Keskiviikkona klo. 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keskiviikkona klo. 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola"

Transkriptio

1 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Aika klo 15:35-17:35 Paikka Läsnä Kenkäveron kokoushuone, Pursialankatu 6, Mikkeli Luettelon mukaan Pykälät Allekirjoitukset Kari Hänninen puheenjohtaja Sanna Seitsonen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Kouvolassa Allekirjoitukset Elina Helmanen Maija Jaakkola Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä Todistaa Keskiviikkona klo. 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Sanna Seitsonen hallintosihteeri

2 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Osallistujat Jäsenet Hänninen Kari puheenjohtaja Kaipinen Jouko varapuheenjohtaja Helmanen Elina jäsen Vilén Heta jäsen Maija Jaakkola varajäsen Paananen Erkki henkilökunnan edustaja Kyntäjä Timo esittelijä Seitsonen Sanna sihteeri Poissa Mäkelä Antti jäsen Lakka Marjo kaupunginhallituksen edustaja Posti Jukka kaupunkikehitysjohtaja

3 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Sivu 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat Liikelaitos Kouvolan Veden kuukausikatsaus tammi-lokakuu Kymenlaakson Vesi Oy:n kirje YVA osallistumiseen liittyen 204 ( ) 109 Oravalan vesihuoltolinjojen kunnossapito Kouvolan kaupungin omistajapoliittiset linjaukset, 207 hallintosäännön ja taloussäännön muutokset sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet 111 Ilmoitusasiat Vesihuoltojohtajan tiedotuksia Vuohijärvenvedenottamon pohjavedenoton lisääminen 210 lupaprosessin selvitys Aluehallintovirastolle 114 Kouvolan kaupungin organisaatio- ja henkilöstöselvitys 211

4 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Vejo 105 Hallintosäännön 41 :n mukaan avattuaan kokouksen puheen johtajan on todettava läsnä olevat sekä missä ominaisuudessa kukin on läsnä. Lisäksi puheenjohtajan on todettava kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja toteaa läsnäolijat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

5 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Pöytäkirjan tarkastajat Vejo 106 Kouvolan Veden johtokunta valitsee pöytäkirjan tarkastajiksi Elina Helmasen ja Maija Jaakkolan.

6 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Liikelaitos Kouvolan Veden kuukausikatsaus tammi-lokakuu / /2013 Vejo 107 Kouvolan kaupungin talousarvion 2013 täytäntöönpano-ohjeen mukaan toimialojen ja liikelaitosten on raportoitava toimielimille kuukausittain talousarvion käyttötalouden ja investointien toteutumisesta. Talouden ja investointien kuukausiraportti tammi-lokakuulta on: Oheismateriaalina nro 1. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Johtokunta merkitsee talouden kuukausikatsauksen 1-10/2013 tiedoksi.

7 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Kymenlaakson Vesi Oy:n kirje YVA osallistumiseen liittyen ( ) 2634/ /2013 Vejo 108 Kymenlaakson Vesi Oy on toimittanut kirjeen, jossa on käsitelty Kouvolan Veden johtokunnan kokouksen YVA osallistumiseen liittyvää asian käsittelyä Kirjeessä on esitetty, että Kouvolan Veden johtokunta käsittelisi asian kokouksessaan. Kymenlaakson Vesi Oy on esittänyt käsiteltäväksi asioita liittyen mm. YVA -menettelyn vaiheisiin, Kouvolan Veden toimittamaan kirjeeseen sekä lisävedenoton lupahakemukseen. Toimitettu materiaali käsitellään kokouksessa. Pilkanmaan vedenhankinnan varmistamisen osalta on laadittu yhteistyössä ELY keskuksen kanssa Pohjois-Kymenlaakson lisävedenhankinnan osalta selvitys, jonka on laatinut Pöyry Oy (muistio ELY keskus/kouvolan Vesi). Selvityksessä on lähtökohtana ollut tarkastella vaihtoehtoja, joilla voitaisiin turvata Kuusankosken alueen vedenjakelu pitkällä tähtäimellä ja nopealla aikataululla. Laaditun selvityksen yhtenä lähtökohtana on ollut huomioida maakunnallisessa kehittämissuunnitelmassa 2009 esitetyt tavoitteet sekä varmistaa, että siinä esitettyjä tavoitteita ei suljeta pois. Selvitystyön edetessä ja ratkaisun tarkentuessa kävi selväksi, että Selänpään alueella tapahtuva pohjavedenotto vedenjakelun turvaamiseksi olisi mahdollista nopealla aikataululla. Asiasta käytiin keskustelu paikallisen viranomaisen kanssa ja Kouvola Vesi pyysi päätöstä YVA menettelyn tarpeesta, koska tarvittava vesimäärä alitti valtioneuvoston asetuksessa esitetyn rajan ( >3 milj. kuutiometriä vuodessa). Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Päätösehdotus tehdään kokouksessa: Johtokunta merkitsee kirjeen ja sen läpikäynnin tiedoksi.

8 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Oravalan vesihuoltolinjojen kunnossapito 2862/ /2013 Vejo 109 Valkealan kunnan ympäristö- ja maaseutupalveluiden suunnitteluinsinööri Hannu Pellinen on esittänyt kunnanhallitukselle tekemässään selvityksessä, että Oravalan vesihuoltohanke täyttää Valkealan kunnanvaltuuston vuonna 2000 hyväksymät haja-asutusalueen vesihuollon avustusperiaatteet. Suunnitteluinsinööri on selvityksessä ehdottanut, että alueella ryhdyttäisiin kartoituksiin ja maaperätutkimuksiin sekä laadittaisiin rakennussuunnitelmat tarvittavine urakoinnin mahdollistavine asiakirjoineen. Valkealan kunnanhallituksen pöytäkirjan mukaan aloite Oravalan alueen vesihuollon rakentamisesta on tullut asukkailta sen jälkeen, kun Valkealan kunnanvaltuusto on hyväksynyt haja-asutusalueen vesihuollon avustusperiaatteet vuonna Suunnitteluinsinöörin tekemästä selvityksestä käy myös ilmi, että alueen asukkaat ovat esittäneet, että kunta vastaisi vesihuollon suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta. Valkealan kunnanvaltuusto on päättänyt Oravalan alueen vesihuoltohankkeen toteutus- ja rahoitusperiaatteista. Kunta on valtuuston päätöksen mukaisesti vastannut hankkeen suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta. Hankkeen rahoituksesta osa on tullut kunnan ja ympäristökeskuksen avustuksina ja lopuista kustannuksista ovat vastanneet liittyjät. Valkealan kunnan tiedote vesihuollon toteuttamisesta sekä Valkealan kunnan valtuuston päätös on Oheismateriaalina nro 2 ja 3. Edellä esitettyä käytäntöä on sovellettu jatkossa myös jälkiliittyjien ja jatkohankkeiden osalla. Jatkohankkeen osalta voidaan lisäksi todeta, että suunnitteluinsinööri Hannu Pellisen Tekniselle lautakunnalle 2006 antaman selvityksen mukaan Oravalan ja Rantakulman aktiivit ovat alustavasti tehneet maastoselvityksiä ja neuvotelleet maanomistajien kanssa putkilinjaukset ja hankkineet liittyjät. Linjausten perusteella on laadittu kummastakin alueesta suunnitelmat, tarkisteltu kustannuksia ja rahoitusta. Päätös jälkiliittyjien kohtelusta Oravalan alueen vesihuoltohankkeessa, Valkealan kunnan valtuuston päätös sekä päätös Oravalan ja Rantakunnan alueiden vesihuollon jatkorakentamisesta, Tela on Oheismateriaalina nro 4 ja 5. Oravalan hanke poikkeaakin normaalista vesihuollon toiminta-alueella tapahtuvasta rakentamisesta. Oravalan alueen kiinteistöt ovat esimerkiksi maksaneet edellä esitetyn mukaisesti vesihuoltolinjojen rakentamisen kunnalle, mutta eivät ole maksaneet vesihuoltolaitokselle liittymismaksua.

9 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Edellä esitetty osoittaa, ettei Oravalan alueen hankkeissa ole ollut kyse kunnallisen vesihuoltolaitoksen hankkeista vaan alueen asukkaiden käynnistämästä yksityisistä hankkeista. Oravalan alueen tilannetta ei Kouvolan Veden näkökulmasta voida verrata Kouvolan Veden lakivelvoitteisiin toimintoihin vaan kyseessä on lähinnä osuuskuntiin verrattavissa oleva tilanne. Liikelaitos Kouvolan Vesi on tällä hetkellä vastannut omalla kustannuksellaan hankkeen aikana rakennettujen vesihuoltolinjojen ja pumppaamoiden kunnossapidosta Valkealalta siirtyneen käytännön mukaisesti. Myöhemmin rakennetut pumppaamot ovat jääneet asukkaiden omaan kunnossapitoon. Käytäntö poikkeaa vesihuoltolaitoksen normaalista toimintatavasta haja-asutusalueella ja asettaa osan Oravalan alueen asukkaista muita parempaan asemaan. Kouvolan vesihuollon kehittämissuunnitelmassa on todettu, että kaupungin alueella on joukko kiinteistöjä, jotka sijaitsevat runkovesijohdon ja / tai runkoviemärin yhteydessä, mutta jotka eivät kuulu vesilaitoksen tai vesihuolto-osuuskuntien toiminta-alueisiin. Nämä kiinteistöt ovat liittyneet vesijohtoverkostoon rakentamalla omalla kustannuksellaan liittymäjohdon vesilaitoksen osoittamaan liitospisteeseen. Tällaisia alueita on vesihuollon kehittämissuunnitelman mukaan mm. Saarento, Hirvelä ja Oravala etelä. Kartat Oravalan alueen jäteveden pumppaamoista on Oheismateriaalina nro 6. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi, Laitospäällikkö Petteri Kotonen, puh , petteri.kotonen(a)kouvola.fi, Verkostopäällikkö Jan Mänttäri, puh , jan.manttari(a)kouvola.fi, Suunnittelupäällikkö Jarkko Laitinen puh , jarkko.laitinen(a)kouvola.fi Liikelaitos Kouvolan Veden johtokunta merkitsee Oravalan vesihuoltolinjojen kunnossapidon selvitystilanteen tiedoksi.

10 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Kouvolan kaupungin omistajapoliittiset linjaukset, hallintosäännön ja taloussäännön muutokset sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet Vejo 110 Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt kokouksessaan Kouvolan kaupungin omistajapoliittiset linjaukset sekä hallintosääntö ja taloussääntö muutokset. Kaupungin valtuusto on myös päättänyt sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteista. Omistajapoliittiset linjaukset, hallintosääntö ja taloussääntö sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet ovat: Oheismateriaalina nro 7. Nämä esitellään tarkemmin kokouksessa. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Merkitään tiedoksi.

11 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Ilmoitusasiat Vejo 111 Vesihuoltojohtaja pvm Hankintapäätös alle kansall. kynnysarvon Toiminnan kehittämissuunnitelma Päätän, että työ tilataan Pöyry Oy:ltä kokonaishintaan (alv 0%). Yleinen päätös Mobiililiittymän ja matkapuhelimen hankinta verkostoteknikko Vesa Saloselle Päätän, että verkostoteknikko Vesa Saloselle hankitaan fiksunetti mobiililiittymä ja Lumia 720 matkapuhelin. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Merkitään tiedoksi. Kouvolan Veden johtokunta:

12 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Vesihuoltojohtajan tiedotuksia Vejo 112 Vesihuoltojohtaja tiedotti seuraavista asioista: - YVA tilanne - Yhtiöittämisen tilanne - Tarkastuslautakunnan kokouksessa käsitellyt asiat - Biolaitos yhteistyö - Toiminnan kehittämisen selvitys Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Merkitään tiedoksi. Kouvolan Veden johtokunta:

13 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Vuohijärvenvedenottamon pohjavedenoton lisääminen lupaprosessin selvitys Aluehallintovirastolle 2890/ /2013 Vejo 113 Liikelaitos Kouvolan Vesi on jättänyt hakemuksen pohjavedenoton lisäämisestä Vuohijärven vedenottamolta Etelä-Suomen aluehallintovirastolle. ESAVI on pyytänyt tähän selvitystä annettuista lausunnoista sekä muistutuksista. Asia esitellään kokouksessa. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Kouvolan Veden johtokunta merkitsee asian tiedoksi ja päättää, että vesihuoltojohtaja antaa sekä allekirjoittaa pyydetyt selvitykset Aluehallintovirastolle.

14 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Kouvolan Veden johtokunta Kouvolan kaupungin organisaatio- ja henkilöstöselvitys Vejo 114 Kaupunkikehityksen yhteistyöryhmä on käsitellyt Kouvolan kaupungin organisaatio ja henkilöstöselvitystä. Kouvolan kaupungin organisaatio ja henkilöstöselvityksien perusteella kaupunginhallitus on päättänyt, että Kouvolan kaupungilla käynnistetään yhteistoimintamenettely, jonka tavoitteena on 600 henkilön vähennys vuoden 2014 loppuun mennessä. Kaupunkikehityksen päätös on: Liitteenä nro 1. Asia esitellään kokouksessa. Lisätietoja: Vesihuoltojohtaja Timo Kyntäjä, puh , timo.kyntaja(a)kouvola.fi Merkitään tiedoksi.

15 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/ MUUTOKSENHAKUKIELTO Oikaisuvaatimus Kunnallisvalitus :t Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta sen vuoksi, että päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Kunta laki 91 ).

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 83 Kouvolan Veden johtokunta 17.06.2014 Aika 17.06.2014 klo 16:30-17:37 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 51-57 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kouvolan Veden johtokunta Aika klo 16:30-18:51

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kouvolan Veden johtokunta Aika klo 16:30-18:51 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2014 22 Kouvolan Veden johtokunta 27.02.2014 Aika 27.02.2014 klo 16:30-18:51 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 15-23 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 5/2014 69 Kouvolan Veden johtokunta 14.05.2014 Aika 14.05.2014 klo 16:30-18:10 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 42-50 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 10/2013 183 Kouvolan Veden johtokunta 29.10.2013 Aika 29.10.2013 klo 16:30-18:25 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 95-104 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 94 Kouvolan Veden johtokunta 19.08.2014 Aika 19.08.2014 klo 16:30-18:21 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 58-66 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Perjantaina klo. 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola

Perjantaina klo. 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2013 213 Kouvolan Veden johtokunta 17.12.2013 Aika 17.12.2013 klo 11:00-12:35 Paikka Läsnä Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola Luettelon mukaan Pykälät 115-126

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 Liikelaitosten johtokunta 23.11.2016 Aika 23.11.2016 klo 09:00-09:44 Paikka Lautakuntahuone, Tekniikka- ja ympäristötalo Valtakatu 33 45700 Kuusankoski Läsnä Luettelon

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, Valtakatu 33, Kuusankoski

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, Valtakatu 33, Kuusankoski Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 Liikelaitosten johtokunta 21.12.2016 Aika 21.12.2016 klo 16:00-16:31 Paikka Lautakuntahuone Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu 33 45700 Kuusankoski Läsnä

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2013 60 Kouvolan Veden johtokunta 14.05.2013 Aika 14.05.2013 klo 16:30-17:35 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 35-43 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona 20.2.2013 klo. 9.00-15.00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, 45100 Kouvola

Keskiviikkona 20.2.2013 klo. 9.00-15.00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu 16, 45100 Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 Kouvolan Veden johtokunta 12.02.2013 Aika 12.02.2013 klo 16:30-18:25 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 1-16 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9:00-15:00. Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona klo 9:00-15:00. Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 7/2013 118 Kouvolan Veden johtokunta 28.06.2013 Aika 28.06.2013 klo 11:00-11:30 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 63-68 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu Kouvola

Keskiviikkona kello 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto, Savonkatu Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2014 53 Kouvolan Veden johtokunta 15.04.2014 Aika 15.04.2014 klo 16:30-18:02 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 36-41 Allekirjoitukset

Lisätiedot

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2016 1 (8) Aika 21.06.2016, klo 17:00-17:33 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Haastattelutyöryhmän

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Aika 29.06.2016, klo 17:20-18:40 Paikka Tertin kartano Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ilmoitusasiat 35 Vesilaitoksen

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2017 64 Tarkastuslautakunta 10.05.2017 Aika 10.05.2017 klo 16:12-19:28 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 20.03.2019, klo 16:03-17:29 Paikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9:00-15:00. Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona klo 9:00-15:00. Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2013 105 Kouvolan Veden johtokunta 17.06.2013 Aika 17.06.2013 klo 11:00-12:15 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 58-62 Allekirjoitukset

Lisätiedot

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 18.02.2016, klo 16:30-18:35 Paikka Sokos Hotel Vaakuna -neuvottelutila, Mikkeli Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 22 Tarkastuslautakunta 28.03.2019 _ AIKA 13:00-14:14 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 14) Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017, jatkotoimenpiteet Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 14) Aika 26.02.2019, klo 16:00-18:47 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Ellen 3. krs Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola

Keskiviikkona klo 9:00-15:00 Kouvolan Veden toimisto Savonkatu 16, Kouvola Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 9/2013 159 Kouvolan Veden johtokunta 24.09.2013 Aika 24.09.2013 klo 16:30-18:53 Paikka Kouvolan Veden neuvotteluhuone, Savonkatu 16 Läsnä Luettelon mukaan Pykälät 83-94 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 111 Tarkastuslautakunta 2017-2020 20.12.2018 _ AIKA 13:00-15:04 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 19.09.2017, klo 17:29-20:23 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kajanus (5. krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 27.03.2017 klo 08:00-10:15 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (8) Aika 31.05.2017, klo 12:04-12:41 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2012 34. Tekniikka- ja ympäristötalo, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2012 34. Tekniikka- ja ympäristötalo, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2012 34 Kymen jätelautakunta 22.08.2012 Aika 22.08.2012 klo 14:00-16:00 Paikka Läsnä Tekniikka- ja ympäristötalo, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski Luettelon mukaan Pykälät

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 10) Aika 22.01.2019, klo 16:00-17:55 Paikka Kaupungintalo, KH:n kokoushuone 1. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Alueellinen Vesihuoltopäivä Kouvolassa 19.3.2015

Alueellinen Vesihuoltopäivä Kouvolassa 19.3.2015 Alueellinen Vesihuoltopäivä Kouvolassa Kouvolan Vesi Oy laadukasta vesihuoltoa Kouvolassa 77 vuotta Vesihuoltolaitos toimittaa asiakkailleen korkealaatuista terveydellisten vaatimusten mukaista puhdasta

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 18.02.2015 Aika Keskiviikko 18.02.2015 klo 18:00-19:49 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 11.12.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia KOKOUSKUTSU Laatimispäivä 04.12.2014 Nro 9/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 9.10.2013 klo 15.00 16.05 Kaupungintalon kahvihuone, Harjukatu 23, 3. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:45 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Poissa Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Poissa Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta 21.10.2015 Aika Keskiviikko 21.10.2015 klo 18:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Ikonen Veikko Laaksonen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino

Lisätiedot

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 05.04.2016, klo 09:05-11:00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone Sopukka Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 24.04.2017 klo 08:00 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9-12 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski.

Keskiviikkona klo 9-12 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Liikelaitosten johtokunta 17.12.2015 Aika 17.12.2015 klo 16:00-16:56 Paikka Läsnä Tekniikka- ja ympäristötalo Lautakuntahuone Luettelon mukaan Pykälät 125-135 Allekirjoitukset

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 28.01.2016 klo 15:00-18:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Pesonen Pekka jäsen saapui klo 15.30/ 3 Kuusisto

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2016 klo 08:00-10:30 Paikka kaupunginhallituksen kokoustila Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 12.12.2018 klo 16:00-18:35 PAIKKA Lautakuntien kokoushuone, Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi KÄSITELLYT ASIAT Sivu 48 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 04.11.2015, klo 16:28-16:37 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talousarvion

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Mikkelin kaupungin virastotalo, kokoushuone 3 (3. kerros) 43 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen

Mikkelin kaupungin virastotalo, kokoushuone 3 (3. kerros) 43 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen Mikkeli Pöytäkirja 6/2015 1 (11) Aika 05.11.2015, klo 16:30-18:20 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo, kokoushuone 3 (3. kerros) Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 54 Tarkastuslautakunta 05.09.2019 AIKA 12:53-14:38 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 37 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 38 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Maanantai 2.12.2013 klo 13.00 15.22 Jatkokokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 27.02.2017, klo 13:01-15:20 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.2.2018 klo 9.00 9.58 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 14.03.2019, klo 16:07-17:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (11) Aika 20.12.2017, klo 08:01-09:19 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot