HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2017"

Transkriptio

1 HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Yleistä Vuosi 2017 tulee olemaan Helsingfors Simsällskap rf:n 130. toimintavuosi. Vuonna 2017 seuran toiminnan painopisteitä ja tavoitteita tulevat olemaan: Seuran toiminnan ja talouden sopeuttaminen Helsingin kaupungin soveltamaan uuteen voimaan tulleeseen urheiluseurojen tukimalliin, missä ilmaisvuorot muuttuivat maksullisiksi, ja vuokratuki ja tuetun käytön malli korvattiin tilankäyttöavustuksella. Tämän muutoksen on jo vuoden 2016 aikana havaittu merkittävästi nostavan allas/ratatilasta maksettavia kustannuksia. Seuran päätöksenteon läpinäkyvyyden kasvattaminen, seuran yhteisöllisyyden ja jäsenistön yhteistyön lisääminen, yhteistyökumppanuuden parantaminen seuran toiminnan kannalta tärkeiden kumppaneiden, ml. Helsingin kaupunki, Urheiluhallit Oy, Uimaliitto sekä muut Helsingin uimaseurat, kanssa ja toiminnan ennustettavuuden parantaminen. Seuran taloushallinnon tehostaminen, selvitetään mm mahdollisuuksia siirtyä paperittomaan kirjanpitoon, tavoitteena myös kustannusten alentaminen. Kurssitoiminnan kasvattaminen, kurssitoiminnasta kilpauintiin ja vesipalloon siirtyvien junioreiden määrän kasvattaminen, kurssitoiminnasta saatavan varainhankinnan parantaminen sekä kurssikonseptin uudelleenarviointi. Seuran järjestämän harrastetoiminnan edelleen kehittäminen uusien harrastajien saamiseksi mukaan seuran toimintaan. Vammaisuintitoiminnan edelleen kasvattaminen (SKILLS ryhmät) sekä kilpaettä harrastetasolla. Seuran kilpauinti-toiminnan edelleen kehittäminen ja tavoitteellisuuden lisääminen.

2 Seuran vesipallotoiminnan pitkän tähtäimen strategian uudistaminen ja toteutus. Toiminnanjohtajan hankkiminen seuralle. Kilpauinti Rolloikäluokka (tytöt 10-12, pojat 11-13) Vuonna 2017 Simmiksen Rolloikäluokat ovat selkeästi pienemmät kuin Tavoitteena on saada uimaria Rolloihin ja heistä 4-5 uimaria pistesijoille kilpailussa. Sijatavoite 2017 Rolloissa on olla pistekilpailun keskikolmanneksessa. Rollomaajoukkuepaikkatavoite 2017 ei ole realistinen, mutta 2018 tähtäämme siihen, että meillä on kaksi Rollojoukkue-edustajaa Rollomaajoukkueessa. Ikäkausimestaruusuinti-ikäluokka (tytöt 12-15, pojat 13-16) Meillä on vahvat ikäluokat syntyneissä pojissa ja tytöissä sekä hyvä edustus 2001 syntyneissä pojissa. Ikäluokassa 2002 tavoitteenamme on nostaa tasoa niin, että kaikki tämän ikäluokankin edustajat pääsevät kesän pitkäradan IKM-kisoihin. Ikäkausimestaruusuintien osalta vuonna 2017 sijoitustavoitteena seurojen välisessä kilpailussa on sijat 5-8 välillä. Maajoukkuetavoite IKM-tasolla on 1-2 uimaria. Nuorten SM-ikäluokka (tytöt 16-17, pojat 17-18) Mäkelänrinteen urheilulukioyhteistyön vuoksi tavoitteenamme on saada vuosittain 5-10 uutta uimaria Simmiksestä tähän ikäryhmään. Pyrimme helpottamaan muualta siirtyvien uimareiden harjoittelua lukio-simmiskonseptilla, jossa kaikki harjoittelu tapahtuu Mäkelänrinteessä koulupäiviin nivoutuen. Nuorten SM -ikäluokassa tavoitteena on ainakin 5 maajoukkuepaikkaa. NSMkisoissa tavoittelemme sijoja 1-3.

3 Harrasteuinti Suomen mestaruustaso Simmis on houkutteleva vaihtoehto edelleen vuonna 2017 uimareille, jotka siirtyvät pääkaupunkiseudulle opiskelemaan. Haluamme pitää kilpauinnin toimivana vaihtoehtona myös aikuisuuden saavuttaneille uimareille. Tavoitteenamme on tasovalmennus SM-edustusryhmän tarpeisiin vastaten. Kehitämme Top Team toimintaa ja tarjoamme uimareillemme mahdollisuuden valita juuri hänelle parhaiten sopivan valmentajan ohjaamaan kehitystä uimarin urapolulla. Aikuisten maajoukkueessa tulisi olla 2-5 Simmistä edustavaa uimaria senior ja pre-senior-tasolla. SM-kisoissa tavoitteena on pistekisan ja mitalitilaston kärkisijat 1-3. Vammaisten SM-ryhmä Skills-kilpa Skills-kilparyhmän uimarit harjoittelevat omassa ryhmässään, mutta myös integroidusti oman ikäryhmänsä kanssa sekä ajankäytöllisistä syistä Skillsharrasteryhmässä. Tavoitteemme vuonna 2017 on, että Skills-kilparyhmän uimareita sijoittuu SMkisoissa pistesijoille ja maajoukkuetoiminnassa on mukana 1-3 vammaisuimaria Simmiksestä. Dreamteam Vuoden 2017 tavoite on kasvattaa harrastajauintiryhmien kävijämäärää. Harrasteryhmiin ohjataan uimareita testipäivästä sekä sellaisia uimareita, jotka lopettavat kilparyhmissä. Harrasteryhmien toiminta jatkuu vuonna kertaa viikossa harjoittelevin Dreamteam-ryhmin. Skills-harraste Vammaisten harrasteuintiryhmä Skills harjoittelee 2017 kaksi kertaa viikossa. Harrasteryhmässä on tilaa myös uusille vammaisuimareille. Skillsharrasteryhmän tavoitteena on saada harrastajat innostumaan myös kilpauinnista ja saada ainakin osa Skillsin uimareista kokeilemaan kilparyhmää.

4 Masters Aikuisten Masters-ryhmissä on sekä harrastepolku että kilpapolku. Harrasteryhmien tarkoituksena on uimataidon kehittäminen ja nopeuden parantaminen. Kilparyhmissä pyrimme parantamaan pysyvyyttä monipuolisen harjoitushinnoittelun ja harjoitusvuorojen ajankäytön osalta. Kilparyhmä tavoittelee SM-kisoissa pistesijoja 1-5. Osa Masters-uimareista osallistuu myös mastersien MM-kisoihin. Simmiksen oma kilpailutoiminta 2017 Uintijaos Simmis järjestää 5-6 HSS Cup kisaa omalle jäsenistölleen. Lisäksi järjestämme pitkäperjantaina Simmis-uinnit, kesäkuun Märsky-uinnit sekä syyskuun Hössöuinnit. Simmis- ja Märsky-uinnit ovat FINA-näyttökisoja. Vuonna 2017 järjestämme myös kolmipäiväiset IKM-karsinnat Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Uintijaos kokoontuu 2017 vähintään 6 kertaa. Jaoksen tavoitteena on tukea hallituksen toimintaa ja edistää uinnin kehittämistä Simmiksessä. Jaos päättää kisa-aikataulun, hoitaa kisajärjestelyt ennen kisoja, valmistelee uintia koskevat päätökset hallitukselle ja tekee ehdotuksia uintiin liittyvän toiminnan parantamiseksi. Lisäksi jaoksen vastuulla on ehdottaa hallitukselle vuosittain palkittavat uinnin seuratoimijat ja uimarit. Vuonna 2017 keskitymme HuimaSeura-kriteeristön täyttämiseen ja lisätiedottamiseen seuran toiminnasta jäsenistölle. Jatkamme Urheilujohtamisen koulutusohjelmassa Valon alaisuudessa tavoitteena tehdä seuran johtamisesta ammattimaisempaa ja oppia, miten voimme vapaaehtoisvoiminkin hoitaa tätä vaativaa osa-aluetta. Vuoden 2017 aikana aloitamme myös aktiivisen tiedottamisen medialle ja rekrytoimme tähän vapaaehtoisia viestinnän ammattilaisia seurastamme.

5 Kurssitoiminta Vesipallo Simmis järjestää uimakouluja Pirkkolassa, Helsinginkadun Urheilutalolla (Kallio), LYK:in koulun uimahallissa, SYK:in koulun uimahallissa, Töölön uimahallissa sekä Haagan Valkean Talon tiloissa. Kurssien lisäksi järjestetään kaksi viikon mittaista kesäleiriä Pirkkolan uimahallissa. Pyritään parantamaan markkinointia erityisesti Haagassa (SYK ja Valkeatalo) olevien kurssien osalta. Toukokuussa järjestetään tekniikkakilpailut uimakoululaisille. Kurssitarjontaa pyritään kehittämään ja lisäämään, erityisesti aikuisten harrastetoimintaan pyritään löytämään ratkaisuja. Kevään aikana koulutetaan EasySwim ohjaajia, jotta Syksyllä 2017 voidaan käynistää Simmiksessä ensimmäinen EasySwim kurssi Pirkkolan uimahallin opetusaltaassa. Tämän Easyswim pilotin perusteella harkitaan kurssitoimintaan tehtävien muutosten tarkoituksenmukaisuutta. Simmiksen vesipallotoiminta on vuoden 2016 aikana heikentynyt, kun suuri osa miesten joukkueesta siirtyi kilpailevaan seuraan. Vuoden 2016 lopussa Simmiksella ei ole joukkuetta pääsarjatasolla. Seuran vahvoja vesipalloperinteitä on silti tarkoitus vaalia, ja siirtää katse tulevaisuuteen. Simmiksen oman vesipallon junnutoiminnan ylläpito ja kehittäminen, sekä seuran vesipallotoiminnan varmistaminen pitkälle tulevaisuuteen on ensiarvoisen tärkeää ja siihen tullaan panostamaan. Simmiksellä on aktiivinen D-juniorijoukkue (11-14v), jonka pelaajat ovat erittäin motivoituneita. Tämän lisäksi seuran vesipallo- ja vesipetokouluissa on peliin kasvavia junioreja. Juniorivalmentajat (Veikko Luukkonen, Julle Jaskari ja Roope Kauhanen) ovat sitoutuneet toimintaan. Seura tulee siis keskittymään junnutoimintaan, aktiiviseen vesipallon kurssitoiminnan ja sarjatoiminnan kehittämiseen, nykyisten nuorten valmentajien mentorointiin ja kouluttamista, fokusoiden vuoteen 2020, jolloin tavoitteena on vahva, kaikki ikäryhmät käsittävä junnutoiminta (D, C, B ja A-

6 junnut). Tähän mennessä pyritään siihen, että seuran vesipallotoiminta kantaa ja on valmis siirtymään takaisin pääsarjatasolle. Tavoitteeseen pääseminen edellyttää vesipallotoimijoilta aktiivisuutta, olemassa olevien kontaktien käyttämistä, näkyvyyden ja tietoisuuden parantamista ja toiminnan tehokasta markkinointiaja sosiaalisen median hyväksikäyttöä. Hallinto Vanhempaintoimikunta Hallinnon tavoitteena on tehostaa seuran kilpauintiin ja vesipalloon keskittynyttä toimintaa entisestään, sekä tasapainottaa ja vahvistaa seuran taloutta. Hallintoa pyritään kehittämään seuran saaman HuimaSeura statuksen edellyttämällä tavalla, tavoitteena yhä kasvava tuki huippu-urheilun menestymiselle sekä entistä ammattitaitoisempi seurahallinto. Seuratalouden läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta pyritään parantamaan, sekä yksityiseltä sektorilta saatavissa olevaa ulkopuolista rahoitusta sekä mm. talkootöillä saatavaa varainhankintaa, pyritään parantamaan. Seuratalouden osalta erityisesti tullaan työskentelemään Liikuntaviraston muuttuneen hinnoittelu- ja tukipolitiikan vaikutusten minimoimiseksi. Vuoden aikana jatkuvasti seurataan muutosten tosiasiallisia vaikutuksia seuran talouteen ja toimintaa sopeutetaan tarvittavalla tavalla. Tavoitteena on minimoida muutosten vaikutus harjoitusmaksuihin sekä varsinaiseen toimintaan. Seuran toiminnan laajuuden ja entisestään nousseen toiminnan laadun odotustason, sekä nyt aloitettujen projektien toteuttamisen varmistamiseksi, seura pyrkii saamaan lisärahoitusta, mikä mahdollistaisi toiminnanjohtajan palkkaamisen. Vuonna 2017 hallinto jatkaa seuran hallinnossa noudatettavien periaatteiden vahvistamista HuimaSeura -ehtojen mukaisesti. Luomme ja ylläpidämme hyviä suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihin. Vanhempaintoimikunnan toiminta pyritään herättämään, nimeämään vastuuhenkilöt, ja mm. talkootöiden ja muiden seuratoimintaan liittyvien vapaaehtoistoimin toteutettavien varainhankintamallien eteen tehtyä työtä pyritään lisäämään.

7 Vanhempaintoimikunnalta toivotaan tukea myös seuran toimitsijapoolin vahvistamiseen sekä yhteisten tapahtumien järjestämiseen, ml. seuran vuonna 2017 järjestettävät 130-vuotispäivät.

HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2019

HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2019 HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Yleistä Vuosi 2019 tulee olemaan Helsingfors Simsällskap rf:n 132. toimintavuosi. Vuonna 2019 seuran toiminnan painopisteitä ja tavoitteita tulevat olemaan:

Lisätiedot

Otteita kyselystä. Harjoitusolosuhteet. Hallinto ja tiedotus. Kisatoiminta

Otteita kyselystä. Harjoitusolosuhteet. Hallinto ja tiedotus. Kisatoiminta Seurakysely 2017 Yleistä Seurakysely toteutettiin maaliskuun 2017 aikana. Tuloksia verrataan vuoden 2015 samansisältöiseen kyselyyn. Kyselyn tuloksista tiedotetaan jäsenistölle toukokuussa 2017. Kyselystä

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2018 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.8.2018-31.7.2019 KUOPION UIMASEURA RY, 114 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

Simmiksen vanhempainilta. 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio

Simmiksen vanhempainilta. 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio Simmiksen vanhempainilta 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio Asialista 1. Hallitus ja ajankohtaiset asiat 2. Päävalmentajan puheenvuoro 3. Nuorten valmennuspäällikkö Helena Toivaisen puheenvuoro

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 1. YLEISTÄ Vuodesta 2012 on odotettavissa seuran toiminnan kannalta vilkas ja mielenkiintoinen. Seura täyttää toimintavuonna 125 vuotta ja järjestää kaksi merkittävää kansallista

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2008 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2008-31.8.2009 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino on kilpailullisen

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2006-31.8.2007 Hyväksyttiin vuosikokouksessa 24.11.2006 2 TOIMINNAN TAVOITTEET MUUT TAVOITTEET UINTI: Seuran toiminnan pääpaino on edelleen junioritoiminnan

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärä ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 350 henkilöä, koostuen seuran

Lisätiedot

Salon Uimarit toimintalinja 2015

Salon Uimarit toimintalinja 2015 Salon Uimarit toimintalinja 2015 Toiminnan yleiskuvaus Salon Uimarit ry on Salolainen uinti- ja vesiliikunnan erikoisseura. Seuramme tarjoaa Salon alueen lapsille, nuorille, aikuisille ja erityisryhmille

Lisätiedot

0 Kempeleen Pyrinnön Uinnin pääkohderyhmiä ovat 4 15-vuotiaat lapset sekä aikuisiän Mastersuimarit (lukioiästä eteenpäin).

0 Kempeleen Pyrinnön Uinnin pääkohderyhmiä ovat 4 15-vuotiaat lapset sekä aikuisiän Mastersuimarit (lukioiästä eteenpäin). Uimarin polku 0 Kempeleen Pyrinnön Uinnin pääkohderyhmiä ovat 4 15-vuotiaat lapset sekä aikuisiän Mastersuimarit (lukioiästä eteenpäin). 0 Uintitoiminta jakaantuu kolmeen osaan 0 Uimakoulut lapsen uimaopetus

Lisätiedot

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE YLEISTÄ SYNTYESSÄÄN UUSI SEURA OLISI SUOMEN KOLMEN SUURIMMAN UINTIURHEILUSEURAN JOUKOSSA Lisenssiuimarit (320 350), budjetti (n. 900 000) YHDISTYMISEN PERUSTEET Allastilan

Lisätiedot

Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry/rf toimintasuunnitelma

Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry/rf toimintasuunnitelma Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry/rf toimintasuunnitelma 1.8.2017-31.7.2018 Yleistä Vaasan Uimaseura- Vasa Simsällskap ry/rf (myöhemmin VUS-VSS) on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on tuottaa

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

Seuran toimintalinjat

Seuran toimintalinjat Seuran toimintalinjat Toiminnan yleiskuvaus Tuusulan Uimaseura ry on uintiurheiluseura, joka pääosin vapaaehtoisvoimin kehittää Tuusulalaisten uintitaitoja ja luo heille mahdollisuuksia uintiurheilun harrastamiseen

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2014 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2014-31.8.2015 KUOPION UIMASEURA RY, 110 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-18 28.1.2014 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014-2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2017 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.8.2017-31.7.2018 KUOPION UIMASEURA RY, 113 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa?

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa? Hei UiTalainen, Seura kartoitti toimivuuttaan Oman seuran analyysillä johon vanhemmat, valmentajat ja muut seuratoimijat pääsivät vastaamaan. Kysely oli valtakunnallinen liikunnan kattojärjestö Valon tekemä.

Lisätiedot

UIMARIN POLKU AURAJOEN UINTI. Vesitaituriksi Turussa

UIMARIN POLKU AURAJOEN UINTI. Vesitaituriksi Turussa AURAJOEN UINTI Vesitaituriksi Turussa UIMARIN POLKU Uimarin polun tarkoituksena on selvittää uimarille ja vanhemmille uintiharrastuksen kulkua uimakoulusta aina kilpauintiin asti. Aurajoen Uinti ry haluaa

Lisätiedot

Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry:n toimintasuunnitelma

Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry:n toimintasuunnitelma Vaasan Uimaseura-Vasa Simsällskap ry:n toimintasuunnitelma 1.8.2019-31.7.2020 Yleistä Vaasan Uimaseura- Vasa Simsällskap ry/rf (myöhemmin VUS-VSS) on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on kasvattaa

Lisätiedot

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi Nuorten maajoukkuetoiminta Tavoitteet Nuorten maajoukkueiden tavoitteena on: Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään yksi/ikäluokka viisi kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen

Lisätiedot

ÅBO SIMKLUBB-UINTIKLUBI TURKU RY

ÅBO SIMKLUBB-UINTIKLUBI TURKU RY ÅBO SIMKLUBB-UINTIKLUBI TURKU RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 YLEISTÄ ÅSK:n toiminnan tavoite on turkulaisen kilpa- ja taitouinnin edistäminen ja kehittäminen. Päätavoitteen, kilpa- ja taitouimareiden

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2017

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2017 LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2017 Valmennusjärjestelmän kuvaus 1. Saman ikäiset uimarit samankaltaisilla tavoitteilla samoissa ryhmissä auttaa jokaista uimaria kehittymään omalla tasollaan

Lisätiedot

Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku

Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku Kempeleen Pyrintö - Uinti 0 Kempeleen Pyrinnön Uinnin pääkohderyhmiä ovat 4 15-vuotiaat lapset sekä aikuisiän Mastersuimarit (lukioiästä eteenpäin). 0 Uintitoiminta

Lisätiedot

Sunnuntaisin Helsinginkadun urheilutalossa

Sunnuntaisin Helsinginkadun urheilutalossa Sunnuntaisin Helsinginkadun urheilutalossa lapsille ja aikuisille Kurssi 1: 15.1. 11.3. Ilmoittaudu netissä. Kurssi 2: 18.3. 13.5. Ilm. alkaa 8.2. Kilpauintikoulu 15.1. 13.5. Lapsille, lasten altaassa

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Uinti Tampere Toimintasuunnitelma 2015

Uinti Tampere Toimintasuunnitelma 2015 Uinti Tampere Toimintasuunnitelma 2015 Sisältö 1 Yleistä... 3 1.1 Olosuhteet... 4 2 Tiedotus ja viestintä... 5 3 Koulutustoiminta... 6 4 Kilpailuiden järjestäminen... 6 5 Hallinto ja henkilöstö... 7 5.1

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärät ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 245 (350) henkilöä, koostuen

Lisätiedot

Tervetuloa. Mäkelänrinne, Uimari/vanhempipalaveri

Tervetuloa. Mäkelänrinne, Uimari/vanhempipalaveri Tervetuloa Mäkelänrinne, Uimari/vanhempipalaveri Illan ohjelma 1) Avaus ja puheenjohtajan terveiset, Karim Tähtivuori 2) Pihlajalinna esittäytyy, Seuramme lääkäri Lauri Alanko ja Suvi Kinnunen 3) Päävalmentajan

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 2019 Toimintasuunnitelma 2019 Simmis Wanda ry, Malminiityntie 16 C / toimitila, 01350 Vantaa Sisällys YLEISTÄ... 3 Olosuhteet... 3 Painopistealueet... 3 Hallinto ja henkilöstö... 4 Talous... 4 Viestintä...

Lisätiedot

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2019 1. NYKYTILANNE Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura, joka tarjoaa monipuolista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurassa on tällä

Lisätiedot

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00

Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta. Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta Keskustelufoorumi 18.4.2015 klo 10.00 Kansalliset kilpailut Arvokilpailut 2017 Linjaus tason mukaan Uinnin kilpailukalenteri 2016 Tulonlähde Valmentautuminen FINAn

Lisätiedot

Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksytty

Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksytty Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 2020 Hyväksytty 27.5.2019 TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Tuotevalikoima: Ryhmät nykyistä täydemmiksi 2 3 uutta ryhmää Tuntivalikoiman selkeyttäminen

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2009 1. KKI-HANKKEEN KEHITTÄMINEN SEKÄ SITÄ KAUTTA TYÖPAIKKALIIKUNNAN ALOITTAMINEN 2. VALMENTAJIEN

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia U18 MM-SEMINAARI

Suomalaisen jääkiekon strategia U18 MM-SEMINAARI Suomalaisen jääkiekon strategia U18 MM-SEMINAARI 25.4.2014 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2008 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2008 1. URHEILIJOIDEN TUKEMINEN SEKÄ TOIMINNAN TASON NOSTAMINEN 2. VALMENTAJIEN KOULUTUS

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 1. NYKYTILANNE Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura, joka tarjoaa monipuolista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurassa on tällä

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019 LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019 Valmennusjärjestelmän kuvaus 1. Saman ikäiset uimarit samankaltaisilla tavoitteilla samoissa ryhmissä auttaa jokaista uimaria kehittymään omalla tasollaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärät ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä (10.11.2018) on 378 henkilöä,

Lisätiedot

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1. LÄHTÖKOHTA Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura. Seuran toiminta on ollut hajautettua koko vuoden 2012 johtuen AaltoAlvarin remontista.

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2012

Seurakysely toimintavuodelta 2012 Seurakysely toimintavuodelta 2012 1. Seura ALAVUDEN URHEILIJAT 2. Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköposti Matkapuhelin 3. Vastaajan asema seurassa Puheenjohtaja Päätoiminen/osa-aikainen työntekijä

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

Musan Salama. strategia

Musan Salama. strategia Musan Salama strategia 2016-2018 STRATEGIAN TAUSTAA Musan Salaman strategia on rakennettu seuran toimihenkilöille tehdyn kyselyn sekä johtokunnan ja Palloliiton määrittämien tavoitteiden pohjalta. Lähtökohtana

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2017

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2(5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä kautta tavoitteemme

Lisätiedot

TENNISLIITON STRATEGIA

TENNISLIITON STRATEGIA TENNISLIITON STRATEGIA 2017-2020 Haluamme kehittää ja edistää elinikäistä tenniksen pelaamista seuroissa kaikilla taitotasoilla." Tennisliiton missio Haluamme luoda monipuolisia kilpailemisen ja harrastamisen

Lisätiedot

Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Toimenpide Kumppanit Resurssit Mittari Aikataulu Aluetoiminnan ja - Valmennuksen

Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Toimenpide Kumppanit Resurssit Mittari Aikataulu Aluetoiminnan ja - Valmennuksen Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Aluetoiminnan ja -

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1. NYKYTILANNE Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura, joka tarjoaa monipuolista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2010-2011 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2 (5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta 3. Aikuiset Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä

Lisätiedot

OULUN UINNIN TOIMINTALINJA

OULUN UINNIN TOIMINTALINJA OULUN UINNIN TOIMINTALINJA Oulun Uinti haluaa edistää kaikkien ikäryhmien hyvinvointia ja elämäniloa liikunnan ja urheilun avulla. Tavoitteemme on edistää eettisesti kestävää seuratoimintaa sekä tarjota

Lisätiedot

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia)

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia) TuUS menestyssuunnitelma (niin sanottu strategia) Taidolla uintiin! Visio Mahdollistamme hyvät taidot uintiurheilussa menestymiseen. Missio Luomme edellytykset kunkin tarpeiden ja kykyjen mukaiseen kunto-

Lisätiedot

UIMALIITON STRATEGIA VEDESSÄ ON VIRTAA!

UIMALIITON STRATEGIA VEDESSÄ ON VIRTAA! UIMALIITON STRATEGIA 2017-2020 VEDESSÄ ON VIRTAA! Visiomme: Halutuin laji huipulla! Missiomme: Kehitämme uimataitoa ja uintiurheilua yhdessä uimaseurojen kanssa, jotta: - vesiliikunnasta muodostuu mahdollisimman

Lisätiedot

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia)

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia) TuUS menestyssuunnitelma (niin sanottu strategia) Taidolla uintiin! Visio Mahdollistamme hyvät taidot uintiurheilussa menestymiseen. Missio Luomme edellytykset kunkin tarpeiden ja kykyjen mukaiseen kunto-

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

LAATUOHJELMA. yhteiset kriteerit. luonnos

LAATUOHJELMA. yhteiset kriteerit. luonnos LAATUOHJELMA yhteiset kriteerit luonnos 28.11.2016 SEURATOIMINNAN LUPAUS - MENESTYSSUUNNITELMASTA Huolehdimme siitä, että seurat näkevät toimintaympäristön muutokset ja elävät ajassa. Seurat ovat innostavia

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle TOIMINTASUUNNITELMA ajalle 1.7.2017 30.6.2018 SEURAN TAVOITTEET Helsingin Luistelijoiden strategian 2015-2018 mukaan seuran missio on luoda edellytykset taitoluistelun harraste- ja kilpailutoiminnalle

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2016

Seurakysely toimintavuodelta 2016 Tämä on kyselyn esikatselu. Annettuja vastauksia ei tallenneta. Seurakysely toimintavuodelta 2016 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuran perustamisvuosi Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2014

Seurakysely toimintavuodelta 2014 16.1.2015 9.18 Seurakysely toimintavuodelta 2014 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Matkapuhelin Vastaajan asema seurassa Puheenjohtaja Päätoiminen/osa-aikainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2015

Seurakysely toimintavuodelta 2015 22.1.2016 11.06 Seurakysely toimintavuodelta 2015 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuran perustamisvuosi Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Matkapuhelin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Ringettepelaajan tie huipulle!

Ringettepelaajan tie huipulle! Ringettepelaajan tie huipulle! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja perustoimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

SEURASEMINAARI 30.11.2014

SEURASEMINAARI 30.11.2014 SEURASEMINAARI 30.11.2014 Seurakäynnit 2015 / haku OKM:n seuratuki ja työllistämistuki Liiton tuet kaudelle 2014 2015 Ringetteviikko 24.1. 1.2.2015 Tie huipulle -tapahtuma MM-kisat ja Ringette Festivaali

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2013 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2013-31.8.2014 Vuosikokous 28.11.2013 KUOPION UIMASEURA RY, 109 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET

Lisätiedot

Tuusulan Uimaseura ry:n toimintalinja

Tuusulan Uimaseura ry:n toimintalinja Tuusulan Uimaseura ry:n toimintalinja Tominnan yleiskuvaus Tuusulan Uimaseura on uintiurheiluseura, joka toimii sekä palkallisten toimijoiden että vapaaehtoisvoimin. Seura kehittää tuusulalaisten sekä

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 4.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2016 30.4.2017 1. YLEISTÄ - yhteistyötä kehitetään Jämi Keskuksen kanssa alue-

Lisätiedot

Tempaus-lehdessä julkaistujen artikkelien määrä, luentojen määrä piirileireillä ja valmentajatapaamisis sa

Tempaus-lehdessä julkaistujen artikkelien määrä, luentojen määrä piirileireillä ja valmentajatapaamisis sa Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Piirileirien Seurat,

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2017-2018 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääkiekon harrastamiseen

Lisätiedot

valmis/lähes valmis Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle

valmis/lähes valmis Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Piirileirien järjestäminen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT 2017

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT 2017 LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT 2017 Valmennusjärjestelmän kuvaus 1. Saman ikäiset uimarit samankaltaisilla tavoitteilla samoissa ryhmissä auttaa jokaista uimaria kehittymään omalla tasollaan parhaiten.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2019-2020 Tuusulan Uimaseura ry 0 Sisällys Yleistä... 1 Visio, missio ja arvot... 1 Painopistealueet... 2 Hallinto ja henkilöstö... 2 Talous... 2 Viestintä ja markkinointi... 3 Kurssitoiminta...

Lisätiedot

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA SWIMMING JYVÄSKYLÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2017 1. NYKYTILANNE Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura, joka tarjoaa monipuolista toimintaa kaikille ikäryhmille. Seurassa on tällä

Lisätiedot

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä Palkinnot Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä Ilja Syrjä Tsemppipalkinnot Emmin ryhmä Venla Björkholm Tsemppipalkinnot Laurin ryhmä Emmi Tamminiemi Tsemppipalkinnot Krisse 2 -ryhmä Ella Ekman Tsemppipalkinnot

Lisätiedot

Juniori Hermes ry Strategia

Juniori Hermes ry Strategia Juniori Hermes ry Strategia 2016-2020 Missio Juniori Hermes tukee lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista urheilijaelämää. Seura tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden nousta omalle parhaalle tasolleen

Lisätiedot

Tähtiseurakahvit. Huhtikuu

Tähtiseurakahvit. Huhtikuu Tähtiseurakahvit Huhtikuu Seuratoiminnan malli 2.0 ja laatutekijät Kolmen kehän malli I urheilutoiminta II seuran toiminnan organisointi III seuran ulkoinen toiminta 23.4.2018 3 Miksi muutos? Halutaan

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

www.simmis.fi Simmis käsikirja uinti

www.simmis.fi Simmis käsikirja uinti www.simmis.fi HELSINGFORS 1887 SIMSÄLLSKAP Simmis käsikirja uinti Helsingfors Simsällskap r.f. - Uinnin käsikirja SISÄLLYSLUETTELO 1. Tietoa seurasta Helsingfors Simsällskap r.f. (HSS) 2. HSS ja kilpauinti

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Syyskokous Vivecan sauna

Syyskokous Vivecan sauna Syyskokous 2.11.2018 Vivecan sauna Syyskokouksen asialista 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan

Lisätiedot

Toimintakertomus 2017

Toimintakertomus 2017 Toimintakertomus 2017 1 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Hallinto ja henkilöstö... 4 3. Koulutus... 5 4. Kilpauinti... 5 4.1. Kilpailut ja menestys... 6 5. Vesipallo... 9 9. Tiedottaminen... 11 10. Kurssitoiminta...

Lisätiedot