LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje"

Transkriptio

1 DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

2 Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation DVD-levylle. Painetuissa oppaissa selostetaan varotoimet ja perustoiminnot. Lue Turvallisuustietojen käyttöohje ennen laitteen käyttöä. PDF-tiedostoissa selostetaan yksityiskohtaiset kopiointitoiminnot ja muut asetukset. Valitse tarpeitasi vastaava käyttöopas ja lue se. Painetut oppaat Turvallisuustietojen käyttöohje Turvallisuustietojen käyttöohjeessa selostetaan käyttöön liittyvät varotoimet. Lue tämä opas ensin, jotta käyttö on turvallista. Client Utilities/User Documentation DVD-levylle tallennetut PDF-tiedostot. Pikakäyttöohje (tämä käyttöopas) Pikakäyttöohjeessa selostetaan laitteen valmistelut, perus- ja erikoistoiminnot, huolto ja määräaikaispuhdistus. Client Utilities/User Documentation DVD-levylle tallennetut PDF-tiedostot. Client Utilities/User Documentation DVD-levyn käyttö Windows:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-asemaan. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Huomautus Jos asennusohjelmisto ei käynnisty, avaa resurssien hallinnan avulla [e-studio]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:ltä ja kaksoisosoita Setup.exe.. Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava]. 3. Napsauta asennusohjelman Open User's manual -linkkiä. Selain käynnistyy automaattisesti ja kielen valintavalikko ilmestyy näytölle. Huomautus Jos valikko ei tule näkyviin, avaa resurssien hallinnan avulla [Manuals]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:ltä ja kaksoisosoita index.html. 4. Napsauta haluttua kielipainiketta. Laitteen valintasivu avautuu näytölle. 5. Näytä käyttöoppaan valintavalikko napsauttamalla haluttua laitepainiketta. 6. Valitse valikosta avattavan käyttöoppaan tai otsikko. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto. Macintosh:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-asemaan.. Avaa [Manuals] -kansio Client Utilities/User Documentation DVD:llä ja avaa haluttu kielikansio. 3. Kaksoisosoita näytettävän käyttöoppaan tiedostoa. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto.

3 PDF-tiedostot Perustoimintojen käyttöohje Perustoimintojen käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [COPY]- näppäimellä. Scanning Guide Scanning Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [SCAN]- näppäimellä, sekä internet-faksin toiminnot ja asetukset. e-filing Guide e-filing Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [e-filing]- näppäimellä sekä e-filing-verkko-ohjelma. e-filing-verkko-ohjelman avulla voit käyttää e-filingtoimintoja käyttämällä tietokoneen selainta. Laitehallinnan käyttöohje Laitehallinnan käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [USER FUNCTIONS]- ja [COUNTER]-näppäimellä. Software Installation Guide Software Installation Guide -oppaassa selostetaan tulostusajurien ja ohjelmien asennus. Printing Guide Printing Guide -oppaassa selostetaan tulostukseen tarvittavien tulostusajurien asetukset ja eri toiminnot. TopAccess Guide TopAccess Guide -oppaassa selostetaan etäasennus ja - hallinta, TopAccess-verkko-ohjelmalla. TopAccess verkko-ohjelman avulla voit hallita laitetta käyttämällä tietokoneen selainta. Ongelmanratkaisun käyttöohje Ongelmanratkaisun käyttöohjeessa selostetaan, kuinka voit ratkaista ongelmia (esim. paperin väärinsyöttö) ja kuinka kosketusnäytöllä näkyviin viesteihin tulee reagoida. Network Fax Guide Network Fax Guide -oppaassa selostetaan verkkofaksiajurin toiminnot. Verkkofaksiajurin avulla voit lähettää tietokoneeltasi sähköisiä asiakirjoja faksina tai internet-faksina. High Security Mode Management Guide - opas High Security Mode Management Guide -oppaassa selostetaan olosuhteet ja asetukset laitteen käyttämiseksi korkean tietoturvan tilassa. Asiakasohjelmiston ohjevalikko Aja seuraava asiakasohjelmisto katsomalla kunkin seuraavista ohjevalikosta ohjeet: Osoitekirja e-filing Backup/Restore-ohjelma TWAIN Driver / File Downloader Lisälaitteiden käyttöoppaat Seuraavien erikseen ostettavien lisälaitteiden käyttöoppaat toimitetaan niiden mukana. GD-30/GD-60 Operator s Manual for FAX Unit GN-060 Operator s Manual for Wireless LAN Module GP-070 Operator s Manual for Data Overwrite Enabler KP-004 Operator s Manual for e-bridge ID Gate KP-005 Operator s Manual for e-bridge ID Gate Käyttöoppaiden PDF (Portable Document Format) -tiedostot Jos haluat lukea ja tulostaa käyttöoppaat PDF-tiedostoista, asenna Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader tietokoneeseesi. Jos Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa ei ole asennettu tietokoneeseesi, lataa ja asenna ne Adobe Systems Incorporatedin verkkosivustolta.

4 Käyttöoppaan käyttö Käyttöohjeen symbolit Tässä oppaassa tärkeät kohdat on merkitty alla näytetyillä symboleilla. Lue nämä kohdat ennen laitteen käyttöä. VAARA Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa kuoleman, vakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan vakavan vahingoittumisen tai tulipalon. VAROITUS Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa lievän tai keskivakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan osittaisen vahingoittumisen tai tietojen menetyksen. Huomautus Tietoja, joihin tulee kiinnittää huomiota laitteen käytön aikana. Lue seuraava selostus tarvittaessa. Vihje Käteviä tietoja, joista on hyötyä laitteen käytössä. Sivut, joilla käsitellään sen hetkiseen toimenpiteeseen liittyviä aiheita. Alkuperäisen/paperin suunta Voit asettaa A4- tai B5 / LT-koon paperit tai alkuperäiset pysty- tai vaakasuuntaan. Käyttöoppaassa paperikokoon lisätään -R, kun tämän kokoinen paperi tai alkuperäinen tulee asettaa vaakasuuntaan. Esimerkki: A4 / LT-koon alkuperäinen valotuslasilla Asetus pystysuuntaan: A4 / LT Asetus vaakasuuntaan: A4-R / LT-R Voit asettaa A3-, B4- / LD- tai LG-koon paperit tai alkuperäiset ainoastaan vaakasuuntaan, joten näihin kokoihin ei lisätä "- R"-merkintää. Näyttösivut ja käyttötoimenpiteet Tässä oppaassa Windows-käyttöjärjestelmän näyttösivut ja käyttötoimenpiteet koskevat Windows 7 -käyttöjärjestelmää. Näyttösivujen tiedot saattavat vaihdella, sillä ne riippuvat laitteen käyttötavasta (esim. asennetut lisälaitteet, käyttöjärjestelmän versio ja sovellukset). Käyttöohjeessa esitellyt näyttösivut koskevat A/B-koon paperia. Jos käytät LT-koon paperia, näyttö tai näppäinten järjestys saattaa erota laitteesi kokoonpanosta.

5 SISÄLTÖ Käyttöoppaan käyttö.... Suositellut värikasetit....4 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus....6 Virran kytkentä päälle/pois.... Paperin ja alkuperäisten asetus....5 Ohjelmiston asennus....7 Luku PERUSTOIMINNOT Kopioinnin perustoiminnot....0 Faksin perustoiminnot....4 Skannauksen perustoiminnot....8 e-filing-perustoiminnot Tulostuksen perustoiminnot....3 Valikon perustoiminnot Luku 3 HUOLTO Värikasetin vaihto Hukkavärisäiliön vaihto Niittikasetin vaihto Määräaikaispuhdistus....4 Luku 4 ONGELMANRATKAISU Vianetsintä Luku 5 ERIKOISTOIMINNOT Erikoistoiminnot Luku 6 TIETOJA LAITTEESTA Laitteen mukana toimitetut tarvikkeet Client Utilities/User Documentation DVD....6 Ohjelmisto....6 Lisälaitteet Sisäänkirjautuminen Laitteen tekniset tiedot Lisälaitteiden tekniset tiedot HAKEMISTO

6 Suositellut värikasetit Käytä ainoastaan alkuperäisiä TOSHIBA-värikasetteja, jotta tulokset ovat parhaat mahdolliset. Kun käytät TOSHIBAN suosittelemaa värikasettia, voit käyttää seuraavaa kolmea laitteen toimintoa: Kasetin tarkistustoiminto: toiminto tarkistaa, onko värikasetti asennettu oikein ja ilmoittaa, ellei näin ole. Jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminto: toiminto ilmoittaa, jos kasetin väri on loppumassa, ja lähettää samalla automaattisen etäilmoituksen valtuutetulle huoltoteknikolle. Kuvan laadun optimointitoiminto: toiminto valvoo kuvan laatua käytettävän väriaineen ominaisuuksien mukaan ja takaa, että tulostetut kuvat ovat laadultaan optimaalisia. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, laite ei aina kykene tunnistamaan, onko värikasetti asennettu vai ei. Vaikka värikasetti olisi asennettu oikein, kosketusnäytölle ilmaantuu "VÄRIÄ EI TUNNISTETA" -virheviesti eikä tulostusta ehkä suoriteta. Samoin kuvan laadun optimointitoiminnon, jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminnon ja valtuutetulle huoltoteknikolle lähetettävän automaattisen etäilmoituksen käyttö saattaa olla mahdotonta. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, väriä ei tunnisteta. Jos tämä on ongelma, ota yhteys huoltoteknikkoon. Muista, ettet voi käyttää värikasetin tarkistustoimintoa ja kuvan laadun optimointitoimintoa mainitulla tavalla. Tavaramerkit Windows XP -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows XP Operating System. Windows Vista -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Vista Operating System. Windows 7 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows 7 Operating System. Windows Server 003 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 003 Operating System. Windows Server 008 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 008 Operating System. Microsoft, Windows, Windows NT ja muiden Microsoft-tuotteiden tuotemerkit ja -nimet ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Apple, AppleTalk, Macintosh, Mac, Mac OS, Safari ja TrueType ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Adobe, Acrobat, Reader ja PostScript ovat Adobe Systems Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Mozilla, Firefox ja Firefox-logot ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. IBM, AT ja AIX ovat International Business Machines Corporationin tavaramerkkejä. NOVELL, NetWare ja NDS ovat Novell, Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa. TopAccess on Toshiba Tec Corporationin tavaramerkki. Muut käyttöohjeessa mainitut tai ohjelmassa näytetyt yhtiö- ja tuotenimet saattavat olla kyseessä olevien yritysten tavaramerkkejä. 4

7 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus...6 Virran kytkentä päälle/pois... Paperin ja alkuperäisten asetus...5 Ohjelmiston asennus...7

8 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Tässä luvussa selostetaan laitteen, käyttöpaneelin ja kosketusnäytön nimet ja toiminnot. Etupuoli / oikea puoli 8 7 Takaosa Automaattinen kääntävä syöttölaite Alkuperäisten pino skannataan arkki kerrallaan. Alkuperäisten kumpikin puoli voidaan skannata. Enintään 00 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) voidaan asettaa kerrallaan. Arkkien enimmäismäärä saattaa vaihdella alkuperäisten materiaalityypin mukaan.. Käyttöoppaan säilytystasku (takana) Säilytä käyttöopas tässä taskussa. 3. USB-liitin (4 nastaa) Käytä liitintä liittääksesi laitteen tietokoneeseen yleisesti myytävällä USB-kaapelilla. 4. Verkkoliitin Käytä liitintä liittääksesi laitteen verkkoon. 5. USB-portti Käytä liitintä tulostaaksesi USB-muistiin tallennettuja tiedostoja tai tallentaaksesi skannattuja tietoja USBmuistiin. Etu-USB-kaapelia tarvitaan USB-portin käyttämiseen. 6. Automaattinen kaksipuoleisuusyksikkö Yksikkö kopioi paperin kummallekin puolelle. Avaa yksikkö, jos paperi syötetään väärin. 7. Ohisyöttötaso Käytä tasoa tulostaaksesi erikoismateriaaleille kuten kalvolle jne. S. 3 Ohisyöttötasolta kopiointi tässä käyttöoppaassa 8. Paperinpidikevipu Käytä tätä paperin asettamiseen ohisyöttötasolla. 9. Syöttölaitteen kansi (laitteen) Avaa kansi irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin kasetin syöttöalueelta. 0. Syöttölaitteen kansi Avaa kansi irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin alakaapista tai suurpaperisäiliöstä.. Paperikoon osoitin Kasettiin asetetun paperin koko voidaan tarkistaa.. Alakaappi ja lisäkasetti tai suurpaperisäiliö Alakaappiin voidaan lisätä yksi kasetti. Tähän laitteeseen voidaan asentaa lisäkasettiyksikkö. Enintään 550 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan. Enintään 000 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa suurpaperisäiliöön. 3. Syöttölaite Lisää toinen kasetti käyttämällä paperinsyöttölaitetta. Enintään 550 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan. 4. Kasetti Enintään 50 arkkia normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan. S. 5 Paperin asetus tässä käyttöoppaassa 6

9 Osien kuvaus 5. Etukansi Avaa kansi vaihtaaksesi värikasetin ja puhdistaaksesi varausyksikön. 6. Virtakytkin Kytkee laitteen virran päälle tai pois. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa 7. Hälytysmerkkivalo Tämä oranssi valo syttyy, kun paperi syötetään väärin has occurred in the automaattisessa kääntävässä syöttölaitteessa. 8. Asiakirjavalo Tämä sininen lamppu syttyy, kun alkuperäiset on asetettu syöttölaitteen tasolle. Se myös vilkkuu, kun alkuperäisiä skannataan. Vasen / sisäpuoli Yellow Magenta Cyan Black Valotuskansi Käytä pitääksesi alkuperäisen valotuslasilla skannausta varten. S.4 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Valotuslasi Käytetään sekä kolmiulotteisten, kirjatyyppisten alkuperäisten ja erikoispaperien (esim. kalvo tai kuultopaperi) että normaalipaperin kopiointiin. 3. Kosketusnäyttö Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön, kuten kopiointi, skannaus ja faksaus. Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperin väärinsyöttö. S.0 Kosketusnäyttö tässä käyttöoppaassa 4. Käyttöpaneeli Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön, kuten kopiointi ja faksaus. S.0 Kosketusnäyttö tässä käyttöoppaassa 5. Värikasetti Kun väriaine loppuu, kosketusnäytöllä näkyy viesti. Vaihda värikasetti seuraavasti. S.36 Värikasetin vaihto tässä käyttöoppaassa 6. Hukkavärisäiliö Kun kosketusnäytöllä lukee Poista hukkaväri, vaihda hukkavärisäiliö seuraavien ohjeiden mukaan. S.37 "Hukkaväriainesäiliön vaihto" tässä käyttöoppaassa 7. Päälaturin puhdistajat Jos kopioidussa tai tulostetussa paperissa ilmenee epätasaisuutta, puhdista päälaturit seuraavien vaiheiden mukaisesti. S.43 "Päälaturien ja LED-tulostuspäiden puhdistaminen" tässä käyttöoppaassa 8. LED-tulostinpään puhdistin Jos kopioidussa tai tulostetussa paperissa ilmenee epätasaisuutta, puhdista LED-tulostuspäät seuraavien vaiheiden mukaisesti. S.43 "Päälaturien ja LED-tulostuspäiden puhdistaminen" tässä käyttöoppaassa 9. Ulostulotaso Tulostettu paperi tulee tälle tasolle. 0. Paperin pysäytin Estää ulostulevan paperin putoamisen. Avaa pysäytin, jos teet useita kopioita tai tulosteita suurikokoiselle paperille, kuten A3, B4, LD ja LG.. Skannausalue Automaattisesta kääntävästä syöttölaitteesta tuotujen alkuperäisten tiedot skannataan tässä. S.4 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Alkuperäisen mitta-asteikko Tarkista valotuslasille asetetun alkuperäisen koko. 7

10 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Käyttöpaneeli Käytä käyttöpaneelin näppäimiä laitteen toimintoihin ja asetuksiin [SCAN]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi skannaustoimintoa.. [KOPIOINTI]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi kopiointitoimintoa. 3. [MENU]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi näytölle usein käytetyt ikonit. 4. [ASETUKSET]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi kasettien paperikoon tai materiaalityypin, tallentaaksesi kopiointi-, skannaus- ja faksiasetuksia ja muuttaaksesi oletusasetuksia. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA) 5. [VÄLIKOPIO]-näppäin Paina näppäintä keskeyttääksesi käynnissä olevan tulostustyön ja suorittaaksesi kopiointityön. Jatka keskeytettyä työtä painamalla näppäintä uudelleen. 6. [LASKURI]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laskurin näytölle. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku 3: LASKURIEN HALLINTA (LASKURIVALIKKO) 7. [ VIRRAN-SÄÄSTÖ ]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laitteen energiansäästötilaan. 8. [VIRTA]-näppäin Paina näppäintä kytkeäksesi laitteen virran päälle tai pois (sammutus). 9. Digitaalinäppäimet Syötä näppäimillä numeroita kuten kopiomäärä, puhelinnumerot tai salasanat. 0. [NOLLAUS] -näppäin Paina näppäintä poistaaksesi kaikki valitut toiminnot ja palauttaaksesi oletusasetukset. Jos muutat käyttöpaneelin oletusasetusta, näppäimen valo (oranssi) vilkkuu kopioinnin, skannauksen, faksauksen ym. toimintojen aikana.. [STOP]-näppäin Paina näppäintä pysäyttääksesi käynnissä olevan skannauksen tai kopioinnin.. [START]-näppäin Paina näppäintä käynnistääksesi kopiointi-, skannaus- tai faksitoiminnot. 3. MAIN POWER -merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy, kun virtakytkin on päällä. 4. [TYHJENNYS]-näppäin Paina näppäintä korjataksesi syötetyt numerot (esim. kopioiden määrä). 5. Hälytysmerkkivalo Oranssi merkkivalo syttyy, kun laitteessa on virhetila, joka tulee korjata. 6. PRINT DATA -merkkivalo Sininen merkkivalo syttyy tietojen (esim. tulostustiedot) vastaanoton aikana. 7. [LUKITUS]-näppäin Käytä näppäintä, kun osastokoodi tai käyttäjätiedot on asetettu. Jos painat näppäintä kopioinnin tms. jälkeen, seuraavan käyttäjän tulee syöttää osastokoodi tai käyttäjätiedot. S. 67 Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa 8. MUISTI -merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy faksin tietojen vastaanotto- ja yhteystilassa. Laitetta voidaan käyttää, vaikka nämä merkkivalot ovat syttyneet. 8

11 Osien kuvaus 9. [FAKSI]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi faksi / internetfaksitoimintoa. 0. [e-filing]-näppäin Paina näppäintä avataksesi tallennetut kuvatiedot. Tätä painiketta ei ole mallissa e-studio05c/55c.. [TULOSTUS]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi laitteen tulostustoimintoja (esim. henkilökohtainen tulostus).. Kosketusnäyttö Käytä näyttöä kopiointi-, skannaus- ja faksitoimintojen asetuksiin. Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperin väärinsyöttö. Käyttöpaneelin kallistuksen säätö Käyttöpaneelin kallistus on säädettävissä 7 90 astetta vaaka-asennosta. VAROITUS Kun muutat käyttöpaneelin kallistusta, varo etteivät kätesi jää kiinni laitteen ja käyttöpaneelin välissä olevaan rakoon. Saatat loukkaantua. 9

12 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Kosketusnäyttö Kun virta kytketään päälle, kopioinnin perusvalikko näkyy kosketusnäytöllä. Näytöllä näkyy myös laitteen tila viesteinä ja kuvina. Kopiointivalikko, joka on näytöllä kytkettäessä virta päälle, voidaan vaihtaa toiseen valikkoon (esim. faksitoiminto). Pyydä lisätietoja huoltoteknikolta Toimintonäyttö Näyttää käytössä olevan toiminnon (esim. kopiointi tai faksi).. [?] Ohjenäppäin Näyttää kosketusnäytön jokaisen toiminnon tai näppäimen selityksen. S. 47 Ohjetoimintojen käyttö tässä käyttöoppaassa 3. [TYÖN TILA]-näppäin Näyttää kopiointi-, faksaus-, skannaus- tai tulostustöiden tilan ja antaa sinulle mahdollisuuden valvoa niiden etenemistä. 4. Päivämäärä ja kellonaika Näytöllä näkyy päivämäärä ja kellonaika. 5. Varoitusviestialue Näyttää varoitusviestejä kuten värikasettien vaihtoviestin. 6. Viestialue Jokaisen toiminnon selostus tai laitteen sen hetkinen tila näytetään viestimuodossa. Näytetty viesti Seuraavat tiedot näkyvät kosketusnäytöllä: Laitteen tila Käyttöohjeet Varoitusviestit Kopiosuhteet Kopiosarjojen määrä Valitun kasetin paperikoko ja siihen jäävä paperimäärä Päivämäärä ja kellonaika Kosketusnäppäimet Paina kosketusnäytön näppäimiä kevyesti asettaaksesi eri toiminnot. Kosketusnäytön kontrastin säätö Voit asettaa näytön kontrastin KÄYTTÄJÄN TOIMINNOT -valikossa, joka avautuu, kun painat käyttöpaneelin [USER FUNCTIONS]-näppäintä. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) - Yleisten toimintojen asetus 0

13 Osien kuvaus Kirjainten syöttö Seuraava valikko avautuu näytölle, kun skannaus-, e-filing- tms. toiminnoilla tarvitsee syöttää kirjaimia. Syötä kirjaimet kosketusnäytön näppäimillä. Kun olet syöttänyt kirjaimet, paina [OK]. Valikko vaihtuu. Syötä kirjaimet seuraavilla näppäimillä. [Perus]: perusnäppäinten käyttö. [Symboli]: symbolinäppäinten käyttö. [Muu]: erikoisnäppäinten käyttö. [Caps]: [Shift]: [Välilyönti]: vaihtaa isot kirjaimet pieniksi ja päinvastoin. vaihtaa isot kirjaimet. syöttää välilyönnin. : siirtävät kohdistinta. [Pyyhi]: poistaa kohdistinta edeltävän kirjaimen. [Tyhjennä]: poistaa kaikki syötetyt kirjaimet. [PERUUTA]: [OK]: poistaa syötetyt kirjaimet. vahvistaa kaikki syötetyt kirjaimet.

14 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Virran kytkentä päälle/pois Tässä luvussa selostetaan, kuinka virta kytketään päälle ja pois sekä energiansäästötila. Virran päällekytkentätapa vaihtelee sen mukaan, onko käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttynyt vai ei. Virran kytkentä päälle Ellei käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syty: Jos käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttyy: Kytke virta päälle tässä. Laite alkaa lämmetä. Lämpenemisen aikana näytöllä lukee Odota, laite lämpenee. Kun laite lämpenee, voit käyttää työn automaattikäynnistystä. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: Perustoimintojen käyttöohje (PDF): "Luku : KOPIOINTI - Kopiointi Paina [POWER]-näppäintä. Kun laite on valmis kopiointiin, näkyviin tulee viesti "READY. Kun kytket laitteen virran pois, varmista sammuminen painamalla käyttöpaneelin [POWER]-näppäintä. Virtakytkimen painaminen ei riitä. Katso lisätietoja: S.3 Virrankytkentä pois (sammutus) tässä käyttöoppaassa Kun näytöllä näkyy PYYHKII TIETOJA Viesti ilmaantuu, kun asennettuna on tietojen ylikirjoitussarja. Se ilmaantuu välittömästi, kun virta kytketään päälle tai kun laitetta on käytetty. Voit käyttää laitetta viestistä huolimatta. Vihje Jos laitteessa on käytössä osasto- tai käyttäjähallintatoiminto, syötä ensin osastokoodi tai käyttäjätiedot. Katso lisätietoja: S.67 " Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa

15 Virran kytkentä päälle/pois Virran kytkentä pois (sammutus) Kun kytket laitteen virran pois, varmista että sammutat sen seuraavien ohjeiden mukaan. Tarkista seuraavat kolme kohtaa ennen sammutusta. Tulostustöiden listaan ei saa jäädä töitä. PRINT DATA- (sininen) tai MEMORY RX / LINE (vihreä) -merkkivalot eivät saa vilkkua. (Jos laite sammutetaan, kun jokin yllä mainituista merkkivaloista vilkkuu, käynnissä olevat työt (esim. faksin vastaanotto) keskeytetään.) Mikään tietokone ei saa olla yhteydessä laitteeseen verkon (esim. TopAccess) kautta. Huomautus Jos työ on käynnissä, kun käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä painetaan, Käynnissä oleva työ poistetaan. Haluatko varmasti sammuttaa? - viesti tulee näkyviin. Näytöllä lukee "Sammutus käynnissä" hetken ja laitteen virta kytketään pois. Paina [POWER]-näppäintä, kunnes kuulet äänimerkin. Jos laite on pitkään käyttämättömänä: Kun virta on kytketty pois virtakytkimestä, vihreä MAIN POWER - merkkivalo sammuu. Sammuta laite painamalla käyttöpaneelin [POWER]- näppäintä, tarkista että vihreä [ENERGY SAVER] - painike lakkaa vilkkumasta ja sammuu ja kytke virta pois virtakytkimestä. 3

16 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Energiansäästö käyttötauon aikana - energiansäästötilat - Laitteessa on käytössä kolme energiansäästötilaa: automaattinen energiansäästötila, lepotila ja horrostila. Alla olevassa taulukossa selostetaan, kuinka tiloihin siirrytään käsin. Lisäksi siinä ilmoitetaan olosuhteet, joissa laite asettuu eri tiloihin tai poistuu niistä. Energiansäästötilat Tilaan siirtyminen Tilaan asettumisen olosuhteet Laitteen tila Tilasta poistumisen olosuhteet Automaattinen energiansäästötila Lepotila Horrostila Kun määrätty aika * on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun [ENERGY SAVER]- näppäintä *3 painetaan tai kun määrätty aika *4 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun [ENERGY SAVER]- näppäintä *3 painetaan tai kun määrätty aika *4 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun asennettuna on määrätty lisälaite *5 tai käyttöön on otettu määrätty protokolla *6. Kun määrättyä lisälaitetta *5 ei ole asennettu tai jos määrätty protokolla *6 on pois käytöstä. Energiansäästö Paina START-näppäintä tulee näkyviin kosketusnäytölle. Kosketusnäyttö sammuu ja [ENERGY SAVER]- näppäimeen syttyy vihreä valo. Ainoastaan vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttyy. Kun käyttöpaneelin näppäintä * painetaan tai tulostus- tai faksitietoja vastaanotetaan. Samat kuin automaattisessa energiansäästötilassa. Kun [POWER]- näppäintä painetaan, tulostus- tai faksitietoja vastaanotetaan LANyhteyden kautta tai ajastetun tulostuksen aika kuluu umpeen. * Oletusasetus on minuutti. * [START]-, [ENERGY SAVER]-, [COPY]-, [e-filing]-, [SCAN]-, [PRINT]- tai [FAX]-näppäin *3 Käyttöpaneelin [ENERGY SAVER]-näppäin *4 Oletusasetus on minuutti (eurooppalaisen version oletusasetus on 0 minuuttia). *5 Langaton LAN-moduuli ja/tai e-bridge ID -portti. *6 IPX-, AppleTalk- tai muu protokolla Kun IPsec-toiminto on otettu käyttöön tai Ethernet-nopeudeksi on asetettu [AUTO (-000MB)] tai [000BASE FULL], tämä laite siirtyy unitilaan. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: TopAccess Guide (PDF): "Chapter 8: [Administration] Tab Page - [Setup] Item list Katso seuraavasta oppaasta jokaiseen tilaan siirtymiseen asetetun ajan muutos: Huomautus Eurooppa Ota yhteys huoltoteknikkoon muuttaaksesi oletusasetukset. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA) Yleistoimintojen asetus Jos asetettu automaattiseen energiansäästötilaan siirtymisaika on sama kuin lepo- tai horrostilalla, laite asettuu lepo- tai horrostilaan asetetun ajan kuluttua. 4

17 Paperin ja alkuperäisten asetus Paperin ja alkuperäisten asetus Tässä luvussa selostetaan, kuinka paperi ja alkuperäiset asetetaan. Virheellinen asetus aiheuttaa vinoja kuvia tai paperin väärinsyöttöjä. Noudata alla olevia ohjeita. Paperin asetus 4 Vedä kasetti ulos ja paina taso alas. Kun asetat paperin syöttölaitteeseen, alakaappiin tai lisäkasettiyksikköön, vedä kasetti ulos ja siirry vaiheeseen. Aseta pituusohjaimet paperikoolle sopiviin kohtiin. 5 Työnnä kasetti sisään. Aseta paperi tulostuspuoli ulospäin. 3 Aseta leveysohjain paperikoolle sopivaan kohtaan. VAROITUS Älä jätä sormiasi laitteen ja kasetin väliin. Saatat loukkaantua. Huomautus Varmista, ettei paperipinon korkeus ylitä pituusohjaimissa olevaa MAX-merkkiviivaa. Vihje Katso laitteessa käytettävissä oleva paperi seuraavalta sivulta: S.70 Laitteen tekniset tiedot tässä käyttöoppaassa Paperit voidaan asettaa syöttölaitteeseen, alakaappiin ja lisäkasettiyksikköön seuraavasti. Katso paperin asetus suurpaperisäiliöön seuraavasta oppaasta: Perustoimintojen käyttöohje (PDF): Luku : VALMISTELUT ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ - Paperin asetus 5

18 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Alkuperäisten asetus Valotuslasi Automaattinen kääntävä syöttölaite Nosta valotuskansi tai automaattinen kääntävä syöttölaite. Aseta alkuperäiset syöttölaitteen tasolle kopioitava puoli ylöspäin. Varmista, että automaattisen kääntävän syöttölaitteen asiakirjavalo (sininen) syttyy. Aseta alkuperäinen kopioitava puoli valotuslasia vasten ja kohdista se vasempaan takakulmaan. 3 Säädä pituusohjaimet alkuperäisen pituuden mukaan. Vihje Kun asetat erikokoisia alkuperäisiä automaattiseen kääntävään syöttölaitteeseen (lisälaite), säädä sen pituusohjaimet leveimmän alkuperäisen mukaan ja kohdista sitten alkuperäiset etupituusohjainta vasten. Laske varovasti valotuskansi tai automaattinen kääntävä syöttölaite. e-studio05c/55c: Paina [ZOOM]-näppäintä ja aseta alkuperäinen. Perustoimintojen käyttöohje (PDF): Luku 3: KOPIOINNIN PERUSTOIMINNOT - "Suurentaminen ja pienentäminen A4-R (LT-R) B4 (LD) 6 VAROITUS Älä aseta valotuslasille yli 4 kg:n painoisia esineitä äläkä paina sitä voimakkaasti. Rikki menevä lasi voi aiheuttaa vammoja.

19 Ohjelmiston asennus Ohjelmiston asennus Seuraavassa selostetaan ohjelmiston (esim. tulostusajuri) asennus mukana toimitetulta Client Utilities/User Documentation DVD-levyltä. Suositeltu asennus Suositeltu ohjelmisto (esim. tulostusajuri) voidaan asentaa yhdellä toimenpiteellä. Kytke laitteen virta päälle ja varmista, että kosketusnäytöllä lukee VALMIS. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy Windows-tietokoneen DVD-ROMasemaan. Vihje Asenna ohjelmisto kirjautumalla sisään käyttämällä Windowsiin asennuksen sallivaa käyttäjätiliä, kuten Järjestelmänvalvoja Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava]. Valitse [Suositeltu]. Valitse [Asenna]. Näytölle avautuu löydettyjen tulostimien lista. Valitse tämä laite listalta ja napsauta [OK]. Jatkuu seuraavalla sivulla 7

20 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ 7 Kun asennus on suoritettu, valitse [Finish]. Vihje Katso lisätietoja Client Utilities/User Documentation DVDlevystä: S.6 "Client Utilities/User Documentation DVD tässä käyttöoppaassa Katso lisätietoja suositellusta asennuksesta seuraavasta oppaasta. Software Installation Guide (PDF): Chapter : RECOMMENDED INSTALLATION 8 Valitse [Poistu] ja sen jälkeen [Kyllä] lopettaaksesi asennuksen. Tulostusajurin asennus Ennen tulostusajurin käyttöä sinun tulee määrittää laitteeseen asennetut lisälaitteet. 3 Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet]. Valitse TOSHIBA Universal Printer, napsauta oikeanpuoleisella näppäimellä ja valitse [Tulostimen ominaisuudet]. Lisälaitteiden määritystiedot voidaan hakea automaattisesti avaamalla [Device Settings] - välilehden valikko. 8 4 Valitse [OK]. Asetus on päättynyt.

21 Luku PERUSTOIMINNOT Kopioinnin perustoiminnot...0 Faksin perustoiminnot...4 Skannauksen perustoiminnot...8 e-filing-perustoiminnot...30 Tulostuksen perustoiminnot...3 Valikon perustoiminnot...34

22 Luku PERUSTOIMINNOT Kopioinnin perustoiminnot Kopioinnin perustoiminnot (esim. suurentaminen/pienentäminen, kaksipuoleinen kopiointi ja ohisyöttötasolta kopiointi) selostetaan seuraavassa. Kopiointi Paina käyttöpaneelin [COPY]-näppäintä. Aseta alkuperäinen(set). S.6 Paperin asettaminen tässä käyttöoppaassa Valitse kopiointitavat. Vihje Voit vaihtaa väritilaan. Väritiloja on 3 kuten alla on näytetty. TÄYSVÄRI: Kaikki alkuperäiset kopioidaan täysvärisinä. (Oletusasetus) MUSTA: kaikki alkuperäiset kopioidaan mustavalkoisina. AUTOVÄRI: Laite tunnistaa automaattisesti alkuperäisten värityypin. Värilliset alkuperäiset kopioidaan täysvärisinä ja mustavalkoiset mustavalkoisina. Näppäile kopiomäärä ja paina käyttöpaneelin [START]-näppäintä. Kopiointi alkaa. Vihje Paina käyttöpaneelin [STOP]-näppäintä ja kosketusnäytöllä [PYYHI MUISTI] keskeyttääksesi kopioinnin. Tulostuspaperi tulee laitteen tai viimeistelijän ulostulotasolle. Paperin ulostulotaso on osoitettu nuolella kosketusnäytöllä. 0

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu User Documentation CD-ROM-levylle.

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN 008-00 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen

Lisätiedot

LUE ENNEN. Pikakäyttöohje KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT

LUE ENNEN. Pikakäyttöohje KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT LUE ENNEN KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje 008 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 20 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 2008 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2011 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje Tässä asiakirjassa esitetyt laitteen kuvat saattavat erota todellisesta laitteestasi. Sisällysluettelo Vianetsintä... Kun paperi jumittuu...

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2008, 2009 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DX-C200. Käyttäjän opas. Käyttöohjeet

DX-C200. Käyttäjän opas. Käyttöohjeet DX-C200 Käyttöohjeet Käyttäjän opas 1 Laitteen opas 2 Aluksi 3 Tulostimen käyttäminen 4 Kopiokoneen käyttäminen 5 Skannerin käyttäminen 6 Faksin käyttäminen 7 Laitteen asetukset käyttöpaneelilta 8 Laitteen

Lisätiedot

MALLI: MX-2300N MX-2700N. Käyttäjän opas

MALLI: MX-2300N MX-2700N. Käyttäjän opas MALLI: MX-2300N MX-2700N Käyttäjän opas SISÄLLYSLUETTELO OPPAASTA................................. 2 LAITTEEN MUKANA TOIMITETUT KÄYTTÖOHJEET... 2 1 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ OSIEN NIMET JA TOIMINNOT..................

Lisätiedot

Käyttöohjeet Käyttäjän opas

Käyttöohjeet Käyttäjän opas Käyttöohjeet Käyttäjän opas Laitteen turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseksi tutustu kohtaan "Turvallisuustiedot" ennen laitteen käyttämistä. SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen opas Tietoja

Lisätiedot

häóííöçüàé JéÉêìëíçáãáååçí

häóííöçüàé JéÉêìëíçáãáååçí häóííöçüàé JéÉêìëíçáãáååçí Toshiba e-studio65/05 käyttöohje Toshiba e-studio8// käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO HUOMAUTUKSIA...6 TARVIKKEET JA VARAOSAT...7 ARKKIEN SIJOITTAMINEN...7 ALKUPERÄISEN JA KOPION

Lisätiedot

Käyttöohjeet Käyttäjän opas

Käyttöohjeet Käyttäjän opas Käyttöohjeet Käyttäjän opas Laitteen turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseksi tutustu kohtaan "Turvallisuustiedot" ennen laitteen käyttämistä. SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...4 Johdanto...4

Lisätiedot

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 -

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Sisällysluettelo 1 - Tietoa tulostimesta... 5 Tulostimen ohjauspaneelin käyttö... 5 Alkunäytön sisältö... 6 Kosketusnäytön painikkeiden käyttö... 7 2 - Alkunäytön asettaminen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW Versio 0 FIN Jos tarvitaan asiakaspalvelua Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallin numero: DCP-J925DW Sarjanumero: 1 Ostopäivä: Ostopaikka: 1 Sarjanumero on laitteen

Lisätiedot

Mallinro KX-MB771NE. ÄLÄ kytke USB-kaapelia ennen, kuin Multi-Function Station kehottaa (CD-ROM).

Mallinro KX-MB771NE. ÄLÄ kytke USB-kaapelia ennen, kuin Multi-Function Station kehottaa (CD-ROM). Käyttöohje Monitoimitulostin Mallinro KX-MB771NE ÄLÄ kytke USB-kaapelia ennen, kuin Multi-Function Station kehottaa (CD-ROM). 1 2 FOR ENGLISH USERS: You can select English for the display and report (feature

Lisätiedot

Käyttöohjeet Käyttäjän opas

Käyttöohjeet Käyttäjän opas Käyttöohjeet Käyttäjän opas Laitteen turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseksi tutustu kohtaan "Turvallisuustiedot" ennen laitteen käyttämistä. SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...4 Johdanto...4

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Käyttöohje AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

Käyttöopas DCP-L2500D DCP-L2520DW DCP-L2540DN MFC-L2700DW

Käyttöopas DCP-L2500D DCP-L2520DW DCP-L2540DN MFC-L2700DW Käyttöopas DCP-L500D DCP-L50DW DCP-L50DN MFC-L700DW Online-käyttöopas Käyttöopas ei sisällä kaikkea laitteen käyttöön liittyvää tietoa. Tarkempia ohjeita tietyistä toiminnoista saat Online-käyttöoppaasta

Lisätiedot

DX-C200P. Ohjelmisto-opas. Käyttöohjeet

DX-C200P. Ohjelmisto-opas. Käyttöohjeet DX-C200P Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas 1 Tulostuksen valmistelu 2 Tulostinohjaimen valmistelu 3 Muita tulostustoimintoja 4 Tulostaminen suoraan digitaalikamerasta (PictBridge) 5 Tulostimen asetusten määrittäminen

Lisätiedot

Tulostimen käyttöohje

Tulostimen käyttöohje Käyttöohjeet Tulostimen käyttöohje 1 2 3 4 5 6 7 8 Ennen käyttöönottoa Laitteen valmistelu Tulostinohjaimen asetukset Muita tulostustoimintoja Tulostimen asetukset Asiakirjapalvelin-toiminnon käyttö Laitteen

Lisätiedot

Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524. Xerox Color 550/560/570 Printer Käyttöopas

Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524. Xerox Color 550/560/570 Printer Käyttöopas Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524 2013 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Xerox ja Xerox ja kuviomerkki ovat Xerox Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. FreeFlow,

Lisätiedot

KM-C2525E KM-C3225E KM-C3232E KM-C4035E. Käyttöopas

KM-C2525E KM-C3225E KM-C3232E KM-C4035E. Käyttöopas KM-C2525E KM-C3225E KM-C3232E KM-C4035E Käyttöopas Tämä käyttöopas on tarkoitettu malleille KM-C2525E, KM-C3225E, KM-C3232E ja KM-C4035E. Tässä oppaassa KM-C2525E tarkoittaa 25/25 ppm (tulostetta minuutissa)

Lisätiedot

Peruskäyttöopas -käytettäväksi ilman tietokonetta-

Peruskäyttöopas -käytettäväksi ilman tietokonetta- Peruskäyttöopas -käytettäväksi ilman tietokonetta- Turvallisuusohjeita Tärkeitä turvallisuusohjeita...3 Ohjauspaneelin toiminnot Ohjauspaneeli...4 Tietojen tallentaminen Valokuvan tai asiakirjan skannaaminen...

Lisätiedot

Käyttöopas NPD5196-01 FI

Käyttöopas NPD5196-01 FI NPD5196-01 FI Tekijänoikeudet Tekijänoikeudet Mitään tämän julkaisun osaa ei saa jäljentää, tallentaa mihinkään palautusjärjestelmään tai lähettää missään muodossa, elektronisesti, mekaanisesti, valokopioimalla,

Lisätiedot

Kopiokoneen käyttöohje

Kopiokoneen käyttöohje Käyttöohjeet Kopiokoneen käyttöohje 1 2 3 4 5 6 Alkuperäisten asiakirjojen asettaminen Kopiointi Vianmääritys Käyttäjän työkalut (Kopiokone) Huomautuksia Tekniset tiedot Lue ohje huolellisesti ennen laitteen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS FS-3540MFP FS-1100 FS-3640MFP FS-1300D

KÄYTTÖOPAS FS-3540MFP FS-1100 FS-3640MFP FS-1300D KÄYTTÖOPAS FS-3540MFP FS-00 FS-3640MFP FS-300D Johdanto Kiitos FS-3540MFP/FS-3640MFP-laitteen hankinnasta. Tämän käyttöoppaan tarkoituksena on auttaa sinua käyttämään konetta oikein, tekemään määräaikaishuoltoa

Lisätiedot

Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW. Versio 0 FIN

Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW. Versio 0 FIN Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW Versio 0 FIN Jos tarvitaan asiakaspalvelua Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallinumero: DCP-J552DW ja DCP-J752DW (Ympyröi laitteesi mallinumero) Sarjanumero:

Lisätiedot