-2, KV :00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "-2, KV 2014-12-22 18:00"

Transkriptio

1 -2, KV :00 Kokoustiedot Aika kl Paikka Raatihuone, kaupunginvaltuuston istuntosali Päättäjät Berg, Vesa Lyyra, Anna-Maija Boström, Peter Mäenpää, Tua Brännbacka-Brunell, Brita Nyman, Kaj Englund, Conny Piippolainen, Vuokko Forsman, Bo Pitkäjärvi, Eija Granholm, Markus Rantala, Mervi Haldin, Annica Saari, Kristina Heinonen, Ilmari Salmu, Marita Hellén, Ulla Silvennoinen, Pentti Hellstrand, Kurt Sipinen, Helinä Helsing, Christina Sjölund, Owe Henriksson, Anna-Maja Sjölund, Richard Henriksson, Malin Snellman, Mikael Holmgård, Kenneth Storbjörk, Jacob Isokoski, Sauli Sundqvist, Carola Ittonen, Jarmo Suojoki, Marcus Karjaluoto, Johan Suvanto, Vesa Karlsson, Markus Tamminen, Jaakko Koskela, Kari Wester, Harald Kull, Bjarne Vikström, Mona Lunabba, Maria Vähäsöyrinki, Eija Luomala, Eero Käsiteltävät asiat Oheisen esityslistan mukaan. Toimeksi saanut: Milla Kallioinen kaupunginsihteeri

2 80, KV :00 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS

3 81, KV :00 PÖYTÄKIRJANTARKASTUS Pöytäkirja tarkastetaan kaupunginkansliassa tiistaina 30. joulukuuta 2014 klo Kaupunginhallitus ehdottaa: - että kaupunginvaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

4 82, KV :00 CFV: 113/2012 VALTUUTETTU RICHARD SJÖLUND YM.: ALOITE PIETARSAAREN KEHITTÄMI- SESTÄ KULTTUURIKAUPUNKINA Kv Aloite: Liite 10 Päätös Kaupunginvaltuusto: Kaupunginvaltuusto päätti työjärjestyksensä mukaisesti lähettää asian kaupunginhallituksen valmisteltavaksi. Kh Valtuutettu Richard Sjölundin ym:n aloite: Liite 84 Päätös Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus lähettää aloitteen sivistyslautakunnalle lausuntoa varten. Lausunto on toimitettava kaupunginhallitukselle viimeistään Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Sivl Richard Sjölund ym. ovat tehneet aloitteen erilaisten kulttuuripanostusten tekemisestä Pietarsaaren kaupungissa. Aloitteessa mainitaan useita tärkeitä kulttuuri- ja koulutusalan osa-alueita, joita kaupungin on ehdottomasti kehitettävä ja joilla sen on valvottava etujaan. Richard Sjölundin aloite: Aloite on jaettu kolmeen mahdolliseen kulttuuripanostukseen joista kaikki kuuluvat sivistyslautakunnan vastuualueeseen, mutta jotka sisällöltään ja tavoitteiltaan ovat niin laajoja ja koskettavat niin monia eri aloja, ettei yksi ja sama työryhmä voi työskennellä kaikkien noiden kolmen aloitteessa ehdotetun asian parissa. A. Ensimmäistä kohtaa pidämme täysin koulutuspoliittisena asiana, josta on keskusteltava yhdessä Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun ja NO- VIAn sekä kaupungin koulutussektorin kanssa.

5 82, KV :00 CFV: 113/2012 B. Toinen kohta koskee Palokunnantalon käyttämistä näyttämötaiteeseen. Tuo asia on kylläkin jaettava useampaan skenaarioon: - käytetäänkö Palokunnantaloa pelkästään paikallisiin tarpeisiin ja vierailevien teatteriryhmien (esim. alueteatterin) näytäntöihin, tilapäisiin konsertteihin jne. - ja/vai toimiiko Palokunnantalo näyttämötaidekoulutuksen osana - mikä on kampuksen osuus näyttämötaiteen koulutuksessa? C. Kolmas kohta, joka koskee suomenruotsalaisen ja muiden vähemmistökulttuurien kulttuurikeskuksen luomista, ei ole sidottu mihinkään erityiseen rakennukseen; toiminta voi sijoittua Palokunnantaloon tai johonkin muuhun kaupungin käyttämättömään kiinteistöön. Päätös Sivistysjohtaja: Lautakunta ehdottaa, että kaupunginhallitus asettaa kaksi eri painoalueisiin keskittyvää työryhmää mahdollisimman pian: - toinen työryhmä selvittää kaupungin olemassa olevien kiinteistöjen tulevaa käyttöä - toinen työryhmä selvittää, mitä kulttuurikeskuksen luominen voisi merkitä Työryhmissä on oltava päiväkotien ja koulujen 2030 työryhmän edustaja. Sivistyslautakunta: hyväksyttiin. Kh Valtuutettu Richard Sjölundin ym:n aloite: Liite 372 Kaupunginsihteeri: Richard Sjölund ym. ehdottavat aloitteessaan, että kaupunki asettaa työryhmän, jonka tehtävänä olisi työskennellä aloitteessa mainittujen kolmen kulttuuripanostuksen toteuttamiseksi. Sivistyslautakunta ehdottaa vastaukseksi kaupunginhallituksen lausuntopyyntöön, että kaupunki asettaa kaksi työryhmää: toisen työryhmän selvittämään kaupungin olemassa olevien kiinteistöjen tulevaa käyttöä ja toisen sitä, mitä kulttuurikeskuksen luominen voisi merkitä. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää - asettaa työryhmän, johon kuuluu 3 4 jäsentä ja jonka tehtävänä on selvittää kaupungin olemassa olevien kiinteistöjen tulevaa käyttöä kulttuuripanostuksiin. Työryhmän sihteerinä toimii talonrakennuspäällikkö tai muu hänen nimittämänsä henkilö.

6 82, KV :00 CFV: 113/ asettaa työryhmän, johon kuuluu 3 4 henkilöä ja jonka tehtävänä on selvittää, mitä kulttuurikeskuksen luominen voisi merkitä. Ryhmän sihteerinä toimii kulttuurisihteeri. - että työryhmät antavat kaupunginhallitukselle selvityksen nykyisen toimikauden kuluessa - että työryhmät voivat tarvittaessa päättää lisäjäsenistä itse. Päätös Kaupunginhallitus: Maarit Wik ehdotti keskustelun aikana, että Richard Sjölund valitaan molempien työryhmien puheenjohtajaksi, Kerstin Ström ehdotti, että Mona Vikströmistä tulee ensin mainitun työryhmän jäsen ja Christer Tonbergistä toisen työryhmän jäsen. Jarmo Ittonen ehdotti, että Helinä Sipisestä tulee viimeksi mainitun työryhmän jäsen. Muut kaupunginhallituksen jäsenet kannattivat Wikin, Strömin ja Ittosen ehdotuksia. Kaupunginhallitus teki siten kaupunginjohtajan ehdotuksen mukaisen päätöksen ja että Richard Sjölund, Mona Vikström, Jarmo Ittonen ja Rune Hagström tai tämän valitsema henkilö osallistuvat valmistelussa ensin mainittuun työryhmään ja että Richard Sjölund, Christer Tonberg, Helinä Sipinen ja Päivi Rosnell osallistuvat valmistelussa toiseksi mainittuun työryhmään. Kh Kaupunginsihteeri: Kaupunginsihteerin tietoon on tullut, että Helinä Sipinen ei ole käytettävissä edellä mainitussa päätöksessä asetetun työryhmän jäseneksi. Päätös Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus valitsee Marita Salmun Helinä Sipisen sijalle kulttuurikeskuksen luomista selvittävän työryhmän jäseneksi. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Työryhmän raportti: Liite 135 Vt. kaupunginsihteeri: Kulttuurikeskuksen luomisen merkitystä selvittävä työryhmä on antanut raporttinsa kaupunginhallitukselle.

7 82, KV :00 CFV: 113/2012 Alustavan työn tehtyään ryhmä tekee seuraavan ehdotuksen: - työryhmän toimiaikaa pidennetään kevääksi 2013 ja jäsenmäärää laajennetaan esim. 2 3 uudella jäsenellä - työryhmä laatii toimintasuunnitelman ja selvittää mahdollisuudet palkata sisäisesti hanketyöntekijä työllistämisvaroilla lukien tai aikaisemmin - hanketyöntekijän päätehtävänä on kartoittaa kehittämismahdollisuudet ja toimintamuodot ja koota eri tahot ja asiasta kiinnostuneet kulttuurikeskusidean ympärille - hanketyöntekijä koostaa vuorovaikutussuunnitelman kaupungin ja seudun muiden hankkeiden kanssa - hanketyöntekijä laatii suunnitelman tulevaa EU-ohjelmakautta varten ja kartoittaa kaikki ulkoisen rahoituksen mahdollisuudet - hanketyöntekijä suunnittelee työryhmän kanssa ideaseminaarin syksyksi Päätös Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus merkitsee raportin tiedoksi ja päättää - jatkaa työryhmän toimikautta 30. kesäkuuta 2013 asti - että työryhmä voi tarvittaessa päättää itse jäsenmäärän lisäämisestä - että työryhmä selvittää mahdollisuudet hanketyöntekijän palkkaamiseen sisäisesti työllistämisvaroin. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Anomus: Liite 353 Kaupunginsihteeri: Kulttuurikeskustyöryhmä anoo toimiajan pidentämistä kuudella kuukaudella vuoden 2013 saakka. Päätös Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää pidentää kulttuurikeskustyöryhmän toimiaikaa vuoden 2013 loppuun saakka. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Kiinteistötyöryhmän loppuraportti:

8 82, KV :00 CFV: 113/2012 Liite 377 A Palokunnantalon piirustukset: Liite 377 B Raatihuoneen piirustukset: Liite 377 C Raportti : Liite 377 D Kaupunginsihteeri: Kiinteistötyöryhmä esittelee loppuraporttinsa. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus keskustelee ehdotuksesta, joka koskee palokunnantalon käyttöä tulevaisuudessa, sekä päättää - antaa henkilöstöjohtajalle tehtäväksi selvittää mahdollisuuksia palkata työllistämisvarojen avulla hanketyöntekijä annetun raportin kuvauksen mukaisesti - antaa kaupunginjohtajalle tehtäväksi selvittää mahdollisuuksia sijoittaa työväenopistojen, kulttuurisektorin, matkailutoimiston ja welcome officen sihteeri/kansliatoiminnot yhteisiin tiloihin raatihuoneella. Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Anomus ja hankesuunnitelma: Liite 545 Kaupunginsihteeri: Kulttuurikeskustatyöryhmä anoo euroa ideaseminaarin toteuttamiseksi hankkeen Kansainvälinen vähemmistökulttuurien kulttuurikeskus yhteydessä. Seminaari on osa hanketta Pietarsaaren kehittäminen kulttuurikaupunkina, joka on lähtöisin Richard Sjölundin aloitteesta Seminaarin talousarvio on euroa. Muuta rahoitusta haetaan Svenska Kulturfondenilta, SÖFukilta ja Eugene, Elisabeth ja Birgit Nygrenin rahastosta. Seminaarin alustava päivämäärä on Runeberginviikon yhteydessä. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää rahoittaa puolet kustannuksista. Päätös

9 82, KV :00 CFV: 113/2012 Kaupunginhallitus: Kaupunginjohtaja teki uuden päätösehdotuksen, jonka mukaan summa voi olla enintään euroa. Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Anomus toimikauden pidentämisestä: Liite 65 Kaupunginsihteeri: Kulttuurikeskustatyöryhmän toimikausi päättyi virallisesti ja suunniteltu ideaseminaari järjestettiin Hankkeen raportoimista ja jatkon mietintää varten työryhmä on sitä mieltä, että toimikautta on jatkettava. Päätös Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää jatkaa työryhmän toimikautta asti. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kh Työryhmän Kulttuuria keskustassa loppuraportti: Liite 409 Kaupunginsihteeri: Työryhmän loppuraportti esiteltiin kaupunginhallitukselle syyskuussa Työryhmän toimikausi päättyi muodollisesti , mutta projektisihteeri sekä työryhmän puheenjohtaja ja sihteeri ovat toimineet vielä tämän jälkeen ja pohtineet jatkoa Kulttuuria keskustassa -hankkeelle sekä jatkon rahoittamista. Hanke on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä kartoitushanketta varten. Hanke Kulttuuria keskustassa päättyy nyt tässä muodossaan. Valtuuston aloitteen ja toivomusten perusteella on muodostettu kaksi työryhmää, jotka ovat olleet aktiivisesti toiminnassa vuodesta 2012 alkaen. Valtuuston aloitteen voitaneen näin ollen todeta olevan loppuun käsitelty. Kaupunginjohtajan sijainen: Kaupunginhallitus päättää

10 82, KV :00 CFV: 113/ antaa kulttuuritoimistolle ja kulttuurisihteerille tehtäväksi suorittaa kartioitushanke ja integroida Kulttuuria Keskustassa- hanke osaksi kulttuuritoimintaa - ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että aloite julistetaan loppuun käsitellyksi. Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kv Työryhmän Kulttuuria keskustassa loppuraportti: Liite 82 Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle: - että aloite julistetaan loppuun käsitellyksi.

11 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

12 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

13 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

14 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

15 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

16 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

17 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

18 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

19 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

20 82, KV :00 / :s bilaga: Liite 82/kv

21 83, KV :00 CFV: 835/2014 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN VALINTA (TOIMI- KAUDEKSI ) Kh Yhteistoimintasopimus: Liite 405 Kaupunginsihteeri: Pietarsaari, Pedersören kunta, Uusikaarlepyy ja Luoto allekirjoittivat kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain (169/2007) mukaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostamista koskevan puitesopimuksen. Sopijakunnat ovat sopineet, että Pietarsaaren kaupunki on isäntäkunta ja toimii 16-jäsenisen ja 16-varajäsenisen sosiaalija terveyslautakunnan hallintoyksikkönä. Lautakunnan 6 jäsentä ja 6 varajäsentä valitaan Pietarsaaresta, 4 jäsentä ja 4 varajäsentä Pedersörestä ja 3 jäsentä ja 3 varajäsentä Uudestakaarlepyystä ja samoin Luodosta. Yhteistoimintasopimuksen kohdan 6 mukaan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajuus ja varapuheenjohtajuus kiertävät sopimuskuntien kesken, kuitenkin siten, että isäntäkunnalla on aina joko puheenjohtajuus tai varapuheenjohtajuus. Pietarsaaren kaupungilla oli varapuheenjohtajuus vuosina ja puheenjohtajuus vuosina Kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan yksimielisesti ryhmäpuheenjohtajien ehdotuksesta sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi vuosiksi seuraavat: jäsenet Marcus Suojoki Kenneth Holmgård Carola Sundqvist Vesa Suvanto Ulrika Rönnback Eija Ylisaari-Salminen varajäsenet Anna-Maja Henriksson Peter Boström Bo Forsman Mervi Rantala Bjarne Strengell Eija Tamminen Kaupunginvaltuusto valitsi samoin yksimielisesti lautakunnan varapuheenjohtajaksi Marcus Suojoen. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus ehdottaa, että kaupunginvaltuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajan toimikaudeksi Kaupunginhallitus päättää pyytää Luodon kuntaa valitsemaan varapuheenjohtajan vuosille

22 83, KV :00 CFV: 835/2014 Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kv Yhteistoimintasopimus: Liite 83 Kaupunginhallitus ehdottaa: - että kaupunginvaltuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajan toimikaudeksi

23 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

24 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

25 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

26 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

27 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

28 83, KV :00 / :s bilaga: Liite 83/kv

29 84, KV :00 CFV: 866/2014 PÄÄTÖS KATTERNÖN YM. OSAKKEIDEN SIIRTÄMISESTÄ PIETARSAAREN ENERGIA OY:LLE Kh Luovutusasiakirja (ruotsiksi): Liite 414 Kaupunginsihteeri: Pietarsaaren kaupunki on muodostanut kaupungin kokonaan omistaman osakeyhtiön, Pietarsaaren Energia Oy:n, joka on merkitty kaupparekisteriin Kuntalain 2 a :n mukaan liikelaitos Pietarsaaren energialaitos on yhtiöitettävä viimeistään Tätä varten kaupungin on siirrettävä energiantuotantotoimintaa varten tarpeellisia, Oy Katternö Ab:n strategisia osakkeita sekä Oy Herrfors Ab:n, Oy Perhonjoki Ab:n, Oy Katternö Kraft Ab:n ja Katternö Kärnkraft Oy Ab:n tuotantoosakkeita Pietarsaaren Energia Oy:lle vuoden 2014 lopussa. Osakkeet luovutetaan apporttina luovutuksensaajayhtiö Pietarsaaren Energia Oy:lle. Luovutuksen kohde, apporttiomaisuuden arvo ja muut ehdot ilmenevät liitteenä olevasta luovutuskirjasta. Luovutus on hyväksyttävä kaupunginvaltuustossa ja Pietarsaaren Energia Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Yhtiökokous pidetään , jolloin hallituksen esitys osakeantiin apporttiomaisuutta vastaan on hyväksyttävä. Kaupunginsihteeri: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että valtuusto hyväksyy Pietarsaaren kaupungin ja Pietarsaaren Energia Oy:n välisen apporttiomaisuuden luovutuskirjan. Kaupunginhallitus valitsee Milla Kallioisen kaupungin edustajaksi Pietarsaaren Energia Oy:n pidettävään ylimääräiseen yhtiökokoukseen, sekä valtuuttaa edustajan merkitsemään kaikki osakeannin osakkeet. Päätös Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kv Luovutuskirja Liite 84 Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle: - että valtuusto hyväksyy Pietarsaaren kaupungin ja Pietarsaaren Energia Oy:n välisen apporttiomaisuuden luovutuskirjan,

30 84, KV :00 CFV: 866/ että kaupunginvaltuusto päättää tarkastaa pykälän välittömästi.

31 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA PIETARSAAREN KAUPUNGIN JA PIETARSAAREN ENERGIA OY:N VÄLILLÄ

32 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja (jäljempänä Luovutuskirja ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: Pietarsaaren kaupunki Y-tunnus Osoite: PL 41, Pietarsaari (jäljempänä Luovuttaja ) Pietarsaaren Energia Oy Y-tunnus Osoite: Strengberginkatu 1, Pietarsaari (jäljempänä Luovutuksensaaja ) 1. Tausta ja tarkoitus Kuntalain ( /626) 2 a :n mukaisesti kunnan hoitaessa kuntalain mukaista tehtäväänsä kilpailutilanteessa markkinoilla, sen on annettava tehtävä osakeyhtiön, osuuskunnan, yhdistyksen tai säätiön hoidettavaksi (yhtiöittämisvelvollisuus). Kuntalain edellä mainittu muutos on tullut voimaan 1. päivänä syyskuuta Koska Luovuttaja on ennen tämän lain voimaantuloa hoitanut energiantuotantoa omana toimintanaan liikelaitosmuodossa, kilpailutilanteessa markkinoilla, Luovuttajan on kuntalain ( /626) muutoksen seurauksena viimeistään vuoden 2014 loppuun mennessä siirrettävä tehtävä hoidettavaksi yhtiö-, yhteisö- tai säätiömuodossa taikka järjestettävä toiminta muutoin. Edellä mainittuun yhtiöittämisvelvoitteeseen liittyen, Luovuttaja on päättänyt osaltaan yhtiöittää energiantuotantotoiminnan, jota tällä hetkellä hoitaa Pietarsaaren Energialaitos, ja jonka mahdollistavat Luovuttajan energiantuotantoon suoraan perustuvat strategiset osakeomistukset. Luovutuksensaaja on perustettu osittain yhtiöittämisvelvollisuuden toteuttamista varten. Tällä Luovutuskirjalla Luovuttaja yhtiöittää Pietarsaaren Energialaitoksen harjoittaman energiantuotantotoiminnan siltä osin, kun se kattaa energiantuotantotoimintaa varten tarpeelliset Oy Katternö Ab:n osakkeet sekä Oy Herrfors Ab:n, Oy Perhonjoki Ab:n, Oy Katternö Kraft Ab:n ja Katternö Kärnkraft Oy Ab:n tuotanto-osakkeet, jotka yhtiöjärjestyksen mukaan oikeuttavat energiaan kunkin tuotanto-osakkeisiin perustuvan yhtiön osalta (jäljempänä yhdessä Osakkeet ). Yhtiöittäminen tapahtuu tältä osin luovuttamalla Luovutuksensaajalle Osakkeiden omistusoikeus. Luovutus muodostaa osan energiantuotantotoiminnasta, jota mainittu Luovuttaja harjoittaa liikelaitosmuodossa, kilpailutilanteessa markkinoilla. Jäljelle jäävä osa Luovuttajan energiantuotantotoiminnasta yhtiöitetään erikseen muulla tavoin. Tällä luovutuskirjalla luovutettavat Osakkeet muodostavat osan Pietarsaaren Energialaitoksen käyttöomaisuutta ja sitä on jo ennen kuntalain mainitun muutoksen voimaantuloa pääasiassa käytetty suoraan Luovuttajan energiantuotantotoiminnassa ja Luovutuksensaaja tulee jatkamaan Osakkeiden käyttöä luovutuksen jälkeen entiseen tapaan ja vähintään entisessä laajuudessa. Luovuttaja luovuttaa Osakkeet apporttina täysin omistamalle Luovutuksensaajalleen. Tätä apporttia vastaan Luovuttaja saa oikeuden merkitä Luovutuksensaajan liikkeeseen laskemia uusia osakkeita.

33 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv Tällä Luovutuskirjalla Luovutuksensaaja ottaa vastattavakseen Osakkeisiin liittyvät oikeudet, velat ja vastuut tämän Luovutuskirjan ehtojen mukaisesti ja sitoutuu jatkamaan siirtyvien osakkeiden käyttöä luovutuksen toteutumisen jälkeen entiseen tapaan ja vähintään entisessä laajuudessa. 2. Luovutuksen kohde Luovutuksen kohteena ovat seuraavat strategiset osakeomistukset ja tuotanto-osakkeet ( Osakkeet ): (a) kappaletta osakkeita Oy Katternö Ab:ssä (Y-tunnus ); (b) kappaletta B-osakkeita Oy Perhonjoki Ab:ssä (Y-tunnus ); (c) kappaletta osakkeita Oy Katternö Kraft Ab:ssä (Y-tunnus ); (d) 657 kappaletta osakkeita Katternö Kärnkraft Oy Ab:ssä (Y-tunnus ); ja (e) kappaletta B-osakkeita Oy Herrfors Ab:ssä (Y-tunnus ). Osakkeet on eritelty lähemmin liitteessä Apporttiomaisuuden arvo ja arvostus Luovutettavan apporttiomaisuuden muodostavien Osakkeiden arvo on yhteensä ,62 euroa, mikä vastaa Osakkeiden käypää arvoa ja määräytyy hyvän kirjanpitotavan mukaisesti (jäljempänä Apportti ). Apportti jakautuu Osakkeiden välillä kunkin yhtiön osalta seuraavasti: Oy Katternö Ab ( osaketta) ,50 euroa, eli n. 158,30 euroa per osake Oy Perhonjoki Ab ( B-osaketta) ,17 euroa, eli n. 66,04 euroa per osake Oy Katternö Kraft Ab (1.946 osaketta) 0,00 euroa, eli 0,00 euroa per osake Katternö Kärnkraft Oy Ab (657 osaketta) ,55 euroa, eli n ,07 euroa per osake Oy Herrfors Ab ( B-osaketta) ,40 euroa, eli n. 174,58 euroa per osake 4. Vastike Luovutuksensaaja on ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksellä päättänyt osakepääoman korottamisesta osakeannilla laskemalla liikkeelle 95 kappaletta uusia osakkeita. Liikkeelle laskettavien Osakkeiden merkintähinta on yhteensä ,62 euroa, josta euroa merkitään osakepääomaan ja ,62 euroa merkitään sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Apportin arvo on siten ,62 euroa. Osakkeet tarjotaan merkittäväksi Luovutuksensaajan ainoalle osakkeenomistajalle, eli Luovuttajalle. Luovuttaja merkitsee edellä mainitut osakkeet luovuttamalla Osakkeet Luovutuksensaajalle apporttina.

34 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen Omistus- ja hallintaoikeus Osakkeisiin siirtyy Luovutuksensaajalle klo 23.59, asianmukaisesti siirrettyinä siltä osin kuin osakekirjat on annettu, josta alkaen Luovutuksensaaja ottaa vastattavakseen Osakkeisiin liittyvät oikeudet, velvollisuudet ja vastuun omaan lukuunsa ( Luovutuspäivä ). Luovutuksensaaja vapauttaa Luovuttajan kaikista vastuistaan Osakkeita koskien Luovutuspäivästä lukien. 6. Luovuttajan takuut Luovuttaja vakuuttaa, että sillä on omistus- ja hallintaoikeus Osakkeisiin ja että nämä voidaan vapaasti luovuttaa Luovutuksensaajalle. Osakkeita eivät rasita panttaukset tai muut kolmannen osapuolen oikeudet. Kaikilta muilta Osakkeisiin liittyvien yhtiöiden osakkeenomistajilta on saatu suostumus Osakkeiden luovuttamiseen, samoin kuin kyseessä olevilta yhtiöiltä. Kopiot kaikista suostumuksista on liitetty liitteenä Varainsiirtovero Tässä luovutuskirjassa tarkoitettuihin osakkeidenluovutuksiin liittyvästä mahdollisesta varainsiirtoverosta vastaa Luovutuksensaaja. 8. Sopimuskappaleet Tätä Luovutuskirjaa on tehty kaksi (2) samasanaista kappaletta, yksi (1) kummallekin sopijapuolelle. Pietarsaaressa. päivänä joulukuuta 2014 PIETARSAAREN KAUPUNKI PIETARSAAREN ENERGIA OY LIITTEET: Liite 2 Tuotanto-osakkeiden erittely Liite 6 Kopiot suostumuksista

35 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv Seuraavat osakkeet luovutetaan Luovuttajalta (Pietarsaaren kaupunki) Luovutuksensaajalle (Pietarsaaren Energia Oy): Oy Katternö Ab:n osakkeet Osakkeen numero Määrä Oy Katternö Kraft Ab:n osakkeet Osakkeen numero Määrä Oy Herrfors Ab:n B-osakkeet Osakkeen numero Määrä Liite 2

36 84, KV :00 / :s bilaga: Liite 84/kv Oy Perhonjoki Ab:n B-osakkeet Osakkeen numero Määrä Katternö Kärnkraft Oy Ab:n osakkeet Määrä

37 85, KV :00 CFV: 867/2014 PIETARSAAREN ENERGIA OY: TAKAUSANOMUS Kh Pietarsaaren Energia Oy:n anomus: Liite 415 Kaupunginsihteeri: Kaupungin kokonaan omistama yhtiö Pietarsaaren Energia Oy anoo kaupungilta takausta euron sekkiluotolle tai muulle rahoitukselle aloittaakseen toimintansa Rahoitusta tarvitaan yhtiön energian hankkimistoimintaan omistajalleen sekä siihen kuuluvaa toimintaa varten. Päätös Kaupunginsihteeri: Kaupunginhallitus ehdottaa, että kaupunginvaltuusto myöntää takauksen Pietarsaaren Energia Oy:n euron sekkiluotolle tai muulle rahoitukselle. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kv Pietarsaaren Energia Oy:n anomus: Liite 85 Kaupunginhallitus ehdottaa: - että kaupunginvaltuusto myöntää takauksen Pietarsaaren Energia Oy:n euron sekkiluotolle tai muulle rahoitukselle, - että kaupunginvaltuusto päättää tarkastaa pykälän välittömästi.

38 85, KV :00 / :s bilaga: Liite 85/kv Pietarsaaren kaupunginvaltuustolle Pietarsaaren kaupunki tulee luovuttamaan valtaosan kaupungin omistamista energiaosakkeista Pietarsaaren Energia Oy:lle (yhtiö) Yhtiö tarvitsee toimintaansa varten euron sekkiluoton tai muun rahoituksen. Yhtiö anoo Pietarsaaren kaupungilta takausta luoton vakuudeksi. Pietarsaaressa Pietarsaaren Energia Oy:n hallitus Alf Stenvik Puheenjohtaja Jonny Wallsten Anne Ekstrand

39 86, KV :00 CFV: 868/2014 OY KATTERNÖ AB:N YLEINEN OSAKEANTI Kh Kaupunginsihteeri: Oy Katternö Ab:n hallitus esittää Oy Katternö Ab:n yhtiökokoukselle, että kaikki yhtiön omistajat sijoittavat Herrforsin alueverkko-osuuden (Herrforsin B-osakkeet) apporttina Katternöhön sen suuruisena, että rahatransaktioita ei tarvita ja siten, että Esse Elektro Kraftille jää vähintään 5 osaketta Herrforsin B-sarjassa. Tämä tehdään yksinkertaisimmin siten, että uusosakeanti maksetaan Herrforsin B-sarjan osakkeilla. Osakepääoman korotus on 8,1 miljoonaa euroa. Oy Katternö Ab:n hallitus on päättänyt kuulla omistajia ennen kuin yhtiökokous kutsutaan koolle. Transaktio toteutetaan ainoastaan, jos Pietarsaaren energiatoiminnan kauppa toteutetaan. Kaupungin osalta kyseessä on Herrforsin B-osaketta osakeantisummaan ,88 euroa. Kaupunki omistaa yhteensä Herrforsin B-osaketta. Omistussuhde Oy Katternö Ab:ssä ei muutu. Päätös Kaupunginsihteeri: Kaupunginhallitus päättää osallistua Oy Katternö Ab:n uusosakeantiin sijoittamalla yhtiöön B-osaketta apporttina ja toteaa, että transaktio toteutetaan ainoastaan, jos Pietarsaaren energiatoiminnan osto toteutetaan. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Pykälä julistettiin välittömästi tarkastetuksi. Kh Kaupunginsihteeri: Päätöstä tulee tarkentaa siltä osin kuinka Herrforsin B- osakkeiden luovutus Katternö Oy:lle toteutetaan. Tästä syystä valmistelu muutetaan seuraavaan muotoon. Oy Katternö Ab:n hallitus esittää Oy Katternö Ab:n yhtiökokoukselle, että kaikki yhtiön omistajat sijoittavat Herrforsin alueverkko-osuuden (Herrforsin B-osakkeet) apporttina Katternöhön sen suuruisena, että rahatransaktioita ei tarvita ja siten, että Esse Elektro Kraftille jää vähintään 5 osaketta Herrforsin B-sarjassa. Tämä tehdään yksinkertaisimmin siten, että uusosakeanti maksetaan Herrforsin B-sarjan osakkeilla. Osakepääoman korotus on 8,1 miljoonaa euroa. Oy Katternö Ab:n hallitus on päättänyt kuulla omistajia ennen kuin yhtiökokous kutsutaan koolle. Transaktio toteutetaan ainoastaan, jos Pietarsaaren energiatoiminnan osto toteutetaan. Kaupungin osalta

40 86, KV :00 CFV: 868/2014 kyseessä on Herrforsin B-osaketta, jotka luovutetaan sitä vastaan, että kaupunki saa uutta osaketta Oy Katternö Ab:ssä. Luovutettavien Herrforsin B-osakkeiden arvo on ,88 euroa. Kaupunki omistaa yhteensä Herrforsin B-osaketta. Omistussuhde Oy Katternö Ab:ssä ei muutu. Kaupunginsihteeri: Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että se päättää osallistua Oy Katternö Ab:n uusosakeantiin ja maksaa osakeantihinnan luovuttamalla B-osaketta sitä vastaan, että kaupunki saa uutta osaketta Oy Katternö Ab:ssä. Kv Kaupunginvaltuusto ottaa asian käsiteltäväksi edellyttäen, että kaupunginhallitus on hyväksynyt asian kokouksessaan. Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle: - että se päättää osallistua Oy Katternö Ab:n uusosakeantiin ja maksaa osakeantihinnan luovuttamalla B-osaketta sitä vastaan, että kaupunki saa uutta osaketta Oy Katternö Ab:ssä, - että kaupunginvaltuusto päättää tarkastaa pykälän välittömästi.

41 87, KV :00 CFV: 869/2014 OY HERRFORS AB:N TARJOUKSEN HYVÄKSYMINEN Kh Kaupunginsihteeri: Oy Herrfors Ab on tehnyt kaupungille 69,55 miljoonan euron tarjouksen, joka koskee Pietarsaaren Energialaitoksen kaukolämpötoimintaa, verkkotoimintaa ja sähkökauppaa. Luovutukseen sisältyvät kaikki tätä toimintaa varten tarpeelliset sopimukset. Koko Energialaitoksen henkilöstö siirtyy ostajalle vanhoina työntekijöinä. Päätös Kaupunginsihteeri: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto hyväksyy Oy Herrfors Ab:n tekemän tarjouksen. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus hyväksyi ehdotuksen. Kv Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle: - että kaupunginvaltuusto hyväksyy Oy Herrfors Ab:n tekemän tarjouksen, - että kaupunginvaltuusto päättää tarkastaa pykälän välittömästi.

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-05-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, KV 2015-11-16 18:00

-2, KV 2015-11-16 18:00 -2, KV 205--6 8:00 Kokoustiedot Aika 6..205 klo 8.00 Paikka Raatihuone, kaupunginvaltuuston istuntosali Päättäjät Berg, Vesa Luomala, Eero Boström, Peter Lyyra, Anna-Maija Brännbacka-Brunell, Brita Mäenpää,

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014)

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) Raahen kaupungin ja Raahen Satama Oy:n välillä KH 4.11.2014 KV 10.11.2014 2 SISÄLLYS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA...3 OSAPUOLET...3 TAUSTA JA TARKOITUS...3

Lisätiedot

-2, KH :30

-2, KH :30 -2, KH 2016-12-30 11:30 Kokouskutsu Perjantaina 30. joulukuuta 2016 klo 11.30, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Michael

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1 (7) SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Allekirjoittaneet Sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan toiminnan ja

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 APPORTTI... 4 2 APPORTIN ARVO JA

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-11-19 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 19. marraskuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, KH 2015-09-01 16:00

-2, KH 2015-09-01 16:00 -2, KH 2015-09-01 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 1.9.2015 klo 16:00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Markus Granholm

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA [SANTASPORT PALVELUT] OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

SIIKAJOEN KUNTA LÄMPÖLAITOSLIIKETOIMINTOJEN YHTIÖITTÄMINEN. Ajankohta Toimenpide Päätöksentekijä tai toimenpiteen suorittaja

SIIKAJOEN KUNTA LÄMPÖLAITOSLIIKETOIMINTOJEN YHTIÖITTÄMINEN. Ajankohta Toimenpide Päätöksentekijä tai toimenpiteen suorittaja 1 (5) 19.11. SIIKAJOEN KUNTA LÄMPÖLAITOSLIIKETOIMINTOJEN YHTIÖITTÄMINEN Kuntalain 2 a :ssä määritellyn yhtiöittämisvelvoitteen mukaan kunnan hoitaessa lain 2 :ssä tarkoitettua tehtävää kilpailutilanteessa

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN JA KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ 31.12.2014 1(7) APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja (jäljempänä Luovutuskirja ) on

Lisätiedot

-2, KH 2016-05-09 16:00

-2, KH 2016-05-09 16:00 -2, KH 2016-05-09 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Michael

Lisätiedot

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN välillä [. päivänä kuuta 2017] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA LUONNOS 21.10.2014 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tällä omaisuuden luovutuskirjalla luovutetaan omaisuutta Toivakan Lämpö Oy:lle seuraavin ehdoin: 1. Luovuttaja Toivakan kunta Y-tunnus: 0177201-0 Toivakantie

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-08-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.8.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Yritystilat Oy:n välillä

LUOVUTUSSOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Yritystilat Oy:n välillä LUOVUTUSSOPIMUS n kaupungin ja n Yritystilat Oy:n välillä 1. Sopijapuolet 1.1. n kaupunki Yritys- ja yhteisötunnus: 0166906-4 Kotipaikka ja osoite:, Olavinkatu 27, 57130 jälj. Luovuttaja 1.2. n Yritystilat

Lisätiedot

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JA JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1. Sopijapuolet 1.1 Järvenpään kaupunki 0126541-4 PL

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KAJAANIN KAUPUNGIN JA KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2013] Luonnos 11.11.2013 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n ja Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä 2 (8) Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan luovutuskirjan (jäljempänä

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS OSAPUOLET. Luovuttaja: Helsingin kaupunki Luovutuksensaaja:

APPORTTISOPIMUS OSAPUOLET. Luovuttaja: Helsingin kaupunki Luovutuksensaaja: 1 APPORTTISOPIMUS OSAPUOLET KAUPUNGIN PÄÄTÖKSET Luovuttaja: Helsingin kaupunki 0201256-6 Luovutuksensaaja: Helsingin kaupungin asunnot Oy 2379058-6 Viipurinkatu 2 00510 Helsinki Kaupunginvaltuusto [xx.xx.2015],

Lisätiedot

Omavelkaisen takauksen myöntäminen Turun seudun puhdistamo Oy:lle poistoputken kapasiteetin tehostamiseksi

Omavelkaisen takauksen myöntäminen Turun seudun puhdistamo Oy:lle poistoputken kapasiteetin tehostamiseksi Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 23.4.2018 Asianro 344/02.05.06/2018 409 Omavelkaisen takauksen myöntäminen Turun seudun puhdistamo Oy:lle poistoputken kapasiteetin tehostamiseksi

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 304 19.08.2014 Kaupunginhallitus 374 28.10.2014 Valtuusto 45 06.11.2014. Pudasjärven kaukolämpölaitoksen yhtiöittäminen

Kaupunginhallitus 304 19.08.2014 Kaupunginhallitus 374 28.10.2014 Valtuusto 45 06.11.2014. Pudasjärven kaukolämpölaitoksen yhtiöittäminen Kaupunginhallitus 304 19.08.2014 Kaupunginhallitus 374 28.10.2014 Valtuusto 45 06.11.2014 Pudasjärven kaukolämpölaitoksen yhtiöittäminen 498/11.30/2014 KH 19.08.2014 304 Kunnan hallinnon ja toiminnan järjestämisestä

Lisätiedot

-2, KV :00

-2, KV :00 -, KV 07-06-05 8:00 Kokoustiedot Aika 5.6.07 klo 8.00 Paikka Raatihuone, kaupunginvaltuuston istuntosali Päättäjät Aspvik, Matts Kull, Bjarne Björklund, Lars Lunabba, Maria Boström, Peter Luomala, Eero

Lisätiedot

Siun Talous Oy:n ylimääräinen yhtiökokous

Siun Talous Oy:n ylimääräinen yhtiökokous YHTIÖKOKOUSKUTSU 29.10.2018 :n ylimääräinen yhtiökokous :n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen tiistaina klo 13.00. Kokous pidetään yhtiön toimitiloissa Siltakatu 18, 3. kerros, Joensuu

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00

-2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 -2, SIV-SU 2015-05-12 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 12.5.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6. JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE Kh 25.6.2012 306 Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.2012: Liite 306 Jakobstads skytteförening r.f. anoo, että kaupunginhallitus valitsee

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 KAUPAN KOHDE... 4 1.1 Liiketoiminta...

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2016-03-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

-2, TL :00

-2, TL :00 -2, TL 2017-05-30 12:00 Kokouskutsu Tiistai 30.5.2017 klo 12.00, ravintola Pavis, isompi kabinetti, Paviksentie 2 Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Johan Karjaluoto, puheenjohtaja

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen

Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen 1 Stadsfullmäktiges presidium /Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto 2017-2019 SFP SDP SFP VF Anna-Maja Henriksson Jacob Storbjörk Annica Haldin Jarmo Ittonen STADSSTYRELSEN - KAUPUNGINHALLITUS 2017-2019

Lisätiedot

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä:

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille Kunnanhallitus 94 17.03.2014 Kunnanhallitus 218 22.09.2014 Kunnanhallitus 283 17.11.2014 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille 201/02.03.05/2013

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2017-06-19 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 19. kesäkuuta 2017 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 374. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 374. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 14.12.2015 Sivu 1 / 1 4760/2015 00.04.02.00 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 69 7.12.2015 374 Liiketoiminnan siirto Espoo Catering Oy:lle ja apporttisopimuksen hyväksyminen Valmistelijat

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2017-03-09 17:30 Kokouskutsu Torstaina 9.3.2017 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Christer Tonberg, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2016-06-13 08:00 Kokouskutsu Maanantaina 13. kesäkuuta 2016 klo 08.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Michael

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki

Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki 1. Yhtiökokouksen avaaminen 2. Puheenjohtajan valitseminen Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki Esityslista 3. Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4031/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 170 6.6.2016 42 Asianro 4031/02.05.05/2016 Varkauden Opiskelijakadun kiinteistön siirtäminen kuntayhtymästä Savoniaammattikorkeakoulu Oy:lle Päätöshistoria

Lisätiedot

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00

-2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 -2, SIV-SU 2015-06-16 16:00 Kokouskutsu Tiistaina 16.6.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula Vilppola

Lisätiedot

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ).

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ). APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (5) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (5) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2014 1 (5) 182 Helsingin Satama Oy:n ylimääräinen yhtiökokous 16.12.2014 HEL 2014-014178 T 00 01 05 Päätös päätti kehottaa kaupunginkanslian oikeuspalvelut -osastoa edustamaan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA SANTASPORT FINLAND OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä

Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä Kaupunginhallitus 435 20.10.2014 Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä 1097/00.04.02.01/2014 KH 435 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

-2, SIV-LJ :30

-2, SIV-LJ :30 -2, SIV-LJ 2016-01-14 17:30 Kokouskutsu Torstaina 14.1.2016 klo 17.30, Urheilutalon kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Håkan Forss, puheenjohtaja Pia Nyman Jaakko Koskela,

Lisätiedot

UPM-Kymmene Oyj HALLITUKSEN EHDOTUS HALLITUKSEN VALTUUTTAMINEN PÄÄTTÄMÄÄN OSAKEANNISTA JA OSAKKEISIIN OIKEUTTAVIEN ERITYISTEN OIKEUKSIEN ANTAMISESTA (Esityslistan kohta 15) Hallitus ehdottaa UPM-Kymmene

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT-OSASTON FONIATRIAN POLIKLINIKKATOIMINNON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 366 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen Päätöshistoria Omistajaohjausjaosto 21.11.2016

Lisätiedot

-2, SIVL 2015-01-28 16:00

-2, SIVL 2015-01-28 16:00 -2, SIVL 2015-01-28 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 28.1.2015 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Annica Haldin, puheenjohtaja Malin Henriksson

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 LUOVUTUSKIRJA 2 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja 2. TAUSTATIEDOT

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA Tämä osakassopimus (jäljempänä Sopimus) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: 1. Helsingin kaupunki (Y-tunnus 0201256-6),

Lisätiedot

16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE

16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE 16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE Stockmann Oyj Abp:n hallitus ehdottaa 15.3.2012 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle optio-oikeuksien antamista

Lisätiedot

1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki),

1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki), OSAKASSOPIMUS Sopijapuolet 1) Savonlinnan kaupunki, y-tunnus: (jäljempänä Kaupunki), 2) Savonlinnan Seudun Nuorisotoiminnan Tuki ry, y-tunnus: 1446495-7 (jäljempänä NT) Määritelmät Tässä sopimuksessa tarkoitetaan

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY:N YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY:N YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN Kaupunginhallitus 260 19.10.2016 Kaupunginvaltuusto 57 16.11.2016 TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY:N YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN 127/14/05/01/2016 KHALL 260 Taustaa Turun seudun puhdistamo Oy:n hallitus on

Lisätiedot

9 KIINTEISTÖ OY TECHNOPOLIS MICROKATU 1:N OSAKASSOPIMUKSEN JA YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN. PÖYTÄKIRJA 04/2019 Kokouspäivämäärä

9 KIINTEISTÖ OY TECHNOPOLIS MICROKATU 1:N OSAKASSOPIMUKSEN JA YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN. PÖYTÄKIRJA 04/2019 Kokouspäivämäärä Aika Tiistai 21.5.2019 klo 15.00 16.43 Paikka Microkadun kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2008 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE välillä. päivänä kuuta 2017 1 Sopijapuolet Luovuttaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 12.4.2016 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

Elinkeino- ja. 29 11.03.2014 maankäyttötoimikunta Elinkeino- ja. 98 10.10.2014 maankäyttötoimikunta Elinkeino- ja

Elinkeino- ja. 29 11.03.2014 maankäyttötoimikunta Elinkeino- ja. 98 10.10.2014 maankäyttötoimikunta Elinkeino- ja Elinkeino- ja 29 11.03.2014 Elinkeino- ja 98 10.10.2014 Elinkeino- ja 109 17.10.2014 Kaupunginhallitus 287 03.11.2014 Kaupunginvaltuusto 112 11.11.2014 Kalajoen sataman yhtiöittäminen 395/00.01.00/2011

Lisätiedot

HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS # 27032019_SCA_V1 HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 24.4.2019 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Yhtiössä on erilaisia osakkeita seuraavasti:

Yhtiössä on erilaisia osakkeita seuraavasti: Y-tunnus: 0347890- Sivu JOENSUUN PYSAKOINTI OY:N YHTIOJARJESTYS 1 Yhtiön toiminimi on Joensuun Pysäköinti Oy ja kotipaikka on Joensuun kaupunki. 2 Yhtiön toimialana on maankäyttö- ja rakennuslain sekä

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 15.9.2014 349. 1 Osapuolet 2. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2

Kaupunginhallitus 15.9.2014 349. 1 Osapuolet 2. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2 Naantalin kaupungin satamaliiketoiminnan 1 Sisällysluettelo 1 Osapuolet 2 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2 3 Luovutettava satamaliiketoiminta 2 3.1 Käyttöomaisuus 2 3.2 Rakennukset ja rakennelmat 2 3.3

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-05-31 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 31.5.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 02/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 02/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 20.2.2017 klo 9.00 10.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen

Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 682/14.05.01/2013 87 Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen päivittäminen Päätöshistoria Kaupunginhallitus 10.10.2016

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 15.8.2016 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014 MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014 OSAKEANNIN JÄRJESTÄJÄ Osakeannin järjestää Lahden Golf Oy. Yhtiö on perustettu 7.7.1997 ja sen kotipaikka on Lahti. Kaupparekisteriin yhtiö

Lisätiedot

Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen

Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 682/14.05.01/2013 287 Turun seudun puhdistamo Oy:n osakeanti, yhtiösopimuksen hyväksyminen ja yhtiöjärjestyksen päivittäminen Kaupunginjohtaja Ari Korhonen: Turun

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 27.11.2017 klo 8.15 8.53 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

Hallituksen HR- ja nimitysvaliokunnan ehdotus yhtiökokoukselle hallituksen jäsenten palkkioista

Hallituksen HR- ja nimitysvaliokunnan ehdotus yhtiökokoukselle hallituksen jäsenten palkkioista VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Hallituksen HR- ja nimitysvaliokunnan ehdotus yhtiökokoukselle hallituksen jäsenten palkkioista Hallituksen HR- ja nimitysvaliokunta ehdottaa, että valittavien hallituksen jäsenten

Lisätiedot

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta Emoyhtiön taseen 31.12.2012 mukaan emoyhtiön jakokelpoiset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2016-03-23 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 23.3.2016 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen, puheenjohtaja Vaula

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-03-08 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 8.3.2017 klo 16.00, Päivähoito- ja koulutusvirasto, kokoushuone Selecta Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Markku Pukkinen,

Lisätiedot

SULAUTUMISSUUNNITELMA SAKUPE OY:N JA KARJALAN TEKSTIILIPALVELU OY:N VÄLILLÄ

SULAUTUMISSUUNNITELMA SAKUPE OY:N JA KARJALAN TEKSTIILIPALVELU OY:N VÄLILLÄ SULAUTUMISSUUNNITELMA SAKUPE OY:N JA KARJALAN TEKSTIILIPALVELU OY:N VÄLILLÄ 5.9.2017 2 SULAUTUMISSUUNNITELMA SAKUPE OY JA KARJALAN TEKSTIILIPALVELU OY Karjalan Tekstiilipalvelu Oy (Y-tunnus: 0167870-2),

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (8) 41 Kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen toimialaan kuuluvien asuntoyhtiöiden edustajien nimeäminen HEL 2017-001827 T 00 01 05 Päätös päätti kehottaa 1 kaupunginkanslian

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2172/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2172/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/2018 1 (1) 232 Asianro 2172/00.00.01.02/2018 Kuopion kaupungin, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin, Varkauden kaupungin ja Siilinjärven kunnan työterveyshuoltojen yhtiöittäminen

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 19.4.2012 SIEVI SISÄLLYS: 1 HALLITUKSEN JÄSENTEN PALKKIOSTA PÄÄTTÄMINEN... 3 2 HALLITUKSEN JÄSENTEN LUKUMÄÄRÄSTÄ PÄÄTTÄMINEN... 4 3 HALLITUKSEN

Lisätiedot

Elinkeino- ja kaupunkirakennetyöryhmä 16.3.2015:

Elinkeino- ja kaupunkirakennetyöryhmä 16.3.2015: Kaupunginhallitus 116 23.03.2015 Kaupungin ja Holiday Club Resorts Oy:n välisen yhteistoimintasopimuksen muuttaminen sekä Kiinteistö Oy Seniori-Saimaan yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen muuttaminen

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajan valinta ja sihteerin kutsuminen Puheenjohtajaksi valittiin aa Olli Hyvönen ja sihteeriksi kutsuttiin Mirja Kopsa.

2 Kokouksen puheenjohtajan valinta ja sihteerin kutsuminen Puheenjohtajaksi valittiin aa Olli Hyvönen ja sihteeriksi kutsuttiin Mirja Kopsa. 1(5) Aika 23.2.2009 klo 10.00 Paikka Interavanti Oyj, Mannerheimintie 118, 00270 Helsinki Läsnä 22 osakasta edustaen yhteensä 9 169 259 osaketta ja ääntä, joka on 94,5 % yhtiön koko äänimäärästä (9 703

Lisätiedot

Marraskuu MERKINTÄSOPIMUS. 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus , jäljempänä Yhtiö ), ja

Marraskuu MERKINTÄSOPIMUS. 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus , jäljempänä Yhtiö ), ja Marraskuu 2017 - MERKINTÄSOPIMUS 1 Osapuolet 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus 2625992-6, jäljempänä Yhtiö ), ja 1.2 Nimi: _ Henkilötunnus (jäljempänä Merkitsijä ) Yhtiö on tarjonnut Merkitsijälle mahdollisuutta

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 2 Yhtymäkokous KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Liite 4 ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIAN TALOUSARVIO

Lisätiedot

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen Osapuolia ovat: 2. 1. Helsingin kaupunki, y-tunnus 0215438-8 Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA TECNOTREE OYJ NRO 1/2013 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 25.3.2013 TECNQTREE TECNOTREE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

PÖYTÄKIRJA TECNOTREE OYJ NRO 1/2013 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 25.3.2013 TECNQTREE TECNOTREE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS TECNQTREE TECNOTREE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 25.3.2013 klo 16.00-16.40 Paikka: Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tampereen kaupunki Monetra Pirkanmaa Oy 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja Tampereen kaupunki y-tunnus 0211675-2 PL 765, 33101 Tampere Jäljempänä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia) 15.02.2016 Sivu 1 / 1 485/2016 02.05.05 14 Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Eva Elston-Hämäläinen, puh. 043 825 6073 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan:

Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan: KAUPPAKIRJA Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan: OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Ylöjärven kaupunki Y-tunnus: 0158221-7 Kutuntie 14 33470 Ylöjärvi (jäljempänä

Lisätiedot

Apporttina Lapin ammattikorkeakoulu Oy:öön sijoitetaan seuraavat kiinteät varallisuuserät:

Apporttina Lapin ammattikorkeakoulu Oy:öön sijoitetaan seuraavat kiinteät varallisuuserät: LUOVUTUSKIRJA (luonnosversio 3.12.2013) 1(6) 1. SOPIJAPUOLET a) Kemin kaupunki (0210427-6) Valtakatu 26, 94100 Kemi ja Tornion kaupunki (0193524-6) Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio (yhdessä jäljempänä myös

Lisätiedot

(1) (6) yhdessä Luovuttajat ja (7) Luovutuksensaaja, (1) (7) yhdessä Osapuolet. Apporttiomaisuuden luovutuskirja on jäljempänä Luovutuskirja.

(1) (6) yhdessä Luovuttajat ja (7) Luovutuksensaaja, (1) (7) yhdessä Osapuolet. Apporttiomaisuuden luovutuskirja on jäljempänä Luovutuskirja. APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 31.5.2018 1 Osapuolet Luovuttajat: (1) Lestijärven kunta (0180774-6), Lestintie 39, 69440 Lestijärvi (2) Kaustisen kunta (0178981-6), PL 10, 69601 Kaustinen (3) Halsuan

Lisätiedot

esityslista, toimintakertomus/tilinpäätös, talousarvio 2019, suunnattu maksullinen osakeanti, yhtiöjärjestyksen muutos

esityslista, toimintakertomus/tilinpäätös, talousarvio 2019, suunnattu maksullinen osakeanti, yhtiöjärjestyksen muutos Kiinteistö Oy Saimaa Spa Lodge 1 co Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere www.holidayclub.fi/isannointi p. 0300 870902 Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Saimaa Spa Lodge 1 osakkeenomistajat

Lisätiedot

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE Aika Tiistai 3.11.2015 klo 18.00 19.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 18.4.2013 Sievi SISÄLLYS: 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN JÄSENTEN JA TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään allekirjoittaneet tämän apporttiomaisuuden luovutuskirjan. Luovutuskirja on laadittu maakaaren (540/1995) 2 luvun 1 :n määrämuodot

Lisätiedot