AIKA klo 14:00-16:09 PAIKKA Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Janerus Mirja varapuheenjohtaja Ahmaoja Leila jäsen Hyrkkö Vieno jäsen Pennanen Erkki jäsen 7-10 Skog Inkeri jäsen Fäldt Marja-Leena perusturvaltk:n edustaja Pakkanen Walo perusturvaltk:n edustaja Mäkinen Timo teknisen toimen edustaja Kokkonen Maija varajäsen Lahtinen Gudrun varajäsen Solitanner Risto varajäsen Karjalainen Marja-Liisa perusturvatoimen varaedustaja Montonen Tanja sihteeri POISSA Grandell Rolf jäsen Kangas Inkeri jäsen Suominen Tuula perusturvatoimen edustaja Vehovuori Mirja sivistystoimen edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri MUUT Huhtanen Jari Lohjan taksiautoilijat ry:n 7-10 edustaja Kivisilta Ilkka Helsingin-Uudenmaan 7-10 Taksit Oy:n edustaja Kummunmäki Maiju Kelan edustaja 7-10 Rautelin Caj Lähitaksi Oy:n edustaja 7-10 Mäkinen Minna Vammaisneuvoston 7-10 KÄSITELLYT ASIAT :t 7-17 ALLEKIRJOITUKSET Pasi Virtanen puheenjohtaja Tanja Montonen pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Lohja Leila Ahmaoja pöytäkirjantarkastaja Vieno Hyrkkö pöytäkirjantarkastaja

2 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto KÄSITELLYT ASIAT Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjantarkastajat 15 9 Kelan keskitetyn tilausnumeron toiminta (suorakorvausmatkat) Lähitaksin keskitetyn tilausnumeron toiminta Ikääntyneiden sosiaalipalvelujen odotusajat Lohjalla Ikääntyneiden neuvonta ja palveluohjaus Nimikilpailu neuvonta ja palveluohjausyksikölle Omaishoidon palveluseteli laajenee Ikäihmisten juhla Tiedoksi Muut esille tulevat asiat 25

3 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus VANNE Vanhusneuvoston kokouskutsu ja esityslista on postitettu jäsenille Kokous todettaneen laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Pöytäkirjantarkastajat VANNE Vanhusneuvoston pöytäkirjan tarkastaa kaksi tähän nimettyä kokousedustajaa. Pöytäkirjantarkastus on kokousta seuraavalla viikolla ja sen toteuttamistavasta sovitaan tarkastajien kanssa. Tarkastusvuorossa ovat Leila Ahmaoja ja Vieno Hyrkkö. Valitaan pöytäkirjantarkastajat. Valittiin Leila Ahmaoja ja Vieno Hyrkkö.

5 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Kelan keskitetyn tilausnumeron toiminta (suorakorvausmatkat) VANNE Lohjan vanhusneuvosto päätti tammikuun kokouksessa kutsua edustajan kertomaan ja keskustelemaan Kelan suoramatkojen tilaamiseen liittyvistä asioista toukokuun kokoukseen. Vanhusneuvostoa kiinnostaa erityisesti Lohjan alueen suoramatkojen sujuvuus, välitettyjen kyytien lukumäärä sekä niistä tehtyjen valitusten lukumäärä sekä tämän suhdeluvun kehittyminen palvelun käyttöönoton jälkeen Taksimatkojen sähköisessä tiedonsiirrossa eli taksimatkojen suorakorvausmenettelyssä taksimatkojen tilaukset keskitetään sairaanhoitopiireittäin yhteen tilausvälityskeskukseen, joka on tehnyt Kelan kanssa sopimuksen suorakorvausmenettelystä. Keskitetyn tilausvälityskeskuksen kautta välitetetään Kelan korvaamat taksimatkat suorakorvausmenettelyyn liittyneille autoilijoille. HUT eli Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy vastaa Kelan toimeenpaneman suorakorvauksen toiminnan järjestämisestä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS:n) alueella. HUT:n välityskeskuksen kautta välitetään HUS:n alueella kaikki kela-korvattavat taksikyydit. Käsittely Apulaisjohtaja Maiju Kummunmäki Kelan Länsi-Uudenmaan vakuutuspiiristä, toimitusjohtaja Ilkka Kivisilta Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:stä sekä Lohjan taksiautoijat ry:n puheenjohtaja Jari Huhtanen saapuvat kokoukseen kertomaan ja keskustelemaan Kelan suorakorvausmatkoihin liittyvistä asioista. Merkitään tiedoksi. Apulaisjohtaja Maiju Kummunmäki Kelasta kertoi, että matkakaton kertyminen on tiedossa asiakkaalla noin 1,5 viikossa. Myös alle 16 euron matkat kerryttävät maksukattoa. Huomioitava, että suorakorvaus edellyttää hoitoyksikössä tehtyä arviointia ja SV67 -lomakkeen täyttöä. Kertamatkaa vartten myönnetty lomake on säilytettävä 6 kk mahdollista tarkistusta varten. Jos suorakorvaus on myönnetty määräajaksi tai toistaiseksi, todistus on toimitettava Kelaan. Vakiotaksioikeus voidaan myöntää Kelasta hakemuksesta (esim. Kelan vaikeavammaisten kuntoutuksessa käyvät). Vakiotaksioikeuden saaneet sopivat kyydit suoraan vakiotaksinsa kanssa. (Vakiotaksi ilmoittaa kyydit HUT:tiin.). Vaikeavammaisten kriteerit muuttuvat vuoden 2016 alussa, vielä ei tiedetä muutoksen vaikutuksia kuljetuksiin. Vakiotaksiasiakkuuksia on HUS:n alueella noin 25 % Kelan vaikeavammaisten kuntoutusta saavista. Suorakorvausmatkan tilaushinta on 1,74 euroa/puhelu, jonotus maksuton (kertamaksu ajasta jonotus/puheluajasta riippumatta). Matkat tilataan suomeksi numerosta ja ruotsiksi numerosta HUTin toimintaalueella (Hanko-Loviisa) on autoa, joista 67 on Lohjalla. Huhtikuussa 2015 välitettiin keikkaa, joista 60 % välityskeskuksen kautta. Reklamaatioita vain 7 kappaletta. Huomioitava, että kun matkoja yhdistellään, matka-aika voi pidentyä enintään kaksi tuntia.

6 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto

7 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Lähitaksin keskitetyn tilausnumeron toiminta VANNE Vanhusneuvosto päätti tammikuun 2015 kokouksessaan kutsua Lähitaksin edustajan kertomaan ja keskustelemaan Lähitaksin tilaamiseen liittyvistä asioista toukokuun kokoukseen. Samalla pyydettiin tiedot välitettyjen kyytien ja valitusten suhdeluvusta ja sen kehittymisestä palvelun käyttöönoton jälkeen. Lähitaksi Oy:n edustaja Caj Rautelin sekä Lohjan taksiautoilijat ry:n puheenjohtaja Jari Huttunen tulevat kertomaan ja keskustelemaan Lähitaksin toiminnasta vanhusneuvoston kokoukseen. Merkitään tiedoksi. Käsittely Lähitaksi Oy:n edustaja Caj Rautelin kertoi, että Lohjan alueella on 10 invataksia. Lähitaksissa on henkilökuntaa 80 henkilöä ja 23 välityspistettä. Kaikki Lähitaksin kuljettajat koulutetaan. Lohjan taksiautoilijat ry:n edustaja Jari Huhtanen, Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:n edustaja Ilkka Kivisilta, Kelan edustaja Maiju Kummunmäki, Lähitaksi Oy:n edustaja Caj Rautelin, vammaisneuvoston puheenjohtaja Minna Mäkinen sekä vanhusneuvoston jäsen Erkki Pennanen poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo 15:25.

8 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Ikääntyneiden sosiaalipalvelujen odotusajat Lohjalla VANNE julkaisemaan Vanhuspalvelulaki 980/ velvoittaa kunnan vähintään puolivuosittain tiedot siitä, missä ajassa iäkäs henkilö voi saada hakemansa sosiaalipalvelut.lohjan kaupunki julkaisee puolivuosittain odotusajat, jotka koskevat kotihoitoa ja kotihoidon tukipalveluista ateriapalvelua, sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua sekä omaishoitoa sekä ympärivuorokautista asumispalvelua ja vanhainkotihoitoa. Odotusajoista tiedotetaan Lohjan perusturvalautakunnalle sekä Lohjan vanhusneuvostolle. Lisäksi tiedote ( ) on Lohjan terveysasemien infotauluilla sekä lähetetään lehdistötiedotteena paikallislehdille. Tiedot julkaistaan myös sivustolla Sosiaalipalveluiden myöntämisestä on tehtävä päätös ilman aiheetonta viivytystä sen jälkeen, kun asiaa koskeva kirjallinen tai suullinen hakemus on jätetty. Palvelutarpeen arviointi on tehtävä vähintään 7 arkipäivän kuluessa yhteydenotosta tai erittäin kiireellisessä tapauksessa välittömästi. Kotihoito ja tukipalvelut ovat saatavissa tarvittaessa samana päivänä tai viimeistään 7 arkipäivän kuluttua myöntämisestä. Omaishoidon tuen hakemusten käsittelyaika on ollut keskimäärin 4 viikkoa. Myönnetyt omaishoidon palvelut tulevat voimaan hakemiskuukauden jälkeisestä kuukaudesta alkaen. Sosiaalihuoltolain mukainen kuljetuspalvelun hakemusten käsittelyaika on ollut keskimäärin 4 viikkoa. Tehostettu palveluasuminen, keskimääräinen odotusaika 6 kk. Vanhainkotihoito, keskimääräinen odotusaika 1 kk. Kiireellisissä tapauksissa paikka tai palvelut on järjestettävä viipymättä. Käsittely Merkitään tiedoksi. Hoivapalvelupäällikkö Marja-Liisa Karjalainen kertoi sosiaalipalvelujen odotusaikatilanteesta Lohjalla. Tiedot julkaistaan puolivuosittain, seuraava julkaisu on syksyllä. Tehostetun palveluasumisen odotusaikojen uskotaan pienenevän, lain mukaan odotusaika saa olla enintään 3 kuukautta. Kiireellinen hoito on annettava heti.

9 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Ikääntyneiden neuvonta ja palveluohjaus VANNE Lohjan kaupungin perusturvatoimen ikääntyneiden palveluissa aloitti toimintansa keskitetty neuvonta ja palveluohjaus. Neuvontaa ja palveluohjausta on mahdollista saada puhelimitse maanantaista torstaihin klo 9-12 puhelinnumerosta Palveluneuvontaa järjestetään myös palveluneuvojan luona Geriatrian keskuksessa (Liessaarenkatu 3) tiistaisin ja torstaisin klo Neuvonta ja palveluohjaus on tarkoitettu pääasiassa ikäihmisille, heidän omaisilleen ja läheisilleen sekä ikäihmisten parissa työskenteleville ja kotikuntalain mukaisissa muutoissa toiselle paikkakunnalle ja toiselta paikkakunnalta Lohjalle. Yleisen ikäihmisten palveluita koskevan ohjauksen ja neuvonnan lisäksi palveluohjauksen henkilöstön tehtävänä on vanhuspalvelulain mukainen palvelutarpeen arviointi ja uusien asiakkaiden palvelusuunnitelman laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa. Lohjan kaupungin verkkosivuilla on Ikäihmisten palvelutori, jonka avulla ikäihmiset, heidän omaisensa ja kaupungin vanhustyössä toimivat työntekijät saavat tietoa ikääntyville tärkeistä paikallisista palveluista. Kaupungintalo Monkolan asiakaspalvelukeskuksesta (Karstuntie 4) saa opastusta ja perustietoa arki-, lähi-, virkistys- ja kulttuuripalveluista kaupungintalon aukioloaikoina. Kaupungintalo Monkolan palveluneuvojat tavoittaa puhelimitse numeroista ja Vanhusneuvoston puheenjohtaja on toivonut keskustelua säännöllisen palveluohjauksen ja neuvonnan järjestämisestä kunnan reuna-alueille esimerkiksi kuukausittain kirjastoauton tai muun palvelun yhteydessä annettavaksi. Vanhustyön johtaja Tuula Suominen kertoo ikääntyneiden palveluiden suunnitelmista palveluohjauksen ja neuvonnan osalta kokouksessa. Käsittely Merkitään tiedoksi. Hoivapalvelupäällikkö Marja-Liisa Karjalainen sijaisti Tuula Suomista ja kertoi, että ikääntyneiden neuvonta ja palveluohjaus jalkautuu vuonna 2016 esimerkiksi Karjalohjan, Nummen ja Pusulan alueille. 80 vuotta täyttäneiden kotikartoitukset käynnistetään ja seuranta sekä jatkotoimia kehitetään. Neuvontaa ja palveluohjaustaa saa tarvittaessa ruotsin kielellä. Selvitetään onko mahdollista saada RAY:n ja Sitran hankerahoitusta neuvonnan ja palveluohjauksen kehittämiseen.

10 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Nimikilpailu neuvonta ja palveluohjausyksikölle VANNE Geriatrian keskuksessa (Liessaarenkatu 3) aloittanut ikääntyneiden palveluiden keskitetty neuvonta ja palveluohjaus on vailla nimeä. Neuvonta ja palveluohjaus on tarkoitettu pääasiassa ikäihmisille, heidän omaisilleen ja läheisilleen sekä ikäihmisten parissa työskenteleville. Lisäksi palveluohjauksen tehtävänä on vanhuspalvelulain mukainen palvelutarpeen arviointi ja uusien asiakkaiden palvelusuunnitelmien laatiminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Ikääntyneiden palvelut on kutsunut kuntalaiset antamaan nimen tälle "matalan kynnyksen" neuvonta ja palveluohjausyksikölle. Nimiehdotukset on pyydetty lähettämään mennessä osoitteeseen Perusturvakeskus, Ikääntyneiden palvelut, Palveluohjaus, palvelusuunnittelija, PL 71, Lohja. Kuoreen tunnus Nimikilpailu. Vanhusneuvostoa on pyydetty nimeämään edustaja tuomaristoon, joka valitsee ehdotuksista yksikölle nimen/julistaa voittajan. Voittaja palkitaan avointen ovien päivässä klo Vanhusneuvosto nimeää edustajansa nimikilpailun tuomaristoon. Nimettiin Mirja Janerus. Nimiehdotuksia voi toimittaa myös sähköpostilla:

11 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Omaishoidon palveluseteli laajenee VANNE Omaishoidon tuki on kokonaisuus, johon sisältyy omaishoitajan antama hoito ja tarvittavat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Ne määritellään hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Lakisääteinen vapaapäivä oikeus on vähintään kolme vuorokautta sellaista kalenterikuukautta kohti, jonka aikana omaishoitaja on yhtäjaksoisesti tai vähäisin keskeytyksin hoitanut omaishoidettavaa kotona, joko ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin vähintään puolet kuukauden päivistä. Omaishoitajan vapaata järjestetään lyhytaikaishoitona osastolla sekä sijaishoitona. Lisäksi käytössä on kotiin annettavan omaishoitajan vapaan palveluseteli. Vapaan toteuttamisen monipuolistamiseksi Lohjan kaupunki on ottanut Perusturvalautakunnan päätöksellä käyttöön palvelusetelin omaishoidon tuen lakisääteisen vapaan järjestämiseksi ympärivuorokautisena lyhytaikaishoitona tehostetun palveluasumisen yksikössä. Palvelusetelin arvo on 125 euroa/vrk. Asiakkaan omavastuuosuus on enintään 11,30 euroa (vuonna 2015). Palveluseteli tulee käyttöön alkaen. Aiempi kotiin annettavan omaishoitajan vapaan palveluseteli säilyy entisellään. Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla asiakas voi ostaa lakisääteisten vapaiden aikaisen hoidon niistä yksityisistä tehostetun palveluasumisen yksiköistä, jotka kunta on hyväksynyt palveluntuottajiksi. Palvelusetelin käytöstä tehdään viranhaltijan päätös kalenterivuosittain. Asiakas saa myös listan kaupungin hyväksymistä palveluntuottajista, joista hän voi valita itselleen sopivan palveluntuottajan. Omaishoidon asiakkaiden tulot tai varallisuus eivät vaikuta palvelusetelin saamiseen eivätkä sen suuruuteen. Palvelusetelin hakemisesta ja käytöstä saa tietoa omaishoidon koordinaattoreilta. Merkitään tiedoksi.

12 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Ikäihmisten juhla 2015 VANNE Vanhusneuvosto on vuosittain osallistunut Ikäihmisten juhlan järjestämiseen talousarviossa varatulla määrärahalla, lisäksi vanhusneuvoston jäseniä on osallistunut juhlan suunnitteluun ja järjestelyihin. Vuoden 2015 määräraha vanhusneuvoston talousarviossa on euroa (alv 0 %). Määrärahaa voidaan käyttää juhlien tilavuokriin, kahvitukseen ja ohjelmakustannuksiin. Varapuheenjohtaja Mirja Janerus sekä jäsen Inkeri Kangas ovat osallistuneet vuoden 2015 juhlien suunnittelukokouksiin. Seniorifoorumi esitti ikäihmisten juhlia pidettäväksi vanhusten viikon jälkeen, sillä seurakunnalla on vanhusten viikolla paljon Kutsu kampanjaan liittyviä tapahtumia. Ikäihmisten juhlat järjestetään viikolla 42 seuraavasti: ti Karjalohjan/Sammatin alueella, ke Kanta-Lohjalla ja to Pusulan/Nummen alueella. Varapuheenjohtaja Mirja Janerus esittelee Ikäihmisten juhlien 2015 suunnittelutilannetta kokouksessa. Juhlasuunnitelmarunko on esityslistan mukana erikseen jaettavana asiakirjana. Käsittely Merkitään tiedoksi. Inkeri Kangas ja Mirja Janerus ovat olleet suunnittelemassa juhlaa. Juhla järjestetään vanhustenviikkoa seuraavalla viikolla. Muutos aikaisempaan ennakkotietoon: Nummen ja Pusulan alueen kahvitus alkaa klo 12. Puffijuttuja toivotaan lehtiin, järjestäjät ottavat yhteyden toimituksiin. Kaikkien tilaisuuksien yhteisilmoitus on lehdessä juhlia edeltävällä viikolla.

13 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Tiedoksi VANNE Vanhusneuvostolle tuodaan tiedoksi seuraavat asiat: 1. Jäsen Raimo Toftesjö on ilmoittanut vanhusneuvostotyöskentelynsä päättymisestä paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Maija Kokkonen varajäsenenä jatkaa hänen tilallaan. 2. Palveluverkkotyön tilanne. 3. Geriatrian keskuksen avoimia ovia vietetään klo 10-14, os. Liessaarenkatu 3, Lohja. 4. Kaupunkisuunnitelulautakunta on ilmoittanut Vanhusneuvostolle asemaakavan muutoksen vireille tulemisesta: 4. kaupunginosa Hiidensalmi, korttelelit 172 ja 178, korttelin 188 osa sekä katu- ja lähivirkistyslue (L16 Taimisto ja Tennari). Suunnittelualue sijaitsee Karstuntien ja Taimistonkadun välisellä alueella. Asemakaavan luonnos tulee vanhusneuvostolle osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaiselle luonnosvaiheen kuulemiselle syksyllä Osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ja lähtökohta-aineistot pidetään MRA 30 : mukaisesti nähtävillä kaupungintalo Monkolan asiakaspalvelukeskuksesssa sekä kaupungin verkkosivuilla sekä vanhusneuvoston kokouksessa. Käsittely Merkitään tiedoksi. Hoivapalvelupäällikkö Marja-Liisa Karjalainen toi vanhusneuvostolle seuraavat asiat tiedoksi kokouksessa: Palveluverkkoselvitys on toukokuussa valtuustoseminaarissa. Palveluverkkotyö on Ikääntyvä Lohja -ohjelman mukainen. Uusi rakennettava Niilonpirtti on asumispalveluyksikkö. Kotiutustiimiä kehitetään. Palvelusetelin käyttöä laajennetaan palveluasumiseen. Hoitajakutsujärjestelmiä uusitaan. Teknologian käytössä pyritään pysymään ajan tasalla.

14 PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto Muut esille tulevat asiat VANNE Vanhusneuvoston jäsenillä on mahdollisuus tuoda keskusteluun vanhusneuvoston tehtäväalalla tärkeäksi pitämiään asioita. Käsittely Merkitään tiedoksi esille nousseet asiat ja päätetään mahdollisesta jatkovalmistelusta. Risto Solitanner toi esille Karjalohjan ja Sammatin alueiden asukkaiden huolen terveyskeskuspalveluiden ja koulujen säilymisen puolesta. Lohjan kaupungille on lähdössä terveyskeskusasiasta adressi, jossa 802 nimeä. Merkittiin tiedoksi.

Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen

Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 14:00-15:20 PAIKKA Lohjantähti, kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Janerus Mirja

Lisätiedot

Fäldt Marja-Leena perusturvaltk:n edustaja. Murre-Öhman Elise varajäsen

Fäldt Marja-Leena perusturvaltk:n edustaja. Murre-Öhman Elise varajäsen PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 14.03.2017 AIKA 14.03.2017 klo 14:00-15:43 PAIKKA Lohjantähti, kokoushuone 1, Kalevankatu 4, Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Grandell Rolf jäsen

Lisätiedot

Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kokkonen Maija varajäsen Pennanen Erkki jäsen

Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, Lohja. Kokkonen Maija varajäsen Pennanen Erkki jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2015 25 Vanhusneuvosto 08.09.2015 AIKA 08.09.2015 klo 14:00-15:21 PAIKKA Lohjantähti kh 4 (3. krs), Kalevankatu 4, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Janerus Mirja

Lisätiedot

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja 2-7

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja 2-7 PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto 08.03.2017 AIKA 08.03.2017 klo 14:00-14:52 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Riihi kh OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja Jokinen

Lisätiedot

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena 1(5) omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena Omaishoidon tuki on kokonaisuus, johon sisältyy omaishoitajan antama hoito ja tarvittavat sosiaali-

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Vanhusneuvosto 03.03.2016 AIKA 03.03.2016 13:00-14:45 PAIKKA Kunnanvirasto kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.03.2015 AIKA 20.03.2015 10:00-11:15 PAIKKA Ikäihmisten päivätoiminta Opintie 5 Joroinen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kelan korvaamat sairausvakuutuslain mukaiset matkat

Kelan korvaamat sairausvakuutuslain mukaiset matkat Kelan korvaamat sairausvakuutuslain mukaiset matkat 7.4.2011 Mirja Reinikka Kela, Oulun toimisto Kela korvaa matkakustannuksia Sairauden, vaikean vamman raskauden, synnytyksen ja Kelan järjestämän kuntoutuksen

Lisätiedot

Apuomena ry, Punakaneli, Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen. Erätuli-Keskinen Katja sihteeri

Apuomena ry, Punakaneli, Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja. Pennanen Erkki jäsen. Erätuli-Keskinen Katja sihteeri PÖYTÄKIRJA 3/2013 21 Vanhusneuvosto 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 klo 14:00-15:37 PAIKKA Apuomena ry, Punakaneli, Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Janerus

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 1/2017 27.2.2017 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2016 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet

Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 2. LYHYTAIKAINEN HOITO, TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN,

Lisätiedot

MATKAKORVAUKSET Taksimatkojen sähköinen suorakorvausmenettely. Juhani Rinne Kehittämispäällikkö

MATKAKORVAUKSET Taksimatkojen sähköinen suorakorvausmenettely. Juhani Rinne Kehittämispäällikkö MATKAKORVAUKSET Taksimatkojen sähköinen suorakorvausmenettely Juhani Rinne Kehittämispäällikkö 21.1.2015 Suorakorvausmenettelyn käytännön toteutusmalli matkojen yhdistelyssä Menettely koskee Kelan korvaamia

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Omaishoidon tuki Espoossa_ yli 50 -vuotiaat Seminaari omaishoidosta Espoossa 26.10.2015

Omaishoidon tuki Espoossa_ yli 50 -vuotiaat Seminaari omaishoidosta Espoossa 26.10.2015 Omaishoidon tuki Espoossa_ yli 50 -vuotiaat Seminaari omaishoidosta Espoossa 26.10.2015 Vanhusten palvelujen johtaja Matti Lyytikäinen Espoon kaupunki Omaishoidon tuki on palvelukokonaisuus, joka koostuu

Lisätiedot

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs)

Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs) PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Vammaisneuvosto 19.05.2015 AIKA 19.05.2015 klo 14:00-16:00 PAIKKA Lohjantähti, kh 4, Kalevankatu 4, 08100 Lohja (3. lrs) OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 26.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tarja Salosen puheenvuoro 2 Vuoden 2014 toimintakertomuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Pennanen Erkki jäsen. Fäldt Marja-Leena perusturvaltk:n edustaja. edustaja. Virolainen Birgitta asiantuntija Erätuli-Keskinen Katja pöytäkirjanpitäjä

Pennanen Erkki jäsen. Fäldt Marja-Leena perusturvaltk:n edustaja. edustaja. Virolainen Birgitta asiantuntija Erätuli-Keskinen Katja pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJA 2/2017 14 Vanhusneuvosto 02.05.2017 AIKA 02.05.2017 klo 14:00-15:55 PAIKKA Niilonpirtti, Oilaantie 21, Nummi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Virtanen Pasi puheenjohtaja Grandell Rolf jäsen Hyrkkö Vieno jäsen

Lisätiedot

Suorakorvausmenettelyn toteuttaminen sähköisesti Kelan korvaamissa taksimatkoissa

Suorakorvausmenettelyn toteuttaminen sähköisesti Kelan korvaamissa taksimatkoissa Suorakorvausmenettelyn toteuttaminen sähköisesti Kelan korvaamissa taksimatkoissa TAUSTAA SÄHKÖISELLE SUORAKORVAUSMENETTELYLLE Matkakorvaukset kasvavat noin 10 % vuodessa Väestön ikääntyminen Terveydenhuollon

Lisätiedot

Ikäosaamiskeskus, Piekkari, Pohjolankatu 2A. Maija Kaikkonen

Ikäosaamiskeskus, Piekkari, Pohjolankatu 2A. Maija Kaikkonen Ikäosaamiskeskus, Piekkari, Pohjolankatu 2A Maija Kaikkonen Nestori palveluohjausta ikäihmisille Nestori palvelee ikäihmisiä, heidän omaisiaan ja läheisiään sekä muita ikäihmisten asioista tietoa tarvitsevia

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 12.05.2015 klo 10:00-12:00 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka:

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka: 25.01.2016 1. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50 Paikka: Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko Mäkelä, Eläkeliiton

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

VANHUSTEN PALVELUT JOUTSENOSSA

VANHUSTEN PALVELUT JOUTSENOSSA VANHUSTEN PALVELUT JOUTSENOSSA ASUKASFOORUMI 15.3.2011 Minna-Maria Behm, Teija Malinen, Erja Inkiläinen & Eeva-Liisa Saarinen Vanhusten palvelut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotessa Vanhusten

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko klo 17.00

KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko klo 17.00 KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko 6.3.2019 klo 17.00 Osallistujat Heikki Marjanen puheenjohtaja Erkki Helminen Rolf Oinonen Minna Lehtonen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 07.02.2017 klo 09:30-10:46 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 12.02.2019 klo 09:30-10:25 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Sosiaaliturvan kuumat perunat 2015

Sosiaaliturvan kuumat perunat 2015 Sosiaaliturvan kuumat perunat 2015 Sairaanhoitokorvausten muutokset matkakorvaukset hammashoidon korvaukset 15.1.2015 Anne Giss pääsuunnittelija Kelan terveysosasto Matkakorvaustilastot Matkakorvaukset

Lisätiedot

Palveluseteli vanhuspalveluissa

Palveluseteli vanhuspalveluissa Palveluseteli vanhuspalveluissa PALVELUSETELI VANHUSPALVELUISSA Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on uusi tapa valita ja käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja. Asiakas voi hankkia palvelusetelillä hänelle

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vanhusneuvosto

MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vanhusneuvosto MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika KLO 14.00 16.30 Paikka Läsnä Sosiaalitoimiston kokoushuone Kutsutut/osallistujat Läsnä Yrjö Perkkiö veteraanijärjestöjen edustaja,

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.01.2010 klo 9.00 15.25 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja vanhainkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva

Lisätiedot

Sosiaalilautakunta 5.5.2015 27 NURMEKSEN KAUPUNKI. Omaishoidon tuen ohje

Sosiaalilautakunta 5.5.2015 27 NURMEKSEN KAUPUNKI. Omaishoidon tuen ohje Sosiaalilautakunta 5.5.2015 27 NURMEKSEN KAUPUNKI Omaishoidon tuen ohje SISÄLLYS 1. Yleistä... 1 2. Omaishoidon tuen myöntäminen... 1 2.1. Tuen hakeminen... 1 2.2. Tuen myöntämisedellytykset... 1 3. Hoitopalkkio...

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 25.02.2019, klo 09:30-11:50 Paikka Kunnantalo, 5krs Kajanus Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Brahe (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Brahe (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 13.00 kaupungintalo Brahe (3. krs.) KOKOUSKUTSU 1 Kokouskutsu 3/2018 Aika klo 13:00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhuspalvelulaki voimaan Vanhuspalvelulain käytännön toteutus Vanhusneuvosto

Vanhuspalvelulaki voimaan Vanhuspalvelulain käytännön toteutus Vanhusneuvosto Vanhuspalvelulaki voimaan 1.7.2013 Vanhuspalvelulain käytännön toteutus Vanhusneuvosto Palvelujohtaja Pirkko Soidinmäki Lain tavoitteet Ikääntynyt väestö ( =vanhuuseläkeikäiset) - tuetaan hyvinvointia,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 10:00-13:55 Paikka Iso seurakuntatalo, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vanhusneuvosto 27.03.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 4 Terveys- ja vanhuspalveluiden päällikkö Tarja Sainion puheenvuoro 5 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vammaisneuvosto 06.04.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 5 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 6 Sosiaali- ja terveysjohtaja Erja Pentin puheenvuoro 5 7 Muut asiat

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Aika 26.03.2018, klo 10:01-12:37 Paikka Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ (8) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:03-17:40. Käsitellyt asiat

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ (8) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:03-17:40. Käsitellyt asiat Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 11.04.2018, klo 16:03-17:40 Paikka Martta Maria Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 HSL- infoa 26 Sote-asiat

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto 15.05.2019 AIKA 15.05.2019 09:00-10:05 PAIKKA Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

MENEVÄ. Uudenmaan Kela-kyydit 1.4. alkaen

MENEVÄ. Uudenmaan Kela-kyydit 1.4. alkaen MENEVÄ Uudenmaan Kela-kyydit 1.4. alkaen MENEVÄ KELA-TAKSI PALVELUNTUOTTAJANA 1.4.2019 ALKAEN. VASTUULLAMME ON: Tilausten vastaanottaminen Matkojen yhdistely Kuljetuspalvelujen järjestäminen Palvelun laatu

Lisätiedot

Kärkölän kunta Pöytäkirja 3/2017 Vanhus- ja vammaisneuvosto

Kärkölän kunta Pöytäkirja 3/2017 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kärkölän kunta Pöytäkirja 3/2017 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika Keskiviikko 3.5.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Käsiteltävät asiat Sivu Liite 7 13 Esitys sivistystoimikunnalle

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN.

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN. JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto 14.02.2018 AIKA 14.02.2018 09:00-10:15 PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Laitinen Saila-Maarit jäsen, perusturvatoimen edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri

Kuurto Annmarie perusturvaltk:n edustaja. Laitinen Saila-Maarit jäsen, perusturvatoimen edustaja Erätuli-Keskinen Katja sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2017 10 Vammaisneuvosto 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 14:00-15:00 PAIKKA Validia-talo, Riikuntie 3, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Mäkinen Minna puheenjohtaja Mälkki Sami varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Vanhusneuvosto 16.09.2016 AIKA 16.09.2016 13:25-15:05 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Palveluneuvo Mikkeli, Juva, Mäntyharju, Hirvensalmi, Pertunmaa, Kangasniemi, Puumala

Palveluneuvo Mikkeli, Juva, Mäntyharju, Hirvensalmi, Pertunmaa, Kangasniemi, Puumala 7.8.2017 Palveluneuvo Mikkeli, Juva, Mäntyharju, Hirvensalmi, Pertunmaa, Kangasniemi, Puumala Palveluneuvon tavoite ja tarkoitus Tunnistetaan asiakkaan palvelun tarve yhdessä asiakkaan kanssa Palveluneuvossa

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

ASIAKASOHJAUS PALVELUOHJAUSPROSESSIN ERI VAIHEET TYÖMENETELMÄT VERKOSTOT JA YHTEISTYÖ

ASIAKASOHJAUS PALVELUOHJAUSPROSESSIN ERI VAIHEET TYÖMENETELMÄT VERKOSTOT JA YHTEISTYÖ ASIAKASOHJAUS PROSESSI PALVELUOHJAUSPROSESSIN ERI VAIHEET TYÖMENETELMÄT VERKOSTOT JA YHTEISTYÖ 16.4.2014 PALVELUOHJAUS - MITÄ, KENELLE, MITEN? 16.4.2014 2 Palveluohjaus perustuu Asiakkaan ja hänen palveluohjaajansa

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 h Vanhusneuvosto Aika 11.04.2017 klo 09:30-11:30 Paikka Kunnantalo, 1krs Ervast Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban

Lisätiedot

Taksimatkojen suorakorvaus. Helmikuu 2012

Taksimatkojen suorakorvaus. Helmikuu 2012 Taksimatkojen suorakorvaus Helmikuu 2012 Kelan taksimatkat 2011 Taksimatkoja 3,2 milj. kpl Kustannukset 176 milj. euroa Noin 8000 taksiyrittäjällä oli valtakirjasopimus Kelan kanssa yli 4000 taksia on

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE Sivu 2 / 6 SISÄLLYSLUETTELO 1. MITÄ PALVELUSETELI TARKOITTAA?... 3 SUONENJOEN KAUPUNGILLA KÄYTÖSSÄ OLEVAT PALVELUSETELIT...

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B ASIKKALAN SEURAKUNTA KN8 /218 Kokousaika keskiviikko 19.9. 218 klo 19.3 Kokouspaikka Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B Läsnä Muut osallistujat Poissa Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila Raimo,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 AIKA klo 18 20.15 PAIKKA Tikkakosken pappila, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 26.09.2017 klo 09:30-10:58 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

Neuvonta, palveluohjaus ja palvelutarpeen arviointi. OIVA keskus. Miia Autiomäki 18.2.2015

Neuvonta, palveluohjaus ja palvelutarpeen arviointi. OIVA keskus. Miia Autiomäki 18.2.2015 Neuvonta, palveluohjaus ja palvelutarpeen arviointi OIVA keskus Miia Autiomäki 18.2.2015 20.2.2015 Johdon tukipalvelut vastuualuejohtaja Anssi Niemelä Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen/ OIVA-keskus

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA

IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA Omenamäen palvelukeskus Tulliportinkatu 4 06100 Porvoo Puh 040 676 1414 www.porvoo.fi/ruori Ikäihmisten palveluohjaus yhdessä paikassa! Tervetuloa! TAUSTALLA VANHUSPALVELULAKI

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 10 Vanhus- ja vammaisneuvosto 27.11.2017 Aika 27.11.2017 klo 12:00-14:08 Paikka Pappila, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 18.05.2017, klo 18:00-18:35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 44

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Mäntyharju Kari sihteeri

Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 22.01.2015 AIKA 22.01.2015 klo 12:55-17:02 PAIKKA Riihi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Mäntyharju

Lisätiedot