Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin"

Transkriptio

1 iw Publishing Manager Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin Canonin älykkään iw Publishing Manager -ohjelmiston avulla koostat ammattimaisen viimeistellyt asiakirjat helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

2 01 Miksi dokumenttien koostamisen pitäisi olla hankalaa? Kun olet käyttänyt iw Publishing Manageria kerran, saatat ihmetellä, miten olet tullut toimeen ilman sitä. Miksi juuri iw Publishing Manager? Ohjelmiston avulla koostat tulostusta varten täydellisen asiakirjan. Anna tietokoneen tehdä työ puolestasi ja juo sillä välin vaikka kuppi kahvia. iw Publishing Manageria on erittäin helppo käyttää. Jos Windows-ohjelmat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, se riittää. iwpm:n käyttö ei vaadi erityistä koulutusta. Kun ohjelmisto on asennettu tietokoneellesi, voit alkaa käyttää sitä saman tien. Helppous perustuu selkeisiin raahaa ja pudota -valikoihin. Helppo ja joustava Jos olet joskus joutunut manuaalisesti skannaamaan, kopioimaan, lajittelemaan, tulostamaan ja koostamaan dokumentteja, joissa on sivuja Word-tiedostoista, esityskalvoja, taulukoita ja ehkä jokunen kuvakin, tiedät hyvin, miten paljon tähän kaikkeen kuluu aikaa. Jos mieluummin teet kaiken yllä mainitun pc:n näytöllä, käytät muutamaa raahaa ja pudota -komentoa, tallennat koko työn viimeistelymäärityksineen ja säilytät sitten valmiin iwpm-julkaisun arkistossa tulevaa käyttöä varten, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän ohjelmistoon.

3 Hyväksi todettu 02 "Olemme koulutusyhtiö, ja meille sivuisen käsikirjan luonti on hyvin tyypillinen työ. Käsikirja voi koostua esimerkiksi Excel-, PowerPoint-, Word- ja Acrobat-tiedostoista. Yhdeltä ihmiseltä tällaisen käsikirjan koostamiseen manuaalisesti meni 13 tuntia. iw Publishing Managerin avulla sama työ sujuu parissa tunnissa." Svend Erik Andersen Team Learning AS Seniorikonsultti, Partneri Vaivaton muokkaus iw Publishing Manager mahdollistaa uusien sivujen tai kokonaisten uusien kappaleiden luonnin, siirtelyn ja helpon käsittelyn. Lopulliseen tiedostoon lisäät halutessasi viivoja, kuvioita tai vaikka vesileiman. Kun tulostat dokumentin, se vastaa täysin tietokoneen näytössä näkemääsi koostetta. Voit lisätä myös huomautuksia iw Publishing Managerilla tekemiisi dokumentteihin. Tämä on kätevä ominaisuus silloin, kun haluat lähettää asiakirjan toisille nähtäväksi ennen tulostamista. Kommenttien ja ehdotusten lisääminen käy helposti ja nopeasti. Kun lähetät dokumentin esimerkiksi sähköpostitse, ohjelma tekee asiakirjasta automaattisesti pdf-version. Joustavuus onkin iw Publishing Managerin parhaita ominaisuuksia. Tämän Canonin älykkään ohjelmiston avulla voit hakea ja yhdistellä Windows-pohjaisilla sovelluksilla tehdyt alkuperäiset iw Publishing Manager -julkaisuksi viimeistelyä ja tulostusta varten.

4 03 Loppuun hiottu kokonaisuus Yhdistettyäsi eri sovelluksista poimimasi sivut yhteen dokumenttiin, voit edelleenkin käsitellä niitä. Muokkaus on helppoa ja nopeaa, koska voit tehdä muutokset suoraan iwpm-julkaisuun. Yksilöidyt dokumentit Voit yhdistää tietokannoista muuttuvaa tietoa, kuten nimet ja osoitteet kuhunkin tulostettavaan asiakirjaan. Ohjelmiston avulla voit laatia räätälöityä materiaalia asiakkaille tai henkilökunnalle. Näin voit entistä paremmin ottaa huomioon kunkin kohderyhmän erilaiset tarpeet. Canonin iw Publishing Manager soveltuu yhtä lailla pienten kuin suurtenkin yritysten tai osastojen käyttöön. Ohjelmiston avulla koostat digitaalisesti laadukkaita dokumentteja Windows-pohjaisista sovelluksista. Koska materiaalin viimeistely ja koostaminen tapahtuu digitaalisesti, säästät todella paljon aikaa laadusta tinkimättä. Ja voit koostaa koko materiaalin alusta loppuun tietokoneella oman työpöytäsi ääressä. Raportit, tarjoukset, esitykset ja tiedotteet syntyvät nopeasti ja helposti iw Publishing Managerilla.

5 04 Ammattimaisesti laaditut dokumentit erottuvat joukosta Ajansäästö ei jää pelkästään asiakirjan luontivaiheeseen. Säästät aikaa joka kerta, kun tarvitset asiakirjasta uusia tulosteita, sillä kaikki viimeistelymääritykset tallentuvat iwpm-julkaisun mukana. Voit määrittää viimeistelyvaihtoehdon jokaista lukua tai jopa sivua varten erikseen. Valittavanasi ovat kaikki käytössäsi olevan monitoimilaitteen viimeistelyvaihtoehdot. Automaattisen lajittelun, rei'ityksen ja nidonnan lisäksi voit valita esimerkiksi satulanidonnan, z-taiton tai nidonnan luvuittain. Dokumentti voi myös koostua erikokoisista alkuperäisistä. iw Publishing Manager sopii yhteen useimpien Canonin monitoimilaitteiden kanssa. Mustavalkotulostuksen lisäksi Canonmonitoimilaitteet tarjoavat käyttöösi myös edulliset värit. Nido Ryhmittele tai lajittele Tee vihkoja Rei'itä

6 05 Esimerkki myynti- ja markkinointiosastolta Jokainen yritys pyrkii tänä päivänä ammattimaisuuteen tulostetuissa dokumenteissaan. Silloin kun niitä kipeimmin tarvitaan, aikaa on tavallisesti niukasti. Canonin ohjelmistoilla säästät aikaa ja vältyt turhalta stressiltä. Tähän pyritään Sinulla on huomenna kuukausikokous myyntijoukkojesi kanssa. Tarkoituksena on lanseerata kokonainen uusi tuoteryhmä. Paikalle tulee 45 myyjää. Haluat jakaa jokaiselle A4-sivuisen myynti- ja markkinointiraportin, joka näyttää niin hyvältä kuin se olisi mainostoimiston tekemä ja juuri painosta tullut. Materiaali sisältää Word-muodossa olevan markkinointianalyysin. Mukana on kuvia uusista strategisista tuotteista ja ehkä kopiot PowerPoint-esityksestä, jonka aiot myöhemmin käydä läpi. Haluaisit ojentaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti räätälöidyn materiaalipaketin, jonka kannessa on myyjän nimi ja myyntiyksikkö sekä sisällä hänen omat myyntilukunsa, tavoitteensa sekä tärkeimpien asiakkaittensa nimet ja yhteystiedot. Kun markkinointitiimi viimeksi tuotti vastaavan dokumentin, materiaalin koostamiseen, kopiointiin ja lajitteluun kului lukemattomia työtunteja. Valmis aineisto edellytti pitkiä päiviä toimistolla. Nyt kello on jo kaksi iltapäivällä, ja markkinointiväki haluaisi päästä vaihteeksi hyvissä ajoin kotiin.

7 06 Yhteenveto eduista Ja näin se onnistuu Canon-monitoimilaitteen ja iw Publishing Manager -ohjelmiston avulla työ sujuu joutuisasti. Siirrä tiedostot raahaa ja pudota -toiminnolla iwpm-julkaisuun. Valitse tietokanta, josta yhdistelet muuttuvaa dataa yksilöityjä raportteja varten. Lisää omat huomiosi, esimerkiksi tuotekuvia koskevat kommentit. Vaihda tarvittaessa sivujen paikkaa ja numeroi ne uudelleen. Lisää haluamasi ylä- ja alaviitteet ja valitse tulostusasetukset - kuten kaksipuolinen tulostus - käytössäsi olevan monitoimilaitteen ominaisuuksien mukaan. Sitten vain tulostat valmiin iwpm-julkaisun. Valmis raportti on viimeistelty ja selkeä. Mikä parasta, kaikki määritykset tallentuvat iwpmjulkaisun mukana myöhempää käyttöä varten. Jos myöhemmin päätät laajentaa jakelua tai tehdä lisämuutoksia, se sujuu ongelmitta. Tulostat vain dokumentin uudelleen seuraavaa kohderyhmää varten räätälöitynä. Jos sinulla jo on käytössäsi Canon-monitoimilaite tai suunnittelet sellaisen ostamista, sen oheen kannattaa ehdottomasti hankkia iw Publishing Manager -ohjelmisto. Investointi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, sillä säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa asiakirjojen käsittelyssä - puhumattakaan siitä, että ammattimaisesti viimeistellyt dokumentit luovat positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Ammattimainen ulkoasu - laadukkaat ja viimeistellyt asiakirjat - muuttuvan tiedon tulostaminen Tehokas - manuaaliset vaiheet poistuvat, koostaminen ja muokkaus tietokoneen näytöllä - merkittävä ajansäästö, iw Publishing Manager maksaa itsensä nopeasti takaisin Helppokäyttöinen - ei edellytä erityistä käyttökoulutusta - mahdollistaa dokumenttien yhdistelemisen Windows-sovelluksista ja valmiin dokumentin tallentamisen iwpm-julkaisuksi uudelleen tulostamista tai arkistointia varten - helppo asiakirjanhallintaratkaisu erityyppisille ja -kokoisille yrityksille Älykäs - Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti käytössä olevan Canon-monitoimilaitteen viimeistelyvaihtoehdot Tyypillisimpiä käyttöalueita myynnissä ja markkinoinnissa Myynti- ja markkinointiraportit Yhdistele Word-, PowerPoint-, Excel- ja kuvatiedostoja samaan iwpm-julkaisuun ja tulosta. Valmista tulee nopeasti ja tehokkaasti. Tuotetaulukot Luo taulukko tietokoneen näytöllä ja yhdistä siihen tarvittavat tuotetiedot jokaista tulostettavaa dokumenttia varten. Markkinointitutkimus Yhdistele markkinointitiedot ja myyntiluvut tietokannoista ja laadi niistä selkeä raportti.

8 Järjestelmävaatimukset Käyttöjärjestelmä: Windows 98 / Me, Windows NT 4.0 SP5 tai uudempi, Windows 2000 SP1 tai uudempi, Windows XP Tuetut Canon-laitteet: ir-sarja*, irc-sarja*, GP-sarja* Tuetut Canon-tulostinajurit: PCL5e v tai uudempi, PCL6 v tai uudempi, UFR v tai uudempi Kiintolevy: asennusta varten 50 Mt vapaata tilaa, käytön aikana 100 Mt vapaata tilaa Tarkkuus: 800 x 600 pikseliä, 256 väriä, suositus: 1024 x 768 * Saat tarkemmat tiedot yhteensopivista laitteista Canon-yhteyshenkilöltäsi. Huom! Tällä sovelluksella ei voida taata tulostuksen onnistumista muulla kuin Canon-tulostimella tai tulostinajurilla, joka tukee iwpm-ohjelmistoa. Canon Oy Huopalahdentie 24, PL 1, Helsinki puhelin Canon Business Solutions Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa Jälleenmyynti Canon Business Solutions -ketju Kaikki tuotenimet ovat tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Työskentele fiksummin.

Työskentele fiksummin. iw360 Työskentele fiksummin. > > > > > > > > > > > > > > > > Tuottavaa toimistotyötä suunnitteluvaiheesta valmiiseen versioon > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Yrityksen ja tuotteiden strategiasuunnittelussa

Lisätiedot

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8 Käyttöopas DYMO Label TM v.8 Copyright 2009 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Muokattu 9/09. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida eikä lähettää missään muodossa tai millään

Lisätiedot

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa.

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Tekijänoikeus Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Käsikirjaa voi vapaasti levittää kokonaisena

Lisätiedot

P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri. Asennus- ja käyttöohje

P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri. Asennus- ja käyttöohje P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri Asennus- ja käyttöohje Versio: 3.7 Julkaisupäivämäärä: kesäkuu 2013 Pitney Bowes tarjoaa tämän asiakirjan käyttäjille veloituksetta ohjelmiston kanssa käytettäväksi.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. DYMO LABEL SOFTWARE V7.6 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2816912

Käyttöoppaasi. DYMO LABEL SOFTWARE V7.6 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2816912 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net Kotisivujen abc Sisällysluettelo: Kotisivujen abc... s. 1 1. Perusteet... s. 2 2. Suunnittelu... s. 5 3. Koosto... s. 9 4. Julkaisu... s. 12 5. Ylläpito ja päivitys... s. 14 6. Markkinointi... s. 15 Kotisivut

Lisätiedot

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot...

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... 3 Palaute ja tuki... 3 Sanasto... 4 Pikaopas... 6 Käy asetukset

Lisätiedot

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 1 WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 W M - L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Huopalahdentie 3 E 84 00330

Lisätiedot

FirstOffice Johdanto ja asennus

FirstOffice Johdanto ja asennus Johdanto ja asennus Kappale 1: Johdanto ja asennus FirstOffice on integroitu taloushallinto-ohjelma pienyrityksille Windows, Macintosh ja Linux käyttöympäristöihin. Se sisältää laskutuksen, osto- ja myyntireskontran,

Lisätiedot

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 62900 ALAJÄRVI 1 / 90 SISÄLLYSLUETTELO: Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 1.1 Yleistä 5 1.2 Sisäinen tietoliikenne 5 1.2.1 Lähiverkko 5 1.2.2 Lähiverkon laitteet 5 1.2.3 Kaapeloitu lähiverkko (yleisesti ja toteutus)

Lisätiedot

Taseri PRO 2.0 Käyttöohje. Taseri PRO 2.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Taseri PRO 2.0 Käyttöohje. Taseri PRO 2.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 1 Taseri PRO 2.0 Käyttöohje Taseri PRO 2.0 Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 T A S E R I P R O Y H D I S T Y K S E N K I R J A N P I TO- O H J E L M A Käyttöohje Web-Media

Lisätiedot

Taseri 5.0 Käyttöohje. Taseri 5.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 1

Taseri 5.0 Käyttöohje. Taseri 5.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 1 1 Taseri 5.0 Käyttöohje Taseri 5.0 Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 1 T A S E R I Y H D I S T Y K S E N K I R J A N P I TO- O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Ulvilantie 27f

Lisätiedot

EXCEL- TAULUKKOLASKENTA

EXCEL- TAULUKKOLASKENTA EXCEL- TAULUKKOLASKENTA Kevät 2008 osittain HAMKin tietotyövälineetmateriaalin pohjalta (http://www.elearningcentre.hamk.fi/ttv/) Excel-taulukkolaskenta ja sen käyttöliittymä... 1 Tiedoston avaaminen,

Lisätiedot

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen BarTender Application Suiten käyttöönotto Yleiskatsaus, asennus ja peruskäyttö (suomenkielinen versio) Ver. 13.06. 20.1541

Lisätiedot

Tarjouslaskenta (Sähkö)

Tarjouslaskenta (Sähkö) Tarjouslaskenta (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Tarjouslaskennan perusoletukset...3 1.1 Tarjouslaskennan perusoletukset. Laskennallinen tuntihinta...4 1.1.1

Lisätiedot

Sinä osaat. Käyttäjän käsikirja

Sinä osaat. Käyttäjän käsikirja Sinä osaat. Käyttäjän käsikirja Asiakaspalvelu Myynti: 020 7416 669 Tuki: 020 7416 668 Sähköposti: tuki@verkkovelho.fi www.verkkovelho.fi Servia Finland Oy PL 1188 (Microkatu 1) 70211 KUOPIO Vaihde: 020

Lisätiedot

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19.

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19. 62900 ALAJÄRVI 1 / 19 1 Johdanto Tietoyhteiskunnan kehittyessä myös perinteinen kaupankäynti on joutunut muutoksen eteen. Perinteisesti yritykset tiesivät tarkasti ketkä olivat sen kilpailijoita. Kilpailijoita

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO WINDOWS-OHJELMA. Vuosipäivitys 13.10.2003

ASTERI KIRJANPITO WINDOWS-OHJELMA. Vuosipäivitys 13.10.2003 ASTERI KIRJANPITO WINDOWS-OHJELMA Vuosipäivitys 13.10.2003 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Keskus (09) 350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 00700 HELSINKI Fax. (09) 351 5532 0400 505 596, 0500 703730

Lisätiedot

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Myyntireskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Myyntireskontra...3 1.1 Myyntireskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Aloitusohjeita myyntireskontran käyttäjälle...4

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

Toimistotyökalut pilveen - Office 365 käytännön tasolla. Sami Lavikko

Toimistotyökalut pilveen - Office 365 käytännön tasolla. Sami Lavikko Toimistotyökalut pilveen - Office 365 käytännön tasolla Sami Lavikko Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO... 1 MIKSI LUKISIT TÄMÄN OPPAAN?... 2 MIKÄ ON OFFICE 365?... 2 MITEN HYÖDYN OFFICE 365:STÄ?... 3 MINKÄ

Lisätiedot

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 1 WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 WM- L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Ulvilantie

Lisätiedot

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE SIVU 1/30 POLKU SIVU 2/30 POLKU JÄSENREKISTERIN LYHYT KÄYTTÖOHJE Julkaisun tiedot: Toimittaja: Päivitys: Kuvittaja: Julkaisija: Laura Kalervo, Suunnittelutoimisto Omena Eero Tuomenoksa, Suomen Partiolaiset

Lisätiedot

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

Kuvastojen muuttuva maailma

Kuvastojen muuttuva maailma Kuvaston tekijä. Kuvasto, katalooki, tuoteluettelo rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin tukimateriaaleja monelle teollisuuden ja kaupan yritykselle niin kuluttaja-

Lisätiedot

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö...

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö... M-Files 10 Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 3.1 Järjestelmävaatimukset...10 3.2 Automatisoitu asennus ja jakelu...11 3.3 Asennuksen läpivienti...11

Lisätiedot

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Max 38 sivua/min Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö Vaikuttava suorituskyky pakattuna pieneen

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

TAVOITTEET JA SISÄLTÖ... 2

TAVOITTEET JA SISÄLTÖ... 2 TAVOITTEET JA SISÄLTÖ... 2 OPPIMATERIAALIT, OHJELMISTOT JA OPISKELUN ETENEMINEN... 2 OPISKELUOPAS... 3 VERKKOMATERIAALIT JA MUU MATERIAALI... 3 KÄYTETYT OHJELMISTOT... 3 SUORITUSTAPA... 4 OPISKELUTAPA...

Lisätiedot