2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu."

Transkriptio

1 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai klo PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) Kouvola Puheenjohtaja: Hanna Rämä Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Läsnäolon toteaminen: Paikalla 15/ 31 nuorisovaltuutettua. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. JÄSENASIAT 1. Mikko Rämä haluaa luopua tiedotusvastaavan tehtävästä. Valitaan Mikon tilalle uusi tiedotusvastaava. 2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu. 3. Taavi Tihkan toimi tiedotusvastaavana. ValitaanTaavin tilalle uusi tiedotusvastaava. PÄÄTÖS: 1.Mikon tilalle tiedotusvastaavaksi valittiin Aleksi Palomäki 2.Taavin tilalle Nuorisovaltuustoon valittiin Emma Lindelin 3.Taavin tilalle tiedotusvastaavaksi valittiin Eveliina Komonen 4. NUORISOVALTUUSTOJEN EDUSTAJISTON KUULUMISET Anette Henttu, edustajiston kuulumisia PÄÄTÖS: Anette selvittää seuraavassa kokouksessa edustajiston huomisessa kokouksessa käsiteltävät asiat. 5. LAUTAKUNTIEN KUULUMISET 5.1. Liikunta- ja nuorisolautakunta Puhuttiin nuorisokahvilasta. Brankkarin tilat vähissä, vpk tarvitsee sieltä lisätilaa, mutta mietittiin jos jokin lopetettu koulu toimisi paikkana nuorille Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Opetus- ja kasvatuslautakunta Kouvolan seudun ammattiopiston muuttaminen taseyksiköksi: Ksaolle enemmän rahaa omaan käyttöön Ammatillisen peruskoulutuksen aloituspaikat 2012: Aloituspaikkojen lisääminen/vähentäminen alalle hakijoiden ja tulevan työllistymisen mukaan Lisäksi lautakunta esittää hyvinvointi- ja elämysmatkailun koulutustarjontaa Kouvolaan?

2 Lukioiden aloituspaikat vuonna 2012: Lukioon opiskelijat valitaan lukuaineiden keskiarvon mukaisessa järjestyksessä ja lukioon pääsyn edellytykseksi esitettiin vähintään lukuaineiden keskiarvoa Anjalankosken lukion peruskorjauksen hankesuunnitelma: Hankesuunnitelma hyväksyttiin, ja se sisältää mm. ilmanvaihdon saneerauksen, pintojen maalauksen ja kalustuksen osittaisen uusimisen Mansikka-ahon koulun uudisrakennuksen hankesuunnitelman eteneminen: Kokonaisoppilasmääräksi 600, joista 100 oppilasta erityisen tuen oppilaita. Kouluun sijoitetaan ensisijaisesti alueella asuvat lapset Tekninen lautakunta Valkealan Likolammen ympäristön viihtyisyyden parantaminen esimerkiksi: - Likolammen molempiin päihin rakennettaisiin maisemasuihku lähteet. - Valkealatalon päätyyn rakennettaisiin ulkokuntokeskus, josta on polkuyhteys uimahalliin & Likolampeen. - Lammenpolun& Likolammen väliselle viheralueelle koulun ihan jatkeeksi rakennettaisiin leikkivälineiden yhteyteen parkour-rata Rakennus- ja ympäristölautakunta - Koulukuljetukset järjestetään lähtökohtaisesti kaikille avoimena joukkoliikenteenä. Tämä tukee matkustajamäärän kasvutavoitetta. - Opiskelijoiden liikkumisen ohjaus Kasarminmäen kampusalueella -projektin tuloksia on hyvä hyödyntää ja jatkaa liikkumisen ohjauksen kehittämistä muuallakin Kouvolassa Maaseutulautakunta 5.7. Perusturvalautakunta 5.8. Sivistyspalveluiden johtokunta Puhuttiin Nuorekas-Kouvola- ideasta ja sen tarkoituksesta luoda enemmän viihtyvyyttä nuorille Nuotta-Iitti- hankkeen ohjausryhmä Nuorten tieto- ja neuvontatyön Majakka-hanke Päätettiin tiedotuspisteiden rakentamisesta ja ollaan yhteydessä nuorisopalveluihin. PÄÄTÖS: Merkittiin tiedoksi 6. BE YOUNG III kello Kouvola-talolla Be Youngiin paikalle ilmoittautuivat Susanna Kankainen, Henna Rämä, Aleksi Palomäki, Joni Heinola, Eveliina Komonen, Niina Sormunen ja Eveliina Ekman ja Be Young-työryhmä Johtoryhmä: Esitetään, että tapahtumaan ilmoittautuneet nuvalaiset hoitavat narikan Kuntotalossa klo20-22 PÄÄTÖS: Nuvalaiset paikalle Kouvola-talolle kello 16

3 7. BRANKKARIN NUORISOTILA JA KAHVILA Nuorisovaltuuston aloite Brankkarin koko kiinteistön ottamiseksi nuorisotilakäyttöön 7971/ /2011 Linula 51 Kouvolan nuorisovaltuusto , pöytäkirjanote: "Brankkarin nuorisotila ja kahvila Johtoryhmää: Keskustassa ei ole "avointa nuorisotilaa" eikä lukio- ja ammattikoululaisille vuotiaille, ikää ja kiinnostusta ajatellen sopivaa nuorisokahvilatoimintaa. Esitetään liikunta- ja nuorisolautakunnalle, että Brankkarin koko kiinteistö otetaan nuorisotilakäyttöön ns. nuorisokeskuksena ja, että kyseiseen tilaan perustetaan myös nuorisokahvila. Tila voidaan kunnostaa ja ottaa käyttöön vaiheittain. Päätös: Johtoryhmän esityksen mukaisesti. " Kouvolan nuorisovaltuusto on käsitellyt kokouksessaan Kouvolan keskustan nuorisotila asiaa. Nuorisovaltuusto esittää keskustan alueella sijaitsevan nuorisotila Brankkarin koko kiinteistön muuttamista nuorisokeskukseksi sekä nuorisokahvilan perustamista kyseiseen kiinteistöön. Nuorisopalvelujen palveluverkkosuunnitelmassa toimenpide-ehdotuksissa otetaan kantaa keskustassa tarvittavaan nuorisotilaan, joka sisältää myös nuorisokahvilan. Lisätietoja: suunnittelija Tuula Soininkallio p , tuula.soininkallio(a)kouvola.f Sivistysjohtajan ehdotus: Liikunta- ja nuorisolautakunta merkitsee nuorisovaltuuston aloitteen tiedoksi ja toteaa, että aloite huomioidaan edettäessä asiassa nuorisopalvelujen palveluverkkosuunnitelman mukaisesti. Lautakunta antaa tämän selonteon vastauksena ko. nuorisovaltuuston aloitteeseen. Liikunta- ja nuorisolautakunnan päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Nuvan johroryhmä: Merkitään tiedoksi. PÄÄTÖS: Merkitään tiedoksi. 8. KUUSAAN PUISTOJUHLA 2012 Hei, Haastamme Kouvolan nuoria suunnittelemaan Kuusaan Puistojuhlaa Kuusaan Puistojuhlaa on järjestetty Kuusankosken keskustassa1960-luvun lopusta 1970-luvulle, jonka jälkeen se järjestettiin joka toinen vuosi Löysivapaa-tapahtuman kanssa. Tapahtuma on ollut suosittu ja tuon ajan mittapuun mukaan suurikin. Ohjelmaa oli aina kaikenikäisille. Tuleva tapahtuma kestää viikonlopun, jossa erityisesti perjantai on suunnattu nuorille. Tilaisuus järjestetään Kuusankoskitalossa ja sen puistoalueella. Lisäksi on tarvittaessa mahdollisuus saada Hotelli Sommelon tiloja käyttöön nolla promille periaatteella.

4 Tapahtuma-aika on Nyt nuoret pääsisivät itse suunnittelemaan perjantai-illan ohjelman kokonaisuudessaan ja miettimään mitä se voisi olla. Haluaako NUVA ottaa haasteen vastaan? Pyytäisin teitä myös nimeämään kaksi edustajaa suunnitteluryhmäämme mukaan miettimään kokonaisuutta yhdessä. Tapahtuman teema: Tuoda esille Kuusankoskitalon kaunista jokimaisemaa ja puistoa. Alue halutaan koristella runsaasti ja kukkaisteema liikkuu läpi koko tapahtuman. OHJELMAN ALUSTAVA RUNKO: PE Nuorten tapahtuma LA Kukkaistyttöjen esittely, valinta, kruunaaminen sekä ajeluttaminen läpi kaupungin Kouvolalaisten järjestöjen ohjelmaa Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä ja sisällä Ohjelmaa lapsille Musiikkia ja muuta mukavaa koko päivän ajan Harjun oppimiskeskuksen floristiikkaopiskelijoiden lopputöiden esittely Kirjasto mukana kirjailijavierailulla YMS. Illalla aikuisväestön tanssit Hotelli Sommelossa, jossa tahdittajana FINLANDERS Joen valaisu/valoshow tms. yhteistyössä AMK:n kanssa Paneelikeskustelu kaupunkikeskuksista ja kunnallisvaaliehdokkaat mukaan. SU Kuusankosken Puutarhayhdistyksen oma 90-vuotisjuhla ja näyttely Tässä ihan karkeasti tämä ohjelma. Meillä on iso lista ideoita, mutta näistä neuvotellaan. Ja vaikka idealistaan on kirjattu ohjelmaa jo nuorisolle, siitä ei ole konkreettisesti neuvoteltu vielä tiloja enemmän mitään. He saisi toteuttaa sen aidosti puhtaalta pöydältä. Yritän vielä saada yhden Suomen eturivin artistin mukaan viikonloppuun ja hän konsertoisi sunnuntaiiltana tai vaihtoehtoisesti perjantaina Kuusaasalissa. Mitään varmaa ei vielä ole. Laitan liitteet, jos näet tarpeelliseksi. Ne ovat niin alustavia suunnitelmia, ajatuksia ja ideoita. terkuin Aija Aija Matero Kouvolan kaupunki Kouvola-talo/Kuusankoskitalo Johtoryhmä: Lähdetään tapahtumaan mukaan ja pyydetään nuorisopalveluja yhteistyöhön tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyssä. Nimetään kaksi edustajaa työryhmään. PÄÄTÖS: Hyväksyttiin johtoryhmän ehdotus. Edustajiksi valittiin Hanna Rämä ja Jonna Niemi.

5 9. TALVEN SUUNNITELMIA- URHEILUTYÖRYHMÄ Ajankohta: Helmikuu Päätöksiä: Päätämme ehdottaa kouluille ja kysyä, löytyykö kiinnostusta talvella järjestettävälle urheilutapahtumalle koulujen puolelta. Kysytään nuvan kokouksessa ajankohtaa, koulupäivän aikana, jälkeen, viikonloppuna, lomalla, lomaa edeltävänä koulupäivänä. Ehdotetaan että pidetään talviolympialaiset, kysytään lajeja kokouksessa, esimerkkilajeja pöhköpallo, jääkiekke, hankipallo, tandemhiihto, perinteinen hiihto, curling, ideoita? Voittaja ryhmä/koulu palkitaan. Paikka ehdotuksia, Urheilupuisto? Johtoryhmä: Esitetään että olisi yksi laji. Tapahtuma kohdistuisi vain 2.asteen opiskelijoihin ja yksi joukkue/ koulu. Ajankohtana helmikuu. Ehdotetaan kouluille järjestyisikö asia koulupäivän ajalle. Nimetään henkilö ottamaan yhteyttä 2 asteen koulutuspalveluihin kokouksessa ja puhutaan tapahtumasta tällöin lisää. PÄÄTÖS: Aleksi Palomäki nimettiin ottamaan yhteyttä kouluihin. 10. NUORISOPALVELUIDEN PALVELUVERKON KEHTITTÄMISTYÖRYHMÄ Nuvaa pyydetään valitsemaan keskuudestaan Nuorisopalvelujen palveluverkon kehittämistyöryhmään kaksi edustajaa. Kyseinen työryhmä alkaa ensi vuoden alussa selvittää mitä/millaisia/missä nuorisotiloja on/tulee olemaan ja miten palveluverkkoselvitystä lähdetään viemään eteenpäin sekä milloin ja miten toimenpideehdotukset toteutetaan. Kehittämistyöryhmään kuuluvat nuvalaisten lisäksi nuorisopalvelujen johtoryhmä ja ainakin toimitilapäällikkö Timo Oksanen. Terveisin Leila Mukkila koordinaattori Nuorisopalvelut Johtoryhmä: Esitetään edustajiksi Hanna Rämä ja Ville Savolainen. PÄÄTÖS: Johtoryhmän mukaisesti. ( Anette Henttu saapui paikalle.) 11. KOULUTUSTA Nuorisovaltuuston on päätöksellään halunnut - lisää koulutusta (esim. poliittista keskustelua). Ville Savolainen on ottanut yhteyttä Nuva RY:hyn asiasta. Johtoryhmä: Ajankohdaksi esitetään tai klo tai iltatilaisuutta jollekin päivälle. Ajankohta päätetään Nuorisovaltuuston kokouksessa. Tepa hoitaa tila-kysymystä. Mietittiin mahdollisia aiheita koulutukselle. mm. poliittinen vaikuttaminen ja miten kehittyä vaikuttajana yhteiskunnassa. Ville jatkaa neuvotteluja Nuva RY:hyn päin. PÄÄTÖS: Koulutuksen ajankohdaksi ja paikaksi äänestettiin klo Kuusankoskitalo. Ville jatkaa neuvotteluja. 12. NUORISOVALTUUSTO VAIKUTTAMINEN NUORTEN NÄKÖKULMASTA Sosionomi(AMK) Janita Rahikainen ja Veera Korhonen.

6 Pienimuotoinen tutkimus,esittely Johtoryhmä: Merkitään tiedoksi. PÄÄTÖS: Ok 13. MÜLHEIM -terveiset kansainvälisestä nuorisovaltuustojen tapaamisesta PÄÄTÖS: Mertkittiin tiedoksi 14. NUVALLE KAKSI KOKOUSTA KUUKAUDESSA Hanna Rämä ehdottaa Nuorisovaltuustolle, että kokoonnuttaisiin kuukaudessa kaksi kertaa. PÄÄTÖS: Kokeillaan joulu-tammikuun ajan. Ylimääräiset kokoukset pidetään ja ILMOITUSASIAT MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Nuorilta on tullut kyselyä Laneista. Asiaa mietitään järjestetäänkö tämä kyseinen tapahtuma. Kysyjälle lähetetään viestiä takaisin saadaanko tällaiseen tapahtumaan paikalle ihmisiä ja kuinka kauan lanit kestää. 17. SEURAAVA KOKOUS To kello Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10(F-rappu) Kouvola 18. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.56

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 3.11.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa.

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 31.05. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 1.12.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 8.3. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO AIKA: Torstai 1.10.2009 klo 18.00 Pöytäkirja Paikka: Jaalan entinen kunnanvirasto, valtuustosali Salparinteentie 1A, 47710 Jaala Nuorisovaltuuston kokous 1. Kokous avattiin klo

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista Aika: Torstai 3.9.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Eveliina Komonen Sihteeri: Henna Rämä Läsnä:

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Tavi Tihkan Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 14.9.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista. Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista. Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Esityslista Aika: Torstai 4.12.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Eveliina Komonen Henna

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 AIKA SU 15.4.18 klo 15.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 8.4.2010 klo 18.00 Paikka:Kuusankoskitalo,kabinetti Kyöperilä I kerros Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Puheenjohtaja: Ilona Vigren

Lisätiedot

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.6.2010 klo 18.00 Paikka: Caminito, Kauppalankatu 6 8, Kouvola Kokouksessa tarjoilu. Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati:

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 06/2011 Aika: Tiistaina 5.4.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.02. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle.

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle. 3/2016 Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 9.02 2. Kaupungin tervehdys

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila,

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-17:30 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 81 Sihteerin

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2016 Sivu 17 KOKOUSAIKA 14.3.2016 klo 17.00 18.03 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni Metsämäki

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 9.3.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Harri Kivelä,

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/15 1 (13)

Pöytäkirja 12/15 1 (13) Pöytäkirja 12/15 1 (13) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 05.05.2015 klo 17:15-18:30 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 52 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 53

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11 PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.4.2013 kello 17.30-19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivu 9 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON Toimintakertomus 2015 1. TOIMINTA-AJATUS Kouvolan nuorisovaltuusto on nuorten omaehtoiseen yhteiskunnalliseen osallistumiseen tarkoitettu kanava, jonka keskeisenä tavoitteena

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYÄKIRJA. Aika: Torstai 2.10.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYÄKIRJA. Aika: Torstai 2.10.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYÄKIRJA Aika: Torstai 2.10.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Eveliina Komonen Henna

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99 KOKOUSAIKA 11.12.2013 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kojo Katariina Haavisto Marika Bondfolk Aaron

Lisätiedot

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2010 1 (5) Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Aika torstai 10.8 klo 17.30 Paikka Nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20 Läsnä Jerry Forslund poistui 19.58 Ripsa Heiskanen sihteeri Sara Henriksson

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Anssi Moilanen Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi.

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi. Heinolan Nuorisovaltuusto Pöytäkirja 10/2017 Aika 30.10.2017 klo 16.01 Paikka Nuorisokeskus Pleissi, Heinola Läsnä: Varpu Lietzén Sera Gariorska Viivi Tuovinen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 KOKOUSKUTSU 7/2016 Kokousaika: Maanantai 19.9.2016 klo 17.30 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 29 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ke 30.8.2017 17.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...32 2 KOKOUKSEN AVAUS...32 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto on järjestänyt syksyn aikana seuraavat tapahtumat Oppilaskuntapäivät

Nuorisovaltuusto on järjestänyt syksyn aikana seuraavat tapahtumat Oppilaskuntapäivät Nuorisovaltuusto 12 15.11.2017 Nuorisovaltuusto 5 10.01.2018 Nuorisovaltuusto 11 07.02.2018 Nuorisovaltuusto 18 07.03.2018 Nuorisovaltuusto 23 04.04.2018 Nuorisovaltuusto 38 22.08.2018 Nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 5.6.2014 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Eveliina Komonen Marika

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84 PÖYTÄKIRJA 82 Nuorisovaltuuston kokous 7.12.2015 AIKA 7.12.2015 klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 84 2 KOKOUKSEN AVAUS... 84

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2015 Sivu 10 KOKOUSAIKA 23.2.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17 l KOKOUSAIKA 23.3.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 117 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 19.5.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 119 2 KOKOUKSEN AVAUS... 119 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Esityslista 08/15 1 (5)

Esityslista 08/15 1 (5) Esityslista 08/15 1 (5) Nuorisovaltuuston esityslista Aika 09.09.2015 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Kouvolan Nuorisovaltuusto

Kouvolan Nuorisovaltuusto Kouvolan Nuorisovaltuusto Toimintakertomus 2013 Toiminta-ajatus Kouvolan nuorisovaltuusto on nuorten omaehtoiseen yhteiskunnalliseen osallistumiseen tarkoitettu kanava, jonka keskeisenä tavoitteena on

Lisätiedot

Esityslista 01/15 1 (9)

Esityslista 01/15 1 (9) Esityslista 01/15 1 (9) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26 23 Nuorisovaltuusto 23.1.2014 AIKA 23.1.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN

Lisätiedot

Emma Killinen Tuuli Raunio

Emma Killinen Tuuli Raunio ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.35-19.06 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

MARIKA HAAVISTO MERK. Marika Haavisto puheenjohtaja

MARIKA HAAVISTO MERK. Marika Haavisto puheenjohtaja - KOKOUSKUTSU 2/2016 Kokousaika: Maanantai 15.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin Pöytäkirja 02/15 1 (8) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.30 Paikka Zentra Läsnä: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston video työryhmän tuottama kipu kiusatun puolesta videoesitys.

Nuorisovaltuuston video työryhmän tuottama kipu kiusatun puolesta videoesitys. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 8.1.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Eveliina Komonen Henna

Lisätiedot

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa PÖYTÄKIRJA 1/2013 VARPASET Aika: Torstai 21.3.2013 klo 11.30-12.58 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Kainulainen Kimmo puheenjohtaja, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Heikkinen Anneli

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Esityslista 01/17 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Maanantai 8.8.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja:Camilla Relander Sihteeri: Henna

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84 KOKOUSAIKA 12.12.2016 klo 16.30 17.51 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84 Haavisto

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen.

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen. 1 (7) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 11.3.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 57 Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015 AIKA 10.3.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista ja osallistumista päätöksentekoon

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 8/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali

KOKOUSKUTSU 8/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali KOKOUSKUTSU 8/2017 Kokousaika: Maanantai 16.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka: Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali Haavisto Marika Salonen Leevi Kannisto Arttu

Lisätiedot

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 9/2010 1 (5) Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Aika tiistai 12.10.2010 klo 17.30 20.54 Paikka Nuorisotila Zentra, Mannerheiminkatu 20 Läsnä Muut läsnäolijat: Poissa Johanna Mantere puheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslista 8/14 1 (7)

Esityslista 8/14 1 (7) Esityslista 8/14 1 (7) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Johtor PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet NuVa PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet. Tervetuloa Nuorisovaltuustoon!

Johtor PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet NuVa PÄÄTÖS: Hyväksytään uudet jäsenet. Tervetuloa Nuorisovaltuustoon! KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 7.11.2013 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Julia Koskinen Severi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 13/2011 Aika: Tiistaina 25.10.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.05. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 10.2.2019, 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 (7) Kokousaika 07.02.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9 KOKOUSAIKA 4.3.2013 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Järä Eveliina Tatti Saara Matintalo

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastetaan

Pöytäkirja tarkastetaan PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 9.10.2017 kello 17.10-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvaltuustosali Liu, Iisa Rinne,

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA. Aika: Torstai 9.4.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA. Aika: Torstai 9.4.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 9.4.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Evelina Komonen Marika

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23 l KOKOUSAIKA 27.4.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Matintalo Janita Metsämäki Ilari Saastamoinen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin valtuustosali, Kuruntie 14, Ylöjärvi.

Ylöjärven kaupungin valtuustosali, Kuruntie 14, Ylöjärvi. Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 Nuorisovaltuusto 07.02.2018 Aika 17:00-18:10 Paikka Ylöjärven kaupungin valtuustosali, Kuruntie 14, Ylöjärvi. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikko klo: Kunnantalo

Keskiviikko klo: Kunnantalo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 13.9. klo: 17.18-18.25 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Ääntenlaskijoiksi valittiin Krista Junkkari, Joni Heinola sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Ääntenlaskijoiksi valittiin Krista Junkkari, Joni Heinola sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 4.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Julia Koskinen Puheenjohtaja 1-4 Camilla

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 23.2.2011 klo 18.30 19.45 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen Riitta Jutila

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 12.5.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja:Camilla Relander Sihteeri: Henna Rämä

Lisätiedot