Tarjouspyyntö ID (4)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouspyyntö ID (4)"

Transkriptio

1 Tarjouspyyntö ID (4) POL Poliisibarometri tutkimuksen haastattelut Hankintayksikkö Hankintayksikön yhteyshenkilö Poliisiammattikorkeakoulu on sisäministeriön hallinnonalalla toimiva, Poliisihallituksen alainen valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Poliisiammattikorkeakoulu harjoittaa soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä, joka palvelee poliisitoiminnan ja sisäisen turvallisuuden suunnittelua ja kehittämistä. Poliisiammattikorkeakoulu järjestää tarjouskilpailun koskien Poliisibarometri tutkimushankkeen perusaineiston keräämistä. Poliisiammattikorkeakoulu PL 123 (Vaajakatu 2) Tampere polamk@poliisi.fi (virastosähköposti) (puhelinvaihde) Vesa Muttilainen Tutkimusjohtaja vesa.muttilainen@poliisi.fi Hankittava palvelu Poliisibarometri 2016 tutkimuksen perusaineisto kerätään haastattelemalla henkilökohtaisesti (käyntihaastattelu) vähintään tuhatta tutkimuksen kohderyhmään kuuluvaa henkilöä. Tutkimuksen kohderyhmänä on vuotias väestö, Ahvenanmaan maakuntaa lukuun ottamatta. Haastatteluja varten otos muodostetaan kiintiöpoiminnalla, jossa kiintiöinä ovat kohderyhmän ikä, sukupuoli, asuinalue ja asuinkunnan kokoluokka. Vastaajien ikäryhmät ovat: vuotta, vuotta, vuotta, vuotta ja vuotta. Kuntien kokoluokkina ovat: Helsinki, muu yli asukkaan kunta, asukkaan kunta sekä alle asukkaan kunta. Haastattelut toteutetaan sopimuksen liitteenä olevan haastattelulomakkeen mukaisena. Haastattelujen tulokset tallennetaan muuttujittain havaintomatriisiin. Tuloksissa otos painotetaan vastaamaan koko maan tasolla kohderyhmän ikä- ja sukupuolijakaumaa ja aluetta sekä asuinkunnan kokoluokkaa. Lisäksi havaintomatriisiin tallennetaan tiedot niistä henkilöistä (ikä, sukupuoli, kunnan kokoluokka ja alue), joita on tavoiteltu haastattelua varten, mutta jotka ovat kieltäytyneet vastaamasta kysymyksiin (tieto kieltäytymisestä) tai joita ei ole tavoitettu (tieto tavoitteluyrityksestä). Havaintomatriisi (Excel ja SPSS -tiedostoina) toimitetaan Poliisiammattikorkeakoululle viimeistään POLIISIAMMATTIKORKEAKOULU Vaajakatu 2, PL 123, Tampere polamk@poliisi.fi Puh , Faksi polamk.fi

2 Tarjouspyyntö ID (4) Hankintamenettely Tarjouksen tekeminen ja voimassaolo Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007; hankintalaki). Hankinnan kohteena on hankintalain liitteen A mukainen tutkimuspalvelu, jonka tulokset tulevat kokonaan hankintayksikön hyväksi ja joka maksaa palvelusta aiheutuvat kustannukset. Hankinnan ennakoitu arvo ylittää hankintalain 15 :n 2 kohdassa säädetyn kynnysarvon, mutta ei hankintalain 16 :n 1momentin 2 kohdassa säädettyä kynnysarvoa, joten hankintaan sovelletaan hankintalain III osan säännöksiä kansallisista menettelyistä. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA -järjestelmässä. Poliisiammattikorkeakoulu voi keskeyttää hankintamenettelyn, jos yksikään saaduista tarjouksista ei vastaa tarjouspyyntöä tai jos olosuhteet tarjouskilpailun aikana muuttuvat siten, ettei Poliisiammattikorkeakoulu voi käyttää tarjouskilpailun tuloksia hyväksi. Tarjouspyyntö on saatavissa suomen kielellä. Poliisiammattikorkeakoulu ei maksa korvausta tarjouksen tekemisestä tai muusta hankintamenettelyyn osallistumisesta, tarjouspyynnön käännättämisestä muulle kielelle, eikä tarjouskilpailun voittaneen tarjoajan kanssa tehtävän sopimuksen valmistelusta tai allekirjoittamisesta. Tarjous on tehtävä kirjallisesti suomen kielellä. Tarjouksen on oltava perillä Poliisiammattikorkeakoulussa viimeistään kello 14:00. Myöhästynyttä tarjousta ei oteta huomioon. Tarjoukseen on merkittävä tarjoajan nimi ja yhteystiedot. Jos tarjoaja suostuu hankintapäätöksen sähköiseen tiedoksiantoon, tarjouspyyntöön on merkittävä sähköpostiosoite, johon hankintapäätös voidaan lähettää. Poliisiammattikorkeakoulu toivoo, että tarjoajat antaisivat suostumuksensa hankintapäätöksen sähköiseen tiedoksiantoon. Tarjous tulee toimittaa Poliisiammattikorkeakoululle sähköpostitse osoitteeseen: polamk@poliisi.fi Vesitin aiheeksi on merkittävä "TARJOUS POLIISIBAROMETRI 2016". Sähköpostiviesti liitetiedostoineen saa olla enintään 20 Mt. Sähköpostin mahdollisten liitetiedostojen tulee olla PDF, WORD (asiakirja) tai RTF -tiedostoja. Sähköpostiin ei saa liittää kuvatiedostoja (esimerkiksi JPG, BMP). Tarjouksen on oltava sitovana voimassa saakka.

3 Tarjouspyyntö ID (4) Yhteydenpito ja lisätiedot tarjousaikana Tarjoajaa koskevat vaatimukset Tarjouspyyntöä koskevia lisätietoja voi pyytää Poliisiammattikorkeakoululta sähköpostitse. Mahdolliset kysymykset on lähetettävä osoitteeseen: polamk@poliisi.fi Viestin aiheeksi on merkittävä: "TIEDUSTELU POLIISIBAROMETRI 2016". Lisätietopyyntöön on merkittävä sähköpostiosoite, johon vastaus voidaan lähettää. Lisätietopyynnöt on esitettävä viimeistään kello 14:00. Lisätietopyynnöille varatun määräajan päätyttyä Poliisiammattikorkeakoulu vastaa viimeistään kaikkiin esitettyihin kysymyksiin sähköpostiviestillä, johon otetaan kaikki esitetyt kysymykset ja vastauksen niihin. Sähköpostiviesti lähetetään kaikille lisätietoja pyytäneille samanaikaisesti. Lisäksi kysymykset ja vastaukset julkaistaan Poliisiammattikorkeakoulun internetsivuilla osoitteessa: Kysymykset ja vastaukset laaditaan suomen kielellä. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi muilla tavoin esitettyihin lisätietopyyntöihin ei voida vastata. Rekisteröinnit Tarjoajan tulee olla rekisteröitynyt kaupparekisteriin, ennakkoennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin tarjousajan päättyessä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Tarjoukseen on merkittävä tarjoajan Y-tunnus, jonka perusteella Poliisiammattikorkeakoulu tarkistaa tarjoajan rekisteröitymisen yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä. Jos tarjoaja ei ole rekisteröitynyt edellä mainittuihin rekistereihin, tarjoukseen on liitettävä selvitys rekisteröitymättömyyden perusteista. Verojen ja maksujen suorittaminen Tarjoajan tulee olla suorittanut veronsa, eläkemaksut ja muut lakisääteiset maksut. Ennen hankintasopimuksen tekemistä Poliisiammattikorkeakoulu pyytää tarjouskilpailun voittajalta todistuksen verojen maksamisesta sekä todistuksen eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta. Todistukset saavat olla enintään kolme kuukautta vanhoja. Tarjoajan tulee tarjouksessaan sitoutua edellä mainittujen selvitysten esittämiseen. Ellei tarjouskilpailun voittaja voi esittää edellä mainittuja todistuksia, Poliisiammattikorkeakoulu voi tehdä hankinta sopimuksen toiseksi parhaan tarjouksen tekijän kanssa.

4 Tarjouspyyntö ID (4) Referenssit Tarjoajan on esitettävä viimeisten kolmen vuoden ajalta referenssinä vähintään kolme käyntihaastatteluna toteutettua haastattelututkimusta. Referenssinä käytettävästä haastattelututkimuksesta on ilmoitettava toimeksiantajan nimi, tutkimuksen nimi, otoksen koko ja haastattelujen suoritusaika. Tarjousten vertailu Sopimus ja hankintaan sovellettavat ehdot Osatarjoukset Vaihtoehtoiset tarjoukset Alihankinta Tarjousten vertailuperusteena on hankittavan palvelun kokonaishinta. Tarjouksista hyväksytään hinnaltaan halvin. Hinta ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa. Valitun toimittajan kanssa tehdään kirjallinen sopimus. Tarjoajan on sitouduttava tarjouspyynnön liitteenä olevassa sopimusluonnoksessa ilmoitettuihin sopimusehtoihin. Yleiset sopimusehdot (JYSE 2014 PALVELUT) on saatavissa osoitteessa: Osatarjouksia ei hyväksytä. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjouksessa on ilmoitettava alihankkijat, joita tarjoaja aikoo käyttää palvelun tuottamisessa. Sopimuksessa yksilöidään käytettävän alihankkijat. POLIISIAMMATTIKORKEAKOULU Tutkimusjohtaja Vesa Muttilainen Asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu Aspo-asianhallintajärjestelmässä. Poliisiammattikorkeakoulu klo Allekirjoituksen oikeellisuuden voi todentaa kirjaamosta. Liitteet Sopimusluonnos Haastattelulomake (sopimusluonnoksen liite)

5 Sivu 1(4) Sopimusnumero SOPIMUS HAASTATTELUTUTKIMUKSESTA POLIISIAMMATTIKORKEAKOULU JA [TOIMITTAJA]

6 Sivu 2(4) Sopimusnumero 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Tilaaja Poliisiammattikorkeakoulu PL 123 (Vaajakatu 2) Tampere Virkasähköposti: Tilaajan yhteyshenkilö: [Nimi] [Virkanimike] [Puhelinnumero] [Sähköposti] 1.2. Toimittaja [Toimittaja] [Jakeluosoite (käyntiosoite)] [Postinumero ja toimipaikka] [Y-tunnus] Toimittajan yhteyshenkilö: [Nimi] [Ammattinimike] [Puhelinnumero] [Sähköposti] 2. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS 3. SOPIMUKSEN KOHTEENA OLEVA PALVELU Poliisiammattikorkeakoulu toteuttaa Poliisibarometri 2016 nimisen tutkimushankkeen. Poliisibarometrin tarkoituksena on selvittää vuotiaiden suomalaisten käsityksiä sisäisestä turvallisuudesta, peloista, rikosriskeistä sekä poliisin roolista, toiminnasta, palveluista ja niiden laadusta. Toimittaja sitoutuu keräämään tutkimuksen perusaineiston ja luovuttamaan sen Poliisiammattikorkeakoululle tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. Tutkimuksen perusaineiston kerätään haastattelemalla henkilökohtaisesti (käyntihaastattelu) vähintään tuhatta tutkimuksen kohderyhmään kuuluvaa henkilöä. Tutkimuksen kohderyhmänä on vuotias väestö, Ahvenanmaan maakuntaa lukuun ottamatta. Haastatteluja varten otos muodostetaan kiintiöpoiminnalla, jossa kiintiöinä ovat kohderyhmän ikä, sukupuoli, asuinalue ja asuinkunnan kokoluokka. Vastaajien ikäryhmät ovat: vuotta, vuotta, vuotta, vuotta ja vuotta. Kuntien kokoluokkina ovat: Helsinki, muu yli asukkaan kunta, asukkaan kunta sekä alle asukkaan kunta. Haastattelut toteutetaan sopimuksen liitteenä olevan haastattelulomakkeen mukaisena.

7 Sivu 3(4) Sopimusnumero Haastattelujen tulokset tallennetaan muuttujittain havaintomatriisiin. Tuloksissa otos painotetaan vastaamaan koko maan tasolla kohderyhmän ikä- ja sukupuolijakaumaa ja aluetta sekä asuinkunnan kokoluokkaa. Lisäksi havaintomatriisiin tallennetaan tiedot niistä henkilöistä (ikä, sukupuoli, kunnan kokoluokka ja alue), joita on tavoiteltu haastattelua varten, mutta jotka ovat kieltäytyneet vastaamasta kysymyksiin (tieto kieltäytymisestä) tai joita ei ole tavoitettu (tieto tavoitteluyrityksestä). Havaintomatriisi (Excel ja SPSS -tiedostoina) toimitetaan sähköpostitse Poliisiammattikorkeakoululle viimeistään osoitteeseen: 4. HINTA 5. LASKUTUS JA MAKSUEHTO 6. TEKIJÄNOIKEUSLAIN MUKAISET OIKEUDET [ALIHANKKIJAT Kohdassa 3 tarkoitetun palvelun kokonaishinta on [tarjouksen mukaan] euroa ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukainen arvonlisävero. Toimittaja laskuttaa verkkolaskulla kohdassa 4 tarkoitetun hinnan yhtenä eränä, kun kohdassa 3 tarkoitettu perusaineisto on toimitettu Poliisiammattikorkeakoululle ja hyväksytty. Poliisiammattikorkeakoulu tarkastaa perusaineiston teknisen käytettävyyden ja sopimuksenmukaisuuden viipymättä ja viimeistään seitsemän päivän kuluessa siitä, kun perusaineisto on vastaanotettu. Poliisiammattikorkeakoulu ilmoittaa toimittajalle perusaineiston hyväksymisestä kirjallisesti. Verkkolasku erääntyy maksettavaksi 21 päivän kuluttua hyväksyttävän laskun saapumisesta. Poliisiammattikorkeakoulun verkkolaskutusosoite: OVT -tunnus Operaattorin tunnus Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Group Oy p information.fi@itella.com Tekijänoikeuslain (404/1961) mukaiset oikeudet kohdassa 3 tarkoitetun palvelun tuloksena syntyneeseen perusaineistoon siirtyvät Poliisiammattikorkeakoululle, kun kohdassa 4 tarkoitettu hinta on maksettu. Toimittaja käyttää seuraavia alihankkijoita: [Toiminimi, tehtävä palvelun tuottamisessa] Toimittaja vastaa alihankkijoiden osuudesta kuten omastaan.]

8 Sivu 4(4) Sopimusnumero 7. REFERENSSIKIELTO Toimittaja [ja toimittajan alihankkija] ei[vät] saa käyttää Poliisiammattikorkeakoulun nimeä markkinointiviestinnässään referenssinä. 8. MUUT EHDOT Muilta osin noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja palveluhankinnoissa (JYSE 2014 PALVELUT). Tämä sopimus tulee voimaan, kun sopijapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Tämä sopimus on tehty kahtena samanlaisena kappaleena, yksi kummallekin sopijapuolelle.

9 Sivu 1(12) POLIISIBAROMETRI 2016 OSA 1. POLIISI JA SUOMEN SISÄINEN TURVALLISUUS 1. Miten nä pidätte seuraavien viranomaisten ja tahojen roolia rikostorjunnassa ja lähiyhteisönne turvallisuuden parantamisessa? erittäin (1) melko (2) ei kovin (3) ei lainkaan (4) Vapaaehtoistoiminta Kirkko ja seurakunnat Palo- ja pelastustoimi Yksityiset vartiointiliikkeet Yrityselämän toimenpiteet Terveydenhuolto Rajavartiolaitos Tulli Puolustusvoimat Koulut Sosiaalitoimi POLIISI 2. Missä määrin poliisi mielestänne pystyy kantamaan vastuun yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takaamisesta Suomessa? 1 kokonaan 2 pääosin 3 melko pieneltä osin 4 ei juuri lainkaan 5 ei osaa sanoa 3. Onko teillä omakohtaisia kokemuksia kansainvälisestä rikollisuudesta lähiympäristössänne tai kauempana (esim. kansainvälinen huumekauppa, terrorismi, tietoverkkojen käyttäminen rikolliseen toimintaan)? 1 erittäin paljon 2 melko paljon 3 melko vähän 4 ei lainkaan

10 Sivu 2(12) OSA 2. POLIISIN TEHTÄVIEN TÄRKEYS 4. Miten tärkeinä pidätte seuraavia asioita poliisin hoitaman yleisen järjestyksen ja turvallisuuden kannalta? erittäin (1) melko (2) ei kovin (3) ei lainkaan (4) Juopottelun kieltäminen julkisilla paikoilla Julkisilla paikoilla ja rappukäytävissä virtsaamiseen puuttuminen Prostituution täyskielto ja valvonnan lisääminen Alkoholistien ja päihteiden väärinkäyttäjien hoitoon ohjaaminen ja työllistäminen Huomion kiinnittäminen vanhempien käyttäytymisesimerkkeihin Vaikuttaminen nuorten huumeiden käyttöä koskeviin asenteisiin Työllisyyden parantuminen yleisesti Nuorten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lisääminen Kotien ja vanhemmuuden merkityksen lisääminen yhteiskuntapoliittisin toimin Tietoisuuden lisääminen talousrikollisuuden yhteiskunnalle aiheuttamista vahingoista Poliisin tehokkaampi puuttuminen pieniin rikoksiin ja rikkomuksiin (ns. nollatoleranssi) Kouluissa tehtävä valistustyö Rikosten sovittelu Lähestymiskiellot Kirjallinen menettely (eli pienissä rikoksissa, joissa vastaaja tunnustaa ja asianomistaja ei vaadi pääkäsittelyä, asia ratkaistaan ilman pääkäsittelyä)

11 Sivu 3(12) 5. Miten nä pidätte seuraavia tehtäviä poliisin työssä? erittäin (1) melko (2) ei kovin (3) ei lainkaan (4) Autovarkauksien selvittäminen Asuntomurtojen selvittäminen Huumerikosten selvittäminen ja paljastaminen Raharikosten selvittäminen (petokset, tunnuslukujen varastaminen yms.) Rasismiin viittaavien rikosten paljastaminen ja tutkinta Poliisin partiointi ja muu näkyvä toiminta Liikennevalvonta Kiireellisiin hälytyksiin vastaaminen Päihtyneiden huostaanotto Väkivaltarikosten selvittäminen ja torjunta Kotiväkivaltaan puuttuminen Viranomais- ja muu rikollisuutta ennalta estävä yhteistyö Talousrikostorjunta Poliisin lupapalvelut 6. Arvioikaa seuraavien valvontamuotojen merkitystä liikenneturvallisuuden kannalta. Nopeusvalvonta taajamissa Nopeusvalvonta pääteillä Rattijuopumusvalvonta Turvavöiden käytön valvonta Matkapuhelimen käytön valvonta Muu ajotapavalvonta (esim. ohitukset, kaistan vaihdot) Raskaan liikenteen valvonta (esim. kuorma-autot, yhdistelmät) Kevyen liikenteen valvonta (esim. polkupyörät ja mopot) Risteysvalvonta taajamissa erittäin merkittävä (1) melko merkittävä (2) melko täysin merkityksetön merkityksetön (3) (4)

12 Sivu 4(12) OSA 3. RIKOKSEN PELKO JA RIKOSRISKIT 7. Mikä tai mitkä tällä kortilla mainituista asioista ovat sellaisia, joissa koette yksinolonne turvattomaksi? Sanokaa sellaisten asioiden numerot kortilta. (1) Kotona päiväsaikaan (2) Kotona pimeän aikaan (3) Kodin lähistöllä päiväsaikaan (4) Kodin lähistöllä pimeän aikaan (5) Keskustassa päiväsaikaan (6) Keskustassa pimeän aikaan (7) Päivisin autolla liikuttaessa (8) Öisin autolla liikuttaessa (9) Pankkiautomaatilla asioidessanne (10) Myöhään perjantai- ja lauantai-iltoina asuinalueellanne (11) Myöhään perjantai- ja lauantai-iltoina paikkakuntanne keskustassa (12) Ei missään/ei osaa sanoa 8. Kuinka vakavana ongelmana pidätte rikollisuutta lähiympäristössänne, onko se? 1 erittäin vakava 2 melko vakava 3 ei kovin vakava 4 ei lainkaan vakava ongelma 9. Missä määrin seuraavat asiat ja ilmiöt huolestuttavat teitä? erittäin paljon (1) melko paljon (2) melko vähän (3) ei lainkaan (4) Pahoinpitelyt Seksuaalinen ahdistelu ja väkivalta Asuntomurrot Autovarkaudet Ilkivalta ja vandalismi Huumeiden käyttö ja myynti Alaikäisten juopottelu Nuorison kerääntyminen keskustoihin ja julkisiin paikkoihin Ampuma-aseella tehty rikos Rattijuopumus Juopuneet julkisilla paikoilla Tietoturvallisuus internetissä

13 Sivu 5(12) 10 a. Oletteko joutunut jonkin seuraavien rikosten uhriksi tai kohteeksi? Asuntomurto tai sen yritys tänä vuonna (1) viime vuonna (2) 2 4 vuotta sitten (3) yli 4 vuotta sitten (4) ei koskaan (5) ei osaa sanoa (6) Omaisuuden varastaminen Omaisuuden vahingoittaminen Pahoinpitely Autovarkaus tai sen yritys Aseellinen uhkaus Seksuaalinen ahdistelu tai väkivalta Muu rikos tai haitanteko 10 b. Minkä tällä kortilla mainittujen rikosten silminnäkijäksi olette joutunut? Asuntomurto tai sen yritys Omaisuuden varastaminen Omaisuuden vahingoittaminen Pahoinpitely Autovarkaus tai sen yritys Aseellinen uhkaus Seksuaalinen ahdistelu tai väkivalta Muu rikos tai haitanteko Kyllä (1) Ei (2) 10 c. Oletteko ollut todistajana tai asianomistajana rikosprosessissa? 1 Kyllä 2 Ei 10 d. JOS KYLLÄ: Oletteko kokenut uhkailua tai painostusta jonkun rikosprosessiin osallistuvan taholta? Jos olette, niin kenen? 1 Vastaajan (rikoksesta epäilty) 2 Vastaajan asiamies 3 Muu taho 4 Ei ole kokenut uhkailua/painostusta

14 Sivu 6(12) 11 a. NIISTÄ, JOIDEN UHRINA/KOHTEENA OLLUT: Ilmoititteko poliisille jouduttuanne viimeksi :n kohteeksi? Asuntomurto tai sen yritys Omaisuuden varastaminen Omaisuuden vahingoittaminen Pahoinpitely Autovarkaus tai sen yritys Aseellinen uhkaus Seksuaalinen ahdistelu tai väkivalta Muu rikos tai haitanteko Kyllä (1) Ei (2) 11 b. NIISTÄ, JOISTA EI ILMOITTANUT POLIISILLE (Mistä syystä ette ilmoittanut poliisille?) 1 En ajatellut rikoksen olevan kyllin vakava 2 Ajattelin poliisin olevan kykenemätön ratkaisemaan asian 3 Ajattelin, ettei poliisi ole kiinnostunut asiasta 4 Ajattelin, ettei se ole poliisiasia 5 Pidin asiaa yksityisenä 6 Raportoin asiasta muulle viranomaiselle 7 Asia sovittiin/selvitettiin puhumalla 8 Joku muu teki rikosilmoituksen 9 Olin lapsi/nuori 10 Tekijänä sukulainen/tuttava/tuttu henkilö 11 Ei ollut todisteita/todistajia 12 Pelko/en uskaltanut/väkivallan uhka 13 En ilmoittanut muusta syystä, mistä? 14 Ei osaa sanoa 12. Mitä tässä olevista toimenpiteistä olette tehnyt rikosvaaran tai rikosriskin torjumiseksi? Sanokaa vain tekemienne toimenpiteiden numerot. 1 Käytän säännöllisesti turvalukitusta asunnossani 2 Asunnossani on hälytyslaitteet 3 Autossani on hälytyslaite ja murtosuojaus 4 Säilytän polkupyörääni turvalukitussa tilassa 5 Lukitsen polkupyöräni kiinni johonkin kiinteään kohteeseen 6 Olen hankkinut oman turvallisuuteni vuoksi sumuttimen tai vastaavan turvalaitteen 7 Varoitan naapureitani epämääräisistä liikkujista 8 Vältän liikkumasta yksin iltaisin keskustassa 9 Tyhjennän kesämökkini arvotavaroista talven ajaksi 10 En lähetä henkilötietojani internetissä 11 Ei mitään näistä/en osaa sanoa

15 Sivu 7(12) OSA 4. POLIISIPALVELUIDEN SAATAVUUS JA LAATU 14. Jos olisitte kiireellisen poliisiavun tarpeessa, minkä ajan kuluttua yhteydenotosta uskoisitte poliisin olevan tapahtumapaikalla? min min min min min. 6 Yli tunnin, mutta enintään kaksi tuntia 7 Yli kaksi tuntia 15. Kuinka usein olette nähnyt poliisin partioivan asuinalueellanne? 1 Päivittäin 2 Viikoittain 3 Kerran kuukaudessa 4 Useamman kerran kuukaudessa 5 Harvemmin 6 En koskaan 16 a. Kuinka pitkä matka on kotoanne lähimmälle poliisiasemalle? Arvioikaan matka puolen kilometrin tarkkuudella. 16 b. Oletteko käyttänyt poliisin verkkopalveluja eli sivustoa 1 Kyllä 2 En 17. Oletteko ollut yhteydessä (kontakti poliisin kanssa) poliisiin viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana jossakin tällä kortilla mainituista asioista? 1 Rikoksen kohteena 2 Rikoksen todistajana tai silminnäkijänä 3 Järjestyshäiriön yhteydessä 4 Liikennevalvonnan, -rikkomuksen tai onnettomuuden yhteydessä 5 Lupa-asiassa 6 Poliisin yleisötilaisuudessa 7 Poliisin vierailun yhteydessä esim. asukasyhdistyksen tilaisuuteen 8 Tavatessanne poliisin virka-asioissa 9 Jonkin muun tapauksen tai asian yhteydessä, minkä? 10 En ole ollut millään tavalla yhteydessä poliisiin 18. JOS ON OLLUT YHTEYDESSÄ: Kun viimeksi olitte yhteydessä poliisin, niin mitkä tällä kortilla mainituista kohdista kuvaavat asianne hoitamista? (1) Poliisin asennoituminen oli ymmärtäväistä ja asiallista (2) Poliisi käsitteli asiaani ripeästi (3) Poliisi selvitti minulle tilanteeni ja mahdollisuuteni asiassani (4) Poliisi oli hienotunteinen minua ja asiaani kohtaan (5) Poliisi oli mielestäni puolueeton minua ja asiaani kohtaan (6) Tunsin, että poliisi arvosti minua asiakkaana (7) Poliisi antoi riittävästi tietoa asiaani liittyen (8) Poliisi toimi mielestäni huolellisesti ja virheettömästi (9) Poliisi toimi ammattitaitoisesti arvostettavalla tavalla

16 Sivu 8(12) 19. Oletteko tämän tai viime vuoden aikana tehnyt ilmoituksen poliisille havaitsemastanne häiriöstä tai epäkohdasta tai tehnyt rikosilmoituksen? 1 Kyllä 2 Ei 20. JOS VASTAUS 1: Mitä tällä kortilla mainituista asioista koitte tapahtuneen viimeisimmässä asioinnissanne? (1) Ilmoittamanne epäkohta tai häiriö poistettiin melko välittömästi (2) Koitte ilmoituksenne johtaneen lähialueenne turvallisuuden paranemiseen (3) Tekemänne rikosilmoitus johti esitutkintaan (4) Rikosilmoitusasiassanne päästiin yhteisymmärrykseen (5) Poliisi ei saapunut ilmoittamallenne tapahtumapaikalle (6) Poliisi ei kiinnittänyt tarpeeksi huomiota ilmoitukseenne 21. Miten arvioitte poliisin Suomessa suhtautuvan eri kulttuureista ja roduista lähtöisin oleviin ihmisiin muihin suomalaisiin verrattuna? 1 Tiukemmin 2 Samalla tavoin 3 Löysemmin 4 En osaa sanoa 22. Miten poliisi on mielestänne onnistunut seuraavissa tehtävissään? erittäin hyvin (1) melko hyvin (2) melko huonosti (3) erittäin huonosti (4) EOS (5) Autovarkauksien selvittäminen Asuntomurtojen selvittäminen Huumerikosten selvittäminen ja paljastaminen Raharikosten selvittäminen (petokset, tunnuslukujen varastaminen yms.) Rasismiin viittaavien rikosten paljastaminen ja tutkinta Poliisin partiointi ja muu näkyvä toiminta Liikennevalvonta Kiireellisiin hälytyksiin vastaaminen Päihtyneiden huostaanotto Väkivaltarikosten selvittäminen ja torjunta Kotiväkivaltaan puuttuminen Viranomais- ja muu rikollisuutta ennalta estävä yhteistyö Talousrikostorjunta Poliisin lupapalvelut

17 Sivu 9(12) 23. Poliisipalveluiden kehityssuunta a. Miten arvioitte poliisin lupapalveluiden kehittyneen asuinseudullanne viimeisen vuoden aikana? 1 palvelut ovat heikentyneet 2 palvelut ovat säilyneet ennallaan 3 palvelut ovat parantuneet b. Miten arvioitte poliisin järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvien hälytys- ja valvontapalveluiden kehittyneen asuinseudullanne viimeisen vuoden aikana? 1 palvelut ovat heikentyneet 2 palvelut ovat säilyneet ennallaan 3 palvelut ovat parantuneet c. Miten arvioitte poliisin lupapalveluiden kehittyvän asuinseudullanne tulevan vuoden aikana? 1 palvelut tulevat heikentymään 2 palvelut tulevat säilymään ennallaan 3 palvelut tulevat parantumaan d. Miten arvioitte poliisin järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvien hälytys- ja valvontapalveluiden kehittyvän asuinseudullanne tulevan vuoden aikana? 1 palvelut tulevat heikentymään 2 palvelut tulevat säilymään ennallaan 3 palvelut tulevat parantumaan 24. Missä määrin luotatte seuraavien viranomaisten tai tahojen toimintaan? erittäin paljon (1) melko paljon (2) melko vähän (3) erittäin vähän (4) EOS (5) Poliisi Palo- ja pelastustoimi Hätäkeskusten toiminta Yksityiset vartiointiliikkeet Rajavartiolaitos Tulli Puolustusvoimat Oikeuslaitos/tuomioistuimet 25. Miten todennäköisenä pidätte, että kansalaiset, yritykset tai muut tahot yrittävät korruptoida tai häiritä poliisin toimintaa epäeettisellä tavalla? 1 Erittäin todennäköisenä 2 Melko todennäköisenä 3 Melko epätodennäköisenä 4 Erittäin epätodennäköisenä 5 En osaa sanoa

18 Sivu 10(12) 26. Miten todennäköisenä pidätte, että poliisin sisällä esiintyy korruptiota tai epäeettistä toimintaa kuten esim. sisäisiä varkauksia, petoksia tai omaisuuden väärinkäyttöä? 1 Erittäin todennäköisenä 2 Melko todennäköisenä 3 Melko epätodennäköisenä 4 Erittäin epätodennäköisenä 5 En osaa sanoa 27. Miten todennäköisenä pidätte, että poliisi itse yrittää toimia epäeettisesti kansalaisia tai yhteiskunnan muita toimijoita kohtaan? 1 Erittäin todennäköisenä 2 Melko todennäköisenä 3 Melko epätodennäköisenä 4 Erittäin epätodennäköisenä 5 En osaa sanoa TAUSTATIETOJA VASTAAJASTA 28. Kuinka kauan olette asunut paikkakunnallanne? (alle 1 vuotta, 1 2 vuotta, 3 5 vuotta, 6 10 vuotta, vuotta, yli 15 vuotta) 29. Kuinka usein Teillä on tapana matkustaa ulkomaille? (kerran vuodessa, useamman kerran vuodessa, satunnaisesti, ei koskaan) 30. Miten usein liikutte a) asuinpaikkakuntanne keskusta-alueella iltaisin tai öisin? päivittäin (1) viikoittain (2) satunnaisesti (3) ei koskaan (4) ei osaa sanoa (5) jalkaisin julkisella liikenteellä omalla autolla polkupyörällä b) muiden paikkakuntien keskusta-alueella iltaisin tai öisin? päivittäin (1) viikoittain (2) satunnaisesti (3) ei koskaan (4) ei osaa sanoa (5) jalkaisin julkisella liikenteellä omalla autolla polkupyörällä 31. Oletteko Te itse tai joku muu perheestänne tai lähisukulaisistanne poliisin tai poliisilaitoksen palveluksessa? 1 Kylä 2 Ei 32. Vastaajan sukupuoli? 1 Nainen 2 Mies

19 Sivu 11(12) 33. Vastaajan ikä? vuotta. 34 a. Vastaajan asuinalue (maakunta)? 1 Uusimaa, Itä-Uusimaa 2 Varsinais-Suomi, Satakunta 3 Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso 4 Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi 5 Pohjanmaa(t), Kainuu, Lappi 34 b. Vastaajan asuinalue (NUTS2)? 1 Länsi-Suomi (FI19) 2 Helsinki-Uusimaa (FI1B) 3 Etelä-Suomi (FI1C) 4 Pohjois- ja Itä-Suomi (FI1D) 35. Vastaaja asuu? (Keskusta/kirkonkylä, lähiö/muu taajama, haja-asutusalue) 36. Kunnan kokoluokka? (Helsinki, muu yli asukasta, asukasta, alle asukasta) 37. Vastaaja ammattiryhmä? 1 Työntekijä 2 Toimihenkilö/asiantuntija 3 Yrittäjä/johtava asema 4 Opiskelija/koululainen 5 Eläkeläinen 6 Työtön 38. Vastaajan kotitalouden elinvaihe? 1 Yksin asuva 2 Lapseton pari 3 Yhden huoltajan talous 4 Pari, jolla lapsia 5 Muut 39. JOS ASUU LAPSEN/LASTEN KANSSA: Ainoa tai vanhin lapsista on? vuotta vuotta vuotta 4 18 vuotta tai yli 40. JOS ASUU LASTEN KANSSA: Nuorin lapsista on? vuotta vuotta vuotta 4 18 vuotta tai yli 41. Vastaajan koulutus (ylin koulutus)? 1 Peruskoulu, keskikoulu, kansakoulu 2 Ammatillinen koulutus, teknillinen koulu, kauppakoulu 3 Ylioppilas, opistotaso 4 Korkeakoulu

20 Sivu 12(12) 42 Vastaajan talouden bruttotulot vuodessa? euroa tai alle euroa euroa euroa euroa tai enemmän 43. Vastaaja käyttää Internetiä? 1 useamman kerran päivässä 2 vähintään kerran päivässä 3 muutamia kertoja viikossa tai harvemmin 4 ei käytä lainkaan

KYSELYLOMAKE: FSD3000 POLIISIBAROMETRI 2014 QUESTIONNAIRE: FSD3000 POLICE BAROMETER 2014

KYSELYLOMAKE: FSD3000 POLIISIBAROMETRI 2014 QUESTIONNAIRE: FSD3000 POLICE BAROMETER 2014 KYSELYLOMAKE: FSD3000 POLIISIBAROMETRI 2014 QUESTIONNAIRE: FSD3000 POLICE BAROMETER 2014 Tämä kyselylomake on osa yllä mainittua Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa. Kyselylomaketta

Lisätiedot

FSD3205. Poliisibarometri Koodikirja

FSD3205. Poliisibarometri Koodikirja FSD3205 Poliisibarometri 2016 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2016 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2018. Koodikirja on

Lisätiedot

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot:

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot: KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD2053 Poliisin turvallisuusbarometri 2001 Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen

Lisätiedot

KYSELYLOMAKE: FSD2838 POLIISIBAROMETRI 2012 QUESTIONNAIRE: FSD2838 POLICE BAROMETER 2012

KYSELYLOMAKE: FSD2838 POLIISIBAROMETRI 2012 QUESTIONNAIRE: FSD2838 POLICE BAROMETER 2012 KYSELYLOMAKE: FSD2838 POLIISIBAROMETRI 2012 QUESTIONNAIRE: FSD2838 POLICE BAROMETER 2012 Tämä kyselylomake on osa yllä mainittua Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa. Kyselylomaketta

Lisätiedot

FSD2838. Poliisibarometri Koodikirja

FSD2838. Poliisibarometri Koodikirja FSD2838 Poliisibarometri 2012 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2012 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2016. Koodikirja on

Lisätiedot

FSD2357. Poliisibarometri Koodikirja

FSD2357. Poliisibarometri Koodikirja FSD2357 Poliisibarometri 2007 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2007 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2016. Koodikirja on

Lisätiedot

FSD3000. Poliisibarometri Koodikirja

FSD3000. Poliisibarometri Koodikirja FSD3000 Poliisibarometri 2014 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2014 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2018. Koodikirja on

Lisätiedot

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot: http://www.fsd.uta.fi/

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot: http://www.fsd.uta.fi/ KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD2052 Poliisin turvallisuusbarometri 1999 Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen

Lisätiedot

Poliisibarometri 2014

Poliisibarometri 2014 Poliisibarometri Keskeiset tulokset SISÄMINISTERIÖ A partner in A member of the Finnish Association of Market Research Agencies ISS-Otantatutkimus Oy / Fredrikinkatu B / FIN- Helsinki / Tel: +--- Email:

Lisätiedot

KYSELYLOMAKE: FSD3205 POLIISIBAROMETRI 2016 QUESTIONNAIRE: FSD3205 POLICE BAROMETER 2016

KYSELYLOMAKE: FSD3205 POLIISIBAROMETRI 2016 QUESTIONNAIRE: FSD3205 POLICE BAROMETER 2016 KYSELYLOMAKE: FSD3205 POLIISIBAROMETRI 2016 QUESTIONNAIRE: FSD3205 POLICE BAROMETER 2016 Tämä kyselylomake on osa yllä mainittua Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa. Kyselylomaketta

Lisätiedot

FSD2050. Poliisibarometri Koodikirja

FSD2050. Poliisibarometri Koodikirja FSD2050 Poliisibarometri 2003 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2003 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2018. Koodikirja on

Lisätiedot

FSD2053. Poliisin turvallisuusbarometri 2001. Koodikirja

FSD2053. Poliisin turvallisuusbarometri 2001. Koodikirja FSD2053 Poliisin turvallisuusbarometri 2001 Koodikirja YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIETOARKISTO c Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto, 2005 Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisin turvallisuusbarometri

Lisätiedot

FSD2050. Poliisibarometri Koodikirja

FSD2050. Poliisibarometri Koodikirja FSD2050 Poliisibarometri 2003 Koodikirja TIETOARKISTO Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisibarometri 2003 [koodikirja]. Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto [tuottaja ja jakaja], 2016. Koodikirja on

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

FSD2052. Poliisin turvallisuusbarometri 1999. Koodikirja

FSD2052. Poliisin turvallisuusbarometri 1999. Koodikirja FSD2052 Poliisin turvallisuusbarometri 1999 Koodikirja YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIETOARKISTO c Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto, 2005 Tämän koodikirjan viittaustiedot: Poliisin turvallisuusbarometri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Yritysturvallisuuden perusteet

Yritysturvallisuuden perusteet Yritysturvallisuuden perusteet Teemupekka Virtanen Helsinki University of Technology Telecommunication Software and Multimedia Laboratory teemupekka.virtanen@hut.fi. Luento Kurssin järjestelyt Yritysturvallisuuden

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2016 ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely Tuusulan kunta on toteuttamassa Vanhakylän alueen kaavan pohjakartan täydennyskartoitustyötä. Ilmakuvaukseen perustuvan

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 (6) TARJOUSPYYNNÖN H026-12-1 VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 TARJOAJAN TIEDOT Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite, johon posti lähetetään. Tarjouksen yhteyshenkilö Yhteyshenkilön

Lisätiedot

MAALAUSTYÖT JA TARVIKKEET

MAALAUSTYÖT JA TARVIKKEET 2.10.2017 Sivu 1/5 Dnro: 300/2017 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Hanke: Janakkalan kunnan tuntiveloitusperusteiset maalaustyöt ja niissä käytettävät tarvikkeet 1.1.2018 31.12.2021 + 1 optiovuosi MAALAUSTYÖT

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi 2012 F-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTA-ALUKSEN PERUSKORJAUS JA MODERNISOINTI Tarjouspyynnön sisältö Satakunnan

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA 1. Tarjouspyynnön kohde 2. Hankintayksikkö 3. Yhteyshenkilö Opetushallitus

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Työajan kohdentamisen järjestelmä

Työajan kohdentamisen järjestelmä TTY-säätiö Tarjouspyyntö 1 (5) Työajan kohdentamisen järjestelmä Toimintayksiköt (TaY) 33014 TTY-säätiö sr (Tampereen teknillinen yliopisto, TTY) PL 527 33101 Tampere (TAMK) Kuntokatu 3 33520 Tampere Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 JANAKKALAN KUNNAN MAASTOMITTAUSLAITTEIDEN HANKINTA Pyydämme sitovaa tarjoustanne koskien Janakkalan kunnan Tekniikka ja ympäristön maankäytön tulosalueelle hankittavista maastomittauslaitteista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista 1(5) Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista Nurmijärven kunnan pyytää tarjoustanne toimipisteet yhdistävästä tietoliikenneratkaisusta. Sopimuskausi alkaa 10.10.2014 tai sitten kun sopimus

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA 1(6) Hankintasäännön D 2 liite 2 MALLITARJOUSPYYNTÖ XX.XX.201X Mallitarjouspyyntö soveltuu käytettäväksi kansallisen kynnysarvon alittavien ja ylittävien tavara- ja palveluhankintojen valmistelussa. Mallitekstit

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot