Mukana ovat myös: Kutsu valokuvien lähettämiseksi puolisoiden/kumppanien istuntoa varten DGEseminaarissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mukana ovat myös: Kutsu valokuvien lähettämiseksi puolisoiden/kumppanien istuntoa varten DGEseminaarissa"

Transkriptio

1 Maaliskuu 2015 Hyvä piirikuvernööri-elektin puoliso/kumppani, Kon'nichiwa Japanista! Ensimmäisen varapresidentin Dr. Jitsuhiro Yamadan puolisona haluan onnitella sinua puolisosi/kumppanisi valinnasta piirikuvernööriksi lionsvuodelle Olen itse ollut jo pitkään partneri palvelutyössä, joten ymmärrän tämän yhteisen sitoutumisen ja tiiviin tiimityön, jota tarvitaan menestykselliseen virkavuoteen. Tiedän, että tästä tulee antoisa vuosi teille molemmille, kun palvelette yhdessä, kannustatte ja tuette toisianne koko vuoden ajan. Toivon, että osallistut vuoden 2015 Tulevien piirikuvernöörien seminaariin ja kansainväliseen vuosikokoukseen Honolulussa, Havaijilla. Seminaarin ja vuosikokouksen aikana tulee olemaan monia tilaisuuksia oppia lisää järjestöstämme, piirikuvernöörin roolista ja velvollisuuksista, sekä muiden puolisoiden/kumppaneiden kokemuksista ympäri maailmaa. Vaikka seminaarin pääpaino onkin tulevan vuoden piirikuvernöörien kouluttamisessa, on sinun roolisi piirikuvernöörin puolisona/kumppanina todella tärkeä ja keskeinen hänen menestymiselleen. Tämän vuoksi haluat varmasti osallistua DGE-seminaarin istuntoon, joka on tarkoitettu erityisesti puolisoille/kumppaneille sekä muihin DGE-seminaarin tapahtumiin, joihin sinut on kutsuttu. Kannustan sinua käyttämään hyväksesi tätä arvokasta tilaisuutta oppia sekä seminaarien esitelmien pitäjiltä että muilta puolisoilta. Tässä lähetyksessä on vuoden Piirikuvernöörin puolison/kumppanin opas ja tärkeitä tietoja, jotka auttavat sinua varmistamaan, että olet valmis ensi vuotta varten. Oppaassa on lionismin perustietojen ja omien vastuiden lisäksi tietoja, jotka tulevat olemaan hyödyllisiä koko lionsvuoden aikana. Mukana ovat myös: Kutsu valokuvien lähettämiseksi puolisoiden/kumppanien istuntoa varten DGEseminaarissa Alueen kartta, jossa näkyvät Hilton Hawaiian Village -hotelli (DGE-hotelli ja DGEseminaarin pitopaikka) sekä Hawaii Convention Center -kongressikeskus Tietoja kuljetuksista, alueen ravintoloista, nähtävyyksistä ja kiertoajeluista

2 Vuoden lionsvuodelle varapresidentti Dr. Jitsuhiro Yamada on valinnut teemaksi Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus. Dr. Yamada uskoo syvästi, että jokaisella ihmisellä on ihmisarvo, joka ansaitsee muiden kunnioituksen. Joka päivä monien ihmisarvoa loukataan nälän, sairauksien, luonnonkatastrofien ja sotien takia. Maailman suurimpana humanitaarisen palvelun järjestönä lioneilla on velvollisuus vahvistaa kansainvälistä rauhaa ja yhteistyötä suojelemalla ihmisarvoa. Voimme tehdä sen yhdessä pelastamalla ihmishenkiä, parantamalla koulutusta, suojelemalla ympäristöä, antamalla apua vammaisille ja edistämällä kansainvälistä hyvää tahtoa. Tule mukaamme tänä vuonna kun palvelemme paikkakunnilla tavoilla, jotka tukevat ihmisyyttä, sopusointua ja arvokkuutta. Lisätietoja vuoden kansainvälisestä teemasta ja muista DGE-seminaariin liittyvistä asioista löytyy LCI:n verkkosivulta (kirjoita DGE-seminaari hakulaatikkoon kotisivun oikeassa yläreunassa). Lue Puolison/kumppanin oppaan liitteestä lisätietoja vuoden kansainvälisen teeman osasta, paperikurjesta, jolla on hyvin tärkeä merkitys tulevalle presidentille. Arvostan kovasti haluasi ottaa vastaan tämä tilaisuus ja haluan kiittää sinua kaikkien niiden ihmisten puolesta, joita olet jo palvellut ja joita tulet palvelemaan. Dr. Yamada ja minä odotamme kovasti saavamme tavata sinut Honolulussa. Yhdessä voimme sitoutua palvelemaan muita tulevan vuoden aikana. Terveisin, Mrs. Toshiko Yamada Ensimmäisen varapresidentin Dr. Jitsuhiro Yamadan vaimo Tiedoksi: Dr. Jitsuhiro Yamada, ensimmäinen kansainvälinen varapresidentti Chancellor Bob Corlew, toinen kansainvälinen varapresidentti Somsakdi Lovisuth, 2015 DGE-seminaarin puheenjohtaja, entinen kansainvälinen johtaja Eugene Spiess, varapuheenjohtaja, entinen kansainvälinen johtaja 2015 Piirikuvernööri-elektien seminaarin ryhmänjohtajat 2015 Piirikuvernööri-elektien seminaarin avustajat Patti A. Repenn-Volante, Piiri- ja klubipalveluiden ja johtajakoulutusosastojen johtaja

3

4 Tulevien piirikuvernöörien seminaari 2015 Lähetä meille kuvasi! Haluamme juhlia elämän arvokkuutta ja näyttää miten maailman lionit palvelevat lisätäkseen sopusointua ja vahvistaakseen ihmisyyttä. Lähetä meille 1-2 valokuvaa* itsestäsi ja tulevasta piirikuvernööristä palvelemassa paikkakuntaanne. *Kiinnitä erityishuomiota valokuviin, jotka tukevat tämän vuoden teemaa: Ihmisyys.Sopusointu. Arvokkuus." Monet kuvista tulee keräämään yhteen ja ne näytetään Puolisoiden/kumppanien istunnon aikana Piirikuvernööri-elektien seminaarissa Honolulussa. Toimita parhaat digitaaliset kuvasi.jpeg tai.tif formaatissa osoitteeseen: Sisällytä seuraavat tiedot: - Nimesi - Piirin numero - Lyhyt kuvaus valokuvasta Lähetä valokuvat viimeistään 1. toukokuuta Kysyttävää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen jos sinulla on kysyttävää. Huomaa: Lions Clubs Internationalille antamistasi valokuvista tulee Lions Clubs Internationalin omaisuutta, ja niitä voidaan käyttää myös jatkossa Lions Clubs Internationalin mainonnassa.

5 ALUEEN KARTTA Hawaii Convention Center Hilton Hawaiian Village (13) (DGE-hotelli) Sheraton Waikiki Hotel (27) (HQ - päämajahotelli) KULJETUKSET Kaikkiin DGE-seminaarin ja kansainvälisen vuosikokouksen tapahtumiin joihin sinut on kutsuttu on järjestetty bussikuljetus. Bussit tuovat sinut takaisin hotellille tilaisuuksien päätyttyä.

6 ALUEEN RAVINTOLAT ja OSTOSMAHDOLLISUUDET Honolulussa on lukemattomia ruokailumahdollisuuksia*: DGE-hotelli Bali Steak & Seafood Rainbow Lanai Tropics Bar & Grill Benihana CJ s New York Deli Hatsuhana Fresco Italian Restaurant Round Table Pizza DGE-hotelli (lähiympäristö) Wailana Coffee House (amerikkalainen, aamiainen & brunssi) House Without A Key (kalaravintola) Ocean House (kalaravintola, havaijilainen) Tonkatsu Ginza Bairin (japanilainen) Chiba-Ken Restaurant (Sushi Bar) Cheeseburger Waikiki Monsoon India Masala (intialainen) Arancino on Beachwalk (italialainen pöytävaraus suositeltava) Lisätietoja alueen ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista löytyy osoitteista: ja Winners-Best-Restaurants/ *Tämä lista ei kata jokaista ravintolaa alueella, vaan antaa käsityksen tarjonnasta Honolulussa. Listan tiedot olivat voimassa materiaalin painatuksen aikaan, mutta voivat muuttua.

7 HONOLULUN NÄHTÄVYYDET JA KIERTOAJELUTIEDOT Honolulu on dynaaminen ja jännittävä käyntikohde, jossa on useita upeita nähtävyyksiä ja kokemuksia. Tietoja tutustumiskäynneistä Viimeisimmät tiedot kiertoajeluista löytyvät LCI:n verkkosivujen Vuosikokousosiosta: Tutustu: Paikalliset kiertoajelut ja matkailukohteet Honolulussa on muutakin kuin Waikiki Beach - tee suunnitelmia nauttiaksesi erityisesti lioneille ja heidän vierailleen laadituista MC&A-yrityksen kiertoajeluista. Tutustu Havaijin luonnonkauneuteen kiertoajelulla ja näe vuoria, vesiputouksia, soita ja paljon muuta. Käy ananas- tai macadamia-pähkinätilalla. Astu ajassa taaksepäin ja käy Pearl Harborin USS Arizona - muistomerkillä ja taistelulaiva Missourilla tutustumassa kohtalokkaaseen päivään MC&A tarjoaa historiallisia kiertoajeluja, valtamereen liittyviä aktiviteetteja, luau-tilaisuuksia, illallisristeilyjä ja paljon muuta! Huomaa: Honolulun kiertoajelut varataan nopeasti, joten tee varaus ajoissa, jotta pääset osallistumaan. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat erityisen kiertoajelun omalle ryhmällesi, ota yhteyttä MC&Ayritykseen osoitteessa tai soita MC&A numerossa MC&A Service Desk -palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 08:30-16:30 Havaijin paikallista aikaa. MC&A:lla tulee myös olemaan palvelutiski Hawaii Convention Center (HCC) -kongressikeskuksessa, Level 1 Lobby.

8 Tutustumiskäynnit ennen vuosikokousta ja sen jälkeen Nauti Havaijin paratiisista joko ennen tai jälkeen vuosikokousta ja varaa kiertomatka. Tiesitkö, että Havaiji koostuu kuudesta suuremmasta saaresta? Niitä ovat Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui ja Hawaii Island. Jokainen saari on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Et ole varma missä kannattaa käydä? Ota yhteyttä matkailualan yrityksiin, jotka tuntevat Havaijin - kaikki nämä yritykset tarjoavat erilaisia kiertomatkoja mielenkiinnon ja budjetin mukaisesti. Anna heidän auttaa suunnittelemaan unelmaloma sinulle ja saat kaiken mahdollisen irti vuoden 2015 Honolulun vuosikokouksesta! Havaiji on yksi maailman suurimmista turistikohteista ja matkat myydään nopeasti, joten varaa omasi ajoissa! LCI:n suosimat kiertomatkayhtiöt ovat seuraavat: Goway Travel on tarjonnut ainutlaatuisia matkakokemuksia jo 40 vuoden ajan. Katso heidän valmispakettejaan, mm. luksusluokan 7 päivän/4 saaren risteily NCL:llä! Kysymyksiä, erityistoiveita tai ryhmävarauksia? Ota yhteyttä Goway-matkatoimistoon osoitteella tai soita numeroon Pleasant Holidays on erikoistunut lomamatkoihin Havaijin saarille jo 50 vuoden ajan. Pleasant Holidays tarjoaa monia eritasoisia kiertomatkoja edullisilla hinnoilla ja erinomaisella palvelulla. The Pleasant Holidays -matkatoimistot ovat myyneet yli 10 miljoonaa lomamatkaa vuodesta Kysymyksiä, erityistoiveita tai ryhmävarauksia? Lähetä sähköpostia Pleasant Holidays/Pacific Island Institute osoitteella tai soita Honolulun edustajalle Ms. Haunani Maunu-Hendrixille numeroon , jotta voit aloittaa Havaijin loman suunnittelemisen jo tänään! MC&A on Havaijilla toimiva yritys, jolla on 30 vuoden kokemus turismipalveluista Havaijilla. Tutustu heidän kiertoajeluvalikoimaan verkkosivulla ja varaa saarien väliset lennot, hotelli ja auto tai valitse vain haluamasi vaihtoehto. Tutustu MC&A:n tarjouksiin kaikilla Havaijin saarilla! Lisätietoja, erityistoiveet ja ryhmämatkat MC&A:sta osoitteella tai soita numeroon tai Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin 06:00-17:30 ja lauantaisin 9:00-13:00 Havaijin aikaa.

2015-2016. Piirikuverno o rin puolison/kumppanin opas

2015-2016. Piirikuverno o rin puolison/kumppanin opas 2015-2016 Piirikuverno o rin puolison/kumppanin opas Sisällysluettelo Johdanto 1 Osa 1: Tietoja Lionsklubien kansainvälisestä järjestöstä Historia ja taustat 2 Vaalipiirit 6 Kansainvälinen päämaja 8 Kansainväliset

Lisätiedot

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 PÄIVÄMÄÄRÄ: Lokakuu 2014 KENELLE: ASIA: 1. Varapiirikuvernöörit ja piirikuvernööri-elektit

Lisätiedot

Tervetuloa MAAILMANLAAJUINEN JOHTAJA HUMANITÄÄRISESSÄ PALVELUSSA.

Tervetuloa MAAILMANLAAJUINEN JOHTAJA HUMANITÄÄRISESSÄ PALVELUSSA. Tervetuloa MAAILMANLAAJUINEN JOHTAJA HUMANITÄÄRISESSÄ PALVELUSSA. LIONIEN NÄKEMYS TEHTÄVÄSTÄ Olla maailmanlaajuisesti johtavassa asemassa humanitäärisessä palvelussa. LIONIEN LAUSUNTO TEHTÄVÄSTÄ Tehdä

Lisätiedot

UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE

UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE UUDEN LIONSJÄSENEN PEREHDYTYSOPAS KOULUTTAJILLE Opas uuden jäsenen perehdytyksen suunnitteluun ja toteuttamiseen SISÄLLYSLUETTELO Uusien jäsenten perehdyttämisen tärkeys...2 Uuden jäsenen perehdytys ja

Lisätiedot

UUDEN KLUBIN JUHLIMINEN. Perustamisjuhlan suunnitteluopas

UUDEN KLUBIN JUHLIMINEN. Perustamisjuhlan suunnitteluopas UUDEN KLUBIN JUHLIMINEN Perustamisjuhlan suunnitteluopas Perustamisjuhlan suunnitteluopas Uuden lionsklubin juhliminen Perustamisjuhla, eli charter night on erityinen tapahtuma jolla juhlistetaan uuden

Lisätiedot

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS Uuden klubin kehittämisopas SISÄLLYSLUETTELO Miksi perustaa uusi lionsklubi?...2 Klubimuodon valitseminen...3-4 Vaiheet uuden klubin perustamisessa...5 Vaihe yksi: Määritelkää

Lisätiedot

Klubivirkailijoiden. käsikirja. 2015-2016 Suomi

Klubivirkailijoiden. käsikirja. 2015-2016 Suomi Klubivirkailijoiden käsikirja 2015-2016 Suomi Lions Clubs International Tarkoitus JÄRJESTÄÄ, perustaa ja valvoa palveluklubeja, joita kutsutaan lionsklubeiksi. KOORDINOIDA ja yhdenmukaistaa lionsklubien

Lisätiedot

Hyvällä tuulella tulevaisuuteen! Suomen Lions-liitto ry:n 61. vuosikokous Porissa 6. 8.6.2014 Tervetuloa!

Hyvällä tuulella tulevaisuuteen! Suomen Lions-liitto ry:n 61. vuosikokous Porissa 6. 8.6.2014 Tervetuloa! Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2014 Hyvällä tuulella tulevaisuuteen! Suomen Lions-liitto ry:n 61. vuosikokous Porissa 6. 8.6.2014 Tervetuloa! Kutsu kuvernöörineuvoston kokoukseen 2/2014

Lisätiedot

LIONSKLUBIN UUSI JÄSEN PEREHDYTYSOPAS

LIONSKLUBIN UUSI JÄSEN PEREHDYTYSOPAS LIONSKLUBIN UUSI JÄSEN PEREHDYTYSOPAS Johdanto lionismiin SISÄLLYSLUETTELO Uuden jäsenen perehdytystilaisuuden sisältö...2 Keitä lionit ovat...2 Oma klubisi...3 Historia...3 Klubivirkailijat...4 Perinteet...4

Lisätiedot

ALPHA LEOKLUBI- OHJELMAN KÄSIKIRJA

ALPHA LEOKLUBI- OHJELMAN KÄSIKIRJA ALPHA LEOKLUBI- OHJELMAN KÄSIKIRJA ALPHA LEOKLUBI- OHJELMAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO 6 LCI 6 Leoklubiohjelma 6 Historia & tavoite 6 Motto 7 Leoklubityypit 7 Paikkakunnalla toimivat leoklubit 7 Kouluissa

Lisätiedot

Klubivirkailijatiimin

Klubivirkailijatiimin Klubivirkailijatiimin käsikirja 2013-2014 Finnish Lions Clubs International Tarkoitus JÄRJESTÄÄ, perustaa ja valvoa palveluklubeja, joita kutsutaan lionsklubeiksi. KOORDINOIDA ja yhdenmukaistaa lionsklubien

Lisätiedot

Lionperheiden cub-ohjelma Aktiviteettiopas

Lionperheiden cub-ohjelma Aktiviteettiopas Lionperheiden cub-ohjelma Aktiviteettiopas Lapset ovat hyviä matkimaan. Joten anna heille jotain hienoa matkittavaksi. Onneksi olkoon Lionperheiden cub-ohjelman perustamisesta klubiinne! Tämä erityisohjelma

Lisätiedot

MAAILMANLAAJUINEN JÄSENTYÖRYHMÄ

MAAILMANLAAJUINEN JÄSENTYÖRYHMÄ Lions Clubs International MAAILMANLAAJUINEN JÄSENTYÖRYHMÄ RESURSSIOPAS Tervetuloa Lionsklubien kansainvälisen järjestön Maailmanlaajuiseen johtajakoulutusryhmään (GMT). Asemasi GMT:ssä on kriittisen tärkeä

Lisätiedot

NUORTEN AIKUISTEN REKRYTOINTIOPAS. Kuka kantaa klubinne lippua vuonna 2050?

NUORTEN AIKUISTEN REKRYTOINTIOPAS. Kuka kantaa klubinne lippua vuonna 2050? NUORTEN AIKUISTEN REKRYTOINTIOPAS Kuka kantaa klubinne lippua vuonna 2050? Sisällysluettelo Miksi rekrytoida nuoria aikuisia...3 Nuorten aikuisten rekrytoiminen Jäsenyysohjelmat...3 Miten löytää rekrytoitavia

Lisätiedot

Tervetuloa Vuokattiin!

Tervetuloa Vuokattiin! Edessä tiukka talous Karu todellisuus miten tästä eteenpäin? Presidentti vierailulla Joe Preston jo kauden toinen presidenttivieras Kaveria ei jätetä Veteraaniaktiviteettiä voidaan yhä jatkaa Tervetuloa

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi elokuu 4/2012. Kansainvälinen presidentti Wayne A. Madden ja puoliso Linda

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi elokuu 4/2012. Kansainvälinen presidentti Wayne A. Madden ja puoliso Linda Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi elokuu 4/2012 Kansainvälinen presidentti Wayne A. Madden ja puoliso Linda Toimituksen näkökulmasta Innostava Barry Jyväskylän vuosikokous on takana ja uusi toimintakausi

Lisätiedot

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Lionspiirin 107-A piirilehti 2015 Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Pääkirjoitus Suomen Leijona - kansainvälinen Lion Tämänvuotinen teemamme STRENGTHEN

Lisätiedot

KANSAINVÄLISEN AVUN APURAHAHAKEMUS

KANSAINVÄLISEN AVUN APURAHAHAKEMUS LIONS CLUBS INTERNATIONAL FOUNDATION KANSAINVÄLISEN AVUN APURAHAHAKEMUS Me välitämme. Me palvelemme. Me saamme aikaan. KANSAINVÄLISEN AVUN APURAHAHAKEMUS Yleiskatsaus Kansainvälisen avun apurahojen (IAG)

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

JOHTAJAKOULUTUS. Lopullinen päämäärä on saada lionjohtajia, joilla on visio ja taidot kehittää lionien humanitääristä työtä.

JOHTAJAKOULUTUS. Lopullinen päämäärä on saada lionjohtajia, joilla on visio ja taidot kehittää lionien humanitääristä työtä. JOHTAJAKOULUTUS Yleistietoja Johtajakoulutusjaoston tehtävänä on työskennellä eri kulttuurirajat ylittävien kaukonäköisten lionjohtajien kasvavan tiimin kanssa klubin, piirin, moninkertaispiirin sekä hallituksen

Lisätiedot

Kansainvälinen presidentti Joseph Joe Preston ja puoliso Joni

Kansainvälinen presidentti Joseph Joe Preston ja puoliso Joni Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi elokuu 4/2014 Jalopeura oli paras piirilehti sivu 9 Jouko Ruissalo kv. hallitukseen sivu 14 Nuoriso-arvoilla nyt Honoluluun sivu 25 Kansainvälinen presidentti Joseph

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012. Jyväskylä valmis Lions-juhlaan

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012. Jyväskylä valmis Lions-juhlaan Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012 Jyväskylä valmis Lions-juhlaan KOTIMAINEN 100 % PRESIDENTIN ANSIOMERKIN ANOMUSLOMAKE Kotimainen 100 % presidentin ansiomerkki myönnetään lionsklubin

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012. Nuorisovaihto jo miehen ikään

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012. Nuorisovaihto jo miehen ikään Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012 Nuorisovaihto jo miehen ikään Toimituksen näkökulmasta Täysiä vuosikymmeniä Aika kiitää entistä vinhempaa vauhtia ja useasti kuulee tokaisuja: taas Raul

Lisätiedot

Klubin julkisuuskuvakomitean opas

Klubin julkisuuskuvakomitean opas Klubin julkisuuskuvakomitean opas Klubin toimihenkilöiden oppaat -sarja 226C-FI (1212) Disclaimer Statement The translation of this manual from English into Finnish has been completed by the translation

Lisätiedot

LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE

LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE Uusimmat tilastot kertovat, että uskomattoman monet lapset joka puolella maailmaa kärsivät köyhyydestä, sairauksista, vammoista ja lukutaidottomuudesta

Lisätiedot

Luku 12. Mitä LCIF tarkalleen tekee lionien hyväksi?

Luku 12. Mitä LCIF tarkalleen tekee lionien hyväksi? Luku 12 Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF) 300 W. 22 nd Street Oak Brook, IL 60523-8842 USA Puhelin: 630-468-6901 Faksi: 630-571-5735 lcif@lionsclubs.org www.lcif.org LCIF:n tehtävä Säätiön tavoite

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2013. Kesä alkaa Heinolasta Luonnollisesti!

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2013. Kesä alkaa Heinolasta Luonnollisesti! Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2013 Kesä alkaa Heinolasta Luonnollisesti! Kutsu kuvernöörineuvoston kokoukseen ja seminaariin 2/2013 2014 Aika Lauantai 24.8.2013 kello 10.00 Paikka Rokua

Lisätiedot

elokuu 4/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi Kansainvälinen presidentti Barry J. Palmer ja puoliso Anne Satu Pamilo Vuoden leo

elokuu 4/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi Kansainvälinen presidentti Barry J. Palmer ja puoliso Anne Satu Pamilo Vuoden leo Suomen Lions-liitto ry Kansainvälinen presidentti Barry J. Palmer ja puoliso Anne www.lions.fi elokuu 4/2013 Satu Pamilo Vuoden leo Toimituksen näkökulmasta Suomen Lions-liitto ry:n toimisto sijaitsee

Lisätiedot

LEIJONA www.lions.fi Edessä tärkeitä Lions -toiminnan ja jäsenkehityk- sen vuosia sivut 4-5 s. 20-21 Turvassa tiellä Suomen Lions-

LEIJONA www.lions.fi Edessä tärkeitä Lions -toiminnan ja jäsenkehityk- sen vuosia sivut 4-5 s. 20-21 Turvassa tiellä Suomen Lions- PALVELEVA Lionspiirin 107-D kausijulkaisu 2013 2014 LEIJONA www.lions.fi Turvassa tiellä - liiton uusi aktiviteetti tulossa s. 20-21 Lionstoiminta uuden edessä muutoksen teemme me s. 38-39 Edessä tärkeitä

Lisätiedot

Klubi- virkailijan käsikirja

Klubi- virkailijan käsikirja Klubi- virkailijan käsikirja 2012-2013 Finnish Lions Clubs International Tarkoitukset ORGANISOIDA, perustaa ja valvoa lionsklubien nimellä tunnettuja. KOORDINOIDAja yhdenmukaistaa lionsklubien toimintaa

Lisätiedot