LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje"

Transkriptio

1 DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

2 Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation DVDlevylle. Painetuissa oppaissa selostetaan varotoimet ja perustoiminnot. Lue Turvallisuustietojen käyttöohje ennen laitteen käyttöä. PDF-tiedostoissa selostetaan yksityiskohtaiset kopiointitoiminnot ja muut asetukset. Valitse tarpeitasi vastaava käyttöopas ja lue se. Painetut oppaat Turvallisuustietojen käyttöohje Turvallisuustietojen käyttöohjeessa selostetaan käyttöön liittyvät varotoimet. Lue tämä opas ensin, jotta käyttö on turvallista. Pikakäyttöohje (tämä käyttöopas) Pikakäyttöohjeessa selostetaan laitteen valmistelut, perus- ja erikoistoiminnot, huolto ja määräaikaispuhdistus. Client Utilities/User Documentation DVD-levyn käyttö Windows:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-ROM-asemaan. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Jos asennusohjelma ei käynnisty, avaa resurssienhallinnassa [e-studio]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:llä ja kaksoisnapsauta Setup.exe.. Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava].. Napsauta asennusohjelmassa Avaa Käyttöohjeet. Selain käynnistyy automaattisesti ja kielen valintavalikko ilmestyy näytölle. Jos valikko ei tule näkyviin, avaa resurssienhallinnassa [Manuals]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:llä ja kaksoisnapsauta index.html. 4. Napsauta haluamasi kielen painiketta. Laitteen valinnan valikko avautuu näytölle. 5. Napsauta halutun laitteen painiketta näyttääksesi käyttöoppaan. 6. Napsauta käyttöopaan otsikkoa, jota haluat tarkastella valikosta. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto. Macintosh:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-ROM-asemaan.. Avaa [Manuals] -kansio Client Utilities/User Documentation DVD:llä ja avaa halutun kielen kansio.. Kaksoisnapsauta näytettävän käyttöoppaan tiedostoa. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto.

3 PDF-tiedostot Perustoimintojen käyttöohje Perustoimintojen käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [KOPIOINTI]- näppäimellä. Scanning Guide Scanning Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [SKANNAUS]- näppäimellä, sekä internet-faksin toiminnot ja asetukset. e-filing Guide e-filing Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [e-filing]- näppäimellä sekä e-filing-verkko-ohjelma. e-filing-verkko-ohjelman avulla voit käyttää e-filingtoimintoja käyttämällä tietokoneen selainta. Laitehallinnan käyttöohje Laitehallinnan käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [ASETUKSET]- ja [LASKURI]-näppäimellä. Software Installation Guide Software Installation Guide -oppaassa selostetaan tulostusajurien ja ohjelmien asennus. Printing Guide Printing Guide -oppaassa selostetaan tulostukseen tarvittavien tulostusajurien asetukset ja eri toiminnot. TopAccess Guide TopAccess Guide -oppaassa selostetaan etäasennus ja -hallinta TopAccess-verkko-ohjelmalla. "TopAccess"-verkko-ohjelman avulla voit hallita laitetta käyttämällä tietokoneen selainta. Ongelmanratkaisun käyttöohje Ongelmanratkaisun käyttöohjeessa selostetaan, kuinka voit ratkaista ongelmia (esim. paperitukokset) ja kuinka kosketusnäytöllä näkyviin viesteihin tulee reagoida. Network Fax Guide Network Fax Guide -oppaassa selostetaan verkkofaksiajurin toiminnot. Verkkofaksiajurin avulla voit lähettää tietokoneeltasi sähköisiä asiakirjoja faksina tai internet-faksina. High Security Mode Management Guide -opas High Security Mode Management Guide -oppaassa selostetaan olosuhteet ja asetukset laitteen käyttämiseksi korkean tietoturvan tilassa. Ohjelmiston ohjevalikko Suorita seuraavat ohjelmistot katsomalla ohjeet kunkin ohjevalikosta: Osoitekirja e-filing Backup/Restore-ohjelma TWAIN-ajuri / File Downloader -ohjelma Lisälaitteiden käyttöoppaat Seuraavien erikseen ostettavien lisälaitteiden käyttöoppaat toimitetaan niiden mukana. GD-50/GD-60/GD-70 Operator s Manual for Facsimile Function GN-060 Operator s Manual for Wireless LAN Module GP-070 Operator s Manual for Data Overwrite Enabler KP-004 Operator s Manual for e-bridge ID Gate KP-005 Operator s Manual for e-bridge ID Gate GP-90 Operator s Manual for Hardcopy Security Kit Käyttöoppaiden PDF (Portable Document Format) -tiedostot Jos haluat lukea ja tulostaa käyttöoppaat PDF-tiedostoista, asenna Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader tietokoneeseesi. Jos Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa ei ole asennettu tietokoneeseesi, lataa ja asenna ne Adobe Systems Incorporatedin verkkosivustolta.

4 Käyttöoppaan käyttö Käyttöohjeen symbolit Tässä oppaassa tärkeät kohdat on merkitty alla näytetyillä symboleilla. Lue nämä kohdat ennen laitteen käyttöä. Lue seuraava selostus tarvittaessa. Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa kuoleman, vakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan vakavan vahingoittumisen tai tulipalon. Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa lievän tai keskivakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan osittaisen vahingoittumisen tai tietojen menetyksen. Tietoja, joihin tulee kiinnittää huomiota laitteen käytön aikana. Käteviä tietoja, joista on hyötyä laitteen käytössä. Sivut, joilla käsitellään sen hetkiseen toimenpiteeseen liittyviä aiheita. Alkuperäisen/paperin suunta Voit asettaa A4- tai B5 / LT-koon paperit tai alkuperäiset pysty- tai vaakasuuntaan. Käyttöoppaassa paperikokoon lisätään -R, kun tämän kokoinen paperi tai alkuperäinen tulee asettaa vaakasuuntaan. Esimerkki: A4 / LT-koon alkuperäinen valotuslasilla Asetus pystysuuntaan: A4 / LT Asetus vaakasuuntaan: A4-R / LT-R Voit asettaa A-, B4- / LD- tai LG-koon paperit tai alkuperäiset ainoastaan vaakasuuntaan, joten näihin kokoihin ei lisätä "-R"-merkintää. Näyttösivut ja käyttötoimenpiteet Tässä oppaassa Windows-käyttöjärjestelmän näyttösivut ja käyttötoimenpiteet koskevat Windows 7 -käyttöjärjestelmää. Näyttösivujen tiedot saattavat vaihdella, sillä ne riippuvat laitteen käyttötavasta (esim. asennetut lisälaitteet, käyttöjärjestelmän versio ja sovellukset). Käyttöohjeessa esitellyt näyttösivut koskevat A/B-koon paperia. Jos käytät LT-koon paperia, näyttö tai näppäinten järjestys saattaa erota laitteesi kokoonpanosta.

5 SISÄLTÖ Käyttöoppaan käyttö Suositellut värikasetit Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Virran kytkentä päälle/pois Paperin ja alkuperäisten asetus Ohjelmiston asennus Luku PERUSTOIMINNOT Kopioinnin perustoiminnot Faksin perustoiminnot Skannauksen perustoiminnot e-filing-perustoiminnot Tulostuksen perustoiminnot Valikon perustoiminnot Luku HUOLTO Värikasetin vaihto Hukkavärisäiliön vaihto Niittikasetin vaihto Määräaikaispuhdistus Luku 4 ONGELMANRATKAISU Vianetsintä Usein kysyttyjä kysymyksiä Luku 5 ERIKOISTOIMINNOT Erikoistoiminnot Luku 6 TIETOJA LAITTEESTA Laitteen mukana toimitetut tarvikkeet Client Utilities/User Documentation DVD Ohjelmisto Lisälaitteet Sisäänkirjautuminen Laitteen tekniset tiedot Lisälaitteiden tekniset tiedot HAKEMISTO

6 Suositellut värikasetit Käytä ainoastaan alkuperäisiä TOSHIBA-värikasetteja, jotta tulokset ovat parhaat mahdolliset. Kun käytät TOSHIBAN suosittelemaa värikasettia, voit käyttää seuraavaa kahta laitteen toimintoa: Kasetin tarkistustoiminto: toiminto tarkistaa, onko värikasetti asennettu oikein ja ilmoittaa, ellei näin ole. Jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminto: toiminto ilmoittaa, jos kasetin väri on loppumassa, ja lähettää samalla automaattisen etäilmoituksen valtuutetulle huoltoteknikolle. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, laite ei aina kykene tunnistamaan, onko värikasetti asennettu vai ei. Vaikka värikasetti olisi asennettu oikein, kosketusnäytölle ilmaantuu "VÄRIÄ EI TUNNISTETA" -virheviesti eikä tulostusta ehkä suoriteta. Samoin jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminnon ja valtuutetulle huoltoteknikolle lähetettävän automaattisen etäilmoituksen käyttö saattaa olla mahdotonta. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, väriä ei tunnisteta. Jos tämä on ongelma, ota yhteys huoltoteknikkoon. Muista, ettet voi käyttää värikasetin tarkistustoimintoa mainitulla tavalla. Tavaramerkit Windows XP -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows XP Operating System. Windows Vista -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Vista Operating System. Windows 7 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows 7 Operating System. Windows 8 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows 8 Operating System. Windows Server 00 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 00 Operating System. Windows Server 008 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 008 Operating System. Windows Server 0 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 0 Operating System. Microsoft, Windows, Windows NT ja muiden Microsoft-tuotteiden tuotemerkit ja -nimet ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Apple, AppleTalk, Macintosh, Mac, Mac OS, Safari ja TrueType ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Adobe, Acrobat, Reader ja PostScript ovat Adobe Systems Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Mozilla, Firefox ja Firefox-logot ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. IBM, AT ja AIX ovat International Business Machines Corporationin tavaramerkkejä. NOVELL, NetWare ja NDS ovat Novell, Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa. TopAccess on Toshiba Tec Corporationin tavaramerkki. Muut käyttöohjeessa mainitut tai ohjelmassa näytetyt yhtiö- ja tuotenimet saattavat olla kyseessä olevien yritysten tavaramerkkejä. 4 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa on tekijänoikeuslain vastaista.

7 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Virran kytkentä päälle/pois Paperin ja alkuperäisten asetus Ohjelmiston asennus

8 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Tässä luvussa selostetaan laitteen, käyttöpaneelin ja kosketusnäytön nimet ja toiminnot. Etupuoli / oikea puoli Takaosa Automaattinen kääntävä syöttölaite Alkuperäisten pino skannataan arkki kerrallaan. Alkuperäisten kumpikin puoli voidaan skannata. Enintään 00 alkuperäistä (80 g/m tai 0 lb. Bond) (tai pinon korkeus 6 mm tai 0,6") voidaan asettaa kerrallaan. Arkkien enimmäismäärä saattaa vaihdella alkuperäisten materiaalityypin mukaan.. Käyttöoppaan säilytystasku (takana, lisä, KK-8560) Säilytä käyttöopas tässä taskussa.. USB-liitin (4 nastaa) Käytä liitintä liittääksesi laitteen tietokoneeseen yleisesti myytävällä USB-kaapelilla. 4. Verkkoliitin Käytä liitintä liittääksesi laitteen verkkoon. 5. Verkkoliittimen kansi 6. Kaksipuoleisuusyksikön kansi Avaa kansi, jos kaksipuoleisuusyksikössä on paperitukos. 7. Ohisyöttötaso Käytä tasoa tulostaaksesi erikoismateriaaleille kuten kalvolle, vedenkestävälle paperille jne. P. Ohisyöttötasolta kopiointi tässä käyttöoppaassa 8. Syöttölaitteen kansi Avaa kansi irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin kasetin syöttöalueelta. 9. Kaksipuoleisuusyksikkö Käytä yksikköä tulostaaksesi paperin kummallekin puolelle. Avaa yksikkö, jos laitteessa on paperitukos. 0. Paperikoon osoitin Kasettiin asetetun paperin koko voidaan tarkistaa.. Kasetti Enintään 540 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) tai 500 arkkia (05 g/m tai 8 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan.. Virtakytkin Kytkee laitteen virran päälle tai pois. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa. Etukansi Avaa kansi vaihtaaksesi värikasetin tai irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin siltayksikköön. 6

9 Osien kuvaus Vasen / sisäpuoli Keltainen Magenta Syaani Musta Skannausalue Automaattisesta kääntävästä syöttölaitteesta tuotujen alkuperäisten tiedot skannataan tässä. S. 40 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Valotuskansi Käytä pitääksesi alkuperäisen valotuslasilla skannausta varten. S. 40 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Alkuperäisen mitta-asteikko Tarkista valotuslasille asetetun alkuperäisen koko. 4. Valotuslasi Käytetään sekä kolmiulotteisten, kirjatyyppisten alkuperäisten ja erikoispaperien (esim. kalvo tai kuultopaperi) että normaalipaperin kopiointiin. 5. Siltayksikkö Avaa yksikkö, jos laitteessa on paperitukos. 6. Värikasetti Kun väriaine loppuu, kosketusnäytöllä näkyy viesti. Vaihda värikasetti seuraavasti. S.6 Värikasetin vaihto tässä käyttöoppaassa 7. USB-portti Käytä porttia tulostaaksesi USB-muistiin tallennettuja tiedostoja tai tallentaaksesi skannattuja tietoja USBmuistiin. 8. Hukkavärisäiliö Kun kosketusnäytöllä lukee Poista hukkaväri, vaihda hukkavärisäiliö seuraavien ohjeiden mukaan. S. 7 Hukkavärisäiliön vaihto tässä käyttöoppaassa 9. Ulostulotaso Tulostettu paperi tulee tälle tasolle. Paperikapasiteetti on noin 00 arkkia (80 g/m, 0 lb. Bond). Määrä saattaa vaihdella paperin tilan (esim. käpristymisen) mukaan. 0. Käyttöpaneelin varsi Käytä säätääksesi käyttöpaneelin korkeutta. S.9 Käyttöpaneelin korkeuden ja kallistuksen säätö tässä käyttöoppaassa. Kosketusnäyttö Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön (esim. kopiointi, skannaus ja faksaus). Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperitukos. P.0 Kosketusnäyttö tässä käyttöoppaassa. Käyttöpaneeli Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön (esim. kopiointi ja faksaus). S.8 Käyttöpaneeli tässä käyttöoppaassa 7

10 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Käyttöpaneeli Käytä käyttöpaneelin näppäimiä laitteen toimintoihin ja asetuksiin Kosketusnäyttö Käytä näyttöä kopiointi-, skannaus- ja faksitoimintojen asetuksiin. Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperitukos.. ON/OFF -merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy, kun virta kytketään päälle [VIRTA]-näppäimellä.. MAIN POWER (VIRTA) -merkkivalo Punainen merkkivalo syttyy, kun virtakytkin on päällä. 4. PRINT DATA (DATA) -merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy tietojen (esim. tulostustiedot) vastaanoton aikana. 5. Hälytysmerkkivalo Punainen merkkivalo syttyy, kun laitteessa on virhetila, joka tulee korjata. 6. [POWER] [VIRTA]-näppäin Paina näppäintä kytkeäksesi laitteen virran päälle tai pois (sammutus). 7. [ENERGY SAVER] [VIRRANSÄÄSTÖ]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laitteen energiansäästötilaan. 8. [MENU] [VALIKKO]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi näytölle usein käytetyt ikonit. 9. [COPY] [KOPIOINTI]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi kopiointitoimintoa. 0. [e-filing]-näppäin Paina näppäintä avataksesi tallennetut kuvatiedot.. [SCAN] [SKANNAUS]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi skannaustoimintoa.. [PRINT ] [TULOSTUS]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi laitteen tulostustoimintoja (esim. henkilökohtainen tulostus).. [FAX] [FAKSI]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi faksi / internetfaksitoimintoa. 4. MEMORY RX/LINE (MUISTI/LINJA] -merkkivalot Kyseiset merkkivalot syttyvät faksin tietojen vastaanottoja yhteystilassa. Laitetta voidaan käyttää, vaikka nämä merkkivalot ovat syttyneet. 5. [FUNCTION CLEAR] [NOLLAUS] -näppäin Paina näppäintä poistaaksesi kaikki valitut toiminnot ja palauttaaksesi oletusasetukset. Jos muutat käyttöpaneelin oletusasetusta, näppäin vilkkuu kopioinnin, skannauksen, faksauksen ym. toimintojen aikana. 6. [STOP]-näppäin Paina näppäintä pysäyttääksesi käynnissä olevan skannauksen tai kopioinnin. 7. [START]-näppäin Paina näppäintä käynnistääksesi kopiointi-, skannaus- tai faksitoiminnot.

11 Osien kuvaus 8. [ACCESS] [LUKITUS]-näppäin Käytä näppäintä, kun osastokoodi tai käyttäjätiedot on asetettu. Jos painat näppäintä kopioinnin tms. jälkeen, seuraavan käyttäjän tulee syöttää osastokoodi tai käyttäjätiedot. S. 66 Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa 9. [CLEAR] [TYHJENNYS]-näppäin Paina näppäintä korjataksesi syötetyt numerot (esim. kopioiden määrä). 0. Digitaalinäppäimet Syötä näppäimillä numeroita kuten kopiomäärä, puhelinnumerot tai salasanat.. [COUNTER] [LASKURI]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laskurin näytölle. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku : LASKURIEN HALLINTA (LASKURIVALIKKO). [INTERRUPT] [VÄLIKOPIO]-näppäin Paina näppäintä keskeyttääksesi käynnissä olevan tulostustyön ja suorittaaksesi kopiointityön. Jatka keskeytettyä työtä painamalla näppäintä uudelleen.. [USER FUNCTIONS] [ASETUKSET]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi kasettien paperikoon tai materiaalityypin, tallentaaksesi kopiointi-, skannaus- ja faksiasetuksia ja muuttaaksesi oletusasetuksia. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA) Käyttöpaneelin korkeuden ja kallistuksen säätö Käyttöpaneelin korkeuden säätö Käyttöpaneelin korkeus voidaan säätää käytön kannalta parhaaseen asentoon. Käyttöpaneelin kallistuksen säätö Käyttöpaneelin kallistusta voidaan säätää: oikealle, vasemmalle, ylös tai alas. 9

12 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Kosketusnäyttö Kun virta kytketään päälle, kopioinnin perusvalikko näkyy kosketusnäytöllä. Näytöllä näkyy myös laitteen tila viesteinä ja kuvina. Kopiointivalikko, joka on näytöllä kytkettäessä virta päälle, voidaan vaihtaa toiseen valikkoon (esim. faksitoiminto). Pyydä lisätietoja huoltoteknikolta Toimintonäyttö Näyttää käytössä olevan toiminnon (esim. kopiointi tai faksi).. [?] Ohjenäppäin Näyttää kosketusnäytön jokaisen toiminnon tai näppäimen selityksen. S. 44 Ohjetoimintojen käyttö tässä käyttöoppaassa. [TYÖN TILA]-näppäin Näyttää kopiointi-, faksaus-, skannaus- tai tulostustöiden tilan ja antaa sinulle mahdollisuuden valvoa niiden etenemistä. 4. Päivämäärä ja kellonaika Näytöllä näkyy päivämäärä ja kellonaika. 5. Varoitusviestialue Näyttää varoitusviestejä kuten värikasettien vaihtoviestin. 6. Viestialue Jokaisen toiminnon selostus tai laitteen sen hetkinen tila näytetään viestimuodossa. Näytetty viesti Seuraavat tiedot näkyvät kosketusnäytöllä: Laitteen tila Käyttöohjeet Varoitusviestit Kopiosuhteet Kopiosarjojen määrä Valitun kasetin paperikoko ja siihen jäävä paperimäärä Päivämäärä ja kellonaika Kosketusnäppäimet Paina kosketusnäytön näppäimiä kevyesti asettaaksesi eri toiminnot. Kosketusnäytön kontrastin säätö Voit asettaa näytön kontrastin ASETUKSET -valikossa, joka avautuu, kun painat käyttöpaneelin [ASETUKSET]-näppäintä. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) - YLEINEN 0

13 Osien kuvaus Kirjainten syöttö Seuraava valikko avautuu näytölle, kun skannaus-, e-filing- tms. toiminnoilla tarvitsee syöttää kirjaimia. Syötä kirjaimet kosketusnäytön näppäimillä. Kun olet syöttänyt kirjaimet, paina [OK]. Valikko vaihtuu. Syötä kirjaimet seuraavilla näppäimillä. [Perus]: perusnäppäinten käyttö. [Symboli]: symbolinäppäinten käyttö. [Muu]: erikoisnäppäinten käyttö. [Caps Lock]: vaihtaa isot kirjaimet pieniksi ja päinvastoin. [Shift]: vaihtaa isot kirjaimet. [Välilyönti]: syöttää välilyönnin. : siirtävät kohdistinta. [Pyyhi]: poistaa kohdistinta edeltävän kirjaimen. [Tyhjennä]: poistaa kaikki syötetyt kirjaimet. [PERUUTA]: [OK]: poistaa syötetyt kirjaimet. vahvistaa kaikki syötetyt kirjaimet.

14 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Virran kytkentä päälle/pois Tässä luvussa selostetaan, kuinka virta kytketään päälle ja pois sekä energiansäästötila. Virran päällekytkentätapa vaihtelee sen mukaan, onko käyttöpaneelin punainen VIRTA -merkkivalo syttynyt vai ei. Virran kytkentä päälle Ellei käyttöpaneelin punainen VIRTA -merkkivalo syty: avaa virtakytkimen kansi ja kytke virta päälle virtakytkimellä. Jos käyttöpaneelin punainen VIRTA -merkkivalo syttyy: Laite alkaa lämmetä. Lämpenemisen aikana näytöllä lukee Odota, laite lämpenee. Tämä voi kestää normaali kauemmin tilan ja olosuhteiden mukaan. Kun laite lämpenee, voit käyttää työn automaattikäynnistystä. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: Perustoimintojen käyttöohje (PDF): Luku : KOPIOINTI - Kopiointi Paina [VIRTA]-näppäintä. Laite on valmis kopiointiin noin 80 sekunnin kuluttua. Näytöllä lukee VALMIS. Kun kytket laitteen virran pois, varmista sammuminen painamalla käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä. Virtakytkimen painaminen ei riitä. Katso lisätietoja: S. Virran kytkentä pois (sammutus) in tässä käyttöoppaassa Kun näytöllä näkyy PYYHKII TIETOJA Viesti ilmaantuu, kun asennettuna on tietojen ylikirjoitussarja (lisälaite). Se ilmaantuu välittömästi, kun virta kytketään päälle tai kun laitetta on käytetty. Voit käyttää laitetta viestistä huolimatta. Jos laitteessa on käytössä osasto- tai käyttäjähallintatoiminto, syötä ensin osastokoodi tai käyttäjätiedot. Katso lisätietoja: S. 66 Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa

15 Virran kytkentä päälle/pois Virran kytkentä päälle/pois (Sammutetaan) Kun kytket laitteen virran pois, varmista että sammutat sen seuraavien ohjeiden mukaan. Tarkista seuraavat kolme kohtaa ennen sammutusta. Tulostustöiden listaan ei saa jäädä töitä. Vihreät DATA tai MUISTI -merkkivalot eivät saa vilkkua. (Jos laite sammutetaan, kun jokin yllä mainituista merkkivaloista vilkkuu, käynnissä olevat työt (esim. faksin vastaanotto) keskeytetään.) Mikään tietokone ei saa olla yhteydessä laitteeseen verkon (esim. TopAccess) kautta. Kun käyttöpaneelin vihreä ON/OFF-merkkivalo syttyy, virtakytkimen painaminen ei riitä virran kytkemiseksi pois. Seurauksena saattaa olla tallennettujen tietojen menetys tai kovalevyn vaurioituminen. Jos työ on käynnissä, kun käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä painetaan, Käynnissä oleva työ poistetaan. Haluatko varmasti sammuttaa? -viesti tulee näkyviin. Jos valitset [KYLLÄ], käynnissä oleva työ poistetaan ja laite sammutetaan. Ellet halua sammuttaa laitetta, valitse [EI]. Laitteen virta kytketään automaattisesti päälle, kun tulostus- tai faksitietoja vastaanotetaan tai kun ajastetun tulostuksen aika kuluu umpeen horrostilan aikana. Näytöllä lukee "Sammutus käynnissä" hetken ja laitteen virta kytketään pois. Paina [VIRTA]-näppäintä, kunnes kuulet merkkiäänen. Jos laite on pitkään käyttämättömänä: Kun virta on kytketty pois virtakytkimestä, punainen VIRTA -merkkivalo sammuu. Paina käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä sammuttaaksesi laitteen, tarkista ettei vihreä ON/ OFF-merkkivalo ole syttynyt ja kytke virta pois virtakytkimestä.

16 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Energiansäästö käyttötauon aikana - energiansäästötilat - Laitteessa on käytössä kolme energiansäästötilaa: automaattinen energiansäästötila, lepotila ja horrostila. Alla olevassa taulukossa selostetaan, kuinka tiloihin siirrytään käsin. Lisäksi siinä ilmoitetaan olosuhteet, joissa laite asettuu eri tiloihin tai poistuu niistä. Energiansäästötilat Tilaan siirtyminen Tilaan asettumisen olosuhteet Laitteen tila Tilasta poistumisen olosuhteet Automaattinen energiansäästötila Lepotila Horrostila Kun määrätty aika * on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun [VIRRANSÄÄSTÖ]- näppäintä * painetaan tai kun määrätty aika *4 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun [VIRRANSÄÄSTÖ]- näppäintä * tai [VIRTA]- näppäintä *7 painetaan tai kun määrätty aika *4 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun asennettuna on määrätty lisälaite *5 tai käyttöön on otettu määrätty protokolla *6. Kun määrättyä lisälaitetta *5 ei ole asennettu tai jos määrätty protokolla *6 on pois käytöstä. Energiansäästö Paina START-näppäintä tulee näkyviin kosketusnäytölle. Kosketusnäyttö sammuu ja [VIRRANSÄÄSTÖ]- näppäimeen syttyy vihreä valo. Ainoastaan punainen VIRTA -merkkivalo syttyy. Kun käyttöpaneelin näppäintä * painetaan tai tulostus- tai faksitietoja vastaanotetaan. Samat kuin automaattisessa energiansäästötilassa. Kun [VIRTA]-näppäintä painetaan, tulostus- *8 tai faksitietoja vastaanotetaan LAN-yhteyden kautta tai ajastetun tulostuksen aika kuluu umpeen. * Oletusasetus on minuutti. * [START]-, [VIRRANSÄÄSTÖ]-, [KOPIOINTI]-, [e-filing]-, [SKANNAUS]-, [TULOSTUS]- tai [FAKSI]-näppäin * Käyttöpaneelin [VIRRANSÄÄSTÖ]-näppäin *4 Oletusasetus on minuutti (eurooppalaisen version oletusasetus on 0 minuuttia). *5 Kaikki langattomat LAN-moduulit ja e-bridge ID Gate. *6 IPX-, AppleTalk- tai muu protokolla Kun IPsec-toiminto on käytössä, laite asettuu lepotilaan. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: TopAccess Guide (PDF): Chapter 8: [Administration] Tab Page - [Setup] Item list *7 Vaikka painaisit [Virta]-näppäintä, laite ei ehkä asetu horrostilaan ja virta saatetaan katkaista laitteen tilasta riippuen. Katso seuraavasta oppaasta olosuhteet, joissa laite asettuu horrostilaan: TopAccess Guide (PDF): Chapter 8: [Administration] Tab Page - [Setup] Item list *8 Jos paperin luovutustoimintoa, kuten viimeistelijää, ei ole asennettu, laite palaa horrostilaan välittömästi tulostustietojen tulostuksen jälkeen. Katso seuraavasta oppaasta jokaiseen tilaan siirtymiseen asetetun ajan muutos: Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA) - YLEINEN Eurooppa Ota yhteys huoltoteknikkoon muuttaaksesi oletusasetukset. Jos asetettu automaattiseen energiansäästötilaan siirtymisaika on sama kuin lepo- tai horrostilalla, laite asettuu lepo- tai horrostilaan asetetun ajan kuluttua. Jos alkuperäinen on asetettu valotuslasille virransäästötilassa, sen kokoa ei tunnisteta, vaikka laite palautetaan tästä tilasta. Kun olet painanut [START]- tai [VIRTA]-näppäintä tilasta palaamiseksi, from the mode, aseta alkuperäinen valotuslasille uudelleen, kun kopiointitoimintojen perusvalikossa näkyy esimerkiksi VALMIS. 4

17 Paperin ja alkuperäisten asetus Paperin ja alkuperäisten asetus Tässä luvussa selostetaan, kuinka paperi ja alkuperäiset asetetaan. Virheellinen asetus aiheuttaa vinoja kuvia tai paperitukoksia. Noudata alla olevia ohjeita. Paperin asetus 4 Vedä kasetti ulos ja vapauta lukitus. Aseta pituusohjaimet paperikoolle sopiviin kohtiin. 5 Aseta paperi kasettiin. Lukitse ohjaimet ja työnnä kasetti sisään. Älä jätä sormiasi laitteen ja kasetin väliin. Saatat loukkaantua. Varmista, ettei paperipinon korkeus ylitä pituusohjaimissa olevaa MAX-merkkiviivaa. Aseta leveysohjain paperikoolle sopivaan kohtaan. Katso laitteessa käytettävissä oleva paperi seuraavalta sivulta: S. 69 Laitteen tekniset tiedot tässä käyttöoppaassa 5

18 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Alkuperäisten asetus Valotuslasi Automaattinen kääntävä syöttölaite Nosta automaattinen kääntävä syöttölaite. Aseta alkuperäiset syöttölaitteen tasolle kopioitava puoli ylöspäin. Aseta alkuperäinen kopioitava puoli valotuslasia vasten ja kohdista se vasempaan takakulmaan. Laske automaattinen kääntävä syöttölaite varoen. Säädä pituusohjaimet alkuperäisen pituuden mukaan. Sinun täytyy valita alkuperäisen koko itse, kun asetat seuraavia alkuperäisiä, joiden kokoa ei kyetä tunnistamaan oikein: - Erittäin läpinäkyvät alkuperäiset (esim. kalvo, kuultopaperi) - Täysin tummat ja tummareunaiset alkuperäiset - Ei vakiokokoiset alkuperäiset (esim. sanoma- ja aikakauslehdet) Perustoimintojen käyttöohje (PDF): Luku : KOPIOINNIN PERUSTOIMINNOT - Paperin valinta Kun asetat erikokoisia alkuperäisiä automaattiseen kääntävään syöttölaitteeseen (lisälaite), säädä sen pituusohjaimet leveimmän alkuperäisen mukaan ja kohdista sitten alkuperäiset etupituusohjainta vasten. Älä aseta valotuslasille yli 4 kg:n painoisia esineitä äläkä paina sitä voimakkaasti. Rikki menevä lasi voi aiheuttaa vammoja. A4-R (LT-R) B4 (LD) 6

19 Ohjelmiston asennus Ohjelmiston asennus Seuraavassa selostetaan ohjelmiston (esim. tulostusajuri) asennus mukana toimitetulta Client Utilities/User Documentation DVD-levyltä. Suositeltu asennus Suositeltu ohjelmisto (esim. tulostusajuri) voidaan asentaa yhdellä toimenpiteellä. Kytke laitteen virta päälle ja varmista, että kosketusnäytöllä lukee VALMIS. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa Aseta Client Utilities/User Documentation DVD Windows-tietokoneen DVD-asemaan. Asenna ohjelmisto kirjautumalla sisään käyttämällä Windowsiin asennuksen sallivaa käyttäjätiliä, kuten Järjestelmänvalvoja Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava]. Valitse [Suositeltu]. Valitse [Asenna]. Näytölle avautuu löydettyjen tulostimien lista. Valitse tämä laite listalta ja napsauta [OK]. 7

20 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ 7 Kun asennus on suoritettu, valitse [Finish]. Katso lisätietoja Client Utilities/User Documentation DVDlevyltä: S.6 Client Utilities/User Documentation DVD tässä käyttöoppaassa Katso lisätietoja suositellusta asennuksesta seuraavasta oppaasta: Software Installation Guide (PDF): Chapter : RECOMMENDED INSTALLATION 8 Valitse [Poistu] ja sen jälkeen [Kyllä] lopettaaksesi asennuksen. Tulostusajurin asennus Ennen tulostusajurin käyttöä sinun tulee määrittää laitteeseen asennetut lisälaitteet. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet]. Valitse TOSHIBA Universal Printer, napsauta oikeanpuoleisella näppäimellä ja valitse [Tulostimen ominaisuudet]. Lisälaitteiden määritystiedot voidaan hakea automaattisesti avaamalla [Device Settings] -välilehden valikko. 4 Valitse [OK]. Asetus on päättynyt. 8

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje Tässä asiakirjassa esitetyt laitteen kuvat saattavat erota todellisesta laitteestasi. Sisällysluettelo Vianetsintä... Kun paperi jumittuu...

Lisätiedot

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 -

Pikaopas. Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Pikaopas 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Sisällysluettelo 1 - Tietoa tulostimesta... 5 Tulostimen ohjauspaneelin käyttö... 5 Alkunäytön sisältö... 6 Kosketusnäytön painikkeiden käyttö... 7 2 - Alkunäytön asettaminen

Lisätiedot

Asiakirjojen arkistointiopas

Asiakirjojen arkistointiopas MALLI: MX-5500N MX-600N MX-7000N Asiakirjojen arkistointiopas SISÄLLYSLUETTELO OPPAASTA................................. 3 LAITTEEN MUKANA TOIMITETUT KÄYTTÖOHJEET.......................... 4 ASIAKIRJOJEN

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4756-01 FI

Käyttöopas NPD4756-01 FI NPD4756-01 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 11 Tämän oppaan käyttö... 12 Käytännöt... 12 Luvaton kopiointi ja tulostus... 13 Tuotteen ominaisuudet... 13 Ominaisuudet... 13 Luku 1

Lisätiedot

Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524. Xerox Color 550/560/570 Printer Käyttöopas

Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524. Xerox Color 550/560/570 Printer Käyttöopas Versio 1.00 toukokuu 2013 702P01524 2013 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Xerox ja Xerox ja kuviomerkki ovat Xerox Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. FreeFlow,

Lisätiedot

Käyttöopas. Lue tämä opas ennen skannerin käyttämistä. Kun olet lukenut oppaan, säilytä se myöhempää käyttöä varten.

Käyttöopas. Lue tämä opas ennen skannerin käyttämistä. Kun olet lukenut oppaan, säilytä se myöhempää käyttöä varten. Käyttöopas Lue tämä opas ennen skannerin käyttämistä. Kun olet lukenut oppaan, säilytä se myöhempää käyttöä varten. Sisällys Sisällys...2 Luku 1 Johdanto...4 Lisää tästä oppaasta...4 Skannerin ominaisuudet...5

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS FS-1100 FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-1300D

KÄYTTÖOPAS FS-1100 FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-1300D KÄYTTÖOPAS FS-1100 FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-1300D Johdanto Kiitos FS-C2026MFP/FS-C2126MFP-koneen hankinnasta. Tämän käyttöoppaan tarkoituksena on auttaa sinua käyttämään konetta oikein, tekemään määräaikaishuoltoa

Lisätiedot

Osat. arkinsyöttölaite paperituki syöttölaitteen suojus. reunaohjain. asiakirjakansi. tulostelokero. asiakirja-alusta. lasitaso

Osat. arkinsyöttölaite paperituki syöttölaitteen suojus. reunaohjain. asiakirjakansi. tulostelokero. asiakirja-alusta. lasitaso Osat reunaohjain arkinsyöttölaite paperituki syöttölaitteen suojus asiakirjakansi tulostelokero kuljetuslukon vipu asiakirja-alusta lasitaso ohjauspaneeli (Lisätietoja on kohdassa Ohjauspaneelin toiminnot

Lisätiedot

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Järjestelmänvalvonta

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Järjestelmänvalvonta Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltain tekijänoikeuslain nojalla. Tämän esitteen sisällön kopioiminen missä tahansa

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4751-01 FI

Käyttöopas NPD4751-01 FI NPD4751-01 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 7 Tämän oppaan käyttö... 8 Käytännöt... 8 Tuotteen ominaisuudet... 9 Ominaisuudet... 9 Luku 1 Tekniset tiedot Tekniset tiedot... 11 Luku

Lisätiedot

Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas

Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas Sivu 1/482 Tietoja tästä käyttöoppaasta Tämän oppaan tulostaminen MC-5251-V1.00 Perusopas Sisältää tämän tuotteen yleiskuvauksen. Laaja käyttöopas Sisältää tämän

Lisätiedot

Käyttöopas NPD5119-03 FI

Käyttöopas NPD5119-03 FI NPD5119-03 FI Tekijänoikeudet Tekijänoikeudet Mitään tämän julkaisun osaa ei saa jäljentää, tallentaa mihinkään palautusjärjestelmään tai lähettää missään muodossa, elektronisesti, mekaanisesti, valokopioimalla,

Lisätiedot

DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ

DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ MALLI: MX-2301N DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ VAROITUKSET ASENNUSVAATIMUKSET TARVIKKEET TEKNISET TIEDOT HÄVITYSOHJEET Pidä tämä opas lähettyvillä, jotta voit etsiä siitä ratkaisuja tarpeen tullen.

Lisätiedot

Käyttöopas ADS-2100e/ADS-2600We

Käyttöopas ADS-2100e/ADS-2600We Käyttöopas ADS-2100e/ADS-2600We ADS-2100e ADS-2600We Versio A FIN Käyttöoppaat ja niiden sijainti? Mikä opas? Mitä se sisältää? Missä se on? Pika-asennusopas Tuotteen turvaohjeet Käyttöopas Verkkokäyttäjän

Lisätiedot

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Ennen Brother-laitteen käyttöä Soveltuvat mallit Huomautusten määritelmät

Lisätiedot

AR-C260 AR-C260M KÄYTTÖOPAS DIGITAALINEN VÄRIKOPIOKONE/KIRJOITIN (AR-C260) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C260M) (verkkoskanneri) MALLI

AR-C260 AR-C260M KÄYTTÖOPAS DIGITAALINEN VÄRIKOPIOKONE/KIRJOITIN (AR-C260) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C260M) (verkkoskanneri) MALLI MALLI AR-C60 AR-C60M DIGITAALINEN VÄRIKOPIONE/KIRJOITIN (AR-C60) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C60M) KÄYTTÖOPAS (verkkoskanneri) SISÄLLYSLUETTELO Takuu Olemme pyrkineet parhaamme mukaan tekemään

Lisätiedot

XEROX DOCUCOLOR 12 -TULOSTIN JÄRJESTELMÄNVALVOJAN KÄSIKIRJA

XEROX DOCUCOLOR 12 -TULOSTIN JÄRJESTELMÄNVALVOJAN KÄSIKIRJA XEROX DOCUCOLOR 1 -TULOSTIN JÄRJESTELMÄNVALVOJAN KÄSIKIRJA 1999, 000, 001 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeussuoja kattaa kaiken suojan kohteena olevan aineiston ja asiat, joihin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP OFFICEJET PRO K850DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/4168986

Käyttöoppaasi. HP OFFICEJET PRO K850DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/4168986 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP OFFICEJET PRO K850DN. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP OFFICEJET PRO K850DN käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Tietoja virtalähteestä... 3 Laitteen yhdistäminen puhelimeen tai puhelinvastaajaan... 3 Faksin ominaisuuksien asettaminen... 4

Tietoja virtalähteestä... 3 Laitteen yhdistäminen puhelimeen tai puhelinvastaajaan... 3 Faksin ominaisuuksien asettaminen... 4 Faksiopas Faksin käyttöönotto Tietoja virtalähteestä... 3 Laitteen yhdistäminen puhelimeen tai puhelinvastaajaan... 3 Faksin ominaisuuksien asettaminen... 4 Valokuvien tai asiakirjojen lähettäminen Alkuperäisten

Lisätiedot

Aspire 3020/5020-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 3020/5020-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 3020/5020-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään. Aspire 3020/5020-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Maalis 2005 Näihin tietoihin saattaa

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Turvallisuustietojen käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Turvallisuustietojen käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Turvallisuustietojen käyttöohje Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN. Käyttäjän opas

DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN. Käyttäjän opas DATAPROJEKTORI XJ-UT310WN FI Käyttäjän opas Lue dataprojektorin mukana toimitetun Asetusopas-asiakirjan kohdat Turvaohjeet ja Käyttöä koskevia varotoimia ja varmista tuotteen asianmukainen käyttö. Säilytä

Lisätiedot

Esittely. Arvoisa asiakas, Tietoja käyttöohjeesta. Esittely 3

Esittely. Arvoisa asiakas, Tietoja käyttöohjeesta. Esittely 3 Käyttöohje Arvoisa asiakas, ostamalla tämän monitoimilaitteen olet valinnut korkealaatuisen PHILIPS-tuotteen. Ostamasi laie täyttää kaikki nyyaikaisen kotitoimiston mitä erilaisimmat tarpeet. Tällä laitteella

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. EPSON STYLUS SX600FW http://fi.yourpdfguides.com/dref/1119300

Käyttöoppaasi. EPSON STYLUS SX600FW http://fi.yourpdfguides.com/dref/1119300 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

HP Deskjet 1050 All-in-One series

HP Deskjet 1050 All-in-One series HP Deskjet 1050 All-in-One series Sisältö 1 Miten?...3 2 HP All-in-One -ohjelmistoon tutustuminen Tulostimen osat...5 Ohjauspaneelin ominaisuudet...6 Tilaa osoittavat valot...6 3 Tulostus Asiakirjojen

Lisätiedot

bizhub C20 -tulostimen/ kopiokoneen/ skannerin käyttöohje

bizhub C20 -tulostimen/ kopiokoneen/ skannerin käyttöohje bizhub C20 -tulostimen/ kopiokoneen/ skannerin käyttöohje A0FD-9569-01T Kiitos Kiitos bizhub C20 -laitteen ostamisesta. Olet tehnyt erinomaisen valinnan. bizhub C20 on suunniteltu toimimaan parhaalla tavalla

Lisätiedot

HP Deskjet D730 Printer. Windowsin ohje

HP Deskjet D730 Printer. Windowsin ohje HP Deskjet D730 Printer Windowsin ohje HP Deskjet D730 -tulostin HP Photosmart -ohjelmiston ohje 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Hewlett-Packard Companyn ilmoitukset HP pidättää itsellään

Lisätiedot

Ref: 517803 Julkaistu: Syyskuussa 2005

Ref: 517803 Julkaistu: Syyskuussa 2005 Ref: 517803 Toteutettu/Julkaistu/Tuotettu: Olivetti S.p.A. Ryhmä Telecom Italia Via Jervis, 77 Ivrea (TO) Italy www.olivetti.com Copyright Olivetti, 2005 Kaikki oikeudet pidätetään Ref: 517803 Julkaistu:

Lisätiedot

S300 Series -käyttöopas

S300 Series -käyttöopas S300 Series -käyttöopas Huhtikuu 2009 www.lexmark.com Laitetyypit: 4443 Mallit: 101, 10E Sisällys Tärkeää tietoa turvallisuudesta...5 Tietoja tulostimesta...6 Kiitos, että valitsit tämän tulostimen!...6

Lisätiedot

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus. Tämän julkaisun tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus. Tämän julkaisun tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Näiden ohjeiden tiedot voivat muuttua ilmoituksetta. Tämän julkaisun tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Lisätiedot