Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa"

Transkriptio

1 Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa Käyttöönotto-opas 1.0 Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI Helsinki Y-tunnus

2 Elisa Oyj 2/11 Sisällys 1. ELISA VERKKOKAUPAN YHDISTÄMINEN ELISA KASSAAN KÄYTTÖÖNOTTO KÄYTTÖ USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET (FAQ/UKK) MONTA KAUPPAA / VARASTOA KIELET MONTA TUOTERYHMÄÄ TUOTE / TUOTERYHMÄ MÄÄRITYKSET MUUTOKSET KAUPASSA TILAUSTUOTTEET, RISTIINMYYNTI JA TUOTEPAKETIT VALUUTAT TOIMITUSTAVAT VEROT KAMPANJAT JA HINNOITTELU MAKSUT ASIAKKAIDEN TILIT / REKISTERÖITYNEET ASIAKKAAT LASKUT TUEN YHTEYSTIEDOT JA PALVELUAJAT... 11

3 Elisa Oyj 3/11 1. Elisa Verkkokaupan yhdistäminen Elisa Kassaan Kassajärjestelmä, asiakasrekisteri ja tuotehallinta samassa paketissa. Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Ylläpidä asiakasrekisteriä, tarkista tuotteiden varastosaatavuus ja laskuta parilla klikkauksella. Liittämällä verkkokaupan ja Elisa Kassan saat yhdistettyä tuotetiedot, varastot ja myynnit samaan järjestelmään. Lue lisää Elisa Kassa -palvelusta Tässä dokumentissa kuvataan Elisa Kassan yhdistäminen Elisa Verkkokauppaan. Jos tarvitset lisää tukea palvelun käytössä, Elisa Yritysguru auttaa numerossa Arkisin 8-17, (puhelun hinta 2,19 /min + pvm/mpm).

4 Elisa Oyj 4/11 2. Käyttöönotto Voit syöttää Elisa Kassasta saamasi tunnukset verkkokaupassa kohtaan Asetukset > Elisa Kassa. Samalla sivulla on mahdollista tuoda kaikki Elisa Kassassa olevat tuotteet verkkokauppaan napsauttamalla "Tuo"-nappia. Verkkokaupan tuote- ja tuoteryhmätiedot on myös mahdollista viedä Elisa Kassaan napsauttamalla sivulla olevaa "Vie"-nappia. Kohdassa Asetukset > Elisa Kassa > Lisäasetukset löytyy lisää asetuksia, joita ei normaalisti tarvitse asettaa paitsi alareunassa olevien toimitustapojen ja maksutapojen kohdistuksen osalta.

5 Elisa Oyj 5/11 Jos sinulla on jo verkkokaupassa tuotteita ja olet ottamassa Elisa Kassaa käyttöön, niin sen jälkeen kun tunnukset ovat syötetty kauppaan kohdassa Asetukset > Elisa Kassa, niin kannattaa napsauttaa "Vie"-nappia. Tällöin kaikki kaupan tuotteet viedään Elisa Kassaan. Niitä voi sitten tästä eteenpäin muokata Elisa Kassassa. Elisa Kassa ei ylikirjoita kaupassa olevia tuotteita, joita ei ole tuotu kauppaan Elisa Kassasta, joten samalla tuotenumerolla ei kannata luoda tuotetta Elisa Kassaan, joka jo löytyy kaupasta. Jos kaupasta löytyy jo tuote, niin sen voi poistaa kaupasta ja luoda Elisa Kassaan. Se tulee sitten Elisa Kassasta verkkokauppaan. Jos sinulla ei ole verkkokaupassa tuotteita ennen Elisa Kassaa, niin tuotteet voi rakentaa tai tuoda suoraan Elisa Kassaan ja antaa integraation tuoda ne verkkokauppaan.

6 Elisa Oyj 6/11 3. Käyttö Elisa Kassa on ns. master eli tuotteiden luonti, poisto ja päivitykset tehdään Elisa Kassassa. Sieltä tiedot päivittyvät automaattisesti öisin verkkokauppaan. Elisa Kassassa tehtyjen muutosten jälkeen on myös mahdollista kohdassa Asetukset > Elisa Kassa napsauttaa "Tuo" ja tällöin saa tiedot päivitettyä nopeammin. Elisa Kassasta tiedot tulevat automaattisesti öisin verkkokauppaan. Elisa Kassasta tulevat tiedot tulee muokata aika Elisa Kassan kautta eikä verkkokaupasta suoraan. Elisa Kassasta tulevien tietojen lisäksi tuotteille on mahdollista verkkokaupasssa lisätä muita tietoja tai asetuksia. Esim. kaupassa tuote voidaan liittää Elisa Kassasta tulevan tuoteryhmän lisäksi myös muihin tuoteryhmiin ja verkkokaupassa on mahdollista lisätä tuotekuvaukset useilla kielillä. Verkkokaupassa tehdyt tilaukset ja tilauksissa olevat asiakastiedot siirtyvät vuorostaan automaattisesti Elisa Kassaan.

7 Elisa Oyj 7/11 4. Usein kysytyt kysymykset (FAQ/UKK) 4.1. Monta kauppaa / varastoa Voinko valita mitä varastoa käytän verkkokauppani kanssa? Integraatio laskee kaikkien Elisa Kassan varastojen vapaat tuotteet yhteen ja asettaa sen tuotteen varastosaldoksi verkkokaupassa. Yksittäistä varastoa ei voi valita verkkokaupalle. Voinko yhdistää monta verkkokauppaa yhteen Elisa Kassa hallintaan? Tämä ei ole mahdollista Kielet Voinko asettaa kaupan toimimaan monella kielellä? Elisa Kassa ei oletuksena tue useita kieliä samaan aikaan. Integraatiolla Elisa Kassasta saadaan tuotteelle vain yhden kielen kuvaukset. Verkkokaupassa on sitten mahdollista täydentää kuvaukset muille kielille Monta tuoteryhmää Voinko liittää yhden tuotteen useaan tuoteryhmään samaan aikaan? Elisa Kassassa voi olla vain yksi tuoteryhmä tuotteella. Verkkokaupassa voit littää Elisa Kassasta tuodun tuotteen lisäksi myös muihin tuoteryhmiin Tuote / tuoteryhmä määritykset Tukeeko Elisa Kassa integraatio tuotevaihtoehtoja / matriisituotteita? Kyllä. Voit määritellä nämä Elisa Kassassa. Matriisituote Elisa Kassassa siirtyy vaihtoehtotuotteeksi verkkokauppaan. Tukeeko Elisa Kassa tuoteattribuutteja / lisäkenttiä, joita käytetään hakusuodatukseen ja tuotevertailussa? Kyllä. Tuotetyyppien tarkemmat asetukset voi tehdä lisäksi sitten verkkokaupan hallinnassa. Voinko määritellä tuoteryhmäkuvauksen Elisa Kassan kautta? Et voi, mutta voit täydentää Elisa Kassa integraation luoman tuoteryhmäsivun tietoja verkkokaupan asetuksista. Voinko liittää tiedostoja tuotteisiin? Et voi tehdä tätä Elisa Kassan kautta, mutta verkkokaupassa on mahdollista lisätä omia lisäkenttiä tuotteisiin ja ladata myös tiedostoja tuotteelle.

8 Elisa Oyj 8/11 Voinko piilottaa tuotteita, tuoteryhmiä tai yksittäisiä vaihtoehtoja? Kyllä. Elisa Kassassa löytyy "näytä verkkokaupassa" -asetus. Tämän lisäksi tuotteet, jotka eivät ole myynnissä Elisa Kassassa eivät näy verkkokaupassa. Tukeeko Elisa Kassa määriä desimaalilukuna? Ei. Vaikka verkkokauppa tukee desimaalilukuja tuotteiden varastosaldoissa, niin ainoastaan kokonaisluvut kuten 1, 2, 3 jne. ovat tuettuja Elisa Kassassa. Saako Elisa Kassasta tuotteiden mitat ja painot siirrettyä kauppaan? Näistä ainoastaan paino siirtyy tuotteelle Elisa Kassasta verkkokauppaan. Siirtyykö bränditieto eli valmistaja verkkokauppaan? Kyllä. Asetetaanko tuotekuvat Elisa Kassassa päätuotteelle vai jokaiselle vaihtoehtotuotteelle erikseen? Kuvat saa lisättyä vaihtoehtokohtaisesti Muutokset kaupassa Mitä tapahtuu, jos muutan/siirrän tuotetta tai tuoteryhmää verkkokaupassa? Elisa Kassasta tulevat tiedot täytyy muuttaa Elisa Kassan kautta. Niitä tietoja ei saa pysyvästi muutettua verkkokaupan asetuksista, koska Elisa Kassa ylikirjoittaa ne seuraavassa päivityksessä. Voit kyllä täydentää Elisa Kassasta tulleita tietoja verkkokaupan asetuksista Tilaustuotteet, ristiinmyynti ja tuotepaketit Tukeeko Elisa Kassa tuotteita, joille ei ole määritelty varastosaldoa? Kyllä. Nämä pystyy määrittelemään Elisa Kassan kautta. Tukeeko Elisa Kassa ristiinmyyntiä? Elisa Kassan kautta et saa määriteltyä tuotteille ristiinmyyntituotteita. Nämä on mahdollista tehdä verkkokaupan asetuksista. Tukeeko Elisa Kassa tuotepaketteja? Verkkokaupan kytkytuotteita eli tuotepaketteja ei voi tehdä Elisa Kassan kautta. Ne eivät ole tuettuja.

9 Elisa Oyj 9/ Valuutat Voinko käyttää omaa valuuttaani? Kyllä. Elisa Kassassa ja verkkokaupassa täytyy määritellä sama valuutta käyttöön. Elisa Kassassa ei voi antaa suoraan hintoja eri valuutoille, kuten ne toimii verkkokaupan asetuksissa. Ne lasketaan Elisa Kassassa valuuttamuunnoksena Toimitustavat Kuinka saan lisättyä toimitustavan? Toimitustavat määritellään verkkokaupassa. Niillä voi kaupan asetuksilla määritellä painorajoja ja muita asetuksia normaalisti. Elisa Kassassa lisätään tilaukseen vain toimitustapa yhdeksi maksun riviksi. Saanko käyttöön Postin, Matkahuollon, PostNord, Unifaun: Consignor, UPS, DHL ja vastaavien integraatiot? Kyllä. Nämä tulee määritellä verkkokaupassa. Voinko lisätä erillisen pakkaus- ja toimituskulun? Et voi määritellä erillistä kuluriviä, mutta toimitustavalle voi määritellä verkkokaupassa hinnan eri logiikoilla. Tukeeko Elisa Kassa integraatio useita toimitusosoitteita?. Ei. Verkkokaupassa voidaan sallia asiakkaille toimitus eri osoitteeseen, jos tämä on sallittua muiden käytettyjen palveluiden kanssa Verot Kuinka saan määriteltyä veroluokat? Sinun täytyy määritellä veroluokat kummassakin järjestelmässä. Tällöin maksuissa verokannat siirtyvät oikein. Kuinka saan alueeliset verot? Ne täytyy määritellä kummassakin järjestelmässä. Jos Elisa Kassassa ei ole verkkokaupassa käytettyä veroluokkaa, niin Elisa Kassa käyttää oletusveroluokkaansa. Sen voi korjata jälkikäteen. Mitä tarkoittaa "Kaikki verot sisältyvät hintoihini" -asetus? Tämä asetus täytyy vastata verkkokaupan veromallin asetuksia. Jos tämä asetus on päällä, niin hinnoissa on ALV mukana. Jos asetus on pois päältä, niin hinnat siirtyvät verottomina.

10 Elisa Oyj 10/11 Mitä tarkoittaa asetus "Veloita verot toimituskuluista"? Tämä asetus määrittelee, että toimituskuluissa on mukana verot Kampanjat ja hinnoittelu Onnistuuko listahinta/vertailuhinta (vanha hinta yliviivattuna) verkkokaupassa? Elisa Kassa ei tue tällaista, mutta voit asettaa tuotteelle vertailuhinnan verkkokaupan asetuksista. Missä määrittelen alennukset ja kupongit? Ei tuettu ominaisuus Elisa Kassan integraation kautta. Verkkokaupassa voi tehdä vertailuhinnalla alennetun hinnan ja/tai kuponkikampanjalla alennuskampanjoita. Tukeeko Elisa Kassa integraatio asiakkaan/asiakasryhmän omia hintoja? Ei tuettu ominaisuus. Elisa Kassan kautta et saa muokattua verkkokaupan hinnastoja. Hinnastot ja niiden voimassaolo eri asiakkaille ja/tai asiakasryhmille täytyy määritellä verkkokaupan kautta Maksut Missä järjestelmässä määritellään maksutavat ja maksupalveluiden integraatiot? Nämä tulee tehdä verkkokaupassa Asiakkaiden tilit / rekisteröityneet asiakkaat Missä voin hallita asiakkaan tiliä? Muuttaa salasanaa? Asiakastilin hallinta tehdään verkkokaupassa. Asiakastilit siirretään kaupasta Elisa Kassaan. Asiakkaat ja osoitteet siirtyvät Elisa Kassaan tilaustietojen mukana Laskut Voidaanko maksamattomat tilaukset siirtää Elisa Kassaan tilauksina? Maksetut tilaukset siirretään Elisa Kassaan tilauksina ja maksamattomat laskuna. Miten toimitusmaksu näkyy Elisa Kassassa? Toimitusmaksu tulee omana rivinään tilaukselle.

11 Elisa Oyj 11/11 5. Tuen yhteystiedot ja palveluajat Palvelu 1. Tason tuki Elisa Yritysasiakkaiden Vikapalvelu 1. Tason tuki (Laskutus ja sopimusasiat) Elisa Yritysasiakaspalvelu Palveluaika Puh Avoinna arkisin klo , la 8-16 Häiriö- ja vikailmoitukset vastaanotetaan 24/7 elisa.fi/yrityksille/tuki Puh Avoinna arkisin klo elisa.fi/yrityksille/tuki Käytön tuki ja neuvonta Elisa Yritysguru Puh Avoinna arkisin klo 8-17

Nebula Kotisivutyökalu Käyttöohje - Kauppamoduuli. 1. Kaupan asetukset... 2

Nebula Kotisivutyökalu Käyttöohje - Kauppamoduuli. 1. Kaupan asetukset... 2 Sivu 1/6 Sisällysluettelo 1. Kaupan asetukset... 2 1.1. Maksunvälittäjän valinta ja käyttöönotto... 2 1.2. Kaupan tiedot... 3 1.3. Postitus ja toimitusmaksut... 3 1.4. Verot... 4 1.5. Kaupan valuutta ja

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

Maksuturva-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa. Maksuturva Basic - Makuturva Gold

Maksuturva-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa. Maksuturva Basic - Makuturva Gold Maksuturva-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa Maksuturva Basic - Makuturva Gold Suomen Maksuturva Oy 2011 Sisältö: 1. Maksuturva-palvelun käyttöönotto 1.1. Maksuturvan lisääminen Maksutapa-luetteloon

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas Päivitetty 10/2016 Tämän pikaoppaan avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 -palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet/

Lisätiedot

Kaikki yhdessä paketissa

Kaikki yhdessä paketissa Kaikki yhdessä paketissa Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Käteis- ja korttimaksut, tuotehallinta, asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus hoituvat parilla

Lisätiedot

Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli

Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli Pardco Group Oy Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli Asennus- ja asetusohjeet Pardco Group Oy 9/6/2013 Sisältö Yleistä moduulista... 2 Moduulin asennus... 2 Asetukset... 2 Trustpoint Invoice

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Ostokorin hintasäännöt

Ostokorin hintasäännöt Ostokorin hintasäännöt Tilaussumman ylittyessä ilmainen toimitus Ensimmäisessä esimerkissä ei asikkaan tarvitse lisätä ostoskorissa alennuskoodia vaan se lasketaan automaattisesti, kun sääntö astuu voimaan

Lisätiedot

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus Ajanvaraus Muster lisäpalvelun palvelukuvaus 30.05.2018 Palvelukuvaus 2 / 14 Sisältö Sisältö 2 Johdanto 3 Lisäpalvelun ominaisuudet 3 Ajanvaraussivu 3 Asetukset 9 Käyttöönotto 14 Tukipalvelut 14 Palvelukuvaus

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan.

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki muodostuu loppukäyttäjälle

Lisätiedot

Verkkokaupan perustaminen PIKAOPAS. Päivitetty 11-2012 - www.vilkas.f

Verkkokaupan perustaminen PIKAOPAS. Päivitetty 11-2012 - www.vilkas.f Verkkokaupan perustaminen PIKAOPAS Päivitetty 11-2012 - www.vilkas.f Sisällys Verkkokaupan asetukset... 3 Sivumuisti...3 Maa-asetukset... 4 Toimitustavat... 4 Toimitusmaksun vaihtoehdot... 4 Toimitusmaksua

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Unifaun API...5 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 6 Toimitustavat... 7

Lisätiedot

Enemmän kuin maksutavat verkossa

Enemmän kuin maksutavat verkossa Enemmän kuin maksutavat verkossa Petri Itkonen Senior Sales Manager +358 403529919 petri@paytrail.com Meistä Perustettu 2007 (Suomen Verkkomaksut) Liikevaihto 2013: 4,5 m Henkilöstömäärä: 40 Finanssivalvonnan

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti

Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti 1 Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti Johdanto Tarjous on dokumentti, jossa määritellään myytävä tuote tai palvelu, sekä sen hinta. Asiakas voi hyväksyä tarjouksen (jolloin seuraava vaihe on

Lisätiedot

MyCashFlowopas. Pikaopas verkkokaupan perustamiseen. Rastor-koulutus

MyCashFlowopas. Pikaopas verkkokaupan perustamiseen. Rastor-koulutus MyCashFlowopas Pikaopas verkkokaupan perustamiseen Rastor-koulutus Sisällysluettelo Perusasetukset... 1 Toimitustavat... 1 Maksutavat... 2 Checkout... 2 Paypal... 5 Mycashflown tilitiedot... 5 Kieliversiot...

Lisätiedot

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Jälleenmyyjäverkoston Online-myynnin tehostaminen 9.11.2010 Hotelli Scandic Simonkenttä Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Timo Korvenoja, Vilkas Group Oy Perustettu Tampereella 1995 Tytäryhtiö

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Kuvaus C2 SmartLight Oy on avannut oman verkkokaupan minkä kautta voit ostaa tuotteitamme ja kumppaneidemme tuotteita helposti. Verkkokaupan kautta

Lisätiedot

ALV-yhteenvetoilmoitus

ALV-yhteenvetoilmoitus OHJE 1(5) ALV-yhteenvetoilmoitus n versiossa 7.20 ohjelmaan on lisätty ALV-yhteenvetoilmoitus ja sen korjausilmoitus. Tässä dokumentissa ohjeistamme toiminnon käyttöönottoa. Asetukset Tiedot ALV-yhteenvetoilmoitukseen

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Elisa Kassa - Netvisor integraatio

Elisa Kassa - Netvisor integraatio Elisa Oyj 1 (8) 4.1.2017 Elisa Kassa - Netvisor integraatio 1 Toiminnallisuudet 1.1 Päivän myynnit Ominaisuudet: Jokaiselle päivälle muodostetaan yksi tosite Tosite sisältää yhteenlasketun summatiedon

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Unifaun API...5 Toimitustavat... 6 Tilauksen käsittely...7 SmartShip Connect...8 SmartShip

Lisätiedot

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Hammasvälineen uusi verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.hammasvaline.fi Sisäänkirjautuminen Paina yläpalkin Kirjaudu sisään -painiketta. Sisäänkirjautumisikkuna avautuu.

Lisätiedot

Verkkokaupan käyttöohje

Verkkokaupan käyttöohje Verkkokaupan käyttöohje Hallintapaneeli Note Shot Oy Asiakaspalvelu myynti@noteshot.com tuki@noteshot.com Puh. 010-085 999 (ma-pe klo 10-17 1,51 /min+npm) www.noteshot.com Sisällysluettelo 1 ETUSIVU...4

Lisätiedot

Verkkokaupan tarvekartoitus

Verkkokaupan tarvekartoitus Verkkokaupan tarvekartoitus Yksityiskohtaiset ohjeet verkkokaupan toteuttajan tueksi verkkoasema.fi Tervehdys ystäväni! Oppaasi verkkokaupan tarvekartoituksessa Tähän pikaoppaaseen voitte kirjata verkkokauppasi

Lisätiedot

Timanttiset-verkkokauppa, ohje

Timanttiset-verkkokauppa, ohje Timanttiset-verkkokauppa, ohje Sisältö 1. Tuotteen ostaminen (kuluttaja)... 2 2. Osuuskunnan rooli tilausprosessissa... 6 3. Kauppiaan rooli tilausprosessissa... 7 Verkkokauppalähetteen ja -laskutuksen

Lisätiedot

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas 02/2015 Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Kirjautumalla

Lisätiedot

Tradeplace käyttöohje

Tradeplace käyttöohje Tradeplace käyttöohje Aihealueet Electrolux B2B portaali Toiminnot ja hyödyt Päävalikko Tuotetiedot 1. Navigointi 2. Tuotelistaus 3. Tuotetiedot 4. Tuotehaku Tilauksen tekeminen 1. Normaali tilausflow

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...6

Lisätiedot

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Tavoitettavuusasetusten hallinta Oma Elisa -käyttöliittymällä Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Suomen Valmispalvelut Oy. Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen. www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18

Suomen Valmispalvelut Oy. Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen. www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18 Pikaopas Valmiskaupan perustamiseen www.valmiskauppa.fi / pikaopas / päivitetty 8.7.2010 Sivu 1 / 18 Tervetuloa Valmiskauppiaaksi Tämä ohje kertoo miten Valmiskaupalla perustetaan verkkokaupan helposti.

Lisätiedot

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin.

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin. Elisa Kassa Raportit Elisa Kassa tarjoaa oletusarvoisesti kymmeniä eri raportteja, jotka antavat informaatiota lähtien aina tuntikohtaisesta tapahtumien erittelystä, aina koko vuoden kattavaan tapahtumien

Lisätiedot

Kauppa se on joka kannattaa

Kauppa se on joka kannattaa 1 Kauppa se on joka kannattaa Verkkokauppabisnes on houkuttelevaa. Lähtökohdat liiketoiminnan aloittamiseen ovat moninaiset - ja näin ollen myös verkkokauppiaiden joukko on monenkirjava. On intohimoyrittäjää,

Lisätiedot

WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop

WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop on lisäosa, jolla voidaan käyttää Checkout.fi palvelun maksutapoja kauppapaikoissa, joissa yhdessä tilauksessa voi olla useita

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

www.lionsverkkokauppa.fi

www.lionsverkkokauppa.fi 1 www.lionsverkkokauppa.fi Tervetuloa tilaamaan verkkokaupan kautta joulukortteja tilaamalla maailma muuttuu askeleen paremmaksi. OHJEEN SISÄLTÖ 2 OHJEEN SISÄLTÖ 2 MUUTAMA HUOMIOITAVA ASIA 3 KIRJAUTUMINEN

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

Elisa Kassa kanta-asiakkuus

Elisa Kassa kanta-asiakkuus Elisa Kassa kanta-asiakkuus Elisa Kassa palvelun avulla asiakkaan tunnistaminen ja ostokäyttäytymisen seuranta sekä asiakkuuden raportointi on helppoa. Asiakkuuteen on mahdollista liittää kassalla koneellisesti

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Myyntitilausrivin kuvaus

Myyntitilausrivin kuvaus Myyntitilausrivin kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot. Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja toimituserä

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettipuoti (tarkka ominaisuuslista myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen ratkaisu pieneen kauppaan, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi muutokset Uutuutena verkkokaupassa on tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet ja Punainen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...6 Huomioitavaa... 7 Lähipaketti toimitustapa...

Lisätiedot

Netvisor laskutusliittymä

Netvisor laskutusliittymä Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 2 Laskujen lähetys... 6 2.1 2.2 2.3 3 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Operaattoritunnukset...

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus...4 Asetukset...4 Toimitustavat...4 Tilauksen käsittely...5 Huomioitavaa...6 Kirje toimitustapa...6 SmartPost

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta

Automaattitilausten hallinta Automaattitilauksilla voidaan automatisoida kopiotilaukset tuotantolaitokselle. Työkalulla voitte määritellä kansio- sekä tiedostokohtaisia automaattitilauksia. Joka yö SokoPro suorittaa tarkistusajon,

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot Voimassa 1.4.2018 alkaen/päivitetty 8.11.2018 VERKKOKAUPAN KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT Yleistä verkkokaupasta 1. Verkkokaupan tuotteita myy Kopio Niini Oy, y-tunnus 0199332-3.

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

Unifaun lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Unifaun lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Unifaun lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...2 Asennus... 3 Asetukset... 4 Unifaun API...4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...7 Kupongit... 8 Huomioitavaa...

Lisätiedot

Verkkopalvelun käyttöohje

Verkkopalvelun käyttöohje Cheminent Oy 17.5.2005 Verkkopalvelun käyttöohje Sisällysluettelo Rekisteröityminen verkkopalveluun... 1 Kirjautuminen verkkopalveluun... 2 Tuotehaku... 2 Suosikkituotteet... 2 Ostoskori... 2 Tuotteiden

Lisätiedot

Elisa E . Palvelukuvaus Versio 1.1. Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI Helsinki Y-tunnus

Elisa E . Palvelukuvaus Versio 1.1. Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI Helsinki Y-tunnus . Elisa Eemail Palvelukuvaus Versio 1.1 Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI-00530 Helsinki Y-tunnus 1539836-5 www.appelsiini.fi Elisa Oyj 2/6 Sisällys 1. ELISA EEMAIL SÄHKÖPOSTIPALVELU... 3 1.1. PALVELUN

Lisätiedot

Orio Portaali Käyttäjäopas v1.0

Orio Portaali Käyttäjäopas v1.0 Orion Orio Portaali Käyttäjäopas v1.0 SISÄLLYS Liity asiakkaaksi 02 Kirjautuminen 03 Tuotehaku 03 Ostoskori 05 Normaalin tilauksen tekeminen 06 Tilaushistoria 08 Asiakaspalvelu ja yleistä tietoa 09 orio.com

Lisätiedot

Uusi Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Uusi Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Uusi Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Uusi Yritysten OmaElisa -palvelu Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2 Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje Päivitetty 20.9.2012 Sisällys YLEISTÄ... 2 KÄYTTÖ MYYMÄLÖIDEN VÄLISTEN TAVARANSIIRTOJEN YHTEYDESSÄ... 2 PÄÄLLE LAITETTAVAT ASETUKSET... 2 ASIAKKAALLE

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen Punainen Sulka 2017 Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen 2015-08-22 Sari Pirinen Mitä rahankeräys on? toimintaa, jossa kerätään yleisöön vetoamalla vastikkeetta tuotemyynti ei ole rahankeräystä keräykseen

Lisätiedot

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään edupori.fi/office 365 3.10.2013 Porin kaupunki ATK Tuki Sisällys Johdanto... 2 Edupori.fi sähköpostin määrittäminen Office 365:n Outlook-ohjelmaan

Lisätiedot

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Käyttäjätunnusten käyttö...3 1. Käyttäjätunnukset ja salasanat...3 1.1 Käyttäjätunnuksien teko...4

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

OHJE KILPIEN LISÄÄMISESTÄ ATJN KILPIVARASTOON

OHJE KILPIEN LISÄÄMISESTÄ ATJN KILPIVARASTOON OHJE KILPIEN LISÄÄMISESTÄ ATJN KILPIVARASTOON Kilpiä voidaan joutua lisäämään kilpivarastotiedoksi mm. alla mainituissa tilanteissa. Sarjakilpivarastoon: - Tunnus on määräytynyt ajoneuvolle LTJn aikaisessa

Lisätiedot

emaksut-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa

emaksut-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa emaksut-palvelun käyttöönotto ja asetukset Omaverkkokaupassa Suomen Maksuturva Oy 2011 Sisältö: 1. emaksut-palvelun käyttöönotto 1.1. Maksutavan lisääminen Maksutapa-luetteloon 1.2. emaksut-palvelun tilaaminen

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Sisältö 1 Palvelun kuvaus...1 1.1 Koska käyttää mitäkin sisältötyyppiä?...1 1.1.1 Ajankohtaista...1 1.1.2 Tarjoukset...1 1.1.3 Ilmoitukset...1 1.2 Käyttäjätunnukset...1

Lisätiedot

Excel -sisäänlukutaulukko. Haahtela RES -järjestelmän huoltokohteiden - vienti/tuontitoimintojen käyttöohje

Excel -sisäänlukutaulukko. Haahtela RES -järjestelmän huoltokohteiden - vienti/tuontitoimintojen käyttöohje Excel -sisäänlukutaulukko Haahtela RES -järjestelmän huoltokohteiden - vienti/tuontitoimintojen käyttöohje 1. Sisäänlukupohjan hakeminen 1.1. Tyhjä sisäänlukupohja Tyhjään sisäänlukupohjaan voidaan kirjata

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1. Gallery käyttöönotto

GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1. Gallery käyttöönotto GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1 Gallery käyttöönotto Ohje on tarkoitettu Gallery ohjelmiston käyttöönottajalle, yrityksenne järjestelmänvalvojalle tai edistyneemmälle

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille

Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille Päivitetty 18.11.2011 1(8) Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace-kauppialle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman

Lisätiedot

Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa.

Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa. Verkkokaupan tilanne Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa. 65 %:lla suomalaisista on käytössään älypuhelin. Suomalaisista kuluttajista 45 % tekee verkko-ostoksia. Vuonna

Lisätiedot

OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN

OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN 1 OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN Sisällysluettelo Tuotevalikoima... 2 Verkkokauppaan kirjautuminen... 3 Tuotteet... 3 Tuotteiden hakeminen... 3 Tuotteen tiedot... 5 Miten asiakas on aikaisemmin tilannut

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Elisa Ring. Agentin opas. Elisa Oyj, PL 1, 00061 ELISA, Y-tunnus 011650-6, Kotipaikka: Helsinki

Elisa Ring. Agentin opas. Elisa Oyj, PL 1, 00061 ELISA, Y-tunnus 011650-6, Kotipaikka: Helsinki Elisa Ring Agentin opas Elisa Ring Agentin opas 2 Sisällys 1. Agentin tehtävät ja työkalut... 3 Elisa Ring Valikko... 3 2. Hallintakäyttöliittymä... 4 Kirjaudu sisään Hallintakäyttöliittymään... 4 Asiakaspalvelusarjojen

Lisätiedot

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Yhteenveto Päivityksiä uuteen palkkaosioon: Palkkaperustepohja Palkkalajirekisteri Usean palkkatiedon muokkaaminen Procountor Ohjekirjasta löytyy muistilista

Lisätiedot

Nimiketason tuki. Nimiketaso-ohjeet UNIFAUN AUTHOR: UNIFAUN OY

Nimiketason tuki. Nimiketaso-ohjeet UNIFAUN AUTHOR: UNIFAUN OY Nimiketason tuki Nimiketaso-ohjeet UNIFAUN AUTHOR: UNIFAUN OY WWW.UNIFAUN.COM DEN 5 JANUARI 2018 Sisällysluettelo 1 Nimiketason tuki... 4 1.1 Nimiketason tuen käyttöönotto... 4 1.2 Luo nimikkeitä... 4

Lisätiedot

Suojaa yrityksesi aina ja kaikkialla. F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas

Suojaa yrityksesi aina ja kaikkialla. F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas Suojaa yrityksesi aina ja kaikkialla F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas Sisällys 1 Kirjautuminen Sovelluskauppaan... 3 2 Laitteiden suojaaminen... 4 2.1 Mobiilitietoturvan asennus... 6 2.2 Tietokoneturvan

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto 15. huhtikuuta 2018 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille...

Lisätiedot

Pikaohje Kouluväylään perustilauksen tekemistä varten. Luottamuksellinen

Pikaohje Kouluväylään perustilauksen tekemistä varten. Luottamuksellinen Pikaohje Kouluväylään perustilauksen tekemistä varten Luottamuksellinen Kirjaudu Kouluväylälle osoitteesta www.kirjavalitys.fi oikeasta yläkulmasta saamillasi tunnuksilla 2 Klikkaa kohtaa perustilaus.

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi Verkkokaupassa myynnissä kortit, arpojen lisätilaukset, tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 1 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 2 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Omaverkkokaupassa ja voit tehdä lähes kaikki

Lisätiedot

Hinnaston luonti ja ylläpitäminen

Hinnaston luonti ja ylläpitäminen Hinnaston luonti ja ylläpitäminen Hinnasto toiminnon avulla voidaan hallinnoida alennuksia. Tuotekortilla määritellään tuotteen normaalihinta. Hintaa voidaan alentaa kampanjan tai hinnaston avulla. Tässä

Lisätiedot

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito 27.11.2017 1 (16) Tikon Kirjanpito etasku 27.11.2017 2 (16) 1 Liittymäaineisto... 3 2 Lisenssit... 3 3 Toiminnon kuvaus... 3 4 Käyttöönotto... 4 4.1 SFTP-tunnukset... 4 4.2 Hakemisto... 4 4.3 Siirtoasetus...

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki Tuoterekisteri/Nimiketason tuki UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM DEN 13 JULI 2017 Sisältö 1 Tuoterekisteri... 4 2 Luo tuoterekisteri... 4 2.1 Tulostussuosikki ja tuoterekisteri... 4 2.2 Tuotetiedot sähköpostiennakkoilmoituksessa...

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

HELPPOA JA AMMATTIMAISTA:

HELPPOA JA AMMATTIMAISTA: HELPPOA JA AMMATTIMAISTA: Oma putiikki Voit perustaa SimpleSite-palveluun oman verkkokaupan ja myydä siellä esimerkiksi postimerkkejä, maalaamiasi tauluja tai tekemiäsi käsitöitä. Autamme sinut alkuun.

Lisätiedot

PERUSTA VERKKOKAUPPA. info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net

PERUSTA VERKKOKAUPPA. info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net info@cimacuu.net 044 0122 296 www.cimacuu.net Valitse sopivin verkkokauppa. Postin ja Matkahuollon toimitusintegraatiot* *Postin ja Matkahuollon toimitusintegraatiot tekevät osoitekorttien ja seurantatunnusten

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot