LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus, kausi Klubin 45. toimintakausi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus, kausi Klubin 45. toimintakausi"

Transkriptio

1 LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus, kausi Klubin 45. toimintakausi Järjestön teemat: Kansainvälinen teema Minä luotan Suomen leijonien teema Vastuu on minun 107 H-piirin teema Yhteistyö ja sen kehittäminen paikkakuntalaisten kanssa Klubin teema Yhdessä onnistuu Klubin kokoontumiset: Klubin kokoontumispaikka on ollut pääsääntöisesti Hotelli Kiteenhovi. Hallitus on kokoontunut kuukauden 1. torstaina yhteensä 10 kertaa. Klubikokoukset/-tapaamiset ovat olleet kuukauden 3. torstaina. Kokoontumisia on ollut yhteensä 9 kertaa. Hallitus: Presidentti Paavo Varis I-varapresidentti Seppo Hakulinen II-varapresidentti Kyösti Partanen Sihteeri Mauno Rautiainen Rahastonhoitaja Niilo Hirvonen Tiedotussihteeri Kyösti Suomalainen Klubimestari Martti Eronen Tail twister Kyösti Värri Jäsen- ja hallintotoimikunnan pj Martti Muukkonen Past presidentti Martti Nieminen Muut toimihenkilöt: Nuorisovastaava/kansainväliset asiat Huumeasiat ja turvallisuusvastaava Quest-yhdysmies Internet-/atk-vastaava Toiminnantarkastajat Varatoiminnantarkastajat Historioitsija Aarne Ritari yhdysmies Toimikuntien puheenjohtajat Aktiviteettitoimikunta Taloustoimikunta Ohjelmatoimikunta Jäsen- ja hallintotoimikunta Kolkkapoikatoimikunta Kehittämis- ja liikuntatoimikunta Teemu Tiainen Raimo Lehmuksela Kari Uuksulainen Niilo Hirvonen Pentti Holopainen, Mika Ruotsalainen Heimo Torni, Kari Hakkarainen Kalle Pölönen Ari Karhapää Veli Virtanen Jouko Väistö Risto Hiltunen Martti Muukkonen Kari Hakkarainen Teemu Tiainen Lohkon puheenjohtaja Lohkon puheenjohtajana (LPJ) toimi LC Kitee/Ilmarisesta Kyösti Suomalainen. Varainhankinta-aktiviteetit Aurausviehkojen teko ja pystytys Perinteiset tieosuudet saivat syksyn alkaessa uudet viehkansa. Viehkotettavat tieosuudet olivat Ruppovaarassa, Haarajärvellä, Potoskavaarassa, Huikkolassa ja Riikolassa. Ladyjen viehkotettavana oli Hasontie.

2 Lämpötilaveikkauksen järjestäminen Uudenvuoden yön lämpötilaveikkaus järjestettiin jo 21. kerran. Veikkaus oli kauden tärkein varainhankinta-aktiviteetti ja arpoja oli myynnissä 1080 kpl hintaan 3 /kpl. Palkintojen arvo oli 35% eli 1134,00-. Sen tuotto käytettiin nuorison ja vanhustyön hyväksi. Liikenteenohjaus Kiteen Seudun Osuuspankin 90-vuotisjuhlassa Muutamia veljiä osallistui marraskuussa OP:n 90-vuotisjuhlassa liikenteenohjaukseen Hutsissa. Laidunkauden avaus Jäähallilla pidetyssä Laidunkauden avajaisissa osallistuttiin alueen järjestelyihin ja tapahtuman päätyttyä alueen siivoamiseen ja tavaroiden pois vientiin. Palveluaktiviteetit Pekan pilkkeet Pyörätuolilla liikkuvalle Pekka Kankkuselle veljet hoitivat polttopuiden pinoamisen liiteriin ja talven aikana puiden kantamisen Pekan asuntoon. Kantamisavun tarpeen Pekka ilmoitti puhelimella listassa oleville veljille vuorotellen. Puiden istutuskampanja Kansainväliseen puunistutuskampanjaan osallistuimme yhdessä Kiteen kaupungin, LC Kiteen ja LC Kitee/Pajarin kanssa. Istutimme kukin yhden nimikkopuun, Pinja-männyn, Kiteen kaupungintalon puistoon. Monttuaktiviteetti Monttuaktiviteetti toteutettiin kolmen kiteeläisen LC-klubin voimin. Projektin koordinoi ja toteutuksen päävastuu oli LC Kitee/Ilmarisella. Aktiviteetissa rakennettiin Kulttuuri- ja sivistyskeskus Ilmarisen väestönsuojatiloihin nuorisolle äänitysstudio. Kiteen kaupunki vastasi materiaalihankinnoista ja kustannuksista ja Kiteen klubit vastasivat sisustuksen rakentamisesta. Kaupunki teetti urakoitsijoilla väliseinärunkojen asennuksen, sähkötyöt ja ilmastointityöt. Varsin vaativaksi osoittautunut sisustaminen vaati klubeilta yli 1500 työtuntia ja siitä Ilmarisen osuus oli yli 1100 työtuntia. Saimme myönteistä huomiota ja palautetta Kitee kaupungin taholta ja nuorisolta. Aktiviteetin myötä saimme julkisuutta niin lehdistössä kuin radiossakin. Lions Piiri 107-H huomioi LC Kitee/Ilmarisen marraskuun 2011 klubiksi. Klubien yhteinen Studio-monttu -aktiviteetti oli toiseksi suurin valtakunnallisesti. Tervapadat sankarihaudoille Ilmarisen veljet hoitivat perinteisesti tervapadat sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä, jouluaattona, jouluaamuna ja uudenvuoden aattona. Nuorten SM-hiihtotapavalvonta Maaliskuussa Hutsissa pidetyissä nuorten SM-kisoissa osallistuttiin hiihtotapavalvontaan ja järjestyksen valvontatehtäviin sekä tapahtuman valokuvaukseen. Lahjoitukset Potoskavaaran kyläpari/teatteriyhdistykselle tukimaksu 100,00 Pyörätuolilahjoitus Harjulan Hoitokotiin 562,00 (lahjoitukseen saatiin AR-säätiön tuki 25%, ei sis. em summaan) Aarne Ritari Säätiölle 2*850,- 1700,00 Kiteen Urheilijoiden lentopallojaosto 300,00 Jääsudet 300,00 Sotaveteraanijärjestöt, veljet 300,00 + ladyt 300,00 600,00 Kiteen lukiolle 2*150,00-300,00 Kiteen Ammattiopistolle 2 * 120,00-240,00 Arppen koululle 2 * 50,00-100,00

3 Vierailijat klubissamme Musiikinopettaja Plamen Dimov piti esitelmän syyskuussa studiomontun 20-vuoden historiasta ja sieltä maailmalle lähteneistä musiikkimiehistä ja -naisista. Luokanopettaja Kari Lauronen piti marraskuussa estelmän studiotiloille, omalle äänitykselle ja CD-levyn tekemiselle asetettavista vaatimuksista. Klubissamme vieraili marraskuussa Ilpo Silventoinen LC Kesälahdelta. Vierailut muissa klubeissa Presidenttimme Paavo Varis kävi klubivierailulla kun LC Ilomantsi/Prihat klubi täytti 40 vuotta ja luovutti heille Ilmarisen standaarin. Jäsenmäärä Kauden alussa klubissamme oli jäseniä 30, joista etuoikeutettuja neljä. Kauden aikana klubiin otettiin kolme uutta jäsentä, Pasi Kakkonen, Matti Laukkanen ja Santtu Vaittinen. Paavo Varis muutti LC Joensuu/Puukelloon mutta vastaavasti saimme siirtojäsenenä LC Imatra/ Vuoksesta Petri Uosukaisen. Jäsenmäärä kauden päättyessä oli 33 jäsentä. Etuoikeutettuja jäseniä olivat Kalle Pölönen, Teuvo Karhapää, Olli Orala ja Urpo Nykänen. Klubin 45-vuotisjuhla LC Kitee/Ilmarisen perustamisesta tuli kuluneena kautena 45 vuotta täyteen. Juhla pidettiin Kiteen kansanopistolla. Juhlassa olivat vierailijoina piirikuvernööri DG Alpo Kosunen, Suomi Johtoon kampanjapäällikkö Harri Forss puolisoineen. Juhlassa otettiin vastaan kolme uutta veljeä. Uusiksi jäseniksi tulivat Pasi Kakkonen kumminaan Paavo Varis, Santtu Vaittinen kumminaan Kyösti Suomalainen ja Matti Laukkanen kumminaan Veli Virtanen. Klubin historioitsija Kalle Pölönen esitti laatimastaan historiikistä lyhennelmän. Piirikuvernööri Alpo Kosusen sanoin lyhennelmä olisi käynyt jo monen klubin täydellisestä historiikista.

4 Juhlassa piirikuvernööri palkitsi 30-vuoden rintamerkin mitalinauhoin pitkään toimineille, ansioituneille ja tunnetusti aktiivisesti toimineille lioneille. Arvokkaan mitalin saivat Pentti Holopainen, Martti Eronen ja Mauno Rautiainen. Presidentti palkitsi Kauko Väistön President's Appreciation Award-rintamerkki mitalinauhoin, joka on tunnustuspalkinto ansioituneelle lionille. Palkitsemiset huipentuivat kahden ansioituneen veljen lyömisestä ritariksi. Ritareiksi lyötiin Pentti Holopainen ja Olli Orala. Ritariksi lyömisen hoiti vankalla kokemuksella Harri Forss LC Savonlinna/Eerikkistä. Juhlan lopuksi yllätysohjelman tuli suorittamaan huippupianisti Kemal Achourbekov. Hän on lähtöisin Azerbaidzanista ja opettaa Joensuun Konservatoriossa, esiintyy pianistina Vanhassa Jokelassa ja eri orkestereissa yhdessä mm. Vasile Pantirin kanssa. PNAT-kokoukset Kiteellä Rääkkylässä Pyhäselässsä Klubimme edustajat olivat kaikissa kokouksissa mukana. Klubin kokoontumiset ja kuukausitapaamiset Kauden avajaiset ja pressojen salkun vaihto tapahtui Potoskavaaran rantapirtillä, missä oli 31 veljeä ja ladya paikalla. Muut kuukausitapaamiset ovat olleet Hotelli Kiteenhovissa lukuun ottamatta joulukuun pikkujoulua, joka pidettiin Sivistyskeskus Ilmarisessa juuri valmistuneen Studiomontun avajaisiksi sekä toukokuun matkakokousta, joka suuntautui Savonlinnaan ja Metsäntutkimuslaitoksen puulajipuistoon Punkaharjun Lustoon. Kuukausitapaamisissa on ollut kaksi kertaa esitelmöitsijä. Kerran olemme tehneet yritysvierailun Pasi Kakkosen kaluste- ja metalliyritykseen Kiteellä. Kokouksissa on aina ruokailtu. Ruokailun yhteydessä tänä vuonna on yksi veljistä laatinut noin 20 visaista kysymystä veljien ratkottavaksi. Palkinnot ovat vaihdelleet alkoholijuomapulloista kunniamainintoihin. Perinteiset Ässä-arvat ovat olleet myynnissä jokaisessa kokouksessa. Leikkimielinen ja vapaaehtoinen punnitus suoritettiin syksyllä ja keväällä ja kaikki eivät sakoitta painon kehityksestään selvinneet. Joulukuussa Studiomontun valmistumisen jälkeen pidettiin Vespelissä rakennusvaiheiden muistelutilaisuus. Uimahalli ja saunat olivat silloin Ilmarisen yksityiskäytössä.

5 Piirin vuosikokous Presidentti Paavo Varis, rahastonhoitaja Niilo Hirvonen ja lohkon puheenjohtaja (LPJ) Kyösti Suomalainen osallistuivat 107 H-piirin vuosikokoukseen Outokummussa. Piirin vuosikokouksessa LC Kitee/Ilmarinen sai ennätyksellisen mitalisaaliin kun klubillemme myönnettiin veljien ja ladyjen ansiokkaan toiminnan johdosta: Piirin paras klubi: kunniakirja/taulu, leijonapatsas ja kiertopalkintona iso leijonapatsas Presidentti Paavo Varikselle arvostettu G171-mitali Veli Kauko Väistölle samoin arvostettu G171-mitali AR-säätiö on myöntänyt sertifikaatin klubillemme kiitollisuuden osoituksena siitä esimerkillisestä humanitäärisestä työstä, jota klubimme on osoittanut ARS toiminnan tukemiseksi. Klubin arvot Presidentin asettama työryhmä laati klubillemme arvot. 1. Kiteeläisyys/paikallisuus 2. Yhdessä tekeminen 3. Ihmisläheisyys 4. Vastuullisuus Huhtikuun klubikokouksessa Pentti Holopaisen vetämänä määritettiin klubille visio ja asetettiin päämäärät. Lopuksi laadittiin SWOT-analyysi klubin strategian pohjaksi. Uutisointi/Kolkkapoika-lehti Vilkku-lehdessä oli näyttävästi etusivun juttu Monttu-urakasta otsikolla Keski-Karjalan nuoria soittajia hellitään. Kiteeläiset klubit tekivät yli 1500 tunnin Monttu-urakan. Saimme aktiivisen kauden aikana julkisuutta Koti-Karjala-lehdessä, maakuntaradiossa ja Lions-lehdessä. Kolkkapoika-lehti on ilmestynyt perinteisesti joka kuukauden hallituksen kokouksen jälkeen. Lehtiä on ilmestynyt yhteensä 10 kertaa kauden aikana. Ladytoiminta Ladytoiminta on ollut perinteisen vilkasta. Aurausviittoja pystytettiin Hasontien varteen. Ladyt olivat mukana Studiomontun urakoinnissa ja säätilaveikkausarpojen myynnissä. Pikkujoulun järjestelyissä ladyt olivat mukana. He esittivät siellä yleisöön menevän tonttutanssin. Lisäksi siellä kartutettiin ladytiliä arpojen myynnillä. Ladyt pitivät oman suunnittelupalaverin loka- ja maaliskuun kuukausitapaamisen yhteydessä.

6 Ladyt lahjoittivat veteraanijärjestöjen puolisoille kuntoutus- ja virkistyskurssiin 300,00 ja stipendinä Arppen koulun oppilaille 2 * 50,00. Piirin pilkkikilpailut Piirin pilkkimestaruuskisoihin Kesälahdella osallistuttiin Kauko Väistön johdolla. Samalla ratkesi myös Kiteen klubien mestaruus, missä saavutettiin 2. sija. Muistamiset ja muut palkitsemiset Past presidentti Martti Nieminen palkitsi edellisen vuoden past presidentin Jouko Kaasisen erinomaisesta työstä varainhankinta-aktiviteeteissä. Presidentti Paavo Varis onnitteli Martti Muukkosta marraskuun kokouksessa 60-vuotissyntymäpäivän johdosta ja Kyösti Partasta huhtikuun kokouksessa 60-vuotissyntymäpäivän johdosta ja ojensi heille syntymäpäivälahjat. Kevätretkellä Savonlinnassa koko joukolla muisteltiin pitkien maljojen kera hyvin mennyttä kautta ja ihailtiin piirin klubillemme, pressa Paavo Varikselle ja veli Kauko Väistölle myöntämiä palkintoja. Presidentti palkitsi hyvästä kaudesta kiitoksin ja tehtäväkohtaisin ansiomerkein rahastonhoitaja Niilo Hirvosen ja veljet Jouko Kaasisen ja Veli Virtasen. Timo Päivinen ja Martti Eronen palkittiin We serve- pinsseillä. Veli Leijonamieli-tuopilla pressa palkitsi sihteeri Mauno Rautiaisen. Presidentti luovutti aiheeseen liittyvän ohjeen ja oli myös varautunut täyttämään ohjeen mukaisesti tuopin. Talous Rahatilanne kauden päättyessä: Hallinnollinen tili 646,72 Aktiviteettitili 566,98 Ladytili 570,73 Katastrofitili 1 071,88 Yhteensä 2 856,31 Muuta Liikuntatoimikunta järjesti syksyllä ja keväällä kunnon kohentamiseksi liikuntakampanjan, missä viikottain aktivoitiin veljiä ja ladyja merkitsemään ylös vähintäänkin kolme puolen tunnin mittaista liikuntasuoritusta. Osallistujien kesken arvottiin 20 euron lahjakortteja palkinnoiksi. Arppen koulun oppilas Sara Kurkola ja Kiteen lukion bändi osallistui Bändi-skapaan. Paavo Varis presidentti Mauno Rautiainen sihteeri

107 H-piirin teema Uudistuen tulevaan

107 H-piirin teema Uudistuen tulevaan 1 (9) LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus, kausi 2012-2013 Klubin 46. toimintakausi Järjestön teemat Kansainvälinen teema Palvelun maailmassa Suomen leijonien teema Palvelulla hyvinvointia 107 H-piirin

Lisätiedot

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6)

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) Klubihallitus Presidentti Martti Muukkonen I varapresidentti Kari Uuksulainen II varapresidentti Risto Hiltunen Sihteeri Kyösti

Lisätiedot

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2004 30.6.2005 1 (6) Rahastonhoitaja Paavo Varis Tiedotussihteeri Risto Ollikainen

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2004 30.6.2005 1 (6) Rahastonhoitaja Paavo Varis Tiedotussihteeri Risto Ollikainen LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2004 30.6.2005 1 (6) Klubihallitus Presidentti Kauko Väistö I varapresidentti Martti Muukkonen II varapresidentti Kari Uuksulainen Sihteeri Risto

Lisätiedot

LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007

LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007 LC Kitee/Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2006 30.6.2007 1 (5) LC Kitee Ilmarinen 40 vuotta Toimintakertomus 2006-2007 Jäsenet Jäsenmäärä toimikauden alussa oli 31, joista etuoikeutettuja

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2006-2007 2 LIONS CLUB Palokan toimintakertomus kaudelta 2006-2007 Kausi oli LC Palokan 29. Toiminta oli aktiivista ja perinteisten palveluaktiviteettien ja lahjoitusten

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2015-2016 Hallitus 2015-2016 Pres. Siht.Seppo Airaksinen Rah.h.Heikki Kuisma Varasih. 1.vara pres.lauri Seppälä 2.vara pres.kauko Rupponen Pastpres.Heikki

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013

TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 LC Hirvensalmi 107-D piiri TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 TOIMINTAKAUSI Kesän aktiviteettien jälkeen 47. toimintakauden 2012-2013 kokoukset aloitettiin hallituksen kokouksella 27.8.2012 kunnanhallituksen kokoustiloissa.

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2011-2012 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 25. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä, joten jäsenmäärä

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 10.10.2005 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2004-30.6.2005 1. YLEISTÄ Klubin 48. toimintavuosi toteutettiin perinteisiä muotoja noudattaen. Aktiviteetit olivat pääosin samat

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 09.10.2006 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2005-30.6.2006 1. YLEISTÄ Kansainvälisen presidentin Ashok Mehtan teemana oli Plus yksi. N-piirin tavoite oli sama, eli jokaiseen

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 Presidentti Jukka Franssila GSM +385 407166607 email jukka.franssila@pp.inet.fi Sihteeri GSM +358 40 5007279 email petri.nieminen61@pp.inet.fi

Lisätiedot

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2017 2018 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2017 30.6.2018 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013-2014 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 27. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 21 jäsentä. Kauden aikana klubista

Lisätiedot

2. VDG Kyösti Suomalainen LC Kitee/Ilmarisesta toivotti vieraat tervetulleeksi kulttuuri- ja sivistyskeskus Ilmarisen ravintolasalissa

2. VDG Kyösti Suomalainen LC Kitee/Ilmarisesta toivotti vieraat tervetulleeksi kulttuuri- ja sivistyskeskus Ilmarisen ravintolasalissa 107 H-piirin lions-ansioistaan palkittujen Melvin Jones -jäsenten ja Arne Ritari-Säätiön lion-ritareiden lounastapaaminen Kiteellä sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa 1.3.2014 Reilut sata henkeä koonneen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 YLEISTÄ Toiminnan tarkoitus ja sisältö Toimintavuonna 2010 2011 Lions Club Rovaniemi - Ounasvaaran tarkoituksena on ollut mm. edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa,

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 STRATEGIA 2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 Maan mahti voimakkain on yhteistyö VISIO 2015 Me olemme tunnettuja palveluistamme

Lisätiedot

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Perustamispäivä 26.9.1977 Rekisterinumero 128.217 LC Helsinki / Revonsalmi 2(6) 1. Yleistä Kulunut kausi oli klubin 32. toimintakausi.

Lisätiedot

LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU

LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU 1 LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU 2 HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2014/2015 Presidentti: Arvo Ryhänen Kassa: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti:

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015 PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland Piirikuvernööri 2016 2017 Aarto Mäkinen,

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

LC Helsinki / Revonsalmi 1

LC Helsinki / Revonsalmi 1 LC Helsinki / Revonsalmi 1 LIONS CLUB Helsinki Revonsalmi 1. Yleistä Kulunut toimintakausi oli klubin 31. Kauden lopussa jäsenmäärä oli 26. Veli Pekka Hakkarainen erosi klubista helmikuussa 2008. Veli

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 Kuva; Vallanvaihto Äijälässä kauden 2010-2011 presidentti Heleena Talala ja tuleva presidentti Maija Järvenpää LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 LIONS CLUB MYLLYKOSKI RY 1 ( 5 ) TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2010 2011 oli klubin 44. toimintavuosi. LC Myllykoski on perustettu 22.11.1967. Kansainvälisenä presidenttinä (IP)

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 Vaihtokokous pidettiin Muurasjärvellä luonnon helmassa. Maija Järvenpää luovutti presidentin vastuun Kreetalle. LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1 1 2 Karjahdus, presidentin palsta. KARI HYVÄT LIONIT JA LADYT. Hyvät Lionsveljet, puolisot ja uudet jäsenet. On tullut taas aika aloitella Lionskautta 2015 2016. Kauden haasteita on paljonkin mutta teemahan

Lisätiedot

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016 Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset Pressan kestokansio, myös sähköisenä Puolisot mukana toiminnassa Klubin viihtyvyys / iloinen tekemisen meininki Kokoukset

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 28. täysimittainen toimintakausi. Kauden aikana klubin jäsenmäärä kasvoi kahdella. Klubissa

Lisätiedot

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ - SYNTYI 7.3.1906 ARNE RITARI - PERUSTI SUOMEN 1.LIONSKLUBIN LC HELSINKI/HELSINGFORS 14.8.1950 ARNE RITARI - SÄÄTIÖ PERUSTETTU KUVERNÖÖRINEUVOSTON PÄÄTÖKSELLÄ 1986 TARKOITUS TUKEA JA EDISTÄÄ SUOMEN LIONSKLUBIEN

Lisätiedot

LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA Toiminnan teemat ja raamit. Klubin hallitus. Toimikunnat ja toimikuntien vastaavat

LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA Toiminnan teemat ja raamit. Klubin hallitus. Toimikunnat ja toimikuntien vastaavat LIONS CLUB HELSINKI/VALLILA 21.3.2017 Piiri 107 N, I Alue, 2. lohko http://www.verkkoviestin.fi/lionshkivallila/ LC HELSINKI / VALLILA ry:n TOIMINTASUUNITELMA 2017 2018 Toiminnan teemat ja raamit Toimintamme

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2016 2017 2 (6) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2016 30.6.2017 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA LIONS CLUB 2.10.2003 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2002-30.6.2003 1. YLEISTÄ kokouksissa Klubin 46. toimintavuosi noudatti perinteisiä linjoja. Aktiviteetit olivat samat kuin edellisinä

Lisätiedot

Toiminnan tarkastaja Arto Välimäki, varatoiminnantarkastaja Matti Näsi. Lauri Seppälä. Esko Virtanen. Matti Näsi Arto Välimäki.

Toiminnan tarkastaja Arto Välimäki, varatoiminnantarkastaja Matti Näsi. Lauri Seppälä. Esko Virtanen. Matti Näsi Arto Välimäki. Lions Club Kylmäkoski Toimintakertomus kaudelta 2016-2017 Hallitus 2016-2017 Presidentti Sihteeri Rahaston hoitaja Heikki Kuisma 1.Vara pres. 2.Vara pres. Past pres. Varasihteeri Klubimestari Tailtwister

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Lions 107 G piirin vuosikokous 26.4.2014 klo 15.00 Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame

PÖYTÄKIRJA Lions 107 G piirin vuosikokous 26.4.2014 klo 15.00 Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame PÖYTÄKIRJA Lions 107 G piirin vuosikokous 26.4.2014 klo 15.00 Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame Hiljainen hetki edellisen piirikokouksen jälkeen ajasta ikuisuuteen siirtyneiden lionien

Lisätiedot

Lions Club Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004

Lions Club Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 Helsinki-Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 Helsinki/Mellunmäki TOIMINTAKERTOMUS 2003-2004 2(7) LIONS CLUB HELSINKI-MELLUNMÄKI RY:N TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2003 2004 1. TOIMINTAVUODEN TEEMAT Järjestön

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012 LIONS CLUB 08.10.2012 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2011-30.6.2012 YLEISTÄ Järjestön tunnuslause on We serve - me palvelemme. Kansainvälisen presidentin Wing-Kun Tamin toimintakauden

Lisätiedot

LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA

LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA LIONS CLUB -PIRKKALA/ NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS 2016 2017 1 I YLEISTÄ Kausi 2016-2017 oli klubin 30. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden päättyessä 25 jäsentä, joka toiminnan tehokkuuden

Lisätiedot

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia.

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia. 1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 2009 YLEISTÄ TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toiminnan tarkoitus ja sisältö TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toimintavuonna 2008 2009 viisikymmentä vuotta täyttäneen Lions Club Rovaniemi/Ounasvaaran

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2012 2013 Martti Törrönen ja puoliso Ritva Lions Club Rautalampi, Jaakonharjuntie 32 B, 77700 Rautalampi GSM Martti 050 340 4650 GSM Ritva

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA KAUDELTA YLEISTÄ Kansainvälisenä presidenttinä toimi Robert Bob E. Corlew USA:sta. TOIMINTAKAUDEN TEEMAT: Kansainvälisen presidentin teema Kotimainen teema Piirikuvernöörin teema Strenghten the Pride Vahvempina

Lisätiedot

Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019

Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019 Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019 PIIRI LEIJONA P A R K A N O E X T R A Linkki kohteeseen Arne Ritari Säätiö E-piirin leijonat! Kirjoitan viimeistä dg-kirjettä Piirileijonan Parkano

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2015 2016 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2015 30.6.2016 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokoukseen ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Derby Forum 2012-2013. DG Jukka Kärkkäinen

Derby Forum 2012-2013. DG Jukka Kärkkäinen Derby Forum 2012-2013 DG Jukka Kärkkäinen Idea 2009-2010 Hahmottelu Kevät 2012 Työryhmän kokoaminen Syksy 2012 Kyselykaavakkeen suunnittelu Syksy 2012 Nettikysely 27.11. - 7.12.2012 Tulosten yhteenveto

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus Suomalaisen Lionstoiminnan tukeminen Historia Säätiö perustettiin Kuvernöörineuvoston päätöksellä 1986. Tavoitteena on

Lisätiedot

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015 Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015 Hallitus 2014-2015 Pres.Heikki Vilppula Siht. Rah.h.Heikki Kuisma Varasih.Seppo Airaksinen 1.vara pres.jyrki Tervola 2.vara pres.lauri Seppälä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi.

Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi. LC Kuopio/Päiväranta TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2010-2011 Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi. Jäsenmaksu Jäsenmaksun suuruus oli 85 euroa.

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS HUITTINEN PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS HUITTINEN PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS HUITTINEN 26.4.2014 PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen Lions Clubs International MD 107 Finland Klubin presidentti 8.5.2012 päivitetty 16.4.2012 Varpu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä

Lisätiedot

LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5)

LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5) LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5) Piirikuvernööri I Varapiirikuvernööri DG Jouko Hirvonen (Kaija Sirviö) Kyntövaarankuja 8 Matkap. 050 555 5969 1 VDG Kyösti Suomalainen (Asta) LC Kitee/Ilmarinen

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

1.Varapresidentti: Arvo Ryhänen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Kari Halonen Nuorisoasiamies: Samuli Laitinen

1.Varapresidentti: Arvo Ryhänen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Kari Halonen Nuorisoasiamies: Samuli Laitinen 1 2 HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2013/2014 Presidentti: Seppo Toppinen Rahastonhoitaja: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti: Arvo Ryhänen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Kari Halonen Nuorisoasiamies:

Lisätiedot

Konevoimaa tarvittiin, koska apukinospaikat olivat kaukana ja lunta oli vähän.

Konevoimaa tarvittiin, koska apukinospaikat olivat kaukana ja lunta oli vähän. Saimaan Norppaklubi toimii 2017 Tammikuu Monet klubin jäsenet osallistuivat norppien pesäkinosten tekoon eri puolilla Saimaata. Lunta oli vähän ja sitä piti raapia pitkältä matkalta. Konevoimaa tarvittiin,

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-M, Finland

Lions Clubs International 107-M, Finland 1 Lions Clubs International 107-M, Finland Piirikuvernööri 2018 2019 Vesa Kynnysmaa ja puoliso Marja LC Köyliö Pyhän Henrikintie 401 A 27750 Köyliö / puh. 050-5267721 e-mail: vesakynnysmaa@gmail.com www.lions107m.org

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 11.10.2010 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2009-30.6.2010 YLEISTÄ Järjestön tunnuslause on We serve - me palvelemme. Kansainvälisen presidentin Eberhard J. Wirfsin toimintakauden

Lisätiedot

Arne Ritari -säätiö. Sää#ön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys

Arne Ritari -säätiö. Sää#ön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys Sää#ön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.11.2014 Säätiön tarkoitus Suomalaisen Lionstoiminnan tukeminen 23.11.2014 ARS koulutus 2 Historia Säätiö perustettiin Kuvernöörineuvoston päätöksellä

Lisätiedot

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2011-2012 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2011-2012 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2011/2012 Presidentti: Vesa Pakarinen Rahastonhoitaja: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti: Veli Matti Pulkka Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Pertti Halonen Nuorisoasiamies:

Lisätiedot

21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu. 13.2.2008 Nuoret lähettiläät PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1

21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu. 13.2.2008 Nuoret lähettiläät PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1 21. vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu 13.2.2008 PID Harri Ala-Kulju 16.3.2009 1 TAPAHTUMAHISTORIA 21 vuosisadan nuoret lähettiläät kilpailu on yksi Lionsjärjestön nuoriso-ohjelmista. Kilpailu on yleinen

Lisätiedot

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ - SYNTYI 7.3.1906 ARNE RITARI - VAIKUTTI SUOMEN 1.LIONSKLUBIN LC HELSINKI/HELSINGFORS 14.8.1950 PERUSTAMISEEN. ARNE RITARI - SÄÄTIÖ PERUSTETTU KUVERNÖÖRINEUVOSTON PÄÄTÖKSELLÄ 1986 TARKOITUS TUKEA JA EDISTÄÄ

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 1.7.2010-30.6.2011

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 1.7.2010-30.6.2011 LIONS CLUB 10.10.2011 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 1.7.2010-30.6.2011 YLEISTÄ Järjestön tunnuslause on We serve - me palvelemme. Kansainvälisen presidentin Sid L. Scruggsin toimintakauden

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia 14.9. ja Huittinen 21.9. Palvelu- ja varainhankinta Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki. Historiamme kunnioittaminen

Lisätiedot

SYYSKUU Hallitus ti 8.9. Klubi-ilta ti 20.4. Vuosikokous ti 20.10. JOULUKUU Itsenäisyyspäivä su 6.12. lippu. Hallitus ti 8.12

SYYSKUU Hallitus ti 8.9. Klubi-ilta ti 20.4. Vuosikokous ti 20.10. JOULUKUU Itsenäisyyspäivä su 6.12. lippu. Hallitus ti 8.12 TOIMINTAKALENTERI 2009-2010 ELOKUU Hakkapeliittatalkoot pe 31.7. ja 2.8. Rompetori pe-la 31.7.-1.8. PNAT 25.8. Järvenpäässä llkka, Ari, Heikki Kauko, Veli-Matti, Ilkka, Allan llkka, Kimmo,Tarmo SYYSKUU

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Vuosikokous 2013 Heinolassa päätti yksimielisesti toteuttaa kauden 2014-2015 aikana palveluaktiviteetin sotiemme veteraaneille (Tammenlehväsukupolvi)

Lisätiedot

Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus

Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus Meri-Karina 10.10.2013 2013-10-19 1 2013-2014 We serve Me palvelemme Vi Hjälper Seuraa unelmaasi Följ din dröm Yhdessä tekemällä tavoitteisiin! Tillsammans når vi

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 26. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä. Kauden aikana klubista

Lisätiedot

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Presidentti Teppo Luoto p. 050-45 84570 teppo.luoto@kolumbus.fi Lions tunnuslause - Organisations valspråk Järjestömme tunnuslause We serve - Me palvelemme - Vi tjänar

Lisätiedot

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen

Viestintä on mahdollisuus. Auvo Mäkinen Viestintä on mahdollisuus Auvo Mäkinen Sisäinen viestintä, visio Jäsenistö tietää toimintamme tavoitteet Jäsenistö saa aktiivisesti tietoa yhteisistä hankkeista Jäsenistö pystyy vaikuttamaan asioihin Syntyy

Lisätiedot

POKKINEN. syyskuu 2010. Utsjoki, Kuva Markku Wiik. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958

POKKINEN. syyskuu 2010. Utsjoki, Kuva Markku Wiik. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 POKKINEN syyskuu 2010 Utsjoki, Kuva Markku Wiik LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 Kansainvälinen teema: Kotimainen teema: Piirimme teema: a Beacon of Hope - Toivon merkkituli Vastuu on minun Pienillä

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 22.8.2016 Säätiön tarkoitus Suomalaisen Lionstoiminnan tukeminen Historia Säätiö perustettiin Kuvernöörineuvoston päätöksellä 1986. Tavoitteena on

Lisätiedot