Dental Shakti System LightWorker Series

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Dental Shakti System LightWorker Series"

Transkriptio

1 Dental Shakti System LightWorker Series Hammas Shakti Systeemi Kanavointi & manuaali: Richard Eisenberg Erityispainoksen layout: Jens Søeborg

2 Dental Shakti System (LightWorker Series) Richard Eisenberg on tehnyt muutaman virityksen, shaktin ja systeemin Tohtori Jason Stormin innoittamana hän on toinen opettaja, joka on anteliaasti antanut lupansa lisätä hänen systeeminsä ja manuaalinsa tänne LighWorker Systeemiin. Voit nähdä Richardin systeemejä kaupattavan joissakin paikoissa, mutta hän on aina halunnut antaa ne vapaasti eteenpäin, kuten mekin tässä teemme. Ne ovat ilmaisia! Älä maksa näistä ilmaisista systeemeistä! Richard Eisenbergin LightWorker Systeemit Angel Contact (Richard Eisenberg) (LightWorker Series) Free of cost Dental Shakti System (Richard Eisenberg) (LightWorker Series) Free of cost Etheric Acupuncture (Richard Eisenberg) (LightWorker Series) Free of cost God Attunements (Richard Eisenberg) (LightWorker Series) Free of cost Dental Shakti Systeemi Tämä systeemi on luotu auttamaan pitämään yllä hampaiden hyvää terveyttä. Se koostuu kolmesta eri virityksestä. Ensimmäinen viritys on Hammas Shakti ja se on yleiseen puhdistukseen ja voimistukseen. Toinen viritys on Syvä Hammas Shakti ja se menee syvemmälle, kuin vain pelkästään fyysisiin hammasongelmiin. Ja kolmas on nimeltään Mukavasti Turta ja sitä käytetään pelkästään kipuun. Jokaisen näiden energiaviritysten kuvausten lukeminen auttaa sinua näkemään, että mitä nämä eri viritykset tekevät. Tämä viritys ei korvaa harjausta, hammaslankaa tai mitään muutakaan fyysisesti tapahtuvaa hammashoitoa. Ole hyvä ja harjaa hampaasi ja käytä hammaslankaa huolellisesti kaksi kertaa päivässä. Ja käy lääkärissä tarkastuksissa kerran tai kaksi vuodessa. 1 - Hammas Shakti Tämän shaktin sisältämiä energioita tulevat muokkaamaan ne hammasenkelit, jotka työskentelevät sinun korkeamman minäsi kanssa. Ne vain aktivoivat nämä tarvitsemasi energiat ja he myös katsovat energioiden aktivointiajan pituuden ja voiman joka kerta kun sinä aktivoit shakin. Tämä viritys koostuu seuraavista energioista.

3 Puhdistuskenttä Tämä on energeettinen kenttä, joka läpäisee hampaat ja ympäröi ne. Se vähentää infektioiden, bakteerien, sienien, homeen, virusten, parasiittien, plakin ja hammaskiven, kalkkeutumien, mineralisaation ja ossifikaation (luutumisen) edistymistä. Se voi päästä alueille, joihin harja tai hammaslanka ei yllä. Energiat jotka pitävät yllä infektioita, bakteereja, sieniä, viruksia, parasiittejä, plakkia ja hammaskiveä, kalkkeutumia, mineralisoitumisia ja luutumista puhdistuvat pois kaikista fyysisistä ja energeettisistä systeemeistä (meridiaanit, chakrat, energiakehot, aura, ao-keskukset ja muut energiakeskukset, virtaukset ja kerääntymät). Energiat, jotka hillitsevät ja parantavat infektioita ja vähentävät bakteerien, sienien, homeen, virusten, parasiittien, plakin ja hammaskiven, kalkkeutumien, infektioiden, mineralisoitumien ja luutumisten ylikasvua nostetaan esiin ja aktivoidaan. Toinen mukana tuleva energia koostuu puhdistavasta kentästä, joka poistaa kaiken elämää ylläpitävän energian aikaisemmin olemassa olleesta infektiosta, bakteereista, sienistä, homeesta, viruksista, parasiiteistä, plakista, hammaskivestä, kalkkeutumista, mineralisaatioista ja luutumisista, tehden siitä niin haurasta, että se muuttuu hienoksi jauheeksi ja putoaa pois hampaista. Kaikki kuolleet bakteerit, sienet, homeet, virukset, parasiitit, plakki, hammaskivi, kalkkeutumat, mineralisaatiot ja luutumiset jne. pyyhkiytyvät pois syljen mukana ja verenkierto ja lymfaattinen järjestelmä prosessoi ja poistaa ne kokonaan. Reikien/ientulehduksen vähentäminen Shakti Tämä energia neutralisoi energiat, jotka luovat ja pitävät yllä ainesosia, jotka muodostavat happoja, bakteereja ja muita ainesosia, jotka aiheuttavat reikiä ja ientulehdusta. Kun niiden energiat on neutralisoitu, fyysiset ainekset putoavat pois ja muuttuvat hienoksi jauheeksi. Vain hapot ja bakteerit yms. jotka muodostavat reikiä ja ientulehdusta neutralisoidaan. Hapot ja bakteerit, joita tarvitaan kunnolliseen ruuansulatukseen ja normaaliin hammas- ja suuterveyteen jäävät jäljelle, sillä niitä tarvitaan. Anti-putrefaktiokenttä (Anti-mädäntymiskenttä) Tämä energia estää ruuan ja muiden ainesosien mädäntymisen suussa ja sen, etteivät ne enää edesauta reikien, ien- tai luusairauksien tai hermovaurioiden syntymistä. Rakenteellinen Koskemattomuuskenttä Tämä energia voimistaa hampaiden, ikenien, luiden ja hermojen rakennetta. Se toimii voimistaen näiden fyysisten rakenteiden terveellistä, energeettistä, sinikopiota.

4 Uudistumisenergia Tämä energia on perustaltaan nuorentavaa energiaa. Se toimii kaikilla energeettisillä tasoilla uudelleen energisoiden koko suuontelon. Kun sitä käytetään säännöllisesti se ajanmyötä tuo uutta elinvoimaa suuhun, hampaisiin, ikeniin, luihin sekä hermoihin. Ennalleenpalautus Shakti Tämä on rakentamisen ja uuden tekemisen energiaa. Se auttaa rakentamaan kuluneita, raihnaisia suun osia, mukaan lukien hampaat, ikenet, luut ja hermot. 2 Syvä Hammas Shakti Tämän shaktin energiat ovat hammasenkeleiden, jotka työskentelevät sinun korkeamman minäsi kanssa, muokkaamia. He aktivoivat vain ne energiat, joita sinä tarvitset ja ne myös määrittelevät oikeat yhdistelmät ja voimakkuuden ja aktivointiajan pituuden joka kerta aktivoidessasi tämän shaktin. Tämä viritys koostuu seuraavista energioista. Puhdistus Shakti Tämä energia poistaa kehosta tarpeettomia ja epäterveellisiä määriä fluorideja kaikissa sen muodoissa. Se sallii sopivan määrän fluoridia, mikä tarvitaan voimakkaiden ja terveiden hampaiden ylläpitämiseksi, jäädä hampaisiin ja niiden pinnalle. Loput fluoridit rikotaan pieneksi atomiksi, joista se muodostuu ja se eliminoituu. Tämä shakti tekee saman kaikille muillekin epäterveellisille kemikaaleille, mineraaleille ja lääkkeille, jotka liittyvät hampaiden hoitoon. Ajatusmato Hammas-viritys Tämä energia on kuin mato, joka ryömii ajatustesi ja tunteittesi läpi ja etsii niitä, jotka vaikuttavat omalta osaltaan hampaiden huonoon kuntoon. Se löytää myös kaikki ajatusmuodot ja tunnemuodot, jotka vaikuttavat huonoon hampaiden kuntoon. Kun se löytää ne se tulee täydellisesti huuhtomaan ne energiallaan pois kaikista fyysisistä ja energeettisistä systeemeistä (meridiaanit, chakrat, energiakehot, aura, ao-keskukset ja muut energiakeskukset, virtaukset, keskukset ja kertymät). Nämä ajatus/tunne-energiat muuntuvat korkeamman minän avulla valoksi. Mikä tahansa energiasysteemi, mikä tarvitsee avausta tai korjausta tämän saavuttamiseksi avataan ja korjataan siten, että kaikki tämän virityksen päämäärät pystytään saavuttamaan.

5 Entiteettien Poisto Shakti Hammasenkelit (kts. Hammasenkeli-viritys) kaivavat esiin kaikki mahdolliset entiteetit, jotka liittyvät mihin tahansa hammasvaivaan. He etsivät kunnioittaen tämän entiteetin syvimmät tarpeet ja etsivät paremman, terveellisemmän tavan täyttää tämän entiteetin tarpeet, niin että se/he voi jättää sinut tai ainakin olla aiheuttamatta sinulle harmia. Jos entiteetti reagoi vain henkilön tarpeisiin, enkelit löytävät paremman, terveellisemmän, tavan tyydyttää henkilön tarpeet, niin etteivät ne enää vaadi entiteetin läsnäoloa tai hammasongelmaa. Oraali Karma Tämä shakti liittyy korkeampaan minään. Tämä energia pyytää korkeampaa minää työskentelemään poistaakseen mitkä tahansa karmiset tapahtumat, jotka vaikuttavat negatiivisesti suuhun, hampaisiin, luuhun ja hermoihin. DNA Rotu Perhe Shakti Tämä energia työskentelee muuntaakseen DNA:tasi sillä tavoin, että se auttaa sinua pääsemään yli kaikista geneettisistä syistä hammasongelmiisi. Se auttaa myös poistamaan rodullisia tai perheellisiä syitä mihin tahansa hammasvaivaan. Hammasenkelit Tämä systeemin aspekti kutsuu sinun henkilökohtaisia enkeleitäsi, jotka työskentelevät yleisesti sinun koko terveytesi puolesta ja etenkin niitä, jotka työskentelevät sinun hammasterveytesi parissa. Enkelit valvovat molempien viritysten toimintaa ja auttavat sinua kaikenlaisessa hampaiden hyvinvoinnissa. He tekevät yksilöllistä työtä sinun ja sinun hammasterveytesi eteen. 3 Mukavasti Turta Hoitava Shakti Tämä energia hillitsee kipua ja parantaa kivun syyn.

6 Viritysten käyttäminen Aktivoi sanomalla tai ajattelemalla Hammas Shakti tai Syvä Hammas Shakti sillä intentiolla, että aktivoit energiat. Sinun intentiosi on paljon tärkeämpi kuin itse sanat, joita käytät. Esimerkiksi, jos sinä unohdat jonkin shaktin nimen, aktivoi se intentiosi avulla. Voit käyttää kumpaa tahansa koska tahansa. Suositukseni on, että käytät Hammaspuhdistusshaktia aina kun harjaat hampaitasi ja käytät hammaslankaa tai aterioiden välillä, kun tiedät, ettet pysty harjaamaan hampaitasi ihan heti. Se aktivoituu silloin noin 20 minuutin ajaksi. Syvä Hammas Shaktia voidaan käyttää muutaman kerran viikossa, silloin kun tunnet siihen tarvetta. Muutaman ensimmäisen kuukauden kuluessa viritysten saamisesta saatat halutakin aktivoida sen varsin usein. Se harvenee jonkin ajan päästä. Syvä Hammas Shakti on aktiivinen noin 20 tai 30 minuuttia. Voit myös aktivoida yhden tai minkä tahansa verran energioita jostakin näistä virityksistä itsenäisesti. Tässä tapauksessa sinä nimeät virityksen ja sitten sen, minkä energian tahdot aktivoida. Muut energiat ovat silloin poissa käytöstä. Esimerkiksi, sanotaan että tahdot aktivoida ainoastaan Puhdistumisshaktin Syvä Hammas Shaktista, ja silloin sanoisit tai ajattelisit: Syvä Hammas Shakti Puhdistus Shakti. Tämä systeemi on voimistettu sillä tavoin, että seuraavan kappaleen lukeminen, itseviritysintention kanssa itse asiassa virittää sinut tähän systeemiin. Saatat haluta lukea sen läpi ensin ilman tätä intentiota ottaa vastaan tämä systeemi, varmistautuaksesi siitä, että todella tahdot ottaa sen vastaan. Sinun tarvitsee lukea virityskappale vain ensimmäisen virityksen kohdalla, mikä on Puhdistuskenttä. Systeemin muiden kahdentoista virityksen kohdalla sinun tarvitsee ainoastaan pyytää hammasenkeleitäsi ja korkeampaa minääsi suorittamaan virityksen. Jokainen viritys kestää noin 20 minuuttia. Voit tehdä ne kaikki peräkkäin, yksi kerrallaan ja yhdellä istumalla tai voit tehdä ne yhden päivän aikana tai monen päivän aikana. Liian monta viritystä kerralla saattaa hieman yliladata sinua. Tarkkaile tuntemuksiasi ja ota niin hitaasti, kuin sinusta tuntuu oikealta. Suosittelen ettet ota enempää kuin 3-6 päivän aikana. Sinun ei tarvitse meditoida ottaaksesi viritykset vastaan. Voit pyytää niitä koska tahansa päivän aikana. Kuitenkin niihin pitäisi suhtautua arvostuksella. Joten jos pyydät viritystä ajaessasi autoa tai työpaikallasi, ole hyvä ja tee se kunnioituksella ja kiitollisuudella.

7 Viritys Jumala, Korkeampi Minä, ja kaikki olennot, joilla on minun Korkeampi Hyväni mielessään ja sydämessään, ja jotka työskentelevät kanssani terveyden ja hoitamisen parissa, olkaa hyvät ja huolehtikaa siitä, että nämä viritykset tapahtuvat korkeimmalla ja puhtaimmalla laadulla ja että ne ovat niin tehokkaat kuin on inhimillisesti ja jumalallisesti mahdollista. Olkaa hyvä ja lähettäkää paikalle mitkä tahansa enkelit, jumalat, mestarit, energiat tai olennot, joita tarvitaan tämän systeemin aktivoimiseksi ja säilyttämiseksi. Olkaa hyvä ja tuokaa paikalle kaikki hoitavat voimat, energiat, älykkyydet ja olennot - mukaan lukien, muttei rajaten - Korkeampi Minä, Jumala, kuka tahansa opas, mestarit, enkelit tai muut olennot, jotka työskentelevät ihmisten kanssa hoitotyössä, mikä tahansa hoitava energia tai hoitosysteemi (reiki jne.), kaikki hoitavat symbolit, mantrat, myös luonnosta saatavat aineet, kuten yrtit, kristallit, mineraalit, kukat, viisi elementtiä, valot, värit, äänet ja homeopaattiset aineet, vitamiinit, entsyymit, proteiinit jne. ja antakaa niiden kaikkien työskennellä tämän Hammas Shakin kautta. Olkaa hyvät ja varmistakaa, että kaikki olennot, energiat ja ajatus- sekä tunnemuodot, jotka ovat luonnoltaan matalia ja jotka saattaisivat aiheuttaa jonkinlaista vahinkoa, pidetään tämän systeemin ulkopuolella. Kiitos. Paras tapa lähettää tämä viritys toisille, on antaa heidän lukea tämä teksti. Kuitenkin, jokainen, joka on viritetty tähän systeemiin voi sen antaa eteenpäin puhtaasti aidon intentionsa avulla. Intention avulla tehty viritys on täysin sama asia, mutta siitä tietenkin puuttuu se tieto, jonka ihminen saa lukemalla tämän tekstin. Rakkautta ja Valoa, Richard Eisenberg Suomennos: Lea Pihlman, S-posti: lumensilta@gmail.com. PS. Richard puhuu paljon mineralisaatiosta, mutta saattaa tarkoittaa sillä paikoitellen myös demineralisaatiota eli sitä kun hammasplakin bakteerit tuottavat ravinnon sokereista happoja, jotka sitten liuottavat hampaiden kiillettä. Tuo ajatus käväisi mielessäni käännöstyötä tehdessäni. - Pitää kuitenkin muistaa, että puhtaat ja positiiviset intentiot ovat voimakkaampia kuin tarkat termit energioiden maailmassa Kuten Richardin sanoo: sanoilla ei ole merkitystä, mutta intentiollasi on. Todellinen voima piilee niissä. Pidä kivaa Hammas Shakti Systeemin kanssa ja jatka myös hampaiden harjausta! :o) (Shakti tarkoittaa mm. pyhää voimaa tai voimistusta, alkukantaista kosmista energiaa.) Lea.

Koiran Sydän Voimistus

Koiran Sydän Voimistus Heart of the Dog Empowerment Kanavointi & kopiointioikeudet Daelyn Wolf, syyskuussa 2013 SpiritLight Reiki Daelyn Wolf Reiki Master Teacher Accredited by the World Metaphysical Association www.spiritlightreiki.com

Lisätiedot

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO Esitteitä 2008:8 ISSN 1236-2123 ISBN 978-952-00-2602-8 (PDF) Tämä esite on saatavilla verkosivuiltamme useilla kielillä. Sitä voi kopioida ja jakaa vapaasti. SUUN JA HAMPAIDEN HOITO Voit itse pitää huolta

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki

Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki Angels and Unicorn Healing Reiki Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki Kanavoinut Linda Colibert Kopiointioikeudet Linda Colibert Kesäkuu 2011 SpiritLight Reiki Linda Colibert Reiki Mestari Opettaja The

Lisätiedot

Kissaa on suuhun katsominen. Kissojen hampaidenhoito-opas

Kissaa on suuhun katsominen. Kissojen hampaidenhoito-opas Kissaa on suuhun katsominen Kissojen hampaidenhoito-opas Kissa ei osaa hoitaa hampaitaan Aikuisella kissalla on 30 hammasta. Hampaan näkyvää osaa kutsutaan kruunuksi ja ikenen alla olevaa osaa juureksi,

Lisätiedot

Ajatukset - avain onnellisuuteen?

Ajatukset - avain onnellisuuteen? Ajatukset - avain onnellisuuteen? Minna Immonen / Suomen CP-liiton syyspäivät 26.10.2013, Kajaani Mistä hyvinvointi syntyy? Fyysinen hyvinvointi Henkinen hyvinvointi ja henkisyys Emotionaalinen hyvinvointi

Lisätiedot

JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa. Saarna 12.10.2008 Ari Puonti

JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa. Saarna 12.10.2008 Ari Puonti JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa Saarna 12.10.2008 Ari Puonti Herra Jumala asetti ihmisen Eedenin puutarhaan viljelemään (abad) ja varjelemaan (shamar) sitä.

Lisätiedot

- Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi?

- Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi? Tervettä elämää munuaissairauden kanssa - Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi? Suuhygienisti, sairaanhoitaja Heidi Hänninen Tays/Suu- ja leukasairauksien poliklinikka Suun terveys osana

Lisätiedot

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski Wisdom of Merlin Dragon Sky Manual Merlinin Viisaus Andrea Chisara Baginski Merlinin Viisaus Alku Merlinin Viisaus-energian perusti Andrea Chisara Baginski, huhtikuun 25. Päivä, 2006. Andrea on monen eri

Lisätiedot

MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN

MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN Tähän vihkoon on koottu kysymyksiä, jotka auttavat sinua miettimään omaa vointiasi. Vihkon kysymykset auttavat sinua myös miettimään, millaista apua

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

The Love & Return of Unicorns. Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu. E i l e e n B r o o k s

The Love & Return of Unicorns. Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu. E i l e e n B r o o k s The Love & Return of Unicorns Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu E i l e e n B r o o k s Yksisarviset ovat puhtaita, taivaallisia ja mitä suurimmassa määrin pyhiä energiassaan. He ovat uskomattoman voimakkaita,

Lisätiedot

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunneklinikka Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunnekehoterapia on luontaishoitomenetelmä, joka on kehittynyt erilaisten luontaishoitomenetelmien yhdistämisestä yhdeksi hoitomuodoksi.

Lisätiedot

Löydätkö tien. taivaaseen?

Löydätkö tien. taivaaseen? Löydätkö tien taivaaseen? OLETKO KOSKAAN EKSYNYT? LÄHDITKÖ KULKEMAAN VÄÄRÄÄ TIETÄ? Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Jumala on luonut

Lisätiedot

Elenari Healing System Elenari Hoitosysteemi

Elenari Healing System Elenari Hoitosysteemi Elenari Healing System Elenari Hoitosysteemi Kopiointioikeudet 2004 Vastaanottanut & kanavoinut Gail Lehmann OM; EHS Master, Perustaja, Reikimestari Manuaali Harjoittajalle sekä Hoitavalle Mestarille Hoitavaa

Lisätiedot

Hevosen Voima Voimistus

Hevosen Voima Voimistus Power of the Horse Empowerment Hevosen Voima Voimistus Kanavointi ja kopiointioikeudet Daelyn Wolf Syyskuussa 2013 SpiritLight Reiki Daelyn Wolf Reiki Master Teacher Accredited by the World Metaphysical

Lisätiedot

Animal Protection of Goddess Artemis

Animal Protection of Goddess Artemis Animal Protection of Goddess Artemis Jumalatar Artemiksen Eläinsuojaus Kanavoinut Linda Colibert. Kopiontioikeudet Linda Colibert 4/2010. SpiritLight Reiki Linda C. Colibert Master Reiki Teacher World

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry Outi Rossi JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa Kuvittanut Susanna Sinivirta Fida International ry JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa, 4. painos C Outi Rossi Kuvitus Susanna Sinivirta Fida International ry Kirjapaino

Lisätiedot

Hammashoitotuki. Mihin tukeen minulla on oikeus?

Hammashoitotuki. Mihin tukeen minulla on oikeus? Hammashoitotuki Mihintukeenminullaonoikeus? Alle 20 vuotiaiden hammashuolto Lapsilla ja nuorilla on oikeus maksuttomaan hammashoitoon joulukuun viimeiseen päivään saakka sinä vuonna, jonka aikana he täyttävät

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews Lataa Kirjailija: Ted Andrews ISBN: 9789525572391 Sivumäärä: 239 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 34.12 Mb Kehossa ilmenevät ongelmat ja sairaudet eivät aina johdu

Lisätiedot

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson Lataa Kirjailija: Lena Johansson ISBN: 9789529586745 Sivumäärä: 139 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 25.98 Mb Reiki tarkoittaa universaalia energiaa, joka

Lisätiedot

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2.

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2. Kuka on arvokas? Jotta voisimme ymmärtää muiden arvon, on meidän ymmärrettävä myös oma arvomme. Jos ei pidä itseään arvokkaana on vaikea myös oppia arvostamaan muita ihmisiä, lähellä tai kaukana olevia.

Lisätiedot

Ksylitoli viisas valinta. Marjo Tipuri

Ksylitoli viisas valinta. Marjo Tipuri Ksylitoli viisas valinta Marjo Tipuri 14.3.2019 Ksylitoli viisas valinta Yleistä ksylitolista Käyttösuositukset Historiaa lyhyesti Opiskelijoiden ksylitolin käyttö Miksi ksylitolia? Mitä ksylitoli on?

Lisätiedot

Hampaasi ovat tärkeät. Tarvitset niitä joka päivä.

Hampaasi ovat tärkeät. Tarvitset niitä joka päivä. Hampaasi ovat tärkeät. Tarvitset niitä joka päivä. Hampaasi ovat tärkeät Tarvitset hampaitasi joka päivä kun syöt, naurat ja puhut. Ehjät hampaat ja terve suu ovat tärkeitä hyvän elämän edellytyksiä. Mene

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden

Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden Teidän talonne on upouusi. MINKÄ? KENEN? MILLAISEN? = talon, teidän, sinisen huoneen= GENETIIVI Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden Genetiivi ilmaisee omistusta Laurin koira, minun

Lisätiedot

Me lähdemme Herran huoneeseen

Me lähdemme Herran huoneeseen Me lähdemme l Herran huoneeseen "Jumalanpalvelus - seurakunnan elämän lähde Keminmaan seurakunnan ja Hengen uudistus kirkossamme ry:n talvitapahtuma 23.-25.1.2009 Reijo Telaranta Ilo valtasi minut, kun

Lisätiedot

Matt. 5: 21-48 Reino Saarelma

Matt. 5: 21-48 Reino Saarelma Kiperiä kysymyksiä Matt. 5: 21-48 Reino Saarelma Opetus Neljä jaksoa Vihasta ja riidasta (Matt. 5:21-26) Aviorikoksesta (5:27-32) Vannomisesta (5:33-37) Vihamiesten rakastamisesta (5:38-48) Matt.5:21-26

Lisätiedot

Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A.

Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A. Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A. Copyright 2012 Sleeping Well, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Zquiet on Sleeping Well, LLC -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

Lisätiedot

ääripäistä Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon.

ääripäistä Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon. ääripäistä tasapainoon Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon. Tekemisestä saa nauttia. Oikeasti. mutta jos rentoutuminen ja "vain oleminen" ahdistaa, voi olla että suorittamisen

Lisätiedot

Tämän leirivihon omistaa:

Tämän leirivihon omistaa: Tämän leirivihon omistaa: 1 Tervetuloa kesäleirille! Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. o Keltainen kertoo Jumalasta ja taivaasta, johon pääsen uskomalla Jeesukseen. o Musta kertoo, että olen

Lisätiedot

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Vuorikide on horoskooppimerkki

Lisätiedot

Päiväkoti-ikäisten lasten suun ja hampaiden hoitoopas

Päiväkoti-ikäisten lasten suun ja hampaiden hoitoopas Päiväkoti-ikäisten lasten suun ja hampaiden hoitoopas Lukijalle Suun terveyteen liittyvät terveystavat vakiintuvat jo varhaislapsuudessa. Suun terveydellä on merkitys ihmisen kokonaisterveydelle. Monet

Lisätiedot

HUOLEHDI HAMPAISTASI Vahvista terveyttäsi

HUOLEHDI HAMPAISTASI Vahvista terveyttäsi HUOLEHDI HAMPAISTASI Vahvista terveyttäsi MIELENTERVEYSKUNTOUTUJA JA SUUN TERVEYS PSYYKKINEN SAIRAUS VAIKUTTAA SUUN TERVEYTEEN MONIN TAVOIN Useat psyykenlääkkeet kuivattavat suuta. Syöminen on silloin

Lisätiedot

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa Luottamus SISÄLTÖ Perusluottamus syntyy Vastavuoroinen kiintymyssuhde Pieni on suurta Lapsi luottaa luonnostaan Lapsen luottamuksen peruspilarit arjessa Lapsen itseluottamus vahvistuu Luottamuksen huoneentaulu

Lisätiedot

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO SUUN JA HAMPAIDEN HOITO www.eksote.fi Voit itse pitää huolta suun ja hampaiden terveydestä syömällä terveellisesti, harjaamalla hampaasi kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja käymällä säännöllisesti

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Kehitä kuuntelutaitojasi Tarkista, kuulitko oikein Hyvät sanat avaavat korvat Kasvokkain

SISÄLTÖ. Kehitä kuuntelutaitojasi Tarkista, kuulitko oikein Hyvät sanat avaavat korvat Kasvokkain Sanat SISÄLTÖ Puhuminen ja kuunteleminen tie läheisyyteen Mitä on viestintä? Puhumisen tasoja Miten puhun? Keskustelu itsensä kanssa Puhumisen esteitä Kuuntelemisen tasoja Tahdo kuunnella Kehitä kuuntelutaitojasi

Lisätiedot

Sisältö. 1. Vääriä uskomuksia 2. Luentomateriaali 3. Hyödyllisiä linkkejä

Sisältö. 1. Vääriä uskomuksia 2. Luentomateriaali 3. Hyödyllisiä linkkejä Suun hyvinvointi Aineiston on koonnut Sari Kyytinen, Ehkäisevän suun terveydenhuollon osatoiminnasta vastaava hammaslääkäri, Palokan th ky sari.kyytinen@palokkatk.fi Sisältö 1. Vääriä uskomuksia 2. Luentomateriaali

Lisätiedot

Johda omaa elämääsi! Voi hyvin työssä 2015 20.4.-23.4.2015. Paula Viljanen

Johda omaa elämääsi! Voi hyvin työssä 2015 20.4.-23.4.2015. Paula Viljanen Johda omaa elämääsi! Voi hyvin työssä 2015 20.4.-23.4.2015 Paula Viljanen Valmentaja Paula Viljanen Ekonomi LCF Life Coach Mindfulness Tunnetaitovalmentaja NLP Practitioner (NLP Master opiskelija) 10 vuoden

Lisätiedot

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! - Elikkä tässä ohjeessa näet kuinka voit tehdä peda.net palveluun koti/etätehtäviä tai vaikka kokeitten tekoa, tapoja on rajattomasti.

Lisätiedot

Kognitiivisen psykoterapian lähestymistapa elämyspedagogiikassa. Kaisa Pietilä 28.1.2016

Kognitiivisen psykoterapian lähestymistapa elämyspedagogiikassa. Kaisa Pietilä 28.1.2016 K Kognitiivisen psykoterapian lähestymistapa elämyspedagogiikassa Kaisa Pietilä 28.1.2016 Työpajan lähtökohdat Jokaisella on mahdollisuus lisätä työhönsä terapeuttisia elementtejä kysyä ja kyseenalaistaa

Lisätiedot

Onni on terve suu OPAS SUUN OMAHOITOON

Onni on terve suu OPAS SUUN OMAHOITOON Onni on terve suu OPAS SUUN OMAHOITOON Opas suun omahoitoon Lähes kaikki suun sairaudet ovat ehkäistävissä ja hoidettavissa potilaan ja suun terveyden ammattilaisen hyvällä yhteistyöllä. Koska monet suun

Lisätiedot

Tuen tarpeen tunnistaminen. Lukemisen ja kirjoittamisen ryhmäarviointi. Esitysohjeet opettajalle. toinen luokka syksy

Tuen tarpeen tunnistaminen. Lukemisen ja kirjoittamisen ryhmäarviointi. Esitysohjeet opettajalle. toinen luokka syksy Tuen tarpeen tunnistaminen Lukemisen ja kirjoittamisen ryhmäarviointi toinen luokka syksy Esitysohjeet opettajalle arvioinnin yleisiä periaatteita Tutustu ennen tehtävien esittämistä ohjeisiin ja materiaaliin

Lisätiedot

Terveysliikunnan suositus Liikuntapiirakka

Terveysliikunnan suositus Liikuntapiirakka TAPAAMINEN Tehtävä Tutki liikuntapiirakkaa ja suunnittele itsellesi oma piirakka. Terveysliikunnan suositus Liikuntapiirakka Liikuntapiirakka: UKK-instituutti 34 TAPAAMINEN Oma liikuntapiirakkani 35 TAPAAMINEN

Lisätiedot

Mo@voiva voimaannudava ohjaus II

Mo@voiva voimaannudava ohjaus II Mo@voiva voimaannudava ohjaus II Neuvokkaasta voimaa - hanke Pilvikki Absetz, Dos. (terveyden edistäminen), PsT pilvikki.absetz@gmail.com www.collabora@vecaresystemsfinland.com Yhdessä parempaa Mitä jäi

Lisätiedot

Ureakierron häiriöt ja rgaanishappovirtsaisuudet Lapsille

Ureakierron häiriöt ja rgaanishappovirtsaisuudet Lapsille Ureakierron häiriöt ja rgaanishappovirtsaisuudet Lapsille www.e-imd.org Mikä on ureakierron häiriö/orgaanishappovirtsaisuus? Kehomme hajottaa syömämme ruoan tuhansien kemiallisten reaktioiden avulla ja

Lisätiedot

Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille

Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille 1. Tässä opintojaksossa painotetaan työelämätaitoja ja yrittäjyyttä. Lisäksi käsitellään lyhyesti oman talouden suunnittelua.

Lisätiedot

KYSELY TERVEYSTOTTUMUKSISTA JA ELÄMÄNTAVOISTA

KYSELY TERVEYSTOTTUMUKSISTA JA ELÄMÄNTAVOISTA KYSELY TERVEYSTOTTUMUKSISTA JA ELÄMÄNTAVOISTA Hyvinkään sairaanhoitoalueen Psykiatria 1 FYYSINEN AKTIIVISUUS 1.1 Kuinka paljon liikut ja rasitat itseäsi ruumiillisesti vapaa-aikana? Jos rasitus vaihtelee

Lisätiedot

Raskauden aikainen suun terveys. Martta Karttunen, Johanna Widerholm 2016

Raskauden aikainen suun terveys. Martta Karttunen, Johanna Widerholm 2016 Raskauden aikainen suun terveys Raskaus ja suun terveys Odottavan äidin suun terveys Raskaus, perhe ja suut Sikiön suun terveys Tupakointi Ravinto Hampaiden puhdistus Suun hoitotoimenpiteet raskausaikana

Lisätiedot

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä.

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. elämä alkaa tästä 2008 Evangelism Explosion International Kaikki oikeudet pidätetään. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. Asteikolla

Lisätiedot

Lapsellanne synt. on varattu aika neuvolan

Lapsellanne synt. on varattu aika neuvolan Janakkala- Hattulan perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alue Janakkalan neuvola Lapsi 4 vuotta Arvoisat vanhemmat Lapsellanne synt. on varattu aika neuvolan terveydenhoitajalle / 201 klo. Käynti on osa

Lisätiedot

Harjoittajan Manuaali. Elemental Reiki.

Harjoittajan Manuaali. Elemental Reiki. Harjoittajan Manuaali Elemental Reiki www.elementalreiki.com Kopiointioikeuksista Copyright 2009. Tämä manuaalin voidaan antaa oppilaillesi, jotka virität, kunhan se pysyy muuntumattomana. Voit ottaa rahallisen

Lisätiedot

Nettiraamattu. lapsille. Tuhlaajapoika

Nettiraamattu. lapsille. Tuhlaajapoika Nettiraamattu lapsille Tuhlaajapoika Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen; Sarah S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2012 Bible for Children,

Lisätiedot

Kognitiiviset taidot: reaktiokyvyn ja visuaalisen havainnointikyvyn kehittyminen

Kognitiiviset taidot: reaktiokyvyn ja visuaalisen havainnointikyvyn kehittyminen Peli edistää: Kognitiiviset taidot: reaktiokyvyn ja visuaalisen havainnointikyvyn kehittyminen Luvut, määrät & muodot: laskemisen alkeet, muotojen tunnistaminen Värit: värien tunnistaminen Sosiaaliset

Lisätiedot

1. Valitse jokin neljästä tarinasta ja tulosta lapsen kuva. Jos tulostusmahdollisuutta ei ole, voit etsiä kuvan esim. lehdestä.

1. Valitse jokin neljästä tarinasta ja tulosta lapsen kuva. Jos tulostusmahdollisuutta ei ole, voit etsiä kuvan esim. lehdestä. OHJEET TUOKION TOTEUTTAMISTA VARTEN Tarvitset - tarinan ja kuvan - joko seinälle kiinnitettävät rastitehtävät ja niihin liittyvät materiaalit tai jokaiselle lapselle oman tehtäväpaperin - piirustuspaperia

Lisätiedot

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ EI taipuu tekijän mukaan + VERBI NUKU/N EI NUKU (minä) EN NUKU (sinä) ET NUKU hän EI NUKU (me) EMME NUKU (te) ETTE NUKU he EIVÄT NUKU (tekijänä joku, jota

Lisätiedot

9.1. Mikä sinulla on?

9.1. Mikä sinulla on? 9.kappale (yhdeksäs kappale) 9.1. Mikä sinulla on? Minulla on yskä. Minulla on nuha. Minulla on kuumetta. Minulla on kurkku kipeä. Minulla on vesirokko. Minulla on flunssa. Minulla on vatsa kipeä. Minulla

Lisätiedot

Verkkokoulutuksella tehokkaasti eteenpäin Herätä uteliaisuus - halu oppia lisää avaa oivallus uuteen ajatteluun sekä ymmärrykseen!

Verkkokoulutuksella tehokkaasti eteenpäin Herätä uteliaisuus - halu oppia lisää avaa oivallus uuteen ajatteluun sekä ymmärrykseen! SISÄLLÖNTUOTANNON OPAS Verkkokoulutuksella tehokkaasti eteenpäin Herätä uteliaisuus - halu oppia lisää avaa oivallus uuteen ajatteluun sekä ymmärrykseen! Kuinka verkkokoulutus tehdään? Lanseeraus Aloitetaanpa

Lisätiedot

VAIN YKSI PALASI KIITTÄMÄÄN

VAIN YKSI PALASI KIITTÄMÄÄN Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) VAIN YKSI PALASI KIITTÄMÄÄN 1. Kertomuksen taustatietoja a) Missä kertomus tapahtui Tapahtuman paikka on joku kylä Samarian ja Galilean rajalla b) Vieraat

Lisätiedot

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista 5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista VILMA HEISKANEN 26.11.2014 Lähde: http://powerofpositivity.com/5-things-must-know-mind/ Puhu parin kanssa Lue parin kanssa aivoista Mitä ajattelet? Oletko

Lisätiedot

Tiedän mitä minun pitää tehdä, että pääsen toisten lasten leikkiin mukaan

Tiedän mitä minun pitää tehdä, että pääsen toisten lasten leikkiin mukaan Viitottu Rakkaus on muokannut joitakin tämän tarinan kuvia yhdistämällä kuvia sivustoilta mycutegraphics.com ja papunet.net Tarina: 2017 Viitottu Rakkaus Muokatut kuvat on merkitty tällä tunnuksella: Kuvat:

Lisätiedot

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF Tämä esite on Edustajana turvapaikkamenettelyssä -julkaisun kuvaliite. Pakolaisneuvonta ry Kuvat: Teemu Kuusimurto Taitto ja paino: AT-Julkaisutoimisto Oy,

Lisätiedot

GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen

GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen Päätin tehdä tällaisen ohjeen, koska jotkut ovat sitä kyselleet suomeksi. Tämä on vapaa käännös eräästä ohjeesta, joka on suunnattu Evoille (joka on koettu toimivaksi

Lisätiedot

MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? Apetta aivoille avaimia aivoterveyteen -hanke

MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? Apetta aivoille avaimia aivoterveyteen -hanke MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? LÄHTEET Pusa Tuija 2017. Kuitu monipuolisen ruuan osana. https://sydan.fi/ruoka-ja-liikunta/kuitu-monipuolisen-ruuan-osana Pusa Tuija 2017. Suolaa vain kohtuudella. https://sydan.fi/ruoka-ja-liikunta/suolaa-vain-kohtuudella

Lisätiedot

Harjoituspaketti 2. 17. helmikuuta 2008

Harjoituspaketti 2. 17. helmikuuta 2008 17. helmikuuta 2008 ISLP:n Kansainvälinen tilastotieteellisen lukutaidon kilpailu (International Statistical Literacy Competition of the ISLP) http://www.stat.auckland.ac.nz/~iase/islp/competition Harjoituspaketti

Lisätiedot

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi.

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi. Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Moni tekijä vaikuttaa vointiisi. Mitä paremmin

Lisätiedot

Ensimmäinen Johanneksen kirje 4. osa

Ensimmäinen Johanneksen kirje 4. osa Ensimmäinen Johanneksen kirje 4. osa 1 opettaja- Isak Penzev 21.0.3.2013 Jatkamme Johanneksen kirjeen tutkimista. Tämä oppitunti kuuluu opetussarjaan, jossa me tutkimme Uutta testamenttia. Kun me tutkimme

Lisätiedot

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook koulutus Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook, mikä se on? Facebook on Internetissä toimiva mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Mari korvikset aventuriini helmillä, 27. Aventuriini hoitaa sydänchakraa. Se näkyy rakastavien ominaisuuksien kehittymisenä. Tunnemme myötätuntoa, olemme läsnä ja tasapaino

Lisätiedot

Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015

Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015 Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015 Olen kokenut etätyön hyväksi työskentelytavaksi Saan etätyöpäivän aikana pääosin tehtyä suunnittelemani työt Ohjeistus etätyön tekemiseen on ollut riittävää

Lisätiedot

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI TYÖKALUPAKKI eli sosiaalisen median pikaopas nenäilijälle Nenätapahtuman tueksi. Näiden ohjeiden avulla tempaiset verkostosi mukaan sosiaalisessa mediassa. MISTÄ LIIKKEELLE?

Lisätiedot

Visio: Arjen riskit hallintaan ennakoiden ja yhteistyössä! 4.5.2014 Yhteiset palvelut/jhaa 1

Visio: Arjen riskit hallintaan ennakoiden ja yhteistyössä! 4.5.2014 Yhteiset palvelut/jhaa 1 Visio: Arjen riskit hallintaan ennakoiden ja yhteistyössä! 4.5.2014 Yhteiset palvelut/jhaa 1 Kokemuksia työnohjauksesta johdon näkökulmasta 4.5.2014 Yhteiset palvelut/jhaa 2 Työnohjauksen peruskysymyksiä

Lisätiedot

Odottavien perheiden suun terveyden huolto

Odottavien perheiden suun terveyden huolto Odottavien perheiden suun terveyden huolto Sisältö Ravinto Hampaat Puhdistus Karies Imetys Hampaiden puhkeaminen Lasten suunhoito Ksylitoli Fluori Tutti ja purenta Hammashoito Karviaisessa RAVINTO Äidin

Lisätiedot

Materiaalin nimi. Kohderyhmä. Materiaalin laatu. Materiaalin sisältö. Kuvaus (yksi kappale) Materiaali (joko tiedostona tai linkkinä) Lähde

Materiaalin nimi. Kohderyhmä. Materiaalin laatu. Materiaalin sisältö. Kuvaus (yksi kappale) Materiaali (joko tiedostona tai linkkinä) Lähde Materiaalin nimi Mitä ruualle tapahtuu kehossa? Kohderyhmä 3 6 vuotiaat Materiaalin laatu Työohje Materiaalin sisältö Ruuansulatus Kuvaus (yksi kappale) Tässä työohjeessa tarkastellaan ruuan matkaa kehossa

Lisätiedot

HENKISTÄ TASAPAINOILUA

HENKISTÄ TASAPAINOILUA HENKISTÄ TASAPAINOILUA www.tasapainoa.fi TASAPAINOA! Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti. Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,

Lisätiedot

Valio Oy RAVINTO JA HAMMASTERVEYS

Valio Oy RAVINTO JA HAMMASTERVEYS RAVINTO JA HAMMASTERVEYS HYVÄN HAMMASTERVEYDEN PERUSTEET Hammasterveyden perusteita ovat: Terveelliset ruokatottumukset Hyvä suuhygienia Fluorihammastahnan käyttö Esiintyvät ongelmat: Karies Hammaseroosio

Lisätiedot

Ravinto ja hammasterveys

Ravinto ja hammasterveys Ravinto ja hammasterveys Hyvän hammasterveyden perusteet Hammasterveyden perusteita ovat: Terveelliset ruokatottumukset Hyvä suuhygienia Fluorihammastahnan käyttö Esiintyvät ongelmat: Karies Hammaseroosio

Lisätiedot

Luetaan yhdessä Paired reading

Luetaan yhdessä Paired reading Luetaan yhdessä Paired reading lukemisen kuntoutusohjelma lapsille Ohjemoniste Yhdessä lukeminen* on lukemisen kuntoutusohjelma, jossa vanhempi lukee yhdessä tekstiä ääneen yhtäaikaisesti lapsen kanssa.

Lisätiedot

ITSETUNTEMUS YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA PÄHKINÄNKUORESSA

ITSETUNTEMUS YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA PÄHKINÄNKUORESSA YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA www.eeviminkkinen.fi ITSETUNTEMUS PÄHKINÄNKUORESSA Ihminen on herkkä ja tunteva olento Jokaisella

Lisätiedot

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani EQOLOGYSSA voit olla joko asiakas tai liikekumppani ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä Henkilökohtaista kehittymistä

Lisätiedot

Kouluun lähtevien siunaaminen

Kouluun lähtevien siunaaminen Kouluun lähtevien siunaaminen Tätä aineistoa käytetään rukoushetkessä (ks. sen rakenne s. 9), jossa siunataan kouluun lähtevät. Siunaaminen toimitetaan keväällä tai juuri ennen koulun alkamista. Siunaamisen

Lisätiedot

Tulen Parantava. Voima. Tulipuja, pyhä Tuliseremonia Sri Kaleshwarin Perinteen Mukaan

Tulen Parantava. Voima. Tulipuja, pyhä Tuliseremonia Sri Kaleshwarin Perinteen Mukaan Tulen Parantava Voima Tulipuja, pyhä Tuliseremonia Sri Kaleshwarin Perinteen Mukaan tulipujaan SY DÄMELLISESTI TERVETULOA Intiassa ihmiset ovat nauttineet tulen parantavasta voimasta jo tuhansia vuosia.

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jeesus, suuri Opettaja

Nettiraamattu lapsille. Jeesus, suuri Opettaja Nettiraamattu lapsille Jeesus, suuri Opettaja Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Byron Unger; Lazarus Sovittaja: E. Frischbutter; Sarah S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org

Lisätiedot

Suun omahoito-opas on toteutettu osana Savon Vammaisasuntosäätiön Lastuprojektia. Suun omahoito-opas on Savonia-ammattikorkeakoulun opinnäytetyö.

Suun omahoito-opas on toteutettu osana Savon Vammaisasuntosäätiön Lastuprojektia. Suun omahoito-opas on Savonia-ammattikorkeakoulun opinnäytetyö. Suun omahoito-opas ALKUSANAT Suun omahoito-opas on toteutettu osana Savon Vammaisasuntosäätiön Lastuprojektia. Suun omahoito-opas on Savonia-ammattikorkeakoulun opinnäytetyö. Suun omahoito-oppaassa käsitellään

Lisätiedot

Matt. 11:28-30. Väsyneille ja stressaantuneille

Matt. 11:28-30. Väsyneille ja stressaantuneille Matt. 11:28-30 Väsyneille ja stressaantuneille Tulkaa minun luokseni.. ..kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat.. Minä annan teille levon. Matt. 11:29-30..Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja oppikaa minusta:

Lisätiedot

LUONNONVAROJEN SÄÄSTÄVÄINEN. Kiertokapula 2013

LUONNONVAROJEN SÄÄSTÄVÄINEN. Kiertokapula 2013 Nuukuusviikko 2013 LUONNONVAROJEN SÄÄSTÄVÄINEN KÄYTTÖ Nuukuusviikko vko 16 TEEMAVIIKKO, JOLLE ON TÄNÄ VUONNA VALITTU TEEMAKSI LUONNONVAROJEN SÄÄSTÄVÄINEN KÄYTTÖ NUUKUUSVIIKOLLA NOSTETAAN TÄRKEÄÄ KESTÄVÄN

Lisätiedot

Muistot omasta lapsuudesta saattavat herätä Millaisia vanhempia sinun äitisi ja isäsi olivat?

Muistot omasta lapsuudesta saattavat herätä Millaisia vanhempia sinun äitisi ja isäsi olivat? Raskauden alussa mielen täyttävät raskauden fyysiset muutokset ja ajatukset itse raskaudesta tunteellisuus huoli lapsen menettämisestä stressaantuminen väsymys Muistot omasta lapsuudesta saattavat herätä

Lisätiedot

JAKSAMISEN EVÄÄT. Pekka Pulkkinen, Vierumäen Liikunta- ja Terveysklinikan testauspäällikkö

JAKSAMISEN EVÄÄT. Pekka Pulkkinen, Vierumäen Liikunta- ja Terveysklinikan testauspäällikkö JAKSAMISEN EVÄÄT Pekka Pulkkinen, Vierumäen Liikunta- ja Terveysklinikan testauspäällikkö TYÖHYVINVOINTI JA TUOTTAVUUS (PLUS) Hyväkuntoinen henkilöstö Hyvä osaaminen, kehittämisinto Henkilöstön korkea

Lisätiedot

Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen

Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen Riittämättömyys Se kääntyy usein itseämme ja läheisiämme vastaan En riitä heille He eivät riitä minulle Suorittaminen, vertailu

Lisätiedot

Tuen tarpeen tunnistaminen

Tuen tarpeen tunnistaminen Tuen tarpeen tunnistaminen Matematiikan arviointi esiopetus kevät Esitysohjeet opettajalle Arvioinnin yleisiä periaatteita Tutustu ennen tehtävien esittämistä ohjeisiin ja materiaaliin sekä tarkista, että

Lisätiedot

Pureskeltua tietoa hampaiden hyväksi

Pureskeltua tietoa hampaiden hyväksi Tiedonjanoon www.maitojaterveys.fi www.otamaidostamallia.fi Maa- ja metsätalousministeriön osittain rahoittama. 2007 Pureskeltua tietoa hampaiden hyväksi Oman suusi hammashoitaja olet sinä! Fluorikylpy

Lisätiedot

Maanviljelijä ja kylvösiemen

Maanviljelijä ja kylvösiemen Nettiraamattu lapsille Maanviljelijä ja kylvösiemen Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: M. Maillot; Lazarus Sovittaja: E. Frischbutter; Sarah S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children

Lisätiedot

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Osa 1: Kuinka valmiita me olemme? Tutkimuksen perustiedot Tutkimukseen on haastateltu 1000 suomalaista Kohderyhmänä olivat 18-64 -vuotiaat pois lukien eläkeläiset

Lisätiedot

Suomalainen. työelämätietous. Pikku-koto kurssi

Suomalainen. työelämätietous. Pikku-koto kurssi Suomalainen työelämätietous Pikku-koto kurssi Työelämätietoutta - Suomalaisia pidetään ahkerasti työtä tekevänä kansana. - Erityisen haluttuja työntekijöitä tulee Pohjanmaalta. - Nykyisin Suomessa on paljon

Lisätiedot