Historia toistaa itseään, toistuuko nyt kolme vuotta sitten koettu dominointi?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Historia toistaa itseään, toistuuko nyt kolme vuotta sitten koettu dominointi?"

Transkriptio

1 S02 E02 Sitä on odotettu kuin nousevaa aurinkoa, sitä on pohdittu, aprikoitu ja spekuloitu jo monia kuukauden päiviä tallin perukoilla, nyt se on vihdoin alkava, ainoa ja oikea Rc Foff Finland Cup 2009!

2 Historia toistaa itseään, toistuuko nyt kolme vuotta sitten koettu dominointi? Yhtäläisyyksiä on pelottavan paljon kanssakilpailijoiden kannalta, kaikkien aikojen Unlimited kausi on alkamassa, ole valmis!

3 Hyvät lukijat, arvostetut kanssakilpailijat sekä kaikki henkilöt, tahot ja muut Rc Formula OffRoadia tavalla tai toisella tukevat aika on vihdoin koittanut! Talven tuiskut ovat jääneet horisontissa taakse ja edessä siintää uusi kausi, josta povataan ehdottomasti yhtä kaikkien aikojen tiukinta kilpailukautta! Rc Foff Finland Cupin kausi 2009 starttaa tulevana viikonloppuna tutulla Kangasalan kisapaikalla. Luvassa on kilpailua Street Class, Modified, Unlimited GP, Unlimited EP ja Unlimited XL luokissa. Jaksoja ajetaan viisi sekä nopeus ja parhaat pisteet kerännyt vie kilpailun voiton. Fiilikset nousevat päivä päivältä, vaikka olemmekin ajaneet jo FatPipe Cupia ja Foff Cupia on Finland Cup se kaikista tiukin, arvokkain ja hohtavin! Hyvät kilpailijat, virittäytykää taajuudelle, laittakaa autonne priimaan kuntoon, levätkää hyvin, syökää hyvin, janotkaa, odottakaa ja ihannoikaa tulevaa kilpailua. Päivät vähenevät, mutta tunnelma kasvaa yhä suuremmaksi!

4 Alkanut kausi lyhyesti (Cancelled) Tuoreita uutisia foffirintamalta Foff Cup 2009 GP1 & GP2 (Cancelled) Esittelyssä foorumin ensimmäinen auto: Painkiller Jane - osa 3 FatPipe Cup 2009 GP2 - Kangasala -Kolumni Kisakalenteri 2009 Rc Foff Finland Cup 2009 GP1 - katselma, veikkaus! (Cancelled) 10 parasta kuvaa alkukaudelta! Seuraavassa jaksossa

5

6 UUTISIA RC FOFF TALVITAUOLTA Unlimited GP:n tulevaisuus vaakalaudalla? 2. Nightfallin uusi nimi julki? 1 Unlimited GP:lle on luvassa huonoja uutisia. Ruutanan FoffRoad Teamin jäsenet ovat jättäytyneet tältä kaudelta GP luokasta tyystin ja luokan automäärä putoaa näin ollen kahdella. Tällä hetkellä Unlimited GP luokan automäärä on 5, mutta näistä 4 voidaan laskea aktiivisiksi kilpailijoiksi. Määrällisesti ollaan rajapyykillä, samalla tantereella missä pyörivät myös Street Class ja Unlimited XL. Aikataulu ja järjestelyt tiukentuvat vuosi vuodelta ja huhujen mukaan 3-4 auton luokat ovat vaakalaudalla kauden 2009 päätteessä, jos niihin ei saada millään enempää autoja. Modified ja Unlimited EP kasvattavat suosiotaan jatkuvaa tahtia ja niissä molemmissa on aktiivisia kilpailijoita päälle kymmenen. Toivon mukaan luokat saavat kasvatettua suosiotaan ja automäärät nousuun, jotta kauden päätteeksi ei jouduta harkitsemaan Standard luokan tapaista radikaalia ratkaisua. Tämä kuitenkin voi herättää luokissa kilpailevat kyselemään tuttuja kisailemaan mukaan. Pitkän ajan tähtäimellä luokittainen jako saattaa kuitenkin ajallaan saada jopa omat järjestäjät, mutta annetaan kuluvan kauden näyttää luokkien suosio ja kootaan faktat kauden päätteeseen. Toivotaan suuria automääriä kaikkiin luokkiin!

7 2 SlidSliden jo tässä vaiheessa legendaariseksi sanottava Unlimited EP luokan auton Nightfallin uusi nimi on julkaistu. Nimi paljastui virallisemmin Foff Cup 2009 GP2 Säkylän kilpailussa. Uusi nimi on nyt Nightslayer, joka kuuleman mukaan teurastaa kilpakumppaninsa. Teurastus alkoi erittäin hyvin Nightslayer teurasti kolme autoa, mutta yksi oli liian kova pala, Tuskantappaja Painkiller Jane. Entiseltä nimeltä Nightfall:na tunnettu auto on yksi kaikkien aikojen parhaiten menestynyt Unlimited EP auto. Yhä edelleen Nightfall on ainoa Rc Foff Finland Cupin mestari, mutta asiantuntijat povaavat tilanteen muuttuvan jo tämän kauden päätteeksi.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Autoesittely Part III Ensikosketus hiekkaan Painkiller Jane pääsi ottamaan ensimmäisen kosketuksensa oikeaan hiekkaan Kangasalla, jossa ajettiin Foff Cup 2009 GP1. Kilpailut menivät autoon tutustuessa ja totutellessa, olihan se vasta ensimmäinen kilpailu hiekalla, ikinä! Kilpailu sujui myös hyvin, hyviä suorituksia muun muassa muistettavan onnistunut hyppy ja kakkossijoitus oli todella hyvä aloitus. Foff Cupin ensimmäinen kilpailu antoi hyvää pohjaa ajaa autoa ja minkäänlaisia ongelmia ei ollut. Radikaali ratkaisu Lifeakut toimivat ja toivat toivotun tavoitteen. Life A123 - tulevaisuutta? Painkiller Jane on Unlimited EP luokassa ainoa Lifeakkuja käyttävä auto (tällä hetkellä). Samoin Modified luokassa Mangusti tukee lifeteknologiaa ja Street Class luokassa -DC-:n vanha Reaper, joka nykyään on tejulen hallussa, nämä käyttävät kehittynyttä Life tekniikkaa, joka on tuttu muun muassa nykyään Formula ykkösten KERS-laitteista! Painkiller Jane sai vihdoin itselleen sopivat akut 2x 13,2V 2300mAh 30/60C, jotka rinnankytkettynä antavat 4600mAh ajoajan ja jatkuvaa virtaa aivan tarpeeksi. Ajoajallisesti 15min putkeen ajettuna ja kisassa todetut datat kertovat, että 7 jakson kilpailussa kuluu vajaa 2000/4600mAh:ta. Onko life tulevaisuutta, tuleeko se kukoistamaan jopa jo tällä kaudella jonkun muun toimesta? Vaikeita kysymyksiä, mutta ensimmäinen Unlimited EP luokan voitto on jo otettu nimenomaan Life-teknologialla Painkiller Janen ansiosta. Tulevat kilpailut kertovat tarkemmin mihin suuntaan mennään, mutta tekniikkansa osalta Painkiller Jane on radikaalisesti muista eroava, aika näyttää onko ero hyödyllinen vai haitallinen.

19 Foff Cup 2009 GP2 - Säkylä Säkylässä ajettu Foff Cupin kauden 2009 toinen osakilpailu tarjosi tiukinta Unlimited kilpailua koko lajin historian aikana! Ennen kahta viimeistä jaksoa piste-ero kolmen ensimmäisen auton välillä oli vajaa 70p. Viimeiselle jaksolle mentäessä Nightslayer johti Painkiller Janea 32p erolla ja sai jaksolta 250p, ottaen pakollisen peruutuksen, samoin Helltoy joutui tiukan käännöksen johdosta ottamaan samasta paikasta pakin. PN:lta vaadittiin siis 290p suoritusta, puhdasta ja vieläpä viimeiseltä jaksolta, viimeisenä ajavana! Voinen sanoa, että tuo kilpailu on omalla urallani paras Unlimitedissä ajettu kilpailu, jota ikinä olen ajanut! Paineet eivät romahtaneet, kuten auto tuskantappaja on pyyhkinyt paineet unholaan ja tuonut esiin todellisen suorituskyvyn! Voitto oli mehukas! Sitä fiilistä ei voi kuvailla, sen voi tuntea videolta, mutta nyt viimeistään Jane yhdessä Konkin kanssa todisti todellisen suorituskykynsä ja ilmoitti itsensä Rc Foff Finland Cupin mestaruustaisteluun! Pojat sano että Painkiller Jane kääntyy toisia enemmän, kääntyykö? Etulyöntiasemaa? Painkiller Jane on balansissa. Se jää tehoiltaan 4S lipojen varjoon (reilusti), sillä korkeimmillaankin tehot ovat 14,8V, nimellisesti kuitenkin vain 13,2V. Kisakumppanit ajavat 4S lipolla reilun 2 voltin tai 6S lipolla reilun 10 voltin erolla, mutta silti (silti) tehoa riittää tässä vehkeessä, eikä todellakaan näytä siltä, että sitä enempää tarvitsisi. Käännöstä on myös kohuttu paljon, kulmat ja toimivuus ovat kilpakumppaneille liikaa, he eivät voi ymmmärtää toimivuutta. Painkiller Janen virallinen ja ehdoton maskotti Konki Gorilla, asianmukaisesti kiinnitettynä. Rc Foff Finland Cup 2009 GP1? Finland Cupin ensimmäiseen osakilpailuun lähdetään toimivalla paketilla, paketilla jolla lähdetään tavoittelemaan mestaruutta, sitä joita muille ei vielä ollakaan jaettu! Tavoitteet ovat korkealla, mutta kangasalan hiekka on radikaalisti erilaista, siitä huolimatta pallille on päästävä ja karjuvan Konkin, ärhäkkään Janen ja voitonnälkäisen kuljettajan avulla historia alkaa alusta! Painkiller Jane nousemassa Foff Cupin 2009 GP2 Säkylän toisen jakson alkua, tyylillä!

20 Fatpipe Cup 2009 GP2 - Kangasala - debyyttivoittoja ja taistoa! FatPipe Cup 2009 GP2 Tiimin sisäisen Fatpipe Cupin toinen osakilpailu ajettiin kangasalla muutaman ylimääräisenkin auton voimin. Modified luokassa uusina autoina nähtiin niemikon BJ4 sekä slidsliden Cratocter. Muuten nähtiin tuttuna kaksikkona DC:n Mangusti ja Zarizi Techin Toxoplasma Condii. Kilpailu oli erinomainen testi kaikille ja yllätyksiltä ei vältytty. Niemikon uusi modi voitti reilulla erolla ja nostatti erillisjousitettujen spekuloinnit jälleen pilviin. Erillisjousitettujen aika alkaa? Kilpailun perusteella saattoi sanoa, että erillisjousitettujen aikakausi alkaa, mutta Cratocterin toimivuus antoi ristiriitaisen mielipiteen asian suhteen. Axialit toimivat kohtuullisen hyvin, mutta BJ4 toimi vielä paremmin. Keveys ja kääntyvyys hieman ufomaisella efektillä oli uskomatonta ja BJ4:sta tulikin samantein hyvän kuskin kuljettamana jälleen yksi debyyttivoittaja, ura alkoi hyvin! Tiukkaa taistoa luvassa? Modified luokan kilpailun perusteella voinenkin todeta, että alkava kausi tulee olemaan juuri Modified luokassa hyvinkin mielenkiintoinen, finland cupia odotellaan siis todella innokkaasti!

21 Kangasala ajopaikkana Kangasala on ollut ajopaikkana aina vuoden aloittavana kisapaikkana. Aina se ei ole tarjonnut ihmeellisiä maastoja, mutta FatPipe Cupin kilpailu ajettiin uusilla kasoilla, jotka toivat lisää mielenkiintoa. Rc Foff Finland Cupin suhteen tilanne on kuitenkin edelleen avoin, tarkkaa tietoa lumien sulamisesta ei ole ja todennäköisesti kisapaikka tullaankin valitsemaan kisa-aamuna sen perusteella missä lunta ja lätäköitä ei enää ole. Kangasalan montut tarjoavat monipuolisuutta, mutta huonojakin paikkoja löytyy, toivotaan että finland cupin ensimmäinen osakilpailu päästään ajamaan mehukkaaseen rinteeseen, joka tarjoaa haasteita ja hyviä paikkoja ratamestareille! Kangasalan uusia kasoja vuoden 2009 rc foffin alkualoilta, mahdollinen kisapaikka? Unlimited EP Fatpipe Cupin kilpailussa nähtiin muun muassa uudelleen syntynyt Tipsy oranssilla korilla ja hieman parannetulla tekniikalla. Samoin kokeilemassa olivat Nightfall, Tipsy ja niemikon uusi auto Bullit. Helltoy kärsi kilpailussa pahasta rahinasta, mutta kuin ihmeen kaupalla saavutti kilpailusta voiton. Niemikon Bullit sijoittui myös hyvin ja Nightfallia ei sovi sitäkään unohtaa. Kaiken kaikkiaan saatiin selville se, että myös Unlimited EP luokasta on odotettavissa ennennäkemättömän tiukka ja tasainen. Viime kauden kolmen kopla on muuttunut huomattavasti isommaksi koplaksi ja luvassa saattaa olla lähemmäs kahdeksan voittokykyistä autoa, kaikki jää siis kiinni kuskin taidoista pitää auto radalla ja kilpailla paineen alaisena! Niemikon uusin tuotos Modified luokan debyyttivoittaja BJ4, tässä finlandin kangasalan voittaja? Unlimited GP Myös Unlimited GP luokassa nähtiin uutukaisia, Tejulen Pink Panther ja niemikon auto tarjosivat tehokasta testaamista ja niiden ylivoimainen toimivuus hiljensi ainakin RFOT:n polttiskaverit. GP luokan osalta odotetaan myös tiukkaa kautta, mutta automäärän odotetaan myös kasvavan, sitä on pitkään odotettu, toivotaan että se vakiintuu suuremmaksi pian. Legendaarinen Tipsy Tejulen modauksilla, vanhus on herännyt uudelleen ja taistelee jälleen!

22 Kisakalenteri = Rc Foff Finland Cup 2009 GP1 - Kangasala = Foff Cup 2009 GP3 - Säkylä = Vappu = Sunnuntai äitienpäivä = X = X = Koulujen päättäjäiset = Rc Foff Finland Cup 2009 GP2 & GP3 - Säkylä = Tanskan näytösajot = Juhannus 27.6 = Rc Foff Finland Cup 2009 GP4 - Mänttä = X = X = X = X 01.8 = Rc Foff Finland Cup 2009 GP5 - Juupajoki = X = X = Suomen MM-kilpailut, 1/1 Formula OffRoad kisat Kangasalla = X = X = Rc Foff Finland Cup 2009 GP6 - Säkylä + päättäjäiset = Ruotsin näytösajot = X Mainittu kalenteri on Rc Foff Finland Cupin osalta varmistettu (sinisellä). Vihreällä merkityt päivät ovat kansainvälisempiä tapahtumia, joista suomessa ajettavat MM-kisat ovat suurimmalle osalle kolahduttavimmat. Punaisella muun muassa pyhiä, jolloin ei pääasiassa ajeta, paitsi Ruutanan FoffRoad Team nyt voi ajaa ihan milloin vain. Foff Cup 2009 on julkinen kaikille, mutta siitä ei tässä vaiheessa ole varmuudella tiedossa seuraavaa kisaa, koska GP3:n jälkeen ajetaan kyseistä kisakautta vasta elokuussa. Dark Crusher Newsin tulevissa lehdissä kalenteri päivittyy automaattisesti, jos uutta ja ihmeellistä ilmenee. Rc Formula OffRoadia ajetaan aina alustavasti aina marraskuun loppuun saakka, joten eiköhän niitä kisoja ole roima kasa luvassa!

23

24

25

26

27

28

29

30 seuraavassa numerossa: Dark Crusher Newsin seuraava lehtinen tulee paneutumaan alkaneen Rc Foff Finland Cupin ensimmäiseen ajettuun osakilpailuun kangasalla. Luvassa on tutusti ajankohtaisia uutisia lajin parista, spekulointia säkylän kahta tulevaa kilpailua varten, päivitettyä kisakalenteria sekä monta muuta mielenkiintoista asiaa tj-päivien parista! Pyhän kodin löydät osoitteesta: Ota yhteyttä: Sähköpostitse: Messengerissä: yksityisviestillä, Dark Crusher -käyttäjälle Tulossa touko-kesäkuussa

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 5/6-osakilpailu, Lommel, su 2.7.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

Aika muuttuu, mutta pala entistä on nyt siirtynyt eteenpäin. Toistuuko tarina uudelleen, uudella autolla ja uudella ajalla?

Aika muuttuu, mutta pala entistä on nyt siirtynyt eteenpäin. Toistuuko tarina uudelleen, uudella autolla ja uudella ajalla? S02 E01 Tiet ovat kaikille meille tuntemattomia, mutta debyyttivoittajat ovat syntyneet kartta kädessään. Ne tietävät tehtävänsä, ne on luotu tilastohirmuiksi ja sellainen on jälleen syntynyt... Aika muuttuu,

Lisätiedot

S01 E03. Kehitys on väistämätön totuus, se ei armahda ketään, vaan kulkee omaa polkuaan, pysytkö mukana?

S01 E03. Kehitys on väistämätön totuus, se ei armahda ketään, vaan kulkee omaa polkuaan, pysytkö mukana? S01 E03 Kehitys on väistämätön totuus, se ei armahda ketään, vaan kulkee omaa polkuaan, pysytkö mukana? Kehitys on asia, joka koskettaa. Harvoin sitä mietitään mitä kaikkea voisikaan muuttaa, kunnes on

Lisätiedot

Kalle Rintamäki. Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A

Kalle Rintamäki. Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A Kalle Rintamäki Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A Kisaraportti 2009 Kausi 2009 on paketissa ja aika kerrata tapahtumat. Kalle, on Erittäin motivoitunut urheilija, joka harjoittelee aina tosissaan ja

Lisätiedot

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 Järjestämme ratavenekilpailut Uudessakaupungissa Merefesti viikonloppuna 12.-13.6.2010. Ajettavat luokat ovat SJ15, T400, T400S, O250 ja OC Hydro Classic. Kilpailut

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

S01 E02. On aika, jolloin valta on sinun, on aika, jolloin olet voittamaton, mutta mikään ei ole ikuista.

S01 E02. On aika, jolloin valta on sinun, on aika, jolloin olet voittamaton, mutta mikään ei ole ikuista. S01 E02 On aika, jolloin valta on sinun, on aika, jolloin olet voittamaton, mutta mikään ei ole ikuista. Oman aikansa kuningas, nykyajan legenda vailla vertaa. Dark Crusher siirtyy legendojemme joukkoon,

Lisätiedot

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä AJO MOTORSPORT Press release 2011-30-03 Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä Aki Ajon johtama suomalaistalli Ajo Motorsport tähtää kovin ja samalla myös perustelluin tavoittein tulevana

Lisätiedot

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Keväällä tapahtuu paljon (touko-kesäkuu) Heinäkuussa hiljenee vaikka kv-kisoja ympäri maailmaa- nyt olisi tiedottamisen paikka Elokuussa jälleen tahti kiihtyy

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km 0 (5) 0 1 (5) Sisältö 1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 2 2. YLEISKUVAUS JA REITTI... 2 3. ALUSTAVA AIKATAULU... 2 4. KILPAILUTIIMI... 3 5. KILPAILULUOKAT... 3 6. ILMOITTAUTUMINEN... 3 7. RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tarinoita kotikulmilta ja vähän maailmaltakin: Onpa tässä muutama kisa kurvailtu edellisen kirjoittelun jälkeenkin 1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tuttuja teitä kotikulmilla. Mekaanikkoina

Lisätiedot

Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle

Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle Press release 2011-10-16 Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle Niklas Ajon jo varmalta vaikuttanut seitsemäs sija päättyi kivuliaasti Phillip Islandin tuulisella radalla Australiassa

Lisätiedot

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla. Oheisesta linkistä voi katsoa Tatu Junnolan GoPro videon Siuntion radalta. http://youtu.be/u6le3o9xszm

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 64 lks Pistooli 26 lks Haulikko 12 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta

Lisätiedot

Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan

Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan Press release 2011-06-12 Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan Niklas Ajo taisteli hienosti MM-pisteiden tuntumaan 125-kuutioisten luokan kauden kuudennessa osakilpailussa sateisessa Silverstonessa.

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista

Lisätiedot

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7 Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 Kilpailukutsu Alastaron Moottoriradalla ajettavassa Länsi-Suomen Alueen 7 Alue-Kupin osakilpailuissa noudatetaan

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

1.1. R-Rallicup sarjaosakilpailut järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa (myöhemmin HaMu).

1.1. R-Rallicup sarjaosakilpailut järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa (myöhemmin HaMu). R-Rallicup 2018 SARJASÄÄNNÖT 2018 Päivitetty 8.10.2017 1. Yleistä 1.1. R-Rallicup sarjaosakilpailut järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa (myöhemmin HaMu). 1.2. Osakilpailut

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KILPAILUKUTSU JÄRJESTÄJÄ PAIKKA C/O Virkkalantie 31 08700 Lohja Lohja, Aurlahti - Liessaarenkatu AJETTAVAT LUOKAT F4S GT30 SJ 15 GT15 SM osakilpailu

Lisätiedot

Motor racing. Kuvat: Curly ry

Motor racing. Kuvat: Curly ry Motor racing Lehdessä haastatellaan sebastian vetteliä ja tutustutaan räikkösen uraan sekä monzan f1rataan ja kuljettajien palkkoihin. Kuvat: Curly ry Nyt haastattelemme Sebastian vetteliä Monta kilpailua

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0

Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0 1 Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt 2017 versio 1.0 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Osallistumismaksu... 2 3. Aikataulu... 2 4. Radat... 2 5. Tapahtumien lukumäärä ja sijoittaminen... 2 6. Lisenssi ja

Lisätiedot

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 6/-osakilpailu, Assen, Hollanti, su 30.8.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

S01 E01. Kaikki kaunis katoaa aikanaan, suuri taakka tipahtaa hartioilta, jää vain raikas tuulahdus.

S01 E01. Kaikki kaunis katoaa aikanaan, suuri taakka tipahtaa hartioilta, jää vain raikas tuulahdus. S01 E01 Kaikki kaunis katoaa aikanaan, suuri taakka tipahtaa hartioilta, jää vain raikas tuulahdus. Oman aikansa kuningas, nykyajan legenda vailla vertaa. Dark Crusher siirtyy legendojemme joukkoon, yli

Lisätiedot

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Jere

Lisätiedot

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti:

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti: Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2004 Pyöräily Yleistä. Kausi 2004 oli seurallamme pyöräilyn osalta vielä rauhallisempi kuin edellinen 2003 kausi, järjestimme vain yhdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme

Lisätiedot

Parons News TWC S04 E02 S04 E03

Parons News TWC S04 E02 S04 E03 Parons News Is it Hellboy, like a Satan s Hammer? S04 E03 TWC S04 E02 The Winter Cupin neljännen kauden toinen osakilpailu ajettiin kuluneena viikonloppuna. Paroni kokosi kisan kohokohdat extroineen yhden

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 12.9.2013 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 1 Sisällysluettelo Yleiset säännöt 2, 3 Mittaus 4 Katsastus 4 Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5 Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 Luokat 6-7 Pistetaulukko 7 Osallistumismaksu 8 2 Team EastAudio

Lisätiedot

Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa

Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa Press release 2012-10-27 Niklas Ajo lähtee luottavaisin mielin Phillip Islandin radalla Australiassa sunnuntaina ajettavaan Moto3-luokan kauden toiseksi viimeiseen

Lisätiedot

Huom! Palkintojen jako välittömästi tuloslaskennan jälkeen n. klo 18.00!!!

Huom! Palkintojen jako välittömästi tuloslaskennan jälkeen n. klo 18.00!!! Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl pistooli 1 kpl haulikko ja pistooli t: Kivääri 54 lks Pistooli 26 lks Haulikko 9 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin rinnalla

Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin rinnalla Liitteenä edelleen Ajo Motorsportin molempien tiimien kuljettajien profiilit, sekä tänään Japanin GP:n osalta muutoksen kokenut MM-sarjan kilpailukalenteri. ----- Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko Minimilaukausmäärät: Kivääri 38 lks Pistooli 34 lks Haulikko 12 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua,

Lisätiedot

POHJOISMAISET (NCR) CARAMBA SÄÄNNÖT, alkaen 1. 1. 2006

POHJOISMAISET (NCR) CARAMBA SÄÄNNÖT, alkaen 1. 1. 2006 POHJOISMAISET (NCR) CARAMBA SÄÄNNÖT, alkaen 1. 1. 2006 A. YLEISTÄ 1 Kilpailija on oltava sen treffin osanottaja, jonka aikana kilpailu suoritetaan. Järjestävän maan kilpailutoimikunta voi myöntää poikkeuksia

Lisätiedot

1.2 Sarjajärjestäjällä on oikeus korjata sarjasääntöjä AKK:n hyväksymillä lisämääräyksillä.

1.2 Sarjajärjestäjällä on oikeus korjata sarjasääntöjä AKK:n hyväksymillä lisämääräyksillä. 1 SARJASÄÄNNÖT 2015 1 Yleistä 1.1 Sarjan osakilpailut järjestetään AKK:n luvalla, Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden sarjasääntöjen mukaisesti. Tulkintatapauksissa sarjasäännöt ovat määräävät. Mikäli

Lisätiedot

OZONE LEIJAHIITO 2006/2007

OZONE LEIJAHIITO 2006/2007 OZONE LEIJAHIITO 2006/2007 Ozone on markkinajohtaja ja edelläkävijä leijahiihdon (snowkite) saralla. Ozone leijat kuuluvat alan laadukkaimpiin tuotteisiin ja edustavat lajin suunnittelun terävintä kärkeä.

Lisätiedot

Testaa itsesi tässä yhdessä suomen suurimmissa estejuoksutapahtumassa! LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Testaa itsesi tässä yhdessä suomen suurimmissa estejuoksutapahtumassa! LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Lauantai 01.04.2017 klo 10:00-17:00 FARMIN HEVOSSAFARIT JA TALUTUSRATSASTUS klo 10:00-10:45 HUIPPU Circuit Tahko Spa Hotel Tehokas kiertoharjoittelutunti jolla käytetään kuntosalilaitteita. Kehittää hapenottokykyä,sydämen

Lisätiedot

Vahvinmies-kilpailun säännöt

Vahvinmies-kilpailun säännöt Vahvinmies-kilpailun säännöt 1. Lajit ja niiden toteutus 1.1. Tukkipunnerrus - tukin paino on 65 kiloa - toteutusmuotona toistot/minuutti - tuomaristo laskee suoritukset ja täten myös hylkää vajaat punnerrukset

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri + haulikko 2 kpl pistooli

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri + haulikko 2 kpl pistooli Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri + haulikko 2 kpl pistooli Minimilaukausmäärät: Kivääri 46 lks Pistooli 34 lks Haulikko 6 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua,

Lisätiedot

VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1

VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1 VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1 VISTA - MIKÄ SE ON? Volvo International Service Training Award Volvon oma kansainvälinen kilpailu, jossa on kyse huollon

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 1 kpl kivääri+pistooli 1 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko

Rastit 5 kpl: 1 kpl kivääri+pistooli 1 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko Rastit 5 kpl: 1 kpl kivääri+pistooli 1 kpl kivääri 2 kpl pistooli 1 kpl haulikko Minimilaukausmäärät: Kivääri 39 lks Pistooli 35 lks Haulikko 10 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta

Lisätiedot

Mikä on SUUNNISTUSTAIDON ja SUORITUKSEN kannalta oleellista. Treenipäivä Orimattilassa

Mikä on SUUNNISTUSTAIDON ja SUORITUKSEN kannalta oleellista. Treenipäivä Orimattilassa Mikä on SUUNNISTUSTAIDON ja SUORITUKSEN kannalta oleellista erilaisissa tilanteissa? Treenipäivä Orimattilassa 13.3.2010 Käydään läpi kaikissa suunnistussuorituksissa esiintyviä tilanteita. Tilanteiden

Lisätiedot

Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018

Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018 Kultainen Kampi Cup uudistuu kaudelle 2018 Uudistuneen Kultainen Kampi Cupin tavoitteena on saada nuoria pyöräilijöitä yli lajirajojen samoihin kilpailuihin. Cup lajien sisällä tiivistyy ja tavoitteena

Lisätiedot

Merisuo & Storm Monenlaista luettavaa 1. Sisältö

Merisuo & Storm Monenlaista luettavaa 1. Sisältö Merisuo & Storm 1 Sisältö Opettajalle.................................... 3 Hiiri räätälinä (kansansatua mukaellen).............. 5 Tiainen ja karhu (kansansatua mukaellen)............ 7 Taikapata (kansansatua

Lisätiedot

Crosskart SM kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0

Crosskart SM kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0 1 Crosskart SM kilpailusäännöt 2017 versio 1.0 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Osallistumismaksu... 2 3. Aikataulu... 2 4. Radat... 2 5. Tapahtumien lukumäärä ja sijoittaminen... 2 6. Lisenssi ja osallistuminen...

Lisätiedot

Yleisiä Asioita. Kauden virallinen nimi: The Winter Cup Season IV. Kauden virallinen lyhenne: TWC S04. Kauden pääjohtaja: Red Paron

Yleisiä Asioita. Kauden virallinen nimi: The Winter Cup Season IV. Kauden virallinen lyhenne: TWC S04. Kauden pääjohtaja: Red Paron Yleisiä Asioita Kauden virallinen nimi: The Winter Cup Season IV Kauden virallinen lyhenne: TWC S04 Kauden pääjohtaja: Red Paron Ajettavat luokat: Standard, Modified, Pro Modified, QD & Trial Autorajoitus:

Lisätiedot

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset.

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset. Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Sisällys Vuoden näyttelykerry ja vuoden näyttelyvehnä -kilpailut... 2 Vuoden näyttelykerry- ja näyttelyvehnäveteraani -kilpailu... Vuoden näyttelykerry-

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HUHTIKUU TOUKOKUU To 3.5. Klo HaHa AJ kokous n Urh. kenttä Ke 9.5. Helavalkijat, Ilmakivääriammuntaa Ilkka, Kari M. To 10.5 Lajiesittely Märy Ilkka, Reiska

Lisätiedot

R-Rallicup SARJASÄÄNNÖT 2019

R-Rallicup SARJASÄÄNNÖT 2019 R-Rallicup SARJASÄÄNNÖT 2019 Päivitetty 15.10.2018 1. Yleistä 1.1. R-Rallicup sarjaosakilpailut järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa (myöhemmin HaMu). 1.2. Osakilpailut

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA Kevään 2007 kisakausi avattu!

PÄIVÄKIRJA Kevään 2007 kisakausi avattu! PÄIVÄKIRJA Kevään 2007 kisakausi avattu! Maximen kisakausi on edennyt jo yli puolen välin. Yleensä harrastesarjassa kilpaileva joukkue aloitti kisakautensa Caribia cupin sm-sarjassa. Tavoitteena olivat

Lisätiedot

Päitsi 2010 palautekysely ERKKI LAIMIO

Päitsi 2010 palautekysely ERKKI LAIMIO Päitsi 2010 palautekysely ERKKI LAIMIO Päitsi 2010 palautekysely Vastauksia yhteensä 141 / 232 Vastausprosentti 60 % Vastauslogi 3 1. Vastaajan sukupuoli 1 Mies 2 Nainen 4 2. Ikäni on 1 16-20 2 21-30 3

Lisätiedot

MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE

MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE ANALYYSI KAUDESTA 2015-2016 SUUNNITELMAT KAUDELLE 2016-2017 Valmentajakerhon kevätseminaari Vierumäki 28.5.2016 Teemu Pasanen Miesten valmentaja RAKENNE Joukkue Leirityskalenteri

Lisätiedot

Junnolalta ja Weckmanilta vahvat näytöt motocrossin EM-sarjan testileirillä

Junnolalta ja Weckmanilta vahvat näytöt motocrossin EM-sarjan testileirillä Team Manninen Bros Honda juniorit Tatu Junnola ja Emil Weckman vakuuttivat ajollaan Honda Europen Espanjan leirillä. Tiedote ohessa. Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuva: Team Manninen

Lisätiedot

SM-kilpailut ja SuomiCUP

SM-kilpailut ja SuomiCUP SM-kilpailut ja SuomiCUP SISÄLTÖ 1. Kilpailut 1.1 SM-kilpailut 1.2 SuomiCup 1.3 Kilpailumuodot 2. Tulokset 2.1 Pistelasku SuomiCupissa 2.2 Kilpailukohtaiset pisteet 3. Vakuutus 4. Kilpailukausi 5. Anti-doping

Lisätiedot

Rastit 4 kpl: 1 kpl kivääri ja haulikko tai kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri ja haulikko 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri

Rastit 4 kpl: 1 kpl kivääri ja haulikko tai kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri ja haulikko 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri Rastit 4 kpl: 1 kpl kivääri ja haulikko tai kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri ja haulikko 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl kivääri Minimilaukausmäärät: Pistooli 30 (18) lks Kivääri 72 lks Haulikko 10 (22)

Lisätiedot

Kouvola Finaali 6.11.2015 Loppuraportti. Finnish Crosskart Challenge 2015

Kouvola Finaali 6.11.2015 Loppuraportti. Finnish Crosskart Challenge 2015 Kouvola Finaali 6.11.2015 Loppuraportti Finnish Crosskart Challenge 2015 Crosskart-finaali ajettiin Kouvolassa harmaassa säässä. Päivään mahtui lukuisa määrä startteja, mutta pareittain lähteneet ajot

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

Crosskart NEZ Mestaruus - kilpailusäännöt 2017

Crosskart NEZ Mestaruus - kilpailusäännöt 2017 Crosskart NEZ Mestaruus - kilpailusäännöt 2017 Musta teksti = Teksti 2017 Musta teksti yliviivattu = 2016 teksti poistettu 2017 säännöstä Punainen teksti = uusi teksti 2017 versio 1.0 1A. Yleistä Näissä

Lisätiedot

Yleistä. Säkylän Yritys ry. Toimintakertomus 2003. Pyöräily

Yleistä. Säkylän Yritys ry. Toimintakertomus 2003. Pyöräily Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2003 Pyöräily Yleistä. Kausi 2003 oli seurallamme pyöräilyn osalta rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut onnistuivat erittäin

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl haulikko ja pistooli 1 kpl pistooli

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl haulikko ja pistooli 1 kpl pistooli Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl kivääri ja pistooli 1 kpl haulikko ja pistooli 1 kpl pistooli Minimilaukausmäärät: Kivääri 44 lks Pistooli 37 tai 31 lks Haulikko 12 tai 8 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla

Lisätiedot

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa.

Muistakaa ilmoittautua Pikku-Joulu bileisiin sankoin joukoin ja ajoissa. Palaamme vanhaan tuttuun juhlapaikkaan liki kaupungin keskustaa. PJ:n palsta Tervehdys UA:n väki. Tämäkin taantuma vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Autourheilurintamallakin on pidellyt kohtuullisen rauhallista, mutta tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat kuitenkin saavat

Lisätiedot

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044.3 AJAJAT 044.3.1 Ajajien ikä 044.3.2 Ajovarusteet 044.4 RATA 044.5 HARJOITUKSET 044.6

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2014 31.12.2014 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

LAJIPÄIVÄ

LAJIPÄIVÄ LAJIPÄIVÄ 2018 27.10.2018 Lajiryhmä 2018-2019 Lajipäälikkö: Veijo Matinaho Lajiryhmän jäsenet: Jussi Haapanen Joa Hindren Ossi Jahn Mikko Mäkelä Jörgen Nylund trial.lajiryhma@moottoriliitto.fi Kilpailut

Lisätiedot

Vanhemmat ja lapsen urheileminen

Vanhemmat ja lapsen urheileminen Vanhemmat ja lapsen urheileminen Lähtökohdat Harrastamisen aloittaminen Miksi aloitetaan? Yleinen lähtökohta harrastukselle on hauskuus Tavoitteet ohjaavat toimintaa Yhteiset vai erilliset tavoitteet Kenen

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 päivitetty 2.6.. Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 Suomen Ratsastajainliitto ja BCM Scanhorse ovat sopineet seuraavista kansallisista kilpailuluokista ja SRL:n kiintiöpaikoista

Lisätiedot

KKH VUODEN KOIRA KILPAILU SÄÄNNÖT-

KKH VUODEN KOIRA KILPAILU SÄÄNNÖT- KKH VUODEN KOIRA KILPAILU SÄÄNNÖT- Kyrönmaan Koiraharrastajat r.y:n Vuoden Koira kilpailut alkavat v. 2017 alussa. Kilpailukausi on kalenterivuosi tammikuun alusta joulukuun loppuun. Tarkoituksena on lisätä

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 2 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 63 lks Pistooli 34 lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 2 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 63 lks Pistooli 34 lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 2 kpl pistooli Minimilaukausmäärät: Kivääri 63 lks Pistooli 34 lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta. Kuvat ovat viitteellisiä

Lisätiedot

TIEDOTE. Team EVERLAST Welds kausikooste 2015

TIEDOTE. Team EVERLAST Welds kausikooste 2015 13.12.2015 1( 10) Team EVERLAST Welds kausikooste 2015 Team Everlast Welds aloitti uutena endurotiiminä kilpailukautensa 2015 tammikuun lopulla kansallisella kilpailulla Karkkilassa. Tiimin kuljettajista

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

3.3.2014 Vaihdetaanko virallinen lisäpainovyö toiseen saantiongelmien vuoksi? Uuden vyön hinta n. 150e. 1. Kyllä (7) 2. Ei

3.3.2014 Vaihdetaanko virallinen lisäpainovyö toiseen saantiongelmien vuoksi? Uuden vyön hinta n. 150e. 1. Kyllä (7) 2. Ei Suomen Leuanveto ry Hallituksen sähköpostiäänestykset kaudella 2013 2014 Hallituksen jäsenet: Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Sihteeri: Rahastonhoitaja: Tuomas Rytkönen Konsta Koivuranta Aku Lindgrén

Lisätiedot

Jyväskylän Freestyle Seura järjestää

Jyväskylän Freestyle Seura järjestää Jyväskylän Freestyle Seura järjestää 11 12.3.2017 Keski-Suomen freestyleseurojen lippulaiva JFS järjestää maaliskuun 11 12 päivinä 2017 ennennäkemättömän freestylehiihtotapahtuman. Paremmuudesta Laajavuoren

Lisätiedot

Reittianalyysi Osakilpailu 8 Eurajoki, Kaharinmäki. RTM Riku Juhala ja Saku Asikainen

Reittianalyysi Osakilpailu 8 Eurajoki, Kaharinmäki. RTM Riku Juhala ja Saku Asikainen Reittianalyysi Osakilpailu 8 Eurajoki, Kaharinmäki 16.3.2014 RTM Riku Juhala ja Saku Asikainen K-1 Heti alussa tarkkavaisuutta! Punainen reitti on lyhin ja tässä tapauksessa myös nopein reitti. Selkeä

Lisätiedot

Janne-Pekka Nurmen ja Kari Nurmen matkakertomus Salomon 4Trailsiin 2012.

Janne-Pekka Nurmen ja Kari Nurmen matkakertomus Salomon 4Trailsiin 2012. Janne-Pekka Nurmen ja Kari Nurmen matkakertomus Salomon 4Trailsiin 2012. Vuorijuoksujen ja erilaisten extreme-kisojen suosio on lisääntynyt huimasti viime vuosien aikana. Siispä olihan sitä lähdettävä

Lisätiedot

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel Kukkian Haukut r. jakaa Agility kiertopalkinnon vuosittain ja kilpailuaika on yhdistyksen kauden päättäjäisten välinen aika. Kiertopalkinto on ikuisesti

Lisätiedot

Miksi jotain piti ja pitää tehdä?

Miksi jotain piti ja pitää tehdä? Miksi jotain piti ja pitää tehdä? kilpailijamäärät laskeneet rajusti viimeisen 25 vuoden aikana (huom. nuorten SM Kitee, Kotka 2012) lajin kotimainen kilpailutoiminta menettänyt seksikkyytensä lähes kokonaan

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel Kukkian Haukut ry jakaa Agility kiertopalkinnon vuosittain ja kilpailuaika on kalenterivuosi. Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä. Ensimmäinen kilpailuvuosi

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

Juhlavuotta odoteltaessa

Juhlavuotta odoteltaessa -1- - 2 - Juhlavuotta odoteltaessa Vielä ei ole juhlan aika, vaikka pitkä taival on jo kuljettu seurana. Nyt alkava kausi on nimittäin järjestyksessään 29 kausi. Näin pitkälle pääseminen ei todellakaan

Lisätiedot

MK-lajipäivä Rovaniemi Yhteenveto

MK-lajipäivä Rovaniemi Yhteenveto MK-lajipäivä 11.5.2019 Rovaniemi Yhteenveto MK-lajipäivä Rovaniemi 11.5.2019 Yhteenveto Yhteenveto MK-lajipäivänä käsitellyistä aiheista SML:n verkkosivuille on avattu palautelomake, jonka kautta osallistujat

Lisätiedot

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6)

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6) Prix de Suomen Hippos luokilla pyritään edistämään suomenhevosten ratsastuskäyttöä monipuolisesti. Jaettavien luokkien määrä vaihtelee vuosittain ja luokat jakaa Suomenratsut ry. hakemuksiin perustuen.

Lisätiedot

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA!

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! Kuvitelkaa, mitä mahdollisuuksia ulkovesijohdot ja viemärijohdot antavat MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! JÄÄTYMÄTTÖMÄT TUOTTEET Dia Proff Norge AS on päämaahantuoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

Road Racing sarjasäännöt 1.3

Road Racing sarjasäännöt 1.3 Road Racing sarjasäännöt 2019 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Kilpailun johto ja valvonta... 3 3. SM-sarjan kilpailut... 3 4. SM-sarjan ajettavat kilpailuluokat... 4 5. Sarjaan ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla.

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla. Sarjasäännöt 2014 Legends Trophy, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt piirustuksineen. Säännöt

Lisätiedot