KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2012 Tekninen lautakunta Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2012 Tekninen lautakunta 23.8.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari"

Transkriptio

1 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2012 Tekninen lautakunta Aika Torstaina klo Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 64 Palvelukoti Tannan laajennuksen rakennusurakoitsijan valinta 65 Palvelukoti Tannan laajennuksen sähköurakoitsijan valinta 66 Palvelukoti Tannan laajennuksen LVIA-urakoitsijan valinta 67 Palvelukoti Tannan laajennuksen sprinkleriurakoitsijan valinta 68 Palvelukoti Tannan laajennuksen keittiölaitetoimittajan valinta 69 Palvelukoti Tannan laajennuksen tele- ja turvaurakoitsijan valinta 70 Palvelukoti Tannan laajennuksen rakentamisen kokonaiskustannusten arvio 71 Kiinteistö Oy Äkäskodan kirje tontin aitaamisesta 72 Kolarin kirkonkylän ala-asteen pihan vihersuunnitelman valmistuminen ja leikkivälineiden asentaminen 73 Katuvalaistusurakka Lausunto Rovaniemen hallinto-oikeudelle Tuomo Kangosjärven tekemään kunnallisvalitukseen, koskien Äkäslompolon asemakaavan Sivulantien katusuunnitelmia 75 Lausunto Iso-Ylläksen keskusalueen asemakaavan muutoksesta ja laajennuksesta (valmisteluvaiheen kuuleminen) 76 Lausunto Äkäslomoplon asemakaavan muutoksesta ja laajennuksesta, koskien Kesänkijoen aluetta 77 Äkäslompolon kyläyhdistyksen esitys Helukan alueen aluenopeusrajoituksesta

2 78 Talousarvion toteutuminen / Korkeimman hallinto-oikeuden selityspyyntö / Oksala Hilkka / Sieppijärven koulun purkamislupa ns. uudelle osalle 80 Kolarin kirkonkylän jäteveden puhdistamon korjaustarpeet 81 Määräaikaisen rakennusmestarin toimen jatkaminen 82 Saapuneet kirjeet ja päätökset 83 Muut asiat Aimo Korpi osastopäällikkö

3 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 Tekninen lautakunta sivu 86 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Pantsar Antero, puheenjohtaja Havela Kauko Laine Antero Pudas Pirkko Vaattovaara Pentti Vaattovaara Anu Viljasalo Kyllikki Muut saapuvilla olleet Korpi Aimo, osastopäällikkö Tiensuu Jaakko, kunnanhallituksen puheenjohtaja Seipäjärvi Suvi, rakennusmestari :t Keskitalo Anna-Liisa, kunnanhallituksen jäsen Ulla Liikamaa, pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi, lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat :t Pöytäkirjantarkastajat Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Anu Vaattovaara ja Pirkko Pudas. Pöytäkirjan allekirjoitus Antero Pantsar Puheenjohtaja Ulla Liikamaa Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Anu Vaattoaara Pirkko Pudas Pöytäkirja on pidetty Kolari yleisesti nähtävänä Ulla Liikamaa vs. toimistonhoitaja

4 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN RAKENNUSURAKOITSIJAN VALINTA Tekn ltk 64 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan rakennusurakka on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättynyt klo Määräaikaan on saapunut 6 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo Avauspöytäkirja liitteenä, Liite nro 56. Tarjouslaskennan lisäselvitysten antamiseen annetun ajan päättymisen jälkeen tulleiden yhteydenottojen ja tarjousten avaamisen yhteydessä esille tulleiden seikkojen johdosta on tekninen osasto päättänyt pyytää tarjoajilta oheisen liitteen mukaisen lisäselvityksen. Liite nro 57. Myöhäisestä ja kireästä aikataulusta johtuen tekninen osasto on päätynyt siihen, että lisäselvityksiä vaativan valinnan osalta selvitykset ja ratkaisuesitykset tuodaan lautakunnan kokoukseen. Valitusajan lyhentämiseksi on tarkoituksenmukaista toimittaa lautakunnan päätös valitusosoituksineen sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä. Lisäselvitys ja esitys: Kaikki tarjoajat ovat ilmoittaneet, että lisäselvityspyynnössä mainitut kustannuserät sisältyvät tarjoushintaan, eikä asian ratkaisulle ole esteitä. Halvimman tarjouksen on antanut JIA-Tilat Oy. Esitän, että Palvelukoti Tannan laajennuksen rakennusurakoitsijaksi valitaan Jia-Tilat Oy tarjouspyynnön mukaisella tarjoushinnalla ,00 (alv 0%) euroa.

5 Tekninen lautakunta Lisäselvitys Aralta suullisesti saadun tiedon mukaan (Polvinen ja Asikainen) Aralla ei ole enää tälle vuodelle määrärahaa jaettavissa, vaan avustuksista päättäminen siirtyy vuoden 2013 puolelle. Tannan hanke on kuitenkin Aran virkamiesten mielestä niin pitkälle valmisteltu ja ennalta heidän kanssaan läpikäyty, ettei ole mitään syytä epäillä avustuksen saamista. Aralta on kuitenkin saatava lupa hankkeen käynnistämiseen ennen sopimusten allekirjoitusta. Koko Tannan hankkeeseen on varattu vuodelle 2012 investointimäärärahaa euroa, josta em. Aran tukea euroa. Ilman investointitukea määräraha ei riittäne tälle vuodelle ja koska tulevasta avustuksesta ei ole täyttä varmuutta, on syytä pyytää kunnanhallitukselta lupa hankkeen aloittamiseen. Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti valita Tannan laajennuksen rakennusurakoitsijaksi JIA-Tilat Oy:n tarjouksen mukaisella urakkahinnalla ( ,00 euroa alv 0 %) seuraavilla ehdoilla: - ennen sopimuksen allekirjoitusta pidettävässä sopimuskatselmuksessa ei ilmene esteitä sopimuksen laatimiselle - Aralta saadaan hankkeen aloittamislupa - kunnanhallitukselta saadaan lupa hankkeen aloittamiseen Edelleen tekninen lautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta lupaa hankkeen aloittamiselle jo ennen Aran rahoituksen varmistumista.

6 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN SÄHKÖURAKOITSIJAN VALINTA Tekn ltk 65 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan sähköurakka on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättynyt klo Määräaikaan on saapunut 4 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo Yksi jätetyistä tarjouksista on hinnaltaan poikkeuksellinen alhainen ja tekninen osasto on pyytänyt tarjoajalta lisäselvitystä tarjoushinnan perusteista Tarjoajan tulee mm. selvittää taloudelliset ja tekniset ratkaisut, jotka ovat johtaneet alhaiseen tarjoushintaan klo mennessä. Selvityksen jälkeen voidaan ratkaista jatketaanko hankintaa kyseisen yrityksen kanssa. Myöhäisestä ja kireästä aikataulusta johtuen tekninen osasto on päätynyt siihen, että lisäselvityksiä vaativan valinnan osalta selvitykset ja ratkaisuesitykset tuodaan lautakunnan kokoukseen. Valitusajan lyhentämiseksi on tarkoituksenmukaista toimittaa lautakunnan päätös valitusosoituksineen sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä. Lisäselvitys ja esitys: Tekninen osasto on pyytänyt ja saanut lisäselvityksen halvimman tarjouksen tehneeltä Länsi-Lapin Sähkö Oy:ltä. Selvityksen perusteella yritys on laatinut tarjouksensa tarjouspyynnön mukaisesti. Avauspöytäkirja ja tarjoukset liitteenä, Liite nro 75. Esitän, että tekninen lautakunta päättää valita Tannan laajennuksen sähköurakoitsijaksi Länsi-Lapin Sähkö Oy:n tarjouksen mukaisella urakkahinnalla ( ,00 euroa alv 0%).

7 Tekninen lautakunta Lisäselvitys Aralta suullisesti saadun tiedon mukaan (Polvinen ja Asikainen) Aralla ei ole enää tälle vuodelle määrärahaa jaettavissa, vaan avustuksista päättäminen siirtyy vuoden 2013 puolelle. Tannan hanke on kuitenkin Aran virkamiesten mielestä niin pitkälle valmisteltu ja ennalta heidän kanssaan läpikäyty, ettei ole mitään syytä epäillä avustuksen saamista. Aralta on kuitenkin saatava lupa hankkeen käynnistämiseen ennen sopimusten allekirjoitusta. Koko Tannan hankkeeseen on varattu vuodelle 2012 investointimäärärahaa euroa, josta em. Aran tukea euroa. Ilman investointitukea määräraha ei riittäne tälle vuodelle ja koska tulevasta avustuksesta ei ole täyttä varmuutta, on syytä pyytää kunnanhallitukselta lupa hankkeen aloittamiseen Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti valita Tannan laajennuksen sähköurakoitsijaksi Länsi-Lapin Sähkö Oy:n tarjouksen mukaisella urakkahinnalla ( ,00 euroa alv 0%) seuraavilla ehdoilla: - ennen sopimuksen allekirjoitusta pidettävässä sopimuskatselmuksessa ei ilmene esteitä sopimuksen laatimiselle - Aralta saadaan hankkeen aloittamislupa - kunnanhallitukselta saadaan lupa hankkeen aloittamiseen Edelleen tekninen lautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta lupaa hankkeen aloittamiselle jo ennen Aran rahoituksen varmistumista.

8 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN LVIA-URAKOITSIJAN VALINTA Tekn ltk 66 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan LVIA-urakka on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättynyt klo Määräaikaan on saapunut 6 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo Avauspöytäkirja ja jätetyt tarjoukset liitteenä, Liite nro 58. Halvimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen on jättänyt LVI- Vanhatalo Oy. Esitän, että tekninen lautakunta päättää valita palvelukoti Tannan laajennuksen LVIA-urakoitsijaksi LVI-Vanhatalo Oy:n tarjouksen mukaisella urakkahinnalla ( ,00 euroa alv 0 %). Valitusajan lyhentämiseksi on tarkoituksenmukaista toimittaa lautakunnan päätös valitusosoituksineen sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä Lisäselvitys Aralta suullisesti saadun tiedon mukaan (Polvinen ja Asikainen) Aralla ei ole enää tälle vuodelle määrärahaa jaettavissa, vaan avustuksista päättäminen siirtyy vuoden 2013 puolelle. Tannan hanke on kuitenkin Aran virkamiesten mielestä niin pitkälle valmisteltu ja ennalta heidän kanssaan läpikäyty, ettei ole mitään syytä epäillä avustuksen saamista. Aralta on kuitenkin saatava lupa hankkeen käynnistämiseen ennen sopimusten allekirjoitusta. Koko Tannan hankkeeseen on varattu vuodelle 2012 investointimäärärahaa euroa, josta em. Aran tukea euroa. Ilman investointitukea määräraha ei riittäne tälle vuodelle ja koska tulevasta avustuksesta ei ole täyttä varmuutta, on syytä pyytää kunnanhallitukselta lupa hankkeen aloittamiseen

9 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti valita Tannan laajennuksen LVIA-urakoitsijaksi LVI- Vanhatalo Oy:n tarjouksen mukaisella urakkahinnalla ( ,00 euroa alv 0 %) seuraavilla ehdoilla: - ennen sopimuksen allekirjoitusta pidettävässä sopimuskatselmuksessa ei ilmene esteitä sopimuksen laatimiselle - Aralta saadaan hankkeen aloittamislupa - kunnanhallitukselta saadaan lupa hankkeen aloittamiseen Edelleen tekninen lautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta lupaa hankkeen aloittamiselle jo ennen Aran rahoituksen varmistumista.

10 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN SPRINKLERURAKOITSIJAN VALINTA Tekn ltk 67 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan sprinklerurakka on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättynyt klo Urakka on KVRurakka. Määräaikaan on saapunut 8 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo Tarjouspyynnössä olevan epäselvyyden vuoksi tarjoushinnat eivät ole keskenään vertailukelpoisia. Osa tarjoajista on tehnyt tarjouksen Insta-sääntöjen ja osa CEA4001-sääntöjen mukaan, jolloin tarjouksen sisällöt vaihtelevat. Nykyinen sprinklerjärjestelmä on tehty CEA4001-sääntöjen mukaan. Sprinklerurakan uudelleen kilpailuttamisesta ja aloittamisen viivästyksestä ei ole haittaa Palvelukoti Tannan rakennustöiden aloittamiselle. Esitän, että tekninen lautakunta päättää keskeyttää hankinnan ja kilpailuttaa sen uudelleen. Uudessa tarjouspyynnössä tarjoajat pyydettäisiin tekemään sprinklerjärjestelmän suunnittelun ja asennuksen tarjoukset CEA4001-sääntöjen mukaisesti. Nyt saadut tarjoukset pidetään salassa. Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti.

11 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN KEITTIÖLAITETOIMITTAJAN VALINTA Tekn ltk 68 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan keittiölaitteiden hankinta on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättynyt klo Määräaikaan on saapunut 3 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo ja pisteytys Avauspöytäkirja, pisteytyspöytäkirja ja jätetyt tarjoukset ovat liitteenä. Metos Oy:n tarjous on ollut tarjouspyynnön vastainen poikkeavan takuuajan vuoksi, eikä sitä ole pisteytetty. Liite nro 59. Esitän, että tekninen lautakunta päättää valita palvelukoti Tannan laajennuksen keittiölaitteiden toimittajaksi Electrolux Professional Oy:n kokonaistaloudellisesti edullisimmalla tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla (34 444,0 euroa alv 0 %). Lisäksi esitän, että Metos Oy:n tarjous hylätään tarjouspyynnön vastaisena. Valitusajan lyhentämiseksi on tarkoituksenmukaista toimittaa lautakunnan päätös valitusosoituksineen sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä. Lisäselvitys Aralta suullisesti saadun tiedon mukaan (Polvinen ja Asikainen) Aralla ei ole enää tälle vuodelle määrärahaa jaettavissa, vaan avustuksista päättäminen siirtyy vuoden 2013 puolelle. Tannan hanke on kuitenkin Aran virkamiesten mielestä niin pitkälle valmisteltu ja ennalta heidän kanssaan läpikäyty, ettei ole mitään syytä epäillä avustuksen saamista. Aralta on kuitenkin saatava lupa hankkeen käynnistämiseen ennen sopimusten allekirjoitusta. Koko Tannan hankkeeseen on varattu vuodelle 2012 investointimäärärahaa euroa, josta em. Aran tukea euroa. Ilman investointitukea määräraha ei riittäne tälle vuodelle ja koska tulevasta avustuksesta ei ole täyttä varmuutta, on syytä pyytää kunnanhallitukselta lupa hankkeen aloittamiseen.

12 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti valita palvelukoti Tannan laajennuksen keittiölaitteiden toimittajaksi Electrolux Professional Oy:n kokonaistaloudellisesti edullisimmalla tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla (34 444,0 euroa alv 0 %) seuraavilla ehdoilla: - ennen sopimuksen allekirjoitusta pidettävässä sopimuskatselmuksessa ei ilmene esteitä sopimuksen laatimiselle - Aralta saadaan hankkeen aloittamislupa - kunnanhallitukselta saadaan lupa hankkeen aloittamiseen Edelleen lautakunta päättää hylätä Metos Oy:n tarjouksen tarjouspyynnön vastaisena ja pyytää kunnanhallitukselta lupaa hankkeen aloittamiselle jo ennen Aran rahoituksen varmistumista.

13 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN TELE- JA TURVAURAKOITSIJAN VALINTA Tekn ltk 69 Rakennusmestari Palvelukoti Tannan tele- ja turvaurakka on kilpailutettu siten, että tarjousaika on päättyy klo Aikataulullisista ongelmista johtuen tele- ja turvajärjestelmän urakan tarjouspyynnöt ovat lähteneet myöhemmin ja tarjousten jättöaikaa on jouduttu siirtämään myöhäisemmäksi muihin urakoihin nähden. Tarjousten pisteytystilaisuus pidetään Urakoiden sopimuskatselmus, jossa urakoiden keskinäiset rajapinnat käydään läpi, on alustavasti sovittu pidettäväksi ja tele- ja turvajärjestelmän urakka liittyy olennaisesti sähkö- ja rakennusurakoihin. Myöhäisestä ja kireästä aikataulusta johtuen tekninen osasto on päätynyt siihen, että lisäselvityksiä vaativan valinnan osalta selvitykset ja ratkaisuesitykset tuodaan lautakunnan kokoukseen. Valitusajan lyhentämiseksi on tarkoituksenmukaista toimittaa lautakunnan päätös valitusosoituksineen sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä. Lautakunta voi ratkaista urakoitsijan valinnan, mikäli urakoiden vertailussa ei ilmene lisäselvitysten tarvetta. Muussa tapauksessa asia siirretään seuraavaan kokoukseen. Lisäselvitys kokoukseen: Määräaikaan mennessä on saapunut 2 kpl tarjouksia, joiden avaustilaisuus on pidetty klo Avaustilaisuudessa kuitenkin havaittiin, että tarjousten sisällölliseen tarkasteluun, selonottoon ja pisteyttämiseen on varattava arvioitua enemmän aikaa. Esitän, että urakoiden pisteytys tehdään myöhemmin erikseen sovittavana ajankohtana ja että urakan ratkaisu siirretään seuraavaan kokoukseen.

14 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti.

15 Tekninen lautakunta PALVELUKOTI TANNAN LAAJENNUKSEN RAKENTAMISEN KOKONAIS- KUSTANNUSTEN ARVIO Tekn ltk 70 Vuoden 2012 talousarvion investointiosassa on varattu määräraha Tannan laajennukselle 10 as. paikkaa siten, että vuoden 2012 määräraha on euroa ja vuoden 2013 osuus on euroa. Ara:n rahoitusosuus on talousarviossa huomioitu 40 % suuruisena ( euroa v ja euroa v. 2013). Suunnittelutilaus on tehty vuonna 2010, jolloin Tannan ja Kotikonnun rakentaminen oli tarkoitus alkaa yhtä aikaa ja fyysisesti vierekkäin. Suunnittelun tarjoushinta on ollut kohteille yhteensä ,00 euroa (alv 0%). Suunnittelun aikana on tullut useita muutoksia ja näin ollen alkuperäinen tarjoushinta kulunee kokonaan Tannan suunnitteluun. Kokouksessa esitellään laskelma, jossa nyt kilpailutettujen urakoiden kohdalla on selvitystyö tai tarjousaika kesken, jolloin niiden kohdalla esitetään arviosummat. Tekninen lautakunta päättää merkitä tiedoksi saadun selvityksen Palvelukoti Tannan rakentamisen arvioiduista kustannuksista.

16 Tekninen lautakunta KIINTEISTÖ OY ÄKÄSKODAN KIRJE TONTIN AITAAMISESTA Tekn ltk 71 Kunnossapitomestari Kiinteistö Oy Äkäskota ehdottaa, että Kolarin kunta rakentaisi aidan Äkäslompolon koulun kortteli 57/3 ja Äkäskodan 57/2 väliselle rajalle. Äkäskodan tontilleen rakentama vanha aita on kirjeen mukaan huonokuntoinen ja vaarallinen. (MRL 166 Rakennuksen ja rakennetun ympäristön kunnossapito). Kirje liitteenä, Liite nro 60. Äkäslompolon päiväkodin piha on aidattu kunnan toimesta ja sijaitsee kokonaan koulun tontilla. Koulun tonttia muutoin ei ole tarvetta aidata, koska välituntialue sijaitsee sisäpihalla. Kolarin kunnan muitakaan koulukiinteistöjä ei ole aidattu. Esitän, ettei Kolarin kunta rakenna aitaa, koska siihen ei ole tarvetta käyttäjien turvallisuuden vuoksi. Tekninen lautakunta toteaa, ettei Kolarin kunnalla ole tarvetta aidata koulun aluetta ja päättää, ettei se ryhdy toimenpiteisiin Kiinteistö Oy Äkäskodan aidan korjaamisen suhteen.

17 Tekninen lautakunta KOLARIN KIRKONKYLÄN ALA-ASTEEN PIHAN VIHERSUUNNITELMAN VALMISTU- MINEN JA LEIKKIVÄLINEIDEN ASENTAMINEN Tekn ltk 72 Rakennusmestari Tekninen lautakunta on päättänyt kokouksessaan päättänyt tilata Kolarin kirkonkylän koulupihan yleissuunnitelman laadinnan opinnäytetyönä Oulun seudun ammattikorkeakoulun maisemasuunnittelun hortonomiopiskelija Marjo Karhuselta. Edelleen tekninen lautakunta päättää suorittaa opinnäytetyön laatimisen korvauksena tuhat (1 000) euroa sekä maksaa opinnäytetyön valmistamisen kopiointikulut sekä 2-3 työmatkaa Oulu-Kolari-Oulu väliltä julkisten kulkuneuvojen hinnoittelun mukaisesti. Koulupihan viher- ja valaistussuunnitteluun on varattu tälle vuodelle määrärahaa euroa ja suunnitelman toteutuksen 1. vaiheelle euroa. Oulun seudun ammattikorkeakoulun neljännen vuosikurssin maisemasuunnittelun hortonomiopiskelija Marjo Karhunen (viheraluesuunnittelun suuntautumisvaihtoehto) on saanut ala-asteen pihan osalta suunnitelmat valmiiksi. Suunnitelmat ovat nähtävänä kokouksessa. Yläasteen pihan suunnitelmat valmistuvat syksyn 2012 aikana. Suunnitelman toteutuksessa tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä olisi leikkivälineiden paikoilleen asennus, sillä leikkivälineet on hankittu jo vuonna Tekninen osasto on pyytänyt leikkivälineiden asentamisesta tarjouksen Lappset Group Oy:ltä kahdella eri turva-alustalla. Tarjouksen hinta turvasoralla on ,00 euroa (alv 0 %) ja turvahakkeella ,55 euroa (alv 0 %). Tarjoukseen kuuluu nykyisellä lukiolla olevien leikkivälineiden (kolme keinua, kiikku ja motoriikkarata) siirto asennuspaikalle, kaikkien leikkivälineiden asentaminen, leikkivälineiden turvaalueiden massanvaihto ja turva-alustan asennus. Asennustyölle saisi 2 vuoden takuun. Tarjoukset liitteenä, Liite nro 61.

18 Tekninen lautakunta Esitän, että tekninen lautakunta päättää tilata Kolarin kirkonkylän koulupihan leikkivälineiden asennuksen Lappset Group Oy:ltä turva-alustan ollessa sora hintaan ,00 euroa (alv 0 %), kuitenkin siten että ennen lopullista tilausta tarvittavan turva-alueiden materiaalimäärä tarkistetaan tarjoajan kanssa. Tekninen lautakunta päättää rakennusmestarin esityksen mukaisesti. Rakennusmestari Suvi Seipäjävi poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo

19 Tekninen lautakunta KATUVALAISTUSURAKKA 2012 Tekn ltk 73 Vuoden 2012 talousarvion investointiosassa on varattu määrärahat kohteille Kirkonkylän kaavateiden tievalaistus (Jahtipolku yms) ( ) ja Tievan alueen kaavateiden tievalaistus ( ). Koska hankinnan arvo alittaa hankintalain mukaisen kansallisen kynnysarvon ( euroa), eikä hankinnan kilpailuttamisella ole nähty saavutettavan hankkeelle lisäarvoa, on tekninen osasto pyytänyt Pellon Sähkö Oy:ltä KVR-tarjousta siinä mainittujen kaavateiden valaistuksesta. Myöhemmin tarjouspyyntöä on täsmennetty sähköpostilla siten, että Sammuntie on vaihdettu Hietalantontieksi, Liite nro 62. Tarjouksen jättöaikaa on suullisesti sovittu jatkettavan asti, jolloin Pellon Sähkö Oy on antanut oheisen tarjouksensa, Liite nro 63. Tievan alueen valaistuksen tarjoushinta on ,00 euroa (alv 0%) ja kirkonkylän kohteiden yhteenlaskettu hinta on ,00 euroa (alv 0%). Tekninen lautakunta päättää tilata Pellon Sähkö Oy:ltä tarjouksen mukaiset katuvalaistukset, siten että ne ovat valmiina mennessä.

20 Tekninen lautakunta LAUSUNTO ROVANIEMEN HALLINTO-OIKEUDELLE TUOMO KANGOSJÄRVEN TE- KEMÄÄN KUNNALLISVALITUKSEEN, KOSKIEN ÄKÄSLOMPOLON ASEMAKAAVAN SIVULANTIEN KATUSUUNNITELMIA Tekn ltk 74 Mk.ins. Rovaniemen hallinto-oikeus pyytää Kolarin kunnan teknistä lautakuntaa antamaan lausunnon Tuomo Kangosjärven kunnallisvalitukseen, koskien Äkäslompolon asemakaavan Sivulantien katusuunnitelmien hyväksymistä. Lausuntopyyntö on pyydetty annettavaksi , mutta sille on myönnetty puhelimitse jatkoaikaa saakka. Lausuntopyyntö valituksineen liitteenä, Liite nro 64. Kolarin kunnanvaltuusto on hyväksynyt Äkäslompolon asemakaavan muutoksen , koskien Äkäsjokivarren aluetta, johon mm. oikaisuvaatimuksen kohteena oleva Sivulantien katusuunnitelma-alue kuuluu. Kunnanvaltuuston asemakaavan laajennuksen hyväksymispäätös on saavuttanut lainvoimaisuuden. Sivulantien katusuunnitelma on suunniteltu siten, että sen kaikki toiminnot sisältyvät Sivulantien katualuevarauksen sisälle, sisällyttäen Sivulantien keskilinja kutakuinkin katualuevarauksen keskellä, paitsi Sivulantien pohjoisosassa tien toiminnot sijoittuvat pääosin valtion maan puolelle. Kadun sijoittaminen Tuomo Kangosjärven esittämän pyykkilinjan 11 ja 13 länsipuolelle on mahdotonta, koska se ei ole vahvistetussa asemakaavassa katualuetta, kuin osittain hyväksytyn asemakaavan laajennuksen Sivulantien pohjoisosassa. Pohjoisosassa katualue ei sijoitu kuin pieneltä osin Kangosjärven omistamalle maalle. Sivulantie katusuunnitelman kartta ja asemakaavan ote esitellään kokouksessa. Asemakaavassa osoitettu katu Sivulantie on sijoitettu osittain nykyisen olemassa olevan Sivulantien paikalle, joka kulkee osittain ko. maanomistajan Tuomo Kangosjärven omistamalla maalla ja osittain valtion maalla. Sivulantie on yksityistie, jonka yksi osakas Tuomo Kangosjärvi on.

21 Tekninen lautakunta Hyväksytyssä asemakaavassa nykyisen Sivulantien yksityistien paikalle sijoitettu Sivulantie niminen katu on perusteltua, koska tiereikä on jo valmiina ja mikään käytännön järkisyy ei puolla tekemään kahta tietä ns. vierekkäin. Ylläksen alueelle pyritään säästämään herkkää luontoa mm. käyttämällä mahdollisimman paljon hyväksi ns. valmiita aukkoja, jotta ei tarvitsisi tehdä niitä lisää. Muutoin varsinaiseen katusuunnitelmaan ei Tuomo Kangosjärvellä ole huomautettavaa. Esitän, että tekninen lautakunta päättää esittää lausuntonaan Rovaniemen hallinto-oikeuden pyytämään lausuntoon, koskien Tuomo Kangosjärven kunnallisvalitus Äkäslompolon asemakaavan Sivulantien katusuunnitelmien hyväksymisestä (tekninen lautakunta ), että Tuomo Kangosjärven kunnallisvalitus hylätään valituksen vaatimuksen kaikilta osilta esittelyosassa mainituilla perusteilla. Tekninen lautakunta päättää maankäyttöinsinöörin esityksen mukaisesti.

22 Tekninen lautakunta LAUSUNTO ISO-YLLÄKSEN KESKUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSESTA JA LAAJENNUKSESTA (VALMISTELUVAIHEEN KUULEMINEN) Tekn ltk 75 Osastopäällikkö Kolarin kunnanhallitus on pyytänyt teknisen lautakunnan lausuntoa päivätyllä lausuntopyynnöllä Iso-Ylläksen keskusalueen asemakaavan muutoksesta ja laajennuksesta. Lausuntopyyntö liitteenä, Liite nro 65. Iso-Ylläksen keskusalueen asemakaavan muutos- ja laajennusehdotus liitteenä, Liite nro 66. Tekninen lautakunta päättää, ettei sillä ole huomautettavaa Iso- Ylläksen keskusalueen asemakaavan laajennusehdotuksesta.

23 Tekninen lautakunta LAUSUNTO ÄKÄSLOMPOLON ASEMAKAAVAN MUUTOKSESTA JA LAAJENNUK- SESTA, KOSKIEN KESÄNKIJOEN ALUETTA Tekn ltk 76 Osastopäällikkö Kolarin kunnanhallitus on pyytänyt teknisen lautakunnan lausuntoa päivätyllä lausuntopyynnöllä Äkäslompolon asemakaavan muutos- ja laajennusehdotuksesta, koskien Kesänkijoen aluetta. Lausuntopyyntö liitteenä, Liite nro 67. Äkäslompolon asemakaavan muutos- ja laajennusehdotus, koskien Kesänkijoen aluetta liitteenä, Liite nro 68. Tekninen lautakunta päättää, ettei sillä ole huomautettavaa Äkäslompolon asemakaavan muutos- ja laajennusehdotuksesta, koskien Kesänkijoen aluetta.

24 Tekninen lautakunta ÄKÄSLOMPOLON KYLÄYHDISTYKSEN ESITYS HELUKAN ALUEEN ALUENOPEUS- RAJOITUKSESTA Tekn ltk 77 Äkäslompolon kyläyhdistys ry on saapuneessa kirjeellään esittänyt, että kunta ryhtyisi toimenpiteisiin 40 km/h nopeusrajoituksen järjestämiseksi Helukan alueelle. Esitystä perustellaan liikenneturvallisuussyillä ja asian helpolla ratkaisulla. Kyläyhdistyksen kirje ja kartta on liitteenä, Liite nro 69. Tekninen osasto on pyytänyt Peräpohjolan poliisilaitokselta tieliikennelain 51 mukaisesti lausuntoa ennen asian ratkaisua. Poliisilaitoksen kanta asialle on myönteinen ja katsoo rajoituksen lisäävän alueen asukkaiden liikenneturvallisuutta. Lausuntopyyntö ja lausunto liitteenä, Liite nro 70. Tekninen lautakunta päättää hyväksyä kyläyhdistyksen esityksen 40 km/h aluenopeusrajoitusmerkkien (nro 363) asettamisesta Helukantien ja Lehtokaltiontien alkuun. Vastaavasti kyseisiin kohtiin asennetaan myös aluenopeusrajoituksen päättymistä osoittavat merkit (nro 364).

25 Tekninen lautakunta TALOUSARVION TOTEUTUMINEN /2012 Tekn ltk 78 Osastopäällikkö Oheisena teknisen toimen käyttötalouden toteutumisvertailu, jossa on tilinpäätösvuodet , vuoden 2012 talousarvio ja vuoden 2012 käyttö ajalta tammi kesäkuu sekä toteutumaprosentti. Liite nro 71. Tekninen lautakunta päättää merkitä tiedoksi yhdyskuntatekniikan käyttötalouden toteutumisvertailun ajalta

26 Tekninen lautakunta KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN SELITYSPYYNTÖ / OKSALA HILKKA / SIEP- PIJÄRVEN KOULUN PURKAMISLUPA NS. UUDELLE OSALLE Tekn ltk 79 Os.pääll. Korkein hallinto-oikeus on pyytänyt selitystä Kolarin tekniseltä osastolta, koskien Hilkka Oksalan tekemää valitusta Rovaniemen hallinto-oikeuden päätöksestä n:o 12/0187/1, diaarin:o 00464/11/4116, asiana rakennuksen (Kolarin Sieppijärven entinen keskikoulu) purkamislupaa koskeva valitus. Lausuntopyyntö liitteenä, Liite nro 72. Sieppijärven koulun ns. uuden osan siivekkeelle on Kolarin kunta hakenut purkulupaa ja Kolarin rakennuslautakunta on purkuluvan myöntänyt Rakennuslautakunta ei ole nähnyt esteitä purkuluvan myöntämiselle, eikä rakennuksen ns. uutta siivekettä ole merkitty asemakaavassa suojeltavaksi rakennukseksi. Kolarin kunnalla ei myöskään ole tiedossa, että rakennuksen osaa olisi määrätty muulta taholta suojeltavaksi rakennukseksi tai rakennuksen osaksi. Kolarin kunta on hakenut rakennuksen osalle purkulupaa kunnanhallituksen päätöksen perusteella toteuttaakseen ko. paikalle uuden Sieppijärven koulun lisäsiivekkeen vastaamaan ja palvelemaan tämän päivän koulutoiminnan tarpeita. Kolarin kunnanhallituksen päätös on pohjautunut asiaa varten perustetun työryhmän raportointiin ja asiasta tehtyihin erilaisiin selvityksiin. Kokonaisuus huomioon ottaen on katsottu pitkällä aikavälillä järkevimmäksi vaihtoehdotus purkaa rakennuksen osa ja toteuttaa tilalle uusi koulun laajennusosa. Tekninen lautakunta päättää antaa vastineekseen Korkeimmalle hallinto-oikeudelle esittelyosan selvityksen ja esittää, että Korkein hallinto-oikeus hylkää Hilkka Oksalan valituksen sen kaikilta vaatimuksen osilta.

27 Tekninen lautakunta KOLARIN KK:N JÄTEVEDENPUHDISTAMON KORJAUSTARPEET Tekn ltk 80 Kolarin kunnanvaltuusto on tehnyt periaatepäätöksen siitä, että tulevaisuudessa kirkonkylän jätevedet puhdistetaan Rautuvaarassa Ylläksen yhdyskuntateknisen huolto Oy:n puhdistamolla. Jätevedet on tarkoitus siirtää kirkonkylältä siirtoviemärillä Rautuvaaraan. Siirtoviemärin rakentamiseen ei ole kuitenkaan saatavissa ely-keskuksen ilmoituksen mukaan valtion rahoitusta vielä ensi vuodelle, vaan rakentaminen voisi avustusten kannalta ajoittua vuosille Näin ollen nykyisellä puhdistamolla tulisi pystyä puhdistamaan jätevedet lupaehtojen mukaisesti ainakin seuraavat 3-4 vuotta. Kirkonkylän puhdistamolle on haettu ympäristöluvan jatkoa kesäkuussa Ely-keskuksen tarkastaja on tehnyt puhdistamolle tarkastuksen, jonka perusteella laaditussa raportissa edellytetään toimenpiteitä laitoksen toimintahäiriöiden kuntoon saattamiseksi. Puhdistusteho ei nykyisellään riitä täyttämään lupaehtoja. Suurimpana ongelmana todettiin ilmastusaltaan toimimattomuus. Raportti liitteenä, Liite nro 73. Keväällä lietteen kuivainlaitteesta rikkoontui kulmavaihdemoottori ja poistettavaa lietettä on jouduttu ajamaan Kittilään käsiteltäväksi. Tästä on aiheutunut ylimääräisiä kustannuksia verrattuna siihen, että kuivattu liete olisi voitu ajaa kompostoitumaan Rautuvaaraan. Varaosan saatavuudesta johtuen vika on saatu korjattua vasta juhannuksen alla. Kuivainlaitteeseen tulisi tehdä ns. perushuolto, jonka kustannusarvio on luokkaa euroa. Kesäkuussa laitoksella sattui vesivahinko, jonka seurauksena ferro-allas vaurioitui käyttökelvottomaksi.. on päättänyt hyväksyä Plastvo Oy:n tarjouksen altaan korjaamisesta (yhteensä ,00 euroa). Työ tehdään viikoilla Vakuutusyhtiö korvaa 40 % kustannuksista, joten kunnan maksettavaksi jää noin euroa.

28 Tekninen lautakunta Vesilaitos on pyytänyt puhdistamoalan yritykseltä T&A Mämmelä Oy:ltä lausuntoa jäteveden puhdistamon välttämättömistä korjaustarpeista. Mämmelä on toimittanut lausunnon ja siinä on eritelty yksilöitynä kaikki kriittisimmät puutteet laitoksen laitteistossa. Mämmelä on toimittanut pyynnöstä myös tarjouksen edellä mainittujen puutteiden korjaamisesta. Mämmelän ja Plastvo Oy:n tarjoukset ja korjausarviot ovat nähtävillä kokouksessa. Ramboll Oy:n suunnittelijakonsultti Jyri Rautiainen kävi tutustumassa puhdistamon toimintaan ja laati käynnin ja edellä mainittujen asiakirjojen pohjalta oman arvionsa tarvittavista toimenpiteistä. Liite nro 74. Edellä kerrotun johdosta ryhdyttävä toimenpiteisiin puhdistamon toiminnan parantamiseksi sen jäljellä olevaksi käyttöiäksi. Korjaukset tulisi käsitellä investointeina ja käyttää poistoikänä arvioitua jäljellä olevaa käyttöikää. Tekninen lautakunta päättää, että tekninen osasto toteuttaa soveltuvin osin Ramboll Oy:n lausunnon mukaiset toimenpiteet ja päättää esittää kunnanhallitukselle niihin varattavaksi euron investointimäärärahan.

29 Tekninen lautakunta RAKENNUSMESTARIN TYÖSOPIMUKSEN JATKAMINEN Tekn ltk 81 Osastopäällikkö Teknisellä osastolla on lähtien ollut rakennusmestarin määräaikaisessa toimessa ins (AMK) Suvi Seipäjärvi. Hänen nykyinen määräaikaisuutensa päättyy Kuluneen vuoden aikana hänen työtehtäviinsä on kuulunut mm. - ammattikurssihallin vesikaton korjaamisen valvonta - museon suojaseinän teettäminen - kunnanrakennusmestarin vs. ajalla sisäilmatutkimuksien teettäminen kunnan kiinteistöille tammikuussa kuntotutkimuksien teettäminen Larivaaran taloon ja yläasteelle - vastaanotto- ja takuutarkastuksien pitämisiä - nykyisen ala-asteen koulupihan suunnitteluttaminen - Ylläsjärven päiväkodin rakennuttaminen ja valvonta - yläasteen vesikaton korjaamisen valvonta - yläasteen IV-urakan valvonta - palvelukoti Tannan suunnitteluttaminen ja urakoiden kilpailutus - Kotikonnun suunnitteluttaminen - useita pienempiä kunnossapitotoimenpiteitä Jatkuvina ja tulevina investointikohteina Kolarin kunnalla ovat mm. - palvelukoti Tannan rakennuttaminen ja valvonta - Kotikonnun suunnitteluttaminen, kilpailutus, rakennuttaminen ja valvonta - terveyskeskuksen korjaushankkeet (katto yms) - Sieppijärven koulun mahdollinen peruskorjaus ja uudisosan rakennuttaminen - liikuntatoimen mahdolliset investoinnit

30 Tekninen lautakunta valtion omistamien kaava-alueiden katujen (Ylläs) kilpailutus- ja valvontatehtävät - kunnan omistamien katujen kilpailutus- ja valvontatehtävät (useita rakennuttamis- ja peruskorjauskohteita) - muut kiinteistöjen peruskorjauksin ja kunnostuksiin liittyvät - jäteveden puhdistukseen liittyvien investointien suunnitteluttaminen, kilpailuttaminen ja valvonta - muut tekniselle toimelle osoitetut selvitys-, korjaus- ja uudisrakentamiseen liittyvät tehtävät Kunnossapitomestarin työaika kuluu käyttötalouspuolen korjausja työtehtävissä (tuntimiehet, kiinteistöjen korjaustehtävät, jätehuolto, kaavateiden hoito ja valvonta jne.) Hänelle voidaan osoittaa myös pienimuotoisia kiinteistöjen peruskorjauksia. Organisaatiomuutoksessa entisen kunnanrakennusmestarin virka on lakkautettu ja hän siirtyy osa-aikaiseen rakennusmestarin toimeen alkaen tehtävinään teknisen johtajan hänelle osoittamat projektiluontoiset työt. Edellä mainittujen jatkuvien ja tulevien investointien hoitamiseksi teknisellä osastolla on oltava riittävästi kuntaan sitoutunutta henkilökuntaa. Tekninen lautakunta päättää pyytää kunnanhallituksen täyttölupaa määräaikaisen rakennusmestarin toimen jatkamiseksi vuosien ajaksi.

31 Tekninen lautakunta SAAPUNEET KIRJEET JA PÄÄTÖKSET Tekn ltk 82 Tekniselle lautakunnalle on saapunut kirjeitä ja päätöksiä seuraavasti: Kunnanhallitus , - Kehitysvammaisten asuntolahankkeen tonttivaihtoehdot - Teliasonera Finland Oyj:n lupahakemus valokaapeleidensijoittamiseksi Kolarin kunnan kaavateiden alueille - Oulun yliopiston arkkitehtuurin osaston ja kunnan yhteistyö - Muut esille tulevat asiat Tornion, Keminmaan ja Tervolan ympäristöpalvelut , Tornion-Muonionjoen yhteistarkkailun palautepalaveri. Kunnanvaltuusto , - Teknisen toimen 2011 talousarvion käyttötalousosan ylityslupa Lapin Vesitutkimus Oy - Tornion-Muonionjoen intensiivinen tarkkailu Lapiokuusikon suljetun jäteaseman kaatopaikkavesien tarkkailu - Lapiokuusikon suljetun jäteaseman pintavesitarkkailu - Lapiokuusikon suljetun jäteaseman pohjavesitarkkailu - Testausseloste, talousvesi; Kolarin kunta, jaksottainen valvonta, Työttömien talo - Testausseloste, talousvesi; Kolarin kunta, jaksottainen valvonta, Koulu, keittiö - Kolarin kk:n jätevedenpuhdistamo päästötarkkailu - Testausseloste, Raakavesi; Kolarin kunta, Pitkäranta, raakavesi - Sieppijärven jvp:n vaikutustarkkailu Kolari kk:n jätevedenpuhdistamo päästötarkkailu - Sieppijärven jätevedenpuhdistamo päästötarkkailu Kunnanhallitus , - Koulutuskuntayhtymä Lappian toimitila - Antero Kallon kaavatien rakentamisesitys - Muut esille tulevat asiat

32 Tekninen lautakunta Kolarin kunnan ympäristönsuojelumääräysten muuttaminen - Entisen lääkäritalon muutos- ja korjaustöiden kustannusarvio Tekninen osasto - Takuutarkastuspöytäkirja ; Lapiokuusikon jäteasema; vanhan talousjätealueen sulkeminen - Takuutarkastuspöytäkirja ; Hakapolkun alku ja Lukkarintie sekä Kaivajantie ja Kuruntie - Työmaakokouspöytäkirja , Kolarin kirkonkylän Teollisuusalueen katujen ja kunnallistekniikan rakentaminen - Osastopäällikön päätös , Toimistosihteerin toimen henkilövalinnasta - Kunnossapitomestarin päätös , Kolarin kk:n paloasemalle sijoitetun ongelmajätekontin siirtäminen Lapiokuusikon jäteasemalle - Maankäyttöinsinöörin kirje Lemminkäinen Infra Oy:lle , Hakapolun, Ruuttikatu-Ojapolkun, Riistapolku- Revonpolun ja Lukkarintien päällystyö - Takuutarkastuspöytäkirja ; Kolarin uusi keskuskeittiö Kunnanhallitus , Kuulutus; Kolarin kirkonkylän asemakaavan laajennuksen, koskien korttelia 55 ja P-aluetta vireilletulo. Kunnanhallitus , Kuulutus; Ylläsjärven asemakaavan muutos, koskien kortteleita 5, ja 18 sekä VR- ja katualueita virelletulo. Pohjois-Suomen Lähivakuutusyhdistys , Korvauspäätös sattuneesta vastuuvahingosta (konsulttivastuuvakuutus). Kolarin kunnanhallitus Hallintokuntien pöytäkirjat Kolarin kunnanhallitus Kuulutus; Kolarin kirkonkylän asemakaavan muutos, koskien korttelia 55 ja P-aluetta (ns. valmisteluvaiheen kuuleminen) - Kuulutus; Ylläsjärven asemakaavan muutos, koskine kortteleita 5, ja 18 sekä VR- ja katualueita (ns. valmisteluvaiheen kuulutus)

33 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi saapuneet kirjeet ja päätökset.

34 Tekninen lautakunta MUUT ASIAT Tekn ltk 83 Keskusteltiin Kaivajantien ja Pääköntien risteyksen turvallisuudesta ja päätettiin, että tekninen osasto selvittä minkälaisella liikennemerkillä turvallisuutta voidaan parantaa. Tekniselle lautakunnalle tuotiin esille huoli Sieppijärven koulun molokin sekajätteen väärinkäytöstä. Ylläsjärven päiväkodin pihaliittymää on levennettävä.

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2010 Tekninen lautakunta sivu 107 Kokousaika 8.7.2010 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012 Aika Torstaina 22.11.2012 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 106 Kolarin

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 Kokousaika 24.03.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 15/2011 Tekninen lautakunta sivu 189

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 15/2011 Tekninen lautakunta sivu 189 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 15/2011 Tekninen lautakunta sivu 189 Kokousaika 14.12.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Tekninen lautakunta 19.6.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Tekninen lautakunta 19.6.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Tekninen lautakunta 19.6.2012 Aika Tiistaina 26.6.2012 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat Liite Asia 56 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 5/2011 Tekninen lautakunta sivu 66

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 5/2011 Tekninen lautakunta sivu 66 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 5/2011 Tekninen lautakunta sivu 66 Kokousaika 26.5.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 Kokousaika 8.6.2011 klo 15.00-16.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 1/2012 Tekninen lautakunta sivu 1

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 1/2012 Tekninen lautakunta sivu 1 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 1/2012 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 11.01.2012 klo 15.00 16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50 Kokousaika 27.4.2011 klo 15.00-16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 Tekninen lautakunta sivu 40

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 Tekninen lautakunta sivu 40 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 Tekninen lautakunta sivu 40 Kokousaika 28.3.2012 klo 15.00 16.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Tekninen lautakunta 20.9.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Tekninen lautakunta 20.9.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Tekninen lautakunta 20.9.2012 Aika Torstaina 27.9.2012 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 84 Palvelukoti

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 12/2011 Tekninen lautakunta sivu 146 Kokousaika 07.09.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2012 Tekninen lautakunta 25.10.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2012 Tekninen lautakunta 25.10.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2012 Tekninen lautakunta 25.10.2012 Aika Torstaina 1.11.2012 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 93 Palvelukoti

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 10/2011 Tekninen lautakunta sivu 115

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 10/2011 Tekninen lautakunta sivu 115 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 10/2011 Tekninen lautakunta sivu 115 Kokousaika 24.08.2011 klo 14.00-16.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2012 Rakennuslautakunta sivu 51. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2012 Rakennuslautakunta sivu 51. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2012 Rakennuslautakunta sivu 51 Kokousaika 27.06.2012 klo 15.00 15.40 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 5/2010 Tekninen lautakunta sivu 76 Kokousaika 31.5.2010 klo 15.15-16.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Tekninen lautakunta sivu 94

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Tekninen lautakunta sivu 94 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Tekninen lautakunta sivu 94 Kokousaika 10.8.2011 klo 15.00-17.35 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Tekninen lautakunta sivu 28

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Tekninen lautakunta sivu 28 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Tekninen lautakunta sivu 28 Kokousaika 9.3.2011 klo 15.00-16.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 10/2010 Tekninen lautakunta sivu 147 Kokousaika 16.9.2010 klo 16.00-18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119 Kokousaika 14.12.2011 klo 13.00-13.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 13/2011 Tekninen lautakunta Sivu 158

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 13/2011 Tekninen lautakunta Sivu 158 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 13/2011 Tekninen lautakunta Sivu 158 Kokousaika 12.10.2011 klo 15.00-17.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka).

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka). Ympäristö- ja tekninen lautakunta 48 28.04.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 73 21.05.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 84 02.06.2014 LVIA-urakoitsijan valinta Päiväkoti Satuvakan muutostöihin

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91 Kokousaika 28.9.2011 klo 15.15-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari Viuhkola

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 14/2011 Tekninen lautakunta Sivu 176

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 14/2011 Tekninen lautakunta Sivu 176 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 14/2011 Tekninen lautakunta Sivu 176 Kokousaika 27.10.2011 klo 16.15-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 20.5.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.5.2009 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 8/2011 Rakennuslautakunta sivu 103. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 8/2011 Rakennuslautakunta sivu 103. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 8/2011 Rakennuslautakunta sivu 103 Kokousaika 26.10.2011 klo 17.00-17.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus 23.03.2011 Aika Keskiviikko 23.3.2011 klo 15.30 - Paikka Kunnanhallituksen huone. Asiat nro Liite nro 108 51-52 Äkäslompolon asemakaavan muutosehdotus koskien

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 16.5.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 16.5.2012 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Silvennoinen Erja Kuusisto

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 9.2.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 16.2.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 25.5.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 25.5.2010 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 9.8.2011, kello 17.30 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 19.6.2013 klo 17 18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2011 Kunnanhallitus 19.1.2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2011 Kunnanhallitus 19.1.2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2011 Kunnanhallitus 19.1.2011 Aika Maanantai 24.1.2011 klo 15.00 - Paikka Kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat nro Liite nro 36 37 38 39 40 41 13-14 15 16 17 18 Äkäslompolon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. elokuuta 2015 kello 15.45 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 11.1.2017 Kokoustiedot Aika Tiistai 31.1.2017 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä.

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 16/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 9.9.2016 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 9.9.2016 Vastaukset: torstai 15.9.2016 kello 13.00 mennessä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari. Viuhkola Reijo, puheenjohtaja Kaulanen Juha Hakso Tapani Lonnakko Juha

Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari. Viuhkola Reijo, puheenjohtaja Kaulanen Juha Hakso Tapani Lonnakko Juha KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 1/2011 Rakennuslautakunta sivu 1 Kokousaika 18.01.2011 klo 15.15-16.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari Viuhkola

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 29.4.2014 klo 18.00 18.45 Isonkyrön

Lisätiedot

klo :50. Kuntala Jarkko Sumioinen Eero Ikonen Elina Sihto Jouni Penttinen Jaana Konivuori, 77 lähtien

klo :50. Kuntala Jarkko Sumioinen Eero Ikonen Elina Sihto Jouni Penttinen Jaana Konivuori, 77 lähtien KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2012 Tekninen lautakunta 22.11.2012 Sivu 91 KOKOUSAIKA 22.11.2012 klo 16.00 17:50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuntala Jarkko Sumioinen Eero Ikonen Elina

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 2.11.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 2.11.2011 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 31.05.2017 klo 18:00-18:16 Paikka Lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Kylpylä SaniFanin puku-, pesu-, ja entisen kuntoutusosaston

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 26.6.2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.7.2014 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 90 69 Metsäliitto osuuskunnan

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. heinäkuuta 2016 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017. Kokousaika Maanantai klo

TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017. Kokousaika Maanantai klo 1 KINNULAN KUNNAN PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017 Kokousaika Maanantai 16.1.2017 klo 9.15 9.27 Kokouspaikka Kunnantalo valtuustosali et läsnä varaet läsnä Pj Pauli Salonpää (x) Ari Urpilainen ()

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 24.5.2011, kello 16.30 17.23 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/013 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 4.1.013 kello 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-1 3 4 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. huhtikuuta 2015 kello 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot