LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /"

Transkriptio

1 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / AIKA Ma klo 17:30 18:50 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 3 Tyysterniemen rantojen romuveneet -aloite 4 4 Tehty aloite parkkipaikasta Tyysterniemen esteettömän raitin läheisyyteen - tilannekatsaus 5 Taipalsaarentien alikulun valaistus Voisalmen koulun kohdalla Matonpesupaikan tarpeellisuus Voisalmessa? 8 7 Edellisen kokouksen kohdan Muut asiat 9 8 Muut asiat 10 9 Seuraava kokous 11

2 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Kokouksen avaus Asukkaiden Lappeenranta 21 Avataan kokous ja todetaan läsnäolijat. Avattiin kokous ja todettiin läsnäolijat.

3 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Pöytäkirjan tarkastus Asukkaiden Lappeenranta 22 Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Jari Peltonen ja Asko Kokkola.

4 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Tyysterniemen rantojen romuveneet aloite - tilannekatsaus Asukkaiden Lappeenranta 23 Valmistelija / lisätiedot: sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Alueraadin sihteeri ja jäsenet Timo Ravi ja Jari Peltonen tekivät Tyysteniemen rannoilla kierroksen kuvaamassa rannoille heitteille ja asiattomasti jätettyjä ns. romuveneitä loppuvuonna Kuvat nähtävissä: Asiasta on useiden vuosien ajan otettu yhteyttä kaupungin satamalaitokseen romuveneiden ja asiattomasti säilytettävien veneiden poistamiseksi rannoilta. (PH) Merkitään tiedoksi. Päätetään tehdä kuntalaisaloite rantojen siistimiseksi romuveneistä sekä asiattomasti säilytettävistä veneistä. Annetaan aikarajaksi Päätettiin tehdä asiasta kuntalaisaloite. Määrärajaksi asetettiin Päivitys asiaan kokouksessa : Pohjoisen alueraati teki asiasta aloitteen: Aloite sai hyvin mediajulkisuutta. Kaupunki on tähän mennessä aloitetta koskien siistinyt Voisalmen pienvenesataman.

5 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenranta Free Zone Oy, joka vastaa kaupungin satamista ja venepaikoista, siistii noin vuosittain yhden paikan, tänä kesänä oli siis vuorossa Voisalmen pienvenesatama. Suurin ongelma aloitteessa kuitenkin oli laittomille paikoille jätetyt veneet, jotka eivät ole siis edellä mainitun siistimisen kohteina. (PH) Merkitään tiedoksi. Keskustellaan asiasta. Päätetään mahdolliset jatkotoimenpiteet. Merkittiin tiedoksi. Keskusteltiin asiasta. Todettiin että Tyysterniemen ja Voisalmen ja Kariniemen rannoille on edelleen ns. romuveneitä. Osa asukkaista on kuitenkin omatoimisesti puhdistanut Sammaltien 12 alapuolisen luonnonkauniin niemen. Päätettiin tehdä Lappeenrannan kaupungin strategian erillisohjelman kautta esitys ohjelmaan Puhdasta ja Kestävää. Lisäksi päätettiin esittää Lappeenrannnan kaupungille tiedottamista valvonnan tehostamista.

6 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Tehty aloite parkkipaikasta Tyysterniemen kärjen esteettömän raitin läheisyyteen Asukkaiden Lappeenranta 24 Valmistelija / lisätiedot: sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Voisalmensaarelaiset ry:n ja kaupungin vammaisneuvoston esteettömyystyöryhmän yhteistyönä saatiin aikaan esteetön raitti loppukesällä 2017 Tyysterniementieltä Tyysterniemen kärkeen. Sekä Voisalmensaarelaiset ry että kaupungin vammaisneuvoston esteettömyystyöryhmä ovat tehneet kuntalaisaloitteen aiheesta pysäköintipaikka esteettömän raitin välittömään läheisyyteen. Molemmat aloitteet on kirjattu seuraavasti: Samalle asialle numero K/992/ /2017. Kokouksessa kuullaan miten aloite etenee. (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi saatu tieto. Seurataan tilannetta ja reagoidaan tarvittaessa. Päivitys asiaan kokouksessa : Yhteinen aloite sai aikaan tavoitellun lopputuloksen eli pysäköintipaikka rakennettiin esteettömän raitin alkuun. Lisäksi vammaisneuvoton esteettömyystyöryhmän esityksestä kohdalle on tällä hetkellä rakentumassa / valmistunut suojatie turvaamaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallista siirtymistä vastakkaiselta kevyen liikenteenväylältä esteettömän reitin alkuun. (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

7 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Taipalsaarentien alikulun valaistus Voisalmen koulun kohdalla Asukkaiden Lappeenranta 25 Valmistelija / lisätiedot: sihteeri, asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh / etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Voisalnmensaarelaiset ry on teh nyt seuraavan esityksen Lappeenrannan kaupungille : Taipalsaarentien alikulun valaistus Voisalmen koulun kohdalla Voisalmen ja Uuden Kivisalmen kaupunginosien alueella menee Taipalsaarentien alta alitukset, jotka on tarkoitettu kevyelle liikenteelle ja takaamaan ala-asteen oppilaille turvallinen koulutie. Alitus, joka on uudessa Kivisalmessa Piiluvan kohdalla ja menee nyt rakenteilla olevalle asuinalueelle, on valaistu. Se on hyvä, koska valaistus lisää turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeinä aikoina. Sen sijaan alitus, joka on etelämmässä Voisalmen koulun kohdalla ja lähtee Kivisalmenkadulta Taipalsaarentien alitse kohti koulua on ilman valaistusta. Alitukset on teknisesti rakennettu samalla tavalla ja ovat saman levyisiä. Jotta kyseistä alikulkua käyttävät Kariniemen koululaiset voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi, pyydämme kaupunkia järjestämään valaistuksen myös tähän alikulkuun. Uusi kouluvuosi on alkanut hiljattain ja päivät lyhenevät ja pimeys kasvaa. Tämän johdosta pyydämme asiaan mahdollisimman nopeaa ratkaisua. Sammaltien katuvalot Niittyvillantien risteyksestä Sammaltien ja Vanamontie risteykseen ovat olleet pimeänä jo pitkään ja alue on vaarallinen. Pyydämme, että valot palautetaan katuosuudella, mikä on hyvin pimeä. Jo nyt on alueella sattunut muutamia likipiti tilanteita, kun jalankulkijoilla ei ole ollut heijastimia ja näkyvyys on ollut olematonta. Mikäli pysyvää valaistusta ei katuteknisistä syistä voida vielä asentaa, tulisi paikalle saada jokin väliaikainen ratkaisu. Toivomme myös tämän katuosuuden valojen palauttamista mahdollisimman nopeasti. Lappeenrannan kaupunglta saatu vastaus tähän esitykseen on seuraava: Taipalsaarentien valaistuksesta on käyty sopimusneuvotteluja n. 4 vuotta. Nyt koko taipalsaarentien valaistus on siirtymässä ELY:n hoitoon. Samassa valaistus huolletaan käyttökuntoon ja vastuut siirtyy valtion ylläpidettäväksi. Ko. alitus on järkevää kunnostaa samalla. Esitän sitä. Terho Tiainen, Suunnittelija, Lappeenrannan Kaupunki (PH) Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Päätettiin seurata tilannetta.

8 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Matonpesupaikan tarpeellisuus Voisalmessa? Asukkaiden Lappeenranta 26 Valmistelija/lisätiedot: Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Lappeenrannan kaupungin nettisivulta: Pyykkilaiturit - Älä pese mattoja vesistössä Yritä kaikin tavoin välttää maton pesua vesistössä. Älä pese mattoja Pien-Saimaassa. Kaupungin alueella on neljä ympäristöystävällistä maalla sijaitsevaa pesupaikkaa, joihin järvivesi tulee hanasta ja menee viemäriverkostoon. Nämä sijaitsevat Sammonlahden, Huhtiniemen ja Korkkitehtaan uimarantojen yhteydessä sekä Joutsenossa Likosenlahdessa. Maapaikoilla hanat avataan keväällä sään lämmettyä ja suljetaan syksyllä säiden mukaan. Halkosaaren mattojen pesupaikka on suoraan yhteydessä vesistöön ja kuormittaa luontoa huomattavasti enemmän kuin maalla sijaitsevat pesupaikat. Pien-Saimaan länsiosa on erityisen herkkä lisäkuormitukselle. Kaikilla pesupaikoilla on teline, johon matot saadaan valumaan. Lisäksi Halkosaaressa on mankeli, jolla matoista saadaan puristettua vettä pois. Myös Halkosaari on osa Pien-Saimaata, jossa pesu lisää leväkukintoja. (PH) Keskustellaan matonpesupaikan tarpeellisuudesta Voisalmen alueella. Päätään mahdollisista toimenpiteistä. Keskusteltiin aiheesta. Päätettiin esittää kaupungille ajatus maapesupaikan perustamisesta Pohjoisen alueelle ympäristöarvot huomioon ottaen.

9 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Edellisessä kokouksessa käsitellyt Muut asiat Asukkaiden Lappeenranta 27 Valmistelija/lisätiedot: Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, puh etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Edellisessä kokouksessa kohdassa Muut asiat käsiteltiin seuraavaa: Kaiteet turvallisuuden tueksi Voisalmen ja Taipalsaarentien välissä on kosteikko, aivan jalkakäytävän vieressä, aiheuttaa vaaratilanteita etenkin koululaisille. Siihen tarvitaan kaide. Laitetaan asia eteenpäin kaupungin elinvoima- ja kaupunkikehitys toimialalle. Esitetään että kaupunki käy vastaavat kohteet läpi muillakin kosteikoilla. Päivitys: Asia edelleen avoin. Onkohan tilanne edistynyt? Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi, ettei asialle ole tehty mitään. Muistutetaan asiasta.

10 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Muut asiat Asukkaiden Lappeenranta 28 Saatu asukaspalaute palaneesta autosta Auto siis paloi kesähelteellä, ja siitä saakka se on seissyt siinä johon palomiehet sen nykäs, eli pois ajoradalta. Siitä on rikottu laseja ja levitetty osia ympäristöön. Auto paloi Hanhijärventiellä lähellä Ojalankadun risteystä. Palopaikan erottaa palaneesta asfaltista ja kärventyneistä koivun oksista. Myös palopaikalla on lasinsiruja. On mielestäni aika ruman näköinen. Olisi parempi korjata pois ennen talven tuloa. Asia on viety eteenpäin Lappeenrannan kaupungille ja kaupungilta saatu vastaus: Kaupunki vastaa kaupungin kaduilla olevista ajoneuvoista ja tarvittaessa niiden siirtämisestä. Lisäksi meillä on sopimus joidenkin valtion teiden osalta samasta asiasta, käytännössä 6-tien alueesta. Tämä kyseinen auto on kuitenkin tällä hetkellä yksityisellä maalla, joten kaupunki ei pysty sitä siirtämään/siivoamaan. Mikäli maanomistaja tahtoo tähän apua sen voimme tehdä, mutta siitä pitänee sitten laskuttaa maanomistajaa. Käytännön asioissa voisi katuisännöinti auttaa, mutta ensisijaisesti maanomistajan pitäisi olla tätä hoitamassa. (PH) Muut kokouksessa esiin tulevat asiat: Lappeenrannan Tyysterniemeen rakennetaan viimeinkin - vuosi sitten rakennuslupa peruuntui Kahteen kerrostaloon tulee Asuntopalvelun vuokra-asuntoja. Muut tontit eivät ole tähän mennessä kiinnostaneet.

11 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannassa puretun Tyysterniemen koulun jättämä tyhjä alue alkaa viimein täyttyä. Paikalle nousee kaksi viisikerroksista vuokrataloa Lappeenrannan Asuntopalvelulle. Kaupungin omistaman yhtiön taloihin - Näillä näkymin rakentaminen alkaa lokakuussa, kertoo Asuntopalvelun osakkuusyhtiön Lappeen Rakennuttajan toimitusjohtaja Pekka Talonpoika. Vuoden 2018 esitys Anne-Maija Laukas, Lauritsala-seura ry, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, Valtakunnalliset kotiseutupäivät. Merkitään tiedoksi. Päätetään mahdolliset toimenpiteet. Merkittiin tiedoksi. Päätettiin kysyä mielipidettä E-K Pelastulaitokselta palaneen auton poisviemiseksi.

12 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Seuraava kokous Asukkaiden Lappeenranta 29 Päätetään seuraavan kokouksen ajankohta. Vuosikellon mukaan seuraava kokous pidetään vk 8 / Seuraava kokous pidetään ma klo 17:30.

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ke klo 17:30 19:00 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA tiistai 27.2.2018 klo 17:30 19:00 PAIKKA Ylämaan urheilu- ja nuorisotalo Ylämaantie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ke klo 17:30 - PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ti klo 17:30 18:53 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 25.1.2018 klo 17:00 18:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ke klo 17:30 19:30 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 23.8.2018 klo 16:30 17:35 PAIKKA ISO KABINETTI, Lappeenrannan kaupungintalo, 1. krs, sisääntuloaula Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-10 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2019 1 AIKA 8.5.2019 klo 17:30 18:30 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA ke klo 18:00 19:50 PAIKKA Lauritsalan Juttunurkka, Ravintola Laura Hallituskatu 17-19, 53300 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 6.9.2018 klo 17:30 19:10 PAIKKA Lappeenrannan Upseerikerho, Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta Tykistöpäässä, yläkerrassa sijaitseva, Maasotakoulun kabinetti

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ke 22.2.2017 klo 17:30 - PAIKKA Voisalmen koulu, Lasiluokka, Voisalmentie 19, 53920 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ 2017 1 AIKA to 09.11.2017 klo 18:00 19:00 PAIKKA ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3 / 2018 1 AIKA klo 14:30 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, Joutseno LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA to klo 17:00 19:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja alueraatitoiminnan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 13.2.2018 klo 17:30 19:25 PAIKKA Sammontorin asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1 AIKA 10.4.2019 klo 17:30 20:05 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1, AIKA klo 18:00 20:30 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53550 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 5.2.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 29.8.2017 klo 18:00 19:45 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 10 Kokouksen avaus 2 2 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40.

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40. Lähiötoimikunta 6 23.04.2015 Kevään asukastilaisuuksien vahvistetut ajat ja aiheet LÄHIÖTMK 6 Valmistelija/lisätiedot: Kehitysjohtaja Markku Heinonen, puh. 040 5811 998 Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 18.9.2018 klo 17:30 19:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Iso Kabinetti Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA 19.1.2017 klo 18:00 - PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 18:50 PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA 12.1.2017 klo 17:00 17:50 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Läsnäololista muistin liitteenä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA ti klo 17:30 19:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ti 7.3.2017 klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1 AIKA ma klo 18:00 19:50 PAIKKA Lauritsalan Juttunurkka, Ravintola Laura Hallituskatu 17-19, 53300 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

POHJOISEN ALUEEN TAVOITTEET valtuustokaudella /2017

POHJOISEN ALUEEN TAVOITTEET valtuustokaudella /2017 PÄIVITYS 1 (5) 22.2.2017 POHJOISEN ALUEEN TAVOITTEET valtuustokaudella 2012 2016/2017 1. Ikääntyvien kotipalvelun ja palveluasumisen kehittäminen Tyysterniemen, Voisalmen ja Kivisalmen tilastoalueilla

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 1.3.2018 klo 18:00 19:25 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8759/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8759/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 79 12.4.2017 144 Asianro 8759/10.03.01.02/2016 Liikennevalot Kellolahdentien ja Sisustajantien risteykseen sekä Kallantien ja Inkilänmäenkadun

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA keskiviikko 19.9.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Ylämaa -talo, Koskentie 4, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

ALOITE LIIKENNETURVALLISUUDEN PARANTAMISESTA TIELLÄ NRO 314 VÄLILLÄ KANAVATIEN RISTEYS- KOLAVANTIEN RISTEYS

ALOITE LIIKENNETURVALLISUUDEN PARANTAMISESTA TIELLÄ NRO 314 VÄLILLÄ KANAVATIEN RISTEYS- KOLAVANTIEN RISTEYS ALOITE LIIKENNETURVALLISUUDEN PARANTAMISESTA TIELLÄ NRO 314 VÄLILLÄ KANAVATIEN RISTEYS- KOLAVANTIEN RISTEYS ASIKKALAN KUNTA KUNNAN VALTUUSTO Rusthollistie 2 17200 VÄÄKSY 28.9.2015 ALOITE: LIIKENNETURVALLISUUDEN

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:50 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Espoon kaupunki Tekninen keskus PL 1 02070 Espoon kaupunki / Kirjaamo Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Esitys: Latokaski-seura ry on saanut Latokasken

Lisätiedot

-O KE01' KAUPUNKI KIRJALLINEN MUISTUTUS

-O KE01' KAUPUNKI KIRJALLINEN MUISTUTUS Juhani ja Leea-Liisa Axelsson KE01' KAUPUNKI =r G ilii?t `l p a k ' ' k e s k u s -O1-2017 Kemin kaupunki Tekni nen lautakunt a Val takatu 26 94100 Kemi KIRJALLINEN MUISTUTUS 31.12.2016 KIRJALLINEN MUISTUTUS

Lisätiedot

AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1

AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 AIKA 12.4.2018 klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Karhu Jari Jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 1 AIKA 19.9.2018 klo 17:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus Ruokoniemi Kimmo Arminen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA 31.8.2017 klo 17:00 - PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA torstai 9.2.2017 klo 14:30 16:00 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Tommi Turunen,työryhmän

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Lsp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/2015 1 (5) 409 Lapinmäentien alustava liikennesuunnitelma HEL 2015-012907 T 08 00 00 Hankenro 4229_2 Päätös päätti hyväksyä liikennesuunnitteluosaston piirustuksen 6525-1

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 16/2018 1 AIKA 13.12.2018 klo 17:00-18:12 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 196 29.10.2014. 196 Asianro 5773/10.03.01.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 196 29.10.2014. 196 Asianro 5773/10.03.01.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 16/2014 1 (1) 196 Asianro 5773/10.03.01.00/2014 Varstakadun, Luhtikujan, Lyhdekujan, Suvitien, Sormulanraitin ja Puutossalmentien kevyen liikenteen väylän katusuunnitelmaluonnoksien

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1 AIKA klo 15:00 17:10 PAIKKA Kaupungintalo, VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n hallitus Pöytäkirja 9/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 13/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 4/2018 Aika klo 13:00-13:37 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kainuu sote- ja maakuntauudistus/osallisuuden

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 28.01.2015 klo 14:00-15:00 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA tiistai 5.9.2017 klo 17:30 20:00 PAIKKA urheilu- ja nuorisotalo tie, Ylämaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 1 Kokouksen avaus 2 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Kokousaika kello 12:00 14.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2015 31 Kokousaika 10.6.2015 klo 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, pj Kankare Tarmo, vpj poissa Hörkkö Pirjo Koski

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 25.9.2018 klo 17:30 19:15 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2

Lisätiedot

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 849/10.03.01.00/2013 390 Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista/kv historia Kaupunginvaltuusto 2.9.2013

Lisätiedot

Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot

Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot Sammonahden suuralueen palvelujen ja asukasosallisuuden uudet innovatiot LAPPEENRANNAN KAUPUNKI Asukasyhteyshenkilö Pia Mantere 3.6.2013 Hakija & yhteistyöosapuolet Hakijana Lappeenrannan kaupunki ja sen

Lisätiedot

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista

Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 390 15.12.2014 Asianro 849/10.03.01.00/2013 9 Valtuutettu Veera Köpsin ym. valtuutettujen aloite koskien Iiroisentien turvallisuuden parantamista historia

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:00 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015 Tekninen jaosto 05.05.2015 AIKA Tiistai 12.5.2015 klo 18.00 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: keskiviikkona 13.5.2015 klo 14.05 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ MUISTUTUS 4.2.2014 Kaupunkirakennelautakunta Jyväskylän kaupunki RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ Jyväskylän kaupunki suunnittelee

Lisätiedot

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 350 12.06.2017 Vammaisneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 664/00.00.01.06/2017 KH 350 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina

Lisätiedot

Koululaiskyselyn yhteenveto Lappeenranta. Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma

Koululaiskyselyn yhteenveto Lappeenranta. Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma Koululaiskyselyn yhteenveto Lappeenranta Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma 11.9.2017 Taustatiedot Kysely oli auki 3.5.-31.5.2017 välisenä aikana ja vastauksia pyydettiin 3. - 9. luokkalaisilta.

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2017 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 15.9.2017 klo 13 14.35 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Paikalla:

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 19.2.2019 klo 16:30-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA klo 14:00 16:15 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Riistaveden pitäjäraati. Riistaveden yläkoulu, ruokasali, Koulutie 12, Riistavesi

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Riistaveden pitäjäraati. Riistaveden yläkoulu, ruokasali, Koulutie 12, Riistavesi Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:55 Paikka Riistaveden yläkoulu, ruokasali, Koulutie 12, 71160 Riistavesi Saapuvilla olleet jäsenet Anna Maija

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 5/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 17:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen sali Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh

KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh Kaupunginhallitus 14 12.01.2015 Kaupunginhallitus 22 19.01.2015 Eduskuntavaalien 2015 ennakkoäänestyspaikat 1178/00.00.00.01/2014 KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh.

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-12:55 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 8046/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 8046/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/2017 1 (1) 81 Asianro 8046/10.03.01.01/2016 Kuntalaisaloite / alikulkutunnelin rakentaminen Suurmäentien väestönsuojan eteen Kaupunkisuunnittelujohtaja Juha Romppanen Kaupunkisuunnittelun

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30 8.4.2019 1 (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS Aika Maanantaina 8.4.2019 klo 11.30 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, Ruokasalin kabinetti Läsnäolijat Lappeenrannan kaupunki, edustaen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 31.8.2017 klo 17:00 18:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA ti klo 17:30 - PAIKKA Sammontorin asukastila, Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen avaus 2 2-2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot