SEES AKATEMIA GOAL MAPPING

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SEES AKATEMIA GOAL MAPPING"

Transkriptio

1 SEES AKATEMIA GOAL MAPPING Goal Mapping workshop 4,5 6,0h: Ryhmäkoko: hlö (tilan mukaan) Paikka: Asiakkaan omat tilat/ erikseen sovittu koulutustila Hinta: pyydä erillinen tarjous Onko elämässäsi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia? Haluatko kokea itsesi varmaksi ja tehdä hyvän vaikutuksen? Goal Mapping kehittää tapaasi ajatella ja muodostaa ajatusmalleja. Menetelmä auttaa uskomuksiesi muokkauksessa sekä toimintatapojesi uudistamisessa. Laajentunut tietoisuus ja positiivinen fokus lisää kykyäsi nähdä mahdollisuuksia ja avaa uusia samalla uusia toimintatapoja. Goal Mapping opettaa, miten valjastat oman alitajuntasi palvelemaan tarkoituksiasi ja lisäämään menestystäsi. Tärkeää ei ole pelkästään mitä me teemme vaan mitä me olemme ihmisinä. Goal Mapping on monipuolinen henkilökohtaisen tason sekä organisaation voimaannuttava kokemus sekä samalla loistava tavoitteiden asettelu ja toteuttamismenetelmä: Yksinkertaisia oppeja on helppo käyttää työkalunaan niin yksityiselämässä kuin työyhteisössäkin. Miten löydät itsesi ja tarkoituksesi elämässä. Miten kartoitat tavoitteesi ja motivaatiosi. Miten pystyt itse ohjaamaan alitajuntaasi viemään tavoitteitasi eteenpäin. Goal Mapping auttaa ihmisiä löytämään todellisen potentiaalinsa. Ole paras itsesi

2 BUSINESS Sisäinen johtajuus on yksi eniten arvostettu ja ymmärretty hyve niin yksityis kuin työelämässäkin silti sitä opetetaan/ opetellaan käytännössä vähän. Oman tiedostamattoman mielen tietoinen käyttäminen antaa meille ennennäkemättömät voimavarat! Goal Mapping antaa työkalut, miten valjastaa alitajunta omien tavoitteidemme toteuttajaksi. Organisaation kaikki osa alueet ja tekijät tarvitsevat tavoitteita menestyäkseen. Menestyäkseen taas tarvitaan dynaamisuutta, joustavuutta ja luovuutta. Yritys ei pysty saavuttamaan näitä ominaisuuksia ilman, että ne löytyvät jokaisesta työntekijästä itsestään. Tulevaisuuden menestyjillä on selvillä tarkoitus ja päämäärä he tietävät mihin ovat menossa ja miksi. Tämä todellinen, sisäinen voima auttaa vapauttamaan meissä monesti piilevät kyvyt toteuttaa ihan mitä tahansa me haluamme; kunhan vain tiedostamme tarpeeksi itsemme ja ympäristömme ja osaamme ylläpitää positiivisen fokuksen, voimme saavuttaa ihan mitä tahansa haluamme. Yksittäisten ihmiset voimavarojen löytäminen ja yhdessä niiden käyttäminen nostaa organisaation mahdollisuuksia toimia menestyksellisesti potentiaalisesti. Yritys, joka panostaa ihmisiin omiin työntekijöihinsä ja asiakkaisiinsa, on tulevaisuuden voittaja. Vapauta siis työntekijöidenne voimavarat. Goal Mapping luo myös tehokkaita tapoja toimia, mistä seuraa menestystä niin yksilölle, tiimille kuin koko yhteiskunnalle. Goal Mapping on vaikuttanut jo miljooniin ihmisiin kahdenkymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa. Sitä käyttävät niin maailman johtavat liikeyritykset, koulut ja urheilujoukkueet kuin hyvinvointikouluttajat, painonpudotus ekspertit ja maailmanmestaritason urheilijat sekä lukemattomat yksityishenkilöt. Menetelmän kansainvälisesti tunnettuja käyttäjiä ovat mm. Siemens, Microsoft, British Telecom, Coca Cola, IBM. Suomeen Goal Mapping on rantautunut vuoden 2014 lopulla. Ensimmäisiä yrityksiä on koulutettu Suomessa alkuvuodesta 2015.

3 SEES AKATEMIA GOAL MAPPING WORKSHOP Loistava tavoitteiden asettelu/ toteuttamismenetelmä miten löydät itsesi ja tarkoituksesi tässä elämässä. Miten kartoitat tavoitteesi ja motivaatiosi ja miten pystyt itse ohjaamaan alitajuntaasi tehokkaasti ja löytämään haluamasi menestyksen. Sisältö: Laajenna tietoisuuttasi Kasvanut tietoisuus auttaa kehittämään itsessäsi MAI tekijää (motivaatio, asenne ja itseluottamus) Kehitä mahdollisuustietoisuuttasi Muokkaa uskomuksiasi ja ajattelumallejasi, jotta sinulla on avoin mieli tällöin huomaat myös mahdollisuudet Löydä tasapaino Löydä tasapaino kaikissa päätöksissäsi, hankkeissasi ja tavoitteissasi Tee sitä, millä on sinulle merkitystä Ole läsnä siinä, mitä teet ja tee vain sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi tai tavalla, mikä auttaa samalla olemaan onnellinen Omaa kyky tehdä valinta vastuullisesti Valitse itse, miten reagoit asioihin älä anna asioiden vaikuttaa siihen miten reagoit Valitse ja ylläpidä positiivinen fokus Valitse itse, millaisia käskyjä haluat lähettää omalle alitajunnallesi Osallistu kehittyäksesi Pääse yhteyteen oman sisäisen viisautesi kanssa ja osaa pyytää ja hakea apua myös muilta Goal Mapping:in 7 periaatetta + kartan teko ja toimintasuunnitelma tulevaisuudellesi Rakenne: Syvärentouttava sointukylpy (vastaanottavainen tila) Luento osio Alitajunnan aktivoivia harjoitteita Työkirja apuna Henkilökohtaisen Goal Mapping kartan ohjattu teko Workshopissa voidaan tehdä myös työhön liittyviä yhteisiä tavoitteita. Näitä varten on hieman erilainen lähestymistapa ja ne toteutetaan yrityskohtaisesti.

4 SEES AKATEMIA LUENNOT Luentoaiheet: 1,5h: Ryhmäkoko tilan mukaan (ei rajoituksia) Paikka: sisätila, luentosali tai saunatilat Hinta: kiinteä hinta alv Goal Mapping Laajenna tietoisuuttasi Näe mahdollisuutesi Valitse ja ylläpidä positiivinen fokus Opi valjastamaan oma alitajuntasi palvelemaan tarkoituksiasi. Menesty. Ohjelmoi itsesi/ yrityksesi menestykseen Miten ajatuksemme, ajatusmallimme ja uskomuksemme joko auttavat tai rajoittavat meitä. Ohjelmoi uudelleen ajatuksesi ja toimintatapasi, elleivät ne enää palvele sinua. Löydä sisäinen viisautesi ja opettele käyttämään piileviä voimavarojasi Intuition avulla jokainen löytää todellinen tahtotilansa. Opi tavat, joilla voit valjastaa tiedostamattoman mielen tietoiseen käyttöösi, ja löydä itsestäsi uusia voimavaroja. Alitajunnan voima Yleiskatsaus mielen toimintaan ja sen vaikutukseen jokapäiväisessä elämässämme. Ole tehokas siis pysähdy Pysähdy havaitsemaan, löydä sisäinen itsesi ja opi antamaan alitajunnallesi käskyjä ole tehokas. Saat, mitä tilaat Opi, miten meistä jokainen pystyy muovaamaan maailmakaikkeutta omalla ajatuksellaan; miten saat mitä tilaat tietoisesti ja tiedostamattasi. Sydänajattelu Tunne mielletään usein järjen vastakohdaksi. Onko näin?

5 Positiivinen ajattelun voima Positiivinen ja negatiivinen ajattelutapa luovat meissä erilaisia ajatuksia, ajatusmalleja ja uskomuksia, mitkä ohjaavat toimiamme ja toimintatapoja. Kuule, mitä kehossasi ja aivoissasi tapahtuu erilaisia ajatuksia ajattelemalla ja valitse positiivisuus ja tie menestykseen. Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto! Hallitse alitajuntasi voimaa ja nosta omaa tai ryhmänne tehokkuutta potentiaalisesti! Jokainen luentoaihe käsittelee ihmismielen moninaisuutta ja samalla sitä yksinkertaisuutta, miten me itse pystymme itseämme ohjaamaan. Luentojen runko perustuu Goal Mappingmetodiin, mutta jokaisessa aihepiirissä asiaa lähestytään hieman erilaisesta näkökulmasta. Luennoissa voidaan ottaa huomioon myös tilaisuuteen tulevan ryhmän luonne. Luento sisältää käytännön harjoituksia, joita jokainen voi käyttää jatkossa päivittäisessä henkilökohtaisessa ja työelämässään hyväkseen. Luentoaiheisiin voidaan toteuttaa erillishinnalla 45min aiheeseen liittyvä tiimityöskentely hintaan alv 24%.

6 SEES AKATEMIA SOINTUKYLPY Sointukylpy 1,0h (45min + 15min lopetus) Ryhmäkoko hlö Paikka: Ulkona tai sisällä. Ilmoitetaan tapauskohtaisesti Sointukylpy nautitaan istuen tai maaten. Mahdolliset varusteet ilmoitetaan erikseen. Hinta: 20 + alv / hlö (30 hlö:ön asti, suuremmat ryhmät, jos mahtuu tilaan 30 hlö hinnalla) SEES Akatemian sointukylvyt toteutetaan Peter Hess tuotannon erityisillä äänimaljoilla sekä gongeilla. Sointukylvyssä on helppo antautua harmonisten äänten ja värähtelyjen aalloille kellumaan ja antaa sointujen huuhtoa kehoa, mieltä ja sielua. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Syvät äänet toimivat pääosin rentouttavasti ja toisiaan seuraavat laskevat äänet pääosin rauhoittavasti. Korvamme etsii alitajuisesti näitä harmonisia rakenteita. Äänellä ja sen resonanssilla on erityinen vaikutus aivorytmiin sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Neurokemiallisten reaktioiden kautta tarkasteltuna: aivosähkökäyrä (EEG) synkronisoituu harmonisten äänten rytmiin, arkipäivän beta tasolta rahoittavalle alpha tasolle (unet ja valvetilan rajataso) tai jopa uudistavalle theta tasolle (nukkumatila). Harmoniset äänet auttavat meitä löytämään sisäisen harmonian; hallittu irtautuminen arkipäivän puhe ja ajatushälinästä. Sointukylpy auttaa meitä olemaan myös tehokkaampia työntekijöitä; selkeys auttaa keskittymään oleelliseen. Sointykylvyn muodostamaan harmoniseen SEES* olotilaan pääsy on helppoa ja vaivatonta täysin kokemattomaltakin osallistujalta. Peter Hess tuotannon äänimaljat ja gongit eivät edusta mitään uskonnollista tai filosofista ajatusta. Niiden tehtävä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä. Syvärentoutuminen on meidän terveytemme perusta, se että olemme harmoniassa itsemme ja oman ympäristömme kanssa. Äänimaljojen avulla voimme puhdistaa mielemme ja syvärentouttaa kehomme. Tutkimuksien mukaan syvä rentoutuksen tila myös alentaa verenpainetta ja vaikuttaa aineenvaihduntaan. Kokemukset sointukylvyn jälkeen ovat osoittaneet, että ihmiset löytävät äänten avulla helposti rauhan, selkeyden ja kyvyn olla läsnä hetkessä. Harmonisten äänten kokeminen säännöllisesti helpottaa parantamaan stressinsieto ja keskittymiskykyä. Tervetuloa tutustumaan harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin hyvinvoinnin edistäjänä ja löydä rentoutumisen kautta oman kehosi resonanssi

7