LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /"

Transkriptio

1 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / AIKA Ke klo 17:30 - PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus Pöytäkirjan tarkastus Pohjoisen alueraadin kokoonpanon vahvistaminen valtuustokaudelle Bussilinjojen reitit ja aikataulut Pohjoisen alueella Tyysteniemen kärjen korjaaminen esteettömäksi luontokohteeksi Kiinnostus siirtolapuutarha alueisiin Pohjoisen alueella Kaavoituksen ajankohtaiset kuulumiset alueella Vuoden asukastoimija 2017 ehdotukset Pohjoisen alueen asukastoiminnan onnistumisia vuonna Pohjoisen alueen tavoitteet Muut asiat Seuraava kokous 13

2 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Kokouksen avaus Asukkaiden Lappeenranta 1 Puheenjohtaja Tarja Vahtokari-Sahari Avataan kokous.

3 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Pöytäkirjan tarkastus Asukkaiden Lappeenranta 2 Puheenjohtaja Tarja Vahtokari-Sahari Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat.

4 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / alueen alueraadin kokoonpanon vahvistaminen valtuustokaudelle Asukkaiden Lappeenranta 3 sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Lappeenrannan kaupungin Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan piirissä on kahdeksan (8) alueellista a sekä yksi (1) monikulttuurinen asukasraati. Alueraatien jäsenet koostuvat vapaaehtoisista alueen asukkaista. Alueraatien jäsenille ei makseta palkkioita eikä kulukorvauksia. Alueraadin jäsenet valitsevat keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtaja. Alueraatien sihteerinä toimii kaupungin asukasyhteyshenkilö. Alueraadeilla ei ole juridista toimintavaltaa, mutta niiden asema on vahvistettu Lappeenrannan kaupunginorganisaatiossa ja kaupungn strategiassa monin eri tavoin. Alueraatien edustajat, yksi varsinainen ja yksi varajäsen, ovat mukana kaupunginhallituksen vahvistamassa uudessa asukas- ja alueneuvostossa. Kaupunkiraati päätti kokouksessaan esittää alueraadeille valtuustokauden mittaista rotaatiota. Näin on toimittu siitä lähtien: Vahvistetaan valtuustokauden alkaessa en puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat sekä vahvistetaan jäsenet valtuustokaudelle. Lisäjäsenet ovat tervetulleita raateihin myös kesken valtuustokauden, mutta perusrunko pyritään säilyttämään alueraadeissa kuluvan valtuustokauden ajan. Avataan keskustelu. Vahvistetaan Pohjoisen alueraadin jäsenet valtuuskaudelle Valitaan jäsenten keskuudesta Pohjoisen alueradin puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

5 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Bussilinjojen reitit ja aikataulut Pohjoisen alueella Asukkaiden Lappeenranta 4 sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Alueen asukasyhdistys Voisalmensaarelaiset ry on lähettänyt alla olevan lausunnon Lappeenrannan kaupungin elinvoima ja kaupunkikehitys toimialan lautakunnalle: Olemme saaneet lukuisia yhteydenottoja alueemme ikääntyneiltä asukkailta, jotka ovat kertoneet huolensa reittimuutoksista ja aikataulujen supistuksista. Alueellamme pohjoisissa kaupunginosissa Voisalmi, Kivisalmi, Kariniemi ja Tyysterniemi asuu runsaasti iäkkäitä ihmisiä, joiden kulku kaupungin keskustaan on olennaisesti heikentynyt. Linjan 2 vuoroista vai aamun ja iltapäivän vuorot kiertävät Saratien kautta. Aiemmin kaikki vuorot ajoivat sitä reittiä. Saratie on osittain korkean mäen päällä ja kulkeminen sinne niin katua pitkin Niittyvillantieltä kuin metsän halki vievää polkua Voisalmentieltä Saratielle ovat erittäin raskaita ja ostoskassien kanssa lähes mahdotonta. Palvelulinja on aiemmin kulkenut alueelta kahdesti tiistaisin ja perjantaisin kahteen kohteeseen: Puhakankadun myymälöihin sekä Myllymäen myymälöihin. Nyt tiistain vuoro on pudotettu pois perusteluna linjan vähäinen käyttö. Linja toimii siis vain perjantaisin, joka on muutenkin ruuhkainen kauppa- ja asiointipäivä. Ruuhkia helpottamaan ja asukkaiden liikkumista helpottamaan olisi suotavaa jatkaa linjan toimintaa myös tiistaisin. Asiakkaita linjalle saataisiin varmasti lisää, jos sen toimintatavoista tiedotettaisiin entistä paremmin. Yllä olevan johdosta asukasyhdistys Voisalmensaarelaiset pyytää, että linjan 2 reitti kulkee edelleen Saratien kautta, kuten aikaisemmin. Reittimuutos on niin pieni ettei vaikuta reittien läpimenoaikoihin kyseisellä reitillä. Samoin pyydämme, että palvelulinja P3 jatkuu kahdesti viikossa kuten edellisenä talvena ja että asiasta tiedotetaan entistä laajemmin, jotta iäkkäät asukkaat osaavat hakeutua tämän palvelun piiriin. Merkitään tiedoksi. Keskustellaan asiasta.

6 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Tyysteniemen kärjen korjaaminen esteettömäksi luontokohteeksi Asukkaiden Lappeenranta 5 sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Voisalmensaarelaiset ry:n aloitteesta Lappeenrannan kaupungin vammaisneuvoston esteettömyystyöryhmä kävi tutustumassa Tyysterniemen kärjen rantapuiston luontopolkuun keväällä Esteettömyystyöryhmä totesi, ettei Tyysterniemen rantapuiston luontopolku kokonaisuudessaan maastonmuotojen ja korkeuserojen takia ole soveltuva esteettömäksi luontokohteeksi. Sen sijaan esteettömyystyöryhmän edustajat totesivat polun loppuosan, joka on maastoltaan luonnollisesti matalampaa, olevan soveltuva korjaavien toimenpiteiden jälkeen esteettömään kulkuun niin vammaisille, ikääntyneille kuin myös rattaiden kanssa kulkeville perheille. Kaupunginpuutarhurille toimitettiin esitys 06/2016 sähköpostitse: Tyysterniemen sillan puolelle voisi rakentaa P-alueen ja kunnostaa kävelyuran sieltä niemenkärkeen. Tämä toimenpide mahdollistaisi ainakin rollaattoria käyttävien kulun. - Kaupunginpuutarhuri totesi tuolloin esityksen olevan hyvä, mutta taloustilanne sanelee toteuttamistilanteen. Nyt loppukesällä 2017 on Lappeenrannan kaupunki rakentanut esteettömän raitin Tyysterniementieltä Tyysterniemen kärkeen, ennen polun muuttumista maastoltaan esteelliseksi. Noin 400 metriä pitkä ja 2,5 metriä leveä raitti johtaa Tyysterniemen kärjen kallioille, tehtävä raitti päällystetään kivituhkalla. Raittia ei ole tarkoitettu autoille. Polulla on ollut puunjuuria ja kivia, se on myös ollut liejuinen muutamasta kohtaa. Vanhan polun pohjaa parannettiin niin, että sinne pääsee esimerkiksi pyörätuolilla ja rollaattorilla. Käytvävän alle tehtiin rumpua, jotta se saatiin kuivatettua. Kivituhkatien rakentaminen maksaa noin euroa. Merkitään tiedoksi

7 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Kiinnostus siirtolapuutarha alueisiin Pohjoisen alueella Asukkaiden Lappeenranta 6 sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Pohjoisen alueen asukkaiden keskuudessa on herännyt kiinnostus siirtolapuutarha alueisiin. Alustavana ajatuksena alueella tällaisesta paikasta on noussut esiin esimerkiksi Niittyvillantie 4C-6C välinen alue. Kaupungingeodeetti Riitta Puurtinen totesi alustavassa kyselyssä seuraavasti: Kaupunkisuunnittelun (kaavoitus) kanssa olisi sitten katsottava onko alueella sopivaa paikkaa. Keskustan osayleiskaavahan on juuri tuore ja lainvoimainen. Jos paikka löytyy, toteuttaja ei ole kaupunki vaan asukasyhdistys, joka kerää tuotot ja hoitaa menot. Ensi vuoden talousarviossa tullaan todennäköisesti esittämään jo olemassa olevienkin puutarhapalstojen siirtämistä pois kaupungin hallusta / organisoinnista. Puutarhapalstat eivät ole Kadut ja ympäristö- vastuualueen / kaupunginpuutarhurin hoidossa vaan esitykset mahdollisesta siirtolapuutarha-alueesta esitetään maaomaisuuden hallintavastuualueelle, joka on hoitanut palstojen vuokrauksen. Merkitään tiedoksi. Keskustellaan asiasta. Päätetään mahdolliset jatkotoimenpiteet asian eteenpäin viemisen suhteen.

8 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Kaavoituksen ajankohtaiset kuulumiset alueella Asukkaiden Lappeenranta 7 sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Kokouksessa saadaan ajankohtaista tietoa Lappeenrannan kaupungin elinvoima ja kaupunkikehitys toimialan kaupunkisuunnittelun (ent. teknisen toimen kaavoitus) ajankohtaisista kuulumisista Pohjoisen alueella. Muun muassa: Merkitään tiedoksi.

9 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Vuoden Asukastoimija 2017 Asukkaiden Lappeenranta 8 Valmistelija/lisätiedot: Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Lappeenrannan kaupunki valitsee vuosittain vuoden asukastoimijan. Tunnustus jaetaan joulukuussa. Alueraadit esittävät oman ehdokkaansa ja nyt tällä kertaa kun Lähiötoimikunta on lopetettu, niin uusi asukas- ja alueneuvosto valitsee en esityksestä Vuoden Asukastoimijan. Tunnustus voidaan myöntää asukasyhdistykselle tai muulle vastaavalle yhdistykselle, alueraadille tai yksittäiselle asukkaalle. Tunnustusta on jaettu seuraavasti: 2010 Lauritsalan 2011 Terttu Kivinen, maaseutuasiamies 2012 Kontufolk ry, Joutseno 2013 Juhani Sirkiä, asukasaktiivi 2014 Martta Toiviainen, asukasaktiivi 2015 Ylämaalaiset ja Ylämaan 2016 Sulo Tuuliainen, Saimaan Ladun hallituksen puheenjohtaja Vuosittain jaettavalla tunnustuksella halutaan kiinnittää huomiota eri toimijoiden merkitykseen kaupungin kehittämisessä. Yhteisöllisyyttä ei voida luoda pelkällä virkatoiminnalla vaan tarvitaan vapaaehtoisia asukastoimijoita ja eri yhdistyksiä toiminnallaan luomaan osallisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäröivään omaan yhteiskuntaan. Lappeenrannan Vuoden asukastoimija -tunnustus jaetaan nyt siis kahdeksannen kerran. Keskustellaan esityksistä Vuoden Asukastoimijaksi. Päätetään Pohjoisen alueraadin esityksestä Vuoden Asukastoimijaksi.

10 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Pohjoisen alueen asukastoiminnan onnistumisia vuonna 2017 Asukkaiden Lappeenranta 9 Valmistelija/lisätiedot: Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Vuosittain kootaan ylös eri alueilla tapahtuneet asukastoiminnan tulokset eli ne toiminnot, joita alueen asukkaat tai yhdistykset ovat yhdessä tehneet vapaaehtoiset oman kotiseutunsa hyväksi. Kirjataan ylös Pohjoisen alueella tapahtuneet asukastoiminnan tulokset vuodelta 2017.

11 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Pohjoisen alueen tavoitteet valtuustokaudelle Asukkaiden Lappeenranta 9 Valmistelija/lisätiedot: Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Liite 1 Pohjoisen alueen tavoitteet. Edellisessä Pohjoisen alueraadin kokouksessa päivitettiin alueen tavoitteet tulevalle valtuustokaudelle. Tavoitelistan kohdan 2 tavoite on etenemässä Keskustellaan tavoitteista. Päätetään mahdolliset toimenpiteet.

12 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Muut asiat Asukkaiden Lappeenranta 10 Muut kokouksessa esiin tulevat asiat. Merkitään tiedoksi.

13 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Seuraava kokous Asukkaiden Lappeenranta 12 Päätetään seuraavan kokouksen ajankohta. Vuosikellon mukaan seuraava kokous pidetään vk 8 / 2018.

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ke klo 17:30 19:30 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 29.8.2017 klo 18:00 19:45 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 10 Kokouksen avaus 2 2 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 18:50 PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA 31.8.2017 klo 17:00 - PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ 2017 1 AIKA to 09.11.2017 klo 18:00 19:00 PAIKKA ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ke klo 17:30 19:00 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA tiistai 5.9.2017 klo 17:30 20:00 PAIKKA urheilu- ja nuorisotalo tie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 1 Kokouksen avaus 2 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 7.9.2017 klo 17:30 19:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 31.8.2017 klo 17:00 18:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA 19.1.2017 klo 18:00 - PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA to 14.9.2017 klo 18:00 - PAIKKA Lauritsala -talo, yläkerta, Hallituskatu 20, 53300 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ke 22.2.2017 klo 17:30 - PAIKKA Voisalmen koulu, Lasiluokka, Voisalmentie 19, 53920 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1, AIKA klo 18:00 20:30 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53550 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA ti klo 17:30 - PAIKKA Sammontorin asukastila, Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40.

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40. Lähiötoimikunta 6 23.04.2015 Kevään asukastilaisuuksien vahvistetut ajat ja aiheet LÄHIÖTMK 6 Valmistelija/lisätiedot: Kehitysjohtaja Markku Heinonen, puh. 040 5811 998 Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA Ma klo 17:30 18:50 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA to klo 18:00 20:08 PAIKKA Lauritsala -talo, yläkerta, Hallituskatu 20, 53300 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ti 7.3.2017 klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ti klo 17:30 18:53 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 6.9.2018 klo 17:30 19:10 PAIKKA Lappeenrannan Upseerikerho, Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta Tykistöpäässä, yläkerrassa sijaitseva, Maasotakoulun kabinetti

Lisätiedot

Kunnan ja asukkaiden välinen yhteistyö Asukkaiden Lappeenranta toiminta

Kunnan ja asukkaiden välinen yhteistyö Asukkaiden Lappeenranta toiminta Kunnan ja asukkaiden välinen yhteistyö Asukkaiden Lappeenranta toiminta L A P P E E N R A N N A N K A U P U N K I Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana 8.10.2014 IHMISTEN LAPPEENRANTA Järvi on järvi ja metsä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA to klo 17:00 19:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja alueraatitoiminnan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2019 1 AIKA 8.5.2019 klo 17:30 18:30 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 25.1.2018 klo 17:00 18:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-10 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 5.2.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA 12.1.2017 klo 17:00 17:50 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Läsnäololista muistin liitteenä

Lisätiedot

Kuntalaisten suora osallistuminen ja vaikuttaminen

Kuntalaisten suora osallistuminen ja vaikuttaminen Ajankohtaista kuntademokratiasta Kuntalaisten suora osallistuminen ja vaikuttaminen Kommenttipuheenvuoro kuntakentältä 9.9.2015 klo 10:00 10:45 L A P P E E N R A N N A N K A U P U N K I Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 23.8.2018 klo 16:30 17:35 PAIKKA ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA ti klo 17:30 19:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA ti klo 17:30 19:45 PAIKKA Sammontorin asukastila, Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA tiistai 27.2.2018 klo 17:30 19:00 PAIKKA Ylämaan urheilu- ja nuorisotalo Ylämaantie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN 8.1.2018 Linja 1 Tähän linjaan ei tule muutoksia. Linja 2 Linjalla 2 on ollut ongelmia pysyä aikataulussa. Talviaikataulukauden alkaessa 10.8.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / 2018 1 AIKA klo 14:30 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA ke klo 18:00 19:50 PAIKKA Lauritsalan Juttunurkka, Ravintola Laura Hallituskatu 17-19, 53300 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 19.2.2019 klo 16:30-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / VENLA -tila, Lappeenrannan kaupungintalo, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / VENLA -tila, Lappeenrannan kaupungintalo, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA to 2.2.2017 klo 17:30 - PAIKKA VENLA -tila, Lappeenrannan kaupungintalo, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Asukkaiden Lappeenranta toiminta sekä Kansalaisraati ensimmäisen kerran Lappeenrannassa L A P P E E N R A N N A N K A U P U N K I

Asukkaiden Lappeenranta toiminta sekä Kansalaisraati ensimmäisen kerran Lappeenrannassa L A P P E E N R A N N A N K A U P U N K I Asukkaiden Lappeenranta toiminta sekä Kansalaisraati ensimmäisen kerran Lappeenrannassa L A P P E E N R A N N A N K A U P U N K I Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana 28.8.2013 IHMISTEN LAPPEENRANTA Järvi on

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA to 2.3.2017 klo 17:30 - PAIKKA urheilu- ja nuorisotalo, tie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 350 12.06.2017 Vammaisneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 664/00.00.01.06/2017 KH 350 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA torstai 9.2.2017 klo 14:30 16:00 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Tommi Turunen,työryhmän

Lisätiedot

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 Aika Torstai 12.11.2015 klo 18.00-19.28 Paikka Lappeenrannan Urheilutalon kokoushuone 1. Kokouksen avaus Saimaan Latu ry:n puheenjohtaja

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto Toimintakertomus 1 (5) 2018 Lappeenrannan kaupungin vammaisneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2018 Vammaisneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupunginhallitus on vahvistanut kokouksessaan 12.6.2017 Lappeenrannan

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 1 AIKA 19.9.2018 klo 17:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet

Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki Kuntalaki 5 luku 22 Kuntalain 5 luku Kunnan asukkaiden osallistumisoikeus ja pykälä

Lisätiedot

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät 1 (5) Imatran kaupungin vanhusneuvoston ja Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven vammaisneuvoston toimintasääntö 1. Toimintasääntö ja sen soveltaminen 2. Neuvostojen toiminnan tarkoitus Toimintasääntöä noudatetaan

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta)

Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta) Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä 26.11.2018 513 (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta) Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1988/00.04.02.00/2018 Esittelijä: puh. Kaupunginjohtaja Kimmo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2014 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantai 3.10.2014 klo 13.00 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Lisätietoja:

Lisätiedot

Asukkaiden Lappeenranta & Neljäs sektori Positiivinen vaikuttaminen yhteiskuntaan ilman politiikkaa

Asukkaiden Lappeenranta & Neljäs sektori Positiivinen vaikuttaminen yhteiskuntaan ilman politiikkaa Asukkaiden Lappeenranta & Neljäs Positiivinen vaikuttaminen yhteiskuntaan ilman politiikkaa Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö Sektorit Yritykset Markkinaehtoinen Tavoittelee voittoa 1. YKSITYINEN Valtio,

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot

Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot LAPPEENRANNAN KAUPUNKI Asukasyhteyshenkilö Pia Mantere 3.6.2013 Hakija & yhteistyöosapuolet Hakijana Lappeenrannan kaupunki ja sen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1 AIKA 10.4.2019 klo 17:30 20:05 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut 13.8.2013-1.6.2014 Sisällysluettelo Paikallisliikenne 13.8.2013-1.6.2014 Sivu LINJA1 Yliopisto - Keskusta - Mustola/Kiiskinmäki 1-5 LINJAT 1,2 Kanavansuu -

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 29 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ke 30.8.2017 17.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...32 2 KOKOUKSEN AVAUS...32 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 13.2.2018 klo 17:30 19:25 PAIKKA Sammontorin asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2013 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 19.11.2013 klo 09:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto AIKA 16.03.2017 kello 15:00-16:15 PAIKKA Pääterveysasema, II kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.3.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus LÄNSIMETRO OY, VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 31.3.2015 LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Länsimetro Oy:n osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40.

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 17.04.2019 keskiviikko klo 16:00-17:40 Paikka Csongrád Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Maija Räsänen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 18.9.2018 klo 17:30 19:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 20.1.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, rh 1, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7 Sisällysluettelo Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi... 5 Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7 Hallituksen esitys liiton toiminta- ja talouskatsaukseksi liittokokouskaudelta

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot