KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ Esityslista 1 (17) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ Esityslista 1 (17) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013"

Transkriptio

1 1 (17) Paikka ja aika: Keskustan seurakuntatalo, Sali 2-4, klo Jouluruokailu on tarjolla ennen kokousta klo alkaen Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca, pj Rekola Merja Bäck Carl-Gustaf Lankia Eero Riihitammela Paavo Ehrnstén Viveka Lumijärvi Johanna Salmi Pirjo Elonsalo Raimo Mervasto Kalevi Salonen Antti Erkkilä Pentti Miettinen Risto Seppälä Pertti Gustafsson Stefan Miettinen Virpi Seppälä Pirjo Harinen Ari Nuottanen Jaana, varapj Seppänen Tarja Haukijärvi Eino Nurmi Gitty Sivonen Risto Hedberg Christer Palmu Sari Taubert Håkan Hellström Gunnel Palovaara Petri Troberg Martti Hietanen Rauni Pentikäinen Tuomo Vanhamäki Veikko Kajava Juho Pirttijärvi Minna Vierimaa Eino Kaurila Tuija Pohjonen Petri Wikström Ingegerd Korhonen Eila Rahja Jaakko Poissa olevat jäsenet: Muut läsnä olevat: Timo Posti, kirkkoherra Lars-Henrik Höglund, kirkkoherra Sirkkaliisa Cavonius, talousjohtaja Riitta Kaijansinkko, hallintoassistentti Allekirjoitukset Viveca Lahti Riitta Kaijansinkko Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Tarkistus XX Pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirjantarkastaja Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä Paikka ja aika Kirkkoherranvirasto XX XX

2 2 (17) SISÄLLYSLUETTELO 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVÄNÄ PITÄMINEN KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS VAPAUTUS LUOTTAMUSTEHTÄVÄSTÄ, VIVECA LAHTI VARAJÄSENEN VALITSEMINEN PERHENEUVONNAN JOHTOKUNTAAN... 7 PETRI PALOVAARAN TILALLE KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖSTRATEGIA TALOUSARVIO 2014 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA MAANVUOKRASOPIMUS KIRKKONUMMEN METSÄNKÄVIJÖIDEN KANSSA KIRKKONUMMEN SUOMALAISEN SEURAKUNNAN MÄÄRÄAIKAISEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN TARPEEN JA KÄYTÖN TARKENNUS SEKÄ UUDELLEENMÄÄRITTELY 50 ILMOITUSASIAT MUUT ASIAT... 17

3 3 (17) 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhteisen n voimassaolevan työjärjestyksen 5 :n mukaan kokouksen alussa pidetään alkuhartaus, minkä jälkeen toimitetaan nimenhuuto. Sen jälkeen yhteisen n on todettava, onko kokous laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Kirkkolain 7. luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Milloin seurakuntavaaleilla valitun toimielimen jäsen on tilapäisesti estynyt saapumasta kokoukseen, on hänen kirkkojärjestyksen 7. luvun 3 :n mukaisesti viivytyksettä ilmoitettava siitä. Kirkkojärjestyksen 8. luvun 5 :n mukaan kutsun yhteisen n kokoukseen antaa puheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka ja siihen on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä n ja n jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Kokouskutsu asialuetteloineen on postitettu valtuutetuille ja yhteisen n jäsenille Esitys Alkuhartauden jälkeen toimitetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 4 (17) 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVÄNÄ PITÄMINEN Kirkkojärjestyksen 7.luvun 6 :n mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksessa valittua jäsentä. Pöytäkirja valitusosoituksineen on pidettävä yleisesti nähtävänä viimeistään 15. päivänä kokouksesta yhteisen n määräämässä sopivassa paikassa. Ilmoitus pöytäkirjan nähtävänä pitämisestä on julkaistava yhteisen n määräämällä tavalla ja ajankohtana. Kun ainoastaan tarkastetut pöytäkirjat voidaan asettaa yleisesti nähtäväksi, pöytäkirja on tarkastettava ennen nähtävänä oloajan alkamista. Tämän pöytäkirjan nähtävänä olosta on kuulutus ollut kirkkoherranviraston ilmoitustaululla alkaen. Esitys Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirja tarkastetaan Pöytäkirja pidetään nähtävänä taloustoimistossa virka-aikana ajalla

5 5 (17) 43 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS Yhteisen n voimassaolevan työjärjestyksen 8 ja 9 :ien mukaan valtuutettujen käytettävissä tulee olla kokouksen esittelylista, johon sisältyy selostus kustakin käsiteltävästä asiasta ja yhteisen n ehdotus yhteisen n päätökseksi. Asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja esitellään yhteiselle lle esityslistan mukaisessa järjestyksessä, ellei se toisin päätä. Esitys Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi.

6 6 (17) 44 VAPAUTUS LUOTTAMUSTEHTÄVÄSTÄ, VIVECA LAHTI YKN Valmistelu Viveca Lahti on kirjeessään pyytänyt eroa kiinteistötoimen johtokunnan jäsenyydestä. Viveca Lahti valittiin yhteisen n puheenjohtajaksi yhteisen n kokouksessa Talousjohtajan esitys päättää esittää yhteiselle lle, että se myöntää Viveca Lahdelle eron kiinteistötoimen johtokunnan jäsenyydestä ja että yhteinen valitsee hänen tilalleen kiinteistötoimen johtokuntaan uuden jäsenen. Päätös Päätettiin esityksen mukaisesti. YKV Yhteisen n esitys esittää yhteiselle lle, että yhteinen myöntää Viveca Lahdelle eron kiinteistötoimen johtokunnan jäsenyydestä ja että yhteinen valitsee hänen tilalleen kiinteistötoimen johtokuntaan uuden jäsenen.

7 7 (17) 45 VARAJÄSENEN VALITSEMINEN PERHENEUVONNAN JOHTOKUNTAAN PETRI PALOVAARAN TILALLE YKN , kohta 3 pyytää Suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvostolta esitystä yhteiselle lle varajäsenen valitsemiseksi Perheasiainneuvottelukeskuksen johtokuntaan Petri Palovaaran tilalle. YKN Suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston esitys SN Suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvosto päättää esittää yhteiselle lle, että yhteinen esittää yhteiselle lle, että yhteinen päättää valita perheasiainneuvottelukeskuksen johtokuntaan varajäsen Petri Palovaaran tilalle Marko Aution. Päätös Päätettiin esityksen mukaisesti. YKV Yhteisen n esitys esittää yhteiselle lle, että yhteinen valitsee perheasiainneuvottelukeskuksen johtokuntaan varajäsen Petri Palovaaran tilalle Marko Aution.

8 8 (17) 46 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖSTRATEGIA YKN Valmistelu Talousjohtaja Sirkkaliisa Cavonius Kiinteistöstrategiasta on keskusteltu kiinteistötoimen johtokunnan kokouksissa , , , , ja sekä virkamiestyönä yhteistyössä Juha Tarkan kanssa Kiinteistöstrategiatekstin lisäksi liitteenä on taulukko, jossa kiinteistöt on laitettu tärkeysjärjestykseen kolmiportaisen määrittelyn mukaisesti. Tärkeysjärjestys on tehty seurakunnallisen toiminnan kannalta. Toiminnalliset tärkeysjärjestystasot: 1 Välttämättömät: ehdottomasti säilytettävät ja kunnossapidettävät, 2 Toiminnan kannalta tärkeät: mahdollisuus kuitenkin siirtää 3 Toiminnan kannalta ei niin tärkeä, voidaan mahdollisesti luopua tai jopa purkaa Valmisteilla on Suomen Sisäilmakeskuksen kartoitus kiinteistöistä. Kartoituksen pohjalta on tarkoitus tehdä alustava arvio kiinteistöjen kunnosta. Oheisessa taulukossa on virkamiestyönä tehty karkea luonnos kunnosta niin ikään kolmiportaisen asteikon mukaan. Tätä taulukkoa täydennetään kiinteistökartoituksen tulosten perusteella. Kunnonmukaiset tärkeysjärjestystasot: - I. rakennus on kunnossa eikä vaadi välittömiä korjaustoimenpiteitä o ainoastaan normaalit huoltotoimenpiteet - II. rakennus vaatii mahdollisesti laajempia korjaustoimenpiteitä ja korjaussuunnittelua o suositellaan rakennuksen korjaamista o rakennusta kannattaa vielä korjata o mahdollisesti suositellaan lisätutkimuksia - III. rakennuksen korjauskustannukset ylittävät uudisrakentamisen arvioidut kustannukset Kiinteistötoimen johtokunnan esitys esittää yhteiselle lle, että yhteinen hyväksyy Kirkkonummen seurakuntayhtymän kiinteistöstrategian.

9 9 (17) Päätös Kiinteistöstrategia täydennetään yhteisen n evästyksen mukaisesti ja viedään yhteisen n hyväksyttäväksi. YKV Liitteet 46.1 Kiinteistöstrategialuonnos 46.2 Kiinteistöjen toiminnallinen ja kunnonmukainen tärkeysjärjestysluettelo Yhteisen n esitys esittää yhteiselle lle, että yhteinen hyväksyy Kirkkonummen seurakuntayhtymän kiinteistöstrategian liitteen 46.1 mukaisesti.

10 10 (17) 47 TALOUSARVIO 2014 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA YKN Valmistelu Kirkkonummen seurakuntayhtymän vuoden 2014 talousarvion toimintakate on euroa, mikä on suuruusluokaltaan 2,0 prosenttia ( euroa) pienempi kuin 2013 talousarvion (sis. lisätalousarvion) toimintakate ( euroa). Kuten edellisenäkin vuonna, seurakuntayhtymän yksiköissä on kiinnitetty huomiota kiristyvään taloudelliseen tilanteeseen sekä mahdolliseen jäsenmäärän pienenemiseen. Tavoitteena on, että talousarviotyöskentelyssä otetaan jatkossakin entistä enemmän huomioon strategiset ja toiminnalliset lähtökohdat sekä jäsenyyden vahvistaminen. Koska Kirkkonummen asukasmäärä tulee jatkossakin kasvamaan mm. uudisrakentamisen myötä, on talousarviossa 2014 verotulojen kuitenkin arvioitu pysyvän lähes samalla tasolla kuin kuluvana vuonna. Kirkollisverojen kokonaiskertymä on arvioitu euroksi ja yhteisöveron tuotto euroksi. Vuoden 2013 lokakuun mennessä toteutunut verotulojen kertymä ei anna aihetta tarkistaa nyt ehdotettua vuoden 2014 verotulokertymää. Henkilöstömenot ovat 4,85 miljoonaa euroa eli 65,7 prosenttia kaikista toimintamenoista vuonna Vuoden 2013 talousarviossa henkilöstömenot olivat 4,96 miljoonaa euroa, mikä oli 67,0 prosenttia toimintamenoista ja vuonna 2012 henkilöstömenot toteutuivat 5,2 miljoonan suuruisina (66,4 % toimintamenoista). Euromääräisesti henkilöstömenot pienenevät n eurolla vuoden 2013 talousarvioon verrattuna suhteellisen osuuden pienentyessä 1,3 prosenttiyksikköä. Vuoden 2012 toteumaan verrattuna vähennystä on n euroa, mitä on pidettävä erittäin hyvänä suuntana. Näin korkea suhteellinen osuus on kuitenkin pitkällä aikavälillä hankala, etenkin, kun se joissakin yksiköissä ylittää vielä huomattavasti edellämainitun keskiarvon. Koska toimintamäärärahoja on nykyisessä taloudellisessa suhdanteessa miltei mahdoton lisätä, on seurakuntayhtymällä edessä uusien rakenteellisten ja kustannustehokkaiden mallien hakeminen menojen kasvun maltillistamiseksi. Myös tehokkaaseen hallintoon olisi tärkeää panostaa kustannussäästöjen aikaansaamiseksi. Seurakunnallisessa toiminnassa on pyritty suunnitelmallisiin toimintamenojen vähennyksiin ja mahdollisuuksia tehdä rakenteellisia muutoksia tarkastellaan myös talousarviotyöskentelyn ulkopuolella. Työryhmä jakosuhteen tarkistamiseksi kokoontui keväällä ja katsoi, että jakosuhteen, eli muuttuvien kulujen suhteen tulee olla niin lähellä yhtä kuin mahdollista. Kuitenkin jakosuhde on vaikeasti ymmärrettävä asiaan perehtymättömälle ja työläs laskennan kannalta esimerkiksi virkojen suhteen. Jakosuhteella on varmaankin alun perin ollut tarkoitus turvata juuri vakituiset virat, mutta vuoden 2013 talousarviossa jakosuhde nykymuodossaan lisää n euroa ruotsalaisen seurakunnan hyväksi verrattuna jäsenmääräperusteiseen jakosuhteeseen ja

11 11 (17) vuoden 2014 talousarviossa vastaava summa on n euroa ruotsalaisen seurakunnan hyväksi, vaikka muuttuvat kulut ovatkin suomalaisen seurakunnan hyväksi. Pohdittava olisikin, voitaisiinko vuodesta 2015 alkaen siirtyä jäsenmääräperusteiseen jakosuhteeseen. Tämän lisäksi seurakunnille voitaisiin anomuksesta ja perustellusta syystä myöntää lisämäärärahaa toimintaan. Avustukset ehdotetaan pidettävän euromäärältään samana kuin vuonna 2013 eli eurossa, mikä on 3,5 prosenttia kokonaistoimintamenoista kuten aikaisemminkin. Vuonna 2012 aloitettu vapaaehtoistoiminnan kehittämistä eli Suurella sydämellä toimintaa jatketaan ja siihen on varauduttu yhteisissä seurakunnallisissa euron määrärahoin. Molemmat seurakunnat ovat mukana toiminnassa. Kiinteistö- ja hautatoimessa jatketaan kiinteistöjen laajempaa kunnostamista, mikä merkitsee panostamista niin rakennusten ja alueiden kunnossapitomäärärahoihin kuin investointisuunnitelmienkin toteuttamisen jatkamista. Suurimpia investointihankkeita ovat Keskustan seurakuntatalon katon peruskorjaus ja Pyhän Mikaelin kirkon katon korjaus. Kirkkolaakso-hanke jatkuu ja asuintontteja tarjottaneen myytäväksi tai vuokralle myös ensi vuonna. Hallinnossa mm. Kirkon palvelukeskukseen (Kipa) siirtyminen tulee merkitsemään muutoksia ja merkitsee ylimääräistä taloudellista panostusta vuoden 2014 osalta yleishallinnossa. Mahdollisuuksia tehdä palvelukeskuksen aiheuttamia kuluja vastaavia säästöjä seurataan koko ajan. Muita hallintoa rasittavia koko yhteisöä koskevia menoeriä ovat työterveyshuolto, it-kustannukset ja vuonna 2014 järjestettävät seurakuntavaalit. Taloudellisen jaoston esitys Taloudellinen jaosto hyväksyi talousarvioehdotuksen vuodelle 2014 ja talous- ja toimintasuunnitelman lukuunottamatta investointisuunnitelmaa, jonka osalta taloudellinen jaosto esittää yhteiselle lle, että yhteinen pyytää kiinteistötoimen johtokuntaa tarkistamaan investointisuunnitelman ja tekemään investointien prioriteettijärjestyksen sekä tarvittaessa siirtämään investointeja tuleville vuosille ennen kuin talousarvioehdotus vuodelle 2014 ja talous- ja toimintasuunnitelma menee yhteisen n käsiteltäväksi. Päätös hyväksyy talousarvioesityksen muilta osin paitsi investointisuunnitelman osalta, josta yhteinen pyytää kiinteistötoimen johtokuntaa tekemään investointisuunnitelman realistisemmaksi siten, että vuoden 2014 ja 2015 investoinnit jakaantuvat tasaisemmin näille vuosille.

12 12 (17) YKN YKV Liite 47.1 Kirkkonummen seurakuntien talousarvio 2014 ja toiminta- ja taloussuunnitelma Yhteisen n esitys Esitys tuodaan kokoukseen.

13 13 (17) 48 MAANVUOKRASOPIMUS KIRKKONUMMEN METSÄNKÄVIJÖIDEN KANSSA YKN Valmistelu Kirkkonummen seurakuntayhtymä on vuokrannut Partiolippukunta Kirkkonummen Metsänkävijät ry:lle määräalaa Humaljärven rantaan rajoittuvasta Gesterbyn kylän Prästgården-nimisen tilan maa-alueesta jo vuosikymmenien ajan. Lippukunnalla on alueella Karhukolo-niminen partiokämppä. Kirkkonummen Metsänkävijät ry on pyytänyt saada jatkaa alueen vuokrasopimusta. Lippukunta haluaisi panostaa kämpän ja ympäristön (tie, kaivo) kunnostamiseen ja parantamiseen ja toivoo siksi pitkäaikaista vuokrasopimusta. Keskeiset sopimusehdot: Vuokralainen: Kirkkonummen Metsänkävijät ry Vuokrauksen kohde: Noin kymmenen hehtaarin määräala Humaljärven rantaan rajoittuvasta Gesterbyn kylän Prästgården-nimisen tilan n:o 3:56 maa-alueesta rajoittuen etelässä oheisen liitekartan mukaiseen puroon Vuokra-aika: 30 vuotta Vuokran määrä: 100 euroa vuodessa Muut vuokraehdot: Vuokralainen sitoutuu huolehtimaan kaikista alueeseen kohdistuvista rasitteista, jotka johtuvat heidän toiminnastaan. Vuokralaisella on oikeus pitää alueella majoitusrakennusta ja saunarakennusta sekä muita pienempiä ulkorakennuksia. Vuokraajan on itse omalla kustannuksellaan huolehdittava siitä, että rakennuksilla on, niitä käytettäessä, voimassaolevat rakennusluvat ja että ne täyttävät palo- ja muiden viranomaisten antamat määräykset. Vuokraaja toimittaa vuokranantajalle kopiot kaikista viranomaispäätöksistä ja tarkastuspöytäkirjoista. Vuokraaja vastaa itse kaikista rakennusten korjaamisesta ja ylläpitämisestä johtuvista kuluista. Vuokraoikeutta ei ilman vuokranantajan kirjallista suostumusta saa siirtää kolmannelle osapuolelle. Sopimuksen irtisanomisaika on kaksi vuotta.

14 14 (17) Talousjohtajan esitys päättää esittää yhteiselle lle, että yhteinen päättää noin kymmenen hehtaarin määräalan Humaljärven rantaan rajoittuvan Gesterbyn kylän Prästgården-nimisen tilan n:o 3:56 maa-alueen vuokraamisesta partiolippukunta Kirkkonummen Metsänkävijät ry:lle liitteessä mainituin sopimusehdoin. Päätös Keskustelun aikana talousjohtaja muutti esitystään seuraavasti: päättää esittää yhteiselle lle, että yhteinen päättää noin kymmenen hehtaarin suuruisen Humaljärven rantaan rajoittuvan maa-alueen Gesterbyn kylän Prästgården-nimisellä tilalla n:o 3:56 vuokraamisesta partiolippukunta Kirkkonummen Metsänkävijät ry:lle 25 vuodeksi. Sopimusehtojen mukaan maa-alue vuokrataan lippukunnalle partiolaisten retki- ja leiritoimintaa varten. Seurakuntayhtymä hakee tarvittavat rakennusluvat. Kirkonmaan ja seurakunnan kiinteän omaisuuden vuokraamista koskeva päätös on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi, jos vuokra-aika on yli 10 vuotta (KL14:4). YKV Päätettiin esityksen mukaisesti. Liitteet 48.1 Vuokrasopimusluonnos 48.2 Kartta Yhteisen n esitys esittää yhteiselle lle, että yhteinen päättää noin kymmenen hehtaarin suuruisen Humaljärven rantaan rajoittuvan maa-alueen Gesterbyn kylän Prästgården-nimisellä tilalla n:o 3:56 vuokraamisesta partiolippukunta Kirkkonummen Metsänkävijät ry:lle 25 vuodeksi. Sopimusehtojen mukaan maa-alue vuokrataan lippukunnalle partiolaisten retki- ja leiritoimintaa varten. Seurakuntayhtymä hakee tarvittavat rakennusluvat.

15 15 (17) 49 KIRKKONUMMEN SUOMALAISEN SEURAKUNNAN MÄÄRÄAIKAISEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN TARPEEN JA KÄYTÖN TARKENNUS SEKÄ UUDELLEENMÄÄRITTELY Suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvosto Valmistelu Kirkkonummen seurakuntayhtymän yhteinen päätti yhteisen n (25 / ) ja suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston (6 / ) esityksestä perustaa Kirkkonummen suomalaiseen seurakuntaan määräaikaisen seurakuntapastorin viran (ns. 6 kk:n pakettivirka). Virka on voitu tarvittaessa täyttää kirkkoherran tai seurakuntaneuvoston päätöksellä määrärahojen puitteissa. Viran tarvetta perusteltiin kausiluontoisuudella eli työntekijätarpeella kesän vuosilomien ja rippikoululeirien aikana. Lisäksi se mahdollistaisi valmistuville papeille vihkimyksen saamisen, koska 6 kk:n vokaatio on vähimmäisedellytys pappisvihkimykselle. Kyseinen viran tarpeen lähtökohta on ollut perusteltu ja sen myötä seurakunta on saanut rekrytoitua papistoa sekä selvinnyt haastavista kesäajoista. Lisäksi määräaikaisuus on edellyttänyt tiettyä perusteltua tarvetta, esim. kausiluonteisuutta. Talousraamien tiukennuttua ja papiston erilaisten työaikajärjestelyjen (työajan % -osuudet) johdosta kuuteen kuukauteen sidottu kausipapin virka on tietyissä tilanteissa kuitenkin joustamaton. Poikkeama siitä edellyttää aina hallinnon jokaisen asteen läpikäymistä. Lisäksi käytännössä kesäkuun pappisvihkimykseen sidottu uuden papin rekrytointi ei ole kaikissa tilanteissa seurakunnan toiminnan kannalta järkevin ratkaisu. Niin ikään kirkkohallituksen seurakunnalle maksaman kompensaatiokorvauksen käyttö (= yhden työntekijän työpanoksesta hiippakunnan hallinnossa) lisätyövoiman palkkaamiseksi olisi tarkoituksenmukaisempaa, mikäli määräaikaisuutta ei olisi rajoitettu pelkästään kesäkauteen ja tiettyyn aikamäärään. Edellä sanottu tarkoittaa, että tarvittaessa määräaikaisen seurakuntapastorin virka voisi olla avoimesti täytettävissä. Siten se ei olisi sidottu pelkästään kesäaikaan tai sen voisi täyttää myös lyhyemmäksi kuin 6 kk:n ajaksi seurakunnan tarpeen ja taloudellisten resurssien puitteissa. Määräaikaisuuden peruste tulee joka tapauksessa ilmaista erikseen. Käytännössä se tarkoittaisi myös sitä, että määräaikaiseen seurakuntapastorin virkaan voisi tulla määrätyksi jo pappisvihkimyksen saanut teologi eikä pelkästään siihen vihkimyksessä vokaation saanut. Tuomiokapitulissa on listoilla monia työttömiä pappeja, jotka tulisi selvittää lyhyempiä virkamääräyksiä varten.

16 16 (17) Esitys Seurakuntaneuvosto esittää yhteiselle lle, että yhteinen esittää yhteiselle lle, että yhteinen tarkentaa Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan määräaikaisen seurakuntapastorin virkaa siten, että sen määräaikaisuus ei rajoitu välttämättä vain tiettyyn vuodenaikaan eikä puoleen vuoteen vaan se on täytettävissä läpi vuoden, talousarvion ja määräaikaisuuden perusteiden sallimissa rajoissa (ns. pöytälaatikkovirka). Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa. Päätös Seurakuntaneuvosto päätti esittää yhteiselle lle, että yhteinen esittää yhteiselle lle, että yhteinen tarkentaa Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan määräaikaisen seurakuntapastorin virkaa siten, että sen määräaikaisuus ei rajoitu välttämättä vain tiettyyn vuodenaikaan eikä puoleen vuoteen vaan se on täytettävissä läpi vuoden, talousarvion ja määräaikaisuuden perusteiden sallimissa rajoissa (ns. pöytälaatikkovirka). Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa. YKN YKV Yhteisen n esitys Esitys tuodaan kokoukseen.

17 17 (17) 50 ILMOITUSASIAT 51 MUUT ASIAT Kevään 2014 kokoukset

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 1 (14) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 18.40 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Riihitammela Paavo Bäck Carl-Gustaf Lankia Eero

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (11) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 26.3.2013 2/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (11) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 26.3.2013 2/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (11) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 3-4, Seurakunnantie 1, 26.3.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ Pöytäkirja 1 (24) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ Pöytäkirja 1 (24) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 1 (24) Paikka ja aika: Keskustan seurakuntatalo, Sali 2-4, 19.12.2013 klo 18.00 19.40. Läsnä olevat jäsenet: Ehrnstén Viveka Kajava Juho Palmu Sari Elonsalo Raimo Lahti Viveca, pj. 41-43, 45-51 Pentikäinen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 29.4.2013 7/2013 Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4, Seurakunnantie 1, 29.4.2013 klo 19.00 - Jäsenet:

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (14) Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, kirkkosali, 16.5.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja Bäck Carl-Gustaf

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2, Seurakunnantie 1, 12.12.2012 klo 16.30 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen John

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (21) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 19.11.2013 16/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (21) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 19.11.2013 16/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (21) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4 19.11.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 15.10.2013 14/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 15.10.2013 14/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä Paikka ja aika: Masalan seurakuntasali Tinantie 4, 15.10.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti

Lisätiedot

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 22.10.2012 Kokous 9/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 22.10.2012 klo 18.00 20.43 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Vierimaa Eino, varajäsen Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013 1 (15) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 4, Seurakunnantie 1, 22.1.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 14.5.2013 8/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 14.5.2013 8/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 1 (Rippikoulusali) Seurakunnantie 1, 14.5.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (12) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2014

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (12) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2014 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (12) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4, Seurakunnantie 1, 18.3.2014 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1 Kokous 2/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 24.2.2014 Kokous 1/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 24.2.2014 klo 18 20.35 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg Raija

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1 Kokous 3/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00-21.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija

Lisätiedot

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 19.3.2012 Kokous 3/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 19.3.2012 klo 18.00-20.35 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 4, Seurakunnantie 1, 13.11.2012 klo 18.00 20.10 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 26.3.2013 2/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 26.3.2013 2/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (16) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 3-4, Seurakunnantie 1, 26.3.2013 klo 18.00 19.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 4.6.2012 Kokous 6/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 4.6.2012 klo 18.00-21.00 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa, ilm. Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 7.11.2011 Kokous 9/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 7.11.2011 klo 18.00-19.08 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 29.2.2016 Kokous 2/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 20.45 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari poissa Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija

Lisätiedot

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 1.2.2016 Kokous 1/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 1.2.2016 klo 18.00 19.00 Jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 10.12.2012 Kokous 11/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko 10.12.2012, klo 17.30-20.00 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Kokous 7/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 7/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo PÖYKIRJA 18.11.2013 Kokous 7/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.11.2013 klo 18.00 20.15 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lemberg

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (11) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 25.9.2013 13/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (11) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 25.9.2013 13/2013 1 (11) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 2 Seurakunnantie 1, 25.9.2013 klo 17.00 17.20 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika keskiviikkona 09.11.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Kankare Tarja Krusberg Mauri Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Launto-Tiuttu

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo 14.10.2013 Kokous 6/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 14.10.2013, klo 18 20.30 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa 1 KOKOUSAIKA keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 19.15 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Bister Salla Hakala Ellinoora

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 01.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Kankare Tarja Karilainen Leena Krusberg Mauri Kytövuori

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 2.6.2014 Kokous 5/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko, 2.6.2014 klo 18.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Korhonen Eila Lemberg Raija Seppänen Tarja Hirvonen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 20.8.2013 10/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 20.8.2013 10/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4 (takkahuone) Seurakunnantie 1, 20.8.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (19) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 17.12.2013 17/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (19) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 17.12.2013 17/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (19) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4 (takkahuone) Seurakunnantie 1, 17.12.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (7) 13.11. n kokous Aika Maanatai 13.11. klo 19.00 20.29 Paikka Seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot