Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta"

Transkriptio

1 Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken Palloiluhallissa. Ensimmäistä kertaa tässä muodossa tehty kokonaisuus oli menestys ja jatkoa seuraa Jokainen päivä oli jaettu neljään osaan; ammattimaiseen alkulämpimään edustusjoukkueen pelaajan johdolla, harjoitteeseen A ja harjoitteeseen B sekä loppupeliin. Jokaisena päivänä pelureita oli sopiva määrä, jotta jokainen sai yksilöllistä opastusta harjoitteiden sisällä.

2 Maanantai alkoi Paavo Aholan vetämällä alkulämpimällä. Huomattiin, ettei lämmittelyn ja venyttelyn tarvi olla tylsää tai vastenmielestä! Avauspäivän harjoitteina olivat suunnanmuutospeli ja perinteiset 1v1/2v2 -tilanteet. Maalivahdiksi maalintekoharjoitteeseen saatiin Hakan edustuksen Emenike Mbachu, joka venyikin useaan loistopelastukseen. Ebi myös antoi hyviä tipsejä pojille haastotilanteisiin. Paavo opetti tiukasti oikeaa asennetta, mukavaa saada hieno nuori mies Valkekoskelle!

3 Tiistaina saatiin mukaan Anton Popovits ja ohjelmassa oli hyvän alkulämpimän jälkeen prässi-/pallonhallintapeliä sekä syöttökombinaatio, joka päättyi laukaukaukseen. Aluepeli alkoi sujumaan pienen totuttelujakson jälkeen koko ajan paremmin, Anton antoi pojille hyvän palautteen harjoitteen jälkeen. Väsyneenäkin pitää olla huolellinen! Syöttökombinaatiossa huomattiin, että heikommalla jalalla syöttäminen nopeasti ja tarkasti on ajoittain haasteellista. Kudit kuitenkin lähtivät kovaa molemmilla jaloilla, maalivahdin virkaa kokeillut Mad Maxin mestarivalmentaja Tolli Eerola poistui hallilta kädet mustelmilla! Hyvä pojat!

4 Keskiviikkona Mikkis Latosaari opasti pojat lämmittelyn saloihin, jonka perään tehtiin tiukat perussyöttöihin keskittynyt osio sekä laukaisuharjoite. Mikkis antoi useita osuvia neuvoja, verkot olivat tötteröllä koko ajan paremmin ja paremmin! Syöttöharjoitteessa painotettiin erilaisten potkujen tärkeyttä, vasurin ulkosyrjä osoittautui melko haastavaksi potkuksi. Koutsi-Kaasu antoikin pojille kullanarvoisen vinkin, kannattaa harjoitella aina myös perussyöttöjä ylänurkkavetojen ja uusien skilssien oheen, kun käydään omalla ajalla treeaamassa!

5 Torstaina futiskoulu päätettiin rennompaan päivään, kun ohjelmassa oli ensin syöttöharjoite ja treeniviikko päätettiin tarkkuuspotkukilpailuun. Päivä kuitenkin starttasi Viki Kauppisen vetämällä alkulämpimällä. Välillä halailtiin ja välillä juostiin kovempaa, koko ajan pitää olla tarkkana! Syöttöharjoitteessa painotettin halua pallon saamiseen, paikallaan seisoen ei kukaan saa palloa. Siihen päälle hyvä haltuunotto, syöttö ja liike, niin hyvä tulee! Viikko päättyi tarkkuuspotkukilpailuun, jossa 15, 20, 25, 30 ja 35 metrin matkoilta osuttiin vuorollaan isoon, pieneen, futsal ja pikkupikkupikku -maaliin. Lopuksi laskettiin pisteet ja löydettiin finalistit. Finaalissa valmentaja Masi voitti Kaapon, Veikan, Santun ja Vikin! Hyvä Masi! Futiskoulun päätteeksi Aito Säästöpankki tarjosi pelureille Subit, kiitos! Lisää kuvia löytyy Haka junnujen Facebook-sivuilta! Haka juniorit haluaa kiittää innokkaita ja motivoituneita tulevaisuuden tähtiä sekä valmentajia, jotka mahdollistivat futiskoulun onnistuneen toteutuksen! Erityiskiitos myös FC Hakan fiksuille pelureille, jotka antoivat junioreille ikimuistoisia kokemuksia ja laadukkaita neuvoja peliuran varrelle! Kiitos kaikille osallistujille!

6 Torstaina Viki Kauppinen pääsi vielä kaverikuviin tulevaisuuden tähtien kanssa!

7

8

9

10

11 D12 Tänään Eerikkilässä viikko sitten Turussa Hiihtoloma alkoi koulusta mutta jalkapallosta ei lomaa ole tiedossa. Tänään pojat pelasivat harjoitusottelun Eerikkilässä. Pepo akatemian pojat olivat tulleet leirille Eerikkilään ja halusivat haastaa joukkueemme harjoitusotteluun. Lappeenrantalainen joukkue on monille pojille entuudestaan tuttu. Pepo akatemian tiedetään olevan kovatasoinen joukkue ja seuran junioritoimintaa onkin kovasti kehitetty viime vuosina. Peli oli tasaisen vauhdikasta, lopputulos 4 2 Hakalle antoi valmentajille aiheen isoon hymyyn. Joukkue antoi todella hyvän vastuksen Pepolle ja pojat saivatkin paljon kehuja Pepon valmentajalta. Hakan maalissa hienoista torjunnoista vastasivat tänään Lenni Kari ja Joonatan Kilpeläinen. Edellisenä viikonloppuna joukkue kävi pelaamassa lauantaina kaksi harjoitusottelua Turun Nappulaliigaa vastaan. Turussa joukkueesta puuttui useampi pelaaja, koska samaan ajankohtaan osui Valkeakoskella Futsal kauden päätösturnaus. Joukkueessa on useamman lajin harrastajia, ja pelien päällekkäisyyksiltä ei aina voi täysin välttyä. Joukkue sai lainaan onneksi pelaajia VaNLin 06 joukkueesta ja harjoitusottelut pystyttiin pelaamaan. Turussa kilpajoukkue hävisi tiukan taistelun jälkeen 3-0. Peli oli lopputuloksesta huolimatta kuitenkin tasaista aina toisen puoliajan loppupuolelle asti. Haastejoukkue puolestaan voitti hienosti ottelunsa 4-2. Tässä pelissä onnistujia oli hyvin laajalla rintamalla, joukkuepelistä pojat ansaitsivat täydet kymmenen pistettä.

12 A-pojilla tuuli ei kääntynyt Haka/Härmä ei onnistunut kampeamaan itseään voittojen tielle lauantaina Lahdessa. FC Lahti vei pisteet maalein 4-2. Molempien puoliaikojen alut olivat isäntäjoukkueen heiniä. Lahtelaiset saivat painostuksen jälkeen valkopaitojen puolustuksen kahdesti rikki kun parinkymmentä minuuttia oli pelattu. Haka/Härmä sai kuitenkin tämän jälkeen ryhtiä otteisiinsa. Santeri Korpela lähti roheasti haastamaan vastustajaa, ja Lahden toppari liukui myöhässä Santerin jaloille. Pallo pilkulle ja Leevi Lundell upotti sen sisään. Jakson loppupuoli sujui Haka/Härmän lievässä hallinnassa. Toinen puoliaika alkoi huonolla tuurilla. Vastustaja antoi summittaisen keskityksen maalille, ja puskupallo kääntyi Joona Karin selän kautta maaliin. Lahti lisäsi johtoaan tunnin pelin jälkeen. Keskialueen harhasyötöstä pallo pelattiin nopeasti Ville Karirinteen selän taakse.

13 Valkopaidat siirtyivät kolmen pelaajan alakertaan, ja tämän johdosta peliä saatiin paremmin käännettyä hyökkäyssuuntaan. Viimeisillä minuuteilla käynnistyi keskialueelta hyvä hyökkäys. Akseli Tiensuu syötti veskarin torjuman pallon Valtteri Kaarnalle, joka laukoi YJ:n ensimmäisen pelitilannemaalin karsinnoissa. Lisämaaliinkin olisi ollut mahdollisuus, mutta parista hyvästä paikasta ei enää onnistuttu. Pelin yleisilme ei Lahdessakaan paljon muutunut edellisistä otteluista. Jatkossa kaivataan edelleen pallovarmuutta, itseluottamusta ja tuuria, että pallot saataisiin rakennetuista paikoista sisään. Tehtävä ei vieläkään ole Mission Impossible. Seuraavaksi joukkue matkustaa 4.3. kohtaamaan KuPS:n. FC Haka/Härmä YJ FC Lahti-ottelussa: Ville Karirinne, Juuso Kemppainen, Juuso Ylinen, Joona Kari, Aare Turunen (Mosamete Giscard 61 min.), Akseli Tiensuu (C), Sargin Ertürk (Severi Keskitalo 83 min.), Valtteri Kaarna, Timo Viljanen, Leevi Lundell, Santeri Korpela (Mohammed Ahmed 61 min.) Haka/Härmä maalit/syötöt: 30 min. Leevi Lundell (RP) 88 min. Valtteri Kaarna (Akseli Tiensuu) Ottelupöytäkirja: B jatkaa voittoputkessa Lauantaina jatkuivat Hakan B-juniorien harjoitusottelut Saharassa. Vastustajaksi saapui Team LKP Jyväskylän seudulta.

14 Ennakkoon ei vastustajasta juurikaan tiedetty, seura on suhteellisen tuore tuttavuus Suomen futiskartalla. Sairasteluista, loukkaantumisista ja hiihtolomasta johtuen ei valmennuksella ollut vaikeuksia nimetä joukkuetta otteluun kun kolmenkymmenen pelaajan ringistä 14 oli pelikunnossa ja - paikkakunnalla. Itse ottelu oli alun tunnustelun jälkeen aika selvästi kotijoukkueen hallussa, ja antoi pojille hyvää oppia siitä kuinka pelataan kovaotteista vastustajaa vastaan. Krediittiä pojille siitä että nykyään ei kova peli saa peliä raiteiltaan tai purkamaan energiaa turhana kiukutteluna. Parhaimmillaan mustapaitojen peli oli ensimmäisen puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla, jolloin tuli myös neljä maalia. Periaatteessa Haka teki pelissä yhden virheen molemmilla puoliajoilla, joista LKP rokotti, ja ottelu päättyi 4-2 (4-1) kotivoittoon. Maalintekijöinä kunnostautuivat Juho Viitaharju kahdesti, Konsta Kaasalainen sekä maaliputkessa oleva Onni Huvinen. Valmennus piti koko joukkueen peliä tasapainoisena, ja maalintekijöiden lisäksi maininnan erityisen hyvästä pelistä saivat Markus Virtanen ja Jesse Katajisto. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan ja toivotaan että pelaajia saadaan riittävästi kasaan ensi lauantain tuplaotteluun Turun Palloseuraa vastaan. Pelit pelataan Saharassa klo 12:00 ja 14:00. Otteluihin on vapaa pääsy C14, hikinen talvi C14 pojat joutui muiden joukkueiden tavoin taistelemaan vähäisistä harjoitusvuoroista sydäntalvella ja tämän johdosta päädyimme miettimään jotain oheisharjoittelua. Poikien heikkoudet ja vahvuudet tietäen valitsimme heikkouksia vahvistavan vaihtoehdon. Vastaus löytyi Toijalasta vanhalta harjatehtaalta, jossa sijaitsee nykyisin ToVoLi:n yllättävän

15 monipuolisiksi ja toimiviksi osoittautuneet jumppa/kuntoilutilat. Tammikuussa Toijalassa käytiin kaksi kertaa viikossa ja kun sahara helmikuulle aukesi niin homma jatkui vielä kerran viikossa tähän asti. Lajit joita pääsimme toijalassa opettelemaan olivat: Body attack, Body pump, Body balance sekä spinning. Kaikkia lajeja kokeiltiin muutama kerta ja välillä pojille räätälöidysti yhdistäen, pojat tykkäsivät ja kaikki lajit osoittautuivat erittäin sopiviksi oheismuodoiksi jalkapalloilijalle joten voin lämpimästi suositella myös muille joukkueille ja taata että otsikko hikinen talvi pitää näissä paikkansa.. Kiitos kuuluu myös ToVoLi:n ammattitaitoisille ohjaajille, erityisesti Helille joka toimi myös meidän yhdyshenkilönä.

16 D-tytöille voitto TPV:stä D-tytöt kohtasivat sunnuntaina 19.2 harjoitusottelussa TPV:n. Tytöt olivat kohmeessa, mutta niin taisi olla vastustajakin. Tällä kertaa voitettiin kohtuullisen huonolla pelillä. Lopputulos 2-1 Hakalle, maalintekijöinä Roosa ja Elsa. B-junnut voittoisina Lauantaina oli taas B-junnujen juhlapäivä. Kun edellisviikon peli oli peruuntunut, alkoi edellisestä pelistä olla jo aikaa ja päivän kahta peliä odotettiin vesi kielellä. Ensimmäisessä pelissä ykkösjoukkue kohtasi Musan Salaman Porista. Ottelu alkoi kotijoukkueelta hiukan hermostuneesti mutta eteni tasaisissa merkeissä. Suuria hienouksia ei pelissä tällä kertaa nähty, mutta sitäkin enemmän taistelua ja itsensä likoon laittamista. Hyvät maalipaikat olivat kortilla, ja maalittomana mentiin viimeiselle kympille asti. Sitten löydettiin hienon syöttömyllyn päätteeksi kuudentoista alueelta Tomy Nurmesniemi, joka onnistui kääntymään hyvään tekopaikkaan, ja näistähän Tomppa ei yleensä erehdy, 1-0. Näillä numeroilla Hakan B1 jatkaa toistaiseksi voittamattomana tänä talvena. Toisessa pelissä kakkosjoukkueella oli vastassa tuttu vastus naapurista, TPV2. Kotijoukkue pelasi hienon mutta hiukan

17 tehottoman ensimmäisen puoliajan ja tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Puoliajalla tehtiin neljä vaihtoa ja liekö näiden tuoreiden jalkojen vai TPV:n väsähtämisen ansiota mutta siitä alkoi Hakan vyörytys. Kotijoukkueen maalilla ensimmäistä B-junnupeliään pelannut C- poika Kalle Kohonen pelasi toisen puoliajan lähinnä kuudentoista viivalla, ja pitikin sitten ottelussa komeasti nollan. Toisella puoliajalla hienon sisääntulon tekivät myös C-pojat Wiljam Valtonen ja Topias Listo, Topiaksen onnistuessa myös maalinteossa. Myös puoliajalta sisään tullut toipilas Onni Huvinen näytti että pikku sairastelut eivät maalijyvää verota ja paiskoi taululle hattutempun. Näin TPV kaatui puhtaasti 4-0. Hieno esitys. Hakan B-pojilla on nyt takana viisi harjoitusottelua. Otanta on pieni mutta kun päästettyjä maaleja on yhteensä kaksi viidestä pelistä, voitaneen sanoa että ainakin puolustuksen osalta ollaan oikealla tiellä. Ottelut jatkuvat ensi lauantaina Saharassa klo 14:00. Vastassa team LKP Laukaalta. Haka junioreiden valmennuspäällikkö vaihtuu Valkeakoski

18 FC Haka juniorit ja Tero Suonperä keskeyttivät yhteistyön yhteisymmärryksessä Suonperän perhesyiden vuoksi Valmennuspäällikön paikka avataan hakuun ja se pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti seuran kehityksen turvaamiseksi. Vuoden alusta voimassa ollut malli, jossa FC Haka junioreiden valmennuspäällikkö toimii osana FC Hakan valmennusryhmää on edelleen mahdollinen, molemmat seurat toivovat yhteistyön jatkuvan. Lisätietoa antaa FC Haka junioreiden varapuheenjohtaja Marko Vahos / ). Hakan naisjoukkue kutsuu uusia pelaajia Hakan naisjoukkue on elänyt haastavia aikoja, kun pelaajisto on talven aikana kokenut menetyksiä, eikä paikkaajia ole tullut samaan tahtiin sisään. Yhteistyötoiminta LeKi-futiksen kanssa on vauhdissa, mutta lisää pelaajia halutaan mukaan. Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää. Kerro hiukan Naisten joukkuen tilanteesta. Kuinka monta pelaajaa on mukana? Hakasta on noin 8 aktiiista pelaajaa ja muutama harkitsee vielä jatkamista. Lopettamisen syinä ovat olleet opiskelut, työt ja normaali muu elämä niin muilla paikkakunnilla kuin Valkeakoskella. Tammikuun alusta olemme pitäneet

19 yhteistreenejä LeKi-futiksen B- ja C-ikäisten tyttöjen kanssa. Yhteistyö on sujunut todella hyvin, testikuukauden jälkeen kaikki halusivat jatkaa! Lekin Sami Nyyssönen sekä Hakan Lauri Vikman ja Janne Vierimaa ovat vastanneet harjoittelusta. Maalivahdeista on huutava pula! Toivomme pelaavamme Naisten Nelossarjaa, mutta jos emme saa tarpeeksi pelaajia 11v11- sarjaan, niin haluamme pelata ainakin 7v7-sarjassa. Kuinka usein harjoittelette? Entä kesällä? Tällä hetkellä treenaamme kaksi kertaa viikossa; maanantaisin klo Palloiluhallisa ja keskiviikkoisin Saharassa. Kesällä aiomme harjoitella pari kertaa viikossa ja pelata pelin päälle. Ketkä voivat tulla kokeilemaan joukkueeseenne? Kaikki ovat tervetulleita! Niin uudet kuin entiset pelaajat otetaan mielellään vastaan. Nyt pelaajien keski-ikä on 20v., mutta mukaan sopivat sekä nuoremmat että vanhemmat futaajat. Kehen otan yhteyttä, jos haluan tulla kokeilemaan? Janne Vierimaahan ( / janne.vierimaa@gmail.com) tai minuun ( / marisa.pihlajasillanpaa@gmail.com). Suoraan kentälle voi myös tulla morjestamaan ja joko katsomaan toimintaa tai ihan kokeilemaan treenaamista. Miksi kannattaa tulla juuri teidän joukkueeseen pelaamaan? Meillä on hengeltään loistava ryhmä kasassa! Toivottavasti saamme lisää mukavia futaajia maailman parhaan pelin pariin! Kuka toimii valmentajana? Päävalmentajan paikka on auki, mutta apuvalmentajina toimivat Nyyssönen ja Vierimaa. Kiitos Marisa ja tsemppiä joukkueelle!

20 A-pojilla nolla-nollaa Saharassa Haka/Härmän A-juniorit kohtasivat tiistai-iltana Saharassa Vaasan IFK:n. Peli ei jättänyt mainintoja jalkapallon historiankirjoihin. Tuloksena oli maaliton tasapeli. Vaasalaiset eivät esittäneet mitään ihmeitä paria puolittaista maalipaikkaa lukuunottamatta. Samaa voisi oikeastaan sanoa kotijoukkueesta. Valkopaitojen peli kulki kyllä ajoittain kohtuullisesti. Ongelmana tuntui olevan edelleen se, että hyökkäyssuuntaan käynnistetty tilanne päättyi usein heikkoon ratkaisuun. Ottelussa nähtiin liian paljon pallon roiskaisuja sinne päin. Keskikentällä menetettiin palloja ei niinkään riistojen vaan heikon syötön johdosta. Haka/Härmällä oli muutama paikka maalin edessä ratkaista peli voitollisesti, mutta hyökkääjien laukauksisa ei ollut tarpeeksi ruutia. Jatkossa tarvittaisiin itseluottamuksen lisäksi hieman lisää suoraviivaisuutta. Helppoja ja varmoja peliä eteenpäin vieviä syöttöjä. Ja hieman tuuriakin, että pallot alkaisivat uppoamaan verkkoihin. Seuraavaksi A-pojat kohtaavat FC Lahden vieraissa Ehkä tulostakin alkaa syntyä, kun kuitenkin pistetili nyt aukaistiin. Ottelun tähtiraati oli FC Hakan hyökkääjä Topi Järvi. Hän asetteli tähdet puolustuspäähän:

21 Ville Karirinne Vilppu Leinonen Valtteri Kaarna Haka/Härmä YJ VIFK-ottelussa: Ville Karirinne, Akseli Tiensuu (C), Juuso Ylinen, Aare Turunen, Vilppu Leinonen, Leevi Lundell (Timo Viljanen 60 min.), Sargin Ertürk, Valtteri Kaarna, Juho Nordström, Matti Jussila, Dani Molin (Mohammed Ahmed 60 min.) Varoitukset: 23 min Juuso Ylinen 30 min Valtteri Kaarna Ottelupöytäkirja:

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta TPS B vierailulla Lauantaina 4.3. oli B-junioreilla edessä ehkä talven kovin haaste kun Turun Palloseura saapui kahdella joukkueella Saharaan. Viisitoista pelaajaa TPS:stä oli SM-karsinnoissa, mutta loput

Lisätiedot

Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä

Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä Kauden aloitukseen on enää reilu kuukausi ja harjoittelun merkitys kasvaa entisestään. Tänään D12 poikien kakkosjoukkue pelasi harjoitusottelun Saharassa ja

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

D12 pojat Vuoreksen kentällä

D12 pojat Vuoreksen kentällä D12 pojat Vuoreksen kentällä Tänään sunnuntaina D12 pojat kävivät pelaamassa kaksi harjoitusottelua Hervannan kentällä Vuoreksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ilves-keltainen ja toinen peli

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken Palloiluhallissa.

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Härmän Valkeakoskella leireilevä ja Kotkaan turnaukseen tähtäävä Venäjän U17 maajoukkue kohtaa Hämeenlinnan Härmän Tehtaan kentällä lauantaina 23.9. klo 17:00. Härmää

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Pienpelit. Peruspienpeli

Pienpelit. Peruspienpeli Pienpelit 1 Pienpelit Peruspeli on usein kaikkein toimivin ja motivoivin pelimuoto. Pienpeleillä harjoituksiin voidaan kuitenkin tuoda tervetullutta vaihtelua. Pienpelejä pelataan yleensä 2 4 hengen joukkueissa

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus.

FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus. C15:lla aloitus vaihteleva syksyn C15 FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus. Kausi avattiin Palloliiton C15-2 -tason turnauksella elokuun alussa Valkeakoskella. Alkulohkosta

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

TET- harjoittelija Ville Karirinne

TET- harjoittelija Ville Karirinne TET- harjoittelija Ville Karirinne Minä olen Karirinteen Ville, 9. luokkalainen ja tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka juniorit ry:n toimistolla. Olen siis 15-vuotias toijalalainen, ja pelaan jalkapalloa

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa

C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa Haka junnujen C14 Musta otti ensikosketuksen otteluihin Runebergin päivänä, kun Saharassa kohdattiin harjoitusturnauksessa sekä UrPS että HJS Sininen.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 -

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 - - 1 - - 2 - PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA Lähdetäänkö katsomaan, miten metsäsi voi? Sovi tilakäynnistä metsäasiantuntijamme kanssa: Lapua: Martti Turja, p. 0500 563 406 ja Nurmo: Jussi Alakoskela, p. 040

Lisätiedot

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin

A-poikien harjoitusmatsit käyntiin A-poikien harjoitusmatsit käyntiin Haka-j/HJS:n A-pojat pelasivat alkavan kauden ensimmäisen harjoitusottelun Tehtaan kentällä lauantaina 5.12. JJK:ta vastaan. Tarkoitus oli hakea tuntumaa pelaamiseen

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa. Takana kaksi tahmeaa kierrosta P13 Piiriliigaa

D13 Piiriliigaa. Takana kaksi tahmeaa kierrosta P13 Piiriliigaa D13 Piiriliigaa Takana kaksi tahmeaa kierrosta P13 Piiriliigaa Kauden alla pelattu turnaus ja viime kauden onnistumiset antoivat odottaa kauden avauksesta jo hyviä onnistumisia ja tuloksia. Ensimmäiset

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! 18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0). Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta. Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

D12 poikien sarjakausi avattu

D12 poikien sarjakausi avattu D12 poikien sarjakausi avattu Tätä hetkeä on varmasti koko joukkue odottanut syksystä saakka ja nyt se on totta. Futiskausi on korkattu ja ensimmäinen kausi mustavalkoisissa väreissä on virallisesti alkanut

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA

D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA Lauantaina 28. 1 joukkue aloitti kauden harjoituspelillä Hämeenlinnassa Pullerin kentällä. Vastustajana oli jo entuudestaankin pojille tuttu joukkue HJS, jonka

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

Suomalaisen. Henri Lehto, LitM Projektitutkija. Kehitysprojektien raportointiseminaari 11.4.2012 www.kihu.fi

Suomalaisen. Henri Lehto, LitM Projektitutkija. Kehitysprojektien raportointiseminaari 11.4.2012 www.kihu.fi Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU Jyväskylä Suomalaisen jalkapallon ll teknistaktinen lajianalyysi Henri Lehto, LitM Projektitutkija Kehitysprojektien raportointiseminaari 11.4.2012 www.kihu.fi

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Wartin kausi jatkuu Keuruun turnauksella 3.3. Panoksena siellä on pistejahti, joka toisi paikan sarjan lopputurnaukseen Saarijärvelle 17.3.

Wartin kausi jatkuu Keuruun turnauksella 3.3. Panoksena siellä on pistejahti, joka toisi paikan sarjan lopputurnaukseen Saarijärvelle 17.3. 3.3. Sarjakauden päätösturnaus Keuruulla Wartti kohtasi kevään runkosarjan viimeisessä turnauksessaan isäntäjoukkue Keuruun Toverit sekä HuKi:n Black yhdistelmän. Tavoitteena oli kaunistella sijoitusta

Lisätiedot

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta JAKSO 3 Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta Treenit on jaettu kolmeen n. 15min moduuliin Alkuverryttely, Treeniosio, Peliosio. Jokaiseen moduuliin on 45 eri vaihtoehtoa, joita

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Haka B-pojat Kausi 2015 Vaikeuksien kautta voittoon Kevätkierros FC Haka junioreiden B-pojat pelasivat kuluneella

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerran

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Ruusuja kevään valmistuneille

Ruusuja kevään valmistuneille Ruusuja kevään valmistuneille Sunnuntai-iltana FC Haka otteli tehtaan kentällä voitokkaasti JJK:ta vastaan. Ottelutauolla kukitettiin FC Haka junioreiden keväällä ylioppilaiksi ja ammattiin valmistuneet

Lisätiedot

P13 Sport Waltikka turnaus pelataan viikonloppuna

P13 Sport Waltikka turnaus pelataan viikonloppuna P13 Sport Waltikka turnaus pelataan viikonloppuna Sää yllättää paitsi autoilijat, niin myös jalkapalloilijat näin syksyllä. Sport Waltikka turnaus piti pelata Tehtaan kentällä, mutta runsaan lumisateen

Lisätiedot

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto Maalintekoa Sininen oma kuljetus syötä itselle ennen merkkiä. Nopea käännös yksi kosketus katse kohteeseen hae tyhjätila, maalivahdinliike. Katse palloon lauo liike perään, irtopallot maaliin. Haetaan

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku Harjoituskerralla

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää.

Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää. Hakan naisjoukkue uusia pelaajia kutsuu Hakan naisjoukkue on elänyt haastavia aikoja, kun pelaajisto on talven aikana kokenut menetyksiä, eikä paikkaajia ole tullut samaan tahtiin sisään. Yhteistyötoiminta

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

ACK 5v5 Pelikirja

ACK 5v5 Pelikirja 1 ACK 5v5 Pelikirja 10.10.2016 5v5 yleistä Innostaminen ja onnistuminen avainasiassa Oikeantasoista ja kannustavaa toimintaa Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Puolustussuuntaan pelipaikkojen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA 2019 Marko Siivonen LYHYESTI PERIAATTEISTA Aluevalmennus haluaa entistä enemmän olla seuravalmennuksen tukena ja suunnannäyttäjänä Haluamme olla auttamassa lounaisen

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai Rasitusarvio: lepo

maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai Rasitusarvio: lepo maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai Rasitusarvio: Viikko 44 prässi 1vs1 Viikko 45 katko 2vs1 pallonallinta yksin (testi) prässin sovellettu peli pallonallinta parin kanssa

Lisätiedot

IF Sibbo-Vargarna r.f.

IF Sibbo-Vargarna r.f. IF Sibbo-Vargarna r.f. Valmennuksen tavoitteet eri ikäluokissa IKÄ TAVOITE SISÄLTÖ ± 7 4 v 4 5 v 5 PALLON HALLITSEMINEN: minä ja pallo pallokosketus pallon hallinta potkut PIENPELIT, TAITOPELIT: suunta

Lisätiedot

terveisinä kolme pistettä

terveisinä kolme pistettä A-pojat: Mikkelistä terveisinä kolme pistettä Mikkelissä on hyvänä tapana kuuluttaa ottelut ja esitellä joukkueet yleisölle. FC Haka j/hjs yj kävi keskiviikkona 4.3. hakemassa Mikkelistä SM-karsintasarjan

Lisätiedot

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Iloisin ilmein eteenpäin!

Iloisin ilmein eteenpäin! Iloisin ilmein eteenpäin! Näin iloisiin tunnelmiin päättyi tapahtuma Tehtaan kentällä 6.8.. Kuvan ilmeistä päätellen meillä kaikilla oli niin mukavaa ja niinhän meillä oli! D12 pojat aloittivat syyssarjan

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS E10 Tytöt TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 11.00-12.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa JUNIORI PELAAJA POLKU 1 NUOREMPI SÄBÄKOULU TAVOITTEET KAUDEN AIKANA Pelataan/leikitään yhdessä. Opetellaan käytöstapoja, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin Opetellaan ryhmässä olemista/toimimista/sääntöjä

Lisätiedot

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä. D13 tytöille piirinsarjassa avaustappio Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä. Peli oli tasaista vääntämistä ja molempien maalivahdit estivät avauspuoliajalla maalien syntymisen. Toisella

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot