AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta"

Transkriptio

1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ AIKA klo 16:30-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen Kemppi Jouni Puheenjohtaja Harju Jari Jäsen Melto Päivi Jäsen Sirkiä Juhani Pöytäkirjan tarkastaja Laukas Anne-Maija Jäsen Vahtokari-Sahari Tarja Jäsen Mäkinen Erkki Pöytäkirjan tarkastaja Talonpoika Hannu Jäsen Hämäläinen Anu Jäsen Muut osallistujat Haakana Pia Kokoussihteeri Puurtinen Riitta Kaupungingeodeetti Poissaolevat Willberg Tuija Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtaja Lipiäinen-Medjeral Leena Jäsen Heinonen Markku Kehitysjohtaja Kohvakka-Turja Leena Leimi Pasi Kujansivu Alina Sihvo Marita Jäsen Elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja II kaupunginsihteeri Jäsen

2 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Asukas- ja alueneuvoston toimintakertomus Asukas- ja alueneuvoston toimintasuunnitelma Myönnettävät toiminta-avustukset asukas-, kylä- ja 7 kotiseutuyhdistyksille 6 Lappeenrannan kaupungin asukastoiminnan (alueraadit) 10 vuosikellon päivittäminen 7 Monikulttuurinen asukasraati 12 8 Tehdyt kuntalaisaloitteet 14 9 Katujen talvikunnossapidon kehittäminen - kuntalaisaloite Osallisuus ja vaikuttamisohjelma Muut asiat Seuraava kokous 21

3 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Pöytäkirjan tarkastus Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa ja valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Asukas- ja alueneuvoston jäsenet Erkki Mäkinen ja Juhani Sirkiä. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Asukas- ja alueneuvoston jäsenet Erkki Mäkinen ja Juhani Sirkiä.

5 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Asukas- ja alueneuvoston toimintakertomus 2018 Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Liitteet 1. Asukas- ja alueneuvoston toimintakertomus 2018 Asukas- ja alueneuvoston sihteeri esittelee liitteenä olevan toimintakertomuksen. Hyväksytään vuoden 2018 toimintakertomus. Hyväksyttiin vuoden 2018 toimintakertomus.

6 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Asukas- ja alueneuvoston toimintasuunnitelma 2019 Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Liitteet 1. Asukas- ja alueneuvoston toimintasuunnitelma 2019 Asukas- ja alueneuvoston sihteeri esittelee liitteenä olevan toimintasuunnitelman. Hyväksytään vuoden 2019 toimintasuunnitelma. Hyväksyttiin vuoden 2019 toimintasuunnitelma.

7 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Myönnettävät toiminta-avustukset asukas-, kylä- ja kotiseutuyhdistyksille Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Kaupunginhallitus päätti asettaa työryhmän selvittämään kaupungin avustustoiminnan uudistamista. Työryhmän tuli selvittää ja tehdä esitys avustustoiminnan uudistamisesta ennen vuoden 2019 talousarvion käsittelyä. Selvityksessä tuli ottaa kantaa koko kaupungin avustustoiminnan kokonaisuuteen. Kaupunginhallitus kokouksessaan 36/2018 ( ) hyväksyi työryhmän esityksen. kokonaisuudessaan: ew/30753 Asukas- ja kyläyhdistysten toiminnan mahdollistamista pidetään tärkeänä ja tuettavana toimintana. Asukas- ja kyläyhdistysten toiminta on hyvin alueellista ja kohdentuu aina tietylle alueelle ja sen asujaimistolle ja sen vuoksi kaupungin tuen on tarkoituksenmukaista kohdentua suoraan yksittäisille asukas- ja kyläyhdistyksille. Tästä syystä työryhmä katsoo, että avustuksia on edelleen tarkoituksenmukaista jakaa, mutta niiden jakoperiaatteet ja - kriteerit tulee yksinkertaistaa. Työryhmä ehdottaa, että laaditaan portaittainen avustusjärjestelmäasteikko, jonka mukaan avustuksia myönnetään yhdistyksille. Hakiessaan avustusta yhdistys itse valitsee oman yhdistyksen toiminnan tason ja toimittaa hakemuksen mukana talousarvion ja toimintasuunnitelman, joka on sitoutettu asteikon määreisiin. Avustustenkäsittelijän on helppo verrata hakemusta ja sen liitteitä asteikon määreisiin. Järjestelmä helpottaa työmäärää hakemusten käsittelyssä, selkeyttää myöntämisperusteita ja takaa hakijoiden tasapuolisen kohtelun. Koska käyttöönotettava portaikko selkeyttää avustusten myöntämisperusteita eikä edellytä harkintaa, työryhmä ehdottaa, että avustuspäätökset tehdään jatkossa viranhaltijapäätöksinä ja viedään tiedoksi kaupunginhallitukselle. Ennen päätöstä asiasta

8 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ voidaan pyytää asukas- ja alueneuvoston lausunto. Uudistamisprosessin edetessä pohditaan, miten tarkistetaan jatkossa, että hakemuksen mukaiset toimenpiteet on suoritettu ja myönnetty avustus on käytetty hakemuksessa määritellyn toiminnan toteuttamiseen. Käyttöönotettu portaikko: 200 perustoiminnan ylläpito yhdistyksen kokoukset 500 perustoiminnan ylläpito yhdistysten kokoukset vuodessa 1-2 asukastapahtumaa tiedottamista nettisivujen / somen kautta osallistuminen alueelliseen asukastoimintaan talkootoiminnan organisointi 700 perustoiminnan ylläpito yhdistysten kokoukset vuodessa 3 tai enemmän asukastapahtumaa, tiedottamista nettisivujen / somen kautta osallistuminen alueelliseen asukastoimintaan aktiivinen toiminta jäsenistön kanssa talkootoiminnan organisointi 900 perustoiminnan ylläpito yhdistysten kokoukset vuodessa 3 tai enemmän asukastapahtumaa, tiedottamista nettisivujen / somen kautta osallistuminen alueelliseen asukastoimintaan aktiivinen toiminta jäsenistön kanssa talkootoiminnan organisointi isompien tapahtumien järjestäminen yhteistyökumppaneiden kanssa 300 aloittelevien yhdistysten perusavustus Vuodelle 2019 asukas- kylä- ja kotiseutuyhdistysten hakemuksia tuli yhteensä 27 kpl; asukasyhdistyksiltä 7 kpl, kyläyhdistyksiltä 15 kpl ja kotiseutuyhdistyksiltä 5 kpl.

9 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Kokouksessa käsitellään asukas-, kylä- ja kotiseutuyhdistysten haetut toiminta-avustukset. Merkitään tiedoksi. Keskustellaan mahdollisesti annettavasta lausunnosta. Merkittiin tiedoksi.

10 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Lappeenrannan kaupungin asukastoiminnan (alueraadit) vuosikellon päivittäminen Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Liitteet 1. Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan vuosikellon päivitys Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan piirissä olevat alueraadit on perustettu jo vuonna Alkuun kokouksia oli hyvinkin tiheään toiminnan alkuun saattamiseksi. Vuodesta 2010 alkaen kokousten määrää on vuositasolla vähennetty: vuonna kokousta / vuosi, vuosina kokousta / vuosi ja vuosina kokousta / vuosi. Viimeisinä vuosina kevään kokoukset on pidetty viikoilla 3 11 ja vastaavasti syksyn kokoukset on pidetty viikoilla 35-43, eli yksi (1) kokous / vk. Tämä on tuonut alueraatien sihteerille haasteellisuutta saada esityslistat ja pöytäkirjat tehtyä, mutta ennen kaikkea alueraatien valtuuttamien asioiden eteenpäin vienti on kärsinyt nopeatempoisesta kokoustahdista keväisin ja syksyisin. Asukasyhteyshenkilö, joka toimii kaikkien alueraatien sihteerinä, on tehnyt esityksen vuosikellon päivittämisestä yhden (1) kokouksen mukaan. Yhteen kokous per vuosi siirtyminen ei tarkoita, ettei voitaisi asioiden ja tarpeen mukaan järjestää kokousta useamminkin. Esityksen tavoitteena on jaksottaa alueraatien kokoukset tasaisemmin koko vuoden ajalle. Tällä jaksotuksella luodaan myös mahdollisuus tarvittaessa lisäkokousten pitoon. Asukastoiminnassa on vahva painopiste myös erilaisten digitaalisten ja muiden osallistavien toimenpiteiden käyttöönottoon kokoustamisen sijasta. Nyt esitetyn yhden kokouksen toimintaa tukemaan, tehdään sähköinen alueraatien postilaatikko, eli sähköinen linkki, jonne alueraatilaiset voivat reaaliajassa laittaa huomioitaan ja esityksiään. Näitä voidaan pitkin vuotta hoitaa aina sitä mukaan kun niitä ilmenee. Alueraatien kanssa jo nykyäänkin hoidetaan paljon asioita sähköpostitse, ajan säästämiseksi ja toimintojen nopeuttamiseksi.

11 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Vierivä kivi ei sammaloidu eli aina tulee olla toiminnan kehittäminen ja toimintatapojen parantaminen etusijalla. Asukkaiden Lappeenranta -toimintaa tai sen piirissä olevia alueraateja ei olla ajamassa alas päinvastoin tavoitteena on toiminnan ja toimenpiteiden kehittäminen ja parantaminen. Keskustellaan tehdystä esityksestä koskien Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan alueraatien vuosikellon päivitystä. Päätetään vuosikellon päivityksestä. Keskusteltiin esitetystä vuosikellon päivittämisestä. Päätettiin hyväksyä vuosikellon päivitys kokouksessa esitetyn mukaisesti.

12 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Monikulttuurinen asukasraati Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Monikulttuurinen asukasraati on perustettu Lappeenrantaan 02 / Toiminnan aikana on ollut jo taukoa vuonna Vuoden 2017 aikana toiminta elpyi jälleen hetkeksi ja vuonna 2018 taas laantui. Osasyy on ollut kokouksiin osallistuvien vähyys ja toisaalta monikulttuurisen asukasraadin toiminnan ja tavoitteiden erilaisuus verrattuna alueellisiin raateihin. Monikulttuurisen asukasraadin tavoitteet: 1. Asenneilmapiirin muutosta tarvitaan Lappeenrannassa. 2. Maahanmuuttaja työllistyy parhaiten työllistämällä itsensä. Halutaan tukea alkavia yrittäjiä, sekä maahanmuuttajia että kantaväestöä. 3. Asukasraadin tulisi omalta osaltaan vaikuttaa maahanmuuttajien parempaan työllistymiseen Työhön tutustumista ja miten voitaisiin poistaa työnantajien ennakkoluuloja ulkomaalaista työntekijää kohtaan? 4. Monikulttuurisen asukasraadin tulee luoda verkosto, jonka kautta saadaan aktiivista toimintaa aikaan 5. Tuleviin vaaleihin on tavoitteena saada mukaan ehdokaslistoille monikulttuurisia ehdokkaita, puuttumatta puoluetaustoihin. Tavoitteena saada kaupungin monikulttuurinen väestö mukaan äänestämään -> saadaan tunne sekä kantaväestölle että maahanmuuttajille yhdestä yhteisestä maahanmuuttajille yhdestä yhteisestä yhteiskunnasta, jossa on tasapuoliset vaikuttamismahdollisuudet. Asukasyhteyshenkilö on lähettänyt monikulttuurisen asukasraadin jäsenille kyselyn mitä mieltä asukasraadin jäsenet ovat asiasta - Jatketaanko monikulttuurisen alueraadin toimintaa vai pidetäänkö tauko? Tauon aikana voidaan pohtia miten asukasraadin toimintaa voisi jatkaa niin, että siitä olisi enemmän hyötyä. Kokouksessa kuullaan asukasraadin jäsenten kommentteja kyselystä.

13 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Tavoitteena on myös alun perin ollut, kun monikulttuurista asukasraatia organisoitiin alkuun, että jossain vaiheessa olisi hyvä ohjata monikulttuurisen asukasraadin aktiiviset jäsenet asuinpaikan mukaisesti alueraateihin. Tämä tukisi ns. kotouttamista ja ennen kaikkea toisi yhteen kantaväestön ja maahanmuuttajat. Keskustellaan edellä esitetystä asioista pohjautuen kokouksessa kuultuihin monikulttuurisen asukasraadin jäsenten vastauksiin raadin jatkosta. Päätetään esityksestä koskien monikulttuurisen asukasraadin jatkosta. Keskusteltiin asiasta pohjautuen kokouksessa kuultuihin monikulttuurisen asukasraadin jäsenten vastauksiin raadin jatkosta. Päätettiin vastauksiin pohjautuen laittaa monikulttuurinen asukasraati tauolle. Tauon aikana pohditaan miten kehittää monikulttuurisen asukasraadin toimintaa mielekkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Ohjataan monikulttuurisen asukasraadin jäsenet alueellisiin raateihin. Vastuutetaan hyvinvointipalveluiden kehittämispäällikkö ja Eksoten Momentti seuraavaan kokoukseen esittämään uutta toimintamallia.

14 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Tehdyt kuntalaisaloitteet Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Liitteet 1. Tehdyt kuntalaisaloitteet ja toteutuminen _2019 Käsittelyhistoria Asukas- ja alueneuvosto Käsittelyhistoria Asukas- ja alueneuvosto Asukas- ja alueneuvoston toimintasäännössä määritellään neuvoston tehtävistä seuraavasti kuntalaisaloitteiden osalta: Seuraa tehtyjen kuntalaisaloitteiden määrää ja niiden toteutumista Kokouksessa esitellään tilanne kokouksen jälkeen. Listaus tulee pöytäkirjan liitteeksi. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Pöytäkirjan liitteeksi.

15 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Katujen talvikunnossapidon kehittäminen - kuntalaisaloite Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Aloite on julkaistu Omalla kotikadullani Koulukadulla Taikinamäen itäpuolella on autojen kadunvarsipysäköintiä molemmin puolin. Se on välttämätöntä, koska kiinteistöt ovat vanhoja kerrostaloja, joihin ei ole aikanaan suunniteltu pysäköintimahdollisuuksia nykyisen kaltaisille automäärille. Talviaikaan tästä syntyy erittäin suuria ongelmia lumisateilla, kun kaupungin aura-autot ajavat ajoradan puhtaaksi muuraten yksityisautot penkan sisään. Tilanne voi jatkua samankaltaisena koko lumisen kauden ja esimerkiksi viime talvena autoilijat ja jalankulkijat talloivat ajan mittaan erittäin vaarallisia ja liukkaita kulkuväyliä penkkojen yli ajoradalle. Ehdotan, että tallaisille kaduille laadittaisiin talviajaksi järjestelmä, jossa yhtenä viikonpaivana olisi pysäköintikielto yhdellä kadun puolella kerrallaan, esimerkiksi Koulukadulla keskustaan pain menevän kaistan pysäköinti olisi kielletty tiistaisin ja keskussairaalalle pain menevän kaistan pysäköinti torstaisin. Näin asukaspysäköinti hoituisi turvallisemmin, kun ainakin kerran viikossa kadulta saataisiin lumi pois jalkakäytävää myöten ja huoltoyhtiöt pystyisivät siivoamaan oman osansa kunnolla. Aloite on mennyt Elinvoima ja kaupunkikehitys -toimialan kadut ja ympäristölle. Toimialalta toivotaan asukkaiden osallistamista tämän aloitteen laajentamiseksi myös muihin kaupunginosiin. Asukkailta toivotaan esityksiä samankaltaisesta tarpeesta oman lähiympäristön piiristä läpi kaupungin. Kun on kartoitettu koko kaupungin tarpeet näiltä osin, lautakunnassa voitaisiin tehdä massapäätös kaikista vuoropysäköintiin soveltuvista kaduista yhdellä kertaa.

16 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Keskustellaan kokouksessa aloitteesta. Keskustellaan miten kartoittaa parhaiten koko kaupungin osalta vastaavanlaiset tarpeet. Keskusteltiin aloitteesta. Keskusteltiin miten kartoittaa parhaiten koko kaupungin osalta vastaavanlaiset tarpeet. Keskustelun pohjalta laaditaan esitys kadut ja ympäristö toimialalle.

17 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Osallisuus ja vaikuttamisohjelma Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana Asukas- ja alueneuvoston kokouksessa todettiin 17 Lappeenrannan kaupungin osallisuustiimi: w/27112 Edellä mainitussa kohdassa mainitaan seuraavasti: Osallisuustiimin tarkoituksena on koota kaupungin hyvät osallisuus ja vaikuttamiskeinon osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaksi. Osallisuus ja vaikuttamisohjelman suunnittelun myötä on tarkentunut osallisuustiimin osuus enemmän kaupunkikonsernin sisäiseen käyttöön suunnattavan osallisuus- ja vaikuttamisohjelman liitteen, jossa kuvataan monipuolisesti jo käytössä olevat ja tulevaisuuden osallisuus- ja vaikuttamistoimenpiteet, valmistelu. Varsinaista osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaa tulee työstämään ns. Osallisuus nyrkki, johon kuuluvat: Alina Kujansivu, viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri, konsernihallinto Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, konsernihallinto Juuso Mikkonen, konsernihallinto Mikko Holm, vuorovaikutussuunnittelija, kaupunkisuunnittelu Niina Ljungkvist, osallisuuskoordinaattori, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala Keskeiset kysymykset osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaa rakennettaessa ovat: Miksi me osallistamme? o Osallisuuden tavoitteet o Osallisuuden muodot Ketä me osallistamme? o Kohderyhmät

18 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Mihin me osallistamme? o tieto-osallisuus o suunnitteluosallisuus o päätösosallisuus o toiminta-osallisuus Miten me osallistamme? o Osallisuuden välineet o Vaikuttamiskeinot Osallisuus nyrkin tavoitteena on saada aikaan Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamissuunnitelma elokuun hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi. Osallisuustiimin tavoitteena on saada koottua osallisuus- ja vaikuttamissuunnitelman liitteeseen kaupungin konkreettiset esimerkit osallistamisesta ja vaikuttamiskeinoista vuoden 2019 loppuun mennessä. Konkreettisesti työ aloitetaan lähiaikoina asukkaille tehtävän kyselyn kautta. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

19 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Muut asiat Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana Markkinavuoropuhelu - Lappeenrannan kaupunginteatterin ravintola- ja naulakkopalvelut Ti klo Lappeenrannan kaupunginteatteri, Kauppakeskus IsoKristiina Mitä? Markkinavuoropuhelutilaisuus, jossa toimijat ja tilaajat tapaavat ja voivat avoimesti keskustella tulevasta Lappeenrannan kaupunginteatterin ravintola- ja naulakkopalveluiden kilpailutuksesta sekä tuoda esiin ajatuksiaan tulevaa kilpailutusta ajatellen. Tutustumme samalla myös toimitiloihin. Kutsumme teidät keskustelemaan ja ideoimaan kanssamme miten Lappeenrannan kaupunginteatterin ravintola- ja naulakkopalvelut olisi mahdollista järjestää ja miten toimintaa voisi kehittää. Toimijoilla on mahdollisuus tilaisuudessa esitellä omia palveluitaan, hyviä käytäntöjä ja ideoitaan palvelun toteuttamiseksi. Tarjouspyynnön arvioitu julkaisemisajankohta on maaliskuu 2019 ja uusi sopimuskausi alkaa Miten pääsen mukaan? Ilmoittaudu klo mennessä: nrannankaupunginteatterin/ Kutsu markkinavuoropuheluun on julkaistu Hilmassa , kts. linkki: Mälkiä-Kanavansuun asukasyhdistys tarjoaa koulutusta yhdistyksille su 7.4. klo Kanavansuulla osoitteessa Tukkimiehenkatu 1 Aiheina: Homma helpoksi, säännöt selviksi, yhdistystoiminta, yhdistyslaki ja tietosuoja tutuiksi! Kouluttajana Suomen Kotiseutuliiton varapuheenjohtaja ja Lauritsala-seuran puheenjohtaja Anne-Maija Laukas.

20 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Osallistumismaksu 5e/henkilö (käteisenä) sisältää kahvitarjoilun. Sitovat ilmoittautumiset pe mennessä Marja Poutiaiselle Puh tai Tervetuloa! Mälkiä-Kanavansuun asukasyhdistyksen hallitus Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Kuultiin paikalla olevien alueraatien puheenjohtajien terveiset alueiltaan.

21 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/ Seuraava kokous Valmistelija/lisätiedot: puh. Pia Haakana Päätetään seuraavan kokouksen ajankohta kesäkuun alkuun. Seuraava kokous pidetään ti klo 16:30 Rakuunamäen Pumppuhuoneella. Kolmas kokous pidetään ke klo 16:30 Lappeenrannan kaupungintalolla.

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ 2017 1 AIKA to 09.11.2017 klo 18:00 19:00 PAIKKA ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen. Hämäläinen Anu. Ahtiainen Karoliina Varajäsen. Heinonen Markku Kehitysjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen. Hämäläinen Anu. Ahtiainen Karoliina Varajäsen. Heinonen Markku Kehitysjohtaja Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 4.6.2019 klo 16:30-19:01 PAIKKA Rakuunamäen Pumppuhuone, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen Harju Jari Jäsen Sirkiä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ti klo 17:30 18:53 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja. Kaijansinkko Leena Jäsen

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja. Kaijansinkko Leena Jäsen Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 16.1.2019 klo 17:00-18:21 PAIKKA Ravintola Nautilus, Ainonkatu 35 Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 5/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 17:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen sali Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 16/2018 1 AIKA 13.12.2018 klo 17:00-18:12 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ke klo 17:30 19:00 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40.

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40. Lähiötoimikunta 6 23.04.2015 Kevään asukastilaisuuksien vahvistetut ajat ja aiheet LÄHIÖTMK 6 Valmistelija/lisätiedot: Kehitysjohtaja Markku Heinonen, puh. 040 5811 998 Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA 12.1.2017 klo 17:00 17:50 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Läsnäololista muistin liitteenä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 6.9.2018 klo 17:30 19:10 PAIKKA Lappeenrannan Upseerikerho, Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta Tykistöpäässä, yläkerrassa sijaitseva, Maasotakoulun kabinetti

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 1 AIKA 19.9.2018 klo 17:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 5.2.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 18:50 PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ke klo 17:30 - PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 13/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n hallitus Pöytäkirja 9/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Vuoden 2019 talousarvion 2. käsittely Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1734/02.02.00.00/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 490 19.11.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus 490 Esittelijä: puh.

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA tiistai 27.2.2018 klo 17:30 19:00 PAIKKA Ylämaan urheilu- ja nuorisotalo Ylämaantie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

4. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma; Hyväksyttiin vuoden 2013 ja 2014 toimintasuunnitelma (liite 2).

4. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma; Hyväksyttiin vuoden 2013 ja 2014 toimintasuunnitelma (liite 2). 1 Selkämeren kansallispuiston ystävät yhdistys Yhdistyksen ensimmäinen kokous Aika: 28.8.2013 klo 19-20 Paikka: Luontotalo Arkki, Pori Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Lasse Lovén avasi kokouksen ja totesi,

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 23.8.2018 klo 16:30 17:35 PAIKKA ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA torstai 9.2.2017 klo 14:30 16:00 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Tommi Turunen,työryhmän

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-10 Kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus Ruokoniemi Kimmo Arminen

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1, AIKA klo 18:00 20:30 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53550 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2

Lisätiedot

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 350 12.06.2017 Vammaisneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 664/00.00.01.06/2017 KH 350 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 24.9.2012 klo 13.00 14.59 Nokian paloasema, Öljytie 3, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Yhdistyksen vuosikokouksen pöytäkirja 8.2.2002 1. Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05. 2. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Pohjolainen, sihteeriksi Leena Niemistö, pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (17) Aika 18.10.2017, klo 17:32-18:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 9.10.2013 klo 15.00 16.05 Kaupungintalon kahvihuone, Harjukatu 23, 3. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA to klo 17:00 19:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja alueraatitoiminnan

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta)

Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta) Oikaisuvaatimus kaupunginhallituksen päätöksestä 26.11.2018 513 (Esitys Ylämaa-talon toiminnan puolesta) Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1988/00.04.02.00/2018 Esittelijä: puh. Kaupunginjohtaja Kimmo

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Aika: 25.4.2017 klo 13.10 15.30 Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 405 Hallituksen kokous järjestettiin osana Nuorisotutkimusseuran hallituksen

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00-11:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 29.8.2017 klo 18:00 19:45 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 10 Kokouksen avaus 2 2 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki Kokous Vammaisneuvoston kokous 1/2018 Aika, paikka Tiistaina 23.1.2018 kello 16.00-17.50 Imatran kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski, h 308 Osallistujat Heikki Luukkanen, puheenjohtaja Helena Roiha,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 21.01.2014 klo 09:30-11:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ti 7.3.2017 klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 6.11.2013 klo 13.00 16.30 Varikko, Nokian valtatie 31, 37100 Nokia OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA To 26.1.2017 klo 17.00 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2015 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 20.01.2015 klo 09:30-10:15 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut 23.8.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (6) Kokousaika 3.4.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA 19.1.2017 klo 18:00 - PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 17.09.2015 klo 09:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 22.10.2018 AIKA 22.10.2018 klo 15:30 PAIKKA Nuorisotila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaaminen 3 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 20 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2019 1 AIKA 8.5.2019 klo 17:30 18:30 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot