Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 7/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina klo Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta Hokkanen, pj Esko Ristinen Kari Valtanen Jarmo Vuolteenaho Veikko Tikkanen, varapj Jukka Tikanmäki Pekka Leppänen Teuvo Nyman varajäsenet Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä Päivi Karikumpu, Nivalasta Leena Vähäsöyrinki, Nivalasta Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä Paavo Leskinen, Pyhäjärveltä Jyrki Halonen, Reisjärveltä Markus Muuttola, Reisjärveltä Esko Kangas, seutuvaltuuston puheenjohtaja Mauri Tenkula, seutuvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Mika Pietikäinen, seutuvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Väinö Wassholm, seutuvaltuuston 3. varapuheenjohtaja Jari Nahkanen, Pohjois-Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen Eija-Riitta Niinikoski, Pohjois-Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen Esa Jussila, toimitusjohtaja Sami Kaarto, tiedottaja Mirja Jaakola, pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset: Riitta Hokkanen puheenjohtaja Mirja Jaakola sihteeri

2 Käsiteltävät asiat: käsiteltävä asia 71 Kokouksen avaus 72 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 73 Kokouspöytäkirjan vahvistaminen 74 Vahvistetaan seudun kehittämisohjelma seuraavaksi kalenterivuodeksi 75 Esiselvitys LAGUNA-Pilot laitteen sijoittamisesta Pyhäjärvelle 76 Joki-Sote hyvinvointiverkosto 77 Puitesopimus koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöstä Oulun Eteläisen alueella 78 Muut asiat 79 Kokouksen päättäminen

3 71. Kokouksen avaus Ehdotus: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 72. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus: Hyväksytään lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 73. Kokouspöytäkirjan vahvistaminen Edellinen seutuhallituksen kokous pidettiin Haapajärvellä. Ehdotus: Hyväksytään ja vahvistetaan edellisen hallituksen kokouksen pöytäkirja, liite nro 1. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

4 74. Vahvistetaan seudun kehittämisohjelma seuraavaksi kalenterivuodeksi Seutuhallitus : Esitykset seutuvaltuustolle NIHAK -seudun kasvuohjelma 2020 on valmisteltu monissa työryhmissä ja seminaareissa keväästä 2012 lukien. Kuluvan vuoden keväällä ohjelman strategia tuli valmiiksi, minkä jälkeen on laadittu ohjelman konkreettista toimenpideohjelmaa. Valmistelun yhteydessä on kuultu erityisesti seudun kuntia ja muita organisaatioita. Lisäksi syksyn 2013 kuluessa ohjelman sisällöstä on keskusteltu avoimissa aluekehitysseminaareissa, viimeksi Haapajärvellä. Ohjelma on laadittu tukemaan kuntien omia strategisia tavoitteita ja vastuujakoa alueellisessa kehittämisessä. Seudun kasvuohjelma on elinkeino- ja aluekehityspainotteinen. Osaamiseen keskittyvä aluestrategia on laadittu maakunnan kolmen eteläisimmän seudun yhteiseksi, sillä sitä toteuttavien organisaatioiden toiminta-alue kattaa koko ns. Oulun Eteläisen yhteistyöalueen. Osaamisstrategia on keskeisten valintojen osalta yhtenevä NIHAK -seudun kasvuohjelman kanssa. Ohjelma on esityslistan liitteenä. Ehdotus: Seutuhallitus esittää seudun kehittämisohjelmaksi vuodelle 2014 NIHAK -seudun kasvuohjelma Ohjelma hyväksyttiin seuraavilla lisäyksillä: 1. CleanTech -strategiakorttiin lisätään säätövoiman edistämien yhdeksi tehtäväksi 2. Osaamisalojen palvelut ja rakennemuutoksen hallinta strategiakorttiin lisätään alueen edunvalvonta mm. osaamis-, liikenne- ja saavutettavuus asioissa. 3. Ohjelman rahoitus kappaleen sisältö päivitetään rakennerahastoohjelmien valmistuttua. 4. Samalla uuden päivityksen myötä esim. keväällä 2014 ohjelmaan lisätään Kasvuohjelman seuranta ja arviointi kappale, jossa yhteenvedetään osaamisalojen strategiakorttien mittareiden toteutumista.

5 75. Esiselvitys LAGUNA-Pilot -laitteen sijoittamisesta Pyhäjärvelle LAGUNA on yleiseurooppalainen tieteen suurhanke, jonka taustalla oleva kansainvälinen konsortio suunnittelee maanalaista tutkimuslaitteistoa, jolla analysoitaisiin Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskuksesta CERN:in LHCkiihdyttimeltä maankuoren läpi lähetettävää neutriinosuihkua ja avaruudesta sekä maapallon sisältä tulevaa neutriinosäteilyä. Pyhäsalmen kaivosta pidetään parhaana vaihtoehtona tällaisen suuren kokoluokan neutriinokokeen toteuttamiselle Euroopassa. Sen puolesta puhuvat ennen kaikkea kaivoksen lähes optimaalinen 2300 km:n etäisyys CERNistä, sen erinomainen infrastruktuuri, liikenteellisesti hyvä sijainti ja alhainen ydinvoimaloiden aiheuttama neutriinotausta-säteily. Näkemyksen taustalla on Euroopan komission FP6 ja FP 7 rahoitteisissa kansainvälisen tiedeyhteisön Laguna Design Study ja Laguna LBNO -hankkeissa tekemä tutkimustyö. Pyhäsalmen kaivoksessa tehdään parhaillaan kenttätutkimuksia tutkimuslaitteiston suunnitellulla rakentamispaikalla kallioperän rakennettavuuden varmistamiseksi EU/EAKR-rahoituksella (muina rahoittajina Pyhäjärven kaupunki ja kaivosyhtiö Pyhäsalmi Mine Oy). Selvitykset valmistuvat vuonna Cern on tehnyt lokakuussa 2013 päätöksen Laguna kokeen pilot -laitteen valmistamisesta. Nyt käynnistettävän esiselvityshankkeen tarkoituksena on varmistaa pilot -laitteen sijoittaminen Pyhäjärvelle. Hankkeen tekninen hallinnoija on Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y. ja kuntarahoituksen kattaa Pyhäjärven kaupunki. Hankkeen kustannusarvio on , josta ulkopuolisten asiantuntijapalveluiden osuus on ja muiden kulujen ja matkojen osuus on Työ esitetään tilattavaksi kilpailutettavana ulkopuolisena asiantuntijapalveluna. Esitys sisältää kaksi henkilömatkaa Sveitsiin neuvotteluihin LAGUNA-konsortion johdon ja CERN:in edustajien kanssa. Hanke esitetään Pohjois-Pohjanmaan liiton rahoitettavaksi maakunnan kehittämisrahalla. Rahoitussuunnitelma:

6 Maakunnan kehittämisraha (70 %) Omarahoitusosuus (30 %), Pyhäjärven kaupunki Yhteensä Hankkeen toteuttamisaika on Liite toimintasuunnitelma Ehdotus: Asetetaan projekti ja avataan sille kustannuspaikka NIHAK ry:n kirjanpidossa. NIHAK ry toteuttaa hankkeen teknisen hallinnoinnin yhteistyössä Oulun Eteläisen Instituutin Laguna-asiantuntijoiden ja Pyhäjärven kaupungin kanssa. Pyhäjärven kaupunki kattaa esiselvityshankkeen omarahoitusosuuden. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 76. Joki-Sote hyvinvointiverkosto Pyhä- ja Kalajokilaaksojen sosiaali- ja terveystoimen johtajat ja muiden alan toimijoiden ao. vastuuhenkilöt ovat kokoontuneet keskustelemaan ja linjaamaan sote -alan kehittämiseen liittyviä hankkeita ja ohjelmia ammattikorkeakoulun terveysalan Oulaisten osaston koordinoimana. Toiminta on muotoutunut niin, että toimii JokiSote ydinryhmä (yhteistoiminta-alueiden johtajat esim. Johanna Kiiskilä ja Jarmo Kivimäki NIHAK-seudun alueelta) ja sitten on iso hyvinvointiverkosto, jossa on myös koulutuksen edustajia. Koordinoinnin kustannukset on ajateltu jakaa peruspalveluyhteenliittymien Kallio, Helmi ja Selänne sekä Centria ja Oulun seudun ammattikorkeakoulujen sekä kolmen alueen seutukunnan kesken. Liitteenä on Joki-soteryhmän vuoden 2013 toimintasuunnitelma. Ehdotus: Päätetään jokisoteryhmän koordinointikustannusten kattamisesta. Esa Jussila selvitti verkoston toimintaa tarkemmin. Kustannus NIHAKin osalta vuonna 2013 on Liitteenä on kustannusten jakosuunnitelma.

7 77. Puitesopimus koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöstä Oulun Eteläisen alueella Puitesopimusta, jonka osapuolet ovat Oulun yliopisto, Oulun Eteläisen instituutti, Centria ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikkö, Oulun seudun ammattikorkeakoulun terveysalan Oulaisten osasto, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan ja Pyhäjärven toimipaikat sekä Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y. ja Ylivieskan seutukuntayhdistys r.y ollaan uudistamassa. Puitesopimusta uudistettaessa sopijapuolet jatkavat ja syventävät Oulun Eteläisen alueella tehtävää koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan liittyvää yhteistyötä, josta käytetään nimeä Oulun Eteläisen korkeakoulukeskus (lyhenne: OEK). Uusi sopimus korvaa allekirjoitetun puitesopimuksen. Yhteistyöverkosto ei ole oikeushenkilö eikä se tee itsenäisesti nimissään sopimuksia tai muita oikeustoimia. Yhteistyöhön kuuluu olennaisena osana kunkin osapuolen henkilöstö, toimitila- ja tutkimusinfrastruktuuri, joita voidaan käyttää yhteisenä resurssina yhteisissä hankkeissa. Yhteistyötä toteutetaan käytännössä sopijapuolten johtajista koostuvan johtoryhmän ja seutuhallitusten muodostaman yhteistyöryhmän ohjauksessa. Sopijapuolet osallistuvat eri hankkeiden ohjausryhmien työskentelyyn erikseen sovittavalla tavalla. Yhteistyöverkosto toteuttaa kansallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidensa kanssa Oulun Eteläisen alueen toimijoiden strategisia tavoitteita sekä Osaava Pohjois-Suomi sopimuksen, Pohjois- Pohjanmaan maakuntaohjelman ja sen toteuttamissuunnitelman ja ylimaakunnallisen Botnia-strategian toimenpiteitä osaamisen kehittämiseksi toiminta-alueellaan. Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja lisätä Oulun Eteläisen korkeakoulukeskuksen toimintaa ja koota alueen koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta koordinoiduksi strategiseksi kokonaisuudeksi. Suunnitelmallisella yhteistyöllä ja strategisilla valinnoilla voidaan poistaa toiminnan päällekkäisyyksiä, lisätä työnjakoa ja vahvistaa kunkin organisaation profilointia. Tavoitteena on myös kehittää strategisesti merkittävien osaamisalojen toimintaa, henkilöstöä, toimitiloja ja tutkimusinfrastruktuuria sekä vahvistaa vuorovaikutusta alueen elinkeinoelämän ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

8 Kukin sopijaosapuoli sitoutuu osaltaan edistämään alueen koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan alueellista vaikuttavuutta, synergiaa ja resursointia. Keskeiset yhteiset tavoitteet ovat: 1. Kehittää koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintoja mm. yhteisen henkilöstön sekä yhteisten toimitila-, tutkimusinfrastruktuuri- ja rahoitusresurssien osalta. 2. Kehittää yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa. 3. Synnyttää kehittämistyön tuloksena uusia tuote- ja liiketoimintaideoita ja uutta yritystoimintaa. 4. Tuottaa yrityksille ja eri organisaatioille tutkimus- ja kehittämispalveluja. 5. Kehittää osaamista ja osapuolten yhteistyötä kaikilla yhteistoiminnan osaalueilla. 6. Vahvistaa koulutuksen ja tutkimuksen yhteistyötä myös hanketoiminnassa. Yhteistyössä hyödynnetään eri osapuolten vahvuuksia tehokkaan alueellisen innovaatioympäristön luomiseksi. Yhteistyön käytännön toteuttamisessa huolehditaan toimivista yhteyksistä ja tutkimustoiminnan verkottumisesta kunkin sopijapuolen ja kehittämisympäristön taustaorganisaatioihin, alueen seutukuntiin ja muihin rahoittajatahoihin. Ehdotus: Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry suhtautuu ao. puitesopimuksen uudistamiseen myönteisesti. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Hallitukselle tiedotetaan sopimuksen valmistelusta. 78. Muut asiat Muita asioita ei ollut. 79. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 9.37.

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2014 Aika: keskiviikko 23.4.2014 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 9/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 15.12.2015 klo 9.00 - Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 4/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.6.2013 klo 9.00 10.05 Paikka: Nivala, kaupungintalo hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: keskiviikko 30.11.2016 klo 10.00 11.05 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (8) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 24.11.2015 klo 10.00 11.00 Paikka: Nivala, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: tiistai 28.1.2014 klo 9.00 11.38 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta Hokkanen,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 10/2014 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.12.2014 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta, varapj. Maarit Nikula

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 2/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 22.3.2017 klo 9.00 11.15 Paikka: Kärsämäki, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki. Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki. Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 26.1.2015 klo 9.00-11.05 Paikka: Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta, varapj.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.1.2017 klo 9.00 10.40 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (10) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2018 Aika: maanantai 26.11.2018 klo 10.00 11.25 (kahvit alkaen klo 9.30) Paikka Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat

Lisätiedot

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.5.2011 klo 9.00 9.15 Paikka: Nivalan, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.4.2010 klo 9.00 9.40 Paikka: Nivala, Sapuskan kabinetti 1 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2013 Aika: maanantai 25.11.2013 klo 10.00 11.40 Paikka: Nivalan kaupungintalo, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2013 Aika: perjantai 15.2.2013 klo 9.00 10.35 Paikka: Haapajärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 4/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 27.5.2019 klo 9.00 9.59 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 5/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 22.8.2016 klo 8.30 9.35 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2014 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 17.6.2014 klo 9.00 11.12 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2016 Aika: tiistai 31.5.2016 klo 10.00 10.50 Paikka Haapajärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä Ulla

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (8) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2015 Aika: maanantai 25.5.2015 klo 10.00 12.00 Paikka: Reisjärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina Kärkkäinen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 22.5.2018 klo 9.00 11.00 Paikka: Nivala, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 3/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 18.4.2017 klo 9.00 10.50 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (12) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 Aika: keskiviikko 29.11.2017 klo 10.00 - (kahvit alkaen klo 9.30) Paikka Reisjärvi, kunnantalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2013 Aika: Maanantai 27.5.2013 klo 10.00 11.55 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu, Frosteruksenkatu 25 Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu)

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 2/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 19.3.2019 klo 9.00 11.06 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu, Kärsämäki sali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 26.11.2018 klo 9.00 9.53 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 9.12.2011 klo 9.00 11.20 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 3/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.5.2016 klo 9.00 11.40 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Juha Uusivirta Teija Myllylä,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 26.1.2016 klo 9.00 10.50 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (12) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2014 Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 10.00-12.05 Paikka: Pyhäjärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina Kärkkäinen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (11) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2017 Aika: maanantai 29.5.2017 klo 10.00 10.45 Paikka Nivala, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä Ulla

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 29.8.2018 klo 9.00 11.55 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 7/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 21.11.2016 klo 9.00 11.00 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 8/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 13.12.2016 klo 9.00 11.20 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 15.10.2012 klo 9.00 10.10 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 17.10.2017 klo 9.00 11.10 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2012 Aika: Maanantai 28.5.2012 klo 10.00 12.15 Paikka: Haapajärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Heli Marjoniemi

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2018 Aika: maanantai 28.5.2018 klo 10.00 11.25 Paikka Haapajärvi, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 1/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 19.2.2019 klo 9.00 11.32 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Jyrki Halonen, Reisjärveltä Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Jyrki Halonen, Reisjärveltä Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 5/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 27.6.2017 klo 9.00 10.35 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 5/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 13.6.2011 klo 9.00 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo Remes

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS 1 (7) PÖYTÄKIRJA 4/2009 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2009 kello 9.00 10.53 Paikka: Reisjärvi kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Pekka Pietiäinen

Lisätiedot

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2011 Aika: Maanantai toukokuun 24. päivänä 2011 kello 10.00-11.30 Paikka: Nivala, valtuustosali Seutukuntavaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu)

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 22.3.2010 klo 9.00 12.00 Paikka: Kärsämäki, kunnanvirasto Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina12.12.2017 klo 9.00 10.40 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone, Kalliontie 15 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.6.2014 klo 9.00 10.25 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 29.1.2010 klo 9.00 11.10 (Nihak Oy:n ylimääräinen yhtiökokous klo 9.30 9.50) Paikka: Haapajärvi, kaupunginvirasto kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 23.5.2017 klo 9.00 10.55 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.3.2018 klo 9.00 10.50 Paikka: Kärsämäki, kunnantalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

Oulun Eteläisen aluekeskusohjelman organisointi

Oulun Eteläisen aluekeskusohjelman organisointi Koordinointi: aluekeskusohjelman yhteyspäällikkö ja tiedottaja Vastuuorganisaatio: Ylivieskan seutukunta toimijoiden kokoaminen, hankkeiden suunnittelu, kehittämistyön koordinointi, tiedonvaihto Oulun

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 6/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 30.8.2010 klo 9.00 11.45 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Aika: maanantaina klo , neuvottelutauko klo (74. ) Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä

Aika: maanantaina klo , neuvottelutauko klo (74. ) Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.9.2012 klo 9.00-10.45, neuvottelutauko klo 10.10-10.20 (74. ) Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginvaltuuston kokoussali Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Lisätiedot

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) PÖYTÄKIRJA 1/2009 SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS Aika: Maanantai toukokuun 4. päivänä 2009 kello 9.00 11.00, kahvit klo 8.30 Paikka: Nivalan kaupungintalo, valtuustosali Seutukuntavaltuutetut: varavaltuutetut:

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 15.12.2016 klo 9.00 11.05 Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 5/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 18.6.2019 klo 15.00 18.20 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 14.10.2013 klo 9.00 11.52 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS 1 (7) PÖYTÄKIRJA 6/2009 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 24. päivänä elokuuta 2009 kello 9.00 11.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginvirasto Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/2013 Aika: tiistaina 17.12.2013 klo 9.00 10.30 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 5/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 14.6.2010 klo 9.00 11.40 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2013 Aika: maanantaina 18.3.2013 klo 9.00 11.35 Paikka: Pyhäjärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2013 Aika: maanantaina 20.5.2013 klo 9.00 10.30 Paikka: Nivalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Kalliontie 15 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.8.2015 klo 9.00 11.15 Paikka: Kärsämäki, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen Esko Ristinen

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 4/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 21.5.2012 klo 9.00 10.50 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen, pj Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 23.1.2012 klo 9.00 11.30 Paikka: Kärsämäki, kunnanvirasto Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 16.5.2011 klo 9.00 11.00 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2011 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.10.2011 klo 9.00-10.36 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 2/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 22.3.2016 klo 9.00 11.20 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS 1 (8) PÖYTÄKIRJA 2/2009 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantaina 16. päivänä maaliskuuta 2009 kello 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi kaupungintalo, kaupunginvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014 Ko ko usaika Torstai 25.9.2014 klo 14.00 Ko ko usp aikka Pyhännän kunnantalo, valtuustosali, Pyhäntä Käsiteltävät asiat 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 liite 1 2 3 5 4 Mikroyritysten

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 3/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 23.3.2012 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen,pj Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä Pöytäkirja 6/ SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 29.8. klo 9.00 Paikka: Kärsämäki, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo Remes Kari

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA 1 YLIVIESKAN N SYYSKOKOUS 2016 2/2016 Kokousaika: Keskiviikko 21.12.2016, kahvi klo 9.30 alkaen auditorion edessä, varsinainen kokous klo 10.00 alkaen auditoriossa, ruokailu kokouksen jälkeen ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 21.5.2010 klo 9.00 11.10 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 21. päivänä huhtikuuta 2009 kello 9.00 11.15 Paikka: Haapajärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Aika: Tiistaina 21. päivänä huhtikuuta 2009 kello 9.00 11.15 Paikka: Haapajärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone 1 (9) PÖYTÄKIRJA 3/2009 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 21. päivänä huhtikuuta 2009 kello 9.00 11.15 Paikka: Haapajärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 19.4.2016 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 19.4.2016 Esityslista 4/2016 -2, SIV 19.4.2016 17:00 Kokousaika 19.4.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, alakerran kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 alkaen Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla.

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. -3, KH 22.4.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 22.4.2013 Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. Esityslista 8/2013 -2, KH

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 21.2.2018 klo 9.00 11.30 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.3.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Käsiteltävät asiat liite 23 1 24 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Aluekehitysrahoitus. Aluekehityspäällikkö Heikki Ojala

Aluekehitysrahoitus. Aluekehityspäällikkö Heikki Ojala Aluekehitysrahoitus Aluekehityspäällikkö Heikki Ojala Organisaatio Aluekehityksen strateginen asema Kriittiset menestystekijät: Rahoitusvälineiden strateginen ja tehokas hyödyntäminen Maakuntaohjelman

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite Torstai 29.9.2016 klo 14.00 15.25 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 1 2 3 4 5 6 Teollisuuden

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 11.15 Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011 18 17 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 07.02.2011 17 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/6 KOKOUSTIEDOT Aika pe 16.8.2013 klo 13-15 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot