PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset."

Transkriptio

1 1 (8) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati: Jutta Kohosalmi 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Läsnäolon toteaminen: Paikalla 16 nuorisovaltuutettua. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. JÄSENASIAT 3.1 Nuorisovaltuustosta pois jääneet: Matti Rantanen ja Pauli Laiho PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset. 3.2 Nuorisovaltuuston jäsenyyttä loppukaudeksi ovat hakeneet: Nita Ahola Kuusankosken lukio ja Juuso Salakka Kuusankosken lukio PÄÄTÖS: Nita Ahola ja Juuso Salakka hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseniksi. Päätettiin myös, että Juuso Salakalle maksetaan kokouspalkkio ja matkakorvaus, koska hän oli kokouksessa läsnä. 4. NUORISOVALTUUSTOJEN EDUSTAJISTON KUULUMISET Anette Henttu/ Markus Janhunen PÄÄTÖS: Uutta keskustelualustaa internetissä testattu. Seuraava kokous tulevana viikonloppuna. 5. Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto NUVA ry: KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI KUULUMISET Markus Janhunen. PÄÄTÖS: - 6. LAUTAKUNTEIN KUULUMISET 6.1 Liikunta- ja nuorisolautakunta 6.2 Kulttuuri- ja kirjastolautakunta 6.3 Opetus- ja kasvatuslautakunta 6.4 Tekninen lautakunta 6.5 Rakennus- ja ympäristölautakunta 6.6 Maaseutulautakunta 6.7 Perusturvalautakunta 6.8 Sivistyspalvelujen johtokunta PÄÄTÖS: Lautakuntien kuulumiset kuultiin. Sakari Pirhonen ei saanut kutsua edelliseen Sivistyspalveluiden johtokunnan kokoukseen, ja ottaa yhteyttä sihteeriin.

2 2 (8) 7. TYÖRYHMINEN KUULUMISET 7.1 Virkistystyöryhmä PÄÄTÖS: Nuortenkuulemistyöryhmä Lyhyt ja ytimekäs PowerPoint esitys jossa esitellään nuorisovaltuustoa ja sen toimintaa. Esittämään lähtevät: - Anjalankoski/ Janni Valtonen hoitaa tai delegoi asian eteenpäin Anjalankosken alueryhmäläiselle. - Elimäki (Anette, Matti ja Salli) - Lyseo (Markus, Ilona) - Yhteiskoulu (Markus, Jutta) - Valkeala (Ilona, Taavi) - Kuusankoski (Sakari ja Paulina) - Kolli-iltalukio (Sakari) - Ruotsulan koulu (Suvi-Tuuli) - Hirvelän koulu (Matti Rantanen) - Eskolanmäen koulu/ kysytään Lea Lintusta Esityksen lukioilla ja osalla yläaseita on viikoilla Sakari piti esityksen Naukion koululla. Iltalukio ja Kuusankosken lukio esitetään muutaman viikon sisällä, kuten myös Valkealan lukio. PÄÄTÖS: Iltalukiolla esitys pidetään 20.5., jos mahdollista. Tiukka työjärjestys aiheuttaa ongelmia ajankohdan kanssa.taavi Tihkan toimittaa päivitetyn version esityksestä sähköpostilla. Juuso Salakka ja Nita Ahola ottavat hoitaakseen Hirvelän koulun ennen seuraavaa kokousta. 7.3 Diskotyöryhmä Friday Night Party kello joka kuun toinen perjantai, toukokuussa 7.5. on kevätkauden viimeinen Fast Motors:issa Kouvolankatu 14, Kouvola. 13 v.-(17 v.).nolla promillea. Pääsymaksu 0 euroa. Tarvitaan toimihenkilöitä narikkaan ym. (Ilmoittautuessasi tehtäviin HUOMIO, että paikalle on tultava kello ja ja tilaisuus loppuu 01 joten kotiin pääsee n ) : PÄÄTÖS:Diskoon tulevat töihin: Taru, Anette, Sirja, Ilona, Sakari, (Minttu) ja Jutta. Esiintyjien narikka on alakerrassa ja he voivat viedä tavaransa sinne. Laukkuja ei saa muuten viedä alakertaan. 7.4 Koivusaari Rock Sam Sivén, Roni Soisalo, Paulina Korkee, Taavi Tihkan, Sirja Berg, Janni Valtonen ja Jutta Kohosalmi. Janni Valtonen on ottanut yhteyttä KoivusaariRock yhteyshenkilöön. PÄÄTÖS: Asia siirtyy seuraavaan kokoukseen. 7.5 Tähtitaajama kehittämishanke Janni Valtonen, Anette Henttu ja Ilona Vigren PÄÄTÖS: Taru ja Satu paikkaavat Ilonaa seuraavassa kokouksessa.

3 3 (8) 7.6 Leffamaraton-työryhmä Taru Korpinen, Paulina Korkee, sekä varajäseninä ehtiessään Sakari Pirhonen ja Taavi Tihkan Elokuvamaratoni järjestetään 2010 syksyllä ja seuraava työryhmän kokous on klo Kuusankosken Rosella-ravintolassa. PÄÄTÖS: Seuraava kokous on klo Kouvolatalolla. Esitetään Anne Erikssollille, että muistio toimitetaan myös Tepalle. 7.7 Be Young toimikuntaan Be Young tapahtuma on Kuntotalolla. Alustava kello aika Nuvalaisten osuutena ainakin Talent-osion järjestäminen, jonka mainoksia voisi hoitaa jo ennen kesää. Seuraava palaveri ti kello Kouvola-talossa. Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Taavi Tihkan tekee tapahtuman mainoksen. Suunnitteilla on äänimainos. Seuraava kokous on PÄÄTÖS: Juliste on tullut painosta ja menee levitykseen nuorisovaltuustolaisten kautta. 7.8 Alkoholikumppanuusohjelman työryhmä NuVan edustajat Monika Laine ja Mikko Rämä. Tepa selvitti: Työryhmällä ei ole ollut toimintaa. PÄÄTÖS: Tepa on selvittänyt asiaa. Henkilöitä pyydetään palaveriin päihdeongelmaisten nuorten ongelmista. 7.9 Summer Party (Rantabileet-työryhmä) Työryhmän jäsenet: Taru Korpinen, Taavi Tihkan, Ilona Vigren, Minttu Nulpponen, Anette Henttu, Sam Siven, Markus Janhunen ja varalla ovat Sanna Jukkala ja Sirja Berg. Kesällä -10 Summer Party Kouvolan Tykkimäessä viestittely Fintelligensin managerin kanssa. Tapahtuma päivämääräksi on sovittu torstai , paikaksi Tykkimäen huvipuiston Huvilavetti. Paikalle tulee esiintymään Fintelligens, sekä mahdollisesti muutama paikallinen tanssiryhmä. Suurimmat asiat on jo lyöty lukkoon sekä Tykkimäen että Fintelligenssin kanssa. Fintelligenssin hintaa vielä hiotaan vähän ( ) ja äänentoisto sekä valot kilpailutetaan. Illan alustava ohjelma: tanssiryhmiä lämppäreinä Fintelligens nimmarien jakaminen Tykkimäki suljetaan Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä edellämainittu alustava suunnitelma hyväksyttiin. Nuorisovaltuuston vastuualueet ovat tanssiryhmien hankkiminen, mainostaminen (facebook, netti, flyerit ja julisteet) ja maksaa julisteet ja flyerit. Tykkimäki mainostaa tapahtumaa omille nettisivuillaan, Kouvolan Sanomissa ja Facebook:ssa. Johtoryhmä: Sakari Pasanen Tykkimäki, Ilona Vigren Nuorisovaltuusto ja Terttu Ruohomäki ovat pitääneet palaverin, jossa on sovittu seuraavaa: Tilaisuus alkaa kello lämppäri tanssiryhmät

4 4 (8) Fintelligents tilaisuus päättyy Käytössämme katettu lava - myös katsoma on katettu - järjestyksenvalvontapalvelut - mainostus Tykkimeän lehti-ilmoituksissa ja netissä Kaikki maksutta Nuorisovaltuusto kustantaa: - Fintelligentisin ja äänentoiston - Fintelligentsin ja roudanreiden juomat ja ruuan/ei alkoholijuomia/ Tykkimäki tarjoilee ja laskuttaa Nuvaa (Tykkimäki ei tarjoile roudareille yms. omissakaan tilaisuuksissa alkoholijuomia) - oman mainostuksen Nuva painattaa ja jakaa flyerin jossa mainostetaan tilaisuutta ja flyeria vastaan saa Tykkimäeltä hattaran, jätskin ja joku kolmas tuote yhden hinnalla kaksi koko 1.7. päivän. Tykkimäki maksaa yrittäjille tuotteet. Taavi hoitaa mainostuskuviot Tykkimäkeen päin. Sopimukset Finteligentsin ja äänentoisto/valaistuspalvelun Ylivieskan Äänentoistopalvelu 900 ovat kaupungin allekirjoitusta vailla. PÄÄTÖS: Johtoryhmän esitys hyväksyttiin. Tapahtumassa lämppäreinä on vain tanssiryhmiä. Tykkimäki on normaalisti auki tapahtuman aikana. Tapahtuma on päihteetön ja Tykkimäki hoitaa järjestyksenvalvonnan. Juontajina tapahtumassa ovat Maija Gardemeister ja Roope Mikkola. Juontajat eivät ota palkkaa Muodin Yö PÄÄTÖS: Muodin yön muotinäytös meni hyvin ja tanssiryhmä Control oli mahtava. Nuorisovaltuuston diskossa ei käynyt väkeä. Mainostus ei ollut riittävä. 8. ALUERYHMINEN KUULUMISET Valkeala Valkealassa pe Valkealatalon nuokkarilla texmex-iltaa. Anjalankoski/ Ninja Bändi-illan Kaipiaisissa. PÄÄTÖS: Valkealan texmex-ilta oli onnistunut, ihmisiä kävi 92. Anjalankosken bändi-illassa kävi n. 100 ihmistä. Tapahtuma onnistui hyvin. 9. KOUVOLAN YSTÄVYYSKAUPUNKI-YHTEISTYÖ- MÜLHEIM- NUORISOVALTUUSTOT Tässä tiedoksi kansainvälinen tapahtuma nuorisovaltuustolle, jonka järjestää entinen Kuusankosken nykyinen Kouvolan ystävyyskaupunki Ruhrin alueella Saksassa. Mülheim sijaitsee noin 25 km Düsseldolfrista. Olimme tammikuun lopussa allekirjoittamassa kaupunginjohtaja Lamminmäen ja valtuustonpuheenjohtaja Kosken kanssa ystävyyskaupunkisopimusta. Keskustelun aikana nousi myös esiin tämä hanke, jonka Mülheim järjestää ystävyyskaupunkiensa nuorisovaltuustoille. Mülheimissa on vasta perustettu nuorisovaltuusto ja tällä tapahtumalla halutaan saada aikaiseksi nuorten tiedon ja ajatusten vaihtoa tältä sektorilta.

5 5 (8) PÄÄTÖS: Asiasta odotellaan lisätietoa. 10. OUTDOOR-CLUB SUUNNITTELUTYÖRYHMÄ Outdoor-club suunnittelutyöryhmään Suomen ladun järjestämä projekti, johon kaivataan nuorisovaltuustoa. PÄÄTÖS: Asiaan palataan syksyllä. 11. VALTUUSTOALOITE NUORISOKAHVIOLAN PERUSTAMISESTA KOUVOLAAN Kv Valtuutettu Arto Sahamies luki ja jätti nuorisovaltuuston puolesta seuraavan valtuustoaloitteen: "Kouvolassa toteutettiin lokakuussa 2009 nuorisokysely, jonka kohderyhmänä olivat vuotiaat nuoret. Kyselyn yhtenä pyrkimyksenä oli vastata Kouvolan kuntaliitoksen jälkeisessä tilanteessa syntyneeseen tietotarpeeseen. Kyselyyn osallistui nuorta. Nuorisokysely antoi tietoa nuorten asuinympäristöstä sekä toiveista sen kehittämisestä. Peruskoululaisten parissa eniten tyytymättömyyttä herättivät mm. ravintola- ja kahvilapalvelut, ostosmahdollisuudet ja liikenneyhteydet. Kouvolan peruskoululaisille tärkeimpiä nuorisotyön palveluista olivat liikunta- ja muut toimintatapahtumat sekä nuorisotalot tai nuorisokahvilat. Nuorisovaltuuston ja liikunta- ja nuorisolautakunnan yhteisessä neuvottelutilaisuudessa torstaina keskusteltiin niistä pienistä askeleista, joilla nuorten tyytyväisyyttä Kouvolaa kohtaan voitaisiin nostaa 7,4:stä ylöspäin. Nuorisovaltuuston jäsenet nostivat esiin kaksi toimenpide-ehdotusta; Nuorisokahvilan perustamisen ja erityisesti nuorille suunnattujen palvelujen tiedottamisen parantamisen. Pyydän saada välittää nuorisovaltuuston esittämän aloitteen nuorisokahvilan perustamisesta Kouvolaan esim. joko yrittäjävetoisena tai yhteistyössä nuorisotoimen kanssa. Lisäksi nuorisolle suunnatun tiedottamisen kehittämiseksi olisi hyvä pyytää nuorisovaltuuston näkemys asian parantamiseksi." Kaupunginvaltuuston päätös: Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti lähettää aloitteen kaupunginhallituksen valmisteltavaksi. Kh 130 Asia kuuluu sivistyksen toimialaan. Kaupunginjohtajan ehdotus:

6 6 (8) Aloite siirretään sivistystoimen käsiteltäväksi. Kaupunginhallituksen päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Nuvan johtoryhmä: Nuorisokahvila Lukio- ja ammattikouluikäisille vuotiaille ei ole suunnattu ikää ja kiinnostusta ajatellen sopivaa nuorisokahvilatoimintaa. Nuva esittää kyseisille nuorille yritysvetoista, ohjaajavapaata kahvilaa, joka olisi auki esimerkiksi ma-to ja su klo ja pe-la Muina kellonaikoina yrittäjä voisi kehittää muuta yritystoimintaa kuten lounaskahvila, tilanvuokraus tms. Näin yrittäjän liikeidea ei jäisi liian suppeaksi. Kaupunki ostaa yrittäjältä nuorisokahvilapalvelun. Nuorisokahvilana toimiessa yrittäjä sitoutuu pitämään kahvilan päihteettömänä. Tällä hetkellä Kouvolassa ei ole tämäntyyppisiä palveluja nuorille. Tämänhetkiset, vain kerran viikossa toimivat nuorisokahvilat ovat ohjattuja. Useammat vuotiaat nuoret toivovat ohjaamatonta nuorisokahvilaa. Nuorille suunnattujen palveluiden tiedottamisen parantaminen Nuva vaatii aggressiivisempaa otetta nuoriin koskevissa tiedottamisissa. Tiedottamista voisi parantaa esimerkiksi uudistamalla Kaupungin ja Majakat sivustoja siten, että sieltä löytyy helposti selkokielellä tehty osio, jossa nuorille tiedotetaan eri tapahtumista, palveluista ja päätöksistä. Myös FaceBook- sivuston käyttäminen tiedottamisen apuvälineenä olisi mahdollista ja helppo järjestää. Sivustolla voi esimerkiksi jakaa nuorille tietoa Kouvolan tulevista tapahtumista ja julkaista nuoria koskevat päätökset helposti lähestyttävämmällä tavalla. Yhteistyö koulujen kanssa on myös suuressa ja tärkeässä asemassa, koska suurin osa nuorista käyvät koulua. Koululla tiedottamista on syytä tehostaa tämänhetkisestä. PÄÄTÖS: Johtoryhmän esitys hyväksyttiin KOUVOLATALOLLA NUORTEN TAPATURMIA, PAHOINPITELYJÄ JA ITSENSÄ VAHINGOITTAMISTA KÄSITTELEVÄ SEMINAARI. A Kouvolan kaupungin yksikön Start-keskuksen tutkimusainestosta nousee esille nuorten liikennetapaturmien ja kaatumisten tms. "tavanomaisten" tapaturmien ohella huolestuttavasti pahoinpitelyissä osallisina olleet nuoret ja nuorten itseensä kohdistamat vahingoittamistapaukset ja itsemurhayritykset. Alkoholin osuus näissä tapaturmissa tulee myös hyvin selkeästi esiin. Start-keskus järjestää Kouvola-talolla nuorten tapaturmia, pahoinpitelyjä ja itsensä vahingoittamisia käsittelevän seminaarin. Seminaari on tarkoitettu nuorten parissa toimiville eri sektoreiden ammattilaisille, asiantuntijoille ja luottamushenkilöille. Ensimmäinen päivä koostuu valtakunnantason asiantuntijaluennoista. Toisen päivän aihetta

7 7 (8) käsitellään otsikolla: Miten palvelujärjestelmä vastaa haasteeseen Kouvolassa ja se koostuu Kouvolan kaupungin viranhaltijoiden sekä luottamushenkilöiden lyhyistä alustuksista ja paneelikeskustelusta. Seminaarin suunnittelussa nousi esille nuoren näkökulma/puheenvuoro asiaan ja, kysyisimmekin teiltä nuorisovaltuuston edustajina, miten te ideoisitte nuorten osuuden seminaarissa. Suunnittelukokouksessa pohdittiin, että tämä osuus voisi olla myös esimerkiksi kulttuuri/taide-esityskin, mutta ensisijaisesti pyytäisimme ideoita teiltä. Vastauksia toivoisimme toukokuun loppuun mennessä. Lisätietoja voitte kysellä minulta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteistyöterveisin, Miia Pauna, VTM Suunnittelija Tapaturmien ja väkivallan ehkäisykeskus (Start) Johtotyhmä: Halukkaita työryhmään? PÄÄTÖS:Taru Korpinen ja Sakari Pirhonen olivat halukkaita. Tepa ilmoittaa heidät. 13. ILMOITUSASIAT 13.1 Vaaliseminaari muistio. Liitteenä 13.2 Kutsu koulutukseen. lasten ja nuorten kriisityö ke kello Kouvolan seurakuntakeskus. Ilmoittautuminen s-postilla 7.5. mennessä 14. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 14.1 PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN PUHELINKULUT Johtoryhmä esittää puhelinkuluja maksettavaksi Nuvan puheenjotajalla ja varapuheenjohtajalle 2010 seuraavasti: : : 25 PÄÄTÖS. Hyväksyttiin esitys Syksylle voisi ideoida jotain nuorisovaltuuston urheilutapahtumaa. Futistapahtuma Sarkolassa tai suofutista etc? PÄÄTÖS: Perustetaan urheilutyöryhmä, jonka jäseninä ovat Paulina Korkee, Sakari Pirhonen, Minttu Nulpponen, Sara Tuppurainen ja Jutta Kohosalmi Taru Korpinen ja Sakari Pirhonen juonsivat Jaakonpuistossa kuorotapahtuman vappupäivänä Indiansin ja nuorisovaltuuston yhteistyön mahdollisuus? Indians voisi käydä Friday Night Partyssa tai Summer Partyssa esittelemässä itsensä. PÄÄTÖS: Johtoryhmä jatkaa ideoimista Valkealan yläasteella tehdyn kyselyn tiimoilla ilmenneitä asioita: -Petri Nygård esiintymään Kouvolaan. -Kouvolaan kaivataan skeittihallia.

8 8 (8) -Valkealan skeittiparkki tarvii korjausta. -Talent-tapahtumaa toivotaan uudemman kerran. PÄÄTÖS: Johtoryhmä jatkaa asian valmistelemista Facebook ja Irc-galleria vastaava NuValle. PÄÄTÖS: Matti Lindholm valittiin Kouvolan nuorisovaltuuston Facebook ja Irc-galleria vastaavaksi Selvitys siitä, voiko nuorisovaltuusto hakea Kymiyhtiön tukea. PÄÄTÖS: Tepa selvittää. 15. SEURAAVA KOKOUS Johtoryhmä esittää pidettäväksi seuraavan kokouksen kello18.00 Caminitossa, Kauppalankatu 6 8, Kouvola Kokouksessa tarjoilu. 16. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.45

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.6.2010 klo 18.00 Paikka: Caminito, Kauppalankatu 6 8, Kouvola Kokouksessa tarjoilu. Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati:

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 8.4.2010 klo 18.00 Paikka:Kuusankoskitalo,kabinetti Kyöperilä I kerros Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Puheenjohtaja: Ilona Vigren

Lisätiedot

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO AIKA: Torstai 1.10.2009 klo 18.00 Pöytäkirja Paikka: Jaalan entinen kunnanvirasto, valtuustosali Salparinteentie 1A, 47710 Jaala Nuorisovaltuuston kokous 1. Kokous avattiin klo

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 3.11.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen.

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen. 1 (7) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 11.3.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan

Lisätiedot

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010.

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 2.9.2010 klo 18.00 Paikka:Kouvolan kaupungintalo,valtuustosli Torikatu 10 (Frappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Taavi Tihkan

Lisätiedot

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Tavi Tihkan Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa.

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 31.05. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila,

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu.

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 6.10.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Hanna Rämä Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 AIKA SU 15.4.18 klo 15.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 1.12.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2017 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2017 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2017 Kokousaika Keskiviikko 26.4.2017 klo 15:34 16.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus (x) saapui pykälän 3 käsittelyn aikana olleet jäsenet:

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 14.9.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11 PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.4.2013 kello 17.30-19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivu 9 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Keskiviikko klo: Kunnantalo

Keskiviikko klo: Kunnantalo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 13.9. klo: 17.18-18.25 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 117 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 19.5.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 119 2 KOKOUKSEN AVAUS... 119 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 4/2017 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 4/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.9.2017 klo 18:02 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus (x) olleet jäsenet: Laakso Matias (x) Pietilä Elsa

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Esityslista 8/14 1 (7)

Esityslista 8/14 1 (7) Esityslista 8/14 1 (7) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84 PÖYTÄKIRJA 82 Nuorisovaltuuston kokous 7.12.2015 AIKA 7.12.2015 klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 84 2 KOKOUKSEN AVAUS... 84

Lisätiedot

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2010 1 (5) Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Aika maanantai 26.4 klo 17.30 Paikka Nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20 Läsnä Johanna Mantere puheenjohtaja Kasperi Laine varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki, saapunut 16.8.2018 362/00.02.012.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (6) Kokousaika 8.5.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 9.3.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Harri Kivelä,

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 06.11.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26 23 Nuorisovaltuusto 23.1.2014 AIKA 23.1.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Emma Killinen Tuuli Raunio

Emma Killinen Tuuli Raunio ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.35-19.06 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

Esityslista 9/14 1 (8)

Esityslista 9/14 1 (8) Esityslista 9/14 1 (8) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 (6) Kokousaika 15.08.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 67 Kokouksen avaus 3 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 69 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23 l KOKOUSAIKA 27.4.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Matintalo Janita Metsämäki Ilari Saastamoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Esityslista Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 16.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus ( ) olleet jäsenet: Laakso Matias ( ) Naumi Alex ( ) Rajala

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki Saapunut 13.4.2019, 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (6) Kokousaika 05.04.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Nuorten keskus Steissi, kokoustila Terraario Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut 23.8.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (6) Kokousaika 3.4.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Ville Jaara ja Lotta Rödlin, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Ville Jaara ja Lotta Rödlin, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Aika: 26.3.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17.00 2 Kokouksen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista Aika: Torstai 3.9.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Eveliina Komonen Sihteeri: Henna Rämä Läsnä:

Lisätiedot

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisopalvelut Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisopalvelut Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisopalvelut 11.02.2019 Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 11.02.2019 kello 17.59-20.22. Paikka Nuorisokeskus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-17:30 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 81 Sihteerin

Lisätiedot

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina.

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina. 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 19.6.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 19.6.2017 kello 17.05-18.18 Paikka Ravintola Asema X, Asema-aukio 1.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 29 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ke 30.8.2017 17.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...32 2 KOKOUKSEN AVAUS...32 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 05.05.2015 klo 17:15-18:30 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 52 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 53

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Kokousaika 19.12.2017 kello 16:00 Salon kaupunki Saapunut 10.1.2018 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 109

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 107 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 109 2 KOKOUKSEN AVAUS... 109 3

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-18:00 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 105 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 106 Sihteerin

Lisätiedot

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA 6.5.2014 klo 17:25-17:45 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Kottila

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 31.12.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2018 1 (6) Kokousaika 13.12.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Kahvila Kaneliomena Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuoristotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen 5. Taloustilanne

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5

Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5 Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Nuorisovaltuusto 11.10.2017 Aika 17:00 19:30 Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 1 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ma 7.1.2019 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 2 KOKOUKSEN AVAUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Salon kaupunki 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 (7) Kokousaika 06.06.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tammi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 56 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.4.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 14.4.2014 kello 18.25 19.25 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2013 Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 1 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi.

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi. Heinolan Nuorisovaltuusto Pöytäkirja 10/2017 Aika 30.10.2017 klo 16.01 Paikka Nuorisokeskus Pleissi, Heinola Läsnä: Varpu Lietzén Sera Gariorska Viivi Tuovinen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17 l KOKOUSAIKA 23.3.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto 08.04.2015 Kokousaika Keskiviikko 8.4.2015 kello 15.38 17.15 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajisto Pöytäkirja Kokous 3/18. Aika: klo Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142.

Oulun Nuorten Edustajisto Pöytäkirja Kokous 3/18. Aika: klo Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142. Aika: 26.3.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17.00 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Maakunnallinen nuorisovaltuusto Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 2. 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Maakunnallinen nuorisovaltuusto Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 2. 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 AIKA 13.5.2015 klo 16:55 18:00 PAIKKA Kainuun liitto, Kauppakatu 1, Kajaani KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kouvolan Nuorisovaltuusto

Kouvolan Nuorisovaltuusto Kouvolan Nuorisovaltuusto Toimintakertomus 2013 Toiminta-ajatus Kouvolan nuorisovaltuusto on nuorten omaehtoiseen yhteiskunnalliseen osallistumiseen tarkoitettu kanava, jonka keskeisenä tavoitteena on

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 Sivu 40

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 Sivu 40 l KOKOUSAIKA 21.9.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Malmi Opri Metsämäki Ilari Saastamoinen Linda

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2018 Kokousaika Tiistai 13.11.2018 klo 17:37 18:16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kahvihuone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Rajala Roope (-) Valtonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/2013. Piiskuntie Ivalo puh Aika: Keskiviikko klo

PÖYTÄKIRJA 1/2013. Piiskuntie Ivalo puh Aika: Keskiviikko klo Piiskuntie 2 99800 Ivalo puh. + 358 400 313532 seppo.korkko@inari.fi PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Keskiviikko 23.1.2013 klo 12.00 - Paikka: Kunnantalon kokoushuone 111, Ivalo Läsnä: Sanna Muhonen Sakke Kaitsalo

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2017 AIKA: 22.8.2017 klo 17:00 18.36 PAIKKA: Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Aleksi Nieminen Tino pj. I vara pj.

Lisätiedot

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja)

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja) PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 16.00-18.00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Koskikirnu (278) Virastokatu 2, 55120 Imatra Läsnä Kerttu Ruotsalainen Sonja Fredriksson Emmi Tossavainen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 39 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 39 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 37 Nuorisovaltuusto 22.5.2014 AIKA 22.5.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/ (5) nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/ (5) nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 10.12.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 (5) Kokousaika 4.10.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 70

Lisätiedot