Leijonat ja Nenäpäivä Hei kampanjapäällikkö/yhteyshenkilö!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leijonat ja Nenäpäivä Hei kampanjapäällikkö/yhteyshenkilö!"

Transkriptio

1 Leijonat ja Nenäpäivä 2017 Hei kampanjapäällikkö/yhteyshenkilö! Kiitos, että olette mukana mahdollistamassa Nenäpäivän lipaskeräyksen ja keräämässä varoja maailman lasten hyväksi. Roolinne Nenäpäivä-kampanjassa on äärimmäisen tärkeä ja vastuullinen! iso kiitos, että annatte aikaanne! Tästä infopaketista löydätte tarvittavaa tietoa, jotta lipaskeräys onnistuisi juuri teidän piirissänne mahdollisimman helposti ja hauskasti. Ohje kannattaa laittaa hyvään talteen ja säilyttää koko kampanjan ajan, jotta voitte tarvittaessa palata lisätiedon äärelle kampanjan eri vaiheissa. Lipaskeräys on Nenäpäivälle tärkeä varainhankinnan muoto. Tuellanne saamme Nenäpäivän näkyväksi kaduilla, turuilla ja toreilla sekä kerättyjä varoja maailman heikommassa asemassa olevien lasten auttamiseksi. Yhdessä saamme aikaan isoja asioita! Mainiota keräystä ja hauskaa Nenämenoa toivottaen, Nenätoimisto Huom! Nenäpäivän verkkosivuilta: nenäpäivä.fi löydätte ajantasaista tietoa Nenäpäivä-kampanjasta.

2 Nenäpäivä-faktaa muistin virkistykseksi Nenäpäivä-kampanja järjestetään tänä vuonna Suomessa 11. kertaa maailman lasten hyväksi. Nenäpäivä tukee yhdeksän järjestön pitkäjänteistä työtä. Nenäpäivän tavoitteena on jokaisen lapsen mahdollisuus hyvään elämään ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Tätä tavoitetta kohti kuljetaan viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Hyvän tekeminen saa olla myös hauskaa! Nenäpäivään voivat osallistua niin yritykset, yhteisöt, koulut, päiväkodit ja yksittäiset suomalaiset. Jokaisen panos on arvokas! Alun perin Nenäpäivä on lähtöisin Iso-Britanniasta. Siellä kampanja sai alkunsa jo lähes 30 vuotta sitten, kun koomikot halusivat huumorin voimalla vaikuttaa ja parantaa maailmaa. Siitä on lähtöisin kampanjan nimi ja tunnus punainen Nenä. Nenäpäivän takana ovat yhdeksän suomalaista järjestöä: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK. Nenäpäivä-kampanjan kautta kerätyillä varoilla nämä järjestöt tekevät pitkäjänteisestä työtä lasten oikeuksien edistämiseksi Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan ja Nenäpäivä näkyy laajasti Ylen ohjelmissa. Lisätietoa Ylen Nenäpäivä-ohjelmista löydätte kampanjan ohjelmatietojen vahvistuessa Nenäpäivän nettisivuilta: nenäpäivä.fi/yle Nenäpäivän tärkeät päivämäärät vuonna 2017 Nenäpäivän kampanja-aika on HELP! - Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Yle TV1:llä ja Radio Suomessa Nenäpäivä perjantaina yhteistä hyvän tekemistä ympäri Suomen! Nenäpäivä-show perjantaina Yle TV2:lla. Nenäpäivä-keräys jatkuu aina vuoden 2017 loppuun saakka, joten tilittää ehtii vielä joulukuussakin! Lisätietoa Nenäpäivästä löydätte osoitteesta: nenäpäivä.fi Muutama lipaskeräysfakta: Lipaskeräyksen mahdollistavat yhteistyössä Leijonat ja valtakunnallista Nenäpäivä-kampanjaa organisoiva Nenäpäivä-säätiö. Lipaskeräyksen tavoitteena on tuoda Nenäpäivää tunnetuksi kaduilla, turuilla ja toreilla, sekä hankkia varoja maailman lasten hyväksi. Lipaskeräyksen tuotto käytetään lasten ihmisarvoisen elämän edistämiseen yhdeksän suomalaisen järjestön kautta - kiitos että annatte aikaanne maailman lasten hyväksi!

3 Näin keräätte lippailla menestyksekkäästi kampanjan loppuun saakka Ohjeita lipaskeräyksen toteuttamiseen: Onnistuneen keräyksen menestyksen eväät - lipas koko ajan liikkeellä kampanjan aikana! Kampanjapäällikkö selvittää piirinsä lippaiden määrän ja olinpaikan - varmistaa, että lippaissa on asianmukaiset ja voimassa olevat keräyslupatarrat. Huomioittehan, että kampanjapäällikkö on lippaiden vastuuhenkilö ja hänen tulee tietää vastuullaan olevien lippaiden lukumäärä, niiden numerot sekä kenellä keräyslippaat ovat ja missä niitä käytetään. Nenäpäivän keräyslupa uusittiin keväällä 2016 ja lippaat tulee tarroittaa uudelleen voimassa olevilla keräyslupatarroilla. Nenätoimisto postittaa uudet keräyslupatarrat ja kampanjapaketit suoraan päälliköille lokakuussa ennen kampanjan alkua. Paketti sisältää Klassikko-Neniä, rintamerkkejä, haitariesitteitä, tarroja, ilmapalloja ja tilitysohjeet. Mikäli lippaita tai kampanjamateriaalia (tarroja, haitariesitteitä jne.) tarvitaan lisää, tilauksen voi tehdä osoitteessa: nenäpäivä.fi/lions - huomioittehan, että jokaista uutta tilattua lipasta kohden toimitamme teille yhden Klassikko-Nenän sekä rintamerkin. Kampanjapäällikkö sopii keräyspaikan ja tarvittavan miehityksen. On kohteliasta kysyä esimerkiksi paikalliselta kauppiaalta lupaa kerätä kaupan ulkopuolella. Myös erilaiset yleisötapahtumat ja messut ovat hyviä paikkoja keräämiseen. Hyvät keräyspäivät ovat esim. perjantaina HELP! - Nenäpäivä goes Beatles -konsertin jälkeen, Nenäpäivä pe sekä Nenäpäivän jälkeinen lauantai Kampanjapäällikkö tarkistaa, että lippaat ovat lukittu, jakaa ne ja ottaa ylös kerääjän nimen sekä lippaan numeron. Kerääjät laittavat Lions-liivit yllensä ja Nenäpäivän rintamerkin rintaansa kerääjätunnukseksi sekä Nenän nenäänsä tai vaikkapa takin kaulukseen! Ilmapalloja voi sitoa vyötäisille, niitä voi tilata lisää Nenäpäivän nettikaupasta. Mukaan on hyvä ottaa pino haitariesitteitä, joissa on lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottu, mitä kerätyillä varoilla saadaan aikaan, mitkä järjestöt vaikuttavat Nenäpäivän taustalla jne. Pienet Nenäpäivä-tarrat ovat olleet menestys! Voitte jakaa niitä lahjoittajille kiitokseksi. Nyt olette valmiita aloittamaan lipaskeräyksen! Voitte tutustua yhdessä kerääjien kanssa Nenäpäivän materiaaleihin, kuten haitari esitteeseen, jotta Nenäpäivän perusasiat muistuvat mieleen. Kannattaa opetella muutama peruslause esim:

4 Nenäpäivä on !! Nenäpäivä auttaa maailman lapsia, siellä missä apua eniten tarvitaan. Nenäpäivä-säätiö järjestää vuosittain valtakunnallisen Nenäpäivä-kampanjan, jonka tarkoituksena on hankkia varoja maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten ihmisarvoisen elämän edistämiseksi. Nenäpäivän tuella Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK tekevät pitkäjänteisesti työtä Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan. Huomioittehan, että konkarit ja ensikertalaiset voi olla mielekästä laittaa keräämään yhdessä! Lipaskeräystä kannattaa tehdä lähellä ihmisvirtoja. Muistattehan olla ystävällisiä ja kohteliata pyytäessänne lahjoitusta - potentiaalista lahjoittajaa kohden kannattaa kävellä kohti hymyillen, katsekontaktin muistaen ja sanoa vaikkapa näin: Haluatko lahjoittaa Nenäpäivän ja maailman lasten hyväksi? tai Haluatko osallistua Nenäpäivään? tai Nenäpäivä on täällä - laita hyvä liikkeelle. (Nenä päässä) Mikäli kolikko kilahtaa lippaaseen, muista kiittää ja antaa lahjoittajalle pieni Nenäpäivä-tarra. Voit myös kertoa, mitä kaikkea jo pienelläkin lahjoituksella saadaan aikaan! Jos henkilöllä ei ole käteistä rahaa mukanaan, voitte kehottaa lähettämään 5 arvoisen tekstiviestin LAHJOITA numeroon Muut lahjoitustavat löytyvät Nenäpäivän verkkosivuilta, johon voitte myös ohjeistaa kiinnostuneita henkilöitä tutustumaan. Jos henkilö ei halua tehdä lahjoitusta, kiitä ja toivota hyvää päivän jatkoa! Voit myös muistuttaa henkilöä katsomaan Nenäpäivä-show n Yle TV1! Muistattehan, että kohtaamisesta tulee jäädä hyvä mieli! Entäs jos materiaalit loppuvat kesken? Kumppanimme JP Postitus toimittaa materiaaleja koko kampanja ajan - voitte siis tehdä lisätilauksen: nenäpäivä.fi/lions -osoitteessa milloin vain!

5 Mitä tapahtuu keräyksen jälkeen? 1. Kampanjapäällikkö/ Klubin vastuuhenkilö kerää lippaat takaisin ja varmistaa, että niitä on pidetty asianmukaisesti ja että yksikään lipas ei ole kadonnut. 2. Kampanjapäällikkö/ Klubin vastuuhenkilö avaa ja laskee varat sekä vie kolikot ja setelit pankkiin tilittäen varat Nenäpäivä-säätiön tilille käyttäen oman piirinsä viitenumeroa (liitteessä). Huom! Emme suosittele kolikkojen jättämistä kolikkoautomaattiin, koska silloin tilitykseen ei saa viitenumeroanne eivätkä keräämänne varat kohdistu juuri teidän piiriinne ja Leijonien tilitykseksi. 3. Kampanjapäällikkö ilmoittaa oman piirinsä keräämän summan Raimo Paapalle kello 17 mennessä. Pidättehän huolen, että Klubit ilmoittavat oman pottinsa teille ajoissa. Huomaattehan, että vielä tämänkin jälkeen keräystä voi tehdä aina asti. Yleisesti Nenäpäivä-show n jälkeinen lauantai on hyvä keräyspäivä, jolloin useilla suomalaisilla on koskettavat Nenäpäivä-tarinat vielä mielessään. Lopullinen Leijonien keräämä potti saadaan selville tammikuussa tilinpäätöksen yhteydessä. 4. Kampanjan jälkeen voitte säilyttää lippaat turvallisessa paikassa ensi vuoden kampanjaa varten tai halutessanne palauttaa ne keskitetysti osoitteella: JP Postitus Oy Leaf Center/ Hiidenkatu 7 G TURKU Mikäli säilytät lippaita ensi vuotta varten, ilmoitathan siinä tapauksessa asiasta Nenäpäivä-säätiöön: nenapaiva@nenapaiva.fi Nenätoimisto on täällä teitä varten - autamme kaikissa kysymyksissä, joten olkaa rohkeasti yhteydessä! Nenätoimisto PL Yleisradio puh nenapaiva@nenapaiva.fi

6 Nenäpäivä-säätiön tilinumerot Nordea FI Osuuspankki FI Danske Bank FI Lions-piirien viitenumerot: A-piiri B-piiri C-piiri D-piiri E-piiri F-piiri G-piiri H-piiri I-piiri K-piiri L-piiri M-piiri N-piiri O-piiri

Leijonat ja Nenäpäivä Tervetuloa mukaan!

Leijonat ja Nenäpäivä Tervetuloa mukaan! Leijonat ja Nenäpäivä 27.10.-13.11.2016 Tervetuloa mukaan! Hei kampanjapäällikkö! Kiitos, että olette mukana mahdollistamassa Nenäpäivän Nenäpäivän lipaskeräystä ja keräämässä varoja maailman lasten hyväksi.

Lisätiedot

NENÄPÄIVÄN TUELLA JÄRJESTÖT VAHVISTAVAT LASTEN OIKEUKSIA KEHITYSMAISSA

NENÄPÄIVÄN TUELLA JÄRJESTÖT VAHVISTAVAT LASTEN OIKEUKSIA KEHITYSMAISSA NENÄPÄIVÄ 2015 NENÄPÄIVÄN TUELLA JÄRJESTÖT VAHVISTAVAT LASTEN OIKEUKSIA KEHITYSMAISSA RAVINTO KOULUTUS TERVEYS TURVA JOKAISTA TARVITAAN Visio Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden

Lisätiedot

OHJE KERÄYKSEN VASTUUHENKILÖLLE. Luethan ennen keräystä!

OHJE KERÄYKSEN VASTUUHENKILÖLLE. Luethan ennen keräystä! OHJE KERÄYKSEN VASTUUHENKILÖLLE Luethan ennen keräystä! Sisältö 4 5 SEURANTALOMAKKEEN PALAUTTAMINEN 5 Keräyskohde Eväät elämään on suomalaisen lähetysjärjestö Fidan vuosittainen keräys maailman köyhimpien

Lisätiedot

OHJEET KERÄYSYHDYSHENKILÖLLE. Luethan ennen keräystä!

OHJEET KERÄYSYHDYSHENKILÖLLE. Luethan ennen keräystä! OHJEET KERÄYSYHDYSHENKILÖLLE Luethan ennen keräystä! Sisältö Keräyksen tiedot 2 Keräyksen hallintoon liittyviä ohjeita 2 Keräyslippaat ja niiden valvonta 2 Kerättyjen rahojen tilitys 3 Seurantalomakkeen

Lisätiedot

JÄRJESTÄJÄN OPAS. MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin

JÄRJESTÄJÄN OPAS. MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin JÄRJESTÄJÄN OPAS MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin TASAUS 2018 MURTUNUT MIELI Luonnonkatastrofi, konflikti tai sota voivat jättää syviä jälkiä ihmismieleen. Tasauksella tuetaan henkistä selviytymistä

Lisätiedot

JÄRJESTÄJÄN OPAS. TOIVOA ILMASSA Ideoita Tasauskampanjointiin

JÄRJESTÄJÄN OPAS. TOIVOA ILMASSA Ideoita Tasauskampanjointiin JÄRJESTÄJÄN OPAS TOIVOA ILMASSA Ideoita Tasauskampanjointiin TASAUS 2019 TOIVOA ILMASSA Ilmastonmuutos vaikuttaa eniten maailman köyhimpiin. Samalla he ovat vaikuttaneet vähiten sen syntyyn. Ilmastonmuutoksen

Lisätiedot

NENÄPÄIVÄ 2013. Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013

NENÄPÄIVÄ 2013. Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013 NENÄPÄIVÄ 2013 Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013 TERVETULOA! DANIEL 7V JEROME 8KK MEDIATRICE 15 V LAXMAN 11V Nepal Bangladesh Etiopia Somalimaa Burundi Kenia Sierra Leone Malawi Angola Mosambik NENÄPÄIVÄ

Lisätiedot

JOKAISTA TARVITAAN. Visio. Missio keräystavoite 2,9 miljoonaa euroa.

JOKAISTA TARVITAAN. Visio. Missio keräystavoite 2,9 miljoonaa euroa. HAUKUTELLAAN HYVÄÄ Nenäpäivä-kampanja 9.10.-9.11.2014 Nenäpäivä 7.11.2014 RSO:n Nenäpäivä-konsertti 24.10. klo 19.00 Yle TV1 Nenäpäivä-show 7.11. klo 19.00 Yle TV2 JOKAISTA TARVITAAN Visio Nenäpäivän visiona

Lisätiedot

Nenäpäivä oppilaitoksissa. Hauska auttaa Tempaudu Nenän vietäväksi!

Nenäpäivä oppilaitoksissa. Hauska auttaa Tempaudu Nenän vietäväksi! Nenäpäivä oppilaitoksissa Hauska auttaa Tempaudu Nenän vietäväksi! Mikä ihmeen Nenäpäivä? Suomen hauskin Nenäpäivä on Suomen hauskin hyväntekeväisyyskampanja, joka järjesteteään vuosittain loka-marraskuussa.

Lisätiedot

Ääni ilman oikeutta?

Ääni ilman oikeutta? JÄRJESTÄJÄN OPAS Ääni ilman oikeutta? Ideoita kampanjointiin ja globaalin hyvinvoinnin tasaamiseen Meena Khan Naiset vailla ääntä Naiset ja lapset ovat usein suurimpia kärsijöitä konfliktitilanteissa.

Lisätiedot

NENÄPÄIVÄ 2013. Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013

NENÄPÄIVÄ 2013. Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013 NENÄPÄIVÄ 2013 Suomen Lions-liitto ry 22.8.2013 PÄIVÄN OHJELMA 10.15 Esittäytyminen 10.30 Tervetuloa Anu Rapeli, toiminnanjohtaja, Ylen Hyvä Säätiö Maarit Kuikka, pääsihteeri, Lions-liitto Nenäpäivä 2013:

Lisätiedot

LEIJONAVIESTISTÄ TULEE JUHLANUMERO

LEIJONAVIESTISTÄ TULEE JUHLANUMERO LEIJONAVIESTISTÄ TULEE JUHLANUMERO Hyvän Päivä 8.10. Valtakunnallisen leijonien Hyvän Päivän merkeissä klubit järjestävät runsaasti erilaisia tapahtumia. Toivon, että otatte klubinne Hyvän Päivän tapahtumasta

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen Punainen Sulka 2017 Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen 2015-08-22 Sari Pirinen Mitä rahankeräys on? toimintaa, jossa kerätään yleisöön vetoamalla vastikkeetta tuotemyynti ei ole rahankeräystä keräykseen

Lisätiedot

Jos luet vies tin mieluummin s elaimella, klikkaa täs tä. Autoilija- ja kuljettajatiedote $times tamp-j.n.y$ 1/5

Jos luet vies tin mieluummin s elaimella, klikkaa täs tä. Autoilija- ja kuljettajatiedote $times tamp-j.n.y$ 1/5 Jos luet vies tin mieluummin s elaimella, klikkaa täs tä Autoilija- ja kuljettajatiedote $times tamp-j.n.y$ 1/5 Taksi Helsinki on mukana Nenäpäivä-kampanjassa Nenäpäivä-kampanjan ajankohta on 18.10. -

Lisätiedot

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen Viestintä on mahdollisuus Auvo Mäkinen Sisäinen viestintä, visio Jäsenistö tietää toimintamme tavoitteet Jäsenistö saa aktiivisesti tietoa yhteisistä hankkeista Jäsenistö pystyy vaikuttamaan asioihin Syntyy

Lisätiedot

Punainen Sulka

Punainen Sulka Punainen Sulka 2017 19.3.2016 30.6.2017 Tommi Virtanen Punainen Sulka piirikoordinaattori Lions-piiri 107A tommi.virtanen@lions.fi www.lions-piiri107a.fi Lions Clubs International MD 107 Finland Tunnetuin

Lisätiedot

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen,

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen, Viestintä on mahdollisuus Auvo Mäkinen, 3.2.2018 Sisäinen viestintä, visio Jäsenistö tietää toimintamme tavoitteet Jäsenistö saa aktiivisesti tietoa yhteisistä hankkeista Jäsenistö pystyy vaikuttamaan

Lisätiedot

NENÄPÄIVÄÄ JÄRJESTÄÄ YLEN HYVÄ SÄÄTIÖ

NENÄPÄIVÄÄ JÄRJESTÄÄ YLEN HYVÄ SÄÄTIÖ NENÄPÄIVÄÄ JÄRJESTÄÄ YLEN HYVÄ SÄÄTIÖ 2002 2005 2007 2011 Ylen Hyvä -kampanja käynnistettiin. Yhteistyön aloittivat SPR, Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu ja Yleisradio. Syntyi Ylen Hyvä Säätiö. Kampanjaan

Lisätiedot

Kunniakierros-info 2018

Kunniakierros-info 2018 Kunniakierros-info 2018 Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, Kunniakierros, toteutetaan jo 37. kerran. Kampanjan tuotolla kerätään varoja yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä

Lisätiedot

Y H D I S T Y S T E N J A Y R I T Y S T E N Y H T E I S T Y Ö

Y H D I S T Y S T E N J A Y R I T Y S T E N Y H T E I S T Y Ö Y H D I S T Y S T E N J A Y R I T Y S T E N Y H T E I S T Y Ö V A L I K K O V E R K O S T O N S Y Y S S E M I N A A R I 2. 1 1. 2 0 1 7 M I I A M A T I K A I N E N ESITYKSEN RUNKO Esittely Mitä on yritysyhteistyö?

Lisätiedot

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Lions Clubs International MD 107 Finland Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Antti Forsell Lions Clubs International MD 107 Finland 51 Uusien jäsenten rekrytointi Oletko yrittänyt

Lisätiedot

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas Rakennetaan yhdessä vahvemmat Lions-klubit Tiedän, että jokaisen klubin pitävän elinvoimaansa tärkeänä, ottaen uusia jäseniä ja panostaen klubiviihtyvyyteen. Kiitos klubien työn taantumistamme on tehokkaasti

Lisätiedot

Miten järjestö brändätään vapaaehtoisille kiinnostavaksi?

Miten järjestö brändätään vapaaehtoisille kiinnostavaksi? Miten järjestö brändätään vapaaehtoisille kiinnostavaksi? Veera Hämäläinen 7.11.213 2 Tunnettuudesta brändiin Jotta voi rakentaa brändiä, järjestö pitää tuntea. Paranna siis järjestösi tunnettuutta. Rakenna

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN TOIMINNAN RAHOITUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN TOIMINNAN RAHOITUS PUNAINEN RISTI TOIMII Suomen Punaisen Ristin toiminnan rahoitus Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus 2012 Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus 2012 Sivu 1 SUOMEN PUNAISEN RISTIN TOIMINNAN RAHOITUS

Lisätiedot

PÄIVÄKASSATILITYKSET LASKENTAKESKUKSESSA

PÄIVÄKASSATILITYKSET LASKENTAKESKUKSESSA PÄIVÄKASSATILITYKSET LASKENTAKESKUKSESSA TILITYSTEN TEKEMINEN Tässä ohjeessa on kuvattu osuuspankin tarjoaman rahahuoltopalvelun käytännön toimenpiteitä euromääräisten päiväkassatilitysten tekemisen ja

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Lions tietoa uusille jäsenille Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Nuorisotyö Nuorisovaihto Nuorisovaihto on 17-21 -vuotiaiden nuorten, kesäaikana tapahtuvaa 3-6 viikon

Lisätiedot

TUETTU ULKOMINISTERIÖN KEHITYSYHTEISTYÖVAROIN Opettajan opas

TUETTU ULKOMINISTERIÖN KEHITYSYHTEISTYÖVAROIN Opettajan opas T U E T T U U L KO M I N I ST E R I Ö N K E H I T YSY H T E I ST Y Ö VA RO I N Opettajan opas NENÄPÄIVÄNÄ kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa asuvien lasten auttamiseksi. Nenäpäivän järjestää

Lisätiedot

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Varainkeruuaktiviteeteilla taataan Lions-nuorisotyön tukemiseen tarvittavat varat. Punainen Sulka keräyksen 2016 2017 tavoitteet ovat klubeissa hyväksytyt ja

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

Nepalissa kastittomat ovat edelleen yhteiskunnan alinta pohjasakkaa. Kastittomat lapset syntyvät ja kuolevat luullen, etteivät ole likaista rottaa

Nepalissa kastittomat ovat edelleen yhteiskunnan alinta pohjasakkaa. Kastittomat lapset syntyvät ja kuolevat luullen, etteivät ole likaista rottaa 1 Nepalissa kastittomat ovat edelleen yhteiskunnan alinta pohjasakkaa. Kastittomat lapset syntyvät ja kuolevat luullen, etteivät ole likaista rottaa arvokkaampia. Fidan kristilliset kumppanijärjestöt osoittavat

Lisätiedot

ASIAKASRAHAHUOLTO LASKENTAKESKUKSESSA. Asiakasohje

ASIAKASRAHAHUOLTO LASKENTAKESKUKSESSA. Asiakasohje ASIAKASRAHAHUOLTO LASKENTAKESKUKSESSA ASIAKASRAHAHUOLTO LASKENTAKESKUKSESSA 2 (8) ASIAKASRAHAHUOLTO LASKENTAKESKUKSESSA Tässä ohjeessa on kuvattu osuuspankin tarjoaman rahahuoltopalvelun käytännön toimenpiteitä

Lisätiedot

Viestinnän työkaluja Thorleif Johansson ja Jari Peltonen

Viestinnän työkaluja Thorleif Johansson ja Jari Peltonen Viestinnän työkaluja 1 Punainen Sulka -haitarit molemmilla kielillä 2 Punainen Sulka julisteet A3 ja A2 Tapahtuma-aukolla ja ilman 3 Punainen Sulka Power Point pohjat molemmilla kielillä 4 Yritys- ja yhteistyökumppanikäyttöön

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

RAHANKERÄYSLUPAHAKEMUS

RAHANKERÄYSLUPAHAKEMUS Viranomainen täyttää RAHANKERÄYSLUPAHAKEMUS 1. Asia Uusi rahankeräyslupa Rahankeräysluvan muutos, mikä Muutettavan luvan numero ja päätöspäivämäärä: Toimeenpanoaika (alku- ja loppupäivämäärä) Toimeenpanoalue

Lisätiedot

TeRveTuloa HyväN Tekijäksi!

TeRveTuloa HyväN Tekijäksi! opas HyväN Tekijöille TeRveTuloa HyväN Tekijäksi! Kädessäsi on Nenäpäivän kampanjaopas. Seuraavilta sivuilta löydät vinkkejä hauskaan varainkeruuseen. Ole hyvä! s. 3-6 Hyvän Tekijöiden ideoita osallistumiseen

Lisätiedot

Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu

Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu Puhutaan rahasta! Jenni Kallionsivu www.rahaarattaisiin.fi Varainhankinnan tarpeet ja tavoitteet 62% Varainhankintaa osana työtään tekevien järjestötyöntekijöiden määrän kasvu vuodesta 2011 vuoteen 2016

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA TAUSTATIETOA Järjestö on perustettu 1917 Chicagossa The International Association of Lions Clubs Palvelujärjestö WE SERVE Suomeen

Lisätiedot

Katastrofin ainekset

Katastrofin ainekset Katastrofin ainekset KOULUTUKSEN Katastrofi Monessa maassa yhä useampi lapsi aloittaa koulunkäynnin. Koulua käymättömien lasten määrä laski vuosien 2000 ja 2011 välillä lähes puoleen, 102 miljoonasta 57

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland

Lions Clubs International MD 107 Finland Lions Clubs International MD 107 Finland 1 17.9.2014 Kiitos veteraanit! aktiviteetin raportointiohjeet Ohjeessa on kaksi osiota aktiviteetin syöttäminen raportointijärjestelmään (s.1-9) ja raportin ulosajaminen

Lisätiedot

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille Hei! Tämähän on hieno juttu! Mielelläni lahjoittaisin lukutuokiota hoivakotiin. Mukavaa kun saa jakaa iloa muillekin. Lahjoittaja Marja Aaltonen Tämä ilahduttaisi kovasti meidän asukkaita eikä vaatisi

Lisätiedot

Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä

Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä Nenäpäivässä on mukana yhdeksän luotettavaa järjestöä ja niiden hankkeita. Nenäpäivänä kerätyillä varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa

Lisätiedot

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme?

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lions-kampanjat kaudella 2016-1. Punainen Sulka 2017 Lions-liiton rekisteröity tuotemerkki Lionit ovat vuodesta 1972 keränneet Punainen Sulka kampanjoissa noin

Lisätiedot

Helmikuu Yhteisvastuukeräys Munkkiniemen seurakunnassa. Nälkä tilaisuus antaa ja saada!

Helmikuu Yhteisvastuukeräys Munkkiniemen seurakunnassa. Nälkä tilaisuus antaa ja saada! Helmikuu 2018 Yhteisvastuukeräys Munkkiniemen seurakunnassa Nälkä tilaisuus antaa ja saada! Yhteisvastuu 2018 torjuu nälkää ja köyhyyttä Suomessa nähdään nälkää. Vuosittain yli 10 000 ihmistä joutuu turvautumaan

Lisätiedot

NENÄPÄIVÄ OSANA OPINTOJAKSOA

NENÄPÄIVÄ OSANA OPINTOJAKSOA NENÄPÄIVÄ OSANA OPINTOJAKSOA Tapahtuman toteuttaminen 1-3 OP/kurssi. Vaihtoehtoja toteutukseen: - ota osaa paikalliseen Ylen ja Nenäpäivä-säätiön järjestöjen tekemään Nenäpäivä-tapahtumaan - luo kokonaan

Lisätiedot

GE5 TUTKIELMA, KAUPUNGIT JA MAISEMA ILMIÖTUOTOS

GE5 TUTKIELMA, KAUPUNGIT JA MAISEMA ILMIÖTUOTOS GE5 TUTKIELMA, KAUPUNGIT JA MAISEMA ILMIÖTUOTOS Maantieteen kurssi 5 käsittelee globaaleja kehityskysymyksiä. Siihen liittyy tehtävänannossa pienimuotoisen tutkielman tekeminen vapaavalintaisesta aiheesta.

Lisätiedot

Vammaisten ihmisten elämä kehitys maissa on selviytymistaistelua päivästä toiseen. He ovat heikommassa asemassa kuin kukaan muu tässä maailmassa Sinä

Vammaisten ihmisten elämä kehitys maissa on selviytymistaistelua päivästä toiseen. He ovat heikommassa asemassa kuin kukaan muu tässä maailmassa Sinä Vammaisten ihmisten elämä kehitys maissa on selviytymistaistelua päivästä toiseen. He ovat heikommassa asemassa kuin kukaan muu tässä maailmassa Sinä voit auttaa heitä selviytymään. Maailmassa on kaikkiaan

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland

Lions Clubs International MD 107 Finland Lions Clubs International MD 107 Finland 9.4.2014 Kiitos veteraanit! aktiviteetin raportointiohjeet 1. Aktiviteetin syötön valitseminen Päästäksesi aktiviteetin syöttöön valitse valikosta Klubien aktiviteettien

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland

Lions Clubs International MD 107 Finland Lions Clubs International MD 107 Finland Keinot Palvelu- ja varainhankintatoimiala Tavoitteet Varainkeruuaktiviteeteilla taataan Lions-nuorisotyön tukemiseen tarvittavat varat. Palvelu- ja varainhankintasihteerin

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Pekka Majuri piirikoordinaattori LC Helsinki/Itä pekkaolavi.majuri@kolumbus.fi 040 755 8554 Mitä veteraanit odottavat nyt? Miksi kaikki ajaa aina ohi,

Lisätiedot

Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi?

Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi? Sijoitusvakuutus Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi? Mandatum Lifen Sijoitusvakuutus sopii hyvin sekä omasta että läheisten taloudellisesta turvasta huolehtimiseen, kertyneiden varojen pitkäaikaiseen

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

From: Ostaja klo 21:51 Millaisessa kunnossa kirja on? Onko se siisti ja säilytetty kuivissa sisätiloissa, eli ei tunkkaisen hajuinen?

From: Ostaja klo 21:51 Millaisessa kunnossa kirja on? Onko se siisti ja säilytetty kuivissa sisätiloissa, eli ei tunkkaisen hajuinen? Downloaded from: justpaste.it/65j Etsin Anni Swanin kirjaa Tottisalmen perillinen. Huuto.netissä niitä oli tarjolla useita, ja useimmat vain muutamalla eurolla. Vanhoja kirjoja on toisinaan säilytetty

Lisätiedot

Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä

Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä Näin Nenäpäivä tukee järjestöjen työtä Nenäpäivässä on mukana yhdeksän luotettavaa järjestöä ja niiden hankkeita. Nenäpäivänä kerätyillä varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa

Lisätiedot

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS Palautuksen tekemiseen liittyvät seuraavat vaiheet: Sovi asiakkaan kanssa tuotteen palautuksesta haluamallasi tavalla Varmista, että asiakkaan sähköpostiosoite

Lisätiedot

Yhteyshenkilökirje lokakuu 2014

Yhteyshenkilökirje lokakuu 2014 Yhteyshenkilökirje lokakuu 2014 Hyvä yhteyshenkilö Kuluvan syksyn aikana olet jo saanut sähköpostiisi yhteyshenkilön tehtävääsi liittyen tietoa seurakuntavaalien Hyvän tekemisen torista sekä katastrofikeräyksen

Lisätiedot

Nälkäpäivä Välitä. Osallistu. Autat. Marjaana Malkamäki

Nälkäpäivä Välitä. Osallistu. Autat. Marjaana Malkamäki Nälkäpäivä 26. 28.9. Välitä. Osallistu. Autat. Marjaana Malkamäki Nälkäpäivä tehdään yhteisvoimin Nälkäpäivä on valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan vapaaehtoisten voimin. Lipaskerääjillä on olennaisen

Lisätiedot

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light.

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light. BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTON LÄHETYS Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

TEKOJA IHMISARVON PUOLESTA

TEKOJA IHMISARVON PUOLESTA TEKOJA IHMISARVON PUOLESTA KIRKON ULKOMAANAPU Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestö, joka tekee kehitysyhteistyötä, humanitaarista avustustyötä ja vaikuttamistyötä.

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE

ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT 30.9. mennessä tehtävä ensimmäinen kalenteritilaus Kuksan kautta 5.10. alkaen kalenterit noudettavissa (toimistot auki ma-ke, pe

Lisätiedot

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus Suomalaisen Lionstoiminnan tukeminen Historia Säätiö perustettiin Kuvernöörineuvoston päätöksellä 1986. Tavoitteena on

Lisätiedot

Reilu maailma työn alla. Laura Ventä

Reilu maailma työn alla. Laura Ventä Reilu maailma työn alla Laura Ventä 29.5.2018 SASK Suomen ainoa työntekijöiden oikeuksiin keskittyvä kehitysyhteistyöjärjestö Perustettu vuonna 1986 (SAK) Jäsenenä 34 suomalaista ammattiliittoa kaikista

Lisätiedot

Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä!

Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä! Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä! Vaaleanvihreä patalappu asuu nyt Kruununhaassa Meritullinkadulla, vanhan jugendtalon sisäpihalle antavan huoneiston keittiössä. Lappu roikkuu kavereineen

Lisätiedot

PERUSFONTTi. LiSÄFONTiT. ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc 0123

PERUSFONTTi. LiSÄFONTiT. ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc ABCabc 0123 BRÄNDIOPUS LOGO DO S Logoa saa käyttää markkinointiviestinnällisissä kampanjamateriaaleissa. Kun logoa käytetään kaupallisessa käytössä, tulee käytön liittyä aina Nenäpäivän varainhankintaan. Logo ja Nenäpäivä-brändi

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 107-G piirin aluefoorumit

Punainen Sulka 2017 107-G piirin aluefoorumit 2017 107-G piirin aluefoorumit Marraskuu 2015 Ilkka Sainio ilkka.sainio@lions.fi 050 512 2969 Yleistä Kampanja: 2017 Teema: Tue nuorta itsenäisyyteen Lupaus: 2017 tekoa nuorten hyväksi Kampanja-aika: Jo

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland ANNA TUKESI NUORISOLLE. Hyvän onnen Arvat ja Hyvän mielen Joulukortit

Lions Clubs International MD 107 Finland ANNA TUKESI NUORISOLLE. Hyvän onnen Arvat ja Hyvän mielen Joulukortit Lions Clubs International MD 107 Finland ANNA TUKESI NUORISOLLE Hyvän onnen Arvat ja Hyvän mielen Joulukortit 2018-2019 ANNA TUKESI NUORISOLLE Hyvän onnen arvat Lähes 700 klubia osallistui ja jakoi iloisia

Lisätiedot

Toimintakertomus Lions Club Helsinki/Pohjoinen. Suomi 100 vuotta -seinämaalaus Malmin peruskoulussa

Toimintakertomus Lions Club Helsinki/Pohjoinen. Suomi 100 vuotta -seinämaalaus Malmin peruskoulussa Toimintakertomus 2017-2018 Lions Club Helsinki/Pohjoinen Suomi 100 vuotta -seinämaalaus Malmin peruskoulussa Sisällys Katsaus toimintakauteen 2017-2018 Lions Club Helsinki/Pohjoinen numeroina Toiminta:

Lisätiedot

Maksun vastaanottaminen LeeLuu Labs Oy:ltä

Maksun vastaanottaminen LeeLuu Labs Oy:ltä Helsinki, 16. lokakuuta 2016 Maksun vastaanottaminen LeeLuu Labs Oy:ltä Info: Prosessi vie noin 15-30 minuuttia 1. Kun alamme työstää takaisinmaksuasi saat kaksi viestiä siihen sähköpostiosoitteeseen,

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi Verkkokaupassa myynnissä kortit, arpojen lisätilaukset, tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet

Lisätiedot

Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS

Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS JOULUPATAYHTEISTYÖ Joulupatakeräyksellä on pitkät perinteet Suomessa vuodesta 1906 Joulupata auttaa lähimmäisen rakkaudesta ketään syrjimättä tai erottelematta! Netissä

Lisätiedot

Tänään on hyvä päivä tulla vapaaehtoiseksi.

Tänään on hyvä päivä tulla vapaaehtoiseksi. Ryhdy Reddie Kids -lastenkerhon ohjaajaksi Tehtävät: Ohjaat 7 12 -vuotiaita lapsia, tutustutat heidät Punaisen Ristin arvoihin ja toimintaan, harjoittelet heidän kanssaan leikkien ja pelien avulla ensiaputaitoja.

Lisätiedot

KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS

KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS Alla on kuvattu keskustelutilanteita. Ennen tilannetta sinulla on aikaa tutustua siihen. Näet sulkeissa vihjeen, mitä sinun pitää sanoa suomeksi. Kuulet keskustelun toisen

Lisätiedot

Punainen Sulka 2016-2017

Punainen Sulka 2016-2017 Punainen Sulka 2016-2017 Tiivistelmä koulutuksesta 22.8.2015 Esitelmä KVN-kokouksessa 29.8.15 Luostolla Matti Tieksola PDCC Punainen Sulka toimikunnan puheenjohtaja Sisältö 1. Päätökset 2. Keräyskumppanit

Lisätiedot

100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA

100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA 100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA Rahaa lippukunnan toimintaan Partio saa osan Yhteisvastuukeräyksen tuotoista lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn Osa tästä rahasta jaetaan lippukunnille toimintaan,

Lisätiedot

Kolehtisuunnitelma 1.7.2015-31.12.2015

Kolehtisuunnitelma 1.7.2015-31.12.2015 su 5.7. Apostolien päivä Kadonnut ja jälleen löytynyt Seurakuntien diakoniatyötä tukevan Suurella Sydämellä -verkkopalvelun kehittämiseen Kirkkopalveluiden kautta. Kirkkopalvelut ry, PL 279, 00181 Helsinki,

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena

Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena Lions Clubs International MD 107 Finland 1 Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja Julkisuuskuvatutkimus Tiedotuksen uudet työkalut Liiton

Lisätiedot

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela Nuorisotyökysely 2015 I-piiri Kooste 2VDG Seppo Saarela Kyselyn tarkoitus Kesätehtävä lohkon puheenjohtajille (LPJ) - Klubin hyvinvointikysely ja nuorisotyökysely Perehdyttää LPJ:t lohkonsa klubeihin Yhteistyön

Lisätiedot

Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC

Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC -Punainen sulka on hyväntekeväisyyttä tarkoittava Lions-järjestön kansainvälinen symboli Merkki on tiettävästi lähtöisin Japanista, jossa

Lisätiedot

BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Finland Ltd

BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Finland Ltd BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Koko perhe myymään hienoja BioCaren terveystuotteita ja tienaamaan rahaa junioreiden toimintaan! BioCare Finland Oy tukee koululuokkien

Lisätiedot

Dream Achiever -palkinnot Usein kysyttyjä kysymyksiä

Dream Achiever -palkinnot Usein kysyttyjä kysymyksiä 1. Montako pistekeruumallia on olemassa? Malleja on kaksi, Track A ja Track B, jotka perustuvat oman piirisi jäsenyystrendeihin. Jokainen piiri on merkitty joko Track A tai Track B -kategoriaan. 2. Miksi

Lisätiedot

Rahankeräyslaki 18.1.2013. Kuulemistilaisuus 16.1.2013. www.vala.fi. VaLa on Suomen kolmannen sektorin yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on:

Rahankeräyslaki 18.1.2013. Kuulemistilaisuus 16.1.2013. www.vala.fi. VaLa on Suomen kolmannen sektorin yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on: Rahankeräyslaki Kuulemistilaisuus 16.1.2013 www.vala.fi Pääsihteeri Pia Tornikoski, paasihteeri@vala.fi VaLa on Suomen kolmannen sektorin yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on: yleishyödylliset yhteisöt

Lisätiedot

Pietarin Katulapset ry. Pietarin katulapset tarvitsevat Sinua

Pietarin Katulapset ry. Pietarin katulapset tarvitsevat Sinua Pietarin Katulapset ry Pietarin katulapset tarvitsevat Sinua Ihmisarvoinen lapsuus on erittäin suuri asia. Valitettavasti kaikille lapsille Venäjällä se ei ole mahdollista. Omien vanhempiensa hylkäämiä

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

Sulkaleijonat Iiris-keskus Sini Eloholma

Sulkaleijonat Iiris-keskus Sini Eloholma Sulkaleijonat 29.9.2015 Iiris-keskus Sini Eloholma Punainen sulka Japanilainen auttamisen symboli Punainen Sulka 1972 5 milj mk syöpää vastaan Punainen Sydän 1975 10 milj mk Punainen Sulka 1984 26 milj

Lisätiedot

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias.

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias. Derby Forum -kysely Onnittelut meille, sillä juuri Sinut on valittu kehittämään Lions toimintaa piirissämme. Etenemme kahdessa vaiheessa. Aluksi toivomme Sinun vastaavan tähän kyselyyn. Täyttämällä tämän

Lisätiedot

Auttaja lähellä sinua.

Auttaja lähellä sinua. Auttaja lähellä sinua. Punaisen Ristin viikko to 3. ke 9.5.2018 Punaisen Ristin viikko 3. - 9.5.2018 #punaisenristinviikko #auttajakurssi Miksi? Tehdään arjesta turvallinen Suomessa, korostetaan auttamistaitojen

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi muutokset Uutuutena verkkokaupassa on tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet ja Punainen

Lisätiedot

VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu

VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu Mikä Virta Eazybreak on? Virta Eazybreak Liikuntaseteli on työnantajan tukeman liikunnan toteuttamisen järjestelmä (=henkilöstöliikuntaetu) Virta Eazybreak Liikuntaseteli

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016

Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016 Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016 Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä ÄÄ ÄÄ ÄÄ SV: Niin, kertokaa minulle! Yleisö: Jokaisessa lahjoituksessa on siunauksensa. SV: Kyllä, mutta miksi tehdä lahjoitus? Yleisö: Lahjoittamista on,

Lisätiedot

Rahankeräyslain 21 mukaan hakijan tulee kuuden kuukauden kuluessa lupa-ajan päättymisestä toimittaa tilitys luvan

Rahankeräyslain 21 mukaan hakijan tulee kuuden kuukauden kuluessa lupa-ajan päättymisestä toimittaa tilitys luvan '.3^3,,? RAHANKERÄYSTILITYS [X] Tilitys Luvassa määrätty välitilitys ll Loppuilmoitus Rahankeräyslain 21 mukaan hakijan tulee kuuden kuukauden kuluessa lupa-ajan päättymisestä toimittaa tilitys luvan myöntäneelle

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014

Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014 Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti

Lisätiedot

Yhteyshenkilökirje syyskuu 2013

Yhteyshenkilökirje syyskuu 2013 Yhteyshenkilökirje syyskuu 2013 Syyskuun yhteyshenkilökirjeessä saat materiaalia ja koulutusvinkkejä yhteyshenkilön tehtävääsi. Mistä asioista tiedotat eteenpäin? Mistä huolehdit itse? Minne kutsut toisia

Lisätiedot

PERINNÖKSI PAREMPI MAAILMA. Tietoa testamenttilahjoituksesta

PERINNÖKSI PAREMPI MAAILMA. Tietoa testamenttilahjoituksesta PERINNÖKSI PAREMPI MAAILMA Tietoa testamenttilahjoituksesta Toiminnanjohtajan tervehdys 3 Toivo paremmasta on totta Jonakin päivänä, jossain päin maailmaa, äärimmäisessä köyhyydessä elävän perheen lapsi

Lisätiedot

MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa

MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu 8.10.2016 sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa 7.10.2016 LC Mietoinen Punainen Sulka 2016-2017 MyLife Nuorten hyvinvointimessut MyLife

Lisätiedot

Ryhmänvetäjäkoulutus. 19.9.2015 Julia Kurki

Ryhmänvetäjäkoulutus. 19.9.2015 Julia Kurki Ryhmänvetäjäkoulutus 19.9.2015 Julia Kurki Tervetuloa! Kouluttajat: Julia Kurki, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (045 1869 300) ja nuorisotyönkehittäjä Taneli Aunio (045 882 7080) Sähköpostit muotoa

Lisätiedot

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa http://mtkmateriaalit.valmiskauppa.fi Ohjeiden versio 23.9.2014 MTK:n esitteiden ja materiaalien tilaus siirtyy syyskuussa 2014 verkkokauppaan. MTK:n liitot

Lisätiedot