Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone"

Transkriptio

1 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2016 Kokousaika 22. maaliskuuta 2016 klo Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen Kuntayhtymän sijoitusomaisuuden hoito ja varainhoitajien kilpailutus Ilmoitusasiat Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Yhteishaku kevät Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Opettajan virkasuhde/yhteiskunnallisten aineiden lehtori Opettajan virkasuhde/kasvatuksellisten aineiden lehtori Sivutoimilupien myöntäminen Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelu- ja yhteistyösopimus KuntaPro Oy:n kanssa Muut asiat... 14

2 KOKOUSPÄIVÄ 1 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen : Hallintosäännön mukaan kokouskutsu on postitettava vähintään 7 päivää ennen kokousta. Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on paikalla. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta : Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tarkastusvuorossa ovat Jukka Jokinen ja Sari Louhio-Järvinen. 4 Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen :

3 KOKOUSPÄIVÄ 2 5 Kuntayhtymän sijoitusomaisuuden hoito ja varainhoitajien kilpailutus Kuntayhtymän sijoitusvarallisuuden hoito kilpailutettiin edellisen kerran vuonna Yhtymähallitus valitsi tuolloin sijoitusvarallisuuden hoitajaksi Etelä-Hämeen Osuuspankin. Varallisuuden hoito oli konsultatiivista eli muutoksia tehtiin sangen vähän ja niistä neuvoteltiin aina etukäteen. Nyt tehty kilpailutus toteutettiin siten, että tarjoukset pyydettiin täyden valtakirjan varainhoidosta yhtymävaltuuston hyväksymän sijoitustoiminnan perusteiden mukaisesti. Asiantuntijatahona kilpailutuksessa käytettiin Investiumin neuvontapalvelua parhaimman sijoitusratkaisun löytämiseksi. Tarjouspyynnön mukaisesti tarkoituksena on jakaa olemassa oleva sijoitusvarallisuus kahden kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen tahon kanssa. Varainhoitajien menestystä arvioidaan säännöllisesti saatujen raporttien ja annettujen selvitysten muodossa. Määräaikaan mennessä saatiin kuusi tarjousta: Danske Capital, Garantum, Handelsbanken, Nordea, OP Private Etelä Häme ja Ålandsbanken. Tarjousten vertailun perusteella kaksi kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta ovat Garantumin ja Handelsbankenin tekemät tarjoukset. Tarjousten vertailutaulukko on liitteenä nro 1. Yhtymähallituksen kokoukseen on pyydetty Garantumin ja Handelsbankenin edustajat esittäytymään. Esittäytymiselle on varattu noin 20 minuuttia/varainhoitaja. Yhtymähallitus päättää valita kuntayhtymän sijoitusvarallisuuden hoitajiksi kilpailutuksen perusteella kokonaistaloudellisesti kaksi edullisinta varainhoitotarjouksen tekijää: Garantum ja Handelsbanken.

4 KOKOUSPÄIVÄ 3 6 Ilmoitusasiat 1. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös. Avi on myöntänyt euroa käytettäväksi Opelix-osaava oppilaitos 7 hankkeen kustannuksiin. 2. Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston päätös. Hämeenlinnan kaupunginvaltuusto on valinnut Tavastian yhtymävaltuustoon Pauli Suonpuron uudeksi henkilökohtaiseksi varajäseneksi Jonni Levaniemen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Pauli Suonpuron aiempi henkilökohtainen varajäsen Janne Liukkonen on muuttanut pois Hämeenlinnasta. 1. Merkitään ilmoitusasiat tietoon saatetuksi.

5 Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ 4 7 Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2015 Koulutuskuntayhtymän tilinpäätös on laadittu kuntalain säännösten mukaan. Se käsittää taseen, tuloslaskelman, rahoituslaskelman ja niiden liitteinä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailun ja toimintakertomuksen. Tilinpäätöksessä on pyritty antamaan oikeat ja riittävät tiedot kuntayhtymän toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Tilinpäätöksen laatimisaikataulu noudattaa kirjanpitolain säännöksiä, jonka mukaan se on laadittava tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen se luovutetaan tilintarkastajien tarkastettavaksi ja edelleen tarkastuslautakunnan käsittelyyn ja saatetaan lopuksi yhtymävaltuuston käsiteltäväksi. Toimintakertomuksessa on esitetty valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen. Lisäksi toimintakertomus sisältää henkilöstöraportin. Kokonaistarkasteluna kuntayhtymän meno/tulokertymä on seuraava: toteutuma toteutuma Toimintatuotot , ,45 Toimintakulut , ,89 Toimintakate , ,56 Poistot , ,85 Tilikauden tulos , ,25 Tilikauden yli- /alijäämä , ,22 Tilikauden toteutuma kuntayhtymässä oli hieman parempi kuin talousarviossa oli ennakoitu. Järjestämisluvan yli menevistä opiskelijoista ei saatu lainkaan yksikköhintatuloa. Lukioliikelaitoksessa tilikauden tulos toteutui hieman positiivisena. Hyvään tilikauden tulokseen vaikutti ennen kaikkea henkilöstökulujen alittuminen budjetoidusta, järjestämisluvan yli menneistä opiskelijoista saatu yksikköhintatulo ja aikuiskoulutuksen hyvä tulos. Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta on käsitellyt liikelaitoksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen kokouksessaan ja allekirjoittanut sen. Lukioliikelaitoksen tilikauden tulos oli 7.703,29 euroa ylijäämäinen. toimintatuotot ylittyivät eurolla yli talousarvion. Toimintakertomuksessa on esitetty valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen. Valtuustoon nähden sitova taso on tilikauden tulos, jonka tavoite oli euroa. Edelleen sitova taso oli peruspääomalle maksettava korko euroa. Tilinpäätöstä, toimintakertomusta ja henkilöstöraporttia on käsitelty YT-toimikunnassa Esityslistan liitteenä nro 2 on vuoden 2015 kuntayhtymän toimintakertomus ja tilinpäätös sekä erillisenä liitteenä nro 3 on henkilöstöraportti.

6 KOKOUSPÄIVÄ 5 Yhtymähallitus Yhtymähallitus päättää käsitellä kuntayhtymän vuoden 2015 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen ja allekirjoittaa sen esittää yhtymävaltuustolle, että o lukioliikelaitoksen tilikauden ylijäämä 7.703,29 siirretään taseen yli/alijäämätilille ja o saattaa lukioliikelaitoksen tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen edelleen yhtymävaltuuston käsiteltäväksi. ja jättää toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen tilintarkastajan, tarkastuslautakunnan ja yhtymävaltuuston käsittelyyn em. liitteiden mukaisina.

7 KOKOUSPÄIVÄ 6 7 Yhteishaku kevät 2016 Toisen asteen koulutuksiin hakeutumiseksi järjestettiin kevään yhteishaku, joka päättyi tiistaina Koulutuksiin hakeutuminen tapahtui valtakunnallisen sähköisen palvelun kautta osoitteessa Ammattiopisto Tavastiassa yhteishaun aloituspaikkoja oli yhteensä 642, joista ylioppilaille suunnattuja paikkoja oli 25. Valmistavien koulutusten paikkoja on yhteensä 44 ja näyttötutkintopaikkoja 241. Lukioliikelaitos Tavastiassa aloituspaikkoja oli yhteensä 510, joista Kaurialan lukiossa oli 180 paikkaa, Hämeenlinnan lyseon lukiossa 180 paikkaa, Lammin lukiossa 60 paikkaa ja Parolan lukiossa 90 paikkaa. Kaurialan lukion paikoista 20 oli osoitettu luonnontiedelinjalle ja Lyseon lukion paikoista oli osoitettu 36 urheilulinjalle ja 15 yrittäjyyslinjalle. Yhteishaku, tilanne Ensisijaiset hakijat Paikkoja Suhdeluku Ammattiopisto Tavastia ,99 Kaurialan lukio ,95 Hämeenlinnan lyseon lukio ,88 Lammin lukio ,67 Parolan lukio ,81 Yhteensä ,93 Yhtymähallitus päättää merkitä kevään 2016 yhteishaun tuloksen tiedoksi.

8 KOKOUSPÄIVÄ 7 8 Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Kuntayhtymän hallintosäännön mukaan yhtymähallitus julistaa vakituiset virkasuhteet haettavaksi ja valitsee vakinaiset viranhaltijat lukuun ottamatta kuntayhtymän johtajaa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia haki julkisella haulla Ammattiopisto Tavastian sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle terveydenhuollollisten aineiden lehtoria (lähihoitajakoulutus, 3 virkaa) alkaen toistaiseksi voimassa oleviin virkasuhteisiin. Hakuaika alkoi ja päättyi Määräajan päättymiseen mennessä tuli 40 hakemusta. Haastatteluryhmä haastatteli seitsemän hakijaa, jotka kaikki täyttivät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaisen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuuden. Hakuilmoituksessa arvostettiin kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustehtävistä sekä sosiaalija terveysalan työkokemusta, kokemusta sähköisten laitteiden/materiaalien käytöstä opetuksessa, kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Lisäksi tehtävän hoidossa kerrottiin olevan etua ensiapukouluttaja- ja näyttötutkintomestarikoulutuksista. Päivi Törmäsellä, ja kahdella muulla valittavaksi esitettävällä, on kokonaisuutena arvioiden parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ottaen huomioon hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä haastattelussa ilmenneet seikat. Päivi Törmänen täyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaiset ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuusvaatimukset sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostetut ominaisuudet. Päivi Törmänen on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja erikoissairaanhoitaja sekä sairaanhoitaja ja hän on suorittanut vähintään 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot osana terveystieteiden maisterin tutkintoaan. Päivi Törmäsellä on vahva ja pitkä hoitotyön kokemus ja laaja tietämys alasta. Hänellä on kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustyöstä sekä opetuskokemusta usean vuoden ajalta myös opetushoitajana toimimisen kautta. Päivi Törmäsellä on hyvä opetettavien aineiden hallinta ja hän on haastattelussa osoittanut kyvyn tuoda tuore alan käytännön osaamisensa teoriaan ja hyödyntää kokemuksia esimerkkien kautta opetustyössä. Päivi Törmäsen ansiona on vahva tietotekninen osaaminen ja innokkuus kokeilla opiskelijoiden kanssa erilaisia tietoteknisiä välineitä, sovelluksia ja uusia menetelmiä. Törmäsellä on hyvät vuorovaikutus- tiimityö- ja työyhteisötaidot sekä opettajan tehtävään sopiva työote. Päivi Törmänen on henkilönä innostunut, itseään ja opetusmenetelmiä kehittävä sekä työyhteisössä osaamistaan jakava ja hyvä yhteistyökumppani. Yhtymähallitus päättää valita terveystieteiden maisteri Päivi Törmäsen terveydenhuollollisten aineiden lehtorin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen, ja hänen kieltäytymisensä varalle 1. varasijalle Vilma-Lotta Talkan ja 2. varasijalle Sanna Vehniäisen. Yhtymähallitus toteaa, että virkasuhteen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Viran vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään Yhtymähallitus valtuuttaa henkilöstöjohtajan allekirjoittamaan viranhoitomääräyksen.

9 KOKOUSPÄIVÄ 8 9 Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Kuntayhtymän hallintosäännön mukaan yhtymähallitus julistaa vakituiset virkasuhteet haettavaksi ja valitsee vakinaiset viranhaltijat lukuun ottamatta kuntayhtymän johtajaa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia haki julkisella haulla Ammattiopisto Tavastian sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle terveydenhuollollisten aineiden lehtoria (lähihoitajakoulutus, 3 virkaa) alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteiseen. Hakuaika alkoi ja päättyi Määräajan päättymiseen mennessä tuli 40 hakemusta. Haastatteluryhmä haastatteli seitsemän hakijaa, jotka kaikki täyttivät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaisen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuuden. Hakuilmoituksessa arvostettiin kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustehtävistä sekä sosiaalija terveysalan työkokemusta, kokemusta sähköisten laitteiden/materiaalien käytöstä opetuksessa, kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävän hoidossa kerrottiin olevan etua ensiapukouluttaja- ja näyttötutkintomestarikoulutuksista. Piiku Pakkasella, ja kahdella muulla valittavaksi esitettävällä, on kokonaisuutena arvioiden parhaat edellytykset terveydenhuollollisten aineiden lehtorin tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ottaen huomioon hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä haastattelussa ilmenneet seikat. Piiku Pakkanen täyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaiset ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuusvaatimukset sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostetut ominaisuudet. Piiku Pakkanen on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja terveydenhoitajasairaanhoitaja. Hän on suorittanut vähintään 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot osana terveystieteiden maisterin tutkintoaan. Piiku Pakkanen on vahva työelämäosaaja, jolla on monipuolinen sosiaali- ja terveysalan kokemus. Hänellä on pitkä hoitotyön kokemus ja laaja tietämys alasta sekä kokemusta opetustyöstä lähihoitajakoulutuksessa. Piiku Pakkasen ansiona on myös vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kokemus sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä terveydenhuollollisten aineiden opetuksessa ja kiinnostus yhteistoiminnallisiin työskentelytapoihin. Piiku Pakkasen vahvuuksia ovat myös haasteellisten opiskelijoiden kanssa toimiminen sekä halu ja innostus hyödyntää vaihtelevia, monipuolisia opetusmenetelmiä sekä käyttää sähköisiä työkaluja ja materiaaleja opetustyössä. Piiku Pakkanen on henkilönä innostunut ja itseään kehittävä sekä työyhteisössä osaamistaan jakava ja hyvä yhteistyökumppani. Yhtymähallitus päättää valita terveystieteiden maisteri Piiku Pakkasen terveydenhuollollisten aineiden lehtorin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen, ja hänen kieltäytymisensä varalle 1. varasijalle Vilma-Lotta Talkan ja 2. varasijalle Sanna Vehniäisen. Yhtymähallitus toteaa, että virkasuhteen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Viran vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään Yhtymähallitus valtuuttaa henkilöstöjohtajan allekirjoittamaan viranhoitomääräyksen.

10 KOKOUSPÄIVÄ 9 10 Opettajan virkasuhde/terveydenhuollollisten aineiden lehtori Kuntayhtymän hallintosäännön mukaan yhtymähallitus julistaa vakituiset virkasuhteet haettavaksi ja valitsee vakinaiset viranhaltijat lukuun ottamatta kuntayhtymän johtajaa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia haki julkisella haulla Ammattiopisto Tavastian sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle terveydenhuollollisten aineiden lehtoria (lähihoitajakoulutus, 3 virkaa) alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteiseen. Hakuaika alkoi ja päättyi Määräajan päättymiseen mennessä tuli 40 hakemusta. Haastatteluryhmä haastatteli seitsemän hakijaa, jotka kaikki täyttivät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaisen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuuden. Hakuilmoituksessa arvostettiin kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustehtävistä sekä sosiaalija terveysalan työkokemusta, kokemusta sähköisten laitteiden/materiaalien käytöstä opetuksessa, kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävän hoidossa kerrottiin olevan etua ensiapukouluttaja- ja näyttötutkintomestarikoulutuksista. Marjo-Leena Mattilalla, ja kahdella muulla valittavaksi esitettävällä, on kokonaisuutena arvioiden parhaat edellytykset terveydenhuollollisten aineiden lehtorin tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ottaen huomioon hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä haastattelussa ilmenneet seikat. Marjo-Leena Mattila täyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaiset ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuusvaatimukset sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostetut ominaisuudet. Marjo-Leena Mattila on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja (AMK) ja hän on suorittanut vähintään 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Marjo-Leena Mattilalla on vahva ja pitkä hoitotyön kokemus ja laaja tietämys alasta sekä kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustyöstä ja opiskelijoiden ohjauksesta myös käytännön työssä. Marjo-Leena Mattilalla on hyvä opetettavien aineiden hallinta ja hän on haastattelussa osoittanut kyvyn tuoda tuore alan käytännön osaamisensa teoriaan ja hyödyntää kokemuksia esimerkkien kautta opetustyössä. Marjo-Leena Mattilan vahvuutena on opiskelijalähtöinen ja nuoria kannustava suhtautumistapa opetustyöhön. Marjo-Leena Mattilalla on hyvät vuorovaikutus- tiimityö ja työyhteisötaidot sekä opettajan tehtävään sopiva työote. Marjo-Leena Mattila on henkilönä työteliäs ja vastuullinen, itseään ja opetusmenetelmiä kehittävä sekä työyhteisössä osaamistaan jakava ja hyvä yhteistyökumppani. Yhtymähallitus päättää valita terveystieteiden maisteri, Marjo-Leena Mattilan terveydenhuollollisten aineiden lehtorin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen, ja hänen kieltäytymisensä varalle 1. varasijalle Vilma-Lotta Talkan ja 2. varasijalle Sanna Vehniäisen. Yhtymähallitus toteaa, että virkasuhteen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Viran vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään Yhtymähallitus valtuuttaa henkilöstöjohtajan allekirjoittamaan viranhoitomääräyksen.

11 KOKOUSPÄIVÄ Opettajan virkasuhde/yhteiskunnallisten aineiden lehtori Kuntayhtymän hallintosäännön mukaan yhtymähallitus julistaa vakituiset virkasuhteet haettavaksi ja valitsee vakinaiset viranhaltijat lukuun ottamatta kuntayhtymän johtajaa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia haki julkisella haulla Ammattiopisto Tavastian sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle yhteiskunnallisten aineiden lehtoria alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Hakuaika alkoi ja päättyi Määräajan päättymiseen mennessä tuli 30 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa, jotka kaikki täyttivät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaisen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuuden. Kutsutuista yksi perui tulonsa. Hakuilmoituksessa arvostettiin kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustehtävistä sekä sosiaalija terveysalan työkokemusta, kokemusta sähköisten laitteiden/materiaalien käytöstä opetuksessa, kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävän hoidossa kerrottiin olevan etua näyttötutkintomestarikoulutuksesta. Marko Tanskasella on kokonaisuutena arvioiden parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ottaen huomioon hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä haastattelussa ilmenneet seikat. Marko Tanskanen täyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaiset ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuusvaatimukset sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostetut ominaisuudet. Marko Tanskanen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja hän on suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoon sisältyvänä vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Marko Tanskasella on vahva yhteiskunnallinen koulutus ja eheä, monipuolinen työkokemus. Marko Tanskasen ansioina ovat myös laaja sosiaalialan yhteistyöverkosto ja työkokemus opintoohjaajana, mikä antaa hyvät valmiudet kohdata erilaisia ja erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita. Haastattelussa ovat ilmenneet Marko Tanskasen hyvät vuorovaikutus-, tiimityö- ja työyhteisötaidot ja asiakas- ja voimavarakeskeinen opettajan tehtävään sopiva työote. Tanskanen on kehittämishaluinen ja hänellä on kyky ja halu suunnitella ja käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä. Kuntayhtymän johtaja esittää, että yhtymähallitus päättää valita yhteiskuntatieteiden maisteri Marko Tanskasen yhteiskunnallisten aineiden lehtorin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen. Yhtymähallitus toteaa, että virkasuhteen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen virkasuhteeseen valinnan vahvistamista valitun henkilön on toimitettava todistus terveydentilastaan ja esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa (504/2002) säädetään. Viran vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään Yhtymähallitus valtuuttaa henkilöstöjohtajan vahvistamaan valinnan ja allekirjoittamaan viranhoitomääräyksen.

12 KOKOUSPÄIVÄ Opettajan virkasuhde/kasvatuksellisten aineiden lehtori Kuntayhtymän hallintosäännön mukaan yhtymähallitus julistaa vakituiset virkasuhteet haettavaksi ja valitsee vakinaiset viranhaltijat lukuun ottamatta kuntayhtymän johtajaa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia haki julkisella haulla Ammattiopisto Tavastian sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle kasvatuksellisten aineiden lehtoria alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Hakuaika alkoi ja päättyi Määräajan päättymiseen mennessä tuli 63 hakemusta. Haastatteluryhmä haastatteli viisi hakijaa, jotka kaikki täyttivät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaisen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuuden. Hakuilmoituksessa arvostettiin kokemusta lähihoitajakoulutuksen opetustehtävistä sekä sosiaalija terveysalan työkokemusta, kokemusta sähköisten laitteiden/materiaalien käytöstä opetuksessa, kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävän hoidossa kerrottiin olevan etua näyttötutkintomestarikoulutuksesta. Jaana Haajasella on kokonaisuutena arvioiden parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ottaen huomioon hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä haastattelussa ilmenneet seikat. Jaana Haajanen täyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 13 :n mukaiset ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuusvaatimukset sekä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta arvostetut ominaisuudet. Jaana Haajanen on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja lastentarhanopettaja, ja hän on suorittanut vähintään 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Jaana Haajanen on varhaiskasvatuksen vahva osaaja ja kehittäjä. Hänellä on erittäin hyvät yhteistyöverkostot sekä kontaktit työelämään ja alueen toimijoihin. Haajasella on alan työkokemuksensa puolesta erittäin hyvä lähihoitajan työnkuvan tuntemus. Haajasella on hyvä opetettavien aineiden hallinta, opetuskokemusta alalta ja hän on kehittämishaluinen. Haastattelussa ovat ilmenneet Jaana Haajasen hyvät vuorovaikutus- tiimityö ja työyhteisötaidot sekä opettajan tehtävään sopiva työote sekä vahva osaaminen tukea erilaisia oppijoita. Haajasella on vahva tieto- ja viestintätekninen osaaminen ja halu suunnitella ja käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä. Yhtymähallituksen puheenjohtajan päätösehdotus Yhtymähallituksen puheenjohtaja esittää, että yhtymähallitus päättää valita kasvatustieteen maisteri, Jaana Haajasen kasvatuksellisten aineiden lehtorin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen alkaen, ja hänen kieltäytymisensä varalle Jaana Kaurasen. Yhtymähallitus toteaa, että virkasuhteen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen virkasuhteeseen valinnan vahvistamista valitun henkilön on toimitettava todistus terveydentilastaan ja rikostaustaote siten kuin laissa (504/2002) säädetään. Viran vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään Yhtymähallitus valtuuttaa henkilöstöjohtajan vahvistamaan valinnan ja allekirjoittamaan viranhoitomääräyksen.

13 Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ Sivutoimilupien myöntäminen Kunnallisen viranhaltijalain 18 :n mukaan viranhaltija ei saa ottaa vastaan eikä pitää sellaista sivutointa, joka edellyttää virka-ajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien hoitamiseen, ellei työnantaja hakemuksesta myönnä siihen lupaa. Sivutoimesta, jonka hoitamiseen käytetään omaa aikaa, on tehtävä ilmoitus työnantajalle. Hallintosäännön kohdan 3.2. mukaan yhtymähallitus päättää niistä virkasuhteeseen ja viranhaltijaan liittyvistä asioista, joista on säädetty kunnallisesta viranhaltijasta annetussa laissa (304/03) tai muussa laissa, ellei hallinto-, johto- tai toimintasäännössä ole muuta määrätty. Hallintosäännön kohdan 5.1 mukaan esimies ottaa vastaan sivutoimi-ilmoitukset. Esimies päättää sivutoimiilmoituksen hyväksymisestä. Yhtymähallitus myöntää sivutoimiluvat, koska sivutoimiluvista ei ole hallinto-, johto- tai toimintasäännössä muuta määrätty. Sivutoimista ei aiheudu kunnallisen viranhaltijalain 18 :n 3 momentissa tarkoitettua seuraamusta: sivutoimilupaa hakeneet viranhaltijat eivät sivutoimien vuoksi tule esteellisiksi tehtävissään, sivutoimet eivät vaaranna luottamusta tasapuolisuuteen tehtävien hoidossa tai muuten haittaa tehtävien asianmukaista hoitamista. Sivutoimissa ei myöskään ole kyse sellaisesta toiminnasta, joka kilpailevana toimintana ilmeisesti vahingoittaisi Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa. Viranhaltijoiden esimiehet ovat puoltaneet sivutoimilupien hyväksymistä. Yhtymähallitus päättää myöntää sivutoimiluvan Reijo Hallenbergille, Antti Iso-Pietilälle, Minna Lemiselle, Marika Kinnuselle, Osmo Helkiölle, Petri Raudaskoskelle ja Susanna Koskelaiselle ajalle

14 KOKOUSPÄIVÄ Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelu- ja yhteistyösopimus KuntaPro Oy:n kanssa KuntaPro Oy (aiemmin Seutukeskus oy Häme) on tarjonnut talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita omistajakunnilleen ja näiden kuntakonserniyhteisöille vuodesta 2003 alkaen, jolloin Hämeenlinnan seudun kunnat sopivat talous- ja henkilöstöhallinnon tukiprosessien keskittämisestä Seutukeskukseen. Yhteistyösopimusta on aika ajoin päivitetty. Isoimmat sopimukseen kohdistuneet päivitykset on tehty tietojärjestelmämuutosten ja toimintaprosessien muuttuessa. Nyt päivitetyn palvelu- ja yhteistyösopimuksen tarkoituksena on parantaa palvelujen laatua ja saavuttaa kustannussäästöjä. Yhteistyön yleisiä tavoitteita ovat: Tietojärjestelmien tehokas hyödyntäminen Tietojen sähköisyys Kertatallennusperiaate Esimiestyön tukeminen Yhdessä sovituissa toimintaperiaatteissa pitäytyminen Järkevien ja kustannustehokkaiden prosessien toteuttaminen Sopimus koostuu varsinaisen sopimustekstin lisäksi seuraavista liitteistä: 1. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukuvaukset 2. Kuntari-palvelukuvaus 3. Asiakaspalvelu 4. Häiriöhallinta 5. Hinnoittelu ja laskutus 6. Palveluihin liittyvät vastuunjakotaulukot 7. Arkistointi 8. Palveluhinnasto 9. Yhteyshenkilöt Sopimus on voimassa toistaiseksi ja se voidaan irtisanoa 12 kuukauden irtisanomisajalla. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelu- ja yhteistyösopimus liitteineen on esityslistan liitteenä nro 4. Yhtymähallitus hyväksyy KuntaPro Oy:n kanssa solmittavan palvelu- ja yhteistyösopimuksen liitteen nro 4 mukaisena.

15 KOKOUSPÄIVÄ Muut asiat Käsitellään muut esille tulevat asiat.

16

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2015 Kokousaika 18. elokuuta 2015 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN ESITYSLISTA 3/2016 Kokousaika 8. huhtikuuta 2016 klo 13.15 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2016 Kokousaika 24. toukokuuta 2016 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2017 Kokousaika 24. tammikuuta 2017 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

2 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

2 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (19) 2 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-015205 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ

LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ LUKIOLIIKELAITOS TAVASTIAN JOHTOSÄÄNTÖ 1. SOVELTAMISALA Hämeenlinnan seudun koulutuskuntayhtymän ylläpitämästä lukioliikelaitos Tavastiasta ovat voimassa laissa säädetyn lisäksi tämän johtosäännön määräykset.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Hyvinvointi

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Hyvinvointi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 11 Sosiaali- ja terveysalan koulutus, kaksi ammatillisen lehtorin vakinaista virkaa HEL 2016-006627 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus koskien Stadin aikuisopiston hoitotyön opettajan virkasuhteen täyttämistä HEL 2015-012221 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2016 Kokousaika 16. helmikuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 27.4.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 18.5.2017 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika 23. toukokuuta 2017 klo 14.00 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2016 Kokousaika 7. kesäkuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, auditorio, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 2.11.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistai 9.11.2010 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Satakunnan ammattiopisto, Ulvila,

Lisätiedot

38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 41 Taloushallinnon opettajan viransijaisuus. 43 Päätökset, kirjelmät ja tiedotukset

38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 41 Taloushallinnon opettajan viransijaisuus. 43 Päätökset, kirjelmät ja tiedotukset LOUNAIS-HÄMEEN KOKOUSKUTSU YHTYMÄHALLITUS KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 16.5.2018 klo 8.00 Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Forssa VARSINAISESSA KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 8.3.2011 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 3

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 3 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Jorma Hacklin Eino Järvinen Marjut Kallioinen Jaakko

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 112 27.03.2017 Kunnanvaltuusto 51 29.05.2017 Vuoden 2016 tilinpäätöksen hyväksyminen 972/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 112 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 42 Laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virka (vakanssi n:o 422290) HEL 2014-004918 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 140 Viran täyttäminen, hoitotyön opettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-015200 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 11 Stadin ammattiopisto, media-alan tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä, työavain 25-361-17 HEL 2017-005814 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Kunnanvaltuusto 55 20.06.2016 Vuoden 2015 tilinpäätöksen hyväksyminen 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 31 25.3.2019 Tarkastuslautakunta 41 23.4.2019 4 1360/02.06.01.06/2018 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilinpäätös ja toimintakertomus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 85 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, auditorio, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 2.11.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistai 9.11.2010 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, auditorio, Yhdystie

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN ESITYSLISTA 4/2016 Kokousaika 13. toukokuuta 2016 klo 13.15 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KOKOUSAIKA Torstaina 17.1.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 2 3 4 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71 VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 6/2019 68 Sivistyslautakunta 02.07.2019 AIKA 2.7.2019 klo 18.00 PAIKKA Kirjaston kokoushuone, Huhtatie 7 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 25.3.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-004896 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 57 Oikaisuvaatimus koskien opinto-ohjaajan määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä HEL 2017-007095 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä Stadin ammattiopiston ja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp. Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp. Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely EDUSKUNNAN VASTAUS 58/2006 vp Hallituksen esitys laeiksi kuntalain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä laeiksi kuntalain ja eräiden siihen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Palvelu ja viestintä Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 14 Stadin ammattiopisto, asiakaspalvelun tuntiopettajan määräaikainen virkasuhde, työavain 25-782-16 HEL 2016-007654 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 2/2017 KUUMA-johtokunta

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 2/2017 KUUMA-johtokunta Dnro KUUMA: 235 /2017 11 KUUMA-SEUTU LIIKELAITOKSEN TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS 2016 KUUMA-komissio 17.2.2017 / 6 Kuntalain 87 i :n mukaan liikelaitoksen tilikausi on kalenterivuosi. Johtokunnan on

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen 1 KOKOUSAIKA klo 9.10 11.30, klo 12.10 12.50 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoustila 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskopf jäsen Nina Schulman

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta 22 14.05.2012 Kunnanvaltuusto 23 04.06.2012 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta Kunnanhallitus 2.4.2012 68 Kunnan tilinpäätöksen tulee

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kokousaika 16.3.2017 kello 17.30-18.40 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Hallintotoimisto 31.3.2017 kello 9.00

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 6) Aika 28.02.2019, klo 16:45-17:30 Paikka Tuusulan Seurakuntakeskus, Rykmentintie 34 Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Stadin ammattiopistossa oli haettavana kolme

Stadin ammattiopistossa oli haettavana kolme Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 52 Talotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o 044038) HEL 2014-006102 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Apulaisrehtori, Sote

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Apulaisrehtori, Sote Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 3 Lehtori, ammatillinen koulutus, vuorotteluvapaan sijaisuus, lähihoitajakoulutus HEL 2016-000157 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Apulaisrehtori päätti kokonaisarvion

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja. Kaupunginhallitus 78 08.03.2016 Kaupunginhallitus 97 22.03.2016 Tarkastuslautakunta 60 23.05.2016 Valtuusto 31 21.06.2016 Tilinpäätös ja vastuuvapaus vuodelta 2015 960/02.55/2016 KH 08.03.2016 78 Kuntalain

Lisätiedot

Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014

Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014 Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014 Uudenmaan liiton tilinpäätös 2013; tilinpäätöksen hyväksyminen 69/00.00.03.00/2014 MHS 10.03.2014 17 Kuntalain

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.1.2018 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 1 2 3 4 5 6 7 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot