VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat"

Transkriptio

1 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjatarkastajien valinta 2 Esityslistan hyväksyminen 2 Yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 2 Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2 Hautaustoimen päällikön virkasuhteeseen ottaminen 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Silander, Juha 6 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari 7 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkoneuvostossa, Silander, Juha 8 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmästä vuosiksi , Silander 10 Vaasan seurakuntayhtymän palkka-asiamiehen nimeäminen 12 Vaasan seurakuntayhtymän uusien edustajien nimeäminen, Vaasan Palvelutalosäätiön hallitukseen 13 Vaasan seurakuntayhtymän uuden edustajan valitseminen, Jupiter-säätiön hallitukseen 14 Yhteisen kirkkoneuvoston esittelijä ja sihteeri 15 Seurakuntarakenneuudistusta seuraavan työryhmän asettaminen vuosiksi Talousjohtajan vuosiloma 17 Talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman täytäntöön paneminen 18 Pankkitilien käyttöoikeudet 19 Vähänkyrön seurakuntatalon rinnakkaisen hankevaihtoehtosuunnitelman selvitys 20 Ilmoitusasiat 21 Selvityspyyntö koskien haudan luovuttamista ja käyttöä Vähänkyrön hautausmaalla 22 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen 24

2 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 2 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 7:4, 1 mom. Kirkkolain mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä. Yhteisen kirkkoneuvoston kutsu kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on lähetetty yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille Yht. kn.:n päätös: Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi ja todettiin, että yhteinen kirkkoneuvosto myöntää tulevalle talousjohtajalle Juha Silanderille läsnäolo- ja puheoikeuden. Pöytäkirjatarkastajien valinta Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa ovat Tauno Tuomisto ja Maj-Britt Anderssén. Yht. kn.:n päätös Esityslistan hyväksyminen Esityslista hyväksytään. Yht. kn.:n päätös: Yhteinen kirkkoneuvosto päätti hyväksyä esityslistan ja päättää myös, että asia 21 Selvityspyyntö koskien haudan luovuttamista ja käyttöä Vähänkyrön hautausmaalla otetaan käsittelyyn. Yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 4/ Yht. kn.: Merkitään tiedoksi. Yhteisen kirkkovaltuuston päätökset pannaan täytäntöön. Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 7/ Yht. kn.: Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä.

3 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 3 Hautaustoimen päällikön virkasuhteeseen ottaminen Yhteinen kirkkoneuvosto Yhteinen kirkkoneuvosto Asian aikaisempi käsittely: Yhteinen kirkkoneuvosto : Ero virasta, Pekka Mäkinen Hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen on ilmoittanut kirjeellään , että hän eroa virastaan lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Yht. kn.: Ero merkitään tiedoksi. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puh Yhteinen kirkkoneuvosto : Hautaustoimen päällikön viran auki julistaminen Hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen eroaa virastaan alkaen eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Viran kelpoisuusehdot ovat puutarha-alan ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulun tai puutarhaopiston loppututkinto sekä riittäväksi katsottava hautaustoimen työkokemus ja hallinnollisten ja taloudellisten asioiden tuntemus sekä suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito. Hautaustoimen päällikön virkaan voidaan valita evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluva, konfirmoitu henkilö. Hautaustoimen päällikön virkaan ottaa virkaan ja vapauttaa siitä yhteinen kirkkoneuvosto. Hautaustoimen päällikön lähin esimies on seurakuntayhtymän talousjohtaja. Ehdotetaan, että asetetaan hautaustoimen päällikön valintaa valmisteleva työryhmä, jossa on 3-5 jäsentä. Yht. kn.: 1. Hautaustoimen päällikön virka julistetaan haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan. 3. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää asettaa hautaustoimen päällikön valintaa valmistelevan työryhmän Yhteinen kirkkoneuvosto asetti hautaustoimen päällikön valintaa valmistelevan työryhmän. Työryhmään valittiin Petri Hautala, koollekutsuja, Tuulikki Kouhi,

4 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 4 Christel Lax, Erkki Teppo ja Emma Södergård, sihteeri. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yht. kn Esittelijä: hallintopäällikkö Emma Södergård, puh Yht. kn.:n päätös: Virkaa on hakenut 10 henkilöä, joista neljä on päteviä (yhteenveto hakijoista, liite 1/6). Valintaa valmisteleva työryhmä on haastatellut kaikki neljää pätevää hakijaa: Ralf Lillfors, Tuula Niemelä, Juha Rintakallio ja Leila Roininen. Työryhmän pöytäkirjan 2/2015, mukaan työryhmä yksimielisesti ehdottaa, että yhteinen kirkkoneuvosto palkkaa Ralf Lillforsin hautaustoimen päällikön virkaan ottaen huomioon hänen koulutuksensa ja kielitaitonsa sekä työkokemuksensa. Vaali on ehdollinen ja vahvistetaan kun hyväksytty lääkärintodistus on esitetty. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa (liitteet 2/6 ja 3/6). 1. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää ottaa Ralf Lillforsin hautaustoimen päällikön virkasuhteeseen, ottaen huomioon hänen koulutuksensa ja kielitaitonsa sekä työkokemuksensa. 2. Päätös virkasuhteeseen ottamisesta on ehdollinen ja vahvistetaan kun tietoa terveydellisistä edellytyksistä on esitetty. 3. Virantoimituksen alkamispäivästä sovitaan erikseen. 4. Virkasuhteeseen otettaessa määrätään virantoimituksen aloittamisesta alkavasta kuuden kuukauden koeajasta. Jos virantoimitus alkaa ennen , Ralf Lillfors määrätään hautaustoimen päällikön sijaiseksi ja sen jälkeen hänet otetaan hautaustoimenpäällikön virkasuhteeseen toistaiseksi. Hallintopäällikkö esitteli asian. Hallintopäällikkö muutti ehdotuksensa kokouksessa niin, että seuraava kohta (2) lisätään: 2. Todetaan, että Ralf Lillfors täyttää viran kelpoisuusvaatimukset. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi, että yhteinen kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti muutetun ehdotuksen mukaan seuraavasti: 1. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää ottaa Ralf Lillforsin hautaustoimen päällikön virkasuhteeseen, ottaen huomioon hänen koulutuksensa ja kielitaitonsa sekä työkokemuksensa. 2. Todetaan, että Ralf Lillfors täyttää viran kelpoisuusvaatimukset. 3. Päätös virkasuhteeseen ottamisesta on ehdollinen ja vahvistetaan kun tietoa terveydellisistä edellytyksistä on esitetty. 4. Virantoimituksen alkamispäivästä sovitaan erikseen.

5 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 5 5. Virkasuhteeseen otettaessa määrätään virantoimituksen aloittamisesta alkavasta kuuden kuukauden koeajasta. Jos virantoimitus alkaa ennen , Ralf Lillfors määrätään hautaustoimen päällikön sijaiseksi ja sen jälkeen hänet otetaan hautaustoimenpäällikön virkasuhteeseen toistaiseksi.

6 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 6 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Silander, Juha Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Juha Silander on kirjeellä anonut eroa kaikista luottamustehtävistään Vaasan seurakuntayhtymästä (liite 4/7). Juha Silanderin valittiin toimitetussa seurakuntavaalissa Yhdessä ylitse rajojen -ehdokaslistalta Vaasan seurakuntayhtymän kirkkovaltuuston jäseneksi lähtien. Kirkkolaki 23:3, 2 mom: Seurakuntavaaleissa ei seurakunnan luottamustoimeen saa valita tämän seurakunnan palveluksessa olevaa henkilöä. Jos seurakunta kuuluu seurakuntayhtymään, ei seurakuntayhtymän eikä siihen kuuluvan seurakunnan palveluksessa oleva henkilö ole vaalikelpoinen tämän seurakuntayhtymän eikä siihen kuuluvan seurakunnan luottamustoimeen. Kirkkolaki 23:4, 1 mom: Toimielimen jäsenen menettäessä vaalikelpoisuutensa kesken toimikauden hänet vapautetaan luottamustoimesta. Yhteinen kirkkovaltuusto päätti ottaa Juha Silander seurakuntayhtymän talousjohtajan virkasuhteeseen. Juha Silander on tämän takia menettänyt vaalikelpoisuutensa Vaasan seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa. Yhteinen kirkkoneuvosto ehdottaa, että: 1. yhteinen kirkkovaltuusto päättää vapauttaa Juha Silanderin luottamustehtävästään Vaasan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston varsinaisena jäsenenä lähtien; 2. yhteinen kirkkovaltuusto toteaa, että Juha Silanderin tilalle varsinaiseksi jäseneksi tulee saman ehdokaslistan vuorossa oleva varajäsen Mirja Kiviniemi. Yht. kn.:n päätös: Merkitään, että tuleva talousjohtaja Juha Silander oli esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi.

7 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 7 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Kari Uusikylä on kirjeellä (liite 5/8) anonut eroa kirkkovaltuuston ja kasvatusasiain johtokunnan jäsenyydestä paikkakunnalta muuton takia Kari Uusikylä valittiin toimitetussa seurakuntavaalissa Yhdessä ylitse rajojen -ehdokaslistalta Vaasan seurakuntayhtymän kirkkovaltuuston jäseneksi lähtien. Kirkkolaki 23:2, 1 mom: Vaalikelpoinen seurakunnan ja seurakuntayhtymän luottamustoimeen on kristillisestä vakaumuksesta tunnettu 18 vuotta täyttänyt seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka ei ole vajaavaltainen. Kirkkolaki 23:4, 1 mom: Toimielimen jäsenen menettäessä vaalikelpoisuutensa kesken toimikauden hänet vapautetaan luottamustoimesta. Kotipaikkakunta määrää paikallisen seurakunnan jäsenyyttä. Paikkakunnalta poismuuton takia Kari Uusikylä on menettänyt vaalikelpoisuutensa Vaasan seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa. Yhteinen kirkkoneuvosto ehdottaa, että: 1. yhteinen kirkkovaltuusto päättää vapauttaa Kari Uusikylän luottamustehtävästään Vaasan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston varsinaisena jäsenenä lähtien; 2. yhteinen kirkkovaltuusto toteaa, että Kari Uusikylän tilalle varsinaiseksi jäseneksi tulee saman ehdokaslistan vuorossa oleva varajäsen Sami Mäntylä. Yht. kn.:n päätös:

8 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 8 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkoneuvostossa, Silander, Juha Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteinen kirkkovaltuusto Asian aikaisempi käsittely, yhteinen kirkkovaltuusto : Yht. kn.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee vuosiksi yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan, 2. yhteisen kirkkoneuvoston kymmenen muuta jäsentä siten, että yhdestätoista valittavana olevasta jäsenestä seitsemän valitaan suomalaisesta seurakunnasta, kolme ruotsalaisesta seurakunnasta ja yksi Vähänkyrön seurakunnasta, 3. yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten henkilökohtaiset varajäsenet. Yht. kv.: Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi ja muiksi jäseniksi sekä näiden henkilökohtaisiksi varajäseniksi vuosiksi valittiin yksimielisesti seuraavat henkilöt: Jäsenet Anders Kronlund, varapuheenjohtaja Juha Silander Olli Autio Maj-Britt Anderssén Tarja Launonen Christel Lax Tiina Mäki Erkki Teppo Merja Piipponen Tauno Tuomisto Hannu Härö Henk.koht.varajäsenet: Erik Sjöberg Annina Halonen Marja Huovari Johanna Söderholm Kai Niemelä Harri Huhta Seija Lähdemäki Juha Rantala Oili Airaksinen-Rajala Mauri Öljymäki Kaija Kellokoski-Pakkala Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck puh. (06) Yhteinen kirkkoneuvosto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Juha Silander on kirjeellä anonut eroa kaikista luottamustehtävistään Vaasan seurakuntayhtymästä Kirkkolaki 23:3, 2 mom: Seurakuntavaaleissa ei seurakunnan luottamustoimeen saa valita tämän seurakunnan palveluksessa olevaa henkilöä. Jos seurakunta kuuluu seurakuntayhtymään, ei seurakuntayhtymän eikä siihen kuuluvan seurakunnan

9 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 9 palveluksessa oleva henkilö ole vaalikelpoinen tämän seurakuntayhtymän eikä siihen kuuluvan seurakunnan luottamustoimeen. Kirkkolaki 23:4, 1 mom: Toimielimen jäsenen menettäessä vaalikelpoisuutensa kesken toimikauden hänet vapautetaan luottamustoimesta. Yhteinen kirkkovaltuusto päätti ottaa Juha Silander seurakuntayhtymän talousjohtajan virkasuhteeseen. Juha Silander on tämän takia menettänyt vaalikelpoisuutensa Vaasan seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkoneuvostossa. Yhteinen kirkkoneuvosto ehdottaa, että: 1. yhteinen kirkkovaltuusto päättää vapauttaa Juha Silanderin luottamustehtävästään Vaasan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston varsinaisena jäsenenä lähtien; 2. yhteinen kirkkovaltuusto valitsee vuosiksi Juha Silanderin tilalle yhteisen kirkkoneuvoston varsinaiseksi jäseneksi N.N. Yht. kn.:n päätös: Merkitään, että tuleva talousjohtaja Juha Silander oli esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi.

10 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 10 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmästä vuosiksi , Silander Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteinen kirkkoneuvosto asetti suunnitteluryhmän seurakuntayhtymän talouteen ja hallintoon liittyvien asioiden suunnittelua ja valmistelua varten ensimmäisen kerran vuosiksi (yht. kn ). Suunnitteluryhmän puheenjohtajana on toiminut yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja luottamushenkilöjäseninä yhteisen kirkkoneuvoston jäseniä tai heidän henkilökohtaisia varajäseniä. Suunnitteluryhmän jäseninä ovat viran puolesta kirkkoherrat Petri Hautala, Krister Koskela, Tor-Erik Store sekä talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, joka toimii myös suunnitteluryhmän esittelijänä ja sihteerinä. Suunnitteluryhmään kuuluvat kaudella ( ) kuuluneet seuraavat henkilöt: puheenjohtajana yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela, varapuheenjohtajana Juha Silander ja muina jäseninä: Olli Autio, Hannu Härö, Tarja Launonen, Christel Lax, Merja Piipponen ja Erik Sjöberg. KL 23 luvun 8 :n mukaan kirkollisissa toimielimissä lukuun ottamatta kirkolliskokousta, hiippakuntavaltuustoa, piispainkokousta, tuomiokapitulia, kirkkovaltuustoa, yhteistä kirkkovaltuustoa ja seurakuntaneuvostoa tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisestä syystä muuta johdu. Koska talousjohtaja Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle, tulee hänen tilalle uusi talousjohtaja Juha Silander. Juha Silander on toiminut suunnitteluryhmän jäsenenä ja varapuheenjohtajana lähtien. Juha Silander on jatkossa suunnitteluryhmän jäsenenä ja sihteerinä viran puolesta. Tämän takia valitaan suunnitteluryhmään uusi jäsen ja varapuheenjohtaja. 1. Juha Silanderin tilalle valitaan uusi jäsen suunnitteluryhmään. 2. Suunnitteluryhmään määrätään Juha Silanderin tilalle uusi varapuheenjohtaja. 3. Todetaan, että Juha Silander on jatkossa viran puolesta suunnitteluryhmän jäsenenä ja sihteerinä, koska Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle. Yht. kn.:n päätös: Merkitään, että tuleva talousjohtaja Juha Silander oli esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Olli Autio ehdotti, että Juha Silanderin tilalle suunnitteluryhmän jäseneksi valitaan Tauno Tuomisto. Tauno Tuomisto ehdotti, että Olli Autio valitaan suunniteluryhmän uudeksi

11 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 11 varapuheenjohtajaksi. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi, että yhteinen kirkkoneuvosto yksimielisesti päätti seuraavasti: 1. Juha Silanderin tilalle valitaan Tauno Tuomisto jäseneksi suunnitteluryhmään. 2. Suunnitteluryhmään määrätään Juha Silanderin tilalle varapuheenjohtajaksi Olli Autio. 3. Todetaan, että Juha Silander on jatkossa viran puolesta suunnitteluryhmän jäsenenä ja sihteerinä, koska Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle.

12 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 12 Vaasan seurakuntayhtymän palkka-asiamiehen nimeäminen Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Seurakunnassa tulee olla palkka-asiamies, jonka nimeää kirkkoneuvosto. Palkkaasiamieheksi voidaan nimetä talouspäällikkö tai vastaava seurakunnan henkilöstöasioita hoitava taloushallinnon viranhaltija tai työntekijä. Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on toiminut Vaasan seurakuntayhtymän palkka-asiamiehenä lähtien. Koska Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle, yhteisen kirkkoneuvoston on nimettävä hänen tilalle uusi palkka-asiamies. Yht. kn.:n päätös: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää nimetä talousjohtaja Juha Silanderin Vaasan seurakuntayhtymän palkka-asiamieheksi alkaen.

13 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 13 Vaasan seurakuntayhtymän uusien edustajien nimeäminen, Vaasan Palvelutalosäätiön hallitukseen Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän edustajiksi Vaasan Palvelutalosäätiön hallitukseen on nimetty talousjohtaja Nils-Eric Sahlström ja varajäseneksi toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck. Anneli Dahlbäck on siirtynyt eläkkeelle ja Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle keväällä Yht. kn.:n päätös: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää nimetä Nils-Eric Sahlströmin tilalle Vaasan seurakuntayhtymän edustajaksi Vaasan Palvelutalosäätiön hallitukseen toimikauden jäljellä olevaksi ajaksi Juha Silanderin. Hänen varajäsenekseen Anneli Dahlbäckin tilalle nimetään Emma Södergård.

14 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 14 Vaasan seurakuntayhtymän uuden edustajan valitseminen, Jupiter-säätiön hallitukseen Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän edustajiksi Jupiter-säätiön hallitukseen on nimetty jäseneksi Nils-Eric Sahlström ja hänen varajäsenekseen Anneli Dahlbäck. Yht. kn.:n päätös: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää nimetä Vaasan seurakuntayhtymän edustajiksi Jupiter-säätiön hallitukseen vuodelle 2016 seuraavat henkilöt: Juha Silander jäseneksi ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Emma Södergård.

15 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 15 Yhteisen kirkkoneuvoston esittelijä ja sihteeri Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt kirkkoherra Krister Koskelan Vaasan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana vuosina toimii Anders Kronlund (yht. kv ). Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan asioiden valmistelun ja esittelyn suorittaa talousjohtaja tai se viranhaltija, jonka tehtäväksi esittely johtosäännössä tai erillisellä päätöksellä tahi virkaesimiehen kirjallisella määräyksellä on annettu ( 6:2). Kokouksen pöytäkirjaa pitää yhteisen kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakuntayhtymän tai sen seurakunnan viranhaltija ( 8:1). Yhteisen kirkkoneuvoston sihteerinä toimii johtosääntönsä perusteella hallintopäällikkö. Yht. kn.:n päätös: Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että yhteisen kirkkoneuvoston esittelijänä toimii talousjohtaja Juha Silander ja sihteerinä hallintopäällikkö Emma Södergård. Talousjohtajan ollessa estynyt hallintopäällikkö toimii hänen viransijaisenaan johtosääntönsä perusteella.

16 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 16 Seurakuntarakenneuudistusta seuraavan työryhmän asettaminen vuosiksi Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteinen kirkkoneuvosto asetti työryhmän, jonka tehtävänä on seurata kuntauudistuksen etenemistä ja sen mahdollisia vaikutuksia seurakuntien organisaatioon sekä tarpeen vaatiessa hyvissä ajoin tehdä asiassa esityksiä yhteiselle kirkkoneuvostolle. Yhteinen kirkkoneuvosto muutti nimen seurakuntarakenneuudistus seuraavaksi työryhmäksi kokouksessaan Työryhmän kokoonpano on vuosina (Ykn , 34) ollut seuraava: Krister Koskela puheenjohtajana, Tuulikki Kouhi varapuheenjohtajana, sekä luottamushenkilöjäseninä Olli Autio, Riitta Pääjärvi-Myllyaho, Erkki Teppo, Anders Kronlund, Erik Sjöberg ja Jaana Puskala. Jäseninä ovat viran puolesta olleet kirkkoherrat Tor-Erik Store ja Petri Hautala sekä talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, joka on toiminut työryhmän sihteerinä. KL 23 luvun 8 :n mukaan kirkollisissa toimielimissä tulee laissa mainituin poikkeuksin olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisestä syystä muuta johdu. Yht. kn.:n päätös: Todetaan, että Juha Silander on viran puolesta seurakuntarakenneuudistusta seuraavan työryhmän jäsenenä ja sihteerinä, koska Nils-Eric Sahlström siirtyy eläkkeelle.

17 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 17 Talousjohtajan vuosiloma Esittelijä: kirkkoherra Krister Koskela, puh Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström anoo vuosilomaa ajalle yhteensä lomapäivää. Jää lomajaksosta 0 lomapäivää. Talousjohtajan vuosiloman myöntää yhteinen kirkkoneuvosto. Yht. kn.:n päätös: Hyväksytään anomuksen mukaisesti. Merkitään, että talousjohtaja Nils-Eric Sahlström oli esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana.

18 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 18 Talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman täytäntöön paneminen Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille perusteluineen ja tavoitteineen. Taloussäännön 5 :n mukaan yhteisen kirkkoneuvoston on huolehdittava, että kaikki asianomaiset saavat tarpeelliset tiedot yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymästä talousarviosta ja toiminta- ja taloussuunnitelmasta sekä talousarviota koskevista mahdollisista lisäohjeista. Liitteenä 6/17 on ehdotus talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman täytäntöönpano-ohjeeksi. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää antaa noudatettavaksi liitteenä 6/17 olevat täytäntöönpano-ohjeet. Taloustoimisto huolehtii asiaa koskevasta tiedottamisesta henkilökunnalle. Yht. kn.:n päätös:

19 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 19 Pankkitilien käyttöoikeudet Esittelijä: talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Taloussäännön 7 :n mukaan yhteinen kirkkoneuvosto päättää seurakuntayhtymän ja seurakuntaneuvosto seurakunnan pankkitilien avaamisesta, lopettamisesta ja tilien käyttövaltuuksista. Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön 11 :n 2. mom. 2. kohdan mukaan talousjohtaja päättää seurakuntayhtymän varojen sijoittamisesta sekä avaa ja lopettaa sijoitustoiminnassa tarpeelliset arvo-osuustilit yhteisen kirkkoneuvoston ohjeiden mukaisesti. Vaasan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto myönsi Nils-Eric Sahlströmille eron talousjohtajan virasta lukien, kun hän silloin siirtyy eläkkeelle (Ykv ). Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan valita Juha Silanderin talousjohtajan virkaan. Virkaan valitun tulee ottaa virkaa vastaan sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään Yhteinen kirkkoneuvosto päättää tilien käyttöoikeuksista. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että Vaasan seurakuntayhtymän (Y ) pankkitilien käyttöoikeus on alkaen toistaiseksi seuraavilla henkilöillä: - Juha Silander ja Emma Södergård, kumpikin yksin - Sinikka Manni, Maria Rinnasto ja Eija Parviainen, kaksi yhdessä Aikaisemmat, annetut pankkitilien käyttöoikeudet peruutetaan. Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että lähtien talousjohtaja Juha Silander päättää yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön nojalla seurakuntayhtymän varojen sijoittamisesta sekä avaa ja lopettaa sijoitustoiminnassa tarpeelliset arvoosuustilit yhteisen kirkkoneuvoston ohjeiden mukaisesti. Yht. kn.:n päätös:

20 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 20 Talousjohtajan päätösehdotus: Vähänkyrön seurakuntatalon rinnakkaisen hankevaihtoehtosuunnitelman selvitys Valmistelija: kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, Vaasan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt hyväksyä Vähänkyrön seurakuntatalon suunnittelun lähtökohdaksi vaihtoehto 2:n (VE2). Tämän pohjalta arkkitehtisuunnittelua on myös jatkettu. Suunnitteluluonnos (liite 7/19) on esitetty kiinteistöjohtokunnan kokouksessa Selvitettäessä Vaasan kaupungin talotoimen kanssa Vähänkyrön seurakuntatalon peruskorjaukseen liittyvien väistötilojen toteutusmahdollisuuksia Vähänkyrön virastotaloon, joka sijaitsee viereisellä tontilla, tarjosi talotoimenjohtaja Per Strömman mahdollisuutta toteuttaa Vähänkyrön seurakuntatalon toimitilat em. kunnantaloon. Nykyinen toiminta Vähänkyrön virastotalosta on siirtynyt suurelta osin, mm. terveyspalvelut, uusiin tiloihin. Kiinteistöpäällikkö kertoi em. asiasta - sitä kysyttäessä - yhteisessä kirkkovaltuustossa ja asia tuotiin esille myös yhteisessä kirkkoneuvostossa Vaasan kaupunki on selvittänyt tase- ja teknisen nykyarvon Vähänkyrön virastotalosta. Kiinteistö on täydellisesti peruskorjattu vuosina Myös kaupungingeodeetti Osmo Ovaska on laatinut vuokralaskelman virastotalon tontista. Arkkitehtitoimisto Antila & Nurminen Oy on laatinut alustavan luonnoksen virastotalon tilojen muuttamiseksi Vähänkyrön seurakunnan kokoontumis- ja toimistotiloiksi (VE7). Liite 8/19. VE 7:sta laaditaan kustannusselvitykset; muutosinvestointi, käyttökustannukset ja tonttivuokra, jota voidaan verrata VE2:n kokonaiskustannuksiin. Vaasan kaupunki on tarjoamassa Vähänkyrön virastotaloa Vaasan seurakuntayhtymälle joko ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää VE 2:n suunnittelun ohella selvittää myös VE 7:n kokonaistaloudelliset realiteetit ja mahdollisuudet kyseessä olevassa taloudellisesti merkittävässä investointihankkeessa. Yht. kn.:n päätös: Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi, että yhteinen kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti päätösehdotuksen mukaan.

21 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 21 Ilmoitusasiat - suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 11/ ruotsalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 11/ Vähänkyrön seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 9/ Kirkkohallituksen yleiskirje 26/ Kirkonkirjojen säilytysaikoihin uudet määrittelyt - Kirkkohallituksen yleiskirje 27/ Kirkonkirjojen pidon alueellinen organisoiminen - Kirkkohallituksen yleiskirje 28/ Hautasijan osoittamista ja hautaustoimessa perittäviä maksuja koskevien päätösten muutoksenhakumenettelyyn muutoksia Kirkkohallituksen yleiskirje 29/ Kirkkolain muutos koskien kirkonkirjojen pitoa, hallintomenettelyä ja muutoksenhakua sekä valmiussuunnittelua - Kirkkohallituksen yleiskirje 30/ Kirkkolain ja kirkkojärjestyksen muutos koskien kirkon keskushallinnon uudistusta, valtion rahoitusta seurakuntien yhteiskunnallisiin tehtäviin sekä tilintarkastusta koskevien säännösten muuttamista - Kirkkohallituksen yleiskirje 31/ Muutoksia seurakuntien tilastoinnissa - Kirkkohallituksen yleiskirje 1/ Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten ja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalien toimittamisesta ohje puheenjohtajalle ja mallipöytäkirjat Yht. kn.:n päätös: Merkitään tiedoksi.

22 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 22 Selvityspyyntö koskien haudan luovuttamista ja käyttöä Vähänkyrön hautausmaalla Yhteinen kirkkoneuvosto Asian aikaisempi käsittely: 188 Selvityspyyntö koskien haudan luovuttamista ja käyttöä Vähänkyrön hautausmaalla Minna Mansikka-aho on lähettänyt haudan luovutusta ja käyttöä koskevan selvityspyynnön (liite 2/188) yhteiselle kirkkoneuvostolle. Kyseinen haudan rekisterinumero on 610-L Selvityspyynnössä hän pyytää mm. selvittämään ne syyt, jotka ovat johtaneet hänen esittämiin haudan luovutusta ja käyttöä koskeviin ratkaisuihin Vähänkyrön hautausmaalla. Vuoden 2013 alusta lukien Vähänkyrön seurakunta on liittynyt Vaasan seurakuntayhtymään ja tuossa yhteydessä myös Vähänkyrön seurakunnan hautausmaa on siirtynyt seurakuntayhtymän hautaustoimen alaisuuteen. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1. Pyytää Vähänkyrön seurakuntaneuvostolta mennessä vastaukset lausuntopyynnössä esitettyihin kysymyksiin vuosilta Pyytää Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimelta vastaukset asiaan liittyviin kysymyksiin mennessä vuosilta Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee asiaa uudelleen saatuaan vastaukset. Yht. kn.: Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström esitti selvityspyynnön (liite 2/188). Talousjohtaja muutti ehdotuksensa kokouksessa niin, että seuraava kohta lisättiin: 4. tämä välipäätös annetaan tiedoksi asianosaiselle ja ilmoitetaan että, yhteinen kirkkoneuvosto pyrkii käsittelemään asiaa kokouksessaan saatuaan Vähänkyrön seurakuntaneuvoston ja Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimen vastaukset. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi, että yhteinen kirkkoneuvosto päätti muutetun päätösehdotuksen mukaan. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yht. kn Esittelijä: talouspäällikkö Nils-Eric Sahlström, puh Yhteiselle kirkkoneuvostolle on toimitettu Vähänkyrön seurakuntaneuvoston ja Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimen vastaukset (liite 9/21 ja 10/21).

23 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 23 Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1. Merkitä vastaukset tiedoksi. 2. lähettää saadut vastaukset asianomaiselle vastauksena selvityspyyntöön. Yht. kn.:n päätös: Talousjohtaja esitteli asian ja saadut vastaukset.

24 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 24 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen Yhteinen kirkkoneuvosto antaa muutoksenhakuosoitukset, liite 11/22. Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström kiitti kaikkia yhteisen kirkkoneuvoston jäseniä hyvistä keskusteluista ja toivotti yhteiselle kirkkoneuvostolle hyvää jatkoa.

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund.

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.1.2013 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.9.2015 klo 18.00 Sivu 1 28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Pekka Räisänen on kirjeellä 26.5.2015

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.1.2015 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.12.2015 klo 18.00 Sivu 1 40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan kun hän 1.4.2016

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.5.2015 klo 15.30 Sivu 1 77 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.9.2014 klo 16.30 Sivu 1 112 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 6.11.2012 klo 18.00 Sivu 1 15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta Valtuutettu Tuulikki Kouhi on tehnyt 7.12.2010 aloitteen hautausmaiden esitteen valmistamiseksi.

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 1.11.2012 klo 16.30 Sivu 1 130 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 131

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 129 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjantarkastajien valinta 131 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/2015 132

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 NEUVOSTO 14.1.2019 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 14.1.2019 klo 17.50 18.15 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Aro Ville varajäsen: Tapani Ala-Reinikan

Lisätiedot

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuosiksi yksimielisesti Tuulikki Kouhi.

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuosiksi yksimielisesti Tuulikki Kouhi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.1.2015 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2015 2016 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Seurakuntaneuvosto (12)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Seurakuntaneuvosto (12) Seurakuntaneuvosto 28.1.2016 1(12) SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Asialista: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 4 Esityslistan hyväksyminen 5

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KOKOUSAIKA Tiistai 17.1.2017 klo 18.23-18.47 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2014 klo 16.30 Sivu 1 166 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto 10.1.2017 Kokousaika: keskiviikkona 18.1.2017 klo 18.30- (kahvit klo 18.00 alkaen) Kokouspaikka: Seurakuntakodin yläsali, Kirkkopuisto 1, Orimattila

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai 6.1.2019 klo 12.33 13.00 KOKOUSPAIKKA Kirkkopuiston seurakuntakoti SAAPUVILLA Aittola Eija OLLEET JÄSENET Anttila Auli Auvinen Maija Hellsten Eeva Liisa Höök Jorma Immonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/ Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV1/2018 1 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 19.2.2018 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 19.2.2018 klo 18:00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 seurakuntasali Läsnä

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8)

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8) Kirkkovaltuusto 1 (8) Aika: Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Seija Aalto jäsen Sini Airaksinen Tuula Anttila Marianne Bruce Lauri Eerola Seppo Eerola Johanna Hasu

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri 1/9 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 16.05.2016 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone Paikalla: JÄSEN HENKILÖKOHTAINEN VARAJÄSEN Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén Jarmo Arvola Arvo Laakso Taina Mäkinen Seija

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) Aika: Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.30-17.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

1 (11) Kirkkovaltuusto 1/2017 Pöytäkirja KÄSITELTÄVÄT ASIAT

1 (11) Kirkkovaltuusto 1/2017 Pöytäkirja KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 (11) KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Kirkkovaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2019 Kirkkovaltuusto

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2019 Kirkkovaltuusto ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2019 Kirkkovaltuusto 8.2.2019 Kokousaika: keskiviikkona 16.1.2019 klo 18.30- (kahvit klo 18.00 alkaen) Kokouspaikka: Seurakuntakodin yläsali, Kirkkopuisto 1, Orimattila

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 / 5 AIKA To klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Työjärjestyksen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.4.2013 klo 16.30 Sivu 1 62 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2014 1 (9) KOKOUSAIKA 10.12.2014 klo 17.30 18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Aika 26.1.2016 klo 17.30 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto Aika 1.12.2016 klo 17.30 18:45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 163-166, 168-181 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 167 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, 163-172

Lisätiedot

Keminmaan seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesääntö. Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa 8. päivänä maaliskuuta 2005.

Keminmaan seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesääntö. Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa 8. päivänä maaliskuuta 2005. Keminmaan seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesääntö Hyväksytty kirkkovaltuustossa 1. päivänä helmikuuta 2005 Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa 8. päivänä maaliskuuta 2005 1 luku Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 102 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 103 Pöytäkirjantarkastajien valinta 104 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/2015 105 Ero virasta, Birgitta

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot