Ruusuja kevään valmistuneille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ruusuja kevään valmistuneille"

Transkriptio

1 Ruusuja kevään valmistuneille Sunnuntai-iltana FC Haka otteli tehtaan kentällä voitokkaasti JJK:ta vastaan. Ottelutauolla kukitettiin FC Haka junioreiden keväällä ylioppilaiksi ja ammattiin valmistuneet pelaajat. Seura onnittelee valmistuneita pelaajia hyvästä työstä oppilaitoksissaan!

2 Pelaajat vasemmalta: A-juniorit Tuomas Lähdesmäki, Matti Jussila, Akseli Tiensuu, Aku Piispanen, Vilppu Leinonen, Timo Viljanen, Kosti Kyläinpää. Naisten joukkueen valmistuneet vasemmalta Karoliina Myllymäki (merkonomi), Tiia Saviahde (kvmerkonomi), Fanni Pelkonen (merkonomi), Fanni Sillanpää (merkonomi), Kerttu Penttinen (YO), Ella Kolu (YO), Pauliina Fuss (YO) ja Ella Jurvanen (YO)

3 Haka juniorit onnittelevat tyttöjä ja toivottavat menestystä jatkoon.

4 Myös pojille onnittelumme ja menestystä tulevaisuuteen.

5 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme!

6 A-pojat tulessa: vapiseeko Vaasan veri lauantaina 14.5? Haka/HJS:n A-juniorit jatkavat SM-sarjaa Apian nurmella lauantaina Ottelu alkaa klo ja vastassa on Vaasan palloseura. VPS kohdattiin aiemmin tänä vuonna maaliskuussa SMkarsinnoissa Saharassa. Silloin valkopaidat veivät ottelun nimiinsä maalein 3-2. Peli oli vaikea: vaasalaiset ottivat toisella jaksolla kiinni kotijoukkueen kahden maalin etumatkan, mutta ottelu ratkesi lopulta pilkulta Haka/HJS:lle.

7 VPS oli kuitenkin SM-karsintojen yllättäjä, ja joukkue selvitti tiensä neljäntenä suoraan SM-sarjaan. Sarjan käynnistyttyä VPS ei kuitenkaan ole onnistunut avamaan pistetiliään, vaan on kärsinyt tappiot Jazzille ja Interille. Haka/HJS puolestaan on ottanut voitot molemmista matseistaan FC Espoota ja JJK:ta vastaan. Vaasalaiset todennäköisesti janoavat kiivaasti pistepullon korkkaamista, joten kotijoukkueen on oltava tarkkana VPS:n nopean suunnanmuutospelaamisen suhteen. Valkopaidat lähtevät kuitenkin luottavaisina koitokseen. Sairasja poissaololistakin on hieman lyhyempi kuin viikko sitten. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan A-pojat voittoon! Vaikka sääennuste lupaa sadetta, Apian katsomon katto pitää vettä ja tauolla voi jouda vaikka kahvit lämmikkeeksi.

8 VPS kohdataan nyt luonnonnurmella ja hieman kesäisemmissä olosuhteissa kuin karsintapelissä maaliskuussa. Tulosta takaiskuista huolimatta: A-pojat toiseen voittoon! Haka/HJS A-juniorit kaatoivat äitienpäivän aattona JJK:n lukemin 2-0. Ennakkoon oli tiedossa vaikea peli, sillä moni pelaaja tippui viikon aikana pois syyn jos toisenkin takia. Esimerkiksi erinomaisen ottelun Espoossa pelanneella Kosti Kyläinpäällä oli ongelmia kyynärpäänsä kanssa, Joona Kari sairasti flunssaa, Vilppu Leinosella oli nivusvamma, Niko Äkräs ei päässyt armeijan metsäleiriltä ja Santeri Korpelalta murtui nilkka edellisenä päivänä B-junnujen pelissä. Loukkaantumisten lisäksi moni Haka-juniori pelasi suuria minuutteja edellisenä päivänä PS-44:n pelissä. Loukkaantumisten ei kuitenkaan annettu häiritä peliä, vaan kotijoukkue aloitti pelin loistavasti. Jo toisella peliminuutilla valkopaidat saivat luotua oikealta laidalta hyvän hyökkäyksen, jonka päätteeksi Eetu Edu Tapanainen laukoi pallon kuudentoista rajalta oikeaan alakulmaan. Peli jatkui tasaisissa merkeissä. JJK pystyi luomaan useita puolittaisia tekopaikkoja pitkillä palloilla valkopaitojen puolustuslinjan taakse. Niin ikään kotijoukkueella oli paikkansa lisätä maalisaldoaan, mutta usein laukauksen sijaan

9 haettiin vielä viimeistä syöttöä, jolloin vastustaja pääsi katkomaan ja hoitamaan pallon väljemmille vesille. Lisäksi vastustajan maalivahti torjui pari hyvää vetoa. Toiselle puoliajalle lähdettäessä Haka/HJS-junnujen yksi tavoite oli tehdä nopeasti toinen maali. Tavoite täyttyi mainiosti pelikellon näyttäessä 50. minuuttia. JJK:n puolustuslinjasta löytyi pallonmentävä aukko, mistä peliväline toimitettiinkin ensimmäisen maalin tehneelle Tapanaiselle. Vastassa oli enää vain maalivahti, jonka Edu ohitti syöttämällä etuviistoon vaihdosta pirteän sisääntulon tehneelle Leevi Lundellille. Lundell ei erehtynyt vaan pisti pallon tyhjään maaliin. Toisen maalin jälkeen valkopaidat onnistuivat lähes jäädyttämään pelin. Alakerta ja keskikenttä pitivät palloa ja etsivät maltillisesti syöttövälejä. JJK:n prässi jäi melko tuloksettomaksi, sillä JJK:n hyökkäyskalusto ilmeisesti väsähti, ja toisaalta kotijoukkueen syötöt loksahtivat kohdalleen hyvällä tarkkuudella paineenkin alla. Kolmen tähden arvoisesti ensin oikeana pakkina ja sitten keskikentällä pelannut Aapo Mäenpää taisi menettää pallon koko pelin aikana noin nolla kertaa. Kun palloa maltettiin pitää ja peliä rakennettiin maata pitkin, Haka/HJS-junnut saivat aikaan potentiaalisia hyökkäyksiä JJK:n päätyyn. Jos ensimmäisellä jaksolla hyökkäykset pysähtyivät usein turhaan syöttöyritykseen, niin toisella jaksolla pallo viipyi usein liiankin kauan hyökkääjien jalassa. Vierasjoukkue sai pari kertaa vaarallisen vastahyökkäyksen juuri valkopaitojen hyökkäyksen aikailun sekä pallonmenetyksen seurauksena. Maalien muodossa jyväskyläläiset eivät saaneet kuitenkaan palkintoa vastahyökkäyksistään, vaan kotijoukkue ja maalivahti Joonas Immonen onnistuivat pitämään loppuun asti nollat.

10 Puhdas 2-0 voitto oli Haka/HJS A-junnuilta osoitus siitä, että esimerkiksi loukkaantumisten tarjoamat näytönpaikat voivat tuottaa tulosta. Antti Kekkonen teki loistavan peliesityksen avaamalla alakerrasta esimerkillisesti peliä ja pitämällä sen lisäksi vielä nollapelin. Leevi Lundell pystyi pitämään kovassakin paineessa pallon omilla tai vähintäänkin hankkimaan valkopaidoille vapaapotkun tehden myös kotijoukkueen 2-0 maalin. Timo Viljanen taas otti jo FC Espoota vastaan paikkansa vasemmalla laidalla ja jatkoi nyt hyviä otteitaan. Pitkään loukkaantuneena ollut Jussi Tuominen pääsi Matti Jussilan tilalle kentälle viimeiseksi kymmeneksi minuutiksi, ja ravasi pitkin oikeaa laitaa tehden tärkeää työtä molempiin suuntiin. Tästä ottelusta on hyvä jatkaa matkaa seuraavaan otteluun, joka pelataan niin ikään Tehtaankentällä lauantaina 14.5., jolloin vastaan asettuu VPS. Ottelu alkaa klo 13, tervetuloa! Tähdet ansaitsivat seuraavat pelaajat: Aapo Mäenpää Eetu Tapanainen Erturk Sargin Haka/HJS JJK-ottelussa: Joonas Immonen, Akseli Tiensuu, Matias Caven, Antti Kekkonen, Aapo Mäenpää, Matti Jussila (Jussi Tuominen 84 min.), Erturk Sargin, Erkka Helminen (Leevi Lundell 46 min.), Timo Viljanen, Eetu Tapanainen (C), Eric Bullock (Dani Molin 77 min.) Maalit (syötöt) 1-0 Eetu Tapanainen (Akseli Tiensuu) 2. min 2-0 Leevi Lundell (Eetu Tapanainen) 50. min

11 Ottelupöytäkirja: Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina klo 16:00 alkaen Aito Säästöpankin kokoushuoneessa osoitteessa Valtakatu 12. Tervetuloa!

12 Haka/HJS YJ:n ASM-sarjan otteluohjelma on valmis Haka/HJS YJ:n ASM-sarjan otteluohjelma on valmis. Kovasta yrityksestä huolimatta muutama päällekäisyys Haka edustuksen/ps-44 otteluiden kanssa tuli. Kaikki siirtopyyntömme eivät menneet läpi johtuen joko kenttätilanteesta tai vastustajan haluttomuudesta vaihtaa aikaa/paikkaa. Ohessa Haka/HJS YJ:n ASM-sarjan otteluohjelma: Päivä Aika Paikka Koti Vieras :00 Espoo/Leppävaara FC Espoo Tehtaankenttä JJK :15 Tehtaankenttä VPS-j :15 Tehtaankenttä TPS Tehtaankenttä Ilves :00 Kuopio/Kettulahti KuPS Tehtaankenttä FC Jazz :00 Helsinki/Tali HIFK

13 :00 Kauriala FC Inter :00 Apia FC Espoo :00 Jyväskylä/Hippos JJK :00 Vaasa/Botnia TN VPS-j :00 Apia TPS :00 Tampere/Lamminpää Ilves :00 Tehtaankenttä :00 Pori/Herralahti Tehtaankenttä :00 Turku/Kupittaa FC Haka- KuPS j/hjs YJ FC Jazz FC Haka- HIFK j/hjs YJ FC Inter Kahvilla Jänkän kanssa Näissä asioissa voin ainakin auttaa pelaajia kertoo Heikki Jänkä Leinonen

14 Heikki Leinonen FC Haka Juha Tamminen A-poikien valmennustiimiin syksyllä liittynyt Heikki vietti tunnin toiminnanjohtaja Hatakan kanssa eilen torstaina kahvikupin äärellä. Teemana meillä oli tietenkin junioreiden valmennus ja pelaajien kehittäminen ja motivointi omaan parhaaseen suoritukseen. Heikki tunnettiin kentällä juuri siitä, että hän vaati itseltään ja muilta kovaa asennetta ja tiukkaa taistelua, sekä omaa parastaan. Omista junioriajoistaan Heikki mainitsi sen verran, että eräässä D-pokien pelissä Kajaanissa, kun isä Leinonen oli kentän laidalta antanut ohjeita, niin hän oli vastannut takaisin tule itse pelaamaan, kun kerran niin hyvin osaat. Tämän jälkeen ei isä enää ohjeitaan jaellut kentän reunalta, vaikka totta kai hän pelejä kävi katsomassa. n. 30 vuotta sitten Heikki siirtyi Hakaan pelaamaan, kun OPS oli pudonnut ykköseen ja hän oli sitä mieltä, että kehittyäkseen jalkapalloilijana hänen on pelattava korkeimmalla tasolla. Ennakkoluulottomasti nuori mies Oulusta siirtyi tänne Valkeakoskelle ja siitä lähtien on viihtynyt täällä erittäin hienosti. UPM otti hänet heti töihin pelaamisen ohella ja siellä edelleen työura jatkuu. Peliurakin PS-44:ssa jatkuu edelleen.

15 Nyt vihdoin Heikki liittyi A-poikien taustatiimin, missä kokoonpano on seuraava: Ako Jussila päävalmentajana, Heikki apuvalmentajana, Pauli Jussila vastaa maalivahdeista, monitoimimies Jyrki Piispanen vetää fyysistä harjoittelua ja johtaa joukkuetta, Marko Jokela huoltaa peleissä. Teku Ritonen auttaa tarvittaessa. Hämeenlinnan päässä Lauri Hakanen vetää HJS Akatemiaa, missä YJ:n mukana olevat Hämeenlinnan A-pojat ovat mukana paitsi harjoituksissa, mutta myös kesällä pelaamassa. Mikon kysyessä Heikiltä, mitkä ovat sinun vahvuutesi? Heikki vastaa, että minusta pelaajien pitää nauttia pelaamisesta, eikä pelätä tai jännittää. Olla rento ja luottaa itseensä. Uskon, että tässä ilmapiirin luomisessa ja pelaajien vahvuuksien esille tuomisessa, sekä itseluottamuksen vahvistamisessa olen vahvimmillani. Hengenluojana pukukopissa. Jaan pelaajille kaiken sen tiedon ja taidon, minkä oman urani kautta olen saanut. Valmentajana olen vielä oppijana. Ako, Pauli ja Jyrki vetävät erinomaisia harjoituksia, joissa pelaajat varmasti kehittyvät. Akollakin on valtava kokemus sekä pelaajana, että valmentajana ja onkin hienoa seurata hänen johtamiaan harjoituksia. Yhteistyö edustuksen, Pallo-Seppojen ja B-poikien kanssa on erittäin hyvä asia pelaajien kehittymisen kannalta. Haastavia pelejä riittää kaikille. kertoo Heikki tyytyväisenä. Sparraan poikia vielä harjoituksissa olemalla itse toisinaan mukana. Kovin moni ei minusta ohi pääse. Sanoin pojille, että sitten, kun olen 70 kymppinen ja / tai rullatuolissa, niin teillä on mahdollista minut ohittaa! Hyvin ja hyvällä asenteella pojat tekevät töitä, kaikki uudet kaveritkin ovat menossa kovaa vauhtia eteenpäin toteaa Heikki lopuksi ja lähtee avantoon uimaan ja saunomaan! A-poikien SM-karsinta alkaa lauantaina Hämeenlinnassa Pullerin kentällä klo 13:00 JJK:ta vastaan.

16 ASM-Karsintaottelut Haka/HJS Yj:n karsintaottelut alkavat kotiottelulla JJK:ta vastaan 30.1 klo 13:00 Pullerin tekonurmella Hämeenlinnassa. Muuten ottelujärjestely ei taaskaan ollut suosiollinen Haka/HJS Yj:lle, sillä joukkueella on jälleen edessään 5 vierasottelu matkaa jotka ulottuvat aina Ouluun saakka. Alla olevasta taulukosta löytyy Haka/HJS Yj:n ASM-karsintaottelut.

17 A-poikien aikataulut valmiina SM-karsintojen viittä vaille FC Haka-j/HJS:n yhteisjoukkue osallistuu tulevalla kaudella jälleen karsintoihin, jossa palkkana on paikka SM-sarjassa. Tammikuun lopulla alkavissa A-ikäisten karsinnoissa on kaksi lohkoa, ja Haka-j/HJS pelaa pohjoislohkossa. Vastassa ovat viime kaudelta SM-sarjasta tutut FC Jazz, KuPS ja JJK, ja ykkösestä ponnistavat mm. Ilves ja TPV. Myöhemmin ratkeaa, kuinka kauas pohjoiseen pelireissu suuntautuu, kun ykkösen nousijasta vielä karsitaan. Myös kotiotteluiden pelikentät vahvistetaan vuodenvaihteen tienoilla. Alustava ottelurunko näyttää tällaiselta: Haka-j/HJS JJK 6.2. FC Jazz Haka-j/HJS (P-kars.v) Haka-j/HJS Haka-j/HJS -KuPS KJP/Yj Haka-j/HJS 5.3. Haka-j/HJS VPSj TPV Haka-j/HJS MP Haka-j/HJS 2.4. Haka-j/HJS Ilves

18 Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

19

20

21

22

23

24

25

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä. D13 tytöille piirinsarjassa avaustappio Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä. Peli oli tasaista vääntämistä ja molempien maalivahdit estivät avauspuoliajalla maalien syntymisen. Toisella

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita

Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita Haka juniorit saavat tulevaksi viikonlopuksi vieraita Saksasta, kun Valkeakosken ystävyyskaupungin Vechelden Cpoikien joukkue saapuu Valkeakoskelle. Vieraat saapuvat

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! Haka j. D13 tytöt kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, tehtaan kentällä. Peli alkoi tasaisesti pienessä vesisateessa, mutta se ei peliä haitannut. Molemmat

Lisätiedot

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento. A-poikien päätökseen! tähtikisa A-pojat ovat kauden aikana kisanneet, kuka tienaa SM-sarjan kotiotteluissa eniten tähtiä. Raatina on ollut jalkapallon ystäviä ja asiantuntijoita. Kriteereinä puolestaan

Lisätiedot

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin A-poikien harjoitusmatsit käyntiin Haka-j/HJS:n A-pojat pelasivat alkavan kauden ensimmäisen harjoitusottelun Tehtaan kentällä lauantaina 5.12. JJK:ta vastaan. Tarkoitus oli hakea tuntumaa pelaamiseen

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä

Lisätiedot

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla 8. Tsaarin-turnaus JJK:n voittoon päättyi Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla historian havinaa. Niittyaron Jukka muisteli, että

Lisätiedot

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

terveisinä kolme pistettä

terveisinä kolme pistettä A-pojat: Mikkelistä terveisinä kolme pistettä Mikkelissä on hyvänä tapana kuuluttaa ottelut ja esitellä joukkueet yleisölle. FC Haka j/hjs yj kävi keskiviikkona 4.3. hakemassa Mikkelistä SM-karsintasarjan

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura A-pojat Pullerilla kupsahtivat FC Haka j/hjs yj koki lauantaina 14.3. ensimmäisen tappionsa SM-karsintasarjassa. Pisteet riisti numeroin 1-3 Kuopion Palloseura, joka tuli askeleen verran paremmalla jalalla

Lisätiedot

Iloisin ilmein eteenpäin!

Iloisin ilmein eteenpäin! Iloisin ilmein eteenpäin! Näin iloisiin tunnelmiin päättyi tapahtuma Tehtaan kentällä 6.8.. Kuvan ilmeistä päätellen meillä kaikilla oli niin mukavaa ja niinhän meillä oli! D12 pojat aloittivat syyssarjan

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

C15 Pojat AL: Ilves Kelt. FC HAKA 3-0 ja FC HAKA SalPa 1-3

C15 Pojat AL: Ilves Kelt. FC HAKA 3-0 ja FC HAKA SalPa 1-3 C15 Pojat AL: Ilves Kelt. FC HAKA 3-0 ja FC HAKA SalPa 1-3 Peli on pahasti sekaisin. Valmennus on yrittänyt erilaisilla peluutuksilla ja formaateilla paikata muutaman avainpelaajan puuttumista rosterista.

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita

Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita Ystävyyskaupunki Vecheldestä vieraita Haka juniorit saavat tulevaksi viikonlopuksi vieraita Saksasta, kun Valkeakosken ystävyyskaupungin Vechelden C- poikien joukkue saapuu Valkeakoskelle. Vieraat saapuvat

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

A-poikien sytytys myöhässä

A-poikien sytytys myöhässä A-poikien sytytys myöhässä FC Haka/HJS yj jatkoi SM-karsintasarjaa sunnuntaina 13.3. Tampereella TPV:ta vastaan. Tulos ei vierailijoita mairitellut. Kotiin jouduttiin palaamaan selkeä 4-1 tappio niskassa.

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Toimitsijavuorot ilmoitettava toimitsijoille hyvissä ajoin ennen kotiotteluita. Toimitsijatehtävät (ainakin seuraavat): Kuuluttaja Kirjuri Näyttötaulun/kellon

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

B-poikien syyskausi käyntiin

B-poikien syyskausi käyntiin B-poikien syyskausi käyntiin Moninaisten vaiheiden jälkeen Hakan B-juniorit pelaa tämän syyskauden kahdella joukkueella kakkosdivisioonassa. Joukkueet ovat HJS/Haka Yj ja Haka-j. Kun nyt ollaan samassa

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto) Peli-idea puolustuspeli Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto). - Jätä hieman vapaaksi vastustajan puolustuslinjan pelaajia, houkuttele syöttämään, prässää nopeasti ja samanaikaisesti! Peli-idea puolustuspeli.

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015

Juniori KuPS JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015 JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups Futisarpojen myynti käynnissä! Juniori KuPS:n uudistunut arpamyynti on hyvässä vauhdissa ja saanut hyvän vastaanoton

Lisätiedot

A-pojat liikenteessä hyvällä jalalla

A-pojat liikenteessä hyvällä jalalla A-pojat liikenteessä hyvällä jalalla Haka/HJS yj:n A-pojat tekivät lauantaina 27.2. tuloksellisen pelimatkan Kouvolaan. Vastassa oli sarjan hyvin aloittanut KJP/YJ. Valkopaidat eivät antaneet yhtään siimaa

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

VEIKKAUSLIIGAN OTTELUOHJELMAN RAKENTAMINEN KAUDELLE 2018

VEIKKAUSLIIGAN OTTELUOHJELMAN RAKENTAMINEN KAUDELLE 2018 VEIKKAUSLIIGAN OTTELUOHJELMAN RAKENTAMINEN KAUDELLE 2018 1. SARJAJÄRJESTELMÄ Sarjajärjestelmästä ja sen alaisista kohdista päättää Palloliitto Veikkausliigan näkemykset huomioiden. 1.1. Sarjan formaatti

Lisätiedot

Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla

Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla Palloliiton Tampereen piiri viettää tänä vuonna 70 v. syntymäpäiviään. Juhlavuoden avausta vietetään Valkeakoskella torstaina 26.3. jalkapallomuseolla

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Peli-idea Hyökkäyspeli

Peli-idea Hyökkäyspeli Peli-idea Hyökkäyspeli Pelijärjestelmä 1-4-4-2 Niin paljon kuin mahdollista avataan peliä puolustuslinjasta-pelirohkeus! Nopealla pallonhallintapelillä yritetään löytää hyökkäyssuuntaan kääntynyt keskikenttäpelaaja

Lisätiedot

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Härmän Valkeakoskella leireilevä ja Kotkaan turnaukseen tähtäävä Venäjän U17 maajoukkue kohtaa Hämeenlinnan Härmän Tehtaan kentällä lauantaina 23.9. klo 17:00. Härmää

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

D-tytöille tappio Iittalassa

D-tytöille tappio Iittalassa D-tytöille tappio Iittalassa D-tytöt pelasivat Iiittalassa paikallista pallo seuraa (IPA) vastaan. Ensimmäisella puoliajalla pääsivät IPAlaiset kaksi kertaa läpiajosta tekemään maalin. Toisella puoliajalla

Lisätiedot

Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1!

Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1! Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1! Helpottiko pojat..? Minua ainakin helpotti. Kahden turpaanottoreissun jälkeen tiesimme, että nyt on tärkeä peli kyseessä. Lisäksi vakiokalustoa oli sairauksien

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

Valmistuneiden kukitus.

Valmistuneiden kukitus. Valmistuneiden kukitus. Sunnuntaina pelatun Haka AC Oulu ottelun puoliajalla kukitettiin Haka-perinteen mukaisesti sekä uudet yliopilaat että ammattiin valmistuneet Hakalaiset. Tänä vuonna ylioppilaiksi

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

IKÄ KEHITYSTAULUKKO MITEN HARJOITELLAAN

IKÄ KEHITYSTAULUKKO MITEN HARJOITELLAAN IKÄ PIENPELI KEHITYS IKÄ KEHITYSTAULUKKO MITEN HARJOITELLAAN MUUT PELIMUODOT TEKNIIKKA FYSIIKKA 7 2v2 3v3 1v1 Pallon kuljetus Tasapaino, liikkuvuus, reaktionopeus 8 2v2 3v3 1v1 2v1 3v1 Kuljetus, harhautukset,

Lisätiedot

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla 8. Tsaarin-turnaus JJK:n voittoon päättyi Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla historian havinaa. Niittyaron Jukka muisteli, että

Lisätiedot

C15 Pojat AL: FC HAKA MuSa YJ 2-0

C15 Pojat AL: FC HAKA MuSa YJ 2-0 C15 Pojat AL: FC HAKA MuSa YJ 2-0 Voitto ku voitto. Ensimmäinen kotiottelu ja pieni kasvojenpesu edelliseen vieraspeliin verrattuna. Tämä kaikki tietenkin edellisen kirpeän otteluraportin ansiota. Liikoja

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa JUNIORI PELAAJA POLKU 1 NUOREMPI SÄBÄKOULU TAVOITTEET KAUDEN AIKANA Pelataan/leikitään yhdessä. Opetellaan käytöstapoja, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin Opetellaan ryhmässä olemista/toimimista/sääntöjä

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla

D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla 26.4. HAKA D13 FC Nokia 03 (0-0), Piiri Liiga Hakan D13 tytöt avasivat kautensa maalittomalla tasapelillä Fc Nokiaa vastaan. Ottelu pelattiin

Lisätiedot

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 RYHMITYS 4 4-2 FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 KÄYNNISTÄMINEN (tarkoitetaan vaihetta, jossa peli käynnistetään maalivahdilta) Pyritään avaamaan peliä lyhyellä -> toppareille / AKK:lle, jos mahdollista (vastustajia

Lisätiedot

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut:

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut: VEIKKAUSLIIGA Jalkapallon Veikkausliigassa on kuuma kausi menossa ja Suomen mestaruuden voi syksyllä pokata mikä joukkue tahansa. Alkukauden aikana on nähty huikeita suorituksia tulevaisuuden supertähdiltä,

Lisätiedot

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9 FC ESPOO Pelitavan pääpiirteet 9v9 ISO KUVA: - Rohkea: Pelaaja uskaltaa käyttää taitojaan joka osa-alueella - Liikkuva: Pelaajan liikkuminen on monipuolista ja nopeaa - Taitava: Pelaajalla on perustaidot

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää.

Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää. Hakan naisjoukkue uusia pelaajia kutsuu Hakan naisjoukkue on elänyt haastavia aikoja, kun pelaajisto on talven aikana kokenut menetyksiä, eikä paikkaajia ole tullut samaan tahtiin sisään. Yhteistyötoiminta

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

nousukarsinnat Ykköseen

nousukarsinnat Ykköseen nousukarsinnat Ykköseen Jippo Atlantis FC 22.09.2004, 2 1 Atlantis FC Jippo 26.09.2004, 2 1, 4 3 rp OLS Atlantis FC, 29.09.2004, 2 1 Atlantis FC OLS 03.10.2004, 2 1, 1 0 ja Toimitus ja kuvat: Atlantis

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Hockeyliitto - Torneopal

Hockeyliitto - Torneopal Hockeyliitto - Torneopal 2018_2019 Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi tai sisäkaudella www.indoorhockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot