Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/2014 75 88"

Transkriptio

1 Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta nro 6/ Kokousaika klo Kokouspaikka Baltic Queen, 5. kokouskerros, kokoustila Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan 76 Johtokunnan jäsenet puheenjohtaja Leena Tiesmaa vj Veera Oksanen varapuheenjohtaja Vesa Kaloinen vj Kaija-Leena Savijoki jäsen Leena Pietilä vj Marjatta Rahkio jäsen Kati Hirvonen vj Eetu Jahkonen jäsen Kaisa Koski vj Mirja Piiroinen jäsen Mika Tupala vj Mika Einiö jäsen Markku Rimpelä vj Antti Karrimaa jäsen Jari Wihersaari vj Annu Kalliaisenaho jäsen Arto Viljanen vj Päivi Nikander Esittelijä Vs. lukioliikelaitoksen johtaja Jouni Haajanen Sihteeri Talousjohtaja Reijo Lehtonen Muut läsnäolijat Pieta Tukkimäki-Hildén, Tuomo Iltanen Allekirjoitus S P Huomautuksia Leena Tiesmaa, puheenjohtaja Reijo Lehtonen, sihteeri Kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen Kaisa Koski Jari Wihersaari Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä keskiviikkona Koulutuskuntayhtymä Tavastian toimistossa, Hattelmalantie Todistaa: Reijo Lehtonen, talousjohtaja

2 LUKIOLIIKELAITOKSEN JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kokousaika 1. lokakuuta 2014 klo Kokouspaikka Baltic Queen, 5. kokouskerros, kokoustila KÄSITELLYT ASIAT 75 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen Ilmoitusasiat Tilastopäivän opiskelijamäärät lukioittain Talousarvion toteutuminen ja tulosennuste Lukioiden siivous- ja ravitsemispalveluiden järjestäminen Lammin lukion pedagoginen ja taloudellinen selvitys Hämeenlinnan lyseon lukion -nimi Parolan lukioiden opinto-ohjaajaa koskevan paikallisen sopimuksen irtisanominen Lukion opinto-ohjaajien palkkausta ja työaikaa koskevan paikallisen virka-ehtosopimuksen hyväksyminen Vs. liikelaitoksen johtajan viranhaltijapäätökset Aloituspaikat ja opiskelijaksi ottamisen perusteista päättäminen Muut asiat... 74

3 KOKOUSPÄIVÄ Kokouksen avaus Puheenjohtaja Tiesmaa avasi kokouksen. 76 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Hallintosäännön mukaan kokouskutsu on postitettava vähintään 7 päivää ennen kokousta. Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on paikalla. : Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 77 Pöytäkirjantarkastajien valinta Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tarkastusvuorossa ovat Jari Wihersaari ja Arto Viljanen. : Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kaisa Koski ja Jari Wihersaari. 78 Asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen : Asioiden käsittelyjärjestys hyväksyttiin asialistan mukaisesti.

4 KOKOUSPÄIVÄ Ilmoitusasiat 1. Opetushallitus on päättänyt myöntää tehdyllä päätöksellä valtionavustusta euroa Lukioliikelaitos Tavastian Värikästä kemiaa hankkeelle. 2. Opetus- ja kulttuuriministeriö on hankkinut tekijänoikeusjärjestö Kopiostolta keskitetysti digiluvan peruskoulujen ja lukioiden käyttöön, sekä ammatillisten oppilaitosten maksuttomaan perusopetukseen ja oppisopimuskoulutukseen. Johtokunta merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

5 KOKOUSPÄIVÄ Tilastopäivän opiskelijamäärät lukioittain Opetushallitus kerää tiedot opetustoimen vuoden 2015 rahoituksen laskemiseksi sekä perustiedot vuoden 2014 rahoituksen tarkistamiseksi. Lukioiden opiskelijamäärä tilanteessa on seuraava: Kaurialan lukio 550, Lammin lukio 121, Lyseon lukio 516, Lyseon lukion aikuislinja 123 ja Parolan lukio 169 opiskelijaa. Johtokunta vahvistaa lukiokoulutuksen opiskelijamäärän em. asiatekstissä esitetyn mukaisena. ehdotus hyväksyttiin.

6 KOKOUSPÄIVÄ Talousarvion toteutuminen ja tulosennuste Johtokunnalle jaetaan kokouksessa (liite 1) lukioliikelaitoksen talouden toteutuma 30.9 tilanteessa ja tulosennuste tilikauden 2014 tuloksesta. Lukioliikelaitoksen johtajan päätösehdotus Johtokunta merkitsee talouden toteutuman ja tulosennusteen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

7 KOKOUSPÄIVÄ Lukioiden siivous- ja ravitsemispalveluiden järjestäminen Tekme Oy ja Linnan Ateriat Oy ovat vastanneet Hämeenlinnan lukioiden siivous- ja ravitsemispalveluiden tuottamisesta. Tekme Oy:n tuottamien siivouspalveluiden kustannukset ovat olleet osa Linnan Tilapalvelut liikelaitoksen perimästä tilojen ylläpitoa koskevasta kokonaisvuokrasta. Nykyiset sopimukset Tekme Oy:n ja Linnan Ateriat Oy:n kanssa ovat irtisanottu päättymään Lukioliikelaitoksen johtokunta käsitteli lukioiden ateria- ja kiinteistöpalvelujen järjestämisasiaa kokouksessaan. Tällöin johtokunta päätti, että em. palveluiden järjestämisestä käydään neuvottelut Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Hämeenlinnan kaupunki on yhdistämässä Tekme Oy:n, Linnan Ateriat Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n yhdeksi yhtiöksi sulautumisella siten, että uusi yhtiö aloittaa toiminnan Uuden yhtiön omistuspohjaa laajennetaan siten, että omistajiksi on mahdollista tulla myös muita kunnallisia toimijoita. Uuden yhtiön sulautumisella tavoitellaan merkittäviä säästöjä, mikä mahdollistaa nykyistä kilpailukykyisemmät palvelujen hinnat. On selvää, että yhtiöiden toimintojen sulautumisella saadaan säästöjä esimerkiksi yhdistelemällä eri työtehtäviä. Kuntayhtymän ja Tekme Oy:n johdon kanssa käydyssä neuvottelussa nousi esille mahdollisuus tulla uuden yhtiön osakkaaksi. Omistuspohjan muutos tältä osin on ajankohtainen aikaisintaan kevään 2015 aikana. Mikäli kuntayhtymä olisi jatkossa uuden yhtiön osakkaana, se mahdollistaisi in house aseman mukaiset hankinnat ilman kilpailutusta. Omistus ei sinällään velvoita tekemään in house hankintoja. Tilanteen ollessa vielä tältä osin avoin on syytä siirtää suunnitelmissa ollutta lukioiden ravitsemispalveluiden kilpailutusta vuoden 2015 kevääseen, kunnes uuden sulautetun yhtiön mahdollinen omistusosakkuus ja yksilöidyt palveluiden hinnat ovat selvillä. Siivouspalveluiden osalta nähtiin tarkoituksenmukaiseksi selvittää palveluiden hinta tuotettuna siten, että ylläpitosiivousta tuotetaan vain koulupäivien aikana ja loma-aikoina tuotetaan vain sovitut perussiivoukset. Lisäksi selvitystyön alla on tehdä lukioiden siivous osin omana työnä. Johtokunta päättää merkitä Hämeenlinnan lukioiden siivous- ja ravitsemispalveluiden järjestämistä koskevan valmistelutilanteen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

8 KOKOUSPÄIVÄ Lammin lukion pedagoginen ja taloudellinen selvitys Työryhmä, jonka tarkoituksena on selvittää Lammin lukion mahdollisen lakkauttamisen pedagogiset ja taloudelliset vaikutukset on pitänyt avauskokouksen Työryhmään kuuluvat Jouni Haajanen, pj. ja siht. Koulutuskuntayhtymä Tavastia Kyllikki Vilkuna, Lukioliikelaitos Tavastia Vesa Karjalainen, Lukioliikelaitos Tavastia Esa Kähkönen, Hämeenlinnan kaupunki/ Lukioliikelaitos Tavastia Antti Karrimaa, Hämeenlinnan kaupunki Markku Rimpelä, Hämeenlinnan kaupunki Mika Mäkelä, Hämeenlinnan kaupunki Satu Aaltonen, Hämeenlinnan kaupunki Työryhmän on aikomus saada selvitys valmiiksi lokakuun 2014 loppuun mennessä. Työryhmä tulee kokoontumaan vielä kaksi kertaa ennen selvityksen valmistumista. Selvitykseen sisältöön haluttiin ottaa mukaan seuraavia näkökulmia: aluepoliittinen vaikutus (osana lasten ja nuorten vaikutusten arviointia) henkilöstövaikutukset lasten ja nuorten vaikutusten arviointi tilakysymykset talouden säästöt osana talouden tarkastelua rahoituksen ja tutkinnon uudistuksen vaikutukset Lammin alueen väestöennuste Johtokunta merkitsee selvitystyön nykyvaiheen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

9 KOKOUSPÄIVÄ 69 Yhtymähallitus Hämeenlinnan lyseon lukion -nimi Ylioppilastutkintolautakunta YTL käyttää rekistereissään Hämeenlinnan lyseon lukiosta nimeä Lyseon lukio. Nimitys perustuu lukioiden siirron yhteydessä käytyyn kirjeenvaihtoon lukioliikelaitoksen johtajan ja YTL:n edustajan välillä. Virallisesti oppilaitoksen nimi on kuitenkin koko ajan ollut Hämeenlinnan lyseon lukio, sillä muutosta ei ole missään kuntayhtymän hallintoelimessä käsitelty. Lyseon lukioita on valtakunnassa edelleen useampia, joten nimenvaihdokseen ei tältäkään osin ole tarvetta. Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus Yhtymähallitus päättää ilmoittaa ylioppilastutkintolautakunnalle, että Hämeenlinnassa toimivan Lyseon lukion virallinen nimi on Hämeenlinnan lyseon lukio. ehdotus hyväksyttiin Johtokunta päättää merkitä yhtymähallituksen päätöksen tiedoksi.

10 KOKOUSPÄIVÄ 70 Lukioliikelaitoksen johtokunta Yhtymähallitus Parolan lukioiden opinto-ohjaajaa koskevan paikallisen sopimuksen irtisanominen Hattulan kunnan lukiokoulutus on siirtynyt Koulutuskuntayhtymä Tavastian ylläpidettäväksi lukien. Siirron yhteydessä on sovittu Hattulan kunnan lukiokoulutuksen henkilöstön siirrossa noudatettavista periaatteista. Henkilöstösiirtoa koskevaan sopimukseen on kirjattu seuraavasti: Sovellettavat virka- ja työehtosopimukset Sovellettavat virka- ja työehtosopimukset ovat OVTES ja KVTES. Hattulassa Parolan lukion opinto-ohjaajan työaikaa ja palkkausta koskee Hattulan kunnan ja JUKO:n välinen paikallinen virkaehtosopimus. Paikallinen virkaehtosopimus siirtyy noudatettavaksi Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa. Sopimus on irtisanottavissa kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa lukion opinto-ohjaajia koskee paikallinen virkaehtosopimus lukion opinto-ohjaajien työajasta ja palkasta. Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymähallitus käsittelee elokuun kokouksessaan 19.8 ja lukioliikelaitoksen johtokunta kokouksessaan 15.8 Parolan lukion opinto-ohjaajaa koskevan paikallisen sopimuksen irtisanomista kaikkien lukion opinto-ohjaajien saattamiseksi saman paikallisen sopimuksen piiriin. Johtokunta päättää merkitä asian valmisteluvaiheen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin Yhtymähallitus Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus Yhtymähallitus päättää irtisanoa Parolan lukion opinto-ohjaajaa koskevan paikallisen sopimuksen päättymään ehdotus hyväksyttiin Johtokunta päättää merkitä yhtymähallituksen päätöksen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

11 KOKOUSPÄIVÄ 71 Lukioliikelaitoksen johtokunta Yhtymähallitus Lukion opinto-ohjaajien palkkausta ja työaikaa koskevan paikallisen virkaehtosopimuksen hyväksyminen Lukion opinto-ohjaajien palkkausta ja työaikaa koskeva paikallisneuvottelu käydään Tavoitteena on viedä paikallisneuvottelun tulos yhtymähallituksen kokoukseen. Johtokunta päättää asian valmisteluvaiheen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin Yhtymähallitus Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus Yhtymähallitus päättää hyväksyä käydyn paikallisneuvottelun tuloksen. ehdotus hyväksyttiin Paikallinen virkaehtosopimus on liitteenä nro 2. Johtokunta päättää merkitä yhtymähallituksen päätöksen tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

12 KOKOUSPÄIVÄ Vs. liikelaitoksen johtajan viranhaltijapäätökset koskee lukioiden työ- ja loma-aikoja lukuvuonna Syyslukukausi Syysloma (vko 42) Työpäiviä 90 Kevätlukukausi Talviloma (vko 9) Vapaapäivä Työpäiviä 99 Työpäiviä yhteensä 189 Lukioliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajan päätösehdotus Johtokunta päättää, ettei vs. liikelaitoksen johtajan päätöstä oteta käsittelyyn. ehdotus hyväksyttiin.

13 KOKOUSPÄIVÄ Aloituspaikat ja opiskelijaksi ottamisen perusteista päättäminen Kevään 2014 yhteishaussa on lukioliikelaitoksen lukioissa ollut tarjolla yhteensä 500 aloituspaikkaa. Kauriala 155 paikkaa ja luonnontiedelinja 20 paikkaa, yhteensä 175 Lyseo 124 paikkaa, urheilulinja 36 paikkaa ja yrittäjyyslinja 15 paikkaa, yhteensä 175 Lammin lukio 60 paikkaa Parolan lukio 90 paikkaa Lisäksi myöhemmin keväällä päätettiin lisätä hyvän hakijatilanteen johdosta 10 aloituspaikkaa; 5 paikkaa Kaurialaan ja 5 paikkaa Lyseoon. Kevään 2015 yhteishakuun esitetään Lukioliikelaitokselle yhteensä 510 lukiokoulutuksen aloituspaikkaa jakautuen seuraavasti: Kauriala 160 paikkaa ja luonnontiedelinja 20 paikkaa, yhteensä 180 Lyseo 129 paikkaa, urheilulinja 36 paikkaa ja yrittäjyyslinja 15 paikkaa, yhteensä 180 Lammin lukio 60 paikkaa Parolan lukio 90 paikkaa Lukioiden pääsyrajana on aikaisemmin pidetty peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoa 7. Johtokunta päättää lukion aloituspaikoista esityksen mukaisesti ja päättää pitää lukioiden pääsyrajana peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoa 7. ehdotus hyväksyttiin.

14 Esityslista/kokouspöytäkirja KOKOUSPÄIVÄ Muut asiat Johtokunta merkitsi tiedoksi opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämän toisen asteen koulutuksen ja vapaan sivistystyön rakenteellista uudistusta koskevan alueellisen tilaisuuden, joka pidetään Hämeenlinnassa klo Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

15 Lukioliikelaitoksen johtokunnan kokous Oikaisuvaatimusoikeus Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen). Oikaisuvaatimuksen voi tehdä sekä tarkoituksenmukaisuus- että laillisuusperusteella. Oikaisuvaatimusviranomainen Koulutuskuntayhtymä Tavastia Lukioliikelaitos Tavastian johtokunta PL 30 (Hattelmalantie 8) Hämeenlinna Faksi (03) Sähköposti Oikaisuvaatimusaika ja sen alkaminen Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksiantotodistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksen sisältö ja toimittaminen Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi: - oikaisun vaatijan nimi, ammatti, asuinkunta sekä osoite- ja yhteystiedot - päätös, johon haetaan oikaisua - miltä osin päätökseen vaaditaan oikaisua ja oikaisu, joka siihen vaaditaan tehtäväksi - oikaisuvaatimuksen perusteet Oikaisuvaatimus on oikaisun vaatijan tai muun oikaisuvaatimuksen laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut oikaisuvaatimuksen, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta sekä osoite- ja yhteystiedot. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Pöytäkirjan nähtävänä olo Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä keskiviikkona klo Koulutuskuntayhtymä Tavastian toimistossa, Hattelmalantie 25, Aartela 3. krs, Hämeenlinna.

Kokousaika Maanantai 09.01.2012 kello 17.39 19.48. Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali. Käsitellyt asiat

Kokousaika Maanantai 09.01.2012 kello 17.39 19.48. Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali. Käsitellyt asiat Kokousaika Maanantai 09.01.2012 kello 17.39 19.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus ASIALISTA NRO 3/2014 Kokousaika 14.11.2014 klo 10 13.22 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan

Lisätiedot

Kokouksen jälkeen kunnanhallitusten välinen illallinen. Mikkelin kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, 2. krs kokoustila

Kokouksen jälkeen kunnanhallitusten välinen illallinen. Mikkelin kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, 2. krs kokoustila 1 Kokousaika Maanantai 5.3.2012 kello 17.08-17:57. Kokouksen jälkeen kunnanhallitusten välinen illallinen. Kokouspaikka Mikkelin kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, 2. krs kokoustila Käsitellyt

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro: 6/2012

VESILAHDEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro: 6/2012 VESILAHDEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro: 6/2012 Kokousaika Torstaina 06.09.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone Osallistujat Päätöksentekijät Himanen Sirpa Laitinen

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN PÖYTÄKIRJA 10/2013

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN PÖYTÄKIRJA 10/2013 AIKA Tiistai 22.10.2013 kello 16.00 17.37 PAIKKA Technopolis Kuopion B-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone B2031 käyntiosoite: Microkatu 1, 70210 Kuopio LÄSNÄ OLLEET PÄÄTÖSVALTAISET JÄSENET Iris Asikainen

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Pöytäkirja 4.6.2015 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika Torstai 4.6.2015 klo 16.00 16.56 Paikka

Lisätiedot

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 40

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 40 Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3 / 2015 39 Kuntayhtymän yhtymähallitus Kokousaika Tiistai 21.4.2015 klo 9.34 9.36 Kokouspaikka Uudenmaan Vammaispalvelut Oy:n tilat, Alhotie 24, 2. krs., 04430

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN PÖYTÄKIRJA 10/2014

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN PÖYTÄKIRJA 10/2014 AIKA Torstai 4.12.2014 kello 16.00 18.14 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone B2031 käyntiosoite: Technopolis Microkatu 1, 70210 Kuopio LÄSNÄ OLLEET PÄÄTÖSVALTAISET JÄSENET Iris

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina 16.4.2012 klo 18.00-19.28 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti

Kokousaika Maanantaina 16.4.2012 klo 18.00-19.28 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti 16.04.2012 Kokousaika Maanantaina klo 18.00-19.28 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti Kutsutut jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Suoanttila Hilkka puheenjohtaja

Lisätiedot

Markku Niemelä, toimitusjohtaja, esittelijä Kimmo Luoti, hallintoassistentti, pöytäkirjanpitäjä. Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Markku Niemelä, toimitusjohtaja, esittelijä Kimmo Luoti, hallintoassistentti, pöytäkirjanpitäjä. Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5 / 2012 75 Kuntayhtymän yhtymähallitus Kokousaika Torstai 21.6.2012 klo 10.00 10.20 Kokouspaikka Kuntayhtymän hallintorakennus, Einontie 1, 04600 MÄNTSÄLÄ Saapuvilla

Lisätiedot

Paikka Kaufmännisches Berufskolleg, Walther-Rathenau-Straße 10, 47166 Duisburg, Saksa

Paikka Kaufmännisches Berufskolleg, Walther-Rathenau-Straße 10, 47166 Duisburg, Saksa Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Pöytäkirja 4/2015 1 Yhtymähallitus 21.04.2015 Aika 21.04.2015 17:00-17:30 Paikka Kaufmännisches Berufskolleg, Walther-Rathenau-Straße 10, 47166 Duisburg, Saksa Käsitellyt

Lisätiedot

Katrina Harjuhahto-Madetoja, toimitusjohtaja, esittelijä Kaarina Kilpeläinen, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Katrina Harjuhahto-Madetoja, toimitusjohtaja, esittelijä Kaarina Kilpeläinen, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3 / 2014 49 Kuntayhtymän yhtymähallitus Kokousaika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 10.37 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä puheenjohtajasta) Läsnä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie 2 87700 KAJAANI Yhtymäkokous 30.4.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie 2 87700 KAJAANI Yhtymäkokous 30.4.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Perjantai 30.4.2010 kello 13.00 14.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ILOMANTSIN ORTODOKSINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 SEURAKUNNAN NEUVOSTO

ILOMANTSIN ORTODOKSINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 SEURAKUNNAN NEUVOSTO 1 ILOMANTSIN ORTODOKSINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 SEURAKUNNAN NEUVOSTO Seurakunnan neuvoston kokous Aika 15. elokuuta 2011 klo 16.00-17.10 Paikka Läsnä Seurakuntatalo, Mantsintie 7 Ilomantsi isä Ioannis

Lisätiedot

Etevan hallinto, Karhukuja 1, 3. krs., 04600 Mäntsälä

Etevan hallinto, Karhukuja 1, 3. krs., 04600 Mäntsälä Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8 / 2014 120 Kuntayhtymän yhtymähallitus Kokousaika Torstai 27.11.2014 klo 10.00 11.30 Kokouspaikka Etevan hallinto, Karhukuja 1, 3. krs., 04600 Mäntsälä Saapuvilla

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2007 Kokousaika 29.5.2007 kello 14.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

-2, SIV 19.5.2015 17:00

-2, SIV 19.5.2015 17:00 -2, SIV 19.5.2015 17:00 Kokousaika 19.5.2015 klo 17.00-20.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON HAKUSANOJA EI LÖYTYNYT. Pöytäkirjan nähtävänä pito Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (11)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (11) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (11) Aika: Keskiviikko 9.10.2013 kello 16.30-17.34 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/2014 190. Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta. Aika 07.10.2014 klo 18:00-21:10

Pöytäkirja 12/2014 190. Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta. Aika 07.10.2014 klo 18:00-21:10 Pöytäkirja 12/2014 190 Johtokunta Aika 07.10.2014 klo 18:00-21:10 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 192 113 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

14 Sivistyspalvelujen hallinnon uudelleen organisointi

14 Sivistyspalvelujen hallinnon uudelleen organisointi Mäntyharju Pöytäkirja 2/2015 1 (13) Aika 04.05.2015, klo 18:00-19:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Sivistyspalvelujen

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN LIITTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Johtokunta 15.04.2015 Nro 2/2015

PÄIJÄT-HÄMEEN LIITTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Johtokunta 15.04.2015 Nro 2/2015 PÄIJÄT-HÄMEEN LIITTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Päijät-Hämeen pelastuslaitos SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 15.04.2015 Nro 2/2015 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2015 1 (20) Kuntayhtymän hallitus Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:30-10:35 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

-2, SIV 20.1.2015 17:00

-2, SIV 20.1.2015 17:00 -2, SIV 20.1.2015 17:00 Kokousaika 20.1.2015 klo 17.00-20.10 Kokouspaikka Kaupungintalo, valtuustosali VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON HAKUSANOJA EI LÖYTYNYT. Pöytäkirjan nähtävänä pito Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 2/2014 25 Kokousaika 28.2.2014 klo 13.00-15.10 Kokouspaikka Kokemäen terveysasema, kokoushuone Kallaskabinetti Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Tekninen lautakunta Sivu 1. Tiistai 3.2.2015 klo 18.30 20.50 Isonkyrön virastotalo, kunnanvaltuuston kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Tekninen lautakunta Sivu 1. Tiistai 3.2.2015 klo 18.30 20.50 Isonkyrön virastotalo, kunnanvaltuuston kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Tekninen lautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 3.2.2015 klo 18.30 20.50 Isonkyrön

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 11/2014 1 (11)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 11/2014 1 (11) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 11/2014 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:00 Paikka Scandic Hotelli Kuopio, Satamakatu 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero Eloranta,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA nro 3/11. Rokosa Pasi Tanttu Unto, Antti Räty puheenjohtaja. Tuusula

PÖYTÄKIRJA nro 3/11. Rokosa Pasi Tanttu Unto, Antti Räty puheenjohtaja. Tuusula 1 PÖYTÄKIRJA nro 3/11 KOKOUSAIKA 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA vesilaitos, Kirkkotie 49, 04310 TUUSULA OSALLISTUJAT Karulinna Martti, Manninen Anneli, Räty Antti, Tehi Marjatta, Aho Juhani, Haatainen Heikki,

Lisätiedot

Markku Niemelä, toimitusjohtaja, esittelijä Seppo Åstedt, hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä Leena Pöyhönen, talousjohtaja ( 2)

Markku Niemelä, toimitusjohtaja, esittelijä Seppo Åstedt, hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä Leena Pöyhönen, talousjohtaja ( 2) Eteva kuntayhtymä Pöytäkirja 1 / 2012 1 Kuntayhtymän yhtymähallitus Kokousaika Torstai 1.3.2012 klo 13.00 14.35 Kokouspaikka Kuntayhtymän hallintorakennus, Einontie 1, 04600 MÄNTSÄLÄ Saapuvilla olleet

Lisätiedot

-2, ALMAAS 25.2.2015 19:00

-2, ALMAAS 25.2.2015 19:00 -2, ALMAAS 25.2.2015 19:00 Kokousaika 25.2.2015 klo 19.00 Kokouspaikka Sievin kunnantalo KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Räty Antti. Tanttu Unto Helenius Terttu. Kuittaus: Pöytäkirjantarkastajat

Räty Antti. Tanttu Unto Helenius Terttu. Kuittaus: Pöytäkirjantarkastajat 1 PÖYTÄKIRJA nro 7/11 KOKOUSAIKA klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA Vesilaitoksen toimisto, Kirkkotie 49, TUUSULA LÄSNÄOLLEET SENET JÄ- Rokosa Pasi, Harjula-Jalonen Leena, Hänninen Harry, Lauramaa Leo, Lehtonen

Lisätiedot