Kioskiselvitys. Päivitetty JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Kaavoitus ja mittaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kioskiselvitys. Päivitetty 26.8.2008. JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Kaavoitus ja mittaus"

Transkriptio

1 Kioskiselvitys Päivitetty JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Kaavoitus ja mittaus

2 Sisällysluettelo Johdanto...1 KYRÖLÄ, PUISTOTIE 46 A ja B...2 LOUTTI, MANNILANTIE PAJALA, AUERTIE PELTOLA, SALPATIE JAMPPA, PIETOLANKATU PAJALA, VÄLSKÄRINKATU LOUTTI, VANHANKYLÄNTIE ISOKYTÖ, KYMENMAANKATU 11 A...12 PÖYTÄALHO, MUORINPOLKU Liitteet 1. Kioskien pinta-alat 2. Kaavamuutosmahdollisuudet 3. Kioskiselvityksen kohteet 4. Kioskit ja pt-kaupat 5. Mahdolliset kioskipaikat Johdanto Kioskikaupan luonne on muuttunut viime vuosina. Elintarvikekioskien tarjonta pyrkii lähestymään pienten päivittäistavarakauppojen tarjontaa. Niiden tuotevalikoima monipuolistuu ja laajenee. Kioskien on pystyttävä vastaamaan kysyntään, sillä muutoin ne ovat vaarassa vähitellen hävitä. Elintarvikekioskit ovat muuttuneet pienistä luukkukioskeista pieniksi itsepalvelumyymälöiksi, joihin asiakas pääsee sisään. Kioskit täydentävät kaupunkien päivittäistavarakauppojen verkostoa ja toimivat monilla asuinalueilla ainoana lähimyymälänä. Järvenpään kaupungin alueella toimii useita elintarvikekioskeja, jotka täydentävät kaupungin palvelurakennetta päivittäistavarakaupan osalta. Yhdeksän näistä toimii kaupungin omistamilla puisto- tai muilla yleisillä alueilla. Voimassa olevassa asemakaavassa kioskeille ei ole osoitettu minkäänlaista varausta. Jos kioskeille saataisiin kaavassa pysyvämpi asema, kioskiyrittäjien kanssa voitaisiin tehdä pidempiä maanvuokrasopimuksia ja samalla helpotettaisiin myös kioskin laajennusja muutostöitä. Uusille elintarvikekioskeille saattaisi olla tarvetta vielä muuallakin kaupungissa. Kioskeja kaivataan erityisesti niille alueille, joiden lähipalvelut ovat tällä hetkellä vähäisiä, mutta asukasmäärä kasvaa tai joille tulee uusia toimintoja. Tämä selvitys on laadittu vuonna 2005 ja sitä on täydennetty vuonna 2008 asemakaavamuutosten lähtökohta-aineistoksi. KAAVOITUS JA MITTAUS

3 KYRÖLÄ, PUISTOTIE 46 A ja B Elintarvikekioski Sininen kioski (46 a) Tram Miia Tmi, yrittäjä Miia Tram 2 Hupsut Muksut -lastentarvikeliike (46 b) KIOSKI EI OLE TOIMINNASSA Toim.joht. Terhi Kamunen , Puisto nro 4/1 Sijainti Elintarvikekioski Sininen kioski ja toimintaansa lopetteleva Hupsut Muksut -lastentarvikeliike sijaitsevat Kyrölän kaupunginosassa Puistotien ja Sipoontien kulmauksessa olevalla pienellä puistoalueella (4/1) aivan Tanhuniityn alueen kupeessa. Puistoalueen pinta-ala on noin 1265 m 2. Seuraavissa kuvissa on esitetty alueen sijainti ja valokuva kioskeista. Lähtökohdat Puistoalue on kaupungin omistuksessa. Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) alue on pientalovaltaisella asuinalueella. Alueen asemakaava on vahvistettu ja siinä alue on merkitty puistoksi (VP). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Luonnonympäristö Rakennukset sijaitsee pienellä puistokaistaleella, joka on lähes kokonaan niiden käytössä. Puistoalueelle mahtuu lisäksi hieman nurmialuetta ja joitakin puita. Puistokaistaleen etelä- ja lounaispuolella on laajempi puistoalue, Tanhumäenpuisto.

4 Rakennettu ympäristö 3 Kioskirakennukset ovat tasakattoisia ja niiden julkisivut ovat pystylaudoitetut. Puistotien laidassa on kioskirakennusten kohdalla muutamia tienvarsiautopaikkoja asiakaspysäköintiä varten. Autopaikoilla saa pysäköidä puoli tuntia kerrallaan. Puistoa ympäröivä laajat asuinalueet. Puistotien varrella noin 400 metrin etäisyydellä sijaitsee pienehkö päivittäistavarakauppa.

5 LOUTTI, MANNILANTIE 63 Elintarvikekioski Loutin Kulma Loutin Kulma Tmi, yrittäjä Saadaoui Mabrouk , Kulmapuisto Sijainti Elintarvikekioski Loutin Kulma sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, sen länsipuolella Loutin kaupunginosassa Mannilantien ja Vuoritien kulmaukseen jäävällä pienellä puistoalueella, Kulmapuistossa. Kulmapuisto on pinta-alaltaan noin 2035 m 2. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Alueen omistaa Järvenpään kaupunki. Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , lainvoimainen suunnittelualueella) alue on osoitettu kerrostalovaltaiseksi asuinalueeksi (AK). Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä alue on osoitettu puistoksi (P). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Luonnonympäristö Kulmapuisto on pienehkö puistomaisesti rakennettu ja istutettu alue. Kioskin piha-alue on ympäröity pensasistutuksin. Puistossa kasvaa kaupungin vanhimpia lehmuksia.

6 5 Rakennettu ympäristö Kioskirakennus on aumakattoinen ja sen pystylaudoitetut puuseinät on maalattu punaiseksi. Rakennus on hyväkuntoinen ja sen ympäristö on siisti. Kioskin asiakaspaikoitus on Mannilantien varrella, jossa pysäköinti on sallittu. Kioskia ympäröivät laajat kerros- ja pientalovaltaiset asuinalueet ja lähes kioskia vastapäätä Mannilantien toisella laidalla sijaitsee päiväkoti. Kioski sijaitsee lähellä keskustaa, joten sen lähettyvillä sijaitsee useita päivittäistavarakauppoja. Kuvat: Kulmapuistossa sijaitsee vanha lehmus; puisto on rajattu katualueisiin ruusupensasistutuksilla. Asemakaavan muutosanomus Loutin Kulman kioskin omistaja on hakenut alueelle kaavamuutosta (hakemus on päivätty ), joka mahdollistaisi nykyistä pidemmän maanvuokrasopimuksen sekä helpottaisi kioskin mahdollisia tulevia muutostöitä. Kulmapuiston asemakaavan muutos on kuulutettu vireille tulevaksi kaavoituskatsauksen 2005 (A130). Vuoden 2006 kaavoituskatsauksessa hanke on merkitty 1. kiireellisyysluokkaan kuuluvaksi. Asemakaavan muutoksen yhteydessä koko puistoalueen nimeämistä on syytä tutkia uudelleen, sillä Kinnarin kaupunginosassa sijaitsee toinen Kulmapuisto niminen puistoalue.

7 PAJALA, AUERTIE 10 Auertien kioski Shareapp Oy, yrittäjä Aino Pasanen , Auerpuisto Sijainti Auertien kioski sijaitsee Pajalan kaupunginosassa Auertien varrella, sen länsipuolella olevan Auerpuiston alueella. Auerpuisto on melko laaja puistoalue, joka sijaitsee Pohjoisväylän itäpuolella. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Järvenpään kaupunki omistaa puistoalueen, jolla kioski sijaitsee. Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , lainvoimainen suunnittelualueella) alue, jolla kioski sijaitsee, on osoitettu pientalovaltaiseksi asuntoalueeksi (AP). Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä alue on osoitettu puistoksi (P). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Kioskirakennus on pieni luukkukioski. Sen julkisivu vaaleanruskeaksi maalattua laudoitusta ja siinä on aumakatto. Rakennus on kohtuullisen hyvässä kunnossa. Kioskiin liittyy pieni piha-alue, jolla on tilaa myös asiakaspaikoitukselle. Auerpuistoa ympäröivät laajat asuinalueet, joilla on sekä omakoti- että rivi- ja kerrostaloja. Aivan Auertien kioskin läheisyydessä ei ole muita päivittäistavaramyymälöitä kuin Salpatien, Välskärinkadun ja Mankalan elintarvikekioskit, jotka sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Luonnonympäristö Auerpuisto on laaja puistoalue, joka on kioskin ympäristössä luonnontilaista kuusimetsää. Puiston läntiset alueet ovat avoimempaa niittymäistä aluetta. Asemakaavan muutosanomus Auertien kioskin yrittäjä on hakenut asemakaavan muutosta alueelle Kaavamuutoksen myötä halutaan mahdollistaa kioskin laajentaminen. Hakemuksen liitteenä olevissa rakennuspiirustuksissa kioskin laajentumissuunnaksi on osoitettu pohjoinen. Kioskin nykyinen kerrosala on 14,3 m 2 ja laajennusosan koko on 11,9 m 2, jolloin kioskin kokonaiskerrosalaksi muodostuu 26,2 m 2. Auerpuiston asemakaavan muutos (Auerpuiston kioski) on kuulutettu vireille tulevaksi kaavoituskatsauksen 2005 yhteydessä (A 129). Vuoden 2006 kaavoituskatsauksessa hanke on merkitty 1. kiireellisyysluokkaan kuuluvaksi.

8 PELTOLA, SALPATIE 15 Salpatien kioski KIOSKI EI OLE TOIMINNASSA , Lähdepuisto Sijainti Salpatien kioski sijaitsee Peltolan kaupunginosassa Salpatien ja Peltolantien kulmauksessa Lähdepuiston alueella. Lähdepuiston pinta-ala on noin 0,5 ha. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Järvenpään kaupunki omistaa Lähdepuiston alueen, joka on Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) osoitettu virkistysalueeksi (V). Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä alue on osoitettu puistoksi (P). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Kioskirakennus on puurakenteinen ja vaaleanvihreäksi maalattu. Kioskin edessä Salpakadun laidalla on tienvarsiautopaikkoja kioskin asiakaspysäköintiä varten. Aluetta ympäröivät asuinalueet sekä teollisuus- ja yrityskäytössä olevat alueet. Reilun kilometrin säteellä Salpatien kioskista sijaitsevat Välskärinkadun, Auertien ja Mankalan elintarvikekioskit sekä Laurilantien uusi lähikauppa. Vehnätien varrella, alle kilometrin päässä Salpatien kioskista, on 2000 k-m 2 suuruiselle päivittäistavarakaupalle varattu rakentamaton tontti. Luonnonympäristö Salpapuisto on kioskin läheisyydessä avointa niittymäistä aluetta, jonka etelälaidalla kasvaa enemmän puustoa. Aluetta ei ole rakennettu ja istutettu puistomaiseksi vaan se on pikemminkin luonnontilainen.

9 JAMPPA, PIETOLANKATU 50 Kioski Nopsa noutoruoka , Lautapuisto 8 Sijainti Koivusaaren kioski sijaitsee Jampan kaupunginosassa Lautapuistossa. Kioski sijaitsee aivan Pietolankadun varrella. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Kioski sijaitsee Järvenpään kaupungin omistamalla Lautapuiston alueella. Alue on Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , lainvoimainen suunnittelualueella) osoitettu pientalovaltaiseksi asuntoalueeksi. Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä alue on osoitettu lähivirkistysalueeksi (VL). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Rakennus on puurakenteinen ja valkoiseksi maalattu; lisäksi kioskille on rakennettu pieni terassi. Kioskilla on Pietolankadun varrella muutama asiakaspysäköintipaikka. Kioskia ympäröivät laajat pientalovaltaiset asuinalueet ja sen läheisyydessä on myös Jampan teollisuusalue. Kioskin läheisyydessä on myös muun muassa Koivusaaren ylä-aste. Lähimmät päivittäistavaramyymälät löytyvät Jampan kaupunginosan liikekeskuksesta. Luonnonympäristö Lautapuiston alue on melko laaja ja puistomaiseksi rakennettu ja se liittyy itäosistaan Jampan urheilupuiston alueeseen. Aivan kioskin ympärille on jätetty pieni kuusivaltainen metsikkö.

10 9 PAJALA, VÄLSKÄRINKATU 27 Elintarvikekioski Tuplaässä Elintarvikekioski Savo Sami Tmi, yrittäjä Sami Savo Sijainti Kioski sijaitsee Pajalan kaupunginosassa Välskärinkadun ja Pohjoisväylän välisellä alueella, joka kuuluu tilaan 1:2464. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Kioski sijaitsee Järvenpään kaupungin omistamalla alueella, joka on Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) osoitettu tiiviiksi asuinalueeksi, jonka nykyinen asemakaava on tarkoitettu muutettavaksi (A-2). Alueen nykyinen asemakaava on vahvistettu , ja siinä alue, jolla kioski sijaitsee, on osoitettu pysäköintialueeksi (Lp). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta sekä ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Kioski on vaaleanruskeaksi maalattu puurakenteinen ja aumakattoinen rakennus, joka on melko hyvässä kunnossa. Kioskin asfaltoidulla piha-alueella on tilaa asiakaspysäköinnille. Kioskia ympäröivät laajat asuinalueet, joilla on pääosin kerrostaloja. Pajalan Valintatalo sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä Välskärinkadun kioskista. Luonnonympäristö Kioski sijaitsee pysäköintialueeksi merkityn alueen kulmauksessa, alue on kuitenkin jäänyt rakentamatta ja se on pusikoitunutta jättömaata. Kioskialueen lähistöllä on laajahkot puistoalueet Lämpöpuisto ja Värepuisto, joita ei kuitenkaan ole rakennettu ja istutettu puistomaisiksi.

11 LOUTTI, VANHANKYLÄNTIE Rakettipuiston kioski Kioski Koskela Tuire TMI, yrittäjä Tuire Koskela , Rakettipuisto Sijainti Rakettipuisto sijaitsee Loutin kaupungin osassa Järvenpään keskustan länsipuolella, aivan keskustan tuntumassa. Rakettipuiston alue sijoittuu Vehkatien, Harjutien, Vanhankyläntien ja Kalliotien väliselle alueelle. Kioski sijoittuu Rakettipuiston eteläiseen osaan Vanhankyläntien varteen. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Rakettipuiston alue on Järvenpään kaupungin omistuksessa. Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) Rakettipuiston alue on osoitettu pientalovaltaiseksi asuinalueeksi (AP). Rakettipuiston asemakaava on vahvistettu ja siinä kaavoitettava alue on osoitettu puistoksi (P). Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Rakettipuiston alueella nykyisin sijaitseva kioskirakennus on keltainen, 1-kerroksinen, harjakattoinen, noin 40 k-m 2 :n puurakennus. Kioski on melko hyväkuntoinen. Kioskin läheisyydessä on liiketoimintaa ja laaja asuinalue, jolla on pääasiassa omakoti- ja rivitaloja. Kioskin sijaitessa aivan keskustan tuntumassa lähialueilla on runsaasti päivittäistavaramyymälöitä, lähimpänä niistä on Prisma ja Vanhankyläntien varrella Kaakkolassa sijaitseva Siwa. Luonnon ympäristö Rakettipuiston kasvillisuus koostuu erilaisista lehti- ja havupuista. Alueella kasvaa muun muassa mäntyjä, kuusia, koivuja ja pajuja. Aluskasvillisuus on nurmea. Alueen maaston muodot ovat melko tasaisia: maasto nousee loivasti luoteeseen päin. Asemakaavan muutosanomus Kioski R. Tukiainen Oy on esittänyt toiveensa vuokrata kaupungilta suuremman, vähintään 300 m 2 :n, alueen Rakettipuiston eteläosista kioskin käyttöön ja laajentaa nykyistä kioskirakennusta noin 100 kem 2 :n suuruiseksi. Kioskin omistaja on sittemmin vaihtunut. Rakettipuiston asemakaavan muutos on kuulutettu vireille tulevaksi kaavoituskatsauksen 2004

12 11 yhteydessä (A 126). Vuoden 2006 kaavoituskatsauksessa hanke on merkitty 1. kiireellisyysluokkaan kuuluvaksi.

13 ISOKYTÖ, KYMENMAANKATU 11 A Mankalan kioski Tähtinen Seppo J. Tmi, yrittäjä Seppo Tähtinen , Mankalanpuisto Sijainti Lähtökohdat Kioski sijaitsee Isokydön kaupunginosassa Kymenmaankadun varrella Mankalanpuistossa. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) alue, jolla kioski sijaitsee, on osoitettu pientalovaltaiseksi asuntoalueeksi (AP). Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä se on osoitettu puistoksi (P). Alue on Järvenpään kaupungin omistuksessa. Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta sekä ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Kioskirakennus on siistikuntoinen vaalean siniseksi maalattu puurakennus, jossa on aumakatto. Kymenmaankadun varrella on pysäköinti sallittu, joten kioskin asiakaspysäköintis ijoittuu lähinnä kadun varteen. Myös kioskin piha-alueella on tilaa parille autopaikalle. Mankalanpuistoa ympäröivät laajat ja tiiviit omakotitaloalueet. Kioskin lähinnä oleva päivittäistavaramyymälä on Pöytäalhossa sijaitseva Citymarket, jonka etäisyys kioskista on noin kilometri. Luonnonympäristö Mankalanpuisto on laaja puistoalue, joka muodostaa yhdessä muiden puistojen kanssa koko asuinalueen läpi kulkevan viherverkoston. Puistossa on sekä avointa niittymäistä tilaa että metsikköisiä alueita. Kioskin eteläpuolella on komea avokallio. Asemakaavan muutosanomus Mankalan asukasyhdistys ry on päivätyssä kirjeessä esittänyt, että voimassa olevassa asemakaavassa kunnallisteknisten rakennusten ja laitosten tontiksi (YT) osoitettu alue osoitettaisiin pysäköintialueeksi noin kymmenelle ajoneuvolle. Mankalan alueella on esiintynyt ongelmia pysäköintipaikkojen vähäisyyden vuoksi, koska vanhoissa taloyhtiöissä autopaikkoja on varattu liian

14 13 vähän nykyisiin tarpeisiin nähden. Samassa yhteydessä asemakaavaa voidaan muuttaa edellä mainitun alueen kupeessa, Kymenmaankadun varrella sijaitsevan elintarvikekioskin osalta. Asemakaavan muutos on kuulutettu vireille tulevaksi kaavoituskatsauksen 2005 yhteydessä (A 139). Vuoden 2006 kaavoituskatsauksessa hanke on merkitty 1. kiireellisyysluokkaan kuuluvaksi.

15 14 PÖYTÄALHO, MUORINPOLKU 1 A-Kiska (A-Elintarvikekiska Oy, yrittäjä Jenna Torun) KIOSKI EI OLE TOIMINNASSA Sijainti A-Kiska sijaitsee Pöytäalhon kaupunginosassa Helsingintien varrella kulkevan kevyenliikenteen väylän, Muorinpolun, laidalla. Seuraavissa kuvissa on esitetty kioskin sijainti ja valokuva kioskista. Lähtökohdat Järvenpään kaupungin yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) alue, jolla kioski sijaitsee, on osoitettu julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi. Alueen asemakaava on vahvistettu , ja siinä se on osoitettu Muorinpolku nimiseksi jalankululle ja pyöräilylle varatuksi kaduksi. Katualue on kioskin kohdalla leveä ja kioski sijaitsee keskellä katualuetta. Seuraavissa kuvissa on esitetty ote voimassa olevasta asemakaavasta ja ilmakuva kioskin lähiympäristöstä. Rakennettu ympäristö Kioskirakennus on harjakattoinen ja sen pystylaudoitetut ulkoseinät on maalattu vaalean ruskeaksi. Kioski on luukkukioski, jossa on pieni asiointi- ja pelitila sisällä. Kioskirakennus on melko hyväkuntoinen. Kioskille on ajoyhteys Myllytieltä Muorinpolun pohjoispuolelta ja kioskin läheisyydessä on tilaa muutamalle asiakaspysäköintipaikalle. Kioski sijaitsee lähes vastapäätä Helsingintien toisella puolella sijaitsevaa Citymarkettia. Kioskin lähistöllä sijaitsee muun muassa paloasema, vanhainkoti ja terveyskeskusalue. Pöytäalhon kaupunginosan laajat asuntoalueet, joilla on pääasiassa kerrostaloja, ulottuvat myös kioskin lähettyville. Kioskin viereiselle tontille on avattu ABC liikennemyymälä, joka on saattanut heikentää A -Kiskan kilpailutilannetta, koska se tarjoaa monipuolisemman tuotevalikoiman ja on avoinna vuorokauden ympäri. Luonnonympäristö Kioskin ympäristö on tiiviisti rakennettua ja luonnontilaisia alueita on niukasti. Kioski rajautuu pohjoisosistaan omakotitalotontteihin, joilla on puustoa ja muuta kasvillisuutta. Kioskin etupuolella on pieni pensain istutettu alue.

16 KIOSKIPAIKAT PERUSSELVITYKSET LIITE 1 Kioskien pinta-alat JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Kaavoitus ja mittaus Kioski Pinta-ala m2 Laajennustarve m2 Yhteensä m2 Elintarvikekioski Sininen kioski 44,5 * ei hakemusta 44,5 Puistotien kukkakioski 24 * ei hakemusta 24 Elintarvikekioski Loutin Kulma 47 ei 47 Auertien kioski 14,3 11,9 26,2 Salpatien kioski 19 * ei hakemusta 10 Koivusaaren kioski 50,5 * ei hakemusta 50,5 Elintarvikekioski Tuplaässä 37,5 * ei hakemusta 37,5 Rakettipuiston kioski Mankalan kioski 44,5 * ei 44,5 A-Kiska 54 ei hakemusta 54 *- merkittyjen kohteiden pinta-alat on laskettu paikkatietoaineistosta.

17 KIOSKISELVITYS LIITE 2 Asemakaavan muutosmahdollisuudet JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Kaavoitus ja mittaus Kioski Kaavamuutosmahdollisuudet Kaavamuutoshakemus Elintarvikekioski Sininen kioski ja Puistotien kukkakioski Kyrölä, Puistotie 46 A ja B Puistokaistale, jolla kioskit sijaitsevat, on kooltaan pieni ja se on käytännössä kokonaan kioskien käytössä. Alue voidaan osoittaa asemakaavan muutoksella kokonaan kioskin käyttöön tai vaihtoehtoisesti puistoon voidaan osoittaa kioskeille rakennusalat. Kaavassa on huomioitava asiakaspysäköinti, joka voidaan järjestää Puistontien varteen kadunvarsipysäköintinä. Ei Elintarvikekioski Loutin Kulma Loutti, Mannilantie 63 Auertien kioski Pajala, Auertie 10 Kulmapuistoon voidaan osoittaa rakennusala elintarvikekioskia varten. Kaavassa on huomioitava asiakaspysäköinti, joka voidaan järjestää Puistontien varteen kadunvarsipysäköintinä. Asemakaavan muutos on aloitettu laatimalla alustava osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Auerpuistoon voidaan osoittaa rakennusala elintarvikekioskille. Kaavassa on huomioitava myös asiakaspysäköinti, joka voidaan järjestää Auertien varteen kadunvarsipysäköintinä tai kaavassa voidaan osoittaa pysäköinnille varattu alue puistoon kioskin yhteyteen. Kioskin laajentamiselle ei ole esteitä. Asemakaavan muutos on aloitettu laatimalla alustava osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Kioskiyrittäjä Mahdollistaa pidemmän vuokrasopimuksen ja tulevat muutostyöt Kioskiyrittäjä Kioskin laajentaminen Salpatien kioski Peltola, Salpatie 15 Koivusaaren kioski Jamppa, Pietolankatu 50 Elintarvikekioski Tuplaässä Pajala, Välskärinkatu 27 Rakettipuiston kioski Loutti, Vanhankyläntie Mankalan kioski Isokytö, Kymenmaankatu 11 A A-Kiska Pöytäalho, Muorinpolku 1 Kioskille voidaan osoittaa rakennusala Lähdepuistoon. Kaavassa on huomioitava myös asiakaspysäköinti, joka voidaan järjestää Salpatien Ei varteen kadunvarsipysäköintinä tai kaavassa voidaan osoittaa pysäköinnille varattu alue puistoon kioskin yhteyteen. Kioskille voidaan osoittaa rakennusala Lautapuistoon. Kaavassa on huomioitava myös asiakaspysäköinti, joka voidaan järjestää Pietolankadun Ei varteen kadunvarsipysäköintinä tai kaavassa voidaan osoittaa pysäköinnille varattu alue puistoon kioskin yhteyteen. Alueen asemakaava on uudessa yleiskaavassa 2020 (Kv , suunnittelualueella lainvoimainen) osoitettu muutettavaksi ja kioski Ei käsitellään tulevan asemakaavan muutoksen yhteydessä riippuen alueen muista asemakaavaratkaisuista. Kioskille voidaan osoittaa rakennusala Rakettipuistoon. Asemakaavan muutoksen yhteydessä on ratkaistava kioskin asiakaspysäköintiin liittyvät ongelmat, mikä saattaa edellyttää katusuunnitelman laatimista Vanhankyläntielle. Kioskin laajentamiselle ei ole estettä, mikäli asiakaspysäköinti ja huoltoliikenne saadaan järjestettyä. Asemakaavan muutos on aloitettu laatimalla alustava osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Kioskille on mahdollista osoittaa rakennusala Mankalanpuistoon. Lähialueeseen kohdistuu myös muita asemakaavan muutostarpeita, joiden johdosta alueelle muodostuisi lisää pysäköintitilaa. Kioskin asiakaspysäköinti voi sijoittua Kymenmaankadun varrelle kadunvarsipysäköintinä tai asiakaspysäköinnille voidaan varata tilat uudelle pysäköintialueelle, joka sijoittuisi aivan kioskirakennuksen pohjoispuolelle. Kioskille on mahdollista osoittaa rakennusala Muorinpolun alueelle. Kioskin yhteydessä on asiakaspysäköintipaikkoja, joille on ajoyhteys Polvipolun ja Myllytien suunnasta. Kioskiyrittäjä Kioskin laajentaminen ja suuremman alueen vuokraaminen Mankalan asukasyhdistys ry Nykyinen YT-tontti muutettaisiin pysäköintikäyttöön Ei

18 KIOSKISELVITYS LIITE 3 KIOSKISELVITYKSEN KOHTEET Koivusaaren kioski Salpakioski Kioski Tuplaässä Kulmapuiston kioski Rakettipuiston kioski Auerpuiston kioski Mankalanpuisto Muorinpolun kioski Puistotien kioskit Lähde: Järvenpään kaupunki Yritys- ja toimipistetiedosto 1:40000 N JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI W S E

19 KIOSKISELVITYS LIITE 4 KIOSKIT JA PT- KAUPAT 1:40000 N E W S JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI Lähde: Järvenpään kaupunki Yritys- ja toimipistetiedosto Kioskiselvityksen kohteet Muut kioskit Pt- kaupat Uudet kaupat MERKINNÄT

20 KIOSKISELVITYS LIITE 5 MAHDOLLISET KIOSKIPAIKAT S Purolan asema Vanhankylänniemi S Terioja S Kyrölän asema S Haarajoen asema S Mikonkorpi S Lähde: Järvenpään kaupunki Yritys- ja toimipistetiedosto JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI :40000 N W E S MERKINNÄT S Kioskiselvityksen kohteet Muut kioskit Pt- kaupat Uudet kaupat Mahdolliset kioskipaikat

KIOSKIT Asemakaavan muutos

KIOSKIT Asemakaavan muutos Järvenpään kaupunki Tekninen toimi Kaavoitus ja mittaus PL 41, 04401 JÄRVENPÄÄ 25.11.2007 päivitetty 14.3.2008 KIOSKIT Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Osallistumis- ja

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT..

ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT.. ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT.. ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 29. PÄIVÄNÄ TOUKOKUUTA 2015 PÄIVÄTTYÄ

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vehkoja, asemakaavan muutos

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vehkoja, asemakaavan muutos ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vehkoja, asemakaavan muutos Hyvinkään kaupungin 12. kaupunginosan asemakaavan muutos korttelissa 1127. 12:020 HYVINKÄÄN KAUPUNKI TEKNIIKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS 13.3.2015 Asemakaavan

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavan muutos koskee Äänekosken kaupungin 7. kaupunginosan korttelia 788 (osa)

Lisätiedot

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue

Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue 1 (6) Asianumero 3941/10.02.03/2014 Aluenumero 220827 Keilaniemi Asemakaavan muutos 10. kaupunginosa, Otaniemi Virkistysalue Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 18.

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LUONNOS 9.2.2018 TARKISTETTU 19.3.2018 Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 15.3.2018 päivättyä ehdotusvaiheen

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 29.11.2011 päivättyä, 13.2.2012 tarkistettua asemakaavakarttaa nro 002146

Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 29.11.2011 päivättyä, 13.2.2012 tarkistettua asemakaavakarttaa nro 002146 Vantaan kaupunki Maankäyttö ja ympäristö Marja-Vantaa-projekti Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 29.11.2011 päivättyä, 13.2.2012 tarkistettua asemakaavakarttaa nro 002146 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Asemakaava/Asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 27.5.2016 Kaava-alueen nimi Mittarikatu 4c, asemakaavan muutos Dnro JARVENPAA 1059/2016 Kaavatunnus 070054 Aloite tai hakija

Lisätiedot

LIDLIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4:45 KAUPUNKIKUVALLINEN SELVITYS

LIDLIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4:45 KAUPUNKIKUVALLINEN SELVITYS Vastaanottaja Lidl Asiakirjatyyppi Asemakaavan taustaselvitys Päivämäärä 16.4.2019 Viite 1510038898 LIDLIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4:45 KAUPUNKIKUVALLINEN SELVITYS 1 1. ALUEEN SIJAINTI JA NYKYTILA Lidlin asemakaavan

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 4.5.2018 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee korttelin

Lisätiedot

ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 8.12.2015 ETELÄINEN RANTATIE ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Salon kaupunki Tehdaskatu 1, 24100 SALO PL 77, 24101 SALO www.salo.fi sa lo@salo.fi Y-tunnus: 0139533-1 2

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5192 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 28.02.2017 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva

Lisätiedot

Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 14 ASEMAKAAVAMUUTOS

Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 14 ASEMAKAAVAMUUTOS Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ 19.4.2017 Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI 14 29. KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 14 ASEMAKAAVAMUUTOS YHTEYSTIEDOT KAAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT Lohjan kaupunki

Lisätiedot

KORTTELIN 24 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS

KORTTELIN 24 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIN 24 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LUONNOS 28.2.2017 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT:.. 2017 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 28. PÄIVÄNÄ HELMIKUUTA 2017 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1 PERUS-

Lisätiedot

Kaavoitus ja mittaus

Kaavoitus ja mittaus Kaavoitus ja mittaus 1.12.2008 Asemakaavan selostus Puistotien kioskit, asemakaavan muutos 040016, Dnro YLEISHAL: 1820/2007 Vireilletulosta ilmoittaminen 25.11.2007 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys PORNAINEN Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 10.5.2017 Vireille tulosta ilmoitettu: KH:n päätös 16.1.2017 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) 31.1-14.2.2017 Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) Hyväksytty kunnanvaltuustossa

Lisätiedot

SELOSTUS Teilipolun_muutos 1 LIETO KIRKONSEUTU TEILIPOLUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

SELOSTUS Teilipolun_muutos 1 LIETO KIRKONSEUTU TEILIPOLUN ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Teilipolun_muutos L:\KAAA\TEXT\KAAASEL\07\_0_Teilipolun_m.docx\PS TEILIPOLUN ASEMAKAAAN MUUTOS KAAAN LAATIJA: LIEDON KUNTA / KAAOITUS JA TEKNISET PELUT: Kaavoitusinsinööri Juha Mäki p. 00 09 Kaavoitusarkkitehti

Lisätiedot

1 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 22. PÄIVÄNÄ MARRASKUUTA 2012 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA

1 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 22. PÄIVÄNÄ MARRASKUUTA 2012 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 22. PÄIVÄNÄ MARRASKUUTA 2012 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavan muutos koskee Konginkankaan asemakaavan korttelia 3 (osa), lähivirkistys-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA KAAVA-ALUEEN RAJAUS ALUEEN ORTOKUVA 2011 1 Kohde Kaavan lähtökohdat ja tavoitteet Vireilletulo Maakuntakaavojen yhdistelmä Asemakaavan muutos Korkeavaha I B Aloite: Kupungin

Lisätiedot

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE ASEMAKAAVAN SELOSTUS 16.12.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Kiviniemen kaupunginosan korttelin 86 tonttia nro 2 koskevaan asemakaavan muutokseen (Kultasirkuntie 21) kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI Osallistumis ja arviointisuunnitelma

ROVANIEMEN KAUPUNKI Osallistumis ja arviointisuunnitelma 1 ROVANIEMEN KAUPUNKI Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3.KAUPUNGINOSA KORTTELI 126 TONTTIT 1 JA 2, KOSKIKATU 40 JA 42 Suunnittelualue sijaitsee 3. kaupunginosan korttelin 126 tontilla

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 98 TONTILLA 1, EVAKKOTIE - PIISIVALKEANTIE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelu- ja vaikutusalue Suunnittelualue käsittää

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARIAN HAUTAUSMAA JA SEN VIEREISET LÄHIVIRKISTYSALUEET

ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARIAN HAUTAUSMAA JA SEN VIEREISET LÄHIVIRKISTYSALUEET ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARIAN HAUTAUSMAA JA SEN VIEREISET LÄHIVIRKISTYSALUEET Blom Kartta 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaava koskee 57. kaupunginosan kaavatonta aluetta ja asemakaavan

Lisätiedot

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ORIMATTILAN KAUPUNKI LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.9.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

Diaari 380/10.02.03/2014. NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360

Diaari 380/10.02.03/2014. NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 Diaari 380/10.02.03/2014 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 ULVILAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖOSASTO

Lisätiedot

MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156

MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156 ORIMATTILAN KAUPUNKI MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavaehdotuksen selostus, joka koskee 8.9.2011 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavaehdotus koskee Myllylän

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PELTOLA, PIENNARTIEN JA KUOKKATIEN KULMAUS, ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

ORIMATTILAN KAUPUNKI PELTOLA, PIENNARTIEN JA KUOKKATIEN KULMAUS, ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA päivitetty 1.6.2015 hyväksytty 23.4.2015 ORIMATTILAN KAUPUNKI PELTOLA, PIENNARTIEN JA KUOKKATIEN KULMAUS, ASEMAKAAVAMUUTOKSEN Orimattilan kaupunki, tekninen palvelukeskus Kaupungintalo, Erkontie 9 Puhelin

Lisätiedot

MYLLYLÄ KORTTELI 0608

MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ORIMATTILAN KAUPUNKI MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.8.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee osaa korttelista 0608.

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO)

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) L O V I I S A 9.9.2014 ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUPUNGINOSA 7 RAUHALA ANTINKYLÄ, KORTTELI 786 JA OSA KORTTELIA 717 (RAUHALANAUKIO) KAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Alue: RAUHALANAUKIO,

Lisätiedot

AHLMANIN KOULUN SÄÄTIÖN PIENTEOLLISUUSALUEEN JA PUISTOALUEIDEN OSIEN MUUTTAMINEN PIENTALOALUEEKSI ASEMAKAAVA 8153

AHLMANIN KOULUN SÄÄTIÖN PIENTEOLLISUUSALUEEN JA PUISTOALUEIDEN OSIEN MUUTTAMINEN PIENTALOALUEEKSI ASEMAKAAVA 8153 AHLMANIN KOULUN SÄÄTIÖN PIENTEOLLISUUSALUEEN JA PUISTOALUEIDEN OSIEN MUUTTAMINEN PIENTALOALUEEKSI ASEMAKAAVA 8153 LIIKENTEELLISET VAIKUTUKSET EHDOTUSVAIHEEN TARKASTELU (päivitetty 23.3.2007) 1. NYKYINEN

Lisätiedot

HOLMANTIEN GRILLIKIOSKI:

HOLMANTIEN GRILLIKIOSKI: TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaupunkirakenne 29.5.2013 LIITE 6 1(6) HOLMANTIEN GRILLIKIOSKI: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaavan muutos koskee Tornion kaupungin

Lisätiedot

Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro

Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro Vantaan kaupunki Kaupunkisuunnittelu Kivistön asemakaavayksikkö Jaspiskuja Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 10.3.2014 päivättyä asemakaavakarttaa nro 002221. 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavamuutos

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS

ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1/12 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KAUPUNGINOSA 3. KESKUSTA KORTTELI 3063, PUISTOT JA KADUT ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos Kemijärven kaupunki

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS 2018

KAAVOITUSKATSAUS 2018 1 Kaupunkikehitys Kaavoitus ja liikenne KAAVOITUSKATSAUS 2018 Kaupunkikehityslautakunta 21.12.2017 2 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Tasapainoista kehitystä, hallittua kasvua... 4 Osallistuminen

Lisätiedot

KATTILANSILLAN KOULUN TONTTI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KATTILANSILLAN KOULUN TONTTI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MIKKELIN KAUPUNKI tekninen toimi / kaupunkisuunnittelu PL 278, 50101 Mikkeli Heikki Manninen puh. 044 794 5235, fax. (015) 194 2613, e-mail: etunimi.sukunimi@mikkeli.fi 0929 KATTILANSILLAN KOULUN TONTTI

Lisätiedot

Asemakaavan ehdotus koskee kortteleita 1031-1034 ja 1410 ja niihin liittyviä viheralueita. Asemakaavalla muodostuu uusi kortteli.

Asemakaavan ehdotus koskee kortteleita 1031-1034 ja 1410 ja niihin liittyviä viheralueita. Asemakaavalla muodostuu uusi kortteli. ORIMATTILAN KAUPUNKI RAUHALA PAKAANTIEN ASEMAKAAVAMUUTOS 2011 ORIMATTILAN KAUPUNKI RAUHALA PAKAANTIE KAAVASELOSTUS ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaavaehdotuksen selostus, joka koskee 20.6.2011 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee: koko Luolalan teollisuusaluetta sekä katu-, erityis- ja virkistysalueita, lukuun ottamatta korttelia 7 ja osakorttelia 8.

Asemakaavan muutos koskee: koko Luolalan teollisuusaluetta sekä katu-, erityis- ja virkistysalueita, lukuun ottamatta korttelia 7 ja osakorttelia 8. NAANTALIN KAUPUNKI LUOLALAN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS 1:2000 Asemakaavan muutos koskee: koko Luolalan teollisuusaluetta sekä katu-, erityis- ja virkistysalueita, lukuun ottamatta korttelia 7

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro

Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa nro Vantaan kaupunki Maankäyttö ja ympäristö Marja-Vantaa-projekti Asemakaavan muutoksen selostus sekä tonttijako ja tonttijaon muutos, joka koskee 20.8.2012 päivättyä asemakaavakarttaa nro 002123. 1 PERUS-

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS AsOy Snellmanin kartano 2 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS / ASUNTO OY SNELLMANINKARTANO 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee 9. kaupunginosan

Lisätiedot

(MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos (2312) Kaakkurinpolku 6

(MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan muutos (2312) Kaakkurinpolku 6 Maankäyttöpalvelut Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) 29.6.2015 1(5) Asemakaavan muutos (2312) Kaakkurinpolku 6 Asemakaavan muutos koskee 1. Kalevan kaupunginosan korttelia 655 sekä

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Asemakaavan muutos, Santtio 11, kortteli 32 sekä puisto- ja lähivirkistysalue Liite 1 1 Sijainti opaskartalla Aluerajaus Suunnittelualueen sijainti ja nykytilanne

Lisätiedot

NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360

NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 MAANKÄYTTÖOSASTO ULVILAN KAUPUNKI 2 ULVILA FRIITALA

Lisätiedot

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 4.6.2015 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu punaisella ympyrällä.

Lisätiedot

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10. LAVIAN KUNTA LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.2014 Ilmari Mattila Kaavoitus- ja Arkkitehtipalvelu Mattila Oy

Lisätiedot

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä puistoaluetta

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä puistoaluetta LOIMAAN KAUPUNKI 3.8.2015 Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nahinlahden alue, 7. (Myllykylä) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä

Lisätiedot

SELOSTUS Tanssijantien_muutos 1 LIETO ILMARINEN TANSSIJANTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

SELOSTUS Tanssijantien_muutos 1 LIETO ILMARINEN TANSSIJANTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Tanssijantien_muutos L:\KAAVA\TEXT\KAAVASEL\0\ Tanssijantien_m.docx\PS N ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVAN LAATIJA: LIEDON KUNTA / KAAVOITUS JATEKNISET PALVELUT: Kaavoitusinsinööri Juha Mäki p. 00 09

Lisätiedot

Ak-330 Kemmolan asemakaava

Ak-330 Kemmolan asemakaava Ympäristövirasto / TL 12.03.2013 sivu 1/7 Ak-330 Kemmolan asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma eli OAS on kooste kaavoitushankkeen keskeisestä tiedosta,

Lisätiedot

Kaavoitus ja mittaus

Kaavoitus ja mittaus Kaavoitus ja mittaus..008 Asemakaavan selostus Auerpuiston kioski, asemakaavan muutos 070044, Dnro YLEISHAL: 8/004 Vireilletulosta ilmoittaminen 5..007 Osallistumis- ja viointisuunnitelma 5..007, päivitetty

Lisätiedot

KYLPYLÄRAKENNUKSEN JA -LAIVAN ASEMAKAAVAN MUUTOS (303)

KYLPYLÄRAKENNUKSEN JA -LAIVAN ASEMAKAAVAN MUUTOS (303) 21.01.2009 Naantalin kaupunki Ympäristövirasto / kaavoitus sivu OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KYLPYLÄRAKENNUKSEN JA -LAIVAN ASEMAKAAVAN MUUTOS (303) SUUNNITTELUALUE JA -TILANNE Kylpylärakennuksen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS BG Liikekiinteistöt Oy, asemakaavan muutos

ASEMAKAAVAN SELOSTUS BG Liikekiinteistöt Oy, asemakaavan muutos ASEMAKAAVAN SELOSTUS BG Liikekiinteistöt Oy, asemakaavan muutos Hyvinkään kaupungin 51. kaupunginosan korttelin 5003 tonttia 5 koskeva asemakaavan muutos HYVINKÄÄN KAUPUNKI TEKNIIKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS

Lisätiedot

Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39

Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39 1 (12) Asianumero 5717/10.02.03/2015 Aluenumero 711803 Nikunmäki Asemakaavan muutos 81. kaupunginosa, Niipperi Virkistysalue 81P39 Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee

Lisätiedot

Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos

Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos 1 (7) Asianumero 3710/10.02.03/2012 Aluenumero 321216 Lystimäki 22. kaupunginosa, Olari Virkistysalue Asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksen selostus Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 19. päivänä

Lisätiedot

VT4:N MUUTOKSIIN LIITTYVÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA KUMOAMINEN

VT4:N MUUTOKSIIN LIITTYVÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA KUMOAMINEN 1 VT4:N MUUTOKSIIN LIITTYVÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA KUMOAMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 6.6.2016/tark. 15.8.2016 2. 1. KUVA 1 Suunnittelualueiden likimääräiset sijainnit on osoitettu

Lisätiedot

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE

KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE KOSKI TL KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PALOASEMAN ALUE LUONNOSVAIHE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 8.6.2018 Kosken Tl Kirkonseudun asemakaavan muutos / Paloaseman alue OAS 8.6.2018 sivu

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5185 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.8.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 47 sekä katualuetta ja

Lisätiedot

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS iite kaupunkikehityksen lautakunnan esityslistaan nro 5 6.11.2014 asia 46 OSAISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITEMA KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaavan muutos koskee: 205 Sievarin kaupunginosa, korttelin

Lisätiedot

METSÄPÄIVÄKODIN ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI)

METSÄPÄIVÄKODIN ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) ÄÄNEKOSKI METSÄPÄIVÄKODIN ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 17.3.2014 KAUPUNGINHALLITUS HYVÄKSYNYT _._.2014 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 17. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) AK 5194 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.5.2017 ASEMAKAAVA Kaukolämpölaitoksen tontin laajennus Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosaa (Koskenoja), osaa kortteleista

Lisätiedot

THUREVIKINKATU : Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaupunkirakenne 1(5)

THUREVIKINKATU : Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaupunkirakenne 1(5) TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaupunkirakenne 28.5.2013 1(5) THUREVIKINKATU : Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaava koskee Tornion kaupungin 12. Palosaaren kaupunginosan

Lisätiedot

Asemakaavan muutos nro A 2476, (Vuoripojankadun pohjoispuoli, Niemi)

Asemakaavan muutos nro A 2476, (Vuoripojankadun pohjoispuoli, Niemi) Ty 4209 Asemakaavan muutos nro A 2476, (Vuoripojankadun pohjoispuoli, Niemi) Maankäyttö ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA Aloite / Hakija Asemakaavan muutos on tullut vireille

Lisätiedot

Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 14 ASEMAKAAVAMUUTOS

Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 14 ASEMAKAAVAMUUTOS Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys Kaavoitus IJ 19..017 Kaavaselostus L67 IMMULA, KORTTELI 1 9. KAUPUNGINOSA IMMULA KORTTELIN 1 ASEMAKAAVAMUUTOS YHTEYSTIEDOT KAAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT Lohjan kaupunki Kaupunkikehitys

Lisätiedot

VAAJAKOSKI-JYSKÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJEN- NUS

VAAJAKOSKI-JYSKÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJEN- NUS 1 LIITE 1 JYVÄSKYLÄN MAALAISKUNTA 180-03-01-038 VAAJAKOSKI-JYSKÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJEN- NUS ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA JA LAAJENNUKSELLA MUO- DOSTUU KORTTELIT 127 (OSA), 166-171 SEKÄ VIRKISTYS-, ERITYIS-

Lisätiedot

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus

Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus Ventelän kaupunginosan korttelien 98-90 ja 92-93 asemakaavan muutoksen selostus S I S Ä L L Y S L U E T T E L O 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1 1.1 Tunnistetiedot 1 1.2 Kaava-alueen sijainti 1 1.3 Kaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5189 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 22.11.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelin 543 tontteja 1 ja 2, korttelin

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys:

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys: ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078 Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10 Kaavan päiväys: 12.11.2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT / KAAVOITUS 1 PERUS- JA

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, kortteli 6 ja maatalousalue

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, kortteli 6 ja maatalousalue Kaavatunnus 3-313 Asianumero ASRA.ltk: 20.1.2015 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, kortteli 6 ja maatalousalue Asemakaavan muutos koskee korttelia 6 sekä maatalousaluetta Asemakaavan muutoksella

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 114. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 114. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.10.2014 Sivu 1 / 1 74/10.02.03/2012 114 Jupperi I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 140812, 60. kaupunginosa Laaksolahti Valmistelijat

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut 11.12.2014, päivitetty 1.6.2015 Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Aloite Asemakaavan

Lisätiedot

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva.

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 1.021 1.041 1.0411 1.042 1.0421 2.07 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Mikäli rakennuksen pituus on yli 12 metriä,

Lisätiedot

Lakkitehtaantien itäpuoli, Renkomäki

Lakkitehtaantien itäpuoli, Renkomäki Lakkitehtaantien itäpuoli, Renkomäki Asemakaava ja asemakaavan muutos A-2677 3.11.2016 Carita Uronen Suunnittelualue Asemakaava koskee Lahden kaupungin Renkomäen kaupunginosan (22.) osaa kaupungin omistamasta

Lisätiedot

LAMMINPÄÄ-2029-9, KIVILEVONTIE 9, PIENTALOTONTIN JAKAMINEN, KARTTA NRO 8206.

LAMMINPÄÄ-2029-9, KIVILEVONTIE 9, PIENTALOTONTIN JAKAMINEN, KARTTA NRO 8206. LAMMINPÄÄ-2029-9, KIVILEVONTIE 9, PIENTALOTONTIN JAKAMINEN, KARTTA NRO 8206. Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 14. päivänä toukokuuta 2007 päivättyä ja 11.06.2007 tarkistettua asemakaavakarttaa

Lisätiedot

POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA

POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA POHJOISKATU 15 KAAVAMUUTOS LUONNOSVAIHEESSA Natalia Musikka Maankäytön suunnittelija 26.6.2019 KAAVAHANKKEEN LÄHTÖTIETOJA Tontti sijaitsee Koulukadun ja Pohjoiskadun risteyksessä Kaavamuutoksen hakijana

Lisätiedot

ASEMAKAAVALLA MUODOSTUU KORTTELIT 95, 96, 97, 98, 99, 100,101 SEKÄ PUISTO- JA KATUALUEET

ASEMAKAAVALLA MUODOSTUU KORTTELIT 95, 96, 97, 98, 99, 100,101 SEKÄ PUISTO- JA KATUALUEET KARVIAN KIRKONKYLÄN KORTTELEITA 82, 83 JA M-ALUETTA KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS (Västilän asuin-alueen asemakaava) ASEMAKAAVALLA MUODOSTUU KORTTELIT 95, 96, 97, 98, 99, 100,101 SEKÄ PUISTO- JA KATUALUEET

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 41. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 02.03.2016 Sivu 1 / 1 5171/2015 10.02.03 41 Itä-Suviniitty, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 613302, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat / lisätiedot: Minna

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosa, Ylikylä kortteli 27 tontit 6 ja 7, kortteli 20 tontti 1, kortteli 21 sekä katu ja VL -alueet Ylikyläntie - Pihkaporintie OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA(MRL 63 )18.11.2009/tark.21.2.2012 Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa voidaan tarkistaa kaavatyön aikana tarpeen mukaan. TORPANTIE 33 Asemakaavan ja tonttijaon

Lisätiedot

VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641

VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641 VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641 Asemakaavan selostus / kaavaluonnos 18.3.2014 [Ylh. vas: [Ylh. oik, alh: Kaavamuutosalueen sijainti] Attendo Oy palvelutalot

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5190 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 22.11.2016 ASEMAKAAVA Halmeen teollisuusalueen laajennuksen eteläosa Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosaa (Tapala), tiloja

Lisätiedot

1. SUUNNITTELUALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

1. SUUNNITTELUALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 3.11.2015 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VT 4:N JA KOTAKENNÄÄNTIEN RISTEYSALUEEN ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Kuva 1 Suunnittelualueen likimääräinen sijainti osoitettu

Lisätiedot

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset RAUTALAMMIN KUNTA 1(10) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ...2 1.1 KAAVAPROSESSIN VAIHEET...2 1.2 ASEMAKAAVAN MUUTOS...2 1.3 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN...2 2 LÄHTÖKOHDAT...2 2.1 SELVITYS SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 3.00 Liike- ja toimistorakennusten korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 3.00 Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.05 Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Prosenttiluku ilmaisee kuinka suuren osan rakennusoikeudesta saa rakentaa

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS

TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS TARMONPOLKU 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS Ote osoitekartasta. KOHDEALUE Asemakaavan muutosalue sijaitsee Pumminmäen kaupunginosassa Tarmonpolun varressa. Muutosalueeseen kuuluu kortteli 4. Korttelin pinta-ala on

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 26.11.2015 TAKAHUHTI, KIRJAVAISENKATU 1, PUISTO- JA KATUALUETTA, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8616. Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE

ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE ROVANIEMEN KAUPUNKI 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5187 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 25.10.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 47 tonttia 1 ja korttelin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUHALA III D ASEMAKAAVAMUUTOS FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA ORTOKUVA ALUEELTA 2011 KAAVA-ALUEEN RAJAUS Kaavoitus kohde Hakija/Aloite Asemakaavan tark. Maakuntakaava Asemakaava ja asemakaavan muutos: Kuhala III D: Keskustan kaupunginosan

Lisätiedot

LIDL:N ASEMAKAAVAN MUUTOS TULVARISKISELVITYS

LIDL:N ASEMAKAAVAN MUUTOS TULVARISKISELVITYS Vastaanottaja Lidl Asiakirjatyyppi Tulvariskiselvitys Päivämäärä 28.5.2018 Viite 1510038898 LIDL:N ASEMAKAAVAN MUUTOS LIDL, LIDL:N ASEMAKAAVAN MUUTOS Päivämäärä 28.5.2018 Laatija Hyväksyjä Kuvaus Anni

Lisätiedot

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue Asumista palveleva yhteiskäyttöinen korttelialue.

1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue Asumista palveleva yhteiskäyttöinen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 1.06 Asumista palveleva yhteiskäyttöinen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue.

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue. ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AKR AP AO AO-33 YL VL VL-7 ET W 0020500 Asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue. 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0050033

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS KUUSAMON KAUPUNKI 1 Dnr:o 714/2018 ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS Selostus liittyy 25.10.2018 päivättyyn kaavakarttaan Rukan asemakaavan vähäisen osan kumoamisessa käsitellään Moisasensuontien ja Huttulammentien

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

MYNSTERIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: korttelia 344 ja korttelin 346 tontteja 1-4 sekä katualuetta

MYNSTERIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: korttelia 344 ja korttelin 346 tontteja 1-4 sekä katualuetta MYNSTERIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: korttelia 344 ja korttelin 346 tontteja 1-4 sekä katualuetta MYNSTERIN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 344, osa korttelia 346 sekä katualuetta MAANKÄYTTÖOSASTO

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA, LASTIKANRINNE, KORTTELI 36, TONTTI 1. ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2017 Luonnos 13.12.2017 Orimattilan kaupunki, tekninen palvelukeskus Kaupungintalo,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 09.12.2015 Sivu 1 / 1 2905/2015 10.02.03 192 Tillinmäki, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 420605, 43. kaupunginosa Vanttila Valmistelijat

Lisätiedot

SILLITIE 3 Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä, tarkistettua asemakaavakarttaa nro

SILLITIE 3 Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä, tarkistettua asemakaavakarttaa nro VANTAAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu SILLITIE 3 Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 21.1.2013 päivättyä, 15.4.2013 tarkistettua asemakaavakarttaa nro 002185 1 Perus- ja tunnistetiedot Kaupunginosa

Lisätiedot

TUOMISENALUE, VIKINKAARI

TUOMISENALUE, VIKINKAARI ORIMATTILAN KAUPUNKI TUOMISENALUE VIKINKAAREN ASEMAKAAVAN MUUTOS 2012 ORIMATTILAN KAUPUNKI 164 TUOMISENALUE, VIKINKAARI ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavaehdotuksen selostus, joka koskee 20.3.2012

Lisätiedot