RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 11/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 11/2017"

Transkriptio

1 Aika: ke klo Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 207 KOKOUKSEN AVAUS 208 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 209 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 210 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 211 PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN 212 VARAINHOIDON TILANNEKATSAUS, OP VARAINHOITO OY:N SIJOITUSJOHTA- JAN OSALLISTUMINEN KOKOUKSEEN 213 PAPISTON VUOSILOMAT 214 HALLINTO- JA HENKILÖSTÖASSISTENTIN PERUSPALKAN VAATIVUUSRYH- MÄN MÄÄRITTÄMINEN JA LÄHIESIMIEHEN NIMEÄMINEN 215 LEENA SUOMISEN TEKEMÄ ALOITE 216 JUMALANPALVELUSTEN RADIOINNIT VUOSINA RAUMAN SANKARIHAUTAUSMAIDEN KUNNOSTAMISPROJEKTIN TYÖRYHMÄN UUDELLEENNIMEÄMINEN 218 RUOHONLEIKKURIN HANKINTA 219 VIRASTOTALON PALOILMOITINJÄRJESTELMÄN SANEERAUS 220 MUUT ASIAT 221 ILMOITUSASIAT SAAPUNEET KIRJEET SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT/ MUISTIOT VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET 222 MUUTOKSENHAKU 223 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

2 178 Aika: ke klo Paikka: Läsnä: Virastotalo, sali Liivola Henry, kirkkoherra, puheenjohtaja Vilo Pentti, varapuheenjohtaja Ahorinta Keijo Hiltunen Leea Hurme Kauko Jalava Aarto Mannila Teppo Nummi Annaliisa Palviainen Veikko Peräntie Anneli Ujula Tarja Saurio Olavi, kappeliseurakunnan kappalainen, sihteeri Muut läsnäolijat: Sulo Lasse, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Siivonen Reijo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Korsi Eino, kiinteistöpäällikkö Kuisma Kanerva, viestintäpäällikkö Lehtinen Hannele, vt. talous- ja henkilöstöpäällikkö KÄSITELTÄVÄT ASIAT 207 KOKOUKSEN AVAUS 208 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 9 luvun 1 :n mukaan kirkkoneuvoston kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Esityslista hyväksytään työjärjestykseksi. 210 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN Vuorossa ovat Keijo Ahorinta ja Leea Hiltunen. 211 PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN Kirkkolain 25 luvun 3 :n 3 momentin mukaan pöytäkirja on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan. Kirkkoneuvosto päättää, että pöytäkirja on nähtävänä seurakunnan kirkkoherranvirastossa virallisina viraston aukioloaikoina. Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä pitämisestä on kirkkoherranviraston ilmoitustaululla VARAINHOIDON TILANNEKATSAUS, OP VARAINHOITO OY:N SIJOITUSJOHTAJAN OSALLIS- TUMINEN KOKOUKSEEN Esittelijä vt. talous- ja henkilöstöpäällikkö Vt. talous- ja henkilöstöp.: Rauman seurakunta on hyväksynyt seurakunnan varainhoitajaksi OP Varainhoito Oy:n (KN / 63). Varainhoitajan sijoitusjohtaja Mirja Laine esittää kirkkoneuvostolle lyhyen tilannekatsauksen Rauman seurakunnan varainhoidosta.

4 180 Kirkkoneuvosto saa selvityksen varainhoidon tilanteesta varainhoitajan sijoitusjohtajalta, ja tarvittaessa keskustelee asiasta. Lisätietoja antaa vt. talous- ja henkilöstöpäällikkö Hannele Lehtinen p Mirja Laine poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen, klo 213 PAPISTON VUOSILOMAT Esittelijä kirkkoherra Papiston vuosilomat nähtävillä kokouksessa. Papiston vuosilomat merkitään tiedoksi. 214 HALLINTO- JA HENKILÖSTÖASSISTENTIN PERUSPALKAN VAATIVUUSRYHMÄN MÄÄRIT- TÄMINEN JA LÄHIESIMIEHEN NIMEÄMINEN Esittelijä kirkkoherra Seurakunnan on velvollisuus noudattaa KirVESTESin mukaista kirkon yleistä palkkausjärjestelmän vaativuusryhmittelyä (KirVESTES Liite 1 ja 3). Rauman seurakunnan hallintosihteerin virkanimike muuttui voimaan astuneen organisaatiomallin tarkistuksessa (KV / 33) hallinto- ja henkilöstöassistentiksi. Myös tehtävän sisältö muuttui laajemmaksi ja vaativammaksi kuin aikaisempi hallintosihteerin tehtävä. Virka- ja työehtosopimuksen mukaan palkkauksen vaativuusryhmää tulee muuttaa, jos tehtävässä tapahtuu oleellisia muutoksia. Talous- ja henkilöstöpäällikkö on varmistanut hallinto- ja henkilöstöassistentin vaativuusryhmän muuttamisen myös Työmarkkinalaitokselta ( KiT/Timo von Boehm), jonka mukaan vaativuusryhmän muuttamiselle ei tässä tapauksessa ole virka- ja työehtosopimuksen tai voimassa olevan Kiky-sopimuksen mukaisesti estettä.

5 181 Merkittävä osa halllinto- ja henkilöstöassistentin työstä koostuu henkilöstöhallinnon tehtävistä, joiden osalta hänen esimiehensä on talous- ja henkilöstöpäällikkö. Yleishallinnon osalta myös kirkkoherra toimii esimiehenä. Lähiesimieheksi nimetään talous-ja henkilöstöpäällikkö. Hallinto- ja henkilöstöassistentin palkkauksen vaativuusryhmä määritetään (KirVESTES 22 Liite 1 ja 3) 601 alarajan mukaiseksi, ja se on voimassa alkaen takautuvasti. Lähiesimiehenä toimii talous-ja henkilöstöpäällikkö. 215 LEENA SUOMISEN TEKEMÄ ALOITE Esittelijä kirkkoherra Kirkkojärjestyksen 7. luvun 9 :n mukaan seurakunnan jäsenellä on oikeus tehdä aloitteita seurakunnan toimintaa ja hallintoa koskevissa asioissa. Seurakuntalainen Leena Suominen on tehnyt aloitteen, joka koskee Kesäkodin rannan kunnostusta. Kirkkojärjestyksen 7. luvun 9 :n perusteella Leena Suomisen tekemä aloite otetaan esille kirkkoneuvoston kokouksessa ja lähetetään jatkokäsittelyyn. Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja päättää aloitteen jatkokäsittelystä. 216 JUMALANPALVELUSTEN RADIOINNIT VUOSINA Esittelijä kirkkoherra KN / 213:

6 182 JUMALANPALVELUSTEN RADIOINNIT VUONNA 2017 Rauman seurakunnan sunnuntaijumalanpalvelukset ovat radioitu 1990 luvun lopulta saakka. Nykyisin jumalanpalvelusta voi myös kuunnella suorana lähetyksenä internetin ja seurakunnan kotisivun kautta. Sunnuntain jumalanpalvelukset radioidaan Pyhän Ristin kirkosta vuonna 2017, kausi alkaa sunnuntaina Liitteenä tarjouspyyntö, jonka sisältöä tarkennetaan kirkkoneuvoston kokouksessa. Hyväksytty tarjouspyyntö julkaistaan Hilma-julkaisukanavassa Tarjousaika päättyy klo Palveluntarjoajan valinnasta päätetään kirkkoneuvoston kokouksessa saatujen tarjousten pohjalta. Vt. khra: Kirkkoneuvosto tekee tarjouspyyntöön mahdolliset sisällölliset tarkennukset ja tarkennuksien jälkeen hyväksyy tarjouspyynnön julkaistavaksi. Kun tarjouspyyntö on hyväksytty, vs. hallintojohtaja käynnistää kilpailutuksen viimeistään Hilma-julkaisukanavassa. Tarjouksien on oltava kirjeitse seurakunnalla viimeistään perjantaina klo 12 mennessä. Kirkkoneuvosto hyväksyi tarjouspyynnön tarkennuksien jälkeen julkaistavaksi Hilma-julkaisukanavassa. KN / 273: Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Heimo Hietanen p MUUT ASIAT KN / 302: Esittelijä vt. kirkkoherra Saatetaan kirkkoneuvoston jäsenille tiedoksi, että jatkossa tilintarkastaja Sinikka Niitynperän tilalla Rauman seurakunnan vastuullisena tilintarkastaja jatkaa Aino Lepistö ja avustavana tilintarkastaja Leena Ahonen. Vs. hallintojohtaja saattoi kirkkoneuvoston jäsenille tiedoksi, että jumalanpalvelusten radioinnista ei ole määräaikaan mennessä tullut yhtään tarjousta. Päätettiin julkaista tarjouspyyntö uudelleen Hilmassa ja lisäksi lähettää tarjouspyynnöt Ramonaan, Iskelmään, Järviradiolle ja Radio Dei:lle. JUMALANPALVELUSTEN RADIOINNIT VUONNA 2017

7 183 Jumalanpalvelusten radioinnin kilpailutus julkaistiin Hilmajulkaisukanavassa uudelleen Tarjousten viimeinen jättöpäivä oli klo Tarjouspyynnöt lähetettiin myös postitse Ramonaan, Iskelmään, Järviradioon ja Radio Dei:lle. Määräaikaan mennessä saapui neljä tarjousta. Tarjouspyyntö ja tarjoukset ovat liitteenä. Vt. khra: Kirkkoneuvosto tekee päätöksen jumalanpalvelusten radioinnin tarjoajasta vuodelle Keskustelun päätyttyä vt. kirkkoherra teki päätösesityksen: Vt. khra: Kirkkoneuvosto päättää valita Rauman seurakunnan jumalanpalvelusten radioinnin palveluntuottajaksi vuodeksi 2017 Radio Ramonan. Esityksen mukaan. KN / 216: Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Heimo Hietanen p Rauman seurakunnan sunnuntain jumalanpalvelukset ovat olleet kuunneltavissa radiosta 1990-luvulta lähtien. Pyhän Ristin kirkossa pidettävien jumalanpalvelusten radiointi päätettiin kilpailuttaa vuodelle 2017 sekä niiden optio vuosille 1+1 (KN / 213). Tarjouskilpailun voitti raumalainen radiopalveluntuottaja Radio Ramona, joka vastasi tarjouspyynnön ehtoihin myös optiovuosien osalta. Kirkkoneuvosto päätti radioinnista Radio Ramonan kanssa vain vuoden 2017 osalta (KN / 302). Yhteistyö palveluntuottajan kanssa on sujunut moitteettomasti, jumalanpalvelusten radiointi on toiminut hyvin sekä lähetysten kuuluvuus on ollut Rauman talousalueella hyvä. Lähetyksiä on voinut kuunnella Radio Ramonan taajuudelta, Radio Ramonan Internetsivujen kautta sekä Radiot.fi palvelussa. Rauman seurakunta tarvitsee Pyhän Ristin kirkossa pidettäville jumalanpalveluksille radioinnin myös vuodelle Valittu palveluntuottaja Radio Ramona on tarjouksessaan hyväksynyt Rauman seurakunnan tarjouspyynnön mukaiset ehdot optiovuosista (1+1). Näin ollen hankintasopimus kattaa jumalanpalvelusten ja muiden sisältöelementtien osalta myös vuodet Liitteinä ovat Rauman seurakunnan tarjouspyyntö ja Radio Ramonan tarjous, hankintasopimus sekä kuuntelijatilastoja vuodelta 2017.

8 184 Pyhän Ristin kirkossa pidettävien jumalanpalvelusten ja muiden sisältöelementtien radiointi suoritetaan tarjouskilpailun voittaneen palveluntuottajan Radio Ramonan kanssa. Radioinnissa käytetään Rauman seurakunnan tarjouspyynnön ehtoja optiovuosista (1+1), jotka Radio Ramona on tarjouksessaan hyväksynyt. Hankintasopimus Radio Ramonan kanssa hyväksytään. 217 RAUMAN SANKARIHAUTAUSMAIDEN KUNNOSTAMISPROJEKTIN TYÖRYHMÄN UUDEL- LEENNIMEÄMINEN Esittelijä kirkkoherra KN / 278: Esittelijä talousjohtaja RAUMAN PATRIA-KILTA RY:N ALOITE SANKARIHAUTAUSMAIDEN KUNNOSTAMISESTA Rauman Patria-kilta ry on lähettänyt Rauman seurakunnalle aloitteen Lapin, Kodisjoen ja Rauman vanhan hautausmaan sankarihautojen kunnostamiseksi vuoteen 2017 mennessä. Suomi täyttää tällöin 100 vuotta ja Rauma 575 vuotta. Sankarihautausmaiden kunnostus olisi yhdistyksen mielestään juhlavuoden kärkihanke Raumalla. Kustannuksia aloitteen mukaan kertyisi n ja aloitteen mukaan kunnostustyön kustannukset jaettaisiin siten, että Rauman kaupungin osuus olisi puolet, Rauman seurakunnan neljäsosa ja Vakka-Suomen Nuorisosäätiön sekä järjestöjen neljäsosa. Hankkeen vetovastuu olisi seurakunnalla. Aloite liitteenä. Mikäli seurakunta päättää osallistua hankkeeseen, se tulee sisällyttää talousarvioon vuodelle 2016 ja sille määritellään oma investointikustannuspaikka johon määritellään hanketta varten määräraha. Seurakunnan antama määräraha on maksimissaan ja lisäksi investointikustannuspaikkaan määritellään investointituloiksi kaupungin ja yhdistysten myöntämät avustukset. Aloitteessa seurakunnalle esitetään hankkeen toteutuksen vetovastuuta, joka on perusteltua koska käytännössä tehtävä kunnostustyö tapahtuu seurakunnan hautausmaakiinteistöillä. Vs. hj: Kirkkoneuvosto päättää, että Rauman seurakunta osallistuu aloitteen toteuttamiseen siten, että aloitteen mukainen seurakunnan maksuosuus

9 185 liitetään osaksi seurakunnan talousarviota Kirkkoneuvosto edellyttää kuitenkin, että seurakunta osallistuu hankkeeseen vain, mikäli se toteutuu aloitteessa esitetyllä tavalla siten, että sen rahoitukseen osallistuvat Rauman kaupunki ja yhdistykset aloitteessa esitetyin perustein ja summin. Hankkeelle määritellään talousarvioon määräraha , joka on sitova. Kirkkoneuvosto päättää lisäksi aloitteen mukaan niin, että seurakunta ottaa vetovastuun hankkeen toteuttamisesta. Aarto Jalava esitti Veikko Palviaisen kannattamana, että asian käsittely siirretään talousarviokokouksessa. KN / 28: Esittelijä talousjohtaja Lisätietoja antaa talousjohtaja Marko Haapasaari p RAUMAN SANKARIHAUTAUSMAIDEN KUNNOSTUSPROJEKTIN TYÖRYHMÄN NIMEÄMINEN Rauman seurakunnan budjettiin vuodelle 2016 on varattu euron määräraha sankarihautausmaa-alueiden kunnostamiseen. Kunnostamisprojektin tarkoituksena on kunnostaa sankarihauta-alueet vuoden 2017 mennessä, jolloin Suomi täyttää 100 vuotta ja Rauma 575 vuotta. Aloite kunnostustyöhön on tullut Rauman Patria-kilta ry:ltä. Sankarihautausmaiden kunnostus on yhdistyksen mielestä juhlavuoden kärkihanke Raumalla. Kustannuksia aloitteen mukaan kertyisi n ja aloitteen mukaan kunnostustyön kustannukset jaettaisiin siten, että Rauman kaupungin osuus olisi puolet, Rauman seurakunnan neljäsosa ja Vakka-Suomen Nuorisosäätiön sekä järjestöjen neljäsosa. Hankkeen vetovastuu olisi seurakunnalla. Aloite liitteenä. Jotta hanketta voidaan viedä eteenpäin joustavasti ja niin että tiedonkulku ja raportointi tulee hoidettua, tulee hankkeelle nimetä työryhmä. Tj: Kirkkoneuvosto päättää, että työryhmään valitaan vt. kirkkoherra Heimo Hietanen, Pertti Peltonen, Ville Pertola, puutarhuri Jouni Laaksonen, talousjohtaja Marko Haapasaari, lisäksi kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan yhden tai tarpeelliseksi katsomansa määrän jäseniä. Työryhmä järjestäytyy tarvittaessa ensimmäisessä kokouksessaan. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Kirkkoneuvosto ei nähnyt tarpeellisena nimetä työryhmään keskuudestaan jäseniä. KN / 217: Lisätietoja antaa talousjohtaja Marko Haapasaari p

10 186 Puolentoista vuoden toimintakauden ja henkilöstövaihdosten vuoksi on koettu hyväksi muuttaa ja tarkentaa sankarihautausmaiden kunnostamisprojektin työryhmän jäsenistöä. Kirkkoneuvosto päättää, että Rauman sankarihautausmaiden kunnostamisprojektin työryhmään valitaan Pertti Peltonen, Ville Pertola, johtava kappalainen Jukka Purhonen, kiinteistöpäällikkö Eino Korsi ja ylipuutarhuri Jouni Laaksonen. Työryhmän kokoonkutsujana toimii Jukka Purhonen ja sihteerinä Eino Korsi. 218 RUOHONLEIKKURIN HANKINTA Esittelijä kiinteistöpäällikkö Rauman seurakunnalle on hankittu hautausmaiden käyttöön vuonna 2004 Kubota-niminen sauvaohjattava ruohonleikkuri. Vuoden 2017 talousarviossa on varattu ruohonleikkurin hankintaan ,00 (sis. alv). Tarjouspyyntö on lähetetty neljälle alan yrittäjälle ja eräpäivään mennessä saapui neljä tarjouspyynnön mukaiset vaatimukset täyttävää tarjousta. Oy j-training Ab tarjoaa ISEKI SFH240 hintaan ,00 (sis. alv), Konekesko Oy tarjoaa Kubota F3890 hintaan ,00 (sis. alv), Hankkija-Maatalous Oy tarjoaa John Deere 1570 hintaan ,50 (sis.alv) ja TTK Oy Turun Työkone tarjoaa Grasshopper 325D/52 hintaa ,00 (sis.alv). Konekesko Oy:n muut tarjouksessa mukana olevat koneet eivät täytä tarjouspyynnössä esitettyjä vaatimuksia. Kp: Kirkkoneuvosto hyväksyy Oy j-training Ab:n tekemän tarjouksen ruohonleikkurista hintaan ,00 (sis. alv). Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Eino Korsi p VIRASTOTALON PALOILMOITINJÄRJESTELMÄN SANEERAUS

11 187 Esittelijä kiinteistöpäällikkö Rauman seurakunnan virastotalon nykyinen paloilmoitinjärjestelmä (ESMI) on rikki (hankittu vuonna 1965). Paloilmoitinjärjestelmän korjaaminen ei ole mahdollista varaosien puutteen vuoksi. Vuoden 2017 talousarviossa on varattu virastotalon paloilmoittimien saneeraukseen ,00 (sis. alv). Tarjouspyyntö on toimitettu neljälle alan yritykselle ja eräpäivään mennessä saapui kolme tarjousta ja yksi ilmoitti ettei jätä tarjousta. Rauman Sähkö- ja teleasennus Oy tarjoaa urakkaa hintaan ,00 (sis. alv), Vakka-Service Oy tarjoaa urakkaa hintaan ,20 (sis. alv), Schneider-Electric Finland Oy tarjoaa urakkaa hintaan ,00 (sis. alv) ja Suojax Oy ei jättänyt tarjousta. Kp: Kirkkoneuvosto hyväksyy Rauman Sähkö- ja teleasennus Oy:n tekemän tarjouksen virastotalon paloilmoitinjärjestelmän saneerauksen urakkahintaan ,00 (sis. alv). Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Eino Korsi p MUUT ASIAT 221 ILMOITUSASIAT Esittelijä kirkkoherra SAAPUNEET KIRJEET Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Päätös EOAK/2487/2016 Kirkkohallituksen yleiskirje nro 13/ Vuoden 2018 talousarvion valmistelun perusteita Kirkkohallituksen yleiskirje nro 14/ Viranomaisverkon Virve-puhelimet käyttöön kirkossa Kirkkohallituksen yleiskirje nro 15/ Vuoden 2018 kirkkokolehdit Kirkkohallituksen yleiskirje nro 16/ Suomen itsenäisyyden juhlavuoden itsenäisyyspäivä

12 188 SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT/ MUISTIOT Taloustoimikunta Nuorisotyö Hautausmaakatselmus Työpaikkakokous VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Kirkkoherra 67-70/2017 Vt. talouspäällikkö/vt. talous- ja henkilöstöpäällikkö 93-97/2017 Kiinteistöpäällikkö 13/2017 Ylivahtimestari 10-12/2017 Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. 222 MUUTOKSENHAKU Puheenjohtaja antoi muutoksenhakuosoituksen. 223 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN N PUOLESTA Henry Liivola puheenjohtaja Olavi Saurio sihteeri

13 189 Tämä pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Raumalla lokakuun. päivänä Keijo Ahorinta pöytäkirjantarkastaja Leea Hiltunen pöytäkirjantarkastaja

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 11/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 11/2017 Aika: ke 11.10.2017 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 207 KOKOUKSEN AVAUS 208 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 209 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 210 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2016

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2016 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2016 Aika: ke 10.8.2016 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 151 KOKOUKSEN AVAUS 152 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 153 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA 3.6.2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2015

RAUMAN SEURAKUNTA 3.6.2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2015 Aika: ke 3.6.2015 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali JULKINEN PÖYTÄKIRJA KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 140 KOKOUKSEN AVAUS 141 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 142 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 143 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2017 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 8/2017 Aika: ke 23.8.2017 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 158 KOKOUKSEN AVAUS 159 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 160 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 13/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 13/2017 Aika: ma 18.12.2017 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 258 KOKOUKSEN AVAUS 259 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 260 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 261 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO No 2/

KIRKKONEUVOSTO No 2/ 1 Aika 23.2.2017 klo 18.00 19.05 Kahvitarjoilu klo 17.30 18.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hietala Joni Järvinen Kati Lehtinen Lauri Nord Pirkko Parikka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 AIKA Torstaina 9.3.2017 klo 17 18.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha, saapui paikalle

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 10.1.2019 aika torstaina 17.1.2019 kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2014 1 AIKA 13.3.2014 klo 16.30 18.07 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Kirkkoneuvosto

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 8.12.2015 klo 18.30-18.52 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Salomäki Matti, pj Kallio Kirsti Annala Tarja Kivisaari Pekka Haukkala Pentti Kuntsi Marjanne

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Aika: Keskiviikko 31.5.2017 klo 16.30 17.00 kahvitus klo 16.15 Paikka: Langinkosken kirkko, Toivonsali Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.55 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 20.4.2017 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 20.4.2017 klo 16:32 17:46 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.12.2015 klo 16.30-16.50 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 120 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 121 SIHTEERIN

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 8/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 8/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, perjantaina 2.8.2019 klo 18.00 kodilla. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa! Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 21.12.2010 Klo 18.30-19.56 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 128 Kokouksen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2016

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: ke 17.2.2016 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali JULKINEN PÖYTÄKIRJA KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 22 KOKOUKSEN AVAUS 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 24 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 25 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Jeremias Sankari, kirkkoherra Pertti Backman, talouspäällikkö, kokouksen sihteeri

Jeremias Sankari, kirkkoherra Pertti Backman, talouspäällikkö, kokouksen sihteeri Kokousaika 5.2.2009 klo 9.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo Läsnä Poissa Rauni Salmela, puheenjohtaja Jere Porvari, varajäsen Pirkko Riihimäki, jäsen Olli Lehtinen Anneli Tervo Muut: Jeremias Sankari,

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 28.3.2018 36 Kokousaika: Keskiviikko 28.3.2018 klo 18.00 19.27 N:o 5/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 38-46 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot