Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus 2014 83. toimintavuosi"

Transkriptio

1 Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

2 1. YHTEISTYÖKUMPPANIN KATSAUS VUOTEEN 2014 Vuosi 2014 oli Lumijoen 4H-yhdistyksen 83. toimintavuosi. Kunnan kanssa solmittu yhteistyösopimus jatkui entisin ehdoin ja vuoden 2014 aikana ehdittiin tekemään monenmoista. Veteraanipäivästä - Lumijoki-päiviin ja Ahvenmarkkinoista itsenäisyyspäivänjuhlaan. Limingan jäteaseman hoitaminen yhteistyössä Oulun Jätehuollon kanssa jatkui. Vuoden aikana toimi yhteensä 15 kerhoa myös kursseja ja koulutuksia pidettiin yhteensä 21. Yhdeksi yhdistyksen parhaimmaksi saavutukseksi voitanee sanoa se että loppuvuoden aikana yhdistyksen toiminnanjohtaja sai neljä eri 4H-yritystä innostumaan 4H-yrittäjä toiminnasta. Vuoden taloudelliseen tulokseen vaikuttivat monet seikat, mm. palkkakustannukset sekä se että mesimarjaa ei tänä vuonna ostettu 4Hyhdistysten kautta. Vuosi 2014 oli monille yhdistyksille kautta Suomen rahallisesti vaikea. Vuosi 2014 oli muutosten vuosi, sekä kunnallisella ja 3.sektorin puolella. Valtion tuet pienenevät vuosi vuodelta molemmilta organisaatioilta. Taloudellinen taantuma tuntuu ihan joka puolella, sama siitä puhutaanko valtiollisesta, kunnallisesta tai yksityisestä toimijasta. Toivottavasti vuosi 2015 toisi tullessaan tasapainoa Suomen talouteen ja tätä myöten tarjoaisi turvan pienen kunnan tärkeällä 3. sektorin toimijalle. Kunnan vapaaaikatoimen alle 12-vuotiaille suunnattava työ tehdään pääasiassa Lumijoen 4H-yhdistyksen toimesta, siksipä näin pienen kunnan vapaa-aikatoimenohjaajana toivonkin että voimme säilyttää kunnan tekemän sopimuksen vielä vuosiakin eteenpäin. Toivon että näistä tiukoista ajoista huolimatta pystymme edelleenkin tuottamaan yhtä laadukasta ja monipuolista toimintaa kuntalaisille. Salla Mertala Vapaa-aikatoimenohjaaja Lumijoen kunta

3 2. LUMIJOEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAPERIAATTEET 4H-Yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti Lumijoen 4H-yhdistyksen tarkoituksena on 4Hnuorisotyön avulla 1. voimistaa nuorten omatoimisuutta, yritteliäisyyttä ja käytännön taitojen hallintaa; 2. tukea nuorten terveitä elämäntapoja, kestävän kehityksen kunnioittamista sekä kansainvälistymistä; 3. edistää nuorten elämänhallintaa ja ehkäistä heidän syrjäytymistään; 4. edistää nuorten ja heidän perheidensä hyvinvointia Lumijoen 4H-yhdistys on rekisteröity vuonna yhdistysrekisteriin. Yhdistys on perustettu vuonna Käyntiosoite on Lumijoen peruskoulun yhteydessä osoitteessa Poutalantie 1, Lumijoki. 4H-yhdistyksen y-tunnus on JÄSENET 4H-toimintaan osallistui vuonna 2014 yhteensä 261 nuorta ja lasta. Valtakunnallisen jäsenmaksun maksaneita heistä oli 176 henkilöä ja muita toimintaan osallistuneita oli 85 henkilöä. Nuorisojäsenten ikäjakauma oli 6-27 vuotta. Jäsenten keski-ikä oli 12,6 vuotta. Nuorisojäsenistä tyttöjä/naisia 148 Nuorisojäsenistä poikia/miehiä 113 Aikuisjäseniä 6 Jäsenyyden kesto oli yleisimmin ollut 2-5 vuotta (121 jäsentä) ja yli 6 vuotta (114 jäsentä). Uusia jäseniä eli alle vuoden toiminnassa mukana olleita oli 26 henkilöä.

4 4. HALLITUS 4.1 Hallituksen tehtävät työnantajan velvollisuuksista huolehtiminen ja hallinnosta vastaaminen paikkakunnan 4H-toiminnan johtaminen sekä suhdetoiminta sidosryhmiin taloudellisen vastuun kantaminen hanketoiminnan valvominen Yhdistyksen hallitukseen kuului kuusi jäsentä. Jäsenten toimiaika on kerrallaan kolme vuotta, kuitenkin enintään kolme kautta peräkkäin. Lumijoen 4H-yhdsityksen hallitukseen vuonna 2014 kuuluivat sääntömääräisen kokouksen valitsemina ja hallituksen järjestäydyttyä seuraavat henkilöt. 4.2 Hallituksen jäsenet Puheenjohtaja Sinikka Härkönen koulunkäynninohjaaja Varapuheenjohtaja Eeva Kauppi myyjä jäsen Ritva Lettojärvi perushoitaja/marjanviljelijä jäsen Mikko Paavola maanviljelijä jäsen Helena Ylilauri talouspäällikkö/eläkeläinen jäsen Hanna-Riitta Nurmi myyjä kunnan edustaja Anna-Maija Lukkarila kokki kunnan edustajan varajäsen Sari-Kaija Pernu palvelusihteeri varajäsen Salla Mertala vapaa-aikatoimenohjaaja Sihteerinä on toiminut 4H-toiminnanjohtaja Heidi Honkimaa syyskuun alusta alkaen ja siihen asti Anu Jokela. Kirjanpidon on hoitanut Päivi Pekkala Lakeuden Tili- ja toimistopalvelu Ky:stä maaliskuun loppuun asti ja huhtikuun alusta Suomen 4H-liiton kirjanpitäjä Katja Mommo. Toiminnantarkastajana toimi Elsa Kärkkäinen. Varatoiminnantarkastajana toimi Sirkka Kyrö.

5 4.3 Hallituksen kokoukset Hallitus kokoontui vuoden aikana neljätoista kertaa. Lumijoen 4H-yhdistyksen ylintä päätäntävaltaa käyttää vuosikokous, joka pidettiin nuorisotiloissa Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Vuosikokous vahvisti vuoden 2013 tilit ja tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille sekä hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle Erovuorossa olivat Jaana Ollakka ja Sinikka Härkönen. Jaana Ollakka ei jatkanut hallituksessa, sillä hän oli jo toiminut hallituksessa kolme kolmivuotiskautta peräkkäin. Hänen tilalleen valittiin Eeva Kauppi. Lumijoen kunnan edustajana hallituksessa jatkoi Anna-Maija Lukkarila. Hänen varajäsenenä toimi Sari-Kaija Pernu. Hallituksen varajäseneksi valittiin Salla Mertala. Kokouksessa palkittiin ansioituneita kerhonohjaajia ja työpalvelun nuoria. Yhdistyksen myöntämät stipendit jaettiin työpalvelu- ja kerhonohjaajanuorina toimineille Emilia Kämäräiselle, Jenny Hirvasniemelle, Benjami Viinikalle, Jenni Hintsalalle ja Salla Lääkölle. 5. 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTA 5.1 Toiminnan tavoitteet ja tulokset Lumijoen 4H-yhdistyksen toiminta vuonna 2014 perustui Suomen 4H-liiton edustajakokouksen hyväksymään strategiaan sekä syksyllä 2013 Oulun 4H-piirin kanssa käytyyn tuloskeskusteluun ja 4H-yhdistyksen sääntömääräisen kokouksen hyväksymään vuoden 2014 toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon. 4H-järjestössä toteutetaan Kolme askelta työelämään -mallin mukaista toimintaa. Toiminta on monipuolista sisältäen kerhotoimintaa, jossa opitaan vuorovaikutus- ja arjen taitoja. Kursseilla omaksutaan työtaitoja ja pelisääntöjä, joita hyödynnetään työelämässä. Nuori voi myös perustaa oman 4H-yrityksen saaden tukea yhdistykseltä ja henkilökohtaiselta yritysohjaajalta. Lisäksi on järjestetty retkiä, leirejä ja kilpailuja, projekteja ja tehty kouluyhteistyötä. 4H-yhdistys valvoi alakoulun nuokkarin torstaisin. Yhteistyö kunnan nuorisotoimen kanssa on sujunut mainiosti.

6 4H-yhdistyksen 4H-nuorisotoiminnan avaintuotteiden tulokset vuonna 2014 olivat: - 4H-kerhoja toimi yhteensä 15. Kerhot kokoontuivat yhteensä 242 kertaa ja niissä kirjattiin yhteensä 1920 käyntikertaa. - nuorten kurssi-, leiri- ja kilpailupäiviä toteutui yhteensä 582 pisteen verran - nuorille maksettiin työpalkkoja ja palkkioita yhteensä euroa. - Perustettuja 4H-yrityksiä oli 4 ja niiden yhteenlaskettu myyntitulo oli 419 euroa H-kerhot Kerhot tarjosivat monipuolista tekemistä käden- ja arjentaidoista, liikunnasta sekä kotitaloudesta. Vuoden aikana 4H-kerhoja toimi yhteensä 15 ja niitä ohjasi yhteensä 26 kerhonohjaajaa. Pääosa kerhonohjaajista on saanut tehtäväänsä osaava kerhonohjaaja - koulutuksen. Toiminnan sisällöt on suunniteltu vuodenajat, muut ajankohtaiset tapahtumat ja kerholaisten toiveet huomioiden. Suosituimmat kerhot olivat liikuntakerhot (897 käyntikertaa) ja sekakerhot (552 käyntikertaa). Vuoden 4H-kerhoksi valittiin Inka Oikarisen ja Julia Mattilan ohjaama 1-3 luokkien kokkikerho. Kerho ansioitui erityisesti uusien jäsenten mukaan saamisessa toimintaan. Kerhon ohjelma oli monipuolinen ja toiminta hyvin suunniteltua.

7 KERHOT 2014: Sekakerho 4 7 lk. Sähly tytöt 8-9 lk. ohjaajat: Heine Jussila ja Emilia Kämäräinen ohjaajat: Verna Sirviö (kevät) Isabella (keväällä) Heinänen (syksy) sekä Paju Vilkuna Sekakerho Ilopilleri ohjaajat: Neea Holmi (kevät) ja Annika Mattila (syksy) sekä Salla Hirvasniemi Kokkikerho 4-5 lk. ohjaajat: Jenny Maaria Hirvasniemi ja Soila Tölli (keväällä) Liikuntakerho 1-3 lk. ohjaajat: Katariina Pitkänen ja Janina Simuna (keväällä) Sählykerho pojat 1-6 lk. ohjaajat Benjami Viinikka (kevät) ja Joonas Ukura, Johannes Pitkänen ja Benjami Klaavo (syksy) Sekakerho Tip Top 2-4 lk. ohjaajat: Julia Mattila ja Meeri Hirvasniemi (syksy ja kevät) Askartelukerho 2-4 lk. ohjaajat: Jenni Hintsala ja Salla Lääkkö(keväällä) Liikuntakerho 1-6 lk. ohjaajat: Jasmiina Anttila ja Senja Hirvasniemi (keväällä) Kokkikerho 1-3 lk. ohjaajat: Julia Mattila ja Inka Oikarinen (syksyllä) Kokkikerho 2-4 lk. ohjaajat: Meeri Hirvasniemi ja Ella Eskola (syksyllä) 4H-askartelukerho ohjaajat: Annu Kivilompolo ja Laura Takkula (syksyllä) Kokkikerho 9 lk. ohjaajat: Nelli Kivilompolo ja Isabella Heinänen (syksyllä) Hiphop liikkumaan kerho ohjaajat: Salla Hirvasniemi ja Mariella Anttila (syksyllä) Yläkoulun poikien sählykerho ohjaajat: Johan Karjula ja Eeli Karjula (syksyllä)

8 5.3 Kilpailut ja kurssit Vuoden aikana järjestettiin kolme TOP-sählyturnausta, joihin Lumijoelta lähti yhteensä 44 pelaajaa. Turnaukset järjestettiin Tyrnävällä ja Lumijoella. Lokakuussa järjestettiin paras Halloween asu kilpailu, johon osallistui 24 lasta. Lumijoen liikuntahallilla pidetyssä hyvinvointipäivässä järjestettiin piirustuskilpailu, johon osallistui 15 lasta. Kursseja oli ympäri vuoden. Metsäsäätiön tukemana ekaluokille ja eskareille järjestettiin metsäpäivä, jossa tutustuttiin metsän antimiin. VUODEN 2014 KURSSI- JA TAPAHTUMATOIMINTA: - Osaava kerhonohjaajakoulutus, kevät ja syksy - Ystävänpäiväaskartelu - Laskiaisleivontakurssi - Korukurssi - Leivontakurssit keväällä ja syksyllä - Tikkarieläimet kurssi - Pääsiäisaskartelu - Äitienpäivän askartelu - Äitienpäiväkakkukurssi - Kesäaskartelukurssi - Syysaskartelukurssi - Eskarien ja ekaluokkien metsäpäivät - Koululaisen Menu kurssi - Kerhonohjaajien lisäkoulutus - Halloweenaskartelu - 4H-yrityskoulutus - Työpalvelukoulutus - Tonttuaskartelukurssi - Piparin leivonta- ja koristelukurssi

9 5.4 Työllistäminen Työllistämistoiminta oli vilkkaimmillaan kesäaikaan. 4H-yhdistys hoiti kunnan kesätyöllistämisen ja perehdytti nuoret työelämän perussääntöihin. Kunnan kesätyöpaikkoja olivat mm. päivähoito, vanhustentalo ja Lumilyhdyn palvelutalo, viheralueiden hoito, siivoustyöt koululla, avustavat työt Lumilyhdyn keittiöllä sekä Varjakan kesämyymälä. Jokaisen yksikön työntekijät perehdyttivät nuoret töihin. Käytössä oli ensimmäistä kertaa kesätyöseteli yrityksille. Nuoren palkanneelle yritykselle maksettiin 200 euroa kahdelta viikolta tukea nuoren palkkakuluihin. Kesätyöseteli myönnettiin viidelle yritykselle. Lisäksi kuntalaisille tarjottiin perinteistä 4H-työpalvelua, kuten siivous- ja lastenhoitotyötä, puutarhatöitä. 4H vastasi työnantajavelvoitteista ja maksoi nuorille työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä opasti tarvittaessa nuoria työtehtävien aikana. Työpalvelutehtävissä, jäteasemalla, kerhonohjaajina ja kunnan kesätöissä toimi vuoden aikana yhteensä 66 nuorta. Eniten nuoria työllistyi kotitalousalan palvelutöihin sekä pihaja puutarhatöihin H-yritykset 4H-yritys antaa harrastustoiminnan avulla nuorelle perustietoa yrityksen perustamisesta sekä kosketuksen yrittäjänä toimimisesta ohjatusti ja omassa tahdissa. 4H-yrityksiä perustettiin loppuvuodesta neljä. Heinen ja Emilian 4H-yrityksen toimialana on siivous-, piha-, ja lastenhoitotyöt sekä vanhusten luona vierailut. Nean lastenhoitopalvelut tarjoaa lastenhoitopalveluita. Jennyn ja Jasmiinan kotiapu tekee kotisiivouksia, leipoo ja auttaa pihatöissä. Teräpojat teroittavat luistimia ja laskettelusuksien kantteja sekä voitelevat suksia. 6. HENKILÖSTÖ JA TALOUS Lumijoen 4H-yhdistyksellä on yksi kokoaikainen toiminnanjohtaja. 4H-toiminnanjohtajan sijaisuutta on hoitanut tammikuun 16 päivään asti merkonomi Katja Karjala ja tammikuusta syyskuun puoleen väliin asti insinööri-tradenomi Anu Jokela. Syyskuun alusta töihin palasi vakituinen toiminnanjohtaja Heidi Honkimaa Sosionomi (AMK). 4H-yhdistyksen henkilöstökulut olivat vuonna ,00 - Nuorisotoiminnan henkilöstökulut ,15 - Työllistämistoiminnan henkilöstökulut ,85 Nuorisotoiminnan henkilöstökuluissa on toiminnanjohtajien, kurssien ohjaajien ja kerhonohjaajien palkkakulut sivukuluineen. Työllistämistoiminnan henkilöstökuluissa on kesätyöntekijöiden, 4H-työpalvelun ja toiminnanjohtajien työllistämistointaan käyttämän työajan palkkakulut sivukuluineen. Lumijoen 4H-yhdistyksen tilikauden 2014 tulos oli alijäämäinen -7948,49 euroa.

10 Lumijoen kunnan palkkausavustus ,00 Lumijoen kunta sivistyslautakunta yleisavustus nuorisotoimintaan 950,00 Valtionavustus 4H-toimintaan 9717,04 Aluehallintoviraston luokkalaisten kerhotoiminnan avustus 3300,00 (avustus syksy 2014 kevät 2015) 6.1 Varainhankinta Kunnan ja valtionavustusten lisäksi yhdistyksellä on ollut omaa varainhankintaa. Jäsenmaksutuloilla on katettu kerhotoiminnan kuluja ja niitä saatiin edellisvuotta enemmän. Lisäksi kerhoissa oli käytössä tarvikemaksu. Metallin- ja lannoitesäkkikeräykset tuottivat lisäansioita sekä nuorille että yhdistykselle. Ympäri vuoden hoidettiin jäteasemaurakointia Oulun jätehuollolle Limingassa ja urakoinnista saatiin osa yhdistykselle. Kurssit ja myyjäiset toivat 4H-toimintaa tunnetuksi, eikä niistä saatu varsinaista tuottoa. Tukea nuorten ja aikuisten kursseihin saatiin kuitenkin opintotoiminnan keskusliitolta. Mesimarjaa ei ostettu vuonna 2014 lainkaan, mikä näkyi yhdistyksen tuloksessa. 6.2 Metalliromunkeräys Jokakeväinen metalliromun keräys järjestettiin yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa keväällä kunnan varikon piha-alueella. Keräykseen otettiin vastaan kotialouksien metalliromua. Keräykseen tuotu muovi- ja muu kielletty jäte oli vähentynyt edellisestä vuodesta. Talteen saatu metalliromu käytettiin raaka-aineena terästeollisuudessa. Keräys onnistui hyvin.

11 6.3 Lannoitesäkki- ja akkukeräys Kesällä järjestettiin perinteinen lannoitesäkkikeräys Mikko Paavolan tilalla. Säkkejä otettiin vastaan Yara Oy:lle. Keräykseen tuotiin 40 kg:n lannoitesäkkejä, suursäkkejä ja lavahuppuja. Tuotujen säkkien määrä oli vähäinen. Keräyksen yhteydessä järjestettiin lyijyakkujen vastaanotto yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa. 6.4 Limingan Jäteasema/neuvonta Lumijoen 4H-yhdistys on vastannut Oulun jätehuollon jäteaseman hoitamisesta Limingassa. Yhteistyö Oulun jätehuollon kanssa on toiminut loistavasti. Asemalla otetaan vastaan kotitalouksien sähkö- ja elektroniikkajätettä, öljyä, metallia sekä sekajätettä. Jäteasema työllistää nuoren. 4H-yhdistyksestä on lisäksi saanut jätehuoltoa koskevaa neuvontaa tarpeen mukaan. 6.5 Kunnan ja 4H-yhdistyksen yhteistyösopimus seka muu yhteistyö Lumijoen kunnan vapaa-aika- ja kulttuuritoimen kanssa solmitun yhteistyösopimuksen puitteissa tehtiin yhteistyötä läpi vuoden. 4H-yhdistys oli mukana toteuttamassa Veteraanipäivää, Lumijokipäiviä, Lakeus Festiä, Ahvenmarkkinoita sekä Itsenäisyyspäivän juhlaa. Lisäksi 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja valvoi alakoulun nuokkaria torstaisin. Yhteistyötä oli lakeuden alueen 4H-yhdistysten ja muiden kunnan järjestöjen kanssa. Lumijoen 4H-yhdistys kiittää kaikkia toimintaa tukeneita henkilöitä, paikallisia järjestöjä ja muita yhteistyökumppaneita vuodesta ERITYISESTI Lumijoen kunta Lumijoen peruskoulu Metsäsäätiö Oulun Osuuspankki Kempeleen 4H-yhdistys Kuusakoki Kirjasto Hiidenkivi Kuusakoski Suomen 4H-liitto Toimintaan osallistuneet nuoret Tyrnävän 4H-yhdistys Oulun Jätehuolto Vapaa-aika- kulttuuri ja liikuntatoimi

12 LUMIJOEN 4H-YHDISTYS Poutalantie Lumijoki Puh

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2011

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 Sivu 1 / 5 NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 Naantalin 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti

Lisätiedot

Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi Lumijoen 4H-yhdistys Toimintakertomus 2015 84. toimintavuosi 000088404048 1. KATSAUS VUOTEEN 2015 Vuosi 2015 oli hyvä yritysrintamalla, sillä saimme ensimmäiset 4H-yrittäjät mukaan toimintaamme. 4H-yrityksiä

Lisätiedot

Safkasynttäreiden tunnelmia Suomi 100 -kerhossa

Safkasynttäreiden tunnelmia Suomi 100 -kerhossa Kk Safkasynttäreiden tunnelmia Suomi 100 -kerhossa 1. KATSAUS VUOTEEN 2017 Vuosi 2017 meni siivillä 4H:n perustoiminnan kerhojen, kurssien, kesäleirien, työllistämisen ja 4H-yritystoiminnan puitteissa.

Lisätiedot

Kansikuva 4H-yritys Kuvakulma

Kansikuva 4H-yritys Kuvakulma Kk Kansikuva 4H-yritys Kuvakulma 1. HALLITUKSEN JÄSENEN KATSAUS Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana pari vuosikymmentä, joista puheenjohtaja 10 vuotta. 4H- toiminnan luonne on muuttunut paljon tänä

Lisätiedot

Mynämäen-Mietoisten 4H-yhdistys Toimintakertomus 2011

Mynämäen-Mietoisten 4H-yhdistys Toimintakertomus 2011 Mynämäen-Mietoisten 4H-yhdistys Toimintakertomus 2011 MYNÄMÄEN-MIETOISTEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 MYNÄMÄEN-MIETOISTEN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä,

Lisätiedot

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2012

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2012 Sivu 1 / 6 NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2012 Naantalin 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti

Lisätiedot

Mynämäen-Mietoisten 4H-Yhdistys r.y. Toimintakertomus 2012

Mynämäen-Mietoisten 4H-Yhdistys r.y. Toimintakertomus 2012 Mynämäen-Mietoisten 4H-Yhdistys r.y. Toimintakertomus 2012 MYNÄMÄEN-MIETOISTEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2012 MYNÄMÄEN-MIETOISTEN 4H-YHDISTYS JÄSENET HALLITUS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön

Lisätiedot

Nastolan 4H-yhdistys ry. Y-tunnus: Yhdistyksen perustamiskokouksesta 60 vuotta! VUOSIKERTOMUS 2015

Nastolan 4H-yhdistys ry. Y-tunnus: Yhdistyksen perustamiskokouksesta 60 vuotta! VUOSIKERTOMUS 2015 Nastolan 4H-yhdistys ry Y-tunnus: 10706445 Yhdistyksen perustamiskokouksesta 60 vuotta! VUOSIKERTOMUS 2015 Nastolan 4H-yhdistys ry Nastolan 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat 4Hjärjestön yhteinen päämäärä,

Lisätiedot

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sivu 1 / 6 NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Naantalin 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti

Lisätiedot

HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014

HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014 HOLLOLAN 4H-YHDISTYS JÄSENET HALLITUS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen

Lisätiedot

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013

NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 1 / 5 NAANTALIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 Naantalin 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti

Lisätiedot

Toimintakertomus 2018 Liedon 4H-yhdistys. 4H Toimintakertomus 1

Toimintakertomus 2018 Liedon 4H-yhdistys. 4H Toimintakertomus 1 Toimintakertomus 2018 Liedon 4H-yhdistys 4H Toimintakertomus 1 Liedon 4H-yhdistys 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen

Lisätiedot

JUUAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015

JUUAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015 JUUAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015 JUUAN 4H-YHDISTYS JÄSENET HALLITUS KOKOUKSET 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen

Lisätiedot

1lk tytöt, pallonheitto. 1lk pojat, pallonheitto

1lk tytöt, pallonheitto. 1lk pojat, pallonheitto 1lk tytöt, pallonheitto Marttila Kiiramaaria 12,99 Lehtola Jonna-Julia 11,9 Greus Jenna 11,68 9,9 Hirvasniemi Meeri 8,91 Sutela Aada 8,71 Klaavo Anri 8,06 Myllynen Peppiina 7,81 Eskola Ella-Mari 6,66 6,63

Lisätiedot

Ruoveden 4H-yhdistyksen toimintakertomus 2015

Ruoveden 4H-yhdistyksen toimintakertomus 2015 Ruoveden 4H-yhdistyksen toimintakertomus 2015 85. toimintavuosi Toimintaa lapsille ja nuorille Ruovedellä jo 85 vuoden ajan! RUOVEDEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015 RUOVEDEN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2014 Toimintasuunnitelma 2015 83. toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2014 Toimintasuunnitelma 2015 83. toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2014 Toimintasuunnitelma 2015 83. toimintavuosi 1 Sisällys LIEDON 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2014... 3 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS... 3 LIEDON 4H-YHDISTYS... 4 JÄSENET...

Lisätiedot

Uuraisten 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2015 Toimintavuosi 2014

Uuraisten 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2015 Toimintavuosi 2014 Uuraisten 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2015 Toimintavuosi 2014 Uuraisten 4H-YHDISTYS R.Y. Mansikkamäentie 2, 41230 Uurainen p. 044 545 3959, s-posti: uurainen.4h.fi UURAISTEN 4H-YHDISTYS RY:N Uuraisten

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet... 2 Toiminnalliset avaintavoitteet... 2 Ryhmätoiminta... 2 Nuorten kurssit ja koulutukset...

Lisätiedot

HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS

HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS 2013 Toimintasuunnitelma 2014 Yleiskatsaus Hartolan 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat 4H-järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

Lisätiedot

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha LAHDEN 4H- YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lahden 4H- yhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Lahti. 2 Yhdistys osana 4H- järjestöä Yhdistyksen nimessä olevat H- kirjaimet tarkoittavat

Lisätiedot

Yleiskatsaus. Hartolan 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat 4H-järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

Yleiskatsaus. Hartolan 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat 4H-järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS 2012 Toimintasuunnitelma 2013 Yleiskatsaus Hartolan 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat 4H-järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

Lisätiedot

Vihannin 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

Vihannin 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi Vihannin 4H-yhdistys Toimintakertomus 2017 85. toimintavuosi VIHANNIN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2017 VIHANNIN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet...2 Toiminnalliset avaintavoitteet...2 Ryhmätoiminta...2 Nuorten kurssit ja koulutukset...2

Lisätiedot

YLEISAVUSTUSHAKEMUS 2017

YLEISAVUSTUSHAKEMUS 2017 YLEISAVUSTUSHAKEMUS 2017 RUOKOLAHDEN kunnalle! Kunnanhallitus Ha kija: VUOKSEN 4H-YHDISTYS Osoite: Puhelin: Kotisivut: Yhteyshlö: Nällisuontie 3 56100 Ruokolahti 040 6311112 www.vuoksi.4h.fi Susanna Pöyhönen

Lisätiedot

Vihannin 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 86. toimintavuosi

Vihannin 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 86. toimintavuosi Vihannin 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2018 86. toimintavuosi Suomen 4H-järjestöllä on 50 000 jäsentä, joista nuorisojäseniä on 43 000. Järjestön kokonaistuotot ovat n. 26 milj. euroa. Kerhotoiminta

Lisätiedot

HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013

HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 1 HOLLOLAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 HOLLOLAN 4H-YHDISTYS JÄSENET HALLITUS KOKOUKSET 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

Lisätiedot

4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. RUOVEDEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2017 RUOVEDEN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti Ruoveden

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2011 Toimintasuunnitelma 2012 80. toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2011 Toimintasuunnitelma 2012 80. toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2011 Toimintasuunnitelma 2012 80. toimintavuosi 2 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS... 3 LIEDON 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2011... 4 LIEDON 4H-YHDISTYS...4

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2012 Toimintasuunnitelma 2013 81. toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2012 Toimintasuunnitelma 2013 81. toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2012 Toimintasuunnitelma 2013 81. toimintavuosi 1 Sisällys LIEDON 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2012... 3 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS... 3 LIEDON 4H-YHDISTYS... 3 JÄSENET...

Lisätiedot

Joroisten: 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma toimintavuosi

Joroisten: 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma toimintavuosi Joroisten: 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2016 59. toimintavuosi 000088404048 Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan tervehdys Suomessa tulevaisuususko on ollut koetuksella mm. vaatimattoman talouskehityksen,

Lisätiedot

Nurmeksen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 85. toimintavuosi

Nurmeksen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 85. toimintavuosi Nurmeksen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2017 85. toimintavuosi Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan tervehdys Maailma ympärillämme muuttuu ällistyttävän nopeasti. Informaatio- ja tietoteknologia muuttavat

Lisätiedot

ALAVIESKAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015

ALAVIESKAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015 ALAVIESKAN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015 ALAVIESKAN 4H-YHDISTYS RY 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaan

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2013 Toimintasuunnitelma 2014 82. toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2013 Toimintasuunnitelma 2014 82. toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Vuosikertomus 2013 Toimintasuunnitelma 2014 82. toimintavuosi 1 Sisällys LIEDON 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2013... 2 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS... 3 LIEDON 4H-YHDISTYS... 3 JÄSENET...

Lisätiedot

3. luomalla edellytyksiä nuorten ammatillisten taitojen kehittymiselle ja työllistymiselle

3. luomalla edellytyksiä nuorten ammatillisten taitojen kehittymiselle ja työllistymiselle LAHDEN 4H-YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimenä on Lahden 4H-yhdistys ja kotipaikkana Lahden kaupunki. Yhdistyksen toimina-alueena on Lahden kaupunki. Yhdistys kuuluu jäsenenä Etelä-

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus 2016 86. toimintavuosi PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Viimeistään Liedon 4H- yhdistyksen sääntömääräisen kokouksen kynnyksellä huomaa ajan riennon rivakan virran. Tätä kirjoitettaessa

Lisätiedot

Kangasniemen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 88. toimintavuosi

Kangasniemen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 88. toimintavuosi Kangasniemen 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2017 88. toimintavuosi Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan tervehdys Maailma ympärillämme muuttuu ällistyttävän nopeasti. Informaatio- ja tietoteknologia muuttavat

Lisätiedot

Viitasaaren 4H-yhdistys ry

Viitasaaren 4H-yhdistys ry 2015 Viitasaaren 4H-yhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VIITASAAREN 4 H-YHDISTYS R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS 2015 VIITASAAREN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus,

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Juuan 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 81. toimintavuosi

Juuan 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 81. toimintavuosi Juuan 4H-yhdistys Toimintasuunnitelma 2017 81. toimintavuosi Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan tervehdys Maailma ympärillämme muuttuu ällistyttävän nopeasti. Informaatio- ja tietoteknologia muuttavat vuorovaikutus-

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2015-31.7.2016 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 3 4. Toiminta... 4 5. Talous...

Lisätiedot

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT 1 MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Martat ry, josta käytetään näissä säännöissä nimitystä piiri. Piirin kotipaikka on Joensuu, ja se kuuluu

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Lahden 4H-yhdistys ry. Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti. Y-tunnus: 1593266-0 VUOSIKERTOMUS 2014

Lahden 4H-yhdistys ry. Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti. Y-tunnus: 1593266-0 VUOSIKERTOMUS 2014 Lahden 4H-yhdistys ry Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti Y-tunnus: 1593266-0 VUOSIKERTOMUS 2014 Lahden 4H-yhdistys ry 4H-järjestö on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö.

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys ry toimintakertomus 2015 toimintasuunnitelma toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys ry toimintakertomus 2015 toimintasuunnitelma toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys ry toimintakertomus 2015 toimintasuunnitelma 2016 85. toimintavuosi 1 Sisällys LIEDON 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015... 3 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS... 3 LIEDON 4H-YHDISTYS... 4

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Toiminnan painopisteet ovat

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Toiminnan painopisteet ovat NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (7) Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Toiminnan painopisteet ovat nuoret +15 nuorten yrittäjyyden tukeminen ja heidän keskinäinen verkottuminen nuorten työllistäminen yhdistyksen

Lisätiedot

4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet.

4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. RUOVEDEN 4H-YHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2016 RUOVEDEN 4H-YHDISTYS 4H-yhdistyksen toimintaa ohjaavat järjestön yhteinen päämäärä, toiminta-ajatus, arvot ja toimintaperiaatteet. Sääntöjen mukaisesti Ruoveden

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 1 /6 Pohjois- Pohjanmaan ESITYSLISTA Kanakoiraharrastajat Ry. 26.04.2016 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaaminen 2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2013-31.7.2014 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 4 4. Toiminta... 5 5. Talous...

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2017 Sivistyslautakunta Sivu 1 (11) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 15.2.2017 klo 16.00-17.15 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

4H-Yritys. Ohjattuja yrittäjyyden ensiaskeleita

4H-Yritys. Ohjattuja yrittäjyyden ensiaskeleita 4H-Yritys Ohjattuja yrittäjyyden ensiaskeleita 4H-Yritys on Osa 4H-nuorisotyötä. Valmis työväline nuorten yritystoiminnan tukemiseen ja käynnistämiseen. Mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti. TYÖELÄMÄVALMIUDET

Lisätiedot

Opinto-ohjauksen rooli hyvinvointityössä

Opinto-ohjauksen rooli hyvinvointityössä Opinto-ohjauksen rooli hyvinvointityössä 30.11.2018 Järjestöt koulujen ja oppilaitosten kumppanina työelämävalmiuksien edistämisessä. Helena Herttuainen, Suomen 4H-liitto ry 4H-järjestö 4H on lasten ja

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry. CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT

OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry. CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT ------- Nämä säännöt on hyväksytty Opintotoiminnan Keskusliitto OK ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa 21.5.2003 ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013 Temmeksen kyläyhdistys ry Toimintakertomus 2013 Toimintakertomus 2013 Sivu 2(8) Yleistä Temmeksen kyläyhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa asukkaiden asumisolosuhteisiin, - ympäristöön, -viihtyvyyteen

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot

Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot Syksy 2012 ja Kevät 2013 Lapsille ja nuorille suurin osa ryhmistä ilmaisia! Uimahallin ryhmissä pitää maksaa uimahallimaksu (2 ). Kysy vapaita paikkoja kerho-ohjaajilta.

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi

Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus toimintavuosi Liedon 4H-yhdistys Toimintakertomus 2017 87. toimintavuosi PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS NUORISOTOIMINNAN YTIMESSÄ Vuonna 2001 Littoisten kokkikerho kokoontui syyskauden ensimmäisen kerran silloisen iltapäiväkerhon

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS 2010

HARTOLAN 4H-YHDISTYS TOIMINTAKERTOMUS 2010 HARTOLAN 4H-YHDITY TOIMINTAKERTOMU 2010 Toimintasuunnitelma 2011 Yleiskatsaus Yhdistyksellä oli työntäyteinen ja vilkas toimintavuosi takana, toiminta noudatteli pitkälti edellisvuosien linjoja, yritys,

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

4H-yhdistyksen luottamushenkilön opas

4H-yhdistyksen luottamushenkilön opas 4H-yhdistyksen luottamushenkilön opas www.4h.fi 1 4H-yhdistyksen luottamushenkilön opas Tämä opas auttaa sinua alkuun 4H-yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä toiminnanjohtajan esimiehenä tai hallituksen

Lisätiedot

4H-yrittäjänä olet itsesi pomo. #YritäOpiTienaa #4HSuomi

4H-yrittäjänä olet itsesi pomo.  #YritäOpiTienaa #4HSuomi 4H-yrittäjänä olet itsesi pomo www.4h.fi/yritys #YritäOpiTienaa #4HSuomi 4H = Suomen suurin nuorisojärjestö 4H toimii maailman laajuisesti 2 Ampun 4H yhdistys toimii Lapinjärven, Myrskylän, Orimattilan

Lisätiedot

Rautalampi 18.2.2015

Rautalampi 18.2.2015 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.2.2015 klo 16.00-17.00 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Konneveden 4H-yhdistys Toimintakertomus 2014

Konneveden 4H-yhdistys Toimintakertomus 2014 Konneveden 4H-yhdistys Toimintakertomus 2014 KONNEVEDEN 4H-YHDISTYKSEN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei kaikki 4H-väki, Hyvillä mielin voimme muistella mennyttä vuotta 2014. Vuosi kului iloisissa merkeissä

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry S i v u 2 DIABETESHOITAJAT RY VUOSIKERTOMUS 2014 SISÄLTÖ 1.YHDISTYS... 2 3.HALLINTO... 3 5.2. Yhteistyö... 4 5.3. Tiedotus... 4 5.4. Toimikuntatyöskentely... 5 6.1.

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

SUOMEN CIDESCO ry SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

SUOMEN CIDESCO ry SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki. SUOMEN CIDESCO ry 1 SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Suomessa kosmetologin ammatin edistämiseksi, valvoa alalla toimivien

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE Jämijärven kunnan uusi kuntastrategia pohjautuun kuntalaisten hyvinvointiin ja liikunnan lisäämiseen. Tämä sama ohjenuora on myös pohjalla avustuksia jaettaessa. VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN

Lisätiedot

Omistajatyyppi Kunta. Asema/titteli Sivistysjohtaja

Omistajatyyppi Kunta. Asema/titteli Sivistysjohtaja Raportointilomake OPH Selvityslomake erityisavustus Yleissivistävä koulutus Kerhotoiminnan kehittäminen Hakijaorganisaation nimi Loimaan kaupunki Postiosoite Kauppalankatu 3, PL 9 Postinumero ja toimipaikka

Lisätiedot

Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi 2017

Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi 2017 Janakkalan kunta Juttilantie 1, 14200 Turenki puh. (03) 68 011 fax (03) 680 1209 kirjaamo@janakkala.fi www.janakkala.fi Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS

OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS 1 OAJ:N PIRKKALAN PAIKALLISYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 24.3.2010 kello 18.00 Paikka: Osallistujat: Pataravintola Mylly, Pirkkala OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistyksen jäsenet. Paikalla oli

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan tarkoitetun valtionavustuksen käyttö Kainuun ja Pohjois- Pohjanmaan maakunnissa vuonna 2013

Lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan tarkoitetun valtionavustuksen käyttö Kainuun ja Pohjois- Pohjanmaan maakunnissa vuonna 2013 Lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan tarkoitetun valtionavustuksen käyttö Kainuun ja Pohjois- Pohjanmaan maakunnissa vuonna 2013 Pohjois-Suomen Aluehallintovirasto / Opetus- ja kulttuuritoimi

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot