MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 5/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 5/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus"

Transkriptio

1 Kuntayhtymähallitus Kokousaika tiistai 5. huhtikuuta klo Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund Lars Laaksonen Eero Björkskog Bengt Grankulla-Häggblom Monica Hagman Mikael Fagernäs Sixten Henriksson Anna-Maja puheenjohtaja Sundberg Siv Hjulfors Torvald varapuheenjohtaja Östman Charles Prittinen Timo Grankulla Sven Rosengård-Andersson Pia Ekstrand Anne Stordahl Maj-Britt Paavola Maire Muut osanottajat Hanhela H.Tapio Nylund Margareta Portin Peter Räsänen Maija johtaja hoitotyönjohtaja talouspäällikkö johtava lääkäri Pykälät Allekirjoitukset Anna-Maja Henriksson puheenjohtaja Peter Portin sihteeri Pöytäkirjan tarkastaminen Bengt Björkskog Mikael Hagman Pöytäkirja nähtävillä Pöytäkirja on ollut yleisön nähtävillä terveydenhuoltoalueen taloustoimistossa 12. huhtikuuta 2005 klo , todistaa Veronica Alvik kanslisti...

2 Kuntayhtymähallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouksen todetaan olevan laillisesti koolle kutsuttu ja läsnä olevien jäsenten määrältä päätösvaltainen. 56 Pöytäkirjantarkastajien valinta Ehdotetaan, että pöytäkirjantarkastajiksi valitaan vuorojärjestyksessä Bengt Björkskog ja Mikael Hagman. Hallitus valitsee yksimielisesti pöytäkirjantarkastajiksi Bengt Björkskogin ja Mikael Hagmanin.

3 Kuntayhtymähallitus Pöytäkirjojen jakelu Malmin terveydenhuoltoalue ky:n hallintosäännön 5. luku, Kokousmenettely, ei sisällä määräyksiä eri toimielinten pöytäkirjojen jakelusta. Yhtiökokouksen, hallituksen, henkilöstöjaoston ja valvontajaoston kokouspöytäkirjat jaetaan Malmin intranetin kautta. Johtoryhmä on keskustellut siitä, pitäisikö sekä esityslistat että pöytäkirjat julkaista myös Internetissä. Ehdotetaan, että hallitus keskustelee ja päättää hallituksen ja jaostojen pöytäkirjojen jakelusta. Asiasta keskusteltuaan hallitus päättää seuraavaa: - hallituksen esityslistat julkaistaan portaalin intranet-osassa ja lähetetään tavalliseen tapaan hallituksen jäsenille ja tiedotusvälineille. Esityslistan saavat myös henkilöstöpäällikkö ja ympäristöterveydenhuollon johtaja, jotka ovat tarvittaessa läsnä hallituksen kokouksissa. - hallituksen valmiit pöytäkirjat julkaistaan portaalin Internet-osassa. - hallitus kehottaa henkilöstöjaostoa ja valvontajaostoa päättämään jaostojen esityslistojen käsittelystä tämä hallituksen päätös ohjeenaan.

4 Kuntayhtymähallitus Malmin logo Malmin terveydenhuoltoalueelta puuttuu oma logo. Graafinen suunnittelija Bengt Björk oli kutsuttuna johtoryhmän kokoukseen Hän esitteli osan tuotannostaan sekä alustavan luonnoksen Malmin terveydenhuoltoalueen logoksi. Johtoryhmä piti Björkin luonnoksesta. Lisäksi Björk ehdotti näkyvää ja toistuvaa lanseerauskampanjaa (esim. lehti-ilmoituksia, kaikkiin talouksiin jaettavia mainoksia, eri tiedotusvälineitä), jotta logo osattaisiin yhdistää Malmin terveydenhuoltoalueeseen ilman tekstiäkin. Pyydettiin tarjousta logon eri muunnelmista ja eri pakettivaihtoehtojen hinnoista. Björk on lähettänyt kaksi eri vaihtoehtoa kustannusarvioksi. Tarjous ei sisällä kilpiä eikä teippausta, ei myöskään lomakkeiden, kirjekuorien eikä käyntikorttien painatusta. Ks. liite. Johtoryhmä katsoo, että logo on tarpeellinen ja että Björkin idea on hyvä. Ennen lopullisen logovalinnan tekoa Bengt Björk voisi esitellä ehdotuksensa hallitukselle, mikäli sitä toivotaan. Ehdotetaan, että hallitus keskustelee Malmin logosta. Tarve? Hyväksymismenettely? Minkä suuruinen määräraha? Asiasta keskusteltuaan hallitus päättää, että keskusteluja Bengt Björkin kanssa tulee jatkaa ja hallitus ottaa kantaa asiaan, kun logoehdotus on valmis.

5 Kuntayhtymähallitus Erikoistumisyhteistyö Norrlannin yliopistollisen sairaalan kanssa Pietarsaaren sairaala (PS) on tehnyt lääkärien erikoistumiseen liittyvää yhteistyötä Norrlannin yliopistollisen sairaalan (Norrlands universitetssjukhus, NUS) kanssa vuodesta Yhteistyö on perustunut henkilökohtaisiin yhteyksiin NUS:n kanssa. Yhteistyö on tarjonnut lääkäreille joustavan erikoistumismahdollisuuden, jossa palvelus Pietarsaaren sairaalassa on voitu lukea hyväksi olennaisilta osin. Siten PS on voinut rekrytoida erikoistuvia lääkäreitä ja valmiita erikoislääkäreitä. PS on maksanut n. 70 % peruspalkasta palvelusajalta Uumajassa. Erikoistuvat lääkärit ovat tehneet PS:n kanssa sopimuksen, jossa lääkäri on sitoutunut työskentelemään Pietarsaaren sairaalassa kaksi kertaa niin pitkän ajan kuin hän on työskennellyt NUS:ssa PS:n tuella. Tähän mennessä kahdeksan lääkäriä on aloittanut erikoistumisen Uumajassa. Heistä kuusi on valmistunut erikoislääkäreiksi, joista kolme työskentelee nykyään MTHA:ssa. Per-Erik Wingrenin jäätyä eläkkeelle viime vuonna on sairaalasta puuttunut sisätautien gastroenterologian erityisosaaminen. Lääket. lis. Hans Henricsson on kiinnostunut sisätauteihin ja gastroenterologiaan erikoistumisesta Uumajan-yhteistyön kautta. Hän on osoittautunut erittäin kyvykkääksi lääketieteen alalla ja olisi toivottavaa, että hän voisi jatkaa sisätauteihin perehtymistä MTHA:ssa. Johtava lääkäri: Ehdottaa, että MTHA jatkaa erikoistumisyhteistyötä Norrlannin yliopistollisen sairaalan kanssa niillä erikoisaloilla, joilla on edelleen erikoislääkärien tarvetta ja että lääket. lis. Hans Henricssonin erikoistuminen NUS:ssa järjestetään ja rahoitetaan aikaisempien sopimusten mukaisesti. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy johtavan lääkärin ehdotuksen. Asiasta keskusteltuaan hallitus päättää johtajan ehdotuksen mukaisesti. Lisäksi hallitus päättää, että Norrlannin yliopistollisen sairaalan kanssa on neuvoteltava kuntayhtymän 70 %:n palkkakustannusosuuden alentamisesta.

6 Kuntayhtymähallitus Salassa pidettävä asia

7 Kuntayhtymähallitus Vakuutustarjouspyyntö Kuntayhtymän vakuutukset ovat olleet jo kauan Vahinkovakuutusyhtiö If:ssä. Vakuutusturvaa tarkistettiin , jolloin Pietarsaaren sairaalaa koskevat vakuutuskohteet liitettiin vakuutusturvaan. Hallituksen hyväksyessä edellä mainitun siirron todettiin, että uuden hallituksen tulee ottaa kantaa kuntayhtymän tulevaan vakuutusturvaan. Yhteistyö If:n kanssa on sujunut hyvin vuosien varrella, mutta nykyisessä tilanteessa lienee oikea aika kilpailuttaa kuntayhtymän vakuutukset. Vuonna 2004 kuntayhtymä maksoi vakuutusmaksuina seuraavat summat: - tapaturmavakuutus ,58 - kiinteistövakuutus 9.814,43 - ajoneuvovakuutus 2.828,90 - työttömyysvakuutusmaksu ,32 Vakuutusturvan tarpeen arvioimiseen ja tarjouskierroksen oikeanlaiseen toteutukseen vaaditaan vakuutusmarkkinoiden erityisosaamista. Sen vuoksi on pyydetty tarjous MSR Finser Oy:ltä, jonka vastuuhenkilöitä ovat vakuutusmeklarit Heikki Purovirta ja Lasse Niemi. Heidän tarjouksensa on esityslistan liitteenä. Talouspäällikkö: Pyydän, että hallitukselle esitetään - että kuntayhtymän vakuutuksista pyydetään tarjoukset - että hyväksytään MSR Finserin tarjous euron kiinteistä kuluista sekä 35 %:n osuudesta ensimmäisen vuoden aikana saadusta säästöstä - että hallitus ottaa vasta tarjouksia käsitellessään kantaa siihen, valtuutetaanko meklariyritys MSR Finser Oy hoitamaan vakuutuksia. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy talouspäällikön ehdotuksen. Hyväksytään.

8 Kuntayhtymähallitus Pesulasopimuksen jatkaminen Hallitus totesi joulukuussa 2004, että Granlundin Pesu on laatinut ehdotuksen Malmin terveydenhuoltoalueen pyykkiä koskevasta uudesta, jatketusta sopimuksesta. Sopimusehdotuksen mukaan voimassaoloaika olisi kolme vuotta ja irtisanomisaika olisi kuusi kuukautta. Ellei sopimusta katkaista (irtisanota), se jatkuisi itsestään kaksi vuotta kerrallaan. Pesulapalvelujen hinta nousee 1,02 eurosta/kilo 1,05 euroon/kilo. Granlundin Pesun kanssa on käyty neuvotteluja pesulapalveluiden laadun parantamiseksi. Neuvotteluiden tuloksena pesula ryhtyy toimenpiteisiin laadun parantamiseksi. Toimenpiteitä on kuvattu pesulan laatimassa kirjelmässä. Johtoryhmä on käsitellyt asian ja todennut, että sopimusta voitaneen jatkaa. Talouspäällikkö: Ottaen huomioon, että hinnannousu on kohtuullinen ja että laadun parantamiseksi on ryhdytty toimenpiteisiin, pyydän että sopimusta Granlundin Pesun kanssa jatketaan kolmeksi vuodeksi. Ehdotuksesta poiketen ehdotetaan kuitenkin, että ellei sopimusta irtisanota, se jatkuu vuoden kerrallaan ehdotetun kahden vuoden sijasta. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy talouspäällikön pyynnön sekä hänen ehdotuksensa sopimuksen muuttamisesta. Hyväksytään.

9 Kuntayhtymähallitus Hammashoitolan hammaslääkärin virat Pietarsaaren seudun tk:n hallitus on määrännyt hammaslääkärikunnan keskuudesta vastaavan hammaslääkärin joka neljäs vuosi hallituksen toimikauden alussa. Hammaslääketieteen lis. Juhani Salparanta on toiminut vastaavana hammaslääkärinä vuodesta MTHA:n muilla erikoisaloilla on ylilääkärin virat ja ylilääkärit valitaan toistaiseksi. Kunnallinen työehtosopimus tuntee seuraavat terveyskeskuksen hammashuollon johtavan hammaslääkärin virkanimikkeet: a) hammashuollon johtava hammaslääkäri b) ylihammaslääkäri c) johtava hammaslääkäri tai d) vastaava hammaslääkäri, kun kunnassa/kuntayhtymässä ei ole ylihammaslääkärin tai johtavan hammaslääkärin virkaa. Hammaslääkäriltä edellytetään tehtävään soveltuvaa erikoishammaslääkärin pätevyyttä. Hammashoitolassa on ollut vuodesta 2004 saakka apulaisylihammaslääkärin virka, jota hoitaa oikomishoidon erikoishammaslääkäri Ritva Eskeli. Lasten hammashoidon ja kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri Mikael Skogman on kääntynyt johtavan lääkärin puoleen kiinnittääkseen huomion ehkäisevän hammashoidon ja lasten hammashoidon apulaisylilääkärin viran tarpeeseen. Vastaava hammaslääkäri Juhani Salparanta ehdottaa mallia, jossa on johtavan hammaslääkärin virka ja kaksi apulaisylihammaslääkärin virkaa, toinen oikomishoidossa ja toinen ehkäisevässä hammashoidossa ja lasten hammashoidossa. Johtava lääkäri: Ehdottaa, että hallitus keskustelee asiasta ja päättää hammashoitolan lääkärin virkojen järjestämisen toimintalinjoista. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy johtavan lääkärin ehdotuksen. Asiasta keskusteltuaan hallitus päättää hyväksyä johtajan ehdotuksen. Asiasta keskustellaan tarkemmin talousarvion valmistelun yhteydessä.

10 Kuntayhtymähallitus Vastaavan hammaslääkärin määrääminen Pietarsaaren seudun tk:n hallitus on määrännyt hammaslääkärikunnan keskuudesta vastaavan hammaslääkärin joka neljäs vuosi hallituksen toimikauden alussa. Hammaslääketieteen lis. Juhani Salparanta on toiminut vastaavana hammaslääkärinä vuodesta MTHA:n hallintosäännön 6 :n mukaan hallitus voi siirtää päätäntäoikeuttaan hallituksen alaiselle toimielimelle tai viranhaltijalle lukuun ottamatta johtajan, johtavan lääkärin, talouspäällikön, hoitotyönjohtajan, ympäristöterveydenhuollon johtajan ja henkilöstöpäällikön valintaa. Kuntayhtymähallituksen tekemän päätöksen (18 ) mukaan hallitus valitsee myös ylilääkärit, ylihoitajat, vastaavan hammaslääkärin, laboratorionjohtajan ja eläinlääkärin. Johtava hammaslääkäri: Ehdottaa, että hammaslääketieteen lis. Juhani Salparanta valitaan vastaavaksi hammaslääkäriksi kaudelle Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy johtavan lääkärin ehdotuksen. Hyväksytään.

11 Kuntayhtymähallitus Kuntatodistus, lyhytaikaiset lainat Monet pankit tarjoavat kunnille ja kunnallisille laitoksille ns. kuntatodistusohjelmaa. Kuntatodistus on haltijavelkakirja, jonka asettaa yksikkö, toisin sanoen kunnallinen laitos. Kuntatodistusohjelmaan osallistumista varten vaaditaan sopimus. Yleensä kuntatodistusohjelmassa tarjottavat luotot ovat lainanottajalle edullisia, usein vain hieman euribor-korkoa korkeampia. Jotta lyhytaikaisia luottoja voitaisiin kilpailuttaa eri yhteyksissä, on tehtävä sopimus eri pankkien kanssa. Jos Malmin terveydenhuoltoalue liittyy Nordean ja OKO Osuuspankkien Keskuspankin kuntatodistusohjelmiin, voidaan kutakin yksittäistä luottoa koskeva tarjouspyyntö osoittaa useille luotonantajille. Lisäksi voidaan pyytää tarjousta Kuntien eläkevakuutukselta ja saada siten kolme eri tarjousta, mikä täyttää hankintasäännöt. Talouspäällikkö: Pyydetään, että hallitus päättää tehdä sopimuksen Malmin terveydenhuoltoalueen liittämisestä OKO Osuuspankkien Keskuspankin ja Nordean kuntatodistusohjelmiin. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy talouspäällikön ehdotuksen. Hyväksytään.

12 Kuntayhtymähallitus Vuoden 2004 tilinpäätös Vuoden 2004 tilinpäätös on valmistunut. Se käsiteltiin alustavasti pidetyssä hallituksen kokouksessa. Käyttömenot olivat 18,63 miljoonaa euroa, joten ylitys on euroa eli 1,4 %. Käyttötulot olivat 18,53 miljoonaa euroa, mikä on euroa eli 1,1 % arvioitua vähemmän. Tilinpäätös osoittaa ,37 euron alijäämää, joka rahoitetaan aikaisempien tilikausien ylijäämällä hallituksen tekemän päätöksen mukaisesti. Tilinpäätökseen liitetään toimintakertomus, joka sisältää tarkemmat tiedot vuoden 2004 toiminnasta. Talouspäällikkö: Pyydän, että vuoden 2004 tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksytään. Ehdotetaan, että hallitus hyväksyy vuoden 2004 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Hyväksytään.

13 Kuntayhtymähallitus Anvisning för rättelseyrkande och besvärsanvisning Besvärsförbud Vad förbudet grundar sig på Eftersom nedan nämnda beslut endast gäller beredning eller verkställighet, kan enligt 91 kommunallagen rättelseyrkande inte framställas eller kommunalbesvär anföras över beslutet. Paragrafer Besvär kan inte anföras över nedan nämnda beslut, eftersom ett skriftligt rättelseyrkande enligt 89 1 mom. kommunallagen kan framställas över beslutet. Paragrafer Enligt 5 1 mom. förvaltningsprocesslagen/annan lagstiftning kan besvär inte anföras över nedan nämnda beslut. Paragrafer och grunden för besvärsförbudet Anvisning för rättelseyrkande Myndighet till vilken rättelseyrkande kan framställas samt tid för yrkande av rättelse Den som är missnöjd med nedan nämnda beslut kan framställa ett skriftligt rättelseyrkande. Myndighet hos vilken rättelse yrkas, myndighetens adress och postadress: Samkommunsstyrelsen, Malmska hälso- och sjukvårdsområdet, Kållbyvägen 7, PB 111, JAKOBSTAD Paragrafer Yrkandet skall framställas inom 14 dagar från delfåendet av beslutet.

14 Kuntayhtymähallitus Vad förbudet grundar sig på Besvärsanvisning Besvärsmyndighet och besvärstid Av rättelseyrkandet skall framgå yrkandet och vad det grundar sig på. Yrkandet skall undertecknas av den som framställer det. I nedan nämnda beslut kan ändring sökas skriftligt genom besvär. Ändring i ett beslut med anledning av ett rättelseyrkande kan sökas genom kommunalbesvär endast av den som framställt rättelseyrkandet. Om beslutet har ändrats med anledning av rättelseyrkandet, kan ändring i beslutet sökas genom kommunalbesvär också av den som är part eller av en kommunmedlem. Besvärsmyndighet, adress och postadress Vasa förvaltningsdomstol, PB 204, VASA Besvärsskrift Inlämnande av besvärshandlingarna Kommunalbesvär, paragrafer dagar Förvaltningsbesvär, paragrafer Besvärstid r Annan besvärsmyndighet, adress och postadress, paragrafer Besvärstiden börjar från delfåendet av beslutet. Besvärstid 30 daga Besvärstid dagar Besvär skall anföras skriftligt. I besvärsskriften, som skall riktas till besvärsmyndigheten skall anges - det beslut i vilket ändring söks - till vilka delar ändring söks i beslutet och vilka ändringar som yrkas, samt - de grunder på vilka ändring yrkas I besvärsskriften skall ändringssökandens namn och hemkommun uppges. Om någon annan person har uppgjort besvären skall i besvärsskriften även uppges namn och hemkommun för denna person. I besvärsskriften skall vidare uppges den postadress och det telefonnummer under vilka meddelanden i saken kan tillställas ändringssökanden. Ändringssökanden, den lagliga företrädaren eller ombudet skall underteckna besvärsskriften. Till besvärsskriften skall fogas - det beslut i original eller kopia i vilket ändring söks genom besvär - intyg över vilken dag beslutet har delgivits eller annan utredning över när besvärstiden har börjat - de handlingar som ändringssökanden åberopar till stöd för sina yrkanden, om dessa inte redan tidigare har tillställts myndigheterna. Ombudet skall till besvärsskriften foga en fullmakt (FPL 21 ).

15 Kuntayhtymähallitus Inlämnande av besvärshandlingarna Besvärshandlingarna skall tillställas besvärsmyndigheterna inom besvärstiden före den sista dagen före utgången av tjänstetiden. Om besvärstidens sista dag är en helgdag självständighetsdag, första maj, jul- eller midsommarafton eller helgfri lördag får besvärshandlingarna inlämnas första vardagen därefter. Besvärshandlingarna kan även sändas med post eller genom bud, men i så fall på avsändarens eget ansvar. Handlingarna skall lämnas till posten i så god tid att de kommer fram innan besvärstiden går ut. Besvärshandlingarna kan även lämnas till: namn adress och postadress Paragrafer Besvärshandlingarna skall lämnas till 1): namn, adress och postadress Paragrafer Tilläggsuppgifter Detaljerad anvisning för rättelseyrkande/besvärsanvisning fogas till protokollsutdraget. 1) Om de skall lämnas till någon annan än besvärsmyndigheten. Fogas till protokollet Rättegångsavgifterna ändras Enligt lagen om avgifter för domstolars och vissa justitieförvaltningsmyndigheters prestationer (701/93) uppbärs en rättegångsavgift på 80 euro av en ändringssökande i förvaltningsdomstolen.

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 7/05 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymähallitus Kokousaika maanantai 23. toukokuuta 2005 klo

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 7/05 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymähallitus Kokousaika maanantai 23. toukokuuta 2005 klo Kuntayhtymähallitus 23.5.2005 113 Kokousaika maanantai 23. toukokuuta 2005 klo 15.10 16.00 Kokouspaikka Hotelli Polaris, Edsevö Päätöksentekijät Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund Lars Laaksonen

Lisätiedot

Maankäyttöjaosto Kokouspäivämäärä Pykälät 12-20

Maankäyttöjaosto Kokouspäivämäärä Pykälät 12-20 Muutoksenhakuohjeet Maankäyttöjaosto Kokouspäivämäärä 17.2.2016 Pykälät 12-20 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa kuntalain 91 :n mukaan kunnallisvalitusta koska päätös

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 8/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 14.6.2005 125

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 8/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 14.6.2005 125 Kuntayhtymähallitus 14.6.2005 125 Kokousaika tiistai 14. kesäkuuta 2005, klo 15.00 16.55 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 9/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 9/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 25.8.2005 136 Kokousaika torstai 25. elokuuta 2005 klo 9.00 11.10 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 6/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 6/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 17.5.2005 92 Kokousaika tiistai 17. toukokuuta klo 15.00 16.55 Kokouspaikka Päätöksentekjät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund

Lisätiedot

Valitusviranomainen ja valitusaika

Valitusviranomainen ja valitusaika Tekninen lautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1 Muutoksenhaku päätökseen katu- ja yleisen alueen suunnitelman hyväksymisestä / Anvisning för sökande av ändring i beslut om godkännande av gatuplan och

Lisätiedot

Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto, Helsinki

Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto, Helsinki PÄÄTÖS OKM 202/532/2012 HELSINGIN KAUPUNGIN KIRJAAMO HELSINGFORS STADS REGISTRATORSKONTOR Helsingin kaupunki PL 1 00099 Helsingin kaupunki Kansalaisopiston ylläpitämisluvan muuttaminen Sasunut/Inkommit

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 1/2016 1 AIKA 03.02.2016 klo 17:00-18:15 PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 3 Esityslistan hyväksyminen 5 4 Saariston

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 5/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 5/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 29.3.2006 69 Kokousaika keskiviikko 29. maaliskuuta 2006, klo 15.00 17.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Toimielin: Rakennus- ja ympäristölautakunta Kokouspvm:

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Toimielin: Rakennus- ja ympäristölautakunta Kokouspvm: OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Toimielin: Rakennus- ja ympäristölautakunta Kokouspvm: 13.12.2018 Pöytäkirja yleisesti nähtävillä 19.12.2018 Pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa 19.12.2018

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 77 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 121. 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta 122

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 77 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 121. 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta 122 8/2015 119 AIKA 11.11.2015 klo 17:00-18:30 PAIKKA Nauvon aluekonttori, Brinkastentie 1 77 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 121 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta 122 79 Esityslistan

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE PÖYTÄKIRJA 7/06 KUNTAYHTYMÄ

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE PÖYTÄKIRJA 7/06 KUNTAYHTYMÄ 1 Kokousaika tiistai 26. syyskuuta 2006 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Päättäjät ympäristötalo, Kaikutie 11, 68620 Pietarsaari Varajäsenet Björkskog Bengt puheenjohtaja Grankulla-Häggblom Monika Hagman Mikael

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 19 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 32

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 19 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 32 3/2016 29 AIKA 20.04.2016 klo 17:00-19:10 PAIKKA Paraisten lukio, Pajbakantie 1 19 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 31 20 Pöytäkirjantarkastajien valinta 32 21 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE ESITYSLISTA 4/07 KUNTAYHTYMÄ

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE ESITYSLISTA 4/07 KUNTAYHTYMÄ 1 Kokousaika torstaina 13 joulukuuta 2007 klo 15.00 Kokouspaikka Päättäjät ympäristötalo, Kaikutie 11, 68620 Pietarsaari Varajäsenet Björkskog Bengt puheenjohtaja Grankulla-Häggblom Monika Hagman Mikael

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 16

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 16 2/2016 13 AIKA 29.02.2016 klo 16:30-18:20 PAIKKA Merituulen päiväkoti, Tennbyntie 17 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta 16 11 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 61

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 61 5/2016 58 AIKA 14.06.2016 klo 17:00-19:05 PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 60 39 Pöytäkirjantarkastajien valinta 61 40 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE PÖYTÄKIRJA 7/05 KUNTAYHTYMÄ. Kokousaika maanantai. 19. syyskuuta 2005, klo

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE PÖYTÄKIRJA 7/05 KUNTAYHTYMÄ. Kokousaika maanantai. 19. syyskuuta 2005, klo 1 Kokousaika maanantai. 19. syyskuuta 2005, klo 10.00 11.00. Kokouspaikka Päättäjät ympäristötalo, Kaikutie 11, 68620 Pietarsaari Varajäsenet Björkskog Bengt, puheenjohtaja Grankulla-Häggblom Monika Hagman

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 107. 69 Pöytäkirjantarkastajien valinta 108

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 107. 69 Pöytäkirjantarkastajien valinta 108 7/2015 105 AIKA 12.10.2015 klo 16:30-18:05 PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 107 69 Pöytäkirjantarkastajien valinta 108 70 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Yhteinen kirkkoneuvosto Kokouspäivämäärä Pöytäkirjan pykälät Gemensamma kyrkorådet 14.2.

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Yhteinen kirkkoneuvosto Kokouspäivämäärä Pöytäkirjan pykälät Gemensamma kyrkorådet 14.2. Kauniaisten seurakuntayhtymä LIITE 10 Grankulla kyrkliga samfällighet OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Yhteinen kirkkoneuvosto Kokouspäivämäärä Pöytäkirjan pykälät Gemensamma kyrkorådet 14.2.2017

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 115

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 115 7/2016 111 Sivistyslautakunta TID - AIKA 17.11.2016 kl./klo 18:00-19:27 PLATS - PAIKKA Koivuhaan päiväkoti 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 114 60 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

PÄÄTÖS Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Annettu julkipanon jälkeen PÄÄTÖS Annettu julkipanon jälkeen Länsi- ja Sisä-Suomi Nro 39/2010/1 Ympäristölupavastuualue Dnro LSSAVI/285/04.08/2010 Annettu 18.5.2010 ASIA Päätös ympäristönsuojelulain 57 :n mukaisen ympäristölupapäätöksen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 1/2015 1 AIKA 21.01.2015 klo 17:35-19:05 PAIKKA Kaupungintalo, Kajuutta 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 3 Esityslistan hyväksyminen 5 4 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Korppoon lähipalvelulautakunta TID - AIKA 08.06.2011 klo 15:30-16:45 PLATS - PAIKKA Korppoon aluekonttori 6 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 7 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Dokumentet har undertecknats elektroniskt i ärendehanteringssystemet.

Dokumentet har undertecknats elektroniskt i ärendehanteringssystemet. Ärende/ Asia Suunnittelupalvelun sisältöä koskeva muutos, Pohjantie- Pohjanlahdentie Beskrivning/ Selostus WSP valittiin laatimaan kahden liikennevaloristeyksen katusuunnitelmaa Kolpintie Pohjanlahdentie

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 23. 12 Pöytäkirjantarkastajien valinta 24

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 23. 12 Pöytäkirjantarkastajien valinta 24 2/2016 20 Sivistyslautakunta TID - AIKA 02.03.2016 kl./klo 16:30 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 23 12 Pöytäkirjantarkastajien valinta 24

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 20 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 37

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 20 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 37 3/2016 33 Sivistyslautakunta TID - AIKA 21.04.2016 kl./klo 16:30-19:00 PLATS - PAIKKA Pargas svenska gymnasium, Koulukatu 14 20 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 36 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 57 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 91. 58 Pöytäkirjantarkastajien valinta 92

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 57 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 91. 58 Pöytäkirjantarkastajien valinta 92 6/2015 89 AIKA 16.09.2015 klo 17:00-18:40 PAIKKA Kaupungintalo, Kajuutta 57 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 91 58 Pöytäkirjantarkastajien valinta 92 59 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

ANVISNING FÖR RÄTTELSEYRKANDE OCH BESVÄRSANVSNING

ANVISNING FÖR RÄTTELSEYRKANDE OCH BESVÄRSANVSNING ANVISNING FÖR RÄTTELSEYRKANDE OCH BESVÄRSANVSNING PARGAS STAD Datum för sammanträdet Stadsstyrelsens sektion för servicetjänster 25.8.2014 BESVÄRSFÖRBUD OCH VAD FÖRBUDET GRUNDAR SIG PÅ Eftersom nedan nämnda

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Iniön lähipalvelulautakunta TID - AIKA 31.03.2011 kl. 14:00-15:05 PLATS - PAIKKA Aluekonttori, Norrby 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 64 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 115

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 64 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 115 4/2016 111 Kulttuurilautakunta TID - AIKA 29.09.2016 kl./klo 16:30-17:55 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Kajuutta 64 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 114 65 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 32

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 32 3/2017 29 AIKA 10.05.2017 klo 17:00-18:45 PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 18 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 31 19 Pöytäkirjantarkastajien valinta 32 20 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 69

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 69 4/2017 66 Sivistyslautakunta TID - AIKA 30.05.2017 kl./klo 17:00-18:30 PLATS - PAIKKA Villa Apollo, Granvikintie 339 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 68 35 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 13 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 13 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4 2/2015 1 Nauvon lautakunta TID - AIKA 29.04.2015 kl./klo 18:00-19:20 PLATS - PAIKKA Nauvon aluekonttori 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 13 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 61 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 94

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 61 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 94 7/2016 91 AIKA 10.10.2016 klo 17:00-18:50 PAIKKA Ulkosaariston koulu, Verkanintie 1, Korppoo 61 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 93 62 Pöytäkirjantarkastajien valinta 94 63 Esityslistan

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4 1/2015 1 Korppoon lautakunta TID - AIKA 14.04.2015 kl./klo 16:00-17:50 PLATS - PAIKKA Korppoon aluekonttori, Kauppamiehentie 1 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 100

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 100 3/2016 96 Kulttuurilautakunta TID - AIKA 24.05.2016 kl./klo 16:30 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 99 57 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 72

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 72 5/2016 69 Houtskarin lautakunta TID - AIKA 01.12.2016 kl./klo 18:00-20:05 PLATS - PAIKKA Houtskarin aluelautakunta 39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 71 40 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 16 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 16 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 3/2017 1 Iniön lautakunta TID - AIKA 02.06.2017 kl./klo 13:00-14:20 PLATS - PAIKKA Kolko 16 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 17 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 18 Esityslistan

Lisätiedot

Vastaus oikaisuvaatimuksiin, jotka koskevat tilalle Kurmäng 9:0 Taran kylässä Paraisilla tehtyä suunnittelutarveratkaisua

Vastaus oikaisuvaatimuksiin, jotka koskevat tilalle Kurmäng 9:0 Taran kylässä Paraisilla tehtyä suunnittelutarveratkaisua Vastaus oikaisuvaatimuksiin, jotka koskevat tilalle Kurmäng 9:0 Taran kylässä Paraisilla tehtyä suunnittelutarveratkaisua 1079/10.03.00.02/2014 Miljönämnden 77 Valmistelija Kaavoituspäällikkö Heidi Saaristo-Levin,

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 10 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 10 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 2/2014 1 Iniön lautakunta TID - AIKA 09.06.2014 kl./klo 11:00-12:25 PLATS - PAIKKA Snäckan 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 10 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 11 Esityslistan

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 13 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 13 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 2/2015 1 Iniön lautakunta TID - AIKA 27.11.2015 kl./klo 16:00-18:45 PLATS - PAIKKA Snäckan 13 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 14 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 15 Esityslistan

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10) 49/2015 28.09.2015

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10) 49/2015 28.09.2015 Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10) 115 lle ja apulaiskaupunginjohtajille vuodeksi 2016 tilattavat lehdet HEL 2015-010363 T 00 04 01 Päätös päätti oikeuttaa kaupunginkanslian tilaamaan vuodeksi

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 1/2016 1 Iniön lautakunta TID - AIKA 18.03.2016 kl./klo 16:00-17:55 PLATS - PAIKKA Snäckan 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajan valitseminen 4 3 Esityslistan

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 112

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 112 5/2017 108 Kulttuurilautakunta TID - AIKA 05.09.2017 kl./klo 16:30-19:45 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 111 59 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Staden Jakobstad - Pietarsaaren kaupunki

Staden Jakobstad - Pietarsaaren kaupunki Sakägare/ Asianosainen Ärende/ Asia - VALREKLAM INFÖR RIKSDAGSVALET 2015 - VAALIMAI- NONTA ENNEN EDUSKUNTAVAALEJA 2015, TILLÄGG / LISÄYS Det finns tomma reklamplatser kvar i stadens valställningar och

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 73 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 115. 74 Pöytäkirjantarkastajien valinta 116

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 73 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 115. 74 Pöytäkirjantarkastajien valinta 116 8/2014 113 AIKA 20.10.2014 klo 17:00-18:40 PAIKKA Kaupungintalo, Kajuutta 73 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 115 74 Pöytäkirjantarkastajien valinta 116 75 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Ullavan metsäautoteiden nimeämiset

Ullavan metsäautoteiden nimeämiset KOKKOLAN KAUPUNKI/KARLEBY STAD PaikkatietopalveluUGeodatatjänster Paikkatietoi nsinööri/g ls-ingenjör VIRANHALTIJAPAATOS TJÄNSTEMANNABESLUT 14.8.2014 7S Ullavan metsäautoteiden nimeämiset N imistötoimikunnan

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 2/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 2/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 14.2.2006 19 Kokousaika tiistai 14. helmikuuta 2006, klo 14.00 16.35 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 23

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 23 2/2017 20 Houtskarin lautakunta TID - AIKA 22.05.2017 kl./klo 19:00-20:45 PLATS - PAIKKA Houtskarin aluekonttori 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 22 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDEN- ESITYSLISTA 3/08 HUOLTOALUEEN KUNTAYHTYMÄ

MALMIN TERVEYDEN- ESITYSLISTA 3/08 HUOLTOALUEEN KUNTAYHTYMÄ 1 Kokousaika keskiviikko 10. syyskuuta 2008 klo 15.00 Kokouspaikka Päättäjät ympäristötalo, Kaikutie 11, 68620 Pietarsaari Varajäsenet Björkskog Bengt puheenjohtaja Grankulla-Häggblom Monika Hagman Mikael

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 69 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 131

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 69 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 131 8/2016 128 Sivistyslautakunta TID - AIKA 21.12.2016 kl./klo 16:30-17:50 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 69 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 130 70 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 60. 38 Pöytäkirjantarkastajien valinta 61

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 60. 38 Pöytäkirjantarkastajien valinta 61 4/2015 58 AIKA 12.05.2015 klo 17:09-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, Kajuutta 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 60 38 Pöytäkirjantarkastajien valinta 61 39 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 53

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 53 4/2016 50 Sivistyslautakunta TID - AIKA 26.05.2016 kl./klo 17:00-18:30 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 52 31 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 10/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 10/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 20.9.2005 151 Kokousaika tiistai 20. syyskuuta 2005 klo 15.00 17.50 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 1/2016 1 Sivistyslautakunta TID - AIKA 04.02.2016 kl./klo 18:00-19:25 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

TID - AIKA 13.03.2014 KL. - KLO 16:30-20:40 Malmkulla, Ruokasali, Kunnalliskodintie 12, 21600 Parainen

TID - AIKA 13.03.2014 KL. - KLO 16:30-20:40 Malmkulla, Ruokasali, Kunnalliskodintie 12, 21600 Parainen 2/2014 26 Sosiaali- ja terveyslautakunta 13.03.2014 TID - AIKA 13.03.2014 KL. - KLO 16:30-20:40 PLATS - PAIKKA Malmkulla, Ruokasali, Kunnalliskodintie 12, 21600 Parainen 20 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA 3/07 HUOLTOALUE KUNTAYHTYMÄ

MALMIN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA 3/07 HUOLTOALUE KUNTAYHTYMÄ 1 Kokousaika keskiviikko 19. syyskuuta 2007 klo 15.00 16.30. Kokouspaikka Päättäjät ympäristötalo Kaikutie 11, 68620 Jakobstad Varajäsenet Björkskog Bengt, puheenjohtaja Grankulla-Häggblom Monika Hagman

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 5

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 5 1/2019 1 Houtskarin lautakunta TID - AIKA 14.01.2019 kl./klo 18:00-19:35 PLATS - PAIKKA Houtskarin aluekonttori 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Iniön lautakunta TID - AIKA 27.05.2013 kl./klo 14:15-16:30 PLATS - PAIKKA Åselholm 15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 16 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4 17 Lautakunnan

Lisätiedot

Ympäristönsuojelulain 27 :n mukainen ympäristölupahakemus, joka koskee jätteen käsittelyä ja hyötykäyttöä.

Ympäristönsuojelulain 27 :n mukainen ympäristölupahakemus, joka koskee jätteen käsittelyä ja hyötykäyttöä. Ympäristö- ja rakennuslautakunta 13.9.2017 Liite 131 PÄÄTÖS Ympäristönsuojelulain 27 mukaan. Päätös annettu julkipanon jälkeen 21.9.2017 ASIA HAKIJA Ympäristönsuojelulain 27 :n mukainen ympäristölupahakemus,

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Korppoon lähipalvelulautakunta TID - AIKA 09.03.2011 klo 15:30-17:15 PLATS - PAIKKA Korppoon aluekonttori 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TJÄNSTEINNEHAVARBESLUT VIRANHALTIJAPÄÄTÖS

TJÄNSTEINNEHAVARBESLUT VIRANHALTIJAPÄÄTÖS 3. 12.2018 Ansökan om avsked från befattning Lundström Pamela Ansökan om avsked från befattning Besluisnr / Päätösnro 63/2018 Pamela Lundström beviljas avsked från sin befattning fr. o. m. 1. 1 2019 enligt

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 4/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 4/05 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 22.3.2005 51 Kokousaika tiistai 22. maaliskuuta 2005 klo 15.00 17.20 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 65

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 65 5/2015 62 Sivistyslautakunta TID - AIKA 02.09.2015 kl./klo 16:30-19:00 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 64 38 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018

PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Tarkastuslautakunta 10/2018 PIETARSAAREN KAUPUNKI Pöytäkirja Sivu 1 Maanantaina 28.5.2018 klo 15.00 18.40 Paikka Jäsenet Selecta, Kaupungintalo Varsinaiset jäsenet Bjarne Kull, puheenjohtaja Kaj Nyman, klo 16.30 18.40, puheenjohtajana

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4 1/2017 1 Houtskarin lautakunta TID - AIKA 28.03.2017 kl./klo 19:00-20:50 PLATS - PAIKKA Houtskarin aluekonttori 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

...,.. OKM/S2/221/2016. Ark;swØerl::.e;ä: ja opintokeskusten ylläpitäjille OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ ,... ark?

...,.. OKM/S2/221/2016. Ark;swØerl::.e;ä: ja opintokeskusten ylläpitäjille OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ ,... ark? OPETUS- JA KULTTUURMNSTERÖ 30.12.2016 OKM/S2/221/2016 s.. Ark;swØerl::.e;ä:...,... ark?s,....,.. J Kunnille, kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille sekä kansalaisopistojen, kansanopistojen,

Lisätiedot

81 Kouluterveydenhuollon tiloihin tutustuminen Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 153

81 Kouluterveydenhuollon tiloihin tutustuminen Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 153 7/2016 150 Sosiaali- ja terveyslautakunta 22.09.2016 TID - AIKA 22.09.2016 KL. - KLO 17:00-19:00 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo, Rantatie 28, Parainen 81 Kouluterveydenhuollon tiloihin tutustuminen

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 38

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 38 2/2016 34 Nauvon lautakunta TID - AIKA 17.05.2016 kl./klo 17:00-19:30 PLATS - PAIKKA Nauvon Kunnantalo 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 37 13 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

PARGAS STAD AVGÖRANDE AV SÄRSKILDA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR BYGGANDE PARAISTEN KAUPUNKI

PARGAS STAD AVGÖRANDE AV SÄRSKILDA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR BYGGANDE PARAISTEN KAUPUNKI Ärende Asia Sökande Hakija Suunnittelutarvealueella rakentamisen erityisten edellytysten ratkaiseminen tilalla Erävuori 2:103 Lielahden kylässä Paraisilla Jouni ja Katja Winberg Kuitiantie 47 21630 Lielahti

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 1/04 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymäkokous Pietarsaaren sairaalan Malmin yksikön luentosali

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 1/04 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymäkokous Pietarsaaren sairaalan Malmin yksikön luentosali Kuntayhtymäkokous 21.9.2004 1 _ Kokousaika tiistai 21. syyskuuta, kl. 09.00-10.40 Kokouspaikka Päättäjät Pietarsaaren sairaalan Malmin yksikön luentosali Muut osanottajat Asp Karin Kuisma Kimmo joht. lääkäri

Lisätiedot

Hankintapäätös sivistysjohtaja / bildningsdirektör Nikkilän sydämen päiväkodin irtokalustehankinnan hankinta

Hankintapäätös sivistysjohtaja / bildningsdirektör Nikkilän sydämen päiväkodin irtokalustehankinnan hankinta Asia/Ärende Perustelu/Motivering Nikkilän sydämen päiväkodin irtokalustehankinnan hankinta Hankinnan kohteena on Nikkilän sydämen päiväkodin (Päiväkoti Pikkusydämen) uudisrakennuksen irtokalusteet. Päiväkoti

Lisätiedot

Hankintapäätös sivistysjohtaja / bildningsdirektör

Hankintapäätös sivistysjohtaja / bildningsdirektör Asia/Ärende Perustelu/Motivering Oppilaskuljetusten hankinta alueelta Nikkilä - Savijärvi - Linnanpelto - Herrala Hankinnan kohde Tarjouspyynnön kohteena on perusopetuslain 32 :n mukaiset oppilaskuljetukset.

Lisätiedot

Kemiön kunnankanslia, Hallituksen huone

Kemiön kunnankanslia, Hallituksen huone 1/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Torstaina klo 17.00-19.30 Kokouspaikka: Kemiön kunnankanslia, Hallituksen huone Päättäjät: Muut: Yngve Engblom Bo Lundell Siw Abrahamsson Esko Antikainen Carola Antskog

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 88. 39 Pöytäkirjantarkastajien valinta 89

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 88. 39 Pöytäkirjantarkastajien valinta 89 5/2014 86 Sivistyslautakunta TID - AIKA 02.09.2014 kl./klo 16:30-19:30 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 88 39 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kokkolan metsäautoteiden nimeäm iset

Kokkolan metsäautoteiden nimeäm iset KOKKOLAN KAUPU N KI/KARLEBY STAD PaikkatietopalveluUGeodatatjänster Paikkatietoinsinööri/G ls-ingenjör VIRANHALTIJAPÄÄTöS TJÄNSTEMANNABESLUT 14.8.2014 es Kokkolan metsäautoteiden nimeäm iset Nimistötoimikunnan

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 85 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 151

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 85 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 151 6/2016 147 Kulttuurilautakunta TID - AIKA 28.11.2016 kl./klo 16:30-17:55 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 85 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 150 86 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 17. 11 Pöytäkirjantarkastajien valinta 18

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 17. 11 Pöytäkirjantarkastajien valinta 18 2/2015 15 Sivistyslautakunta TID - AIKA 01.04.2015 kl./klo 16:30-18:30 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Ohjaamo 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 17 11 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

PIETARSAAREN KAUPUNKI Tekninen lautakunta Viranhaltijapäätös. STADEN JAKOBSTAD Tekniska nämnden Tjänstemannabeslut. Datum Paragraf 30/2017

PIETARSAAREN KAUPUNKI Tekninen lautakunta Viranhaltijapäätös. STADEN JAKOBSTAD Tekniska nämnden Tjänstemannabeslut. Datum Paragraf 30/2017 Sakägare/ Asianosainen Ärende/ Asia Alerte Flyttning av en övergiven båt vid Kittholmen - Hylätyn veneen siirtäminen Kittholmasta STADGA FÖR SMÅBÅTSHAMNAR I STADEN JAKOBSTAD 10: Båtar som finns vid bryggorna

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 132

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 132 5/2016 128 Kulttuurilautakunta TID - AIKA 11.10.2016 kl./klo 16:30-18:05 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 131 75 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TID - AIKA 19.10.2015 KL. - KLO 15:00-16:05 Kaupungintalo, Komentosilta (Valtuustosali), Rantatie 28, 21600 Parainen

TID - AIKA 19.10.2015 KL. - KLO 15:00-16:05 Kaupungintalo, Komentosilta (Valtuustosali), Rantatie 28, 21600 Parainen 9/2015 194 Sosiaali- ja terveyslautakunta 19.10.2015 TID - AIKA 19.10.2015 KL. - KLO 15:00-16:05 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Komentosilta (Valtuustosali), Rantatie 28, 21600 Parainen 107 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 94

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA. 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 94 6/2016 90 Sivistyslautakunta TID - AIKA 12.10.2016 kl./klo 16:30-19:05 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, Skanssi 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 93 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

119 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 192. 120 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 193. 121 Esityslistan hyväksyminen 194

119 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 192. 120 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 193. 121 Esityslistan hyväksyminen 194 12/2013 190 Sosiaali- ja terveyslautakunta 14.11.2013 TID - AIKA 14.11.2013 KL. - KLO 18:00-20:35 PLATS - PAIKKA Perhetalo Ankkuri, Uurnalehdontie 4, Parainen 119 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Valmistelija: ympäristötarkastaja Juhana Jalkanen, puh

Valmistelija: ympäristötarkastaja Juhana Jalkanen, puh Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 39 82 12. 04. 2016 Päätös maa-aineslupahakemuksesta, Lemminkäinen Infra Oy 782/11. 01. 00/2015 Rakennus-ja ympäristölautakunta 39 Lemminkäinen

Lisätiedot

Lääkäriltä edellytetään tehtävään soveltuvaa erikoislääkärin pätevyyttä, peruspalkka

Lääkäriltä edellytetään tehtävään soveltuvaa erikoislääkärin pätevyyttä, peruspalkka KT Yleiskirjeen 16/2007 liite 3 1 (13) YLEINEN OSA 6 Kasvatus- tai perheneuvolan lääkärien palkkahinnoittelu Lääkäriltä edellytetään tehtävään soveltuvaa erikoislääkärin pätevyyttä, peruspalkka 1.10.2007

Lisätiedot

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN VAHVISTAMAT (1705/2009) 29 :N MUKAISET PERUSOPETUKSEN YKSIKKÖHINNAT VUONNA 2017

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN VAHVISTAMAT (1705/2009) 29 :N MUKAISET PERUSOPETUKSEN YKSIKKÖHINNAT VUONNA 2017 Pvrn 30.12.2016 Dnro 50/221/2016 Jakelussa mainituille r. >., ' -. Viite: Asia: OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN VAHVISTAMAT (1705/2009) 29 :N MUKAISET PERUSOPETUKSEN YKSIKKÖHINNAT VUONNA

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 14.01.2015 Sivu 1 / 18. Teknisen lautakunnan kokoustilat, os. Virastopiha 2 C / 1. kerros, Espoon keskus

Tekninen lautakunta 14.01.2015 Sivu 1 / 18. Teknisen lautakunnan kokoustilat, os. Virastopiha 2 C / 1. kerros, Espoon keskus Espoon kaupunki Pöytäkirja Tekninen lautakunta 14.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 14.01.2015 keskiviikko klo 17:00-18:15 Paikka Teknisen lautakunnan kokoustilat, os. Virastopiha 2 C / 1. kerros,

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDEN- HUOLTOALUEENKUNTAYHTYMÄ. tiistai 9. joulukuuta 2008 klo 15.00. ympäristötaio, Kaikutie 11,68620 Pietarsaari

MALMIN TERVEYDEN- HUOLTOALUEENKUNTAYHTYMÄ. tiistai 9. joulukuuta 2008 klo 15.00. ympäristötaio, Kaikutie 11,68620 Pietarsaari HUOLTOALUEENKUNTAYHTYMÄ Valvontajaosto 9.12.2008 Kokousaika Kokouspaikka Päättäjät tiistai 9. joulukuuta 2008 klo 15.00 ympäristötaio, Kaikutie 11,68620 Pietarsaari Varajäsenet IZI Björkskog Bengt puheenjohtaja

Lisätiedot

Lisäasia 108 Kaupunginjohtajan palkan vahvistaminen 221

Lisäasia 108 Kaupunginjohtajan palkan vahvistaminen 221 10/2008 201 Järjestelytoimikunta TID - AIKA 10.11.2008 klo 13:00-19:00 PLATS - PAIKKA Paraisten kaupungintalo, Komentosilta 95 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 205 96 valitseminen

Lisätiedot

TID - AIKA KL. - KLO 17:00 Kaupungintalo, KOMENTOSILTA, Rantatie 28, Parainen

TID - AIKA KL. - KLO 17:00 Kaupungintalo, KOMENTOSILTA, Rantatie 28, Parainen 5/2016 105 Sosiaali- ja terveyslautakunta 16.06.2016 TID - AIKA 16.06.2016 KL. - KLO 17:00 PLATS - PAIKKA Kaupungintalo, KOMENTOSILTA, Rantatie 28, 21600 Parainen 55 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

4 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL Päätös

4 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 4 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL 2017 002253 HEL 2017-002253 T 13 02 01 Päätös Päätöksen perustelut Tutkimusluvan ehdot Etelän palvelualuejohtajta päätti myöntää

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 1/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 1/06 KUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus Kuntayhtymähallitus 26.1.2006 1 Kokousaika torstai 26. tammikuuta klo 14.00 16.35 Kokouspaikka Päätöksentekijät taloustoimisto, Kolpintie, 68600 Pietarsaari Varajäsenet Asp Karin Häggblom Carola Björklund

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

95 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL Päätös

95 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 95 Päätös tutkimuslupahakemukseen HEL 2016-012717 HEL 2016-012717 T 13 02 01 Päätös Päätöksen perustelut Tutkimusluvan ehdot päätti myöntää tutkimusluvan **********

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 3/05 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymäkokous

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUEEN PÖYTÄKIRJA 3/05 KUNTAYHTYMÄ. Kuntayhtymäkokous Kuntayhtymäkokous 16.12.2005 40 Kokousaika perjantai 16. joulukuuta 2005, klo 16.00 18.45 Kokouspaikka Päättäjät Malmin luentosali Muut osanottajat Asp Karin Björklund Lars hallituksen jäsen Björkskog

Lisätiedot

Dnro Kuulutettu Helsingin kaupungin ilmoitustaululla / Etelä-Suomen aluehallintovirasto nro 75/2014/1

Dnro Kuulutettu Helsingin kaupungin ilmoitustaululla / Etelä-Suomen aluehallintovirasto nro 75/2014/1 9k/51 Gpt D()) 3 9,ö Aluehallintovirasto Etelä-Suomi Dnro 28.5.2014 Kuulutettu Helsingin kaupungin ilmoitustaululla / Kungjort på Helsingfors stads anslagstavla KUULEMINEN VALITUKSEN JOHDOSTA a.?-4/1,1

Lisätiedot

Hankintapäätös kunnanjohtaja / kommundirektör

Hankintapäätös kunnanjohtaja / kommundirektör Asia/Ärende Irtokalusteiden hankinta Uuteen Kuntalaan Perustelu/Motivering Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on irtokalusteet ja valaisimet Uuteen Kuntalaan. Kalusteiden tulee olla valmistettu ympäristöystävällisesti

Lisätiedot