Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone"

Transkriptio

1 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2015 Kokousaika 18. elokuuta 2015 klo Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen Ilmoitusasiat Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle valituksen johdosta/pihkala Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle valituksen johdosta/ahonen Puolivuotisraportti Opiskelijavalintatilanne Valtuustoseminaarin alustava ohjelma Henkilöstön kehittäjän työsuhteen täyttölupa Sivutoimilupien myöntäminen Muut asiat... 10

2 KOKOUSPÄIVÄ 1 Yhtymähallitus Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen : Hallintosäännön mukaan kokouskutsu on postitettava vähintään 7 päivää ennen kokousta. Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on paikalla. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta : Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tarkastusvuorossa Sari Hanka ja Anne Hannula-Lundberg. 4 Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen :

3 Yhtymähallitus Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ 2 5 Ilmoitusasiat 1. Viranhaltijapäätökset ovat liitteenä nro OPH:n kielteinen päätös 18/381/2015. OPH on päättänyt olla myöntämättä valtionavustusta Kansainvälistyvät kiltakouluverkostot hankkeelle. Päätökseen sisältyy oikaisuvaatimusosoitus. 3. OPH:n valtionavustuspäätös 36/530/2015. OPH on päättänyt myöntää Visuaalinen OPS ja henkilökohtaiset polut hankkeele valtionavustuksena euroa, josta valtionavustuksena myönnetään enintään 75 % eli euroa. Lisäksi hankkeen koordinaatiomenoihin myönnettiin euroa. Päätökseen sisältyy oikaisuvaatimusosoitus. 4. OPH:n valtionavustuspäätös 41/422/2015. OPH on päättänyt myöntää valtionavustuksena PedaVälkky hankkeelle euroa, josta valtionavustuksena myönnetään enintään 75 % eli euroa. Lisäksi hankkeen koordinaatiomenoihin myönnettiin euroa. Päätökseen sisältyy oikaisuvaatimusosoitus. 5. OPH:n valtionavustuspäätös 205/530/2015. OPH on päättänyt myöntää valtionavustusta Lukioliikelaitos Tavastian Digisilta lukiosta työelämään hankkeelle euroa, josta valtionavustusta myönnetään 79,7 % eli euroa. Päätökseen sisältyy oikaisuvaatimusosoitus. 6. Hämeenlinnan kaupungin rakennusvalvonnan purkamislupapäätös. Päätöksessä on hyväksytty Jaakonkatu 28 vanhan osan purkaminen. Purkamistyöt on suoritettava kolmen vuoden kuluessa. 7. Päätoimisen tuntiopettajan irtisanoutuminen. Päätoiminen tuntiopettaja Kai Ruohola on ilmoittanut irtisanoutuvansa virkasuhteestaan. Palvelussuhteen viimeinen päivä on ollut Lehtorin irtisanoutuminen. Lehtori Jan Toivonen on ilmoittanut tulleella viestillään irtisanoutuvansa lehtorin virastaan alkaen. 1. Merkitään ilmoitusasiat tietoon saatetuksi. 2. Yhtymähallitus päättää, ettei se ota viranhaltijapäätöksiä käsiteltäväkseen. 3. Yhtymähallitus päättää tyytyä Opetushallituksen päätöksiin (asiakohdat 2 5). 4. Yhtymähallitus myöntää Kai Ruoholalle eron virkasuhteesta alkaen ja Jan Toivoselle eron virastaan alkaen.

4 KOKOUSPÄIVÄ 3 Yhtymähallitus Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle valituksen johdosta/pihkala Jarkko Pihkala on tehnyt valituksen Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle koskien yhtymävaltuuston päätöstä Toimintakertomus ja tilinpäätös sekä arviointi- ja tilintarkastuskertomukset vuodelta Pihkala hakee hallinto-oikeudelta muutosta koko päätökseen, koska päätöksessä on perussopimuksen vastaisesti osoitettu lukioliikelaitoksen osoittavan ,30 euron alijäämää. Jarkko Pihkalan valitus on liitteenä nro 2. Koulutuskuntayhtymä toteaa lausuntonaan, että hallinto-oikeuden on hylättävä Pihkalan tekemä valitus perusteettomana. Koulutuskuntayhtymän lausunto perusteluineen on liitteenä nro 3. Yhtymähallitus päättää antaa Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle liitteen nro 3 mukaisen lausunnon Jarkko Pihkalan valitukseen, joka koskee Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymävaltuuston päätöksen Toimintakertomus ja tilinpäätös sekä arviointi- ja tilintarkastuskertomukset vuodelta 2014 hyväksymistä.

5 KOKOUSPÄIVÄ 4 Yhtymähallitus SALAINEN 7 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle valituksen johdosta/ahonen

6 KOKOUSPÄIVÄ 5 Yhtymähallitus Puolivuotisraportti 2015 Johtavat viranhaltijat ovat valmistelleet yhtymähallitukselle puolivuotisraportin (liite 6). Raportissa peilataan sitovien tavoitteiden saavuttamista toiminnalliseen ja talouden tavoiteasetteluun ja talousarviovuotta koskevaan ennusteeseen tilanteessa. Yhtymähallitus päättää merkitä liitteen 6 mukaisen kuntayhtymän puolivuotisraportin tiedoksi.

7 Yhtymähallitus Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ 6 9 Opiskelijavalintatilanne Opiskelijavalintatilanne kuntayhtymän oppilaitoksissa elää jatkuvasti. Varasijat ovat käytössä lokakuun loppuun saakka. Oheisessa liitteessä 7 on esitelty ammattiopisto Tavastian opiskelijavalintatilanne 11.8 tilanteessa. Perusrahoitteiseen koulutukseen on ollut 710 aloituspaikkaa tarjolla, joista on saatu täytettyä 650. Valma ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa on ollut 42 aloituspaikkaa ja hakijoita 101. Lukioliikelaitos Tavastian lukioihin on hyväksytty seuraava määrä ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoita: Kaurialan lukioon 180 Lyseon lukioon 179 Lammin lukioon 30 Parolan lukioon 53 Lyseon lukion aikuislinjan haku on parhaillaan käynnissä. Luva lukioon valmistavaan koulutukseen maahanmuuttajille on hyväksytty 11 opiskelijaa Käytännössä kaikille peruskoulunsa päättäneille ja yli 7 lukuaineiden keskiarvon omaaville lukiokoulutukseen hakeneille on saatu järjestymään lukiokoulutuspaikka Tavastian lukioista. Yhtymähallitus merkitsee opiskelijavalintatilanteen tiedoksi.

8 Yhtymähallitus Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ 7 10 Valtuustoseminaarin alustava ohjelma Yhtymävaltuuston, yhtymähallituksen, tarkastuslautakunnan, lukioliikelaitoksen johtokunnan, Vanajaveden opiston johtokunnan ja johtavien viranhaltijoiden yhteinen valtuustoseminaari pidetään Esityslistan liitteenä nro 8 on alustava valtuustoseminaarin ohjelma.. Yhtymähallitus vahvistaa valtuustoseminaarin ohjelman liitteen nro 8 luonnoksen pohjalta.

9 KOKOUSPÄIVÄ 8 Yhtymähallitus Henkilöstön kehittäjän työsuhteen täyttölupa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaan on tarkoituksenmukaista perustaa toistaiseksi voimassa oleva henkilöstön kehittäjän tehtävä. Kuntayhtymän henkilöstömäärä on viime vuosina kasvanut kuntayhtymän laajentumisen myötä, ja henkilöstön osaamiseen, osaamisen johtamiseen ja työhyvinvointiin panostaminen on tärkeää. Henkilöstön osaamisesta ja osaamisen uudistamisesta sekä henkilöstön jaksamisesta huolehtiminen korostuu muutosten aikana ja sillä on myös suora yhteys tuloksellisuusrahoitukseen. Perustamalla henkilöstön kehittäjän tehtävä varmistetaan resurssit henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja täydennyskoulutukseen Opelix-hankkeen päättymisen jälkeen henkilöstöohjelman mukaisesti. Hallintosäännön mukaan vastuu henkilöstön kehittämisestä ja kouluttamisesta on henkilöstöjohtajalla. Henkilöstön täydennyskoulutustarjonnan suunnittelu ja organisointi on käytännössä tapahtunut Opelix osaava oppilaitos hankkeen kautta. Saija Hieta on työskennellyt Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa alkaen hankkeen määräaikaisena projektipäällikkönä. Hanke kuuluu valtakunnalliseen opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan OSAAVA-ohjelmaan ( ), jonka päätavoite on ollut opetustoimen henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittäminen. Työssään Saija Hieta on vastannut laajan alueellisen oppilaitosverkoston opetustoimen henkilöstön osaamisen kehittämisestä, täydennyskoulutustarjonnan suunnittelusta sekä osaamisen kehittämisen sisältöjen ja toteutustapojen tarvelähtöisestä kehittämisestä. Hanke päättyy vuoden 2016 lopussa. Tarkoitus on, että henkilöstön kehittäjän tehtävänkuvaan kuuluu vastuu koulutussuunnittelusta ja täydennyskoulutustarjonnan organisoimisesta sekä erilaisista henkilöstön kehittämisen toimenpiteistä. Henkilöstönkehittäjä on mukana mahdollisissa projekti- ja hankehauissa, joiden kautta kehittämistoimintaan voi saada hankerahoitusta. Hankkeiden toteutuessa henkilöstön kehittäjän palkkakuluja voi osin kattaa hankerahoituksella. Osa henkilöstön kehittäjän palkkakuluista maksetaan Opelix-hankkeelta vuoden 2016 loppuun asti. Henkilöstön kehittäjä voi toimia henkilöstöjohtajan apuna myös mm. rekrytointiin, raportointiin, perehdyttämiseen ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen liittyvissä tehtävissä. Saija Hieta on koulutuksensa, työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa puolesta sopiva henkilö hoitamaan henkilöstön kehittäjän tehtävää. Saija Hieta on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon pääaineenaan kasvatustiede. Lisäosaamista henkilöstöhallinnon alueella Hieta on hankkinut suorittamalla henkilöstöjohtamisen opintoja (5 op) avoimessa yliopistossa keväällä Lisäksi Hieta suorittaa parhaillaan opetushallinnon tutkintoa (15 op). Yhtymähallitus päättää antaa luvan palkata Saija Hieta toistaiseksi voimassa olevaan henkilöstön kehittäjän työsuhteeseen henkilöstöhallintoon lukien. Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

10 KOKOUSPÄIVÄ 9 Yhtymähallitus Sivutoimilupien myöntäminen Kunnallisen viranhaltijalain 18 :n mukaan viranhaltija ei saa ottaa vastaan eikä pitää sellaista sivutointa, joka edellyttää virka-ajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien hoitamiseen, ellei työnantaja hakemuksesta myönnä siihen lupaa. Sivutoimesta, jonka hoitamiseen käytetään omaa aikaa, on tehtävä ilmoitus työnantajalle. Hallintosäännön kohdan 3.2. mukaan yhtymähallitus päättää niistä virkasuhteeseen ja viranhaltijaan liittyvistä asioista, joista on säädetty kunnallisesta viranhaltijasta annetussa laissa (304/03) tai muussa laissa, ellei hallinto-, johto- tai toimintasäännössä ole muuta määrätty. Hallintosäännön kohdan 5.1 mukaan esimies ottaa vastaan sivutoimi-ilmoitukset. Esimies päättää sivutoimiilmoituksen hyväksymisestä. Yhtymähallitus myöntää sivutoimiluvat, koska sivutoimiluvista ei ole hallinto-, johto- tai toimintasäännössä muuta määrätty. Sivutoimesta ei aiheudu kunnallisen viranhaltijalain 18 :n 3 momentissa tarkoitettua seuraamusta: sivutoimilupaa hakenut viranhaltija ei sivutoimen vuoksi tule esteelliseksi tehtävässään, sivutoimi ei vaaranna luottamusta tasapuolisuuteen tehtävän hoidossa tai muuten haittaa tehtävän asianmukaista hoitamista. Sivutoimessa ei myöskään ole kyse sellaisesta toiminnasta, joka kilpailevana toimintana ilmeisesti vahingoittaisi Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa. Esimies on puoltanut sivutoimiluvan hyväksymistä. Sivutoimilupahakemus on liitteenä nro 9. Yhtymähallitus päättää myöntää sivutoimiluvan lehtori Kari Kivirannalle ajalle

11 KOKOUSPÄIVÄ 10 Yhtymähallitus Muut asiat Käsitellään muut esille tulevat asiat.

12

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2016 Kokousaika 24. toukokuuta 2016 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2016 Kokousaika 7. kesäkuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Nuutajärven lasikylä, Pruukinraitti 3, Urjala, kokoushuone

Nuutajärven lasikylä, Pruukinraitti 3, Urjala, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika 23. elokuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Nuutajärven lasikylä, Pruukinraitti 3, Urjala, kokoushuone Huom! Kuljetus Urjalaan lähtee Aartelan pihasta klo 14.00.

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2017 Kokousaika 24. tammikuuta 2017 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN ESITYSLISTA 4/2016 Kokousaika 13. toukokuuta 2016 klo 13.15 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2016 Kokousaika 16. helmikuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

HAMK, Visamäentie 33 (Visatalo), kokoushuone

HAMK, Visamäentie 33 (Visatalo), kokoushuone LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN ESITYSLISTA 5/2016 Kokousaika 10. kesäkuuta 2016 klo 13.15 Kokouspaikka HAMK, Visamäentie 33 (Visatalo), kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 7/2014 98-113

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 7/2014 98-113 Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 7/2014 98-113 Kokousaika 19.8.2014 klo 15.30 17.04 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2016 Kokousaika 22. maaliskuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN ESITYSLISTA 3/2016 Kokousaika 8. huhtikuuta 2016 klo 13.15 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Jaakonkatu 28, kokoushuone 2. krs

Ammattiopisto Tavastia, Jaakonkatu 28, kokoushuone 2. krs YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 11/2014 Kokousaika 9. joulukuuta 2014 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Jaakonkatu 28, kokoushuone 2. krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ

LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ 1. SOVELTAMISALA Hämeenlinnan seudun koulutuskuntayhtymän ylläpitämästä lukioliikelaitos Tavastiasta ovat voimassa laissa säädetyn lisäksi tämän johtosäännön määräykset.

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/2014 75 88

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/2014 75 88 Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/2014 75 88 Kokousaika 1.10.2014 klo 18.30 19.17 Kokouspaikka Baltic Queen, 5. kokouskerros, kokoustila Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastia Koulutuskuntayhtymä Tavastia 15.4.2019 Viestintä ja markkinointi Ammattiopisto Tavastia Hämeenlinnan lyseon lukio ja aikuislinja Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio Vanajaveden Opisto Vanaja Koulutus

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika 23. toukokuuta 2017 klo 14.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Viestintä ja markkinointi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Viestintä ja markkinointi Koulutuskuntayhtymä Tavastia 28.4.2015 Viestintä ja markkinointi Ammattiopisto Tavastia Hämeenlinnan lyseon lukio ja aikuislinja Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio Vanajaveden Opisto Hämeenlinnan

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 12/2017 Kokousaika 12. joulukuuta 2017 klo 14.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Kokousaika 25.05.2011 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Viestintä ja markkinointi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Viestintä ja markkinointi Koulutuskuntayhtymä Tavastia 17.10.2017 Viestintä ja markkinointi Ammattiopisto Tavastia Hämeenlinnan lyseon lukio ja aikuislinja Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio Vanajaveden Opisto Vanaja Koulutus

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10 7 Rehtori Hannu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksen päätös (liite 1.).

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksen päätös (liite 1.). Eversheds Asianajotoimisto Oy Fabianinkatu 29 B 00100 Helsinki T: +358 (0)10 684 1300 F: +358 (0)10 684 1700 eversheds.fi Helsingin hallinto-oikeus Radanrakentajantie 5 00520 Helsinki HELSINGIN HALLINTO-OIKEUDELLE

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 6.7.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 17.7.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori (Nordman-kabinetti,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 05.05.2015 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus KOKOUSAIKA Tiistai 4.7.2017 klo 17:00 - KOKOUSPAIKKA Kokoushuone Lumi KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS, KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71 VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/2019 68 Sivistyslautakunta 02.07.2019 AIKA 2.7.2019 klo 18.00 PAIKKA Kirjaston kokoushuone, Huhtatie 7 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 10/2017 Kokousaika 24. lokakuuta 2017 klo 14.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 2/2014 Kokousaika Tiistai 9.12.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Jaakonkatu 28 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 4/2015 1-

Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 4/2015 1- Koulutuskuntayhtymä Tavastia, yhtymähallitus nro 4/2015 1- Kokousaika 28.4.2015 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin x Yhtymähallituksen

Lisätiedot

Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymän henkilöstöasioiden toimintasääntö

Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymän henkilöstöasioiden toimintasääntö 1 (5) Käsittely Voimaantulo 1.1.2015 Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymän henkilöstöasioiden toimintasääntö Toimintasäännöllä määrätään hallintosäännön mukaisen toimi- ja päätösvallan siirtämisestä

Lisätiedot

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana Yhtymähallitus 22.3.2017 33 Kokousaika 22.3.2017 klo 17.00 18.32 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kokousaika Tiistai 9.12.2014 klo 16.20 17.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Jaakonkatu 28 KÄSITELLYT ASIAT 15 Yhtymävaltuuston kokouksen

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Ahola Elina, puheenjohtaja Kuosku Sari, jäsen Pääkkö Jorma, jäsen Kallunki Maija-Liisa, varajäsen (Pulska Petteri)

Savukosken kunnanvirasto. Ahola Elina, puheenjohtaja Kuosku Sari, jäsen Pääkkö Jorma, jäsen Kallunki Maija-Liisa, varajäsen (Pulska Petteri) Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 20.4.2017 klo 19:10 19:55 Paikka Savukosken kunnanvirasto LÄSNÄ Ahola Elina, puheenjohtaja Kuosku Sari, jäsen Pääkkö Jorma, jäsen Kallunki Maija-Liisa, varajäsen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2013 Sivistyslautakunta Sivu 1 (15) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka 27.3.2013 klo 16.00-16.46 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen Helena

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 19/2019 1 ( 12) Aika 05.03.2019, klo 16:37-17:32 Paikka Järvenpää- talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 19

Lisätiedot

Sivutoimilupien ja - ilmoitusten periaatteet ja hakeminen

Sivutoimilupien ja - ilmoitusten periaatteet ja hakeminen Sivutoimilupien ja - ilmoitusten periaatteet ja hakeminen 1. Noudatettavat lait ja säännökset Laki kunnallisesta viranhaltijasta (304/2003) 18 Työsopimuslaki 3. luku 3 Hallintolaki (6.6.2003/434) 5. luku

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN 2 1. PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN Siv.ltk 13 Valmistelija: päivähoidon ohjaaja Pauliina Oittinen p. 040 702 8601 Esityslistan liite 1 nähtävillä kokouksessa Perhepäivähoitaja Hillevi

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 12/2016 Kokousaika 13. joulukuuta 2016 klo 14.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 21.10.2015 klo 16.00-17.37 Rautalammin lukio Anu Hotti Annikki

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 9.8.2011, kello 17.30 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18

Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (12) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 17.6.2015 klo 16.00-17.18 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 117 Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön johtajan viran täyttäminen HEL 2016-014154 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009 Kokousaika 13.5.2009 klo 18.30-19.20 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Läsnä Muut osallistujat Anneli Vuorio, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 9/2008 Kokousaika 11.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 134. Kokouksen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 9/2016 Kokousaika 20. syyskuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.4.2011 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.11.2017 114 Kokousaika 21.11.2017 klo 17.00 17.59 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Isotalo Heikki Aarno Toivonen Keloniemi-Hurttila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot