C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa"

Transkriptio

1 C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa Haka junnujen C14 Musta otti ensikosketuksen otteluihin Runebergin päivänä, kun Saharassa kohdattiin harjoitusturnauksessa sekä UrPS että HJS Sininen. Toiveissa oli tasaisia otteluita mukavassa talvisäässä ja niitä myös saatiin. Kaikille joukkueille matsit olivat totuttelua 11v11futikseen, siihen nähden nähtiin paljon hyviä sommitelmia ja mukavia onnistumisia. Ensimmäisessä ottelussa Musta sai vastaansa Urjalan Palloseuran, joka tasaisen väännön jälkeen kaatui luvuin 3-0. Mustan maaleista vastasivat Kosti Jauhiainen, Niko Leiri ja Johannes Kesola. Näin kausi sai heti voittoisan startin! Toiseen otteluun vastaan asettui HJS Sininen ja matsi olikin tiukka alusta alkaen. Paljon käänteitä nähnyt peli päättyi lopulta tasapeliin 2-2, joka varmasti oli oikeudenmukainen lopputulos. Mustasta maalipuiden väliin osuivat Nile Pulla ja Aaro Kiretti. Turnauksen viimeisessä pelissä HJS Sininen voitti UrPS:n 3-0, joten turnauksen voitto jaettiin Haka junnujen C14 Mustan ja HJS Sinisen kesken. Yhteistuumin päätettiin myös jatkaa

2 harjoituspelejä näitä joukkueita vastaan, tasaiset pelit ovat parasta oppia kesän kovia koitoksia varten. Haka junnujen C14 Musta kiittää osallistujia, talkoolaisia ja kannustajia tasapuolisesti!

3 Maalinteko tökki pisteet TPV:lle A-poikien SM-sarjan karsintapelit jatkuivat lauantai-iltana Pirkkahallissa TPV:tä vastaan. Lämmittelyottelussa Hakan edustusjoukkue hävisi CUP-taiston Ilvekselle maalein 3-1. Junioreille ei käynyt yhtään paremmin. TPV teki tarvittavan maalin ja otti pisteet. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Haka/Härmän selkeää hallintaa. Palloa osattiin kierrättää maltillisesti, ja hyökkäykset lähtivät monipuolisina ja terävinä. Joukkue rakensi puolen tusinaa erinomaista maalipaikkaa. Matti Jussila heti ensi minuutilla, ja jatkossa mm. Jonni Thusberg, Valtteri Kaarna, Timo Viljanen ja Akseli Tiensuu pääsivät laukomaan maalia kohti. Tulosta ei kuitenkaan tullut, ja naapurin veskari oli hyvällä pelipäällä. TPV puolestaan sai aikaiseksi yhden maalinedushässäkän.

4 Hetki, joka käänsi pelin. Myös toisen puoliajan alku oli hanskassa. Sitten tapahtui. Kymmenen minuuttia oli pelattu, kun TPV:n Valtteri Salomaa vapautti tarkalla syötöllään Jonne Innalan puolustuslinjan läpi, eikä tämä erehtynyt sijoituksessaan. Maalin jälkeen TPV otti ohjat käsiinsä, ja Haka/Härmän peli sekosi. Pelaamisen idea katosi, eivätkä syötöt enää löytäneet perille. Punapaidat pystyivät rikkomaan rakentelun keskikentällä ja veivät useimmat kaksinkamppailut nimiinsä. TPV:lla oli pari hyvää tilaisuutta lisätä johtoaan, mutta maalipuut ja Ville Karirinne olivat esteenä. Loppuminuuteilla saatiin kirivaihde hetkeksi päälle, mutta tulos jäi laihaksi. Ottelun puoliajat olivat tällä kertaa kuin eri planeetalta. Ensimmäinen jakso oli YJ:n parasta jalkapalloa tällä kaudella, ja joukkue näytti todella osaavansa pelata. Jos parista paikasta olisi maalinteossa onnistuttu, pelin loppupuolikin olisi ollut todennäköisesti eri luontoinen. Tappioasemassa pelaminen näyttää olevan YJ:lle vielä henkisesti vaikeaa.

5 Miinuspuolelle voi lisäksi laskea Jami Kyöstilän reiden pettäminen ja Thusbergin kolhu toisella puoliajalla. Toivottavasti molempien kuntoutuminen on pikaista. Haka/Härmä YJ:n seuraava ottelu pelataan Tehtaan kentän valoissa tiistaina klo 19. Vastassa on tuolloin toinen vaasalainen karsintasarjan joukkue VIFK. Tervetuloa katsomoon ja kannustamaan kotijoukkuetta onnistumaan tällä kertaa maalinteossa! Yksi niistä paikoista, joista pallo olisi saanut sujahtaa maaliin. Haka/Härmä YJ TPV -ottelussa: Ville Karirinne, Akseli Tiensuu (C), Juuso Ylinen, Joona Kari, Jami Kyöstilä (Vilppu Leinonen 28 min), Juho Nordström (Dani Molin 71 min), Sargin Ertürk, Valtteri Kaarna, Timo Viljanen, Matti Jussila, Jonni Thusberg (Aare Turunen 75 min). Varoitukset:

6 57 min Juuso Ylinen 84 min Joona Kari Ottelupöytäkirja Kuvat: Anni Tiensuu D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA Lauantaina joukkue aloitti kauden harjoituspelillä Hämeenlinnassa Pullerin kentällä. Vastustajana oli jo entuudestaankin pojille tuttu joukkue HJS, jonka luotsina toimii monille Valkeakoskelaisille entuudestaan tuttu Janne Mile Hyökyvaara. Peli oli vauhdikasta ja hyvin tasaista. Katsomossa saatiin jännittää pelin tulosta loppuun saakka. Poikien syksyn tiivis harjoittelu näkyi kentällä ja pelin aikana nähtiinkin monia hienoja onnistumisia. Lopputulos oli palkitseva 5-6 Hakalle. Hienoa Pojat!

7 C14 Mustalla harjoitusturnaus sunnuntaina Haka junnujen C14 Musta aloittaa pelikauden sunnuntaina Saharassa, kun kolmen joukkueen harjoitusturnauksessa ovat tulessa isäntäjoukkueen lisäksi Urjalan Palloseura ja HJS Sininen Hämeenlinnasta. Pelit ovat ensimmäiset C14 Musta joukkueen historiassa. Otteluohjelma: klo 10 Haka Musta UrPS klo HJS Sininen Haka Musta klo UrPS HJS Sininen Valmentaja Eemeli Puotiniemi on innoissaan tulevasta

8 turnauksesta: Olemme treenanneet oikein hyvin talven ajan ja on mukava nähdä miten pojat pärjäävät pelitilanteissa. Toivottavasti saamme tiukkoja otteluita. Aiomme jatkaa harjoituspelejä läpi pitkän talven. Turnauksessa on paikalla tietenkin myös kahvio, jossa kannattaa poiketa maistelemaan Haka Mustan äitien ja isien valmistamia leivonnaisia sekä kahvia ja makkaraa. Tervetuloa Saharaan sunnuntaina! D tytöt EPTK tytöt Sunnuntaina 29.1 jatkettiin harjoituspelillä, vastassa EPTK- E tytöt. EPTK hallitsee ensiminuutteja kunnes Aada pääsee vetämään Hakan 1-0 johtoon. Elsalla on useampikin maalipaikka, joista yksi sisään. Tauolle mennään jännitystä helpottavassa 2-0 tilanteessa. Toisella puoliajalla nähdään Jaskalta muutama maailmanluokan torjunta. Pallo pomppi hyvin Hakalle ja Maija pääsee viimeistelemään lopputulokseksi 3-0. Illan antina useita onnistumisia ja hyvää pelaajakehitystä.

9 Ne jyräs meitin

10 Keskikentällä Eki Sargin ja Masa Jussila olivat vastustajan kovan paineen alla. A-poikien yhteisjoukkueen karsinnat alkoivat vaikeimman kautta. Seinäjoelta oli sunnuntaina tullut Hämeenlinnaan todella kovan luokan porukka, joka ei antanut paljonkaan mahdollisuuksia kotijoukkueelle. Tuloksena oli 1-6 tappio SJK Akatemialle. Vaikka Haka/Härmä saikin heti ensi minuutilla aikaiseksi yhden maalipaikan, SJK otti ohjat nopeasti käsiinsä. Vastustajan prässi oli kovaa ja kaksinkamppailut menivät selkeästi vieraille. Haka/Härmän menettäessä jatkuvasti palloja keskialueella SJK pääsi käynnistämään jatkuvasti hyvin organisoituja hyökkäyksiä. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen paine puolustuspäässä kasvoi niin suureksi, että naapuri pääsi vapaasti tekemään kolme maalia boxin sisältä parhailta laukaisupaikoilta. Toinen puoliaika mentiin koko lailla samoilla askelmerkeillä.

11 FC Hakan riveissä viime syksynä esiintynyt kärkipelaaja Elias Ahde vapautettiin läpisyötöllä ja hän lisäsi yksilösuorituksellaan SJK:n johtoa. Ellu toimittaa pallon maaliin. Kotijoukkueen ainoa maali syntyi kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. Timo Viljanen sai edetä vasemmalla laidalla kohtuullisen vapaasti ja heitti nappikeskityksen Jonni Thusbergille, joka puski pallon yli veskarin. Toinenkin maali oli lähellä parin minuutin päästä, mutta Juho Nordströmin kuti kiersi tolpan kautta kentälle.

12 Timo Viljanen raataa. Tuloksena ottelusta yksi syöttöpiste. Viimeisillä minuuteilla SJK päästettiin vielä maalaamaan kahdesti, kun miltei puhkijuostu kotijoukkue ei enää ehtinyt pallon alle. Joukkueiden tasoero oli niin selkeä, että se ei jättänyt jossittelulle sijaa. Sunnuntaisella peliesityksellä SJK pystyy haastamaan aivan mainiosti hallitsevan ikäluokan mestarin TPS:n. Kotijoukkueella oli hyviä yksittäisiä hetkiä ja väläytyksiä, mutta joukkuepelaaminen oli vielä hakusessa. Paineen alla henkilökohtaisia virheitä tehtiin rutkasti. Sinnepäin- ja toivotaan -syöttöjä nähtiin liikaa varmojen ja helppojen ratkaisujen sijasta. Ottelutaival on kuitenkin vasta alussa ja peli kehittyy kevättalven aikana. Seuraavan kerran YJ:n otteita on mahdollisuus seurata lauantaina 4.2. klo 17 Pirkkahallissa, kun vastassa on TPV.

13 Joukkueen suuntaan. kapteeni Akseli Tiensuu teki töitä kahteen Tähtiraati toimii tälläkin kaudella tuttuun tapaan. Tähtiä jakoi ottelussa FC Hakan toppari Mikkis Latosaari. Valinta ei ollut kovinkaan helppo, mutta maali ratkaisi kolme tähteä Jonnille. Ville Karirinne sai yhden tähden syystä, että harvoissa otteluissa veskari joutuu tekemään koko ottelun hikipäässä töitä. Kahta tähteä ei nyt ollut syytä jakaa erityisesti kenellekään. Jonni Thusberg Ville Karirinne Haka/Härmä SJK -ottelussa: Ville Karirinne, Akseli Tiensuu, Juuso Ylinen, Joona Kari, Aarre Turunen, Leevi Lundell (Juho Nordström 71 min), Sargin Ertürk, Valtteri Kaarna (Santeri Korpela 71 min), Timo Viljanen (Dani Molin 84 min), Matti Jussila, Jonni Thusberg

14 Kotijoukueen maalit (syötöt): 80 min. Jonni Thusberg (Timo Viljanen) Varoitukset: 19 min Timo Viljanen 43 min Matti Jussila 86 min Aare Turunen Kuvat: Jussi Rämä Lisää Jussi Rämän ottamia kuvia SJK-ottelusta Hakajunnujen FBsivuilla. Haka junnut Seurojen ääni seminaarissa Tampereelle Saarinen. seuraa Palloliiton jokavuotinen seuraseminaari oli saanut täksi talveksi uuden nimen, sillä Isännän ääni oli muuttunut nykystrategiaa peilaavaksi Seurojen ääneksi. Haka juniorit on perinteisesti ollut mukana tapahtumassa ja näin tälläkin kerralla, kun perjantaina edustamaan lähtivät Jussit Rämä ja Perjantain aloittivat avaussanat lausunut Tampereen piirin piirijohtaja Timo Korsumäki sekä piirin puheenjohtaja Harri

15 Talonen, joka antoi oman mielipiteensä Palloliiton uudesta ja ilmeisen nerokkaasta strategiasta. Talonen kertoi myös Piiritoimiston uudelleenjärjestelystä. Seitsemälle työntekijälle on annettu selkeät toiminta-alueet nelikentästä seurakehitys, pelaajakehitys, kilpailutoiminta ja viestintä. Tämän toivotaan tehostavan toimintaa ja selkeyttävän Piirin roolia seurojen suuntaan. Talonen ilmoitti myös Tampereen piirin panostavan valmennuskoulutukseen vuonna 2017, joka pienentää D- ja C-kurssien hintaa merkittävästi. Haka junioreiden pitää käyttää tämä hyödyksi! Perjantaina kuultiin myös Valtion liikuntaneuvoston pääsihteeri Minna Paajasen esitys Harrastamisen hinta, jossa mm. vertailtiin eri lajien kustannuksia, keskusteltiin lasten ja nuorten liikkumista yleensä sekä nuorten seuroissa liikkumisen dramaattista laskua 15 ikävuoden kohdalla. Meidän seurammekin on tehtävä töitä näiden pointtien ympärillä. Todella mielenkiintoisesti erään tutkimuksen mukaan jalkapallon harrastamisen keskihinta olisi lähes jääkiekon tasolla, summan ollessa lähes 6000 /vuosi. Tähän lukuun suhtaudumme terveellä skeptisyydellä otoksen ollessa verrattaen suppea jalkapallon suureen harrastajamäärään peilattuna. Toisessa tutkimuksessa jalkapallokauden keskihinnaksi oltiin saatu uskottavampi 1856, vaikkakin sekin erittäin suppealla otoskoolla. Seuraavaksi HJK:n puheenjohtaja Kai Koskinen avasi Palloliiton projektiryhmän työtä Seurojen Palloliitto kehityshankessa. Tätä työtä odotetaan valmiiksi vuoden lopulla ja sen ympärillä pyörivää salamyhkäisyyttä kritisoi myöhemmin myös piirin puheenjohtaja Talonen. Jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan Seurojen Palloliiton suuntaa. Puretaanko piirit? Onko seurojen profilointi (kasvattaja-, kilpa- ja

16 huippuseurat) seuraava askel? Nyt ei saa tehdä SPL uudistusprosessissa Berner -virheitä, eli ensin valmistella pienellä porukalla ja sitten julkistaa näkyvästi mediassa. pic.twitter.com/jdmtbqakas Harri Talonen 29. tammikuuta 2017 Illan päätti paneelikeskustelu, jossa FC Kangasalan Heinonen, Kaarinan Poikien Ekroos, FC Interin Mäki ja Minna Paajanen kertoivat omista seuroistaan, taustoistaan ja vastailivat Länsi-Suomen piirijohtaja Jouni Koivuniemen kysymyksiin. Erityisen kovasti puhetta käytiin vastuista; mitkä asiat kuuluvat liitolle, piirille ja seuroille. Mäki antoi piirin keskeisistä toimista osuvan kommentin: piirin ydintoiminnot ovat kilpailujen järjestäminen ja valmentajien kouluttaminen. Mäki kertoi myös pitkästä oppimatkastaan Barcelonaan. Hyvin suurta hämmästystä aiheutti se fakta, että maineikas kasvattajaseura Espanyol operoi yhdellä päätoimisella valmennuspäälliköllä, muiden seuratoimijoiden toimiessa omien töidensä ohella tai osa-aikaisina. Tämän lisäksi alle 15 vuotiaat nuoret treenaavat ohjatusti ainoastaan kolme kertaa viikossa pihapelikulttuurin ollessa voimissaan ja pitävät kaksi kuukautta lomaa vuoden aikana. KaaPon Ekroos kertoi Kaarinan tilanteesta, joka on hyvin paljon meidän seuramme kaltainen. Hekin kuuluvat oman toimintansa ohella suurempaan yhteisöön (EPTK / Southwest United) ja molemmilla on yhteistyöseurana perinteinen Nappulaliigaseura (Valkeakosken Nappulaliiga) / Kaarinan Nappulat. Sovimme myöhemmin benchmarkkaavamme toisiamme kevään aikana. Lauantain avasi Palloliiton vt. puheenjohtaja Lehtola, joka kertoi yllättävän rehellisesti Palloliiton hallinnon vaikeuksista imagon, viestinnän ja etenkin läpinäkyvyyden

17 parissa. Palloliitto koetaan tutkimusten perusteella kaikilla mittareilla vanhoilliseksi, salailevaksi ja jäykäksi organisaatioksi, tästä on vaikea olla eri mieltä. Uuden strategian odotetaan tuovan parannusta näihin kaikkiin. Myös pääsihteeri Marco Casagrande kehui uutta strategiaa, johon kannattaa tutustua täältä: rategia. Lauantain odotettuna pihvinä oli Ilveksen talenttivalmentaja Pasi Tuutin kertomus huippupelaajan arjesta Ilveksessä. Ilves valitsee ikäluokasta 0-3 pelaajaa huipputalenteiksi, joiden toivotaan kasvavan suomalaisiksi top-pelaajiksi. Heitä seurataan todella intensiivisesti monilla mittareilla, esim. ruokailuun ja itsearviointiin kiinnitetään kasvavassa määrin huomiota. Heidän uutta valmennuslinjaansa on benchmarkattu Liverpoolista ja se kuulosti hyvin paljon Ajaxin mallilta, josta syksyn Ajax-valmennusleirillä kuultiin. On täysin selvää, että myös meidän Haka junioreissa on kehitettävä pelaajapolkujamme ja pelaajakehitystämme selkeästi tavoitteelliseen ja analyyttiseen suuntaan. Vähemmän yllättäen Ilves liputtaa erittäin vahvasti seurojen profiloinnin puolesta. Tätä seurasi aiheena Sosiaalisen median käyttö, josta kertoi Turun yliopiston Riikka Turtiainen. Meidänkin on oltava suunnitelmallisempia tiedotuksessamme, meiltä puuttuvat mm. viikkosuunnitelmat täysin. Seminaarin lopuksi Karkunmäen Apassien (ja Tampereen piirin varapuheenjohtaja) Jaana Erä kertoi aloittavan ikäluokan perustamisesta ja sen tuomista haasteista täysin vapaaehtoistyöllä toimivassa organisaatiossa. Esityksen jälkeisessä keskustelussa liputettiin monesta suusta sen

18 puolesta, että mikäli seuralla on vain yksi päätoiminen valmentaja, niin hänet olisi hyvä saada aloittavan ikäluokan valmennukseen mukaan. Kiitos kun jaksoit raportin loppuun saakka, Jussit Rämä ja Saarinen vastaavat mielellään lisäkysymyksiin. B-junnuilla harjoituspelejä Takana oli yksi harjoitusottelu Pirkkahallissa TPV kakkosta vastaan. Tuossa ottelussa oltiin isolla rosterilla ja puoliajalla vaihdettiin lähes koko kentällinen. Tuloksena Hakan pojille suvereeni 0-6 voitto ilman että vastustaja sai laukaustakaan maalia kohti. Lauantaina oli sitten edessä odotettu tasonmittaus Raumalla Pallo-Iiroja vastaan kahdella joukkueella. Aiempina vuosina ei Raumalta ole yleensä hyvillä mielin lähdetty joten odotettavissa oli kova vastus. Joukkueenjohtaja oli päättänyt testata valmennuksen ja pelaajien paineensietokykyä sekä reagointia odottamattomiin vastoinkäymisiin. Niinpä vasta matkalla selvisi että bussin lähtöaika oli suunniteltu järkyttävän myöhäiseksi. Niinpä ykkösjoukkueen palaveri pidettiin bussissa ja pelurit vaihtoivat siellä pelikamat päälle. Paikanpäällä oltiin vartti ennen pelin alkua joten lämmittely oli tehtävä kiireellä mutta huolella jottei loukkaantumisia ei tulisi. Kaikesta huolimatta peli oli ainakin valkomustien lasien takaa katsottuna Hakan hallussa. Yksi lapsus ekalla puoliajalla kuitenkin sattui ja vastustaja oli tauolla 1-0 johdossa. Toinen puoliaika näytti pitkään siltä ettei Haka lievästä hallinnasta huolimatta pääse tolppaa lähemmäs maalia. Hiukan ennen loppua pallo saatiin kuin saatiinkin Iirojen maaliin ja

19 ottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Kakkosjoukkuieden kohtaaminen alkoi heti ensimmäisen pelin perään. Myös tämä peli tuntui olevan enimmäkseen Hakan heiniä, mutta lukuisista maalipaikoista huolimatta maalia ei tehty. Kun sitten viime minuuteilla liika hyökkäysinto kostaantui niin vastustaja pääsi tuikkaamaan vastaiskusta 1-0 voittomaalin Iirojen kakkoselle. Harmittava tappio mutta molemmilta Hakan joukkueilta hyvät esitykset kun vielä otetaan huomioon että pelituntumaa näillä kokoonpanoilla ei vielä ole. Nähtiin myös se että nyt on jalkeilla riittävästi pelaajia että ykkösjoukkueen joka pelipaikalle on tervettä kilpailua.

20

21 A-poikien SM-karsinnat käyntiin viikonloppuna

22 FC Haka junioreiden ja Härmän yhteisjoukkue aloittaa sunnuntaina yhdeksän ottelun urakointinsa pääsystä A-poikien SM-sarjaan. Joukkue on harjoitellut marraskuun loppupuolelta alkaen Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella Asko Jussilan ja Juha Lempisen johdolla. Apuna ovat olleet lisäksi Heikki Leinonen, Jouko Salminen, Teijo Ritonen ja Jyrki Piispanen. Pelaajaringissä on mukana kolmisenkymmentä pelaajaa. A-pojat ovat pelanneet ennen karsintoja neljä harjoitusottelua hieman eri kokoonpanoilla. Tuloksina on ollut kolme 2-1 voittoa HJK:sta, TPV:sta ja PK-35:sta. HIFK:lle kärsittiin rökäletappio. Valmentaja Asko Jussilan mukaan joukkueen pelaaminen on vähitellen kehittynyt, mutta vielä on paljon työstettävää. Kun joukkueessa on paljon kavereita, jotka eivät ole pelanneet aiemmin yhdessä, yhteisen liikkeen ja pelitavan hahmottaminen vie aina oman aikansa. Jussila kuitenkin luottaa siihen, että palikat saadaan karsinnoissa kohdalleen ja kesällä pelataan korkeimmalla

23 sarjatasolla. Härmän A-pojat pelasivat hyvin sujuneella viime kaudella ykkösessä itselleen karsintasarjapaikan, ja nyt mukana on kokeneita pelimiehiä. Härmässä valmentava pitkän linjan jalkapallomies Juha Lempinen pitää myös yhteisjoukkueen mahdollisuuksia SM-sarjaan pääsystä parempana verrattuna siihen, että YJ:tä ei olis perustettu. Treenata pitää vielä kovasti, kun esitykset vielä heittävät paljon pelikohtaisesti. Kilpailu pelipaikoista pitää poikien harjoittelumotivaatiota yllä. Se kautta päästään kehittymään. Kovat karsintapelit antavat joka tapauksessa erinomaista kokemusta, missä sarjassa sitten kesällä pelataankaan. Ensimmäinen vastustaja tulee Pohjanmaalta. SJK:n Akatemia on vastustajana arvoitus. Joukkueessa on laaja materiaali, ja kentällä voi olla vastassa kovan luokan pelimiehiä. Muutoinkin karsintasarja tulee olemaan taas tiukka. Siitä pitävät huolen tulevat vastustajat, mm. KuPS, Ilves ja VPS. Sarjan avaus on siis sunnuntaina klo Pullerin kentällä. Tervetuloa kannustamaan A-pojat voittoon!

24 Seuraa kehitettiin lauantaina Lauantaina FC Haka junioreissa vietettiin seurakehityspäivää, kun seuran valmentajat, joukkueenjohtajat ja hallituksen jäsenet kokoontuivat Hotelli Waltikkaan pohtimaan seuran nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Rehellisen ja värikkään keskustelun seurauksena seuramme ryhtiliike saa varmasti uutta voimaa taklata tulevaisuuden haasteita. Jotkut asiat vaativat pikaista muutosta, mutta suurempiakin linjoja maalailtiin horisonttiin. Lauantaina käytiin myös läpi FC Haka junioreiden strategiaa, jonka jalkauttaminen on vuoden 2017 agendalla. Erikoistarkkailussa tulee olemaan tiedottaminen ja avoimuus niin seuran sisälle kuin ulkopuolellekin. Haluamme olla nykyaikainen seura, joka pelaa mahdollisimman avoimin kortein. Vastaavia tapahtumia on tarkoitus järjestää säännöllisesti, jotta yhteinäinen linja löytyy ja vahvistuu mahdollisimman pian.

25 Kiitos kaikille osallistujille!

D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA

D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA Lauantaina 28. 1 joukkue aloitti kauden harjoituspelillä Hämeenlinnassa Pullerin kentällä. Vastustajana oli jo entuudestaankin pojille tuttu joukkue HJS, jonka

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

Keskikentällä Eki Sargin ja Masa Jussila olivat vastustajan kovan paineen alla.

Keskikentällä Eki Sargin ja Masa Jussila olivat vastustajan kovan paineen alla. Ne jyräs meitin Keskikentällä Eki Sargin ja Masa Jussila olivat vastustajan kovan paineen alla. A-poikien yhteisjoukkueen karsinnat alkoivat vaikeimman kautta. Seinäjoelta oli sunnuntaina tullut Hämeenlinnaan

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä

Lisätiedot

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Haka B-pojat Kausi 2015 Vaikeuksien kautta voittoon Kevätkierros FC Haka junioreiden B-pojat pelasivat kuluneella

Lisätiedot

terveisinä kolme pistettä

terveisinä kolme pistettä A-pojat: Mikkelistä terveisinä kolme pistettä Mikkelissä on hyvänä tapana kuuluttaa ottelut ja esitellä joukkueet yleisölle. FC Haka j/hjs yj kävi keskiviikkona 4.3. hakemassa Mikkelistä SM-karsintasarjan

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min Tulospalvelu sarjoittain Valitse katsottava sarja IKU CUP TULOSPALVELUN alta. Muista myös Pallotutka ja Ponnautusskaba! Rasti auki molempina päivinä klo 11-16 kentän '4 LVI-Talo Kannosto' järven puoleisessa

Lisätiedot

VANHEMMAT KESKUSTELU (VP + VALMENTAJAT) 1. SHA toiminta 2. SHA vuosikello 3. SHA kehittymisen seuranta 4. Omatoiminen harjoittelu

VANHEMMAT KESKUSTELU (VP + VALMENTAJAT) 1. SHA toiminta 2. SHA vuosikello 3. SHA kehittymisen seuranta 4. Omatoiminen harjoittelu VANHEMMAT KESKUSTELU (VP + VALMENTAJAT) 1. SHA toiminta 2. SHA vuosikello 3. SHA kehittymisen seuranta 4. Omatoiminen harjoittelu SHA TOIMINTA Sami Hyypiä Akatemia on perustettu Suomen Palloliiton toimintastrategian

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Ruusuja kevään valmistuneille

Ruusuja kevään valmistuneille Ruusuja kevään valmistuneille Sunnuntai-iltana FC Haka otteli tehtaan kentällä voitokkaasti JJK:ta vastaan. Ottelutauolla kukitettiin FC Haka junioreiden keväällä ylioppilaiksi ja ammattiin valmistuneet

Lisätiedot

D12 pojat Vuoreksen kentällä

D12 pojat Vuoreksen kentällä D12 pojat Vuoreksen kentällä Tänään sunnuntaina D12 pojat kävivät pelaamassa kaksi harjoitusottelua Hervannan kentällä Vuoreksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ilves-keltainen ja toinen peli

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS Kaarinan Pojat ry Vuoden Urheiluseura 2017 Seuraesittely LiikUn TJ-klubi 15.2.2018 POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS KaaPo 2020 Missio KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta Visio 2020 KaaPo

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta TPS B vierailulla Lauantaina 4.3. oli B-junioreilla edessä ehkä talven kovin haaste kun Turun Palloseura saapui kahdella joukkueella Saharaan. Viisitoista pelaajaa TPS:stä oli SM-karsinnoissa, mutta loput

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin A-poikien harjoitusmatsit käyntiin Haka-j/HJS:n A-pojat pelasivat alkavan kauden ensimmäisen harjoitusottelun Tehtaan kentällä lauantaina 5.12. JJK:ta vastaan. Tarkoitus oli hakea tuntumaa pelaamiseen

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

LAIHIAN LUJAN VALMENNUSLINJA

LAIHIAN LUJAN VALMENNUSLINJA Tämän oppaan tarkoituksena on antaa vanhemmille tietoa Laihian Lujan jalkapalloilevien junioreiden yhteisistä toimintatavoista ja säännöistä, sekä kertoa mihin nämä tavat ja säännöt perustuvat. LAIHIAN

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento. A-poikien päätökseen! tähtikisa A-pojat ovat kauden aikana kisanneet, kuka tienaa SM-sarjan kotiotteluissa eniten tähtiä. Raatina on ollut jalkapallon ystäviä ja asiantuntijoita. Kriteereinä puolestaan

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

A-poikien sytytys myöhässä

A-poikien sytytys myöhässä A-poikien sytytys myöhässä FC Haka/HJS yj jatkoi SM-karsintasarjaa sunnuntaina 13.3. Tampereella TPV:ta vastaan. Tulos ei vierailijoita mairitellut. Kotiin jouduttiin palaamaan selkeä 4-1 tappio niskassa.

Lisätiedot

B-poikien syyskausi käyntiin

B-poikien syyskausi käyntiin B-poikien syyskausi käyntiin Moninaisten vaiheiden jälkeen Hakan B-juniorit pelaa tämän syyskauden kahdella joukkueella kakkosdivisioonassa. Joukkueet ovat HJS/Haka Yj ja Haka-j. Kun nyt ollaan samassa

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! Haka j. D13 tytöt kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, tehtaan kentällä. Peli alkoi tasaisesti pienessä vesisateessa, mutta se ei peliä haitannut. Molemmat

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto.

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto. D12 Ikäluokan haavit D12 Haavin tarkoitus Antaa lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille mahdollisuuden päästä vertailemaan omia taitojaan muiden saman ikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa Saada muutama

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI BC Nokia/C-tytöt (1997 syntyneet) aloittivat lauantaina läntisen aluesarjan voitolla Raholan Pyrkivästä lukemin

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

Suomen Palloliitto. Miehet / pojat. Mika Laurikainen

Suomen Palloliitto. Miehet / pojat. Mika Laurikainen Suomen Palloliitto Pelaajakehitys 23.9.2011 2011 Miehet / pojat Mika Laurikainen Rakenne. Resurssit. Pelaajakehityksen rakenne Pelaajan urapolku SPL Valmennuslinja 1. Vaihe 2. Vaihe 3. Vaihe a. U15 U17

Lisätiedot

KAUSI TÄHÄN ASTI. Polttavat kysymykset. Taitokoulun huono hyödyntäminen!!?? Omalla ajalla tehty harjoittelu? Pelataan paljon pelataanko liikaa?

KAUSI TÄHÄN ASTI. Polttavat kysymykset. Taitokoulun huono hyödyntäminen!!?? Omalla ajalla tehty harjoittelu? Pelataan paljon pelataanko liikaa? KAUSI TÄHÄN ASTI Harjoittelussa talvikaudella Fysiikkaa kahdessa harjoitteessa/vko + Pasilan treenit Palloharjoitukset 2 Killeriä + alakerta ja Futsal Hippoksella Pääpaino edelleen pallollisten yksilötaitojen

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto Maalintekoa Sininen oma kuljetus syötä itselle ennen merkkiä. Nopea käännös yksi kosketus katse kohteeseen hae tyhjätila, maalivahdinliike. Katse palloon lauo liike perään, irtopallot maaliin. Haetaan

Lisätiedot

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun Tappioputki ilotteluun päättyi maali- Haka päätti viiden ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa sunnuntaina, kun KäPa kaatui kesäisellä ja huippukuntoisella Apian nurmella 7 1. Kotijoukkueen hahmoja

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot