Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Handmade by Marika Soinio 925 hopea"

Transkriptio

1 Handmade by Marika Soinio 925 hopea

2 Mari korvikset aventuriini helmillä, 27. Aventuriini hoitaa sydänchakraa. Se näkyy rakastavien ominaisuuksien kehittymisenä. Tunnemme myötätuntoa, olemme läsnä ja tasapaino heijastuu meistä ulospäin. Kauttamme virtaa hyväksynnän ja rakkauden tunne ja herätämme luottamusta. Vihreä aventuriini rauhoittaa, luo selkeyttä sekä tuo levollisuutta ja iloa. Vihreä väri liitetään luontooon ja se kuvastaa kasvua ja uuden alkua. Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi, joka antaa kantajalleen omanarvontunnetta ja uskoa itseensä. Vihreä aventuriini on horoskooppimerkkien Ravun, Neitsyen ja Vaa'an onnenkivi.

3 Nuppu korvikset, karneoli helmillä, 27 Karneoli tuo uutta voimaa ja innostusta. Karneoli on horoskooppimerkin Härän onnenkivi. Karneoli hoitaa sakraalichakraa ja oranssiväri vahvistaa luottamusta itseen ja se kuvastaa elämäniloa, seksuaalisuutta, aistillisuutta, luovuutta ja mielitekoja. Elämä on merkityksellistä ja se tuntuu värikkäältä.

4 Nuppu korvikset turkoosi helmillä, 27 Turkoosi on Amerikan intiaanien käyttämä pyhä kivi. Se suojelee ja hoitaa lempeydellä ja viisaudella. Turkoosi on horoskooppimerkki vesimiehen onnenkivi. Turkoosi hoitaa kurkkuchakraaja sen tasapaino näkyy sisäisen ja ulkoisen ilmaisun vapautena. Se ilmentää kaikkea sitä, mitä ihminen miettii tai sanoo ääneen. Siinä heijastuu myös henkilön asenteet ja päätökset, kommunikointi, luova itseilmaisu, totuus, tieto, viisaus, rehellisyys ja

5 Kunigasketju korvikset ametisti helmillä, 23 Ametisti on suosittu meditaatiokivenä, violetti on mietiskelyn väri. Se hoitaa kruunuchakraa ja otsachakraa. Ametisti on vesimiehen, uuden aikakauden onnenkivi. Ametisti auttaa pitämään ilmapiirin valoisana ja positiivisena ja opastaa intuitiivisessa näkemisessä..

6 Ruori korvikset, 42

7 Aurinko, korvikset sodaliitti helmillä, 23. Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä enneunia. Sodaliitti on horoskooppimerkki Neitsyen sekä Jousimiehen onnenkivi. Auttaa vapautumaan rajoittavista menneisyyden asioista, elämään vapaasti omana itsenään ja keskittymään oleelliseen, tähän hetkeen. Sodaliitti hoitaa kurkkuchakraa. Sininen väri on rauhoittava ja lempeä, se huokuu totuuden ja todenmukaisuuden henkeä. Sinisellä on kyky rentouttaa hermot, poistaa kipuja sekä haihduttaa stressiä. Tummansininen avaa intuitiota ja vaaleansininen rauhoittaa ja rentouttaa.

8 Aurinko, korvikset akaatti helmillä, 23. Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Musta akaatti hoitaa juurichakraa, se maadoittaa, antaa suojaa, se tuo mieleen vakautta ja päättäväisyyttä. Se vahvistaa itsetuntoa ja auttaa hyväksymään toisten valinnat, uudet tilanteet ja muutokset. Hyväksymme myös toiset ihmiset sellaisena kuin he ovat.

9 Aurinko, korvikset kuukivi helmillä, 23 Vaalea Kuukivi vahvistaa intuitiota ja naisellisuuden energiaa. Kuukivi hoitaa sakraalichakraa ja se kuvastaa elämäniloa, seksuaalisuutta, aistillisuutta, luovuutta ja mielitekoja. Elämä on merkityksellistä ja se tuntuu värikkäältä. Kuukivi liitetään ruoansulatus- ja lisääntymisjärjestelmään sekä nesteiden virtaukseen kehossa. Kuukivi on horoskooppimerkin Kalat onnenkivi.

10 Sade, korvikset aventuriini helmillä, 27 Aventuriiini hoitaa sydänchakraa. Se näkyy rakastavien ominaisuuksien kehittymisenä. Tunnemme myötätuntoa, olemme läsnä ja tasapaino heijastuu meistä ulospäin. Kauttamme virtaa hyväksynnän ja rakkauden tunne ja herätämme luottamusta. Vihreä aventuriini rauhoittaa, luo selkeyttä sekä tuo levollisuutta ja iloa. Vihreä väri liitetään luontoon ja se kuvastaa kasvua ja uuden alkua. Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi, joka antaa kantajalleen omanarvontunnetta ja uskoa itseensä. Vihreä aventuriini on horoskooppimerkkien Ravun, Neitsyen ja Vaa'an onnenkivi.

11 Sade, korvikset turkoosi helmillä, 27. Turkoosi on Amerikan intiaanien käyttämä pyhä kivi. Se suojelee ja hoitaa lempeydellä ja viisaudella. Turkoosi on horoskooppimerkki vesimiehen onnenkivi. Turkoosi hoitaa kurkkuchakraaja sen tasapaino näkyy sisäisen ja ulkoisen ilmaisun vapautena. Se ilmentää kaikkea sitä, mitä ihminen miettii tai sanoo ääneen. Siinä heijastuu myös henkilön asenteet ja päätökset, kommunikointi, luova itseilmaisu, totuus, tieto, viisaus, rehellisyys ja oma tila.

12 Sade, korvikset akaatti helmillä 27 Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteellinen parantaja. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Punertavan ruskea akaatti on yksi horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä. Punaista akaattia pidetään yleisparantajana, joka erityisesti auttaa verenkierron ja lymfajärjestelmän kautta. Punainen akaatti hoitaa sakraalichakraa ja vaikuttaa tasapainoon nautintojen ja velvollisuuksien välillä. Punaisten akaattien uskotaan lisäävän rohkeutta ja elämänvoimaa.

13 Ruoriketju, akaatti helmillä 19cm, 63 Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteellinen parantaja. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Punertavan ruskea akaatti on yksi horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä. Punaista akaattia pidetään yleisparantajana, joka erityisesti auttaa verenkierron ja lymfajärjestelmän kautta. Punainen akaatti hoitaa sakraalichakraa ja vaikuttaa tasapainoon nautintojen ja velvollisuuksien välillä. Punaisten akaattien uskotaan lisäävän rohkeutta ja elämänvoimaa.

14 Nuppuketju, akaatti helmillä 19cm, 56 Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteellinen parantaja. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia.

15 Muinaisketju, lumihiutaleobsidiaa nihelmillä 19cm, 59 Lumihiutaleobsidiaani auttaa kohtaamaan mielessäsi olevia kohtaamattomia asioita, jotka ovat onnellisuutesi etenemisen tukkeena. Obsidiaani hoitaa juurichakraa. Kivessä on voimaa, joka puhdistaa mieltä. Kivi on nopea toimimaan ja omaa suuren voiman. Se poistaa herkkäuskoisuutta, tarjoaa kiintymystä ja on erittäin suojeleva kivi. Obsidiaanin suurin lahja on ymmärryksen kohottaminen sairauksien alkuperäisistä syistä. Lumihiutaleobsidiaani on horoskooppimerkki Kauriin onnenkivi. Lumihiutaleobsidiaani auttaa tunnistamaan ja vapautumaan stressaavista ajatuskuvioista. Helpottaa myös eristäytyneisyyden ja yksinäisyyden tuntemuksissa tehden näistä kokemuksista voimaa antavia.

16 Aurinko, ranneketju sodaliitti helmillä 19cm, 56 Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä enneunia. Sodaliitti on horoskooppimerkki Neitsyen sekä Jousimiehen onnenkivi. Auttaa vapautumaan rajoittavista menneisyyden asioista, elämään vapaasti omana itsenään ja keskittymään oleelliseen, tähän hetkeen. Sodaliitti hoitaa kurkkuchakraa. Sininen väri on rauhoittava ja lempeä, se huokuu totuuden ja todenmukaisuuden henkeä. Sinisellä on kyky rentouttaa hermot, poistaa kipuja sekä haihduttaa stressiä. Tummansininen avaa intuitiota ja vaaleansininen rauhoittaa ja rentouttaa.

17 Kuningasketju jaspis helmillä 20cm, 71 Jaspis on voimakas fyysinen parantaja, joka suojelee kielteisyyttä vastaan. Jaspis on horoskooppimerkki Kauriin onnenkivi. Jaspis hoitaa juurichakraa jasen ollessa tasapainossa 0lemme tyytyväisiä itseemme, meillä on vahva itsetunto, hyväksymme toisten valinnat, uudet tilanteet ja muutokset. Hyväksymme myös toiset ihmiset sellaisena kuin he ovat. Jaspis on hitaasti työskentelevä kivi, joten pidä kiveä yllä melko pitkiäkin aikoja, jotta sen voimat ehtivät vaikuttaa. Vihreän sävyiset jaspikset vapauttavat pakkomielteistä ja tasapainottavat asioita kaikkien hyödyksi.

18 Mänty, riipus tiikerinsilmä helmillä, 27. Tiikerinsilmä välittää voimakkaasti energiaa ja vahvistaa itsetuntoa. Se vapauttaa tunteita, auttaa hyväksymään kaikki tunteensa ja elämänkokemuksensa. Tiikerinsilmä on horoskooppimerkki kaksosen onnenkivi. Tiikerinsilmä hoitaa solar plexus chakraa jolloin se näkyy lisääntyneenä energiana, tahdonvoimana, henkisenä vahvuutena ja keskitymme oman matkan tekoon. Vaikka olemmekin kulkemassa jotakin kohti, niin tärkeää ei ole perille pääsy, vaan matka jota teemme.

19 Mänty, riipus ametisti helmillä, 27. Ametisti on suosittu meditaatiokivenä, violetti on mietiskelyn väri. Se hoitaa kruunuchakraa ja otsachakraa. Ametisti on vesimiehen, uuden aikakauden onnenkivi. Ametisti auttaa pitämään ilmapiirin valoisana ja positiivisena ja opastaa intuitiivisessa näkemisessä..

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Vuorikide on horoskooppimerkki

Lisätiedot

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE!

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE! SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE! Sana Chakrat on sanskritinkieltä ja tarkoittaa pyörää. Chakralla tarkoitetaan kaltaisia pyörteitä, jotka perinteisen Intialaisen lääkinnän mukaan

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Korut KORUT Tästä katalogista löydät korutuotteita, jotka eivät ole kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Tällaisia koruja katalogijärjsetyksessä ovat... - Hopeakorut, hopeakorut

Lisätiedot

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys.

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys. Päivä 67 3.8 Sininen Lunaarinen Käsi Mistä pitää kiinni kaksin käsin ja mistä irrottaa ote? Haasteen lunaarinen sointu tarjoilee valintoja ja vastakohtia. On aika valita niin että oma voima saa virrata

Lisätiedot

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson Lataa Kirjailija: Lena Johansson ISBN: 9789529586745 Sivumäärä: 139 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 25.98 Mb Reiki tarkoittaa universaalia energiaa, joka

Lisätiedot

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut.

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Rohkeus Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Innostus Olet suhtautunut innokkaasti ja energisesti uusiin

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Korut YLEISTÄ TIETOA Korukatalogista löydät korun jokaiseen tilanteeseen. Poikkeuksena hopealusikka- ja klipsukorut, jotka löydät erillisestä kierrätyskatalogista. Tuotteita

Lisätiedot

Minua opastaa sydämeni ääni. Tasapainoa luo kykyni jakaa sisäinen tietoni. Luomisvoimani ovat herkät aistimukset ja elämän ilo.

Minua opastaa sydämeni ääni. Tasapainoa luo kykyni jakaa sisäinen tietoni. Luomisvoimani ovat herkät aistimukset ja elämän ilo. Päivä 74 29.9 Valkoinen Solaarinen Taikuri Solaarinen sointu tuo päivään tekemisen meininkiä mutta tekeminen saattaa tapahtua enemmän omassa sisäisessä maailmassa, oman pään sisäisissä ajatelmissa. Hiljaisena

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Seksuaalisuus SISÄLTÖ Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Lapsen kysymykset Lapsen häiritty seksuaalisuus Suojele lasta ja nuorta

Lisätiedot

Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net

Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net Kotiapteekki sisältää ohjeita energisoidun veden käyttämiselle, sekä fyysisillä ja energiamuodossa olevilla kivillä hoitamiselle.

Lisätiedot

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT KANKAAT PEITTÄVIÄ TAI LÄPINÄKYVIÄ KATSO KANKAAN LUONNE KANKAAN KOHDALTA DL-596 Valkoharmaa DL-597 Hopean ruskea DL-598 Harmaan hopea DL-599 Valkovihreä Maksimi tilausleveys 195cm DL-3308 Pinkki violetti

Lisätiedot

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN!

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! www.imagokoulu.fi VÄRIANALYYSI & VÄRIKARTAT 10/21/15 Värianalyysi - Syksy Värianalyysi - Kevät Värianalyysi - Talvi Värianalyysi - Kesä Sopimattomat värit voivat: Tehdä väsyneen

Lisätiedot

Tämän leirivihon omistaa:

Tämän leirivihon omistaa: Tämän leirivihon omistaa: 1 Tervetuloa kesäleirille! Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. o Keltainen kertoo Jumalasta ja taivaasta, johon pääsen uskomalla Jeesukseen. o Musta kertoo, että olen

Lisätiedot

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt)

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt) Draama-Taakankantajat Kirjoittanut Irma Kontu Draama perustuu Raamatunjakeisiin: Fil. 4:6-7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan

Lisätiedot

Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa

Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa ISBN: 9789526676111 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 19.30 Mb FOCUS - keskittymiskykyä, rauhaa ja onnistumisen iloa Tämä cdharjoitusohjelma on tarkkaan suunniteltu

Lisätiedot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot 1 MUSTA/HOPEA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys, pronssinvärinen nappi Hinta euroa 30 euroa+ postikulut 3 euroa MUSTA/KULTA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys,

Lisätiedot

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA Energiamaton 6000 akupainantapiikkiä antaa syvää meditatiivistä rentoutusta, piikkimaton käyttö perustuu 5000 vuotta vanhaan Vedalaiseen hoitoon Shaktimattoa käytetään

Lisätiedot

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews Lataa Kirjailija: Ted Andrews ISBN: 9789525572391 Sivumäärä: 239 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 34.12 Mb Kehossa ilmenevät ongelmat ja sairaudet eivät aina johdu

Lisätiedot

ohjeistus retkikerho

ohjeistus retkikerho Graafinen ohjeistus Esittely Oulun luonnonsuojeluliiton alla toimiva Retkikerho on kanava, jonka avulla voi helposti irrottautua arjesta kaupungin lähiluontoon. Retkitarjonta on hyvin monipuolinen ja kerhon

Lisätiedot

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY?

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS JOTAKIN, JONKA VOIMME SAAVUTTAA SAAMALLA ITSELLEMME SEN, MIKÄ TEKISI MEISTÄ ONNELLISIA? TUTKITTUANI ITSEÄNI JA ELÄMÄÄNI OLEN TULLUT TODISTANEEKSI ITSELLENI,

Lisätiedot

Leikki- ja nuorisotoiminta lasten ja nuorten tulosyksikössä. Leikki- ja nuorisotoiminta / OYS

Leikki- ja nuorisotoiminta lasten ja nuorten tulosyksikössä. Leikki- ja nuorisotoiminta / OYS Leikki- ja nuorisotoiminta lasten ja nuorten tulosyksikössä Leikin tasot sairaalassa TASO 4 Yksilöllisesti suunniteltu TASO 3 Tutkimuksiin ja toimenpiteisiin valmistava leikki TASO 2 Ohjattu läpityöskentelyleikki,

Lisätiedot

MUUTOKSEN PSYKOLOGIA. ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi STRESSIPÄIVÄ 24.5.

MUUTOKSEN PSYKOLOGIA. ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi STRESSIPÄIVÄ 24.5. MUUTOKSEN PSYKOLOGIA ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi Puheenvuoron teemoja 1. Motivaatio ja muutos - Miten tukea asiakkaan motivaatiota

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen

Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen 1.10.2015 Arvot ja niiden mukaan eläminen Mitkä asiat ovat sinulle kaikista tärkeimpiä? Elätkö ja teetkö arvojesi mukaisia valintoja? Toimitko arvojesi

Lisätiedot

Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen

Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen Riitänkö sinulle - riitänkö minulle? 06.02.2010 Majakka Markku ja Virve Pellinen Riittämättömyys Se kääntyy usein itseämme ja läheisiämme vastaan En riitä heille He eivät riitä minulle Suorittaminen, vertailu

Lisätiedot

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus MATTOJEN VÄRIKOODIT SILMUKKANUKKA 301 MUSTA 310 * RUSKEA 407 * TUMMANHARMAA 602 SININEN 608 TURKOOSI 615 PUNAINEN 621 VAALEANRUSKEA 622 VAALEANSININEN 625 VIININPUNAINEN 628 VAALEANHARMAA KANGASKANTTAUS

Lisätiedot

TYÖKIRJANEN. Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta

TYÖKIRJANEN.  Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta TYÖKIRJANEN www.ilonsade.com Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta Tervetuloa luottamaan itseesi! Olen onnellinen, että olet mukana Anna Sielusi Valon ohjata - illassa luomassa luottamusta itseesi.

Lisätiedot

Green care luonto hoitotyössä. Kukkiva kaupunki , Kerava Dos. Erja Rappe

Green care luonto hoitotyössä. Kukkiva kaupunki , Kerava Dos. Erja Rappe Green care luonto hoitotyössä Kukkiva kaupunki 15.6.2017, Kerava Dos. Erja Rappe Al Sisältö Viherympäristöjen terveys- ja hyvinvointivaikutukset Green care luontolähtöiset palvelut Suhteellisen terveyden

Lisätiedot

AIVOJUMPPA BRAIN GYM. 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu

AIVOJUMPPA BRAIN GYM. 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu AIVOJUMPPA BRAIN GYM 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu Mitä aivojumppa on? Menetelmän on kehittänyt kalifornialainen kasvatustieteiden tohtori P.E.Dennison yhdessä vaimonsa Gail

Lisätiedot

Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz

Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz Angel Reiki for Children Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz Viritys 20 enkeliin, jotka auttavat ja ohjaavat lapsia heidän henkilökohtaisessa

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET HIUSEXTRA HEINILÄ OY Yrityksemme on toiminut pidennyshiusten ja -tarvikkeiden maahantuojana jo vuodesta 1985 lähtien. Jäsenyytemme kansainvälisessä

Lisätiedot

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi!

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi! LpR Lakeudenportin Ratsastajat ry Itselle tai vaikka joulupukin pussiin: Tilaa Lakeudenportin Ratsastajat ry:n tiimivaatteita! Tilaukset 10.11. mennessä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallilla olevaan listaan,

Lisätiedot

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapia Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 13.3.2015 mennessä. Saat 2h tunnekehoterapiahoidon

Lisätiedot

Kuraattorityön helmet ja helvetit

Kuraattorityön helmet ja helvetit Kuraattorityön helmet ja helvetit Vuokatti 8.10.2010 Katariina Ylä-Rautio-Vaittinen katariina.yla-rautio@sci.fi Nykyajan nuoret rakastavat ylellisyyttä. Heillä on huonot tavat, he pilkkaavat auktoriteetteja

Lisätiedot

Kokemuksia kansallispuistokäynneistä

Kokemuksia kansallispuistokäynneistä Kokemuksia kansallispuistokäynneistä Lataa luontoa seminaari Hyvinkää, Hyria 24.9.2015 Martti Aarnio, erikoissuunnittelija Metsähallitus, luontopalvelut Metsähallituksen luontopalvelut hoitaa ja suojelee

Lisätiedot

Eteeriset Kristallit

Eteeriset Kristallit Eteeriset Kristallit 1 Tasot 1-9 Kanavoinut Ole Gabrielsen Näiden viritysten alle suositellaan Kundalini Reiki mestaritasoa, mutta se ei ole välttämätöntä. Tämän Eteeriset Kristallit-manuaalin, 1-9, on

Lisätiedot

VÄREISTÄ JA VAAROISTA

VÄREISTÄ JA VAAROISTA VÄREISTÄ JA VAAROISTA VÄRIEN KÄYTTÖ 1/2 asioiden ryhmittelyyn huomion kiinnittämiseen houkuttelevuuden lisäämiseen tyylikkyyden tavoitteluun kuitenkin liian paljon värejä = värikaaos (5+-2 väriä)

Lisätiedot

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan.

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Tunteet voivat olla miellyttäviä tai epämiellyttäviä ja ne muuttuvat ja vaihtuvat.

Lisätiedot

AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA

AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA Iina Lempinen Voimavaravalmentaja, kirjailija, kouluttaja Valmiina Coaching 24.11.2015 Tehy Terveydenhoitajien opintopäivät 1 VALMENNUKSEN TAVOITTEET Tulet tietoisemmaksi

Lisätiedot

Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa. Lataa

Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa. Lataa Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa Lataa Kirjailija: Inderjit Kaur Khalsa ISBN: 9789513180027 Sivumäärä: 160 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 14.78 Mb Luovuutta ja voimaa mielen ja kehon tasapainostalisää

Lisätiedot

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista 5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista VILMA HEISKANEN 26.11.2014 Lähde: http://powerofpositivity.com/5-things-must-know-mind/ Puhu parin kanssa Lue parin kanssa aivoista Mitä ajattelet? Oletko

Lisätiedot

Onnellisen kohtaaminen millainen hän on? Outi Reinola-Kuusisto Emäntä Kitinojalta (Psykologi, teologi, toimittaja)

Onnellisen kohtaaminen millainen hän on? Outi Reinola-Kuusisto Emäntä Kitinojalta (Psykologi, teologi, toimittaja) Onnellisen kohtaaminen millainen hän on? Outi Reinola-Kuusisto Emäntä Kitinojalta (Psykologi, teologi, toimittaja) HARJOITUS: MIKÄ SINULLE ON ONNEA? Johtopäätös: Onnen hetket ovat hyvin henkilökohtainen

Lisätiedot

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 Esim. kokous-, tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan liitettäviä palveluita. Virkisty joogakävelyllä 60min 100 kävelyä hiljaisuudessa hiekkadyyneillä pitkospuita pitkin.

Lisätiedot

Tilauskalenterit 2008

Tilauskalenterit 2008 Tilauskalenterit 2008 Time/system tilauskalenterit Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna saat kalenterista pitkäaikaisen viestintävälineen sidosryhmillesi (asiakkaat, henkilöstö ym). Saaja arvostaa korkealaatuista

Lisätiedot

Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä

Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä Valtakunnalliset päihde- ja mielenterveyspäivät 10.10.2013 Tiina Saarinen

Lisätiedot

Nuoren itsetunnon vahvistaminen

Nuoren itsetunnon vahvistaminen Nuoren itsetunnon vahvistaminen Eväitä vanhemmuuteen 24.10.2013 Tuulevi Larri Psyk.sh, työnohjaaja Kriisi-ja perhetyöntekijä SPR, Nuorten Turvatalo Mitä itsetunto oikein onkaan Pieni katsaus tunnetaitoihin

Lisätiedot

ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN

ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN JOHDANNOKSI JOKA NELJÄNNELLÄ SUOMALAISELLA ON JOKIN MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖ MASENNUS ON YKSI KANSASAIRAUKSISTAMME MASENNUS AIHEUTTAA VIREYSTILAN

Lisätiedot

Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa

Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa Ateria 13 5.11.2013 Wanha Satama, Helsinki Työyhteisökehittäjä, FT Heini Wink JHL Kehittämispalvelu Kuinka saada kehityskeskusteluista uusia ajatuksia,

Lisätiedot

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ 1 KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ Kukkaron kehys pronssinvärinen Koko 16 x 18 cm Ketju kullanvärinen, pituus noin 100 cm Tölkinvedin kullanvärinen HOPEA/MUSTA/BEIGE RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

Lisätiedot

Lähetysnäkymme 2014-2018. Lähetystyö raikkaassa Pyhän Hengen johdatuksessa

Lähetysnäkymme 2014-2018. Lähetystyö raikkaassa Pyhän Hengen johdatuksessa Lähetysnäkymme 2014-2018 Lähetystyö raikkaassa Pyhän Hengen johdatuksessa POHJOIS-KARJALAN HELLUNTAISEURAKUNTIEN LÄHETYSNÄKY 2014-2018 Seurakunnan lähetystyön näky ja tehtävä Näky: Sytyttää ja levittää

Lisätiedot

Persialaiskissat, miesten t-paidat

Persialaiskissat, miesten t-paidat Persialaiskissat, miesten t-paidat Musta o-kaula-aukkoinen unisex t-paita, painatus eteen metallihopealla Paitana Unisex t-paita Fruit of the Loom Valueweight 61-036-0 Hyvin laskeutuva perus unisex-paita.

Lisätiedot

Elämän mullistavat muutokset. Keijo Markova 5.12.2013 parisuhdeterapeutti

Elämän mullistavat muutokset. Keijo Markova 5.12.2013 parisuhdeterapeutti Elämän mullistavat muutokset Keijo Markova 5.12.2013 parisuhdeterapeutti Miksi haluan puhu muutoksista? Muutos lisää stressiä yksilölle, parille ja perheelle Stressi voi olla niin suuri, ettei meidän opitut

Lisätiedot

Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi, tai hän on tosi kummallinen, vähän outo.

Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi, tai hän on tosi kummallinen, vähän outo. Eläköön erilaisuus Miksi minua ei ymmärretä? Miksi hän ei voi rakastaa minua? Oletko joskus asettanut itsellesi näitä kysymyksiä? Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi,

Lisätiedot

Turva Minulla on turvallinen olo. Saanko olla tarvitseva? Onko minulla huolehtiva aikuinen? Suojellaanko minua pahoilta asioilta? Perusturvallisuus on edellytys lapsen hyvän itsetunnon ja luottamuksellisten

Lisätiedot

Graafinen ohjeistus 03/2016

Graafinen ohjeistus 03/2016 Graafinen ohjeistus 03/2016 Sisältö Laatukeskuksen visuaalisen ilmeen tavoitteena on ilmentää laatua, ammattimaisuutta, uskottavuutta ja erinomaisuutta. Viestinnässä pyritään luomaan yksinkertaisen tyylikäs

Lisätiedot

Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA

Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA G12 KUOPIO Minna Canthin katu 15, Kuopio ti-to 11-17, pe-su 12-16 www.galleria12.fi Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA 30.5. - 25.6.2015 G12 Kuopio 1. LUMME, 2015 Uniikki lasimalja. Filigraani

Lisätiedot

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A 1 Otteita osallistujalle jaettavasta materiaalista Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A Nimi Päivämäärä TUTUSTUMINEN NAAPURIIN Naapurin kertomat tiedot itsestään TOTUUDEN HETKI o Totuuden

Lisätiedot

LEPPOISA ASENNE MATKAILUPALVELUISSA Mirja Metsäkellijä Nylander Aulanko, Hämeenlinna

LEPPOISA ASENNE MATKAILUPALVELUISSA Mirja Metsäkellijä Nylander Aulanko, Hämeenlinna LEPPOISA ASENNE MATKAILUPALVELUISSA Mirja Metsäkellijä Nylander Aulanko, Hämeenlinna 20.3.2012 VOIMAANTUMISTEORIAN JA ONNELLISUUSTIETEEN ANTI MATKAILULLE TUTKIMUSPOLKUJA JA HAVAINTOJA LEPPOISA TOIMINTATARMO

Lisätiedot

ääripäistä Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon.

ääripäistä Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon. ääripäistä tasapainoon Ajatuksia suorittamisesta, hellittämisestä ja tiestä tasapainoon. Tekemisestä saa nauttia. Oikeasti. mutta jos rentoutuminen ja "vain oleminen" ahdistaa, voi olla että suorittamisen

Lisätiedot

Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma

Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma 1 yksitoista (11) kaksitoista (12) kolmetoista (13) neljätoista (14) viisitoista (15) kuusitoista (16) seitsemäntoista

Lisätiedot

Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa

Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa Keskusteluja kehittämällä tuloksellisuutta ja työniloa Sykettätyöhön.fi-palvelu 15.12.2014 Työyhteisökehittäjä, FT Heini Wink JHL Kehittämispalvelu Kuinka saada kehityskeskusteluista uusia ajatuksia, energiaa

Lisätiedot

FLEXOTOP. Valettava turva-alusta FLEXOTOP.KOMPAN.COM

FLEXOTOP. Valettava turva-alusta FLEXOTOP.KOMPAN.COM FLEXOTOP Valettava turva-alusta FLEXOTOP.KOMPAN.COM Kansainvälinen markkinajohtaja KOMPAN on markkinajohtaja kaikenikäisten lasten leikkikenttäratkaisuissa. Meillä on yli 40 vuoden kokemus leikkipuistokokonaisuuksista,

Lisätiedot

IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet

IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet Aiheet tänään Värit käyttöliittymäsuunnittelussa Kuvakkeiden suunnittelu Värit käyttöliittymässä Of all design elements, color most exemplifies the

Lisätiedot

Lataa Healing - Amy B. Scher. Lataa

Lataa Healing - Amy B. Scher. Lataa Lataa Healing - Amy B. Scher Lataa Kirjailija: Amy B. Scher ISBN: 9789526651255 Sivumäärä: 267 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 20.52 Mb Scher opastaa lukijan konkreettisesti sellaisen tapahtumaketjun läpi,

Lisätiedot

MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY. Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki

MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY. Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki Monikulttuurisuus ja ihmissuhteet Ihmissuhteisiin ja parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä on hyvä ottaa

Lisätiedot

Elämäntapamuutos valmennusohjelma

Elämäntapamuutos valmennusohjelma Elämäntapamuutos valmennusohjelma Mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi? Fyysinen hyvinvointi -terveys, kunto, lepo, ruoka Henkinen hyvinvointi -suhde omaan itseen, itsetuntemus, itsensä arvostaminen,

Lisätiedot

SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta

SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta Kiviliike Sairanen otti minuun yhteyttä koska he halusivat uuden, helpommin saavutettavan tuoteryhmän tavanomaisten mallistokivien ja harvinaisempien

Lisätiedot

VAPAAEHTOISUUS - AMMATILLISUUS

VAPAAEHTOISUUS - AMMATILLISUUS VAPAAEHTOISUUS - AMMATILLISUUS 28.9.2011 Diakoniatyöntekijöiden neuvottelupäivät Kirkon vapaaehtoistoiminnan kehittämishanke 2009-2012 Etsitään ja löydetään yhdessä seurakuntien kanssa vapaaehtoistoiminnan

Lisätiedot

Teini-taulusto Kuvat Avainsanat

Teini-taulusto Kuvat Avainsanat Teini-taulusto Kuvat Avainsanat Teini-taulusto on suunniteltu nuorten ja aikuisten sähköiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi. Taulusto toimii ChatAble suomi -kommunikointisovelluksella. Evantia360 kommunikoinnin

Lisätiedot

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet Henkinen valmennus -luento Annen Akatemia 27.7.2007 Eerikkilä Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet ITSE- TUNTEMUS ITSE- LUOTTAMUS INTOHIMO & PÄÄTTÄVÄISYYS KORKEAT TAVOITTEET KESKITTYMIS- KYKY SOPIVA

Lisätiedot

Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen

Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen Onko Villa Breda koti vai laitos? Tietysti sen pitäisi olla koti! avulias persoonallinen lepoa-antava kutsuva interaktiivinen active aktiivinen?

Lisätiedot

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä.

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. elämä alkaa tästä 2008 Evangelism Explosion International Kaikki oikeudet pidätetään. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. Asteikolla

Lisätiedot

Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui. Lataa

Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui. Lataa Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui Lataa Kirjailija: Choa Kok Sui ISBN: 9789529198764 Sivumäärä: 285 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 35.50 Mb Master Choa Kok Sui on parantaja ja arvostettu henkinen opettaja.

Lisätiedot

Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä.

Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä. Oppitunti 4 Värit 2 musta - Tämä on musta väri. musta salkku - Tämä salkku on musta. musta sähköpistoke - Tämä sähköpistoke on musta. musta kissa - Tämä kissa on musta. Käännä omalle kielellesi. 1 vaaleanvihreä

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

Swarovski Elements Snö of Sweden

Swarovski Elements Snö of Sweden Royal by Oriflame Korukokoelma koostuu klassisista koruista ja laadukkaista materiaaleista, kuten korukivistä, säkenöivistä Swarovski Elements - kristalleista ja ylellisistä pinnoitteista. Useimmat muotoilut

Lisätiedot

Tuetun päätöksenteon hyviä käytäntöjä ja tuloksia. Maarit Mykkänen ja Virpi Puikkonen Sujuvat palvelut täysivaltainen elämä seminaari 29.10.

Tuetun päätöksenteon hyviä käytäntöjä ja tuloksia. Maarit Mykkänen ja Virpi Puikkonen Sujuvat palvelut täysivaltainen elämä seminaari 29.10. Tuetun päätöksenteon hyviä käytäntöjä ja tuloksia Maarit Mykkänen ja Virpi Puikkonen Sujuvat palvelut täysivaltainen elämä seminaari 29.10.2014 Tuetusti päätöksentekoon- projekti Projektin toiminta-aika:

Lisätiedot

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa Luottamus SISÄLTÖ Perusluottamus syntyy Vastavuoroinen kiintymyssuhde Pieni on suurta Lapsi luottaa luonnostaan Lapsen luottamuksen peruspilarit arjessa Lapsen itseluottamus vahvistuu Luottamuksen huoneentaulu

Lisätiedot

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI ESITTELYN YLEISKATSAUS Carl Rehnborg ja NUTRIWAYn tarina Tasapainoisen ruokavalion haasteet Lisää väriä ruokavalioosi Tasapainoinen ruokavalio. Tasapainoinen

Lisätiedot

Kipinää, liekkiä ja roihua

Kipinää, liekkiä ja roihua Kipinää, liekkiä ja roihua Sosiokulttuurinen innostaminen ja aito dialogisuus nuoren kohtaamisessa Alueelliset nuorisotyöpäivät, Nurmes 28.9.2016 Anita Mäntynen-Hakem Kohti innostusta ja innostamista

Lisätiedot

Lataa Hengitys virtaa - Minna Martin. Lataa

Lataa Hengitys virtaa - Minna Martin. Lataa Lataa Hengitys virtaa - Minna Martin Lataa Kirjailija: Minna Martin ISBN: 9789522883803 Sivumäärä: 160 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 18.69 Mb Täysin arkipäiväistä sekä kirjaimellisesti elinehtomme - hengitys

Lisätiedot

Elämä on 10 % sitä mitä sinulle tapahtuu ja 90 % sitä miten siihen reagoit

Elämä on 10 % sitä mitä sinulle tapahtuu ja 90 % sitä miten siihen reagoit MINÄKUVA JA ASENNE Johdanto Elämä on 10 % sitä mitä sinulle tapahtuu ja 90 % sitä miten siihen reagoit O losuhteet vaihtelevat mutta kytkeytyvät meihin siinä, miten me niihin asennoidumme. Tässä jaksossa

Lisätiedot

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit.

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit. ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa Aistit. Aistien maailma Ympäristön havainnointi tapahtuu aistien välityksellä. Tarkkailemme aistien avulla jatkuvasti enemmän tai vähemmän tietoisesti

Lisätiedot

Aivokuntoluento. Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy

Aivokuntoluento. Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy Aivokuntoluento Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy Itsensä johtaminen muutostilanteessa aivojen näkökulmasta Tieturi / Ruoholahti 23.1.2013 1. Aivot muutostilassa 2. Päätöksenteko, tunteet työelämässä

Lisätiedot

Tampereen Kaupunkilähetys ry, 2013 Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti

Tampereen Kaupunkilähetys ry, 2013 Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti Tampereen Kaupunkilähetys ry, 2013 Rongankotikeskus Seksuaaliterveyttä kehitysvammaisille -projekti 2012-2016 Teksti ja kansainvälisten seksuaalioikeuksien (World Association for Sexual Health, WAS 2014)

Lisätiedot

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen ELÄMÄN HALLINTA & HYVÄ ARKI ITSEVARMA URHEILIJA MYÖNTEINEN ASENNE MOTIVAATIO & TAVOITTEEN ASETTAMINEN Myönteinen asenne Pidä hyvää huolta sisäisestä lapsestasi,

Lisätiedot

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu 66 PIKEET B Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. A Kevyesti muotoonommeltu naisille A. 363 NAISTEN PIKEEPAITA Hieman muotoonommeltu klassinen, kolminappinen naisten pikee. Lyhyet kaitalereunuksiset

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Muut tuotteet MUUT TUOTTEET Tämä katalogi pitää sisällään kaikkea mahdollista kodin koriste-esineistä asusteisiin. Järjestyksessään tästä luettelosta löydät - Käsin maalatuttuja

Lisätiedot

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski Wisdom of Merlin Dragon Sky Manual Merlinin Viisaus Andrea Chisara Baginski Merlinin Viisaus Alku Merlinin Viisaus-energian perusti Andrea Chisara Baginski, huhtikuun 25. Päivä, 2006. Andrea on monen eri

Lisätiedot

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea 1 valkoinen - Tämä on valkoinen väri. valkoinen luistin - Tämä luistin on valkoinen. valkoinen luuranko - Tämä luuranko on valkoinen. valkoinen kukko - Tämä kukko on

Lisätiedot

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA!

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Nyt niitä taas saa: Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Tilaukset 29.11. mennessä kansioon E-P:n Valmennustallilla (satulahuoneessa) tai vastaavat tiedot (nimi, puh.nro, tuotenrot, tuote, koko,

Lisätiedot

Tmi OwnStory. Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti

Tmi OwnStory. Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti Taideterapia on taidelähtöisiin menetelmiin perustuvaa luovaa, hauskaa ja joskus vakavaakin henkilökohtaista prosessointia. Tärkeintä ei ole lopputulos, vaan koko

Lisätiedot

Tutustu itsemyötätuntoon - verkkokoulutus

Tutustu itsemyötätuntoon - verkkokoulutus Tutustu itsemyötätuntoon - verkkokoulutus 18.10.2016 Emilia Kujala Sosiaalipsykologi (VTM), mindfulness-kouluttaja, sertifioitu jooganopettaja, KKT-psykoterapeuttiopiskelija Jos joku ystävistäsi puhuisi

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Läsnäolo ja myötätunto voimavaraksi Viva -hankkeen päätösseminaari Mari Juote ja Leena Rasanen

Läsnäolo ja myötätunto voimavaraksi Viva -hankkeen päätösseminaari Mari Juote ja Leena Rasanen Läsnäolo ja myötätunto voimavaraksi Viva -hankkeen päätösseminaari 11.10.2017 Mari Juote ja Leena Rasanen Al Mitä läsnäolo tarjoaa? Osaan aikaisempaa paremmin pysähtyä huomaamaan hetkien kauneutta. Vaikkei

Lisätiedot

-Meira Nova Tuotekuvasto-

-Meira Nova Tuotekuvasto- -Meira Nova Tuotekuvasto- Tuotetilaukset http://nettitilaus.meiranova.fi Meira Novan yhteystiedot: Meira Nova Oy Palkkitie 10, 04300 Tuusula Vaihde 010 76 86 500 Fax 010 76 86 680 www.meiranova.fi Etelä-Suomi

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Vaaratapahtuma syyllistymis- vai oppimisprosessi? Vaaratapahtumista toiminnan kehittämiseen

SISÄLTÖ. Vaaratapahtuma syyllistymis- vai oppimisprosessi? Vaaratapahtumista toiminnan kehittämiseen Vaaratapahtuma syyllistymis- vai oppimisprosessi? 13.10.2011 Marina Kinnunen Laatupäällikkö KTT, Sh marina.kinnunen@vshp.fi SISÄLTÖ Vaaratapahtumista toiminnan kehittämiseen Inhimilliseen toimintaan liittyy

Lisätiedot

Sinulle, joka olet kiinnostunut sijais- tai adoptiovanhemmuudesta

Sinulle, joka olet kiinnostunut sijais- tai adoptiovanhemmuudesta Sinulle, joka olet kiinnostunut sijais- tai adoptiovanhemmuudesta Toivomme, että PRIDE-valmennuksen ensimmäinen tapaaminen vastasi odotuksiasi ja rohkaistuit jatkamaan pohdintojasi. PRIDE-kotitehtävien

Lisätiedot