PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen."

Transkriptio

1 1 (7) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai klo Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati: Taavi Tihkan 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Läsnäolon toteaminen: Paikalla 16 nuorisovaltuutettua. PÄÄTÖS: Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi nimenhuudon jälkeen. 3.MUODIN YÖ 23.4, TYÖRYHMÄ. Nuoriso-ohjaaja Niina Soisalo kertoo tämänhetkisestä tilanteesta. Kävisin kyselemässä nuorten kuulumisia Muodin Yöstä ja tuomassa lisäinfoa asiaan.(ninni) Muodin yö on ja nuorisopalvelulla on ajatus järjestää tällöin Brankkarille? nuorille ohjelmaa. Edustajat työryhmässä ovat: Ilona Vigren, Taavi Tihkan, Minttu Nulpponen, ja (Jutta Kohosalmi). PÄÄTÖS: Kokouksessa paikalla ollut Niina Soisalo kertoi yleisesti tapahtumasta ja sen kulusta. Paikkaksi on vaihtunut Keskikatu 4, eli entisen NicKy & Nelly kaupan tila. Soisalo kyseli myös malleja muotinäytökseen. Tehtävään suostuivat: Taru Korpinen, Ilona Vigren, Janni Valtonen, Taavi Tihkan, Mikko Rämä, Suvi-Tuuli Akkanen. Jokainen malli hommaa itse oman pukijansa. 4.NUORISOVALTUUSTON EDUSTAJAT KOUVOLAN KAUPUNGIN SIVISTYSPALVELUJEN JOHTOKUNTAAN Sivistyspalvelujen tuotantojohtajan ehdotus: Sivistyspalvelujen johtokunta myöntää kahdelle nuorisovaltuuston jäsenelle läsnäolo- ja puheoikeuden johtokunnan kokouksissa. Henkilöön liittyvissä asioissa tai asian muutoin sitä vaatiessa puheenjohtaja voi pyytää nuorisovaltuuston edustajia poistumaan käsittelyn ajaksi. Sivistyspalvelujen johtokunnan päätös: Hyväksytään tuotantojohtajan päätösehdotus. PÄÄTÖS: Nuorisovaltuuston edustajat Kouvolan kaupungin sivistyspalvelujen johtokunnassa ovat: 1. Taru Korpinen ja 2. Sakari Pirhonen 4. JÄSENASIAT Maija Matikainen tilalle valtuustoon? Matti Parkkisen tilalle valtuustoon (Kuusankoski)? Juuso Kääriäisen tilalle valtuustoon (Valkeala)? Krista Nikanderin tilalle valtuustoon(kuusankoski)? Perttu Valkeapään tilalle valtuustoon( Kuusankoski)? Kari Virtasen tilalle valtuustoon(kuusankoski)? PÄÄTÖS: Nuorisovaltuusto päätti, ettei uusia jäseniä enää ensisijaisesti oteta valtuuston. Jos on halukkaita, niin silloin asiaa harkitaan.

2 2 (7) 5. LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTISUUNNITELMAA KOSKEVA LAUSUNTOPYYNTÖ Kouvolan kaupungissa on valmisteltu lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa kaupunginhallituksen päätöksen nojalla. Kyseessä on sekä lastensuojelulain 12 :n mukainen suunnitelma lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja lastensuojelun järjestämiseksi että nuorisolain mukainen lapsi- ja nuorisopoliittinen ohjelma. Suunnitelmaehdotus on nähtävissä Kouvolan kaupungin kotisivuilla ja myös kaupunkilaisilla on mahdollisuus kommentoida sitä Lausunnot pyydetään palauttamaan mennessä. Johtoryhmä: Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma tukee hyvin lasten ja nuorten kasvua ja lisää lasten ja nuorten osallisuutta ja kuulemista toteutuessaan. PÄÄTÖS: Nuorisovaltuusto hyväksyy johtoryhmän ehdotuksen. 6. NUORISOVALTUUSTOJEN EDUSTAJISTON KUULUMISET Anette Henttu/ Markus Janhunen PÄÄTÖS: Ei kuulumisia. 7. Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto NUVA ry: KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI KUULUMISET Markus Janhunen. PÄÄTÖS: Markus Janhunen ilmoitti asioiden menevän oikein hyvin. 8. LAUTAKUNTEIN KUULUMISET 6.1. Liikunta- ja nuorisolautakunta 6.2. Kulttuuri- ja kirjastolautakunta 6.3. Opetus- ja kasvatuslautakunta - koulujen lakkauttamiset 6.4. Tekninen lautakunta 6.5. Rakennus- ja ympäristölautakunta 6.6. Maaseutulautakunta 6.7. Perusturvalautakunta PÄÄTÖS: Kuunneltiin eri lautakuntien kuulumiset. Mitään kumallisempaa ei ilmennyt. Markus Janhunen ehdotti eräänlaisia get together -iltamia, jolloin voitaisiin tietyllä Nuorisovaltuuston joukolla istahtaa alas pohtimaan lautakuntien asioita ja tekemään esityksiä. Kyseinen asia jätettiin hautumaan. 9. TYÖRYHMINEN KUULUMISET 9.1 Virkistystyöryhmä Eduskuntaan toukokuussa päivän(arkipäivä) mittainen reissu. Nuva kokos päätös: Virkistystyöryhmä laatii tarkemman aikataulun matkaa varten. Helsingissä kannatettiin yhteistä puuhailua, yhteistä ruokailua, eduskuntakierrosta ja aikaa shoppailuun. PÄÄTÖS:Asia etenee. Työryhmä on ottanut yhteyttä kansanedustaja Markku Pakkaseen ja tiedustellut mikä päivä hänellä parhaiten sopisi. Vastausta odotellaan.

3 3 (7) 9.2 Nuortenkuulemistyöryhmä Lyhyt ja ytimekäs PowerPoint esitys, joka esitetään aamunavauksien yhteydessä ja voidaan myös laittaa pyörimään koulujen tv:iin ja näyttöihin. Esityksessä esitellään nuorisovaltuustoa ja sen toimintaa ja samalla kysytään nuorilta ideoita tukisanojen avulla. Nuva päätös. Esitykset ensin lukioihin kevät 2010 Esittämään lähtevät: - Anjalankoski/ kysytään Sirja Bergiltä - Elimäki Anette, Matti ja Salli - Lyseo (Markus, Ilona) - Yhteiskoulu (Markus, Jutta) - Valkeala (Ilona, Taavi) - Kuusankoski (Sakari ja Paulina) - Kolli-iltalukio (Sakari) - Ruotsulan koulu (Suvi-Tuuli) - Hirvelän koulu (Matti Rantanen) - Eskolanmäen koulu/ kysytään Lea Lintusta Esityksen lukioilla ja osalla yläaseita on viikoilla PÄÄTÖS:Janni Valtonen ehdotti, että hän hoitaa Anjalankosken esitykset tai delegoi asian eteenpäin jollekin Anjalankosken alueryhmäläiselle. Kuusankoskella esitysajaksi on sovittu jo Taavi Tihkan lupasi vimeistellä esityksen ja lähettää sen kaikille esittelijöille viikonlopun ( ) aikana. 9.3 Diskotyöryhmä Friday Night Party kello joka kuun toinen perjantai ( toukokuussa 7.5. on kevätkauden viimeinen) Fast Motors:issa Kouvolankatu 14, Kouvola. 13 v.-(17 v.).nolla promillea. Pääsymaksu 3 euroa. Seuraava disko on pe Tarvitaan toimihenkilöitä narikkaan ym. (Ilmoittautuessasi tehtäviin HUOMIO, että paikalle on tultava kello ja ja tilaisuus loppuu 01 joten kotiin pääsee n ) : PÄÄTÖS: Tehtäviin tulevat: Taavi Tihkan, Minttu Nulpponen, Sakari Pirhonen, Janni Valtonen ja Toni Koli Koivusaari Rock Sam Sivén, Roni Soisalo, Paulina Korkee, Taavi Tihkan, Sirja Berg, Janni Valtonen ja Jutta Kohosalmi PÄÄTÖS:Asiasta ei ole kuulunut mitään. Janni Valtonen lupasi ottaa yhteyttä järjestäjiin ja kysellä asiasta Tähtitaajama kehittämishanke Janni Valtonen, Anette Henttu ja Ilona Vigren PÄÄTÖS:Anjalankoskella on kokous 6.4. klo

4 4 (7) 9.6. Tunne-työryhmän leffamaraton. Taru Korpinen, Paulina Korkee, sekä varajäseninä ehtiessään Sakari Pirhonen ja Taavi Tihkan PÄÄTÖS:Palautetta Tunne klubin tapahtumasta Nuoriso ja Muoriso: Tapahtuma meni ihan hyvin. Porukkaakin oli ja keskustelua syntyi. Samainen Tunne-työryhmä päätti ruveta uuden haasten, elokuvamaratonin, kimppuun. Tämä elokuvamaratoni järjestetään 2010 syksyllä ja seuraava työryhmän kokous on klo Kuusankosken Rosella-ravintolassa Be young toimikuntaan. Kokoontui Be Young tapahtuma on joko perjantaina 10.9 tai Paikka. Kouvolan Kuntotalo. Nuvalla ohjelmassa Talent- osio nuorten esityksiä nuorille teemalla. Nuvan kulukustannus selviää myöhemmin ( n ) Seuraava palaveri: ma kello Kouvola-talolla. PÄÄTÖS:Työryhmän kokous oli 8.3. jossa asiaa alettiin jo hiljalleen valmistella. Seuraava kokous on klo Kouvolatalolla. Asiasta saadaan myöhemmin tarkempaa infoa. 9.8 Alkoholikumppanuusohjelman työryhmä Nuvan edustajat Monika Laine ja Mikko Rämä. PÄÄTÖS:Asiasta ei ole vielä kuulunut mitään. 9. ALUERYHMINEN KUULUMISET Valkeala Suunnitteilla texmex-ilta huhtikuussa. Anjalankoski PÄÄTÖS: Valkealassa on kokous jolloin pohditaan lisää texmex-iltaa ja valitaan uusi edustaja Kouvolan Nuorisovaltuustoon.Anjalankosken alueryhmä ajatteli järjestää bändi-illan Kaipiaisissa. Anjalankosken alueryhmän seuraava kokous on klo Sippolan nuorisotalolla. 10. KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY TOIVOO PALAUTETTA TALENT-TAPAHTUMASTA Kouvolan Ydinkeskusta Ry toivoo palautetta Talent-tapahtumasta? Johtoryhmä: - Tapahtuma onnistui hyvin. - Hansakeskus toimin onnistuneesti Talent- tapahtuman tilana. - Narikka ratkaisu tuki hyvin tilaisuuden päihteettömyyttä. - Järjestyksenvalvojien lukumäärä 10 oli sopiva. - Vartijat olivat hyvin tehtäviensä tasalla. - Kiitos Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle ennakkoluulottomuudesta antaessaan käyttöömme Talent -tapahtumaan Hansakeskuksen. Kiitos PÄÄTÖS: Nuorisovaltuusto hyväksyy johtoryhmän ehdotuksen.

5 5 (7) 11. LIIKENNETURVALLISUUSTYÖTÄ YHDESSÄ LIIIKENNETURVA YM. TAHOJEN KANSSA KOHTEENA MOPOILIJAT. Olisiko nuorisovaltuustolla kiinnostusta tehdä liikenneturvallisuustyötä yhdessä Liikenneturvan ym. tahojen kanssa kohteena mopoilijat? Liikenneturva on lailla määrätty yhdistys, jonka tehtävänä on ihmisten liikennekäyttäytymiseen vaikuttaminen. Mopoilijoiden henkilövahingot ovat kovasti nousussa. Viime vuonna koko maassa loukkaantui liikenneonnettomuuksissa 1124 mopoilijaa. Kuolleita oli 10. Onnettomuuksissa on osallisina myös paljon tyttöjä. Alkoholi on myös usein kuvassa mukana mopo-onnettomuuksissa. Mopoikäisiä on vaikea tavoittaa valistuksen piiriin muuten kuin koulussa, mutta nuorten itsensä kohde joukkoa. Kouvola on saanut vuonna 2008 Safe Community arvon toisena kaupunkina Suomessa. Se velvoittaa kaupunkia ylläpitämään turvallisuustyötä, ja nuorisovaltuustollakin olisi näin hyvä mahdollisuus olla tällaisessa työssä mukana. Toivon palautetta asiasta ja mikäli olisitte kiinnostuneita, niin tervetuloa aluetoimistoomme vaihtamaan ajatuksia! Yhteistyöterveisin Anna-Maija Hinkkanen, yhteyspäällikkö. Liikenneturva Johtoryhmä: Liikenneturvallisuustyötä mopoilijoille voisi tehdä yhteistyössä esim.. syksyllä järjestettävässä Be young- tapahtumassa tai vaikkapa kesän Käyrälammen rantabileet tapahtumassa. PÄÄTÖS: Nuorisovaltuusto hyväksyy johtoryhmän ehdotuksen. 12. RANTABILE-TYÖRYHMÄ Johtoryhmä esittää järjestettäväksi kesällä -10 rantabileet Kouvolan Käyrälammen uimarannalla. PÄÄTÖS: Työryhmän jäsenet: Taru Korpinen, Taavi Tihkan, Ilona Vigren, Minttu Nulpponen, Anette Henttu, Sam Siven, Markus Janhunen ja varalla ovat Sanna Jakkala ja Sirja Berg. Ensimmäinen työryhmän kokous on klo Bardurillassa, Pohjolatalolla. 13.LIIKUNTA-JA NUORISOLAUTAKUNNAN JA NUVAN YHTEISPALAVERI NUVA:n ja LINULA:n yhteinen keskustelutilaisuus to klo valtuustosalissa Paikalla ovat myös nuorisojory:n jäsenet. Samassa tilaisuudessa käsittelemme myös nuorisobarometria! Johtoryhmä: Esittää nostettavaksi keskusteluun, Nuorisokahviloita yli viisitoistavuotiaille kaupungin eri taajamiin.? Sekä, että mahdollisimman moni Nuvalainen saapuu paikalle. MITÄ MUITA ASIOITA HALUTAA NOSTAA ESILLE? PÄÄTÖS: Esille nostettaviksi asioiksi päätettin listata vielä seuraavat: -nuorille suunnattu liikuntapäivä -nuorten mielenterveyspalvelut ja niiden saanti ei vastaa tarpeita

6 6 (7) 14. ILMOITUSASIAT 14.1 Kouvolan kaupunki, Peruspalvelujen johtokunta Kouvolan nuorisovaltuusto on esittänyt, että nuorisovaltuusto saisi perusturvapalvelujen, sivistyspalvelujen ja teknisten palvelujen johtokuntaa kaksi edustajaa läsnäolo- ja puheoikeudella. Tuotantojohtaja ehdotus: Nuorisovaltuuston esitys ei perusturvapalvelujen johtokunnan kokousten osalta anna aihetta toimenpiteisiin. Perustuvapalvelujen johtokunnan päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin PÄÄTÖS: Nuorisovaltuusto merkitsee asian tiedoksi Nuorten osallisuus- opintomatka Saksaan. Hei, Pyytäisin teiltä ehdotuksia osallistujiksi opintomatkalle Saksaan Schleswig-Holsteiniin. Aiheena on nuorten osallistuminen ja vaikuttaminen. Ryhmäämme valikoidaan viisi osallistujaa ympäri Itä-Suomea. Osallistujat voivat olla myös vaikuttajaryhmän puheenjohtajia tai vastaavia, mieluiten kuitenkin 18-vuotta täyttäneitä. (Vanhempien kirjallisella luvalla voi olla myös nuorempia.) Teen tarvittaessa / pyydettäessä poissaoloselvitykset kouluun tai työnantajalle yms. Ajankohta Majoitukset, ohjelma ja kuljetukset Saksassa hoituvat meidän toimesta. Jokaisen osallistujan taustatahon maksettavaksi jää kotimaan matkat sekä omavastuuosuus 100 euroa. Vakuutukset pitää hoitaa itse, päivärahoja emme myöskään maksa. Toivon, että lähetätte nimiehdotukset ja yhteystiedot minulle pikaisesti, mieluiten mennessä Terveisin Kirsi Kirsi Kohonen, suunnittelija, nuoriso- ja liikunta p , kirsi.kohonen(at)ely-keskus.fi Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus,mikkelin toimipaikka Jääkärinkatu 14, MIKKELI PÄÄTÖS: Todettiin, ettei matka koskenutkaan NuVaa ja siksi edustajat eivät ole lähdössä Saksaan. Lähtijäehdokkaiksi ilmoittautuivat: Sakari Pirhonen, Taru Korpinen ja Toni Koli. 15. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 15.1 ( Anne Eriksson)Kouvolan seurakunnan keskuskirkossa järjestetään talvisodan päättymisen PÄÄTÖS:Ketään ei innostanut lähteä ko. tapahtumaan mukaan (Anne Eriksson)Samoin Kansallisen veteraanipäivän juhlaan klo 15 ja Kaatuneiden muistopäivään klo 15 toivotaan edustajia. Halutessaan nuoret voivat myös käyttää puheenvuoron (puhehalun voisi ilmoittaa lähipäivinä). Näistä lähetetään NuValle kutsut lähempänä tilaisuuksia. PÄÄTÖS:Ketään ei innostanut lähteä ko. tapahtumaan mukaan.

7 7 (7) 15.3 SAISIKO NUVASTA JUONTAJAN VAPPUAAMUUN KLO JAAKONPUISTOSSA? (Anne Eriksson) Ohjelma koostuu pääosin kuorolaulusta. Paikalla on varttunutta väkeä pari tuhatta. Juontajan tehtävä on esitellä kuorot ja laulut sekä luoda osaltaan tunnelmaa. Tehtävästä maksetaan 100 euron korvaus. Annan mielelläni lisätietoja. Olen paikalla vappuaamuna ja äänentoistosta huolehtivat omat erikoisammattimiehemme. Halukkaat voisivat ilmoittautua lähipäivinä. PÄÄTÖS:Tapahtuman juontajiksi suostuivat Taru Korpinen ja Sakari Pirhonen Kouvolan ystävyyskaupunki yhteistyö Mülheim - Nuorisovaltuusto Tässä tiedoksi kansainvälinen tapahtuma nuorisovaltuustolle, jonka järjestää entinen Kuusankosken nykyinen Kouvolan ystävyyskaupunki Ruhrin alueella Saksassa. Mülheim sijaitsee noin 25 km Düsseldolfrista. Olimme tammikuun lopussa allekirjoittamassa kaupunginjohtaja Lamminmäen ja valtuustonpuheenjohtaja Kosken kanssa ystävyyskaupunkisopimusta. Keskustelun aikana nousi myös esiin tämä hanke, jonka Mülheim järjestää ystävyyskaupunkiensa nuorisovaltuustoille. Mülheimissa on vasta perustettu nuorisovaltuusto ja tällä tapahtumalla halutaan saada aikaiseksi nuorten tiedon ja ajatusten vaihtoa tältä sektorilta. PÄÄTÖS: Johtoryhmä valmistelee asiaa edelleen. Matkalle laitetaan 2-3 edustajaa. Alustavat ehdokkaat ovat: Toni Koli, Taru Korpinen, Sakari Pirhonen, Minttu Nulpponen, Anette Henttu, Taavi Tihkan. Lopulliset edustajat päätetään myöhemmin. 16.SEURAAVA KOKOUS To alkaen kello Kuusankoskitalo, kabinetti Kyöperilä( 1 ker.) Kymenlaaksonkatu 1, Kuusankoski 17. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00

1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA. AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 1 (6) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 4.2.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Tavi Tihkan Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 3.6.2010 klo 18.00 Paikka: Caminito, Kauppalankatu 6 8, Kouvola Kokouksessa tarjoilu. Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan laati:

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuuston päätöksellä Sara Tuppurainen hyväksyttiin Kouvolan nuorisovaltuuston jäseneksi. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 8.4.2010 klo 18.00 Paikka:Kuusankoskitalo,kabinetti Kyöperilä I kerros Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Puheenjohtaja: Ilona Vigren

Lisätiedot

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kun 16 jäsentä oli paikalla. Puheenjohtajana toimi Ilona Vigren, sihteerinä Jutta Kohosalmi KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO AIKA: Torstai 1.10.2009 klo 18.00 Pöytäkirja Paikka: Jaalan entinen kunnanvirasto, valtuustosali Salparinteentie 1A, 47710 Jaala Nuorisovaltuuston kokous 1. Kokous avattiin klo

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00

Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan laati: Henna Rahikainen Läsnä: Terttu Ruohomäki 1. KOKOUS AVATTIIN KELLO 18.00 KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 3.11.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset.

PÄÄTÖS: Kouvolan nuorisovaltuusto hyväksyi edellämainittujen jäsenten eroamiset. 1 (8) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 6.5.2010 klo 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu.

2. Taavi Tihkan eroaa Nuorisovaltuustosta varusmiespalveluksen aiheuttaman aikapulan takia. Valitaan Taavin tilalle uusi nuorisovaltuutettu. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 6.10.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Hanna Rämä Pöytäkirjan

Lisätiedot

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010.

3. JÄSENASIAT 3.1 Ilona Vigren pyytää eroa nuorisovaltuuston puheenjotajan tehtävästä loppukaudeksi 2010. 1 (1) KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 2.9.2010 klo 18.00 Paikka:Kouvolan kaupungintalo,valtuustosli Torikatu 10 (Frappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ilona Vigren Taavi Tihkan

Lisätiedot

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE

3.3. NUVAN KULTTUURI- JA KIRJASTOLAUTAKUNNAN JÄSENEN VALINTA HANNA RÄMÄN TILALLE KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 1.12.2011 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila,

Lisätiedot

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa.

Johtoryhmä 10.4.: Valtuustossa kysytään halukkaat lähtijät, ensisijaisia lähtijöitä ovat ne, jotka eivät olleet Saksassa. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 31.05. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2018 AIKA SU 15.4.18 klo 15.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 9.3.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Harri Kivelä,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11 PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.4.2013 kello 17.30-19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivu 9 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 14.9.2017 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 05.05.2015 klo 17:15-18:30 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 52 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 53

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Keskiviikko klo: Kunnantalo

Keskiviikko klo: Kunnantalo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 13.9. klo: 17.18-18.25 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTO Esityslista Aika: Torstai 3.9.2015 kello 18.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Eveliina Komonen Sihteeri: Henna Rämä Läsnä:

Lisätiedot

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina.

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina. 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 8.5.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 8.5.2017 kello 18.15-19.57 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi.

3 ESITYSLISTA Jaettua listaa muutettiin lisäämällä kohta 18. Hyväksyttiin muokattu lista työjärjestykseksi. Heinolan Nuorisovaltuusto Pöytäkirja 10/2017 Aika 30.10.2017 klo 16.01 Paikka Nuorisokeskus Pleissi, Heinola Läsnä: Varpu Lietzén Sera Gariorska Viivi Tuovinen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

Esityslista 11/15 1 (7)

Esityslista 11/15 1 (7) Esityslista 11/15 1 (7) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 14.00 Paikka Eduskunnan Pikku-Parlamentti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista.

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista. Riihimäen kaupunki Pöytäkirja Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.2.2014 kello 18.20-19.20 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika6.4.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 19.4.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Kokousaika 19.12.2017 kello 16:00 Salon kaupunki Saapunut 10.1.2018 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 109

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.4.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.4.2017 kello 18.15-19.40 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 4/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut 23.8.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (6) Kokousaika 3.4.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto 08.04.2015 Kokousaika Keskiviikko 8.4.2015 kello 15.38 17.15 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2018 Kokousaika Tiistai 13.11.2018 klo 17:37 18:16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kahvihuone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Rajala Roope (-) Valtonen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 57 Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015 AIKA 10.3.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 PÖYTÄKIRJA II Aika: 25.10.2018 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 Päätös: Kokous avattiin ajassa 15.09 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat 2.1 Valtuuston

Lisätiedot

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan.

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan. Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 12.11.2012 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 12.11.2011 kello 18.02-19.27 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 28.3.2018 KLO 17 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA LÄSNÄ Viikki Ville, puheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen Susanna,

Lisätiedot

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina.

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina. 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 19.6.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 19.6.2017 kello 17.05-18.18 Paikka Ravintola Asema X, Asema-aukio 1.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/2013. Piiskuntie Ivalo puh Aika: Keskiviikko klo

PÖYTÄKIRJA 1/2013. Piiskuntie Ivalo puh Aika: Keskiviikko klo Piiskuntie 2 99800 Ivalo puh. + 358 400 313532 seppo.korkko@inari.fi PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Keskiviikko 23.1.2013 klo 12.00 - Paikka: Kunnantalon kokoushuone 111, Ivalo Läsnä: Sanna Muhonen Sakke Kaitsalo

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen kokouskutsu Aika Keskiviikko 6.11.2013 klo 16.30 Paikka Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, Tampere Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Esityslista 01/17 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: Torstai 8.3. 2012 klo 18.00 PAIKKA: Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali Torikatu 10 (F-rappu) 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Ville Savolainen Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/ Vapaa-ajan asukastoimikunta Aika klo 14:00-16:00

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/ Vapaa-ajan asukastoimikunta Aika klo 14:00-16:00 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 28 Vapaa-ajan asukastoimikunta 23.09.2016 Aika 23.09.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Läsnä Karjalan prikaati, Varuskuntatie 230, Vekaranjärvi Luettelon mukaan Pykälät 20-26

Lisätiedot

Salon Pöytäkirja 1/ (7) Otsikko Sivu

Salon Pöytäkirja 1/ (7) Otsikko Sivu Salon Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Salon kaupunki 362/00.02.12.02/2018 Kokousaika 10.1.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17 l KOKOUSAIKA 23.3.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

Emma Killinen Tuuli Raunio

Emma Killinen Tuuli Raunio ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.35-19.06 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26 23 Nuorisovaltuusto 23.1.2014 AIKA 23.1.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA 2/2018 Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA 2/2018 Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika 31.1.2018, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84 KOKOUSAIKA 12.12.2016 klo 16.30 17.51 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2016 Sivu 84 Haavisto

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.03 18.56 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-17:30 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 81 Sihteerin

Lisätiedot

MARIKA HAAVISTO MERK. Marika Haavisto puheenjohtaja

MARIKA HAAVISTO MERK. Marika Haavisto puheenjohtaja - KOKOUSKUTSU 2/2016 Kokousaika: Maanantai 15.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

Esityslista 9/14 1 (8)

Esityslista 9/14 1 (8) Esityslista 9/14 1 (8) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2019 AIKA: 23.3.2019 klo 13.45-14.40 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari Antola Maria Harikkala Heta Hiekka Anne Koskela

Lisätiedot

Tid: Torstai klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa

Tid: Torstai klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Tid: Torstai 18.5.2017 klo 17:35-18:37 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Osallistujat: Antonio Teca, puheenjohtaja Ellen Bos, sihteeri Simo Kiminki Asa Duveskog Kirill

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat.

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat. 1 (6) n kokous Aika Päivä klo 16.31 18.17 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Pöytäkirja 04/17 1 (9) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.30 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018

ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 AIKA SU 21.1.18 klo 13.00 PAIKKA KAUPUNGINTALO ASIALISTA 1. Kokouksen avaus sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Kokouksen työjärjestys 3. Edellisen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9 KOKOUSAIKA 4.3.2013 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Järä Eveliina Tatti Saara Matintalo

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan)

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan) Piiskuntie 2 99800 Ivalo puh. + 358 400 313532 3.4.2012 seppo.korkko@inari.fi Aika: Keskiviikko 11.4.2012 klo 12.00 14.20 Paikka: Kunnantalon valtuustosali, Ivalo Läsnä: Sanna Muhonen x Sakke Kaitsalo

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 15.2.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15 Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013 Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20 Paikka Läsnä Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Luettelon mukaan Pykälät 10-18 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Aika: Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Osallistujat

Aika: Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Osallistujat Aika: 7.9.2017 17.37-19.20 Paikka: Hallintotalon valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Osallistujat Roosa Rantala, puheenjohtaja Ellen Bos, sihteeri Emmi Haapaniemi Tara Korkiakoski Henna Hakala

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Anssi Moilanen Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot