SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 9/ SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 9/2008 1. 171 SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN"

Transkriptio

1 ASIALISTA 9/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka KLO 18:00 JOHTOKESKUS Kokouksen asialista: SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN AILA HARJURANNAN ERO KESKUSVAALILAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ VAALITOIMITSIJAT PERUSTURVATOIMEN MAKSUT, PALKKIOT JA TOIMINTAOHJEET SAMMATIN LÄMPÖLAITOKSEN LÄMMÖNTOIMITUSSOPIMUS ALUEELLISEN LÄMPÖLAITOKSEN TOTEUTTAMINEN JA ERILLISHANKINNAT EDUSTAJAN NIMEÄMINEN ROSK N ROLL OY AB:N YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN LÄNSI UUDENMAAN JÄTEHUOLLON LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN LAUSUNTOPYYNTÖ TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMISTA VARTEN KUNNAN LAUSUNTO RIVITALOTONTIN ETEENPÄIN MYYMISEEN OSTOTARJOUS HOLAPPA KUNNAN VAAKUNA KARJALOHJAN, LOHJAN, NUMMI PUSULAN JA SAMMATIN VESIHUOLTOHANKE KIINTEISTÖ OY SAMMATIN SAHATIE / ARAVARAHOITUS TIEHALLINNON OPASTETAULUT HAARJÄRVEN LIITTYMÄÄN EI JULKINEN VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO LAUTAKUNTIEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT JA SAAPUNEITA PÄÄTÖKSIÄ JA TIEDOKSIANTOJA ALUEELLISEN LÄMPÖLAITOKSEN ERILLISHANKINNAT MÄÄRÄRAHAN SIIRTO INVESTOINTIOSASSA Merk. Kari Uittamo puheenjohtaja Hanna Maria Grandell kunnanjohtaja

2 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN Khall 211 Sammatin teollisuusalueella toimiva Seliö Boats Oy on laajentamassa toimintaansa. Kunnanvaltuusto on aiemmin kokouksessaan hyväksynyt maanvaihdon Kalle Harjurannan kanssa kaavoitettavaan alueeseen liittyen. Samassa yhteydessä ja valtuusto oikeutti kunnanhallituksen myymään Harjurannan maanvaihdossa kunnan omistukseen tulleen 6 ha määräalan Seliö Boats Oy:lle. Seliö Boats oy:n tarjous on ehdollinen ja edellyttää että alueella on hyväksytty lainvoimainen asemakaava. Kaavamuutosalue sijaitsee Sammatin kunnan teollisuusalueella. Venetehtaan toiminnan laajentaminen vaatii asemakaavamuutoksen eikä toimeksianto sisälly paraikaa valmistelussa olevaan keskustan asemakaavan ajantasaistamiseen. Tästä syystä kunta on kilpailuttanut pohjakartan laatimisen ja kunnanjohtaja valmistellut tarjouspyynnön kaavamuutoksen pikaiselle eteenpäin saattamiselle. Kaavamuutosalue on n. 6 hehtaarin suuruinen Liite nro 2 a: Kartta alueesta Liite nro 2 b: Pohjakartan tarjouspyyntö Liite nro 2 c: Kaavoituksen tarjouspyyntö Khall 11 Kunnanhallitus päättää kilpailuttaa Seliö Boatsin asemakaavamuutoksen laatimisen. Kaavoittajan valinta tuodaan erikseen kunnanhallituksen päätettäväksi. Ehdotus hyväksyttiin Kunnanjohtaja on pyytänyt tarjoukset kaavahankkeesta Linea Konsulteilta, Karttaako Oy:ltä, Ramboll Finlandilta, Suunnittelukeskukselta ja Arkkitehtitoimisto A Konsulteilta Helsingistä. Urakkatarjoukset tuli toimittaa klo mennessä kunnantoimistoon. A Konsultit Oy ilmoitti, ettei heidän ole mahdollista antaa tarjousta. Määräaikaan mennessä saapui kolme tarjousta, joista on laadittu avauspöytäkirja: Urakoitsija Hinta (alv 0) Alv 22 % Yhteensä Karttaako Oy Ramboll Finland Oy FCG Suunnittelukeskus Oy Kaavatarjoukset ovat nähtävillä kunnanhallituksen kokouksessa.

3 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Liite nro 6a: Tarjouspyyntö Liite nro 6b: Yhteenvetotaulukko tarjouksista Liite nro 6c: Muistio tarjousten avaustilaisuudesta Khall 43 Kunnanhallitus hyväksyy kokonaistaloudellisesti edullisimpana ja hinnaltaan halvimpana Karttaako Oy:n euron tarjouksen (alv 0 %). Kaavoittaja on laatinut osallistumis ja arviointisuunnitelman Seliö Boatsin asemakaavaa koskien. Kaava saadaan nähtäville pohjakartan valmistuttua. Liite nro 5: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Khall 171 Kunnanhallitus hyväksyy osallistumis ja arviointisuunnitelman koskien Seliö Boatsin asemakaavaa. Sammatin kunta on teettänyt Seliö Boatsin kaavoitusta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti Seliö Boatsin asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Liite nro 1a: kaavaselostus Liite nro 1b: kaavakartta ja merkinnät Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen Seliö Boatsin asemakaavaa koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 :n mukaisesti 14 päivän ajaksi sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnoksia koskien. Aila Harjuranta ja Kaija Taipale poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Syynä osallisuusjääviys.

4 Sivistyslautakunta Kunnanhallitus KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN Siv. ltk. 48 Sammatin koulun koulunkäyntiavustaja Julia Ritvas on määräaikaisessa työsuhteessa. Hän on ollut Sammatin koululla avustajana lukuvuosina , , ja Syynä määräaikaisuudelle on ollut työntekijän oma tahto. Ritvaksella on koulunkäyntiavustajan pätevyys. Lohjan kaupungin kanssa käydyissä YT neuvotteluissa on sovittu, että Sammatin kunta vakinaistaa kaksi koulunkäyntiavustajaa ennen kuntaliitoksen toteutumista. Perusteena vakinaistamiselle on työnantajanäkökulmasta pysyvä työvoiman tarve ja vakiintunut toiminto. Sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallituksen kautta valtuustolle, että perustetaan koulunkäyntiavustajan toimi lukien siten, että koulunkäyntiavustaja Julia Ritvas siirretään toimeen ilman erillistä hakumenettelyä. Khall 172 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että perustetaan koulunkäyntiavustajan toimi lukien siten, että koulunkäyntiavustaja Julia Ritvas siirretään toimeen ilman erillistä hakumenettelyä.

5 Kunnanhallitus AILA HARJURANNAN ERO KESKUSVAALILAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Khall 173 Aila Harjuranta pyytää päivätyllä kirjeellään eroa keskusvaalilautakunnan jäsenyydestä ja Lohjan kaupungin keskusvaalilautakunnan varajäsenyydestä, koska on ehdokkaana kunnallisvaaleissa Liite nro 2: Eroanomus Kunnanhallitus päättää hyväksyä Aila Harjurannan eronpyynnön keskusvaalilautakunnan jäsenyydestä ja Lohjan kaupungin keskusvaalilautakunnan varajäsenyydestä ja ehdottaa hänen tilalleen uuden jäsenen. Uuden jäsenen valinta esitetään Lohjan kaupunginhallitukselle. Päätettiin ehdottaa Aila Harjurannan tilalle Pirkko Partasta. Aila Harjuranta poistui kokouksesta esteellisenä asian käsittelyn ajaksi.

6 Kunnanhallitus VAALITOIMITSIJAT Khall 174 Ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijat Vaalilain 17 :ssä säädetään ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoista seuraavaa: Ennakkoäänestyksestä kotimaan yleisessä ennakkoäänestyspaikassa, Suomen edustustossa ja suomalaisessa laivassa sekä kotiäänestyksestä huolehtivat vaalitoimitsijat. Kussakin kotimaan yleisessä ennakkoäänestyspaikassa on oltava ainakin kaksi vaalitoimitsijaa. Muissakin ennakkoäänestyspaikoissa vaalitoimitsijoita voi tarvittaessa olla kaksi tai useampia. ( /247) Vaalitoimitsijat kotimaan yleiseen ennakkoäänestyspaikkaan määrää kunnan keskusvaalilautakunta. Muutoin vaalitoimitsijoina ovat: ( /247) 1) Suomen edustustossa sen päällikkö tai hänen nimeämänsä henkilö; 2) suomalaisessa laivassa sen päällikkö tai hänen määräämänsä laivassa palveleva henkilö; 3) kotiäänestyksessä kunnan keskusvaalilautakunnan puheenjohtajan määräämä vaalitoimikunnan jäsen tai varajäsen. Ennakkoäänestystä kotimaan yleisessä ennakkoäänestyspaikassa toimitettaessa vähintään kahden vaalitoimitsijan on oltava yhtä aikaa saapuvilla. Muissa ennakkoäänestyspaikoissa, joihin vaalitoimitsijoita on nimetty tai määrätty kaksi tai useampia, riittää, että ennakkoäänestystä toimitettaessa on saapuvilla yksi vaalitoimitsija. Kunkin yksittäisen kotiäänestyksen toimittamisesta huolehtii yksi vaalitoimitsija. ( /247) Yleiset ennakkoäänestyspaikat Lohjan kaupungissa ovat kaupungintalo Monkola, Mäntynummen ja Ojamon koulut, Virkkalan kirjasto sekä Sammatin palolaitos, joissa ennakkoäänestyspaikka on avoinna seuraavasti: keskiviikko perjantai klo lauantai sunnuntai klo maanantai tiistai klo Lisäksi järjestetään tilapäiset ennakkoäänestyspaikat Hongiston, Karstun ja Lohjansaaren kouluille seuraavasti: Hongiston koulu, klo Karstun koulu, klo Lohjansaaren koulu, klo

7 Kunnanhallitus Ennakkoäänestyksen laitosäänestys järjestetään Lohjan kaupungissa seuraavissa laitoksissa: Lohjan terveyskeskuksen vuodeosastolla, Lohjan vanhusten palvelukeskuksessa, Lohjan alueen sairaalassa, Palvelukoti Jokelassa, Paloniemen sairaalassa, Kartanonmäen vanhainkodissa, Pensionaatti Ruususessa, Palvelutalo Petäjäkodissa ja Palvelutalo Männikössä sekä palvelutalo Kaisankalliossa Sammatissa. Koko ennakkoäänestyksen ajaksi asetetuissa ennakkoäänestyspaikoissa toimisi aina yksi luottamushenkilö vaalitoimitsijana yhdessä keskusvaalilautakunnan määräämien kahden kaupungin henkilökuntaan kuuluvan vaalitoimitsijan kanssa. Hongiston, Karstun ja Lohjansaaren koululla työskentelisivät neljä vaalitoimitsijaa yhdessä ennakkoäänestyksen ajan. Päätöksessä huomioidaan valtioneuvoston kuntaliitospäätöstä ennakoiden myös äänestysalueen 21 Sammatti vaalilautakunta. Sammatin kunnanhallitus on valinnut ehdokkaansa äänestysalueen vaalilautakunnan jäseniksi. Kunnanhallitus päättää 1) esittää keskusvaalilautakunnalle yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiksi yhden viranhaltijan ja kolme luottamushenkilöä Sammatin paloaseman vaalitoimitsijoiksi Päätettiin esittää viranhaltijaedustajaksi Pirjo Emet, varalle Sirkku Kairus, luottamushenkiöiksi Pirkko Partanen, Raimo Laine ja Raimo Uittamo. Luottamushenkilöiden varalle valittiin Maija Westerberg.

8 Kunnanhallitus PERUSTURVATOIMEN MAKSUT, PALKKIOT JA TOIMINTAOHJEET 2008 Khall 175 Sammatin kunta on sitoutunut kuntaliitoksen myötä yhdenmukaistamaan maksut, palkkiot ja toimintaohjeet Lohjan kaupungin kanssa. Myöskin Lohjan, Siuntion, Inkoon ja Karjalohjan sosiaali ja terveydenhuollon yhteistoiminta alueen eli LOST:n myötä maksuja ja ohjeita yhdenmukaistetaan. Perusturvalautakunnan toimialaan kuuluvat maksut ja palkkiot ovat pääosin eri lakien ja asetusten säätelemiä. Laki sosiaali ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain muuttamisesta tulee voimaan elokuun 2008 alussa. Siihen liittyvää asetusta, missä yksityiskohtaisesti määritellään monet maksut ja mikä astui voimaan niinikään Sammatin kunnassa päivähoidon maksut kuuluvat myös perusturvan toimialaan. Kuntaliitoksen myötä näiden yhdenmukaistamisesta Lohjan kaupungin kanssa on sovittu. Lohjan opetuslautakunta on päättänyt ( 62) maksuista seuraavasti: Päivähoidon asiakasmaksut määräytyvät sosiaali ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7 a :n mukaisesti. Päiväkoti ja perhepäivähoidosta määrätään kuukausimaksu, jonka suuruuteen vaikuttavat perheen tulot ja perheen koko. Eduskunta on hyväksynyt lain sosiaali ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettu lain muuttamisesta. Laki on vahvistettu ja se tulee voimaan Uuden lain (387/2008) päivähoidon maksuja koskevat keskeiset muutokset aiempaan verrattuna ovat perhekäsitteen muutos, korkeimman ja alimman päivähoitomaksun määrän muuttuminen ja tulorajojen nouseminen. Lisäksi maksut sidotaan sosiaali ja terveystoimen hintaindeksiin ja tulorajat yleiseen ansiotasoindeksiin. Maksujen perusteena olevia tulorajoja ja maksujen euromääriä tarkistetaan joka toinen vuosi elokuun alusta lukien. Kuukausimaksu määräytyy edelleen perhekoon mukaan maksuprosenttina vähimmäistulorajan ylittävästä kuukausitulosta. Uuden perhekoon määrittelyn mukaan perheen kokona otetaan huomioon yhteistaloudessa avioliitossa tai avioliitonomaisissa olosuhteissa elävät henkilöt sekä kaikki heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat molempien alaikäiset lapset. Päivähoitomaksujen enimmäismäärä sekä pienimmän perittävän maksun euromäärä on tarkistettu vastaamaan sosiaali ja terveystoimen hintaindeksin vuosina tapahtunutta nousua. Ylin päivähoidon kuukausimaksu nousee 233 euroon ja alin perittävä 21 euroon (aiemmin 200 ja 18 euroa). Saman perheen toisen päivähoidossa olevan lapsen korkein perittävä maksu nousee 210 euroon kuukaudessa. Muiden sisarusten päivähoitomaksut määräytyvät kuten tähänkin asti. Tulorajoja on korotettu vastaamaan yleisen ansiotasoindeksin vuosien muutosta. Ansiotasoindeksi on noussut tuona aikana 19,7 prosenttia.

9 Kunnanhallitus Arvion mukaan koko maan tasolla lain muutoksesta johtuen maksut laskevat 48%:lla, pysyvät ennallaan 12 %:lla ja nousevat 40 %:lla kotitalouksista. Lain muutoksen johdosta kunnassa tehtävät päätökset Laissa säädetyt päivähoitomaksut ovat enimmäismääriä. Päivähoitomaksujen enimmäismaksun korottamisesta alkaen on kunnassa tehtävä päätös. Lisäksi tehdään asiakaskohtaiset päätökset. Laissa säädetään enimmäismaksu kokopäivähoidosta sekä maksujen perusteena olevat tulorajat. Osa aikaisesta hoidosta peritään kunnan päättämin perustein hoitoaikaan suhteutettu kokopäivähoidon maksua alempi maksu. Kunta voi päättää myös tilapäisesti annettavasta päivähoidon ja avoimen päivähoidon asiakasmaksuista. Oheiset liitteet: Yhdistelmä maksuista, palkkioista ja toimintaohjeista vuonna 2008 Lasten päivähoidosta perittävät asiakasmaksut alkaen Kunnanhallitus päättää 1. Hyväksyä liitteen mukaisesti perusturvalautakunnan toimialaan kuuluvat maksut, palkkiot ja toimintaohjeet Lohjan kaupungin mukaisesti lukien 2. Hyväksyä Lohjan vahvistamat päivähoidosta perittävät asiakasmaksut lukien. 3. Hyväksyä, että perusturvatoimisto on jo valmistellut asiakasmaksut Lohjan ohjeen mukaisesti alkaen perustuen kuntaliitos asiakirjoihin.

10 Kunnanhallitus SAMMATIN LÄMPÖLAITOKSEN LÄMMÖNTOIMITUSSOPIMUS Khall 176 Ympäristölautakunta on hyväksynyt Sammatin biolämpölaitoksen lämmöntoimittajaksi Osuuskunta Nummen perusenergian ja valtuuttanut rakennustyöryhmän valmistelemaan enintään viiden vuoden toimitussopimuksen kunnanhallitukselle päätettäväksi. Päätös on ehdollinen siihen asti kunnes tilapäisen lämpökeskuksen rakennuslupa ja rakentamispäätös ovat saaneet lainvoiman. Rakennuksella on lainvoimainen rakennuslupa. Kunta on hankkinut kvr urakkana lämpölaitoksen ja laitoksen konttielementit ovat jo työmaalla, niiden asennustarkastus on suoritettu Lämmön siirtämiseen tarvittavien kaukolämpöputkien toteutus on meneillään. Rakennustyöryhmä on valmistellut lämmöntoimitussopimuksen, ja työryhmä sekä lämmöntoimittaja ovat läpikäyneet sopimusluonnoksen Lämmöntoimittaja sitoutuu toimittamaan kunnan omistamalle biolämpölaitokselle tarvittavan puuperäisen kiinteän polttoaineen sekä huolehtii lämpölaitoksen toiminnasta, laitoksen huolloista, puhtaanapidosta, polttoaineiden määrän seurannasta ja sellaisista pienistä korjaustöistä, joita voidaan pitää laitoksen normaaliin korjaustyöhön kuuluvina ja ennakoitavina töinä. Suuremmista korjauksista osapuolet ilmoittavat toiselle ennen töihin ryhtymistä. Lämmöntoimittaminen on varmistettu öljykäyttöisellä varakattilajärjestelmällä, joka on läheisellä kunnan alakoululla. Lämmöntoimittaja varmistaa, että myös varalämmönlähde toimii. Lämmöntoimittaja saa perehdytyskoulutuksen lämpölaitosurakoitsijalta suoraan. Liite nro 3: Lämmöntoimitussopimusluonnos Kunnanhallitus päättää hyväksyä Sammatin kunnan ja Osuuskunta Nummen perusenergian välisen lämmöntoimitussopimuksen yllä olevan mukaisesti ja allekirjoitettavaksi. Tuija Piekka poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi. Syynä sukulaiuusjääviys.

11 Kunnanhallitus ALUEELLISEN LÄMPÖLAITOKSEN TOTEUTTAMINEN JA ERILLISHANKINNAT Khall 177 Alueellisen lämpölaitoksen toteuttamisen yhteydessä on suoritettava erillishankintoja. Erillishankinnat ovat täsmentyneet suunnitelmien tarkentumisen myötä ja ne ovat meneillään kiireellisinä ennen lämmityskauden alkua. Investointien alueelliseen lämpölaitokseen ja kaukolämpöverkostoon on yhteensä varattu euroa. Erillishankintojen kustannukset ja kokonaiskustannukset ovat seuraavat tällä hetkellä. Aluelämpökeskuksen ja lämpöjohtoverkoston suunnittelu Benet Oy Biolämpölaitos, urakka Sykäke Oy Kaukolämpöputket, urakka Tmi M Orava Rakennusautomaatiotyöt, urakka Digicontrol Varalämmityskattila 800 kw Ariterm Oy, til. kyselystä Öljypoltin tilattu kyselyn perusteella Varakattilan piipun sisäputkitus tilattu kyselyn perusteella Lämmönkäyttökohteiden lv työt, urakka LVI DUO Yhteensä Muita kustannuksia tulee seuraavista: Asbestikartoitus ja purkutyöt Lahdelma, tuntityö Rakennusaputyöt, tuntityö Kontin sähköliittymän toimenpiteet, tilattu Muutostöiden sähkötyöt, tuntityö Varavoiman/sähkötyöt, suunnittelu ja toteutus, tilattu Kontin turva aitausta Rakennusautomaatiosuunnittelu, tuntityö Talins Oy Lämmönkäyttökohteiden muutostöiden suunnittelu tuntityö, Talins Oy Kokonaiskustannukset ylittävät määrärahan tällä hetkellä 6 % erillishankintojen vuoksi, jotka hankinnat ovat tulleet välttämättömiksi hankkia toteutuksen etenemisen ja suunnitelmien tarkentumisen myötä. Muista kustannuksista tulee vielä kuluja arviolta euroa, joten kokonaisylitys on n. 19 %, joka olisi katettava siirtämällä muista investointikohteista varoja tai liitettävä ylityksenä taloudellisen loppuselvityksen mukaan tilinpäätökseen. Liite nro 4: Alustava aikataulu Kunnanhallitus päättää 1. hyväksyä alueellisen lämpölaitoksen toimenpiteet ja erillishankinnat sekä tämän hetkisen taloudellisen selvityksen tiedoksi;

12 Kunnanhallitus

13 Kunnanhallitus EDUSTAJAN NIMEÄMINEN ROSK N ROLL OY AB:N YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Khall 178 Rosk n Roll Oy AB:n ylimääräinen yhtiökokous pidetään klo 9.00 Munkkaan Jätekeskuksessa Lohjalla. Kaikki Rosk n Roll Oy:n kaksitoista omistajakuntaa ovat puoltaneet jätehuollon liikelaitoskuntayhtymän perustamista. Rosk n Roll ja Länsi Uudenmaan jätelautakunta ehdottavat nyt kunnille perussopimuksen hyväksymistä ja liikelaitoskuntayhtymän perustamista vuoden 2009 alusta. Järjestelyihin liittyen Rosk n Rollin hallitus on kutsunut koolle ylimääräisen yhtiökokouksen 24. syyskuuta. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen muutosta ja valtuutuksen antamista hallitukselle ostaa yhtiön omat osakkeet yksityisiltä omistajilta. Liite nro 5: Kokouskutsu liitteineen Kunnanhallitus päättää 1. nimetä Sammatin kunnan edustajan Rosk n Roll Oy Ab:n ylimääräiseen yhtiökokoukseen ohjeistaa kunnan edustajaa yhtiökokouksessa seuraavasti: Rosk n Roll Oy Ab:n hallituksen esitykset yhtiökokoukselle koskien yhtiöjärjestyksen muutosta, omien osakkeiden hankkimista ja omien osakkeiden luovuttamista voidaan hyväksyä. Sammatin edustajaksi valittiin Matti Selenius.

14 Kunnanhallitus LÄNSI UUDENMAAN JÄTEHUOLLON LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 179 Jätehuollon liikelaitoskuntayhtymän perussopimusluonnos sekä eräät muut asiakirjaluonnokset ovat olleet Rosk n Roll Oy Ab:n osakaskunnissa lausunnolla. Kaikki kunnat ovat puoltaneet kuntayhtymän perustamista. Mitään muutosehdotuksia perussopimukseen ei tehty. Sammatin kunnanvaltuusto hyväksyi perussopimusluonnoksen , 24. Rosk n Roll Oy Ab ja Länsi Uudenmaan jätelautakunta esittävät, että: kuntayhtymä perustetaan hyväksymällä valtuustoissa liitteenä oleva perustamissopimus. kunnanvaltuustot delegoivat perustamiseen liittyvät asiat kunnanhallituksille subdelegointioikeuksin kunnanhallituksen delegoivat muiden perustamiseen liittyvien asioiden valmistelun valitsemalleen kunnan yhdyshenkilölle, jolle nimetään myös varahenkilö. Näitä asioista ovat etenkin ensimmäisen kuntayhtymäkokouksen valmistelu ja koollekutsuminen, koska kuntayhtymällä ei ole vielä johtokuntaa eikä viranhaltijoita. kunnanhallitukset valitsevat heti kuntavaalien jälkeen yhtymäkokousedustajat ensimmäiseen kokoukseen. Liite nro 6: Länsi Uudenmaan jätehuollon liikelaitoskuntayhtymän perussopimus Kunnanhallitus esittää valtuustolle hyväksyttäväksi Länsi Uudenmaan jätehuollon liikelaitoskuntayhtymän perussopimuksen.

15 Kunnanhallitus LAUSUNTOPYYNTÖ TAKSILUPAKIINTIÖIDEN VAHVISTAMISTA VARTEN Khall 180 Uuden voimaan tulleen taksiliikennelain mukaan lääninhallituksen tulee vahvistaa kuntakohtaiset taksilupien enimmäismäärät vuosittain. Ensimmäisen kiintiöpäätöksen Etelä Suomen lääninhallitus teki ja nyt valmistellaan kiintiöpäätöstä vuoden 2009 taksilupien enimmäismääräksi. Kiintiöpäätöksen perustaksi lääninhallituksen tulee seurata taksin kysynnän ja tarjonnan muutoksia sekä toimialan kannattavuuden kehitystä alueellaan. Lääninhallituksen on seurattava myös kuluttajien palautetta taksin saatavuudesta ja laadusta sekä taksien riittävyyttä elinkeinoelämän ja kuntien kuljetustarpeiden kannalta. Kiintiöt tulee vahvistaa sellaiselle tasolle, että lupien määrä ei rajoita taksien saatavuutta myöskään vilkkaan kysynnän aikana eikä heikennä palvelujen laatua. Kiintiöpäätöksessä tulee myös määrätä kuinka moneen taksilupaan sisällytetään esteettömyyttä koskevat vaatimukset. ESLH pyytää kunnan lausuntoa taksien riittävyydestä ja esteettömän kaluston määrästä sekä taksipalvelujen laadusta alueellaan. Taksipalvelujen riittävyyden osalta pyydetään huomioimaan erityisesti sosiaali ja terveystoimen sekä opetustoimen henkilökuljetusten järjestämistarpeet ja se, kuinka monella on oikeus käyttää esteetöntä autoa. Kunnat myös valvovat ostamansa liikenteen hoitoa sopimusehtojen nojalla. Lääninhallitus pyytää kuntaa ilmoittamaan, kuinka usein ja millaisiin liikenteen laatua koskeviin sopimusrikkeisiin kunta on joutunut puuttumaan viimeisen vuoden aikana. Lausunnossaan kunta voi myös ottaa yleisesti kantaa taksiliikenteen laatutasoon alueellaan. Liite nro 7: Taksilupakiintiö ja lomake taksipalvelujen riittävyydestä ja laadusta Sammatin kunnanhallitus näkee tärkeänä, että Etelä Suomen lääninhallitus jatkossa toteutuvan kuntaliitoksen jälkeenkin huomioi riittävät resurssit Sammatin taksikiintiöiden suhteen.

16 Kunnanhallitus KUNNAN LAUSUNTO RIVITALOTONTIN ETEENPÄIN MYYMISEEN Khall 181 OP Taloasennus Ky tontin myyjänä ja Pentti Partinen ostajana pyytävät Sammatin kunnan suostumusta kiinteistökauppaan koskien Sammatin kunnan Sammatin kylässä sijaitsevan K66 T1 nimisen tontin Rn:o 1:399 myymistä Pentti Partiselle ,00 euron kauppahintaan. Asia on jatkoa kunnanvaltuuston tekemälle päätökselle, jolla kunnanvaltuusto myi kyseisen tontin OP Taloasennus Ky:lle, perustettavien asunto osakeyhtiön nimeen Lohnasnummen alueelta. Kunnan etu on se, että tontin rakentamisvelvoite täyttyy eikä kunnan tarvitse lunastaa tonttia takaisin itselleen. Liite nro 8: Olavi Partasen kirje kunnalle Sammatin kunta päättää antaa suostumuksensa OP Taloasennus KY:lle myydä Sammatin kunnan Sammatin kylässä sijaitseva K66 T1 niminen tila Rn:o 1:399 rakentamattomana eteenpäin ,00 euron kauppahinnalla siten, että Sammatin kunnan ja OP Taloasennus KY:n välisen kauppakirjan rakennusvelvoite koskee täysimääräisenä uutta omistajaa siitä päivämäärästä lukien, jolloin uuden ostajat allekirjoittavat kauppakirjan heidän kanssaan. Uusien ostajien on muutenkin sitouduttava aikaisemman kauppakirjan ehtoihin. Matti Selenius poistui kokouksesta esteellisenä asian käsittelyn ajaksi. Syynä sukulaisuusjääviys.

17 Kunnanhallitus OSTOTARJOUS / HOLAPPA Khall 182 Jarkko Holappa ja Erkki Varonen ovat tehneet päivätyn ostotarjouksen teollisuusalueella korttelissa 41 (Pajatie) sijaitsevasta tontista, joka on pinta alaltaan n m². Ostaja on Lohilammen Voima Oy ja tarjottu hinta 1,5 /m². Liite nro 9: Ostotarjous Kunnanhallitus hyväksyy ostotarjouksen ja päättää myydä Pajatien teollisuustontin Jarkko Holapalle ja Erkki Varoselle Lohilammen Voima Oy:n nimiin. Kauppahinta on 1,5 / m². Lopullinen kauppahinta tarkentuu, kun tontin tarkka pinta ala on laskettu. Ehdotus jätettiin pöydälle.

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNAN VAAKUNA Khall 124 Khall 156 Suomen kotiseutuliitto haluaa kiinnittää huomiota kunnallisvaakunoiden säilymiseen kuntaliitosten yhteydessä. Kunnanhallitus merkitsee kotiseutuliiton kannanoton tiedoksi ja pitää tärkeänä Sammatin kunnallisvaakunan säilymistä. Samalla päätettiin, että kunnanjohtaja valmistelee valtuuston hyväksyttäväksi Sammatin vaakunan muuttamisen kotiseutuvaakunaksi alkaen. Kunnanjohtaja on ollut yhteydessä kotiseutuliittoon ja käydyn keskustelun perusteella esitys Sammatin kunnan vaakunan säilyttäminen kotiseutuvaakunana nähdään perusteltuna. Sammatissa vaakunan vaaliminen ja käyttöoikeus voitaisiin antaa Sammatti seuralle. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle että se päättää säilyttää Sammatin kunnan vaakunan kotiseutuvaakunana ja luovuttaa vaakunatunnuksen käyttöoikeuden lukien Sammatti seuralle. Keskustelun aikana Sari Lehtinen esitti, että asia jätetään pöydälle. Päätettiin yksimielisesti jättää asia pöydälle. Tuija Piekka poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Syynä sukulaisuusjääviys. Khall 183 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle että se päättää säilyttää Sammatin kunnan vaakunan kotiseutuvaakunana ja luovuttaa vaakunatunnuksen käyttöoikeuden hallinnan lukien Sammatti seuralle. Tuija Piekka poistui kokouksesta esteellisenä asian käsittelyn ajaksi.

19 Kunnanhallitus KARJALOHJAN, LOHJAN, NUMMI PUSULAN JA SAMMATIN VESIHUOLTOHANKE Khall 184 Uudenmaan ympäristökeskus on laatinut Karjalohjan kunnan, Lohjan kaupungin sekä Sammatin ja Nummi Pusulan kuntien kanssa vesihuollon yleissuunnitelman, joka mahdollistaa kylätaajamien sekä haja asutusalueiden kiinteistöjen liittämisen keskitettyyn vesihuoltoon. Sammatin, Nummi Pusulan Saukkolan ja Karjalohjan puhdistamot lakkautetaan ja niiden sijaan rakennetaan jätevedenpumppaamot. Yleissuunnitelman perusteella Uudenmaan ympäristökeskus ja alueen kunnat pyrkivät saamaan hankkeen toteutettavaksi valtion vesihuoltotyönä siten, että hanke olisi aloitettu tänä vuonna. Hanketta ei kuitenkaan hyväksytty mukaan valtion 2008 vuoden talousarvioon ja sitä yritettiin uudelleen vuoden 2009 talousarvioon, johon sitä ei myöskään hyväksytty. Hanke on mahdollista saattaa valtion lisätalousarvioon vuodelle 2009, mutta ennen tätä olisi kuntien syytä keskustella yhdessä hankkeen eteenpäin viemisestä. Kunnanhallitus päättää valita edustajaksi neuvotteluihin kunnanjohtaja Hanna Maria Grandellin, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Uittamon ja valtuuston puheenjohtaja Pekka Junikan ja Matti Seleniuksen.

20 Kunnanhallitus KIINTEISTÖ OY SAMMATIN SAHATIE /ARAVARAHOITUS Khall 185 Jämeri Oy:n konkurssipesä on ollut kuntaan yhteydessä seuraavanlaisessa asiassa: Kiinteistö Oy Sammatin Sahatie sijaitsee Sammatin kunnassa osoitteessa Sahatie 2, Sammatti. Kiinteistö Oy:n omistukseen kuuluu kolme kiinteistöä (Rno:t 1:219, 1:220 ja 1:221) ja se koostuu 3 rivitalosta, joissa on yhteensä 12 asuinhuoneistoa. Sammatin kunta omistaa 72/652 osaketta ja Jämeri Oy:n konkurssipesä 163/652 Kiinteistö Oy:n osaketta. Kiinteistöillä sijaitsevat rakennukset ovat arava lainoitettuja, eli rakennuksiin kohdistuvat aravalain ( /1189) ja aravarajoituslain ( /1190) mukaiset rajoitukset. Kiinteistö Oy:n isännöitsijältä (Jorma Roine, p ) saadun tiedon mukaan Kiinteistö Oy on maksanut aravalainat pois. Aravarajoituslain mukaan aravarajoitukset, mm. luovutusrajoitus, pysyvät voimassa lainan ennen aikaisesta maksusta huolimatta sen ajan, joksi laina on myönnetty (3 ). Kiinteistö Oy on hakenut aravalainan v. 1999, joten rajoitukset ovat voimassa 45 v. lainan hakemisesta eteenpäin. Aravarajoituslain mukaan rajoituksista on kuitenkin mahdollista hakea vapautusta Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskukselta (ARA), jos aravalainat on maksettu pois. Edellytyksenä lain mukaan on, että vapauttaminen edistää alueen asuntomarkkinoiden toimivuutta tai ehkäisee asuntojen tyhjinä olemista sekä tästä aiheutuvia taloudellisia menetyksiä tai vapauttamiselle on muu erityinen syy (16 1 mom.). Jämeri Oy:n konkurssipesän asiamies on ollut asiasta yhteydessä ARA:aan, josta on todettu, että asiasta pitäisi saada Sammatin kunnan lausunto. Jämeri Oy:n konkurssipesän tavoitteena on saada Kiinteistö Oy:n osakkeet myydyksi, jotta pesä saadaan selvitetyksi ja konkurssimenettely päättymään. Vapautus aravarajoituksista helpottaisi osakkeiden myyntiä. Asiassa on konsultoitu Lohjan keskushallintoa ja perusturvaa. Sammatin kunta puoltaa Kiinteistö oy Sammatin Sahatien vapautusta aravarajoituksista.

21 Kunnanhallitus Kunnanhallitus TIEHALLINNON OPASTETAULUT HAARJÄRVEN LIITTYMÄÄN Khall 129 Sammatin kunta hakee yhdessä Lohjan kaupungin kanssa tiehallinnolta opastetaulua Haarjärven liittymään. Asiasta on käyty periaatteellinen keskustelu Lohjan kaupungin kanssa. Vastaava keskustelu on syytä käydä myös Nummi Pusulan kanssa koskien Nummen liittymän opastetaulua. Liite nro 9: Hakemuslomake opastetaulua varten Khall 186 Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan asian yhteistyössä Sammatin ympäristötoimen ja Lohjan kaupunkisuunnittelukeskuksen ja Nummi Pusulan kanssa. Kunnanjohtaja on neuvotellut asiasta Nummi Pusulan kehittämispäällikkö Kalle Larssonin ja tiehallinnon edustajan kanssa. Liittymän opastetauluun on mahdollista saada teksti Sammatti ja mahdollisesti museoviraston puoltavan lausunnon myötä merkittävimmät kulttuurikohteet (esim Paikkarin Torppa) Liite nro 10: Ohje opastetauluhakemuksen täyttämiseksi Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan laatimaan liittymäalueen opastauluhakemuksen ja antaa evästykset asiaan.

22 Kunnanhallitus EI JULKINEN Khall 187

23 Kunnanhallitus VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 188 Kuntalain 56 :n mukaan kunnanhallitukselle kuuluu valtuuston päätösten valvonta. Kunnanhallitus toteaa, että kunnanvaltuuston tekemät päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eivätkä mene ulkopuolelle valtuuston toimivallan tai ole muutoinkaan lain tai asetuksen vastaisia. Päätösten täytäntöönpano suoritetaan tavanmukaisessa säännösten ja sääntöjen mukaisessa järjestyksessä. Kunnanhallitus toteaa, etteivät valtuuston kokouksessa tekemät päätökset ole syntyneet virheellisessä järjestyksessä eivätkä muutoinkaan ole lainvastaisia ja päättää, että ne pannaan täytäntöön.

24 Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT JA SAAPUNEITA PÄÄTÖKSIÄ JA TIEDOKSIANTOJA Khall 189 Lautakuntien päätöspöytäkirjat: Sivistyslautakunta Vapaa ajan lautakunta Saapuneita päätöksiä ja tiedonantoja: Hiiden pilotti: Työvaliokunnan pöytäkirja Ilmoitus perhevapaalta palaamisesta Lohjan kaupunki: Vaalilautakuntien ja toimikuntien sekä ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoiden valitseminen kunnallisvaaleja varten Lohjan ja Sammatin kuntaliitoksen huomioiminen kuntayhtymissä Etelä Suomen lääninhallitus: Kunnan varautumisen peruskurssi Etelä Suomen lääninhallitus: Äitienpäiväkunniamerkit 2009 Kuntaliitto tiedottaa: Terveysmenojen kasvu hiipui kunnat ovat onnistuneet karsimaan kuluja Kulttuurialan selvitystyöryhmä: muistio Perusturvalautakunnan toteuma Uudenmaan maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelman luonnos Uudenmaan liito: Maakuntahallituksen pöytäkirja Suomen kotiseutuliiton kirje kunnille Työ ja elinkeinoministeriö: Seudulliset yrityspalvelut valtakunnallisella tasolla Seudullisten yrityspalveluiden organisoituminen läntisellä Uudellamaalla seminaari: Moventas: L U Yrityspalvelut metalliyrityksen näkökulmasta, Mikael Jakobsson: Regional företagsservice i Jakobstadsregionen Sammatin tilojen tilanne / Jorma Kaasinen, Lohja Sammatin liikuntatilan tilanne Sammatin kunnan ja osa aikaisten asukkaiden yhteistyöelin, kokousmuistio Länsi Uudenmaan pelastustoimi: Pelastustoimen palvelutaso, luonnos Uudenmaan liitto: maakuntahallituksen esityslista 8/2008 Uudenmaan maakuntaparlamentin ohjelma

25 Kunnanhallitus Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen edellä mainitut päätökset ja päättää olla käyttämättä otto oikeuttaan lautakuntien pöytäkirjojen osalta.

26 Kunnanhallitus ALUEELLISEN LÄMPÖLAITOKSEN ERILLISHANKINNAT MÄÄRÄRAHAN SIIRTO INVESTOINTIOSASSA Khall 190 Alueellisen lämpölaitoksen rakentamisen kokonaiskustannukset ylittävät määrärahan ( ) tällä hetkellä 6 % välttämättömien erillishankintojen vuoksi. Muista kustannuksista tulee vielä kuluja arviolta euroa, joten kokonaisylitys tulee olemaan n. 19 %. Talousarvion investointiosassa on määrärahavaraus Haarjärven E 18 eritasoliittymäalueen rakentamiseen. Kunnanhallitus esittää valtuustolle euron siirtämistä Haarjärven E 18 eritasoliittymäalueen rakentamiseen varatusta investointimäärärahasta alueellisen lämpölaitoksen kokonaiskustannusten ylityksen kattamiseen.

1. 44 KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN

1. 44 KOULUNKÄYNTIAVUSTAJA JULIA RITVAKSEN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN ASIALISTA 6/2008 Kunnanvaltuusto 13.10.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 13.10.2008 klo 19.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 12/ LEIKKILÄNTIEN VESIOSUUSKUNNAN ANOMUS/VESIHUOLTOAVUSTUS

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 12/ LEIKKILÄNTIEN VESIOSUUSKUNNAN ANOMUS/VESIHUOLTOAVUSTUS ASIALISTA 12/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka 10.11.2008 KLO 17:00 JOHTOKESKUS Kokouksen

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 5/2008. Sivistyslautakunta 11.08.2008

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 5/2008. Sivistyslautakunta 11.08.2008 ASIALISTA 5/2008 Sivistyslautakunta 11.08.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 11.08.2008 klo 16:30 Kokouspaikka Paloaseman johtokeskus

Lisätiedot

1. 51 ANOMUS VESI JA JÄTEVESILIITTYMÄTAKSOJEN KOHTUULLISTAMISESTA, LEPOLAN PUUSEPÄT OY

1. 51 ANOMUS VESI JA JÄTEVESILIITTYMÄTAKSOJEN KOHTUULLISTAMISESTA, LEPOLAN PUUSEPÄT OY ASIALISTA 7/2008 Kunnanvaltuusto 10.11.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 10.11.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

1. 56 SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN

1. 56 SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN ASIALISTA 8/2008 Kunnanvaltuusto 15.12.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 15.12.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Lönnrot opisto Käsiteltävät

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen 101/00.00.00/2017 KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) 19.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 96 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 26.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 96 19.10.2015 317 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 10/2008

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 10/2008 ASIALISTA 10/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka 13.10.2008 KLO 18:00 JOHTOKESKUS Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina klo 18.30 19.40 Kunnanhallituksen kokoushuone 19 / 2010 Nro ASIA LIITE 207 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 2285/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 2285/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) 149 Asianro 2285/10.00.02.00/2018 Kiinteistön 297-1-1-2 ostotarjouksen hyväksyminen ja esisopimuksen tekeminen Vs. kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy Maaomaisuuden

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008 ASIALISTA 1/2008 Kunnanvaltuusto 21.01.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 21.01.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14 10.02.2016 Sivu 1 / 1 5324/2015 02.05.00 14 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen indeksitarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Arja Puronen, puh. 046 877 3807 Greta Hämäläinen, puh. 043 826 8011 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 170 6.6.2016 42 Asianro 4031/02.05.05/2016 Varkauden Opiskelijakadun kiinteistön siirtäminen kuntayhtymästä Savoniaammattikorkeakoulu Oy:lle Päätöshistoria

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Tampere Ote pöytäkirjasta 2/2017 1 (5) 23 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen muutokset 01.03.2017 TRE:592/02.04.03/2017 Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Valmistelijan yhteystiedot Palvelupäällikkö

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 7/2008. Sivistyslautakunta

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 7/2008. Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2008 Sivistyslautakunta 03.11.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 03.11.2008 klo 16:30 Kokouspaikka Paloaseman johtokeskus

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Kaupunginhallitus 85 06.03.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

PÄIVÄHOIDON ASIAKASMAKSUTIEDOTE 1.8.2014 1(4) Päivähoitomaksun määräytyminen

PÄIVÄHOIDON ASIAKASMAKSUTIEDOTE 1.8.2014 1(4) Päivähoitomaksun määräytyminen PÄIVÄHOIDON ASIAKASMAKSUTIEDOTE 1.8.2014 1(4) Päivähoitomaksun määräytyminen Päivähoitomaksujen määräytyminen perustuu lakiin sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista (734/1992). Opetus- ja kulttuuriministeriön

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 / 2010 371 Kokousaika 1.11.2010 klo 17.00 19.00 (talousarvioriihi klo 17.45 19.00) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 86. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 86. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 26.03.2012 Sivu 1 / 1 746/02.05.00/2012 86 Lasten päivähoidosta perittävien asiakasmaksujen indeksitarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Pätäri Karola, puh. (09) 816 52171 Rauman Maria,

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 50/2008 vp. Hallituksen esitys laeiksi sosiaali- ja terveydenhuollon. Asia. Valiokuntakäsittely. Päätös

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 50/2008 vp. Hallituksen esitys laeiksi sosiaali- ja terveydenhuollon. Asia. Valiokuntakäsittely. Päätös EDUSKUNNAN VASTAUS 50/2008 vp Hallituksen esitys laeiksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain sekä sosiaalihuoltolain 29 b ja 29 d :n muuttamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5 KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA 8/2014 Kokousaika 27.8.2014 klo 18.30 Kokouspaikka Kapellby skola, Lapinjärventie 45 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa:

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa: Kunnanhallitus 236 08.12.2014 Kunnanhallitus 253 22.12.2014 Kunnanhallitus 18 12.01.2015 Kunnanvaltuusto 10 26.01.2015 KUNNAN KAUKOLÄMPÖTOIMINNAN YHTIÖITTÄMINEN Kunnanhallitus 08.12.2014 236 Kuntalain

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi Kunnanhallitus 341 02.11.2015 Kunnanvaltuusto 5 16.11.2015 5 Kuuden tontin ostaminen Masalan keskustan asemakaava-alueelta 740/10.00.02/2015 Kunnanhallitus 02.11.2015 341 Kunta on neuvotellut YIT Rakennus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivistyslautakunta 08.03.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 08.03.2017 klo 17.30 19.13 Yhtenäiskoulun opettajainhuone Oksanen Annika Jokioja

Lisätiedot

Perjantaina kello 16.30

Perjantaina kello 16.30 Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 9/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 20.04.2018 Kokoustiedot Aika Perjantaina 27.4.2018 kello 16.30 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena Sisäänkäynti harjun puoleisesta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Maljalahden rantakerrostalotonttien tarjousten hyväksyminen ja esisopimusten tekeminen Kaupunkirakennelautakunta 20.3.2013 49: Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

16 Pöytäkirjan tarkastajat

16 Pöytäkirjan tarkastajat JÄMIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta Laatimispäivämäärä 15.4.2019 KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.4.2019 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajat: Pöytäkirja tarkastettiin seuraavassa kokouksessa Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Maanantai 10.4.

Pöytäkirjantarkastajat: Pöytäkirja tarkastettiin seuraavassa kokouksessa Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Maanantai 10.4. REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 5/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 5.4.2017 klo 12-13:13 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Lehto Juhani, j Paalavuo

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2016 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa

Lisätiedot

Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7 a :n muuttamisesta

Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7 a :n muuttamisesta Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7 a :n muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka).

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka). Ympäristö- ja tekninen lautakunta 48 28.04.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 73 21.05.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 84 02.06.2014 LVIA-urakoitsijan valinta Päiväkoti Satuvakan muutostöihin

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä.

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä. Kaupunginhallitus 273 19.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen päätösten toimeenpano Kaupunginhallitus 19.06.2017 273 Kuntalain 39 pykälän nojalla kaupunginhallitus toteaa, että koska valtuuston 12.6.2017

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 8.9.2014 419 226 HUOLTOMIESTEN KILPAILUTTAMINEN, 3.12.2013 363 PÄÄTÖKSEN PERU- MINEN 3.12.2013, 363 Liite 8 Selvitys huoltomiespäivystyksestä Arja Rekonen esitti, että huoltomiespäivystys kilpailutetaan

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle

Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle Kaupunginhallituksen 17 20.03.2017 konsernijaosto Kaupunginhallitus 151 27.03.2017 Kaupunginhallitus 444 11.09.2017 Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen.

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Joutsan kunnanhallitus 167 09.06.2008 Kunnanvaltuusto 52 30.06.2008 Joutsan kunnanhallitus 202 07.07.2008 Joutsan kunnanhallitus 233 25.08.2008 Joutsan kunnanhallitus 92 16.03.2009 Kunnanvaltuusto 33 30.03.2009

Lisätiedot

Perjantaina kello 16.30

Perjantaina kello 16.30 Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 9/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 20.04.2018 Kokoustiedot Aika Perjantaina 27.4.2018 kello 16.30 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena Sisäänkäynti harjun puoleisesta

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 19.6.2013 klo 17 18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 13/ SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 13/ SELIÖ BOATSIN ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN ASIALISTA 13/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka 10.12.2008 KLO 18:00 JOHTOKESKUS Kokouksen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/2011 1 Tekninen lautakunta. Torstai 10.02.2011 klo 18.00-19.30. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari.

LEMIN KUNTA 1/2011 1 Tekninen lautakunta. Torstai 10.02.2011 klo 18.00-19.30. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari. 1/2011 1 Tekninen lautakunta Torstai 10.02.2011 klo 18.00-19.30 Kunnantalo, neuvotteluhuone Punkka Olavi Lohtander Mika Laitinen Sonja Rummukainen Kari Rämä Maija Taipale Heikki Tikka Raija Liisa puheenjohtaja

Lisätiedot

Luolalan teollisuusalueen louhinnat

Luolalan teollisuusalueen louhinnat Tekninen lautakunta 42 11.03.2009 Tekninen lautakunta 26 27.02.2013 Tekninen lautakunta 99 29.10.2014 Luolalan teollisuusalueen louhinnat 307/10.05.00/2013 Tekninen lautakunta 15.11.2005 127 Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pusa Leila ja Annala Tarmo

Pusa Leila ja Annala Tarmo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 16.02.2015 klo 17.00 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Pusa Leila Annala Tarmo

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2012 1 (5) Kaupunginhallitus Kaj/1 11.06.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2012 1 (5) Kaupunginhallitus Kaj/1 11.06.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2012 1 (5) 720 Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Mannerheimintie 13a:n osakkeiden osto Yleisradio Oy:ltä ja vastaava kaupungin maksuosuuden korotus päätti: 1 Oikeuttaa kiinteistöviraston

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisen maksun määrääminen ja periminen lapsen varhaiskasvatuksesta lukien

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisen maksun määrääminen ja periminen lapsen varhaiskasvatuksesta lukien Kasvatus- ja opetuslautakunta 34 16.05.2016 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisen maksun määrääminen ja periminen lapsen varhaiskasvatuksesta 1.8.2016 lukien 1400/00.04.00/2015 KOLA 34 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Saunamaan ja Ukkohallan asemakaavan muutos ja laajennus kortteleissa 61 ja 82

Saunamaan ja Ukkohallan asemakaavan muutos ja laajennus kortteleissa 61 ja 82 Ympäristölautakunta 92 21.11.2013 Maankäyttötoimikunta 7 18.03.2014 Maankäyttötoimikunta 30 19.08.2014 Ympäristölautakunta 19 31.03.2015 Ympäristölautakunta 33 23.04.2015 Saunamaan ja Ukkohallan asemakaavan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle 13.03.2017 Sivu 1 / 1 5473/2016 02.08.00 27 Asuinkerrostalotonttien AK-1 12221/1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle Valmistelija / lisätiedot: Jouni Lindberg, puh. 043 826 9051 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 8/2010 82 Tekninen lautakunta. Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 8/2010 82 Tekninen lautakunta. Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 8/2010 82 Tekninen lautakunta Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

Irene Toppinen on tehnyt valituksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä

Irene Toppinen on tehnyt valituksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä Kunnanhallitus 251 24.09.2013 Selitys korkeimman hallinto-oikeuden päätökseen koskien Irene Toppisen valitusta Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä 00733/13/2299, 00734/13/2204, 00735/13/2204 ja 00736/13/2204

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy Valtuusto 65 18.06.2012 Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy 299/10.00.02/2012 KAAVJAOS 39 Kaavoitusjaosto 28.03.2012 Valmistelija:

Lisätiedot

Tarjoutuminen on liitteenä 2 ja Hankkeen OAS luonnos on liitteenä 3. Kaupunginjohtajan ehdotus:

Tarjoutuminen on liitteenä 2 ja Hankkeen OAS luonnos on liitteenä 3. Kaupunginjohtajan ehdotus: Maankäyttötoimikunta 5 22.02.2016 Maankäyttötoimikunta 5 25.04.2016 Maankäyttötoimikunta 4 07.06.2016 Kaupunginhallitus 133 13.06.2016 Maankäyttötoimikunta 26 25.10.2016 Kaupunginhallitus 232 14.11.2016

Lisätiedot

Helsingfors stad Föredragningslista 19/ (5) Stadsfullmäktige Kaj/

Helsingfors stad Föredragningslista 19/ (5) Stadsfullmäktige Kaj/ Helsingfors stad Föredragningslista 19/2013 1 (5) Beslutshistoria Kaupunginhallitus 18.11.2013 1228 HEL 2013-013390 T 10 01 01 01 Päätös A Kaupunginhallitus päätti ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 22.1.2012 Toisen vaalin vaalipäivä 5.2.2012 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Alkuvuosi 2009 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/2018 13 Kokousaika 12.2.2018 kello 18.45 19.33 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Anne-Mari Kaarto Sanna Kiertonen Matti Kulmanen Päivi Kössi, pj.

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille Kunnanhallitus 94 17.03.2014 Kunnanhallitus 218 22.09.2014 Kunnanhallitus 283 17.11.2014 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille 201/02.03.05/2013

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 46/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 46/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 46/2018 1 (5) 773 Maankäyttösopimuksen ja esisopimuksen tekeminen Kiinteistö Oy Helsingin Ilmalankatu 2:n kanssa liittyen asemakaavan muutosehdotukseen 12374 HEL 2018-006078

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5025/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5025/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 223 Asianro 5025/10.00.01.04/2016 Kiinteistöä Ekosorsa 297-430-1-277 koskeva maankäyttösopimus ja sopimus yhteistoiminnasta Vs. kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy Maaomaisuuden

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä 3..03 tiedote (5) 5.8.03 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 5.8.03 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Vuokraus ja varausasiat 49 / 2018 Tontteja 297-3-45-1, 297-3-45-2 ja 297-3-45-3 koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 13.6.2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.6.2012 klo 12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 21 17 Lukion englannin ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (8) 41 Kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen toimialaan kuuluvien asuntoyhtiöiden edustajien nimeäminen HEL 2017-001827 T 00 01 05 Päätös päätti kehottaa 1 kaupunginkanslian

Lisätiedot

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA luonnos 11.8.2014 SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Vakka Suomen Sanomain kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä )

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 6. 6 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaiset asiakasmaksut alkaen

Espoon kaupunki Pöytäkirja 6. 6 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaiset asiakasmaksut alkaen 25.01.2017 Sivu 1 / 1 290/2017 02.05.00 6 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaiset asiakasmaksut 1.3.2017 alkaen Valmistelijat / lisätiedot: Anne Peltonen, puh. 050 320 9753 Arja Puronen, puh. 046

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2012 Sivistyslautakunta 07.08.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 07.08.2012 klo 18.00 19.10 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan Kunnanhallitus 49 24.02.2014 Kunnanvaltuusto 19 10.03.2014 Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen 19.12.2011 454 etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan 1710/10.00.01/2011

Lisätiedot