1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai klo 18.00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00"

Transkriptio

1 1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai klo Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) Kouvola Puheenjohtaja: Tavi Tihkan Pöytäkirjan laati: Jutta Kohosalmi 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO KOKOUS TODETTIIN LAILLISEKSI JA PÄÄTÖSVALTAISEKSI 3. JÄSENASIAT Toni Akkanen jättää valtuuston/ tilalle (Kouvola) Maija Matikainen jättää valtuuston ( Jaala) Virkistystyöryhmään Maijan tilalle? Janne Laari / Anjalankosken alueryhmän esitys: tilalle Mikko Rämä Matti Parkkisen tilalle (Kuusankoski) PÄÄTÖS: Päätettiin, että Toni Akkasen tilalle valtuustoon hyväksytään Sanna Jukkala Kouvolan alueryhmästä. Maija Matikaisen tilalle siirtyy virkistystyöryhmään Sam Sivén. Mikko Rämä hyväksyttiin Janne Laarin tilalle valtuustoon. Perttu Valkeapää ilmoitti eroavansa valtuustosta Lähetetään erokirjeet nuorisovaltuustosta 3 kertaa peräkkäin poissa olleille eroamista varten. 4. NUORISOVALTUUSTOJEN EDUSTAJISTON KUULUMISET Anette Henttu/ Markus Janhunen /seuraavassa kokouksessa. 5. Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto NUVA ry:n KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI KUULUMISET Markus Janhunen/seuraavassa kokouksessa. 6. LAUTAKUNTEIN UULUMISET 6.1. Liikunta- ja nuorisolautakunta 6.2. Kulttuuri- ja kirjastolautakunta 6.3. Opetus- ja kasvatuslautakunta - koulujen lakkauttamiset 6.4. Tekninen lautakunta 6.5. Rakennus- ja ympäristölautakunta 6.6. Maaseutulautakunta- ei ole ollut kokousta 6.7. Perusturvalautakunta Kuultiin edustajien selvitykset. 7. TYÖRYHMINEN KUULUMISET 7.1 Virkistystyöryhmä Eduskuntaan toukokuussa päivän(arkipäivä) mittainen reissu. Kansanedustajan tapaaminen. Opastettukierros eduskunnassa? Tai kenties päästä seuraaman kyselytuntia? Kysymyksiä kansanedustajalle(markku Pakkanen) Janni V. Yhteinen ruokailu? Aikaa shoppailuun? Reissusta juttu Palapelisivustolle/ kirjoitus vuorossa oleva! Syksystä: Ennen valtuuston vaihdosta jonkinlaiset pikkujoulut tai suuremmat juhlat!

2 2 (6) PÄÄTÖS: Virkistystyöryhmä laatii tarkemman aikataulun matkaa varten. Helsingissä kannatettiin yhteistä puuhailua, yhteistä ruokailua, eduskuntakierrosta ja aikaa shoppailuun. 7.2 Nuortenkuulemistyöryhmä Lyhyt ja ytimekäs PowerPoint esitys, joka esitetään aamunavauksien yhteydessä ja voidaan myös laittaa pyörimään koulujen tv:iin ja näyttöihin. Esityksessä esitellään nuorisovaltuustoa ja sen toimintaa ja samalla kysytään nuorilta ideoita tukisanojen avulla. Esitykset ensin lukioihin kevät 2010 (Ehdotus) - Anjalankoski (Sirja ja joku?) - Elimäki (Anette, Matti ja Salli) - Lyseo (Markus, Ilona) - Yhteiskoulu (Markus, Jutta) - Valkeala (Ilona, Taavi) - Kuusankoski (Sakari ja joku?) - Kolli-iltalukio (Sakari) -Ruotsulan koulu (Suvi-Tuuli) -Eskolanmäen koulu (Lea Lintunen) -Hirvelän koulu (Matti Rantanen) PÄÄTÖS: Esittämään lähtevät: - Anjalankoski/ kysytään Sirja Bergiltä - Elimäki Anette, Matti ja Salli - Lyseo (Markus, Ilona) - Yhteiskoulu (Markus, Jutta) - Valkeala (Ilona, Taavi) - Kuusankoski (Sakari ja Paulina) - Kolli-iltalukio (Sakari) - Ruotsulan koulu (Suvi-Tuuli) - Hirvelän koulu (Matti Rantanen) - Eskolanmäen koulu/ kysytään Lea Lintusta 7.3 Diskotyöryhmä Friday Night Party kello joka kuun toinen perjantai ( toukokuussa 7.5. on kevätkauden viimeinen) Fast Motors:issa Kouvolankatu 14, Kouvola. 13 v.-(17 v.).nolla promillea. Pääsymaksu 3 euroa. Kustannusarvio per. kerta: Seuraava disko on pe Tarvitaan toimihenkilöitä narikkaan ym. (Ilmoittautuessasi tehtäviin HUOMIO, että paikalle on tultava kello ja ja tilaisuus loppuu 01 joten kotiin pääsee n ) Tehtäviin ovat lupautuneet: Matti Lindholm, Toni Koli, Lea Lintunen, Suvi-Tuuli Akkanen, Sam Sivén, (liona Vigren). PÄÄTÖS: Tehtäviin lupautuivat edellä mainittujen lisäksi: Paulina, Salli ja Minttu Jos Fast Motorsin pelastussuunnitelmat etc. eivät toimi diskojen varasuunnitelmajärjestyspaikka on Brankkari. 7.4 Hansan konsertti/ talent- tapahtuma Osallistujia n. 450 PÄÄTÖS: Suuren suosion vuoksi Kouvolan nuorisovaltuusto suosittelee myös seuraavaa valtuustoa järjestämään kyseisen tapahtuman.

3 3 (6) 7.5 Nuva, osallisuus, vaalit/ oppilaskunnat yhteistyö Vaaliseminaari klo Valtuustosalissa, Terttu varaa paikan - Kutsutaan (Eeva hoitaa kutsut ja ottaa vastaan ilmoittautumiset): o nuorisovaltuusto o oppilaskuntien hallitusten edustajat (1 kpl) yläkouluilta, lukioista, KSAO:sta ja KyAMK:sta o oppilaskuntien ohjaavat opettajat o virkamiehiä - NUVA hoitaa kahvituksen klo Liite 1 PÄÄTÖS: Koko valtuusto kutsuttu paikalle. Seuraavien nuorisovaltuustovaalien järjestäminen, oppilaskuntien kanssa tehdyn yhteistyön parantaminen Koivusaari Rock Sam Sivén, Roni Soisalo, Paulina Korkee, Taavi Tihkan, Sirja Berg, Janni Valtonen ja Jutta Kohosalmi ( ei vielä toimintaa) 7.7. Tähtitaajama kehittämishanke Janni Valtonen, Anette Henttu ja Ilona Vigren Olleet palavereissa Tunne-projekti Taru Korpinen, Paulina Korkee, sekä varajäseninä ehtiessään Sakari Pirhonen ja Taavi Tihkan TUNNE-klubi järjestetään tiistaina 9.2. klo 18 Kouvolan taidemuseossa, Varuskuntakatu 11. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Teemana Nuoriso ja Muoriso. Esityksessä koetetaan vähentää nuorten ja aikuisten ennakkoluuloja toisistaan. Mukanan Impro-teatteri. Taavi on tehnyt julisteen. Juliste jaetaan ympäri Kouvolaa sisäisen postin ja Nuorisovaltuuston avulla.. PÄÄTÖS: Nuorisovaltuustolaisia kaivataan paikalle, jotta paikalla ei olisi vain "muorisoa" Be young toimikuntaan. (kokoontuu vasta ) 7.10 Tunne-työryhmän leffamaraton Tunne-työryhmä työstää nuorille suunnattua leffamaraton ideaa Kouvolan kaupungin kanssa. Lippuja myydään joko sarjapaketteina ja/tai halvempina yksittäin. Taavi suunnittelee julisteen. Leffamaratonin elokuvat tulevat olemaan eri tyylisiä ja teemaisia. PÄÄTÖS: Jokainen valtuustolainen vie koululleen kyselyboksin, jossa on Taavin suunnittelema info-teksti, joka sisältää kysymyksiä siitä, mitä elokuvia haluttaisiin nähdä. 8. ALUERYHMINEN KUULUMISET Valkeala Suunnitteilla texmex-ilta huhtikuussa. PÄÄTÖS: Suunnitelma voidaan hyväksyä talousarvion saapumisen jälkeen. Anjalankoski Tapahtuma Myllykosken seuratalolla pe19.2. kello vuotiaille, alueryhmä osallistuu tapahtuman järjestelyyn.tapahtuman järjestää itäinen nuorisotoimi. Tapahtuma ei vaadi nuorisovaltuustolta rahallista tukea. - Anjalankosken hiihtolomaviikolle sijoittuva sählyturnaus on peruttu rahallisten ja resurssillisten puutosten takia.

4 4 (6) 9. AKTIIVIPÄIVÄT JYVÄSKYLÄSSÄ Aktiivipäivät järjestetään tänä vuonna Väli-Suomen piirissä, Jyväskylässä Myös tällä kertaa Aktiivipäivillä järjestetään koulutusta uusille ja kokeneille nuorisovaltuutetuille sekä nuorisovaltuutettujen kanssa työskenteleville aikuisille. Nuorten ohjelmasta vastaa Nuva ry. ja aikuisten ohjelmasta Allianssi yhdessä Valtikka.fi:n kanssa. Aktiivipäivillä käsitellään nuorisovaltuustotyöskentelyyn keskeisesti liittyviä teemoja, kuten nuorisolakia, kirjoitus- ja esiintymistaitoja, piirijärjestöjä sekä kokoustekniikkaa. Kouluttajat ovat tänäkin vuonna oman alansa eksperttejä ja ohjelma on uudistunut edellisistä vuosista. Kannattaa siis tulla mukaan! Viikonloppu alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14. Osallistumismaksu on Nuva ry:n jäsenille 60 euroa ja ei-jäsenille 80 euroa. Osallistumismaksuun kuuluu koulutuksen lisäksi majoitus ja ruokailut sekä yhdessä Jyväskylän nuorisovaltuuston kanssa järjestetty iltaohjelma. Kuten muutkin tapahtumamme, myös Aktiivipäivät on päihteetön tapahtuma. Ilmoittautuminen Aktiivipäiville alkaa viikolla 4. PÄÄTÖS: Nuva maksaa nuvalaisten leirin. Kaikki mukaan! 10. LIIKUNTA-JA NUORISOLAUTAKUNNAN JA NUVAN TAPAAMINE NUVA:n ja LINULA:n yhteinen keskustelutilaisuus to klo valtuustosalissa. Paikalla ovat myös nuorisojory:n jäsenet. Samassa tilaisuudessa käsittelemme myös nuorisobarometria! Nuorisokahviloita yli viisitoistavuotiaille kaupungin eri taajamiin.? Nuorisovaltuusto päätti, että voi nostaa esille keskustelua Johtoryhmä alkaa valmistella asiaa käsiteltäväksi tarkemmin.? Tapaamiseen osallistuville nuvalaisille maksetaan sama kokouspalkkion kuin nuvan työryhmään osallistuneille PÄÄTÖS: Johtoryhmä pohtii mitä asioita tulisi nostaa esille. 11. ILMOITUSASIAT 11.3 Teknisten palvelujen johtokunnan päätös Asia: Nuorisovaltuuston edustajien osallistuminen kokouksiin. Päätös: Teknisten palvelujen johtokunta päätti, etteivät nuorisovaltuuston jäsenet osallistu johtokunnan kokouksiin. PÄÄTÖS: Merkittiin tiedoksi, ei valiteta. 12. TAPAHTUMIA TOIVOTAAN 12.1 Nuvan porukka oli järkännyt tapahtuman loistavasti. Tässä toteutuu juuri hienolla tavalla nuorten osallistaminen! Toivoisimme (Kaipsan nuokkarilaiset ja ohjaajat myös...) että Kaipiaisissa järjestettäisiin joku tapahtuma tuolla nuorisoseurantalolla..mitä luulet onnistuisiko? palaillaan terkuin Merja Johtoryhmä: Tapahtumia ideoimaan voidaan lähteä. Tapahtumien järjestelyihin ei ole resurseja. PÄÄTÖS: Nuorisovaltuuston resurssit eivät riitä jokaisen diskon järjestämiseen. Nuorisovaltuusto voi auttaa ideoimisessa sekä julisteen teossa Myös Inkeroisten nuokkari on toivonut tapahtuman järjestämistä? Johtoryhmä: Tapahtumia ideoimaan voidaan lähteä. Tapahtumien järjestelyihin ei ole resurseja

5 5 (6) PÄÄTÖS: Nuorisovaltuuston resurssit eivät riitä jokaisen diskon järjestämiseen. Nuorisovaltuusto voi auttaa ideoimisessa sekä julisteen teossa. 13. MUODIN YÖ BRANKKARILLA Muodin yö on ja nuorisopalvelulla on ajatus järjestää tällöin Brankkarille nuorille ohjelmaa. Toivotaan että Nuvasta tulee edustajat suunnittelutyöryhmään. Lisäksi toivotaan malleja/ tanssiryhmää muotinäytökseen. Ilmoittautukaa mallit ja tanssiryhmät ilmoittautuminen suoraan Niina Soisalo PÄÄTÖS: Edustajiksi työryhmään lähtevät: Ilona Vigren, Taavi Tihkan, Minttu Nulpponen ja (Jutta Kohosalmi). 14. JÄRJESTYKSENVALVOJAKOULUTUS Nuva on päättänyt, että Nuva maksaa nuorisovaltuustolaisen järjestyksenvalvojakoulutuksen, edellytyksellä että koulutuksen saanut nuvalainen toimii järjestyksenvalvojana maksutta Nuvan järjestämissä tilaisuuksissa. Koulutuskalenteri löytyy osoitteesta Peruskoulutuksia alkaa esim.: 15.2., 15.3., Ilmoittaudu itse suoraan koulutukseen ja samalla asiasta Tepalle. PÄÄTÖS: Koulutuksen tekevien tulee olla käytettävissä nuorisovaltuuston tapahtumissa järjestyksenvalvojana muutaman tulevan vuoden ajan. Koulutuksesta kiinnostuneita: Sam Sivén, Paulina Korkee, Minttu Nulpponen ja Taavi Tihkan 15. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT? 15.1 Kouvolan nuorisovaltuusto kutsutaan Itä-Suomen esikunnan vuosipäivän juhlakonserttiin. ( Lippuja saatanan Tepalta Majakasta) 15.2 Järjestyksenvalvojakorttiin liittyviä suorittamattomia lisäkoulutuksia voi tehdä NuVan laskuun, jos suostuu toimimaan Nuorisovaltuuston tapahtumissa järjestyksenvalvojana. (Koulutuksesta neuvoteltava Tepan kanssa) 16. ALKOHOLIKUMPPANUUSOHJELMAN TYÖRYHMÄ Kutsumme nuorisovaltuuston edustajan tai kaksikin edustajaa uuteen työryhmäämme, jonka tavoitteena on kartoittaa nuorten terveyskasvatusta ja -tarkastuksia. Terveisin Perttu Laakkonen johtava sosiaalityöntekijä, päihdepalvelut Liitän oheen ensimmäisen kokouksen. PÄÄTÖS: Edustajiksi päätettiin Monika Laine ja Mikko Rämä. 17. MAINOSTILA MYPA:N JULISTEESEEN Janni Valtosen kirje. Kaksipuolinen, tyylikäs ja hyvälaatuinen iso juliste (koko A2) se jaetaan jokaiselle Kouvolan ala- ja yläkoululaiselle, 9000kpl kalenterissa edustusjoukkueen ottelut ja kaikki MyPa.n lapsille ja nuorille suunnatut tapahtumat huhti-elokuulta koululaislippu MyPan edustusjoukkueen peliin viime vuonna mukana oli Tykkimäki, Viking Line ja Jim&Jill Hyvä puoli tässä on että tavoitetaan 9000 koululaista, saadaan näkyvyyttä ja tuetaan samalla juniorityötä, jotta saadaan huippu-urheilijoita.

6 6 (6) Viime vuonna tuli positiivista palautetta lapsilta ja nuorilta, tänä vuonna halutaan vaan useampia kumppaneita mukaan jotka kaipaavat näkyvyyttä. Ehdotukseni olisi, että edustaisimme itseämme tolla 300 paikalla jollei porukka innostu suuremmasta mainoksesta? Janni. PÄÄSÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto päätti ostaa tilaa julisteeseen 150 eurolla. 18. LIIKENNETURVALLISUUSTYÖTÄ YHDESSÄ LIIIKENNETURVA YM. TAHOJEN KANSSA KOHTEENA MOPOILIJAT. Olisiko nuorisovaltuustolla kiinnostusta tehdä liikenneturvallisuustyötä yhdessä Liikenneturvan ym. tahojen kanssa kohteena mopoilijat? Liikenneturva on lailla määrätty yhdistys, jonka tehtävänä on ihmisten liikennekäyttäytymiseen vaikuttaminen. Mopoilijoiden henkilövahingot ovat kovasti nousussa. Viime vuonna koko maassa loukkaantui liikenneonnettomuuksissa 1124 mopoilijaa. Kuolleita oli 10. Onnettomuuksissa on osallisina myös paljon tyttöjä. Alkoholi on myös usein kuvassa mukana mopo-onnettomuuksissa. Mopoikäisiä on vaikea tavoittaa valistuksen piiriin muuten kuin koulussa, mutta nuorten itsensä kohde joukkoa. Kouvola on saanut vuonna 2008 Safe Community arvon toisena kaupunkina Suomessa. Se velvoittaa kaupunkia ylläpitämään turvallisuustyötä, ja nuorisovaltuustollakin olisi näin hyvä mahdollisuus olla tällaisessa työssä mukana. Toivon palautetta asiasta ja mikäli olisitte kiinnostuneita, niin tervetuloa aluetoimistoomme vaihtamaan ajatuksia! Yhteistyöterveisin Anna-Maija Hinkkanen, yhteyspäällikkö. Liikenneturva PÄÄTÖS: Johtoryhmä valmistelee asiaa myöhempää käsittelemistä varten. 19.SEURAAVA KOKOUS to alkaen kello Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu10 (F-rappu), Kouvola PÄÄTÖS: Siirretään maaliskuun kokous päivämäärään Sama paikka ja aika. Siirretään huhtikuun kokous Sama paikka ja aika. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.35

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO AIKA: Torstai 1.10.2009 klo 18.00 Pöytäkirja Paikka: Jaalan entinen kunnanvirasto, valtuustosali Salparinteentie 1A, 47710 Jaala Nuorisovaltuuston kokous 1. Kokous avattiin klo

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 3.11.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 8.4.2010 klo 18.00 Paikka:Kuusankoskitalo,kabinetti Kyöperilä I kerros Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Puheenjohtaja: Ilona Vigren

Lisätiedot

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.6.2010 klo 18.00 Paikka: Caminito, Kauppalankatu 6 8, Kouvola Kokouksessa tarjoilu. Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati:

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen.

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen. 1 (7) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 11.3.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu.

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 6.10.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Hanna Rämä Pöytäkirjan

Lisätiedot

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa.

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 31.05. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista Aika: Torstai 3.9.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Eveliina Komonen Sihteeri: Henna Rämä Läsnä:

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 8.3. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 1.12.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila,

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset. 1 (8) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 6.5.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99 KOKOUSAIKA 11.12.2013 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kojo Katariina Haavisto Marika Bondfolk Aaron

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista. Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista. Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Eveliina Komonen Henna

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010.

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 2.9.2010 klo 18.00 Paikka:Kouvolan kaupungintalo,valtuustosli Torikatu 10 (Frappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Taavi Tihkan

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 9.3.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Harri Kivelä,

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

17.8.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja)

17.8.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja) PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 16.00-18.30 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Koskikirnu (278) Virastokatu 2, 55120 Imatra Läsnä Kerttu Ruotsalainen Moona Rantasalmi Sonja Fredriksson

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista ja osallistumista päätöksentekoon

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 AIKA SU 15.4.18 klo 15.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 Sivu 76

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 Sivu 76 KOKOUSAIKA 28.10.2013 klo 17.30 18.35 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Kojo Katariina Rantala Aku Metsämäki

Lisätiedot

OPPILASKUNTAKANSIO. www.sastamalannuoret.fi 2015-2016. SASTAMALAN KAUPUNKI www.sastamala.fi

OPPILASKUNTAKANSIO. www.sastamalannuoret.fi 2015-2016. SASTAMALAN KAUPUNKI www.sastamala.fi OPPILASKUNTAKANSIO www.sastamalannuoret.fi 2015-2016 SASTAMALAN KAUPUNKI www.sastamala.fi Sisällys OSALLISUUS JA VAIKUTTAMINEN... 2 Yhteisökasvatuksen ja osallisuuden periaatteet... 2 Oppilaskuntaosallisuus...

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 06/2011 Aika: Tiistaina 5.4.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.02. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin Pöytäkirja 02/15 1 (8) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.30 Paikka Zentra Läsnä: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Kouvolan Nuorisovaltuusto

Kouvolan Nuorisovaltuusto Kouvolan Nuorisovaltuusto Toimintakertomus 2013 Toiminta-ajatus Kouvolan nuorisovaltuusto on nuorten omaehtoiseen yhteiskunnalliseen osallistumiseen tarkoitettu kanava, jonka keskeisenä tavoitteena on

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Anssi Moilanen Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja)

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja) PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 16.00-18.00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Koskikirnu (278) Virastokatu 2, 55120 Imatra Läsnä Kerttu Ruotsalainen Sonja Fredriksson Emmi Tossavainen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 6/2015. Kokousaika: Maanantai 21.9.2015 klo 17.30. Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302

KOKOUSKUTSU 6/2015. Kokousaika: Maanantai 21.9.2015 klo 17.30. Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika: Maanantai 21.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Käsiteltävät asiat: Metsämäki Ilari Saastamoinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 16.3.2016 klo 17.00 19.53 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli paikalla 14 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1.

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli paikalla 14 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1. 1/6 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 21.8.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 21.8.2017 kello 18.15-19.19 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja:Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 AIKA SU 21.1.18 klo 13.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

Johtoryhmä PÄÄTÖS: Merkitään tiedoksi. Osallistumista pohditaan ja rakennetaan toukokuun kokouksessa.

Johtoryhmä PÄÄTÖS: Merkitään tiedoksi. Osallistumista pohditaan ja rakennetaan toukokuun kokouksessa. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 7.4.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Henna

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.9.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Eveliina Komonen Sihteeri: Henna Rämä Läsnä:

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/15 1 (13)

Pöytäkirja 12/15 1 (13) Pöytäkirja 12/15 1 (13) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2018 Kokousaika Tiistai 13.11.2018 klo 17:37 18:16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kahvihuone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Rajala Roope (-) Valtonen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00 18.55 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Johtor PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet NuVa PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet. Tervetuloa Nuorisovaltuustoon!

Johtor PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet NuVa PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet. Tervetuloa Nuorisovaltuustoon! KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 7.11.2013 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Julia Koskinen Severi

Lisätiedot

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista.

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista. Riihimäen kaupunki Pöytäkirja Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.2.2014 kello 18.20-19.20 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 14.9.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 8.2.2016 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 8.2.2016 kello 18.17-19.53 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1 1.

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-17:30 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 81 Sihteerin

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5

Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5 Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Nuorisovaltuusto 11.10.2017 Aika 17:00 19:30 Paikka Koulutuskeskus Valo, kokoushuone Laine, Pallotie 5 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 12.5.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja:Camilla Relander Sihteeri: Henna Rämä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.1.2015 klo 17.30 18.55 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015 Matintalo Janita pj

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17 l KOKOUSAIKA 23.3.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015 1. TOIMINTA-AJATUS Kouvolan nuorisovaltuusto on nuorten omaehtoiseen yhteiskunnalliseen osallistumiseen tarkoitettu kanava, jonka keskeisenä tavoitteena

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Kokousaika 19.12.2017 kello 16:00 Salon kaupunki Saapunut 10.1.2018 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 109

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 2.2.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 Sivu 40

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 Sivu 40 l KOKOUSAIKA 21.9.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Malmi Opri Metsämäki Ilari Saastamoinen Linda

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs. Sivu 14 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs. Sivu 14 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Nuorisovaltuusto Aika 20.02.2019 klo 16:39-18:31 Paikka Joensuun Tiedepuisto, Minerva kokoustila, Länsikatu 15 rakennus 4B 1 krs Käsitellyt asiat Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.4.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 14.4.2014 kello 18.25 19.25 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Pöytäkirja 04/17 1 (9) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.30 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 8/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali

KOKOUSKUTSU 8/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali KOKOUSKUTSU 8/2017 Kokousaika: Maanantai 16.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka: Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali Haavisto Marika Salonen Leevi Kannisto Arttu

Lisätiedot

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16 MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI CYGNAEUSTALOLLA 30.10. klo 9-16 AIKATAULU 09:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09:30 Tervetuloa! 09:45 Yhteiskuntasimulaattori -peli alkaa 10:30 Maakuntauudistus -mitä, missä,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17 KOKOUSAIKA 14.3.2016 klo 17.00 18.03 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni Metsämäki

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA 16.1.2017 klo 17.00 18.31 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kannisto Arttu (ja merkintä siitä, kuka Tynkkynen Alina toimii puheenjohtajana) Silenko Robert Mauriala

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan.

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan. Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 12.11.2012 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 12.11.2011 kello 18.02-19.27 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 31.8.2016 klo 17.00- Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 KOKOUSKUTSU 7/2016 Kokousaika: Maanantai 19.9.2016 klo 17.30 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa

Aika: Torstai klo Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Aika: Torstai 16.11.2017 klo 17.38 19.28 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Osallistujat: Antonio Teca, puheenjohtaja Ellen Bos, sihteeri Henna Nyrhinen Altti Vistilä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2013 Sivu 61

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2013 Sivu 61 KOKOUSAIKA 1.10.2013 klo 17.00 18.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Järä Eveliina Kojo Katariina Rantala

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.03 18.56 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki, saapunut 16.8.2018 362/00.02.012.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (6) Kokousaika 8.5.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 Sivu 29

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 Sivu 29 KOKOUSAIKA 20.5.2013 klo 17.00 18.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Kojo Katariina Metsämäki Herkko

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016 KOKOUSAIKA 18.1.2016 klo 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Haavisto Marika pj :issä 2-8 (ja merkintä siitä, kuka Mauriala Anni toimii

Lisätiedot