Keskiviikko kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keskiviikko 10.10.2012 kello 17.00 20.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone"

Transkriptio

1 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko kello KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jarkko Toivanen Tauno Lempinen Johanna Joukanen-Miettinen Annukka Mustonen Juha Tiilikainen Marja Sutinen Markku Tiilikainen puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Teuvo Nissinen esittelijä / sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Teknisellä osastolla lokakuun 17. päivään mennessä. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Johanna Joukanen-Miettinen ja Tauno Lempinen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Puheenjohtaja 47 Pöytäkirjanpitäjä Jarkko Toivanen Tauno Lempinen Teuvo Nissinen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tuusniemi / 2012 Johanna Joukanen-Miettinen Tauno Lempinen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Tuusniemi Teuvo Nissinen, teknisen ltk:n sihteeri

2 Tekninen lautakunta TUUSNIEMEN KUNNAN LÄHILIIKUNTAPAIKKOJEN (KOULUKESKUS JA VAUVASTA VAARIIN ) SÄHKÖURAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 45 Kunnanhallitus on kokouksessaan ( 98) päättänyt, että kirkonkylän lähiliikuntapaikat rakennetaan ja on tuolloin valinnut maanrakennusurakoitsijan (pääurakka). Sähköurakkatarjouspyynnöt oli tuolloin sisällytetty optiona rakennusurakkaan, mutta yhtään tarjousta sähkötöistä ei tullut. Tuolloin on arvioitu, että sähkötöiden kustannukset ovat n euroa (alv 0 %). Tämän jälkeen sähkötyöt on kilpailutettu erillisenä sähköurakkana, joka on alisteellinen pääurakalle. Tarjoukset on pyydetty seuraavilta: Ula-Sähkö Oy Juankosken Sähkö Oy TuusSähkö Tarjouksen jättöaika on ollut Tarjouspyyntö on toimitettu ja tarjouspyynnön lisälehti valvontakamerat on jätetty urakasta pois, ainoastaan kaapeloinnit kuuluvat sähköurakkaan. Tarjouksen toimitti ainoastaan TuusSähkö, jonka tarjous on seuraavanlainen: vauvastaan vaariin sähköurakka e (alv 0 %) koulukeskuksen lähilp. sähköurakka e (alv 0 %) yht e (alv 0 %) Tarjous on avattu avauspöytäkirja on liitteenä (liite 1). Sähköurakasta poisjätetyistä valvontakameroista pyydetään ensi vuonna erilliset tarjoukset valvontakameroille tulevat kaapeloinnit sisältyvät sähköurakkaan. Lautakunta päättää, että kirkonkylän lähiliikuntapaikkojen vauvasta vaariin ja koulukeskuksen lähiliikuntapaikat sähkötyöt toteutetaan suunnitellulla tavalla ja sähköurakoitsijaksi valitaan TuusSähkö urakkahinta on e (alv 0 %). Valvontakameroista pyydetään ensi vuoden puolella erilliset urakkatarjoukset (mm. Flexim ja Niscayah). Urakkasopimuksen allekirjoittajiksi nimetään teknisen lautakunnan puheenjohtaja ja sihteeri.

3 Tekninen lautakunta AURAUSOHJELMA TALVIKAUDELLE Tekn. ltk 46 Aurausohjelmaa ja aurauskäytäntöä muutettiin talvikaudella siten, että ns. I-luokan tiet, kevyen liikenteen väylät ja pihat siirrettiin aurattavaksi yksityisellä kalustolla, kun aiemmin kaikki tiet ym. oli aurattu kunnan omalla kalustolla. II-luokan tiet ym. aurattiin kunnan omalla kalustolla tai muuten erikseen sovitusti. Talvikaudella aurausohjelmaa muutettiin siten, että I-luokan tiet aurattiin arkisin omalla kuorma-autolla ja viikonloppuisin yksityisen traktoriurakoitsijan kalustolla. Urakoitsija on lähtenyt töihin omatoimisesti ja kunnan aurauskalusto on lähtenyt arkipäivinä liikkeelle siten, että I-luokan tiestö on pääosin aurattu ennen klo 7.00:ää. Mikäli kunnan oma kalusto ei ole ollut ajossa tai lumen paksuus on ylittänyt normaalin ohjearvon työajan ulkopuolella, ovat urakoitsijat huolehtineet myös II-luokan teistä, piha-alueista ym. Kuorma-autolla ja traktorilla suoritetuista lumenpoistotöistä on laadittu aurausohjelma, josta käy ilmi tarkempi työjärjestys ja ohjelma. Lautakunta päättää hyväksyä, että ns. I-luokan tiet aurataan arkisin omalla kuorma-autolla ja viikonloppuisin yksityisen urakoitsijan kalustolla, jota kunnan kuorma-auto voi avustaa urakoitsijan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla. I-luokan kevyen liikenteen väylät, pihat ym. aurataan yksityisen traktoriurakoitsijan kalustolla. Arkisin II-luokan tiet, pihat ym. aurataan kunnan omalla aurauskalustolla (traktori ja kuorma-auto). Viikonloppuisin II-luokan tiet (kunnan kuorma-auto avustaa tarvittaessa), pihat ym. aurataan yksityisen urakoitsijan kalustolla. Hietarannan alueen auraus annetaan yksityisen traktoriurakoitsijan tehtäväksi. Samalla lautakunta vahvistaa liitteen (liite 2) mukaisen aurausohjelman. Edelleen lautakunta päättää, että tekninen johtaja voi tehdä aurausohjelmaan välttämättömiä pienehköjä muutoksia.

4 Tekninen lautakunta (1/3) AURAUSTÖIDEN URAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 47 Aurausohjelma talvikaudelle on suunniteltu siten, että I-luokan kevyen liikenteen väylät, pihat, Hietarannan tiestö sekä erityistilanteissa I-luokan tiet ja II-luokan tiet, kevyen liikenteen väylät, pihat ym. annetaan yksityisen urakoitsijan aurattaviksi. Auraustyöstä pyydettiin tarjoukset seuraavilta: Kari Keinänen Jarkko Toivanen Teuvo Keinänen Pasi Komulainen Hannu Tervo Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen Tarjoukset on avattu avauspöytäkirja on liitteenä (liite 3). Tarjouksensa ovat määräaikaan mennessä jättäneet seuraavat: 1. Kari Keinänen 2. Jarkko Toivanen 3. Hannu Tervo 4. Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen 1. Kari Keinänen on tarjonnut kaikkia tarjouspyynnön mukaisia auraustöitä seuraavasti: I-luokan kaavateiden auraus viikonloppuisin (traktori) Hietarannan tiestön auraus II-luokan teiden auraus viikonloppuisin (traktori) II-luokan traktorilla suoritettavat työt hiekoitus (liukkauden torjunta) Kari Keinäsen tuntihinnat (traktori) ovat: lumen ja sohjon poisto auralla 50 e/h (alv 0 %) lumen ja sohjon poisto auralla sekä polanteen poisto alusterällä 65 e/h (alv 0 %) hiekoitus 50 e/h 2. Jarkko Toivanen on tarjonnut auraustöitä seuraavasti: I-luokan kevyen liikenteen väylät ja piha-alueet II-luokan kevyen liikenteen väylät ym. viikonloppuisin Hietarannan tiestön auraus

5 Tekninen lautakunta (2/3) Tekn. ltk 47 jatkuu Jarkko Toivasen tuntihinta on: lumen ja sohjon poisto auralla ym. 55 e/h (alv 0 %) lumen poisajo torilta 1,60 e/m 3 (alv 0 %) 3. Hannu Tervo on tarjonnut kaikkia tarjouspyynnön mukaisia auraustöitä seuraavasti: I-luokan kaavateiden auraus viikonloppuisin (k-auto) I-luokan traktorilla suoritettavat työt Hietarannan tiestön auraus II-luokan teiden auraus viikonloppuisin (k-auto) II-luokan traktorilla suoritettavat työt hiekoitus Hannu Tervon tuntihinnat ovat: lumen ja sohjon poisto auralla (k-auto) 80 e/h (alv 0 %) lumen ja sohjon poisto auralla sekä polanteen tasaus alusterällä (k-auto) 95 e/h (alv 0 %) polanteen tasaus alusterällä (k-auto) 80 e/h (alv 0 %) hiekoitus (k-auto) 75 e/h (alv 0 %) lumen poisto auralla (traktori) 49 e/h (alv 0 %) lumen poisto lumikauhalla (traktori) 45 e/h (alv 0 %) hiekoitus (traktori) 50 e/h (alv 0 %) + hiekka 5,50 e/m 3 (alv 0 %) 4. Hannu Hätinen / Hietarannan Kuljetus on tarjonnut auraustöitä seuraavasti: Hietarannan tiestön auraus Hannu Hätinen / Hietarannan Kuljetuksen tuntihinta on 45 e/h (alv 0 %), hiekoitussepeli 18,50 e/tn (materiaali). Lautakunta päättää hyväksyä, että kaikki yksityisen urakoitsijan tehtäviin määritellyt auraus- / lumenpoistotyöt poislukien Hietarannan tiestö annetaan aurausohjelman mukaisesti Hannu Tervon tehtäväksi: k-auto: auraus 80 e/h (alv 0 %), auraus + polanteen poisto 95 e/h (alv 0 %), hiekoitus 75 e/h (alv 0 %) traktori: auraus 49 e/h (alv 0 %), lumen poisto kauhalla / lingolla 45 e/h (alv 0 %) Hietarannan tiestön auraus ym. annetaan Hannu Hätinen / Hietarannan Kuljetuksen tehtäväksi (45 e/h, alv 0 %).

6 Tekninen lautakunta (3/3) Tekn. ltk 47 jatkuu Merkittiin, että Jarkko Toivanen ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Tauno Lempinen toimi puheenjohtajana tämän pykälän käsittelyn ajan.

7 Tekninen lautakunta VUODEN 2012 HAKKUUSUUNNITELMAN MUUTOS Tekn. ltk 48 Tekninen lautakunta hyväksyi ( 39) vuoden 2012 hakkuusuunnitelman, jossa hakkuut suoritetaan Pitkäsaaressa, Soukassa, Eteissaaressa, Kumpusaaressa ja Luusaaressa (saaret Pahkasalo tilaa, ). Tämän jälkeen pyydettiin tarjoukset Kallaveden metsänhoitoyhdistyksen toimesta edullisimman tarjouksen teki UPM-Kymmene Oyj ( e), jonka lautakunta hyväksyi ( 49). Puunotto oli suunniteltu toteutettavaksi kesällä 2012, mutta UPM on ilmoittanut, että puun korjuu saaristosta ei onnistu tänä kesänä, vaan se siirtyy vuodelle Koska tänä vuonna kunnalle ei ole täten puukauppatuloja, on suunniteltu, että hakkuut tehdään Hämälä-tilalla ja Lautala-tilalla. Hakkuut toteutetaan tänä vuonna alueet on valittu siten, että hakkuut voidaan suorittaa rospuuttokelinkin aikana. Kallaveden metsänhoitoyhdistys on laatinut hakkuusuunnitelman, jossa suoritetaan avohakkuuta seuraavasti: Hämälä tila (kuviot 371 ja 385) 2,5 ha, 609 m 3 Lautala tila (kuviot 279 ja 281.1) 4,6 ha, 1191 m 3 Hakkuusuunnitelma on liitteenä (liite 4). Lautakunta päättää, että vuoden 2012 hakkuut suoritetaan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Hämälä ja Lautala tiloilla Kallaveden metsänhoitoyhdistyksen laatiman hakkuusuunnitelman mukaisesti.

8 Tekninen lautakunta KAAVOITUSKATSAUS 2012 Tekn. ltk 49 Vuoden 2000 alussa tulleen maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan tulee kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa vireillä olevista ja lähiaikoina tulevista kaava-asioista. Kaavoituskatsaus on laadittu Kaavoituskatsaus on nähtävissä Tuusniemen nettisivuilla ja teknisen toimen ilmoitustaululla. Kaavoituskatsaus on liitteenä (liite 5). Lautakunta päättää merkitä kaavoituskatsauksen tietoonsa saatetuksi.

9 Tekninen lautakunta PUUKAUPPATARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 50 Kallaveden metsänhoitoyhdistyksen laatiman hakkuusuunnitelman (Tekn. ltk ) mukaiset tarjoukset on pyydetty seuraavilta: Iisalmen Sahat Oy Ipo Wood Keitele Forest Oy Stora Enso Oyj UPM-Kymmene Oyj Metsäliitto Osuuskunta Tarjoukset on avattu klo 9.00 avauspöytäkirja on liitteenä (liite 6). Tarjoukset on saatu seuraavilta: Iisalmen Sahat Oy Ipo Wood ,50 e Keitele Forest Oy ,50 e Stora Enso Oyj ,20 e UPM-Kymmene Oyj ,00 e Tarjouksista on tehty puukaupan määrä- ja hinta-arvioyhteenveto (liite 7), jonka mukaan tarjoukset muodostuvat seuraaviksi: Iisalmen Sahat Oy Ipo Wood e Keitele Forest Oy e UPM-Kymmene Oyj e Stora Enso Oyj e Edullisimman tarjouksen on tehnyt Iisalmen Sahat Oy Ipo Wood vertailuhinta on e (alv 0 %). Tarjouksia esitellään tarkemmin kokouksessa. Lautakunta päättää hyväksyä Iisalmen Sahat Oy Ipo Wood:n tarjouksen ( e; alv 0 %). Kauppakirjan allekirjoittajiksi myyjän puolesta nimetään lautakunnan puheenjohtaja ja sihteeri.

10 Tekninen lautakunta PAPPILANNIEMEN ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUTARJOUSTEN KÄSITTELY Tekn. ltk 51 Tuusniemen kunta on ostamassa Kuopion ev.lut.srk:lta Pappilanniemen asemakaava-alueen ja kunnallistekniikan rakentaminen ko. alueelle on tarkoitus toteuttaa pääosin kesällä Tarjouspyyntö käsittää seuraavat osiot: tielinjan ja tiealueen maastoon merkitseminen tonttien maastoon merkinnät teiden ja vesihuollon rakentamissuunnitelmat tulee sisältää sadevesien johtamistavan maastomallimittaukset ja pohjatutkimukset kustannusarvio urakka-asiakirjat Suunnitelmien tulee olla valmiit mennessä. Tarjoukset on pyydetty ja saatu seuraavilta: Tarjouksen tekijä Tarjoushinta (alv 0 %) FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy 9.200,00 e Ramboll Finland Oy ,00 e Maveplan Oy 5.435,00 e Pöyry Finland Oy 5.300,00 e Sito-Kuopio Oy 9.000,00 e Savo-Karjalan vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy 6.115,00 e Edullisimman tarjouksen on tehnyt Pöyry Finland Oy (5.300 euroa, alv 0 %) ja toiseksi edullisimman tarjouksen (5.435 euroa, alv 0 %) on tehnyt Maveplan Oy. Maveplan Oy:n tarjous sisältää yhden suunnittelukokouksen tilaajan luona, joten Maveplan Oy:n tarjous voidaan katsoa edullisemmaksi kuin Pöyry Finland Oy:n tarjous. Tarjoukset on avattu avauspöytäkirja on liitteenä (liite 8). Lautakunta päättää valita Pappilanniemen kunnallistekniikan suunnittelijaksi Maveplan Oy:n (tarjoushinta euroa (alv 0 %) sisältäen yhden suunnittelukokouksen tilaajan luona).

11 Tekninen lautakunta TEKNISEN JOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Tekn. ltk 52 Teknisen johtajan tekemät viranhaltijapäätökset saatetaan tiedoksi ja hyväksytään aina seuraavassa kokouksessa, jonka jälkeen viranhaltijapäätökset asetetaan nähtäville yhdessä lautakunnan pöytäkirjan kanssa. Edellisen kerran viranhaltijapäätökset on saatettu lautakunnan tiedoksi ( :t 45 50). Kokouksessa esitellään teknisen johtajan päätökset ajalta ( :t 51 72). Lautakunta päättää merkitä tietoonsa saatetuksi ja hyväksyä teknisen johtajan tekemät viranhaltijapäätökset yllämainitulta ajalta.

12 Tekninen lautakunta SEURAAVIEN PÖYTÄKIRJOJEN VAHVISTAMINEN Tekn. ltk Hirviseläntien ja Kiertotien ym. asfaltointi - vastaanottotarkastus (liite 9). 2. Keskitien ja Kirkkopolun peruskorjaus takuutarkastus (liite 10). 3. Honkaniemen katuvalaistus vastaanottotarkastus (liite 11). 4. Tuusjärven koulun lähiliikuntapaikka rakennusteknisten töiden vastaanottotarkastus (liite 12). 5. Tuusjärven koulun lähiliikuntapaikka sähkötöiden vastaanottotarkastus (liite 13). Lautakunta päättää hyväksyä em. pöytäkirjat ja niissä tehdyt päätökset.

13 Tekninen lautakunta TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Tekn. ltk Työmaakokous nro 3, Vt 9 kevyen liikenteen järjestelyt välillä Hietarannantie Keskitie vaihe 1, Tuusniemi pöytäkirja Kaksinkertaisen viemärijärjestelmäinvestoinnin hyvittäminen vesihuoltolain mukaisella toiminta-alueella (Tuusniemen kunta). 3. Tuusniemen kirkonkylän jätevedenpuhdistamon kuormitustarkkailun kertaraportti ( ). 4. Tuusjärven koulun koulutilojen tarkastuksesta valituksen johdosta tarkastuspöytäkirja (terveystarkastaja Ritva Hämäläinen). 5. Talousvesitutkimus verkostovesi (palvelukeskus) - testausseloste Paakkilan kunnostettujen asbestialueiden rakenteiden maastokatselmus Pohjois-Savon ELY-keskuksen teettämä raportti P16712 ( ). 7. Tuusniemen kunnan henkilöstö- ja luottamusmiesorganisaatio alkaen (luonnos). Lautakunta päättää merkitä em. asiat tietoonsa saatetuksi.

14 Tekninen lautakunta (1/2) VESIHUOLTOLAITOKSEN JA TEKNISEN TOIMEN TAKSOJEN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2013 Tekn. ltk 55 Vesihuoltolaitoksen taksat: Kunnanvaltuusto on päättänyt, että vesihuoltolaitoksen taksoja nostetaan vielä vuosina 2012 ja % / vuosi, jotta vesihuoltolaitoksen alijäämä saataisiin vuoden 2013 loppuun mennessä lähes nollaan. Pahkasalon liittymismaksuja ei ole esitetty korotettaviksi. Liitteenä on vesi- ja viemärilaitoksen maksut ja taksat vuodelle 2013 (liite 14). Teknisen toimen taksat: Venepaikkojen vuokrat: Venepaikkamaksujen korotustarve on n. 5 % huomioiden kustannustason nousu sekä maksujen jälkeen jääneisyys. Soran sisäinen hinta: (alv 0 %) Soran sisäistä hintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu sekä kustannusten jääneisyys huomioiden. Halot: (alv 0 %) Pilkevaraston hankintahintaa on tarve nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Pilkkeet: (alv 0 %) Pilkkeiden myyntihintaa on tarve nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Kuorma-auto; sis. kuljettajan: Tuntihintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Kuorma-auto; sis. kuljettajan ja apumiehen: Tuntihintaa on syytä nostaa n. 5 % kustannustason nousu huomioiden. Traktori; sis. kuljettajan: Tuntihintaa on syytä nostaa huomioiden kustannusten nousu sekä kustannusten jälkeenjääneisyys.

15 Tekninen lautakunta (2/2) Tekn. ltk 55 jatkuu Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiltä kiinteistönhuoltopalveluista perittävät maksut: Taksat perustuvat kunnassa hyväksyttyyn kiinteistönhuollon mitoitukseen (mitoituksessa käytettyyn työaikaan). Taksoja on syytä nostaa 3 % kustannusten nousu huomioiden. Kiinteistöjen huoltopalvelut: Taksat perustuvat kunnassa hyväksyttyyn kiinteistönhuollon mitoitukseen (mitoituksessa käytettyyn työaikaan). Taksoja on syytä nostaa 3 % kustannusten nousu huomioiden. Toripaikkamaksu: Toripaikkamaksua ei kannata periä niiden vähäinen tuotos huomioiden. Valokopiot rak.tston koneella: Kopioiden hintaa on syytä nostaa 5 % kustannustason nousun (huolto-, palkka- ym. kulut) johdosta. Liitteenä teknisen toimen taksat vuodelle 2013 (liite 15). Lautakunta päättää hyväksyä ja esittää edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi liitteiden 14 ja 15 mukaiset maksut ja taksat.

Torstai 03.10.2013 kello 17.00 19.15. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 03.10.2013 kello 17.00 19.15. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2013 KOKOUSAIKA Torstai 03.10.2013 kello 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Keskiviikko 27.03.2013 kello 17.00 19.30. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 27.03.2013 kello 17.00 19.30. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA 3 / 2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.03.2013 kello 17.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tiistai 21.05.2013 kello 17.00 18.55. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 21.05.2013 kello 17.00 18.55. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2013 KOKOUSAIKA Tiistai 21.05.2013 kello 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Torstai 02.02.2012 kello 17.00 20.10. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Torstai 02.02.2012 kello 17.00 20.10. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 02.02.2012 kello 17.00 20.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Torstai 31.10.2013 kello 17.00 19.45. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 31.10.2013 kello 17.00 19.45. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2013 KOKOUSAIKA Torstai 31.10.2013 kello 17.00 19.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Tiistai 06.08.2013 kello 17.00 - Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 06.08.2013 kello 17.00 - Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2013 KOKOUSAIKA Tiistai 06.08.2013 kello 17.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 24.02.2011 kello 17.00 18.53 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 27.5.2013 klo 17.00 20.05

Maanantai 27.5.2013 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 27.5.2013 klo 17.00

Lisätiedot

Torstai 06.06.2013 kello 17.00 19.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 06.06.2013 kello 17.00 19.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6 / 2013 KOKOUSAIKA Torstai 06.06.2013 kello 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30

Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 27.8.2012 klo 17.00 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ELI OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.4.2010

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ELI OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.4.2010 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 08/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 07.06.2010 klo 17.00 20.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2012 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50. Martti Kähkönen

Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50. Martti Kähkönen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 09/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Tekninen lautakunta Aika 10.06.2015 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Kauppinen Teuvo

Lisätiedot

Köyliön kunnan tekninen osasto 23.9.2013 klo 9.00 15.00

Köyliön kunnan tekninen osasto 23.9.2013 klo 9.00 15.00 Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 43 KOKOUSAIKA 18.9.2013 klo 18.00 20.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12

Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 30.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2013 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

-1, TEK 27.3.2014 18:30

-1, TEK 27.3.2014 18:30 -1, TEK 27.3.2014 18:30 Kokousaika 27.3.2014 kello 18.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Pirjo Kotiranta Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Pirjo Kotiranta Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA 24.4.2013 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 3/2014

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 3/2014 -3, TEK 27.3.2014 18:30 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta 27.3.2014 Esityslista 3/2014 -1, TEK 27.3.2014 18:30 Kokousaika 27.3.2014 kello 18.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 3/2015 Aika Ti klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 3/2015 ASIA LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 4/2011 Tekninen lautakunta sivu 50 Kokousaika 27.4.2011 klo 15.00-16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Lisätiedot

...sivu 144. Lainanoton lisääminen vuonna 2010...170. 145. Hallintosäännön tarkistaminen...171

...sivu 144. Lainanoton lisääminen vuonna 2010...170. 145. Hallintosäännön tarkistaminen...171 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Käsiteltävät asiat...sivu 144. Lainanoton lisääminen vuonna 2010...170 145. Hallintosäännön tarkistaminen...171 146. Asuntotontin kauppakirja peruutus/lasski, Vladimir...173 147.

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 9/2014 Kunnanhallitus 28.05.2014

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 9/2014 Kunnanhallitus 28.05.2014 KOKOUSKUTSU NRO 9/2014 Kunnanhallitus 28.05.2014 KOKOUSAIKA Maanantai 2.6.2014 klo 10.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 290 143 Rautavaaran

Lisätiedot